Grækenland 2016 kulturrejse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grækenland 2016 kulturrejse"

Transkript

1 Grækenland 2016 kulturrejse Øhop tur med fokus på kultur, historie, vandreture. Der må forventes en del sejllas mellem øerne, og dermed også risiko for forsinkelser, samt ændringer af rute og rækkefølge. Til gengæld vil det blive en tur med oplevelse af øernes forskelligheder og kulture. Turen vil have meget fokus på kultur og historie, vi skal dog forsat snuse til naturen og et par vandreture. Vi vil koncentrere os om øerne Andros, Tinos, Mykonos, Delos, Iraklia og Naxos. Rejseleder/arrangører. Uffe Nielsen, restaurant Den Gamle Smedie & restaurationen i Vittrup centret Har gennem de senere år arrangeret en lang række vinrejser i Europa, samt rejser til det græske øhav. Har gennem hele livet rejst jorden rundt, først som sømand og senere som turarrangør og i forbindelse med tidlidsjob. 9 maj. Afrejse med KLM fra Ålborg kl med forventet ankomst til Amsterdam 7.50 Herfra videre med KLM kl med forventet ankomst til Athens lufthavn Venizelos airport Kl ( Grækenland er tidsmæssigt 1 time foran dansk tid) Check in skal foregå senest 1 time før afgang. Der tages bus til Rafina færgehavn som ligger nordøst for Athens lufthavn, tæt på den ordinære Marathon rute, der siden har givet navn til de i dag populære maraton løb. Ved ankomsten til Rafina, finder vi en Taverna for frokost. Færgen til Andros sejler 17.15, sejlturen vare 2 timer, vi vil have ankomst til Andros, kl.19.15, herefter tager vi lokal bussen til Batzi, en køretur på under 30 min til vores overnatningssted, Hotel Chryssi Akti. Der ligger meget centralt og ned til vandet, har selv overnattet der for år tilbage. Aften fri til udforskning af byen. 10 maj Der vandres direkte fra bostedet ud på vores første tur, hvor målet er klosteret Zoodochos Pigi ( livets Kilde) der bor nu kun en håndfuld nonner, hvor der tidligere var Munke. der er adgang til klosteret, og hvis min ven Lui**, forsat er levende vil han kunne fortælle om sin barndom, hvor han med æsler transporterede produkter fra faderes landbrug op til klosteret. ** Lui var/er restauratør gift med en sød kone fra Georgien, jeg havde meget kontakt med ham for en del år siden, hvor han ville have mig med til Geogien og åbne en restaurant, men er i tvivl om han forsat er der. Efter endt tur, som forventes at være færdig lige over middag, er der fri resten af dagen i Batzi, dog vil der for de glade vandre være mulighed for yderlig en vandretur efter frokost op til Kato Katakoilos, som skulle

2 være kendt for sine musik og danse festivaler ( har travet derop flere gange, men aldrig hørt eller set musik og dans, men en utrolig flot vandretur er det da ca. 10 km.) Batzi er øens næst største by, med meget græsk turisme, ikke så meget fra det øvrig Europa 11 maj Denne dag går turen til hovedbyen Hora eller her på øen tit omtalt som Andros, altså samme navn som øen. Her bor nogle af Grækenlands rigeste skibsreder. Hovedgaden er belagt med marmor fliser, og der ligger det en prægtig hus efter det andet. Byen har et museum med blandt andet billeder af Picasso, forenden af halvøen ligger middelalderbyen Kato Kastro, med yderst i bugten statuen af Den ukendte sømand det er også herude man finder kirken Panagia Theoskepasti, hvor sagnet siger at præsterne ikke havde penge til kirkens tag, så skibet der kom med træet sejlede igen, det løb efterfølgende ind i en storm, besætningen bad Jomfru Maria om hjælp og lovede til gengæld at sende ladningen tilbage til Andros, havet blev omgående rolig og kirken blev kaldt Theoskepasti der betyder skærmet af gud Efter nogle timer og frokost på en af de lokale taverne, forlader vi hovedbyen, for derefter at tage et kig på den sydelig del af øen, som er beriget med kilder og dermed frodighed. Resten af eftermiddagen og aften bruges hjemme ved Batzi. 12 maj Vi tager den første morgen færge fra Garvin mod Tinos Sejltiden ca. 1½ times sejlads, På Tinos vandre vi ind til byen, hvor vi skal kigge lidt på klosteret ( vi må lige løse det, hvad vi gør med bagagen imens), hvortil alle troende græsk ortodokse skal besøge en gang i deres liv, helst kravlende på knæ nede fra havne området og op til klosteret, man har dog anlagt en sti belagt med tæppe, så man ikke får slidt hul på bukserne, byen bære meget præg af at der kommer mange religiøse turister til øen, vi bruger dagen til besøg på klosteret, som er utroligt rigt og sidst jeg var der fik vi lejlighed til også at se skattekammeret og få lov at kysse et ikon. Sidst på eftermiddagen alt efter hvordan vi kan få færgen til at passe forsætter vi med en kort sejlads til øen Mykonos, hvor vi skal have vores næste overnatning på Damianos Mykonos Hotel og forhåbentlig nå en lille aftentur med spisning. 13 maj Mykonos by er en utrolig flot by, men også meget turistet ø/by, i forbindelse med vores besøg, vil vi få øens maskot, Pelikanen Petros at se, det er også her vi finder Grækenlands svar på Venedig, med hus der står ud til vandet, byens kirker og ikke mindst deres tage er meget fotogen og er efter Santorini, noget af det mest affotograferet, byen er på grund af turister, fyldt med guldsmedje forretninger samt diverse souvenirens forretninger, men på en meget charmerende måde i de smalle gader og gyder, vi bruger dagen til opdagelse i byen og fotografering. Blandt andet er der en del restaureret Kyklader vindmøller.

3 ( Dagen vil være byvandring) 14 maj Dagstur til Delos Den hellige ø, hvor vi historisk kommer meget langt tilbage, der er mange myter og historie om denne ø og det er meget anbefalings værdig at læse lidt om øen inden ankomsten, da den er meget spændende at gå på opdagelse på. Herunder har jeg prøvet at lave en kort beskrivelse af stedet. Ifølge myterne flød den lille ø rundt i det græske hav, indtil Leto, som var besvangret af Zeus og på flugt fra den skindsyge Hera, fortvivlet bad om at måtte søge tilflugt her. Fire søjler hævede sig fra havbunden, og øen blev liggende midt blandt Kykladerne. Her fødte Leto under palmerne først Artemis og derefter Apollon. Delos har sandsynligvis været beboet siden slutningen af det 3 årtusinde f. Kr. Apollon- kulten blev bragt til Delos omkring 1000 år f. Kr. af joniske søfarende. Det 8 århundrede f.kr. blev begyndelsen til Delos blomstringstid, og øen blev både religiøst centrum og handels- og sømagt i Det ægæiske Hav. Efter slaget ved Salamis i 480 f.kr. blev Delos i 477 f.kr. en del af Det Attisk- deliske søforbund. I 454 f.kr. bragte Athen- formentlig af sikkerhedsmæssige grunde alle værdier fra Delos til Athene Parthenos på Akropolis. Gennem det såkaldte lån af disse skatte finasierede Perikles sine byggearbejder på Akropolis, mens andre medlemmer af forbundet forgæves proteserede. I 314 f.kr. befriede makedonerne Delos fra det attiske herredømme, og hellenistisk tid blev Delos igen centrum i et øforbund. I 168 f.kr. erklærede det romerske senat Delos for frihavn. Det skete først og fremmest for at udkonkurrere Rhodos. Herefter blomstrede handlen, og det er således ikke uden grund at forfatteren Lawrence Durrell kaldte Delos for den antikke verdens Wall Street Skibsreder og købmænd slog sig ned på Delos og der blev bygget store bolig områder, man skønner at der på et tidspunkt var omkring indbygger Delos blev desuden centrum for slavehandle, når handlen gik livligst til handles der op til slaver på en enkelt dag. Storhedstiden blev brat afbrudt da Mithridates 6., konge af Pontus i det nordøstlige Lille asien, hærgende og plyndrende erobrede Delos i 88 f.kr. Romerne generobrede øen og genopbyggede det ødelagte, men allerede i 69 f.kr. blev alt ødelagt igen af pirater og beboerne slæbt bort som slaver, siden har Delos ikke været beboet. ( læs gerne mere om den interessant ø, inden besøget her) 15 maj Tager vi færgen til Iraklia via Naxos som er en del af the small Kykladerne, vi indlogeres på små pensionater på øen, der bor kun ca. 150 fastboende, og øen har ingen busser, tankstationer, bank og solseng. Længste afstand på øen er ca. 6 km., så klart her kommer vi ud i stilheden og ingen turisme, men natur. Vi skal blandt andet ned i en drypstens huller, hvor man af og til afholder kirkelig messer.

4 ( der vil komme mere information om denne ø, når jeg besøger den i oktober. Har p.t. ikke besøgt den, men læst om den i engelske artikler, dem der tidligere har været med på min Kyklade ture, vil måske huske øen som der hvor den store Blue star færge vender inde i havne strædet, hvor den næsten når fra den en bred til den anden.) 16 maj Iraklia forventer jeg har fundet en god vandretur til denne dag, med afslutning ved stranden, skal som sagt selv besøge den første gang her i oktober, forventer mig en del af den. 17 maj tager vi færgen tilbage til Naxos Ved ankomsten til Naxos bustur tværs over øen til Monsul og Apollon 18 maj sidste dag er fri, vi kan eventuelt arrangere noget i fællesskab til den centrale del af øen, en alternativ mulighed, hvis jeg kan få det til at passe med færgerne, sejler vi til Syros 19 maj færgen ind til Athen ( hvis Syros aften færgen) alt efter tidspunkt vi ankommer til Athen er det min tanke hvis der er plads hertil, at vi i samlet flok besøger Akropolis og i fællesskab lejer en guidet til at vise os rundt, for at følge op på Delos. 20 maj Hjemrejse dag, for de morgen friske vil der være mulighed for at besøge det lokale marked, der vil også være mulighed for en lille shoppingtur i Athen eller Piræus inden vi i samlet flok bevæger os til busstopsted og tager bussen til Athens lufthavn, hvor vi skal ankomme senest kl , Vort fly letter kl med ankomst til Amsterdam kl hvorfra vi flyver videre til Ålborg kl med forventet ankomst til Ålborg ca Sådan bor du på rejsen De udvalgte hoteller er alle af god standart, Alle værelser har eget bad og WC. ( Der kan komme ændringer af enkelte hotelnavne, da der er en hvis økonomisk ustabilitet i Grækenland p.t., hvilket gør at de små hoteller ikke er meget for at binde sig for langt frem i tiden)

5 På Andros bor vi i Byen Batzi, på hotel Chryssi Akti, et stort typisk græsk strandhotel, lige ned til stranden, men dog tæt ved centrum 200 meter, der er en del taverne I byen, med rig mulighed for at få kulinariske oplevelser. Mange græker benytter øen som feriested, der er ikke charter turisme hertil. Se mere chryssiakti.gr På Mykonos skal vi bo på Damianos Mykonos Hotel, som ligger I udkanten af Mykonos by, ca. 500 meter til centrum, hotellet era f bedre standart og ligger med udsigt ud over byen. Se og bliv forelsket I dette bosted. På Iraklia kommer vi til at bo på små pensionater, da der ikke findes store bosteder, hvor vi kan bo samlet, øen er lille og uden turisme, så vi kommer virkelig tæt på lokal befolkningen, der er få taverne, men mon ikke vi får stillet vores sult alligevel. På Naxos skal vi bo på et mindre centralt beliggende hotel, alle værelser med balkon med udsigt over havnen eller den gamle bydel. Naxos by er stor og her får vi et indblik i den græske daglig dag på øerne, da turisme ikke er hoved indtægten. I Naxos by er der mange butikker og taverna, byen er delt i den venezianske del, hvor katolikkerne boede og den ortodokse del hvor grækerne boede., ved indsejling står porten til et ufærdig Apollon tempel., syd for byen i Agios Georgios ligger de fleste hoteller og turist områderne. Der er megen færgetrafik fra Naxos som er et knudepunkt for trafikken i Kykladerne. I Piræus, hvor vi vil tilbringe den sidste nat, bor vi ca. 10 minutters gang fra havnebyens metrostation. Afstanden til fods fra hotellet til trafikhavnen, hvorfra færgerne til blandet andet Kykladerne opererer, er ligeledes på ca. 10 minutter. Fra dette område køre også bussen til lufthavnen. Maden undervejs. I rejsens pris er medregnet morgenmad hver dag under opholdet i Grækenland, i forbindelse med nogle af vandreturene, vil der være frokost, i de fleste tilfælde som tag selv frokost i det grønne Drikkevare og aftensmad er ikke med i prisen. Det er forsat ikke dyrt at spise ude på restaurant i Grækenland, en hovedret euro. Rejsens pris Pris pr. person ,- kr.

6 Prisen dækker flybillet, hotelovernatning, transport ( en del transport vil foregå med offentlig transportmidler, alt efter antal deltager), morgenmad på overnatningsstederne, enkelte frokoster på vandreturene Pågrund af den økonomiske usikkerhed i Grækenland, kan der komme ændringer i programmet, da mange færge ruter og afgangstider bliver ændret nu, men de meldinger som er kommet fra Grækenland tyder dog på at ruten skulle kunne lade sig gøre, usikkerheden kommer med de små af ørerene uden turisme og få beboer. Vores agent på Naxos undersøger p.t. mulighederne. Vi tilpasser programmet efter mulighederne. Deltager antal Min. 12 med rejselederen, max 20 med rejselederen Den beskrevet tur gennemføres kun ved min. 12 deltager, ved mindre antal tilmeldte skal ture sammensættes på anden vis, af hensyn til fælles udgifter m.m. Tilmelding til Uffe Nielsen Tlf Mail Betaling Sker ved indbetaling til konto med reg og konto nummer Sparekassen Vendsyssel. Med angivelse af navn ved betaling. Betalingsbetingelser Depositum kr kr. Bedes indbetalt senest den 1 november 2015 ( gerne tilmelding før, da jeg ved mit besøg på øen Iraklia i oktober laver aftaler om overnatningssteder ) Restbeløbet senest den 1 februar 2016 Eventuelt framelding Ved eventuelt framelding før den 1 januar 2016 refunderes kr. 1000,- af det indbetalte samlede depositum. Ved senere framelding er det samlede depositum samt eventuelt indbetalt restbeløb tabt.

7 Rejsebreve Du vil senere modtage yderligere informationer vedrørende rejsen i form af rejsebreve. Eventuel sygdom i rejseforløbet Ved eventuel sygdom opstået under rejsen, påhviler det rejsedeltageren selv at afholde alle omkostninger i forbindelse hermed. Det anbefales, at rejsedeltagerne ved bestilling af rejsen tegner en nødvendig forsikring for ulykke, sygdom, hjemtransport, ansvar og rejsegods til beskyttelse mod opstået sygdom/skade under rejsen Bagage er på eget ansvar både under transport og ophold, hvorfor vi anbefaler at tegne relevant forsikring for bagagen. Din Familieforsikring vil dække i de fleste tilfælde, men er du i tvivl, så tal med dit forsikringsselskab. Beklædning og andet udstyr. Vejret i April er i Grækenland normalt præget af megen sol. Derfor anbefales bekvemt og løstsiddende tøj ( langærmet skjorte eller tilsvarende), solhat og solbriller. Husk også en god solfaktorcreme. Da plantevæksten på mange besøgssteder rummer talrige stikkende buske, og da terrænet mange steder er klippefyldt, anbefaler vi såvel solide travestøvler med god sål som lange bukser. Desuden bør du medbringe rygsæk og plaster, samt litteratur, kikkert og kamera efter behag. På grund af det solrige vejr, hvor temperaturerne i løbet af dagen ofte når op over 25 grader C i skyggen, er det af afgørende betydning, at der dagligt drikkes store mængder af vand. Vand på såvel små som store plastflasker med tætsiddende skruelåg kan købes næsten overalt for et beskedent beløb. Regn kan forekomme og aftenerne kan være kølige, så vi anbefaler endvidere, at du medbringer en let jakke og varm trøje. Pas, penge og sygesikringsbevis Husk gyldigt pas samt det gule og det blå sygesikringskort.

8 Veksling kan foregå i banker i de større byer. Desuden kan kreditkort anvendes stort set overalt. Rejsebevis vil blive fremsendt med det sidste rejsebrev i god tid inden afrejsen.

Kultur/vandretur i det græske øhav 2014

Kultur/vandretur i det græske øhav 2014 Kultur/vandretur i det græske øhav 2014 Kykladerne på øerne Syros, Amorgos og Naxos Rejseperiode 22 april til 2 maj begge dage incl. 10 overnatninger i alt 11 dage. Rejseleder/arrangører. Uffe Nielsen,

Læs mere

Albanien og Grækenland

Albanien og Grækenland NATUR- OG KULTURREJSE. FORSOMMER 2015 Albanien og Grækenland Enestående rejse til Det sydøstlige Albanien og Det nordvestlige Grækenland Arrangeret af rejseleder Flemming Thorning-Lund Teknisk arrangør:

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

Albatros store Middelhavskrydstogt

Albatros store Middelhavskrydstogt Albatros store Middelhavskrydstogt Luksuskrydstogt med Norwegian Cruise Lines nyeste skib Norwegian Jade til Middelhavslandenes kulturperler. Istanbul - Izmir - Mykonos - Santorini - Kreta - Alexandria

Læs mere

Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal

Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal Ved foden af Himalaya 14 dages rundrejse i det charmerende Nepal Rejse til NEPAL med Munke ved den store imponerende Bodh nath-stupa (tempel), der er én af de største buddhistiske stupaer i verden. 2 Ved

Læs mere

Fra Venedig til Sortehavet

Fra Venedig til Sortehavet Fra Venedig til Sortehavet Spændende sørejse gennem Bosporusstrædet til Ukraine med dansk rejseleder, 13 dage Venedig Bari Athen (Piræus) Jalta Odessa Istanbul Katakolon Dubrovnik Venedig Afrejse d. 15/09/2012

Læs mere

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012 Ferie 2012 - - Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk scan-rejseservice feriekatalog 2012 Velkommen til et nyt rejseår med Scan-Rejseservice Nr. 42 i rækken

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker

Læs mere

forår i Kina med Yangtze-krydstogt

forår i Kina med Yangtze-krydstogt Afrejse // 2011 forår i Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den Forbudte By - Beijing forår i

Læs mere

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Afrejser i 2010 Kontrasternes Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Himlens Tempel - Beijing MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Direkte fly! Cuba Grande. Dato 29-03-2015 Varighed 16 dage Pris 19.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Direkte fly! Cuba Grande. Dato 29-03-2015 Varighed 16 dage Pris 19.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Direkte fly! Cuba Grande Dato 29-03-2015 Varighed 16 dage Pris 19.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk Capitolio-pladsen, Havanna Cuba Grande En sand drømmerejse til

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Cuba Grande. Afrejse d. 19/02/2014

Cuba Grande. Afrejse d. 19/02/2014 Cuba Grande En sand drømmerejse til Cuba med direkte fly fra København og Billund. Inkl. 4 dages sol og strand med all inclusive på 5-stjernet hotel med dansk rejseleder, 16 dage Afrejse d. 19/02/2014

Læs mere

MAGISKE KINA. Eventyrlig rejse i Nord-, øst-, Sydkina og Yangtze. . S e - ki/) CO\ 17 dages rundrejse med dansk rejseleder

MAGISKE KINA. Eventyrlig rejse i Nord-, øst-, Sydkina og Yangtze. . S e - ki/) CO\ 17 dages rundrejse med dansk rejseleder MAGISKE KINA Eventyrlig rejse i Nord-, øst-, Sydkina og Yangtze 17 dages rundrejse med dansk rejseleder Vores store, eventyrlige rundrejse i Kina. Beijing, Xi 'an, Shanghai, overnatning på små hyggelige

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere

Dag 3 / mandag den 16.6.2014 gejseren Strokkur Gullfoss Eyjafjallajökull kommende tre nætter Dag 4 / tirsdag den 17.6.

Dag 3 / mandag den 16.6.2014 gejseren Strokkur Gullfoss Eyjafjallajökull kommende tre nætter Dag 4 / tirsdag den 17.6. ALLE ER VELKOMNE Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 14.6. 21.6.2014 (tur nummer C-20) 8 dages intensiv Island i sommerens lyse

Læs mere

Eventyrlige Norge. ny version! Rejsen starter i oslo REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Eventyrlige Norge. ny version! Rejsen starter i oslo REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Eventyrlige Norge med Nordkap & Lofoten Fly - 11 dage ny version! Rejsen starter i oslo Glæd dig til at opleve minebyen Røros, som er på UNESCO s Verdensarvsliste. Rejsen

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Olesvej 12-2830 Virum Tlf: 45858512 - M: 24849392 info@biotravel.dk - www.biotravel.dk CVR: 31761581 Rejsegarantifonden medlemsnr. 2040 Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Selv om den lille

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

Rejseholdets dagbog fra Cuba 2006. Cuba. Side 1 af 27

Rejseholdets dagbog fra Cuba 2006. Cuba. Side 1 af 27 Cuba Side 1 af 27 Rejseprogram til Cuba 2006 Ugedag Dato Aktiviteter Onsdag 15. nov. Afrejse til Cuba fra Kolding Banegård til København Torsdag Fredag 16. nov. 17. nov. Afrejse fra Kastrup Lufthavn til

Læs mere

Kroatiens kystbyer og Venedigs kanaler

Kroatiens kystbyer og Venedigs kanaler Kroatiens kystbyer og Venedigs kanaler Smukke kroatiske middelalderbyer ud til Adriaterhavet, imponerende grotter i Slovenien og romantiske Venedig med dansk rejseleder, 8 dage Afrejse d. 13/04/2013 Albatros

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold

ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold 6. - 13. juli 2013 Rejse nr. C-11 Nu udgives helt nye, friske oversættelser af de islandske sagaer. På denne rejse er der fokus på Njals Saga og Grettir

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere