53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m"

Transkript

1 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014

2 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets kasserer er, om direkte ikke i godt humør, så alligevel set smile et kort øjeblik. Spørgsmålet er så, hvad der har udløst dette øjeblik. Mon ikke at det skyldes, at der i denne tid sker en jævn strøm af indbetalinger af kontingent for Penge skal der til for at drive vores forening, og kontingentet er det økonomiske grundlag for foreningen. Kontingent for 2014 er beskedne 180,- kr. for aktive, 100,- kr. for passive, og 50,- kr. for støttemedlemmer. Sidste frist for rettidig indbetaling af kontingent for 2014 er 15. februar. Betaling kan ske i Skydekælderen eller overføres via netbank eller netgiro til Skyttelauget (se kontonummer i telefon og adresselisten).. GENERALFORSAMLING Garderforeningens Skyttelaugs Generalforsamling afholdes i år Onsdag d. 30. april 2014 Ifølge 30 i Skyttelaugets vedtægter skal forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling under dagsordenens punkt 4: Indkomne forslag, være formanden i hænde ikke senere end 15. marts. Dagsorden m.m. vil fremgå af næste nummer af Sigtekornet.

3 LANDSSKYDNING 15 M Skiverne til Gardernes Landsskydning 15 m for 2014 er modtaget, og skydebanerne er parate til at modtage alle gamle gardere, der har lyst til at skyde Landsskydning 15 m. Som det fremgår oven for, så skal Skyttelauget igen til at skyde landsskydning på 15 m. At skrive at Skyttelauget skal skyde landsskydningen er på sin vis ikke helt korrekt, for det er Garderforeningen i København, der deltager i landsskydningen. At det så er Skyttelauget, som står for den praktiske del af denne deltagelse er vel ganske naturligt. Gardernes Landsskydning 15 m har været afviklet siden 1963, og Garderforeningen i København har været med siden begyndelsen. Den finder sted fra januar til marts og skydes på hjemmebane. Der skydes prøveskud, og herefter 20 gældende skud. Målet for deltagelse i år er naturligvis primært, at vi sammen viser, at Garderforeningen i København slutter op bag en fælles landsdækkende aktivitet inden for De Danske Garderforeninger. Herudover er det håbet, at vi fra København kan blive den forening, der på landsplan deltager med det største antal skytter. Sidste år var der 2 mindre foreninger, der deltog med flere skytter end København, men i år skal vi igen være flest. Målsætningen i år er 50 deltagende gamle gardere eller flere og for at kunne nå dette ambitiøse mål, har foreningen brug for at også DU kommer på skydebanen og skyder landsskydning. Find nu din kalender frem og se, om ikke der er en onsdag i januar, februar eller marts, hvor du kan forlade hjemmets tryghed og varme, og komme en tur på kortdistancen. Hvis nu du kombinerer det med en aften med handicapskydning, så vil der jo også være mulighed for et par stykker smørrebrød. Vi ses til landsskydning 15 m.

4 SPISNING PÅ KORTDISTANCEN Som bekendt for alle har det været en fast tradition igennem rigtig mange år, at der efter handicapskydningen i hver måned normalt sluttes af med fælles spisning. Det er en hyggelig måde at mødes, og en god måde at slutte en aften af på, samtidig med at præmierne for aftenens skydning kan blive delt ud med det samme. Januar måned skulle heller ikke være anderledes, og med de mange tilmeldinger til spisning den 8. januar, kunne det kun blive en fornøjelig aften. Det blev også en fornøjelig aften, om end noget anderledes end forventet. Efter flere forgæves opkald dagen før til restauranten, søgen på internettet efter telefonnummer og åbningstider for restauranten, og slutteligt et telefonopkald til vores kontaktperson på Carlsberg Bryggeriet blev det fortalt, at restauranten var blevet opsagt med udgangen af december 2013, og at den derfor var lukket. Dette var en helt ny oplysning, og ikke noget der var kendt, da vi ønskede god jul og tak for samarbejdet i 2013 til personalet den sidste onsdag sidste år. Hvad der så siden hen er sket og hvorfor, det ved vi ikke, men faktum er, at restauranten er lukket. Om der åbner en restaurant igen og i givet fald hvornår, vides heller ikke. Skyttelaugets trofaste skytter skulle dog ikke snydes for et par stykker smørrebrød, så med lidt alternativ tilgang, lidt opfindsomhed, et par telefonopringninger og lidt koordination, så lykkedes det. Aftenens spisning blev nu holdt i fritidscentrets sanglokale, hvor der blev dækket op med Skyttelaugets ternede lyseblå duge, levende lys på bordene, frisksmurt smørrebrød, øl og til slut kaffe. Det kan godt være, at vi ikke altid rammer pletten helt, som vi gerne vil, men når det drejer sig om hygge og mad og drikke, så er vi helt i plet.

5 Velbekomme Handicapskydning og spisning hører sammen, - og en lukket restaurant skal ikke komme i vejen herfor. Heldigvis kan vi så selv klare det.

6 SKYTTELAUGETS FØDSELSDAG Garderforeningens Skyttelaug kan den 25. februar fejre sin 72 års fødselsdag. 72 år er gået siden den dag i februar 1942, hvor en gruppe gamle gardere mødtes i garderforeningens nye lokaler i Amaliegade 12 for at stifte en skyttefraktion under Garderforeningen i København. At en skyttefraktion skulle stiftes var man ikke i tvivl om, og med stiftelsen førtes opfordringen fra De Danske Garderforeningers Præsident, T. Hage, om at stifte skytteforeninger i de stedlige garderforeninger til en frivillig indsats for i påkommende tilfælde at kunne yde vort til hæren og dens opgaver, ført ud i livet. 72 år er gået, og mange gamle gardere har gennem årene haft deres gang i Skyttelauget. Der er blevet skudt, der er blevet snakket soldatertid og fortalt soldaterhistorier, der er blevet festet og sunget og meget mere. Fælles for alle årene har været, at aktiviteten og engagementet altid har været højt, og at medlemmerne har sat pris på at være i hinandens selskab. Dette har været en meget stærk medvirkende årsag til, at vi stadig i dag har et aktivt og velfungerende Skyttelaug. Nu runder det så de 72 år, og det skal naturligvis ikke forbigås i fuldstændig tavshed. Skyttelauget vil markere dagen med en fødselsdagsskydning onsdag den 26. februar. Herudover vil der sikkert også være et glas portvin og måske lidt kage til at markere dagen. Alle er naturligvis indbudt til fødselsdagen og dermed også indbudt til fødselsdagsskydning, portvin og kage. Det hele foregår på skydebanerne på Carlsberg Fritidscenter, Ny Carlsberg Vej 68 og festen begynder kl Fra os alle skal lyde et stort tillykke med 72 års fødselsdagen til Garderforeningens Skyttelaug.

7 ÅRETS BANKO-AFTEN Et års venten er snart forbi. Om ikke så længe er det igen tid for afholdelse af Årets Bankoaften. Årets bankoaften er nu fastsat til onsdag den 5. februar 2014, og du er naturligvis meget velkommen. Frederiksberg Slot vil også i år danne rammen om Garderforeningens Skyttelaugs årlige bankoaften, og selvom mindre måske kan gøre det, så er det vel et passende sted af afholde banko. Aftenens forløb og tilbud til dig vil være en næsten tro kopi af tidligere års bankoaftner. Vi mødes spændte i Frederiksberg slots cafeteria, hvor vi dykker ned i den store bunke af bankoplader, for her at sikre os lige netop de plader, der gemmer de helt rigtige bankonumre i sig. Erfaring fra tidligere år har vist hver enkelt spiller, hvilke talkombinationer, der altid råbes op, og dermed hvordan de rigtige plader skal se ud. Herefter gælder det om at få valgt den rigtige bankostol, hvor udsyn, lyd og belysning er lige præcis korrekt, så man under spillet kan henlede sin fulde opmærksomhed på, at komme med tilråb og kommentarer til opråberen, når han nu alligevel ikke vælger de rigtige numre. Dette koncept er anvendt flere gange, så hvorfor ændre på det.

8 FREDERIKSBERG SLOT Indkørsel til slottet sker ad Roskildevej inde fra byen, og så til højre ind gennem porten, og parkeringen er fri i slotsgården. Aftenens præmiebord er svært at beskrive, - det skal opleves. Dørene til bankosalen vil blive åbnet kl , og her vil der også blive åbnet for salg af de rigtige plader. Vil man således være sikker på, at der ikke kommer nogen og snupper pladerne med vindernumrene, og vil man samtidig være sikker på at finde den helt rigtige vinderstol, så er det kl , man skal være klar. Præcis kl vil aftenens første nummer blive råbt op, og herefter går det slag i slag med gode numre indtil præmiebordet er tomt. Deltagelse i Skyttelaugets bankoaften er naturligvis for alle gamle gardere med familie, samt gode venner af Skyttelauget. Økonomi pladerne er som sædvanlig meget billige, men tag alligevel rigeligt med kontanter med, for man ved jo aldrig På gensyn til banko i Skyttelauget onsdag 5. februar på Frederiksberg Slot.

9 N.A.I.S. SKYDNING Har du mod på at tage udfordringen op, og skyde NAIS-skydning? Denne særlige skydning indebærer 30 gældende skud mod en 10- delt ringskive, hvor hver enkelt ring er noget mindre, end hvad vi kender fra vores normale skive, - men til gengæld markeres der indad ved pointtælling. Hvor vi er vant til, at selv den mindste berøring af stregen ud til 9 eren giver en 9 er, så vil det ved NAIS betyde, at selv den mindste berøring af stregen ind til 10 eren vil give en 10 er. Skyttelauget har skudt NAIS som en del af årets skydeprogram igennem de sidste 8 år, men forud herfor, er der med start i 1998 og frem til 2007 blevet skudt NAIS 5 gange. Af disse første 5 skydninger er der skudt sammen med Oslo Gardistforbund i København 1 gang, og 2 gange er der blevet skudt NAIS i forbindelse med Garderforeningen i Københavns besøg i Oslo. I den forbindelse er der udsat en præmie til uddeling til bedste skytte, når de to foreninger mødes til NAIS dyst. Hvad kan du så risikere ved at deltage: - Ja, du kan risikere, at dine skudte point giver en medalje, og i værste fald kan du risikere, at du vinder Gardersablen for det næste år. Har du mod på at tage udfordringen op, og skyde NAIS-skydning? Fik du i øvrigt noteret: Årets Bankoaften 5. februar Kl Frederiksberg Slot Vel mødt til banko på Slottet.

10 LANDSSKYDNING 200 M 2013 Sommeren er for længst forbi, og nu, hvor sneen falder og vinden blæser koldt, kan vi kun længes efter solen og varmen igen. Med sommer følger også De Danske Garderforeningers landsskydning på 200 m, som afvikles i august og september. Garderforeningen i København var naturligvis at finde blandt deltagerne, og endnu en gang må siges, at foreningen satte sit præg på denne landsskydning. For Skyttelaugets vedkommende var opgaven igen, at få fat i skytterne, stå for afvikling af skydningerne, og indsende resultaterne til Præsidiets Skydeudvalg. Fortalt i punktform ser Garderforeningen i Københavns deltagelse således ud: 36 deltagere ud af 181 på landsplan. Vinder af 1. division og dermed vinder af pokalen. Nr. 2 i 4. division og dermed vinder af en riffelplade. Vinder af 5. division og dermed vinder af pokalen. Nr. 2 i 7. division og dermed vinder af en riffelplade. Bedst skydende hold samlet og dermed vinder af en faneplade. Trediebedst skydende hold og dermed vinder af en faneplade. Bedste samlede skytte og dermed årets landsskytte. 2 x bedste skytte inden for en 10-års årgang. 13 x individuelle riffelplader. Ud over de her nævnte resultater opnåede flere skytter flotte personlige resultater, så samlet set kan både Garderforeningen i København, Skyttelauget og de deltagende skytter kun være tilfredse. Frem til foråret vil vi tillade os at sole os i en god landsskydning 2013, men når foråret kommer, så begynder træningen til landsskydning 2014, hvor vi skal ud og forsvare vore resultater. Et stort tillykke til alle med de flotte resultater.

11 KOMMENDE ARRANGEMENTER FØDSELSDAGSSKYDNING 15 M Hvis noget har været godt en enkelt gang, og det så gentages, så er der skabt en ny tradition. Blandt de nyere traditioner er Skyttelaugets fødselsdagsskydning, hvor der efter skydningen plejer at blive serveret fødselsdagskage og måske et glas portvin. Onsdag den 26. februar vil Skyttelauget markere sin 72 års fødselsdag. Ø-STÆVNE Invitationen til årets Ø-stævne er modtaget. Skyttelauget har deltaget i dette stævne i de sidste 3 år, og vil også i år være at finde mellem deltagerne. Blandt skytterne på kortdistancen er det aftalt, at vi mødes 30. januar 2014 kl på skydebanerne i DGI byen. Ø-Stævne skydes på 15 m for både salonriffel og luftriffel. For både salon- og luftriffel skydes der en 20 skuds hovedskydning og, hvis man vil, en 20 skuds mesterrunde Alle kan deltage, men send en mail til formanden eller bliv skrevet på listen i skydekælderen, hvis du har lyst til at være med. TREKANTSKYDNING 15 M I år er det Skyttelauget, som har fornøjelsen af at invitere til skydning. Vi vil mødes med Nordre og Søndre Birks Garderforening onsdag den 12. marts på vore baner på Carlsberg Fritidscenter. Efter skydningen vil der være fælles spisning, men sted herfor er endnu ikke helt fastlagt. Alle kan deltage i Trekantskydningen, så meld dig til. Tilmelding skal ske ikke senere end 5. marts, og kan ske enten til en træningsaften på 15 m eller ved mail til formanden.

12 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Henning Lind Jans Jørn Knudsen Skodsborg Strandvej 117 B Strandboulevarden 175, st.th Skodsborg 2100 København Ø Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE LANGDISTANCE Carlsberg-Tuborg Fritidscenter Københavns Skyttecenter Ny Carlsberg Vej 68 Selinevej 5, Kalvebod. Tlf.: (vagten)

13 JANUAR Onsdag 22 Træning 15 m kl Onsdag 29 Træning 15 m kl Torsdag 30 Ø-stævne i DGI-byen kl FEBRUAR Søndag 02 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 05 Banko kl Onsdag 12 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 16 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 19 Træning 15 m kl Onsdag 26 Træning og fødselsdagsskydning 15 m kl MARTS Søndag 02 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 05 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Onsdag 12 Træning 15 m kl Søndag 16 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 19 Træning 15 m kl Onsdag 26 Træning 15 m kl Søndag 30 Langdistance på Kalvebod kl APRIL Onsdag 02 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Onsdag 09 Træning 15 m kl Søndag 13 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 16 Træning 15 m kl Onsdag 23 Træning 15 m kl Søndag 27 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 30 Generalforsamling kl. 1830

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg SENIORRÆKKE INDLEDNING Individuelt landsmesterskab på 50 m i 3-stillinger blev oprettet i 1995 efter ønske fra garderskytterne, som deltog i de individuelle landsmesterskaber på 200 m. I 2006 ændredes

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET DGI NORDSJÆLLAND INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET 2019 25m, 50m, 200m og 300m Torsdag 22. august. Søndag 25. august. DGI SKYDNING NORDSJÆLLAND INDBYDER HERMED ALLE SKYTTER I NORDSJÆLLAND TIL: NORDSJÆLLANDS

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2011 - Vind 7.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub Nr 917 P Nr 1 - Marts måned 2016-39. Årgang Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub arbejder med og driver modeljernbaneanlæg i skalastørrelse 0 (1:45) på

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2018 15 m Ø STÆVNE 15. Januar 2018 til 4. Februar 2018 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2018. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Dart skydning. Dobbelt finale

Dart skydning. Dobbelt finale Dart skydning Der er to sæt spille kort. Det ene sæt indeholder kortene 7 10 og det andet indeholder kortene Es til Dame. Der trækkes et kort fra hver bunke. Kortene i bunken med værdien 7-10 fortæller,

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019 Indbydelse til Ø-stævne Øst i januar / februar 2019 15 m Ø STÆVNE 19. Januar 2019 til 3. Februar 2019 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2019. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 16. Januar 2017 til. 5. Februar 2017

15 m Ø STÆVNE. 16. Januar 2017 til. 5. Februar 2017 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2017 15 m Ø STÆVNE 16. Januar 2017 til 5. Februar 2017 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2017. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 60. Storebæltsskydning 23. - 24.- 25. oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 1 Siden sidst Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. DMF Repræsentantskabsmøde: Mange medlemmer

Læs mere