Fredagsbrevet uge 18. Nyt fra ledelsen. Kære alle.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredagsbrevet uge 18. Nyt fra ledelsen. Kære alle."

Transkript

1 1 Fredagsbrevet uge 18 Nyt fra ledelsen Kære alle. På kontoret er vi i fuld sving med planlægningen af næste skoleår og selv om vi godt ved at mange af jer er meget spændte på hvordan den endelige fagfordeling kommer til at se ud - så må I have tålmodighed lidt endnu. Så snart vi er færdige får I og børnene naturligvis besked. For nyligt fastansatte vi Anette Brøgger i stillingen som børnehaveklasseleder og i aftes ansatte vi Simone Pedersen i en fast stilling som pædagog i Fritteren og som ansvarlig for tidlig skolestart. Vi kommer til at slå en lærerstilling op før vi er helt færdig med forårets fagfordeling. Dialogudvalget og jeg håber I alle vil sætte et stort X i kalenderen d. 11. maj kl og dukke op til årets Dialogmøde. Dialogudvalget, Bestyrelsen og ledelsen håber I vil komme og deltage i en aften med diskussion af vores mødetidspunkt og vores klassekvotienter. Ved skoleårets start ændrede vi forsøgsmæssigt mødetidspunktet fra til 9 til kl 8. En ændring, der primært slog igennem for indskolingen og MT1. Vores skoledag skal strikkes sammen så det giver den bedste skoledag for vores børn - og meget tyder på at kl. 8 ikke er det pædagogiske mest optimale tidspunkt. Trafikalt er mødetid kl 8.00 også temmelig problematisk - der er pres på trafikken og vores i forvejen usikre skolevej bliver endnu farligere af at vores børn skal manøvrere og navigerer igennem trafikken på det værste tidspunkt om morgenen. Vi ønsker i høj grad jeres input til hvad der er det optimale mødetidspunkt for vores/jeres børn. Det skal vi bla. bruge Dialogmødet til. Vi vil også meget gerne tale med jer om hvor mange elever vi skal være på Norddjurs Friskole i fremtiden. På nuværende tidspunkt optager vi 18 elever i indskolingen, yderligere 2 når klassen kommer i 5. klasse og yderligere 2 når man kommer i overbygningen modellen har sine gode sider - men bestemt også sine udfordringer. Det er fx. ikke altid er der er elever til pladserne når vi har besluttet, at vi gerne vil optage yderligere elever. Nogen børne-årgange er små og vi må kæmpe for at få pladserne fyldt op andre årgange er store og presset for at få en plads - fx. til et søskendebarn kan være stort. Nogen store elever vælger at tage 9. klasse på en efterskole og det efterlader pladser i 9. klasse - det er ikke de letteste pladser at få fyldt op. Om 4 år sender vi Rød og Orange videre ud i verden - og siger dermed farvel til 2 klasser samtidig med at vi kun optager en enkelt børnehaveklasse nedefra. Hvis vi ikke foretager os noget i den anledning vil den nødvendige konsekvens være at vi skal sige farvel til 1,5 lærerstilling. De økonomiske midler der tilflyder skolen har gennem mange år været faldende. Vi modtager statstilskud pr. elev der er tilmeldt skolen pr. 5.september - og vi vil gerne sikre at vi også fremover har et elevoptag - og fordeling der passer til vores værdigrundlag og FREDAGSBREVET UGE

2 2 den skole vi er og fortsat gerne vil være. Et elevoptag der nu og i fremtiden sikrer fagligt, pædagogisk og dannelsesmæssigt frirum og frihed. Vi håber derfor at I vil møde talstærkt op og deltage i dialogen om hvordan vi skal indrette vores elevoptag fremover. Vi glæder os til at se jer Mange hilsener Dorte Husk at glemmetøj samles ind og afleveres til genbrug den sidste fredag i måneden. Vi er 2 drenge som hedder Jesper og Markus, og går i Turkis på Norddjurs Friskole. Vi har projekt i overbygningen, som omhandler miljø og energi/bæredygtighed. Vi har valgt og lave en offentlig Facebook side som hedder Norddjurs Friskoles loppemarked, hvor i kan sælge eller bytte de ting som i ikke bruger mere. Så gå ind på Facebook og søg Norddjurs Friskoles loppemarked, og tryk bliv medlem af gruppe. Og gør miljøet en tjeneste. Rengøring i kommende weekender: Uge 18 Rød og Guld2 Uge 19 Hvid og Guld3 Uge 20 Gul og Turkis1 KALENDER Uge 18 Mandag: dialogudvalgsmøde 17-18,30 og Rød skole/hjem samtaler Tirsdag: personalemøde Onsdag: Hvid skole/hjem samtaler FREDAGSBREVET UGE

3 3 Torsdag: Rød og Brun skole/hjem samtaler Uge 19 De skriftlige prøver starter. Separat ugeplan gives til afgangsklassen. Mandag: bestyrelsesmøde 18,30-22 Tirsdag: udendørsmøde Onsdag: Rubin forældremøde Torsdag: Hvid og indskolingen holder forældremøde forud for lejren. Uge 20 Mandag: dialogmøde for alle Mandag: kommunikationsudvalgsmøde Torsdag og fredag: skolefri Fritteren Vi har været i byggeren og lavet mad på bål, også har Simone været på bål kursus så hun nu selv kan lave bål. Derudover har vi nydt at der er blevet lavet om i byggeren, der er blevet fældet nogle træer også er det gamle skib og de gamle byg selv "huse" blevet fjernet. Vi glæder os til at benytter os af alt den nye plads. FREDAGSBREVET UGE

4 Udover at være meget ude på legepladsen og i byggeren arbejder vi fortsat med renoveringen, vi har fået et nyt skab op inde i krea og der er blevet lavet en hygge-hænge ud krog i slagmarken. I forlængelse af vores renovering vil vi gerne invitere til bedsteforældre sy dag. Vi vil i fritteren gerne åbne dørene op for alle de søde bedsteforældre vores søde børn har. Dagen kommer til at stå i syningens tegn. Vi håber i har lyst og tid til at komme og sy med jeres børnebørn. Vi har puderne, stof og nogle maskiner men i må meget gerne tage jeres egen personlige maskine med så sætter vi strøm til. Der vil være kaffe og kage til de deltagene.

5 Det hele foregår onsdag d. 13 maj. I fritteren. Fra kl. 12:15-15:00. I må meget gerne komme og sige hvis i ønsker at deltage så vi har en ide om hvor mange kager vi skal bage:) OBS. OBS. OBS. Vi minder vores forældre om at der kan være solskin denne tid på året så husk at give jeres børn noget solcrém på og evt. med i deres kasser. Solen er mere fremme men der kan stadig komme regnbuer og kraftige vinde så husk ekstra tøj. Så er der igen nyt fra Bronze gruppe. Vi kan starte med at fortælle en fantastisk nyhed! Vi har fået besked om en af vores balloner. Den er blevet fundet i Tyskland, på en strand af et tysk par som var ude og spadsere. Det er Elias ballon så han blev meget glad for at høre nyt om den. Vi har besluttet os for at sende dem et svar retur, og har derfor skrevet et brev sammen med Helena der bla. Underviser de store i tysk. Vi har også lavet nogle flotte tegninger, og sendt med derned.

6 Vi har i disse uger beskæftiget os meget med bogstaver. Vi har været ved at rive bogstaver i papir, og er indtil videre nået til D. Børnene får et stykke papir med bogstavet på, både det store og det lille, også skal de selv dekorere det med afrevet papir. Børnene har haft stor glæde ved at kunne rive deres egne bogstaver ud i papir, så de på den måde stille og roligt er ved at lave deres eget alfabet. Alle de færdige bogstaver kommer i deres ABC mappe som ligger i klassen.

7 Udover at rive deres egne individuelle bogstaver, så har klassen også lavet et fælles projekt, denne uge. De har alle sammen lavet en del af et træ, som nu hænger og pynter i klassen. De fik alle sammen et stykke af træet, som de så skulle dekorere med flotte afrevet stykker papir, fra nogle ugeplade. Da de alle sammen var færdig, satte vi alle stykkerne sammen og skabte et smukt træ. Da stammen var færdig, lavede de alle sammen et udklip af deres hånd, som blev hængt op på træet som blade. Vi blev alle sammen meget glade for resultatet.

8 I ugens løb har vi været heldige med vejret og der har bronze benyttet sig af, vi har nemlig være på tur med vores store venner fra orange. Vi besluttede os for at gå en tur ud i snegleskoven og spise vores madpakker og lege lidt. Alle børnene hyggede sig helt vildt.

9

10 På en anden dejlig solskins dag flyttede vi undervisningen udenfor, og lavede et søge-løb børnene fik et stykke papir med nogle tegninger på, af ting de skulle finde på skolens grund. De blev derefter delt op to og to og sent ud og finde tingene.

11 Vi er i denne uge også begyndt på noget nyt, inde i klassen. Hverdag i sidste pause laver vi fuglene. Det vil sige at vi på klassen snakken om, om man har rød fugl i maven eller grøn fugl. Har børnene haft en grøn fugl betyder det at de har haft en god dag i solen. Har de haft en rød fugl betyder det at der i løbet af dagen er sket noget som har gjort dem enten kede af det eller sure, også snakker vi om det på klassen, så de alle kan gå glade i fritter og/eller hjem. OBS OBS OBS Husk at hvis jeres børn skal bruge bestik til deres madpakker, skal de selv have det med. Vi vil meget gerne bede jer om at sende tomme syltetøjs glas og tomme dåser med jeres børn, hvis i har nogle vi skal nemlig bruge dem, til en lille hemmelighed.

12 Brun gruppe Vi har haft et par uger uden helt den samme struktur som vi plejer. Den står stadig på indianertema som forberedelse til vores lejr. Vi har målt og klippet vores indianerdragter og farvet indianertegninger. Husk der er forældremøde vedr. lejren torsdag den 7.5 kl Jeg laver kaffe og hvis i synes vi skal ha kage til, så skal i selv aftale hvem der tager med I tillæg til vores indianerforberedelser arbejder vi med læsning, skrivningen og regning. Pga afsp blandt os i indskolingen har vi enkelte dage, som er meget anderledes, da vi dækker hinanden på disse dage. Tirsdag var vi f eks allesammen ude, hvor der var mulighed for fodbold, sækkeløb, tegning og leg på legepladsen på tværs af grupperne i første modul. På mandag dækker Anette - gruppelærer i orange - mit 2. Modul, hvor gruppen skal arbejde med deres portrætter, som skal forvandles til indianerportrætter og jeg glæder mig vildt til at se resultatet når jeg kommer tilbage tirsdag. Onsdag og torsdag i denne uge har gruppen været ved Sundhedsplejeske - de har et papir med hjem i tasken fra hende. Husk at Louise - Sundhedsplejersken - opfordrer jer, til at kontakte hende og lave en aftale, hvis i har noget i vi drøfte med hende. Go ekstra lang weekend Kh Anette Kære Sølv forældre. Det har været et par uger med et særligt fokus, fordi vi har måtte sige farvel til en klassekammerat. Men midt i de mange spørgsmål har vi da både nået Pelle og Molly, snakken om transportmidlernes udvikling og de andre faste elementer i vores dagligdag. Foran ligger to uger med intens fokus på lejren. Eleverne skal være medbestemmende ift mad, vi skal snakke aktiviteter og grupper, og i løbet af ugen ryger der et lejrbrev med hjem. Det betyder i øvrigt, at der ikke er "Pelle og Molly"-læsning før efter lejren igen. De skal dog arbejde med små teaterstykker, som de gerne må øve sig på hjemme også. Bemærk også, at mandag den 11/5 afspadserer jeg. Hav en dejlig weekend.

13 Kom alle med -sangen er nu indspillet færdig og musikvideoen er også færdig. Jeg har desværre ikke haft så meget tid til at redigere videoen, som jeg havde med vores Monster-rap. Men heldigvis er klassen tilfredse, og jeg er glad for, at det kommer til udtryk, at det er børnene selv, der har bestemt hvad der skal ske i musikvideoen. Jeg har sendt den af sted til Aktive timer i børnehøjde (Atib), og de har bekræftet, at de har modtaget både sang og musikvideo. Der er sidste frist for aflevering d. 1. maj, og lige nu har de vist modtaget 9 sange fra andre skoler/klasser. Jeg sendte først sangen uden video, og skrev at det havde været et rigtig godt forløb. Det var de meget glade for at høre, og ville meget gerne se musikvideoen også. Nu må vi se, om det er Hvid der vinder konkurrencen eller om de andre har lavet noget der er bedre. 3. klasse er vist den mindste klasse, der kunne indsende noget, og 6. klasse er den ældste, men vi venter med spænding. Videoen kan ses her på et skjult link: https://youtu.be/lr1qqrgswta Vi er færdige med Fandango arbejdsbogen, og jeg har snakket med klassen om, at vi frem til sommerferien skal arbejde med grammatik, som passer til der hvor de er lige nu. Jeg har udleveret kopiark med grammatik til 8 elever (dem der får grammatik-sæt 3), og har bestilt nye arbejdsbøger til de andre. De får en grammatikbog ved navn Pirana Dansk. De ved hvilke elever, der har samme sæt/bog som dem selv, og hvem de (ud over mig) kan spørge om hjælp eller blive spurgt om hjælp af. Vi læser stadig i Fandango Grundbogen, og snakker meget om teksterne (lige nu handler det meget om synsvinkel). Det er stadig vigtigt, at de husker en god frilæsningsbog der er stadig en del, der enten har glemt eller ikke har en frilæsningsbog endnu. Tak for nogle gode skole-hjem samtaler. Husk forældremøde torsdag d. 7. maj 18-19, som vil handle meget om lejr. God weekend Brian

14 Kære alle i Blå. I får bare en lille hilsen denne gang. Sidste fredagsbrev var langt - meget langt ;-) Jeg vil egentlig bare, rigtig gerne, opfordre jer til at tage imod de opgaver, der måtte komme omkring vores sommerlejr. Jeg har sendt en mail til Dorte om mad og indkøb, men håber I vil bidrage med at bage boller, kage m.m. Der er opgaver nok. Så vil jeg gerne udmelde nye skolehjemsamtale-tider. Jeg afholder samtaler torsdag den 8/5 og mandag den 11/5. De, som skal til samtale torsdag er dem, der også skulle torsdag den 16/4. Dem der skulle onsdag den 15/4 skal i stedet for mandag den 11/5. Hvis I vælger at bytte, vil jeg bare rigtig gerne vide besked. Håber det passer alle. Dejlig bededagsferie til jer herfra! Kh. Louise Kære rød Hvor er det bare dejligt at være tilbage! Jeg har fået den bedste velkomst man kunne ønske sig og hvad gør det ikke at komme med til VM, når man har den fornøjelse at kunne vende tilbage til verdens smukkeste skole og Danmarks sødeste klasse. Jeg har fået en masse inspiration, imens jeg har arbejdet som tilkaldevikar på den lokale folkeskole. Der arbejder mange med ugeskemaer. Metoden kaldes faktisk ugeskemarevolutionen, men jeg syndes, måske, det er at blæse det lidt stort op. Jeg har set det fungere på Hornslet skole og det tyder på at det samme gør sig gældende på NDF. Jeg har ganske enkelt lavet et skema med alt det klassen skal lave på 2 uger (det der svare til et emne + repitation). Jeg differentiere med farver hvilke sider, opgaver, ekstraopgaver, træningsopgaver, kurser, spil, app s, lege, m.m., hver enkelt elev skal nå på to uger. Hvide felter skal man lave, gul må man lave og sort må man ikke lave. Når de to uger er omme skal man have lavet alle de hvide og gerne mange af de gule. På den måde bliver undervisningen i højere grad tilpasset den enkeltes arbejdstempo og niveau. Det betyder samtidig at alt tavleundervisning fjernes fra matematiktimerne. Men hvordan lære de så noget nyt? Når de skal lære noget nyt, fx hvad procent er eller hvordan man laver et cirkeldiagram på ipad, så skriver man sig på listen og når der så er en lille gruppe kalder jeg på eleverne og giver et kursus. Imens de venter laver de bare nogle af de andre opgaver i ugeskemaet. Kulturen bliver at når det ringer ind til matematik, begynder man med det samme på at lave sit ugeskema. Når en opgave er løst krydser man sig af i skemaet. I disse to første uger prøver vi arbejdet med ugeskema af, men efter lejr bliver det sådan at hvis man ikke når sine hvide felter, måske fordi man kom til at snakke for meget, så må man lave det som lektier hjemme. Hvis man er syg eller er på ferie kan man stadig følge med og undgår huller. Jeg vil løbende være i dialog med hver enkelt elev (hvilket man har meget mere tid til), om de har for meget eller for lidt på deres skema. Om det er for let eller for svært eller om der

15 er noget i ugeskemaet de gerne vil have mere af en andet, så alle kan opnå succes hvis de gør det de kan. Hvis I har spørgsmål eller oplever problemer, skal I endelig kontakte mig. Vi skal snart på lejr :) Alle elever har fået et kompendium, med en masse info om turen, med hjem. Det skal læses af min. en forældre og underskrives, så jeg kan se I har modtaget informationen. Rød og orange skal afsted sammen og dertil har vi fået fornøjelsen af også at få Lise (tidl. lærer på NDF) med på turen. Lise har været på sagnlandet Lejre med lilla og grøn, så vi kan trække på hendes store erfaring og ikke mindst hendes skønne væsen. Det er vigtigt I ringer til mig hvis der er nogle spørgsmål eller noget jeg skal vide i forbindelse med turen. Med venlig hilsen Jeanette Kære forældre i Grøn Gruppe Tillykke med de kære unge mennesker med konfirmationerne. Selvom jeg faktisk ikke er en stor kirkegænger, så må jeg sige, at jeg nød netop grøns konfirmationsgudstjeneste. Det var dejligt at se dem fromme og stolte over deres dag, og fedt at se den glæde de udstrålede ved at optræde for familie og venner. Jeg kan nu godt afsløre, at vi i de sidste uger, også har brugt en del tid på at skrive taler, så jeg håber at nogle af jer blev glædeligt overrasket :) I den næste periode skal vi igang med et emnearbejde om Unge og multimedier. Vi bruger daglig dosis som grundmateriale, og emnearbejdet står beskrevet på s De skal arbejde med: hvordan man tilrettelægger et projektarbejde på længere tid, hvordan vælger man et emne, hvordan afgrænser man emnet, hvordan laver man problemformulering, hvordan skriver man spørgsmål, hvordan indsamler man oplysninger og materiale til sit emne, hvordan besvarer man sin problemformulering, hvordan laver man en undersøgelse, hvordan fremlægger man sit projekt, hvordan laver man en konklusion og meget mere. Grøn rykker fra på mandag ind i gulds grupperum, da der skal afvikles prøver for Guld i grøns grupperum. Dette bliver fremover grøns nye gruppelokale indtil de går ud af skolen. Forældremøde onsdag d. 6. maj Husk, at der er forældremøde i næste uge fra kl Jeg håber, at vi kan nå dagsordenen inden Dagsordenen ser således ud: 1) Status på gruppen - socialt - fagligt 2) Rejseaktiviteter - lilleskolefestival - lejrtur i 8. klasse 3) Festkultur og alkoholpolitik (forældrepunkt) - opsamling på sidste forældremøde - skolens rolle vs. forældres rolle 4) Evt.

16 Hvis I måtte have ønsker om et punkt til dagsordene, så skriv en mail til mig, så placerer jeg det under evt. Kontraktaftale fra sidste forældremøde Forældrene skal sammen tage ansvar for, at både børn og forældre sørger for at: 1) skabe en kultur for fest uden alkohol, hvor der er fokus på tema/aktivitet, som er det, der gør festen sjov i 7. og 8. klasse 2) have respekt for forskellighed i forhold til, at have lyst til at drikke alkohol via dialog i hjemmene 3) vi kontakter hinanden som forældre, hvis vi ser børn fra klassen gør noget som bekymrer os f.eks. drikker alkohol 4) aftalen drøftes igen i løbet af skoleåret 15/ 16 Ugeplan for resten af skoleåret ser således ud Mandag Onsdag Fredag Uge 19 Emne: Unge og multimedier Obs: vi flytter ind i nyt grupperum! Grammatik - tegnsætning - grammatip - verbers bøjninger Emne: Unge og multimedier Uge 20 Emne: Unge og multimedier Emne: Unge og multimedier Kristihimmelfartsferie Uge 21 (Faguge) Emne: Unge og multimedier Andet skema følger Emne: Unge og multimedier Andet skema følger Emne: Unge og multimedier (fremlæggelser) Andet skema følger Uge pinsedag OB-PROJEJKT MED TURKIS OB-PROJEJKT MED TURKIS Uge 23 OB-PROJEJKT MED TURKIS OB-PROJEJKT MED TURKIS OB-PROJEJKT MED TURKIS Uge 24 OB-PROJEJKT MED TURKIS OB-PROJEJKT MED TURKIS OB-PROJEJKT MED TURKIS Uge 25 Evaluering af året og hængepartier Evaluering af året og hængepartier Evaluering af året og hængepartier Uge 26 Sidste skoleuge De bedste hilsner - Stefan Kære Turkis!

17 Tak for et kort og godt forældremøde sidste onsdag. Det var Gitte -vores uu-vejleder- der fik det meste af taletiden, og som I kunne høre, er der mange uddannelsesmæssige ting at forholde sig til, OGSÅ som forældre. Jeg lovede at ridse de væsentligste punkter op fra mødet, her i fredagsbrevet, men husk også, at bruge indgangsportalerne på nettet. Gitte sagde bl.a.: Nye regler indenfor uddannelsesvejledning/optagelse på ungdomsuddannelse.: -der er skåret ned på vejledning...nu kun for de, der ikke erklæres egnet til den uddannelse de vil begynde på efter 9. klasse. Derimod kan man selvfølgelig stadig benytte sig af e-vejledning. Gitte vil desuden vejlede i fx brobygning og praktik. Dvs, at det er den unge og forældrene selv, der står for tilmelding af ungdomsuddannelse. -EUD...erhvervsuddannelserne. Nu skal man have min 02 i dansk og matematik for at komme ind. Tilsvarende krav er på tale i de gymnasiale uddannelser. Det er snittet i de skriftlige karakterer der tæller. -De unge, der ikke har et snit, som er adgangsgivende, efter 9. klasse, kan tage 10. klasse, eller gå på produktionsskolen. Der udarbejdes en uddannelsesplan i samarbejde mellem uu-vejleder, elev og forældre. -man søger ind på 9. klasse-karakteren som udgangspunkt. Man kan vælge at bruge 10. klassekarakteren. Man kan gå op til en optagelsesprøve. -uddannelsesmesse den 4 november i Grenå Søg videre vejledning på Her sidder "levende mennesker" man kan tale med. Endvidere ; ministeriets uddannelsesguide. På mødet talte I forældre også om alkoholen for skoleregi. Det er et punkt som skolen ikke blander sig i. I aftalte: at der ingen alkohol er i fester/sammenkomster i klasseregi. Denne aftale holdes indtil næste forældremøde efter sommerferien. Sidst, men ikke mindst; jeg løftede sløret for Studieturen i 9. klasse. Turen skal gå til Mallorca. Det er selvfølgelig med forbehold, da vi endnu ikke har de sidste aftaler på plads. Endvidere har vi jo før oplevet, at arrangøren ændrer rejsemålet op til afrejsen. Tidsrummet ligger ikke fast endnu. Der er lidt til kalenderen: mandag den 11. maj, får Turkis fornøjelsen af, at lave teater en hel dag. Vi får nemlig besøg af Prisme Forumteater, der laver workshop og teater med Turkis en HEL dag! God bededagsferie til jer alle Jose

18 Kære Guld. Mødetid inden hver prøve: 15 minutter FØR! Uge 19 Mandag, den 4. maj Dansk, retskrivning CD/HR/JJ Dansk, læsning CD/JJ Tirsdag, den 5. maj Matematiske færdigheder Digitalt DA starter prøven op HR/BN Onsdag, den 6. maj Dansk skriftlig fremstilling CD/EAA Torsdag, den 7. maj Matematisk problemløsning DA starter prøven op EAA + vikar Fredag, den 9. maj Almindelig skoledag Pause CD/EAA EAA + vikar Biologi (undervisning) CD/DA HR/DA Uge 20 Mandag, den 12. maj Tysk skriftlig CD + JJ Tirsdag, den 13. maj Normal skoledag Onsdag, den 14. maj Biologi CD + DA Torsdag, den 15. maj Kristi Himmelfartsdag Fredag, den 16. maj Ferie CD + JJ CD + JJ Skemaerne ligger også på FB-gruppen. Og det er jo ikke fordi, jeg ikke vil skrive mere, men det er jo dette, der tæller i de kommende par uger. Vigtigt er det, at de møder et kvarter før hver prøve og finder sig til rette, så der er ro på, når de skal i gang. Derudover er alt jo gennemgået på fyraftensmødet i sidste uge. Selvom der er hektisk pres på de unge netop nu, så er der ret godt styr på det hele. De er velforberedte og fortjener al mulig ros for at gennemføre og holde gejsten oppe.

19 God weekend herfra - Helena

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Fredagsbrevet uge

Fredagsbrevet uge Fredagsbrevet uge 4-2017 Nyt fra kontoret Kære alle. Tak til dem af jer der hjalp Dialogudvalget med at udfylde spørgeskemaet i forbindelse med afholdelsen af Dialogmødet i forrige uge. Og tak til dem

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27.februar 2015 Fredagsbrev nr. 812 Næste uge: 27.-28.februar 02.marts 03.marts 07.marts Udlejning Baunen Fælleemne Grundtvig Læringsfestival for lærer Bestyrelsen Visionsarb.

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fredagsbrevet uge 10. Nyt fra ledelsen

Fredagsbrevet uge 10. Nyt fra ledelsen Fredagsbrevet uge 10 Nyt fra ledelsen Kære allesammen. To spændende uger med fælles teaterprojekt er nu slut og sikke et forrygende og fantastisk forløb vi alle har været igennem. Der er blevet knoklet

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Efterårsferie tilmelding

Efterårsferie tilmelding Efterårsferie tilmelding Selvom vi næsten lige er startet på et nyt skoleår nærmer efterårsferien sig så småt. Få at kunne planlægge vores personaletimer har vi derfor brug for at vide hvem af jeres børn

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

UGEBREV nr. 33 uge 17

UGEBREV nr. 33 uge 17 UGEBREV nr. 33 uge 17 Ny elev Mathias, som har været her et par uger, er nu meldt ind i friskolen og er startet i Blå Gruppe. Hjertelig velkommen til Mathias og familie. Besøg til morgensamling På mandag

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 KALENDER FOR MAJ: Fredag

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Fredagsbrev uge 23-2012 Side 1 Indledning Side 3 Filuren Side 2 Side 4 Kalender, kontakt mm. Side 2 Pressemeddelelse Side 6 Balloner og Gud Så blev det

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. august 2013 Fredagsbrev nr. 748 Næste uger: 26. august 27. august 29. august UU-besøg 7.- 8.kl. Stig kursus Forældremøde indskoling Bestyrelsesmøde Mærkedag: 24. august 27.

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere)

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere) Ugebrev 27. maj 2016 Der er godt nok rigtig mange meddelelser mv. i dag -- God weekend fra redaktøren. OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Rigtig god sommerferie til alle!

Rigtig god sommerferie til alle! Juni 2015 Rigtig god sommerferie til alle! Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Krogsager Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Højmosen Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Bygaden @

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Ugebrev 40 Indskolingen 2014

Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Den kommende uge er, som I kan læse i fredagsbrevet PMU uge. Overskriften er Danske sange, og vi skal arbejde med dette på mange forskellige

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 Sammenlægningsfest Så er det i dag, at vi har sammenlægningsfest med Solbærkrogen. Vi håber at have nogle gode billeder at vise i næste uge. Naturtjek Christine har fortalt

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 Lejrtur Friskolens årlige lejrtur er fra onsdag den 31. juni til fredag den 2. juni. Alle får en invitation sammen med dette ugebrev. Vil man gerne have en printet udgave,

Læs mere

Den følgende beskrivelse tage udgangspunkt i, hvordan det ser ud i dec. 08.

Den følgende beskrivelse tage udgangspunkt i, hvordan det ser ud i dec. 08. Mellemtrinnet på Vinderød Skole (08/09). På Vinderød skole går man på Mellemtrinnet i 4. 5. og 6. klasse (fra skoleåret 09/10: 3. 6. kl.) Man har hjemklasse i den årgang, man hører til, men en del aktiviteter

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold:

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: M A J Aktuelt i maj s. 2 A dage i 0.B s. 3 A dage i 1. årgang s. 3 Ny legeplads s. 4 Odysseus s. 5 Skolens fuglekasse s. 6 Info s. 7 Side 2 AKTUELT I MAJ Torsdag 01 Træk af

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

UGEBREV nr. 02 uge 34

UGEBREV nr. 02 uge 34 UGEBREV nr. 02 uge 34 Kære børn og forældre Så er vi igennem den anden uge i det nye skoleår i dejligt vejr og en rar stemning på friskolen. Mon ikke vi også lærer en masse, når nu de andre betingelser

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. marts 2015 Fredagsbrev nr. 814 Næste uge: 13.marts 16. marts 18. marts 18. marts 19.marts 20 marts 20 marts 21. marts Cafeaften kl.19.00 7. klasse rejser til Slovenien 5.kl.s

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

UGEBREV nr. 35 uge 20

UGEBREV nr. 35 uge 20 UGEBREV nr. 35 uge 20 Skolefest Lige nu arbejdes der på højtryk for at stable et fantastisk teaterstykke på benene til skolefesten på torsdag. Programmet for skolefesten ser således ud: 18.15 Børnene møder

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere