Referat af Ordinær Generalforsamling i UNF Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Ordinær Generalforsamling i UNF Danmark"

Transkript

1 Referat af Ordinær Generalforsamling i UNF Lørdag d. 5. marts 2016 kl i Aarhus 1. Valg af dirigent EKJ valgt som dirigent. UNF Side 1 af Valg af referent JAM valgt som referent. 3. Valg af to stemmetællere SFD og LMH valgt som stemmetællere. De stemmeberettigede noteres: o o o o Odense: MOA, JHS, MLK, MLK, HEM, HEM, NKR Aarhus: SIHA, TS, KAZ, DIT, SSM, JMA, DTP Aalborg: JET, JAC, SSR, TLU, APV, SAHB, SAHB København: CTN, NG, MUL, MASK, RRO, JPT, PST Der bliver stemt ved brug af papirafstemning. Desuden køres der ved siden af clicker-afstemning som forsøg. Ved uoverensstemmelse gælder papirafstemningen. 4. Godkendelse af dagsorden Dirigenten bemærker, at indkaldelse til generalforsamlingen er sket rettidigt, nemlig per mail d. 24. august Dette overholder kravet om indkaldelse senest tre måneder inden generalforsamlingen. Kommentar: Der er fejl i årstallet på den udsendte dagsorden, hvor der står 2015 frem for Dagsordenen er godkendt af generalforsamlingen.

2 5. Formandsberetning (ved MIL) (Bilag 2) MIL afgav beretning som findes i bilag 2A (slideshow) og 2B (talepapir). Kommentar (NSK): Under medlemstallene blev der sagt at der var 501 individuelt betalende medlemmer, hvilket er en meget lille forskel i forhold til antallet af campdeltagere (451). Svar (MIL): Det er kun medlemmer under 30 år der er talt med og nogle har været på mere end én camp, men overordnet er der ikke særlig mange individuelt betalende medlemmer, som ikke er blevet medlemmer gennem camps. Kommentar (RTR): ISSC-deltagere får ikke UNF-medlemsskaber, dog tæller de med i antal campdeltagere og hvilket også adskiller de to tal. UNF Side 2 af Kassereren giver en økonomisk statusberetning, fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse og fremlægger budget for det kommende regnskabår til godkendelse (ved ML) (Bilag 3, 4 og 5) a. Økonomisk statusberetning Der er i år kommet et overskud på kr., hvilket er højere end forventet. Dette skyldes bl.a. en forventning om lavere støtte fra DUF, som først giver støtte i november. Af denne grund blev vintermødet skåret fra, så vi ikke ville få underskud. Der er også kommet flere sponsormidler: i 2014 fik vi kr. ind gennem sponsormidler, og i 2015 var det kr. Derudover blev den nye hjemmeside/webdesign billigere end forventet, nemlig ca kr. mod for de forventede kr. Sekretariatet blev desuden opløst i september, hvilket gjorde at bogføringen blev lidt billigere. Hvis ikke det havde været for alle disse ting, ville regnskabet have gået i 0. Da vi ikke ved hvad der vil ske med vores støtte fra DUF fremover, vurderes det, at det er fint med et overskud, selvom det øger vores egenkapital. b. Det reviderede regnskab (Bilag 3) i. Resultatopgørelse DUF gav igen kr. som sidste år, og efter fordelingen af de indkomne sponsormidler endte DK s indtægter på i alt kr. Alle camps er gået i 0, da de fælles sponsorindtægter blev fordelt, og et overskud fra disse blev betalt tilbage.

3 ii. iii. iv. I markedsføringsmateriale har der været udgifter på kr. mod de kr. fra 2014, men dette skyldes, at den nye hjemmeside er blevet posteret under dette. Landsarrangementer har været billigere i år, da vintermødet ikke blev afholdt. Web samt internationalt har mødtes færre gange, derfor har dette også været billigere. Der har været færre udgifter til kurser, hvilket skyldes det ikke afholdte vintermøde. Camps Alle camps havde et overskud på kr., da de sidste sponsormidler blev endeligt fordelt efter afholdelsen af camps. Dette overskud blev modregnet i et reduceret tilbagebetalt sponsorat, således at det endelige resultat er 0. Landsarrangementer Årsmødet 2015 blev dyrere end planlagt, så der blev sparet på sommermødet på trods af flere deltagere. I forhold til fælles bestyrelsesweekend er udgifterne for transport i år blevet splittet mellem DK og lokalforeningerne. Det ses ikke umiddelbart af regnskabet, men dette skyldes at denne transport i 2014 blev sat under transport for UNF DK, og derfor fremstår weekenden i 2014 billigere end den var. Administrationsudgifter Der har været en masse ekstra udgifter i 2015 grundet lønnet sekretariatet samt programmet e-conomic (som også bruges på camps). Derudover har forsikringer været dyrere, idet UNF har haft en ansat. Kontingent til DUF afhænger af antallet af medlemmer. Kommentar (MEM): Kontingentet til MILSET ser ud til at være halvdelen af tidligere. Dette skyldes dog blot, at man før i tiden har betalt hvert andet år, og nu betaler man hvert år. Da UNF har flere medlemmer har der været flere transportudgifter, fx til wildcards. Bestyrelsen har tilgengæld sparet penge ved at holde skype-møder og selv lavet mad til bestyrelsesmøder. UNF Side 3 af 21

4 Bemærk at regnskabsassistance er blevet bogført forskelligt fra år til år ( kr. sidste år, kr. i år). Tidligere har vores eksterne revisor stået for bogføringen for os og derfor har det været posteret som regnskabsassistance. Grundet sekretariatets indføring blev bogføringen sidste år posteret under sekretariatet - i år er dette beløb gået ned da vi er gået over til udlicitering af bogføring hos et bogføringsfirma der gør det markant billigere end vores revisors firma Det burde forblive lige så lavt fremover med en dedikeret bogholder. UNF Side 4 af 21 Kommentar (NSK): Hvad er forskellen på bogholder og regnskabsassistance? Svar (MIL): Assistancen er den eksterne revisor, som bl.a. hjælper med DUFansøgningen og når bestyrelsen generelt har brug for råd om regnskabet, bogholder er udelukkende det firma der bogfører vores regnskab. Kommentar (TLU): vad skyldes camps manglende udgifter til plakater og brochurer og det høje beløb for markedsføringsmateriale? Svar (MIL): Dette er en fejl - tryksager er blevet lagt under markedsføringsmateriale ved en fejl. Markedsføringsmateriale er normalt forbeholdt ting som t-shirt og rygsække, ikke tryksager. Kommentar (HEM): Hvad er de skyldige omkostninger til kreditorer? Svar: Der var et givet sponsorat i 2015, som ikke blev tilbagebetalt før årsskiftet, og derfor var beløbet også kendt. Kommentar (JET): Under NASA-foredrag (Ravi), som foregik i 2014, står der kr. Svar: Dette skyldes lokalforeningerne først tilbagebetalte, da regnskabet for forløbet først blev færdiggjort i Kommentar (NKR): Budgettet som blev fremlagt på generalforsamlingen sidste år viste et underskud på kr., og begrundelsen var at få egenkapitalen ned på det niveau, hvor det bør befinde sig. Man bør i DK inddrage medlemsforeningerne, når en beslutning som ændrer budgettet over kr. træffes. Der blev sparet i stedet for at blive brugt flere penge. Svar (ML): Mange ting skete i slutningen af året (hjemmesidedesign og DUFstøtte fx) - budgettet ændres løbende, og det er derfor estimerede tal. Man må som frivillig forening have halvandet til to års penge på kisten - DK vurderede, at der ville være på grænsen til et halvt år med det gamle budget.

5 Svar (NIB): Vi var bekymrede fra starten af året at der ville bliver skåret i DUF-støtten og eftersom der først blev afklaret sidst på året kunne vi ikke forudse at vi ville ende langt fra det oprindelig budget. Svar (NKR): Det var ikke en anklage, men man skulle nok have orienteret lokalforeningerne, da det er en beslutning af større omfang. Svar (RTR): Bestyrelsesmødereferater sendes ud, der kan man læse det. UNF Side 5 af 21 Kommentar (NSK): Hvor ligger udgifterne til det nye webdesign? Svar (ML): Disse er kommet ind under markedsføringsmateriale. De kr. blev betalt af DK, Aarhus og København betalte hver kr. og Aalborg og Odense hver kr.. v. Interne revisorer (ved JLB) (Bilag 5) JLB og SLC har været de interne revisorer for Interne revisorer undersøger om de interne retningslinjer bliver overholdt og undersøger om udgifterne er fornuftige. Overordnet ser regnskabet godt ud, og de ændringer der har været i forhold til 2014 virker ikke urimelige. Det anbefales at godkende regnskabet. Kommentarer til bilag: kørselsbilag bør udfyldes bedre, tydeligere og mere korrekt. For eksempel skal man ikke skrive voksen-pris på hvor meget det ville have kostet med offentlig transport hvis man kan køre på ungbillet. Derudover skal tro-og-love-erklæringer formuleres ordentligt. Husk desuden kvaliteten af billeder - man skal kunne se teksten på bonner. I forhold til campbilag har ISSC generelt en ringere standard end andre camps - nogle bilag har hverken dokumentation eller tro-oglove-erklæring. Om camps ville give wildcards til deltagerne er blevet overvejet grundigere end tidligere. Der er dog blevet brugt mange penge på enkelte personers kørsel ved at refundere forældrekørsel begge veje. Dette er ikke hensigtsmæssigt. Husk at udfylde formålsfeltet korrekt, fx ved at skrive socialt frem for tusser. I forhold til mobilbilletter skal man tage et screenshot, og det er derfor ikke nok at vedhæfte kvitteringen. Husk at tro-og-love-erklæringer kun skal bruges som en sidste udvej, så husk at få bonner.

6 Hvis der er lange regnestykker på bilagene bør der være en klar redegørelse i kommentarfeltet der beskriver hvor tallene kommer fra. Afstemning blandt stemmeberettigede om godkendelse af det fremlagte regnskab for 2015: 28 stemmer for Regnskabet er godkendt. c. Budget for det kommende regnskabsår (Bilag 4) Der er høje forventninger til sponsorindtægterne, nemlig kr kr. er allerede kommet i hus, og dette virker derfor realistisk. Dette giver kr. til DK ved sponsorindtægter. Det vides ikke hvor meget DUF vil give i støtte, men der er budgetteret med kr., og dermed er indtægter i alt kr.. Følgende bemærkninger er relevante: Vintermødet er skåret væk igen. Det virker realistisk at have en dedikeret bogholder for kr. Der er sat kr. af til interne kurser, bl.a. til vintermødet som ikke blev afholdt - derudover kan man søge om penge til kurser til sig selv, som er relevant for foreningen. Kontorudgifter og porto er sat lavt, da de fleste breve sendes digitalt nu. Regnskabsassistancen er sat til kr., men det er ikke sikkert. Alt i alt går man efter at gå i 0. UNF Side 6 af 21 Kommentar (PST): De internationale udgifter er meget præcise. Svar (MEM): Det er et beløb der er omregnet fra euro, og derfor er det præcist ned til en krone. Kommentar (HEM): Bogholderen bør nok ligge under administrationsudgifter frem for kerneaktiviteter. Kommentar (JAC): Hvor ligger udsendelse af julekort? Svar (MOA): Lige nu ligger det under porto og tryk, men det bør nok gå under en anden post. Kommentar (DIT): Fortæring er et meget dårligt ord, kan man bruge forplejning i stedet?

7 Svar (MOA): Regnskabet laves ikke af UNF ere, men af en revisor. Udgiftsposterne er altså ikke noget vi selv navngiver, endvidere er det svært at ændre da posterne ikke kan skifte navn så længe de er i brug. Kommentar (JAC): Men dette er posterne for budget vi kigger på. Svar (MIL): Ja, men regnskab og budget skal gerne stemme overens. UNF Afstemning blandt de stemmeberettigede om godkendelse af det fremlagte budget for 2016: 28 stemmer for Budgettet for 2016 er godkendt. Side 7 af Valg af 1-4 interne revisorer, samt 1-2 revisorsuppleanter Bestyrelsen stiller SLC, DBR og MIL som interne revisorer. CKI og AJ ønsker også at stille op. MIL trækker sig og stiller i stedet op som revisorsuppleant. SLC, DBR, CKI og AJ vælges med klapsalver som interne revisorer. MIL vælges som revisorsuppleant. 8. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslår et kontingent på 0 kr. for at være medlem af UNF. Der er ikke andre forslag. Forslaget godkendes. 9. Sponsorfordelingsnøglen for regnskabsåret besluttes (ved MIL) (Bilag 6) Bestyrelsen foreslår samme sponsorfordelingsnøgle som sidste år, med den tilføjelse at alle medlemmer skal være indskrevet og alle arrangementer skal have anført deltagerantal og markeret som aflyste hvis det var tilfældet pr. 31. december. Kommentar (MLK): Hvorfor skal denne tilføjelse med, når det ikke giver nogen konsekvenser at lade være? Svar (MIL): Det er rart at det står der, men konsekvenser kan hurtigt blive voldsomme, og det er ikke ønsket.

8 UNF Hemmelig afstemning nr. 1 blandt stemmeberettigede om godkendelse af sponsorfordelingsnøglen: 20 stemmer for 7 stemmer imod 1 stemme blank Sponsorforedelingsnøglen er godkendt. Side 8 af Valg af 5-7 bestyrelsesmedlemmer, samt op til 3 suppleanter Kommentar (MIL): Der har været lidt forvirring angående visse folks opstilling, hvilket har resulteret i mærkelige mails, men alle involverede har fået snakket tingene ud, og der er styr på det. Kommentar (CTN): Husk at man gerne må stille op nu, selvom man ikke har nogen stillere. a. Valg af bestyrelsesmedlemmer Følgende stiller op til bestyrelsen: RRO: Er koordinator på Fysik Camp og næstformand i UNF København. Har tidligere været co-koordinator og haft mange andre roller. Ønsker at prøve noget nyt frem for kun at være lokalaktiv. Stillere: Aalborg, Aarhus, København, Odense. JPT: Har været i UNF siden 2010 med mange ansvarsposter, herunder koordinator og bestyrelsesmedlem i UNF København og UNF DK. Ser meget i organisationen og vil gerne være med til at tackle udfordringer. Stillere: Aalborg, København. JB: Har været i UNF siden Var koordinator på ISSC og er nu cokoordinator på Environment. Ønsker at arbejde med UNF s værdier. Stillere: Aalborg, Aarhus, København. JET: Har også været i UNF siden Har haft mange ansvarsposter og er ofte sprunget til med det samme. Har dog overvejet opstilling til DK meget, og er kommet frem til at han gerne vil hjælpe til og tackle muligt kommende problemer. Stillere: Aalborg, Aarhus, København.

9 NIB: Sidder i den afgående landsbestyrelse. Har været i UNF siden Finder arbejdet i landsforeningen spændende og vil gerne fortsætte med det. Stillere: Aalborg, Aarhus, København, Odense. MOA: Studerer matematik og kemi i Odense. Har siddet i bestyrelsen i Odense i 6 år og har været formand og arrangementsansvarlig. Har været med til 10 UNF-camps med alle ansvarsposter udover sponsoransvarlig. Har erfaring og historik at bidrage med i landsbestyrelsen. Er god til at undersøge andres gode idéer og føre dem ud i livet. Stillere: Aarhus, Odense. UNF Side 9 af 21 Kommentar (SIHA): Hvilke visioner har JPT for UNF? Svar (JPT): Ønsker forhøjet medlemsskab og at få organisationen mod en struktur, der får stabil støtte fra DUF. At have et større aktivitetsniveau hos UNF og andre aktiviteter end camps. Kommentar (JAC): Hvilket bestyrelsesarbejde har JB lavet? Svar (JB): Jeg har ikke lavet bestyrelsesarbejde før. Kommentar (SIHA): Er der nogen af de opstillede der har været lokalkasserer før? Svar: Ja, både NIB og JPT. Kommentar (KAZ): Mangler der ikke en opstiller? Svar (MIL): Nej, vedkommende har trukket sig. Uddybende: Der var en person mere, der havde søgt stillere, og som havde givet ønske om at stille op. Personen valgte dog at trække sig inden generalforsamlingen blev afholdt. Afstemning blandt stemmeberettigede om antallet af medlemmer i den nye bestyrelse (MOA afgiver sin stemme til MLK, ligeledes JET til JAC): 27 stemmer for en bestyrelse på 6 personer 1 stemme for en bestyrelse på 5 personer Dermed er de 6 opstillede valgt til bestyrelsen for UNF DK.

10 b. Valg af suppleanter Følgende stiller op som suppleanter: MVJ: Er ikke til stede, men ønsker at stille op. I øjeblikket er han meget aktiv i en anden organisation, men ønsker stadig at hjælpe til i UNF. Har ikke nogen stillere, men får straks alle fire lokalforeninger som stillere. AJ: Har tidligere været bestyrelsesmedlem. Vil gerne være med i bestyrelsen hvis der skulle være en person, som springer fra. Får alle fire lokalforeninger som stillere på generalforsamlingen. UNF Side 10 af 21 Kommentar (AJ): Kan man godt være intern revisor og suppleant? Svar (MIL): Ja, men man bliver nødt til at trække sig som revisor, hvis man indtræder i bestyrelsen. Kommentar (MOA): Man behøver ikke træde ind i bestyrelsen selvom man er suppleant, man forpligter sig kun til at være øverst på listen over folk, der bliver spurgt om de vil afløse. Det er derfor oplagt for interesserede at still op som suppleant. Afstemning blandt de stemmeberettigede om antallet af bestyrelsessuppleanter: 28 stemmer for 2 suppleanter Dermed er de to opstillede valgt som suppleanter. 11. Behandling af indkomne forslag (Bilag 7) Kommentar (MOA): I forhold til alle vedtægtsændringer skal man huske, at foreningen gerne må gøre ting, der ikke står i vedtægterne, men SKAL gøre det, der står.

11 a. Foreningens virke (ved RTR) Omdrejningspunkt: En del af UNF DK s virke er også selv at lave noget, i modsætning til det indtryk man får af den gamle paragraf. Der var bred opbakning om dette til workshoppen fredag. Der blev dog udtrykt skepsis i forhold til at punkt 6 og punkt 8 udgår i den nye omskrivning. RTR mener at det blot vil forplumre indholdet at tilføje dette igen, da det er selvsagt at en forening skal løse de opgaver der bliver stillet af generalforsamlingen og at en forening skal inddrage dens medlemsforeninger. MIL og RTR ønsker ikke at ændre det indsendte forslag. UNF Side 11 af 21 Hemmelig afstemning 2 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag a: 12 stemmer for 13 stemmer imod 2 stemmer blanke 1 stemme ugyldig Ændringsforslaget er ikke vedtaget. b. Indkomne forslag til generalforsamlinger (stillet af Odenses bestyrelse) (ved MOA) Dette er blot oprydning i vedtægterne, som der blev nævnt til workshoppen er det ikke særligt kontroversielt. Hemmelig afstemning 3 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag b: 28 stemmer for Ændringsforslaget er vedtaget. c. Stemmeret (ved NSK) (To-delt) (Bilag 8 og 9) I bilag 8 findes en opsummering af de kritikpunkter til forslagene, som der blev nævnt under vedtægtsworkshoppen. Svar fra NSK til punkterne er desuden inkluderet deri. De kommentarer der er kommet fra salen til generalforsamlingen omkring NSK s opsummering, er desuden indført som bilag 8. Der efterspørges en hensigtserklæring. Størstedelen af de tilstedeværende ville stemme for forslag C1.

12 i. C1: Medlemmer uden forbehold til medlemsforeningerne I dette forslag vil alle have stemmeret frem for de 28 medlemmer af lokalbestyrelserne, bortset fra, når det drejer sig om sponsorfordelingsnøglen. Denne er undtaget, fordi den har direkte indflydelse på lokalforeningernes økonomi. UNF Hemmelig afstemning 4 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag C1: 9 stemmer for 18 stemmer imod 1 stemme blank Ændringsforslaget er ikke vedtaget. Side 12 af 21 ii. C2: Medlemmer med vetoret til medlemsforeningerne NSK foreslår en omformulering af forslaget, som han selv mener er inden for forslagets ånd. Argumentet for omskrivningen var, at DUF var kritiske omkring, at valgproceduren ikke var klar nok. Forslagets ånd var at give vetoret til lokalbestyrelserne, hvilket altid vil ske med omformuleringen. Omformuleringen er vedlagt som bilag 9. Hemmelig afstemning 5 blandt stemmeberettigede om hvorvidt C2 s omskrivning er inden for ånden af det oprindelige forslag: 16 stemmer for 11 stemmer imod 1 stemme blank Ændringen af ændringsforslaget er vedtaget. Forslaget søger at indføre et tokammersystem. Dermed får alle stemmeret, men vedtægtsændringer skal både godkendes af de tilstedeværende og de 4x7 delegerede fra lokalforeningerne. Dette er et kompromis, der bibeholder lokalforeningernes mulighed for at forhindre dårlige forslag at gå igennem. Det gør det dog også sværere at ændre ting, dersom det skal godkendes to gange. Hvis den ene part ikke godkender går systemet i stå.

13 UNF Kommentar (DIT): Skal det vedtages begge steder? Svar (NSK): Ja, og de delegerede stemmer i begge omgange. Kommentar (KAZ): Man kan fjerne det med sponsorfordelingsnøglen, da medlemmer kan trumfe ting igennem. Svar (alle): Nej, det kan de ikke når det er vedtægtsændringer! Svar (NSK): Stk. 2 er beskyttet af stk. 3. Side 13 af 21 Hemmelig afstemning 6 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag C2: 15 stemmer for 12 stemmer imod 1 stemme blank Ændringsforslaget er ikke vedtaget. d. Adgang til UNF s generalforsamling (ved NSK) (To-delt) NSK ønsker at gøre generalforsamlingen offentlig tilgængelig, da dette udtrykker åbenhed. Det vil gøre foreningen mere gennemsigtigt, men ikke ændre magtfordelingen. i. D1: For alle Der ønskes en omformulering af D1, eftersom ingen af forslagene i c. gik igennem. Den ønskede omformulering er:... Hertil har alle adgang, dog har kun medlemmer (jf. paragraf 5) taleret. Omformuleringen godtages. Hemmelig afstemning 7 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag D1: 18 stemmer for 10 stemmer imod Ændringsforslaget er ikke vedtaget.

14 ii. D2: For alle medlemmer Der ønskes en omformulering af D2, eftersom ingen af forslagene i c. gik igennem. Den ønskede omformulering er:... Hertil har alle medlemmer (jf. paragraf 5) adgang. Altså vil man ikke længere behøve en invitation for at komme til generalforsamlingen. Omformuleringen godtages. Hemmelig afstemning 8 blandt stemmeberettigede om ædringsforslag D2: 21 stemmer for 7 stemmer imod Ændringsforslaget er vedtaget. UNF Side 14 af 21 e. Flertal ved afstemninger (ved NSK) Forslaget trækkes, eftersom ingen af forslagene i c gik igennem. f. Indkaldelse til generalforsamling (ved NSK) Da nu alle medlemmer har adgang til generalforsamlingen bør det specificeres nærmere hvordan medlemmer kan forvente at få en invitation. Det foreslås at gøre det via hjemmesiden og en mailingliste. Det ønskes at skifte eventuelle mailinglister ud med relevante mailinglister. Efter kommentarer fra salen om definition af en mailingliste foreslår JET at sætte det som en note i notatapperatet, hvad en mailingliste indebærer. Hemmelig afstemning 9 blandt stemmeberetttigede om ændringsforslag f: 21 stemmer for 7 stemmer imod Ændringsforslaget er vedtaget. g. Tilgængelighed af generalforsamlingsreferatet (ved NSK) NSK ønsker at generalforsamlingsreferatet skal gøres tilgængeligt på hjemmesiden. Det sker allerede i praksis, men der er ønske om, at det er et krav.

15 Hemmelig afstemning blandt stemmeberettigede om ændringsforslag g: 27 stemmer for 1 stemme blank Ændringsforslaget er vedtaget Der bemærkes, at der var en uoverensstemmelse mellem papirafstemningen og clicker-afstemningen. Ved clicker-afstemning var der 2 imod. UNF Side 15 af 21 Kommentar (DIT): Hvorfor har der været ønske om hensigtserklæringer på mange af forslagene? Svar (MEM): For at se hvad UNF rent faktisk tænker. 12. Forslag omkring frivilligerklæringen (Bilag 10) a. Fulde navn (ved MIL) Afstemning blandt stemmeberettigede om ændringsforslag a: 28 stemmer for Ændringsforslaget er vedtaget. b. Ansvarliges tilstedeværelse under gennemlæsningen af erklæringen (ved MIL) Kommentar (SSR): Hvorfor er det slettet at man skal scanne dokumentet ind? Svar (MIL): Fordi det ikke længere er den ansvarlige, der gør det. Svar (MOA): Men står det andre steder? Svar (MIL): Nej - derfor skal følgende tilføjes i slutningen: Den udfyldte frivilligerklæring scannes ind og sendes til erklaering@unf.dk. Afstemning blandt stemmeberettigede om ændringsforslag b: 27 stemmer for 1 stemme blank Ændringsforslaget er vedtaget.

16 c. Samtykke til brug af billeder (Stillet af CTN, MOA, JET, EHK, RRO, ANJP) (ved CTN) Kommentar (DIT): Tilspørge er et dårligt ord. Kommentar (SSR): Kommaet mellem centralt og adskilt fra omgivelserne burde udskiftes med et og. Svar (CTN): Ordet tilspørge er valgt af juridiske grunde, da det kræver er svar, hvorimod spørge ikke nødvendigvis behøves besvaret, men kommaet kan sagtens ændres til et og. Afstemningen er derfor med de nuværende ordvalg, bortset fra at der skal stå... figurerer centralt og adskilt fra omgivelserne. UNF Side 16 af 21 Hemmelig afstemning 12 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag c: 24 stemmer for 1 stemme imod 2 stemmer blanke 1 stemme ugyldig Ændringsforslaget er vedtaget. d. Samtykke til brug af billeder 2 (Stillet af CTN, MOA, JET, EHK, RRO, ANJP) (ved CTN) Hemmelig afstemning 13 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag d: 28 stemmer for Ændringsforslaget er vedtaget. e. Forsikring (Stillet af CTN, JET, EHK, RRO, ANJP) (ved CTN) Det udsendte forslag blev ændret efter vedtægtsworkshoppen. Det ændrede forslag blev fremlagt til generalforsamlingen. Hemmelig afstemning 14 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag e: 20 stemmer for 2 stemmer imod 5 stemmer blanke 1 stemme ugyldig

17 Ændringsforslaget er vedtaget. f. Ophør af medlemsskab (stillet af CTN, MOA, JET, EHK, RRO, ANJP) (ved CTN) Kommentar (CTN): Hvis et medlemsskab ophører med det samme er det meget uelegant, dersom medlemsskabet cuttes på midten. UNF Side 17 af 21 Hemmelig afstemning 15 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag f: 22 stemmer for 6 stemmer imod Ændringsforslaget er vedtaget. g. Afskaffelse af passive frivillige (ved RTR) Som det er nu er der 4, der er passivt frivillige. 1 af disse sidder i en bestyrelse. Der er altså ikke nogen, der forstår hvad en passiv frivillig er - lad os afskaffe det, det gør det også lettere at lave det nye intranet. Bemærkning: Teksten, som forslaget omhandler, findes ikke. Den rigtige tekst i frivilligerklæringen, der omhandler passive frivillige, er den der stemmes om at slette i stedet. Desuden pointeres det, at det ikke muligheden for at være passivt frivillig, der stemmes om at slette, men sætningen i frivilligerklæringen, der omhandler passive frivillige. Hemmelig afstemning 16 blandt stemmeberettigede om ændringsforslag g: 23 stemmer for 5 stemmer blanke Ændringsforslaget er vedtaget. 13. Forslag om målbaseret strategi for UNF (ved MIL) (Bilag 11) Der er udarbejdet 6 forskellige målsætninger for UNF DK, og der skal udvælges 2-3. Angående officielle holdninger til samfundet i D håber JPT at formiddagens workshop har ændret folks perspektiv. Der ønskes en hensigtserklæring fra salen:

18 45 stemmer for B 32 stemmer for E 30 stemmer for A 16 stemmer for D 8 stemmer for F Hemmelig afstemning 17 blandt stemmeberettigede om mål. De eneste to mål med mere end 14 stemmer er: B med 19 stemmer E med 19 stemmer En mulig målbaseret strategi skal derfor indeholde forslag B og E. UNF Side 18 af 21 B og E omhandler naturvidenskab til bredden og engagement til unge. Der stemmes nu om, hvorvidt der skal udarbejdes en strategi for at nå målene B og E. Kommentar (NKR): Stemmes der om netop denne formulering af B og E? Svar (MIL): Nej, der skal arbejdes videre på formuleringerne. Hemmelig afstemning 18 blandt stemmeberettigede om ønske om udarbejdelse af strategi med målene B og E: 20 stemmer for 6 stemmer imod 1 stemme blank 1 stemme ugyldig Forslaget er vedtaget. 14. Indstilling af to repræsentantskabsmedlemmer fra hver medlemsforening for det kommende år Medlemsforeningerne stiller følgende repræsentantskabsmedlemmer: Aalborg: SAHB og APV Aarhus: DIT og KAZ

19 København: CTN og MUL Odense: MLK og HEM 15. Eventuelt Kommentar (RTR): Det er mærkeligt at vi er repræsenteret af 28 mennesker, som ønsker hemmelig afstemning hele tiden, selv når alle 28 er helt enige. Man bør overveje at gøre det anderledes. Det er mystisk at have et repræsentativt demokrati, men dog hemmelig afstemning. UNF Side 19 af 21 Kommentar (SFD): Clicker-systemet virker smart. Så kan man stadig have hemmelig afstemning, men meget hurtigere. Svar (JAC): At afskaffe hemmelig afstemning var mere intentionen med RTR s kommentar. Kommentar (NKR): Dirigenten bør være bedre forberedt. Svar (MIL): MIL har haft en kaotisk dag, og nåede derfor ikke at briefe dirigenten EKJ under frokosten. Kommentar (SIHA): Ønsker en meningstilkendegivelse om holdning til clickers. Størstedelen er positive overfor clickers. Kommentar (MIL): Den nuværende hofkontakt stopper, og vi skal bruge en ny. Man skal sende jule- og fødselsdagskort til kronprinsessen og evt. invitere hende til arrangementer. Tanken er, at man bør sidde på posten så længe som muligt (gerne mange år) og have et godt kendskab til foreningen. Interesserede kan kontakte CKI for at høre mere. 16. Næste møde Ingen lokalforeninger har sagt ja til at holde næste årsmøde. Den kommende bestyrelse opfordres til at finde en løsning sammen med lokalforeningerne inden referatet sendes ud. EFTER MØDET: Denne dato er fundet til d marts 2017, med UNF Aalborg som værtsforening.

20 17. Mødeevaluering Kommentar (JAC): Ved brug af clickers kunne det være godt, hvis det kom op på skærmen hvad de forskellige tal står for (fx at 1 betyder for, 2 betyder imod osv.). Kommentar (NKR): Det blev lidt stresset til sidst - bestyrelsen vidste, hvilke ting der skulle diskuteres, og heriblandt var nogle kontroversielle emner. Sæt derfor mere tid af på forhånd for at undgå stress. UNF Side 20 af 21 Kommentar (JMA): Det virkede som om fredagens workshop gjorde det hurtigere i dag. Det er godt. Kommentar (SIHA): Det var dog ærgerligt at workshoppen blev cuttet til sidst. Kommentar (EKJ): Udvid tiden til workshops og være pessimistisk i forhold til varigheden af generalforsamlingen. Kommentar (NSK): Tak til dirigenten for at gøre mødet sjovt, og kæmpe tak til den afgående bestyrelse. Kommentar (MIL): Tak til dirigenten og referanten. Vi er gået 45 minutter over tid, men på trods af det har det været hyggeligt og der har været god stemning, så tak for det. Mødet hæves af dirigenten.

21 Underskrevet af bestyrelsen d. 3. april 2016 UNF Jakob Peter Thorsbro Nicolai Vanggaard Bærentsen Side 21 af 21 Morten Agger Jeppe Sinkbæk Thomsen Rasmus Rahbek Østergaard Jacob Bollerslev Underskrevet af dirigenten d. 5. april 2016 Emil Kjæhr

Referat af UNF Danmarks generalforsamling 2012

Referat af UNF Danmarks generalforsamling 2012 Referat af s generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling i, 10. marts 2012 kl. 9.00-11.30 og 11. marts 2012 kl. 10.00-12.30, Aarhus Universitet. Del 1, lørdag d. 10. marts Mødet skulle være indkaldt

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Referat af UNF Danmarks ordinære generalforsamling

Referat af UNF Danmarks ordinære generalforsamling Referat af UNF s ordinære generalforsamling Lørdag d. 11. marts 2017 kl. 13-18, Mester Eriks Vej 57, 9000 Aalborg UNF 1. Valg af dirigent BestyrelsenindstilerMilenaLaban(MIL)som dirigent.ingenindsigelser.

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Kapitel 1: Navn, formål og virke 1 Foreningens navn Foreningens navn er Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, forkortet UNF i daglig tale UNF Danmark.

Læs mere

Referat af UNF Danmarks generalforsamling 2013

Referat af UNF Danmarks generalforsamling 2013 Referat af s generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling i, 16. marts 2013, DTU 1. Valg af dirigent JHO valgt som dirigent. 2. Valg af referent HIJ valgt som referent. 3. Valg af to stemmetællere

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Kapitel 1: Navn, formål og virke Side 1 af 13 1 Foreningens navn er, forkortet UNF i daglig tale. I internationale sammenhænge benævnes foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af UNF Danmarks generalforsamling 2014

Referat af UNF Danmarks generalforsamling 2014 Referat af s generalforsamling 2014 Ordinær generalforsamling i i Aarhus, 8.-9. marts 2014 1. Valg af dirigent KMI valgt som dirigent. 2. Valg af referent JAM valgt som referent. 3. Valg af to stemmetællere

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag 1

Vedtægtsændringsforslag 1 Vedtægtsændringsforslag 1 Stk.2. Alle bilag skal godkendes af et bestyrelsesmedlem. Begrundelse: Banken kan ikke garantere at beløbsgrænserne bliver overholdt og de har derfor krævet at vi fjerner denne

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Foreningens navn og formål

Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Foreningens navn og formål Vedtægter for Single Rock Café Aalborg Vedtægter for Single Rock Café Aalborg Foreningens navn og formål 1. Foreningens navn er 'Single Rock Café Aalborg', efterfølgende benævnt SRC. Foreningen er hjemmehørende

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014.

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. AVALAK s VEDTÆGTER Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. ORGANISATIONENS NAVN: 1. AVALAK (Organisationen for Grønlandske Studerende i Danmark) Stk.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Ændringsforslag vedrørende vedtægternes 2 pkt 1 + 2

Ændringsforslag vedrørende vedtægternes 2 pkt 1 + 2 Ændringsforslag vedrørende vedtægternes 2 pkt 1 + 2 Vi anser formuleringen brændevin for for upræcis og bred. 1- at fremme og højne kvaliteten af dansk vinavl og produktionen af vin, frugtvin og brændevin.

Læs mere

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk.

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest er en forening

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling Vedtægter for SIND-København lokalafdeling 2018 Seneste justeringer vedtaget af SIND-Københavns generalforsamling den 8. februar 2018 Side 1 ud af 6 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Frederiksberg. lokalafdeling

Vedtægter for. SIND-Frederiksberg. lokalafdeling Vedtægter for SIND-Frederiksberg lokalafdeling 2014 Side 1 ud af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Frederiksberg Stk. 2. Lokalafdelingen dækker Frederiksberg kommune. Stk.

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Stk. 3: Outpost esport Sydvest har til formål, at basere fællesskabet på foreningens adresse.

Stk. 3: Outpost esport Sydvest har til formål, at basere fællesskabet på foreningens adresse. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted i Skærbæk. Foreningen er stiftet 15.10.2016. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND Ballerup-Furesø-Herlev. Stk. 2. SIND Ballerup-Furesø-Herlev er lokalafdeling af SIND Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer.

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer. Distriktsforeningen af menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier Vedtægter 1 Distriktsforeningen af Menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier: er en forening af

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND 1 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Lokalafdelingens navn er SIND i HELSINGØR Stk. 2: Lokalafdelingen dækker Helsingør Kommune Stk. 3: Hjemstedet

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Ateistisk Selskab (på engelsk: "Danish Atheist Society") Foreningens hjemsted afgøres af bestyrelsen 2 Foreningens formål er: 3 1. at være en forening

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Vedtægter for Hillerød esport

Vedtægter for Hillerød esport Vedtægter for Hillerød esport 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hillerød esport, der har hjemme i Hillerød Kommune, og er stiftet den 22. august 2013. 2 Formål Det er foreningens formål, at udbrede

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub Holger indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 11. februar 2017 kl. 10.00 i Slangerup

Læs mere

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle.

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. 1 - Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Cafe. Foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er en selvstændig forening under Single

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens navn er Socio-Sundhedsforeningen. SOSUF er hjemmehørende i Silkeborg Kommune og har CVR DK

VEDTÆGTER. Foreningens navn er Socio-Sundhedsforeningen. SOSUF er hjemmehørende i Silkeborg Kommune og har CVR DK VEDTÆGTER Socio-Sundhedsforeningen (SOSUF) 1. Navn Foreningens navn er Socio-Sundhedsforeningen 2. CVR og hjemmested SOSUF er hjemmehørende i Silkeborg Kommune og har CVR DK 36301430 3. Formål 3 stk. 1.

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På generalforsamlingen i 2016 blev bestyrelsen opfordret til at komme med forslag til en modernisering af vedtægterne, så de kom i overensstemmelse med det vi faktisk

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans 1 - Navn Foreningens navn er Dansk Forum for Mikrofinans. 2 Formål Dansk Forum for Mikrofinans har til formål at bidrage til at øge kvaliteten og omfanget af den

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER 1.1 NAVN: Klubbens navn er ODENSE SKØJTEKLUB (OSK) 1.2 FORMÅL: Klubben dyrker skøjteløb (og de til enhver tid hørende aktiviteter under Dansk Skøjte Union) og arbejder for at

Læs mere

Vedtægter for. Fakse Ladeplads Sejlklub. Side 1 af 6

Vedtægter for. Fakse Ladeplads Sejlklub. Side 1 af 6 Vedtægter for Fakse Ladeplads Sejlklub Side 1 af 6 1 Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er "Fakse Ladeplads Sejlklub". 2 Klubbens formål. Klubbens formål er at samle alle, der har interesse for sejlsport

Læs mere