Fangear Daff Træner NIV 2 Glædelig jul DAFFs Turneringskatalog Stævne for U12/U14 Super Bowl party Generalforsamling Senior News.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fangear Daff Træner NIV 2 Glædelig jul DAFFs Turneringskatalog Stævne for U12/U14 Super Bowl party Generalforsamling Senior News."

Transkript

1 Velkommen til. Bestyrelses formand Steen Christiansen har igennem længere tid arbejdet på at få en aftale I hus med Fangear fra Outlet. Det er nu lykkes. Se fremragende billeder fra U12/U14 Stævne. Vi har nu 2 Niveau 2 trænere, i Swans. Kurt begtagtninger omkring offseason God læse lyst Fangear Daff Træner NIV 2 Glædelig jul DAFFs Turneringskatalog Stævne for U12/U14 Super Bowl party Generalforsamling Senior News Vil du stå for indholdet, eller dele af det, kontakt da Per Böhm. Indslag modtages også gerne

2 Swans fangear Af Steen Christiansen Så lykkedes det endeligt! Nu er det muligt at købe Odense Swans fangear hos American Sports Outlet. Der er rigtig mange spændende ting til en fantastisk gode priser, så nu ved i hvad der skal på ønskesedlen i år. Tøjet kan købes i farverne grønt, hvidt, gråt og sort, bemærk at der også er et specielt jubilæums design i anledning af at Odense Swans i 2013 har 25 års jubilæum og er Danmarks ældste eksisterende football club. Jubilæums designet kan kun købes frem til og med udgangen af På træningsbanen og til kamp må det sorte tøj kun bæres af coaching staff samt bestyrelsesmedlemmer, for at specielt nye spillere og evt. forældre ved hvem de skal henvende sig til. Dette er den eneste restriktion på brugen af det nye Odense Swans fangear! Fangearet bestilles online på outlet.dk på samme måde som alt andet udstyr hos American Sports Outlet, så nu er det bare med at komme ind på:

3 Daff Træner NIV 2 Tillykke til Coach Kurt, der er har bestået DAFF Niveau 2 træner uddannelse. Dermed forbedre Swans endnu engang vores træner team. Vi har nu to Niveau 2 trænere på vores hold. Kurt Johansen Senior HC Per Böhm U19 HC fra DAFF Niveau 2 er en 90 timers uddannelse, hvor deltagerne kan udvikle deres idrætsfaglige kompetencer til et højt niveau. Uddannelsen bygger videre på Niv 1 og går mere i dybden omkring de små detaljer og deres indflydelse på den store helhed. Trænerne opnår en teoretisk forståelse af, hvordan træning påvirker spillerne, og hvordan træningen kan planlægges til at opnå det optimale resultat. Uddannelsen består af en DIF-del DIF Træner 2 (60 lektioner), der afvikles over tre weekender, herudover består uddannelsen af en DAFF-del (min. 25 lektioner), der afvikles over tre weekender og 2 klubbesøg.

4 Glædelig jul Ønskes du af brødrene Karkov

5 U19 Danmarksserie (U19 DS) DAFFs Turneringskatalog 2013 Holdtilmeldingsgebyr: kr. (opkræves 1. marts) Dommergebyr: 0 kr. Tilmeldingsfristen: 1. februar Licenspris: 300 kr. Årgange: For U19 DS gælder følgende: Der spilles 9 mands tackle football Der spilles 4x10 minutter Turneringen spilles regionalt fordelt på 2 konferencer Øst og Vest. Holdene møder hinanden, så der afvikles i alt 10 kampe pr. hold. Kampene er selvdømmerkampe Dommerbetaling ifølge selvdømmerkampe Mercy-Rule er gældende. Slutspil Slutspillet fastlægges, når antallet og fordelingen af hold kendes. Bowl kamp Bowl kampen hedder U19 DS Bowl, det bedst rangerede hold af de to semifinalevindere er hjemmebanehold. DAFF fastsætter, hvor kampen afvikles. Banekrav mv. Baneopstregning skal opfylde kravene Banemål minimum opstreg Der bør være mål på banen, disse skal såfremt opfylde NCAAs krav. Såfremt målene ikke lever op til NCAAs krav, kan DAFFs bestyrelse dispensere for dette. Hjemmeholdet bør om muligt videofilme kampen efter anvisningerne fra DU. Hjemmeholdet er ansvarlig for at stille 3 chaincrew senest 20 minutter før kickoff, disse skal være til rådighed hele kampen, må IKKE bære klubtøj for nogen af de involverede klubber. Uniformer De deltagende hold bør så vidt muligt følge disse regler for uniformer: Hjelm inkl. facemask Alle spillere på et hold skal bære hjelme i samme farve og design inkl. facemask. Trøjer Alle spillere på et hold skal bære trøjer i samme farve og design. Bukser Alle spillere på et hold skal bære bukser i samme farve og design. Strømper Alle spillere skal bære strømper i samme farve og design, længden kan variere, og ingen strømper er også tilladt. Andet Undtagelser er ikke modificerede knee braces, tape eller bandage til beskyttelse og skadesforebyggelse. Der tillades synlig baselayer produkter, svedbånd, handsker mv. i klubfarver (farverne på klubbens uniformer) samt sort, hvid og grå, der må gerne være spillere med én farve baselayer, mens andre spiller med en anden farve baselayer så længe det er i klubbens farver. Licenskrav og rostermaksimum Holdene skal senest 1. marts have indløst 15 stk. licenser - for pågældende hold defineres en spiller, der aldersmæssigt ligger inden for holdets aldersgrænser. Rostermaksimum i denne række er 27 spillere. Holdkrav Ingen Indslag fra Per Böhm Swans U19 hold tæller pt 16 medlemmer, med meget svingende fremmøde til træning. Dette håber vi selvfølgelig bliver bedre i år Man da vi ikke er flere, er vi meget afhængig af dem vi har, da, som i kan se af ovenstående regler for U19DS, det kræver 15 indløste licenser inden d 1 marts for et kunne være med i en Daff Turnering. Men mon ikke der kommer flere til i løbet af foråret.

6 Stævne for U12/U14 den 16/12-12 Af Klaus Zachariasen Head Coach U12/U14/U16 Vi drog af sted kl: 10:30 fra Hjallelse, med 6 drenge 2 forældre og 2 trænere klar til at spille med Rebels, Goldiggers, Demons. Da vi kom til Topdanmark-hallen, blev vi mixed med Demons både på U12/U14. U12 spillede rigtigt godt, de greb mange bolde, flere for 15+ yards. Både Johan og Lucas gjorde det rigtig godt, på recivere, runningbacks og blokkere pladserne. Men Adri klarede sig også fint på defence både som cornerback, linebacker og D-line. U14 spillede også rigtigt godt, der var et par nye med og så en af vores mere rutinerede spiller Rasmus. De havde det dog svært, overfor Søllerød Golddiggers rigtigt gode hold, som var spillet godt sammen. På vejen hjem blev spillerne indviet i en meget vigtig Swans tradition. Vi ramte den første McD,vi kunne finde da både spiller trænere og forældre var godt sultne.

7 Super Bowl party 3. februar 2013 Odense Swans og Café Sprog Ø afholder igen i år et kæmpe Super Bowl party som optakt til årets største sportsbegivenhed med spisning, musik, konkurrencer med en masse fede præmier, til at skabe en god stemning inden kampen går i gang kl 00:00 på kæmpe storskærme. Program: 19:00 Dørene åbnes 20:00 Spisning 21:30 Konkurrencer (med præmier for over kr) 00:00 Live Transmission fra Super Bowl - Direkte for tilmelding og info

8 Generalforsamling Kasserer Jonas Hansen Menigt medlem Klaus Zachariasen Spiller repræsentant Sted: Cafe Sprogø, Thomas B. Thriges Gade 85, 5000 Odense C Tid: kl. 17:00 Dato: 20. januar Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning (Bestyrelsens beretning) 4. Dommerformandens beretning 5. Sæsonen 2012 fra HC 6. Regnskabsaflæggelse: 7. Behandling af indkomne forslag: Få rettelser til Vedtægterne, kan ses på fra den 4. januar 8. Fastsættelse af kontingent 9. Godkendelse af budget 10. Valg af Kasserer, Jonas genopstiller 11. Valg til bestyrelsen, menigt medlem, Klaus stiller op til posten. 12. Valg af spiller repræsentant (for 1 år) 13. Valg af 2 suppleant (for 2 år) 14. Valg af en revisorsuppleant 15. Eventuelt Under eventuelt: Gennemgang af Odense Swans nye skriftlige politikker samt kontingent betingelser. Skal ikke godkendes. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Forslag om vedtægtsændringer, der ønskes behandlet, skal være bestyrelsen i hænde senest tre måneder forud for udgangen af den måned, hvor den ordinære generalforsamling skal afholdes. 1 suppleant 2 suppleant. USB armbånd De kan købes ved at rette henvendelse til Per Böhm: De koster 100kr stk.

9 Senior news Af Kurt Johansen Nu er vi ved at være færdige med Vi opnåede vores sportslige målsætning om at blive hængende i NL, trods vi mistede en del spillere efter sommerferien. Det gjorde at vi faldt helt sammen, men heldigvis vandt vi den sidste kvalkamp over Middelfart Stingers. Jeg gider ikke bruge tid på at brokke mig over fremmødet her indtil jul, det ved alle vidst godt ikke har været det bedste. Vi kan ikke ændre på fortiden, vi kan kun ændre på fremtiden og det håber jeg at alle der vil spille NL vil være med til. Her efter nytår er der 3 træninger om ugen indtil udgangen af marts, mandag på Rosengårdsskolen og tirsdag-torsdag på kunststofbanen i Hjallese. Så der vil være rig mulighed for at vi kan forbedre os og forhåbentlig tage det næste skridt i NL. For at bringe os det skridt videre er der nogle få spillere der har meldt sig som positions trænere og det er dejligt, men der mangler stadig at blive besat nogle enkelte trænerpositioner. Det falder forhåbentlig på plads først i det nye år, så det kan meldes ud senest til generalforsamlingen. En af de nye ting jeg vil gøre her først på det nye år er at tage en snak med hver enkelt spiller. Jeg vil bede jer om at tænke lidt over hvad i hver især har af mål med sporten, prioritering af træning, træningsindsats, jeres personlige målsætning og selvfølgelig om i har forslag til forbedringer af træningen.

10 Odense Swans takker sine sponsorer

Generalforsamling i Lyngby Volley den 5. marts 2011

Generalforsamling i Lyngby Volley den 5. marts 2011 Generalforsamling i Lyngby Volley den 5. marts 2011 Referat ordinær generalforsamling Tilstede: 16 medlemmer inklusiv bestyrelsen. AD 1. Valg af dirigent og referent - Michael Winther er valgt som dirigent.

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion ÅRGANG 2, NUMMER 1 DATO 30. SEPTEMBER 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 5 Velkommen til NYdun-BREV Formand Andreas Nikolajsen Så starter turneringen endelig! I alle afdelinger har forberedelserne været

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR 2013. 1. div.

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR 2013. 1. div. ÅRGANG 1, NUMMER 3 DATO 26. JANUAR 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 3 Velkommen til NYdun-BREV Formand Bjarke Cloos Forårssæsonen er i gang og dermed også de traditionelt mest spændende kampe, der er afgørende

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR GLADSAXE-HERO BOLDKLUB

MEDLEMSBLAD FOR GLADSAXE-HERO BOLDKLUB SPIL-OP MEDLEMSBLAD FOR GLADSAXE-HERO BOLDKLUB Indkaldelse til ordinær generalforsamling side 7+8 Svend Erik Kromann 70 år. Læs side 16. Tilmeld dig til CBB mobil eller OK benzin og støt klubben. Læs mere

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Generalforsamling i Bagsværd Atletik Club

Generalforsamling i Bagsværd Atletik Club Generalforsamling i Bagsværd Atletik Club Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19:00 på Bagsværd Stadion NDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I BAGSVÆRD ATLETIK CLUB 2 Beretninger Formanden 4 Ungdom 6 Senioratletik

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Referat fra HEI Fodbold generalforsamling torsdag den 27. marts kl. 19.30. Mødet afholdtes i Skæring hallen. Se dagsorden nedenfor.

Referat fra HEI Fodbold generalforsamling torsdag den 27. marts kl. 19.30. Mødet afholdtes i Skæring hallen. Se dagsorden nedenfor. Referat fra HEI Fodbold generalforsamling torsdag den 27. marts kl. 19.30. Mødet afholdtes i Skæring hallen. Se dagsorden nedenfor. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning til godkendelse

Læs mere

Generalforsamling Hundige BK

Generalforsamling Hundige BK Generalforsamling Hundige BK Torsdag 26-02-15 kl 19:00 (22 medlemmer fremmødt.) 1. Valg dirigent : Youssef Lharraki blev valgt som dirigent, uden indvindinger. 2. Josef indleder med at finde en Referent

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

GNISTEN. Marts/April 2008 46. Årgang

GNISTEN. Marts/April 2008 46. Årgang GNISTEN Marts/April 2008 46. Årgang KLUBBLAD FOR: Frederiksborg Amts Motorklub Fredensborg-Humlebæk Moto Cross Klub Melby Micro Cross Club Hundested Moto Cross Klub www.kejserdalen.dk og www.microcross.dk

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Referat fra SBwU's Repræsentantskabsmøde. 1. marts 2014

Referat fra SBwU's Repræsentantskabsmøde. 1. marts 2014 Dagsorden ifølge lovene: Referat fra SBwU's Repræsentantskabsmøde 1. marts 2014 1. Mandaternes prøvelse: Navneopråb ved Ib Johansen. Der kan være 56 stemmeberettigede. Optælling viser at vi er mødt 32.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Julehilsen fra sportschefen Ingen jul uden den klassiske julehilsen. Her er 2013 versionen. Læs om den megen brug af kunstgræsbanen, forældresamarbejde, de mange engagerede

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man

Læs mere

FHIF (Fløng-Hedehusene Idræt Fodbold) co/ildvænget 15 2640 Hedehusene www.fhfodbold.dk - Email: fodbold@fhfodbold.dk

FHIF (Fløng-Hedehusene Idræt Fodbold) co/ildvænget 15 2640 Hedehusene www.fhfodbold.dk - Email: fodbold@fhfodbold.dk Fodbold ordinær generalforsamling Dato & tid: 24. februar 2009 kl. 19.00 Sted: Hedehusene ny Idrætspark, Stenbuen 34, 2640 Hedehusene. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Optælling

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

Støtteforeningen 2014-2015

Støtteforeningen 2014-2015 Støtteforeningen 2014-2015 Hvorfor en Støtteforening? Hvorfor er det så vigtigt at bevare og hjælpe Støtteforeningen? I sin tid grundlagde man Støtteforeningen, så den kunne hjælpe med det økonomiske,

Læs mere

Budstiken november 2008.

Budstiken november 2008. Budstiken november 2008. Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm... Ledere og assistenter: Gruppeleder HER KAN DIT NAVN STÅ, Skriv eller ring til en af os på siden her, og

Læs mere