ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2010 62. årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere."

Transkript

1 ORIENT 4 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere. September årgang

2 Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro Rødovre Tlf Næstformand Lars Vegener Valhøjs Allé 93, 3. tv Rødovre Tlf Kasserer Asta Nykjær Vinkelvænget Rødovre Tlf Sekretær Kirsten E. Bertelsen Lerholm Vænge Rødovre Tlf Forretningsudvalgsmedlem Carsten Præst Stenmøllen Hedehusene Tlf Aktivitetsformænd: Fodbold John Kaspersen Nørrevangen 16C 2610 Rødovre Tlf Gymnastik Elisabeth Petersen Schweizerdalstien Rødovre Tlf Håndbold Lene Hummelgaard Engbovej Rødovre Tlf El-hockey Dorte Berenth Fjeldstedvej Hvidovre Tlf Idrætsmærket Kirsten E. Bertelsen Lerholm Vænge Rødovre Tlf Svømning Tom Jakobsen Pilemosevej 34B 2610 Rødovre Tlf Festudvalg Preben Christensen Lucernevej Rødovre Tlf IT & Webmaster Jesper Quaade Hørhaven Ballerup Tlf Bladredaktør Dorthe Quaade Hørhaven Ballerup Tlf Orienthuset Vårfluevej Rødovre Tlf OBS! Tlf. er ikke bemandet Henvendelse til aktiviteterne.

3 Formanden har ordet Vor webmaster Jesper Quaade og Dorthe vil bakke hinanden op omkring vort blad. Det er bestyrelsen meget glad for, idet bladet og hjemmesiden hænger sammen på tværs af alle vore aktiviteter. Du sidder nu og bladre i det første nummer af Orientbladet, som Dorthe Quaade har taget ansvaret for, efter at Frode Nykjær har valgt at stoppe som redaktør. Frode har med sikker hånd på tastaturet sørget for, at Orientbladet udkom siden Og så et lille hjertesuk til alle vore aktiviteter bak op om Orients traditionsrige blad overdyng Dorthe med skriv og billeder jeg ved at hun glæder sig meget til udfordringen så den glæde må I ikke tage fra hende /Jan Quaade Jeg vil benytte lejligheden til at takke Frode for alle de 23 år han har stået bag Orientbladet det er fantastik flot gået. Tusinde tak Frode! Og som tidligere nævnt har Dorthe Quaade taget opgaven på sig tak for det Dorthe! Og for at dæmme op for en masse gætterier om Dorthes tilhørsforhold til mig kan jeg afsløre, at Dorthe er min svigerdatter

4 Gymnastik Velkommen til den nye sæson 2010/2011 i gymnastikafdelingen. Indmeldelsesdagen den 19. august er godt overstået. I alt 292 blev indmeldt, og derudover blev 38 skrevet på ventelister, alle på de små hold. I skrivende stund er der stadig enkelte ledige pladser på: hold 20 Springmus, hold 08 Supersildene, hold 10 ORIENT s TøZer, hold 13 Krudtuglerne, hold 24 Springpiger (øvede), og hold 06 Teen Beat. Er du interesseret i at starte på et af de ovennævnte hold, så ring eller mail til og hør, om der stadig er pladser tilbage. Vil du vide mere om holdet og hvor gammel man skal være, så besøg Orients vores hjemmeside: gymnastik.orient-gif.dk Voksenhold Ved en beklagelig fejl kom tirsdagsmændene på Islev skole ikke med i Orient s store annonce i Rødovre Lokal Nyt den 12. august, hvilket jeg beklager overfor holdet. Så kære mænd, nu er det så op til jer at gøre lidt reklame for holdet, så der kan komme nye til. Dameholdet mandag i Rødovrehallen, Bryderummet, blev annonceret til at være om onsdagen, fejl af Rødovre Lokal Nyt, men selvfølgelig, som sædvanlig er det om mandagen.

5 Gymnastik En stor tak til alle instruktører mv. der var tilstede ved indskrivningen, for jeres indsats. Begyndende kødannelse til indmeldelse af nye medlemmer. Efter deadline på dette blad til redaktøren, venter vi med spænding på mandag den 6. september hvor alle holdene starter, og samtidig indmeldelserne på alle voksenhold, hvor vi håber at se alle de gamle og en hel masse nye medlemmer. Orienterende datoer til alle i gymnastikafdelingen. Efterårsferie i uge 42 Mandag den 18. oktober til søndag den 24. oktober begge dage inkl. og husk, det gælder alle steder, Rødovrehallen, Rødovre Stadionhal 1 og 2, Islev skole og Tinderhøj skole. Juleferie i uge 51 og 52 Sidste gang er torsdag den 16. december 2010 og start igen, mandag den 3. januar Vinterferie i uge 8 fra mandag den 21. februar til søndag den 27. februar Dette gælder også alle steder. Rigtig god sæson 2010/11 til alle både store og små.

6 Gymnastik Stavgang Spilop-hop til Orientdagen HUSK allerede nu, at sætte et stort X i kalenderen, lørdag den 26. marts 2011 hvor vi afholder Orientdag i Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, hvor alle vores børnehold, pigerne, drengene, Teen Beat og de voksne, viser hvad de har hygget sig med i sæsonens forløb, rundt om i sale og haller. 6. sæson med stavgang er nu slut for denne sommer med et pænt fremmøde, på linje med de tidligere år. Trods varierende vejr, sol, varme, regn og en gang styrtregn, hvor alle blev drivvåde, sluttede den sidste gang i køligt og blæsende vejr, så det har ikke været kedeligt at gå turene rundt omkring Damhusengen og den store tur omkring søen. Trods det, har humøret været højt hver gang. På gensyn til april 2011 til alle gamle stavgængere, og også til eventuel nye, der har lyst til at være med på turene, med eller uden stave, hver onsdag kl , med start ved Rødovre Stadionhal. Orient s TøZer og Teen Beat. Flere gange er en lille skare sluttet af med kaffe og kage i det grønne.

7 Tidligere arrangementer Fastelavn Årets første udfordring var fastelavn og det gik heldigvis på samme hyggelige måde som det plejer at gøre. Fødselsdag Anden udfordring var vores fødselsdag lørdag den 1. maj og også her gik det som det skulle. Vi fik sunget så højt at flaget røg til tops og bagefter var der morgenbord og en meget lille en til at skylle med. Der blev også ved den anledning at der blev delt legater ud til vores energiske kursusdeltagere. Masser at udklædte børn og voksne i strålende humør, var klar til at slå de aldersinddelte tønder ned, så der kunne blive uddelt fastelavnsris til de unge og vin til de "gamle" nykårede kattekonger og dronninger. Imens kunne de øvrige fremmødte hygge sig med kaffe, varm kakao og fastelavnsboller.

8 Fodbold U18 pigerne 2009/2010 Vi nåede igennem en lang sæson frem til slutspillet om Sjællandsmesterskabet, som foregik i Borup den 19. juni Lørdag morgen kl mødtes trænere, holdledere og spillere fra U18 pigerne og U15 drengene til morgenmad i Hulen, og det med samme mål for øje: Spille sig til et Sjællandsmesterskab i Borup. Vi, dvs. Jan, Finn og Susanne fra U18 pigerne, var blevet nr. 2 i række 1 for 7-mandshold med vores piger. Der var foruden os, Borup og Tølløse, der skulle spille om æren og SM. Borup og Tølløse spillede 1-1 i den første kamp. Derefter spillede Orient mod Borup og sikken en kamp! Vi havde godt fat i Borup fra start med skud på stolpen samt 2 skud lige forbi mål. Derefter tog Borup over med flere nærgående forsøg, men 0-0 ved halvleg. Orient satte sig på kampen igen fra start af 2. halvleg og med et flot skud udefra bragte Sandra os foran efter ca. 5 minutters spil. Desværre lynede Borup retur med et langskud, som gik lige ind over vores målmand, og kort efter rettede én af vores egne forsvarere bolden af, og forbi vores målmand til 2 1. Det sidste kvarter satsede vi godt fremad for en udligning, men uden held, og i slutsekunderne scorede Borup på en kontra til 3 1. Efter en times pause var vi klar til Tølløse. Vi skulle vinde for at få sølv, men igen og trods flot spil og gode forsøg, lykkedes det os ikke at score. Midtvejs i 1. halvleg scorede Tølløse til 1 0, og dette holdt til halvlegen. Vi prøvede stadig at få scoret for at komme tilbage i kampen, men på et langskud overrumplede Tølløse vores målmand og scorede til 2 0, og til sidst i kampen blev det også til 3 0. Men vi trænere, holdleder og medrejsende fans (forældre) kunne faktisk kun være stolte over pigernes indsats.

9 Fodbold De viste flot pasningsspil, godt humør og ikke mindst superfight til det sidste alle 10 spillere fortjener vores respekt og ros for dette. Det blev måske kun til bronze, men med lidt mere held i sprøjten kunne det sagtens være blevet til mere end det. Tak for et fantastisk år til Ullo, DN, Figo, KK, Kris, Mone, Sandra, Josz, Nadja, Chenna og Kate, samt til træner Jan og holdleder Susanne. /Finn Cheftræner for U18 pigerne

10 Fodbold Sæsonafslutning Fodboldafdelingen afholdt årets afslutning den 26. juni, på en solbeskinnet dag. Normalt har vi afholdt sæsonafslutning i oktober, men vores fodboldturnering er blevet vendt, så vi nu skal følge Super-Ligaen og derved afslutning i juni måned. Vi benyttede det gode vejr til at afholde vores afslutning udendørs, i skolegården ved Hulen. Vi startede dagen med det vi godt kan li - at spille fodbold. Vi afholdt en stor Five-a-side turnering med 15 hold, blandet mellem alle årgangene ( ). Dette blev en kæmpe succes, at de små spillede med de store, og ligeledes fik lov at lave mål mod dem, var en kæmpe oplevelse for dem. spiller skulle udeles, og ikke at forglemme vores jubilæums krus samt erindringskrus. Der blev hygget til langt ud på eftermiddagen. Der var tændt op i grillen, hvor der var mulighed for at købe vores hjemmelavede Orient burger samt pølser. Naturligvis var der også mulighed for at købe væske til ganen. Vi havde sikret os, at vores børn ikke dehydrerede på grund af varmen, og havde opsat en saftevandstønde med 200 liter, den gav lykke på den lange dag. Til næste år vil vi klart gentage succesen med sæsonafslutning udendørs, og med vores Five-a- Side turnering. Tak for god opbakning, og tak til alle der var med til at gøre dagen mulig og hyggelig. Forældrene var inviteret over hele dagen, men støtte gradvist til først på eftermiddagen, for at overvære pokal overrækkelserne. Vi skulle jo traditionen tro have uddelt pokaler. Først skulle vi have udelt vandre pokalen for året vinder af vores nye Five-a-Side turnering Året figther, årets /Jan S. Poulsen

11 Fodbold

12 Fodbold

13 Kommende arrangement Banko Lørdag den 13. november, kl. 14 på Islev skole, starter årets bankospil - og der er meget at komme efter. Vi har 15 spil om dejlige præmier + 2 ekstraspil om blandt andet en spændende kurv. Der bliver også minibanko og 21-spillet som vi plejer. Ta familien under armen og kom til en rigtig hyggelig eftermiddag sammen med alle os andre. Der kan købes kaffe, småkager og sodavand. Husk trækvognen til hjemturen - nogen skal jo gå hjem med præmierne!! Dørene åbnes kl Vi glæder os til at se dig

14 Idrætsmærket I fint vejr sluttede idrætsmærket af på Rødovre Stadion med kaffe og medlemsmøde med 32 deltagere. Leif Østergaard og jeg selv tager en sæson mere. Tilslutningen har stort set været den samme som sidste år. Nu bliver resultaterne elektronisk indberettet til DGI, og når vi får skemaer og mærker retur kommer jeg rundt på gymnastikholdene med dem. Stor tak til vores dygtige instruktører, der med godt humør sørger for at vi får sved på panden. Også tak til idrætsmærkedommerne, der altid er villige til at give en hånd med på stadion. I næste blad følger en liste med alle der i 2010 har taget Idrætsmærket. /Kirsten Bertelsen Orientbladet Næste nummer - november Indlæg, fotos mv. til næste blad skal være redaktøren i hænde senest fredag den 4. november Indlæg skal sendes til: Kære Orient er Som ny redaktør på et ældre blad, hvor den tidligere redaktør troligt har leveret varen i over 25 år, kan jeg kun takke for tilliden. Jeg glæder mig til overtage opgaven og ser frem til et spændende og sjov samarbejde med jer alle. /Dorthe de Fries Quaade

15 Kommende arrangement Juletræsfest Søndag den 12. december, kl på Islev skole, er træet pyntet og musikken spiller op til dansen om træet. Både Julemand, Nissemor og nissepigerne venter spændt på alle børnene - og deres forældre - og så skal der jo også deles ud af de dejlig godteposer. Der kan købes kaffe, te, gløgg, varme vafler, øl, vand, som kan nydes til hyggelig julemusik - og måske kommer der også et Lucia-kor - og så må vi se om der sker flere sjove og hyggelige ting. Billetter Godtepose-billetter kan købes i Kiosken på Islev Torv fra mandag den 29. november til og med lørdag den 11. december for kun kr. 25. De kan også bestilles/købes hos Asta Nykjær i samme tidsrum, på tlf Voksen-entré kr. 10 betales ved indgangen.

16 El-hockey Orient Red Bulls har deltaget i den 2. Internationale klubturnering Just Win i kørestolshockey (EWH) den 29. juli til 1. august i Prag. Efter nogle fantastiske hockeydage i Prag med mange gode kampe samt med tætte fights mod tyske Munich Animals. Tyskerne vandt i indledende runde efter forlænget spilletid og staffeslagsrunde med 4-3, men i den nervepirrende finalekamp med forlænget spilletid med golden goal vandt Orient Red Bulls over Munich Animal med 3-2. Flere af holdene have deltagelse af landsholdspillere, så det var også en god træning op til det kommende VM i november. Ligeså blev Rasmus Broberg kåret til stævnets bedste faststavsspiller. Lodtrækning til VM Lørdag den 3. juli blev det afgjort hvilken pulje Danmark kom i til VM Trækningen af landene til de forskellige puljer fandt sted i Schweiz i forbindelse med dette års Development event. Bagerst: Ass.træner Kristoffer Stormark og Landstræner Danni Busted. Forrest: Kristoffer Dahl Hansen, Danni Mogensen, Nikolaj Richelsen, Anders Berenth Rasmus Broberg Jensen, Mette Estruplund, Rasmus Dissing Nielsen (Rasmus Yder var desværre syg da landsholdsfotoet blev taget).

17 El-hockey Træningstider: El-hockey: Hold 3 og hold 4 - mandag fra 18:00 20:00 Hold 1 og hold 2 torsdag fra 19:00 22:00 Kørestolshockey: tirsdag fra 19:00 22:00 Kontingent: (Meddelelse om kontingent er udsendt) Kørestolshockey: 425,00 kr. halvårligt El-hockey: 850,00 kr. halvårligt Hjælp hinanden Som I nok har bemærket, så er der kommet skilte op i hockeyrummet om, hvad hvert hold bør sørge for ved endt træning. Ligeså er der nu mærket hvor det forskellige udstyr skal ligge/ hænge/stå. Det er jeres formands håb, at vi ad denne vej kan undgå alle de frustrationer om hvor tingene er eller hvem som ikke har gjort det ene eller det andet. Hjælp nu hinanden med at holde orden, så I kan bruge jeres tid på træning! Træningsaften på hold 3 og 4

18 Håndbold Damesenior Tirsdag den 10. august havde damerne den første træning efter sommerferien. Med kort varsel mødte der omkring 6 spillere op. Trods det lille antal, blev der gået til den - og så skulle der også lige fortælles historier fra Kirke Hyllinge stævnet, som holdet var til umiddelbart før ferien. Sjovt nok var det ikke så meget kampresultater, der blev talt om, men mere hvad der foregik lørdag aften, hvordan man havde sovet eller ikke sovet i mere eller mindre brugbare telte Ugen efter var vi oppe på 16 spillere til træning. Det er mange år siden at vi har været så mange, så det var fantastisk at kunne spille to hold mod hinanden. At der var så mange skyldes at der er kommet flere nye spillere til. Hvor mange vi helt nøjagtigt ender med at blive vides ikke helt endnu. Lige nu tyder det på at vi bliver rigeligt til vores ene hold måske så mange at vi efter jul kan tilmelde både et senior- og et oldgirls hold i turneringen. Desværre har vi ikke nogen træner til alle disse dejlige damer. Colin, som i to år har haft dette hverv, har desværre fået trænerjob i en anden klub på et noget højere niveau end Orient. En stor tak skal lyde til Colin for det arbejde han har lagt som træner. Det har været et rigtig godt samarbejde der har været mellem ham, spillerne og klubben. Ærgerligt er det, at vi nu er mange spillere, men ikke har nogen træner. Hvis du, kære læser, kender en der synes at det kunne være rigtig sjovt at komme i Rødovre hallen hver tirsdag aften og svinge pisken over en masse søde piger i alle aldre, så skal du ikke holde dig tilbage. Skynd dig med det samme at kontakte undertegnede. Økonomisk har vi ikke noget at tilbyde, men til gengæld har vi en masse søde og dejlige piger i alderen år med højt humør, som gerne vil have noget ud af deres træning og som alle går til den, på det niveau man nu hver især er på.

19 Håndbold Oldboysveteranerne I sidste sæson trænede holdet ind imellem sammen med oldoys i RH. Dette samarbejde gjorde at Orients gamle drenge fik mere ud af træningen end de ellers ville have fået. I sidste sæson var det ind imellem svært at stille hold til kampe, da vi alt inkl. (med skader og dårlige undskyldninger) er 10 spillere. RH har haft samme problem med et af deres oldboys hold. Det har gjort at vi nu har øget samarbejdet. I den kommende vinterturnering har vi derfor lavet et holdfællesskab med disse to hold. Det betyder at vi i holdfællesskabet har et oldboys hold i A rækken og et oldboysveteranhold i C rækken. Holdfællesskabet hedder RH-Orient og består altså af disse to hold. En spillertrup på omkring 20 spillere, som kan hjælpe hinanden på begge hold. Jeg ser frem til dette samarbejde og håber at det kan blive en god løsning for alle parter. Herrernes træning starter op den 7. september, hvor jeg håber at der også for herrernes vedkommende vil komme mange til træning. Alle Turneringen går i gang i starten af oktober og man vil kunne se kampprogrammet på vores hjemmeside, så snart det ligger klar - handbold.orient-gif.dk. Desværre var der meget, meget få tilmeldinger til opstartsfest i september og den er derfor aflyst. Forkonen er dybt bekymret over at ingen gider at feste med hende Når der ellers sker noget nyt, vil I som altid få det pr mail. /Lene Hummelgaard

20 Svømning Sæsonstart I år kan vi byde velkommen til mere end 150 nye medlemmer. Vi håber, at I alle får et godt indtryk af sporten. Hvis du har ris og ros, er du altid velkommen til at henvende dig til din instruktør eller svømmeudvalget. Allerede nu har vi planlagt afslutningsstævne lørdag den 30. april Afslutningsstævnet giver svømmerne mulighed for at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Vi håber, at rigtig mange har lyst og tid til at deltage, så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Efterårsferie Svømmeafdelingen holder efterårsferie i uge 42, fra mandag den 18. oktober til søndag den 24. oktober begge dage inklusiv. Nye frivillige i Svømmeudvalget Svømmeudvalget er henover sommeren blevet styrket med tre nye frivillige: Mit navn er Charlotte og jeg er 22 år. Til daglig går jeg på Copenhagen Business School, hvor jeg læser en bachelor i International Business and Politics. Jeg har selv gået til svømning siden jeg var fem år. I dag er jeg svømmer på Masterholdet og instruktør i Orient Svømning på mit ottende år. Jeg hedder Lenette Thygesen, er 42 år og er gift med Mads. Vi har tilsammen 2 børn. Rikke er 10 år og er, efter at have deltaget på et almindelige svømmehold, blevet inviteret til at deltage på Talent-holdet. Derudover har vi en søn Jonas, 12 år, der tidligere også har gået

21 Svømning til Orient Svømning. Vi har boet i Islev/Rødovre siden 97 og er super glade for at vores børn har sådan et fantastisk godt lokalt svømmetilbud. For at sådan et fritidstilbud fortsat kan komme børn og unge til glæde i Islev, har jeg valgt at være frivillig i Orients Svømmeudvalg med ansvar for ind- og udmeldelser. Steen Haurholm er far til Alberthe og Victor, som begge svømmer i konkurrenceafdelingen. Han vil deltage i brugerbestyrelsen for Islevbadet og tage sig af alle opgaverne med vores stab af instruktører. Danske Årgangsmesterskaber juni 2010 I weekenden juni deltog Orient for 4. gang i Danske ÅrgangsMesterskaber (DÅM) i svøm-ning. I år havde hele tre svømmere klaret sig igennem nåleøjet og kvalificeret sig i tilsammen 5 løb. Anne Sophie H. Hansen (årgang 99) opnåede en super flot placering som nr. 9 i 100m Butterfly og hun blev nr. 18 i 100m Medley. Joakim Jakobsen, som deltog for 4. gang, var i finale heat et i 200m brystsvømning med den 5. bedste tid. Desværre valgte overdommeren at diskvalificere ham pga. tyvstart, så det blev ikke til et officielt resultat i denne disciplin. Til gengæld opnåede Joakim en 11. plads i 100m Bryst. Aske Colding Ekman fik en flot 20. plads i 100m Ryg. Joakim Jakobsen, Anne Sophie H. Hansen og Aske Colding Ekman

22 Nostalgisk tilbageblik

23 Nostalgisk tilbageblik

24 Tips til Nettet Nu kan du gå direkte til din favorit-aktivitet på nettet: elhockey.orient-gif.dk fodbold.orient-gif.dk handbold.orient-gif.dk gymnastik.orient-gif.dk stavgang.orient-gif.dk petanque.orient-gif.dk idraetsmaerket.orient-gif.dk svomning.orient-gif.dk Eller besøge hele vores hjemmeside på: Hvorfor nu ovennævnte? Ovennævnte kaldes sub-domæner. Et sub-domæne er en forlængelse af det eksisterende domænenavn - altså orient-gif.dk. Sub-domænet placeres til venstre om domænenavnet med et adskillende punktum - dvs. aktiviteten.orient-gif.dk. Sub-domænet kan bruges som et separat domæne og pege ind til undersider på selve hovedhjemmesiden, så man nemmere kan finde det man søger.

HGI-Nyt. 36. årgang November 2011 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang November 2011 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang November 2011 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 HÆNDERNE OP Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 Indholdsfortegnelse: Kære læsere s. 3 Leder Bestyrelsen s. 4 formandens klumme Bastian Koch s. 5 farvel girokort s. 6 Christianshavner-dagen 3/9

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

HGI-Nyt. 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g

HGI-Nyt. 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g HGI-Nyt 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g Havdrup Gy mnas tik - o g Idræts for ening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

BADMINTONBESTYRELSEN. Medlem :Keld Mikkelsen. Medlem : Medlem

BADMINTONBESTYRELSEN. Medlem :Keld Mikkelsen. Medlem : Medlem Boldøjet Kontakt: Kristian van der Bijl VOLLEY Michael Christiansen BOLDØJET :Helle Kirkeby :Inge Vinther :Ingelise Kahr :Margrethe Børresen : 8683 6711 8683 7013 8683 6943 8683 7047 8683 7323 Kontakt

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang December 2013 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang December 2013 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang December 2013 Nr. 4 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

ØK-NYT. Se sidste nyt fra afdelingerne inde i bladet... Nr. 3-2010. Judo kan fejre 10 års jubilæum... Glimt fra weekendtræf...

ØK-NYT. Se sidste nyt fra afdelingerne inde i bladet... Nr. 3-2010. Judo kan fejre 10 års jubilæum... Glimt fra weekendtræf... ØK-NYT Nr. 3-2010 Judo kan fejre 10 års jubilæum... Se sidste nyt fra afdelingerne inde i bladet... Glimt fra weekendtræf... Øvelser på agilitybanen... Fodboldskole i ØK... Hørt på fodboldskolen: Super-duper

Læs mere

KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang

KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang AGF GYMNASTIKFORENING KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang Dorthe Larsen og den lokale Keld Petersen på scenen ved operakoncerten på den gamle sportsplads FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN August- Nr. 6 FORMANDEN HAR ORDET Håber I alle har haft en god sommer og nydt friheden fra fodbolden i nogle dage. Opstarten til den nye sæson er i fuldt gang

Læs mere

KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 KANDIS. 20 år på bagen

KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 KANDIS. 20 år på bagen AGF GYMNASTIKFORENING KONTAKTLINSEN 1 / M a r t s 2 0 0 9 4 1. Å r g a n g KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 For alle der vil have en god aften Billetter kan købes ved Per Hvid Knudsen

Læs mere

NYT. Hestemarked.dk. ammel. U15 drenge jyske mestre. www. NYHED: Mit barnebarn og jeg 2-4 år. Se mere om arrangementet på side 10-11

NYT. Hestemarked.dk. ammel. U15 drenge jyske mestre. www. NYHED: Mit barnebarn og jeg 2-4 år. Se mere om arrangementet på side 10-11 Specialsektion til FavrskovPosten 3. august 2010 - uge 31 NYT SVØMNING BADMINTON GYMNASTIK FODBOLD LØB & MOTION VOLLEYBALL KARATE HÅNDBOLD MOTION UNGE ÆLDRE NR. 59 August 2010 U15 drenge jyske mestre Efter

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

måløv sport Glædelig Jul og Godt Nytår Måløv Badminton Club Måløv Boldklub Måløv Idræts Forening Maaløv Skytteforening Medlemsblad for

måløv sport Glædelig Jul og Godt Nytår Måløv Badminton Club Måløv Boldklub Måløv Idræts Forening Maaløv Skytteforening Medlemsblad for måløv sport Medlemsblad for Måløv Badminton Club Måløv Boldklub Måløv Idræts Forening Maaløv Skytteforening 60. årgang nr. 7 December 2011 MAALØV SKYTTEFORENING Ved afslutnings festen 18. juni 2011, blev

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 12. april 2013 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2012... 3 SANKT HANS WEEKEND...

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 2 JULI 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Sportslig Leder: Andreas

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang September 2011 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang September 2011 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang September 2011 Nr. 1 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion ÅRGANG 2, NUMMER 1 DATO 30. SEPTEMBER 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 5 Velkommen til NYdun-BREV Formand Andreas Nikolajsen Så starter turneringen endelig! I alle afdelinger har forberedelserne været

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man

Læs mere

HOVEDSPONSOR LÆS BL.A: NYT FRA ÅRGANGENE - EASTER CUP - CAFÉEN MIKROFODBOLDSKOLEN - LANDSTRÆNER PÅ BESØG

HOVEDSPONSOR LÆS BL.A: NYT FRA ÅRGANGENE - EASTER CUP - CAFÉEN MIKROFODBOLDSKOLEN - LANDSTRÆNER PÅ BESØG Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - Maj 2012 LÆS BL.A: NYT FRA ÅRGANGENE - EASTER CUP - CAFÉEN MIKROFODBOLDSKOLEN - LANDSTRÆNER PÅ BESØG HOVEDSPONSOR FORORD Af Andreas Barnewitz og John Bødker Velkommen

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang.

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang. SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN Februar - Nr. 2 FORMANDEN HAR ORDET Vintervejret er over os, men trods det så er træningen så småt ved at starte. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen

Læs mere

Hinnerup og Omegns Gymnastikforening

Hinnerup og Omegns Gymnastikforening Hinnerup og Omegns Gymnastikforening Træning med Peter Gade. - På billedet ses de 7 ungdomsspillere fra HOG badminton sammen med Peter Gade og Jakob Mørk. Fra venstre er det: Mads Muurholm, Nanna Primdal,

Læs mere

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr.

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr. 31. årgang nr. 2 Maj 2004 Idrætsbladet Medlemsblad for Sankt Annæ Idrætsforening Formanden - tak for en god sæson Generalforsamlingen - referat fra klubbens øverste myndighed Badminton - supersæson for

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

KRATTEN LÆS INDE I BLADET:

KRATTEN LÆS INDE I BLADET: KRATTEN December 2005 NR.6 ÅRGANG 38 Så er julen over Gistrup igen BADMINTON FODBOLD GYMNASTIK PETANQUE TENNIS VOLLEYBALL LÆS INDE I BLADET: Diverse generalforsamlinger Fodbolddrenge og piger på tur God

Læs mere