ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORIENT. Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT. September 2010 62. årgang. Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere."

Transkript

1 ORIENT 4 Medlemsblad for Gymnastik og Idrætsforeningen ORIENT Succesfuld AquaCamp med 60 glade deltagere. September årgang

2 Bestyrelsen Forretningsudvalg: Formand Jan Quaade Viemosebro Rødovre Tlf Næstformand Lars Vegener Valhøjs Allé 93, 3. tv Rødovre Tlf Kasserer Asta Nykjær Vinkelvænget Rødovre Tlf Sekretær Kirsten E. Bertelsen Lerholm Vænge Rødovre Tlf Forretningsudvalgsmedlem Carsten Præst Stenmøllen Hedehusene Tlf Aktivitetsformænd: Fodbold John Kaspersen Nørrevangen 16C 2610 Rødovre Tlf Gymnastik Elisabeth Petersen Schweizerdalstien Rødovre Tlf Håndbold Lene Hummelgaard Engbovej Rødovre Tlf El-hockey Dorte Berenth Fjeldstedvej Hvidovre Tlf Idrætsmærket Kirsten E. Bertelsen Lerholm Vænge Rødovre Tlf Svømning Tom Jakobsen Pilemosevej 34B 2610 Rødovre Tlf Festudvalg Preben Christensen Lucernevej Rødovre Tlf IT & Webmaster Jesper Quaade Hørhaven Ballerup Tlf Bladredaktør Dorthe Quaade Hørhaven Ballerup Tlf Orienthuset Vårfluevej Rødovre Tlf OBS! Tlf. er ikke bemandet Henvendelse til aktiviteterne.

3 Formanden har ordet Vor webmaster Jesper Quaade og Dorthe vil bakke hinanden op omkring vort blad. Det er bestyrelsen meget glad for, idet bladet og hjemmesiden hænger sammen på tværs af alle vore aktiviteter. Du sidder nu og bladre i det første nummer af Orientbladet, som Dorthe Quaade har taget ansvaret for, efter at Frode Nykjær har valgt at stoppe som redaktør. Frode har med sikker hånd på tastaturet sørget for, at Orientbladet udkom siden Og så et lille hjertesuk til alle vore aktiviteter bak op om Orients traditionsrige blad overdyng Dorthe med skriv og billeder jeg ved at hun glæder sig meget til udfordringen så den glæde må I ikke tage fra hende /Jan Quaade Jeg vil benytte lejligheden til at takke Frode for alle de 23 år han har stået bag Orientbladet det er fantastik flot gået. Tusinde tak Frode! Og som tidligere nævnt har Dorthe Quaade taget opgaven på sig tak for det Dorthe! Og for at dæmme op for en masse gætterier om Dorthes tilhørsforhold til mig kan jeg afsløre, at Dorthe er min svigerdatter

4 Gymnastik Velkommen til den nye sæson 2010/2011 i gymnastikafdelingen. Indmeldelsesdagen den 19. august er godt overstået. I alt 292 blev indmeldt, og derudover blev 38 skrevet på ventelister, alle på de små hold. I skrivende stund er der stadig enkelte ledige pladser på: hold 20 Springmus, hold 08 Supersildene, hold 10 ORIENT s TøZer, hold 13 Krudtuglerne, hold 24 Springpiger (øvede), og hold 06 Teen Beat. Er du interesseret i at starte på et af de ovennævnte hold, så ring eller mail til og hør, om der stadig er pladser tilbage. Vil du vide mere om holdet og hvor gammel man skal være, så besøg Orients vores hjemmeside: gymnastik.orient-gif.dk Voksenhold Ved en beklagelig fejl kom tirsdagsmændene på Islev skole ikke med i Orient s store annonce i Rødovre Lokal Nyt den 12. august, hvilket jeg beklager overfor holdet. Så kære mænd, nu er det så op til jer at gøre lidt reklame for holdet, så der kan komme nye til. Dameholdet mandag i Rødovrehallen, Bryderummet, blev annonceret til at være om onsdagen, fejl af Rødovre Lokal Nyt, men selvfølgelig, som sædvanlig er det om mandagen.

5 Gymnastik En stor tak til alle instruktører mv. der var tilstede ved indskrivningen, for jeres indsats. Begyndende kødannelse til indmeldelse af nye medlemmer. Efter deadline på dette blad til redaktøren, venter vi med spænding på mandag den 6. september hvor alle holdene starter, og samtidig indmeldelserne på alle voksenhold, hvor vi håber at se alle de gamle og en hel masse nye medlemmer. Orienterende datoer til alle i gymnastikafdelingen. Efterårsferie i uge 42 Mandag den 18. oktober til søndag den 24. oktober begge dage inkl. og husk, det gælder alle steder, Rødovrehallen, Rødovre Stadionhal 1 og 2, Islev skole og Tinderhøj skole. Juleferie i uge 51 og 52 Sidste gang er torsdag den 16. december 2010 og start igen, mandag den 3. januar Vinterferie i uge 8 fra mandag den 21. februar til søndag den 27. februar Dette gælder også alle steder. Rigtig god sæson 2010/11 til alle både store og små.

6 Gymnastik Stavgang Spilop-hop til Orientdagen HUSK allerede nu, at sætte et stort X i kalenderen, lørdag den 26. marts 2011 hvor vi afholder Orientdag i Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, hvor alle vores børnehold, pigerne, drengene, Teen Beat og de voksne, viser hvad de har hygget sig med i sæsonens forløb, rundt om i sale og haller. 6. sæson med stavgang er nu slut for denne sommer med et pænt fremmøde, på linje med de tidligere år. Trods varierende vejr, sol, varme, regn og en gang styrtregn, hvor alle blev drivvåde, sluttede den sidste gang i køligt og blæsende vejr, så det har ikke været kedeligt at gå turene rundt omkring Damhusengen og den store tur omkring søen. Trods det, har humøret været højt hver gang. På gensyn til april 2011 til alle gamle stavgængere, og også til eventuel nye, der har lyst til at være med på turene, med eller uden stave, hver onsdag kl , med start ved Rødovre Stadionhal. Orient s TøZer og Teen Beat. Flere gange er en lille skare sluttet af med kaffe og kage i det grønne.

7 Tidligere arrangementer Fastelavn Årets første udfordring var fastelavn og det gik heldigvis på samme hyggelige måde som det plejer at gøre. Fødselsdag Anden udfordring var vores fødselsdag lørdag den 1. maj og også her gik det som det skulle. Vi fik sunget så højt at flaget røg til tops og bagefter var der morgenbord og en meget lille en til at skylle med. Der blev også ved den anledning at der blev delt legater ud til vores energiske kursusdeltagere. Masser at udklædte børn og voksne i strålende humør, var klar til at slå de aldersinddelte tønder ned, så der kunne blive uddelt fastelavnsris til de unge og vin til de "gamle" nykårede kattekonger og dronninger. Imens kunne de øvrige fremmødte hygge sig med kaffe, varm kakao og fastelavnsboller.

8 Fodbold U18 pigerne 2009/2010 Vi nåede igennem en lang sæson frem til slutspillet om Sjællandsmesterskabet, som foregik i Borup den 19. juni Lørdag morgen kl mødtes trænere, holdledere og spillere fra U18 pigerne og U15 drengene til morgenmad i Hulen, og det med samme mål for øje: Spille sig til et Sjællandsmesterskab i Borup. Vi, dvs. Jan, Finn og Susanne fra U18 pigerne, var blevet nr. 2 i række 1 for 7-mandshold med vores piger. Der var foruden os, Borup og Tølløse, der skulle spille om æren og SM. Borup og Tølløse spillede 1-1 i den første kamp. Derefter spillede Orient mod Borup og sikken en kamp! Vi havde godt fat i Borup fra start med skud på stolpen samt 2 skud lige forbi mål. Derefter tog Borup over med flere nærgående forsøg, men 0-0 ved halvleg. Orient satte sig på kampen igen fra start af 2. halvleg og med et flot skud udefra bragte Sandra os foran efter ca. 5 minutters spil. Desværre lynede Borup retur med et langskud, som gik lige ind over vores målmand, og kort efter rettede én af vores egne forsvarere bolden af, og forbi vores målmand til 2 1. Det sidste kvarter satsede vi godt fremad for en udligning, men uden held, og i slutsekunderne scorede Borup på en kontra til 3 1. Efter en times pause var vi klar til Tølløse. Vi skulle vinde for at få sølv, men igen og trods flot spil og gode forsøg, lykkedes det os ikke at score. Midtvejs i 1. halvleg scorede Tølløse til 1 0, og dette holdt til halvlegen. Vi prøvede stadig at få scoret for at komme tilbage i kampen, men på et langskud overrumplede Tølløse vores målmand og scorede til 2 0, og til sidst i kampen blev det også til 3 0. Men vi trænere, holdleder og medrejsende fans (forældre) kunne faktisk kun være stolte over pigernes indsats.

9 Fodbold De viste flot pasningsspil, godt humør og ikke mindst superfight til det sidste alle 10 spillere fortjener vores respekt og ros for dette. Det blev måske kun til bronze, men med lidt mere held i sprøjten kunne det sagtens være blevet til mere end det. Tak for et fantastisk år til Ullo, DN, Figo, KK, Kris, Mone, Sandra, Josz, Nadja, Chenna og Kate, samt til træner Jan og holdleder Susanne. /Finn Cheftræner for U18 pigerne

10 Fodbold Sæsonafslutning Fodboldafdelingen afholdt årets afslutning den 26. juni, på en solbeskinnet dag. Normalt har vi afholdt sæsonafslutning i oktober, men vores fodboldturnering er blevet vendt, så vi nu skal følge Super-Ligaen og derved afslutning i juni måned. Vi benyttede det gode vejr til at afholde vores afslutning udendørs, i skolegården ved Hulen. Vi startede dagen med det vi godt kan li - at spille fodbold. Vi afholdt en stor Five-a-side turnering med 15 hold, blandet mellem alle årgangene ( ). Dette blev en kæmpe succes, at de små spillede med de store, og ligeledes fik lov at lave mål mod dem, var en kæmpe oplevelse for dem. spiller skulle udeles, og ikke at forglemme vores jubilæums krus samt erindringskrus. Der blev hygget til langt ud på eftermiddagen. Der var tændt op i grillen, hvor der var mulighed for at købe vores hjemmelavede Orient burger samt pølser. Naturligvis var der også mulighed for at købe væske til ganen. Vi havde sikret os, at vores børn ikke dehydrerede på grund af varmen, og havde opsat en saftevandstønde med 200 liter, den gav lykke på den lange dag. Til næste år vil vi klart gentage succesen med sæsonafslutning udendørs, og med vores Five-a- Side turnering. Tak for god opbakning, og tak til alle der var med til at gøre dagen mulig og hyggelig. Forældrene var inviteret over hele dagen, men støtte gradvist til først på eftermiddagen, for at overvære pokal overrækkelserne. Vi skulle jo traditionen tro have uddelt pokaler. Først skulle vi have udelt vandre pokalen for året vinder af vores nye Five-a-Side turnering Året figther, årets /Jan S. Poulsen

11 Fodbold

12 Fodbold

13 Kommende arrangement Banko Lørdag den 13. november, kl. 14 på Islev skole, starter årets bankospil - og der er meget at komme efter. Vi har 15 spil om dejlige præmier + 2 ekstraspil om blandt andet en spændende kurv. Der bliver også minibanko og 21-spillet som vi plejer. Ta familien under armen og kom til en rigtig hyggelig eftermiddag sammen med alle os andre. Der kan købes kaffe, småkager og sodavand. Husk trækvognen til hjemturen - nogen skal jo gå hjem med præmierne!! Dørene åbnes kl Vi glæder os til at se dig

14 Idrætsmærket I fint vejr sluttede idrætsmærket af på Rødovre Stadion med kaffe og medlemsmøde med 32 deltagere. Leif Østergaard og jeg selv tager en sæson mere. Tilslutningen har stort set været den samme som sidste år. Nu bliver resultaterne elektronisk indberettet til DGI, og når vi får skemaer og mærker retur kommer jeg rundt på gymnastikholdene med dem. Stor tak til vores dygtige instruktører, der med godt humør sørger for at vi får sved på panden. Også tak til idrætsmærkedommerne, der altid er villige til at give en hånd med på stadion. I næste blad følger en liste med alle der i 2010 har taget Idrætsmærket. /Kirsten Bertelsen Orientbladet Næste nummer - november Indlæg, fotos mv. til næste blad skal være redaktøren i hænde senest fredag den 4. november Indlæg skal sendes til: Kære Orient er Som ny redaktør på et ældre blad, hvor den tidligere redaktør troligt har leveret varen i over 25 år, kan jeg kun takke for tilliden. Jeg glæder mig til overtage opgaven og ser frem til et spændende og sjov samarbejde med jer alle. /Dorthe de Fries Quaade

15 Kommende arrangement Juletræsfest Søndag den 12. december, kl på Islev skole, er træet pyntet og musikken spiller op til dansen om træet. Både Julemand, Nissemor og nissepigerne venter spændt på alle børnene - og deres forældre - og så skal der jo også deles ud af de dejlig godteposer. Der kan købes kaffe, te, gløgg, varme vafler, øl, vand, som kan nydes til hyggelig julemusik - og måske kommer der også et Lucia-kor - og så må vi se om der sker flere sjove og hyggelige ting. Billetter Godtepose-billetter kan købes i Kiosken på Islev Torv fra mandag den 29. november til og med lørdag den 11. december for kun kr. 25. De kan også bestilles/købes hos Asta Nykjær i samme tidsrum, på tlf Voksen-entré kr. 10 betales ved indgangen.

16 El-hockey Orient Red Bulls har deltaget i den 2. Internationale klubturnering Just Win i kørestolshockey (EWH) den 29. juli til 1. august i Prag. Efter nogle fantastiske hockeydage i Prag med mange gode kampe samt med tætte fights mod tyske Munich Animals. Tyskerne vandt i indledende runde efter forlænget spilletid og staffeslagsrunde med 4-3, men i den nervepirrende finalekamp med forlænget spilletid med golden goal vandt Orient Red Bulls over Munich Animal med 3-2. Flere af holdene have deltagelse af landsholdspillere, så det var også en god træning op til det kommende VM i november. Ligeså blev Rasmus Broberg kåret til stævnets bedste faststavsspiller. Lodtrækning til VM Lørdag den 3. juli blev det afgjort hvilken pulje Danmark kom i til VM Trækningen af landene til de forskellige puljer fandt sted i Schweiz i forbindelse med dette års Development event. Bagerst: Ass.træner Kristoffer Stormark og Landstræner Danni Busted. Forrest: Kristoffer Dahl Hansen, Danni Mogensen, Nikolaj Richelsen, Anders Berenth Rasmus Broberg Jensen, Mette Estruplund, Rasmus Dissing Nielsen (Rasmus Yder var desværre syg da landsholdsfotoet blev taget).

17 El-hockey Træningstider: El-hockey: Hold 3 og hold 4 - mandag fra 18:00 20:00 Hold 1 og hold 2 torsdag fra 19:00 22:00 Kørestolshockey: tirsdag fra 19:00 22:00 Kontingent: (Meddelelse om kontingent er udsendt) Kørestolshockey: 425,00 kr. halvårligt El-hockey: 850,00 kr. halvårligt Hjælp hinanden Som I nok har bemærket, så er der kommet skilte op i hockeyrummet om, hvad hvert hold bør sørge for ved endt træning. Ligeså er der nu mærket hvor det forskellige udstyr skal ligge/ hænge/stå. Det er jeres formands håb, at vi ad denne vej kan undgå alle de frustrationer om hvor tingene er eller hvem som ikke har gjort det ene eller det andet. Hjælp nu hinanden med at holde orden, så I kan bruge jeres tid på træning! Træningsaften på hold 3 og 4

18 Håndbold Damesenior Tirsdag den 10. august havde damerne den første træning efter sommerferien. Med kort varsel mødte der omkring 6 spillere op. Trods det lille antal, blev der gået til den - og så skulle der også lige fortælles historier fra Kirke Hyllinge stævnet, som holdet var til umiddelbart før ferien. Sjovt nok var det ikke så meget kampresultater, der blev talt om, men mere hvad der foregik lørdag aften, hvordan man havde sovet eller ikke sovet i mere eller mindre brugbare telte Ugen efter var vi oppe på 16 spillere til træning. Det er mange år siden at vi har været så mange, så det var fantastisk at kunne spille to hold mod hinanden. At der var så mange skyldes at der er kommet flere nye spillere til. Hvor mange vi helt nøjagtigt ender med at blive vides ikke helt endnu. Lige nu tyder det på at vi bliver rigeligt til vores ene hold måske så mange at vi efter jul kan tilmelde både et senior- og et oldgirls hold i turneringen. Desværre har vi ikke nogen træner til alle disse dejlige damer. Colin, som i to år har haft dette hverv, har desværre fået trænerjob i en anden klub på et noget højere niveau end Orient. En stor tak skal lyde til Colin for det arbejde han har lagt som træner. Det har været et rigtig godt samarbejde der har været mellem ham, spillerne og klubben. Ærgerligt er det, at vi nu er mange spillere, men ikke har nogen træner. Hvis du, kære læser, kender en der synes at det kunne være rigtig sjovt at komme i Rødovre hallen hver tirsdag aften og svinge pisken over en masse søde piger i alle aldre, så skal du ikke holde dig tilbage. Skynd dig med det samme at kontakte undertegnede. Økonomisk har vi ikke noget at tilbyde, men til gengæld har vi en masse søde og dejlige piger i alderen år med højt humør, som gerne vil have noget ud af deres træning og som alle går til den, på det niveau man nu hver især er på.

19 Håndbold Oldboysveteranerne I sidste sæson trænede holdet ind imellem sammen med oldoys i RH. Dette samarbejde gjorde at Orients gamle drenge fik mere ud af træningen end de ellers ville have fået. I sidste sæson var det ind imellem svært at stille hold til kampe, da vi alt inkl. (med skader og dårlige undskyldninger) er 10 spillere. RH har haft samme problem med et af deres oldboys hold. Det har gjort at vi nu har øget samarbejdet. I den kommende vinterturnering har vi derfor lavet et holdfællesskab med disse to hold. Det betyder at vi i holdfællesskabet har et oldboys hold i A rækken og et oldboysveteranhold i C rækken. Holdfællesskabet hedder RH-Orient og består altså af disse to hold. En spillertrup på omkring 20 spillere, som kan hjælpe hinanden på begge hold. Jeg ser frem til dette samarbejde og håber at det kan blive en god løsning for alle parter. Herrernes træning starter op den 7. september, hvor jeg håber at der også for herrernes vedkommende vil komme mange til træning. Alle Turneringen går i gang i starten af oktober og man vil kunne se kampprogrammet på vores hjemmeside, så snart det ligger klar - handbold.orient-gif.dk. Desværre var der meget, meget få tilmeldinger til opstartsfest i september og den er derfor aflyst. Forkonen er dybt bekymret over at ingen gider at feste med hende Når der ellers sker noget nyt, vil I som altid få det pr mail. /Lene Hummelgaard

20 Svømning Sæsonstart I år kan vi byde velkommen til mere end 150 nye medlemmer. Vi håber, at I alle får et godt indtryk af sporten. Hvis du har ris og ros, er du altid velkommen til at henvende dig til din instruktør eller svømmeudvalget. Allerede nu har vi planlagt afslutningsstævne lørdag den 30. april Afslutningsstævnet giver svømmerne mulighed for at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Vi håber, at rigtig mange har lyst og tid til at deltage, så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Efterårsferie Svømmeafdelingen holder efterårsferie i uge 42, fra mandag den 18. oktober til søndag den 24. oktober begge dage inklusiv. Nye frivillige i Svømmeudvalget Svømmeudvalget er henover sommeren blevet styrket med tre nye frivillige: Mit navn er Charlotte og jeg er 22 år. Til daglig går jeg på Copenhagen Business School, hvor jeg læser en bachelor i International Business and Politics. Jeg har selv gået til svømning siden jeg var fem år. I dag er jeg svømmer på Masterholdet og instruktør i Orient Svømning på mit ottende år. Jeg hedder Lenette Thygesen, er 42 år og er gift med Mads. Vi har tilsammen 2 børn. Rikke er 10 år og er, efter at have deltaget på et almindelige svømmehold, blevet inviteret til at deltage på Talent-holdet. Derudover har vi en søn Jonas, 12 år, der tidligere også har gået

21 Svømning til Orient Svømning. Vi har boet i Islev/Rødovre siden 97 og er super glade for at vores børn har sådan et fantastisk godt lokalt svømmetilbud. For at sådan et fritidstilbud fortsat kan komme børn og unge til glæde i Islev, har jeg valgt at være frivillig i Orients Svømmeudvalg med ansvar for ind- og udmeldelser. Steen Haurholm er far til Alberthe og Victor, som begge svømmer i konkurrenceafdelingen. Han vil deltage i brugerbestyrelsen for Islevbadet og tage sig af alle opgaverne med vores stab af instruktører. Danske Årgangsmesterskaber juni 2010 I weekenden juni deltog Orient for 4. gang i Danske ÅrgangsMesterskaber (DÅM) i svøm-ning. I år havde hele tre svømmere klaret sig igennem nåleøjet og kvalificeret sig i tilsammen 5 løb. Anne Sophie H. Hansen (årgang 99) opnåede en super flot placering som nr. 9 i 100m Butterfly og hun blev nr. 18 i 100m Medley. Joakim Jakobsen, som deltog for 4. gang, var i finale heat et i 200m brystsvømning med den 5. bedste tid. Desværre valgte overdommeren at diskvalificere ham pga. tyvstart, så det blev ikke til et officielt resultat i denne disciplin. Til gengæld opnåede Joakim en 11. plads i 100m Bryst. Aske Colding Ekman fik en flot 20. plads i 100m Ryg. Joakim Jakobsen, Anne Sophie H. Hansen og Aske Colding Ekman

22 Nostalgisk tilbageblik

23 Nostalgisk tilbageblik

24 Tips til Nettet Nu kan du gå direkte til din favorit-aktivitet på nettet: elhockey.orient-gif.dk fodbold.orient-gif.dk handbold.orient-gif.dk gymnastik.orient-gif.dk stavgang.orient-gif.dk petanque.orient-gif.dk idraetsmaerket.orient-gif.dk svomning.orient-gif.dk Eller besøge hele vores hjemmeside på: Hvorfor nu ovennævnte? Ovennævnte kaldes sub-domæner. Et sub-domæne er en forlængelse af det eksisterende domænenavn - altså orient-gif.dk. Sub-domænet placeres til venstre om domænenavnet med et adskillende punktum - dvs. aktiviteten.orient-gif.dk. Sub-domænet kan bruges som et separat domæne og pege ind til undersider på selve hovedhjemmesiden, så man nemmere kan finde det man søger.

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

Nyheder oktober 09 30/10

Nyheder oktober 09 30/10 Nyheder oktober 09 30/10 Husk at deltage i fremstillingen af julegrønt, til årets julesalg. Det foregår lørdag den 7. november kl. 13. I forbindelse med arrangementet tilbydes fællesspisning efterfølgende,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17.

Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - Familie-ræs, piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17.20 Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år Tidspunkt: Mandag kl. 17.00 17.50 Kr. 945,00 Annika og Frederikke

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nedtur ved EM i Berlin Gentofte - min nye klub Afbud til VM på kortbane VM på Langbane - kursen er sat / sigtet er indstillet. EM i Berlin. Ingen tvivl ved afrejsen

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 I dette nummer af nyhedsbrevet kan du læse mere om: Lektiecafe Fridas Psykologbureau Påskeferien PC-udvalg Street-Onsdag Lagkagekonkurrence Fastelavn Personalenyt

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli 2014 NYT NYT NYT for U9 drenge samt U9- og U10 piger Fra den 5.- 6. juli 2014

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

Personas. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år. Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik.

Personas. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år. Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik. Emma 10 år + Signe 10 år + Cecilie 10 år Hvornår: 1 gang om ugen og opvisninger. Hvad: Gymnastik. Spise/drikke behov: Sidde med veninderne og hygge og deler maden. Opholder sig: I salen omkring tasker

Læs mere

Emne Aktivitet Ansvar

Emne Aktivitet Ansvar Deltagere: Formand Helle Eriksen Næstformand Louise Vedel Kasserer Lone Bilyk Sekretær Henning Riber Gymnastik Hanne Roslyng-Stilou Motion Merete Olsen Fodbold Søren Tofte Tennis Flemming Jepsen Badminton

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 Husk der er - Standerhejsning Lørdag den 21. april 2012 kl.13, og festaften kl.18 1 Vi er klar til sæsonen 2012 og vi be r bare

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig!

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! N vember Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen blev Katrine 2.B tillykke! 2 Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! Om den alternative uge før efterårsferien:

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Ny Skjern -regel afprøves til Skjern Bank Jule Cup 2013. VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Skjern Håndbold - U10 stævne 28.-29. december i Tarm Idrætscenter VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Hermed skal der lyde

Læs mere

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012

NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 EFTERNYT NYHEDSBREV FRA VINDE HELSINGE EFTERSKOLE - 8. FEBRUAR 2012 Så kommer der endnu et lille nyhedsbrev om tiden fremover. Vær specielt opmærksom på, at vi har indlagt endnu en gymnastikopvisning og

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

U8 Stævne hos Køge Boldklub

U8 Stævne hos Køge Boldklub U8 Stævne hos Køge Boldklub Lørdag den 17 september fra kl. 10.00 til 15.00 Sponsorer: Spillested: Arrangør: Køge Boldklub Sted: Køge stadion Adresse: Ved Stadion 4 Postnr: 4600 By: Køge Land: Danmark

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

HAVDRUP SOMMER CUP 2010

HAVDRUP SOMMER CUP 2010 HAVDRUP GYMNASTIK & IDRÆTS FORENING FODBOLDAFDELINGEN www.hgi-fodbold.dk PROGRAM HAVDRUP SOMMER CUP 2010 Søndag den 15. august 2010 ved Havdrup Hallen Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2010... 3

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere