Landskorets sangerhåndbog

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landskorets sangerhåndbog"

Transkript

1 Landskorets sangerhåndbog Her i håndbogen kan du læse om Landskorets aktiviteter og de forventninger, der stilles til dig som sanger. Du kan også læse om korets forberedelser til og afvikling af koncerter og andre aktiviteter. Håndbogen henvender sig til både nuværende og kommende sangere i Landskoret - og deres forældre.

2 Landskoret Landskoret er et elitekor for både drenge og piger i alderen år. For at synge i koret skal man samtidig synge i et hjemkor fx et kirkekor eller skolekor. Niveauet i Landskoret er højt. Optagelseskravene er - ud over en smuk stemme - nodekendskab, et godt musikalsk øre og musikalsk selvstændighed. Vi lægger vægt på, at vores sangere brænder for at synge i kor og har noget på hjerte. Landskoret er det eneste elitekor af sin art i Danmark. Det samler de dygtigste sangere fra hele landet og er derfor en både musikalsk og kulturel kraft. Koret fungerer som en spydspids for den ligestemmige, klassiske korsang i Danmark og giver hvert år ca. 6 koncerter rundt om i Danmark udover koncerter i forbindelse med en årlig sommertur. I sommeren 2015 deltog Landskoret i den europæiske korkonkurrence 2nd European Choir Games i Magdeburg under ledelse af dirigent Sigrid Damsager. Her vandt koret guld i samtlige fem konkurrencer, det stillede op i og blev kåret som europamester i Ungdomskor for lige stemmer.

3 Dirigenten Sigrid Damsager Sigrid Damsager har været Landskorets dirigent siden august Hun er uddannet kordirigent fra Det Jyske Musikkonservatorium og Kungliga Musikögskolan i Stockholm. Sigrid har bred erfaring som dirigent for både kor og orkestre og er initiativtager til de to nye kor i København: Schola Cantorums Kvindekor og Scola Cantorums Mandskor. Hun har desuden dirigeret bl.a. Aarhus Sommeropera, Eskilstuna Symfoniorkester, Operahögskolan i Stockholm og svenske Radiokören samt vundet priser med såvel Landskoret som Västgöta Nations Manskör fra Uppsala. Sigrid har p.t. barselsorlov, og derfor er Landskorets nuværende dirigent Jonas Rasmussen.

4 Jonas Rasmussen Jonas Rasmussen er uddannet kordirigent fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jonas har tidligere dirigeret bl.a. Brabrand Sangkor, Stockholms Drengekor og Värmlands Nationskor. I foråret 2012 startede Jonas en tradition i Skt. Lukas Kirke, Aarhus, hvor sangere inviteres til at medvirke i en temakoncert. De første tre år havde projektet fokus på komponisterne Eric Whitacre, Ola Gjeilo og Morten Lauridsen men skiftede i 2016 fokus og havde dermed temaet Prayers. Begivenheden har været en stor succes, og koret tæller ca. 45 personer hvert år. Jonas har desuden dirigeret Svenska Radiokören, DR Pigekoret, S:t Jacob s Ungdomskör og Bohuslän Big Band. Jonas er i sæsonen gæstedirigent for Landskoret.

5 Bestyrelsen Landskoret ledes af en bestyrelse med 7 medlemmer: 2 medlemmer valgt blandt korets medlemmer 3 medlemmer valgt af støttemedlemmerne 2 medlemmer udpeget af Folkekirkens Ungdomskors hovedbestyrelse Korets dirigent og korproducenten deltager også bestyrelsesmøderne. Det er bestyrelsen, der har ansvaret for korets økonomi og drift, og som sørger for, at det økonomiske grundlag for at drive koret er til stede ved bl.a. at søge fonde. Økonomi Der er et fast halvårligt kontingent på 350 kr. for medlemskab af Landskoret. Beløbet går ubeskåret til forplejning på korweekenderne og til afskedsgaver til afgående sangere. Herudover må du forvente en rimelig egenbetaling i forbindelse med den årlige sommertur. Som sanger i Landskoret skal du selv betale for din transport til og fra korweekends og koncerter. Synger du i et kirkekor, er der mulighed for at søge sit menighedsråd om støtte til transport m.m. Når du bliver optaget som sanger i Landskoret, sender korproducenten dig en mail, som du kan bruge, hvis du vil søge om støtte.

6 Repertoire Landskoret synger ligestemmig vokalmusik med hovedvægt på den klassiske kormusik. Korets koncerter indeholder altid både noget nyt og noget velkendt - både kirkelig og verdslig musik. Det høje niveau gør, at koret har mulighed for at arbejde meget med nyskrevet, klassisk kormusik men aldrig uden at glemme den traditionelle, danske korsang. Du kan finde eksempler på vores kunnen her: Stemmegrupper Der er to faste opdelinger af koret, som bruges i størstedelen af de værker, vi synger: Tre stemmer (sopran, mezzo og alt) Fire stemmer (1. sop, 2. sop, 1. alt og 2. alt) Hver sanger bliver placeret fast i én eller to stemmegrupper, så man ved, nøjagtigt hvilken stemme man skal synge, uanset om vi synger trestemmigt eller firstemmigt. Det er dirigenten, der bestemmer den enkelte sangers placering i stemmegrupperne. Nogle sangere kan skifte stemmegruppe undervejs i deres tid i Landskoret. Det kan enten skyldes, at stemmen forandrer sig, når man bliver ældre, eller at der i en periode mangler sangere i en stemmegruppe.

7 Optagelsesprøve Der afholdes optagelsesprøve til Landskoret efter hver koncert. Alle korsangere mellem 12 og 22 år kan komme til prøve. Tid og sted slås op på korets facebookside og hjemmeside Ved optagelsesprøven er dirigenten, en sanger fra Landskoret og evt. en organist til stede. Selve prøven: 1. En salme/sang synges udenad 2. Omfangsprøve 3. Gehør 4. Nodekendskab 1) Du synger 2-3 vers af en salme/sang (udenad) - med og uden klaverakkompagnement. Du kan vælge imellem disse salmer/sange: I østen stiger solen op En yndig og frydefuld sommertid Lysets engel går med glans Nu titte til hinanden 2) Dirigenten laver et par øvelser med dig, så vi kan høre din stemmes omfang. 3) Du eftersynger et par melodistumper, som bliver sunget og spillet for dig. Bare brug ørerne. Du kan også blive bedt om at synge én af tonerne i en akkord spillet på klaveret. 4) Du får en node, som du skal vise, at du kan orientere dig i. Du vil blive bedt om at synge den noterede melodi med hjælp fra klaveret. Husk: Er der noget, du er i tvivl om i forhold til prøven, er du velkommen til at skrive til korproducenten.

8 Forventninger til dig og dine forældre Det er vigtigt for korets eksistens, at sangerne og deres familier prioriterer Landskoret højt. Der er brug for hver enkelt sanger til alle prøver og koncerter for at kunne opretholde korets musikalske niveau. Vi forventer, at sangerne møder velforberedte og har øvet på noderne hjemmefra. Hvis der er sværere satser i øvematerialet, udsender dirigenten øvefiler som ekstra hjælp. Landskoret er båret af gensidig tillid, og den enkelte tager ansvar i koret både socialt og musikalsk. På korweekends arbejder vi målrettet og seriøst med musikken, men vi glemmer aldrig at hygge os og have det sjovt sammen. Dit hjemkor går altid forud for Landskoret - dvs., at hvis en landskorsweekend ligger oven i et projekt med hjemkoret, har du altid lov til at prioritere dit hjemkor. Forældrehjælp På korweekends er koret afhængigt af, at forældrene til korsangerne skiftes til at hjælpe og tage ansvar for det praktiske. Vi forventer derfor, at korforældrene medvirker på en korweekend ca. én gang hvert andet år. Det er en stor oplevelse at være med som korforælder. Korforældrene er ikke til at undvære, og oftest er der 2-3 forældre tilknyttet hver korweekend.

9 Koncertpåklædning I Landskoret har vi i fællesskab besluttet, at koncertpåklædningen er: Sort tøj (kjole, nederdele, bukser, skjorte) Helt sorte sko Sorte strømper (minimum 40 denier) Sort kormappe Skuldre skal være dækket, og bare ben er ikke tilladt. Håret skal være væk fra ansigtet, og smykker må ikke være iøjnefaldende. Naturlig make-up er selvfølgelig tilladt.

10 Korweekends Tidsplanen for en korweekend ser normalt sådan ud: Fredag Ankomst til øvestedet Madpakkespisning Korprøve inkl. pause og hygge Sengetid Lørdag Morgenmad Korprøve Frokost Korprøve inkl. pause Aftensmad Korprøve Hygge og leg Sengetid Søndag Morgenmad Korprøve Frokost, smøring af madpakker og pakning Generalprøve Koncert Tak for denne gang

11 I god tid før hver korweekend får alle sangere en mail med alle oplysninger om weekenden: Tids- og rejseplaner, overnatning, særlige forhold m.m. Dirigenten sender repertoirelisten ud til alle sangerne. Huskeliste: Mad og drikke til fredag aften Sovepose Liggeunderlag/luftmadras Håndklæde og toiletsager Tøj til at bevæge sig i Tøj til hygge og gåtur Sko til gåtur og indesko Sort koncerttøj Sorte sko Noder Sort koncertmappe

12 Afbud Er du forhindret i at deltage i en korweekend, skal du melde afbud så hurtigt som muligt til både dirigenten og korproducenten. Det har konsekvenser for både det musikalske arbejde og de mange praktiske forberedelser, der ligger forud for den enkelte korweekend, hvis du ikke melder afbud. Der findes 4 gyldige grunde til afbud: Arrangement med hjemkoret Vigtig familiebegivenhed Studie- og skolerelaterede projekter Sygdom Vi prioriterer højt, at alle sangere deltager i korweekenderne. Hvis det er muligt for dig at begrænse fraværet til en enkelt dag i løbet af weekenden, vil det være klart den bedste løsning. Korråd I Landskoret går vi op i at tage godt imod nye sangere og sørge for, at alle i koret trives og har det godt. Vi har et korråd, der arbejder med dette og andre spørgsmål og emner, der er vigtige for koret. Korrådet består af 6-7 sangere samt dirigenten og beskæftiger sig med: Trivslen i koret Modtagelse af nye sangere Nye tiltag Regler for koncertpåklædning Repertoire Der er valg til korrådet én gang om året, og man skal have været med i koret i ét år, før man kan vælges ind. Når man er med i korrådet, sidder man enten for en et- eller to-årig periode. Korrådet holder et møde på hver korweekend, hvor vi taler om de ting, der er aktuelle. Vi holder desuden kontakt mellem korweekends, hvis der er noget, der skal drøftes.

13 Kommunikation Informationer fra dirigenten, bestyrelsen og korproducenten sendes på mail. Derfor er det vigtigt, at korproducenten altid har de korrekte adresser på både sangere og forældre, og at både sangere og forældre jævnligt tjekker mails. Evt. ændringer i kontaktoplysninger skal meddeles til korproducenten så hurtigt som muligt. På korets hjemmeside er der information om koret, dirigenten, kommende koncerter og optagelsesprøver. Landskoret har desuden en side på Facebook som du kan synes godt om. Derudover har vi en intern Facebookgruppe, hvor vi aftaler fælleskørsel, snakker om repertoire, lægger billeder op osv.

14 Udmeldelse Hvis du ønsker at melde dig ud af Landskoret, før du fylder 22 år, kan du stoppe i koret efter aftale med korproducenten og dirigenten. Aldersbetinget udmeldelse: Den sidste koncert i det halvår, hvor du fylder 22 år, bliver din sidste koncert i Landskoret. Hvad kan man blive? Mange landskorssangere ender med blive noget ved musikken på én eller anden måde. At synge i Landskoret giver god stemmetræning, sangteknik og god erfaring i ensemblesang på højt niveau. Du bliver også dygtig til nodelæsning og hørelære. Du vil fx være godt rustet til et studiejob som kirkesanger. Landskoret har leveret studerende til både musikkonservatorier, kirkemusikskoler, MGK (Musikalsk GrundKursus), talentskoler og musikvidenskabelige institutter på universiteterne.

15 Landskoret Kontakt Korproducent: Liv Lund Poulsen Mail: Telefon: Dirigent: Jonas Rasmussen Mail: Telefon:

KØBENHAVN/HELSINGØR STIFTSKREDS INVITERER TIL JUBILÆUMSLANDSSTÆVNE 2018 I KOR MED ALLE ENGLE KØBENHAVN OKTOBER 2018

KØBENHAVN/HELSINGØR STIFTSKREDS INVITERER TIL JUBILÆUMSLANDSSTÆVNE 2018 I KOR MED ALLE ENGLE KØBENHAVN OKTOBER 2018 KØBENHAVN/HELSINGØR STIFTSKREDS INVITERER TIL JUBILÆUMSLANDSSTÆVNE 2018 I KOR MED ALLE ENGLE KØBENHAVN 13.-17. OKTOBER 2018 JUBILÆUMS LANDSSTÆVNE 2018 I KØBENHAVN Landsstævnet er et tilbud til korsangere

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS MARTS 2014 FORMANDEN HAR ORDET Kære korledere i FUK Aarhus Stiftskreds! Så er vi kommet godt i gang med 2014, og i skrivende stund står vi på trapperne til årets første

Læs mere

Kære alle FORMANDEN HAR ORDET

Kære alle FORMANDEN HAR ORDET 2017 FORMANDEN HAR ORDET Kære alle Nu går reformationsjubilæet snart på hæld, (godt der er 100 år til næste gang :-) ) og så skal vi heldigvis kaste os ud i fejringen af os selv, FUKs 50 års jubilæum.

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS DECEMBER 2015. FUK Aarhus Stiftskreds

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS DECEMBER 2015. FUK Aarhus Stiftskreds KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS DECEMBER 2015 FUK Aarhus Stiftskreds FORMANDEN HAR ORDET Kære FUK-medlemmer Så er det nye kirkeår kommet i gang, og lige om lidt skriver vi 2016. Bladet her indeholder beskrivelser

Læs mere

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 KorProjekt 2017 er et landsdækkende korstævne for musikskoleelever i alderen 12-20 år, hvor unge sangere fra alle landets musikskoler kan mødes omkring kormusikken i

Læs mere

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Masterclass i Unge Stemmer Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Forord Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Den Jyske Sangskoles 9. Masterclass

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d

Referat fra bestyrelsesmøde d Referat fra bestyrelsesmøde d. 21-3- 2014 Tilstede: Ole, Louise, Nis, Kasper og Miriam. Afbud fra Ingeborg og Anne. Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse af referat 3) Messias 4) Medlemssituation

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS SEPTEMBER 2015 FORMANDEN HAR ORDET Kære korledere Der har i år været lidt stille her fra kredsbestyrelsens side, men det skyldes, at vi i juli afholdt Landsstævnet i Aarhus,

Læs mere

Håndbog for Haderslev Drengekor

Håndbog for Haderslev Drengekor Håndbog for Haderslev Drengekor FORORD Det daglige liv i Haderslev Drengekor hviler på traditioner og rutiner, som er opbygget gennem flere år, og som det kan tage den enkelte korsanger og hans forældre

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEFOLDER. Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke)

KIRKEFOLDER. Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke) KIRKEFOLDER Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke) Maj 2011 Til alle drenge i 4. klasse og til drengenes forældre 2 Med denne lille folder byder vi jer alle velkommen

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

SANG! Sangteknik. Et større. korværk en gang imellem. Mere forberedelse hjemme således at korprøverne forløber lettere. Et større klassisk værk

SANG! Sangteknik. Et større. korværk en gang imellem. Mere forberedelse hjemme således at korprøverne forløber lettere. Et større klassisk værk SANG! forberedelse hjemme således at korprøverne forløber lettere Sangteknik Et større klassisk værk fokus på dynamik Dansesessioner fast menueber, lancier, folkedans etc. Et større klassisk værk Flere

Læs mere

Basiskurser og efteruddannelse

Basiskurser og efteruddannelse Dansk Amatørmusik Ledelse af børnekor Basiskurser og efteruddannelse Aarhus, Slagelse, Odense, Fredericia Kurserne arrangeres i samarbejde mellem Musiklærerforeningen, FUK, Folkekirkens Musikskoler, Børnekorakademiet,

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Uddannelse. Rose Munk Heiberg Ramløsevej 13, st. th., 2100 København Ø Email: rose.heiberg@gmail.com Tel: 0045-26959509

Uddannelse. Rose Munk Heiberg Ramløsevej 13, st. th., 2100 København Ø Email: rose.heiberg@gmail.com Tel: 0045-26959509 CV Uddannelse 1993-2007 Undervisning i klaver - Solotimer hos Nenia Zenana, dirigent og pianist 2005-2009 BA i Musikvidenskab, Københavns Universitet - Korledelse ved Kasper Beck Hemmingsen, lektor - Sang

Læs mere

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR STEMMEN KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen i koret

Læs mere

DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15:

DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15: DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15: Kasper Beck Hemmingsen (Korleder Basis) Kasper Beck Hemmingsen arbejder hver uge med kor på flere forskellige niveauer og i lige så forskellige sammensætninger

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

Inge Marstal Hørelære i Koret

Inge Marstal Hørelære i Koret Inge Marstal Hørelære i Koret Gitte Chren Music Mind Games i Koret Doris Kjærgaard Inspiration til Korprøven Mandag d. 14. sept. kl. 12.30-17.30 i Margrethekirken i Aalborg Tirsdag d. 6. okt. kl. 10.00-14.30

Læs mere

koret Side 2 Velkomstfolder

koret Side 2 Velkomstfolder Velkommen i koret Side 2 Velkomstfolder Roskilde Domkirkes Drengekor september 2008 Velkomstfolder Side 3 Lidt om koret Roskilde Domkirkes Drengekor blev oprettet i 1987. I den tid har koret bestået af

Læs mere

Der er desuden fællessalmer indlagt i programmet. Næste koncert se side 2

Der er desuden fællessalmer indlagt i programmet. Næste koncert se side 2 Palmesøndag d. 16. marts kl. 16.00 Påsken synges ind Skt. Nikolai Kirkes Børnekor er delt i to et Lillekor med sangere fra 3.4. klasse og et Storekor med sangere fra 5.6. klasse. Jytte Lundbak leder Lillekoret,

Læs mere

Vi mangler 2. basser. Der bliver udsendt PR-video i januar, der kommer måske noget.

Vi mangler 2. basser. Der bliver udsendt PR-video i januar, der kommer måske noget. Dagsorden 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse af referat 3) Medlemssituation Sopranprøve inden generalforsamlingen, evt. kl. 16. Skriv rundt til alle der er tilmeldt, og bed dem om at tilmelde sig

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG DUSK-NET SAMLING SILKEBORG Årets første samling finder sted fredag den 04. nov. til søndag den 06. nov. på Silkeborg Ungdomsskole. Oslovej 2, 8600 Silkeborg. Den røde tråd for alle denne sæsons samlinger

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Ordet i sangen, sangen i koret, koret i kirken, kirken i

Ordet i sangen, sangen i koret, koret i kirken, kirken i Ordet i sangen, sangen i koret, koret i kirken, kirken i Den danske folkekirke er en syngende kirke. I salmesangen møder vi som menighed hinanden og deler og oplever det Gudsord, som for den menneskelige

Læs mere

Til stede: Malene, Kasper, Nis, Lærke, Ingeborg, Ole, Louise. 1) Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt

Til stede: Malene, Kasper, Nis, Lærke, Ingeborg, Ole, Louise. 1) Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt 1) Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt 2) Godkendelse af referat Referat er godkendt 3) Medlemssituation Jul 2013 (efter Brahms) - Ditte kommer tilbage - Signe går på barsel Forår 2014 - Trine

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt.

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar 2017 1 Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Den valgte dirigent fandt generalforsamlingen lovligt indvarslet og foreslog Ellis og Palle

Læs mere

Optagelsesprøve til Musikvidenskab

Optagelsesprøve til Musikvidenskab Optagelsesprøve til Musikvidenskab NB: Ansøgningsfrist 15. marts (For ansøgere til bachelortilvalg er fristen 15. april) Afdeling for Musikvidenskab Institut for Æstetik og Kommunikation Aarhus Universitet

Læs mere

Studieordning for Kirkemusikeruddannelsen Første udgave 2016

Studieordning for Kirkemusikeruddannelsen Første udgave 2016 Studieordning for Kirkemusikeruddannelsen Første udgave 2016 Biskopeqarfik Kalaallit Nunaat Postboks 90 3900 Nuuk Tlf: 321134 Fax: 321061 www.ilagiit.gl biskop@ilagiit.gl 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse..

Læs mere

MasterClass VII i Unge Stemmer. Herning 3.-7. marts 2010

MasterClass VII i Unge Stemmer. Herning 3.-7. marts 2010 MasterClass VII i Unge Stemmer Den kropslige glæde i Sangen Herning 3.-7. marts 2010 Forord Den kropslige glæde i sangen - Hvordan oplever publikum musikken og sangerne ved en optræden? Hvordan kan en

Læs mere

Hvor kommer de danske sangere fra?

Hvor kommer de danske sangere fra? Hvor kommer de danske sangere fra? Pilotundersøgelse af danske sangstuderendes musikalske CV Udarbejdet af Christina Kjærulff www.ungestemmer.dk Indholdsfortegnelse Baggrund for undersøgelsen s. 3 Undersøgelsens

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

TALENTKLASSER MUSIK. Kan du sige ja til følgende? Elsker du musik og kan ikke lade den ligge? Spiller du et instrument eller synger?

TALENTKLASSER MUSIK. Kan du sige ja til følgende? Elsker du musik og kan ikke lade den ligge? Spiller du et instrument eller synger? TALENTKLASSER MUSIK Kan du sige ja til følgende? Elsker du musik og kan ikke lade den ligge? Spiller du et instrument eller synger? Starter du i 7. 8. eller 9. klasse august 2017? Vil du gå i skole sammen

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

10. MASTERCLASS i UNGE STEMMER. Den gode korprøve HERNING 1.-3. MARTS 2013 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE

10. MASTERCLASS i UNGE STEMMER. Den gode korprøve HERNING 1.-3. MARTS 2013 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE 10. MASTERCLASS i UNGE STEMMER Den gode korprøve HERNING 1.-3. MARTS 2013 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE Den gode korprøve KORPRØVENS ELEMENTER Langt de fl este kor har prøve en gang om ugen, hvor de synger sammen

Læs mere

Den Jyske Sangskoles 4. Masterclass i Sang for Børn og Unge. fredag den 2. marts til søndag den 4. marts 2007

Den Jyske Sangskoles 4. Masterclass i Sang for Børn og Unge. fredag den 2. marts til søndag den 4. marts 2007 Den Jyske Sangskoles 4. Masterclass i Sang for Børn og Unge fredag den 2. marts til søndag den 4. marts 2007 Den Jyske Sangskoles 4. Masterclass i Sang for Børn og Unge Denne 4. Masterclass i Sang for

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

13. MASTERCLASS i UNGE STEMMER. Korlederens værktøjskasse DEN 11. 13. MARTS 2016 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE, HERNING

13. MASTERCLASS i UNGE STEMMER. Korlederens værktøjskasse DEN 11. 13. MARTS 2016 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE, HERNING 13. MASTERCLASS i UNGE STEMMER Korlederens værktøjskasse DEN 11. 13. MARTS 2016 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE, HERNING Korlederens Værktøjskasse Alle korledere har en værktøjskasse stående, når de holder korprøve.

Læs mere

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Kernehuset. Velkommen til Resen Daginstitution. Vi håber både du og dit barn bliver glade og trygge ved hverdagen i Børnehaven, og

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN 2016 SANGKRAFT AARHUS

UDVIKLINGSPLAN 2016 SANGKRAFT AARHUS UDVIKLINGSPLAN 2016 SANGKRAFT AARHUS 02.06.2016 Om Sangkraft Aarhus s. 2 Vision s. 3 Om skoleåret 2015/2016 s. 3 Status: Her og nu s. 5 Fremtidsplaner for skoleåret 2016/2017 s. 6 Om Sangkraft Aarhus Sangkraft

Læs mere

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Tidssvarende gudstjeneste på et luthersk grundlag? - kirkemusikalske udfordringer i 2015 14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Hermed indbyder vi til den årlige tværfaglige

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS. Stemningsbilleder fra efterårets megastævne i Sejs-Svejbæk kirke

KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS. Stemningsbilleder fra efterårets megastævne i Sejs-Svejbæk kirke KREDSNYT FUK AARHUS STIFTSKREDS Stemningsbilleder fra efterårets megastævne i Sejs-Svejbæk kirke NOVEMBER 2013 EN LILLE BERETNING fra megakorstævnet lørdag d. 29/9 i Sejs-Svejbæk kirke Lørdag kl 8.45 kørte

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009. Ollerup den 17. december 2009. Nyhedsbrev nr. 5. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro på os. Det glæder vi os alle til. Juleferien begynder i morgen, fredag den 18. december kl. 10.45. Vi

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

FUK-NORD-BLADET SÆSONPROGRAM

FUK-NORD-BLADET SÆSONPROGRAM FUK-NORD-BLADET SÆSONPROGRAM August 2015 Indhold Velkommen til en ny sæson......3 4. september - Korlederdag Byggesten til Børnekoret...4 7. november - Voksenkorstævne i Jerslev Kirke...5 14. november

Læs mere

SSjællands Kirkemusikskoles

SSjællands Kirkemusikskoles ommerkursus SSjællands Kirkemusikskoles Sommerkursus for organister og sangere på Emmaus - galleri & kursuscenter 5 intense dage med kirkemusik 24. - 28. juni 2013 Program MANDAG 24. JUNI 13.00 Ankomst

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

Studieordning for organistgrundkursus Første udgave 2016

Studieordning for organistgrundkursus Første udgave 2016 Studieordning for organistgrundkursus Første udgave 2016 Biskopeqarfik Kalaallit Nunaat Postboks 90 3900 Nuuk Tlf: 321134 Fax: 321061 www.ilagiit.gl biskop@ilagiit.gl 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse..

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 1 10. 16. oktober 2015 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

SUND. Læs mere i Sund & glad skolestart og på skolemælk.dk FORÆLDREHÅNDBOGEN

SUND. Læs mere i Sund & glad skolestart og på skolemælk.dk FORÆLDREHÅNDBOGEN Væn dig til tanken om, at du skal give mere slip på dit barn Træn dig i at vise tillid til skolen Glæd dig til skolestarten og hav tillid til, at dit barn nok skal klare sig Indstil dig på, at du ikke

Læs mere

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE FOR NORDKRAFT BIG BAND 2012 2015 1 NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE

Læs mere

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. 4/December 2013

Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds. FUK Nord Bladet. 4/December 2013 Folkekirkens Ungdomskor Aalborg Stiftskreds FUK Nord Bladet 4/December 2013 Stemmedag for korsangere... 2 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FUK Nord... 3 Spirekorsstævne i Vejgaard Kirke... 4

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Foreningen Venner og Støtter af Sorø Klosterkirkes Drengekor, torsdag d. 15. maj 2014.

Referat af Generalforsamling i Foreningen Venner og Støtter af Sorø Klosterkirkes Drengekor, torsdag d. 15. maj 2014. Referat af Generalforsamling i Foreningen Venner og Støtter af Sorø Klosterkirkes Drengekor, torsdag d. 15. maj 2014. Kristine blev valgt til ordstyrer, og det blev konstateret at generalforsamlingen var

Læs mere

pieekor 6720 Fanø MODTACMET A

pieekor 6720 Fanø MODTACMET A Borgmesteren Fanø Kommune Att.: Social og kulturchef Henning Kjærgaard Skolevej 5-7 pieekor 6720 Fanø MDTACMET A 1 9 JAN. 2016 K o N s E R VAT R I E T S ESBJERG Esbjerg, den 14. januar 2016 FAN«KMMUNE

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

VILKÅR FOR DYNAMISKE SANGMILJØER I DANMARK

VILKÅR FOR DYNAMISKE SANGMILJØER I DANMARK VILKÅR FOR DYNAMISKE SANGMILJØER I DANMARK 1. Institutionsdata 1.1. Spørgeskemaet er udfyldt af (angiv navn(e). På steder med flere kor kan det være en fordel at lade de forskellige dirigenter udfylde

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Mødereferat fra Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Tilstede: Alle aktive medlemmer i koret Afbud: Ingen Dato for møde: 24.01.2011 Sted: Holmens kirke Mødeleder og referent: Ordstyrer: Anni Mogensen

Læs mere

Landslejr 2019 i Holbæk maj

Landslejr 2019 i Holbæk maj Shinson Hapkido Landslejr 2019 i Holbæk 3. 5. maj med Sonsanim Ko. Myong Kun et hjerte der sætter alt fri, kan blive ét med Do 허심합도 - 일심대도 (Hõ Shim Hap Do Il Shim Dae Do) Alle er velkomne til Shinson Hapkido-træning

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig Klassisk Filologi, Klassisk Arkæologi, Latin,

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl Søndag 16. juni kl. 15.00 Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor. Traditionen tro indledes kirkens sommerkoncerter med kirkens eget kor akkompagneret af Svend Ole Kombak. Nordisk, tysk og engelsk

Læs mere

Sønderjyllands Symfoniorkester

Sønderjyllands Symfoniorkester Sønderjyllands Symfoniorkester Tema 2018 : t r a z o M e k s i g a M Et musikforløb for 4. klasser Forældremateriale 1 Indhold Kære forældre... Brev uddelt på skolerne... Om skolekoncerterne... Børn og

Læs mere

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Repertoire SAMUEL BARBER (1910-1981) Adagio for Strings FELIX MENDELSSOHN-BARTHOLDY (1809-1847) Klaverkoncert nr. 1 i G-mol, Op. 25 1. Molto allegro con fuoco 2. Andante

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

2015 VELKOMMEN KYLLINGELEJR

2015 VELKOMMEN KYLLINGELEJR Sommerlejr 2015 VELKOMMEN KYLLINGELEJR 20. 21. juni BØRNELEJR 27. 30. juni JUNIORLEJR 30. juni 4. juli PRAKTISKE OPLYSNINGER Velkommen til sommerens lejre Arrangør: Luthersk Mission, LM Kids i Østjylland

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Kirkemusikeruddannelse. Basislinje Sang

Kirkemusikeruddannelse. Basislinje Sang Kirkemusikeruddannelse Basislinje Sang Studieordning august 2013 2. udgave 2015 Indhold 1. Basislinjens normering... 3 2. Adgangskrav og merit... 3 3. Basislinjens formål... 3 4. Basislinjens opbygning...

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere