Referat fra ordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo II. År 2009, den 16. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandbo II.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo II. År 2009, den 16. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandbo II."

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo II År 2009, den 16. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandbo II. Generalforsamlingen blev afholdt i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø og havde følgende: DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning (Bestyrelsens skriftlige beretning vedlægges). 3. Regnskab 2008 (vedlagt). 4. Forslag fra bestyrelsen og medlemmerne: a. Forslag til budget 2009 (vedlagt) Budgettet er udarbejdet på baggrund af en stigning på 5,5% med virkning fra 1/ b. Bestyrelsens forslag til finansiering af sætningsskader på ejendommen med kr. 333,50 pr. fordelingstal, svarende til i alt ca. kr ,00. Særbidraget opkræves over 3 rater den 1/8, 1/9 og 1/10, jf. bilag A. c. Forslag fra Charlotte Søborg Ohlsen: 1) Opbakning til at ansøge Københavns Kommune om gårdfornyelse, jf. bilag B. 2) Opbakning til midlertidig gårdfornyelse. 5. Valg af bestyrelse og suppleanter. Bestyrelsesmedlemmerne Johnny Mortensen, Merete Theisler og Johan Hartmann er villige til genvalg. Bestyrelsen indstiller, det der sker genvalg. Der skal vælges

2 - 2 - et nyt medlem. Udover valg af bestyrelsesmedlemmer skal der vælges to suppleanter. 6. Valg af revisor. 7. Eventuelt (Emner under dette punkt kan ikke sættes til afstemning). Administrator var repræsenteret v/advokat Kristian Nørgaard. Nærværende referat er ikke en ordret gengivelse af det passerede, men alene en ekstrakt, der gengiver de væsentligste synspunkter og beslutninger. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Johnny Mortensen bød velkommen og udtrykte sin begejstring for det store fremmøde. Johnny Mortensen foreslog advokat Kristian Nørgaard som dirigent. Kristian Nørgaard blev valgt og takkede for valget og konstaterede generalforsamlingen lovlighed. Ved generalforsamlingen var der repræsenteret 49 ejere, repræsenteret enten personligt eller ved fuldmagt med et samlet fordelingstal på ud af Ad 2. Bestyrelsens beretning. Bestyrelsens beretning var udsendt til samtlige medlemmer sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Formanden Johnny Mortensen fik ordet og supplerede med kommentarer til diverse punkter i beretningen. Ad. Beretningens pkt. 2. Der har været en del større vedligeholdelse på ejendommen i år, blandt andet maling af opgangen Østbanegade 47 samt diverse undersøgelser i forbindelse med sætningssagen. Derudover har 2 lejere i kælderen, F.A. Larsen og Vinrosen opsagt deres lokaler, hvilket har medført en reduktion af lejeindtægten.

3 - 3 - Der er også blevet lavet et specificeret regnskab for vaskeriet, som er korrigeret med oplysninger fra 2007 og På baggrund af dette har bestyrelsen skønnet, at det er nødvendigt at få sat vaskerprisen op til kr. 15,00 og tørretumbling til kr. 2,00, hvilket vil blive iværksat senere. Ad. Beretningens pkt. 4. Bestyrelsen kan endnu engang kun opfordre meget kraftigt til, at beboerne udnytter det indrettede barnevognsrum og ikke placerer barnevogne i opgangene. Dette er en overtrædelse af brandregulativet. Ad. Beretningens pkt. 5 og 6 og 7. Igen i år har bestyrelsen desværre kunnet konstatere en del vandskader, blandt andet som følge af at der er lavet modernisering af lejligheder, som ikke er udført korrekt. Bestyrelsen kan kun opfordre til, at man bruger en ordentlig og autoriseret installatør og eventuelt tage viceværten Flemming Henriksen med på råd for at sikre, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Man skal også huske, at man har en forpligtelse til at holde sine fuger ved lige i fliserne, for at sikre, at der ikke er utætheder. Ad. Beretningens pkt. 8. Bestyrelsen og viceværten har med en stor arbejdsindsats fået lavet registrering af samtlige lofts- og kælderrum. Det har vist sig, at der har været nogle tomrum, som man efterfølgende er begyndt at leje ud. Ad. Beretningens pkt. 9. Det er konstateret, at der trods mange påmindelser stadig forefindes effekter på fællesarealerne, herunder trapper, loft og kælder. Dette er ikke acceptabelt. Der er derfor på ny arrangeret en runde, hvor der skal ryddes op, men det kan ikke være meningen, at foreningen skal forestå denne dyre oprydning, når det er beboerne selv, der sætter effekterne. Vi opfordrer derfor igen kraftigt til at beboerne udnytter de muligheder der er for at bortskaffe storskrald via den plads, som er i gården. Ad. Beretningens pkt. 14. Bestyrelsen vil arbejde på, at de nye postkasser sættes op inden udgangen af året.

4 - 4 - Der var herefter mulighed for at stille spørgsmål til beretningen. Der var et enkelt spørgsmål i relation til forhøjelsen af vaskeprisen, idet man må konstatere, at der er et faldende brug af vaskeriet og at bestyrelsen derfor bør overveje at reducere antallet af maskiner, såfremt man påtænker at købe nye. Det blev også fremført, at nye maskiner sparer penge, både på såvel vand og strøm, og derfor også vil kunne gøre vaskeriet mere rentabelt. Der var også et spørgsmål til antallet af vandskader på ejendommen, som blev fastslået til en ca. 5-6 stykker sidste år og at dette desværre har været kutymen gennem de sidste mange år. Det er bestyrelsens håb, at vi kan få nedbragt disse skader, da det er dyrt forsikringsmæssigt. Bestyrelsens beretning blev herefter taget til efterretning. Ad 3. Regnskab Kristian Nørgaard gennemgik det udsendte regnskab punkt for punkt og knyttede bemærkninger til de enkelte punkter. Der har været afholdt kr ,00 til vedligeholdelse inkl. de hensættelser der fremgår i posten vedligeholdelse og reparation. Regnskabet udviste et overskud på kr ,00. Der var herefter mulighed for at stille spørgsmål til regnskabet. En beboer spurgte om proceduren i forbindelse med større vedligeholdelsesarbejder, herunder maling af opgangen. Bestyrelsen oplyste, at der normalt indhentes 2 til 3 tilbud for at sikre, at man har et ordentligt beslutningsgrundlag. Der blev spurgt om, hvad tanken er med de øvrige trappeopgange og bestyrelsen oplyste, at man har en ambition om at fortsætte med trappemaling, men at man på grund af sætningssagen lige p.t. ikke har vurderet, at det var hensigtsmæssigt at bruge penge på dette. Der var også et spørgsmål til regningerne vedrørende GEO, som var blevet noget højere end det afsatte beløb. Bestyrelsen har skønnet det nødvendigt at få foretaget yderligere undersøgelser, idet rådgiveren meget kraftigt anbefalede, at man lavede diverse yderligere undersøgelser for at kunne belyse problemstillingen omkring sætningerne ordentligt. På baggrund af de undersøgelser der er lavet nu, har det været muligt at kunne træffe en god konklusion og tilrettelægge det videre forløb. Bestyrelsen er derfor tilfreds med det arbejde, rådgiveren har udført.

5 - 5 - Regnskabet blev herefter godkendt og der blevet givet decharge til bestyrelsen. Ad. 4. Forslag fra bestyrelsen og medlemmerne. a. Forslag til budget Budgettet er udarbejdet på baggrund af en stigning på 5,5% med virkning fra 1/ Advokat Kristian Nørgaard gennemgik det udsendte budget og meddelte, at det er bestyrelsens ønske at få sat budgettet op med 5,5% med virkning fra 1/ Årsagen til stigningen skyldes, at der opkræves kr ,00 til etablering af de nye postkasser, som er lovbefalet. Af budgettet fremgår det, at der vil være kr ,00 til den almindelige vedligeholdelse samt kr ,00 til eventuelle ekstra arbejder. Dette skønner bestyrelsen umiddelbart er tilstrækkeligt. Parkeringspladserne vil samtidig pr. 1/ sat op til kr. 250,00 pr. måned. Der var herefter mulighed for at stille spørgsmål til budgettet. En beboer forespurgte omkring det historiske i samarbejde med Strandbo I og Strandbo II. Der blev redegjort for de vedtægtsmæssige bestemmelser og at der er noget omkostnings fordeling med 60% til Strandbo II og 40% til Strandbo I. Man arbejder dog i bestyrelsen på at få den størst mulige opsplitning mellem de 2 foreninger, så de bliver uafhængige af hinanden. Viceværtydelse og renovation, som tidligere har været meget store poster er nu blevet delt og derfor er det kun mindre regninger, som refunderes. Budgettet blev herefter godkendt og det blev meddelt, at man vil modtage en regulering i forbindelse med opkrævning den 1/ og med tilbagevirkende kraft pr. 1/ b. Bestyrelsens forslag til finansiering af sætningsskader på ejendommen med kr. 333,50 pr. fordelingstal, svarende til i alt kr ,00. Særbidraget opkræves over 3 rater, den 1/8, 1/9 og 1/10. Advokat Kristian Nørgaard afgav en længere beretning omkring forløbet af hele sætningssagen. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling haft en tæt dialog med rådgiveren GEO med henblik på at få fastslået, hvad årsagen til sætningerne på ejendommen skyldes. Der er lavet diverse boreprøver og opgravninger for at konstatere, hvorledes ejen-

6 - 6 - dommens fundering er på nuværende tidspunkt. Der er endvidere blevet udarbejdet diverse nivellementer for at kunne konstatere, hvor i bygningen sætningerne er værst. I forbindelse med dette er det meget tydeligt konkluderet, at sætningen løber igennem 3 opgange (Østbanegade 33, 35, 37), som nøjagtigt svarer til det voldgravsanlæg, som ligger under bygningen. I det uddelte materiale fremkommer der en tegning, hvor man tydeligt kan se, at de 3 opgange kører tværs igennem dette voldgravsanlæg. Formentlig har man i forbindelse med opførslen af bygningen troet, at man nåede bundet af voldgraven, hvilket dog ikke efterfølgende har vist sig at være tilfældet. Der er derfor nu udarbejdet en plan for, hvorledes man kan nedpresse pæle m.v. for at sikre, at bygningen ikke sætter sig yderligere. Dette er blevet prissat tillige med overslag på diverse udbedringsarbejder i de berørte lejligheder og opgange. Der er lavet en detailregistrering i de 3 opgange vedrørende skævheder og andre defekter og der er her udsprunget 2 problemstillinger vedrørende henholdsvis stuegulve og badeværelsesgulve. For at belyse foreningens forpligtelse til at deltage i udbedringen af disse skader, fandt bestyrelsen det nødvendigt i årets løb af tage kontakt til professor Dr. Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, som har lavet et juridisk notat vedrørende foreningens forpligtelser. Af dette notat fremgår det, at foreningen ikke er forpligtet til at yde hjælp til de skæve stuegulve. Imidlertid er der en forpligtelse til at hjælpe med de badeværelsesgulve, som er defekte. Skaderne i badeværelsesgulvene skyldes ikke sætningen i ejendommen, men er generel for alle lejligheder, idet konstruktionen af badeværelsesgulvene er en terazzobelægning, som over tid flækker hen over det underliggende jern i gulvet. Da det kan være usikkert, hvem der har vedligeholdelsen af der overliggende terrazzogulv, har det altid været foreningens opfattelse, at det er foreningens anliggende at bidrage i et vist omfang til at sikre, at jernet udbedres og behandles og man derefter, afhængig af beboerens ønsker, aftaler en løsning omkring belægningen. Det er derfor tanken, at man reserverer et beløb på kr ,00 svarende til ca. 17 badeværelser, således at man i lighed med tidligere sager yder en individuel støtte til reparation af disse badeværelsesgulve. Der blev således tale om, at man foretager en individuel undersøgelse af hver lejlighed, såfremt behovet opstår for at reparere eller udskifte gulvet. Bestyrelsen må imidlertid konstatere, at man efter udsendelsen af materialet har modtaget en hel del henvendelser fra beboere, som er kede af, at der ikke er åbnet for en alternativ mulighed for finansiering af projektet. Bestyrelsen beklager, at denne situation er opstået. I forbindelse med udarbejdelsen af indkaldelsen var det bestyrelsens skøn, at det omtalte

7 - 7 - beløb var af en sådan størrelse, at de enkelte beboere havde mulighed for at indbetale dette kontant. Dette har været praksis i lignende sager med et beløb af nogenlunde samme størrelse. Bestyrelsen beklager derfor, at man har lavet et forkert skøn og har derfor siden udsendelsen af indkaldelsen arbejdet på at finde en alternativ løsning. Der blev derfor runddelt forslag til etablering af fælleslån med tilbud fra Nordea og vedhæftet beregning på henholdsvis et 5-årigt og 10-årigt fælleslån med variabel rente. Dette blev gennemgået og alle betingelserne vedrørende fælleslån blev opridset. I korte træk vil der være 2 muligheder for beboerne fremover. Enten kan man vælge at indbetale kontant eller også kan man deltage i fælleslånet. Hvis man deltager i fælleslånet hæfter man for dette med 1½ gang sit fordelingstal. Bestyrelsens anbefaling vil være, at man tager et 5- årigt lån med variabel rente og skulle renten svinge meget igennem perioden, vil det blive nødvendigt at forlænge løbetiden en anelse, idet man gerne vil fastholde den samme ydelse i hele perioden. Beboerne vil i regnskabet kunne notere sig, hvad deres renteudgift er og udnytte dette som rentefradrag på deres selvangivelse. Lånet vil altid kunne indfries til kurs 100 mod et mindre gebyr til bank og administrator. Der var herefter mulighed for at stille spørgsmål til sætningssagen og dennes finansiering. Der var stor spørgelyst og ikke alle spørgsmål vil kunne refereres nøjagtigt her, men de væsentligste punkter forsøges gengivet: Der blev forespurgt, om hvorvidt det fortsat er muligt at bo i lejlighederne, medens arbejdet står på. Umiddelbart skønnes det ikke at give nogen problemer i lejlighederne. Der kan dog forekomme mindre støjgener i forbindelse med opbrækning af gulvet m.v. Da arbejdet skal udføres ved at pælene nedpresses i jorden, vil der ikke være de store gener med nedramning af pæle. Efter generalforsamlingen er det konstateret, at denne oplysning er forkert. Der vil ske både nedpresning og nedramning af pæle i forbindelse med arbejdet. I budgettet er der medtaget en udgift til kældervægge, hvilket er afsat i det tilfælde, at man har behov for at nedbryde en væg og at isætte pæle på dette sted. Betalingsterminerne blev også drøftet og det blev oplyst fra administrators side, at man i forbindelse med den nye mulighed for fælleslån vil foreslå en skæringsdag for kontant indbetaling og såfremt man ikke har indbetalt der, deltager man automatisk i fælleslånet, som optages fra samme dato. Derefter har man alle pengene i kassen og kan iværksætte arbejdet.

8 - 8 - En beboer meddelte, at han havde modtaget en fuldmagt og ønskede at oplæse nogle bemærkninger i denne forbindelse, hvilket blev gjort. Der blev drøftet, om hvorvidt der er risiko for nye sætningsskader på ejendommen, herunder blandt andet at man har konstateret nogle nye små revner i facaden, som er opstået i forbindelse med den omkørsel der har været af trafikken, hvor der på ny var særdeles tung trafik på Østbanegade. Beboerne bør erindre, at man tidligere har haft Ring 2 kørende omkring os og ejendommen har derfor været vant til tung trafik. Det udarbejdede nivellement har heller ikke vist, at der skulle være sætninger længere henne i bygningerne. Der er tillige blevet lavet prøvemålinger i 3 andre lejligheder rundt på ejendommen, som ikke har vist nogen sætninger af nævneværdig karakter. Det blev også oplyst, at kommunen har meddelt, at man forventer at pålægge ny støjfri asfalt og man også vil overveje eventuel skråparkering. En beboer fremførte, at hun mente, at der burde have været afholdt en ekstra ordinær generalforsamling for at fremme tempoet på sætningssagen. En beboer fra en af de berørte lejligheder ønskede også at understrege, at han meget gerne ville have arbejdet udført så hurtigt som muligt, idet de er bekymrede for at bo i lejligheden. Bestyrelsen oplyste, at man allerede nu har givet rådgiver besked på at udarbejde projekt for arbejderne, som herefter kan danne grundlag for tilbudsgivning/licitaion. Når disse tilbud foreligger, vil bestyrelsen tage stilling og vælge det billigste tilbud under forudsætning af, at det ligger under den beløbsramme, som gives til bestyrelsen på kr ,00. Skulle arbejdet blive dyrere, kan man ikke igangsætte arbejdet og der må blive indkaldt til en ekstra ordinær generalforsamling. Såfremt arbejdet bliver væsentligt billigere, er det bestyrelsens ambition, at pengene skal betales tilbage til beboerne. Der var ønske fra beboerne om, at der sikres et højt informationsniveau under sagen og at man bliver informeret om diverse tilbud m.v. Der blev også fremsat ros til bestyrelsen for særdeles godt forarbejde og at bestyrelsen trods det forkerte skøn omkring den kontante indbetaling skal have ros for at have fundet en alternativ mulighed vedrørende fælleslånet.

9 - 9 - Den offentlige pulje til renoveringsarbejder blev også kort berørt, idet det ikke er muligt i denne sag at søge. Dette skal gøres individuelt. Der blev herefter afholdt en kort pause, hvor bestyrelsen benyttede chancen til at tilpasse forslaget til følgende formulering: Bestyrelsen indstiller forslag til finansiering af sætningsskader på ejendommen med kr. 333,00 pr. fordelingstal, svarende til i alt kr ,00. De enkelte beboeres indbetaling kan enten ske kontant senest den 1/ eller også skal generalforsamlingen bemyndige bestyrelsen til at optage fælleslån med en 5-årig løbetid og variabel rente i et anerkendt stort pengeinstitut. Der blev herefter foretaget afstemning ved håndsoprækning. Alle fremmødte stemte for, på nær 1 som stemte imod. Forslaget blev herefter vedtaget og der vil blive udsendt skrivelser med angivelse af kontonummer, hvor beboere der ønsker det, kan indbetale kontant og der vil blive fremsendt nærmere information vedrørende fælleslånet. c. Forslag fra Charlotte Søborg Ohlsen: 1) Opbakning til at ansøge Københavns Kommune om gårdfornyelse, jf. bilag B. 2) Opbakning til midlertidig gårdfornyelse. Forslagsstilleren fik ordet og redegjorde for, at hun bor i nr. 45 og ønskede en forbedring af gården. Forslaget var opdelt i 2, som vedrører henholdsvis 1. Muligheden af at komme på en venteliste for at komme i betragtning til en kommunal gårdfornyelse og 2. Opbakning til en midlertid gårdfornyelse. Det blev oplyst, at puljen til byfornyelse midlertidigt er lukket og at man først tidligst vil kunne komme i betragtning efter Ønsket er således at man kan komme på ventelisten og herefter afvente kommunens vurdering af, hvorvidt man kan komme med i puljen. Det er herefter kommunen der forestår udgiften til etablering, men ejendommen afholder selv udgiften til senere vedligeholdelse. Det blev oplyst, at kommunen vil kræve, at dette også godkendes i Strandbo I, hvor det blev oplyst, at dette punkt også er til afstemning. Det er også tanken, at man eventuelt kan spørge naboejendommen Gefion om, hvorvidt de ønsker at være med på længere sigt i en fællesgård. Der var herefter en længere diskussion om punktet, idet det blandt andet blev fremført, at

10 man skal være opmærksom på, at forslag 1, såfremt man gik ind for en gårdbyfornyelse vil medføre, at alle p-pladserne skal nedlægges. Dette vil betyde, at de ca. 20 biler fra gården skal flyttes ud på gaden. Der blev også fremsat bekymring om, at vedligeholdelsesudgiften vil være for stor og at man afgiver bestemmende indflydelse overfor kommunen. Der var heller ikke et stort ønske om at udvide et samarbejde yderligere omkring gården med endnu en ejendom, idet det er svært nok at få en dialog med Strandbo I. Alternativet kunne være, at man selv valgte at lave en løsning af renovering af gården, så man har mere indflydelse på det selv. Der blev også fremsat bekymring omkring støj i gården, idet en anderledes udseende gård kunne give mere aktivitet og mere støj. Dette kunne dog afhjælpes ved et godt ordensreglement. Det blev dog på ny understreget, at forslaget kun går på at komme på ventelisten og på baggrund af dette blev der foretaget afstemning. 35 stemte for og 2 imod. Der blev fremsat ønske om, at det blev understreget, at der ikke hermed er besluttet, at der skal laves en ny gård. Punkt 2 om opbakning til midlertidig gårdfornyelse blev ivrigt debatteret, idet selve forslaget indeholder diverse fremhævede ønsker om arbejder i gården. Derudover fremgår det i tekstdelen, at det også er forslagsstillerens ønske at få lukket porten, så gården bliver mere privat og børnene kan lege sikkert. Der var herefter en lang diskussion om, hvorvidt forslaget med sin formulering kunne danne grundlag for, at man kan lukke porten og det blev repeteret, at man sidste år havde afstemt om dette, hvor det var blevet nedstemt. Derfor blev det blandt fremført, at det burde have fremgået tydeligere af forslaget, såfremt det var en portlukning forslagsstilleren i realiteten ønskede. Der var flere, der fremsatte stor positiv ros for de øvrige arbejder, som var foreslået, men disse var dog ikke budgetsat. Derfor blev det drøftet, om hvorvidt bestyrelsen kunne afholde nogen af udgifterne under den almindelige løbende vedligehol-

11 delse. Det blev blandt andet drøftet, om man kunne opsætte nogle løse pullerter ved skraldeområdet for at forhindre høj hastighed fra de kørende biler. Konklusionen på en meget lang diskussion blev, at forslagsstilleren ønskede at man afstemte om de 6 anførte punkter og at punktet vedrørende porten blev udtaget, hvorefter forslagsstilleren eventuelt ved næste års generalforsamling kan fremkomme med et gennemarbejdet forslag med budget med henblik på at få lukket porten. Det blev således sat til afstemning, hvorvidt der var flertal for at give gårdudvalget opbakning til en midlertidig gårdfornyelse, som skulle foregå ved at gårdgruppen kommer med forslag, som skal sendes til bestyrelsens godkende med henblik på vurdering af økonomi og forsvarlighed. Der blev herefter foretaget afstemning. 32 stemte for og 3 stemte imod. Ad. 5. Valg af bestyrelse og suppleanter. I bestyrelsen sidder formand Johnny Mortensen, Johan Hartmann, Merete Theisler og Karina Østergaard. Karina Østergaard havde ønsket at trække sig fra bestyrelsen. De 3 øvrige var villige til genvalg. Som nye kandidater blev opstillet Lennart Konow, Valentin Nordstrøm, Eva Kops. Der blev herefter foretaget skriftlig afstemning. Resultatet blev: Formand Johnny Mortensen: stemmer Johan Hartmann: stemmer Eva Kops: stemmer Merete Theisler: stemmer Valentin Nordstrøm: stemmer Lennart Konow: 749 stemmer Bestyrelsen består herefter af: Johnny Mortensen, Johan Hartmann, Merete Theisler og Eva Kops. Som suppleanter blev valgt: Valentin Nordstrøm som 1. suppleant og Lennart Konow som 2. suppleant.

12 Ad. 6. Valg af revisor. Der var genvalg til Statsautoriseret revisor Aksel Christensen. Ad 7. Eventuelt. Der blev forespurgt om muligheden for at opsætte altaner. Der blev kort redegjort for, at dette har været belyst tidligere og at man er velkommen til at tage bolden op, men der har ikke været basis for det igennem den senere tid. I opgang 33 blev det oplyst, at der er hensat nogle flyttekasser i kælderskakten, hvilket er uhensigtsmæssigt i relation til brand. Flemming Henriksen bør sikre, at disse bliver fjernet. Det blev også kort nævnt, hvad man kunne gøre for at nedsætte hastigheden i gården og dette er tidligere drøftet, idet man kan overveje at opsætte pullerter eller plantekasser på taktiske steder, så man kan sikre, at hastigheden nedsættes. Dirigenten takkede for det fine fremmøde. Generalforsamlingen hævet. Som dirigent: Kristian Nørgaard

Referat fra ordinær generalforsamling 2010 i E/F Strandbo II. År 2010, den 27. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandbo II.

Referat fra ordinær generalforsamling 2010 i E/F Strandbo II. År 2010, den 27. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandbo II. Referat fra ordinær generalforsamling 2010 i E/F Strandbo II År 2010, den 27. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandbo II. Generalforsamlingen blev afholdt i Østerbrohuset, Århusgade

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo

Referat af ekstraordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo Referat af ekstraordinær generalforsamling 2009 i E/F Strandbo År 2009 den 28. september kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i E/F Strandbo II. Den ekstraordinære generalforsamling blev

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 2011 i E/F Strandbo II

Referat fra ordinær generalforsamling 2011 i E/F Strandbo II Referat fra ordinær generalforsamling 2011 i E/F Strandbo II År 2011 den 11. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandbo II i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø og havde

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling 2010 i E/F Strandbo II

Referat af ekstraordinær generalforsamling 2010 i E/F Strandbo II Referat af ekstraordinær generalforsamling 2010 i E/F Strandbo II År 2010 den 24. februar kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i E/F Strandbo II. Den ekstraordinære generalforsamling blev

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til:

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til: A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 01042-0001 18.4.2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Enghavevej, afholdt den 6.4.2017 kl. 19.00 Dagsorden:

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Herbo-Administration A/S

Herbo-Administration A/S G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2015, den 1. december kl. 18.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Den

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Deltagere: Lejlighed 1, 2 (m. fuldmagt), 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20 og 22

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Den 27. april 2010, kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård. Generalforsamlingen afholdtes i Kildevældskirkens

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

- - Dato: REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. 23 apr 2012. 3. Bestyrelsens forslag til tilsidesættelse af kr. 250.000,- til vedligeholdelse

- - Dato: REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. 23 apr 2012. 3. Bestyrelsens forslag til tilsidesættelse af kr. 250.000,- til vedligeholdelse - - ANDELSBOLIGFORENINGEN PEBLINGE DOSSERING 30 (PD30) Nr.: 12154 Peblinge Dossering 30 2200 København N Dato: 09 MAJ 2012 (Bedes anført ved henvendelser) REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23 apr 2012

Læs mere

År 2011 den 11. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Grøndals Parkvej 14-20 og Gudenåvej 17-19 i Pilegården, Brønshøjvej 17.

År 2011 den 11. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Grøndals Parkvej 14-20 og Gudenåvej 17-19 i Pilegården, Brønshøjvej 17. År 2011 den 11. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Grøndals Parkvej 14-20 og Gudenåvej 17-19 i Pilegården, Brønshøjvej 17. Punkt 1 Valg af dirigent. Formanden Ritta Hjort bød velkommen

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vesterparken afholdt den 27. maj 2015.

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vesterparken afholdt den 27. maj 2015. Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vesterparken afholdt den 27. maj 2015. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab og revisors påtegning. 4. Overskuddets

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

År 2017 torsdag den 6. april kl afholdtes generalforsamling i E/F Grøndalshave.

År 2017 torsdag den 6. april kl afholdtes generalforsamling i E/F Grøndalshave. År 2017 torsdag den 6. april kl. 18.00 afholdtes generalforsamling i E/F Grøndalshave. Punkt 1 Valg af dirigent. Formanden Jette Andersen bød velkommen og der blev lavet en præsentationsrunde. Administrator,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF. 86 18 06 87 Valby, den 6. maj 2009 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

VANDRØR (STIGESTRENGE), FALDSTAMMER M.V. 2) Bestyrelsen fremsætter på baggrund af gennemgang ved 2 orienteringsmøder følgende

VANDRØR (STIGESTRENGE), FALDSTAMMER M.V. 2) Bestyrelsen fremsætter på baggrund af gennemgang ved 2 orienteringsmøder følgende E/F Godthåbs Have GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 (EKSTRAORDINÆR) År 2015, tirsdag den 24. februar kl. 18.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i E/F Godthåbs Have i bestyrelsens mødelokale, ejendomskontoret

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

A/B VARDEGADE REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI Advokat (H), partner Henrik Qwist

A/B VARDEGADE REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI Advokat (H), partner Henrik Qwist A/B VARDEGADE 25-27 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 7. JUNI 2018 Advokat (H), partner Henrik Qwist hq@qbadv.dk 19. juni 2018 J.nr. 10305 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist

A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER Advokat Henrik Qwist A/B KASTRUP HAVEBY REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 Advokat Henrik Qwist hq@qbadv.dk 28. september 2016 J.nr. 10076 QWIST & BRÆMER ADVOKATPARTNERSELSKAB Rådhuspladsen

Læs mere

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09 Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Lejlighed 3: Birte Iversen fordelingstal 0,09 Lejlighed 4: Mogens L Jensen fordelingstal

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt 13-03-2012 Referat af Stiftende Generalforsamling A/B Bomhoffs Have År 2012 den 13. marts afholdtes på Frederiksberg Gymnasium, Falkoneer Plads 2, Frede-riksberg, stiftende generalforsamling for en andelsboligforening

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling A/B Enghaven Referat af ordinær generalforsamling Afholdt torsdag den 24. april 2014 kl. 19.00 Vesterbro Ny skole - indgang overfor nr 24 og 26 i Ejderstedgade Generalforsamlingen blev afholdt med følgende

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN 1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN Tirsdag den 27. juni 2006 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Øresundsparken. Generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Solvej

Ejerforeningen Solvej Ejerforeningen Solvej Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2011 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2010/11. 3. Årsregnskab for 2010/11 til godkendelse.

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING --oo0oo-- LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015, KL. 15,00 ODENSE MALERLAUG S LOKALER Klokkestøbervej 33, 5230 Odense M --oo0oo-- Projekt: istandsættelse af trappeopgange

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Jour. nr. 460 17. april 2007 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V År 2007, mandag den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Følgende ejerlejligheder var repræsenteret: 101, 103, 105, 204, 205, 207, 304, 307, 403, 404, 407,

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere