Slide 1 Formandens beretning 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Slide 1 Formandens beretning 2011"

Transkript

1 Slide 1 Formandens beretning 2011 Slide 2 (forside m. Logo) Vi vinder DM i foreningsudvikling skrev jeg på FB d. 8.oktober 2011! Sådan en kæk, lidt overgearet bemærkning, den må formanden jo stå til ansvar for. Og det gør jeg gerne! Jeg vil senere i min beretning, når jeg ser fremad, komme nærmere ind på DM i foreningsudvikling... Slide 3 (foto af en aktivitet sidste års generalforsamling?) For som det ligger i ordet beretning, så er det også noget med at samle op på det år der er gået siden sidste generalforsamling. Og selvom det kan give god mening ikke at stoppe op og se sig tilbage, så er det jo alligevel også en måde at fastholde alle de gode minder og glædes over alt det dejlige der er sket. Og dernæst, ved hjælp af eftertænksomhed og refleksion, at bearbejde de mindre gode minder eller direkte fiaskoer. Vi bruger nu helst ikke ordet fiasko i VUIF, men hvis jeg tænker på ordets oprindelse noget med uheld ved fremstilling af glasting ja så kan jeg godt trække paralleller. Vi arbejder også med noget af det fineste og mest skrøbelige der findes, vi laver aktiviteter og oplevelser for mennesker. Lige efter generalforsamlingen sidste år, brugte bestyrelsen noget tid på at finde sig til rette i den nye form. Vedtægtsændringen, som forhåbentlige godkendes i sin fulde ordlyd ved denne generalforsamling, gjorde at der nu ikke sidder udvalgsformænd som en fast del af bestyrelsen, men at der i stedet sidder fritvalgte bestyrelsesmedlemmer. Det har gjort at der var nogle samarbejdsflader der skulle skærpes og vi skulle finde på en anden måde at kommunikere med udvalgene på. Det mener jeg vi har lært nu, men det har ikke været så enkelt som vi måske troede det ville blive. Vi er jo også gode til bare at gøre som vi plejer.. Jeg tror så det er rigtig sundt fremadrettet, men også det kommer jeg ind på senere. Slide (vækning af julemand) December byder på mange hyggelige familieaktiviteter og VUIF prøver at byde ind med lidt ekstra til julehyggen. Vækning af julemanden er en stor opgaver som vi tager meget alvorligt. Vi ved jo at der er brug for spændstige idrætsudøvere, for at få liv i den efterhånden noget ældre herre. Slide (billeder fra Århus) Gymnastikafdelingen opdagede at juleferien sidste år var ganske urimelig lang, så derfor blev der i al hast arrangeret en juletur til Århus motorikhal og den Gamle By.

2 Slide (Næshallen, skolen, forsamlingshuset, klubhuset) Det er dejligt at få lov til at se hvilke faciliteter man også kan dyrke idræt i, det nød både børn og voksne, instruktørerne, i høj grad. Misundelige? Ja for søren da! Men vi kan så bare drømme om at det snart bliver virkelighed i Vilstrup Sogn. Faciliteter er ikke alt, og VUIF har forstået at tilpasse omgivelserne til aktiviteterne og delvist også aktiviteterne til omgivelserne, men der kommer efterhånden maximalt pres på, i forhold til gode faciliteter. Vi forsøger, efter bedste evne og økonomi, at tilfredsstille vores medlemmer, men vi oplever det er svært når unge mennesker kommer tilbage fra efterskole der er spækket med super springfaciliteter, når man som fodboldspiller skal stå i lag i bruseren, i stedet for store lækre omklædningsfaciliteter som mange har ved deres haller osv. osv. Der har også været pladsmæssigt tryk på faciliteterne, der er blandt andet ikke meget plads til motionsbadminton i gymnastiksalen mere. Så her har vi måttet prioriterer tiderne, og de store hold har fået 1. Valg i forhold til mindre hold. Børnehold skal tilgodeses i forhold til tidspunkt på dagen, vi forsøger at samarbejde med FDF så vi ikke placerer samme årgang oven i hinanden og i det hele taget er der meget logistik forbundet med et at have mange forskellige aktiviteter. Og når vi så tror alt er på plads.. så er der hensynet til trænerene og uden trænere ingen hold! Slide (Næshallen julemotion) LIB inviterede til motion mellem jul og nytår, i Næshallen. Og hvem kunne ikke trænge til det? Et program for alle, store og små unge og gamle. Der var geocachtur, spring, funky dans og Kinn-ball. Det kan kun undre at der ikke er fleres dårlige jule-sul-samvittighed der sender dem af sted. Men fat mod der kommer en ny mulighed ganske snart! Slide (geocaching) Der var engang hvor o-løb var med kort og kompas. Det kan det også stadig være, men noget af det der virkelig trikker er geocaching. VUIF har fire gps ere, og sammen med FDF har vi otte. Der er blandt andet lavet en spændende rute i Vilstrup city, med små beskrivelser af de steder hvor man kan finde en såkaldt catch eller skat. Og det trækker mange gæster, fra nær og fjern, til området. Jeg oplevede en lørdag morgen, sidste efterår en ældre herrer og to børn, der parkerede og sneg sig ned forbi klubhuset. Nu er det jo sådan, at når fremmede sniger sig rundt om klubhuset, så bliver jeg stående for at spørge til deres ærinde. Det viste sig at være ganske uskyldigt de ville bare finde catchen! De slap med livet i behold. Hold øje med flere geocatch oplevelser.

3 Slide (billeder fra Pitt-stop) Udviklingsmæssigt trådte vi et stort skridt, da vi ved hjælp af DGI Sønderjyllands tilbud Kør foreningen i Pitt Stop, havde en fantastisk inspirerende dag her i klubhuset. Der blev tænkt mange og store tanker og det var dejligt med den store opbakning. De mange ting der blev tænkt den dag, de er ikke bare forsvundet op i den blå luft. Der bliver faktisk arbejdet med det, på flere niveauer. Det sidste år har på mange måder været et klassisk forenings år, et helt almindeligt VUIF år hvis man da ellers kan tale om det? Der har været mange gode og spændende aktiviteter, der har været store successer, små successer og så har der også været noget hvor udfordringerne overstrålede indholdet og udbyttet. Og sådan er det, og det kan vi næppe ændre på. Slide (sommerfest) Årets største arrangement, sommerfesten som VUIF i mange mange år har planlagt sammen med FDF, var desværre en at de meget store successer der, i foreningernes og sommerfestudvalgets øjne nu nærmede sig fiasko. Der har været en stor gruppe mennesker som har haft det sjovt med at planlægge, arrangere, gennemføre og nedbryde (rydde op) i forbindelsen med den årlige sommerfest. Men det har været svært at rekruttere nye til udvalget og ord som loge/klike/mafia og så videre kom til at fylde for meget. Det er jo mennesker der har gjort hele arbejdet frivilligt, og flere har brugt en uges sommerferie på at gennemføre sommerfesten. Så er det, at man skal trække stikket og nu må andre tage over. Som formand ved jeg godt hvor meget der kan klages over, og det er så formandens lod. Men det må også være min opgave at beskytte de frivillige og når klagerne regnede ned over sommerfesten; ingen aktiviteter for små børn, alt for dyrt, alt for højt, for lidt musik/for meget musik, beskidte toiletvogne osv. ja så er det på tide at stå af. Det er trist, for sognets skyld, men også for VUIF fordi det har været en rigtig god indtægtskilde og de penge skal nu findes et andet sted. Slide (høstefest) Det betyder IKKE at VUIF siger nej tak til alt hvad der hedder fest. Vi har de sidste to år været medarrangør af Sognets høstfest og det har bestemt været hyggeligt. Som noget meget nyt, og det er kommet sammen med den nye præst, er VUIF s faner nu også med ved festlige lejligheder i kirken. Det vil vi selvfølgelig gerne når det har relevans. Og det har det når der er konfirmation hvor mange af de unge jo netop er medlemmer i foreningen, og som her til høstfesten hvor vi spiller en aktiv rolle.

4 Slide (mange/organisation) Den flerstrengede organisation, som VUIF har holdt fast i, siden foreningens begyndelse i 1928 er faktisk ved at komme på mode igen. Det har vi selvfølgelig altid vidst, og derfor har der heller ikke været gjort anstrengelser for at dele foreningens afdelinger ud i selvstændige foreninger. For vi ved godt at mange, mangfoldighed og forskellighed er med til at gøre stærk og ubrydelig. Det finder mange andre også ud af nu, og de laver fusioner mellem foreninger, skoler, daginstitutioner, byer og landsdele. Hvis der ikke bliver plads til den enkelte, og den enkeltes kultur, så vil det være en næsten umulig opgave. Så det handler om plads og accept af hinandens forskellighed og respekt for det vi hver især kommer med. Og den opgave er ikke umiddelbar let at løse. Og når udgangspunktet er sammenlægning pga. krise, enten i økonomi eller medlemsantal, så er fronterne trukket op fra begyndelsen. Slide (hjertestarter placering og kursus) Som idrætsforening er et af vores fineste formål at være med til at give vores medlemmer, og resten af sognets borgere, et godt og sundt liv. Det gør vi jo ved motion og gode oplevelser.. men desværre er det ikke altid nok. Snak om sygehusstruktur, akutberedskab og lægemangel i udkants Danmark er jo også nået til Vilstrup Sogn. Og efterhånden ved vi alle, at hurtig hjælp kan være forskellen mellem liv og død. Så for bestyrelsen har det ikke været så svært at træffe beslutning om at lease en hjertestarter. Vi kunne godt have valgt at vente på en ny pulje via TRYG-fonden, men her mener vi ikke at hvad der er sparet det er tjent. Vi har valgt at lægge ud. VUIF har valgt at betale! Og vi har valgt at sætte den op et sted hvor alle vil kunne komme til hvis nu ulykken er ude. Det er vores inderligste ønske at den må hænge der i ro og mag, i mange år, uden at blive brugt! Og så forestiller jeg mig at vi på et tidspunkt laver en lille indsamling til drift af hjertestarteren, så ALLE, og ikke kun vores medlemmer, er med til at betale. Det skulle jo nødigt være sådan, at man skal vise medlemskort før den kan bruges.. ;-) I forbindelse med opsætning af hjertestarteren har vi holdt to minikurser med introduktion til brug og HLR generelt. Det var der heldigvis mange der benyttede sig af, og de vigtigste budskab derfra var nok; at det er bedre at gøre noget lidt forkert end ikke at gøre noget. Det skal vi alle huske! Slide (Tordenskjolds soldater og Kløftens rivehold) Alle de frivillige der dagligt, hver uge, et par gange om måneden eller hvornår det nu lige er det passer de er og bliver uvurderlige. Frivillighedsbegrebet bliver konstant udfordret og den kommercielle idræt æder sig ind på foreningernes mærkesager. Det skal vi stå imod. Og når jeg ser tilbage på alt det frivillige arbejde der er lavet

5 alene i VUIF regi det sidste år, ja så føler jeg ikke vores forening truet. Men, men, men.. Vi må til stadighed sande, at det ikke er en naturlig del af folks hverdag at være frivillig i hvert fald ikke hvis det er langsigtet forpligtende. Vi oplever, som man gør mange andre steder, at der bliver sagt ja til småprojekter og ad hoc opgaver, og det er rigtig dejligt. Men det kræver langt mere overblik og organisering af de der sidder tilbage og skal trække i trådene, og der er meget administration i det. Jeg håber vi kan blive ved med at finde frivillige til at drive VUIF. Det er ikke specielt idealistisk, men det er en nødvendighed hvis der fortsat skal være aktiviteter i lokalområdet. Begynder vi først at snakke lønninger, så vil prisen for at deltage være en helt anden, og vi vil nok ikke have mulighed for at lave de arrangementer vi gør. Men vi skal forkæle de frivillige, anerkende dem for den store indsats og huske at sige TAK. Det kan vi vist alle overkomme? Og så synes jeg det er fantastiks dejligt at vi igen har en del unge mennesker som instruktører i foreningen. Det de kommer med og det de kan, det er unikt og fantastisk. Dem kan vi ikke undvære og de kan faktisk heller ikke undvære os for det giver point i den virkelige verden at man har været aktiv i det frivillige foreningsliv. Slide (billede af diplom) Stor glæde da Haderslev Idrætsråd, efter læsning af to meget flotte indstillinger (tak til Gitte, Lisbeth og Jens), valgte VUIF til årets breddeidrætsforening Vi bliver aldrig trætte af hæder, ros og klapsalver. Og slet ikke når der følger lidt penge med. Anerkendelse er bestyrelsens bedste benzin, det får os altså til at køre lidt mere driftsikkert og lidt bedre. Vi laver mange aktiviteter her i sognet, men heldigvis sender vi også idrætsudøvere ud i verden eller i hvert fald ud over sognets grænser. Børnene deltager i stævner og turneringer, de går på andre gymnastikhold, de deltager i lejrer og skoler. De voksne deltager i kurser, uddannelser, konferencer og events. Hvis jeg trækker en liste fra DGI systemet, så er VUIF repræsenteret stort set alle de steder hvor det er relevant. Det er da dejligt, specielt når jeg ved hvor mange foreninger der ALDRIG er repræsenteret til noget som helst. Noget som vi ikke helt havde set størrelsen af, da det blev rullet i gang for små 3 år siden, er seniorafdelingen. Slide (sølvgrå tsunami) Fremadrettet hedder den afdeling for senioridræt og det indebærer gymnastik, tennis, petanque, spil, foredrag og udflugter. Eller hvad de nu lige finder på. Dejligt med stor aktivitet og mange medlemmer og de er også gode til at gi en hånd med, når vi råber om hjælp.

6 Slide (krystalkugle) Uanset om vi kunne læse i kaffegrums, se dybt ind i krystalkuglen eller læse horoskoper for foreningslivet ja så ville det lette bestyrelsens arbejde betydeligt. For vi ville vide meget mere om hvilke tilbud vi skal give fremover, hvilke idrætter og aktiviteter der hitter og hvad den nye zumba-feber bliver. Tænk hvis den kom fra Vilstrup Sogn? Så når vi nu ikke kan spå om fremtiden, hvad gør vi så? Bestyrelsen vil også fremover benytte sig af de uddannelsesmuligheder der findes for frivillige, vi vil sørge for at holde os orienteret i forhold til det politiske niveau og ikke kun lokalpolitisk vi vil læne os op ad vores to primære hovedorganisationer, DGI og DIF, og benytte os af deres tilbud og så vil vi være så kreativt tænkende som det overhovedet kan lade sig gøre. Vi vil også meget gerne lytte til vores medlemmer, og vi vil meget gerne invitere medlemmerne til at afprøve alle deres gode ideer. Bestyrelsen vil støtte og bakke op, hvis der kommer en - eller to - med den gode ide. Slide (det nye spinninglokale) Faciliteterne kommer vi stadig til at slås om og med! Vi håber også at det første spadestik i forhold til Næshallens udvidelse, snart stikkes i jorden. VUIF bakker op om Næshalsprojektet så godt som vi magter. Vi kunne godt bruge en person til at repræsentere VUIF i den sammenhæng, da vi jo er travle mennesker optaget af mange andre gøremål. Og det er ikke mindst vigtigt, at det er en person med interesse for byggeri! Dermed en opfordring.. I vil også komme til at forholde jer til ordet Conventus, forhåbentlig inden alt for længe. Et regnskabs- og økonomistyringssystem som skal lette kassereren for en stor del af arbejdet. Det betyder at I skal tilmelde jer, og betale, aktiviteterne elektronisk, og først kan deltage når det er sket. Slide (stolegymnastik) Af nye indsatsområder så har vi i et halvt års tid, forsøgt at give beboerne på Vilstrupvej 120 et foreningstilbud. Det ser ud til at være en stor succes, noget de er glade for og har meget glæde ud af. Et eksempel på at VUIF bare sætter tingene i gang, og så efterfølgende ser på om det egentlig kunne lade sig gøre! Og ja, det kan det. Det arbejdes der videre med, og måske forsøges tilbuddet udvidet til andre grupper. Flexfodbold og fodboldskole bliver også en del af VUIF-ordforrådet det kommende år og så bliver mulitbevægelsesbanen ikke kun et ord det bliver faktisk en aktivitet. Vi har haft store vejrmæssige udfordringer med det projekt, men nu lysner det!

7 Slide (DM i foreningsudvikling) Som nævnt i indledningen så har VUIF fået mulighed for at deltage i DM i foreningsudvikling. Det er DGI, der har søsat et stort projekt, hvor 37 foreninger fra hele landet, dyster i 5 kategorier, om at vinde æren og præmien af en værdi på mindst ,- kr. VUIF er af DGI Sønderjylland udtaget, og inviteret, sammen med Bedsted Idrætsforening, til at deltage i DGI s store satsning; DM i foreningsudvikling. Og jeg er altså nødt til at sige, at her gælder det ikke bare om at være med, vi går efter guldet! VUIF er stadig tæt forbundet til DGI. Det giver mening, for en flerstrenget breddeidrætsforening som vi er. Det betyder ikke at vi ikke kan benytte os af DIF og de enkelte specialforbund. Det gør vi bl.a. i fodboldafdelingen med stor succes. Men DGI har stadig den bredde som vi også har brug for og tror på. Og med den nye vision som netop er vedtaget på DGI s årsmøde; DGI vil være idrætsforeningernes foretrukne samarbejdspartner, forhold til at imødekomme danskernes behov for motion og breddeidræt! - bliver der endnu mere fokus på foreningernes behov eller det kan vi da i hvert fald ønske! Og efterhånden er det ikke kun VUIF der ved at DGI findes. DGI ved bestemt også at VUIF er en forening med både spark, bid og gang i. Det er endda ikke så få gange, at der i det landsdækkende blad Udspil har været billeder og omtale af noget af det vi gør. Og til det netop overståede årsmøde i København, gik formanden også på talerstolen og aflagde beretning, som det sig hør og bør. Og i den skriftlige beretning, som er sendt rundt til hele Danmark, er VUIF ere igen repræsenteret. Slide (Søren Møller) Jeg elsker at prale med det vi kan i VUIF og det er altså svært at lade være, når jeg kommer rundt til konferencer, udviklingsseminarier og lignende, og jeg så hører satsninger som; Samarbejde med dagpleje og børnehaver tjek, det gør vi og har vi gjort! Samarbejde med SFO tjek, det gør vi! Kom og vær med aktivitet tjek, det har vi gjort i mange år og gør stadig! SMS service tjek, I er vel alle blevet mere eller mindre spammet med opfordringer til at komme i aften? Osv. osv. osv.

8 Afslutning Og som altid til sidst men som altid det vigtigste jeg skal sige.. Jeg vil gerne, på alle medlemmers vegne, takke alle instruktører/trænere for den kæmpe store indsats I yder i løbet af året for at give medlemmerne nogle fantastiske tilbud. Det er uvurderligt og ubetaleligt. Tusind tak til alle jer vi samarbejder med i løbet af året, og listen er heldigvis lang, for uden samarbejde kom vi ingen steder - lad mig nævne i flæng, og med fare for at glemme nogen; Sognerådet og alle de andre lokale foreninger i sognet, skolen, børnehaven, dagplejen, Haderslev Kommune, Haderslev Idrætsråd, de lokale forretningsdrivende, DGI Sønderjylland, både kontoret i Nr. Hostrup og især DGI s konsulent Janne Bonde, som ofte viser VUIF den tillid at invitere os med i nye tiltag og projekter. Jeg vil gøre mit til, at det også bliver sådan i fremtiden. Tusind tak til alle medlemmer fordi I bakker op omkring de tiltag, nye som kendte, der nu bliver sat i gang og fordi I er værdige repræsentanter for vores forening. Til sidst vil jeg gerne takke bestyrelsen for jeres store engagement, fordi I ikke bare lader stå til og regner med at andre gør arbejdet. Fordi I også går forrest når opgaver skal løses og fordi I stadig holder det frivillige foreningsliv fane allerhøjest. Jeg vil gerne slutte med at ønske VUIF, bestyrelsen, trænere og instruktører og ikke mindst alle medlemmer godt nytår et godt og lykkebringende nyt forenings år! Slide (fyrværkeri) Hanne Lene Haugaard

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost 10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost # 1: Hvis andre giver dig kritik, bliver du virkelig ked af det, og tænker at du ikke kan finde ud af noget som helst! # 2: Hvis du er i et parforhold, er

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan?

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? Der skal to til et møde Mennesker med handicap er sjældent medlemmer af foreningerne. Det er der mange årsager

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv PART 1 Tilfredshed med fejringen 98 har gennemført spørgeskemaet Spørgeskemaet er besvaret af følgende: - Aftenskoler (6 besvarelser) - Frivillig-social

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan håndterer du parforholdets faresignaler De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Faresignaler

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Eksempler på alternative leveregler

Eksempler på alternative leveregler Eksempler på alternative leveregler 1. Jeg skal være afholdt af alle. NEJ, det kan ikke lade sig gøre! Jeg ville foretrække at det var sådan, men det er ikke realistisk for nogen. Jeg kan jo heller ikke

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Mange parforhold drukner i en travl hverdag og ender i krise. Det er dog muligt at håndtere kriserne, så du lærer noget af dem og kommer videre,

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves.

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves. HH, 15. maj 2013 1582 arbejdsmiljørepræsentanter om hvervet som 3F AMR Hvordan er det at være arbejdsmiljørepræsentant på de mange forskellige virksomheder, hvad har AMR erne brug for og hvordan ser de

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Nyhedsbrev dec

Nyhedsbrev dec Langhøj Dagtilbud og SFO Bækvej 6,Asp 7600 Struer Tlf: 96848940 Nyhedsbrev dec. 2017. Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og vi vil sige jer tak for endnu et dejligt år, og ønske jer alle en rigtig

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Effektundersøgelse organisation #2

Effektundersøgelse organisation #2 Effektundersøgelse organisation #2 Denne effektundersøgelse er lavet på baggrund af interviews med etikambassadørerne, samt et gruppeinterview i aktivitets og samværstilbuddene. Denne undersøgelse er ikke

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Frivillige tilbyder en aktiv dag

Frivillige tilbyder en aktiv dag Frivillige tilbyder en aktiv dag Et initiativ fra en forening og SFO giver børn mulighed for at opleve en god dag med masser af sport. Frivillige kræfter driver det, og det er nemt at finde frivillige,

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Fægtning er godt at lære

Fægtning er godt at lære Fægtning er godt at lære - for når man er i en skov, kan man ramme en ulv Når faciliteterne er i orden, udstyret er sjovt, og sporten samtidig er god til alle grupper, er det muligt for en forening, der

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Kære delegerede og kære æresmedlemmer, Det er en fantastisk spændende tid, vi befinder os i.

Kære delegerede og kære æresmedlemmer, Det er en fantastisk spændende tid, vi befinder os i. Bestyrelsens mundtlige beretning 2013 Kære delegerede og kære æresmedlemmer, Det er en fantastisk spændende tid, vi befinder os i. Vi skal i gang med at udvikle petanquesporten så den følger med tiden

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Svarene til opgaverne kan I finde i centeret, men ikke kigge før I går hjem!

Svarene til opgaverne kan I finde i centeret, men ikke kigge før I går hjem! Hjerl Hede er fyldt med spændende oplevelser. Mens I nyder alle de spændende ting, kan I med dette hæfte hjælpe Holger Hede Nisse med at finde de tabte bogstaver, så han kan købe ind for Nissemor. Svarene

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere