NUMMER 2 OKTOBER VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NUMMER 2 OKTOBER 2013. VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00"

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 2 OKTOBER 2013 VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl Torsdag den 24. oktober kl er der valgaften på Hoptrup Efterskole. Forud for byrådsvalget den 19. november har 11 partier givet tilsagn om at deltage i en debat, hvor der på forhånd er fastlagt tre hovedemner: Børn og unge, udviklingen i landdistrikterne og kultur og miljø i Haderslev. Det betyder ikke, at der er lukket af for andre emner. Alt er til diskussion, så mød op og find ud af, hvor din stemme skal placeres. Læs mere inde i Kontakten.

2 Kommunalvalget 2013 nærmer sig.. Og derfor inviterer Borgerforeningen for Hoptrup og omegn med flere til VALGAFTEN Vil du også gerne vide hvad lokalpolitikerne har af planer for dit lokalområde. Mød op og deltag i debatten TORSDAG D. 24/10 KL 19 PÅ HOPTRUP EFTERSKOLE Der vil være salg af kaffe og kage.

3 AUGUST KRAGH STOPPER I BYRÅDET August Kragh stiller ikke op til byrådsvalget i november. Han fylder 70 år til april og synes, det er på tide, at overlade tøjlerne til yngre kræfter. August kom første gang i byrådet i 1994 og blev genvalgt i Her lå det i kortene, at han skulle være formand for teknisk udvalg, men hans arbejdsgiver, DLG, havde andre planer med ham. De tilbød ham jobbet som fabrikschef i Kolding. Efter en byrådspause på fire år stillede August igen op i Han blev valgt og var i fire år formand for teknisk udvalg. Et arbejde, der gav adgang til formandsposten for Affalds region Nord. De sidste fire år har August været menigt medlem af byrådet, hvor han især har koncentreret sig om udvalgsarbejdet med byggeriet på Haderslev Havn. Desuden har August engageret sig i arbejdet med at gøre det kommunalt ejede Provas til en mere strømlinet organisation. Dette arbejde vil August gerne fortsætte, hvorfor han stiller op til bestyrelsesvalget som forbrugerrepræsentant. Se andetsteds i Kontakten. Det er ikke kun i byrådet, at August har lagt sit engagement. Mest kendt er han nok for sit arbejde med at retablere Slivsøen til den perle, den er i dag. Allerede på sin 50 års fødselsdag i 1994 undfangede han ideen. Der skulle gå 10 år, inden der umiddelbart før hans 60 års fødselsdag blev åbnet for sluserne til søen. I dag er langt de fleste glade for resultatet; men det er ingen hemmelighed, at der undervejs var nogen modstand. Men ved flid og August' velkendte stædighed lykkedes det. Også i anden sammenhæng kom August på forsiderne. Det var, da han som formand for bestyrelsen på Hoptrup Efterskole ydede en kæmpe indsats ved branden for få år siden. Skolen brændte 11 dage inden, eleverne kom. Men på mirakuløs vis lykkedes det, at etablere bomuligheder for alle 90 elever, så skolen kunne starte efter planen - og det ikke mindst takket være indsatsen fra August. August er nu trådt ud af selve bestyrelsen, men han følger fortsat projektet - nu som suppleant. Det skal også nævnes, at skolebestyrelsesarbejdet ikke var fremmed for August. I otte år var han formand for skolebestyrelsen på Hoptrup Skole. Dette havde han åbenbart ikke glemt, da han sidste år gik imod sin gruppe i byrådet og pegede på Hoptrup som den skole, der skulle satses på i Fællesskolen. Som bekendt mistede August sit ene ben ved en ulykke; men med den stædighed August er kendt for, vil det ikke undre, om vi en dag ser ham genoptage sit golfspil sammen med vennerne.

4 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn. Siden Sidst Ekstra Ordinær Generalforsamling: Afholdt ekstra ordinær generalforsamling i september. Ganske kort kan vi informere alle interesserede om den ekstra ordinære generalforsamling, som vi desværre så os nødsaget til at invitere til. Punkt 3 og 4 vedr. ønske om eksklusion udgik fra dagsorden idet Dennis Bjerre Deleuran en lille uge før den ekstraordinære generalforsamling valgte at trække sig fra Bestyrelsen og som medlem af foreningen, og han ønskede ikke at stille op på den ekstra ordinære generalforsamling. Vi gennemgik forslaget til de nye vedtægter punkt for punkt og fik tilføjet nogle rettelser, herefter blev de nye vedtægter enstemmigt godkendt af de fremmødte, i alt 39 stemmeberettigede. Under eventuelt ønskede bestyrelsen høring hos medlemmerne om bestyrelsens håndtering af sagen med Dennis Bjerre Deleuran samt at give alle fremmødte medlemmer mulighed for at stille spørgsmål. Ingen havde spørgsmål til bestyrelsens fremlægning, og vi fik fuld opbakning til vores håndtering af hele sagen. Efterfølgende fik alle frit ord, og vi fik mange flotte ord med på vejen. Vi vil gerne sige 1000 tak til de fremmødte medlemmer, som hjalp os med at lave de nye vedtægter for Borgerforeningen samt for jeres opbakning. Det betyder utroligt meget for os. Det har ikke været nogen nem beslutning, men vi så desværre ingen anden udvej længere. Også en stor tak til alle jer medlemmer, som vi møder i hverdagen og får tilkendegivelser af men som ikke havde mulighed for at møde. Vi glæder os til at fortsætte det store arbejde for Hoptrup og Omegn. Kommende arrangenmenter, se mere andet sted i Kontakten: - Udvalgsaften torsdag den 10. Oktober - Valgaften torsdag den 24. Oktober - Julearrangement 2. søndag i Advent Mange hilsner Bestyrelsen inkl. suppleanter for Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn - Problemer med den iberiske snegl? ( dræbersnegl )? Vi har en biologisk løsning. Vi avler siden 2003 indiske løbeænder med succes, og kan nu også sælge til dem, som har problemer i haven. Ændernes livret er netop disse snegle end alt andet kryb og insekter. Der kræves kun et lille vandsted ( balje, badekar eller brusebalje, havesø ) og en lukket overnatning, fordi ræven også er sulten. Ænderne er meget havevenlige. De øddelægger ingen blomster eller stauder. Siden 2005 høster vi igen jordbær, frugter og grøntsager hmmm. Har vi vækket interessen, så ring til SONJA efter kl. 19:00

5 FUGLEKVIDDERFEST.. Så er det ved at være SIDSTE UDKALD til at få købt sig en billet til den store Fuglekvidderfest i Marstrup Hallen den 29. marts Det er NU der er billetter til salg!! Der vil ikke være billetsalg ved entreen. Festen er for alle over 18 år - kom og hav en lille fjer på! Hvor længe tør du vente?? Og tør du risikere at gå glip af denne fest?? Det er DIERNÆS, SØNDERBALLE, HOPTRUP OG MARSTRUP samt HMIF der er gået sammen om dette initiativ. Så kom og vær med, støt op og støt borgerforeningerne i hhv Diernæs, Sønderballe, Hoptrup og Marstrup, samt HMIF Køb din billet NU - kom til fest - TAG DIN NABO MED!! - Den ekstraordinære generalforsamling i Hoptrup var godt besøgt

6 Læring i bevægelse Bevægelse i undervisningen kroppen med i undervisningen, fremmer elevernes fysiske og psykiske sundhed det gavner indlæringen, koncentrationsevnen og den generelle trivsel såvel i skolen som i fritidslivet det betyder, at børn kan træffe sunde valg i livet. Brobygning - skole og daginstitution. Børneunivers - se de gode fælles oplevelser omkring læsning og relationer "små og store" børn sundhed handler nemlig også om venskaber og fællesskaber vi lærer af og sammen med hinanden - ingen skal være udenfor vi har legepatrulje og voksne, som leger med os og hjælper os. Faglig læsning i praksis I årgang har vi fokus på elevernes læsemål - bevidsthed om formålet med læsningen. Eleverne skal lære at anvende de rigtige læsestrategier i forhold til de valgte tekster (aviser, fagbøger, brugsanvisninger, opskrifter, skærmtekster m.m.) Vi skal gennem et tværfagligt lærersamarbejde forbedre elevernes faglige læsefærdigheder. Eleverne skal gøres bevidste om, at læsning ikke kun er vigtig i dansk - men i alle fag. Kulturpakkearrangement Danseforestillingen "Arme og ben og noget midt i mellem". Skole- og kulturforvaltningen i Haderslev Kommune har indgået et samarbejde med organisationen Kulturpakker, der sørger for, at eleverne i kommunens skoler stifter bekendtskab med teater, musik og dans.

7 Faglig undervisning med bevægelse Motorikbane i gymnastiksalen - det er både god motion - og så er det sjovt og motiverende. Hvilke gevinster er der ved at være fysisk aktiv inden en test eller en svær opgave? Der er en dokumenteret positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet og læring, derfor har vi valgt at sætte fokus på motion næsten hver dag vi har i gennemsnit 45 min. bevægelse pr. dag. Motion øger desuden trivslen blandt børnene, og det øger koncentrationen. Når eleverne gennem fysiske aktiviteter lærer, hvordan de omgås hinanden med respekt og forståelse, så smitter det af på både det sociale og faglige miljø i klassen. Derudover motiverer og inspirerer vi gerne eleverne til også at være fysisk aktive i deres fritid det gør sundhed langtidsholdbar". PULSEN OP - SFOs løbeklub. Den gode tradition fra børnehaven føres videre den røde tråd vi vil lære af hinanden, så i løbet af dette skoleår, vil I se de ansatte i såvel daginstitution som skole.

8 Valg aften i Hoptrup Kommunalvalget står lige for døren. Dette er jo en oplagt mulighed for, at vi afholder lokal valgaften lige op til valget. Politikkere til den næste 4 års periode skal vælges, og det er de valgte, der er med til at sætte stort præg på vores hverdag på den ene eller anden måde Borgerforeningen for Hoptrup og omegn samt en gruppe af borgere har derfor taget initiativ til at afholde lokal valgaften. Alle partier er inviteret, og alle på nær et har takket ja og deltager, så det bliver en fantastisk interessant valgaften fyldt med emner og debatter. Sønderballe, Diernæs, Hoptrup og omegn er et utroligt dejligt sted at bosætte sig, stort fællesskab, samarbejde på tværs af byerne og foreningerne, gode forbindelser til den kollektive trafik, ligger nær motorvejen, Fællesskole Hoptrup Marstrup Vilstrup, Børnehuset Chili, Kirke, Hoptrup Efterskole, Erhverv, Butikker, Forsorgshjem, HMIF idrætsforening, Frivillige Brandværn samt utallige mange flere frivillige foreninger, en enestående natur, kort afstand til flere strande, sommerhusområder, campingpladser mm. Vi har så meget fantastisk, men også områder, hvor vi ønsker midler, udvikling, forbedringer og muligheder. Aftenen er en oplagt mulighed for at gøre os synlige, fremvise alle de gode ting og spørge ind til alle de steder, hvor vi ønsker en indsats fra Politikkerne i vores lokalområde og høre dem, hvad de vil love at arbejde for de kommende 4 år. Vi har i udvalget drøftet nedenstående emner til Valgaftnen: Udvikling af lokalsamfund: - Nybyggeri / udstykninger - Erhverv - Lokalplan - Grønne områder - Vedligehold af veje - Turisme - Forfaldne bygninger Børneområdet: - Børnehusene Chilli - Fællesskolen Hoptrup, Marstrup og Vilstrup - Skolebestyrelser / 4 års perioder alt for lang - Gennemførelse af den ny skolereform - Inklusion af specialundervisningselever i normalklasser - Institutions åbningstider hvorfor lukning i sommerferie SFO og Børnehaver Kulturmiljøer i Haderslev: Har du/i forslag til emner hører vi gerne fra dig/jer senest fredag den 11. oktober, send mail til Mette Skjønnemand på mail MØD OP 24. OKTOBER KL PÅ HOPTRUP EFTERSKOLE TIL ET BRAG AF EN VALGAFTEN, HVOR DU FÅR MULIGHED FOR AT SPØRGE POLITIKKERNE OM LIGE NETOP DET DER BETYDER NO- GET FOR DIG. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn, Diernæs Beboerforening, August Kragh, Carsten Schmidt, Jørn Christensen, Ken Petersen, Hoptrup Efterskole

9 Byfest i Marstrup Først i september holdt byen fest. Vejret kunne ikke ønskes bedre! Fredag begyndte med opsætning af telte og grillen blev tændt. 8 biler fyldt med forventningsfulde voksne og børn drog af sted på bilorienteringsløb. Det var et løb der var spækket med sjove indslag, gode spørgsmål, fin rute ad små og store veje. Der var spørgsmål for de voksne, men så sandelig også direkte henvendt til børnene! Lørdag var fyldt med aktiviteter, snak og hygge. Der var hoppeborge, der blev flittigt brugt. Der var tombola, bagagerumsmarked, foredrag ved vores præst, gratis sildebord, kagekonkurrence. Marstrups Mesterbager blev Birgitte Skovdal. Tillykke! Det legendariske Spil Uden Grænser blev for 2. år i træk vundet af Hestehaven. Tillykke! Borgerspisning i teltet blev en fin succes med over 60 spisende. Helstegt gris, der var sprødt og lækkert med dejligt tilbehør. Og der var nok til alle!!! Vi har holdt evaluering og er blevet klogere på at nogle aktiviteter kræver en anden tilgang/reklame for at det bliver en succes.

10 Nyheder fra Diernæs. Vi har i august afholdt generalforsamling i Diernæs Beboerforening. Flere steder i Diernæs føler borgere sig generet af trafikanter, der kører for stærkt. Bestyrelsen fremlagde det på generalforsamlingen og fik mandat til at forsøge at komme i dialog med kommunen om problemet Der var bred opbakning til, at vi vil etablere en petanquebane på sportspladsen. Desuden meldte flere frivillige sig til at hjælpe med vedligehold af banen. Sidste år satte vi julelys op ved de 3 byskilte. Vi vil i år ansøge kommunen om el til julebelysningen, og få etableret stik på lysmasterne. En del af udgifterne til disse ting vil blive dækket af årets overskud fra banko og tombola, der blev afholdt i forbindelse med byfesten. Vi fik mange fine præmier fra forretningsdrivende i lokalområdet og fra Haderslev by. Tak for det. På bestyrelsens vegne Kirsten Heissel - Efterårsbillede (tyvstjålet fra Diernæs Beboerforenings hjemmeside)

11 KIRKEKONTAKT FOR HOPTRUP SOGN OKTOBER - NOVEMBER GUDSTJENESTER: Søndag den 6. oktober, 19. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 13. oktober kl , 20. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 20. oktober, 21. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 27. oktober kl , 22. søndag efter trinitatis. BUSK gudstjeneste ved Lars-Peter Melchiorsen og Poul Martin Langdahl. BUSK står for: Børn Unge Sogn Kirke. Efter gudstjenesten, der er med rytmisk musik, bydes på Hotdogs på gårdspladsen ved præstegården og der er bordfodbolds turnering i konfirmandstuen.

12 Søndag den 3. november kl , Alle helgens søndag ved Poul Martin Langdahl. Ved gudstjenesten mindes det forgangne års døde og begravede ved at deres navne læses op. Efter gudstjenesten bydes på Kirkekaffe. Søndag den 10. november kl , 24. søndag efter trinitatis Klavergudstjeneste ved Poul Martin Langdahl Torsdag den 14. november kl Spaghettigudstjeneste i Vilstrup Kirke ved Lars-Peter Melchiorsen. Efter en kort børnegudstjeneste er spises spaghetti og kødsovs i sognehuset. Pris voksne kr. 20,- og børn gratis. Tilmelding til Poul Martin. ULVETIMEN Er en ny børneklub i samarbejde mellem Hoptrup og Vilstrup Kirker. Det foregår i konfirmandstuen i Hoptrup hver torsdag fra kl Der er drop in kl. 16, hvor vi spiser en kiks og drikke saft, og de voksne kan få en kop kaffe. Der program med leg og bibelfortælling fra kl Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 10 år. Har du spørgsmål om Ulvetimen så ring til Poul Martin.

13 NYT SYN PÅ HOPTRUP KIRKE Måske har du lagt mærke til de små skilte ved diget rundt om Hoptrup Kirke. Menighedsrådet har været nødt til at tage en vanskelig beslutning. Hoptrup Kirke er kendt for sine stynede lindetræer ved kirkediget rundt om kirken, men den fremtoning vil i løbet af efteråret ændre sig. Vejledt af konsulenter og skovfoged har vi besluttet, at de gamle lindetræer skal fældes. Sagen er, at træerne er døde indvendig, det er kun det yderste tynde lag, lige under barken, der er liv i, og som holder de store træer oprejst. Derfor er vi, af sikkerhedsmæssige årsager, nødt til at fælde træerne, inden de vælter af sig selv i efterårets eller vinterens storme. Engang i november kommer det til at se lidt bart ud, når træerne er væk. Det kommer til at give et nyt syn på Hoptrup Kirke. Den kommer til at få en ny fremtoning i landskabet. Vi er spændte på, hvordan det kommer til at se ud, både når det gælder udsigt og indsigt. I forbindelse med planerne om et nyt sognehus udarbejdes en beplantningsplan for hele området, i den forbindelse vil menighedsrådet overveje, om der skal plantes nye træer rundt omkring kirken og hvilken sort de eventuelt skal være. Efterårs-hilsner fra menighedsrådet.

14 SIDEN SIDST: Indsamling: Ved høstgudstjenesten søndag den 8. september blev der indsamlet kr. 2270,- til Folkekirkens Nødhjælp. Tak for en god gave. Begravede: Irene Christensen, Hoptrup Hanne Koefoed Hansen, Haderslev Kaj Frank Vest, Marstrup Jan Theodor Schmidt, Haderslev Anne Marie Møller, Lunderup KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf.: Tlf.: Mobil: Mobil: Besøg Hoptrup Kirke! også på Facebook og hjemmeside: - se hvad der sker!

15 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn inviterer til Udvalgsaften og evaluering af Slivsøfesten 2013 Torsdag den 10. oktober kl På Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup, i de nyrenoverede bygninger Dagsorden: 1. Velkommen 2. Evalueringen af Slivsø festen Udvalg - kort fremlægning af ideer / formål 4. Udvalgs grupper vi deler os op i de forskellige udvalg som der er ønske / frivillige til og tager fat på opstart 5. Eventuelt På den ekstra ordinære generalforsamling i maj kom der forslag op om at genoptage udvalg under Borgerforeningen og allerede samme aften blev 2 oprettet med ansvarlige og frivillige herefter er der kommet yderlige 1 udvalg og det er helt fantastisk, det er en kæmpe hjælp for os i bestyrelsen og dejligt med bredt samarbejde i byen også med jer borger. Vi har derfor valgt at invitere til udvalgsaften hvor vi vil bygge videre på udvalg, der er forslag oppe om mange forskellige. Kom og hør meget mere og har du lysten til at være med så meld dig til et eller flere af udvalgene, du/i bestemmer hvor i synes i har lyst / kan være med. Allerede oprettede udvalg: (man kan sagtens melde sig til disse udvalg også selvom de er oprettet) Byudviklings udvalg Madpakkehus/hytten mm. Medlemsindbetalinger Flagudvalg Børne/Ungdomsudvalg Affaldsdag- gøre byen ren Reklame/dekoration Planlægning PåSpring Planlægning Slivsøfest Bar udvalg Telt/plads udvalg Morgenbuffet udvalg Forslag til yderligere udvalg: Vask Vedl. Bænke/borde Rengøring toilettet Hjemmeside / facebook Årets Lokal samfund Kage udvalg Sponsorer Planlægning Sankt Hans Planlægning Julearrangement Legeplads Vi vil være vært med kaffe, sodavand og øl. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn

16 Vi vil gerne invitere til informationsmøde for forældre til skolestartere august 2014 onsdag den 9. oktober kl i Fællesrummet v/ indskolingen Inden aftenens program har man mulighed for at se skolens nyrenoverede indskolingsafdeling så kom bare i god tid parkering via Skovbyvej, dernæst første vej til højre. Tiden nærmer sig, hvor du/i skal tage stilling til dit/jeres barns skolegang vi vil derfor gerne fortælle jer om skoletilbuddet på Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Vores program: Velkomst v/ skolebestyrelsen sang og præsentation En god start det fælles projekt v/ skoleleder Anne-Marie Andersen Daginstitution og skole fortæller om brobygning - daginstitution og skole, børneunivers, det fælles udviklingsarbejde v/ Annie T. Jørgensen Hvordan skaber vi tid, rum, faglighed og trivsel for børnene? v/ bh. kl. ledere, pædagoger, lærere Skolens resultater og erfaringer - den vigtige opgave vedr. elevernes læseudvikling den gode historie v/ Anni Bendlin Hvordan er det at komme i skole/sfo? Tid til spørgsmål og snak Mulighed for rundvisning Venlig hilsen Alle i Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup

17 BYRÅDSVALGET I KONTAKTEN Som optakt til byrådsvalget den 17. november tilbyder Kontakten én side til hver af de opstillede fra Hoptrup Sogn. Siden vil fremstå i Kontaktens format A5, men skal afleveres til tryk i A4 format. Så, husk en skriftstørrelse på ca. 16, hvis I selv fremstiller materialet. I kan også vælge at sende evt. tekst fortløbende gerne med billede. Kontakten vil så sørge for en passende opstilling. Deadline er den 5. november kl NYT FRA ONSDAGSKLUB- BEN OG PENSIONISTERNE Udflugt: Onsdag den 11. september var der 37 fra onsdagsklubben på udflugt. Turen gik til Frøslevlejren, hvor en guide fortalte om lejrens historie og alt, hvad fangerne var udsat for. Derefter fortsatte vi til Saksborg Kro, hvor kaffen stod parat. Efter en god dag gik turen igen mod Hoptrup. - Alle er velkommen til vores arrangementer. Medlemskort kan købes ved vore arrangementer. Prisen pr. medlem er 50 kr. for et år. - PROGRAM: Alle arrangementer er kl på Lillegården. Kaffe ved samtlige møder 20 kr. Onsdag den 9. oktober: Foredrag med Jørgen Kølle, som har været kongelig pressefotograf. Onsdag den 16. oktober: Efterårsferie - intet arrangement. Onsdag den 23. oktober: Lottospil. Onsdag den 30. oktober: Hyggeeftermiddag. Onsdag den 6. november: Asmus Svendsen og datter underholder med sang og musik. Onsdag den 13. november: Lottospil. Jørgen Kølle kommer den 9. okt. - Arkivernes dag. Lørdag den 9. november holder Hoptrup Sogns Lokalhistoriske Forening Åbent hus på arkivet fra kl til kl Alle er velkommen. Med venlig hilsen Bestyrelsen.

18 Åbent brev fra Jan Lauenstein til Dennis Bjerre. Jeg vil egentlig ikke lyde som en, der skal belære andre om at gøre sådan eller ej, men jeg vil opfordre vedkommende, der retter så stor kritik og personlig angreb mod folk: "tænk over følgende:" Er dit bæger halvtomt, eller ser du det som halvfyldt? Det skal jeg nok komme tilbage til senere. Jeg er også tilflytter, og har som du oplevet at byen står sammen, især takket være ildsjæle, men de skal have hjælp og opbakning, ikke kun være skydeskiver!! Jeg har dog aldrig oplevet som nu, at ting skal saboteres og bremses, fordi man bliver personlig. Det er så lavt! Der er jo en grund til at vi har 2 ører og 1 mund. Man lytter dobbelt så meget, som man taler, det er de vigtigste dyder ved enhver debat. Har man ikke evnen, skal man så ikke være stor nok i slawet til at stå op for sine ord?? Jeg mener, kan man ikke det, er man en kryster!! Du skriver, at vi er langt bedre til kaffe og kage og være imødekommende, end hvor du kom fra: København. Få dig et kig indad, for jeg har også boet i København og der mødt mange venlige mennesker, de andre skal man selv sortere fra. Du skriver i Kontakten, at du ikke møder forståelse, for hvad? Og er der stemmer for det modsatte af din mening, så fungerer demokratiet altså sådan, at flertallet bestemmer. De har nødvendigvis ikke altid ret, men det er en lang større diskussion. Vi er mange, som da også har hørt byfesten har været anderledes, har du ikke selv udtrykt ønske om fornyelse, hvorfor så gå tilbage?? Hvad angår dine visioner om den gamle byfest, hvor man sov på pladsen i 3 dagehar du forhørt dig, hvad lovene siger angående den problematik? For slet ikke at sige, hvad brandmyndigheden siger- måske der lige var en betragtning der, man skulle få vendt? Læs, lær og forstå så er man tit klogereisær på sig selv, prøv det- det kan faktisk fjerne megen uvidenhed!! Jeg forstår ikke, du ikke møder op til møderne, når du mener så mange ting kører forkert. Du hylder rollespil i Genner, men skælder ud på Hoptrup. Hvor ligger dit lokale hjerte. Du kunne kritisere byfesten og Skt. Hans kunne du se var dårligt besøgt, uden selv at have vist dig på pladsen- ER DU OGSÅ SYNSK?? Hvad er dit ideelle fremmødte for, at du kan kalde noget en succes- samme antal som til rollespil i Genner? NEJ du gemmer dig, kom dog ud af busken i stedet for at angribe folk via nettet, kom ud så vi kan høre dine visioner. Jeg ved de fleste i vor bestyrelse har knoklet op til byfesten ved siden af jobs og har tilsidesat familie og venner. Du har været til rollespil i Genner, hvor flot og lokalt!! For at vende tilbage til det med et bæger, kan jeg sige dig, at den som ser det som halvfyldt er optimist, sådan virker dit ikke som. Jeg synes du fortjener at blive stemt ud i tavsheden, nok ikke til København!! Men lad den flittige og lyttende bestyrelse, vi har nu, få opbakning og fortsætte med deres imødekommende arbejde. Jeg synes en afskedsgave burde være spand og skovl, så du kan starte noget selvstændigt?? Til slut vil jeg håbe vores bestyrelse får en stor og klar tilslutning, så denne episode bliver lagt ind under bagateller, for den fortjener ikke andet. Jeg vil gerne opfordre jer andre om at melde jer ind i de udvalg, som bestyrelsen har lagt op til. Giv bestyrelsen et bifald TAK Med venlig hilsen Jan Lauenstein Ps. Håber på et svar her i kontakten.

19 HMIF Badminton Badmintonafdelingen afholder ordinær afdelingsmøde onsdag d. 6. november 2013 kl i cafeteriaet i Marstruphallen. Dagsorden ifølge vedtægterne Afdelingsmødet er badmintonafdelingens generalforsamling. Mødet er for alle medlemmer af afdelingen og for forældre til børne- og ungdomsspillere. Børn og unge Vi er allerede godt i gang med træningen og stævnerne, men det er ikke for sent for nye spillere at begynde. I denne sæson har vi fire hold: U9 for spillere født 2005 og 2006 Træner fredag kl Genne leg og sjove øvelser får børnene øvet sig på den grundlæggende teknik. Vi ser meget gerne, at forældre deltager aktivt i træningen. Kontaktperson: Erik Henningsen U11 for spillere født 2003 og 2004 Træner onsdag kl og fredag kl Vi arbejder bl.a. med slagteknik og bevægelser rundt på banen. Forældre er velkommen til deltage aktivt i træningen. Kontaktperson: Erik Henningsen, U13 for spillere født 2001 og 2002 Træner tirsdag kl og fredag kl De ugentlige træninger er tilrettelagt, så alle får succesoplevelser og bliver udfordret på badmintonbanen. Kontaktperson: Ejner Brandt, U15 + U17 for spillere født i 1997, 1998, 2000 og 2001 Træner tirsdag kl og fredag kl Træningen er tilrettelagt, så både den mere og den mindre ambitiøse spiller får noget ud af det. Kontaktperson: Brian Kramer, Alle vores hold er for både drenge og piger og både begyndere og erfarne spillere er velkommen. Læs mere på vores hjemmeside eller ring til en af kontaktpersonerne, hvis du vil vide mere. Motionsbadminton Har du lyst til at have det sjovt og få sved på panden samtidig? Så grib fat i din nabo og kom afsted til motionsbadminton. Vi har endnu ledige banertider, som motionister kan leje til overkommelige priser. Tjek vores hjemmeside eller kontakt HC Johannsen, , for mere info. /badmintonudvalget

20 Tur til Julemærkehjemmet i Kollund 14. november 2013 Husmoderforeningen i Marstrup inviterer alle kvinder-piger-tøser-damer til en tur til Julemærkehjemmet i Kollund. - Vi mødes kl på P-pladsen v Marstrup Hallen - vi fylder bilerne op, følges ad. - kl ankomst ved Julemærkehjemmet - Aftensmad med vin - Foredrag om Julemærkehjemmet - Rundvisning ved elever Prisen er inkl. aftensmad m vin, kaffe, foredrag, rundvisning = kun 150 kr - overskuddet går naturligvis til Julemærkehjemmet!! Kom med! Spis ude! Tag din veninde, nabo, kollega med!! - Skal du andet den aften end at sidde i sofaen?? Kom og vær med! Få en hyggelig aften - god oplevelse!! Svar med en sms til Anette Paulsen seneste tilmelding søndag den 13. oktober - Tak til Anette for den gode ide! Kom gerne med dine ideer til hvad vi kan lave i Marstrup Husmoderforening! - VALG TIL BESTYRELSEN I PROVAS AUGUST KRAG STILLER OP I perioden fra den 1. til den 25. oktober er der valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Provas (PROfessionel - Vand - Affald - Spildevand). August Kragh, der for tiden sidder i bestyrelsen udpeget af byrådet, har valgt at stille op som forbrugerrepræsentant. Forbrugerne skal vælge to repræsentanter til bestyrelsen, og det gøres enten ved henvendelse på Provas eller ved at stemme elektronisk over internettet (www.provas.dk). Her skal man bruge sit kundenummer til at logge på. Kundenummeret findes på fakturaen fra Provas. I sine sidste fire år i Provas' bestyrelse har August Kragh arbejdet meget på at strømline virksomheden til at være mindre bureaukratisk og omkostningstung. I dag er der således to bestyrelser. Fremover kun én. Her kan August Kragh trække på sine erfaringer fra sine år som driftsdirektør for DLG. Læs mere på Provas' hjemmeside, hvor August Kragh peger på øvrige ting, han vil arbejde for: "For mig betyder miljøet rigtig meget. Som forbrugerrepræsentant vil jeg derfor arbejde for, at vi også i fremtiden har rent drikkevand, og at vi kan sikre den bedste rensning af spildevandet til gavn for fremtidige generationer."

21 MIKKIS SPALTE I brandværnet er sommerens høst gået uden de store markbrande. Der var lige en stubmark i Halk, som blev klaret med lidt hjælp fra Haderslev. Mens jeg var på ferie, var der en person, som skulle have lidt løs halm brændt af på Djernæsvej. Alt skulle være i orden, der var harvet rundt om halmen, Brand og Redning var informeret, men det eneste, der ikke var taget højde for, var vindretningen. Den var i øst, hvilket medførte, at røgen fra halmen gik ind over byen, så brandværnet måtte rykke ud og fik dæmpet ilden, og alle kunne få frisk luft igen. Der har været en bilbrand på Bræåvej i fredags, og i lørdags kom så Ehlershjemmet med brændt popkorn, som var helt sort. - I vandværket er der ikke sket det helt store. De to prøver er taget, og der er intet at bemærke, så vandet er i orden. - Der har været afholdt Djernæsvejs ornitologisk forening Black Bird tur ved Silfsøen. Det gik over al forventning. Vi var 36 personer, som blev kørt til Djernæs gamle skole og gik så af stien til Hoptrup. Der var flere fugle, som skulle kikkes på. Det var Early Bird, Høst Blomst og et par svaner ved første pit stop. Ved næste stop havde vi fået et par Ding Donger med, men vi fik også set et par lapperdykker og en enkelt fiskehejre. På næste pit stop, som var på Slivsøgård, var der gjort klar med 3 fugle, som vi nok kendte, men da F-16 kom på bordet, kikkede vi lidt på hinanden. Den gled ned sammen med en Black Bird, og som afslutning fik vi Hot Wings, som måtte skylles ned med et par Black Birder. Vi siger tak til Susan og Erik for den gode forplejning ved pit stoppet. Der var en, som mente at have set en Dværg Mudderklire. Det viste sig, at kikkerten var vendt så man kiggede i den forkerte ende. Vi blev enige om, at det var de F-16, der gjorde udfaldet. Hilsen Mikki. - Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / Næste nummers deadline: kl (Næste igen:10.12.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt

22 KONTAKTEN PÅ FACEBOOK Var du klar over, at Kontakten nu kan læses på facebook. Der er oprettet en åben gruppe: "kontakten". Skriv "kontakten" i søgefeltet, du er på. Sig det evt. videre til udensogns venner. KOM TIL THE GROOVE Har I slet ikke lyst til at komme og prøve THEGROOVE i Hoptrup om mandagen? Der er plads til mange flere på holdet, de første tre gange er prøvetimer, som er gratis, så I binder jer ikke til noget, før I har haft mulighed for at prøve om det er noget for dig/jer. Hvis der ikke bakkes op om holdet kan vi risikere at det lukkes ned pga. for få tilmeldte. Ønsker I ikke muligheden for at få rørt kroppen? THEGROOVE er ikke særlig udbredt i det jyske, men kunne det ikke være fedt hvis netop DU var med til at gøre det kendt og sprede rygtet om en dejlig fri motionsform? På youtube.com kan du søge på thegroove by mt og se hvad THEGROOVE blandt andet er. Jeg håber at vi ses næste mandag. Og det foregår på Hoptrup Hovedgade 66, 6100 Haderslev i gymnastiksalen i tidsrummet 19:00 til 20:00 Hilsen Level 2 Facilitator of THEGROOVE Gitte Saldern Juhl

23 Hoptrup Marstrup Idrætsforening Ordinært afdelingsmøde i HMIF afd. Motion og Friluftsliv (mountainbike, løb og kajak) Herved indkaldes til ordinært afdelingsmøde i HMIF afd. Motion og Friluftsliv (mountainbike, løb og kajak) i henhold til vedtægterne for afdelingerne under HMIF 9. Det ordinære afdelingsmøde afholdes den 26. oktober 2013 kl i mødelokalet i Marstrup Hallen. Dagsorden for det ordinære afdelingsmøde er følgende: Valg af mødeleder Valg af referent Afdelingsledelsens beretning til godkendelse Gennemgang af regnskab/økonomi Behandling af indkomne forslag Næste års aktiviteter/arbejde (afholdes separat i de enkelte underudvalg) Valg af nye medlemmer og suppleanter til afdelingsledelsen iht. til vedtægterne 3 Eventuelt Forslag til behandling på det ordinære afdelingsmøde bedes fremsendt til e- mail: senest den 19. oktober Vi håber på at se rigtig mange af vores medlemmer både indenfor mountainbike, løb og kajak. Vel mødt. HMIF Motion og Friluftsliv Michael Jelling

24 DE STØTTER KONTAKTEN ANETTE's RENGØRING -HOPTRUP KIRKEBY BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION DES ELSERVICE, HOPTRUP H. 34 AUT. ELINSTALLATØR HENRIKSEN - BYG - ved JOHN HENRIKSEN EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT GÅRDBUTIK HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MASSAGE HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR KVIK SPAR MARSTRUP MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED RESTAURANT SØSTJERNEN SPAR ved LONE & MORTEN LANG TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS HJEMMESIDE: MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN:

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18.

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER Morten og Lone Lang er snart klar med salg af benzin og dieselolie. Hovedgaden var spærret og kranen klar til at sætte den 40000 liter

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED Med vort sædvanlige mod bringer vi her Kontaktens bidrag til ytringsfriheden. Nu er det så heller ikke Kontaktens opgave at støde nogen. Vi er et ydmygt

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL Vi har haft sæsonens første storme. Benny og Karl Erik stormer ind i byrådet, Kaj Grodt stormer mod seniorrådet, og Kontakten stormer videre mod et

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN

NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN Allehelgensdag er den første søndag i november (egentlig den 1. november). Allehelgensaften, aftenen før, gik i lighed med allehelgensdag

Læs mere

FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP

FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2012 FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP Byrådet bestemte den 30. oktober, at Fællesskolen fra den 1. august 2013 skal samles i Hoptrup. Det var en snæver afgørelse med stemmerne

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN

NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN Motion giver glade børn. Hver fredag arrangerer idrætsudvalget motion for alle klasser i gymnastiksalen. I fredags var aktiviteten

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR

NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR k o n t a k t e n NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR 10 års dagen for Slivsøens retablering blev fejret søndag den 14. september, da hoptruppere og andet godtfolk mødtes til taler og spadsere- eller

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP?

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2012 HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? På tirsdag den 10. juni indstiller Børn & Familie udvalget, hvordan Fællesskolens struktur bør være.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

NUMMER 2 SEPTEMBER 2015 61 ÅR i LANDBRUGET 50 ÅR SOM SELVSTÆNDIG

NUMMER 2 SEPTEMBER 2015 61 ÅR i LANDBRUGET 50 ÅR SOM SELVSTÆNDIG kontakten NUMMER 2 SEPTEMBER 2015 61 ÅR i LANDBRUGET 50 ÅR SOM SELVSTÆNDIG Carl Christian Kongsted lykønskes med sit jubilæum af Kontaktens faste klummeskriver, Mikki (når han da ellers husker deadline)

Læs mere

NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED "DESIGN- OG HÅNDVÆRK"

NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED DESIGN- OG HÅNDVÆRK k o n t a k t e n NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED "DESIGN- OG HÅNDVÆRK" Fredag den 6.marts. var en helt speciel skoledag for alle på Fællesskolen H M V. Dagen var national trivselsdag, så andre skoler

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Fredagsbrev uge 23-2012 Side 1 Indledning Side 3 Filuren Side 2 Side 4 Kalender, kontakt mm. Side 2 Pressemeddelelse Side 6 Balloner og Gud Så blev det

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN

FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2012 FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN Hoptrup Efterskole gjorde det igen. Med en forrygende og bevægende musical "Emma", tog de unge fra efterskolen igen kegler. Det

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008

Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008 Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008 Vedlagt: Bilag 1: Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2007 Bilag 2: Regnskab for perioden 01.09.2007

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Siden nytår har 6. klasse på ABC været igennem en turbulent tid. I februar stod de på de skrå brædder til skolefesten, men efter succesen er klassen næsten halveret. Årsagen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Forældremøder på Kalbyris. 4.-5. klasser august-september 2012

Forældremøder på Kalbyris. 4.-5. klasser august-september 2012 Forældremøder på Kalbyris 4.-5. klasser august-september 2012 Trivsel og forældresamarbejde Forældrerådet Vi starter tættest på jer I klassen er det vigtigt at skabe god trivsel både blandt elever, forældre

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29.

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Blandet kor for voksne Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Se korets hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/oesterlindetkoret

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Turistforeningen for Sydfyn

Turistforeningen for Sydfyn Turistforeningen for Sydfyn Generalforsamling mandag den 26. marts kl. 19.00 på Hotel Svendborg Der var fremmødt 40 til generalforsamlingen. Formand Allan Mariager bød velkommen til en noget anderledes

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften Juni 2014 1 2 3 Ti Forældrekaffe SFO 4 5 To Grundlovsdag Stafet for Livet 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 On Dimission 9. klasse 26 To Grill-aften 27 Fr Sidste skoledag 28 29 30

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Da Faaborg-Midtfyn kommune skal spare penge i fremtiden, er der blevet udarbejdet et sparekatalog, som blev offentliggjort i maj måned. Af sparekataloget

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012 Fællesarrangementer: Søndag d. 2/9 Foreningsdag Tirsdag d. 9/10 Sogneaften med Erik Gunnersen Weekenden d. 28. - 30. September afholdes kurset: "Det gode liv" Det arrangeres i samarbejde mellem Kristendomsudvalget

Læs mere