INDEFODBOLD / FUTSAL Turnering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDEFODBOLD / FUTSAL Turnering"

Transkript

1 INDEFODBOLD / FUTSAL Turnering DGI Sydvests landsdel Varde, Esbjerg, Fanø, Vejen og Billund kommune Tilmelde hold: Eftertilmelde hold til efter nytår: kontakt Anette Olesen, tlf Indtaste resultater: eller via App en Mit DGI Se puljer og resultater: eller via App en Mit DGI Udskrive holdkort: Tilmeldingsfrist: 9. oktober. Turneringsplanen er klar i uge 43, hvor alle holdkontakter informeres. DGI s hjemmeside: Kontaktpersoner: Tilmelding, betaling og koder til Anette Olesen Tlf anette.olesen@dgi.dk Generelle spørgsmål Jesper Møller Tlf jesper.moeller@dgi.dk Alle klubber, der melder mindst 2 hold til indeturneringen / futsal-turneringen, får 10 gratis timer på Flexfodboldbanerne i Esbjerg (over for Blue Water Arena). Skriv til bente.rasmussen@dgi.dk når I vil begynde at booke banerne. Lav evt. en udflugt for børneafdelingen og book flere baner på én gang.

2 Futsal / almindelig indefodbold Som noget nyt i DGI Sydvest indefodbold vil en stor del af turneringen blive udbudt som futsal: U10-U18 spiller futsal (se regler længere nede) Senior herrer spiller almindelig indefodbold med bander, som tidligere år, men der tilbydes også en futsal-række for dem, der har lyst til det. U8, U9, senior damer, oldboys, oldgirls og veteraner spiller almindelig indefodbold med bander på samme måde som tidligere år. Hvorfor futsal? De 4 futsal-stævner, vi afviklede i DGI Sydvest for U10-U15 i indesæsonen 2015/16, var så stor en succes, at vi synes det er vejen frem. Futsal spilles uden bander, 5 mod 5 spillere, og med en lidt mindre bold, som ikke hopper ret meget. Spillet skal sætte hurtigt i gang, er mere dynamisk og ikke så stationært. Man må ikke aflevere tilbage over midterlinjen til målmanden, så man er tvunget til at tænke offensivt. Spillerne skal bevæge sig mere og tænke mere kreativt, fordi der opstår flere 1 mod 1 situationer. Den måde de skal bevæge sig på banen er både med til at udvikle deres samspil og spilforståelse, og de er helt sikkert mere klar til udesæsonen efter at have spillet futsal. Bolden er lidt mindre og dør hurtigere, så der lægges op til flere finter og spil langs jorden, hvilket også er med til at udvikle spillernes teknik. Og så har der ganske enkelt været lys i øjnene på både børnene og trænerne ved de 4 stævner vi afviklede sidste år, både hos A- og C-hold. Så nu vil vi gerne gå all in på futsal i rækkerne U10-U18 og vise dem, der ikke har prøvet det, at det er et super spil. Men husk at give spillerne en chance for at lære det, og døm ikke spillet på den første træning. Alt nyt kræver lidt tilvænning. Futsal-kampens længde En international futsal-kamp er 2x20 minutter, men vi vil forsøge os med kampe på 1x9 min., når der er 5 hold i en pulje. Vi laver længere kampe, hvis der f.eks. kun er 3 hold, og på den måde bliver det nu lettere at lave niveauopdeling af holdene og samtidig give alle nok spilletid. Hvis vi skulle spille 2x20 min. ville holdgebyret stige markant pr. hold, pga. udgifter til dommere og halleje, og det vil vi gerne undgå. Kursus og futsal-bolde til alle Alle klubber der melder hold til futsal-turneringen, får 2 futsalbolde gratis af DGI. Boldene udleveres ved futsal-kurset søndag den 9. oktober kl i Helle Hallen, hvor vi klæder trænerne på til den kommende futsal-sæson. Tilmeld jer til kurset her: Futsal-regler Har du spørgsmål til futsal, så kontakt endelig DGI Sydvest s kontor. Se spilleregler længere nede.

3 Praktisk info Arrangøropgaver Ved hver spillerunde står ét af holdene som arrangør i spilleplanen, og det betyder at arrangørholdet har nedenstående opgaver. Stille bolde og overtræksveste til rådighed, hvis det ikke allerede er i hallen. Vær opmærksom på at dit hold måske står som arrangør i en hal, der ikke er jeres hjemmebane, fordi det ikke er lykkedes at få haltid hos nogle af holdene i puljen eller I ikke har en hal tilknyttet jeres forening. Udskrive holdkort fra (Hallen udskriver turneringsplan og lægger ved tidtagerbordet) Aflevere holdkort til hallen sammen med turneringsplan efter turneringsrunden, så hallen kan opbevare det indtil turneringens afslutning og kan fremvises ved henvendelse fra DGI. Tidtagerbordsopgaver Passe tidtagerbord. Annoncere kampen før den spilles. Notere resultater i stævneplanen. Indtaste resultater på senest dagen efter stævnet, men kan også gøres online i hallen via App en Mit DGI. Spilledage Lørdage: - Børne- og ungdomshold. - Senior herrer mesterrække, serie 1, 2, 3 og +25 år. - Senior damer, oldgirls og senior oldgirls Hverdagsaftener: - Oldboys, senior oldboys og veteraner (hvis vi kan få haltider hverdagsaftener) Der spilles næsten ikke på hverdagsaftener, fordi der bruges hallerne af de lokale foreninger, og det er jo kun godt. De første hold begynder turneringen lørdag den 5. november, men de fleste begynder først lidt senere. De sidste haltider vi har reserveret er 4. februar 2017, og derefter kommer landsmesterskaberne. Spilledatoerne for de enkelte rækker ligger ikke fast på forhånd. Når vi kender antal- let af hold i den enkelte række og kan se, hvor holdene kommer fra, så finder vi de haller der passer bedst ift. køreafstand, og hvor meget haltid vi har booket. Det ligger ikke fast endnu om der laves et landsmesterskab inden for futsal, da spillet ikke er udbredt til hele landet endnu, men der vil blive fri tilmelding til landsmesterskaberne i almindelig indefodbold i lighed med tidligere år. Læs om LM længere nede. Vi forsøger så vidt muligt at ramme uden om spilledatoer for DBU Jyllands turnering. Hvis I f.eks. har ønske om at deltage i et privat stævne i januar, så skriv en mail til anette.olesen@dgi.dk og vi vil forsøge at lægge spillerunden på en anden dato.

4 Rækker Der kan tilmeldes hold i følgende rækker fra U8 og til super veteraner +50 Der kan dog ikke tilmeldes i herrer senior mesterrække, serie 1 og serie 2, da disse puljer laves ud fra sidste sæsons op- og nedrykning. Årgang/U-betegnelse DrengeDRENGE Spilleform 2009 / U8 A-række 2009 / U8 B-række 2008 / U9 A-række 2008 / U9 B-række 2007 / U10 A-række Futsal 2007 / U10 B-række Futsal 2006 / U11 A-række Futsal 2006 / U11 B-række Futsal 2005 / U12 A-række Futsal 2005 / U12 B-række Futsal 2004 / U13 A-række Futsal 2004 / U13 B-række Futsal 2003 / U14 A-række Futsal 2003 / U14 B-række Futsal 2002 / U15 A-række Futsal 2002 / U15 B-række Futsal / U18 A-række Futsal / U18 B-række Futsal PigerR / U8-U / U10-U11 A-række Futsal / U10-U11 B-række Futsal / U12-U13 A-række Futsal / U12-U13 B-række Futsal / U14-U15 A-række Futsal / U14-U15 B-række Futsal / U18 A-række Futsal / U18 B-række Futsal VoksneOKSNE Senior damer Old girls 28+ år Senior old girls 35+ år Senior herrer åben futsalrække Futsal Senior herrer mesterrække, serie 1 og 2 Alm. Indefodbold Senior herrer serie 3 Senior herrer 25+ år Oldboys 32+ år Senior oldboys 40+ år Veteraner 45+ år Superveteraner 50+ år Ikke åben for tilmelding

5 Pointsystem: Sejr = 3 point Uafgjort = 1 point Nederlag = 0 point Hvis et hold udebliver fra en kamp, tabes kampen 3-0. Turneringsform - ombrydning Der er 4 spillerunder 2 før og 2 efter nytår. Vi ønsker så mange jævnbyrdige kampe som muligt. Derfor ombrydes mange rækker til nytår ud fra resultaterne i de første 2 spillerunder, hvis det kan give flere jævnbyrdige kampe. Det kan betyde op/nedrykning mellem A- og B-rækker, eller at der først dannes A- og B- rækker efter 2 spillerunder. Hvis der ikke er tilmeldt hold nok i både A- og B-rækken til at lave puljer i begge, kan det betyde, at alle hold spiller sammen inden nytår, og derefter forsøger vi at opdele i A- og B- rækker. Hvis der ikke ændres på puljen ved nytår, beholder holdene deres point til de to spillerunder efter nytår. Resultater og stillinger kan ses på Faste rækker i herre senior for mesterrække, serie 1 og serie 2 betyder, at disse hold er forhåndstilmeldte ud fra sidste års resultater. Man kan frit tilmelde sig i serie 3 og +25 rækken. Hvis du har et nyt hold, der er for godt til at spille serie 3, som er den lavest rangerede række, vil vi gerne vide besked. Måske kan holdet udfylde et hul ved afbud fra et hold i en af de højere rangerede rækker. Der er ét hold der rykker op/ned mellem senior mesterrække, serie1 og serie 2 allerede til jul og igen når indesæsonen slutter. Senior herrer +25 år blev oprettet forrige år efter ønske fra flere hold, som ikke havde lyst til at konkurrere med de 20 årige. Her skal du være fyldt 25 år på spilledagen. Eftertilmelding af hold er muligt i rækker med ombrydning, så holdet kan altså træde ind i turneringen midtvejs og deltage i de sidste to spillerunder efter nytår. Man skal som udgangspunkt deltage i indeturneringen både før og efter nytår for at få lov til at deltage ved landsmesterskaberne, hvor der er fri tilmelding i alle rækker. Spilletid Der spilles 9 minutter i alle rækker. I turneringsplanen afsættes 10 minutter, så der er tid til at komme ud af og ind på banen. Dommere Sydvestjysk Fodbolddommerklub dømmer alle kampe. Dommerhonoraret betales af DGI Sydvest.

6 Antal spillere U8-U9: udskiftningsspillere (alm. Indefodbold) U10-U18: udskiftere (futsal) gælder også herrer senior futsal Øvrige rækker: udskiftningsspillere I U8-U18 må alle spillere færdes over hele banen. I almindelig indefodbold for de voksne skal der være 1 spiller over midten. I U8 og U9 er det tilladt at sætte en ekstra spiller på banen, hvis holdet er bagud med 3 mål. For hver tre mål ekstra et hold er bagud, må der indsættes yderli- gere en spiller. Spilleren tages tilsvarende ud igen, hvis målforskellen reduceres. Denne regel gælder ikke i futsal. Alle rækker spiller i en almindelig størrelse hal (håndboldbane) med målene 20x40 meter (det gælder også U8-U9). Holdet og spillerne Holdene skal være spilleklar 15 minutter før det i turneringsplanen fastsatte tids- punkt. Holdkort kan printes fra hjemmesiden eller afhentes hos stævneledelsen ved ankomsten til hallen og afleveres igen i udfyldt stand inden første kamp. Seniorholdene behøver ikke skrive fødselsår på holdkortet. Alle øvrige rækker skal gøre det. Deltager en forening med flere hold i samme række, stiller foreningen med sit stærkeste mandskab som hold 1, det næstbedste hold som hold 2 osv. Nedrykning af spillere fra A- til B-hold må ikke forekomme, når en spiller har deltaget i 3 spillerunder på et A-hold. En spiller må kun deltage på ét hold i samme turneringsrunde. (DGI Sydvest Fodbold kan dog give dispensation, hvis særlige tilfælde foreligger). Fri udskiftning under kampene er tilladt i samtlige aldersgrupper. Det er tilladt at bruge pige/damespillere på alle drenge/herre hold. Ved ens farve trøjer skal sidstnævnte hold i programmet have overtrækstrøjer på. Førstnævnte hold giver bolden op. En spiller må gerne spille indefodbold for en klub og udendørs for en anden. Spilleren må kun repræsentere én klub i samme årgang/række. F.eks. må en voksen spiller gerne repræsentere én klub i seniorrækken og en anden klub i +25 rækken og en tredje klub i oldboys. Det er med til at flere hold kan dannes og flere kommer ud at spille. Bold U8-U9: boldstørrelse 3. U10-U11: Futsal-bold. 52,5-54,5 cm i omkreds U12-U13: Futsal-bold cm i omkreds U14-U15: Futsal-bold cm i omkreds Voksne rækker: boldstørrelse 5. Foreningen/holdet der er arrangør er ansvarlig for, at der spilles med den rigtige type og størrelse bold at spille med.

7 Vi bestiller futsal-bolde her: Holdgebyr Børnehold (U8-U18) Voksenhold (fra senior og opefter) 800 kr kr. Bødetakster Afbud senere end 4 døgn før stævnedagen Afbud på stævnedagen Udeblivelse uden afbud Udtrækning af hold Hold der er ansvarlig for afbrydelsen af kampen (min.) Udeblivelse som ansvarlig for tidtagerbord 300 kr. 450 kr. 600 kr. 500 kr. 800 kr kr. Afbud sendes til Anette Olesen pr. anette.olesen@dgi.dk Alle halregninger sendes direkte fra hallen til DGI Sydvest uden klubben involveres. Halleje og dommerregninger er indregnet i holdgebyret. Medaljer Medaljer uddeles til alle børnerækker af DGI Sydvests hjælpere. Hvis mange rækker slutter samme dag, kan det blive nødvendigt at sende nogle medaljer med posten eller vi vil spørge et af holdenes ledere, om han/hun vil overrække medaljerne. I så fald vil medaljerne blive sendt til holdenes kontaktpersoner. Vindere af voksenrækker får enten en pokal eller en brugsting. Dispensation Der kan gives dispensation for en navngiven spiller, indtil 1 år for gammel. Såfremt dispensationen er givet til 2 spillere, kan der højst benyttes 1 spiller på banen af gangen. Ansøgning om dispensation, indsendes inden første runde, med angivelse af navn, fødselsdato og hvorfor man søger, samt til hvilket hold dispensationen søges. Protester Protester kan kun forventes behandlet, hvis de er indsendt til DGI Sydvest senest 3 dage efter kampens afvikling. Herfra undtages dog protester vedr. aldersgrænser. Mener holdlederen for et hold, at dommeren har anvendt spillereglerne ukorrekt, skal han umiddelbart efter kendelsens afsigelse på selve spillepladsen over for dommeren nedlægge protest. Alle protester skal, for at kunne behandles, indsendes til DGI Sydvest og være ledsaget af et gebyr på 300 kr. Godtages en protest, tilbagebetales protestgebyret.

8 Placeringer : Såfremt to eller flere hold slutter á point, afgøres deres indbyrdes placering på følgende måde: 1. Indbyrdes kamp(e) 2. Målforskel i indbyrdes kampe 3. Målforskel i samtlige kampe 4. Flest scorede mål i samtlige kampe 5. Lodtrækning OBS: Hvis et hold trækkes ud af turneringen, vindes kampene mod det hold med 3-0. Også de kampe der evt. allerede er spillet, så det er lige for de resterende hold. Ordensreglement Alle har pligt til at overholde hallernes ordensreglement og rette sig efter halinspektørens anvisninger. Fair Play DGI Sydvest henstiller til, at der udvises Fair Play over for dommerne, dommerbordet, spillere og ledere. Dommerne og dommerbordet vil gøre deres bedste for at kampene afvikles korrekt. De som ikke kan udvise Fair Play kan bortvises af dommerbordet eller af en repræsentant fra DGI Sydvest. Foreningen idømmes desuden en bøde på kr. Afvikling og tvivlsspørgsmål Alle spørgsmål vedrørende turneringen afgøres af DGI Sydvest, der forbeholder sig ret til at ændre spilletider, idømme karantæner og bøder m.m. samt foretage ændringer og tilføjelser til dette reglement, hvis det kan sikre en bedre afvikling af turneringen. Landsmesterskaber (LM) Det ligger ikke fast endnu om der laves et landsmesterskab inden for futsal, da spillet ikke er udbredt til hele landet endnu, men der vil blive fri tilmelding til landsmesterskaberne i almindelig indefodbold i lighed med tidligere år. Læs om LM længere nede. Invitation til LM sendes pr. mail i november til alle tilmeldte hold i indeturneringen. Der er fri tilmelding til LM, så holdet er ikke afhængig af placeringen i turneringen for at deltage, men klubben skal dog have et hold med i DGI Sydvests indefodboldturnering i samme årgang for at deltage. Hvis der ikke er nok hold til at lave turnering i en årgang, kan et hold i denne årgang tilmelde sig LM. Afbud - når holdet er tilmeldt: Ved afbud til LM senere end 10 arbejdsdage før stævnet, faktureres holdet for deltager- og holdgebyr samt får en bøde. Se turneringsreglementet OBS: At deltage i LM er en samlet pakkeløsning med deltagelse i kampe, forplejning, overnatning m.m. Prisen er den samme, uanset om man vælger at sove hjemme og ikke udnytte de forhold, der er stillet til rådighed.

9 Landsmesterskaber alm. indefodbold U8-U9 piger & drenge marts 2017 Slangerup U10-U18 piger og drenge februar 2017 Fredericia Senior, oldboys og oldgirls februar 2017 Vingstedcentret Senior old, veteraner og superveteraner februar 2016 Vingstedcentret Forventede priser på landsmesterskaber U8-U9 kr. 425,- pr. spiller/leder U10-U15 kr. 450,- pr. spiller/leder U18 piger og drenge kr. 450,- pr. spiller/leder Senior og old kr. 675,- pr. spiller/leder Senior old, veteraner, superveteraner kr. 675,- pr. spiller/leder +holdgebyr kr ,- Der ydes ikke tilskud til landsmesterskaberne. Læs mere på Regler for almindelig indefodbold I DGI spiller vi efter DBU's regelsæt, så det bliver lettere for alle at vide, hvilke regler der gælder. Du kan finde reglerne for de forskellige regioner HER Undtagelse ift. DBU s regler: Særregler gældende for U-9 og yngre årgange: Der må pr. hold være op til 5 spillere på banen samtidigt. Alle spillere må færdes over hele banen, og der spilles på almindelig indendørsbane (håndboldbane). Én af spillerne skal være målmand. Han må når som helst udskiftes med en anden målmand (blandt udskiftningsspillerne). Målmanden må spille/røre bolden med hænderne i eget straffesparksfelt. Det gælder også, når en medspiller spiller bolden til ham, eller han selv spiller den mod banden og får den retur, samt i tilfælde hvor bolden er frigjort til spil. 6 sekunders reglen er ikke gældende. Når målmanden holder/har holdt bolden, må han ikke spille den direkte over midterlinjen. Bolden skal forinden have rørt gulv, bande eller en anden spiller uden for eget straffesparksfelt. Eventuel forseelse straffes med et frispark, der hvor bolden passerer midterlinjen. Målspark og frispark i eget straffesparksfelt er gyldigt taget, selvom bolden ikke sparkes direkte ud af straffesparksfeltet. Målmanden må udføre målspark eller frispark i straffesparksfeltet som spark eller kast, og han må herefter samle bolden op igen, før den er rørt af en anden spiller. Der udvises kun, såfremt gult eller rødt kort skal anvendes.

10 Regler for futsal Futsal i DGI spilles efter DBU s Futsallov. Da Futsalloven er meget lang og kan virke uoverskuelig, har vi her lavet en liste med de vigtigste punkter, hvor Futsal adskiller sig fra almindelig indefodbold. Futsal spilles på en håndboldbane uden bander. Futsal spilles med en Futsalbold. På banen starter 5 spillere hvoraf én af spillerne skal være målmand. Alle spillere må bevæge sig over hele banen. Man må max have 4 udskiftningsspillere pr. kamp. (Kan dog variere fra stævne til stævne) Spilletiden er variabel og bestemmes af den landsdel som udbyder turneringen/stævnet. Spillerne skal bære benskinner. Begyndelsessparket skal være fremad modspillerne skal være minimum 3 meter væk, og der kan ikke scores direkte. I stedet for Indkast benyttes indspark, som skal tages indenfor 4 sek. modspillerne skal være minimum 5 meter væk, og der kan ikke scores direkte. Hjørnespark benyttes i stedet for hjørnekast og skal tages indenfor 4 sek. modspillerne skal være minimum 5 meter væk og der kan scores direkte. Målspark udføres som målkast og skal sættes i gang indenfor 4 sek. Målmanden må tage med hænder i målfeltet og skal lave igangsætninger indenfor 4 sek. Hvis målmanden kaster bolden i modstanderes mål, tæller målet ikke og der dømmes målkast til det forsvarende hold. Målmanden må kun være i boldbesiddelse en gang pr. angreb. Målmanden løses fra denne regel hvis han bevæger sig over midten eller at bolden røres af en modspiller. Målmanden må ikke være i boldbesiddelse på egen banehalvdel i mere end 4 sek. og dette gælder både med hænder og fødder. Hvis bolden rammer loftet, standses spillet og genoptages fra sidelinjen nærmest det sted hvor bolden ramte loftet, igangsætningen følger de samme regler som ved ind-spark og indspark og overgår til det hold som ikke rørte bolden sidst. Følgende regler fra Futsalloven benyttes ikke DGI Sydvest s futsal-turnering 2016/17: Begge hold har 1 timeout pr. halvleg på 1 min. og kan benyttes når man er i boldbesiddelse og bolden er ude af spil. Hvis et hold begår 6 direkte frispark benyttes reglen om akkumulerede frispark. Futsalloven kan ses HER

Infomappe INDEFODBOLD. turnering Varde, Esbjerg, Fanø, Vejen og Billund kommune.

Infomappe INDEFODBOLD. turnering Varde, Esbjerg, Fanø, Vejen og Billund kommune. Infomappe INDEFODBOLD turnering 2013-14 Varde, Esbjerg, Fanø, Vejen og Billund kommune www.dgi.dk/sydvest/fodbold Indefodbold 2013/14 Så starter indefodbolden! DGI Sydvest byder velkommen til indefodbolden

Læs mere

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2017/2018

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2017/2018 Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2017/2018 Indefodboldloven s. 2 Regler for dispensation s. 8 Afbudstakster s. 9 Datoer for finalestævner s. 10 INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 Lovgrundlaget

Læs mere

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5 Side 1 af 5 1. Forord Futsal har sine rødder i Sydamerika, hvor fodbolden altid har været den mest populære sport, og hvor der blev spillet fodbold på hver en lille plads. Futsal er en teknisk og underholde

Læs mere

FUTSALSTÆVNE Program for Væggerløse Hallen Gl. Marielystvej Væggerløse

FUTSALSTÆVNE Program for Væggerløse Hallen Gl. Marielystvej Væggerløse FUTSALSTÆVNE Program for Væggerløse Hallen Gl. Marielystvej 12 4873 Væggerløse 3. Februar 2018 Arrangørklub.: Spillerantal: 5 mod 5 Hel Bane m. håndboldmål. Uden bander Spilletid: 9 min + 1 min pause.

Læs mere

FUTSALSTÆVNE Program for Rudbjerg Hallen Rudbjergvej 16 A 4983 Dannemare

FUTSALSTÆVNE Program for Rudbjerg Hallen Rudbjergvej 16 A 4983 Dannemare FUTSALSTÆVNE Program for Rudbjerg Hallen Rudbjergvej 16 A 4983 Dannemare 17. December 2017 Arrangørklub.: Rudbjerg FB Spillerantal: 5 mod 5 Hel Bane m. håndboldmål. Uden bander Spilletid: 9 min + 1 min

Læs mere

FUTSALSTÆVNE Program for Nørre Vedby Hallen Vigvej Nørre Alslev

FUTSALSTÆVNE Program for Nørre Vedby Hallen Vigvej Nørre Alslev FUTSALSTÆVNE Program for Nørre Vedby Hallen Vigvej 8 4840 Nørre Alslev 25. November 2017 Arrangørklub.: Nordfalster FB Spillerantal: 5 mod 5 Hel Bane m. håndboldmål. Uden bander Spilletid: 9 min + 1 min

Læs mere

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Forenklede spilleregler s. 2 Regler for dispensation s. 3 Afbudstakter til kommunemesterskab s. 3 Indefodboldloven s. 4 1 Årgang Oversigt over forenklede

Læs mere

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland - indendørs julestævne 2017

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland - indendørs julestævne 2017 Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland - indendørs julestævne 2017 Spilletid for alle puljer: 8 min. (9 min. pr. kampafvikling). I 4-holdspuljer er der sat fem minutters pause af mellem hver anden puljekamp,

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane Spilleregler for indefodbold (*) For at lette forståelsen og dermed forhåbentlig undgå tvivlstilfælde er DBU Lolland-Falster enkelte steder i regelsættet fremkommet med tilføjelser. Disse tilføjelser er

Læs mere

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder Side 1 af 5 OBS!!! DBUs spilleregler 2014/15 er tilpasset Oplandsturneringen. Særregler i Oplandsturneringen er markeret med kursiv skrift og rød skriftfarve. Herunder er skitseret de primære forskelle

Læs mere

INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016

INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016 INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016 Hermed udsendes indbydelse til DGI Midtjyllands indendørs fodboldturnering 2015/2016. ONLINE tilmelding skal ske via http://foreningsportalen.dgi.dk Koden til foreningsportalen

Læs mere

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2018/2019

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2018/2019 Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2018/2019 Indefodboldloven s. 2 Dommere s. 8 Regler for dispensation s. 8 Afbudstakster s. 9 Datoer for finalestævner s. 10 INDEFODBOLDLOVEN 2018/2019

Læs mere

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information Futsal i DGI Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information www.dgi.dk/futsal 2 Futsalregler for voksne Futsal minder på mange måder om almindelig udendørs fodbold, men der er enkelte forskelle

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indefodbold 2015/16 I Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indholdsfortegnelse Tilmeldingsgebyr... 1 Datoplan for indefodbold på bane med håndboldmål... 2 Turneringer på bane med håndboldmål

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI s turneringsreglement gældende fra november 2012, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider:

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Fyrkat Cup indbyder til indefodboldstævne i Hobro Idrætscenter 23., 24. og 25. januar 2015. Tilmelding sker gennem www.staevner.dk Alt efter antal tilmeldte

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018

INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende paragraffer. Se nyeste udgave

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v. DBU Lolland-Falster Spilleregler m. v. INDEFODBOLD 2018 / 2019 Spilleregler til store mål for sæsonen 2018/2019 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board (2014/2015-udgaven) med

Læs mere

Page 1 of 8 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER - små mål Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 2015 Basisbank Cup 2015 Basisbank Cup 2015, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 7. februar 2015 klokken 13.00. Mødetid Holdene

Læs mere

DGI Fodbold. 1www.dgi.dk/fodbold. Turneringsreglement Indefodbold. Revideret november dgi.dk/fodbold

DGI Fodbold. 1www.dgi.dk/fodbold. Turneringsreglement Indefodbold. Revideret november dgi.dk/fodbold 1 DGI Fodbold Turneringsreglement Indefodbold Revideret november 2014 dgi.dk/fodbold 2 Senest opdateret oktober 2014 Turneringsreglement Indefodbold Revideret november 2014 3 1 Formål 1.2. Målsætning 2

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Bagger Låse & Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse & Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 19-20 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage:

Læs mere

14. samt januar

14. samt januar 14. samt 21. - 22. januar 2017 45. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 45. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk, Strandby og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 7.8.9. januar 2011 i Medius Holsted Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest en stor glæde at byde

Læs mere

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Velkommen til Bagger Låse&Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 26-27 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag

Læs mere

Sct. Jørgens skole fodbold afd. Overtrækstrøjer. Udskiftning. Omklædning. Placering i puljen (gælder U8-U14).

Sct. Jørgens skole fodbold afd. Overtrækstrøjer. Udskiftning. Omklædning. Placering i puljen (gælder U8-U14). Sct. Jørgens skole fodbold afd. Byder velkommen til Jule stævne. Lørdag og søndag den 13. og 14. december i hallen på Sct. Jørgens skole, Hans Jørgens Færchs Plads, med indkørsel fra Åderupvej, 4700 Næstved

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 201 Basisbank Cup 2014 Basisbank Cup 2014, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 6. december. Mødetid Holdene skal melde deres

Læs mere

10. samt januar

10. samt januar 10. samt 17. - 18. januar 1 2015 43. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 43. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder og spilleregler

Læs mere

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE BALLERUP-SKOVLUNDE FODBOLD INVITERER TIL BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE En turnering for sjov i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 25. februar 2018 TAK for jeres tilslutning og vi glæder os til en hyggelig

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Turneringsreglement Gælder ikke for landsmesterskaberne 2012 Revideret 27. juni 2012 (ændringer er angivet med kursiv) Foto: Kristian Vindal Jørgensen

Turneringsreglement Gælder ikke for landsmesterskaberne 2012 Revideret 27. juni 2012 (ændringer er angivet med kursiv) Foto: Kristian Vindal Jørgensen ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal jørgensen Foto: Kristian Vindal Jørgensen Turneringsreglement Gælder ikke for landsmesterskaberne 01 Revideret 7. juni 01 (ændringer er angivet med kursiv) DGI

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 13. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior Satair Super Sonics 1 Satair Super Sonics 2 Widex 1 Widex 2 Det Lille Bryggeri

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal,

DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal, DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal, 2018-2019. DBU Lolland-Falster Formål: Formålet med retningslinjer er at sikre -en så ensartet gennemførelse af kampene som muligt. Dette skal sikre, at

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 10.-11.-12. NOVEMBER 2017 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLD AFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 25 45 17 06 Ørslev

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup.

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. 2016 Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. Vi ved, at du glæder dig til at dømme en eller flere 8 mands kampe ved Kronborg Cup 2016. Vi har her samlet spillereglerne fra DBU Sjælland, som vi spiller efter.

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø Stævneprogram Søndag den 27. januar 2019 Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads 7 2100 Kbh. Ø Puljeinddeling og program Pulje 1 Pulje 2 Danske Bank 2 Det Lille Bryggeri Vallensbæk IF Team Kåsse Sjærrrrr Calcio

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 20. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Damesenior Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 HIK 1 Danske Bank 1 FC Wihlborgs 2

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 s BANER 14. 15. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Afholdes den 28-29 november 2015 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 28. nov. 2015

Læs mere

Fraugde Cup Stævneprogram for indefodboldstævnet Weekenden den 1. og 2. december 2018 i Fraugde Hallen. Arrangør: Fraugde G & IF

Fraugde Cup Stævneprogram for indefodboldstævnet Weekenden den 1. og 2. december 2018 i Fraugde Hallen. Arrangør: Fraugde G & IF Fraugde Cup 2018 Stævneprogram for indefodboldstævnet Weekenden den 1. og 2. december 2018 i Fraugde Hallen Arrangør: Fraugde G & IF 1 Velkommen til fodboldfest i Fraugde. Fraugde G & IF vil gerne byde

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 s BANER 20. 21. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II Stævneprogram Version II Lørdag den 12. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 Damesenior Team DEA Kung Pow EVA VIPVAB

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 20. november

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 20. november Velkommen til FK Sydsjælland CUP 2016 18. november 20. november Fladså Hallen, Mogenstrup Parkvej 10, 4700 Næstved Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Venner der får støtte kan gøre nytte.

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2014 Propositioner for sommerturneringen 2014 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 28. april til 27. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Danmarksmesterskabet i

Danmarksmesterskabet i Danmarksmesterskabet i Indefodbold for herrejunior og herreynglinge 2007 Solrød Idrætscenter Søndag den 28. januar 2007 DBU Turneringer Vigtigste regler Der spilles efter Spilleregler for Indefodbold til

Læs mere

U8-U15 Drenge den 8-9 December Velkommen til.

U8-U15 Drenge den 8-9 December Velkommen til. U8-U15 Drenge den 8-9 December 2018 Velkommen til. Velkommen til Dalum IF Multi Cup 2018 for U8-U15 Vi ønsker at afvikle et fodboldstævne, hvor kvaliteten, glæden og fodbolden er i fokus. Der spilles årgangsopdelt

Læs mere

FUTSAL. Pelé In futsal, you have to be able to think and play quickly. That makes it easier later when you switch to football.

FUTSAL. Pelé In futsal, you have to be able to think and play quickly. That makes it easier later when you switch to football. FUTSAL Derfor skal du spille futsal dbu.dk Cristiano Ronaldo The small pitch helped me improve my footwork. If it weren t for futsal, I wouldn t be the player I am today. Pelé In futsal, you have to be

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

Brøndby Vinter IndeCup

Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Hallen 28. januar 2017 Velkommen... 3 Spilleregler... 3 Antal spillere:... 3 Kamp varighed:... 3 Opstilling... 3 Puljer og spilletider... 4 U8 9 hold... 4 U9 C rækken 5 hold...

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U8 Årgang 2010 Søndag d. 17. december 2017 U8-A U8-B-Pulje 1 U8-B-Pulje 2

Læs mere

Hjertelig velkommen til

Hjertelig velkommen til Hjertelig velkommen til 2016 Sponsorer for KN CUP 2016 Velkommen til Spillere, Ledere og Supportere I forbindelse med KNCUP 2016 i Jetsmark IF, vil vi gerne sikre os, at I som ledere, spillere og supportere

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015 HEI HALLEN 5. Januar 11. 12. Januar 18. 19. Januar PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015 HEI Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U11 Årgang 2007 Lørdag d. 16. december 2017 U11-A-Pulje 1 U11-A-Pulje 2 U11-B-Pulje

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for:

Landsmesterskaber i indefodbold for: Landsmesterskaber i indefodbold for: - 7.-8. klasse piger (U14-U15) - 7. og 8. klasse drenge (U14-U15) Den 19.-21. februar 2010 i Fuglsøcentret Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL SPAR NORD SKOLE-CUP 2018 Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

FOR. Spangsbjerg IF s. BILKA Cup i EFI-hallerne lørdag og søndag den 20. og 21. februar 2016

FOR. Spangsbjerg IF s. BILKA Cup i EFI-hallerne lørdag og søndag den 20. og 21. februar 2016 PROGRAM FOR Spangsbjerg IF s BILKA Cup 2016 i EFI-hallerne lørdag og søndag den 20. og 21. februar 2016 Stævne for: U-6 drenge og piger, U-7 drenge og piger, U-8 drenge, U-9 A+B drenge, U-10 A+C drenge,

Læs mere

Stævnet afvikles således, at hver årgang er en selvstændig cup. I hver årgang deltager op til 16 hold.

Stævnet afvikles således, at hver årgang er en selvstændig cup. I hver årgang deltager op til 16 hold. Velkommen til Dalum IF Multi Cup 2016 for U8-U15 piger og drenge Vi ønsker at afvikle et fodboldstævne, hvor kvaliteten, glæden og fodbolden er i fokus. Der spilles årgangsopdelt fodbold for drenge og

Læs mere

FODBOLD. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM- stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund.

FODBOLD. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM- stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund. 1 FODBOLD Opdateret maj 2011 Nyt punkt 7 stk. 7.3. Generelle turneringsregler 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM- stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række.

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række. Velkommen til 7-mands indendørsstævne for piger U11 a og b, U13 a og b og U15b 28. - 29. januar 2012 i Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby For femte år i træk byder vi jer velkommen - med håbet

Læs mere

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Lørdag den 27. november og søndag den 28. november 2010 på Sydbyskolen, Parkvej 109, 4700 Næstved En repræsentant fra holdet bedes melde sig ved

Læs mere

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program.

RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program. RIF Fodbold præsenterer GEERTSEN CUP 2017 RIF Fodbold byder alle spillere, trænere og tilskuere velkommen til Ringsted. Program U9 Årgang 2009 Søndag d. 17. december 2017 U9-A-Pulje 1 U9-A-Pulje 2 U9-B-Pulje

Læs mere

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 7 Diverse ændringer... 7. DIVISIONERING... 8 1 Seniorer... 8 2 Ungdom... 8 3 Spillerbeskrivelser...

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 7 Diverse ændringer... 7. DIVISIONERING... 8 1 Seniorer... 8 2 Ungdom... 8 3 Spillerbeskrivelser... Indholdsfortegnelse Side FODBOLDLOVEN FOR 7-MANDS... 2 1 Banen... 2 2 Bolden... 2 3 Spillernes antal... 2 4 Spillernes udstyr... 3 5 Dommeren... 3 6 Linjedommere... 3 7 Spilletid... 3 8. Spillets igangsættelse...

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere