Julebrev & Nytårshilsen 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Julebrev & Nytårshilsen 2015"

Transkript

1 Dec Julebrev & Nytårshilsen 2015 Kære medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark! Nu hvor julen nærmer sig med hastige skridt, er det tid til at erkende at også jubilæumsåret er ved at rinde ud. Året, hvor vi i fællesskab har fejret den danske Welsh avls officielle 50 års jubilæum, og året, hvor vi sammen med hundredvis af udenlandske Welsh entusiaster holdt et stort anlagt Internationalt Welsh Show (IWS), der af mange omtales som et af de mest vellykkede internationale shows nogensinde. Der er således meget at glæde sig over, her ved årets slutning, og lad os sammen benytte lejligheden til at dvæle lidt ved årets højdepunkter - set med stærkt farvede Welsh briller: Jubilæumsåret startede for alvor i marts med medlemsmøder, hvor fokus var på at blive klar til IWS, med hingsteshow i Egtved, med generalforsamling og med kursus i klargøring til show og til de britiske rideklasser. BIS og res. BIS - begge Welsh Mountain ponyer - fra hingsteshowet i marts: BIS: Shamrock Mr. Cleveland, Stutteri Gribsvad. Res.: Fakla Diablo (1 års hi.), Stutteri Fakla. Året igennem har der også været stor Welsh aktivitet ved de 4 M&M (Mountain & Moorland ponyer) shows, der har været afholdt på Sjælland - og med flot succes for Welsh deltagerne. Faktisk var det Welsh, der løb med BIS-titlerne ved hele 3 af de 4 shows; fantastisk flot reklame for vores race! Til højre ses sec. C hingsten Parvadean The Gigolo og hans stolte jer: Betina Hansen, Stutteri Lerhøj. Gigolo blev BIS ved M&M i marts I april fulgte endnu et kursus i klargøring og britiske rideklasser, 2 af forårets traditionelle plageskuer og foreningens hingsteshow. Igen gjorde Welsh deltagerne nærmest rent bord!

2 BIS-vinder (th.) ved hingsteshowet blev sec.b hingsten Llanarth Consul fra Stutteri Møllegaard, udstillet af Stutteri Fjordglimt. Og res. blev igen den flotte 1-års WM hingst Fakla Diablo. Ved hingsteshowet blev der også taget hul på en af årets vigtige aktiviteter, der har tiltrukket sig stor opmærksomhed og opbakning i 2015: De britiske rideklasser. Ridden champion ved dette første show blev Welsh Cob hoppen Pennal Free Bee Junior og hendes ejer og rytter: Tina Skovlund Christensen. Ved det jyske plageskue gik en 2 års Welsh sec. C hoppe helt til tops, idet BIS-vinderen var Fjordglimts Miss Gemma fra Stutteri Fjordglimt. På Dorthealyst var 5 af de 8 finaledeltagere fra vores race, og både BIS og reserve var Welsh sec. C hopper: BIS blev 1-års hoppen Thers Dazzling Doll fra Stutteri Thers, mens Fjordglimts Miss Gemma denne gang måtte 'nøjes' med titlen som reserve BIS. I maj fortsatte rækken af plageskuer til Fyn, hvor BIS vinder og reserve igen var Welsh! Denne gang lykkedes det 1-års hingsten Fakla Diablo at gå helt til tops (på hjemmebane), skarpt forfulgt af den smukke 2 år gamle Welsh Cob hoppe Corscaron Delun fra Stutteri Adlais.

3 I maj var der endnu et tilbud om klargøringskursus, så alle kunne møde frem i topform til årets absolutte højdepunkter, f.eks. de store landsdelsdyrskuer, der vanen tro løb af stablen i højsommeren. Årets dyrskuer har generelt været præget af stor udstillerlyst og uhyre flot opbakning - hele vejen rundt. Men der var ikke kun tale om kvantitet og masser af hygge i staldområderne og campingpladserne. Der blev også givet gas i udstillingsringen og i fælleskonkurrencerne, hvor Welsh racen igen løb med mange flotte titler - i hård konkurrence med de andre hesteracer. På Roskilde Dyrskue løb 2-års Welsh Cob hoppen Valhallas Vanessa tilh. Stutteri Valhalla af med max. points (24) samt titlen som 'Skuets Bedste 2 års hoppe'. Dyrskuerne var også premieren på de flotte showindslag, som en dynamisk gruppe har lagt store kræfter i at forberede, og som kulminerede ved IWS i august. Også på dyrskuet i Odense var det de unge hopper, der dominerede: 'Skuets bedste 3 års hoppe' (tv.) blev Fakla Jazz, ejet af Stutteri Fakla, mens 'Skuets Bedste 2 års hoppe' også blev en WM, nemlig Gribsvads Flora (t.h.) fra Stutteri Gribsvad. På Landsskuet i Herning var det igen sec. C unghoppen, Fjordglimts Miss Gemma, der tog kegler med 24 points og titlen som 'Skuets Bedste 2 års hoppe'. Hun indgik også i hoppefamilien efter Menai Lady Georgina, der ligeledes opnåede de unikke 24 points for samlingen.

4 En anden klassiker i løbet af sommeren er Fyns Juni Show, hvor den unge sec. C hoppe Gribsvads Bibbi Jo blev BIS vinder, ejet af Gribsvad Stutteri. Reserve var igen en Fakla-opdrættet WM pony, denne gang Fakla Jana. Ridden CH. blev igen Cob hoppen Pennal Free Bee Junior med sin stolte ejer Tina S. Christensen i sadlen. Årets højdepunkt var naturligvis det Internationale Welsh Show på "Vilhelmsborg", hvor vi på passende flot vis fik fejret 50 års jubilæet for den walisiske race i Danmark, og hvor det var en stor fornøjelse at bemærke, hvor godt de danskavlede ponyer klarede sig i alle sektioner. Jeg kan ikke nævne alle vindere endsige champions her, men lad mig kort fremhæve de største danske triumfer: I Welsh Mountain sec. A satte Fakla stutteriet sig helt unikt på begge championater, med de tidligere nævnte Diablo og Jana - begge af eget opdræt; en helt igennem respektindgydende avls- og showpræstation! I WPBR (partbreds) gentog Britt H. Nielsen nærmest denne præstation ved at vinde begge titler med sit eget opdræt, den 2 år gamle hoppe Donwell Allegra (nedenfor tv.). I sec. C blev Fjordglimt Lady Gaga (ovenfor th.) fra Stutteri Fjordglimt reserve CH, og det vindende hoppeføl Aberlour Gallina (foto nedenfor) fra Aberlour stutteriet gik hele vejen og blev Int. Overall Føl champion.

5 I Welsh Cob vandt 2 års hoppen Valhallas Vanessa (nedenfor tv.) både Ungdyr - og reservere Supreme-titlerne, og med reservetitlen i Int. Overall Ungdyrchampionatet sluttede hun i 'Top 4' af showet. Også i ride- og køreklasserne var de danske Welsh Cobs stærkt repræsenterede. Bedst i finalerne klarede den erfarne kusk Henrik Sloth sig, idet han med vallakkerne Aberlour Red Ivanhoe & Llaun Blaenwr vandt titlen som res. CH i kørsel. Alt i alt blev denne weekend i august på mange måder mindeværdig. Stor entusiasme, sportsånd, sommerstemning, sjov og alvor i passende blanding, en fejende flot fest, sammenhold og showmanship! Når nogle af de mest rutinerede kræfter i Wales omtaler vores show, som 'det bedste nogensinde', skal vi tage det til os og sammen glæde os over, at meget lykkedes! Garvede kræfter trak igennem, når det gjaldt - og nye trådte til, når der var behov for friske kræfter. Totalen blev en succes - og en vigtig milepæl i vores forenings lange historie. Tillykke til os alle med det!!! Efteråret har også budt på en lang række shows og arrangementer som føl- og plageskuer, Welsh Show ved Store Hestedag i Roskilde, Oktobershow og meget mere. Resultaterne fra disse shows følger i nyhedsbreve i starten af det nye år.

6 Men udover de mange flotte titler ved shows og udstillinger har vores race også på andre områder gjort sig bemærket i jubilæumsåret: Bestyrelsen valgte meget tidligt på året, at alle udstillede Welsh ponyer skulle have den flotte jubilæumsroset i farverne grøn, sort og guld - som årets logo. Og jeg skal love for, at der siden har været stor travlhed med at bestille rosetter hjem - til de mange skuer i vores eget regi, til de lokale dyrskuer, til M&M Shows og til en række andre arrangementer, som vi valgte at støtte - for at markere jubilæet, og for at reklamere for racen. Og fra alle sider var der glæde over denne ekstra opmærksomhed! F.eks. DM-finalerne i ponydressur, hvor der viste sig at være hele 58 startende, der levede op til kravene om Welsh blod, f.eks. som WPBR. Imponerende mange, og dejligt at vinderen blev en Welsh, nemlig sec. B ponyen Clausholm Lord Joker redet af Mathilde Sofie Jepsen - foran yderligere 6 Welsh ponyer i Top 10. Også i de større kategorier af ponydressur har Welsh'erne holdt fanen højt i F.eks. WPBR ponyen Bjerregaards Mozart og Welsh Cob hingsten Valhallas Zorro, der begge ligger højt på årets DRF rangliste for kat. I ponyer. Sidstnævnte gentog endda triumfen med at slå DSP-ponyerne på hjemmebane ved gentage sejren i DSP's landschampionat. Et meget intenst og vellykket jubilæumsår er således kommet til en ende. Men dette var ikke muligt uden alle de frivillige kræfter, der i årets løb har taget ansvar. Jeg vil derfor gerne på bestyrelsens og foreningens vegne takke alle jer, der har fundet tid og kræfter til at arrangere shows, flotte opvisninger og showindslag, har fotograferet og skrevet, har båret og bragt - og jer, der bidrog til den gode stemning, der prægede alle årets arrangementer. Og som vores udenlandske gæster opfattede som en særlig varm velkomst. Vi er netop nu i gang med at forberede det nye år, hvor en af de første opgaver er at skabe den årbog 2016, der skal samle op på hele jubilæumsåret. Vi håber, at I indsender spændende artikler, smukke fotos og masser af annoncer, så vi kan finansiere en stor, flot årbog, der kan rumme og favne hele Vi forbereder også den nye showsæson, og vil snarest offentliggøre datoer og dommere til årets foreningsshows. Og så ses vi forhåbentlig i januar til medlemsmøderne, hvor vi skal drøfte kåringssystem! På bestyrelsens vegne ønsker jeg jer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et dejligt nytår! Carl

Velkommen til årets sidste nyhedsbrev

Velkommen til årets sidste nyhedsbrev WELSH PONY & COB AVLEN I DANMARK Årgang 2016 - Nummer 4 December 2016 Velkommen til årets sidste nyhedsbrev Formandens klumme Kære medlemmer! Med dette nyhedsbrev vil vi gerne runde 2016 af og udtrykke

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

Velkommen til nyhedsbrevet

Velkommen til nyhedsbrevet Årgang 2016 - Nummer 3 - November 2016 Velkommen til nyhedsbrevet Tre redne C'ere på række Fra venstre: Dorthealyst Sarah m. Charlotte E. Jensen, Dorthealyst Ginger Maid m. Rikke Thomsen, Dorthealyst Rachel

Læs mere

Årgang Nummer 3 December Kære medlemmer!

Årgang Nummer 3 December Kære medlemmer! WELSH PONY & COB AVLEN I DANMARK View this email in your browser Årgang 2017 - Nummer 3 December 2017 Kære medlemmer! Med dette julenyhedsbrev afslutter vi 2017. Dels for at ønske alle medlemmer en rigtig

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 2005-2015

Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 2005-2015 Welsh Cobavlen i Danmark i nyere tid Set i lyset af kåringsresultater 5-15 I 15 fejrer vi i Danmark Welsh Pony & Cobavlens 5 års jubilæum, og det sætter tankerne i gang. Hvordan har Welsh Cob avlen mon

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 På Stutteri Valhalla har vi besluttet at skære lidt ned i bestanden af vores Welsh Cobs. Det betyder, at vi netop nu har 7-8 dyr til salg eller udlejning - bl.a.

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs

Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs Stutteri tt Assentorp Stiftet 2010 Vi avler welsh sec C og Cobs Assentorp s s Ballarina Sec C hoppe føl 21 dage Far: Coedeneirinn Reflect Mor: Dynamite Balina Synod Grouse Assentorps Ballarina er efter

Læs mere

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe!

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe! Magus Welsh Cobs Magus er et yngre stutteri med indtil videre bare to føl i eget navn, nemlig Magus Free Glabella (Pennal Freebee Junior/H-S Morning Star) og Magus Free Secunda (Pennal Freebee Junior/Kildegaard

Læs mere

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer Kære tilskuere ved Hingsteshow 2018, 14. marts 2018 Det glæder os for sjette gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Tilstede: Heidi Vintersfjord, Lene Jacobsen, Karina Vistisen, Mathilde Rasmussen og Ole Wienecke Fraværende: Anne Koch, Bent Jessen og medlem fra region 3. Godkendelse

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 8. Oktober 2016 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag.

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag. Kære tilskuere ved Oktobershow 2015, 28-09-2015 Det glæder os for 5. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welshog Shetlandsponyer - denne gang på Fredericia Ridecenter.

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Hingste Show Lørdag den 4. april 2015 Neble Ryttergård, Grumløsevej 56, Neble, 4750 Lundby Pris: 30 kr. Velkommen til Welsh Pony & Cob Avlens første show i 2015: Welsh

Læs mere

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Stutteri Fjordglimt byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Søndag den 25. marts 2018 1 VELKOMMEN OG TAK FOR OPBAKNINGEN! Kære alle, Det glæder os at byde jer velkommen til vores første hingstefremvisning.

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

Vi mistede desværre Dreammaker i august 2018, så de 3 føl der ventes vil derfor også blive de sidste.

Vi mistede desværre Dreammaker i august 2018, så de 3 føl der ventes vil derfor også blive de sidste. Med december, nærmer julen og et nyt år sig både en tid hvor vi kan reflektere over året der gik, samt året vi går imøde. 2018 har været et blandet år hos os, foråret bød på 3 føl især de to efter Welsh

Læs mere

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug Til Salg Da vores redne ponyer tager megen af vores tid og plads i stalden, er det tiden at få reduceret antallet af avls- og ungponyer. Alle er vant til børn, hund

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Hingste Show Lørdag den 8. april 2017 Neble Ryttergård, Grumløsevej 56, Neble, 4750 Lundby 2 Velkommen til Welsh Pony & Cob Avlens første show i 2017: Welsh Hingste Show

Læs mere

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed Region Vest 2013 New Forest ponyen Avlet med h jertet - redet med stolthed New Forest ponyen den smukke pony med det gode temperament Når du ser en New Forest pony, lægger du straks mærke til, hvor smuk

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark Det handler altsammen

Læs mere

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING 2017-2018 Årsberetning: Velkommen til jer alle. I en verden, hvor der er så mange tilbud, så er det dejligt at, hver og en af jer er kommet til

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 5-6. august 2017. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fyns Juni Show 1 8. juni 2019 Løssalg: 10 kr. 1 2. udgave FYNSK JUNI SHOW 8. juni 2019 Dommer: Dommersekretær: Speaker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Adresse:

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fyns Juni Show 8. juni 2019 Løssalg: 10 kr. FYNSK JUNI SHOW 8. juni 2019 Dommer: Dommersekretær: Speaker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Adresse: Cafeteria:

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 7. Oktober 2017 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 6-7. august 2016. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Dagsorden for bestyrelsesmøde i Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dagsorden for bestyrelsesmøde i Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dato 18-01-2015 Tid 10.00 17:00 Sted Laila Deltagere BH, SA, TC, LL, MT, HLJ & LF Afbud Mødeleder HL Ordstyrer LL Referent LF 1. (5) Godkendelse

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00

Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00 Lørdag d. 31. august 2013 på Allerupgaard Fra. Kl. 9.00 KATALOGPRIS: 20 KR. TIL ALLE UDSTILLERE Nummerskilte til føllene skal afhentes i sekretariatet senest ½ time før klassen starter og føllene bedes

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018 Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer til årets J U L E S H O W Lørdag den 24. november 2018 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem. Så vi sammen med vores ponyer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 6. Oktober 2018 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til

Læs mere

2. Drøftelse af planerne om en ny struktur for WPCA med fokus på avl og sport.

2. Drøftelse af planerne om en ny struktur for WPCA med fokus på avl og sport. Dagsorden 1. Evaluering af det nye kåringssystem. 2. Drøftelse af planerne om en ny struktur for WPCA med fokus på avl og sport. 3. Eventuelt Formand Carl Trock bød de fremmødte medlemmer velkommen med

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 2.-3. august på Dorthealyst, Knabstrup, 4440 Mørkøv.

Læs mere

Nyhedsbrev. Indbydelse til generalforsamling den 23. marts. Welsh Pony og Cob Avlen i Danmark afholder ordinær generalforsamling

Nyhedsbrev. Indbydelse til generalforsamling den 23. marts. Welsh Pony og Cob Avlen i Danmark afholder ordinær generalforsamling WELSH PONY & COB AVLEN I DANMARK Nyhedsbrev Årgang 2 - Nummer 2 Februar 2013 Indbydelse til generalforsamling den 23. marts Welsh Pony og Cob Avlen i Danmark afholder ordinær generalforsamling lørdag den

Læs mere

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook Kære tilskuere ved Hingsteshow 2016, 22. marts 2016 Det glæder os for tredje gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer, denne gang på Råbjerggård Ridecenter

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 3-4. august 2019 på Rideklubben Odin, Ålemarksgyden 36, 5270

Læs mere

WELSH SKUE LØRDAG DEN 3. SEPTEMBER 2016

WELSH SKUE LØRDAG DEN 3. SEPTEMBER 2016 WELSH SKUE LØRDAG DEN 3. SEPTEMBER 2016 Sec. A Hingst 1 år 400 Barkholts Geronimo Reg.nr.: 20833WE1501681 Født: 14.05.15 Far: Stoertebecker's Genius DE335350253297 DEU Mor: Baukje 97.00113 NDL Morfar:

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fynsk Juni Show 1. juni 2013 Løssalg: 20 kr. FYNSK JUNI SHOW 1. juni 2013 Dommer: Dommersekretær: Speaker: Indpisker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Adresse:

Læs mere

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Sekretariat: Ashøjgade 35, 7760 Hurup Thy FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Telefon på dyrskuepladsen: 51 90 16 92 Dyrskuets CHR-nummer: 077037 Indhold Almindelige bestemmelser...

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fyns Juni Show 2. juni 2018 Løssalg: 10 kr. FYNSK JUNI SHOW 2. juni 2018 Dommer: Dommeraspirant: Dommersekretær: Speaker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Adresse:

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 Til stede: Mette Andersen, Belinda B. Carlsen, Birgitte Eiersted, Heidi Laursen, Charlotte Eichel Larsen, Zuzette Kraft. Fraværende: Henrik Amby og Betina

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Imponerende Landsskue og imponerende Gaia

Imponerende Landsskue og imponerende Gaia Imponerende Landsskue og imponerende Gaia Et fantastisk Landsskue blev i år krydret med Miss Danmark titlen til Jørn Mikkelsens og Havdal Jerseys nr. 1444, Havdal Zuma Gaia, som forinden også havde vundet

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fynsk Juni Show 3. juni 2017 Løssalg: 20 kr. FYNSK JUNI SHOW 3. juni 2017 Dommer: Dommeraspirant: Dommersekretær: Speaker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Adresse:

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fynsk Juni Show 19. juni 2016 Løssalg: 20 kr. FYNSK JUNI SHOW 19. juni 2016 Dommer: Dommersekretær: Speaker: Indpisker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Adresse:

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2016, 05-10-2016 Det glæder os for 6. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. I år er 96

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2017, 02-10-2017 Det glæder os for 7. gang at byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. Tak for jeres

Læs mere

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Deltagere; Frieser Nord Kasper Bendix Poulsen Formand Frieser Nord Eline W Larsen Suppleant Frieser Syd Line Detlefsen Formand Frieser Sjælland Lone

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2019 Det er med stor glæde at vi kan byde jer velkommen til niende udgave af Oktobershowet. Showet finder i år sted på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Hingste Show Lørdag den 6. april 2019 Stutteri Chopin, Hasbjergvej 4, 4760 Vordingborg Kørselsvejledning Pga. broarbejde ved Sværdborg anbefales: Hvis du kommer fra Slagelse.

Læs mere

Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark!

Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark! Invitation til Internationalt Welsh Show i Danmark 8.-9. august 2015 Velkommen til det 18. Internationale Show - i Danmark! "Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark" er stolte over at kunne indbyde vores Welsh

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Welsh show på Store Hestedag Lørdag den 3/9-2016

Welsh show på Store Hestedag Lørdag den 3/9-2016 Welsh show på Store Hestedag Lørdag den 3/9-2016 Katalog Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dyrskuepladsen i Roskilde 1 Praktiske informationer: Dommer: Gavin Ingrams, Skotland. Dommersekretær: Susanne Agersnap,

Læs mere

Avlsgodkendelse og licenshingste

Avlsgodkendelse og licenshingste Avlsgodkendelse og licenshingste Når du påtænker at købe en livstidsavlslicens til din hingst, er der flere ting du bør tage med i dine overvejelser, f.eks.: Hvorfor ønsker du en avlslicens, når du for

Læs mere

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat for P.R.E. heste DAMOCHA 2015 22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Sted: Aalestrup Rideklub Borgergade 59 9620 Aalestrup Danmark Dommer eksteriør: Dommer

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for sjette gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted søndag den 18. marts 2018 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland. Medlemsinformation

Fjordhestens Venner Kronjylland. Medlemsinformation Fjordhestens Venner Kronjylland Medlemsinformation Marts 2014 Redaktion: Bestyrelsen og Lisbeth Pedersen (landevejen@fiber.dk) Forsidefoto: Lena Trab Siden sidst Generalforsamling den 7. februar i Gjesinghus

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2010

BESTYRELSENS BERETNING 2010 BESTYRELSENS BERETNING 2010 2010 er ved at rinde ud! Et ikke helt almindeligt år i foreningens historie. Et stort jubilæum er fejret i 2010 50 år det har været værd at fejre. I februar blev der afholdt

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

DOA s beretning 2014.

DOA s beretning 2014. DOA s beretning 2014. Endnu et år er gået i DOA s historie bog. Vi startede året med fælles hingstekåring, med Trakehner på Middelfart ride center. Der var 18 Oldenborg til kåring og 4 hingste der gav

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for femte gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted lørdag den 18. marts 2017 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark WELSH SHOW PÅ STORE HESTEDAG LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dyrskuepladsen i Roskilde Poppelgårdsvej 6, 4000 Roskilde Praktiske informationer Dommer: Richard Jones,

Læs mere

KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark WELSH SHOW PÅ STORE HESTEDAG LØRDAG DEN 1. SEPTEMBER 2018 KATALOG Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Dyrskuepladsen i Roskilde Poppelgårdsvej 6, 4000 Roskilde Praktiske informationer Dommer: Cat Reeds, Tyngwndwn

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 TID RING I SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 MESSETELTET RING 9 MOUNTED GAMES Youngsters Cup ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 Kl. 9.30 Bedømmelse

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Hos Stald Stettenborg, Villa Gallinavej 18, 4684 Holmegaard (ca 8 km fra afkørsel 37 Rønnede på sydmotorvejen). Vi ser frem til en rigtig hyggelig

Læs mere

Program for Hesteudstillingen Fredag den 14. juni 2019

Program for Hesteudstillingen Fredag den 14. juni 2019 TIDSPROGRAM HESTE 2019 Fredag den 14. juni 2019 08.00 Dyrskuet åbner 18.00 Dyrskuet lukker, på gensyn i morgen STORE RING 08.00 11.30 Bedømmelse af Heste 12.00 12-30 Officiel åbningsceremoni ved Borgmester

Læs mere

Roskilde Dyrskue Tekst og foto: Bent Sørensen,

Roskilde Dyrskue Tekst og foto: Bent Sørensen, Roskilde Dyrskue 2016 Tekst og foto: Bent Sørensen, bent@rosenkaer.dk På Roskilde Dyrskue i dagene 3. til 5. juni 2016 var der tilmeldt 41 Hereford. Desværre var der et stort frafald på 10 dyr, hvilket

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark

Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Katalog Fynsk Juni Show 20. juni 2015 Løssalg: 20 kr. FYNSK JUNI SHOW 20. juni 2015 Dommer: Dommersekretær: Speaker: Indpisker: Sekretariat: Rosetter og præmier: Fotograf:

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE DECEMBER 2012 Så kom der Fars Fastfood på menuen Siden august har over 100 fædre og 115 børn været på Fars køkkenskole en gang om måneden. Først blev der kokkereret Fars

Læs mere

Det Fynske Dyrskue 2016

Det Fynske Dyrskue 2016 Det Fynske Dyrskue 2016 Der blev i år udstillet 15 jydske heste og 2 samlinger. Hingst: Holger, 2 år, fra Martin Petersen, 22 point. Hopper, der foler i udstillingsåret - i oprangeringsorden: Alberte fra

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk

Dansk Suffolk.   Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk Nyhedsbrev fra Her er årets sidste nyhedsbrev, et nyt år nærmer sig med hastige skridt. Der er afholdt generalforsamling den 6. november på Bygholm landbrugsskole. Jens Østergård genopstillede til bestyrelsen

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk.

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk. Kåring 2012 Årets kåring afholdes d. 25. 26. august på Billund Sportsrideklub, Løvlundvej 4, 7190 Billund. Årets kåring bliver det største haflingerarrangement i Danmark til dato. I samarbejde med Haflinger

Læs mere

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år.

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Rønde idrætscenter nyhedsbrev 1. kvartal 2017 Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Fra Rønde Idrætscenters side blev der arbejdet hårdt de sidste par måneder

Læs mere

Hingsteshow 24. marts 2012 Tørring-Uldum Rideklub Kærvejen Uldum

Hingsteshow 24. marts 2012 Tørring-Uldum Rideklub Kærvejen Uldum Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark Hingsteshow 24. marts 2012 Tørring-Uldum Rideklub Kærvejen 30 7171 Uldum Praktiske oplysninger: Dommer: Dommersekretær: Sekretariat: Speaker: Bestyrelsens repræsentant

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Bestyrelsesmøde Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Deltagere: Flemming Strange-Hansen, Kasper Hansen, Kasper Glibstrup, Merete W. Jakobsen, Sidsel Marie Jensen, Gert Skov Henriksen, Thomas Lorentz-Petersen.

Læs mere

EAMH NYHEDSBREV - June 2015 / 3

EAMH NYHEDSBREV - June 2015 / 3 EAMH NYHEDSBREV - June 2015 / 3 Dette nyhedsbrev bliver udsendt til alle medlemmerne ca. 4 gange om året pr. post, så også dem uden adgang til en computer kan få fornøjelse af informationerne. Du modtager

Læs mere