NUMMER 2 OKTOBER VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NUMMER 2 OKTOBER 2013. VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00"

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 2 OKTOBER 2013 VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl Torsdag den 24. oktober kl er der valgaften på Hoptrup Efterskole. Forud for byrådsvalget den 19. november har 11 partier givet tilsagn om at deltage i en debat, hvor der på forhånd er fastlagt tre hovedemner: Børn og unge, udviklingen i landdistrikterne og kultur og miljø i Haderslev. Det betyder ikke, at der er lukket af for andre emner. Alt er til diskussion, så mød op og find ud af, hvor din stemme skal placeres. Læs mere inde i Kontakten.

2 Kommunalvalget 2013 nærmer sig.. Og derfor inviterer Borgerforeningen for Hoptrup og omegn med flere til VALGAFTEN Vil du også gerne vide hvad lokalpolitikerne har af planer for dit lokalområde. Mød op og deltag i debatten TORSDAG D. 24/10 KL 19 PÅ HOPTRUP EFTERSKOLE Der vil være salg af kaffe og kage.

3 AUGUST KRAGH STOPPER I BYRÅDET August Kragh stiller ikke op til byrådsvalget i november. Han fylder 70 år til april og synes, det er på tide, at overlade tøjlerne til yngre kræfter. August kom første gang i byrådet i 1994 og blev genvalgt i Her lå det i kortene, at han skulle være formand for teknisk udvalg, men hans arbejdsgiver, DLG, havde andre planer med ham. De tilbød ham jobbet som fabrikschef i Kolding. Efter en byrådspause på fire år stillede August igen op i Han blev valgt og var i fire år formand for teknisk udvalg. Et arbejde, der gav adgang til formandsposten for Affalds region Nord. De sidste fire år har August været menigt medlem af byrådet, hvor han især har koncentreret sig om udvalgsarbejdet med byggeriet på Haderslev Havn. Desuden har August engageret sig i arbejdet med at gøre det kommunalt ejede Provas til en mere strømlinet organisation. Dette arbejde vil August gerne fortsætte, hvorfor han stiller op til bestyrelsesvalget som forbrugerrepræsentant. Se andetsteds i Kontakten. Det er ikke kun i byrådet, at August har lagt sit engagement. Mest kendt er han nok for sit arbejde med at retablere Slivsøen til den perle, den er i dag. Allerede på sin 50 års fødselsdag i 1994 undfangede han ideen. Der skulle gå 10 år, inden der umiddelbart før hans 60 års fødselsdag blev åbnet for sluserne til søen. I dag er langt de fleste glade for resultatet; men det er ingen hemmelighed, at der undervejs var nogen modstand. Men ved flid og August' velkendte stædighed lykkedes det. Også i anden sammenhæng kom August på forsiderne. Det var, da han som formand for bestyrelsen på Hoptrup Efterskole ydede en kæmpe indsats ved branden for få år siden. Skolen brændte 11 dage inden, eleverne kom. Men på mirakuløs vis lykkedes det, at etablere bomuligheder for alle 90 elever, så skolen kunne starte efter planen - og det ikke mindst takket være indsatsen fra August. August er nu trådt ud af selve bestyrelsen, men han følger fortsat projektet - nu som suppleant. Det skal også nævnes, at skolebestyrelsesarbejdet ikke var fremmed for August. I otte år var han formand for skolebestyrelsen på Hoptrup Skole. Dette havde han åbenbart ikke glemt, da han sidste år gik imod sin gruppe i byrådet og pegede på Hoptrup som den skole, der skulle satses på i Fællesskolen. Som bekendt mistede August sit ene ben ved en ulykke; men med den stædighed August er kendt for, vil det ikke undre, om vi en dag ser ham genoptage sit golfspil sammen med vennerne.

4 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn. Siden Sidst Ekstra Ordinær Generalforsamling: Afholdt ekstra ordinær generalforsamling i september. Ganske kort kan vi informere alle interesserede om den ekstra ordinære generalforsamling, som vi desværre så os nødsaget til at invitere til. Punkt 3 og 4 vedr. ønske om eksklusion udgik fra dagsorden idet Dennis Bjerre Deleuran en lille uge før den ekstraordinære generalforsamling valgte at trække sig fra Bestyrelsen og som medlem af foreningen, og han ønskede ikke at stille op på den ekstra ordinære generalforsamling. Vi gennemgik forslaget til de nye vedtægter punkt for punkt og fik tilføjet nogle rettelser, herefter blev de nye vedtægter enstemmigt godkendt af de fremmødte, i alt 39 stemmeberettigede. Under eventuelt ønskede bestyrelsen høring hos medlemmerne om bestyrelsens håndtering af sagen med Dennis Bjerre Deleuran samt at give alle fremmødte medlemmer mulighed for at stille spørgsmål. Ingen havde spørgsmål til bestyrelsens fremlægning, og vi fik fuld opbakning til vores håndtering af hele sagen. Efterfølgende fik alle frit ord, og vi fik mange flotte ord med på vejen. Vi vil gerne sige 1000 tak til de fremmødte medlemmer, som hjalp os med at lave de nye vedtægter for Borgerforeningen samt for jeres opbakning. Det betyder utroligt meget for os. Det har ikke været nogen nem beslutning, men vi så desværre ingen anden udvej længere. Også en stor tak til alle jer medlemmer, som vi møder i hverdagen og får tilkendegivelser af men som ikke havde mulighed for at møde. Vi glæder os til at fortsætte det store arbejde for Hoptrup og Omegn. Kommende arrangenmenter, se mere andet sted i Kontakten: - Udvalgsaften torsdag den 10. Oktober - Valgaften torsdag den 24. Oktober - Julearrangement 2. søndag i Advent Mange hilsner Bestyrelsen inkl. suppleanter for Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn - Problemer med den iberiske snegl? ( dræbersnegl )? Vi har en biologisk løsning. Vi avler siden 2003 indiske løbeænder med succes, og kan nu også sælge til dem, som har problemer i haven. Ændernes livret er netop disse snegle end alt andet kryb og insekter. Der kræves kun et lille vandsted ( balje, badekar eller brusebalje, havesø ) og en lukket overnatning, fordi ræven også er sulten. Ænderne er meget havevenlige. De øddelægger ingen blomster eller stauder. Siden 2005 høster vi igen jordbær, frugter og grøntsager hmmm. Har vi vækket interessen, så ring til SONJA efter kl. 19:00

5 FUGLEKVIDDERFEST.. Så er det ved at være SIDSTE UDKALD til at få købt sig en billet til den store Fuglekvidderfest i Marstrup Hallen den 29. marts Det er NU der er billetter til salg!! Der vil ikke være billetsalg ved entreen. Festen er for alle over 18 år - kom og hav en lille fjer på! Hvor længe tør du vente?? Og tør du risikere at gå glip af denne fest?? Det er DIERNÆS, SØNDERBALLE, HOPTRUP OG MARSTRUP samt HMIF der er gået sammen om dette initiativ. Så kom og vær med, støt op og støt borgerforeningerne i hhv Diernæs, Sønderballe, Hoptrup og Marstrup, samt HMIF Køb din billet NU - kom til fest - TAG DIN NABO MED!! - Den ekstraordinære generalforsamling i Hoptrup var godt besøgt

6 Læring i bevægelse Bevægelse i undervisningen kroppen med i undervisningen, fremmer elevernes fysiske og psykiske sundhed det gavner indlæringen, koncentrationsevnen og den generelle trivsel såvel i skolen som i fritidslivet det betyder, at børn kan træffe sunde valg i livet. Brobygning - skole og daginstitution. Børneunivers - se de gode fælles oplevelser omkring læsning og relationer "små og store" børn sundhed handler nemlig også om venskaber og fællesskaber vi lærer af og sammen med hinanden - ingen skal være udenfor vi har legepatrulje og voksne, som leger med os og hjælper os. Faglig læsning i praksis I årgang har vi fokus på elevernes læsemål - bevidsthed om formålet med læsningen. Eleverne skal lære at anvende de rigtige læsestrategier i forhold til de valgte tekster (aviser, fagbøger, brugsanvisninger, opskrifter, skærmtekster m.m.) Vi skal gennem et tværfagligt lærersamarbejde forbedre elevernes faglige læsefærdigheder. Eleverne skal gøres bevidste om, at læsning ikke kun er vigtig i dansk - men i alle fag. Kulturpakkearrangement Danseforestillingen "Arme og ben og noget midt i mellem". Skole- og kulturforvaltningen i Haderslev Kommune har indgået et samarbejde med organisationen Kulturpakker, der sørger for, at eleverne i kommunens skoler stifter bekendtskab med teater, musik og dans.

7 Faglig undervisning med bevægelse Motorikbane i gymnastiksalen - det er både god motion - og så er det sjovt og motiverende. Hvilke gevinster er der ved at være fysisk aktiv inden en test eller en svær opgave? Der er en dokumenteret positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet og læring, derfor har vi valgt at sætte fokus på motion næsten hver dag vi har i gennemsnit 45 min. bevægelse pr. dag. Motion øger desuden trivslen blandt børnene, og det øger koncentrationen. Når eleverne gennem fysiske aktiviteter lærer, hvordan de omgås hinanden med respekt og forståelse, så smitter det af på både det sociale og faglige miljø i klassen. Derudover motiverer og inspirerer vi gerne eleverne til også at være fysisk aktive i deres fritid det gør sundhed langtidsholdbar". PULSEN OP - SFOs løbeklub. Den gode tradition fra børnehaven føres videre den røde tråd vi vil lære af hinanden, så i løbet af dette skoleår, vil I se de ansatte i såvel daginstitution som skole.

8 Valg aften i Hoptrup Kommunalvalget står lige for døren. Dette er jo en oplagt mulighed for, at vi afholder lokal valgaften lige op til valget. Politikkere til den næste 4 års periode skal vælges, og det er de valgte, der er med til at sætte stort præg på vores hverdag på den ene eller anden måde Borgerforeningen for Hoptrup og omegn samt en gruppe af borgere har derfor taget initiativ til at afholde lokal valgaften. Alle partier er inviteret, og alle på nær et har takket ja og deltager, så det bliver en fantastisk interessant valgaften fyldt med emner og debatter. Sønderballe, Diernæs, Hoptrup og omegn er et utroligt dejligt sted at bosætte sig, stort fællesskab, samarbejde på tværs af byerne og foreningerne, gode forbindelser til den kollektive trafik, ligger nær motorvejen, Fællesskole Hoptrup Marstrup Vilstrup, Børnehuset Chili, Kirke, Hoptrup Efterskole, Erhverv, Butikker, Forsorgshjem, HMIF idrætsforening, Frivillige Brandværn samt utallige mange flere frivillige foreninger, en enestående natur, kort afstand til flere strande, sommerhusområder, campingpladser mm. Vi har så meget fantastisk, men også områder, hvor vi ønsker midler, udvikling, forbedringer og muligheder. Aftenen er en oplagt mulighed for at gøre os synlige, fremvise alle de gode ting og spørge ind til alle de steder, hvor vi ønsker en indsats fra Politikkerne i vores lokalområde og høre dem, hvad de vil love at arbejde for de kommende 4 år. Vi har i udvalget drøftet nedenstående emner til Valgaftnen: Udvikling af lokalsamfund: - Nybyggeri / udstykninger - Erhverv - Lokalplan - Grønne områder - Vedligehold af veje - Turisme - Forfaldne bygninger Børneområdet: - Børnehusene Chilli - Fællesskolen Hoptrup, Marstrup og Vilstrup - Skolebestyrelser / 4 års perioder alt for lang - Gennemførelse af den ny skolereform - Inklusion af specialundervisningselever i normalklasser - Institutions åbningstider hvorfor lukning i sommerferie SFO og Børnehaver Kulturmiljøer i Haderslev: Har du/i forslag til emner hører vi gerne fra dig/jer senest fredag den 11. oktober, send mail til Mette Skjønnemand på mail MØD OP 24. OKTOBER KL PÅ HOPTRUP EFTERSKOLE TIL ET BRAG AF EN VALGAFTEN, HVOR DU FÅR MULIGHED FOR AT SPØRGE POLITIKKERNE OM LIGE NETOP DET DER BETYDER NO- GET FOR DIG. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn, Diernæs Beboerforening, August Kragh, Carsten Schmidt, Jørn Christensen, Ken Petersen, Hoptrup Efterskole

9 Byfest i Marstrup Først i september holdt byen fest. Vejret kunne ikke ønskes bedre! Fredag begyndte med opsætning af telte og grillen blev tændt. 8 biler fyldt med forventningsfulde voksne og børn drog af sted på bilorienteringsløb. Det var et løb der var spækket med sjove indslag, gode spørgsmål, fin rute ad små og store veje. Der var spørgsmål for de voksne, men så sandelig også direkte henvendt til børnene! Lørdag var fyldt med aktiviteter, snak og hygge. Der var hoppeborge, der blev flittigt brugt. Der var tombola, bagagerumsmarked, foredrag ved vores præst, gratis sildebord, kagekonkurrence. Marstrups Mesterbager blev Birgitte Skovdal. Tillykke! Det legendariske Spil Uden Grænser blev for 2. år i træk vundet af Hestehaven. Tillykke! Borgerspisning i teltet blev en fin succes med over 60 spisende. Helstegt gris, der var sprødt og lækkert med dejligt tilbehør. Og der var nok til alle!!! Vi har holdt evaluering og er blevet klogere på at nogle aktiviteter kræver en anden tilgang/reklame for at det bliver en succes.

10 Nyheder fra Diernæs. Vi har i august afholdt generalforsamling i Diernæs Beboerforening. Flere steder i Diernæs føler borgere sig generet af trafikanter, der kører for stærkt. Bestyrelsen fremlagde det på generalforsamlingen og fik mandat til at forsøge at komme i dialog med kommunen om problemet Der var bred opbakning til, at vi vil etablere en petanquebane på sportspladsen. Desuden meldte flere frivillige sig til at hjælpe med vedligehold af banen. Sidste år satte vi julelys op ved de 3 byskilte. Vi vil i år ansøge kommunen om el til julebelysningen, og få etableret stik på lysmasterne. En del af udgifterne til disse ting vil blive dækket af årets overskud fra banko og tombola, der blev afholdt i forbindelse med byfesten. Vi fik mange fine præmier fra forretningsdrivende i lokalområdet og fra Haderslev by. Tak for det. På bestyrelsens vegne Kirsten Heissel - Efterårsbillede (tyvstjålet fra Diernæs Beboerforenings hjemmeside)

11 KIRKEKONTAKT FOR HOPTRUP SOGN OKTOBER - NOVEMBER GUDSTJENESTER: Søndag den 6. oktober, 19. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 13. oktober kl , 20. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 20. oktober, 21. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 27. oktober kl , 22. søndag efter trinitatis. BUSK gudstjeneste ved Lars-Peter Melchiorsen og Poul Martin Langdahl. BUSK står for: Børn Unge Sogn Kirke. Efter gudstjenesten, der er med rytmisk musik, bydes på Hotdogs på gårdspladsen ved præstegården og der er bordfodbolds turnering i konfirmandstuen.

12 Søndag den 3. november kl , Alle helgens søndag ved Poul Martin Langdahl. Ved gudstjenesten mindes det forgangne års døde og begravede ved at deres navne læses op. Efter gudstjenesten bydes på Kirkekaffe. Søndag den 10. november kl , 24. søndag efter trinitatis Klavergudstjeneste ved Poul Martin Langdahl Torsdag den 14. november kl Spaghettigudstjeneste i Vilstrup Kirke ved Lars-Peter Melchiorsen. Efter en kort børnegudstjeneste er spises spaghetti og kødsovs i sognehuset. Pris voksne kr. 20,- og børn gratis. Tilmelding til Poul Martin. ULVETIMEN Er en ny børneklub i samarbejde mellem Hoptrup og Vilstrup Kirker. Det foregår i konfirmandstuen i Hoptrup hver torsdag fra kl Der er drop in kl. 16, hvor vi spiser en kiks og drikke saft, og de voksne kan få en kop kaffe. Der program med leg og bibelfortælling fra kl Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 10 år. Har du spørgsmål om Ulvetimen så ring til Poul Martin.

13 NYT SYN PÅ HOPTRUP KIRKE Måske har du lagt mærke til de små skilte ved diget rundt om Hoptrup Kirke. Menighedsrådet har været nødt til at tage en vanskelig beslutning. Hoptrup Kirke er kendt for sine stynede lindetræer ved kirkediget rundt om kirken, men den fremtoning vil i løbet af efteråret ændre sig. Vejledt af konsulenter og skovfoged har vi besluttet, at de gamle lindetræer skal fældes. Sagen er, at træerne er døde indvendig, det er kun det yderste tynde lag, lige under barken, der er liv i, og som holder de store træer oprejst. Derfor er vi, af sikkerhedsmæssige årsager, nødt til at fælde træerne, inden de vælter af sig selv i efterårets eller vinterens storme. Engang i november kommer det til at se lidt bart ud, når træerne er væk. Det kommer til at give et nyt syn på Hoptrup Kirke. Den kommer til at få en ny fremtoning i landskabet. Vi er spændte på, hvordan det kommer til at se ud, både når det gælder udsigt og indsigt. I forbindelse med planerne om et nyt sognehus udarbejdes en beplantningsplan for hele området, i den forbindelse vil menighedsrådet overveje, om der skal plantes nye træer rundt omkring kirken og hvilken sort de eventuelt skal være. Efterårs-hilsner fra menighedsrådet.

14 SIDEN SIDST: Indsamling: Ved høstgudstjenesten søndag den 8. september blev der indsamlet kr. 2270,- til Folkekirkens Nødhjælp. Tak for en god gave. Begravede: Irene Christensen, Hoptrup Hanne Koefoed Hansen, Haderslev Kaj Frank Vest, Marstrup Jan Theodor Schmidt, Haderslev Anne Marie Møller, Lunderup KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf.: Tlf.: Mobil: Mobil: Besøg Hoptrup Kirke! også på Facebook og hjemmeside: - se hvad der sker!

15 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn inviterer til Udvalgsaften og evaluering af Slivsøfesten 2013 Torsdag den 10. oktober kl På Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup, i de nyrenoverede bygninger Dagsorden: 1. Velkommen 2. Evalueringen af Slivsø festen Udvalg - kort fremlægning af ideer / formål 4. Udvalgs grupper vi deler os op i de forskellige udvalg som der er ønske / frivillige til og tager fat på opstart 5. Eventuelt På den ekstra ordinære generalforsamling i maj kom der forslag op om at genoptage udvalg under Borgerforeningen og allerede samme aften blev 2 oprettet med ansvarlige og frivillige herefter er der kommet yderlige 1 udvalg og det er helt fantastisk, det er en kæmpe hjælp for os i bestyrelsen og dejligt med bredt samarbejde i byen også med jer borger. Vi har derfor valgt at invitere til udvalgsaften hvor vi vil bygge videre på udvalg, der er forslag oppe om mange forskellige. Kom og hør meget mere og har du lysten til at være med så meld dig til et eller flere af udvalgene, du/i bestemmer hvor i synes i har lyst / kan være med. Allerede oprettede udvalg: (man kan sagtens melde sig til disse udvalg også selvom de er oprettet) Byudviklings udvalg Madpakkehus/hytten mm. Medlemsindbetalinger Flagudvalg Børne/Ungdomsudvalg Affaldsdag- gøre byen ren Reklame/dekoration Planlægning PåSpring Planlægning Slivsøfest Bar udvalg Telt/plads udvalg Morgenbuffet udvalg Forslag til yderligere udvalg: Vask Vedl. Bænke/borde Rengøring toilettet Hjemmeside / facebook Årets Lokal samfund Kage udvalg Sponsorer Planlægning Sankt Hans Planlægning Julearrangement Legeplads Vi vil være vært med kaffe, sodavand og øl. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn

16 Vi vil gerne invitere til informationsmøde for forældre til skolestartere august 2014 onsdag den 9. oktober kl i Fællesrummet v/ indskolingen Inden aftenens program har man mulighed for at se skolens nyrenoverede indskolingsafdeling så kom bare i god tid parkering via Skovbyvej, dernæst første vej til højre. Tiden nærmer sig, hvor du/i skal tage stilling til dit/jeres barns skolegang vi vil derfor gerne fortælle jer om skoletilbuddet på Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Vores program: Velkomst v/ skolebestyrelsen sang og præsentation En god start det fælles projekt v/ skoleleder Anne-Marie Andersen Daginstitution og skole fortæller om brobygning - daginstitution og skole, børneunivers, det fælles udviklingsarbejde v/ Annie T. Jørgensen Hvordan skaber vi tid, rum, faglighed og trivsel for børnene? v/ bh. kl. ledere, pædagoger, lærere Skolens resultater og erfaringer - den vigtige opgave vedr. elevernes læseudvikling den gode historie v/ Anni Bendlin Hvordan er det at komme i skole/sfo? Tid til spørgsmål og snak Mulighed for rundvisning Venlig hilsen Alle i Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup

17 BYRÅDSVALGET I KONTAKTEN Som optakt til byrådsvalget den 17. november tilbyder Kontakten én side til hver af de opstillede fra Hoptrup Sogn. Siden vil fremstå i Kontaktens format A5, men skal afleveres til tryk i A4 format. Så, husk en skriftstørrelse på ca. 16, hvis I selv fremstiller materialet. I kan også vælge at sende evt. tekst fortløbende gerne med billede. Kontakten vil så sørge for en passende opstilling. Deadline er den 5. november kl NYT FRA ONSDAGSKLUB- BEN OG PENSIONISTERNE Udflugt: Onsdag den 11. september var der 37 fra onsdagsklubben på udflugt. Turen gik til Frøslevlejren, hvor en guide fortalte om lejrens historie og alt, hvad fangerne var udsat for. Derefter fortsatte vi til Saksborg Kro, hvor kaffen stod parat. Efter en god dag gik turen igen mod Hoptrup. - Alle er velkommen til vores arrangementer. Medlemskort kan købes ved vore arrangementer. Prisen pr. medlem er 50 kr. for et år. - PROGRAM: Alle arrangementer er kl på Lillegården. Kaffe ved samtlige møder 20 kr. Onsdag den 9. oktober: Foredrag med Jørgen Kølle, som har været kongelig pressefotograf. Onsdag den 16. oktober: Efterårsferie - intet arrangement. Onsdag den 23. oktober: Lottospil. Onsdag den 30. oktober: Hyggeeftermiddag. Onsdag den 6. november: Asmus Svendsen og datter underholder med sang og musik. Onsdag den 13. november: Lottospil. Jørgen Kølle kommer den 9. okt. - Arkivernes dag. Lørdag den 9. november holder Hoptrup Sogns Lokalhistoriske Forening Åbent hus på arkivet fra kl til kl Alle er velkommen. Med venlig hilsen Bestyrelsen.

18 Åbent brev fra Jan Lauenstein til Dennis Bjerre. Jeg vil egentlig ikke lyde som en, der skal belære andre om at gøre sådan eller ej, men jeg vil opfordre vedkommende, der retter så stor kritik og personlig angreb mod folk: "tænk over følgende:" Er dit bæger halvtomt, eller ser du det som halvfyldt? Det skal jeg nok komme tilbage til senere. Jeg er også tilflytter, og har som du oplevet at byen står sammen, især takket være ildsjæle, men de skal have hjælp og opbakning, ikke kun være skydeskiver!! Jeg har dog aldrig oplevet som nu, at ting skal saboteres og bremses, fordi man bliver personlig. Det er så lavt! Der er jo en grund til at vi har 2 ører og 1 mund. Man lytter dobbelt så meget, som man taler, det er de vigtigste dyder ved enhver debat. Har man ikke evnen, skal man så ikke være stor nok i slawet til at stå op for sine ord?? Jeg mener, kan man ikke det, er man en kryster!! Du skriver, at vi er langt bedre til kaffe og kage og være imødekommende, end hvor du kom fra: København. Få dig et kig indad, for jeg har også boet i København og der mødt mange venlige mennesker, de andre skal man selv sortere fra. Du skriver i Kontakten, at du ikke møder forståelse, for hvad? Og er der stemmer for det modsatte af din mening, så fungerer demokratiet altså sådan, at flertallet bestemmer. De har nødvendigvis ikke altid ret, men det er en lang større diskussion. Vi er mange, som da også har hørt byfesten har været anderledes, har du ikke selv udtrykt ønske om fornyelse, hvorfor så gå tilbage?? Hvad angår dine visioner om den gamle byfest, hvor man sov på pladsen i 3 dagehar du forhørt dig, hvad lovene siger angående den problematik? For slet ikke at sige, hvad brandmyndigheden siger- måske der lige var en betragtning der, man skulle få vendt? Læs, lær og forstå så er man tit klogereisær på sig selv, prøv det- det kan faktisk fjerne megen uvidenhed!! Jeg forstår ikke, du ikke møder op til møderne, når du mener så mange ting kører forkert. Du hylder rollespil i Genner, men skælder ud på Hoptrup. Hvor ligger dit lokale hjerte. Du kunne kritisere byfesten og Skt. Hans kunne du se var dårligt besøgt, uden selv at have vist dig på pladsen- ER DU OGSÅ SYNSK?? Hvad er dit ideelle fremmødte for, at du kan kalde noget en succes- samme antal som til rollespil i Genner? NEJ du gemmer dig, kom dog ud af busken i stedet for at angribe folk via nettet, kom ud så vi kan høre dine visioner. Jeg ved de fleste i vor bestyrelse har knoklet op til byfesten ved siden af jobs og har tilsidesat familie og venner. Du har været til rollespil i Genner, hvor flot og lokalt!! For at vende tilbage til det med et bæger, kan jeg sige dig, at den som ser det som halvfyldt er optimist, sådan virker dit ikke som. Jeg synes du fortjener at blive stemt ud i tavsheden, nok ikke til København!! Men lad den flittige og lyttende bestyrelse, vi har nu, få opbakning og fortsætte med deres imødekommende arbejde. Jeg synes en afskedsgave burde være spand og skovl, så du kan starte noget selvstændigt?? Til slut vil jeg håbe vores bestyrelse får en stor og klar tilslutning, så denne episode bliver lagt ind under bagateller, for den fortjener ikke andet. Jeg vil gerne opfordre jer andre om at melde jer ind i de udvalg, som bestyrelsen har lagt op til. Giv bestyrelsen et bifald TAK Med venlig hilsen Jan Lauenstein Ps. Håber på et svar her i kontakten.

19 HMIF Badminton Badmintonafdelingen afholder ordinær afdelingsmøde onsdag d. 6. november 2013 kl i cafeteriaet i Marstruphallen. Dagsorden ifølge vedtægterne Afdelingsmødet er badmintonafdelingens generalforsamling. Mødet er for alle medlemmer af afdelingen og for forældre til børne- og ungdomsspillere. Børn og unge Vi er allerede godt i gang med træningen og stævnerne, men det er ikke for sent for nye spillere at begynde. I denne sæson har vi fire hold: U9 for spillere født 2005 og 2006 Træner fredag kl Genne leg og sjove øvelser får børnene øvet sig på den grundlæggende teknik. Vi ser meget gerne, at forældre deltager aktivt i træningen. Kontaktperson: Erik Henningsen U11 for spillere født 2003 og 2004 Træner onsdag kl og fredag kl Vi arbejder bl.a. med slagteknik og bevægelser rundt på banen. Forældre er velkommen til deltage aktivt i træningen. Kontaktperson: Erik Henningsen, U13 for spillere født 2001 og 2002 Træner tirsdag kl og fredag kl De ugentlige træninger er tilrettelagt, så alle får succesoplevelser og bliver udfordret på badmintonbanen. Kontaktperson: Ejner Brandt, U15 + U17 for spillere født i 1997, 1998, 2000 og 2001 Træner tirsdag kl og fredag kl Træningen er tilrettelagt, så både den mere og den mindre ambitiøse spiller får noget ud af det. Kontaktperson: Brian Kramer, Alle vores hold er for både drenge og piger og både begyndere og erfarne spillere er velkommen. Læs mere på vores hjemmeside eller ring til en af kontaktpersonerne, hvis du vil vide mere. Motionsbadminton Har du lyst til at have det sjovt og få sved på panden samtidig? Så grib fat i din nabo og kom afsted til motionsbadminton. Vi har endnu ledige banertider, som motionister kan leje til overkommelige priser. Tjek vores hjemmeside eller kontakt HC Johannsen, , for mere info. /badmintonudvalget

20 Tur til Julemærkehjemmet i Kollund 14. november 2013 Husmoderforeningen i Marstrup inviterer alle kvinder-piger-tøser-damer til en tur til Julemærkehjemmet i Kollund. - Vi mødes kl på P-pladsen v Marstrup Hallen - vi fylder bilerne op, følges ad. - kl ankomst ved Julemærkehjemmet - Aftensmad med vin - Foredrag om Julemærkehjemmet - Rundvisning ved elever Prisen er inkl. aftensmad m vin, kaffe, foredrag, rundvisning = kun 150 kr - overskuddet går naturligvis til Julemærkehjemmet!! Kom med! Spis ude! Tag din veninde, nabo, kollega med!! - Skal du andet den aften end at sidde i sofaen?? Kom og vær med! Få en hyggelig aften - god oplevelse!! Svar med en sms til Anette Paulsen seneste tilmelding søndag den 13. oktober - Tak til Anette for den gode ide! Kom gerne med dine ideer til hvad vi kan lave i Marstrup Husmoderforening! - VALG TIL BESTYRELSEN I PROVAS AUGUST KRAG STILLER OP I perioden fra den 1. til den 25. oktober er der valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Provas (PROfessionel - Vand - Affald - Spildevand). August Kragh, der for tiden sidder i bestyrelsen udpeget af byrådet, har valgt at stille op som forbrugerrepræsentant. Forbrugerne skal vælge to repræsentanter til bestyrelsen, og det gøres enten ved henvendelse på Provas eller ved at stemme elektronisk over internettet (www.provas.dk). Her skal man bruge sit kundenummer til at logge på. Kundenummeret findes på fakturaen fra Provas. I sine sidste fire år i Provas' bestyrelse har August Kragh arbejdet meget på at strømline virksomheden til at være mindre bureaukratisk og omkostningstung. I dag er der således to bestyrelser. Fremover kun én. Her kan August Kragh trække på sine erfaringer fra sine år som driftsdirektør for DLG. Læs mere på Provas' hjemmeside, hvor August Kragh peger på øvrige ting, han vil arbejde for: "For mig betyder miljøet rigtig meget. Som forbrugerrepræsentant vil jeg derfor arbejde for, at vi også i fremtiden har rent drikkevand, og at vi kan sikre den bedste rensning af spildevandet til gavn for fremtidige generationer."

21 MIKKIS SPALTE I brandværnet er sommerens høst gået uden de store markbrande. Der var lige en stubmark i Halk, som blev klaret med lidt hjælp fra Haderslev. Mens jeg var på ferie, var der en person, som skulle have lidt løs halm brændt af på Djernæsvej. Alt skulle være i orden, der var harvet rundt om halmen, Brand og Redning var informeret, men det eneste, der ikke var taget højde for, var vindretningen. Den var i øst, hvilket medførte, at røgen fra halmen gik ind over byen, så brandværnet måtte rykke ud og fik dæmpet ilden, og alle kunne få frisk luft igen. Der har været en bilbrand på Bræåvej i fredags, og i lørdags kom så Ehlershjemmet med brændt popkorn, som var helt sort. - I vandværket er der ikke sket det helt store. De to prøver er taget, og der er intet at bemærke, så vandet er i orden. - Der har været afholdt Djernæsvejs ornitologisk forening Black Bird tur ved Silfsøen. Det gik over al forventning. Vi var 36 personer, som blev kørt til Djernæs gamle skole og gik så af stien til Hoptrup. Der var flere fugle, som skulle kikkes på. Det var Early Bird, Høst Blomst og et par svaner ved første pit stop. Ved næste stop havde vi fået et par Ding Donger med, men vi fik også set et par lapperdykker og en enkelt fiskehejre. På næste pit stop, som var på Slivsøgård, var der gjort klar med 3 fugle, som vi nok kendte, men da F-16 kom på bordet, kikkede vi lidt på hinanden. Den gled ned sammen med en Black Bird, og som afslutning fik vi Hot Wings, som måtte skylles ned med et par Black Birder. Vi siger tak til Susan og Erik for den gode forplejning ved pit stoppet. Der var en, som mente at have set en Dværg Mudderklire. Det viste sig, at kikkerten var vendt så man kiggede i den forkerte ende. Vi blev enige om, at det var de F-16, der gjorde udfaldet. Hilsen Mikki. - Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / Næste nummers deadline: kl (Næste igen:10.12.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt

22 KONTAKTEN PÅ FACEBOOK Var du klar over, at Kontakten nu kan læses på facebook. Der er oprettet en åben gruppe: "kontakten". Skriv "kontakten" i søgefeltet, du er på. Sig det evt. videre til udensogns venner. KOM TIL THE GROOVE Har I slet ikke lyst til at komme og prøve THEGROOVE i Hoptrup om mandagen? Der er plads til mange flere på holdet, de første tre gange er prøvetimer, som er gratis, så I binder jer ikke til noget, før I har haft mulighed for at prøve om det er noget for dig/jer. Hvis der ikke bakkes op om holdet kan vi risikere at det lukkes ned pga. for få tilmeldte. Ønsker I ikke muligheden for at få rørt kroppen? THEGROOVE er ikke særlig udbredt i det jyske, men kunne det ikke være fedt hvis netop DU var med til at gøre det kendt og sprede rygtet om en dejlig fri motionsform? På youtube.com kan du søge på thegroove by mt og se hvad THEGROOVE blandt andet er. Jeg håber at vi ses næste mandag. Og det foregår på Hoptrup Hovedgade 66, 6100 Haderslev i gymnastiksalen i tidsrummet 19:00 til 20:00 Hilsen Level 2 Facilitator of THEGROOVE Gitte Saldern Juhl

23 Hoptrup Marstrup Idrætsforening Ordinært afdelingsmøde i HMIF afd. Motion og Friluftsliv (mountainbike, løb og kajak) Herved indkaldes til ordinært afdelingsmøde i HMIF afd. Motion og Friluftsliv (mountainbike, løb og kajak) i henhold til vedtægterne for afdelingerne under HMIF 9. Det ordinære afdelingsmøde afholdes den 26. oktober 2013 kl i mødelokalet i Marstrup Hallen. Dagsorden for det ordinære afdelingsmøde er følgende: Valg af mødeleder Valg af referent Afdelingsledelsens beretning til godkendelse Gennemgang af regnskab/økonomi Behandling af indkomne forslag Næste års aktiviteter/arbejde (afholdes separat i de enkelte underudvalg) Valg af nye medlemmer og suppleanter til afdelingsledelsen iht. til vedtægterne 3 Eventuelt Forslag til behandling på det ordinære afdelingsmøde bedes fremsendt til e- mail: senest den 19. oktober Vi håber på at se rigtig mange af vores medlemmer både indenfor mountainbike, løb og kajak. Vel mødt. HMIF Motion og Friluftsliv Michael Jelling

24 DE STØTTER KONTAKTEN ANETTE's RENGØRING -HOPTRUP KIRKEBY BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION DES ELSERVICE, HOPTRUP H. 34 AUT. ELINSTALLATØR HENRIKSEN - BYG - ved JOHN HENRIKSEN EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT GÅRDBUTIK HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MASSAGE HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR KVIK SPAR MARSTRUP MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED RESTAURANT SØSTJERNEN SPAR ved LONE & MORTEN LANG TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS HJEMMESIDE: MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN:

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT Som følge af folkeskolereformen bliver skoledagen længere for børnene. Derfor kan der være brug for lidt frisk luft imellem

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER Så er vi klar til en forhåbentlig god sommer. Kontakten slutter her sin femte selvstændige sæson. Men vi er klar til en ny og kommer stærkt tilbage til august.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18.

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED Med vort sædvanlige mod bringer vi her Kontaktens bidrag til ytringsfriheden. Nu er det så heller ikke Kontaktens opgave at støde nogen. Vi er et ydmygt

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN

NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN For niende gang er efterskolen klar med et nyt hold, der sædvanen tro gik op på bakken bag skolen for at få taget et billede med skolen

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP Christian Marek og Finn Ruwald Juhl er ved at udskifte de defekte pærer i toppen af den ca. 30 meter høje mast på Selbjerg. Hvert år sørger gode

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN

NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN Børn og lærere blev budt tilbage til Fællesskolen med flag og forårsblomster. Det skete efter en månedlang konflikt, hvor lærerne var lockoutet

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER Morten og Lone Lang er snart klar med salg af benzin og dieselolie. Hovedgaden var spærret og kranen klar til at sætte den 40000 liter

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Fredagsbrev uge 23-2012 Side 1 Indledning Side 3 Filuren Side 2 Side 4 Kalender, kontakt mm. Side 2 Pressemeddelelse Side 6 Balloner og Gud Så blev det

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL. Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en

NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL. Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en Glædelig jul samt et godt nytår (vi vender stærkt tilbage med deadline den 20. januar) KFUM

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 30/3 2012

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 30/3 2012 Anette blev hyldet i anledningen af de 25 år! Både børn og voksne mødte i går eftermiddags talstærkt op for at hylde Anette, der nu har rundet de 25 somre - som lærer på Århus Friskole. Og sikken en hyldest!

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet

Læs mere

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter Kroen bliver snart fjernet fra overfladen. Ejeren Laurids Schelde har besluttet at nedrive bygningen og gøre plads til 3 nye boliger. Om alt går vel køber Vejen kommune hjørnegrunden og stiller den til

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE

FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE k o n t a k t e n NUMMER 6 MARTS 2013 FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE Velvidende, at der er dokumenteret en positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet og læring, at idræt skaber mere selvværd, øger koncentrationen

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL Vi har haft sæsonens første storme. Benny og Karl Erik stormer ind i byrådet, Kaj Grodt stormer mod seniorrådet, og Kontakten stormer videre mod et

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere