KOLORIT AVISEN MAJ AUGUST 2015 Nr. 3 Koloritten Markedspladsen Herning Tlf.: søg: Koloritten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLORIT AVISEN MAJ AUGUST 2015 Nr. 3 Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten"

Transkript

1 KOLORIT AVISEN MAJ AUGUST 2015 Nr. 3 Koloritten Markedspladsen Herning Tlf.: søg: Koloritten

2 Høreafdeling Taleafdeling Synsafdeling Bramsvej Herning Tlf Hjerneskaderådgivning Handicapteknologiafdeling BOXSTORE Opbevaring for private og erhverv i eget aflåst rum Hammerum www. BOXSTORE.dk Sakskøbingvej 1B, 7400 Herning. Tlf.: Sandvigvej 1, 7400 Herning Direkte Mobil Seniorrabat 10 %: mandag-torsdag Parykarbejde udføres 2

3 Lederen Allis Lunde teamleder i område øst Linda Nielsen Aktivitetskoordinator Udkommer: September 2015 Deadline: 5. august 2015 Kontaktpersoner angående annoncer: Ulla Bang Linda Nielsen Træffes på tlf Avis redaktion: Niels Peder Aagaard Anni Bjerg Ulla Bang Vibeke Cleve Linda Nielsen Birgit Stampe, lay-out Redaktionen forbeholder sig ret til, at afvise, forkorte eller redigere i de indsendte artikler. Tlf Vi er nu så småt nået til ende på en forrygende sæson 2014/15. Vores hus emmer af aktivitet og samvær og det takket være alle frivillige, brugere og personale, som forstår at skabe dejlige stunder for og med hinanden. Det er en stor fornøjelse at være vidne til, og vi begynder allerede nu at glæde os til næste sæson, hvad den må bringe at nye og spændende oplevelser. Åbent hus dagen 19. maj 2015 viser dele af de spændende aktiviteter, der har været i gang i sæsonens løb og vi håber, rigtig mange har lyst til at kigge forbi. Ta` endelig en nabo eller bekendt med, så de også kan se, hvad Koloritten byder på næste sæson. Vi får nye naboer: I løbet af næste sæson vil den del af huset, som endnu ikke er beboet, gennemgå ombygning og dele af Hedebocentret samt Børne- og Familiecenter Herning flytter ind. Vi ser frem til et godt naboskab, og håber på stor forståelse for eventuelle gener ombygningen vil gi`. 3

4 Personale nyt: Vores kære kollega ergoterapeut Karin Aasberg har 25 års jubilæum ved Herning Kommune 1.maj Stort tillykke med en flot indsats, skal lyde fra os alle. Samtidig har Karin valgt at gå på efterløn ved udgangen af juni. Vi kommer til at savne Karins faglige og personlige evner i vores personalegruppe. Vi ønsker hende et stort held og lykke med den nye epoke, der venter hende, og hun er bekendt med, vi altid kan bruge gode folk på Koloritten. Besparelser i Sundhed og Ældre: Til orientering kan nævnes, at der i skrivende stund er iværksat høring omkring besparelser i Sundhed og Ældre og øvrige forvaltninger. Mulighedskataloget hvori besparelserne er nævnt, kan findes på Forslagene skal sidst i april behandles i Byrådet og godkendes endeligt ultimo maj. For Træning og Aktivitets vedkommende er forslagene at spare 5 daghjemspladser på Fuglsangsø Centret og flytte Holtbjerg Aktivitetshus til Holtbjergskolen. Rigtig god sommer og på gensyn i sæson 2015/16. CENTERRÅDET ORIENTERER Resume fra Centerrådsmøder 2. februar og 2. marts 2015 Følgende blev drøftet Info skærme: Linda undersøger muligheder. Inspirationsdag: For frivillige afholdes torsdag, 27. august 2015 Nedsættelse af PR.- udvalg: Kolorittens ansigt udadtil. Deltagelse i foreningstorv på Biblioteket 26. februar : Holtbjerg, Toftebo og Koloritten deltog. Fra Koloritten deltog formanden Birgit Stampe. Nyt arrangement 13.august 2015, hvor formanden igen deltager. Økonomi: Gennemgået. ansøgninger: Informationen havde forespurgt til bedre telefon. Har fået en fastnettelefon. Markedspladsen 2 er nu kommunes ejendom. Primo marts startede renovering af Markedspladsen 4. Bygningen skal benyttes af Familiecenter Herning og Hedebocentret. Primært til administration og ambulant behandling. Valg til Centerrådet 4

5 Årsprogram for 2015/2016 forventes færdigt til Åbent hus dagen. Sundhed og Ældre er omorganiseret: Sygeplejen: Gitte Nørgaard. Kost og træning, sundhedsfremme og hjælpemidler: Elin Mogensen. Alle hjemmeplejegrupper: Susanne Hansen. Alle plejeboliger: Gitte Rasmussen. Overvejer p.t. om der skal oprettes et ølbrygningshold mere. Banko: Mange deltagere. Kan godt bruge en opråber-vikar. Brandtilsyn: Ingen møbler på repos. Kun en plante, Ønsker om knager til tøj i Cafeen. Nyt fra koordinerende udvalg: Informationen: Problemer med træk på kølige dage. Det anbefales at mellemdøre og evt. vinduer oven på lukkes. Seniorråd: Møde 10. marts 2015 Cafeudvalg: Cafeen har haft praktikant i virksomhedspraktik i 4 uger. Der mangler frivillige i Caféen... Nyt fra selvkørende udvalg Festudvalg: Afholdt møde Nuværende udvalg vil arrangere én julefrokost. Linda/Pia arbejder videre med, hvordan man gør, når der skal afholdes 2 julefrokoster. Udstillingsudvalget: Udstilling af Annette Michelsen fra medio april til medio juni. Private salgsting placeres i montre. Praktisk værksted: Der er 5 frivillige, som kan løse diverse opgaver. Motion og træning: P.t. har Linda et træningsstart-hold. Spil, sang og samvær: 5

6 Kontaktmuligheder til Centerrådet Konstituering af det nye Centerråd Formand: Birgit Stampe Næstformand: Ulla Bang Sekretær: Bodil E. Schou Kasserer: Preben Troelsen Martinus Nielsen Rådsmedlemmer: Anni Bjerg Olaf Nøbbe Billeder af de nye rådsmedlemmer kan ses på opslagstavlen ved INF0RMATIONEN. Billeder af hele Centerrådet kommer i den kommende avis. NAVN TLF. MAIL Birgit Stampe formand Ulla Bang næstformand Bodil E. Schou sekretær Preben Troelsen kasserer Martinus Nielsen kasserer Anni Bjerg medlem Olaf Nøbbe medlem Linda Nielsen Aktivitetskoordi-nator Allis Lunde teamleder UDSALG Ved Informationen kan du købe en Koloritbluse. Før pris 95 kr. Nu pris 75 kr. 6

7 V i g t i g V i d e n & M e d d e l e l s e r Praktiske oplysninger til den nye sæson vedrørende medlemskab og tilmelding FØR køb af medlemskab og tilmelding: Tjek om din medlems-profil er rigtig, ellers rediger den: Under punktet: Mere info skal du klikke på medlemslogin. Her kan du ændre, hvis du f.eks. har ændret adresse, fasttelefon, mobiltelefon mm. Du kan også skifte adgangskode. Hvis du her kan se, at der er flere profiler på dit navn, så kontakt Informationen for at få sammenflettet dine profiler, da det ellers kan give dig problemer, når du skal tilmelde dig. NYT Mandag 10. august fra kl kan dukøbe medlemskab online til Koloritten. Herefter er du klar til: ONLINE TILMELDING til Kolorittens aktiviteter - Fredag 14. aug. kl VIGTIGT Når du køber medlemskab og du tidligere har været medlem på et af aktivitetscentrene i Herning kommune, så benyt feltet: Allerede medlem i højre side og udfyld med mobiltlf. eller mailadresse og adgangskode. NB: Benyt IKKE feltet: Nyt medlem, hvis du tidligere har været registreret i systemet. BEHOV FOR HJÆLP TIL TILMELDING Hvis du ikke selv kan tilmelde dig online og gerne vil på et hold, hvor der er behov for tidlig tilmelding, så kom og få en snak med os i ugen før fredag 14. august, om hvordan du kan løse dette. FÅ HJÆLP TIL TILMELDING Mandag 17. august. fra kl kan du få hjælp til tilmelding i Kolorittens EDB lokale. Husk mobiltelefon og dankort (hvis du har det). VENTELISTE Hvis der er venteliste på det hold, du gerne vil tilmelde dig, så er det en god ide, at tilmelde dig alligevel. Så bliver vi klar over behovet og vil forsøge fx at åbne nye tilsvarende hold eller udvide holdene, hvis muligt. Og hvis der kommer frafald på holdet, så tilbydes pladsen til den første på ventelisten. Det koster ikke brugerbetaling, at stå på ventelisten. H U S K Der kan tilmeldes løbende hen over sæsonen. ÅRSPROGRAMMET Udkommer 19. maj i forbindelse med KO- LORITTENS ÅBENT HUS. 7

8 Efterlysning Igangsættere efterlyses Har du lyst til at: hjælpe på et hold med Ipad og IPhone. prøve kræfter med engelsk for begyndere eller hvad med et tysk-hold? Det kunne jo også være et fransk eller spansk-hold? starte endnu et madhold op eller har du en idé til noget helt andet? Hold dig ikke tilbage Kom og få en snak om mulighederne hurtigst muligt, da Årsprogrammet skal være færdig til 19. maj maj 2015 er der Åbent Hus på Koloritten I den forbindelse vil Herning Kommune være tilstede og hjælpe med fx NEM-ID, nøglekort og fortælle om E-boks. Husk pas eller kørekort, hvis du ønsker at oprette noget af ovenstående. /Linda Nielsen Lukkedage på Koloritten 15. maj juni maj & 22. maj I sommerferien lukker vi I uge 29 og 30. Der startes op i den nye sæson 11. september Kolorithøjskolens program kan læses i næste udgave af AVISEN. 8

9 UDSTILLING på KOLORITTEN Anette Mikaelsen Udstilling af glas og malerier Husk, at rette i din profil eller give besked til Informationen, hvis du: Er flyttet Har fået nyt telefonnummer Har fået nyt mobilnummer Har slettet fastnetnummer Har fået anden mailadresse Udstillingen starter 15. april og varer til primo juni. Anette er 64 år gammel og læreruddannet I sit tidligere arbejdsliv havde hun ord for at være kreativ. Croquistegning og akvarel har hun lært hos Knud Laursen og Bent Eli. Oliemaleri har hun selv eksperimenteret med gennem årene. Anette har haft udstillinger flere steder, bl.a. TV MidtVest. For nogle år siden købte Anette en glasovn. Hun laver kurser for venner og laver udstillinger på bl.a. Social- og Sundhedsskolen. Onsdag 29. april kl startede cykelturene igen. Fortsætter til og med 24. juni Har du lyst til at være med, tilmeld dig online eller ved Informationen. Glastingene er farverige, lidt vilde og anderledes. Malerierne har alle et udtryk/budskab som er lidt mere alvorligt. 9

10 - Boganmeldelse Senere rejser Signe mod syd på et tysk troppetransporttog på vej ned til sin elskede Felix. Hun kommer til Dresden, hvor hun oplever det store bombardement, Felix har tre børn. Under et luftangreb i Pilzen bliver børnenes moder dræbt. Felix søger nu om at få Signe Gondrup til Holoubkau, som husholderske. Felix henter hende på banegården i Prag. De har lang tid sammen og er lykkelige, men så må de flygte. Felix bliver bragt til forhør af nogle amerikanske MP er. Nu er Felix væk. Er titlen på en bog af Lars Johansson. I 2005 laver han en dokumentarfilm Den tyske hemmelighed. Den bliver til romanen Signe, et digert værk, som udkommer i Personen Signe er hans svigermor. Hun er under krigen gift med Niels Christian Gondrup. De bor i Silkeborg. Om lørdagen går de sommetider på torvet i Silkeborg og ser på folkelivet og nyder musikken. På en af disse ture møder de den unge Felix Markworth. De begynder at se mere til hinanden. De bliver dybt forelskede. Felix er også gift. Han lover hende at blive skilt så snart det er muligt, og krigen er vundet. Felix skaffer hende arbejde hos en tysk tandlæge i Danmark. Felix får besked på at tage til Bøhmen. Han skal ned til sit gamle job på en våbenfabrik. Han rejser den 6. august De havde jævnligt kontakt både pr. brev og pr. telefon. Det sidste Signe hørte ham sige var: Jeg henter dig i Prag Signe forsøger at finde ham, men det lykkes ikke. Under sine forsøg lader hun sig voldtage af en amerikansk soldat og bliver gravid ved den lejlighed. Hun føder en lille pige. Nu beslutter Signe at vende næsen hjemad. I oktober kom bogen Signes hjemkomst. Den er meget interessant. Den fortæller om Signes forskellige fængselsophold. En absolut fængslende bog, læs den. Bøgerne Signe og Signes hjemkomst er blevet til ud fra breve og samtaler med Signe og hendes datter Kirsten. Kirsten og hendes mand tager til Tyskland for at finde Felix og Kirstens far. På den tur bliver filmen Den tyske hemmelighed til. Senere udkommer bøgerne, som er autentiske. De beskriver Europas sammenbrud i al sin gru. Vibeke Cleve. 10

11 Ønskeaften for Kolorittens linedansere Der var en dejlig stemning, og det var tydeligt, at alle hyggede sig. Tro det eller ej, trods de fyldte maver klarede vi at danse igen indtil klokken var ca Onsdag den 25. marts var Kolorittens aktive linedansere inviteret til ønskedanseaften, som heldigvis er ved at være en årlig begivenhed. Vore utrættelige instruktører, Lene Alstrup og Grete Lykke havde - traditionen tro - sat en danseliste sammen ud fra de tre holds ønsker. Vi mødtes på Koloritten kl og lagde hårdt ud med en times dans. Selv linedansere lever jo ikke af dans alene, så vi gik herefter ned i caféen, hvor vi fik en lækker sandwich, efterfulgt af kaffe med æblekage. Det var en meget vellykket og hyggelig aften, hvor alle husets dansere fik lejlighed til at mødes og snakke med dansere fra de andre hold. Begynderne holdt sig ikke tilbage og vovede sig glade ud på dansegulvet. Tak til arrangørerne for det gode initiativ og for en dejlig aften. Vi møder gerne op næste år igen. Kolorittens udsendte medarbejder Anni Bjerg 11

12 Eftermiddag med Herning og Omegns Folkedanserforening Allerede lørdag den 28. marts 2015 var en flok af Kolorittens aktive linedansere igen på dansegulvet. Denne eftermiddag var vi, også, i virkelig godt selskab, vi var nemlig inviterede til at deltage i Folkedanserforeningens årlige opvisning. Det har vi prøvet tidligere, i Snejbjerg- Hallen, men i år fandt opvisningen sted i foreningens egne lokaler på Bornholmsvej 8. Så kom de festligt klædte folkedansere på gulvet. Vi så først begynderholdet, som blev ledet af Dorthe Hyldgaard. Det er jo godt at vide, hvis man nu drømmer om at lære folkedans, at der er et begynderhold, hvor man kan møde op uden dansepartner. Efter en række fejende flotte danse marcherede begynderne ud, hvorefter de øvede dansere viste os, hvad de kunne - og det var ret så imponerende. Her var det Jens Arne Sand, som ledede slagets gang. Det var en meget fin opvisning, og der blev da også klappet begejstret efter dansene. Ingen behøvede at gå sultne hjem, man kunne nemlig købe kaffe og kage - og hvilket kagebord! Der var skærekager, boller og lagkager i lange baner. Alt var bagt af folkedanserne selv, og så var det rørende billigt: 10 kroner for både kaffe og kage. Mætte og glade kunne vi gå hjem efter en rigtig god oplevelse. Hvis I går med en folkedanser i maven, så er det måske på tide at gøre noget ved det - der er plads til flere på begynderholdet, der er en venlig og varm atmosfære og jeg er sikker på, at I vil blive taget godt imod på bornholmsvej. Anni Bjerg Vi startede med en flot indmarch med samtlige folkedansere og linedansere. En fanebærer gik forrest med foreningens fane, og da alle var på plads sang vi "Der er et yndigt land". Foreningens formand, Jytte Holt, bød velkommen til alle dansere og til publikum. Fanen blev båret ud, og vi fik lov til at "åbne ballet" med fire festlige linedanse, som fik et flot bifald fra tilskuerne. 12

13 så spørg en mor, der har født et barn for tidligt. Forestil dig, at der er en bank, der hver morgen sætter kr. ind på din konto. Saldoen overføres ikke fra dag til dag. Hver aften slettes alt, som du ikke fik brugt i løbet af dagen. Hvad vil du gøre? Hæve hver øre selvfølgelig! Hver af os har en sådan bank. Dens navn er T I D. Hver morgen sættes sekunder ind på din konto (så mange sekunder er der faktisk i et døgn). Hver aften afskriver den som tab alt det, du ikke fik investeret i et godt formål. Der overføres ingen saldo. Der tillades intet overtræk. Hver dag åbner den en ny konto for dig. Hver aften brændes dagens rester. Hvis du undlader at bruge dagens indestående, så er tabet dit. For at forstå værdien af en uge, så spørg udgiveren af et ugeblad. For at forstå værdien af et minut, så spørg én der lige er kommet for sent til toget. For at forstå værdien af et sekund, så spørg en person, der lige med nød og næppe undgik en ulykke. For at forstå millisekund, så spørg én, der fik sølvmedalje ved OL. Værdsæt hvert øjeblik du har! Husk tiden venter ikke på nogen! I går er historie. I morgen kender vi ikke. I dag er en gave! NYD DEN. Du skal leve i nuet med dagens indskud! Invester det på en måde, så du får det bedste afkast i helbred, lykke og glæde. Tiden iler. Få det bedste ud af hver dag! For at forstå værdien af ET ÅR, så spørg en studerende, der dumpede til eksamen. For at for at forstå værdien af en måned, 13

14 ÅBENT HUS PÅ TIRSDAG 19. maj Få en snak med frivillige og personale. Se og oplev Kolorittens aktiviteter: Akvarel, Billard, Bob, Broderi, Butiksgruppen, Canasta, Dobbeltcykel, Edb, Glashold, Kreativt Værksted, Knipling, Kolorittens historiehold, Lokalhistorie, Mandegruppen, Mad for mænd, Olie-akryl, Onsdagsspil, Patchwork, Pergamano, Slægtsforskning, Spille Cafe, Spis Sammen, Strikkecafe, Tasker, Temaværksted, Trolde og nisser, Trædrejning, Whist, Ølbrygning. Tidspunkter i Salen: Kolorittens kor: kl Linedans: kl Alm. motion: kl Hør om træningsmuligheder. Få målt vægt, fedt og muskelmasse. Mød kommunens hjemmepleje og sygepleje og få blodtryk/blodsukker. Snak med farmaceut om din medicin. Borgerservice om Digital post. Hjælpemiddelsterapeuter fremviser Kolorittens velfærdstoiletter og småhjælpemidler. Få din rollator efterset. Hør om Rejsekortet. Der sælges Amerikansk lotteri. Kolorittens Cafe sælger lun ret og eftermiddagkaffe m/brød. ALLE ER VELKOMNE Koloritten, Markedspladsen 2, 7400 Herning. Tlf

15 , Total entreprise Nybyggeri Tagarbejde Vindues skift Reparation Blik, vand, varme, sanitet Teglvænget 153 Herning Herning Begravelsesforretning V/Birgit & Søren Moesgård Møllegade Herning Tlf Vi installerer fladskærme, parabol, antenne og lydanlæg Alt klar til brug - du skal blot trykke på knappen Tjørring Hovedgade Vi tilbyder moderne tandbehandling baseret på dialog og tillid - kontakt os gerne for en uforpligtende vurderingaf dine tand- og tygge-forhold. Tandlægerne i Mindegade Mindegade Herning Frank Lund Varehuschef Tak fordi vi må være med! Tak for vores samarbejde. Inga s Fodpleje v/ lægeeksamineret fodplejer Kun udebehandling Inga Blæsbjerg Tranekærvej Herning Tlf

16 KOLORITTENS ÅBNINGSTID Kolorittens tlf.: Mandag - torsdag Fredag Telefontid: Mandag - torsdag Fredag: KOLORITTENS VELFÆRDSTOILETTER Koloritten har 3 velfærdstoiletter, dvs. toiletter med forskellig avanceret teknologi. De er placeret på de 3 etager, som handicaptoilet. Der har været foretaget spørgeskemaundersøgelse blandt Kolorittens brugere for at finde ud af, kendskabet til disse. Informationen: Mandag - torsdag Fredag Cafe Tlf.: Åbningstidspunkt Mandag fredag 9.00 Udtrækning af vinderen Blandt besvarelserne er der udtrukket en vinder af en kurv med diverse toilet-sager. Sidste udskænkning: Mandag torsdag Fredag Trænende terapeuter: Tlf.: Mandag torsdag Fredag SÆSONENS SIDSTE BANKO 8. MAJ MAJ KOLORITTEN HAR LUKKET 15. maj + 5. juni Sommerferie: uge Vinder Lasse Sandfelt 205 brugere har svaret på spørgeskemaerne og dette har givet anledning til mere fokus på og snak om velfærdstoiletterne. 99 brugere svarer f.eks., at de selv vil overveje, at anskaffe denne toilettype hjemme, hvis behovet skulle opstå. Hvis du vil høre mere om Kolorittens Velfærdstoiletter, så kom til Kolorittens Åbent hus Tirsdag 19. maj kl , hvor der bla. vil være fremvisning af disse. 16

KOLORITAVISEN. Maj - AUGUST 2016 Nr. 3. Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten

KOLORITAVISEN. Maj - AUGUST 2016 Nr. 3. Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten KOLORITAVISEN Maj - AUGUST 2016 Nr. 3 Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten Høreafdeling Taleafdeling Synsafdeling Bramsvej 8 7400 Herning

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Praktiske oplysninger Årskalender Arrangementer Årstidsfester 2013-14 Side 1 Side 2 Forord: Vi byder velkommen til en ny sæson i vores nye

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

KOLORIT AVISEN MARTS - APRIL 2015. Nr. 2. Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten

KOLORIT AVISEN MARTS - APRIL 2015. Nr. 2. Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten KOLORIT AVISEN MARTS - APRIL 2015 Nr. 2 Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten Høreafdeling Taleafdeling Synsafdeling Bramsvej 8 7400

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2013-14 Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: 15.00 Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave andre former

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

KOLORITAVISEN. MARTS - APRIL 2016 Nr. 2. Koloritten Markedspladsen Herning Tlf.: søg: Koloritten

KOLORITAVISEN. MARTS - APRIL 2016 Nr. 2. Koloritten Markedspladsen Herning Tlf.: søg: Koloritten KOLORITAVISEN MARTS - APRIL 2016 Nr. 2 Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten Høreafdeling Taleafdeling Synsafdeling Bramsvej 8 7400

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/8-31/ DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE

Åpark Centret. Program 1/8-31/ DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE Åpark Centret Program 1/8-31/12 2016 DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion.. 8 Kortspil.

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2014-15 09.00-09.30-09.00- Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Program 1/1-31/

Program 1/1-31/ Program 1/1-31/07 2016 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

ÅRSPROGRAM. SÆSON SEPTEMBER 2016 til AUGUST 2017. Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning

ÅRSPROGRAM. SÆSON SEPTEMBER 2016 til AUGUST 2017. Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning ÅRSPROGRAM SÆSON SEPTEMBER 2016 til AUGUST 2017 Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.aktiv.herning.dk : Klik på Koloritten Årsprogram: 20 kr. FORORD Indholdsfotegnelse

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Indholdsfortegnels25e

Indholdsfortegnels25e Side 01 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnels25e FORORD 1 KONTAKTOPLYSNINGER 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER 3 Koloritten 3 Kolorittens Information 3 Information til brugere 3 Fravær 3 Buskørsel 4 Igangsætter/frivillig

Læs mere

Aktiviteter efteråret 2016

Aktiviteter efteråret 2016 Aktiviteter efteråret 2016 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Aktiviteten Tlf 9931 6850 Cafeen 9931 6853 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Anneberg centret Åbningstider

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Aktiviteter 2 Halvår 2015

Aktiviteter 2 Halvår 2015 Aktiviteter 2 Halvår 2015 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Stavgang Kl. 10.00 11.00 Sidde-gymnastik

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

SÆSON. SEPTEMBER 2014 til AUGUST 2015

SÆSON. SEPTEMBER 2014 til AUGUST 2015 SÆSON SEPTEMBER 2014 til AUGUST 2015 Koloritten Markedspladsen 2 7400 Herning Tlf.: 96285454 Koloritten@live.dk www.herning.dk: søg: Koloritten Årsprogram: Pris 20 kr. INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnels25e

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Anneberg centret Åbningstider

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Jens Jensensvej 7 7540 Haderup Tlf 97452048 tirsdag og torsdag fra kl. 8-12 Mailadr. 7-eren@mail.dk Kan du bruge os? Aktivhuset 7 eren er et åbent Aktivitetshus

Læs mere

November Regionens Elektronisk nyhedsblad

November Regionens Elektronisk nyhedsblad November 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad 1 2 Sommertræf Fyn 2017 Sommertræf Fyn: 9.-11. juni Finder sted Julelegestue taasingefolkedansere.dk Fredag den 25. november 2016 kl. 19.30 Bjerreby Forsamlingshus,

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MAJ 2012 Jeg ved, hvor. Jeg ved, hvor der findes en have så skøn, hvor søgen er blå, og hvor skoven er grøn, hvor fuglene bygger i løvhækkens ly og flyver hver morgen

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2016

Aktiviteter 2. halvår 2016 Aktiviteter 2. halvår 2016 Gøl s Mindes aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg Tlf.: 98-188950 Åbningstider hverdage fra kl. 9 16 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 Sandblæsning og dekoration

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/8-31/12 2016 DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Kongehavecentret. Svendsgade Slagelse Tlf Aktivitetsplan 2014/ september 2014 til 31 august 2015

Kongehavecentret. Svendsgade Slagelse Tlf Aktivitetsplan 2014/ september 2014 til 31 august 2015 Kongehavecentret. Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 5850 1220 Aktivitetsplan 2014/2015 1 september 2014 til 31 august 2015 Mandag- Tirsdag- Onsdag Torsdag kl.9-16 Fredag kl. 9-14 Lørdag og Søndag kl. 11-13

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Herunder finder du liste over foreninger og klubber, som har relation til seniorer. (venligst gør opmærksom på evt. fejl tak)

Herunder finder du liste over foreninger og klubber, som har relation til seniorer. (venligst gør opmærksom på evt. fejl tak) Herunder finder du liste over foreninger og klubber, som har relation til seniorer. (venligst gør opmærksom på evt. fejl tak) Fløng Ældreklub Formand: Børge Anker. Tlf.: 46 56 29 56 E-mail: b.anker@webspeed.dk

Læs mere

Lind Aktivitetscenter Lind Hovedgade 20

Lind Aktivitetscenter Lind Hovedgade 20 Lind Aktivitetscenter Lind Hovedgade 20 - Hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2015-16 1 Indholdsfortegnelse: Arrangementer... side 13,14 Akryl og oliemaling... 8 Billard... 8,9,10,11 Blomsterbinding...

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 45 Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere