Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Print annoncer i avisen. 24 gange om året"

Transkript

1 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året

2 Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end læsere, der omfatter landets ca læger, hele medicinalindustrien, beslutnings tagere og politikerne inden for sundhedsområdet, apotekere og administrative sygeplejesker. Faktisk er vi Danmarks mest citerede fagblad. Diverse medier citerer ofte vores dybdegående og direkte journalistik på sundhedsområdet. Læsere Læger, sundhedspolitikere, patientforeninger, administrative sygeplejersker, medicinal- og medicoindustrien, beslutnings tagere og indkøbere inden for sundhedssektoren, farmaceuter, apotekere og tandlæger. Fakta Udgivelsesfrekvens Udgivelsesdag Oplag 24 gange årligt Fredag eksemplarer Læsertal læsere, jf. Gallup 1. halvår 2014 Vi glæder os til at høre fra dig Helle Garrett Key Account Manager Produktannoncer Tlf.: Carsten Venø Key Account Manager Stillingsannonce Tlf.: Marianne Ø. Petersen Salgschef Produktannoncer Tlf.:

3 Udgivelsesplan 2015 Tekstsideannoncering, deadlines og temaer Måned Uge Udgave Udgivelse dato Materiale dato Booking deadline Tema Januar 1 2 DM Karriere + psykiatri 3 DM Lunger 4 5 DM Diabetes Februar 6 7 DM Kræft 8 9 DM Hjerte/kar Marts DM Manden 12 DM KOL 13 DM Pipeline* April DM Astma/Allergi DM Hæmatologi Maj DM Praksis DM Diabetes 22 Juni 23 DM Kræft DM Sommernummer/Magt** Måned Uge Udgave Udgivelse dato Materiale dato Booking deadline Tema August DM Karriere + psykiatri DM Lunger September DM Hjerte/kar DM Praksis* Oktober DM Diabetes DM ADHD 44 November 45 DM Kræft DM DBH hjerte/kar 48 December 49 DM DBH diabetes + kræft 50 DM DBH julenummer* * Se yderligere information på siden Specialudgaver

4 Formater og priser Listepriser for print avisen Formater i avisen 1/1 side 1/1 + 2 sp Standardformat Format Størrelse i mm (b x h) 4 farve pris i kr. s/h pris i kr. 1/1 side 258 x /1 side + 2 sp. fuld højde 100 x Opslag, 2 sider 530 x A4 side 206 x /2 side 258 x Banner 258 x /2 side Opslag, 2 sider Pligttekst 1 spalte 48 x spalter 100 x spalter 153 x spalter 206 x spalter 258 x /2 side 258 x Særplacering Forside-banner 258 x Side x Midteropslag 350 x Side 4, 7 eller x Side x Side 11, 13 eller x Side x Bagside 258 x Andre særplaceringer Listepris + 15% Milimeterpris på tekstannonce 38,50 A4 side Banner Forside-banner 1 spalte 2 spalter 3 spalter 4 spalte 5 spalter 1/2 side

5 Temanumre Redaktionelle temaer udgives 24 gange i 2015 og åbner mulighed for en målrettet annoncering overfor lægerne

6 Specialudgaver Pipeline-, Sommer-/Magt og julenummer (Danmarks Bedste Hospital, DBH) Dagens Medicin nummer 7, 14 og 24 er specialudgaver af avisen. Alle disse udgaver er i kraftigere papirkvalitet, beskåret og med mulighed for annoncer trykt til kant. Pipelinenummeret: Sommernummeret: I den årlige særudgave Pipeline bringer Dagens Medicin en oversigt oversigt over morgendagens medicin og beskriver den kliniske udvikling inden for en række specialer. Læs også den bærende artikel om udviklingen af et nyt medicinalpræparat. Til sommerferien forkæler Dagens Medicin sine læsere med et særligt magasin med en række velskrevne menneskehistorier af særlig dybde og personlig interesse for de danske læger. Flot iscenesat af Dagens Medicins fotograf, Joachim Rode. Julenummeret: I december kårer Dagens Medicin de bedste hospitaler og de dygtigste klinikere inden for 68 behandlingsområder. Kåringen sker på basis af et enormt talmateriale, og resultaterne vækker stor opsigt både i sundhedssektoren og i de øvrige medier. Magt tillæg i sommernummeret/ Folkemødet på Bornholm: Den årlige kåring af de 100 mest magtfulde personer i sundhedssektoren er en institution, som altid vækker opsigt. Som noget nyt præsenteres listen i et særtryk, der offentliggøres på Folkemødet på Bornholm, hvor magthaverne samles.

7 Særlig ekspornering Indstik og Mavebælte Øget eksponering I Dagens Medicin er mulighederne mange i forhold til effektfulde eksponeringer. Skal du ud med et særligt budskab og være sikker på at fange lægernes opmærksomhed har vores annoncetest adskillige gange vist, at budskaber i form af indstik, mavebælter, foliering, påklæbning af postkort ect. får rigtig høj score. Indstik Fang læsernes opmærksomhed. Mulighederne for at gøre indstikket utraditionelt er mangfoldige. Ring for info. Maksimal størrelse er 240 mm x 350 mm. Indstikket ligger løst i avisen. Priser på indstik Prisen på indstik afhænger af vægt. Ring for tilbud. Mavebælte Ring for priser på mavebælter og andre kreative opgaver til Helle Garrett på tlf.:

8 Materialespecifikationer fortsættes Materiale sendes til Materiale leveres rettidigt til materialedeadline som vedhæftet pdf i en mail til eller via FTP, ftp.upload.borsen.dk Bruger: annoncer_dagensmedicin Kode: annoncer13dm Materiale deadline, se udgivelsesplan Tekniske specifikationer Opløsning 200 dpi Farvebilleder bør indeholde god kontrast Streg 400 dpi Raster 40 linjer Farver CMYK-separerede Skriftstørrelse min. 9 punkt for negativ tekst Skriftstørrelse min. 6 punkt for positiv tekst Pligt tekst (plan) Pdf CMYK-separeret pressoptimized pdf, fonts embedded, billedmateriale i 200 dpi, ingen beskæring. InDesign og Illustrators transparencyfunktion bør ikke anvendes. Derudover for korrekt indstilling af pdf se Påføres der tekst i annoncen som henviser til produktresumé, skal de skrifter der er brugt i materialet vedlægges. Sommer- og julenummer Vær opmærksom på annoncematerialet, formatet og fremrykket deadline. Materiale skal leveres som pdf, 60 linjer. Helsidesannonce: 240 x 341 mm. Ønskes trykt til kant er målet 266 x mm til beskæring. Bagsideformat på sommer og julenummer er 266 x mm. til beskæring hvis der ønskes tryk til kant. Tryk Coldset-rotation. For yderligere information henviser vi til»dansk Standard for Avistryk«, som kan rekvireres hos Pressens Fællesindkøb på telefon * Bureauprovision/informationsgodtgørelse/sikkerhedsstillelse Vi tilbyder 5% i provision efter rabat såfremt indrykningen bestilles gennem mediabureau. Provision forudsætter reproklart materiale.

9 Materialespecifikationer Fejl og mangler Dagens Medicin påtager sig intet ansvar for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med bestillerens angivelser, ej heller for materiale modtaget fra andre medier. Såfremt Dagens Medicin bærer ansvaret for fejl i en annonce, ydes en reduktion, der højest kan beløbe sig til annoncens pris. For trykfejl, forkerte størrelser, priser og tidspunkter etc., som annoncøren eller bureauet ikke bærer ansvaret for, ydes der kun reduktion efter Dagens Medicins eget skøn over annoncens værdiforringelse. Reklamationer må skriftligt fremsættes umiddelbart efter annoncens indrykning. Trykkes en annonce flere gange med samme fejl, uden at vi modtager reklamation, ydes en eventuel godtgørelse kun for den første indrykning. Dagens Medicin forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider imod interesser eller imod gældende love og bestemmelser, samt enhver annonce, som efter vores skøn kan forveksles med den redaktionelle tekst. For færdigt materiale, der ikke opfylder nedenstående leverings-specifikationer, garanteres ikke. Erstatningskrav kan derfor ikke gøres gældende for heraf opstået fejlagtig, forsinket eller manglende indrykning af bestilte annoncer. Opbevaring Vi opbevarer annoncemateriale i seks måneder. Det bliver derefter slettet, medmindre anden aftale foreligger. Ret til ændringer forbeholdes. Annullering Eventuel annullering af annonce kan, uden omkostninger, ske senest fire uger før materialedeadline. Indtil fjorten dage før materialedeadline kan annoncen standses mod et annulleringsgebyr på kr. For annoncer booket med særplacering vil frist fremgå af ordrebekræftelsen. På rubrikannoncesiderne optages kun annoncer, der kan skønnes at høre naturligt hjemme under de pågældende rubrikker. Dagens Medicin påtager sig intet ansvar for evt. indrykning af ulovlige annoncer. Annonceordrer, til hvilke der er knyttet betingelser om tekstomtale, afvises.

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer Medieinformation 2011 tekstsideannoncer almen PRaksIs. Skal fremtidens lægepraksis kunne ejes af et privat firma eller -person, som så ansætter læger? Bertel Haarders kontroversielle forslag skaber splittelse

Læs mere

Medieinformation 2012/stillingsannoncering

Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om... Dagens

Læs mere

Medieinformation 2013/stillingsannoncering

Medieinformation 2013/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer Onlineformater Redaktionelt nyhedsbrev E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 EKSTRA I næste uge: Dagens Medicin udkommer som elektronisk avis Bestil et gratis eksemplar: dagensmedicin.dk/e-avis. Den trykte avis er atter på gaden fredag 28. oktober 2011. Jeg t at udeb i stedet styr

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG Medieinfo 2015 Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper NR. 2 FEBRUAR 2014

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Politisk Forum 2015 Medieinfo 2015 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København tockholm Oslo Politisk Forum 2015 27. - 28. april 2015 Politisk Forum er KL's årlige konference på teknik-

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

Medieinfo. Tandlægebladet. Er du sikker på din diagnose? dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Tandlægebladet. Er du sikker på din diagnose? dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Tandlægebladet Medieinfo 2015 NR. 2 // FEBRUAR 2015 ÅRGANG 119 NR. 2 TANDLÆGEBLADET FEBRUAR 2015. 119. 73-160 DIAGNOSTIK OG BEHANDLINGSPLANLÆGNING NORDISK TEMA 1. DEL Diagnostik og behandlingsplanlægning

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA:

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA: media partners Medieinfo 01 0 01 7 GODE TIPS FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 0 01 Frie FIND DIT NYE Det er Dig, Der bestemmer DRØMMEJOB ONLINE Christine Feldthaus om balance: Vil du være overskudsspelt-mor

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

KOMMUNAL BLADET. Medieinfo. HK Kommunalbladet DET GODE LIV ARBEJDSLIV FAG & FREMTID NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING KARRIERETJEK

KOMMUNAL BLADET. Medieinfo. HK Kommunalbladet DET GODE LIV ARBEJDSLIV FAG & FREMTID NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING KARRIERETJEK HK Kommunalbladet Medieinfo 2015 KOMMUNAL LADET 05 I23I05I2014 For ansatte i kommuner, regioner og fælleskommunale virksomheder FAG & FREMTID Et brag af en konference NY KL-FORMAND ADVARER MON CENTRALISERING

Læs mere

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget ª medieinfo 2015 medieinfo 2015 Introduktion ª Arena Annoncer Jeg forventer, at 2015 er et nyt år med kraftig vækst i vores annoncer. ª kalder vi gerne arenaen for den professionelt politisk interesserede.

Læs mere

- den direkte vej til Danmarks tekniske ledere

- den direkte vej til Danmarks tekniske ledere Mediainformation 2013 Udgivet af Maskinmestrenes Forening juli 2012 nr. 7 Udgivet af Maskinmestrenes Forening september 2012 nr. 9?????????? Udgivet af Maskinmestrenes Forening maj 2012 nr. 5 Nye vinde

Læs mere

Medieinfo. Iværksætteren TEMA BORN GLOBAL UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. dgmedia.dk #4 / 2014 OPSTART, VÆKST & INNOVATION

Medieinfo. Iværksætteren TEMA BORN GLOBAL UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. dgmedia.dk #4 / 2014 OPSTART, VÆKST & INNOVATION Iværksætteren Medieinfo 2015 OPSTART, VÆKST & INNOVATION #4 / 2014 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk UDVIDET UDGAVE OM IVÆRK&VÆKST CPH 12.-13. SEP. TEMA BORN GLOBAL // LEDER CHRISTIANSBORG,

Læs mere

Maskinmesteren. management and technology

Maskinmesteren. management and technology Mediainformation 2014 Maskinmestrenes Forening oktober 2013 nr. 10 Maskinmestrenes Forening maj 2013 nr. 5 xxx xxx Planet med syv millioner liter vand Bjørn Koefoed er teknisk chef på Den Blå Planet, Danmarks

Læs mere

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene Tømrer- og snedkerfirma tiltalt for at betale konkurrenter for at komme med højere tilbud i forbindelse med licitation. Domea opsiger sin aftale med den uroplagede boligorganisation ASBO. Juli/August 2014

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme

Profil. Chefredaktør Søren Verup. Stor investeringssektion med aktier, pension, skat, bank og investeringsforeninger Vinpanel og Klumme Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad 2012 Søndergade 47 8700 Horsens Rådhuspladsen 37, 2 1785 København V Navn Oplag

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid.

Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid. Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid. Det er jo virkelig sandt. Når man først har fået børn, er

Læs mere

1. sektion PRISLISTE 2015

1. sektion PRISLISTE 2015 1. sektion Priser og formater Annonceformat bxh Farve Pris 1/1-side 266x365 mm. Inkl. 4 farver 43.650,- 1/2-side (Tværformat) 266x180 mm. Inkl. 4 farver 26.625,- 1/2-side (Højformat) 131x365 mm. Inkl.

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt

Medieinformation. Priser Temaer Oplag Teknik Online Kontakt Medieinformation Priser & Formater 2013 Udvalgte formater B: 266 mm H: 360 mm B: 131 mm H: 360 mm Priser andre formater Særplacering +10% Pr. spalte mm Tekstside annoncer kr. 19,25 Handelspladsen/rubrikannoncer

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til miljørigtig drift & ledelse - www.csr.dk Erhvervsmagasinet CSR med tilhørende website og e-nyhedsbrev udgør Danmarks eneste

Læs mere

Ryger du, hvis der kommer børn i hjemmet? Deltag i læserafstemningerne på Beboerbladets hjemmeside. Christian skulle

Ryger du, hvis der kommer børn i hjemmet? Deltag i læserafstemningerne på Beboerbladets hjemmeside. Christian skulle Medieinfo 2015 Mr. AaB slås for de unge Ryger du, hvis der kommer børn i hjemmet? Christian skulle flytte og forgylde banken De fleste vil bo tæt på den nærmeste familie Iqro er 18 år og i afdelingsbestyrelsen

Læs mere

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk produkter & priser 4. JANUAR 2010 nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk Effektiv jobannoncering gennem Kandidathuset a-s Søndagsavisen og Ofir.dk

Læs mere

Nøglen til et BEDRE HJEM

Nøglen til et BEDRE HJEM Nøglen til et BEDRE HJEM Hvad kan vi tilbyde? BOLIUS Rådgivere boligens livscyklus BOLIUS EVENT inspirationsaften BOLIUS PDF hæfte til download BOLIUS Nyhedsbrev 88.700 modt. 2 x ugentligt BEDRE HJEM boligmagasin

Læs mere

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 2 Udgivelser 2012 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 6. januar Leverandørregister til nr. 1+2+3 1 26. januar 6. januar Konstruktion/CAD samt design 2 16. februar

Læs mere

Maskinmesteren. Maskinmesteren. management and technology. Stor fjernvarmeudvidelse hos SK Forsyning

Maskinmesteren. Maskinmesteren. management and technology. Stor fjernvarmeudvidelse hos SK Forsyning 26-årige Peter Christensen er juniormaskinmester på Triple-E-skibet Mary Maersk. De næste to år skal han blive fortrolig med skibets mangfoldighed af teknologier. Mediainformation 2015 Maskinmestrenes

Læs mere

Mediekit & priser 2011

Mediekit & priser 2011 PUBLICATIONS Af Per Kauffmann. Foto: Michael Sand 36 J A G T, V I L D T & V Å B E N J A G T, V I L D T & V Å B E N en uerfarne bukkejæger karakteriseres ved ikke at have begået fejltagelser nok endnu og

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560 4 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2014 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

Annoncepriser tekstsider

Annoncepriser tekstsider M E D I E I N F O 2 0 0 6 Annoncepriser tekstsider Annoncepriser tekstsider Tandlægebladet og øvrige publikationer 2/1-sider kr 24.900,- 1/1-side kr 15.100,- 1/2-side kr 8.900,- 1/3-side kr 6.900,- 1/6-side

Læs mere

Udgivelser 2010. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version fi ndes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2010. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version fi ndes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 0 Udgivelser 2010 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1/2 12. februar 25. januar Teknisk EDB, CAD og CAE, kabler og konnektorer Indikatorer og displays Strømforsyning

Læs mere

PDF til tryk Vejledning

PDF til tryk Vejledning PDF til tryk Vejledning 2 Generel info - der skal tages hensyn til disse regler i alle PDF er 3 Kuverter 4 Foldere (4sidet, 3 flj., 4 flj. osv.) 5 Hæfte (klammehæftet) 5 Bog/hæfte (med ryg) 5 Lakform og

Læs mere

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet 5 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

Få kontakt til økonomichefen

Få kontakt til økonomichefen Et erhvervsmedie fra: Et erhvervsmedie fra: Medieinformation 2014 Få kontakt til økonomichefen NR. 1 / NOVEMBER 2012 1. ÅRGANG / PRIS KR. 59,90 Økonomichefens foretrukne inspirationskilde www.økonomi.dk

Læs mere

& www.elteknik-online.dk

& www.elteknik-online.dk & www.elteknik-online.dk m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 5 Udgivelser 2015 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 21. januar 22. december IBI - bygningsinstallation - det intelligente hus. Strømkvalitet,

Læs mere

A PERFECT GUIDE MEDIEKIT SVERIGES BEDSTE TEMAMAGASIN NU OGSÅ I DANMARK TEMA : REJSE & LIVSSTIL

A PERFECT GUIDE MEDIEKIT SVERIGES BEDSTE TEMAMAGASIN NU OGSÅ I DANMARK TEMA : REJSE & LIVSSTIL A PERFECT GUIDE MEDIEKIT TEMA : REJSE & LIVSSTIL SVERIGES BEDSTE TEMAMAGASIN NU OGSÅ I DANMARK A Perfect Guide is a very inspiring high fashion magazine. Tommy Hilfiger A Perfect Guide Nyt svensk temamagasin

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2007

MEDIEINFORMATION 2007 MEDIEINFORMATION 2007 Leder du efter pokerspillere? Så finder du dem her! Danmarks stærkeste pokermagasin ACE er Danmarks største pokermagasin fra pokerspillere til pokerspillere. ACE er skrevet og ejet

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Profil. Chefredaktør Karen Lyager Horve

Profil. Chefredaktør Karen Lyager Horve Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: I FORM er magasinet til kvinden, der ønsker at være på toppen hver dag med krop og sjæl i balance. Her finder hun den nyeste viden, inspiration og handlingsanvisninger

Læs mere

Hvem er vores læsere Hele Danmarks voksne befolkning

Hvem er vores læsere Hele Danmarks voksne befolkning MEDIEINFORMATION 2014 Hvem er vores læsere Hele Danmarks voksne befolkning RASK Magasinet læses af alle, der på den ene eller anden måde kommer i berøring med sundhedssystemet: Til blodprøvetagning, på

Læs mere

Magasin om byggeri, ejendom og investering udgives i samarbejde med byggesocietetet. Konstruktive dage i Cannes. Læs side 18

Magasin om byggeri, ejendom og investering udgives i samarbejde med byggesocietetet. Konstruktive dage i Cannes. Læs side 18 Magasinet Ejendom Medieplan 2012 Magasin om byggeri, ejendom og investering udgives i samarbejde med byggesocietetet Nr. 3 marts 2012 5. årgang Konstruktive dage i Cannes Læs side 18 Kreative finansieringsløsninger

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Hvem er vores læsere Hele Danmarks voksne befolkning

Hvem er vores læsere Hele Danmarks voksne befolkning MEDIEINFORMATION 2012 Hvem er vores læsere Hele Danmarks voksne befolkning RASK Magasinet læses af alle, der på den ene eller anden måde kommer i berøring med sundhedssystemet: Til blodprøvetagning, på

Læs mere

Medieinfo. Læs mere om vores mange andre magasiner på dgmedia.dk. Gymnasieskolen. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Læs mere om vores mange andre magasiner på dgmedia.dk. Gymnasieskolen. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Medieinfo 2012 Læs mere om vores mange andre magasiner på dgmedia.dk København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Den typiske læser af er er et journalistisk fagblad, skrevet og redigeret af uddannede

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark.

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark. Karneval i København Sponsorpakker - 2007 Karneval i København Samvær Interaktion Intens Eksotisk Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for

Læs mere

Magasinet PLEJE MEDIEINFORMATION

Magasinet PLEJE MEDIEINFORMATION Magasinet 2015 MEDIEINFORMATION Magasinet Pleje Fokus & opbygning Uanset om man bor i Jylland eller på Læsø, i Skjern eller Sorø er det de samme udfordringer, der opstår, når budgetter skal omsættes til

Læs mere

Medieinformation 2015 DANMARKS GLOBALE MAGASIN

Medieinformation 2015 DANMARKS GLOBALE MAGASIN Medieinformation 2015 DANMARKS GLOBALE MAGASIN Danmarks globale magasin Danida udgiver Udvikling for at sætte dagsorden, levere oplysning og viden samt bidrage til en nuanceret debat om globale forhold,

Læs mere

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015

Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015 Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015 Dok.nr. 122320-14 Sag 14-11336 Uge nr. Dato Handling Ansvarlig Uge 39 39 Sagsfremstilling til udvalgsmøde d. 23.09.2014 Uge 40

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN REGIONALE FYN FYN REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere gange og dermed

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

nyhedsbladet dansk energi

nyhedsbladet dansk energi mediainformation 2013 nyhedsbladet dansk energi Sammen giver vi energisektoren et løft Foto: DONG Energy smart grid ¼ belysning ¼ vindmøller kabellægning ¼ energibesparelser global energi ¼ solceller ¼

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Indhold Annoncer... 2 Gode råd til annoncering... 2 Grafik og teknik... 2 Tekst og indhold... 2 Alternativer til annoncering... 3 Brevpapir...

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 Vi står overfor en ny sæson i FDF, og den nye sæson skal sættes i gang med et brag både for nuværende og kommende medlemmer. Sæsonstarten er mere end blot

Læs mere

Stella H. Christensen MG H3 / Svendeprøve 2013 Aarhus Tech. Typografi & Ombrydning

Stella H. Christensen MG H3 / Svendeprøve 2013 Aarhus Tech. Typografi & Ombrydning Typografi & Ombrydning OPGAVE Efter jul til ultimo januar køres en mellemdagskampagne i Hi-Fi Klubben. I den forbindelse skal der laves et indstik (mini-magasin) til de hollandske butikker, der viser gode

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg. Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND FAKTA 2 fagmagasiner til eliten af de

Læs mere

Et erhvervsmedie fra: SCM.dk MEDIEINFORMATION 2015. SCM.dk FÅ KONTAKT TIL MERE END 25.000 PERSONER BESKÆFTIGET MED SCM OG LOGISTIK

Et erhvervsmedie fra: SCM.dk MEDIEINFORMATION 2015. SCM.dk FÅ KONTAKT TIL MERE END 25.000 PERSONER BESKÆFTIGET MED SCM OG LOGISTIK SCM.dk Et erhvervsmedie fra: SCM.dk MEDIEINFORMATION 2015 FÅ KONTAKT TIL MERE END 25.000 PERSONER BESKÆFTIGET MED SCM OG LOGISTIK INDKØB LEDELSE LOGISTIK PRODUKTION ERHVERVSMAGASINET SCM & logistik MAGASIN,

Læs mere

KNAP 1.000.000 GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS...

KNAP 1.000.000 GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS... KNAP 1.000.000 GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS... HAR DU SIKRET, AT DE OGSÅ BESØGER DIG? I 2006 brugte de over 600.000.000 kr. og denne kampagne skal få dem til at bruge endnu flere penge i 2010 - så det

Læs mere

Ram 23.800 fagfolk fra vvs-, el- og ventilationsbranchen med Erhvervsmagasinet Installatør

Ram 23.800 fagfolk fra vvs-, el- og ventilationsbranchen med Erhvervsmagasinet Installatør Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Medieinformation 2014 Ram 23.800 fagfolk fra vvs-, el- og ventilationsbranchen med Erhvervsmagasinet Installatør Et erhvervsmedie fra: ErhvErvsmagasinEt nr. 07/08

Læs mere

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB)

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) R A M M E A F T A L E Mellem Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) Og Foreningen af Danske Internetmedier (herefter FDIM) (herefter i det samlede benævnt Parterne ) 1. Aftalens

Læs mere

Ram 29.800 beslutningstagere inden for logistik, it, produktion og indkøb

Ram 29.800 beslutningstagere inden for logistik, it, produktion og indkøb Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Medieinformation 2014 Ram 29.800 beslutningstagere inden for logistik, it, produktion og indkøb Et erhvervsmedie fra: Nr. 7/8 august 2013 40. årgang Supply Chain

Læs mere

PRISER OG BETINGELSER 2014. SBS Discovery Radio National

PRISER OG BETINGELSER 2014. SBS Discovery Radio National PRISER OG BETINGELSER 2014 SBS Discovery Radio National TRP-priser 2014 Målgruppe TRP-pris Personer 19-50 år Kr. 1.480 Personer 12-39 år Kr. 1.580 Mænd 19-50 år Kr. 1.430 Kvinder 19-50 år Kr. 1.480 Personer

Læs mere

1.0. Medieinformation

1.0. Medieinformation Medieinformation 2014 Avis Pleasure-magasiner Business-magasiner Indstik Borsen.dk Pleasure.borsen.dk Tablet og smartphone Nyhedsbreve Børsen TV Inread Børsen Lørdag og Børsen Søndag Børsen Top1000 Annoncepriser

Læs mere