Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)"

Transkript

1 23. jan 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 20. januar 2015 Tid: Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) Afbud: Maria, Heine, Rene, Susanne og Lars E. Thor og Henrik efter kl 13, Lars Ø indtil kl Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra Lukket møde 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Fremtidigt arbejde og Socialpædagogerne i fremtiden 2. behandling Generalforsamlingen Seniorsektionens vedtægter maj 3.5. Evaluering af juletræsfesten 3.6. Praktisk ansvarlig på KB møderne 4. Nyt fra HB 5. Sager til orientering 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden 7. Evt.

2 2/9 Behandling og Referat: 1. Godkendelse af referat fra Bilag: a. KB referat Anna-Birthe gennemgik referatet. Opfølgning ift: Pkt. 3.1 Sociale indeks: - Peter orienterede kort om et par kommunemøder bl.a. i Brønderslev. Kredsen ønsker at gå i en positiv dialog med de kommuner som henvender sig. - Aalborg kommune. Her er der sket en fejl fra optionen side, ved at de ikke har ført nogle af besvarelserne ind i opsamlingen. Ærgerligt. Peter tager tiltag til at invitere Thomas Kragh til et møde samt et dialog møde med voksenhandicap ift. de udfordringer de har. - Generelt har der været stille omkring analyseresultat. Pkt. 3.6 Frikøb til SL møder - Kredens forpligtigelser er igangsat med at blive afdækket via Forbundet og KTO. - Korrektion/tilføjelse til punktets præsentationsbemærkning i dagsorden.. Aftalerne ude på arbejdspladserne honoreres med minimum 5 timer. Referatet godkendt. 2. Lukket møde Intet 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Fremtidigt arbejde og Socialpædagogerne i fremtiden 2. behandling. På 2-dags KB møde i december 2014, behandlede bestyrelsen konkrete strategier for kredens forskellige politikområder i forhold til det fremtidige arbejde. KB s behandling og indhold er nu renskrevet i skemaerne og fremlægges her til behandling med henblik at beslutte en prioritering og tidsplan for handling. Behandlingen af punktet er planlagt således: a) Overordnet præsentation med henblik på at skabe et fælles overblik over kredens fremtidige arbejde og Socialpædagogerne i fremtiden. v. Peter b) Konkrete præsentationer af hvert område over

3 3/9 indholdet i politikskemaerne, som KB kan stille uddybende spørgsmål. Der åbnes ikke for ny debat evt. i forhold ændring af formen. PL er ansvarlig for præsentationerne. c) Organiseringen på kredskontoret d) Prioritering, tidsplan og ansvarlige for det videre arbejde med politikområderne, herunder inddragelse af KB medlemmer i processen og deres roller. PL/FU mødes den 15 & 16. januar, hvor gruppearbejdet fra KB s 2- dagsmøde bearbejdes, i forhold til fremlæggelsen af de beskrevne politikområder, samt indstilling til prioritering og tidsplan på dette KB møde. Præsentationen på kredsbestyrelsesmødet, vil være grundig, da det alene er i de grupper der arbejde på 2 dages seminaret, man kender det konkrete indhold af hvert enkelt emne. Så gennemgang har til formål at skabe et fælles billede af arbejdet. Det betyder at de enkelte skemaer udsendes i løbet af weekend (senest søndag den 18.1) Bilag b. Skemaer med indeholder over de forskellige politikområder c. Forslag til processen Fremtidigt arbejde d. Notat fra PL/FU behandling af indsatsområder e. Overordnet beskrivelse over kredsens indsat Behandling: Ad. a) Overordnet præsentation - FU s bud på processen omkring fremtidigt arbejde blev gennemgået. - De tre udtaget indsatsområder, indgår også sideløbende under den politiske drift - De områder der er lagt sammen, skal nu sammenskrives. Ad. b) Gennemgang af de politiske driftsopgaver og indsatsprojekterne v. Lotte: Arbejdsmarked: RAR og LBR. Vi prioriterer det regionale arbejdsmarked råd (RAR). Vores bud er at vi som organisation ikke bruger ressourcer (tid og økonomi) på LBR. Repræsentantskab for FTR lokalt ift. LBR behandles på næste KB møde bl.a. hvordan vi forholder os til det. Sygdomssager: Serviceniveau, evt. i samarbejde med en anden kreds afdækkes. Familieplejerne: Løn, ansættelsesvilkår og arbejdsmiljø igangsættes, samt faglig udvikling Tillidsreformen: Er et indsatsområder under Socialpædagogerne i Fremtiden v. Finn

4 4/9 Kommunernes økonomi: Der tilføjes at der igangsættes et samarbejde med Hovedorganisationerne. Ordet tilstræbes under aktivitet for at nå formålet ændres til prioriteres. Det Private område: Dialog med KKR om flere praktikpladser, tilføjes. PFF: Ikke noget nyt køre videre v. Anna-Birthe: TR-området: Strukturen og uddannelsen er lagt sammen MED: Faglige stærke miljøer og MED er lagt sammen. Følges tæt herunder uddannelse mv. Socialt tilsyn: Dagligt arbejde. Et tættere samarbejde og dialog Ligestilling: HB har besluttet at vi skal arbejde med emnet. Behandles i KB forår/sommer. v. Peter Informationspolitik: Lægges sammen med kredsens hjemmeside og informationspolitik. Forslag til at 2 medlemmer/brugere sammen med Joan afdækker hvad der skal til for at skabe en kvalitativ og brugervenlig hjemmeside. Internationalt arbejde: Fremme samarbejdet med de nordiske lande F.eks. ved at PL og en til to fra KB bl.a. besøger Fællesorganisationen i Oslo. Institution i Frederikshavn ønsker støtte til samarbejde med ungetilbud i et andet land f.eks. Litauen. Vores støtte kan f.eks. være noget formidling, ikke noget ressourcekrævende. Uddannelse: Dimittenderne. Her er SL-c ansvarlig hvor Henrik er koblet på. Pædagogstuderende har ønsker til at vi formidler kontakter m.m. Intro-møder sammen med PLS fortsætter. OBS praktikpladser på private institutioner. Ledere og mellemledere: Arbejdsmiljøet og servicedeklarationerne Samarbejde med andre organisationer: Hvad er vores forventninger til samarbejde med andre organisationer? En drøftelse på KB De tre Indsatsprojekter: v. Finn Overenskomstområdet: Lokal løndannelse: Forslag til at tilbagekalde bemyndigelsen i Hjørring kommune Lønpolitisk lønredegørelse indhentes i kommunerne en gang årligt. Løntjek: Opstart i 2 kvt Der arbejdes p.t. med forslag til personer til opgaveløsningen. Ok 2015: Er styret meget af hvad der sker.

5 5/9 v. Anna-Birthe Arbejdsmiljø: Fleksibilitet og tryghed, selvstyrende arbejdsliv og faglige stærke miljøer går igen og på tværes i alle indsatsområderne. Emnerne fra generalforsamlingen, mobning, fysisk-psykiske belastning/vold igangsættes i foråret AMR, uddannelse og DDT skal udfoldes ift. strategien fra kongressen, herunder ledernes arbejdsmiljø. Forslag til at betegnelsen DDT omdøbes til noget andet. v. Peter og Lotte Socialpædagogerne i Fremtiden: - Egne medlemmer skal blive bedre til at tale om deres fag på en kvalificeret måde. - Fremhæver modellen Professionsforståelse, som har betydning for den socialpædagogiske faglighed. Modellen er vores fælles udgangspunkt. En gennemgang af den samlede blok, herunder idéer til hvor temadage, tillidsreformen og sociale index også rækker ind i. - Forslag til at bruge ambassadører/medlemmer til at indgå i faglige projekter f.eks. fra voksen-handicap i Mariagerfjord kommune som er i sin start. - Projektmidlerne fra forbundet skal være med til at financierer en ansættelse af en koordinator med arbejdet af projektet Socialpædagogerne i Fremtiden. - OAO-projektet (TR ambassadører) har Nordjylland 5 arbejdspladser med, som vi ønsker at for kendskab til deres erfaringer. Debat om forståelsen af profession, pleje, relationer i faget som er med til at synliggøre og gi den enkelte selvopfattelsen af fagligheden bl.a.: udfordringer i faget, visioner, mål, etik og økonomiske begrænsninger. Konklusion PL/FU s indstilling til prioriteringer, tidsplan og opdeling af indsatsprojekter og politisk drift, blev godkendt. Tidsplan ift. projektets endelige igangsættelses sker efter sommerferien. Frem til sommerferien færdiggøres projekternes beskrivelser, handleplan, forslag til aktiviteter og tidsplaner i projektgrupperen. Nedsatte arbejdsgrupper: OK og ansættelse. Der tilknyttes løbende personer efter behov. Arbejdsmiljø: En fra KB + interesserede fra generalforsamlingen. Heine forslås fra KB. Suppl. Thor. Internationalt arbejde: To fra KB. Rene og Marie forslås. Suppl. Per Projektbeskrivelserne, handleplan og forslag til aktiviteter fremlægges til vedtagelse senest på KB mødet i juni. I forhold til Socialpædagogerne i Fremtiden skal fremlæggelsens gerne ske på april mødet.

6 6/ Generalforsamlingen Årets generalforsamling er planlagt til afholdelse den 22. oktober i Vejgaard-hallen. KB skal under dette punkt behandle og beslutte: - Godkende fordeling til opgaveansvarlige - Nedsættelse af en arbejdsgruppe som har til ansvar at udforme forslag til dagsorden og tidsplan, evt. et tema samt brug af evt. oplægsholder. Nedsættelse af en arbejdsgruppe, som fremlæggers gruppens arbejde på KB mødet den 09.marts, af hensyn til evt. aftale med oplægsholder/re Bilag: f. Forslag til GF opgavefordeling Opgavefordeling godkendt med tilføjelse af ansvarlige i indskrivningen: Tina, Per, Kenneth og Hanne Arbejdsgruppen som udarbejder forslag til dagsorden, tidsplan m.m består af: Peter, Joan, Henrik og Susanne Seniorsektionens vedtægter Seniorsektionen har ændring til sektionens vedtægter, som bestyrelsen skal forholde sig til. Bilag g. Forslag til seniorsektionens vedtægter Godkendt maj Kredsens markering 1. maj skal behandles. Behandling: Første maj i år falder sammen med St. bededag og dermed mange konfirmationer. - Det er vigtigt at vi holder fast i at holde et kredsarrangement, f.eks. lig det sidste år hvor vi mødtes på kredskontoret. - Henrik tilbød at vi kan mødes i hans kolonihavehus som ligger i Vestkær, Aalborg. - Peter deltager i arrangementet i Brønderslev, men også i et kredsarrangement. - Tina og Hanne fejrer dagen i Mariagerfjord.

7 7/9 På KB mødet 9.3. præsenter Per og Henrik et konkret forslag til 1. maj arrangement Evaluering af juletræsfesten Juletræsfest blev i 2014 afholdt i Vejgaard-hallen den , hvilket betød at traditionen med at afholde arrangementet mellem jul og nytår for først gang blev brudt. Budget: kr. den faktiske udgift er på kr. Der var tilmeldt 54 voksne og 55 børn Behandling: - Det er mange ressourcer der bruges gjort op mod antal medlemmer der deltager. Tænker at vi skal bruge ressourcerne bedre. - De der deltog i juletræsfesten, virkede til at havde en hyggelig dag. - Størrelsen/antal er for lille til at få opfattelsen af en stor juletræsfest. - Slikposerne var ringe. Dårligt indhold og i en almindelig hvid pose. En julepose skal være med en julemand. - Julemanden (Per Bleiken) var helt uforberedt på hvad hans opgave bestod af. Det blev først præciseret på arrangementet. Der udarbejdet et oplæg/forslag til et arrangement fremad, hvor ressourcerne bruges bedre. Forslaget fremlægges på KB. Seniorsektionen høres om de ønsker at lave et konkret forslag Praktisk ansvarlig på KB møderne Jf. praksis som i år 2014, forslås her en turnus ordning på oprydning og opvask i forlængelse af Kredsbestyrelsesmøderne, således at lokalerne forlades klar til rengøring. Opgaven består i at de ansvarlige sikre at; benyttede mødeborde, i mødelokalet er aftørret og stolene er hængt op på bordene. Brugt service er vasket op og sat på plads i skabene. Opvaskemaskinen er tømt for vand og slukket efter brug. Tomme flaske/dåser og afleveret i sækken i depotrummet. TAMU er bestilt til at levere mødets forplejning samt sørge for oprydning og opvask efter morgenmaden og frokosten. Fordeling af praktisk ansvarlig: 20. januar: Finn & Tina

8 8/9 9. marts: Marie & Rene 28. april Lotte & Heine 17. juni: Hanne & Henrik 28. september: Per & Kenneth 16. december: Thor & Susanne Dirigentgruppen (Kredsformanden, Lars Ø og Anna-Birthe) indgår ikke i turnusordningen Udover de ansvarlige er alle velkommen til at gi en hånd med Godkendt. 4. Nyt fra HB Fra HB-mødet : - TR undersøgelsen og det videre arbejde - Regnskab Folketingsvalg strategier - Konfliktvejledning - Valg til udvalg. Dem vi havde indstillet blev valgt. - Kongressen i 2016 er fastsat til den Arbejdsmiljøstrategier fra kongressen - Socialpædagogerne i Fremtiden økonomien - Faglige selskaber. To modeller er udvalgt. - Klagenævnet. Nordjylland har fået et medlem i nævnet. 5. Sager til orientering - TR uddannelsen. Behandles på et TR møde - Fr.havn. Forslag til lokalløn som er gået uden om MED. Medlemmer accepterer blot at blive orientering og ikke få det drøftet. - MED aftale regionen. Krig mellem FOA og DS som virker til at være personbåret. - Familiecentret Hobro med PFF overenskomst er kommet over på døgninstitutions overenskomst hvor medlemmer overflyttes inden for deres normale opsigelse (3-6 måneder) - Konsulenternes selvledelse på kredskontoret. Jf. konsulenternes mødereferater har de selvledelse på dagsorden. Opgavemængden i gruppen er OK - Konsulent Else-Marie har været sygemeldt knap 3 uger, og forventes snart tilbage. - Merchandise: Phone clearer og Jakker er bestilt og forventes fremme indenfor nogle uger. 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden Bestyrelsen skal udpege en repræsentant til planlægning af næste mødes dagsorden sammen med kredskontoret Lars Ø.

9 9/9 7. Evt. Dirigent/er: Anna-Birthe & Lars Referent: Joan Praktisk ansvarlige: Bilag til mødet: a. KB referat b. Skemaer med indeholder over de forskellige politikområder c. Forslag til processen Fremtidigt arbejde d. Notat fra PL/FU behandling af indsatsområder e. Overordnet beskrivelse over kredsens indsat f. Forslag til GF opgavefordeling g. Forslag til seniorsektionens vedtægter Bilag omdelt på mødet: Bilag sendt efter mødet:

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3537466 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14632 02-05-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. april 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent Finn,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3444151 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14631 08-03-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 7. marts 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3861268 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14635 17-10-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 12. oktober Tid: 09.00-15.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4908984 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17169 22-03-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 18. marts 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg Ref.: JIJ Dok.nr.: 3075784 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13471 Referat fra bestyrelsesmøde 15-09-2016 Dato: 14. september 2016 Tid: 09.30-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3315568 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14630 31-01-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 21. januar 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Tina, Henrik, Kenneth,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3773516 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14634 05-09-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 31. august 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent) 21. dec 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12451 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. december 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4513103 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 30-08-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4292036 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 14-05-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Referat frabestyrelsesmøde

Referat frabestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4720234 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 13-12-2018 Referat frabestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3153953 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13472 11-11-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 27. oktober 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 2974679 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13470 20-06-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. juni 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dagsorden: Finn,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 15. okt 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12450 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. september 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3625477 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14633 03-07-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. juni 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3802221 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 19-09-2017 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. september 2017 Tid: Kl. 10 13 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3555037 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 09-05-2017 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 17. maj 2017 Tid: Kl. 14-17 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4347978 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 28-05-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 16. marts 2012 JIJ/ 2011-SL211NJ-07871 SLNJ Generalforsamlingen 2011 - referat Dato: 26. oktober 2011 Tid: kl. 15.30 22.00 Indskrivning fra kl. 14.30 15.50 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4641866 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 30-10-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aalborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer NOTAT 21-03-2017 Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer Forord: Dette notat er udfærdiget med henblik på, at synliggøre de vakante opgaver, der opstår i kredsens nærmeste

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4663062 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 12-11-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 8. november 2018 Tid: Kl. 10 max 13 Sted: Solhøjsvej 75, 9210 Aalborg SØ Indkaldte: Inger, Rita,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Rammeaftale om personalepolitiske samarbejdsprojekter i amterne

Rammeaftale om personalepolitiske samarbejdsprojekter i amterne AMTSRÅDSFORENINGEN 11.16.1 Side 1 KOMMUNALE TJENESTEMÆND OG OVERENSKOMSTANSATTE Rammeaftale om personalepolitiske samarbejdsprojekter i amterne 2002 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OMRÅDE... 3 2. FORMÅL...

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine og Joan (referent) 16. mar 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12447 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 9. marts 2015 Tid: 09.00-14.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015 Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015 Tid: 12.00-15.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde G Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde 18. og 19. januar 2016 Kontakt: Gitte Primdahl gda@sl.dk Dok.nr. 2742391 Sagsnr. 2016-SL232LB-14706 Mødet finder sted på Hotel H.C. Andersens, Claus Berg Gade

Læs mere

MASTERPLAN Ledersektionen inddrages i arbejdet omkring faglighed mhp. at sikre fælles fodslaw og adgang til arbejdspladserne.

MASTERPLAN Ledersektionen inddrages i arbejdet omkring faglighed mhp. at sikre fælles fodslaw og adgang til arbejdspladserne. MASTERPLAN 2016 Bestyrelsens vision / værdigrundlag for arbejdet i 2016 tager udgangspunkt i den formulerede mission, centralt besluttede indsatsområder og projekter i SLC, samt det fremtidige arbejde

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard, mødeleder Ulla Blok Kristensen Afbud Tina Boel Bo Christensen

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Socialpædagogerne Sydjylland

Socialpædagogerne Sydjylland Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND 2015-2017 Indholdsfortegnelse Indledning:... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Besvarede telefonopkald:... 4 Servicering af

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Dato: 17.06.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018 Ref.: pts Dato: 28. november 2018 Tid: kl. 09:00 12:00 (julefrokost 12-14) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Jan

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11.6.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

Socialpædagogerne i fremtiden.

Socialpædagogerne i fremtiden. Socialpædagogerne i fremtiden. Socialpædagogerne i fremtiden er en politisk strategi. Kongressen 2012 Har været og er omdrejningspunktet for hele forbundets politiske udviklingsindsatser og nye aktiviteter.

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018 Ref.: Dato: 10.09.2018 pts Tid: kl. 09:00 12:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Jan Therkelsen

Læs mere

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning Dato: 8. juni 2018 Ref.: Lene Andersen Dato:08.06.2018 Tid: kl. 09:00 15:00 Sted: Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark 4 7400 Herning Der er kaffe og rundstykker fra kl. 8:30 Der er frokost

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 15. september 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Aarhus, den 4. marts 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Referent: AK punkt 1 7/CI punkt 8 12 Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF og

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat for ekstraordinært møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Referat for ekstraordinært møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 27. april 2016, kl. 11.00 til 13 Mødested: Møderum 1 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Morten Møller (formand), Ole Stounbjerg,

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Fordeling af tidsforbruget på kredskontoret... 4 Servicering

Læs mere

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse Dato: 22. marts 2019 Tid: kl. 13:00 15:30 (Efter temamøde vedr. Vi er Socialpædagogerne der forløber samme sted i tidsrummet 8:30-13) Sted: Hotel Eyde (Parkeringspladser til Hotel Eyde ligger for enden

Læs mere

MASTERPLAN Indsatsområde Medlem TR/AMR/MED Lederne Fag & fagpolitik Politik Organisation Socialpædagogerne i Fremtiden

MASTERPLAN Indsatsområde Medlem TR/AMR/MED Lederne Fag & fagpolitik Politik Organisation Socialpædagogerne i Fremtiden MASTERPLAN 2017 Bestyrelsens vision / værdigrundlag for arbejdet i 2017 tager udgangspunkt i den formulerede mission, centralt besluttede indsatsområder og projekter i SLC, samt det fremtidige arbejde

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 31. august 2018 Tid: kl. 08:30 15:00 Sted: Ref.: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Lene Skovsager Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Referat fra styrelsesmødet mandag den Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6.

Referat fra styrelsesmødet mandag den Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6. Referat fra styrelsesmødet mandag den 27.3.2017 Fraværende: Allan Østergaard, hele mødet. Thomas Bjørn Henriksen pkt. 5 og 6. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde (KB)

Referat fra bestyrelsesmøde (KB) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3943542 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14636 04-12-2017 Referat fra bestyrelsesmøde (KB) Dato: 23-24. november 2017 Tid: Den 23.11 kl. 09.00 den 24.11 kl. 15.00 Sted: Hotel Fårup (ved Fårup Sommerland)

Læs mere