Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus"

Transkript

1 Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus

2 Pålidelige virksomhedsresultater Volvo B11 R er grundstenen i en succesrig busvirksomhed. Uanset om du har behov for en førsteklasses turistbus eller en pålidelig rutebus, vil B11 R overstige dine forventninger. Den meget brændstoføkonomiske Euro 6-motor vil reducere dine driftsomkostninger, og Volvos høje kvalitetsstandarder sikrer uovertruffen funktionalitet, passagerkomfort og produktivitet i hele bussens levetid. De fremragende køreegenskaber gør kørslen til en fornøjelse, og dine passagerer kan nyde godt af den høje stabilitet og kørekomfort. Og sidst men ikke mindst kan de drage fordel af Volvos legendariske pålidelighed og sikkerhed.

3 ALT DU BEHØVER FOR AT FÅ Miljømæssig Success standard Hos Volvo Buses giver vi dig miljørigtig ydelse med en klar forretningsfordel. Vi udvikler løbende vores teknologi og services, så du kan reducere din virksomheds miljøpåvirkning endnu mere. Brændstoføkonomi Den nye brændstoføkonomiske 11-liters Euro 6-motor med masser af kraft og ydelse kombineret med Volvo I-Shift og en lang række brændstofbesparende services. Chaufførpræstation Volvo B11 R s køreegenskaber og kraftoverskud gør kørslen til en drøm. Alt i chaufførområdet er ergonomisk gennemtænkt. Hvorfor ikke tilføje Driver Training og få fuldt udbytte af dine bussers potentiale? Sand driftstid Volvos legendariske pålidelighed, service-venlige opbygning og problemfri vedligeholdelse holder dine busser på vejene. Vi er hos dig hele vejen. Alsidige anvendelsesmuligheder Førsteklasses turistbus eller omkostningseffektiv rutekørsel? Med Volvo B11 R får du præcis den bus, du har brug for. To- eller tre-akslet og med et udvalg af motorstørrelser du har alle muligheder for at skabe den optimale bus til netop dit formål. Virksomhed i partnerskab Vi lover dig at være din bedste forretningspartner med services, der maksimerer driftstiden, reducerer omkostningerne i forbindelse med produktets livscyklus, letter håndteringen af din flåde og sikrer en høj restværdi. Sikkerhed i verdensklasse Sikkerhed ligger dybt i Volvos DNA. Dine chauffører og passagerer kan nyde godt af bussens forudsigelige og ensartede køremåde og en lang række sikkerhedsfunktioner.

4 Brændstoføkonomi Spar op til 10 % på dine brændstofomkostninger Brændstofomkostningerne er altafgørende. Vi kan ikke gøre så meget ved prisen, men vi kan til gengæld gøre en del ved forbruget. Vores nye Euro 6-motorer er endnu mere brændstoføkonomiske end deres forgængere. Men det handler mindst lige så meget om, hvordan køretøjet køres. Det er derfor, vi fortsat udvikler ydelser, der øger effektiviteten. Med Driver Training og flådestyring er det fuldt ud muligt at opnå brændstofbesparelser på op til 10 %. Profi t på bundlinjen fra dag ét. Spar op til 10 % brændstof, og reducer emissionerne endnu mere. Euro 6 med lavere brændstofforbrug I vores nye Euro 6-motor har vi reduceret brændstofforbruget, samtidig med at vi har bevaret motoreffekten og momentet. Ud over vores avancerede motorstyringssystem og den legendariske Volvo I-Shift 12-trins-gearkasse får du øget effektivitet, samtidig med at du reducerer virksomhedens udgifter til brændstof. Spar brændstof online Med vores flådestyring kan du optimere vedligeholdelsesomkostningerne og reducere brændstofforbruget. De detaljerede rapporter giver dig mulighed for at spore årsagerne til ændringer i brændstofforbruget. Når du ved, om det er køretøjet, chaufføren eller ruten, der forårsager problemet, er det let at gøre noget ved det. Mere effektiv med Driver Training Med Driver Training forbedrer du chaufførernes evner og sparer brændstof, og potentialet er enormt. Vores ekspertundervisere lærer chauffører over hele verden, hvordan de kan køre mere effektivt, samtidig med at de giver passagererne en behagelig rejse.

5 Sand driftstid Det er Volvo INDENI En bus hører til på vejene. Hvor den kører effektivt og sikrer din virksomhed. Vi ved, at hvert eneste minut og hver kilometer tæller. Det er derfor, Volvo B11 R og alle vores serviceydelser er designet til at give dig maksimal driftstid. Velkendt Volvo-teknologi og ekstremt holdbart mekanisk design sikrer pålidelighed og en lang levetid. Med vores andre serviceydelser som f.eks. Vehicle Management, servicekontrakter og Driver Training kan du være sikker på at få det, der tæller: driftstid 24/7. Med Volvos kvalitet indeni har du en solid basis for langsigtet produktivitet. Problemfri vedligeholdelse Vedligeholdelse og pålidelighed er afgørende faktorer, når det handler om produktivitetslivscyklus. B11 R er designet til lange serviceintervaller og hurtig og enkel vedligeholdelse. Mange kritiske komponenter er vedligeholdelsesfri, såsom chassisophæng, styretøj og kardanaksler. Derudover understøtter Volvos multiplexede elektroniske systemer præventiv vedligeholdelse og indeholder et diagnosticeringsværktøj. Skræddersyede servicekontrakter Med vores servicekontrakter får du en serviceplan, der er optimeret til din virksomhed. Løsningen afhænger af ting som driftsforhold, brændstoføkonomi, klima og turistkørsel eller rutedrift. Resultatet er vedligeholdelse, præcis når der er brug for det, og en garanti for, at kun originale Volvo-dele anvendes og monteres af eksperter. Vehicle Management-serviceydelser Vores vedligeholdelsesplanlægningsservice hjælper dig med at optimere køretøjets driftstid og undgå uplanlagte stop. Ved hjælp af indbyggede teleløsninger ved du præcis, hvor meget og under hvilke forhold din flåde kører, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din vedligeholdelse og optimere din drift.

6 Alsidige anvendelsesmuligheder byg din bus Med Volvo B11 R som base kan du bygge præcis den bus, du har brug for. Det alsidige chassis giver maksimal fleksibilitet i opbygningen og åbner for en lang række anvendelser. Hvad enten du er ude efter en førsteklasses bus, en pengemaskine af en turistbus, en rutebus eller en arbejdshest til transportformål. Du får stadig Volvos kvalitet og pålidelighed hele vejen igennem. Kapacitet til passagerer og deres bagage Din Volvo B11 R kan specificeres til at matche næsten ethvert behov. Den fås i forskellige længder, og dens lastekapacitet gør, at den er velegnet til tilpasning til mange forskellige sædeantal og mange forskellige bagagerumsstørrelser. Et udvalg af motorkraftydelser og valget imellem fast eller uafhængig forhjulsaffjedring og to eller tre aksler sikrer optimal alsidighed. Volvo-kraft Volvos motorer er kendt for deres førsteklasses køreegenskaber. D11 K Euro 6-motoren er ingen undtagelse, og dens imponerende ydelsesinterval er en af grundene til, at B11 R passer til stort set enhver anvendelse. Afhængig af dine behov kan du vælge imellem tre forskellige motorstørrelser på op til 460 hk, alle med et kraftigt moment fra meget lave omdrejninger fordelt på et bredt omdrejningsområde. En præcisionsbygget, stiv og robust ramme med et fl adt topdesign giver et perfekt grundlag for store variationer i opbygningen.

7 Sikkerhed på den bedste måde At rejse med bus er den sikreste måde at rejse på. Især når din bus hedder Volvo. Den mekaniske robusthed skaber en solid base for pålidelig sikkerhed, hvilket forstærkes af en lang række yderligere funktioner. Når det handler om forebyggende sikkerhed, er B11 R ens køreegenskaber en stor fordel. Bussen reagerer ensartet og forudsigeligt og hjælper chaufføren med at bevare kontrollen, som i enhver anden Volvo. Fremragende manøvre- og bremseegenskaber EBS-kontrollerede skivebremser og Volvos motorbremse er velkendte sikkerhedskomponenter fra Volvo. Og hvis du vil have den allerbedste sikkerhed, kan du tilvælge en retarder og vores ESP (Electronic Stability Program). Opmærksom og fokuseret B11 R udgør en solid base for et overlegent chaufførmiljø. En ny, letaflæselig instrumentgruppe, forbedret Human Machine Interface, der minimerer distraktion af chaufføren, justerbart rat og en let manøvrerbar I-Shift -gearvælger er bare nogle få eksempler på de funktioner, den indeholder. Og med I-Coaching får chaufføren endnu mere hjælp til at køre sikkert og forblive opmærksom og fokuseret. Aktiv sikkerhed Køreegenskaber og ensartet køremåde er afgørende sikkerhedsfaktorer. Dette er især vigtigt i kritiske situationer, hvor bremserne sættes på prøve. Højt motormoment fordelt på et bredt omdrejningsområde i kombination med Volvo I-Shift - gearkassen giver en unik køreoplevelse og pålidelig acceleration, der gør det mere sikkert at overhale.

8 Chaufførpræstation Chaufførens drøm Køreoplevelsen er noget ganske særligt, når du kører en Volvo B11 R. Den præcise styring og det glidende gearskifte kombineret med det høje motormoment, den hurtige reaktion og de uovertrufne køreegenskaber gør chaufførens arbejde til en fornøjelse. Afhængig af anvendelsen kan du vælge mellem uafhængig og fast forhjulsaffjedring, begge versioner med fremragende komfort og en lille vendediameter. En styrbar løbeaksel bidrager yderligere til manøvredygtigheden. Kom op i gear med I-Shift Volvos legendariske I-Shift -gearkasse fungerer lige så gnidningsfrit som et automatgear. Den kombinerer lydløst gearskifte med brændstofeffektivitet og giver motoren optimale be tingelser. Styresoftwaren hjælper chaufføren med at opretholde en høj gennemsnitsfart og giver passagererne en behagelig rejse. I-Coaching forbedrer chaufførens effektivitet I-Coaching hjælper chaufføren med at køre mere sikkert, brændstoføkonomisk og komfortabelt. Det giver direkte feedback på parametre såsom overdrejning af motoren, overdreven tomgang, fartkørsel og skarpe sving og hjælper dermed chaufføren med at øge sin effektivitet. Volvo B11 R ens funktionelle design rækker helt naturligt ind i chaufførens miljø. Alt er ergonomisk gennemtænkt: For eksempel kan rattet justeres i forhold til pedalerne, I-Shift -gearvælgeren er perfekt udformet, og den nye instrumentgruppe er designet til kun at vise relevante oplysninger og minimere distraktion.

9 Miljømæssig standard Grøn effektivitet er INDBYGGET Hos Volvo ser vi ikke nogen modsætninger mellem omsorg for miljøet og rentabilitet. Tværtimod. Det er derfor, vi fører an, når det handler om intelligente løsninger, der giver dig miljøvenlig ydelse og miljømæssige fordele med en klar forretningsfordel. Vi kalder det grøn effektivitet, og det er, hvad du får med hver Volvo. Hemmeligheden: reduceret brændstofforbrug Den nemmeste måde at levere miljørigtig ydelse på er ved at reducere brændstofforbruget og samtidig opretholde effektudtaget og momentet. Og det er præcis, hvad vi gør med vores nye, lettere Euro 6-motorer. Vi kalder det right-sizing. I kombination med vores avancerede motorhåndteringssystem og vores innovative løsning til efterbehandling af udstødningsemissioner får du øget effektivitet med grønne fordele. Volvo B11 R er udstyret med den nye højeffektive 11-liters Euro 6-motor, Volvo I-Shift og en ekstremt robust bagaksel med enkeltreduktion. Mere effektiv med Driver Training Måden du kører på, måden du præsterer på. Hver eneste dråbe sparet brændstof øger indtjeningen. Og der er et kæmpe potentiale. Ved hjælp af Driver Training kan du gøre din virksomhed endnu mere miljørigtig. Dertil kommer, at du med vores avancerede online flådestyringsløsning regelmæssigt kan følge op på præstationerne og fintune din drift.

10 Virksomhed i partnerskab Det er ekstraudstyret, der hjælper med at spare penge Når du køber en Volvo B11 R, køber du mere end bare en bus. Du køber en forretning. Og med vores erfaring, viden og forretningsforståelse lover vi at være din bedste forretningspartner. Med udgangspunkt i driften af din forretning kan vi tilbyde en kombination af pålidelige serviceydelser, der er designet specifikt til at optimere din investering med veldefinerede omkostninger. Det hjælper dig i sidste ende med at maksimere din driftstid, reducere livscyklusomkostningerne og lette håndteringen af din flåde. Og sidst, men ikke mindst hjælper det dig med at sikre den enestående restværdi, som Volvos busser er så berømte for. Volvo Bus Services Med vores udvalg af serviceydelser kan vi overtage dele af eller hele ansvaret for håndteringen af dine køretøjer og garantere en problemfri drift. Flådestyring, Vehicle Management, servicekontrakter og finansiering er bare et par eksempler på serviceydelser, der hjælper dig med at være på forkant med omkostningerne og ydelsen for din flåde. Europæisk servicenetværk Vi har mere end værksteder og servicecentre i hele Europa, som tilbyder dig personlig service og support, uanset hvor du befinder dig. Med vores originale Volvo-service kan du altid stole på, at din bus bliver serviceret på bedst mulig måde og altid med originale Volvo-dele, hvilket er din garanti for ydelse, pålidelighed og sikkerhed. Volvo Action Service Volvo Action Service er vores assistanceservice, der er tilgængelig døgnet rundt, 365 dage om året. Et enkelt opkald, og hjælpen er på vej til alle, der oplever problemer med deres Volvo-bus eller rutebil. Volvo Action Service er til for at assistere dig med alt fra reparationsservice til økonomisk og juridisk assistance, fra tolkning og oversættelse til hjemtransport af din chauffør.

11 Fakta og tal Mål og vægt Model To-akslet Tre-akslet Samlet længe [m] 10,4 13,8 11,2 14,3 Akselafstand, transport [m] Godkendt akselafstand [m] 4,0 5,0 7,7 5,0 7,4 Samlet bredde [m] 2,5 Rammehøjde bag [m] 1,6 Tilladt totalvægt [kg] Powertrain Standard for emissioner Euro 6 Dieselmotor Volvo D11 K, sekscylindret dieselrækkemotor med common-rail indsprøjtning Effekt [hk] Moment [Nm] 380, 430 eller , 2050 eller 2200 Transmission Volvo I-Shift automatisk gearskiftesystem. Fås med integreret retarder. Automatgear fås til D11 K 380 [hk]. Udstødningssystem One box-lydpottedesign. Automatisk regenerering af DPF uden chaufførinvolvering under normale forhold. Brændstoftanke Ramme Præcisionsbygget, stærk, robust ramme af kulstofstål. C-profi lbjælker med en fl ad, opbyggervenlig overkant. Aksler, hjulophæng og styretøj Foraksel Volvos faste eller uafhængige forhjulsaffjedring Bagaksel Volvos aksel med enkelt reduktion og optimerede udvekslingsforhold Løbeaksel Hydraulisk styret eller fast Affjedring Elektronisk styret luftaffjedring med knælefunktion tilgængelig i alle varianter Servostyring Hydraulisk servostyring Dæk 295/80 R22.5 " 315/80 R22.5 " Fælge Fås med stål- eller aluminiumsfælge Bremser Volvos elektronisk styrede skivebremser (EBS), elektroniske stabilitetsprogram (ESP) og Volvo-motorbremse (VEB). Kombinationsbremsefunktion, bakkestartshjælp og hjælpebremse. Chaufførmiljø Komponenter som det justerbare rat, instrumentgruppen og placeringen af fodpedalerne danner grundlaget for et ergonomisk chaufførmiljø. Volvos nye instrumentgruppe med forbedret HMI. Volvo B11 R Se mere på

12 Volvo Buses. Driving quality of life RSP Danish. Udstyr, der er vist eller nævnt i brochuren, kan være ekstraudstyr eller tilbehør og kan variere fra land til land. Vi forbeholder os retten til at ændre produktspecifikationerne uden forudgående varsel.

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R -serien Brændstoføkonomi til motorveje Volvo Buses. Driving quality of life Til en førsteklasses flåde Volvo B8 R-serien opfylder alle behov i forbindelse med intercity- og pendlerdrift. Stor

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 giver følelsen af at rejse på første klasse både for passagererne og for chaufføren. En luksusbus, der sætter helt nye standarder for uovertruffen

Læs mere

Volvo 9500. Merværdi for passagererne

Volvo 9500. Merværdi for passagererne Volvo 9500 Merværdi for passagererne Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Den ekstremt

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo Merværdi for passagererne

Volvo Merværdi for passagererne Volvo 9500 Merværdi for passagererne Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Vores ekstremt

Læs mere

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid - serien løfter grøn effektivitet til et niveau, der rækker langt ud over Euro 6-kravene. Det er markedets mest brændstofeffektive

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer Med Volvo 7900 Hybrid-serien har vi hævet energiudnyttelsen og sænket udledningen til et niveau, der er langt under lovkravene. Det er markedets mest

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Volvo 7900 Electric hybrid. Hør byens lyd

Volvo 7900 Electric hybrid. Hør byens lyd Volvo 7900 Electric hybrid Hør byens lyd Indeks 4. Produktoversigt 5. Baggrund 6. Fremtidens teknologi 7. Skræddersyede løsninger 8. Miljøvenlig 9. Effektiv energiudnyttelse 11. Driftstid 12. Chaufføren

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4 TRÆK/CHASSISHØJDE/AKSELAFSTAND (dimensioner i dm) Langt chassis Langt chassis 6 2 radt-gr 48 48 48 Langt chassis 6 4 Langt chassis 8 2 radt-ar radt-gr.5 RAPDT-GR Langt chassis.5.5.5 62 RADDT-GR RADDT-G2

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Gaffeltruck med diesel / gas motor

Gaffeltruck med diesel / gas motor Gaffeltruck med diesel / gas motor eco-x 24/7 support DX GX Brug diesel / gas-drevet UniCarriers kontravægttruck En højpræcisions til din tjeneste THE BEST OF UniCarriers udvikler, fremstiller og tilbyder

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer Penge godt givet ud En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare mere end 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er det tydeligt, at pengene er

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Den afrundede løsning, der giver større effektivitet og komfort 2 AutoRotor Magnum 40 - giver toppræstationer uden stress AutoRotor Magnum 40 er vort topprodukt: I

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

FAKTABLAD. I-Shift-softwarepakke. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. I-Shift-softwarepakke. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD I-Shift-gearkassens funktioner er blevet optimeret med specielt tilpassede softwarepakker, som gør gearkassen endnu mere praktisk og økonomisk ved at tilpasse gearskiftene

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

TOP 10 BRÆND - STOFBESPARELSER Læring for livet Det er lastvognens hjerne Bakkerne er i skyen

TOP 10 BRÆND - STOFBESPARELSER Læring for livet Det er lastvognens hjerne Bakkerne er i skyen Vi præsenterer HVER DRÅBE TÆLLER 2015-dk0038 Printed in Sweden TOP 10 BRÆND - STOFBESPARELSER Læring for livet Det er lastvognens hjerne Bakkerne er i skyen Vejen til mindst modstand Hvor meget kan du

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Alcoa. Fælge, du kan stole på

Alcoa. Fælge, du kan stole på Alcoa Fælge, du kan stole på Alcoa, din partner siden 1948 Gennem 125 år har Alcoa vokset sig større og ændret format takket være vores innovationsarv og personalets engagement. Vi udtænkte et marked til

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

spar brændstof og penge Volvo trucks services

spar brændstof og penge Volvo trucks services spar brændstof og penge Volvo trucks services Vi får hjulene til at rulle i den rigtige retning Hvis dine hjul og aksler ikke er justeret korrekt, bliver resultatet øget dækslid og højere brændstofforbrug.

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

244 HiDuo Kapacitet 23 tm

244 HiDuo Kapacitet 23 tm HIAB 244 HiDuo Kapacitet 23 tm Produkt brochure www.hiab.com 2 Den solide letvægtsløsning HIAB XS 244 er en gigant i mellemklassen HIAB XS 244 er en kran, der er velegnet til at opfylde behovene hos kunder

Læs mere

Elektriske gaffeltrucks

Elektriske gaffeltrucks Elektriske gaffeltrucks 24/7 support Globalt netværk TX3 TX4 QX2 Du kan sikre dine operationer fra ordre til levering med UniCarriers elektri kontravægttrucks THE BEST OF UniCarriers udvikler, fremstiller

Læs mere

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted EFTERÅRSTILBUD Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted Et ekstra øje på vejen Volvo FH har flere brancheledende sikkerhedssystemer som mindsker risikoen for ulykker. Automatisk opbremsning nu standard på

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Volvo 7900 Electric. Kommer der, hvor folk er

Volvo 7900 Electric. Kommer der, hvor folk er Volvo 7900 Electric Kommer der, hvor folk er oplad dit offentlige transportsystem Volvo 7900 Electric er meget mere end blot en elbus. Den er et værktøj, der giver dig helt nye muligheder for at udvikle

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport Volvo FM Regional distribution Anlægskørsel Renovationskørsel Tank- og bulktransport total Indhold Større ydelse. For dem, der vil nå mere Du får mere fra hånden med en Volvo FM Hurtigere regional distribution

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ]

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ] Press Information Vi præsenterer den nye F375 XTO Embargo date/time: [ 19. januar 2019 09:00 hrs CET ] Yamahas imponerende V8 XTO med 425 hk, der blev lanceret for et par måneder siden, sætter nye standarder,

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4 ` Alufælge Ved brug af aluminiumsfælge reduceres ikke alene egenvægten, men også køretøjets totale roterende masse. Dette resulterer endvidere i en forhøjelse af lasteevnen, da der frigives vægt fra køretøjets

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel.

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Anvendelsesområde: - Husstandsindsamling af genanvendelige materialer Størrelse og antal lastbiler: - 6X2/4-1. stk. til indsamling

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Eksport Eksport og distribution Intercity Der findes en Vector til enhver opgave. Levering af friske og frosne varer fra "gård til gaffel" er en kompliceret

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

DYNAFLEET WELCOME PACK

DYNAFLEET WELCOME PACK DYNAFLEET WELCOME PACK Volvo Trucks. Driving Progress 2 Indhold 4 Hvad er Dynafleet? 5 Dynafleet-appen til Android og Apple 6 Oversigt over Dynafleet Online 6 Brændstof & Miljø 8 Chaufførtider 9 Positionering

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD P2.0SE, P2.0S, P2.0SD Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 De fleste af os synes, at vi kører ret fornuftigt. Vi ved godt, at man ikke skal køre 60 kilometer i timen i andet gear eller sidde og gasse op for rødt lys.

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

hold din lastvogn i god stand Volvo trucks services

hold din lastvogn i god stand Volvo trucks services hold din lastvogn i god stand Volvo trucks services Originale Volvo reservedele Hvis du vil have den bedst mulige driftstid for din Volvo lastvogn - brug altid originale Volvo reservedele ved reparation

Læs mere