Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter"

Transkript

1 Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter Taj Mahal. Det Gyldne Tempel. Den hellige by Varanasi og den sydende hovedstad Delhi. Det er blot nogle af de syn, der tryllebinder besøgende i Indien. Landet er det mest sanselige, man kan forestille sig. Overalt er der synsindtryk, lyde, dufte og farver. Vi har samlet en række af højdepunkterne i en unik rejse, og har du stadigt Indien til gode, så er dette pakken, der åbner dette eksotiske land for dig. 12 dage Pris Rejseleder Status Information 17. feb 17 til 28. feb kr Elisabeth Sandell Taj Mahal er udnævnt til et af verdens 7 nye vidundere. Det pragtfulde gravmæle i hvid marmor er skabt i kærlighed af stormogulen Shah Jahan. Hans elskede hustru Mumtaz døde i en barselsseng, og han svor at bygge et minde for hende, hvis lige verden ikke havde set. Når man ser Taj Mahals perfekte dimensioner, er man tilbøjelig til at sige: Det lykkedes! Varanasi ved Ganges-floden er en hellig by i hinduismen. Vi sejler på Ganges tidligt om morgenen og betragter tusinder af pilgrimme i gang med ritualer langs flodbredden. Sikherne har en anden helligdom: Det Gyldne Tempel i Amritsar. Kuplen er belagt med 750 kg forgyldt kobber. Vi lader ruten gåtil kanten af ørkenen i delstaten Rajasthan,hvor vi bor på eventyrlige slotte, der engang var hjem for maharajaerne - regenterne over Indiens myriader af små kongedømmer. Og så er der Delhi, hvor vi kører i rickshaw i den sydende bazar og besøger Mahatma Gandhis Memorial i den nye del af storbyen. Rejsen har alt det, man forbinder med Indien: Hellige køer i gaderne, farvestrålende sarier, umådelige slotte. Og meget mere. Læs praktiske oplysninger om rejser til Indien her Max 20 deltagere.

2 1. dag Afsted fra Danmark 2. dag Til Amritsar Vi flyver via Qatar direkte til Amritsar i Indien. Derved undgår vi en mellemlanding i Delhi. Vi er fremme midt på eftermiddagen, og kører til vort hotel. Middag på hotellet, og tid til en god nats søvn inden vi går løs på Indien næste dag. 3. dag Det Gyldne Tempel og gakkede gangarter Efter morgenmaden tager vi ind til midten af Amritsar. En lille park er et besøg værd. Jalianwala Bagh er et minde om en massakre i Der var folkestrejke i Amritsar i protest mod nye, britiske love. Den 13. april var der indkaldt til folkemøde. Den britiske general Dyer ankom med 150 mand og åbnede ild uden varsel. Mere end 1000 mennesker blev dræbt. Derpå tager en lokal guide os med på en byvandring i Amritsar. Sidst på formiddagen når vi frem til Det Gyldne Tempel. Beklædt med 750 kg forgyldte kobberplader ligger Det Gyldne Tempel midt i en lille sø med rent og spejlblankt vand. Det er den vigtigste helligdom i sikhismen. Her opbevares Den Hellige Bog, Guru Granth Sahib, og rundt omkring tempel og sø er der hvidkalkede bygninger, der huser tusinder af pilgrimme. Sikhismen er den femtestørste religion i verden. Den er udviklet så sent som i 1500-tallet, og er nært knyttet til regionen Punjab. Langt de fleste sikher bor i Punjab, og kendes let i gadebilledet på deres turbaner og det lange, uklippede skæg. Vi besøger Det Gyldne Tempel og ser Guru Granth Sahib bogen, men hele stemningen i komplekset er fascinerende. Ved siden af templet ligger det enorme folkekøkken, der hver dag bespiser op mod mennesker, udelukkende ved hjælp af donationer og frivillige køkkenhjælpere. Vi tager frokosten her - i folkekøkkenet. Midt på eftermiddagen kører vi til grænsebyen Wagah. Her opføres dagligt et indisk-pakistansk skuespil, når flagene tages ned. Det er faktisk en begivenhed, som gennem årene er blevet mere og mere populær, og i dag er der bygget store tribuner, så tusindvis af tilskuere kan heppe deres egne vagtposter frem. Stemningen er som til landskamp i Parken, og soldaterne skridter linjerne af i bedste Monty Python stil. Man skulle tro, det kendte Ministerium for Gakkede Gangarter fra Monty Python-serien i TV blev udviklet efter studietur til Wagah. Ceremonien tager en times tid, hvorpå vi kører tilbage til Amritsar. Vi spiser middag på vort hotel. Efter middagen er kræfterne måske ved at være brugte, men hvis vi holder ud lidt endnu, kan vi være med til at lægge en bog i seng. Fra restauranten er der 15 minutters gang til Det Gyldne Tempel, der nu er flot oplyst. Vi lukkes ind, og venter på, at klokken bliver 22. Så er det nemlig sengetid for Den Hellige Bog. Den hentes i templet hver aften, pakkes ned i en palankin, og bæres til sit leje for natten. Så er dagen slut, for sikher og skandinaver, og vi kører tilbage til hotellet.

3 4. dag Til Indiens hovedstad Vi flyver til Delhi, hvor vi lander sidst på formiddagen. Indiens hovedstad Delhi har en farverig og omskiftelig historie. Det er en af de ældste byer i landet. Men den blev først hovedstad i På en byrundtur får vi indtryk af både Old Delhi, som er anlagt af stormogulen Shah Jahan, og New Delhi, som er baseret på arkitekten Edward Lutyens design. Vi ser Jama Masjid, den største moské i Indien, og vandrer en tur i den orientalske bazar Chandni Chowk. Hvis ikke vi har oplevet folkemylder tidligere, så gør vi det nu. Vi kører forbi monumentet India Gate og ser mindesmærket for Mahatma Gandhi, Raj Ghat. Undervejs sætter vi tid af til frokost. Middag på vort hotel eller en restaurant om aftenen. 5. dag Ørken og landsbyliv Bussen sætter kurs mod delstaten Rajasthan. Vi skal til en lille landsby, Al Sisar, som ligger 5-6 timers kørsel fra hovedstaden. Undervejs tager vi en frokostpause. I Rajasthan kommer vi hurtigt til et område, der er som et helt open air galleri: Shekhawati. I gamle dage gik karavane-ruterne fra Kina til Indiens kyst gennem dette område. Ikke sært, at der udviklede sig et godt købmandsskab hos befolkningen. Der blev tjent mange penge, og rigdommene blev omsat i smukke købmandshuse, haveli, der var mangfoldigt dekorerede. Verdens største koncentration af fresker findes her. Så gik karavanehandelen i stå. Købmandsslægterne flyttede væk. Tilbage står mange haveli, nogle forfaldne, andre velholdte. Man fornemmer tydeligt tidligere tiders storhed. Vi er fremme i Al Sisar sidst på eftermiddagen og indkvarterer os på Al Sisar Mahal, et heritage hotel, indrettet i et palads. Det mest forbløffende ved byen er egentligt ankomsten dertil. Den ligger næsten i ren ørken, og er så undselig at man har svært ved at tro, der kan være et sted at sove. Men Al Sisar er en gemt perle, fuld af smukke købmandshuse og cenotaffer. Hotellet var engang maharajaen af Thakurs slot, og vi spiser aftensmaden i den grandiose dininghall. 6. dag Al Sisar Dagen er sat af til oplevelse i en lille indisk by. Om for middagen går vi en tur i Al Sisar, nyder måske en kop te ved te-boden, eller besøger landsbyens skole, hvis der er undervisning. Vagten lukker os ind i en af de smukke købmandsgårde, der står tomme, med flotte fresker i farver, der holder sig. Købmandsfamilierne er for længst flyttet væk, og deres boliger står tilbage som mesterværker fra en svunden tid. Vi besøger også en familie i deres nye hus, inden vi vender tilbage til hotellet for frokost. Eftermiddagen er fri til på egen hånd at gå på opdagelse i Al Sisar. Blandt andet er der et lille, beskedent museum i byen.

4 7. dag Til et fort-hotel I dag kører vi gennem et afvekslende landskab. Fra kanten af sand-ørken ved Al Sisar bevæger vi os mod mere frugtbare landskaber. Vi kører på små veje i det rurale Indien, og fra bussens vinduer kan vi følge mennesker og trafik. For førstegangs besøgende i Indien vil øjnene måske trille ud af hovedet, for den indiske hverdag foregår i det offentlige rum, og der vil være et væld af indtryk. Over middag er vi fremme ved et fort, der ligger som en åbenbaring på en lille bjergside. Fortet er hotel, og vi checker ind og har resten af eftermiddagen på egen hånd. Man kan sagtens få et par timer til at gå med at gå rundt på hotellet, der har swimming-pool. Eller gå en tur i landsbyen, der ligger rundt om fortet. Middag på hotellet om aftenen. 8. dag Stormogulernes rigdomme Dagens rute går fra vort hotel til Agra. Vi har nu sagt farvel til maharajaernes Indien, og er kommet til stormogulernes Indien. Stormogulerne var de islamiske herskere, der regerede i omkring 200 år, og blandt andet stod bag umådeligt flot arkitektur. Først ser vi Fatehpur Sikri. I dag en forladt by, men engang hovedstad for det nordlige Indien. Det var stormogulen Akbar, der byggede Fatehpur Sikri ud fra en gennemtænkt masterplan. Han forlod den også igen, ganske få år efter, den var bygget færdig. Af forskellige grunde flyttede han nemlig hovedstaden til bage til Agra, små 23 km længere mod øst. Og Agra er netop vores næste stop. Agra var hovedstad i et kæmpe rige fra 1526 til Byen blev kendt som måske den smukkeste by i Indien. Især stormogulen Akbar gjorde byen til et center. I dag er Agra en moderne, hektisk by, men et par monumenter står tilbage fra glansperioden. Det største af dem er Taj Mahal. Verdens måske smukkeste kærligheds-erklæring. Et andet er Agra Fort, som vi ser sidst på eftermiddagen. Vi indkvarterer os og får middag på vort hotel. 9. dag Taj Mahal Mumtaz Mahal var prinsesse af persisk afstamning. Hun blev stormogul Shah Jahans tredje hustru og hans favorit. Hun fulgte ham overalt i hans enorme rige, og fødte 14 børn. Den sidste fødsel overlevede hun ikke. Shah Jahan var ude af sig selv. Ifølge en populær fortolkning lukkede han sig inde i et år, og da han kom ud igen, havde han besluttet, at Mumtaz Mahal skulle have et gravmæle, hvis lige ikke var set. Det blev Taj Mahal, opført i hvid marmor, med intarsia i sort, rød og grøn marmor. Vi ser Taj Mahal tidligt om morgenen. Traditionen for at lave udskæringer i marmor er holdt i live i Agra i århundrederne siden Taj Mahal blev bygget, og der er arbejdende værksteder, hvor man kan se det flotte kunsthåndværk i marmor. Vi besøger et værksted, og efter en frokostpause fortsætter vi mod Delhi. Vi er i Delhi ud på eftermiddagen, og flyver til Varanasi. En bus venter på os og kører til hotel, hvor vi indkvarteres og spiser middag.

5 10. dag Varanasi Varanasi er en af de ældste byer i verden, og den er samtidigt en af 7 hellige byer i hinduismen. Alene beliggenheden er bemærkelsesværdig. På den ene side af Ganges ligger byen med sit virvar af folkeliv og trapper ned mod vandet, de såkaldte ghats. På den anden side af floden en flad eng. Ingen huse. Pilgrimme flokkes i Varanasi. Her kan man vaske sine synder af sig i Ganges hellige vand. Eller man kommer hertil som det sidste i tilværelsen. At udånde i Varanasi ved Ganges floden betyder moksha frigørelse fra genfødslernes evindelige trædemølle. Byen er også et godt sted at kremere sine afdøde kære. Af disse grunde er et besøg i Varanasi en oplevelse, man sikkert aldrig glemmer. Det er farverigt, overvældende, for nogle måske intimiderende. Akkurat som Indien kan være. Vi står tidligt op, og mens det bliver lyst, sejler vi på Ganges, og ser hvordan dagen gryr langs byens mange ghats. Pilgrimme, munke, børn, gamle, okser alle bader de i floden, rengør kroppen i den tidlige morgen. Vi går fra borde og fortsætter morgenturen gennem de smalle gader. Indtryk vil bogstaveligt talt vælte ind over os, inden vi returnerer til sen morgenmad på hotellet. Derpå tager vi en udflugt til Sarnath. På dette sted talte Buddha for første gang om den indsigt, han havde fået efter 49 dages meditation. Sarnath er derfor et vigtigt pilgrims-sted for buddhismen. Vi er tilbage i Varanasi sidst på eftermiddagen. Den mest farverige ghat i Varanasi er Daswamedha, hvor der er bøn - aarti - hver aften kl 18:30. Når vi har overværet bønnen kører vi tilbage til hotellet til middagen. 11. dag Til Delhi Der tid til at få de sidste indtryk af Indien med i kamera, kuffert eller hukommelse. Midt på eftermiddagen flyver vi til Delhi, hvor vi indkvarteres og har afskedsmiddag på hotel. 12. dag Hjem Om formiddagen flyver vi via Doha tilbage til København, hvor vi lander omkring aften dansk tid.

6 Kort

7 Prisen dækker Fly t/r København-Indien 2 indenrigsfly i Indien 1 togtur i Indien Hoteller (delt dobbeltværelse) Halvpension (morgenmad og middag) Al transport i deluxe a/c bus Alle entréer Alle udflugter nævnt i program Engelsktalende lokal guide Dansk rejseleder Alle skatter og afgifter Drikkepenge til guide og chauffør Ingen hokus pokus: se vores prispolitik her Ikke inkluderet Visum til Indien Rejse- og afbestillingsforsikring Eneværelsestillæg (2.400 kr) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her

Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter

Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter Taj Mahal. Det Gyldne Tempel. Den hellige by Varanasi og den sydende hovedstad Delhi. Det er blot nogle af de syn, der tryllebinder besøgende i Indien.

Læs mere

Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter

Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter Taj Mahal. Det Gyldne Tempel. Den hellige by Varanasi og den sydende hovedstad Delhi. Det er blot nogle af de syn, der tryllebinder besøgende i Indien.

Læs mere

Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter

Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter Indiens højdepunkter Alle de klassiske højdepunkter Taj Mahal. Det Gyldne Tempel. De hellige byer Rishikesh og Haridwar og den sydende hovedstad Delhi. Det er blot nogle af de syn, der tryllebinder besøgende

Læs mere

Indien: På Maharajaernes Paladser Eventyr i farverige Rajasthan

Indien: På Maharajaernes Paladser Eventyr i farverige Rajasthan Indien: På Maharajaernes Paladser Eventyr i farverige Rajasthan Guldbroderede dragter, tvistede turbaner og store sølvsmykker - ørkenlandet Rajasthan er det mest farverige, man kan tænke sig i Indien.

Læs mere

Ved Ganges Bredder. 9 dages klassisk rejse til det bedste af Indien. Rejse til INDIEN med

Ved Ganges Bredder. 9 dages klassisk rejse til det bedste af Indien. Rejse til INDIEN med 9 dages klassisk rejse til det bedste af Indien Rejse til INDIEN med 2 Ved Ganges Bredder 9 dages klassisk rejse til det bedste af Indien Delhi - Agra - Fatehpur Sikri - Agra - Varanasi - Delhi Indiens

Læs mere

Den store Indiensrejse

Den store Indiensrejse Den store Indiensrejse Denne historiske rejse til det nordlige Indien flyder ligesom de gamle hellige floder Ganges og Yamuna gennem delstaterne Uttar og Madhya Pradesh. Rejsen giver et vidtfavnende indblik

Læs mere

Kulturrejse til Indien Tag med Det Danske Kulturinstitut på en uforglemmelig rejse til Indien

Kulturrejse til Indien Tag med Det Danske Kulturinstitut på en uforglemmelig rejse til Indien Kulturrejse til Indien Tag med Det Danske Kulturinstitut på en uforglemmelig rejse til Indien Periode: 1.-12. oktober 2011 Type: Kulturrejse på gode hoteller Størrelse: 20-40 deltagere først til mølle

Læs mere

Indiens Højdepunkter. 10 dages rejse til det bedste af det indiske sletteland. Rejse til INDIEN med

Indiens Højdepunkter. 10 dages rejse til det bedste af det indiske sletteland. Rejse til INDIEN med 10 dages rejse til det bedste af det indiske sletteland Rejse til INDIEN med 2 Indiens Højdepunkter 10 dages rejse til det bedste af det indiske sletteland Delhi - Agra - Fatehpur Sikri - Agra - Khajuraho

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Indiens Facetter. 11 dages klassisk rundrejse i det historiske Indien. Rejse til INDIEN med

Indiens Facetter. 11 dages klassisk rundrejse i det historiske Indien. Rejse til INDIEN med 11 dages klassisk rundrejse i det historiske Indien Rejse til INDIEN med Indiens Facetter 11 dages klassisk rundrejse i det historiske Indien Delhi - Jaipur - Bharatpur Fuglereservat - Fatehpur Sikri

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Indien Ekspressen 9 dages oplevelsesrejse til det utrolige Indien

Indien Ekspressen 9 dages oplevelsesrejse til det utrolige Indien 9 dages oplevelsesrejse til det utrolige Indien Rejse til INDIEN med 2 Indien Ekspressen 9 dages oplevelsesrejse til det utrolige Indien Delhi - Agra - Ganges-sletten - Varanasi - Delhi Indien har igennem

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole Rajasthan Indien 12/2-26/2 2011 En kulturrejse med Brenderup Højskole Brenderup Højskoles kulturrejse til Rajasthan indeholder normalt højskoledage på Brenderup Højskole inden afrejsen. Vi har i år valgt

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.995,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk buffet og øl, vin og vand ad libitum Hamburg Side 1

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Indiens Gyldne Trekant

Indiens Gyldne Trekant 9 dage til det traditionelle Indien Rejse til INDIEN med 2 Indiens Gyldne Trekant 9 dage til det traditionelle Indiens basarer, templer, paladser, kameler og Taj Mahal Delhi - Jaipur - Bharatpur - Fatehpur

Læs mere

SOMMER PÅ VERDENS TAG

SOMMER PÅ VERDENS TAG SOMMER PÅ VERDENS TAG 13 dages eventyrlig rundrejse i Ladakh og besøg ved Taj Mahal Afrejse: juni-september Pris per person ved 2/4 personer: DKK 14.900/14.200 Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk Buffet Hamburg Side 1 af 5 Oktoberfest i Bad Bramstedt

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ MAHAL & HINDUERNES HELLIGSTE BY VARANASI

TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ MAHAL & HINDUERNES HELLIGSTE BY VARANASI TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ MAHAL & HINDUERNES HELLIGSTE BY VARANASI Afrejse: juni-september - 16 dage Pris per person ved hhv. 2/4 personer: kr. 17.900/kr. 17.500 TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ

Læs mere

9 dages klassisk rejse til det bedste af Indien. Rejseplan DELHI - AGRA - FATEHPUR SIKRI AGRA - GANGES-SLETTEN - VARANASI - DELHI VED GANGES BREDDER

9 dages klassisk rejse til det bedste af Indien. Rejseplan DELHI - AGRA - FATEHPUR SIKRI AGRA - GANGES-SLETTEN - VARANASI - DELHI VED GANGES BREDDER DELHI - AGRA - FATEHPUR SIKRI AGRA - GANGES-SLETTEN - VARANASI - DELHI VED GANGES BREDDER Indiens unikke religiøse skikke, farverige klædedragter samt stærke duft- og synsind-tryk har altid haft en overvældende

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rejseplan 9 DAGES RUNDREJSE TIL INDIENS STØRSTE HØJDEPUNKTER INDIEN KORT OG GODT 

Det kan du glæde dig til. Rejseplan 9 DAGES RUNDREJSE TIL INDIENS STØRSTE HØJDEPUNKTER INDIEN KORT OG GODT  9 DAGES RUNDREJSE TIL INDIENS STØRSTE HØJDEPUNKTER INDIEN KORT OG GODT  Tag med på 9 dages intens rundrejse i Indien og oplev et kalejdoskop af lyde, dufte og farver, når du bevæger dig mellem gamle

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen Praktisk info: Foredragene er alle ledsaget af billeder og rekvisitter. Pris efter aftale. Kontakt: Tine Elisabeth Larsen Røntoftevej 48A, 2870 Dyssegård.

Læs mere

DELHI - AGRA - FATEHPUR SIKRI - AGRA - KHAJURAHO - PANNA TIGERRESERVAT - VARANASI - DELHI INDIENS HØJDEPUNKTER

DELHI - AGRA - FATEHPUR SIKRI - AGRA - KHAJURAHO - PANNA TIGERRESERVAT - VARANASI - DELHI INDIENS HØJDEPUNKTER DELHI - AGRA - FATEHPUR SIKRI - AGRA - KHAJURAHO - PANNA TIGERRESERVAT - VARANASI - DELHI INDIENS HØJDEPUNKTER Indien er en eventyrlig verden af gamle forter, sydende basarer, smukke paladser og små, intime

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Vidunderlige København Det indbydende Copenhagen Island Hotel Den evig grønne Cirkusrevy er inkluderet

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Tur til Indien. Rejsen begynder i Delhi, fortsætter til Gwalior, Khajuraho, Orchha og Taj Mahal i byen Agra.

Tur til Indien. Rejsen begynder i Delhi, fortsætter til Gwalior, Khajuraho, Orchha og Taj Mahal i byen Agra. Tur til Indien 18. november - 28 glade og forventningsfulde Klub FT gæster tog onsdag 17/11 af sted til Indien. Efter en kort mellemlanding i Helsinki blev de sidste 5.228 kilometer tilbagelagt på cirka

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Indiens Juvel Rundrejse til Indien 14 dage En perlerække af Nordindiens største seværdigheder med Taj Mahal, tigersafari og sejltur på Ganges-floden en oplevelser for alle sanser Rejsen

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Syd om Himalaya 12 dages episk færd til det bedste af Indien & Nepal

Syd om Himalaya 12 dages episk færd til det bedste af Indien & Nepal 12 dages episk færd til det bedste af Indien & Nepal Læserrejse til Indien & Nepal Berlingske Media 2 Syd om Himalaya 12 dages episk færd til det bedste af Indien & Nepal KINA Delhi - Agra - Fatehpur Sikri

Læs mere

Indien. Oplevelser for livet

Indien. Oplevelser for livet Indien Oplevelser for livet Høj kvalitet og komfort Vi har valgt at fokusere på høj kvalitet, komfort og oplevelser i særklasse. Næsten alt er inkluderet i prisen, bl.a. visum, måltider, alle udflugter

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Amritsar Rishikesh Haridwar Corbett nationalpark Alsisar Delhi Agra Jaipur Rejsen kort Dag 1 Afrejse fra Danmark Dag 2. Rundtur i Delhi, tur

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

PÅ EVENTYR I MANU SAREENS INDIEN

PÅ EVENTYR I MANU SAREENS INDIEN PÅ EVENTYR I MANU SAREENS INDIEN AFREJSE: 3.-13. marts 2017-11 dage PRIS: DKK 22.900 per person i delt dobbeltværelse Med politiker og forfatter Manu Sareen og antropolog Lise Kloch - Rejsen udbydes i

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Vidungerlige København Det centralt beliggende Best Western Hotel Hebron Den evig grønne Cirkusrevy

Læs mere

Paladseventyr. i Indiens Kongeland. - Enestående påskerejse for Folkeskolens læsere. AFREJSE : Påskeferien d. 19. - 28. marts 2016-10 dage DKK 16.

Paladseventyr. i Indiens Kongeland. - Enestående påskerejse for Folkeskolens læsere. AFREJSE : Påskeferien d. 19. - 28. marts 2016-10 dage DKK 16. Paladseventyr i Indiens Kongeland - Enestående påskerejse for Folkeskolens læsere AFREJSE : Påskeferien d. 19. - 28. marts 2016-10 dage DKK 16.500 Paladseventyr i Indiens Kongeland - Enestående påskerejse

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Indiens Gyldne Trekant

Indiens Gyldne Trekant med dansk rejseleder Indiens Gyldne Trekant Rundrejse til Indien 9 dage Tag med en spændende rundrejse til Nordindiens vilde tigre og største kulturelle højdepunkter Indien er et fascinerende og farverigt

Læs mere