til Sødring og Udbyhøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "til Sødring og Udbyhøj www.udbyhoj.dk"

Transkript

1 Velkommen til Sødring og Udbyhøj

2 Indholdsfortegnelse: 1. Sødring Udbyhøj Borgerforening 2. Komiteer og pensionistforening 3. Sødring Forsamlingshus 4. Udbyhøj Nord Lystbådehavn 5. Sødring Udbyhøj Jagtforening 6. Udbyhøj Købmandsgruppe 7. Udbyhøj Købmand og Bistro 8. Udbyhøj Strand 9. Sødring Kirke 10. Sødringholm 11. Udbyhøj færgen 12. Randers Fjord Camping 13. Udbyhøj Bo Bed & Breakfast 14. Kabyssen 15. Hjertestartere i byerne 16. SU-Events 17. Gallerier 18. Fjordcentret i Sødring 19. Sommerhusudlejning

3 Sødring Udbyhøj Borgerforening (SUB) Foreningen blev stiftet d. 22. maj 2003 På baggrund af en byvandring i Sødring og Udbyhøj, var der skabt en stor interesse omkring byerne og deres særpræg - specielt Udbyhøj, og der blev således taget initiativ til stiftelsen af Sødring Udbyhøj Borgerforening, som kunne være med til at varetage borgernes interesser. I samarbejde med Nørhald kommune er der sat gang i planerne til turismens fremme med et naturligt udgangspunkt i Udbyhøj havn og hav/fjordmiljøet. Har du spørgsmål eller kommentarer til repræsentanter af borgerforeningen, er du meget velkommen til at kontakte os: Kontakt: Se bestyrelsen på: Noget af det borgerforeningen står for i byerne, er bl.a. opsætning af juletræ i december, vi sætter flagstænger op ved arrangementer og til bededag, når der holdes konfirmation i byerne. Vi er talerør for borgerne til Randers Kommune og er i øjeblikket i gang med at revidere landsbyplan Udviklingsplan Sødring Udbyhøj. Vi er også en del af et større samarbejde, hvor vi afholder arrangementer i Udbyhøj. Flere år i træk, har vi lavet arrangement på Udbyhøj Havn den første weekend i september med Derudover laver vi sankthans bål på Havnen i Udbyhøj hvert år. Du kan blive medlem af Sødring Udbyhøj Borgerforening med personlig medlemskab på 50 kr. pr. år.

4 Se flere billeder fra Sødring Udbyhøj på: Hannahs billeder: https://plus.google.com/photos/ / albums?banner=pwa&pid&pids&oid Vi afholder generalforsamling i 3. kvartal, som regel i november. Som medlem af borgerforeningen har du nogle medlemsfordele: Leje af telt med borde / bænke Lån af flagstænger Ud over borgerforeningens bestyrelse, er der flere frivillige der har nedsat grupper til blandt andet: Fastelavnskomité: Se hjemmesiden: Juletræskomité: Se hjemmesiden: Råby og Omegns Pensionistforening Kontaktperson: Knud Erik Forsberg Olesen Tlf:

5 Sødring Forsamlingshus: Kontakt: Udlejer: Gurli Madsen Tlf: Mobil: BANKO: Hver Mandag frem til påske: fra til Døren åbnes kl Udlejningspriser: Servering tilbydes, kontakt formanden for info Udlejning ud af huset: Borde, stole, samt service udlejes. Kontakt udlejer for nærmere priser.

6 Udbyhøj Nord Lystbådehavn Fakta om Udbyhøj Lystbådehavn Bådpladsudlejning sker ved henvendelse til: Havnefoged Christian Heibel Godsk Tlf: Børnevenlig badestrand - Nye toilet- og badefaciliteter - Strøm og vand på alle broer - Kiosk og grillbar - Fantastisk lystfiskerområde - Kran - Miljøstation - Enestående natur - Legeplads - Købmand 300 m. - Slæbested - Fuglereservat - Campingplads 400 m. - Grillpladser - Kajakklub - Grejbank Omgivet af fjord, hav og en dejlig strand lige ved hånden, gør Udbyhøj Lystbådehavn til et yndet udflugtsmål for lystsejlere, lystfiskere og andet godtfolk. Havnen er renoveret og udbygget, og står klar til at modtage lokale og gæster. Ved fjorden, havet og stranden Her finder du den nye lystbådehavn i Udbyhøj en af de eneste lystbådehav ne i Danmark, der kun har fem minutters afstand til både fjord og hav. Lige midt i Kattegat, ved udmundingen af Randers Fjord ligger denne perle af en lystbådehavn. Med gode muligheder for sejlads både på fjord og i hav, med badestranden som nabo og med alle tænkelige modernefaciliteter. Her er plads til både børn og voksne med legeplads, børnehavn, grillområde, overdækket madpakkeplads, gode indkøbsmuligheder og skøn, skøn natur.

7 Sødring Udbyhøj Jagtforening Udbyhøj Strand Stranden ligger mellem Udbyhøj havn og Udbyhøj færgen. Men kan komme ned på stranden fra begge sider, og vi har flere år i træk haft blå flag. I 2004 anlagde Nørhald kommune en dejlig strand mellem færgelejet og havnen, som bade- og strandgæster fra nær og fjern har nydt hver sommer. Noget af stranden blev dog inddraget til den nye lystbådehavn, men efter havnen blev færdig, blev der endnu engang fyldt ekstra sand på, så den igen er attraktiv at bruge.

8 Udbyhøj Købmandsgruppe Bestyrelse: Se mere på: Kontakt: Karen M. Frederiksen (formand) Færgevej 12, 8970 Havndal, tlf Købmandsgruppen afholdt generalforsamling i slutningen af april. Vigtigste punkt på mødet var drøftelse af den nye situation i Udbyhøj, med tomme butiks- og cafélokaler og at træffe beslutning om, hvad vi gør nu. Det blev på generalforsamlingen besluttet, at vi vil forsøge at finde en sommerløsning af én eller anden slags. Det betyder, at forestillingen om en helårskøbmand er ikke længere målet (dog selvfølgelig stadig en mulighed). SOMMERBUTIK TIL UDLEJNING - UDBYHØJ NORD Købmandsgruppen Udbyhøj/Sødring søger forpagter til dejligt butik og cafe. Lokalerne er beliggende i Udbyhøj, som der en lille landsby på nordsiden af Randers Fjord. Der er husstande i lokalområdet, og der er en spirende turistudvikling i gang. Stranden, lystbådehavnen, campingpladsen, sommerhusene og de gode fiskemuligheder ved fjorden - gør Udbyhøj / Sødring attraktivt for sommergæster. Men vi mangler en sommerbutik, der kan forhandle de daglige fornødenheder, samt evt. tilbyde en kop kaffe, sandwich eller en is til gæster og lokale borgere.

9 Sødring Kirke Østjylland er det område i Danmark, hvor der er flest bevarede middelalderkirker. Rent kirkehistorisk er Østjylland et særdeles interessant område, da det hører til et af de rigeste i landet, hvad angår kalkmalerier. Sødring Kirke er et eksempel herpå. Her har en af middelalderens allerdygtigste kalkmalere - kaldet Sødring-maleren malet de flotte kalkmalerier, som er over 500 år gamle. SOGNEPRÆST: Uffe Espelund Klausen, Råby Præstegård Toftevejen 1, Råby, 8970 Havndal Tlf Fax MENIGHEDSRÅDSFORMÆND: Sødring: Sognepræsten Toftevejen 1, Råby, 8970 Havndal Tlf Sødringholm Gods. Sødringholm Gods med den hvidkalkede, tre-fløjede hovedbygning, blev opført efter en brand i Haven står i åben forbindelse med et stort og varieret plantage- og engområde, som kan besøges til fods eller på cykel.

10 Udbyhøj Færgen RANDERS FJORDS FÆRGEFART FÆRGEVEJ 80, UDBYHØJ, 8970 HAVNDAL Udbyhøj Kabelfærge: Sejltider for 1. sept april UDBYHØJ KABELFÆRGE Færgerne sejler **efter behov** i følgende tidsrum: **Der sejles uanset antal kunder ombord 1.maj 31. august Hverdage fra kl til kl Weekend/helligdage fra kl til kl september 30. april Hverdage fra kl. 07:00 til kl. 17:50 Weekend/helligdage fra kl 08:00 til kl. 17:50

11 Ṙanders Fjord Camping Startet den 1. april 1974 og har haft flere skiftende ejere indtil Torsten Hauch med familie overtog pladsen 1. april Randers Fjord Camping har 115 strømpladser samt 3 hytter. Den ligger ned til fjorden, hvor der er et rigt fugleliv og uanede muligheder for fiskeri, dejlige cykelture i omegnen, gåture på diget eller man kan bare nyde stilheden ved fjorden. Randers Fjord Camping Midtvasen 21, Udbyhøj nord 8970 Havndal Telf: Mobil: Hjemmeside:

12 UdbyhøjBo Bed & Breakfast Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord Bo tæt op ad havn, fjord og hav med en fantastisk natur. Helt tæt på stranden. Udbyhøjbo er den tidligere Udbyhøj Kro fra 1957, som for år tilbage blev ombygget til private lejemål. Bodil & Søren Cramer overtog ejendommen i november 2011 og beboer selv første salen af ejendommen. 2 lejligheder udlejes både på dagsbasis, weekend eller længere forløb. B&B 1: Lejligheden er med egen indgang, P-plads, terrasse, indgang med bryggers. Indeholder køkken, stue, so veværelse og stort badeværelse. På terrassen er der havemøbler og mulighed for at grille. Udover dobbeltseng i soveværelset er der sovesofa i stuen. Herudover 2 gæstesenge. I alt 6 sovepladser. Kan også bruges til møder, da der er projektor m.v. Ca. 110 m2. B&B 2: Lejligheden har entré, badeværelse, nyt køkken, soveværelse, stue, egen indgang og P-plads. Terrasse med havemøbler. Her er også sovesofa i stuen. I alt 4 sovepladser. Fantastisk udsigt over vandet. Ca. 50 m2.

13 Kabyssen, spisestedet på havnen Havnevej 28, 8970 Havndal Telefon: Kabyssen byder på is, pølser og grillmad og har åbent i sommerhalvåret - Åbner i marts og til september Hjertestartere: På Udbyhøj Lystbådehavn Hjertestarteren hænger ved madpakkerummet - tæt på havnekontoret. I Sødring: Den hænger ved indgangen til forsamlingshuset

14 SU-events Su-events er en arbejdsgruppe med medlemmer af forskellige foreninger.vi afholder et stort arrangement hvert år den første weekeend i september SU-events består af repræsentanter for hver af flg. foreninger: Sødring Udbyhøj Borgerforening Sødring Forsamlingshus Foreningen Udbyhøj Havn Sødring Udbyhøj Jagtforening (udtrådte 2013 efter septembermarked) Ommersyssel Jagtforening (med i 2014) vil skabe arrangementer der giver mennesker oplevelser ønsker at sætte området på kortet og udbrede kendskabet til vores mange tilbud vil gøre området attraktivt og øge turismen skabe sammenhold og samarbejde i lokalsamfundet frivillighed, samarbejde og fællesskab Målet er at gøre noget for lokalsamfundet, skabe liv og øge turismen. Vi vil bruge det. vi har i området, nemlig den skønne natur, og de råvarer, der er her. Vi vil huskes for de skæve og anderledes arrangementer der kan trække folk til og lave en god fest. Midlerne skal gå til de fire foreninger, der hver isæt formidler overskuddet og arbejder videre for deres medlemmer. Vores første arrangement var Nak og Æd i Sødring og fandt sted lørdag d. 3. september Det blev en stor succes med et lille overskud, som brugtes til en del af startkapitalen til det efterfølgende års Dyk og Pløk i Siden har SU-events arrangeret septembermarked i 2013 med bl.a. Country Sisters, og i 2014 stod den på Randers Fjord Festival med hovednavene Peter A.G og Dodo & the Dodos.

15 Gallerierne I Sødring og Udbyhøj finder du 2 gallerier med spændende skiftende og faste udstillinger. Der har været 3, men Galleri SgS i Sødring er lukket og bygningen er solgt til Karl Korfits Andersen og hans søster. De to familier har formodentlig tænkt sig at genåbne galleriet igen med tiden. Du vil kunne følge med på Galleri Dahl Kalvevasen 25 Sødring 8970 Havndal Galleri Dahl i Sødring er indrettet i en flot restaureret landbrugsbygning. I galleriet vises udstillinger med skiftende kunstnere, og i det tilstødende mindre udstillingsrum vises altid værker af en lang række faste kunstnere. Desuden salg af kunstkort og bøger samt øko-vin. Galleri Niclau Havnevej 31 Udbyhøj 8970 Havndal Galleriet er beliggende i et gammelt fisker/bondehus tæt ved fiskeri og lystbådehavnen i Udbyhøj N. Det lille hyggelige galleri er indrettet i den tidligere staldlænge, som også rummer atelier og keramikværksted.

16 Fjord-center Fjord-Centret Strandvej 20, Sødring Havndal - Tlf.: Mobil: / Fjord-Centret er en charmerende stråtækt 4-længet bondegård ( Karensminde fra 1880), ombygget til fritids- og feriested. Der er plads til rigtig mange såvel festglade gæster som overnattende. Med den skønneste beliggenhed midt i naturen, danner Fjord-Centret de perfekte rammer om famliesamlinger, store fester, lejrskole-ture, kurser/møder, firma-arrangementer mm. Sommerhuse Find sommerhuse til udlejning her: I Sødring ligger sommerhusområdet skallerhusene. Navnet stammer fra skalleproduktionen af hønsefoder, der tidligere foregik i 2 store lader på området. Det ligger lige ud til udmundingen af fjorden, og hvis man går en kilometer ud i vandet, som ikke er ret dybt, så kommer man til en skøn strand midt i havet, som kaldes revlerne. Det er et meget besøgt sted en varm sommerdag og vandet er skønt.

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

Samsø. Feriehuse Oplevelsesferie. www.samsoferiehus.dk

Samsø. Feriehuse Oplevelsesferie. www.samsoferiehus.dk Samsø Feriehuse Oplevelsesferie www.samsoferiehus.dk Den bedste ferie Samsø Feriehusudlejning - øens lokale udlejningsbureau - udlejer gode feriehuse, der er med til at skabe rammerne for den perfekte

Læs mere

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 80 - marts 2012

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 80 - marts 2012 SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 80 - marts 2012 SKRÅ-EN SKRÅ-en udgives af Fællesvirke Vest og udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september og

Læs mere

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø De Grafiske Feriehuse velkommen til en dejlig ferie på samsø Gode kollega Velkommen til din egen Ferieby! Bestyrelsen for de grafiske sommerhuse på Samsø (Sælvig Feriehuse) har med denne brochure fornøjelsen

Læs mere

Porten til Naturpark Randers Fjord

Porten til Naturpark Randers Fjord Porten til Naturpark Randers Fjord Ansøger Norddjurs Kommune og Randers Kommune arbejder sammen om etablering af Naturpark Randers Fjord. Randers Kommune står som den officielle ansøger på dette projekt,

Læs mere

hals Sommeravis Så blev der for alvor dækket Historien om hunden Læs side 10 De går efter det gode liv Læs side 16-17

hals Sommeravis Så blev der for alvor dækket Historien om hunden Læs side 10 De går efter det gode liv Læs side 16-17 LOplevelser og information til hele sommeren 2009 NR. 01 Sommeren 2009 ÅRGANG 1 hals Sommeravis gem avisen Så blev der for Historien om hunden Læs side 10 alvor dækket op i Lohals I år kan besøgende vælge

Læs mere

Information om Sahl by og omegn

Information om Sahl by og omegn Information om Sahl by og omegn Oplysninger om foreninger institutioner og erhvervsliv i området Sahl Borgerforening 2010 Forord Dette hæfte er udgivet af Sahl Borgerforening med formålet at informere

Læs mere

Fodnoten September 2011

Fodnoten September 2011 Fodnoten September 2011 Den lokalhistoriske arkivgruppe Med nyt fra; Fodby Lokalråd Den nye Margretheskoles bestyrelse Fodby Gymnastikforening Fodby Sogns Beboerforening Fodby Menighedsråd Fodby Forsamlingshus

Læs mere

Ved fjorden, havet og stranden

Ved fjorden, havet og stranden Ved fjorden, havet og stranden Vind i håret og hvide, fyldte sejl. Duft af saltvand og udflugt med madpakke. Velkommen til Udbyhøj Lystbådehavn Ved fjorden, havet og stranden Her finder du den nye lystbådehavn

Læs mere

33. årgang - nr. 2 - april 2015

33. årgang - nr. 2 - april 2015 33. årgang - nr. 2 - april 2015 Carsten Egø Nielsen holdt foredrag til åbent arkiv. Se mere på side 8. 1 AVREBJERG NYT udgives af H Havrebjerg. Medlemskab af Havrebjerg Sogneforening koster kr. 100 pr.

Læs mere

Dec 2013 5. årgang 8. udgave

Dec 2013 5. årgang 8. udgave Dec 2013 5. årgang 8. udgave ÅBENT ALLE DAGE FRA 06:30 20:00 TÆTTERE PÅ DIG OG DIN HVERDAG! F O R M A N D E N S F O R O R D Zebra-projektet på godt og ondt! For nylig afholdt vi i Gundsømagle en Zebra-event

Læs mere

LINÅ LAVEN MOLLERUP HÅRUP. Landsbyplan 2007-2020. Udarbejdet af Lokalrådet for Kløverbyerne www.kløverbyerne.dk

LINÅ LAVEN MOLLERUP HÅRUP. Landsbyplan 2007-2020. Udarbejdet af Lokalrådet for Kløverbyerne www.kløverbyerne.dk LINÅ LAVEN MOLLERUP HÅRUP Landsbyplan 2007-2020 Udarbejdet af Lokalrådet for Kløverbyerne www.kløverbyerne.dk en er udarbejdet af Lokalrådet for Kløverbyerne Henvendelse angående Landsbyplanen Lokalrådsformand

Læs mere

Løvvangen. Renoveringsprojektet ruller fremad. af kvarterets hus Se bagsiden. Nr. 11 oktober 2013

Løvvangen. Renoveringsprojektet ruller fremad. af kvarterets hus Se bagsiden. Nr. 11 oktober 2013 Løvvangen Nr. 11 oktober 2013 Nyt om renoveringen Invitation til indvielsen af kvarterets hus Se bagsiden Renoveringsprojektet ruller fremad Renoveringsarbejdet har bidt sig fast i Løvvangen. Og selv om

Læs mere

Tvede-Linde Jagtforening

Tvede-Linde Jagtforening Støvringgårdvej 27 Mellerup Tlf. 51862721 Tvede-Linde Jagtforening Salg af foder til hunde, katte, kaniner, fugle, høns og heste. Kom selv og se udvalget. Årg. 2007 nr.1 På gensyn. Poul Reenberg. Se også

Læs mere

Information om Sahl by og omegn

Information om Sahl by og omegn Information om Sahl by og omegn Oplysninger om foreninger institutioner og erhvervsliv i området Sahl Borgerforening 2010 3. korrektur Forord Dette hæfte er udgivet af Sahl Borgerforening med formålet

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

udviklingsplan TUNØ I BALANCE

udviklingsplan TUNØ I BALANCE udviklingsplan TUNØ I BALANCE 2011 2020 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion til Udviklingsplanen 3 2. Kort sammenfatning af konklusionerne/anbefalingerne 4 3. Baggrunden Hvorfor har Tunø valgt at udarbejde

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER Morten og Lone Lang er snart klar med salg af benzin og dieselolie. Hovedgaden var spærret og kranen klar til at sætte den 40000 liter

Læs mere

Undersøgelse vedrørende den fremtidige færgebetjening af Samsø

Undersøgelse vedrørende den fremtidige færgebetjening af Samsø Samsø Kommune/Trafikstyrelsen Undersøgelse vedrørende den fremtidige færgebetjening af Samsø Bilag Indholdsfortegnelse Årsag til positiv vurdering af Samsø som feriemål... 2 Sjælland og Jylland... 2 Årsag

Læs mere

ØSTFYNS MUSEER tilbud til skoler

ØSTFYNS MUSEER tilbud til skoler ØSTFYNS MUSEER tilbud til skoler Indhold Johannes Larsen Museet 3 Vikingemuseet Ladby 7 Nyborg Slot Farvergården 5 Borgmestergården 19 Johannes larsen museet om glæden ved kunst og natur Johannes Larsen

Læs mere

for Lyne Sogn Juni 2014 Johannes B Jensen cà 1969

for Lyne Sogn Juni 2014 Johannes B Jensen cà 1969 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni 2014 Johannes B Jensen cà 1969 Indhold: * Vennekredsen: Sankt Hansaften * Flagalè: * Kirkestien: Sankt Hansaften * Friskolen:

Læs mere

Ansøgning om optagelse. i projekt. Blomstrende Landsby 2013

Ansøgning om optagelse. i projekt. Blomstrende Landsby 2013 Ansøgning om optagelse i projekt Blomstrende Landsby 2013 Branderup en aktiv landsby med et stærkt lokalt engagement 1 Indholdsfortegnelse En blomst til Branderup Indholdsfortegnelse Indblik - Hvem er

Læs mere

INDENLANDSK SØMANDSMISSION

INDENLANDSK SØMANDSMISSION Sømandsmissionen Å r b o g 2 0 1 0 INDENLANDSK SØMANDSMISSION Evangeliet til søfolk og fiskere årsberetninger regnskab hovedbestyrelse hovedkontoret sømandsmissionærer fritidsmedarbejdere sømandshjem tilknyttede

Læs mere

Juli/August 2009 Årgang 13. nr. 6

Juli/August 2009 Årgang 13. nr. 6 Juli/August 2009 Årgang 13. nr. 6 Svar på digital-kritik - side 4 KW omtale - side 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 24 Butikscentrets fremtid under lup- side 14-17 Brøndens åbning - side 20-21 Lederen: Fremtidsplaner

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

GruppeMagasin 2014. Velkommen på SAFARI i Danmark. Vilde og spændende naturoplevelser. verdens billigste safari

GruppeMagasin 2014. Velkommen på SAFARI i Danmark. Vilde og spændende naturoplevelser. verdens billigste safari GruppeMagasin 2014 Velkommen på SAFARI i Danmark Vilde og spændende naturoplevelser verdens billigste safari Tekst og foto: Sort Safari Kære Tur Arrangør Vi har hermed fornøjelsen at præsentere en række

Læs mere

JUNI 2009. Hjarnø. Snaptun. Glud EN FÆLLES FREMTID UDVIKLINGSPLAN FOR GLUD, SNAPTUN OG HJARNØ

JUNI 2009. Hjarnø. Snaptun. Glud EN FÆLLES FREMTID UDVIKLINGSPLAN FOR GLUD, SNAPTUN OG HJARNØ JUNI 2009 Hjarnø Snaptun Glud EN FÆLLES FREMTID EN UDVIKLINGSPLAN FOR GLUD, SNAPTUN OG HJARNØ OBS Udviklingsplanen er et resultat af et fælles ideudviklingsprojekt for de tre lokalråd Glud, Snaptun og

Læs mere

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 85 - juni 2013

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 85 - juni 2013 SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 85 - juni 2013 SKRÅ-EN SKRÅ-en udgives af Fællesvirke Vest og udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september og december.

Læs mere

Forord Lise Nygaard Jensen Dorrit Thode Torben Mark Lene Riger-Kusk Frede Brunø Helle Faber Kirsten Mathiasen

Forord Lise Nygaard Jensen Dorrit Thode Torben Mark Lene Riger-Kusk Frede Brunø Helle Faber Kirsten Mathiasen Forord Med denne mappe ønsker Nøvling Samråd at præsentere landsbyen Nøvling for nye indbyggere i byen. På de følgende sider kan du derfor hente gode lokale informationer om både foreningslivet i byen

Læs mere