ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2010 62. årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere."

Transkript

1 ORIENT 4 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere. September årgang

2 Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro Rødovre Tlf Næstformand Lars Vegener Valhøjs Allé 93, 3. tv Rødovre Tlf Kasserer Asta Nykjær Vinkelvænget Rødovre Tlf Sekretær Kirsten E. Bertelsen Lerholm Vænge Rødovre Tlf Forretningsudvalgsmedlem Carsten Præst Stenmøllen Hedehusene Tlf Aktivitetsformænd: Fodbold John Kaspersen Nørrevangen 16C 2610 Rødovre Tlf Gymnastik Elisabeth Petersen Schweizerdalstien Rødovre Tlf Håndbold Lene Hummelgaard Engbovej Rødovre Tlf El-hockey Dorte Berenth Fjeldstedvej Hvidovre Tlf Idrætsmærket Kirsten E. Bertelsen Lerholm Vænge Rødovre Tlf Svømning Tom Jakobsen Pilemosevej 34B 2610 Rødovre Tlf Festudvalg Preben Christensen Lucernevej Rødovre Tlf IT & Webmaster Jesper Quaade Hørhaven Ballerup Tlf Bladredaktør Dorthe Quaade Hørhaven Ballerup Tlf Orienthuset Vårfluevej Rødovre Tlf OBS! Tlf. er ikke bemandet Henvendelse til aktiviteterne.

3 Formanden har ordet Vor webmaster Jesper Quaade og Dorthe vil bakke hinanden op omkring vort blad. Det er bestyrelsen meget glad for, idet bladet og hjemmesiden hænger sammen på tværs af alle vore aktiviteter. Du sidder nu og bladre i det første nummer af Orientbladet, som Dorthe Quaade har taget ansvaret for, efter at Frode Nykjær har valgt at stoppe som redaktør. Frode har med sikker hånd på tastaturet sørget for, at Orientbladet udkom siden Og så et lille hjertesuk til alle vore aktiviteter bak op om Orients traditionsrige blad overdyng Dorthe med skriv og billeder jeg ved at hun glæder sig meget til udfordringen så den glæde må I ikke tage fra hende /Jan Quaade Jeg vil benytte lejligheden til at takke Frode for alle de 23 år han har stået bag Orientbladet det er fantastik flot gået. Tusinde tak Frode! Og som tidligere nævnt har Dorthe Quaade taget opgaven på sig tak for det Dorthe! Og for at dæmme op for en masse gætterier om Dorthes tilhørsforhold til mig kan jeg afsløre, at Dorthe er min svigerdatter

4 Gymnastik Velkommen til den nye sæson 2010/2011 i gymnastikafdelingen. Indmeldelsesdagen den 19. august er godt overstået. I alt 292 blev indmeldt, og derudover blev 38 skrevet på ventelister, alle på de små hold. I skrivende stund er der stadig enkelte ledige pladser på: hold 20 Springmus, hold 08 Supersildene, hold 10 ORIENT s TøZer, hold 13 Krudtuglerne, hold 24 Springpiger (øvede), og hold 06 Teen Beat. Er du interesseret i at starte på et af de ovennævnte hold, så ring eller mail til og hør, om der stadig er pladser tilbage. Vil du vide mere om holdet og hvor gammel man skal være, så besøg Orients vores hjemmeside: gymnastik.orient-gif.dk Voksenhold Ved en beklagelig fejl kom tirsdagsmændene på Islev skole ikke med i Orient s store annonce i Rødovre Lokal Nyt den 12. august, hvilket jeg beklager overfor holdet. Så kære mænd, nu er det så op til jer at gøre lidt reklame for holdet, så der kan komme nye til. Dameholdet mandag i Rødovrehallen, Bryderummet, blev annonceret til at være om onsdagen, fejl af Rødovre Lokal Nyt, men selvfølgelig, som sædvanlig er det om mandagen.

5 Gymnastik En stor tak til alle instruktører mv. der var tilstede ved indskrivningen, for jeres indsats. Begyndende kødannelse til indmeldelse af nye medlemmer. Efter deadline på dette blad til redaktøren, venter vi med spænding på mandag den 6. september hvor alle holdene starter, og samtidig indmeldelserne på alle voksenhold, hvor vi håber at se alle de gamle og en hel masse nye medlemmer. Orienterende datoer til alle i gymnastikafdelingen. Efterårsferie i uge 42 Mandag den 18. oktober til søndag den 24. oktober begge dage inkl. og husk, det gælder alle steder, Rødovrehallen, Rødovre Stadionhal 1 og 2, Islev skole og Tinderhøj skole. Juleferie i uge 51 og 52 Sidste gang er torsdag den 16. december 2010 og start igen, mandag den 3. januar Vinterferie i uge 8 fra mandag den 21. februar til søndag den 27. februar Dette gælder også alle steder. Rigtig god sæson 2010/11 til alle både store og små.

6 Gymnastik Stavgang Spilop-hop til Orientdagen HUSK allerede nu, at sætte et stort X i kalenderen, lørdag den 26. marts 2011 hvor vi afholder Orientdag i Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, hvor alle vores børnehold, pigerne, drengene, Teen Beat og de voksne, viser hvad de har hygget sig med i sæsonens forløb, rundt om i sale og haller. 6. sæson med stavgang er nu slut for denne sommer med et pænt fremmøde, på linje med de tidligere år. Trods varierende vejr, sol, varme, regn og en gang styrtregn, hvor alle blev drivvåde, sluttede den sidste gang i køligt og blæsende vejr, så det har ikke været kedeligt at gå turene rundt omkring Damhusengen og den store tur omkring søen. Trods det, har humøret været højt hver gang. På gensyn til april 2011 til alle gamle stavgængere, og også til eventuel nye, der har lyst til at være med på turene, med eller uden stave, hver onsdag kl , med start ved Rødovre Stadionhal. Orient s TøZer og Teen Beat. Flere gange er en lille skare sluttet af med kaffe og kage i det grønne.

7 Tidligere arrangementer Fastelavn Årets første udfordring var fastelavn og det gik heldigvis på samme hyggelige måde som det plejer at gøre. Fødselsdag Anden udfordring var vores fødselsdag lørdag den 1. maj og også her gik det som det skulle. Vi fik sunget så højt at flaget røg til tops og bagefter var der morgenbord og en meget lille en til at skylle med. Der blev også ved den anledning at der blev delt legater ud til vores energiske kursusdeltagere. Masser at udklædte børn og voksne i strålende humør, var klar til at slå de aldersinddelte tønder ned, så der kunne blive uddelt fastelavnsris til de unge og vin til de "gamle" nykårede kattekonger og dronninger. Imens kunne de øvrige fremmødte hygge sig med kaffe, varm kakao og fastelavnsboller.

8 Fodbold U18 pigerne 2009/2010 Vi nåede igennem en lang sæson frem til slutspillet om Sjællandsmesterskabet, som foregik i Borup den 19. juni Lørdag morgen kl mødtes trænere, holdledere og spillere fra U18 pigerne og U15 drengene til morgenmad i Hulen, og det med samme mål for øje: Spille sig til et Sjællandsmesterskab i Borup. Vi, dvs. Jan, Finn og Susanne fra U18 pigerne, var blevet nr. 2 i række 1 for 7-mandshold med vores piger. Der var foruden os, Borup og Tølløse, der skulle spille om æren og SM. Borup og Tølløse spillede 1-1 i den første kamp. Derefter spillede Orient mod Borup og sikken en kamp! Vi havde godt fat i Borup fra start med skud på stolpen samt 2 skud lige forbi mål. Derefter tog Borup over med flere nærgående forsøg, men 0-0 ved halvleg. Orient satte sig på kampen igen fra start af 2. halvleg og med et flot skud udefra bragte Sandra os foran efter ca. 5 minutters spil. Desværre lynede Borup retur med et langskud, som gik lige ind over vores målmand, og kort efter rettede én af vores egne forsvarere bolden af, og forbi vores målmand til 2 1. Det sidste kvarter satsede vi godt fremad for en udligning, men uden held, og i slutsekunderne scorede Borup på en kontra til 3 1. Efter en times pause var vi klar til Tølløse. Vi skulle vinde for at få sølv, men igen og trods flot spil og gode forsøg, lykkedes det os ikke at score. Midtvejs i 1. halvleg scorede Tølløse til 1 0, og dette holdt til halvlegen. Vi prøvede stadig at få scoret for at komme tilbage i kampen, men på et langskud overrumplede Tølløse vores målmand og scorede til 2 0, og til sidst i kampen blev det også til 3 0. Men vi trænere, holdleder og medrejsende fans (forældre) kunne faktisk kun være stolte over pigernes indsats.

9 Fodbold De viste flot pasningsspil, godt humør og ikke mindst superfight til det sidste alle 10 spillere fortjener vores respekt og ros for dette. Det blev måske kun til bronze, men med lidt mere held i sprøjten kunne det sagtens være blevet til mere end det. Tak for et fantastisk år til Ullo, DN, Figo, KK, Kris, Mone, Sandra, Josz, Nadja, Chenna og Kate, samt til træner Jan og holdleder Susanne. /Finn Cheftræner for U18 pigerne

10 Fodbold Sæsonafslutning Fodboldafdelingen afholdt årets afslutning den 26. juni, på en solbeskinnet dag. Normalt har vi afholdt sæsonafslutning i oktober, men vores fodboldturnering er blevet vendt, så vi nu skal følge Super-Ligaen og derved afslutning i juni måned. Vi benyttede det gode vejr til at afholde vores afslutning udendørs, i skolegården ved Hulen. Vi startede dagen med det vi godt kan li - at spille fodbold. Vi afholdt en stor Five-a-side turnering med 15 hold, blandet mellem alle årgangene ( ). Dette blev en kæmpe succes, at de små spillede med de store, og ligeledes fik lov at lave mål mod dem, var en kæmpe oplevelse for dem. spiller skulle udeles, og ikke at forglemme vores jubilæums krus samt erindringskrus. Der blev hygget til langt ud på eftermiddagen. Der var tændt op i grillen, hvor der var mulighed for at købe vores hjemmelavede Orient burger samt pølser. Naturligvis var der også mulighed for at købe væske til ganen. Vi havde sikret os, at vores børn ikke dehydrerede på grund af varmen, og havde opsat en saftevandstønde med 200 liter, den gav lykke på den lange dag. Til næste år vil vi klart gentage succesen med sæsonafslutning udendørs, og med vores Five-a- Side turnering. Tak for god opbakning, og tak til alle der var med til at gøre dagen mulig og hyggelig. Forældrene var inviteret over hele dagen, men støtte gradvist til først på eftermiddagen, for at overvære pokal overrækkelserne. Vi skulle jo traditionen tro have uddelt pokaler. Først skulle vi have udelt vandre pokalen for året vinder af vores nye Five-a-Side turnering Året figther, årets /Jan S. Poulsen

11 Fodbold

12 Fodbold

13 Kommende arrangement Banko Lørdag den 13. november, kl. 14 på Islev skole, starter årets bankospil - og der er meget at komme efter. Vi har 15 spil om dejlige præmier + 2 ekstraspil om blandt andet en spændende kurv. Der bliver også minibanko og 21-spillet som vi plejer. Ta familien under armen og kom til en rigtig hyggelig eftermiddag sammen med alle os andre. Der kan købes kaffe, småkager og sodavand. Husk trækvognen til hjemturen - nogen skal jo gå hjem med præmierne!! Dørene åbnes kl Vi glæder os til at se dig

14 Idrætsmærket I fint vejr sluttede idrætsmærket af på Rødovre Stadion med kaffe og medlemsmøde med 32 deltagere. Leif Østergaard og jeg selv tager en sæson mere. Tilslutningen har stort set været den samme som sidste år. Nu bliver resultaterne elektronisk indberettet til DGI, og når vi får skemaer og mærker retur kommer jeg rundt på gymnastikholdene med dem. Stor tak til vores dygtige instruktører, der med godt humør sørger for at vi får sved på panden. Også tak til idrætsmærkedommerne, der altid er villige til at give en hånd med på stadion. I næste blad følger en liste med alle der i 2010 har taget Idrætsmærket. /Kirsten Bertelsen Orientbladet Næste nummer - november Indlæg, fotos mv. til næste blad skal være redaktøren i hænde senest fredag den 4. november Indlæg skal sendes til: Kære Orient er Som ny redaktør på et ældre blad, hvor den tidligere redaktør troligt har leveret varen i over 25 år, kan jeg kun takke for tilliden. Jeg glæder mig til overtage opgaven og ser frem til et spændende og sjov samarbejde med jer alle. /Dorthe de Fries Quaade

15 Kommende arrangement Juletræsfest Søndag den 12. december, kl på Islev skole, er træet pyntet og musikken spiller op til dansen om træet. Både Julemand, Nissemor og nissepigerne venter spændt på alle børnene - og deres forældre - og så skal der jo også deles ud af de dejlig godteposer. Der kan købes kaffe, te, gløgg, varme vafler, øl, vand, som kan nydes til hyggelig julemusik - og måske kommer der også et Lucia-kor - og så må vi se om der sker flere sjove og hyggelige ting. Billetter Godtepose-billetter kan købes i Kiosken på Islev Torv fra mandag den 29. november til og med lørdag den 11. december for kun kr. 25. De kan også bestilles/købes hos Asta Nykjær i samme tidsrum, på tlf Voksen-entré kr. 10 betales ved indgangen.

16 El-hockey Orient Red Bulls har deltaget i den 2. Internationale klubturnering Just Win i kørestolshockey (EWH) den 29. juli til 1. august i Prag. Efter nogle fantastiske hockeydage i Prag med mange gode kampe samt med tætte fights mod tyske Munich Animals. Tyskerne vandt i indledende runde efter forlænget spilletid og staffeslagsrunde med 4-3, men i den nervepirrende finalekamp med forlænget spilletid med golden goal vandt Orient Red Bulls over Munich Animal med 3-2. Flere af holdene have deltagelse af landsholdspillere, så det var også en god træning op til det kommende VM i november. Ligeså blev Rasmus Broberg kåret til stævnets bedste faststavsspiller. Lodtrækning til VM Lørdag den 3. juli blev det afgjort hvilken pulje Danmark kom i til VM Trækningen af landene til de forskellige puljer fandt sted i Schweiz i forbindelse med dette års Development event. Bagerst: Ass.træner Kristoffer Stormark og Landstræner Danni Busted. Forrest: Kristoffer Dahl Hansen, Danni Mogensen, Nikolaj Richelsen, Anders Berenth Rasmus Broberg Jensen, Mette Estruplund, Rasmus Dissing Nielsen (Rasmus Yder var desværre syg da landsholdsfotoet blev taget).

17 El-hockey Træningstider: El-hockey: Hold 3 og hold 4 - mandag fra 18:00 20:00 Hold 1 og hold 2 torsdag fra 19:00 22:00 Kørestolshockey: tirsdag fra 19:00 22:00 Kontingent: (Meddelelse om kontingent er udsendt) Kørestolshockey: 425,00 kr. halvårligt El-hockey: 850,00 kr. halvårligt Hjælp hinanden Som I nok har bemærket, så er der kommet skilte op i hockeyrummet om, hvad hvert hold bør sørge for ved endt træning. Ligeså er der nu mærket hvor det forskellige udstyr skal ligge/ hænge/stå. Det er jeres formands håb, at vi ad denne vej kan undgå alle de frustrationer om hvor tingene er eller hvem som ikke har gjort det ene eller det andet. Hjælp nu hinanden med at holde orden, så I kan bruge jeres tid på træning! Træningsaften på hold 3 og 4

18 Håndbold Damesenior Tirsdag den 10. august havde damerne den første træning efter sommerferien. Med kort varsel mødte der omkring 6 spillere op. Trods det lille antal, blev der gået til den - og så skulle der også lige fortælles historier fra Kirke Hyllinge stævnet, som holdet var til umiddelbart før ferien. Sjovt nok var det ikke så meget kampresultater, der blev talt om, men mere hvad der foregik lørdag aften, hvordan man havde sovet eller ikke sovet i mere eller mindre brugbare telte Ugen efter var vi oppe på 16 spillere til træning. Det er mange år siden at vi har været så mange, så det var fantastisk at kunne spille to hold mod hinanden. At der var så mange skyldes at der er kommet flere nye spillere til. Hvor mange vi helt nøjagtigt ender med at blive vides ikke helt endnu. Lige nu tyder det på at vi bliver rigeligt til vores ene hold måske så mange at vi efter jul kan tilmelde både et senior- og et oldgirls hold i turneringen. Desværre har vi ikke nogen træner til alle disse dejlige damer. Colin, som i to år har haft dette hverv, har desværre fået trænerjob i en anden klub på et noget højere niveau end Orient. En stor tak skal lyde til Colin for det arbejde han har lagt som træner. Det har været et rigtig godt samarbejde der har været mellem ham, spillerne og klubben. Ærgerligt er det, at vi nu er mange spillere, men ikke har nogen træner. Hvis du, kære læser, kender en der synes at det kunne være rigtig sjovt at komme i Rødovre hallen hver tirsdag aften og svinge pisken over en masse søde piger i alle aldre, så skal du ikke holde dig tilbage. Skynd dig med det samme at kontakte undertegnede. Økonomisk har vi ikke noget at tilbyde, men til gengæld har vi en masse søde og dejlige piger i alderen år med højt humør, som gerne vil have noget ud af deres træning og som alle går til den, på det niveau man nu hver især er på.

19 Håndbold Oldboysveteranerne I sidste sæson trænede holdet ind imellem sammen med oldoys i RH. Dette samarbejde gjorde at Orients gamle drenge fik mere ud af træningen end de ellers ville have fået. I sidste sæson var det ind imellem svært at stille hold til kampe, da vi alt inkl. (med skader og dårlige undskyldninger) er 10 spillere. RH har haft samme problem med et af deres oldboys hold. Det har gjort at vi nu har øget samarbejdet. I den kommende vinterturnering har vi derfor lavet et holdfællesskab med disse to hold. Det betyder at vi i holdfællesskabet har et oldboys hold i A rækken og et oldboysveteranhold i C rækken. Holdfællesskabet hedder RH-Orient og består altså af disse to hold. En spillertrup på omkring 20 spillere, som kan hjælpe hinanden på begge hold. Jeg ser frem til dette samarbejde og håber at det kan blive en god løsning for alle parter. Herrernes træning starter op den 7. september, hvor jeg håber at der også for herrernes vedkommende vil komme mange til træning. Alle Turneringen går i gang i starten af oktober og man vil kunne se kampprogrammet på vores hjemmeside, så snart det ligger klar - handbold.orient-gif.dk. Desværre var der meget, meget få tilmeldinger til opstartsfest i september og den er derfor aflyst. Forkonen er dybt bekymret over at ingen gider at feste med hende Når der ellers sker noget nyt, vil I som altid få det pr mail. /Lene Hummelgaard

20 Svømning Sæsonstart I år kan vi byde velkommen til mere end 150 nye medlemmer. Vi håber, at I alle får et godt indtryk af sporten. Hvis du har ris og ros, er du altid velkommen til at henvende dig til din instruktør eller svømmeudvalget. Allerede nu har vi planlagt afslutningsstævne lørdag den 30. april Afslutningsstævnet giver svømmerne mulighed for at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Vi håber, at rigtig mange har lyst og tid til at deltage, så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Efterårsferie Svømmeafdelingen holder efterårsferie i uge 42, fra mandag den 18. oktober til søndag den 24. oktober begge dage inklusiv. Nye frivillige i Svømmeudvalget Svømmeudvalget er henover sommeren blevet styrket med tre nye frivillige: Mit navn er Charlotte og jeg er 22 år. Til daglig går jeg på Copenhagen Business School, hvor jeg læser en bachelor i International Business and Politics. Jeg har selv gået til svømning siden jeg var fem år. I dag er jeg svømmer på Masterholdet og instruktør i Orient Svømning på mit ottende år. Jeg hedder Lenette Thygesen, er 42 år og er gift med Mads. Vi har tilsammen 2 børn. Rikke er 10 år og er, efter at have deltaget på et almindelige svømmehold, blevet inviteret til at deltage på Talent-holdet. Derudover har vi en søn Jonas, 12 år, der tidligere også har gået

21 Svømning til Orient Svømning. Vi har boet i Islev/Rødovre siden 97 og er super glade for at vores børn har sådan et fantastisk godt lokalt svømmetilbud. For at sådan et fritidstilbud fortsat kan komme børn og unge til glæde i Islev, har jeg valgt at være frivillig i Orients Svømmeudvalg med ansvar for ind- og udmeldelser. Steen Haurholm er far til Alberthe og Victor, som begge svømmer i konkurrenceafdelingen. Han vil deltage i brugerbestyrelsen for Islevbadet og tage sig af alle opgaverne med vores stab af instruktører. Danske Årgangsmesterskaber juni 2010 I weekenden juni deltog Orient for 4. gang i Danske ÅrgangsMesterskaber (DÅM) i svøm-ning. I år havde hele tre svømmere klaret sig igennem nåleøjet og kvalificeret sig i tilsammen 5 løb. Anne Sophie H. Hansen (årgang 99) opnåede en super flot placering som nr. 9 i 100m Butterfly og hun blev nr. 18 i 100m Medley. Joakim Jakobsen, som deltog for 4. gang, var i finale heat et i 200m brystsvømning med den 5. bedste tid. Desværre valgte overdommeren at diskvalificere ham pga. tyvstart, så det blev ikke til et officielt resultat i denne disciplin. Til gengæld opnåede Joakim en 11. plads i 100m Bryst. Aske Colding Ekman fik en flot 20. plads i 100m Ryg. Joakim Jakobsen, Anne Sophie H. Hansen og Aske Colding Ekman

22 Nostalgisk tilbageblik

23 Nostalgisk tilbageblik

24 Tips til Nettet Nu kan du gå direkte til din favorit-aktivitet på nettet: elhockey.orient-gif.dk fodbold.orient-gif.dk handbold.orient-gif.dk gymnastik.orient-gif.dk stavgang.orient-gif.dk petanque.orient-gif.dk idraetsmaerket.orient-gif.dk svomning.orient-gif.dk Eller besøge hele vores hjemmeside på: Hvorfor nu ovennævnte? Ovennævnte kaldes sub-domæner. Et sub-domæne er en forlængelse af det eksisterende domænenavn - altså orient-gif.dk. Sub-domænet placeres til venstre om domænenavnet med et adskillende punktum - dvs. aktiviteten.orient-gif.dk. Sub-domænet kan bruges som et separat domæne og pege ind til undersider på selve hovedhjemmesiden, så man nemmere kan finde det man søger.

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. Januar 2013 65. årgang. Det er snart tid til fastelavn igen.

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. Januar 2013 65. årgang. Det er snart tid til fastelavn igen. ORIENT 1 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Det er snart tid til fastelavn igen. Januar 2013 65. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491 8105 hovedformand@orient-gif.dk

Læs mere

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2013 65. årgang. Glædelig jul til alle Orient er.

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2013 65. årgang. Glædelig jul til alle Orient er. ORIENT 5 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Glædelig jul til alle Orient er. November 2013 65. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491 8105 hovedformand@orient-gif.dk

Læs mere

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2011 63. årgang. SM-guld til U18-pigerne (række 1).

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2011 63. årgang. SM-guld til U18-pigerne (række 1). ORIENT 3 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT SM-guld til U18-pigerne (række 1). September 2011 63. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491 8105

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

ORIENT Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT

ORIENT Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT ORIENT Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Glædelig jul og tak for et godt år. November 2010 62. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491 8105 hovedformand@orient-gif.dk

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2012 64. årgang. Orient ønsker alle en rigtig glædelig jul

ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. November 2012 64. årgang. Orient ønsker alle en rigtig glædelig jul ORIENT 5 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Orient ønsker alle en rigtig glædelig jul November 2012 64. årgang Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro 7 Tlf. 4491

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 42. årgang nr. 4 Marts Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 42. årgang nr. 4 Marts Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 42. årgang nr. 4 Marts 2016 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1 Indhold: Resultat og Vinderne Vinderne af julekortkonkurrencen Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Events Ny Sportsgren Landsholdet Klubdragter

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.3 December 2014 52. Årgang Nyheder fra kontoret: J ulemåneden står for døren og med den følger mange traditioner. Eleverne har klippet og klistret

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot.

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot. Forkvinde s årsberetning 2009 Vi havde haft generalforsamling den 16 april 2009 på Fredericiaskolen. Der kom desværre ikke ret mange til samlingen. De fleste var skoleelever, der kom. Vi var godt nok skuffet

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 I dette nummer af nyhedsbrevet kan du læse mere om: Lektiecafe Fridas Psykologbureau Påskeferien PC-udvalg Street-Onsdag Lagkagekonkurrence Fastelavn Personalenyt

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til

RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til 9. 10. & 11. februar RISHØJ IDRÆTSCENTER, SKOLEVEJ 7, 4600 KØGE Hovedsponsor KØBENHAVNSVEJ 108, 4600 KØGE TLF.: 56 65 60 46 Fodbold skal først og fremmest skabe glæde,

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket.

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Jeg vil lige minde jer forældre til 3. kl. om, at skal jeres barn gå i klubben fra august, så

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009 Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere