Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Print annoncer i avisen. 24 gange om året"

Transkript

1 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året

2 Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end læsere, der omfatter landets ca læger, hele medicinalindustrien, beslutnings tagere og politikerne inden for sundhedsområdet, apotekere og administrative sygeplejesker. Faktisk er vi Danmarks mest citerede fagblad. Diverse medier citerer ofte vores dybdegående og direkte journalistik på sundhedsområdet. Læsere Læger, sundhedspolitikere, patientforeninger, administrative sygeplejersker, medicinal- og medicoindustrien, beslutnings tagere og indkøbere inden for sundhedssektoren, farmaceuter, apotekere og tandlæger. Fakta Udgivelsesfrekvens Udgivelsesdag Oplag 24 gange årligt Fredag eksemplarer Læsertal læsere, jf. Gallup 1. halvår 2014 Vi glæder os til at høre fra dig Helle Garrett Key Account Manager Produktannoncer Tlf.: Carsten Venø Key Account Manager Stillingsannonce Tlf.: Marianne Ø. Petersen Salgschef Produktannoncer Tlf.:

3 Udgivelsesplan 2015 Tekstsideannoncering, deadlines og temaer Måned Uge Udgave Udgivelse dato Materiale dato Booking deadline Tema Januar 1 2 DM Karriere + psykiatri 3 DM Lunger 4 5 DM Diabetes Februar 6 7 DM Kræft 8 9 DM Hjerte/kar Marts DM Manden 12 DM KOL 13 DM Pipeline* April DM Astma/Allergi DM Hæmatologi Maj DM Praksis DM Diabetes 22 Juni 23 DM Kræft DM Sommernummer/Magt** Måned Uge Udgave Udgivelse dato Materiale dato Booking deadline Tema August DM Karriere + psykiatri DM Lunger September DM Hjerte/kar DM Praksis* Oktober DM Diabetes DM ADHD 44 November 45 DM Kræft DM DBH hjerte/kar 48 December 49 DM DBH diabetes + kræft 50 DM DBH julenummer* * Se yderligere information på siden Specialudgaver

4 Formater og priser Listepriser for print avisen Formater i avisen 1/1 side 1/1 + 2 sp Standardformat Format Størrelse i mm (b x h) 4 farve pris i kr. s/h pris i kr. 1/1 side 258 x /1 side + 2 sp. fuld højde 100 x Opslag, 2 sider 530 x A4 side 206 x /2 side 258 x Banner 258 x /2 side Opslag, 2 sider Pligttekst 1 spalte 48 x spalter 100 x spalter 153 x spalter 206 x spalter 258 x /2 side 258 x Særplacering Forside-banner 258 x Side x Midteropslag 350 x Side 4, 7 eller x Side x Side 11, 13 eller x Side x Bagside 258 x Andre særplaceringer Listepris + 15% Milimeterpris på tekstannonce 38,50 A4 side Banner Forside-banner 1 spalte 2 spalter 3 spalter 4 spalte 5 spalter 1/2 side

5 Temanumre Redaktionelle temaer udgives 24 gange i 2015 og åbner mulighed for en målrettet annoncering overfor lægerne

6 Specialudgaver Pipeline-, Sommer-/Magt og julenummer (Danmarks Bedste Hospital, DBH) Dagens Medicin nummer 7, 14 og 24 er specialudgaver af avisen. Alle disse udgaver er i kraftigere papirkvalitet, beskåret og med mulighed for annoncer trykt til kant. Pipelinenummeret: Sommernummeret: I den årlige særudgave Pipeline bringer Dagens Medicin en oversigt oversigt over morgendagens medicin og beskriver den kliniske udvikling inden for en række specialer. Læs også den bærende artikel om udviklingen af et nyt medicinalpræparat. Til sommerferien forkæler Dagens Medicin sine læsere med et særligt magasin med en række velskrevne menneskehistorier af særlig dybde og personlig interesse for de danske læger. Flot iscenesat af Dagens Medicins fotograf, Joachim Rode. Julenummeret: I december kårer Dagens Medicin de bedste hospitaler og de dygtigste klinikere inden for 68 behandlingsområder. Kåringen sker på basis af et enormt talmateriale, og resultaterne vækker stor opsigt både i sundhedssektoren og i de øvrige medier. Magt tillæg i sommernummeret/ Folkemødet på Bornholm: Den årlige kåring af de 100 mest magtfulde personer i sundhedssektoren er en institution, som altid vækker opsigt. Som noget nyt præsenteres listen i et særtryk, der offentliggøres på Folkemødet på Bornholm, hvor magthaverne samles.

7 Særlig ekspornering Indstik og Mavebælte Øget eksponering I Dagens Medicin er mulighederne mange i forhold til effektfulde eksponeringer. Skal du ud med et særligt budskab og være sikker på at fange lægernes opmærksomhed har vores annoncetest adskillige gange vist, at budskaber i form af indstik, mavebælter, foliering, påklæbning af postkort ect. får rigtig høj score. Indstik Fang læsernes opmærksomhed. Mulighederne for at gøre indstikket utraditionelt er mangfoldige. Ring for info. Maksimal størrelse er 240 mm x 350 mm. Indstikket ligger løst i avisen. Priser på indstik Prisen på indstik afhænger af vægt. Ring for tilbud. Mavebælte Ring for priser på mavebælter og andre kreative opgaver til Helle Garrett på tlf.:

8 Materialespecifikationer fortsættes Materiale sendes til Materiale leveres rettidigt til materialedeadline som vedhæftet pdf i en mail til eller via FTP, ftp.upload.borsen.dk Bruger: annoncer_dagensmedicin Kode: annoncer13dm Materiale deadline, se udgivelsesplan Tekniske specifikationer Opløsning 200 dpi Farvebilleder bør indeholde god kontrast Streg 400 dpi Raster 40 linjer Farver CMYK-separerede Skriftstørrelse min. 9 punkt for negativ tekst Skriftstørrelse min. 6 punkt for positiv tekst Pligt tekst (plan) Pdf CMYK-separeret pressoptimized pdf, fonts embedded, billedmateriale i 200 dpi, ingen beskæring. InDesign og Illustrators transparencyfunktion bør ikke anvendes. Derudover for korrekt indstilling af pdf se Påføres der tekst i annoncen som henviser til produktresumé, skal de skrifter der er brugt i materialet vedlægges. Sommer- og julenummer Vær opmærksom på annoncematerialet, formatet og fremrykket deadline. Materiale skal leveres som pdf, 60 linjer. Helsidesannonce: 240 x 341 mm. Ønskes trykt til kant er målet 266 x mm til beskæring. Bagsideformat på sommer og julenummer er 266 x mm. til beskæring hvis der ønskes tryk til kant. Tryk Coldset-rotation. For yderligere information henviser vi til»dansk Standard for Avistryk«, som kan rekvireres hos Pressens Fællesindkøb på telefon * Bureauprovision/informationsgodtgørelse/sikkerhedsstillelse Vi tilbyder 5% i provision efter rabat såfremt indrykningen bestilles gennem mediabureau. Provision forudsætter reproklart materiale.

9 Materialespecifikationer Fejl og mangler Dagens Medicin påtager sig intet ansvar for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med bestillerens angivelser, ej heller for materiale modtaget fra andre medier. Såfremt Dagens Medicin bærer ansvaret for fejl i en annonce, ydes en reduktion, der højest kan beløbe sig til annoncens pris. For trykfejl, forkerte størrelser, priser og tidspunkter etc., som annoncøren eller bureauet ikke bærer ansvaret for, ydes der kun reduktion efter Dagens Medicins eget skøn over annoncens værdiforringelse. Reklamationer må skriftligt fremsættes umiddelbart efter annoncens indrykning. Trykkes en annonce flere gange med samme fejl, uden at vi modtager reklamation, ydes en eventuel godtgørelse kun for den første indrykning. Dagens Medicin forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider imod interesser eller imod gældende love og bestemmelser, samt enhver annonce, som efter vores skøn kan forveksles med den redaktionelle tekst. For færdigt materiale, der ikke opfylder nedenstående leverings-specifikationer, garanteres ikke. Erstatningskrav kan derfor ikke gøres gældende for heraf opstået fejlagtig, forsinket eller manglende indrykning af bestilte annoncer. Opbevaring Vi opbevarer annoncemateriale i seks måneder. Det bliver derefter slettet, medmindre anden aftale foreligger. Ret til ændringer forbeholdes. Annullering Eventuel annullering af annonce kan, uden omkostninger, ske senest fire uger før materialedeadline. Indtil fjorten dage før materialedeadline kan annoncen standses mod et annulleringsgebyr på kr. For annoncer booket med særplacering vil frist fremgå af ordrebekræftelsen. På rubrikannoncesiderne optages kun annoncer, der kan skønnes at høre naturligt hjemme under de pågældende rubrikker. Dagens Medicin påtager sig intet ansvar for evt. indrykning af ulovlige annoncer. Annonceordrer, til hvilke der er knyttet betingelser om tekstomtale, afvises.

Medieinformation Stillingsannoncer 2016

Medieinformation Stillingsannoncer 2016 Medieinformation Stillingsannoncer 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 17 FREDAG

Læs mere

Medieinformation 2016

Medieinformation 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 15 FREDAG 14. AUGUST 2015 FOTO: JOACHIM RODE Professor Poul Videbech smækkede med døren, da han forlod Aarhus. Arbejdsglæden var væk. Men den har han fundet igen i Region

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2017

Medieinformation Stillingsannoncer 2017 Medieinformation Stillingsannoncer 2017 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 DAGENS MEDICIN NR. 24 FREDAG 11. DECEMBER

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Medieinformation 2012 Om... Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 54.000 læsere, der omfatter landets ca.

Læs mere

Medieinformation 2017

Medieinformation 2017 Medieinformation 2017 DANMARKS BEDSTE HOSPITALER DAGENS MEDICIN NR. 24 FREDAG 11. DECEMBER 2015 De dygtigste inden for 67 behandlinger Aarhus: Et mulehår foran Riget Viborg: Støder Vejle af tronen Silkeborg:

Læs mere

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer

Medieinformation 2011 tekstsideannoncer Medieinformation 2011 tekstsideannoncer almen PRaksIs. Skal fremtidens lægepraksis kunne ejes af et privat firma eller -person, som så ansætter læger? Bertel Haarders kontroversielle forslag skaber splittelse

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 EKSTRA I næste uge: Dagens Medicin udkommer som elektronisk avis Bestil et gratis eksemplar: dagensmedicin.dk/e-avis. Den trykte avis er atter på gaden fredag 28. oktober 2011. Jeg t at udeb i stedet styr

Læs mere

Medieinformation 2012/stillingsannoncering

Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation 2012/stillingsannoncering Om... Dagens

Læs mere

Medieinformation 2013/stillingsannoncering

Medieinformation 2013/stillingsannoncering Om Dagens Medicin Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Online stillingsannoncer Onlineformater Redaktionelt nyhedsbrev E-paper Specialudgivelser Tema Materiale Læseranalyse Medieinformation

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Dagens Medicin Tema Specialudgivelser Konferencer Efteruddannelse Bøger Læserprofil Tekstsideannoncering Udgivelsesplan Formater og priser Spaltestørrelser Jobannoncering Udgivelsesplan Formater og priser

Læs mere

Hjerte/kar nyhedsbrev. hver 14. dag

Hjerte/kar nyhedsbrev. hver 14. dag 2015 Hjerte/kar nyhedsbrev hver 14. dag Hvad er et hjerte/kar nyhedsbrev? Nyhedsbrev, direkte i lægens mailbox Annoncér i nyhedsbrevene Dette nyhedsbrev giver en særlig mulighed for at annoncere meget

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING 1 Standardernes område Nærværende standarder gælder ved køb, salg og formidling af annoncer i blade tilsluttet DDF. Stk. 2. Ved annoncering

Læs mere

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Ugeskrift for Læger. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Ugeskrift for Læger Medieinfo 2016 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København Stockholm Oslo Fakta om Ugeskrift for Lægers læsere Ugeskrift for Læger er Danmarks største sundhedsvidenskabelige

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

MEDIEKIT SENIOR BLADET

MEDIEKIT SENIOR BLADET MEDIEKIT SENIOR BLADET SENIOR BLADET SeniorBladet udgives af Landsorganisationen Danske Seniorer. Danske Seniorer er et landsdækkende demokratisk fællesskab af enkeltmedlemmer, foreninger, klubber, ældrecentre,

Læs mere

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og uafhængigt studieblad

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 EKSTRA I næste uge: Dagens Medicin udkommer som elektronisk avis Bestil et gratis eksemplar: dagensmedicin.dk/e-avis. Den trykte avis er atter på gaden fredag 28. oktober 2011. Jeg t at udeb i stedet styr

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

plejeren media partners Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014

plejeren media partners  Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014 Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter plejeren Medieinfo 2014 media partners Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejerne er både privat-praksiserende og kommunualt

Læs mere

Annoncering hos Socialpædagogerne

Annoncering hos Socialpædagogerne Annoncering hos Socialpædagogerne Udgivelsesplan for Socialpædagogen 2017 Nummer Udkommer Deadline tekstsideann. Deadline stillingsann. 01/2017 13.01.2017 02.01.2016 03.01.2016 02/2017 03.02.2017 23.01.2017

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog.

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog. TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat Medieinformation 2016 danskvand Arrangementskatalog danskvand - dit og DANVAs magasin danskvand sætter dagsordenen med nyheder, debat, viden

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG

TANDPLEJEREN NR. 8/9 SEPTEMBER 2014 39. ÅRGANG Medieinfo 2015 Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper NR. 2 FEBRUAR 2014

Læs mere

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT TIL 12.000 NYE STUDERENDE Studenterrådet udgiver hvert år ved studiestart en Studenterhåndbog.

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse.

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse. HK Kommunalbladet Medieinfo 2016 08 25. 09. 2015 FOR ANSATTE I KOMMUNER, REGIONER OG FÆLLESKOMMUNALE VIRKSOMHEDER KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets

Læs mere

A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll

A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll Til maj får alle heste-interesserede en forårsgave. Her udkommer vi med et nyt magasin, der ser frem til at fortælle

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

FIRSTMOVERS MULTIKULTURELLE KVINDER ER. Medieinfo. Lederne. Sanila Rana, IBM. dgmedia.dk TEMA SOCIALE MEDIER INTERVIEW FRANK JENSEN

FIRSTMOVERS MULTIKULTURELLE KVINDER ER. Medieinfo. Lederne. Sanila Rana, IBM. dgmedia.dk TEMA SOCIALE MEDIER INTERVIEW FRANK JENSEN Medieinfo 2015 MAGASINET OM LEDERE OG LEDELSE LEDERNE LEDERNE NR. 1 MARTS MAJ 2014. 98. ÅRGANG TEMA SOCIALE MEDIER Sådan bruger du dem bedst. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk INTERVIEW

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

På kurs mod. Medieinfo. Danske Kommuner. de kender demokratiets spilleregler, har

På kurs mod. Medieinfo. Danske Kommuner. de kender demokratiets spilleregler, har Danske Kommuner Medieinfo 2015 danske kommuner / no.19 / 2014 / xxxxxx /// 1 NyhedsmagasiNet 14. august 2014 / No. 20 PaPe skal lede de konservative frem til valget /// 8 eurovision-tilskud skal granskes

Læs mere

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet

mere end en avis tre stærke platforme Prisliste Mød læserne på alle platforme hos metroxpress Metroxpress-universet mere end en avis tre stærke platforme Metroxpress-universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

kl s Ledertræf 2011 arrangør Salgskontakt annoncesalg 8. september 2011

kl s Ledertræf 2011 arrangør Salgskontakt annoncesalg 8. september 2011 kl s Ledertræf 2011 8. september 2011 KL indbyder igen i år de kommunale ledere fra topchefer til decentrale ledere til KL s Ledertræf torsdag den 8. september 2011. Konferencen er et årligt tilbagevendende

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Bolig magasinet REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

Bolig magasinet REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 Bolig magasinet Temaer: Shopping Køkken, bad, belysning, gulve Nye farver og stilarter Mad Udeliv Faste elementer: Trends og nyheder Boligreportager Guides til boligindretning Shopping

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

Medieinfo. Tandlægebladet. Er du sikker på din diagnose? dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Tandlægebladet. Er du sikker på din diagnose? dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Tandlægebladet Medieinfo 2015 NR. 2 // FEBRUAR 2015 ÅRGANG 119 NR. 2 TANDLÆGEBLADET FEBRUAR 2015. 119. 73-160 DIAGNOSTIK OG BEHANDLINGSPLANLÆGNING NORDISK TEMA 1. DEL Diagnostik og behandlingsplanlægning

Læs mere

Magasinet PLEJE PRISLISTE

Magasinet PLEJE PRISLISTE Magasinet 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Om Magasinet Pleje Magasinet Pleje er det eneste tværfaglige blad i Danmark der henvender sig til alle inden for pleje- og sygehussektoren. Magasinet Pleje skriver om

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA:

FRIE. media partners BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER GODE TIPS MEN FIND FØRST UD AF HVAD DU VIL. Frie FIND DIT NYE. Medieinfo 2014 TEMA: media partners Medieinfo 01 0 01 7 GODE TIPS FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 0 01 Frie FIND DIT NYE Det er Dig, Der bestemmer DRØMMEJOB ONLINE Christine Feldthaus om balance: Vil du være overskudsspelt-mor

Læs mere

Medieinfo JEG VIL IKKE HOLDES UDE. Ældre Sagen. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo JEG VIL IKKE HOLDES UDE. Ældre Sagen. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Ældre Sagen Medieinfo 2016 MEDLEMSBLADET APRIL 2016 AELDRESAGEN.DK/MEDLEMSBLADET SÅ ER DER SERVERET SIDE 15 SE DIN UDKANT I ØJNENE SIDE 24 1-0 TIL TALKNUSERNE SIDE 56 Læs mere om vores mange andre medier

Læs mere

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION PRISLISTE 2009 Du ved, hvad der sker MEDIAINFORMATION Bliv set i Danmarks bedst læste avis Oplag: 60.590 Do 1.h.2008 Læsertal: 298.000 Jf. Index DK/Gallup 1. halvår 2008 OM WEEKENDAVISEN Weekendavisen

Læs mere

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2015 BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm HVERDAG

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 4 Udgivelser 2014 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline 1 25. februar 31. januar 2 14. april 12. marts 3 6. juni 2. maj 4 28. august 18. juni 5 28. oktober 3. oktober

Læs mere

Medieinformation 2009

Medieinformation 2009 Downtown magazine I Downtown Magazine finder du de informationer, du ikke vidste, du havde brug for. Downtown Magazine henvender sig til den aktive bruger af København, som ønsker at holde sig opdateret

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Politisk Forum 2015 Medieinfo 2015 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København tockholm Oslo Politisk Forum 2015 27. - 28. april 2015 Politisk Forum er KL's årlige konference på teknik-

Læs mere

Media info TEKNIK & MILJØ 17. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. Copenhagen Stockholm Oslo

Media info TEKNIK & MILJØ 17. Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk. Copenhagen Stockholm Oslo TEKNIK & MILJØ 17 Media info 2017 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Copenhagen Stockholm Oslo TEKNIK & MILJØ 17 kommunalpolitisk konference 25-26. april 2017 i Forum Horsens TEKNIK & MILJØ

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Profil. Temaer: Motion & træning Udstyr og beklædning Kost, ernæring og vægttab Medicin og sundhed Motivation og psyke Oplevelse og aktiv ferie

Profil. Temaer: Motion & træning Udstyr og beklædning Kost, ernæring og vægttab Medicin og sundhed Motivation og psyke Oplevelse og aktiv ferie Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Aktiv Træning er magasinet til manden, der kan lide at dyrke motion, fordi det er sjovt. Gennem træningsprogrammer sørger Aktiv Træning for, at læseren får mere

Læs mere

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDEREN PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

Profil. Chefredaktør Rune Michaelsen

Profil. Chefredaktør Rune Michaelsen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Gør Det Selv er magasinet, der gør boligen mere værd. Vi vejleder og inspirerer omkring alle de opgaver, der knytter sig til boligen. Uanset om det handler om en

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefleks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefleks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende magasin om digitalfoto og video i både position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Her finder du S. 2 Medieoversigt S. 3 Annoncepriser fagbladet S. 4 Rubrikannoncepriser, fagbladet S. 4: Stillingsannoncer S. 6: Gratis QR-koder

Læs mere

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF GOLFmagasinet DEN KORTESTE VEJ TIL GOD GOLF GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie. Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Profil. Temaer: Eventyr og opdagelsesrejser Natur og miljø Historie og arkæologi Astronomi Ny forskning Kultur og geografi

Profil. Temaer: Eventyr og opdagelsesrejser Natur og miljø Historie og arkæologi Astronomi Ny forskning Kultur og geografi Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: National Geographic er kendt for sine fantastiske billeder og enestående reportager om mennesker, natur, geografi og historie. I 120 år har National Geographic

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen!

Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen! M EDIEK IT 2014 Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen! 4 MEDIER - 1 MÅLGRUPPE MEST FOR MÆNDS FAVORITTER TÆLLER: Bil Ekspressen, BådNyt, GOLFmagasinet samt JAGT, Vildt & Våben VI DÆKKER

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Vind. Medieinfo. smagogbehag. kologi LOUIS JADOT. s Ø nderjylland. dublin guide til meget mere end guinness og kartofler

Vind. Medieinfo. smagogbehag. kologi LOUIS JADOT. s Ø nderjylland. dublin guide til meget mere end guinness og kartofler Medieinfo 2015 6 september 2014 pris dkk 66,50 eur. 9 september 2014 Vind BO kokken Claus Holm og Hans tjener for en aften (værdi: 10.000 kr.) gastronomi, vin, forkælelse Læs mere om vores mange andre

Læs mere

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt

vinterstøvler Hår på kroppen... Nice NaiLaRT Stjernestil Chefredaktør Tina Dines Appelt Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines Appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner eks t Hår på kroppen... ra mange plakater! Jessie J The Wanted Katy Perr y Justin Bieber

Læs mere

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference.

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference. Medieplan 15 Energiforum Danmark er et blad, hvor fagfolk skriver til fagfolk. Eksperter gør læserne klogere. Og de store linjer står side om side med de konkrete løsninger, der virker. Omdrejningspunktet

Læs mere

- den direkte vej til Danmarks tekniske ledere

- den direkte vej til Danmarks tekniske ledere Mediainformation 2013 Udgivet af Maskinmestrenes Forening juli 2012 nr. 7 Udgivet af Maskinmestrenes Forening september 2012 nr. 9?????????? Udgivet af Maskinmestrenes Forening maj 2012 nr. 5 Nye vinde

Læs mere

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS MAGASINET OM DET GODE KØKKENLIV Hos MAD&venner brænder vi for mad. Både maden til festen med venner og familie, men også maden til hverdagen, til weekenden og til højtiden.

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt.

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Medieinfo 2017 DANSKE TORPARE BLAD NR. 166 JUNI 2016 35. ÅRGANG Midsommer og majstænger traditionen fortsætter Side 30 Side 12 BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Side 10 GØR MAN

Læs mere

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende.

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 Udgivelser 2009 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 28. januar 6. januar Teknisk EDB, CAD og CAE, kabler og konnektorer 2 23. februar 30. januar Indikatorer

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere