Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6"

Transkript

1 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 den Beretning 2009 Endnu et travlt DcH år er slut. Og et nyt allerede godt i gang. Jeg glædes over at mail systemet er opfundet, ellers tror jeg at mit hus var helt fuldt af papir Til tider kan man godt tænke, at den struktur der har gjort, at det er kredsformændene der sidder i HB ikke var helt gennemtænkt, men alligevel kunne jeg ikke forestille mig hvordan man kan være i HB uden at have den kontakt til kredsens medlemmer som man har som formand. DcH er helt sikkert i en rivende udvikling, og ja vi ved godt at det til tider er svært at følge de tanker vi i HB har, men hvis vi vil med på hundevognen i Danmark, og helst også være med til at styre, så er vi nødt til at se på udviklingen og tilpasse foreningen så vi kan være med, og bruge alle DcH s kvaliteter optimalt. Målsætning for DcH har været en svær ting, gennem flere år har alle udvalg og HB lavet hver sin målsætning, men forrige år blev der enighed om at det ikke var vejen frem, og det var for snævert og havde udviklet sig til at man bare satte nyt årstal på den fra sidste år!! Derfor var målsætning et emne på årets fællesmøder. Der blev nedsat en arbejdsgruppe, bestående af repræsentanter fra flere udvalg samt 1 fra HB. Arbejdsgruppen har lavet et visionært udkast, som er præsenteret i det blad vi fik i december I det seneste nr. af bladet er en stor artikel fra et medlem der tilkendegiver sin mening om forslaget, ligesom flere har givet deres mening til kende direkte til arbejdsgruppen, som mails. Og det vil helt sikkert blive et stort samtaleemne i Men der er ingen tvivl om at vi skal gennem denne debat for at ende ud med en fælles målsætning, og helst med en målsætning som de fleste kan gå ind for. Debatten viser også tydeligt de forskelle men også de ligheder der er i synet på DcH nu og i fremtiden!! Men helt sikkert er det, at det er nu mens debatten kører, at I skal komme frem med jeres mening, bland jer i debatten. I får muligheden for at møde repræsentanter fra gruppen på et medlemsmøde den 16 marts kl. 19!!! Møder med kredsens frivillige Jeg har også i år haft mulighed for at deltage i årsmøder med konsulenterne, kredsinstruktørerne og dommerne, det har været en rigtig god oplevelse at møde kredsens energiske frivillige, som yder en særlig og stor indsats.

2 Det var bestemt også en dejlig oplevelse at møde de mange fremmødte til årets VIP arrangement. Dejligt at så mange bakkede op om arrangementet, hvor jeg tænkte at en foredragsholder måske slet ikke var nødvendig, da jeg så hvordan snakken gik lystigt lige så snart vi mødtes. Jeg har været inviteret til et bestyrelses og trænermøde i en lokalafdeling, det var for mig en rigtig god oplevelse, en dejlig måde at møde lokalforeningen på, og jeg fik bestemt noget med hjem. Jeg modtager gerne invitationer hvis andre kunne ønske en sådan kontakt. Hundeloven 2009 bragte desværre ingen løsning på den svære sag det er når en hund af helbredsmæssige årsager må have amputeret et stykke af halen. DcH har været med i den gruppe der af justitsministeriet er nedsat for at se på hundeloven, mest kom det i stand pga. problemerne med muskelhunde og de utallige angreb disse lavede. Nu er arbejdet med den del af loven ved at være slut, og derfor skal den resterende del af loven gennemgåes, i den sammenhæng har DcH vægtet netop haleamputation meget højt, i håb om at komme igennem med forslaget indeholder det at hunden bliver steriliseret samtidig med haleamputationen, dette for at tilgodese alle interesser. Så mit store håb er at 2010 vil byde på hjælp til de uheldige hunde og deres ejere. Problemerne for hundeførere til hunde der er født stumphalede er også slut. Vi har i HB netop besluttet at læne os op ad DKK s regler vedr. stumphalede hunde, således at de hunderacer der kan fødes stumphalede, i fremtiden kan deltage i DcH arrangementer på lige fod med deres muligheder i DKK. DcH Shoppen DcH shoppen er nu en realitet, den er oppe at køre som en særskilt virksomhed, kredsen har indskudt kr. i shoppen og får derfor, når shoppen giver overskud, del i overskuddet. Derfor er shoppen også jeres og jeres opbakning er nødvendig før det kan blive en succes. Det er vigtigt at I henviser til shoppen, men det er også vigtigt at I fortæller det til mig eller til Hans Tonsborg, hvis der er noget I er utilfredse med. On-Line tilmeldingen Den er også kørende nu, og jeg håber at året vil bringe glæde af systemet. På baggrund af en rigtig kedelig oplevelse for en lokalforening og nogle hundeførere er det besluttet at ingen andre registreringer af konkurrencer end online er gangbare, hvis resultatet skal gælde til DM Lokalforeningsvedtægter Gennemgangen af lokalforeningsvedtægter har været en opgave denne vinter har bragt, endnu ca. 10 lokalafd. har ikke sendt mig deres vedtægter, så det vil jeg da gerne minde jer om at I skal gøre. Til Landsmødet 2009 blev vedtaget flere SKAL ændringer, derfor bør alle lokalafd. have vedtaget den nye tekst på den generalforsamling som er holdt de sidste måneder.

3 Og da der nu står at kredsformanden skal have vedtægterne tilsendt når de er ændret, så burde alle vedtægter være kommet!! Denne ændring med at det nu er kredsformanden der skal have dem tilsendt gør helt sikkert at I bliver opmærksomme på hvad der står i dem, der er flere som har givet udtryk for at vedtægterne egentlig nok mest lå i en skuffe og hyggede sig, ikke noget man brugte. Så min oplevelse af denne ordning er helt klart at det er godt at de kommer frem i lyset, så alle bliver opmærksomme på hvad der står, og måske sætter noget ind som gælder for den enkelte forening. På det landsmøde som står for døren er der også foreslået ændringer til lokalforeningsvedtægterne, så igen til næste generalforsamling skal I have dem frem, og rette dem og sende dem til kredsformanden, så jeg håber de kommer i en lind strøm til næste vinter, flere har også små rettelser der blev overset denne gang, de skal så med næste gang. Det er ikke for at genere at der ofte kommer ændringer af den tvungne tekst. Det er resultatet af udviklingen samt erfaring fra forskellige sager der betyder at der foreslåes og vedtages ændringer. Ved at lokalforeningsbestyrelsen ofte kigger i vedtægterne øges interessen for hvad der står og forståelsen af ændringer bliver forhåbentlig større. Årbogen Er trykt for sidste gang, der var i foråret 2009 en del kritik, og oprør mod beslutningen om at den ikke skulle trykkes, derfor endte det med et lille oplag der kunne købes. Prisen for trykning og udsendelse er en væsentlig årsag til at der er fornuft i at vælge den elektroniske form. En anden god grund er sikkerheden for at den altid er ajourført. Desværre har det firma som den blev oprettet i ændret sine abonnementer, så der skiftes til et andet firma, det betyder at netop nu og de seneste måneder har søgefunktionen været væk, men snart bliver det igen muligt at søge i årbogen. Flot medlemsfremgang Kreds 6 kan i 2009 glæde sig over en medlemsfremgang på 3 %, omsat i tal er det 107 flere medlemmer end i Jeg har taget et tilbageblik og siden 2002 er der nu 710 flere medlemmer i kreds 6, dejligt at flere vælger DcH som foreningen man går til træning i. Vi er nu klart den største kreds, og jeg vil her rette en tak til alle som er med til at gøre DcH populær. Sjællands Mesterskabet i DcH Programmet I 2008 blev SM afholdt spredt i kredsen, det affødte en del kritik og er helt klart en dårlig måde at afvikle SM på. Fakse tog stafetten og var i 2009 værter for et samlet og godt SM. Desværre er vi nu igen i den situation at ingen har påtaget sig at holde SM for alle klasser. Det er meget ærgerligt at vi år efter år skal kæmpe så meget for at finde en vært for SM.

4 I kredsbestyrelsen vil vi meget gerne finde en løsning der kan ændre denne årlige kamp. Vi skal koordinere og samle, det er ikke kredsbestyrelsens opgave at afholde SM. DM 2009 En stor succes for kreds 6 især i DcH programmet. Vejen var stedet hvor et godt DM blev afviklet. Kreds 6 løb med 1. og 2. pladsen i både A og E klassen, meget flot og stort tillykke. Ved uddeling af vandrepokalerne til kredsen for de samlede resultater for C-B og for A-E fik vi på dagen kun den ene, men da mange undrede sig, incl. undertegnede, regnede jeg på resultaterne da jeg kom hjem og nåede frem til at der var sket en fejl, og som I måske husker lavede Lise Klysner lidt billedmanipulation således at det på hjemmesiden kunne ses at vi havde fået begge pokaler. Roskilde Dyrskue I 2009 prøvede vi noget nyt, vi havde en stand og flere opvisninger på Roskilde Dyrskue. Ideen blev skabt på konsulenternes årsmøde, og udviklede sig så både konsulenter, agility og eftersøgningstjenesten var involveret. Der blev lavet nogle flotte opvisninger, med flot tilslutning fra tilskuere. Det var nogle gode dage hvor vi viste vores eksistens, og helt klart var det dejligt at være formand for en flok entusiaster, tak for hjælpen og alt det gode humør. Eliteturneringen 4 hunde fra kreds 6 deltog i Eliteturneringen, og så er det jo bare dejligt når det ender med at vi også på det plan kan glæde os over at have en vinder og en 3. plads. Stort tillykke!! Rally Rally er en spændende hundesport som gennem de sidste år har fundet indpas og nu er en sport vi helt sikkert ikke kan komme uden om, derfor har vi i 2009 besluttet at tage Rally sporten ind i DcH. Der er kontakt med DKK om dommeruddannelse og der er nedsat en arbejdsgruppe som skal planlægge implementering af sporten i DcH og dermed uddannelse på diverse niveauer. Dommerne Uden dommere ingen konkurrence, så stor tak til alle dommere for en flot indsats. Dommer Vagn Morton har efter mange års virke valgt at stoppe, Vores 2 nye dommere bydes velkommen. Og vi kan også byde velkommen til 2 nye aspiranter. Desværre har jeg hørt fra vores 2 nyuddannede dommere hvordan de har oplevet det når de har været med som aspiranter!! De har hørt hundeførere stå og tale sammen og i meget kedelige vendinger med stor irritation beklage at der skulle aspiranter med, for så tager det længere tid!!!! Hundeførerne har måske ret i at det kan tage et par minutter ekstra, men hvis konkurrencesporten skal bestå, så er det nødvendigt at uddanne nye, og alle ved at det er

5 svært at rekruttere dommeraspiranter, så er det ikke fordrende at blive mødt af sure hundeførere. I må i lokalforeningerne tage ansvar for at hundeførerne som stiller op, har forstået at dommerne er der frivilligt, og skal behandles med respekt. Vi har tidligere haft problemer med hundeføreres dårlige opførsel. Det er dræbende for frivilligt arbejde!! Konsulenterne Konsulenter er et stort aktiv for DcH, bestemt også for den enkelte lokalafdeling. Vi har på dette felt nu en dejlig stor søgning, og en del aspiranter på venteliste til at tage uddannelse til konsulent, og det er heldigvis besluttet at der startes konsulentuddannelse i 2010, der bliver 2 moduler. Friluftsrådet Er desværre et af de områder hvor vi ikke har været gode nok her i kredsen, vi har mange sorte huller, mange kommuner hvor der ikke er en DcH repræsentant, vi må være med sammen med de andre organisationer der gerne vil bruge naturen i deres fritid. Det er af stor betydning for os og for de andre at vi kender hinanden, fællesskabet giver styrke i forhold til myndighederne. Nu hvor antallet af kommuner er faldet er det færre der skal bruges for at dække kommunerne. Jeg har faktisk tydeligt mærket at det har betydning at deltage på dette område, da jeg har været med, sammen med andre foreninger der træner hunde, til at få en aftale om brug af dele af hundeskovene til sportræning. Vi bliver set og hørt hvis vi deltager, ellers eksisterer vi ikke!!!! Hjemmesiden kører flot med Lise Klysner fra Helsingør som webmaster, vi takker meget for det store og flotte arbejde hun laver. Alle opfordres til at melde sig til nyhedsbrevet så I kan se når noget nyt sker, det meste som sendes til lokalforeningsformændene sendes også til hjemmesiden, så alle medlemmer kan gå på kredsens hjemmeside og se hvad der sker i kredsen. Uddannelse Grundtræneruddannelsen uddanner 2 hold af ca. 20 deltagere pr år, det kører helt fast. Det er besluttet at sende et diplom til lokalforeningsformanden, når en træner er færdig med sin uddannelse. Der vil også blive udsendt en kopi af deltagerafkrydsningsskemaet, så man kan se om de tilmeldte deltager!! Allerede nu er holdet der starter til august fyldt op. Erling som har været lokomotivet for grundtræneruddannelsen, siden den kom til at ligge som kredsens ansvar har valgt at stoppe, jeg vil her benytte lejligheden til at takke Erling for det store arbejde. Steen Christensen fra Odsherred tager over, velkommen og rigtig god arbejdslyst.

6 I 2009 er afviklet et varieret udvalg af kurser, og kursusprogrammet for 2010 er kommet, så meld jer endelig til. Hundeførerweekend blev afholdt i Jyderup et arrangement som var meget vellykket. Desværre ser det ud til at der i 2010 ikke skal være hundeførerweekend, endnu har ingen meldt sig som værter, og uden værter kan det jo ikke gennemføres!! Kredsinstruktørerne har igen ydet en flot indsats, som jeg her vil takke for, samtidig vil jeg byde velkommen til de nye aspiranter. Eftersøgerne Eftersøgningstjenesten er nu godt kørende. Der er startet en runde uddannelse, et forløb der er ens over hele landet, det første arrangement blev afholdt i kreds 6, et weekend kursus med teori lørdag og praktik søndag. Og til slut Mens jeg har siddet og forberedt mig til i aften har jeg ikke kunnet undgå at høre om den nye regering, og hørt om hvor beæret man bliver når man bliver spurgt om man vil være minister!!! Gid det var sådan at finde nogen til de poster der skal besættes i DcH!!! Er det mon lønnen der gør forskellen, muligheden for at ende på forsiden af ekstra bladet eller måske muligheden for at komme til fest hos dronningen???? Det er ikke helt klart for mig, men ingen af delene kan DcH jo tilbyde. Jeg vil slutte min beretning med at sige tak for et spændende år til den øvrige kredsbestyrelse og glæder mig over at vi i dag kan gå til generalforsamling med en kredsbestyrelse hvor alle der er på valg modtager genvalg. Jeg vil godt her takke alle for jeres opbakning Jeg vil slutte med at ønske alle Held og lykke med 2010!!

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 24-feb 2009 Beretning 2008 Endnu et år er gået, et travlt år synes jeg, det har været hårdt arbejde, men bestemt også meget spændende. Jeg har i år haft mulighed

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT KREDSRÅDSMØDE Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf 21 51 51 01 DATO 12. September 2012 kl. 19.00 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Osted kro

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Agilityudvalget i DcH Kreds 6

Agilityudvalget i DcH Kreds 6 Referat fra Årsmødet den 6. februar 2017. 1. Valg af ordstyrer Udvalget foreslog Hans Christian Petersen, der blev valgt. 2. Agilityudvalgets årsberetning Bent Blom Larsen fremlagde udvalgets årsberetning

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 11 marts 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Aalborg, Thisted, Øland, Morsø, Frederikshavn, Thyholm og Hadsund. 1: Nyt fra formanden:

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2015 Aars, januar 2015 Aktivitetsniveauet i 2015 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 16.06.2014 Kredsrådsmøde tirsdag d. 10/6 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Frederikshavn, Vesthimmerland,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro REFERAT: 311/ 18 22-10-2018 Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl. 9.00 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 2. april 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jeanette Vejlemand Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 3. december 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Nyhedsbrev maj

Nyhedsbrev maj Nyhedsbrev maj. 2016. Velkommen til vore nye medlemmer Her i april startede to kursushold op, og I nu været til træning de første to gange. Vi håber, at I føler jer godt modtaget i klubben, og at I vil

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening Foreningens navn er Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Fredensborg kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. 0: DcH Forretningsfører Jan Nielsen: 1. Bambora online betalingssystem. Se medsendte orientering

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 DcH-Brande afdelings bestyrelse januar 2016 Formand: Svend Ludvigsen Møllevej 6, Blåhøj 7330 Brande 21 65 21 90 svend35@icloud.com Næstformand: Kasserer: Sekretær:

Læs mere

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro.

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro. Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts 2018. Fjelsted Skov kro. Deltagere: Brian Jensen Connie Kisselhegn Olav Møller Frede Pedersen HB`s kontaktperson Referent: Gurli Møller Referat: 1. Præsentation

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 3 Jørgen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 24.09.2014 Kredsrådsmøde Onsdag d. 10. september 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: DcHs Foreningslederuddannelse

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Kredsformand i kreds 1 Christian Ravn CR Kredsformand i kreds 2 Gitte D Christensen GDC

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2009 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Inden generalforsamlingen sættes i gang, er der uddeling af pokaler.

Inden generalforsamlingen sættes i gang, er der uddeling af pokaler. DcH Helsingør Referat af ordinær Generalforsamling Referent: Laura Jensen DATO 29. januar 2014 kl. 19 00 STED ANTAL DELTAGERE: Espergærde Bibliotek 27 stemme berettigede Inden generalforsamlingen sættes

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Sports Acrobatik Udvalget Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov 205/19 den 11-6-19 Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov Opfølgning på sidste møde og nyt fra landsformanden (AL) Vi er blevet gjort opmærksom på, at DcH Kjellerup har hold der træner i DcH-programmet.

Læs mere

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Uddannelsesudvalget September 2015 Informationsfolder Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger I denne folder har uddannelsesudvalget samlet relevant

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Kvartalsmøde Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Formanden bød velkommen til alle de fremmødte, der var dog en del fravær pga. at flere var syge. Punkt 1: Valg af ordstyrer Martin

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent Jeanette Vejlemand DATO 7. maj 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jan Werner Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen,

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt?

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? 9 foreninger var repræsenteret. Fra kredsbestyrelsen deltog, Anne Wedel, Linda Lundh og Dorthe Dalgaard Nielsen. Mødeleder: Per Boesen.

Læs mere

Vedtægter for DCH ARDEN

Vedtægter for DCH ARDEN Vedtægter for DCH ARDEN 1. Foreningens navn er Arden civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Arden. Foreningen er som lokalforening medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2.

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 i Klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2013 Aars, januar 2014 Aktivitetsniveauet i 2013 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

Foto: Fie - labrador

Foto: Fie - labrador Foto: Fie - labrador Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

Hos Jeanette Vejlemand. John Riise, Lisbeth Tidemand

Hos Jeanette Vejlemand. John Riise, Lisbeth Tidemand DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Jeanette Vejlemand DATO 14. oktober 2013 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jeanette Vejlemand Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen og Jeanette

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer På landsmødet d. 17. marts 2018, blev der vedtaget en række vedvægtsændringer som skal implementeres i lokalforeningerne. Formålet med

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006 vokser, år for år og stiller store krav til Indhold af nyhedsbrevet: os som forening. Det var/er tanken at en generalforsamling i juni ville tiltrække flere medlemmer og gøre det til en mere nærværende

Læs mere

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks.

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks. Forslag til nye vedtægter i DcH Arden Understregning = tekst vedtaget på landsmødet og skal være som anført. Ingen understregning eller farve = tekst fra vores nuværende vedtægter. Markeret med gult: Helt

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere