SUNDS OMFARTSVEJ VEJPROJEKTET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SUNDS OMFARTSVEJ VEJPROJEKTET"

Transkript

1 VEJPROJEKTET Vejdirektoratet bygger fem kilometer omfartsvej vest om Sunds DERFOR BYGGER VI Den nye omfartsvej vil især aflaste Sunds for den tunge, gennemkørende trafik. Beboerne i Sunds vil derfor opleve markant bedre forhold for bytrafi kken, langt mindre støj og luftforurening og en mere sikker vej for de bløde trafi kanter. Vejen vil samtidig øge fremkommeligheden og spare tid for trafi kanterne på rute 34 - hovedlandevejen mellem Herning og Skive. Vejprojektet omfatter 5,3 kilometer hovedlandevej vest om Sunds samt to rundkørsler, der kobler den nye vej til rute 34. Som en del af vejprojektet har Vejdirektoratet indgået aftale med Herning Kommune om også at udbygge to kommuneveje. Det drejer sig om Skalmejevej og Hjejlevej, som i fremtiden skal give adgang til omfartsvejen for den vestlige del af Sunds by. Der er desuden tre broer på strækningen, der de fører lokale veje og stier - Alhedestien, Hollingholtvej og Kølbækvej - over omfartsvejen. Linåvej lukkes på vestsiden af omfartsvejen, og der etableres en cykelsti fra Linåvej til Skalmejevej. Alhedestien Alhedestien føres over omfartsvejen. Hollingholtvej Hollingholtvej føres over omfartsvejen. Kølbækvej Kølbækvej føres over omfartsvejen som sti. mod Skive Rute 34 mod Herning Rute 12/34 SÅDAN PROJEKTERER VI Der er mange ting, der skal tages hensyn til, inden maskinerne kan komme i gang. Hele projekteringsopgaven, der forenklet sagt mest af alt består i at tegne vejens forløb og regne ud, hvordan den bedst ligger i landskabet, er omfattende. Der skal fx tages højde for el- og gasledningerne i jorden og selvfølgelig folks ejendomme. Desuden skal der fl ere steder Fakta om vejprojektet 5,3 kilometer omfartsvej 2 rundkørsler 3 broer fører to stier og en vej over omfartsvejen etableres faunapassager under vejen, og vejen skal tilpasses de tilstødende veje. Så det handler om at få snoet vejen så godt på plads som muligt ud fra en masse hensyn og så det overordnede ønske om, hvor man ønsker vejen skal gå. Alhedestien - set mod vest Linåvej - set mod nord Eksisterende Skivevej - set mod nord

2 OM PROJEKTET VEJEN BLIVER TIL 2005 I februar udgiver Ringkjøbing Amt et tillæg til Regionplan 2001 med tilhørende VVM-redegørelse og foreslår at bygge en omfartsvej vest om Sunds Herning Kommune beslutter, at Vejdirektoratet skal hjælpe kommunen med at anlægge de to veje. I foråret undersøger geoteknikere området omkring Hjejlevej og Skalmejevej januar overtager Vejdirektoratet Sunds Omfartsvej fra Ringkjøbing Amt i forbindelse med kommunalreformen Vejdirektoratet afholder et borgermøde om Sunds Omfartsvej den 26. juni Vejdirektoratet meddeler, at vejen ikke kan bygges for de afsatte midler. Projektet sættes derefter i bero Folketinget beslutter, at der på finansloven for 2009 skal fi ndes ekstra penge til at bygge vejen for I februar bliver omfartsvejen bevilget midler via et aktstykke jf. aftalen om En grøn transportpolitik af 29. januar Der bliver afholdt linjebesigtigelse den 3. og 4. juni. Ved linjebesigtigelsen godkender Ekspropriationkommissionen Vejdirektoratets forslag til en linjeføring for den nye vej. EKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN 2010 I august undersøger arkæologer fra Herning Museum jorden i hele linjen. Der blev ikke gjort fund af betydning Der bliver afholdt ekspropriationer den 31. august og den 1., 7., 8. og 14. september. Vejdirektoratet erhverver derved den nødvendige jord til at bygge vejen Fra september 2010 til september 2011 bliver broarbejder ved Kølbækvej, Alhedestien og Hollingholtvej udført af Brødrene A.& B. Andersen A/S. Er en uafhængig instans, som kontrollerer og efterprøver det vejprojekt, Vejdirektoratet planlægger. Det sker ved en eller fl ere besigtigelsesforretninger. Kommissionen vurderer projektet ud fra anlæggets samlede konsekvenser for borgerne, miljøet og samfundet i det hele taget. Kommissionen eksproprierer også jord til vejen og fastlægger erstatningen ved en ekspropriationsforretning Den 26. februar bliver der afholdt detailbesigtigelse. Ved detailbesigtigelsen fremlægger Vejdirektoratet et detaljeret vejprojekt på et møde med de direkte berørte grundejere. Vejens betydning for hver enkelt ejendom beskrives STRABAG AG begynder at bygge vejen i maj. Rundkørslerne ved Sundsvej og Røjenvej åbner i august. Hollingholtvej og Alhedestien gøres færdige i november Vejdirektoratet åbner omfartsvejen for trafi k til efteråret.

3 AREAL & NABOER SÅDAN FIK VEJDIREKTORATET JORD TIL AT BYGGE SUNDS OMFARTSVEJ Når Vejdirektoratet skal bygge nye veje, skal der bruges jord, hvor vejen kan ligge. Herunder kan du se en kort gennemgang af, hvornår og hvordan Vejdirektoratet fi k jord til at bygge vejen på. Linjebesigtigelse - 3. og 4. juni 2009 Er man nabo til en kommende statsvej, eller kommer den nye vej til at berøre ens ejendom, bliver man indkaldt til to såkaldte besigtigelsesforretninger. Linjebesigtigelsen er den første af de to besigtigelsesforretninger. Ved linjebesigtigelsen skal en uvildig kommission - Ekspropriationskommissionen - bedømme og godkende Vejdirektoratets forslag til en linjeføring for den nye vej. Møde med landmænd - juni 2009 til december 2009 Møder med landmænd, hvis jord gennemskæres af vejen og efterfølgende planlægning af jordfordeling. Detailbesigtigelse og godkendelse af jordfordelingsplan februar 2010 Detailbesigtigelsen er den anden af to besigtigelsesforretninger, som Ekspropriationskommissionen indkalder til. Ved detailbesigtigelsen har Vejdirektoratet et detaljeret vejprojekt klart, der beskriver vejens konsekvenser for hver enkelt ejendom. Hvis der er udarbejdet et forslag til jordfordeling, har Vejdirektoratet indarbejdet det som en del af besigtigelsen. Projektet justeres - marts 2010 til juni 2010 Vejprojektet bliver justeret i overensstemmelse med resultaterne af besigtigelsesforretningerne. Frivillige aftaler om påbegyndelse af broarbejder. Arkæologiske undersøgelser - forsommeren 2010 Et anlægsarbejde som Sunds Omfartsvej udløser arkæologiske forundersøgelser, hvilket betyder at hele linjen bliver gennemsøgt. Det sker inden ekspropriationen. Arkæologer fra Herning Museum gennemførte undersøgelserne, og der blev ikke gjort betydningsfulde fund. Ekspropriationsforretninger august og 1., 7., 8. og 14. september Ekspropriation til statens veje sker ved en ekspropriationsforretning, som gennemføres af Ekspropriationskommissionen. Ved ekspropriationsforretningen besøgte Ekspropriationskommissionen og repræsentanter for Vejdirektoratet hver enkelt lodsejer, der blev berørt af vejanlægget. Der fastsættes erstatning for det afståede jord og eventuelle ulemper. Der bliver fastsat en dato, hvor staten overtager ejendomsretten. Anlægsarbejdet begynder - efteråret 2010 Når anlægsarbejderne begynder, viser det sig ofte, at der alligevel behov for ændringer, på trods af mange lodsejermøder og omhyggelig planlægning. Kort fortalt er der sket følgende ændringer i anlægsperioden: Indslusningsbanen (shunten) for trafik fra omfartsvejen mod syd(mod Herning) er blevet længere. Overkørsler er blevet flyttet. Udkørsler, der var planlagt nedlagt, blev ombygget og opretholdt (Røjenvej). Stioverførsel ved Kølbækvej blev ændret, så idrætsforeningen bevarede sammenhæng mellem klubhus og opvisningsbaner. Støjvold og sø sikrer ny udstykning og natur ved Øster Linåvej.

4 TILSYN OG ANLÆGSARBEJDE Ved større vejanlæg opretter Vejdirektoratet et tilsynskontor i nærheden af vejen. Medarbejderne på tilsynskontoret fører tilsyn med entreprenørernes arbejde og står desuden for kontakten til lodsejerne i anlægsperioden. Tilsynskontoret bliver oprettet, når anlægsarbejdet begynder og nedlægges som regel først efter, at vejen er åbnet for trafik. Tilsynskontoret for Sunds Omfartsvej ligger i tilslutning til entreprenørpladsen på Linåvej. Herunder kan du se nogle af de mange forskellige arbejder, som tilsynet har holdt øje med. STRABAG AG gik i gang med jord- og belægningsarbejdet i maj Brødrene A. & B. Andersen har bygget broerne, som stod færdige efteråret Udlægning af stabilgrus oven på bundsikringsplanum. Lasbiler kører ind med grus oven på det udlagte grus og læsser det af, hvorefter det bliver kørt ud. Tilsynet tjekker gruset visuelt samt de nivellementer og komprimeringskontroller af sandet, som entreprenøren har udført. Udlægning af første lag asfalt på shunten langs Sundsvej. Her er det igen meget vigtigt at holde øje, med hvordan arbejdet kører sammen med den almindelige trafik. Asfalten kontrolleres. Brotilsyn - etablering af brodæk ved Alhedestien. Gravning af grøfter langs Omfartsvejen mellem Hollingholtvej og Alhedestien. Tilsynet tjekker om de opgravede materialer kan anvendes som bundsand andre steder på strækningen. Udlægning af muld på Alhedestien. Muldudlægning foregår med speciel muldudlægningsmaskine, som bliver efterfulgt af en tromle til at komprimere mulden. Sunds Nørreå omlægges, så man kan etablere faunapassage under omfartsvejen. Det midlertidige åløb etableres med fiberdug og sten efter anvisninger fra Herning Kommunes miljøafdeling. Tilsynet tjekker om anvisningerne følges.

5 TRAFIKTAL Trafi kken på Sunds Hovedgade falder markant, når omfartsvejen åbner. Kortene herunder viser trafiktallene i Sunds før og efter omfartsvejen. Det er især de fremhævede tal, der er interessante. Som det fremgår, falder trafikmængden betragteligt på Sunds Hovedgade. Eksempelvis kører der i dag biler og lastbiler på hovedgaden mellem Linåvej og Nørremarksvej. Det tal falder til Trafi ktallene er opgjort i Årsdøgnstrafi k. Årsdøgnstrafi k er den mængde køretøjer, der passerer målestedet i løbet af et gennemsnitsdøgn for hele året. Kortet viser trafiktal for vejene i og omkring Sunds, inden den nye omfartsvej bliver bygget. Trafiktal for vejene i og omkring Sunds, når den nye omfartsvej er bygget. Når omfartsvejen åbner, vil der køre færre lastbiler på Sunds Hovedgade.

6 SUNDS OMFARTSVEJ GÅTUR SE NÆRMERE PÅ PROJEKTET Sunds Den afmærkede rute Du er velkommen til at gå en tur og se på projektet. Følg den afmærkede rute - vist med gult på kortet. Der vil være medarbejdere fra Vejdirektoratet tilstede, som vil svare på spørgsmål og fortælle om projektet.

7 LUFTFOTO - JUNI 2012 Rundkørsel ved Sundsvej. Stibro ved Kølbækvej. Vest for omfartsvejen etableres stien mellem Kølbækvej og Linåvej. I forgrunden sluttes Hjejlevej til omfartsvejen. Linjeføringen set mod nord. Jordarbejde ved Kølbækvej. Faunapassage ved Sunds Nørreå. Åen er midlertidigt fl yttet mod syd. Faunapassagen etableres i det endelige åløb. Alhedestien Foto: Petri & Betz

8 LUFTFOTO - JUNI 2012 Linjeføringen fra Skivevej mod syd. Faunapassage ved Kærgaard Bæk. Rundkørsel ved Røjenvej. Hollingholtvej Faunapassage ved Sunds Nørreå. Åen er midlertidigt fl yttet mod syd. Faunapassagen etableres i det endelige åløb. Stibro ved Kølbækvej. Hjejlevej og Skalmejevej Foto: Petri & Betz

ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ

ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: SUNDS OMFARTSVEJ UDGIVET AF Vejdirektoratet, Anlægsdivisionen Maj 2011 REDAKTION Bjørn Kock Sørensen LAYOUT Flemming Byg

Læs mere

hvad sker hvornår - Når vi anl ægger større veje

hvad sker hvornår - Når vi anl ægger større veje hvad sker hvornår - Når vi anl ægger større veje Udgivet af Januar 2013 ISBN 9788770603089 WEB ISBN 9788770603102 oplag 250 stk. Når du får et stort vejanlæg som nabo På de næste sider finder du en tidsplan

Læs mere

HVAD SKER HVORNÅR - NÅR VI UDBYGGER STØRRE VEJE

HVAD SKER HVORNÅR - NÅR VI UDBYGGER STØRRE VEJE HVAD SKER HVORNÅR - NÅR VI UDBYGGER STØRRE VEJE UDGIVET AF Vejdirektoratet Marts 2013 ISBN 9788770603119 WEB ISBN 9788770603133 OPLAG 100 stk. NÅR VEJEN NÆR DIG SKAL UDBYGGES På de næste sider finder du

Læs mere

Projektet Holstebromotorvejen, strækningen Aulum-Snejbjerg

Projektet Holstebromotorvejen, strækningen Aulum-Snejbjerg 1 Projektet Længdeprofil Tidsplan for delstrækningen Aulum-Snejbjerg (st. 40-49.94) 2014 2015 2016 2017 2018 Anlægslov Forundersøgelser og arkæologi Linjebesigtigelse Jordfordeling Detailbesigtigelse Motorvejen

Læs mere

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev VVM-undersøgelse 26. juni 2017 Kolding Herreds Landbrugsforening Emner vi behandler i aften Generel præsentation af projektet og VVM-processen Erfaringer fra andre

Læs mere

Projektet Holstebromotorvejen, delstrækningen Ljørring - Sinding

Projektet Holstebromotorvejen, delstrækningen Ljørring - Sinding 1 Projektet Længdeprofil 2014 2015 2016 2017 2018 Anlægslov Linjebesigtigelse Forundersøgelser (arkæologi, geoteknik) Jordfordeling Detailbesigtigelse Ekspropriation af hele ejendomme Ekspropriation, broer

Læs mere

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup Borgermøde Haderup Omfartsvej 1. oktober 2014 i Haderup Dagsorden for mødet 19.00-19.15 Velkomst og indledning Finn Stengel Petersen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Herning Kommune Karsten Kirk

Læs mere

Motorvejen Kliplev Sønderborg. et OPP-projekt

Motorvejen Kliplev Sønderborg. et OPP-projekt Motorvejen Kliplev Sønderborg et OPP-projekt Maj 2008 Et særligt projekt Fakta om motorvejsprojektet I februar 2006 overtog Vejdirektoratet et anlægsprojekt fra Sønderjyllands Amt en 25 km lang motorvej

Læs mere

motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet

motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet Er der spørgsmål, som du ikke finder svar på i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: Projektbeskrivelse Projektleder Robin Højen Madsen Vejdirektoratet,

Læs mere

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE)

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Dagsorden 1. Velkomst 2. Baggrund Anlægslov og VVM-undersøgelser 3. Status for Ringvejen v/holbæk Kommune 4. Tidsplan

Læs mere

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje Ekspropriation af arealer og ejendomme til statens veje Information om Ekspropriation af arealer og ejendomme til vejanlæg Denne pjece beskriver, hvad der sker i forbindelse med en ekspropriation af arealer

Læs mere

NY VEJ TIL ESBJERG HAVN VEJPROJEKTET

NY VEJ TIL ESBJERG HAVN VEJPROJEKTET VEJPROJEKTET Torsdag den 21. juni åbner Vejdirektoratet den nye vej til Esbjerg Havn Den nye vej flytter den tunge trafik ned på havnearealet, hvilket aflaster bytrafikken og formindsker støj- og luftforureningen

Læs mere

Udskrift af Bro over Grenåbanen. Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen.

Udskrift af Bro over Grenåbanen. Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen. Side 1 af 7 Bro over Grenåbanen Ombygning af skæringen mellem Grenåvej og Grenåbanen Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen. Jernbaneskæringen Trafikstyrelsen

Læs mere

DERFOR HAR VI BYGGET MIDTJYSKE MOTORVEJ & E45 VED VEJLE

DERFOR HAR VI BYGGET MIDTJYSKE MOTORVEJ & E45 VED VEJLE 1 MIDTJYSKE MOTORVEJ & E45 VED VEJLE DERFOR HAR VI BYGGET Motorvejsstrækningen mellem Riis og Vejle er en del af Midtjyske Motorvej mellem Herning og Vejle, mens motorvejsstrækningen mellem Hornstrup og

Læs mere

NABOFORUM 17. JANUAR 2013 FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN MELLEM MOTORRING 4 OG TVÆRVEJEN

NABOFORUM 17. JANUAR 2013 FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN MELLEM MOTORRING 4 OG TVÆRVEJEN NABOFORUM 17. JANUAR 2013 FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN MELLEM MOTORRING 4 OG TVÆRVEJEN TIDLIGERE MØDER 2010 Orienteringsmøde i Ledøje 16.09.2010 Naboforum 25.11.2010 Linjebesigtigelse 06.12.2010 2011 Orienteringsmøde

Læs mere

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune Aftenens ordstyrer Trine Sick Erik Stoklund Larsen

Læs mere

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane vil strække sig over 27 km fra Lyngby til Ishøj og er planlagt til at åbne i 2021. Den vil køre på tværs af S-togsnettet

Læs mere

Ny motorvej Give-Billund- E20-Haderslev

Ny motorvej Give-Billund- E20-Haderslev Ny motorvej Give-Billund- E20-Haderslev Indkaldelse af forslag og idéer til VVM-undersøgelse Juni 2017 Ny motorvej på strækning fra Give til Haderslev Med aftale mellem regeringen (V, LA og K), S, DF,

Læs mere

Udbygning af Rute 54 Næstved-Rønnede

Udbygning af Rute 54 Næstved-Rønnede Udbygning af Rute 54 Næstved-Rønnede Debatoplæg VVM-undersøgelse December 2014 VVM-undersøgelse af Rute 54 Næstved-Rønnede I trafikaftalen fra juni 2014 har en række partier i Folketinget besluttet at

Læs mere

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 11920 Syd om Regstrup Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 Dagsorden 1. Velkomst og status på projektet 2. Oldtidsfund ved Skovvejen v/ museumsinspektør Lone Claudi- Hansen, Museum Vestsjælland 3.

Læs mere

HOLSTEBROMOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE 27. JUNI 2013

HOLSTEBROMOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE 27. JUNI 2013 HOLSTEBROMOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE 27. JUNI 2013 PROGRAM 19.00 Velkomst og kort introduktion til motorvejsprojektet ved projektchef Søren Andersen - Hvor kommer vejen til at ligge? - Processen med erhvervelse

Læs mere

ÅBNING AF MOTORVEJEN MELLEM KLIPLEV OG SØNDERBORG SØNDERBORGMOTORVEJEN

ÅBNING AF MOTORVEJEN MELLEM KLIPLEV OG SØNDERBORG SØNDERBORGMOTORVEJEN LØRDAG DEN 31. MARTS 2012 ÅBNER VEJDIREKTORATET. KORT OM MOTORVEJEN 26 kilometer firesporet motorvej mellem Kliplev og Sønderborg 7 tilslutningsanlæg 10 kommuneveje føres over eller under motorvejen 2

Læs mere

Forslag til Ledningsprotokol Sunds Omfartsvej

Forslag til Ledningsprotokol Sunds Omfartsvej Forslag til Ledningsprotokol 42910 Sunds Omfartsvej Juni 2010 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Generelt... 3 1.1 Ledningsplaner... 3 1.2 Aftalegrundlag... 3 1.3 Gravetilladelse... 3 1.4 Rådighedstilladelse...

Læs mere

Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation

Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane vil strække sig over 28 km mellem Lyngby og Ishøj og er planlagt til at åbne i 2023/2024. Den vil køre på tværs

Læs mere

Forslag til tillæg til regionplan med tilhørende VVM-redegørelse har været ude i en offentlig høringsfase, som sluttede den 22. august 2005.

Forslag til tillæg til regionplan med tilhørende VVM-redegørelse har været ude i en offentlig høringsfase, som sluttede den 22. august 2005. Omfartsvej vest om Sunds forlægning af rute 34 Oversigt over indkomne bemærkninger/indsigelser Forslag til tillæg til regionplan med tilhørende VVM-redegørelse har været ude i en offentlig høringsfase,

Læs mere

Holstebromotorvejen. Marts 2015

Holstebromotorvejen. Marts 2015 Holstebromotorvejen Marts 2015 Vi bygger for fremkommelighed Visualiseringen viser motorvejen, set øst for Holstebro. Her ses dalbroerne ved Savstrup Å og Storå samt Hodsagervej, som føres under motorvejen.

Læs mere

Ansøgning om statslige projekter på jernbane og VVM

Ansøgning om statslige projekter på jernbane og VVM Ansøgning Oplysninger om ansøger Hvem indsender ansøgningen? Ansøger Rådgiver på vegne af ansøger Ansøger Indtast CVR-nummeret på den virksomhed, som du ansøger på vegne af. Oplysninger om virksomheden

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 4,0 7,70 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 2,40 4,00 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg Delstrækning 47.6 49.94 Helstrupvej til Nørretanderupvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør

Læs mere

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION TIL FORBEDRING AF VEJE Pjecen beskriver, hvad der sker, når staten eksproprierer. Hvad ekspropriation betyder Hvorfor der er en Ekspropriationskommission,

Læs mere

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes MOTORVEJSÅBNING: ODENSE-SVENDBORG Svendborgmotorvejen færdiggøres og åbnes Svendborg er nu forbundet med det øvrige motorvejsnet anlæg af 35 km motorvej fra Odense til Svendborg er afsluttet. Trafikanterne

Læs mere

Vejdirektoratet. 8 maj 2017

Vejdirektoratet. 8 maj 2017 Vejdirektoratet 8 maj 2017 Vejdirektoratet Har ansvaret for statsvejnettet, som består af: Er en del af: Vores opgaver består primært af: Motorveje Motortrafikveje Hovedlandeveje Broer Planlægning Vi undersøger

Læs mere

MODERNISERING AF RESENDALVEJ

MODERNISERING AF RESENDALVEJ MODERNISERING AF RESENDALVEJ Forudgående høring April 2012 Debatoplæg Baggrund Silkeborg Kommune planlægger en modernisering af Resendalvej for at forbedre trafiksikkerheden. Den berørte strækning er ca.

Læs mere

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015 Tilslutningsanlægget ved Ødisvej Borgermøde den 24. marts 2015 Program Velkomst Udvalgsformand Knud Erik Langhoff, Kolding Kommune Projektgennemgang Projektleder Niels Koefoed, Vejdirektoratet Afdelingsleder

Læs mere

5. juli / Tine Odrzywolski Hansen Forbindelsesrampe ved Vintappersøen - Borgermøde - Referat TIDSPUNKT

5. juli / Tine Odrzywolski Hansen Forbindelsesrampe ved Vintappersøen - Borgermøde - Referat TIDSPUNKT DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 5. juli 2010 09/09275-1 Tine Odrzywolski Hansen toh@vd.dk +45 7244 3715 REFERAT EMNE 301 Forbindelsesrampe ved Vintappersøen - Borgermøde - Referat TIDSPUNKT 24.

Læs mere

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej.

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. april 2013 12/06000-25 Søren Peter Kongsted spk@vd.dk 7244 3113 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens

Læs mere

Vejdirektoratet. De nordjyske vejakser 23. April 2018 Ivar Sande

Vejdirektoratet. De nordjyske vejakser 23. April 2018 Ivar Sande Vejdirektoratet De nordjyske vejakser 23. April 2018 Ivar Sande Statsvejnettet 1/1-2017 Udgør 3.803 km* 1.205 km er motorveje Det svarer til ca. 5% af det samlede offentlige vejnet i Danmark (74.558 km)

Læs mere

BORGERMØDE HADERUP OMFARTSVEJ HADERUP 26. SEPTEMBER 2013

BORGERMØDE HADERUP OMFARTSVEJ HADERUP 26. SEPTEMBER 2013 BORGERMØDE HADERUP OMFARTSVEJ HADERUP 26. SEPTEMBER 2013 DAGSORDEN FOR MØDET 19.00-19.10 Velkomst og indledning Byrådsmedlem Christen Dam Larsen, Herning Kommune Planlægningschef Birgitte Henriksen, Vejdirektoratet

Læs mere

VVm-undersøgelse. Borgermøde 30. september 2013. Se Side 2

VVm-undersøgelse. Borgermøde 30. september 2013. Se Side 2 VVm-undersøgelse OMFARTSVEJ VEST OM RIBE DEBATOPLÆG >>> Udbygning af rute 11 Borgermøde 30. september 2013 Se Side 2 UDGIVET September 2013 Vejdirektoratet REDAKTION / FOTOS / LAYOUT / TRYK Vejdirektoratet

Læs mere

Motortrafikvejen. mellem Snejbjerg og Vardevej åbnede 15. september 2008 44 DANSK VEJTIDSSKRIFT 2008 OKTOBER

Motortrafikvejen. mellem Snejbjerg og Vardevej åbnede 15. september 2008 44 DANSK VEJTIDSSKRIFT 2008 OKTOBER Motortrafikvejen mellem Snejbjerg og Vardevej åbnede 15. september 2008 Mandag den 15. september 2008 åbnede transportminister Lars Barfoed en ny motortrafikvej mellem Snejbjerg og Vardevej ved Herning.

Læs mere

MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET

MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: PROJEKTBESKRIVELSE UDGIVET AF Vejdirektoratet, Anlægsdivisionen August

Læs mere

Vi arbejder for bedre trafikforbindelser

Vi arbejder for bedre trafikforbindelser Vi arbejder for bedre trafikforbindelser Anlæg af Den nye bane København-Ringsted over Køge Udbygning af Køge Bugt Motorvejen mellem Greve Syd og Solrød Syd Mosede Landevej Greve Karlslunde Centervej 29

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør (projekt)

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

Udbygning af Ringsted-Femern Banen Ekspropriationsmøde i Næstved

Udbygning af Ringsted-Femern Banen Ekspropriationsmøde i Næstved Udbygning af Ringsted-Femern Banen Ekspropriationsmøde i Næstved Ringsted-Femern Banen 3.maj 2018 1 Dagsorden 1. Velkommen 2. Generelt om Ringsted-Femern Banen 3. Arealerhvervelse 4. Eldrift og beplantning

Læs mere

Motorvejen Vodskov Jyske Ås. Oktober 1999

Motorvejen Vodskov Jyske Ås. Oktober 1999 Motorvejen Vodskov Jyske Ås Oktober 1999 Motorvejen Vodskov - Jyske Ås Forord Motorvejen fra Vodskov til Jyske Ås åbnes for trafik den 17. oktober 1999. Motorvejen er et led i forbindelsen fra Vodskov

Læs mere

Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd. Informationsmøde den 25. august 2015

Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd. Informationsmøde den 25. august 2015 Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd Informationsmøde den 25. august 2015 Program Velkomst til mødet borgmester Jørgen Gaarde Præsentation af projekt Vejdirektoratet Påvirkning af trafik på Vroldvej

Læs mere

Forundersøgelser af dobbeltrettet cykelsti langs Nordrupvej i Ringsted

Forundersøgelser af dobbeltrettet cykelsti langs Nordrupvej i Ringsted Forundersøgelser af dobbeltrettet cykelsti langs Nordrupvej i Ringsted Borgermøde i Nordrup 18. maj 2016 1 08-07-2016 Program Ca. tidspunkt Program 19.00 Velkomst og kort introduktion ved udvalgsformand

Læs mere

HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014

HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014 HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014 PROGRAM 12.30 Velkomst og præsentation Formål med mødet Strategi for udbud og overvejelser - ved

Læs mere

Vasevej cykelsti og vejregulering

Vasevej cykelsti og vejregulering Vasevej cykelsti og vejregulering Tegningen viser, hvordan Vasevej ændres - med dobbeltrettet cykel- og gangsti. De røde linjer viser henholdsvis ny kørebane og cykelsti, den hvide det eksisterende vejforløb.

Læs mere

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Holstebro og Mejrup (st. 10,2-16,6) og Nordre Ringvejs forlængelse Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen HOLSTEBRO Holstebro- motorvejen

Læs mere

S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk

S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk Til Kerteminde Kommune att. Kent Stephensen Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Dato: 19.02.2008. Bemærkninger til planforslaget

Læs mere

Bering-beder vejen. Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013

Bering-beder vejen. Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013 Tillæg nr. 43 til Kommuneplan 2013 Bering-beder vejen Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013 1 Tillæg nr. 43 til Kommuneplan 2013 kommuneplantillæg for Bering-beder vejen Udgivet af: Aarhus Kommune 2016 Indhold

Læs mere

2. etape af Kalundborgmotorvejen

2. etape af Kalundborgmotorvejen 2. etape af Kalundborgmotorvejen - Referat af 1. møde i Naboforum 6. april 2016 Dato 12. april 2016 Sagsbehandler AEL Mail ael@vd.dk Telefon 7244 3621 Dokument 16/04813-1 Side 1/5 Emne Naboforum 1. møde,

Læs mere

Kommunaldirektører og direktør i Region Hovedstaden

Kommunaldirektører og direktør i Region Hovedstaden Notat Emne: Fra: Til: Kopi til: Orientering om igangsættelse af ekspropriation og understøttende kommunikation Hovedstadens Letbane Kommunaldirektører og direktør i Region Hovedstaden Tekniske direktører

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 37,80 40,00 Ørrevej til Sindinggårdvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 37,80 40,00 Ørrevej til Sindinggårdvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding Delstrækning 37,80 40,00 Ørrevej til Sindinggårdvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør

Læs mere

Teknisk notat. Indledning

Teknisk notat. Indledning Teknisk notat Center Plan Byg og Vej Journalnr: 05.01.35-G01-1-16 Ref.: Asger Rahbek Hansen Dato: rev. 26.04.2017 Indledning På foranledning af Søren Søe er nærværende notat udarbejdet, som forslag til

Læs mere

Transportudvalget L 133 Bilag 1 Offentligt

Transportudvalget L 133 Bilag 1 Offentligt Transportudvalget 2014-15 L 133 Bilag 1 Offentligt NOTAT Dato J. nr. 19. december 2014 2014-3505 Høringsnotat Vedrørende forslag til Lov om anlæg af anlæg af motorvej syd om Regstrup (L133) Udkast til

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018 Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest Informationsmøde 16. maj 2018 Program Velkomst Gennemgang af projektet og tidsplanen Ekspropriation Støjbekæmpelse langs statsvejene 20

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. februar 2011 10/00745 EKSPROPRIATION TIL Y R VEJ. Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. januar 2010 på vegne af H C B over Kommunens beslutning af

Læs mere

Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger

Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger Udmyntning af midler under handlingsplanen for fodgængere og cyklister prioritering mellem fire strækninger 15. april 2016 Teknik og Miljø Vej Tlf. 46 11 23 04 KITK@rudersdal.dk Sagsnr.: 2016-686 På Miljø-

Læs mere

Vi skal derfor anmode kommunen om at genoptage sagen til fornyet behandling og træffe en ny lovlig afgørelse.

Vi skal derfor anmode kommunen om at genoptage sagen til fornyet behandling og træffe en ny lovlig afgørelse. Dato 2. december 2014 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon 7244 3119 Dokument 14/15740-7 Side 1/5 Godkendelse af udlæg af privat fællesvej, matr. nr. 1 c Snejbjerg By, Snejbjerg

Læs mere

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet.

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet. Se vedlagte lodsejerliste Skanderborg Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg Tlf. 7244 2200 Fax 8652 2013 vd@vd.dk SE 60729018 Giro 7 09 40 00 EAN 5798000893450 5110, motorvejen Kliplev Sønderborg

Læs mere

Vedlagt sendes brev med bilag i forbindelse med den offentlige høring om Nord-Syd vejen.

Vedlagt sendes brev med bilag i forbindelse med den offentlige høring om Nord-Syd vejen. From: Sent: 27 Feb 2017 17:57:32 +0100 To: Hanne Henriksen;Henrik Scharling Bernberg Cc: 'Ole Jensen' Subject: Nord-Syd vejen vest om Nimtofte. Forslag i forbindelse med VVM og kommuneplantillæg Attachments:

Læs mere

Ringkjøbing Amt Teknik og Miljø. DDO, Copyright COWI. Regionplan Tillæg nr. 12. Omfartsvej vest om Ringkøbing

Ringkjøbing Amt Teknik og Miljø. DDO, Copyright COWI. Regionplan Tillæg nr. 12. Omfartsvej vest om Ringkøbing Ringkjøbing Amt Teknik og Miljø DDO, Copyright COWI Regionplan 2005 Tillæg nr. 12 Marts 2006 Regionplan 2005 Tillæg nr. 12 Marts 2006 Side 2 Datablad Udgiver: Udarbejdet af: Ringkjøbing Amt Teknik og Miljø

Læs mere

Vejdirektoratet. 1. Februar 2018 Topmøde 3.0 i Fredericia. Mette Bentzen Afdelingsleder Planlægning og myndighed (Middelfart)

Vejdirektoratet. 1. Februar 2018 Topmøde 3.0 i Fredericia. Mette Bentzen Afdelingsleder Planlægning og myndighed (Middelfart) Vejdirektoratet 1. Februar 2018 Topmøde 3.0 i Fredericia Mette Bentzen Afdelingsleder Planlægning og myndighed (Middelfart) Vejdirektoratet Statens veje Planlægning og igangværende projekter Trafikken

Læs mere

Vejdirektoratet. Tryk:

Vejdirektoratet. Tryk: Vejdirektoratet Tryk: 4 Virksomhedsordningen for modulvogntog Virksomhedsordningen sikrer, at nye virksomheder eller områder kan få adgang til modulvogntogsnettet. Denne udbygning skal ske i samarbejde

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Sammenfattende redegørelse Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Juni 2017 2 Miljørapport, Sammenfattende redegørelse I 1. I 4 2. M 5 3.

Læs mere

SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP VVM-UNDERSØGELSE. Borgermøde 16. august 2011

SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP VVM-UNDERSØGELSE. Borgermøde 16. august 2011 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP VVM-UNDERSØGELSE Borgermøde 16. august 2011 PROGRAM Kl. 19.00 Velkomst og Introduktion Områdechef Ole Kirk, Vejdirektoratet VVM-redegørelse Projektleder John H. Kristiansen, Vejdirektoratet

Læs mere

Thy-Mors-Salling. Bilag vedrørende fokusområder i Struer Kommune Thisted Kommune Morsø Kommune Skive Kommune

Thy-Mors-Salling. Bilag vedrørende fokusområder i Struer Kommune Thisted Kommune Morsø Kommune Skive Kommune Thy-Mors-Salling Bilag vedrørende fokusområder i Struer Kommune Thisted Kommune Morsø Kommune Skive Kommune 1 Struer Kommune Grøn korridor vest for station Struer Der er en grøn korridor vest for station

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

Udbygning af E45 Østjyske Motorvej. Aarhus S - Aarhus N. Indkaldelse af idéer og forslag til VVM-undersøgelsen. Informationspjece - september 2018

Udbygning af E45 Østjyske Motorvej. Aarhus S - Aarhus N. Indkaldelse af idéer og forslag til VVM-undersøgelsen. Informationspjece - september 2018 Udbygning af E45 Østjyske Motorvej Aarhus S - Aarhus N Indkaldelse af idéer og forslag til VVM-undersøgelsen Informationspjece - september 2018 VVM-undersøgelse af udbygning af E45 Østjyske Motorvej fra

Læs mere

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig Vejdirektoratet Niels Juels gade 13 1059 København K Sendt elektronisk til: nkk@vd.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Afgørelse om at etablering af

Læs mere

Godkendelse efter naturbeskyttelseslovens 20 omfartsvej syd om Aars

Godkendelse efter naturbeskyttelseslovens 20 omfartsvej syd om Aars Vesthimmerlands Kommune Trafik og Grønne områder Himmerlandsgade 27 9600 Aars Sendt til: jkr@vesthimmerland.dk Dato: 01. juni 2015 Teknik- og Økonomiforvaltningen, Farsø Sagsnr.: 820-2015-16385 Dokumentnr.:

Læs mere

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark.

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Nærværende notat er udarbejdet til Miljøstyrelsen ifm. de ændringer til VVM-anmeldelsen fremsendt 14. oktober 2016, der er besluttet

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad Besigtigelse oktober 2018 Station 169.670 182.300 Vejdirektoratets deltagere Projektchef Robin Højen Madsen Ingeniør - vej Per Øster Ingeniør

Læs mere

VVm- undersøgelse. Borgermøder november Se Side 2-3

VVm- undersøgelse. Borgermøder november Se Side 2-3 VVm- undersøgelse RUTE 26 ÅRHUS-Søbyvad Rødkærsbro-VIBORG v DEBATOPL ÆG Borgermøder 9. - 11. november 2010 Se Side 2-3 Truust Udgivet af Vejdirektoratet, oktober 2010 TID OG DATO FOR BORGERMØDER Redaktion

Læs mere

Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer

Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer Nedenfor er der redegjort for mulighederne for at etablere en ny vejstruktur,

Læs mere

Afgørelse i sagen om miljøvurdering af et erhvervsområde i Ikast-Brande Kommune

Afgørelse i sagen om miljøvurdering af et erhvervsområde i Ikast-Brande Kommune Rentemestervej 8, 2400 København NV Tlf.: 7254 1000 Fax: 7254 1001 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 19. maj 2009 J.nr. NKN-261-00104 MHE Afgørelse i sagen om miljøvurdering af et erhvervsområde

Læs mere

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet.

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet. Se vedlagte lodsejerliste Skanderborg Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg Tlf. 7244 2200 Fax 8652 2013 vd@vd.dk SE 60729018 Giro 7 09 40 00 EAN 5798000893450 Etape 5110, motorvejen Kliplev

Læs mere

Supplerende indstilling

Supplerende indstilling Dato 27. marts 2019 Dokument 18/18248-11 Side 1/6 Supplerende indstilling Nærværende indstilling supplerer Vejdirektoratets indstilling af 18. december, idet gennemgang af høringssvar på enkelte punkter

Læs mere

Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen

Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen Når Banedanmark nedlægger overkørsler på jernbanen BANEDANMARK: - Er bygherre. - Udarbejder løsningsforslag, herunder ændringer i vejforløb. - Skal i

Læs mere

Elektrificering af Esbjerg-Lunderskov

Elektrificering af Esbjerg-Lunderskov Elektrificering af Esbjerg-Lunderskov Referat af borgermøde d. 9. april 2013, Bramming Kultur & Fritidscenter, Esbjerg Kommune Indledning Der var 37 fremmødte ud over de tilstedeværende fra Banedanmark.

Læs mere

BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING. 24. og 25. AUGUST 2010

BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING. 24. og 25. AUGUST 2010 BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING 24. og 25. AUGUST 2010 DAGSORDEN FOR MØDET 19.00 Velkomst og baggrund Ole Kirk, Planlægningschef, Vejdirektoratet 19.10 Præsentation af undersøgelserne,

Læs mere

Ny Midtjysk Motorvej kan stå færdig ca. 2021-2024

Ny Midtjysk Motorvej kan stå færdig ca. 2021-2024 jock/6. juni 2012 Ny Midtjysk Motorvej kan stå færdig ca. 2021-2024 - hvor der er vilje er der en Hærvejsmotorvej Trekantområdet, som er en sammenslutning af kommunerne Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart,

Læs mere

Notat: Samarbejdsaftale mellem Banedanmark og Vejen Kommune

Notat: Samarbejdsaftale mellem Banedanmark og Vejen Kommune Sagsnr: 12/23574 Dato: 16. august 2013 Notat: Samarbejdsaftale mellem Banedanmark og Vejen Kommune Baggrund Nærværende samarbejdsaftale mellem Banedanmark og Vejen Kommune er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Jernbanen og arealforhold

Jernbanen og arealforhold Jernbanen og arealforhold Jernbanen og arealforhold ISBN 978-87-90682-91-0 Layout: Banedanmark Foto: Peter Thornvig Banedanmark Anlægsudvikling Amerika Plads 15 2100 København Ø www.banedanmark.dk Jernbanen

Læs mere

Baggrund Overenskomst med Banedanmark Økonomi Status Planlægning Fordele og ulemper. Klepholmvej. Møllegårdsvej

Baggrund Overenskomst med Banedanmark Økonomi Status Planlægning Fordele og ulemper. Klepholmvej. Møllegårdsvej Baggrund Overenskomst med Banedanmark Økonomi Status Planlægning Fordele og ulemper Klepholmvej Møllegårdsvej Status for planlægning af Klepholmbroen: Baggrund Oktober 2014: Informationsmøde om elektrificering

Læs mere

VEJPROJEKTET. Fordel. Fordel

VEJPROJEKTET. Fordel. Fordel 1 VEJPROJEKTET - F Fordel Fordel * * * * - 2 VEJPROJEKTET Vejen bliver til 1979 1995 2010-12 2000 2001-03 2003 Støbning af dalbro over Vejle Å 2004 2005 2006 Rundk ørsle len syd for Breds ten tager form

Læs mere

Holstebromotorvejen. HOLSTEBRO Ved Gødstrup bliver der forbindelse til det nye regionshospital. HERNING. Åbning Snejbjerg- Sinding

Holstebromotorvejen. HOLSTEBRO Ved Gødstrup bliver der forbindelse til det nye regionshospital. HERNING. Åbning Snejbjerg- Sinding 1 Holstebromotorveen Forlængelse af Ringve Motorveen mellem Herning og Holstebro Holstebromotorveen bliver omkring 40 km lang. Lineføringen går fra Holstebro N (rute 11) til Sinding nordvest for Herning

Læs mere

Referat af spørgsmål/ svar fra Informationsmøde om ny Fjordforbindelse den 19. marts 2015

Referat af spørgsmål/ svar fra Informationsmøde om ny Fjordforbindelse den 19. marts 2015 Referat af spørgsmål/ svar fra Informationsmøde om ny Fjordforbindelse den 19. marts 2015 På landbrugets vegne, hvordan skal landbrugsmaskiner komme over broforbindelserne i fremtiden? Hvordan bliver de

Læs mere

Forslag til erstatning af jernbaneoverkørsler i Soderup, Tølløse og Vipperød

Forslag til erstatning af jernbaneoverkørsler i Soderup, Tølløse og Vipperød Forslag til erstatning af jernbaneoverkørsler i Soderup, Tølløse og Vipperød Udført i samarbejde med Tølløse og Holbæk kommuner Forslag til erstatning af jernbaneoverkørsler i Soderup, Tølløse og Vipperød

Læs mere

Virksomhedsordning for modulvogntog. Procedure, retningslinjer og muligheder

Virksomhedsordning for modulvogntog. Procedure, retningslinjer og muligheder Virksomhedsordning for modulvogntog Procedure, retningslinjer og muligheder Virksomhedsordningen for modulvogntog Procedure, retningslinjer og muligheder Dato: Januar 2014 Oplag: 300 Tryk: Vejdirektoratet

Læs mere

Jernbane over Vestfyn

Jernbane over Vestfyn Jernbane over Vestfyn VVM-undersøgelse Borgermøde 2. december 2014 i Vissenbjerg Dagsorden for mødet kl. 19-21 Velkomst og indledning Borgmester Søren Steen Andersen,, Assens Kommune Borgmester Anker Boye,

Læs mere

Berit Bekhøj Hansen Emne: VS: Vedr. Højhastighedstog på Vestfyn. Elmelund. Fra: Gert Vinther [mailto:gv@l23byggetilsynet.dk] Sendt: 5. september 2016 23:20 Til: Baneelanmark Post Emne: Vedr. Højhastighedstog

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 5. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti.

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. februar 2013 12/10831 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF STI I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni 2012 1 om ekspropriation

Læs mere