Grækenland 2016 kulturrejse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grækenland 2016 kulturrejse"

Transkript

1 Grækenland 2016 kulturrejse Øhop tur med fokus på kultur, historie, vandreture. Der må forventes en del sejllas mellem øerne, og dermed også risiko for forsinkelser, samt ændringer af rute og rækkefølge. Til gengæld vil det blive en tur med oplevelse af øernes forskelligheder og kulture. Turen vil have meget fokus på kultur og historie, vi skal dog forsat snuse til naturen og et par vandreture. Vi vil koncentrere os om øerne Andros, Tinos, Mykonos, Delos, Iraklia og Naxos. Rejseleder/arrangører. Uffe Nielsen, restaurant Den Gamle Smedie & restaurationen i Vittrup centret Har gennem de senere år arrangeret en lang række vinrejser i Europa, samt rejser til det græske øhav. Har gennem hele livet rejst jorden rundt, først som sømand og senere som turarrangør og i forbindelse med tidlidsjob. 9 maj. Afrejse med KLM fra Ålborg kl med forventet ankomst til Amsterdam 7.50 Herfra videre med KLM kl med forventet ankomst til Athens lufthavn Venizelos airport Kl ( Grækenland er tidsmæssigt 1 time foran dansk tid) Check in skal foregå senest 1 time før afgang. Der tages bus til Rafina færgehavn som ligger nordøst for Athens lufthavn, tæt på den ordinære Marathon rute, der siden har givet navn til de i dag populære maraton løb. Ved ankomsten til Rafina, finder vi en Taverna for frokost. Færgen til Andros sejler 17.15, sejlturen vare 2 timer, vi vil have ankomst til Andros, kl.19.15, herefter tager vi lokal bussen til Batzi, en køretur på under 30 min til vores overnatningssted, Hotel Chryssi Akti. Der ligger meget centralt og ned til vandet, har selv overnattet der for år tilbage. Aften fri til udforskning af byen. 10 maj Der vandres direkte fra bostedet ud på vores første tur, hvor målet er klosteret Zoodochos Pigi ( livets Kilde) der bor nu kun en håndfuld nonner, hvor der tidligere var Munke. der er adgang til klosteret, og hvis min ven Lui**, forsat er levende vil han kunne fortælle om sin barndom, hvor han med æsler transporterede produkter fra faderes landbrug op til klosteret. ** Lui var/er restauratør gift med en sød kone fra Georgien, jeg havde meget kontakt med ham for en del år siden, hvor han ville have mig med til Geogien og åbne en restaurant, men er i tvivl om han forsat er der. Efter endt tur, som forventes at være færdig lige over middag, er der fri resten af dagen i Batzi, dog vil der for de glade vandre være mulighed for yderlig en vandretur efter frokost op til Kato Katakoilos, som skulle

2 være kendt for sine musik og danse festivaler ( har travet derop flere gange, men aldrig hørt eller set musik og dans, men en utrolig flot vandretur er det da ca. 10 km.) Batzi er øens næst største by, med meget græsk turisme, ikke så meget fra det øvrig Europa 11 maj Denne dag går turen til hovedbyen Hora eller her på øen tit omtalt som Andros, altså samme navn som øen. Her bor nogle af Grækenlands rigeste skibsreder. Hovedgaden er belagt med marmor fliser, og der ligger det en prægtig hus efter det andet. Byen har et museum med blandt andet billeder af Picasso, forenden af halvøen ligger middelalderbyen Kato Kastro, med yderst i bugten statuen af Den ukendte sømand det er også herude man finder kirken Panagia Theoskepasti, hvor sagnet siger at præsterne ikke havde penge til kirkens tag, så skibet der kom med træet sejlede igen, det løb efterfølgende ind i en storm, besætningen bad Jomfru Maria om hjælp og lovede til gengæld at sende ladningen tilbage til Andros, havet blev omgående rolig og kirken blev kaldt Theoskepasti der betyder skærmet af gud Efter nogle timer og frokost på en af de lokale taverne, forlader vi hovedbyen, for derefter at tage et kig på den sydelig del af øen, som er beriget med kilder og dermed frodighed. Resten af eftermiddagen og aften bruges hjemme ved Batzi. 12 maj Vi tager den første morgen færge fra Garvin mod Tinos Sejltiden ca. 1½ times sejlads, På Tinos vandre vi ind til byen, hvor vi skal kigge lidt på klosteret ( vi må lige løse det, hvad vi gør med bagagen imens), hvortil alle troende græsk ortodokse skal besøge en gang i deres liv, helst kravlende på knæ nede fra havne området og op til klosteret, man har dog anlagt en sti belagt med tæppe, så man ikke får slidt hul på bukserne, byen bære meget præg af at der kommer mange religiøse turister til øen, vi bruger dagen til besøg på klosteret, som er utroligt rigt og sidst jeg var der fik vi lejlighed til også at se skattekammeret og få lov at kysse et ikon. Sidst på eftermiddagen alt efter hvordan vi kan få færgen til at passe forsætter vi med en kort sejlads til øen Mykonos, hvor vi skal have vores næste overnatning på Damianos Mykonos Hotel og forhåbentlig nå en lille aftentur med spisning. 13 maj Mykonos by er en utrolig flot by, men også meget turistet ø/by, i forbindelse med vores besøg, vil vi få øens maskot, Pelikanen Petros at se, det er også her vi finder Grækenlands svar på Venedig, med hus der står ud til vandet, byens kirker og ikke mindst deres tage er meget fotogen og er efter Santorini, noget af det mest affotograferet, byen er på grund af turister, fyldt med guldsmedje forretninger samt diverse souvenirens forretninger, men på en meget charmerende måde i de smalle gader og gyder, vi bruger dagen til opdagelse i byen og fotografering. Blandt andet er der en del restaureret Kyklader vindmøller.

3 ( Dagen vil være byvandring) 14 maj Dagstur til Delos Den hellige ø, hvor vi historisk kommer meget langt tilbage, der er mange myter og historie om denne ø og det er meget anbefalings værdig at læse lidt om øen inden ankomsten, da den er meget spændende at gå på opdagelse på. Herunder har jeg prøvet at lave en kort beskrivelse af stedet. Ifølge myterne flød den lille ø rundt i det græske hav, indtil Leto, som var besvangret af Zeus og på flugt fra den skindsyge Hera, fortvivlet bad om at måtte søge tilflugt her. Fire søjler hævede sig fra havbunden, og øen blev liggende midt blandt Kykladerne. Her fødte Leto under palmerne først Artemis og derefter Apollon. Delos har sandsynligvis været beboet siden slutningen af det 3 årtusinde f. Kr. Apollon- kulten blev bragt til Delos omkring 1000 år f. Kr. af joniske søfarende. Det 8 århundrede f.kr. blev begyndelsen til Delos blomstringstid, og øen blev både religiøst centrum og handels- og sømagt i Det ægæiske Hav. Efter slaget ved Salamis i 480 f.kr. blev Delos i 477 f.kr. en del af Det Attisk- deliske søforbund. I 454 f.kr. bragte Athen- formentlig af sikkerhedsmæssige grunde alle værdier fra Delos til Athene Parthenos på Akropolis. Gennem det såkaldte lån af disse skatte finasierede Perikles sine byggearbejder på Akropolis, mens andre medlemmer af forbundet forgæves proteserede. I 314 f.kr. befriede makedonerne Delos fra det attiske herredømme, og hellenistisk tid blev Delos igen centrum i et øforbund. I 168 f.kr. erklærede det romerske senat Delos for frihavn. Det skete først og fremmest for at udkonkurrere Rhodos. Herefter blomstrede handlen, og det er således ikke uden grund at forfatteren Lawrence Durrell kaldte Delos for den antikke verdens Wall Street Skibsreder og købmænd slog sig ned på Delos og der blev bygget store bolig områder, man skønner at der på et tidspunkt var omkring indbygger Delos blev desuden centrum for slavehandle, når handlen gik livligst til handles der op til slaver på en enkelt dag. Storhedstiden blev brat afbrudt da Mithridates 6., konge af Pontus i det nordøstlige Lille asien, hærgende og plyndrende erobrede Delos i 88 f.kr. Romerne generobrede øen og genopbyggede det ødelagte, men allerede i 69 f.kr. blev alt ødelagt igen af pirater og beboerne slæbt bort som slaver, siden har Delos ikke været beboet. ( læs gerne mere om den interessant ø, inden besøget her) 15 maj Tager vi færgen til Iraklia via Naxos som er en del af the small Kykladerne, vi indlogeres på små pensionater på øen, der bor kun ca. 150 fastboende, og øen har ingen busser, tankstationer, bank og solseng. Længste afstand på øen er ca. 6 km., så klart her kommer vi ud i stilheden og ingen turisme, men natur. Vi skal blandt andet ned i en drypstens huller, hvor man af og til afholder kirkelig messer.

4 ( der vil komme mere information om denne ø, når jeg besøger den i oktober. Har p.t. ikke besøgt den, men læst om den i engelske artikler, dem der tidligere har været med på min Kyklade ture, vil måske huske øen som der hvor den store Blue star færge vender inde i havne strædet, hvor den næsten når fra den en bred til den anden.) 16 maj Iraklia forventer jeg har fundet en god vandretur til denne dag, med afslutning ved stranden, skal som sagt selv besøge den første gang her i oktober, forventer mig en del af den. 17 maj tager vi færgen tilbage til Naxos Ved ankomsten til Naxos bustur tværs over øen til Monsul og Apollon 18 maj sidste dag er fri, vi kan eventuelt arrangere noget i fællesskab til den centrale del af øen, en alternativ mulighed, hvis jeg kan få det til at passe med færgerne, sejler vi til Syros 19 maj færgen ind til Athen ( hvis Syros aften færgen) alt efter tidspunkt vi ankommer til Athen er det min tanke hvis der er plads hertil, at vi i samlet flok besøger Akropolis og i fællesskab lejer en guidet til at vise os rundt, for at følge op på Delos. 20 maj Hjemrejse dag, for de morgen friske vil der være mulighed for at besøge det lokale marked, der vil også være mulighed for en lille shoppingtur i Athen eller Piræus inden vi i samlet flok bevæger os til busstopsted og tager bussen til Athens lufthavn, hvor vi skal ankomme senest kl , Vort fly letter kl med ankomst til Amsterdam kl hvorfra vi flyver videre til Ålborg kl med forventet ankomst til Ålborg ca Sådan bor du på rejsen De udvalgte hoteller er alle af god standart, Alle værelser har eget bad og WC. ( Der kan komme ændringer af enkelte hotelnavne, da der er en hvis økonomisk ustabilitet i Grækenland p.t., hvilket gør at de små hoteller ikke er meget for at binde sig for langt frem i tiden)

5 På Andros bor vi i Byen Batzi, på hotel Chryssi Akti, et stort typisk græsk strandhotel, lige ned til stranden, men dog tæt ved centrum 200 meter, der er en del taverne I byen, med rig mulighed for at få kulinariske oplevelser. Mange græker benytter øen som feriested, der er ikke charter turisme hertil. Se mere chryssiakti.gr På Mykonos skal vi bo på Damianos Mykonos Hotel, som ligger I udkanten af Mykonos by, ca. 500 meter til centrum, hotellet era f bedre standart og ligger med udsigt ud over byen. Se og bliv forelsket I dette bosted. På Iraklia kommer vi til at bo på små pensionater, da der ikke findes store bosteder, hvor vi kan bo samlet, øen er lille og uden turisme, så vi kommer virkelig tæt på lokal befolkningen, der er få taverne, men mon ikke vi får stillet vores sult alligevel. På Naxos skal vi bo på et mindre centralt beliggende hotel, alle værelser med balkon med udsigt over havnen eller den gamle bydel. Naxos by er stor og her får vi et indblik i den græske daglig dag på øerne, da turisme ikke er hoved indtægten. I Naxos by er der mange butikker og taverna, byen er delt i den venezianske del, hvor katolikkerne boede og den ortodokse del hvor grækerne boede., ved indsejling står porten til et ufærdig Apollon tempel., syd for byen i Agios Georgios ligger de fleste hoteller og turist områderne. Der er megen færgetrafik fra Naxos som er et knudepunkt for trafikken i Kykladerne. I Piræus, hvor vi vil tilbringe den sidste nat, bor vi ca. 10 minutters gang fra havnebyens metrostation. Afstanden til fods fra hotellet til trafikhavnen, hvorfra færgerne til blandet andet Kykladerne opererer, er ligeledes på ca. 10 minutter. Fra dette område køre også bussen til lufthavnen. Maden undervejs. I rejsens pris er medregnet morgenmad hver dag under opholdet i Grækenland, i forbindelse med nogle af vandreturene, vil der være frokost, i de fleste tilfælde som tag selv frokost i det grønne Drikkevare og aftensmad er ikke med i prisen. Det er forsat ikke dyrt at spise ude på restaurant i Grækenland, en hovedret euro. Rejsens pris Pris pr. person ,- kr.

6 Prisen dækker flybillet, hotelovernatning, transport ( en del transport vil foregå med offentlig transportmidler, alt efter antal deltager), morgenmad på overnatningsstederne, enkelte frokoster på vandreturene Pågrund af den økonomiske usikkerhed i Grækenland, kan der komme ændringer i programmet, da mange færge ruter og afgangstider bliver ændret nu, men de meldinger som er kommet fra Grækenland tyder dog på at ruten skulle kunne lade sig gøre, usikkerheden kommer med de små af ørerene uden turisme og få beboer. Vores agent på Naxos undersøger p.t. mulighederne. Vi tilpasser programmet efter mulighederne. Deltager antal Min. 12 med rejselederen, max 20 med rejselederen Den beskrevet tur gennemføres kun ved min. 12 deltager, ved mindre antal tilmeldte skal ture sammensættes på anden vis, af hensyn til fælles udgifter m.m. Tilmelding til Uffe Nielsen Tlf Mail mad@hosuffe.dk Betaling Sker ved indbetaling til konto med reg og konto nummer Sparekassen Vendsyssel. Med angivelse af navn ved betaling. Betalingsbetingelser Depositum kr kr. Bedes indbetalt senest den 1 november 2015 ( gerne tilmelding før, da jeg ved mit besøg på øen Iraklia i oktober laver aftaler om overnatningssteder ) Restbeløbet senest den 1 februar 2016 Eventuelt framelding Ved eventuelt framelding før den 1 januar 2016 refunderes kr. 1000,- af det indbetalte samlede depositum. Ved senere framelding er det samlede depositum samt eventuelt indbetalt restbeløb tabt.

7 Rejsebreve Du vil senere modtage yderligere informationer vedrørende rejsen i form af rejsebreve. Eventuel sygdom i rejseforløbet Ved eventuel sygdom opstået under rejsen, påhviler det rejsedeltageren selv at afholde alle omkostninger i forbindelse hermed. Det anbefales, at rejsedeltagerne ved bestilling af rejsen tegner en nødvendig forsikring for ulykke, sygdom, hjemtransport, ansvar og rejsegods til beskyttelse mod opstået sygdom/skade under rejsen Bagage er på eget ansvar både under transport og ophold, hvorfor vi anbefaler at tegne relevant forsikring for bagagen. Din Familieforsikring vil dække i de fleste tilfælde, men er du i tvivl, så tal med dit forsikringsselskab. Beklædning og andet udstyr. Vejret i April er i Grækenland normalt præget af megen sol. Derfor anbefales bekvemt og løstsiddende tøj ( langærmet skjorte eller tilsvarende), solhat og solbriller. Husk også en god solfaktorcreme. Da plantevæksten på mange besøgssteder rummer talrige stikkende buske, og da terrænet mange steder er klippefyldt, anbefaler vi såvel solide travestøvler med god sål som lange bukser. Desuden bør du medbringe rygsæk og plaster, samt litteratur, kikkert og kamera efter behag. På grund af det solrige vejr, hvor temperaturerne i løbet af dagen ofte når op over 25 grader C i skyggen, er det af afgørende betydning, at der dagligt drikkes store mængder af vand. Vand på såvel små som store plastflasker med tætsiddende skruelåg kan købes næsten overalt for et beskedent beløb. Regn kan forekomme og aftenerne kan være kølige, så vi anbefaler endvidere, at du medbringer en let jakke og varm trøje. Pas, penge og sygesikringsbevis Husk gyldigt pas samt det gule og det blå sygesikringskort.

8 Veksling kan foregå i banker i de større byer. Desuden kan kreditkort anvendes stort set overalt. Rejsebevis vil blive fremsendt med det sidste rejsebrev i god tid inden afrejsen.

Kultur/vandretur i det græske øhav 2014

Kultur/vandretur i det græske øhav 2014 Kultur/vandretur i det græske øhav 2014 Kykladerne på øerne Syros, Amorgos og Naxos Rejseperiode 22 april til 2 maj begge dage incl. 10 overnatninger i alt 11 dage. Rejseleder/arrangører. Uffe Nielsen,

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Vandringer på JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Fra Bingen til Rhinvandfaldet 19. 27. august 2016 Med Hans Lyngsgård og Kirstin P.Thomsen OM TUREN Oplev højdepunkterne og de smukkeste vandringer på første etape

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

Oplev Skagen sammen med

Oplev Skagen sammen med Oplev Skagen sammen med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser 13. og 14. maj 2014. Grenen Den Tilsandede Kirke Skagen Odde Naturcenter Skagen er en 600 år gammel købstad og fik det privilegium

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Theodor Willibald Harbsmeier Lars Rud Bille Mobil: 61316543 Mobil: 51 23 33 70 1 Detaljeret rejseprogram for Tur/Retur fra Thisted til Athen Information omhandlende

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter.

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter. Fløng Operaforening Att. Per Fuhrmann Askevangen 62, Fløng 2640 Hedehusene Telefon: 30893420 Telefax: Mobiltelefon: E-mail: opera@mail.dk 26. oktober 2010 Riis Rejsers reference: SSO1082511 Bekræftelse

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

TREKANTE NS TUR TIL TER APEL. 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages. Saturday November 14 th and Sunday November 15 th

TREKANTE NS TUR TIL TER APEL. 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages. Saturday November 14 th and Sunday November 15 th TREKANTE NS TUR TIL 44 Wapen van Vlagtwedde International foil tournament for all ages Saturday November 14 th and Sunday November 15 th 2015 TER APEL 2015 EN KLASSISK TREKANTEN BUSTUR. Fægtestævnet i

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Kreta og den røde tråd

Kreta og den røde tråd Kreta og den røde tråd I år vil der været to spændende ture til Kreta i september, hver med deres indhold og oplevelser. Den ene, Luft under vingerne med et mere alment og filosofisk indhold; den anden,

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere