Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen"

Transkript

1 HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen

2 Udkigstønden Efter et godt overstået årsskifte står vi nu midt i en af de mindst fotoegnede vintre i mange år. Men der er god grund til at løfte blikket fra mudderet og kigge fremad måske bliver det alligevel forår en dag? I hvert fald kommer der nu et nyt program for fotoklubben, og der er lagt op til inspirerende, belærende og underholdende aktiviteter i mange forskellige retninger. En hel masse gæster kommer og viser os billeder, og der er planlagt flere udflugter og byture - og de går ikke til København! Se detaljerne omme bag i bladet. Den stigende tilslutning til klubbens konkurrencer både med og uden glas kommer forhåbentlig også til at brede sig til klubbens bidrag til konkurrencerne i Region Nord og ikke mindst til SDF s Den Nationale. Måske kan vi i år få antaget endnu flere billeder end sidst, så klubben kan avancere lidt i det tilhørende Danmarksmesterskab? Husk, at det er klubben som betaler for at dine billeder kan deltage, både i Region Nord og i SDF! I efteråret startede Jesper på eget initiativ en studiekreds om Lightroom for alle interesserede. Studiekredsen lægger ikke beslag på klubaftener, men ligger på torsdag aftener. Der er mange, som allerede har fået glæde af studiekredsen, og det ser ud til at den fortsætter ind i det nye år. En stor tak til Jesper for både initiativ og indsats. Ved at kigge tilbage over skulderen på efterårets tildragelser, kan vi helt ude i kanten få øje på en meget vellykket tur til Bakken. For én gangs skyld var vejret i topform, og der er garanteret kommet mange gode tusmørkebilleder i apparaterne. Til gengæld var det ikke så voldsomt mange billeder, der lidt senere på sæsonen kom ind til vores konkurrence om at vise sin opfattelse af Herlev Festuge. Det lykkedes at finde en 1. og en 2. plads, og at få de 8 billeder op at hænge i biblioteket, og så er alt også sagt. De mange gæster gennem efteråret har på hver deres måde udvidet vores fotografiske horisonter, nogle mere end andre, men de har alle sammen vist os en stak flotte og anderledes billeder, og det kan man ikke undgå at lære noget af. Hen imod slutningen var vi på Louisiana, hvor kunstudstillingen viste sig at bestå i en indendørs vandretur i en stor, islandsk grusbunke. Mon det er naturbilleder, der kom med hjem den aften? Det finder vi nok ud af i den kommende sæson, når vi ser resultaterne af vores digitale natur-kategori.

3 GENERALFORSAMLING tirsdag den 26. maj 2015 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Herlev Fotoklub tirsdag den 26. maj 2015 kl i klublokalet. Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. Formanden aflægger beretning om årets begivenheder. Herefter aflægger billedsekretæren beretning og overrækker præmierne for årets billede og årets fotograf. 3. Fremlæggelse af regnskab og budget samt vedtagelse af kommende års kontingent. Bestyrelsen foreslår atter en gang uændret kontingentet. 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal ifølge vedtægternes 9 stk. 3 fremsættes skriftligt og skal være formanden i hænde senest den 7. april. 5. Valg af bestyrelse m.v. i henhold til 5 stk I år er formanden (Uwe Hess) og to bestyrelsesmedlemmer på valg (Laurits A. Hansen og Philip Oest Møller). Desuden skal der vælges to suppleanter til bestyrelsen, to revisorer og én revisorsuppleant. 6. Eventuelt. Alle aktive medlemmer, som ikke er i restance, har stemmeret. Der skal mindst være betalt kontingent for maj måned Kassereren giver en øl eller vand til alle fremmødte medlemmer, som ikke er i restance.

4 Resultat efter 3 konkurrencer Resultat, FP. 93 point Rene Wedel 87 point Lisbeth Frank 87 point Laurits A Hansen 81 point Carsten Langkjær 69 point Jørgen Jakobsen 68 point Niels M Nielsen 59 point Søren Andersen 52 point Carl C Lauridsen 38 point Claus Bech 37 point Peter Strøiman 35 point Tage Christiansen 35 point Jesper Plambech 34 point Ilse Lausten 19 point Lise Aagaard 11 point Uwe Hess 04 point Susanne Sørensen 04 point Marie Skjær 03 point Finn Andersen Resultat, MC. 97 point Søren Andersen 90 point Rene Wedel 78 point Tage Christiansen 77 point Carl C Lauridsen 73 point Jørgen Jakobsen 68 point Lisbeth Frank 64 point Laurits A Hansen 52 point Jesper Plambech 43 point Carsten Langkjær 41 point Niels M Nielsen 11 point Ilse Lausten 05 point Finn Andersen 04 point Peter Strøiman 02 point Susanne Sørensen Herlev Fotoklub et godt sted at være. Farve papir, glas 1 Monochrome, glas 1 01 Rene Wedel 01 Rene Wedel 02 Lisbeth Frank 02 Søren Andersen 03 Jørgen Jakobsen 03 Carsten Langkjær 04 Lisbeth Frank 04 Lisbeth Frank Farve papir, glas 2 Monochrome, glas 2 01 Laurits A Hansen 01 Søren Andersen 02 Carsten Langkjær 02 Tage Christiansen 03 Rene Wedel 03 Søren Andersen 04 Lisbeth Frank 04 Lisbeth Frank Farve papir, glas 3 Monochrome, glas 3 01 Laurits A Hansen 01 Søren Andersen 02 Rene Wedel 02 Rene Wedel 03 Laurits A Hansen 03 Søren Andersen 04 Søren Andersen 04 Jørgen Jakobsen

5 Konkurrencer Tilbagelevering af billederne sker normalt samme dag som bedømmelsen, dog bliver ofte de 10 bedste i Region Nord udstillet ca. 1 måned efter bedømmelsen. Type Indlevering Bedømmelse Sted Kreativ og Photojournalism 11. November 13. januar Herlev Dropbox Herlev FK. Glas december 03. februar Herlev Duel Frederikssund Byen 06. januar 20. januar Herlev Ølstykke mappen 27. januar 24.feb./17.mar..Herlev Region Nord, 2. papir 27. januar 04. marts Lejre Fotoklub Portræt og Natur Digi 03. februar 10. marts Herlev Dropbox Årets billede 17. februar 14. april Herlev Region Nord, serie 10. marts 27. april Køge Fotoklub SDF, alle 28. april Efterår Næstved Herlev FK. Glas april 02. juni Herlev Herlev FK. Glas august Herlev Galleri Herlev Fotoklub (genoptryk) Klubbens velfungerende hjemmeside har en lidt forsømt afdeling for gallerier. Hvis man kigger efter, er det kun få af klubbens nuværende medlemmer, der viser billeder i galleriet, og det er en vældig skam - for det er så let at komme med. Man tager simpelthen en håndfuld (eller to) af sine gode billeder, og laver størrelsen om til 1024 pixels i bredden og omkring 682 pixels, og så sender man billederne i en til Carsten. Det er præcis samme fremgangsmåde, hvis man er en af de heldige, som får en 1., 2. eller 3. plads i en glaskonkurrence: skrump billedet og mail det til Carsten. Lad tusinde billeder blomstre på hjemmesiden!

6 Program forår 15: 6. januar 2015: Med Jørgen på arbejde Inden Jørgen holdt op med at gå på arbejde, havde han tilbragt over 35 år med at fjerne støj, dårlige vibrationer og jammerlig akustik. Ind imellem har han taget billeder af elendighederne og hvad der ellers har været udsigt til fra de skiftende arbejdspladser, og nogle af de billeder vil han dele med os på årets første klubaften. Når det er overstået, skal vi udtage et hold af gode billeder med tema Byen, som skal bruges til duellen med Frederikssund Fotoklub. Husk printede og monterede billeder med tema Byen, som kan bruges til duel. 13. januar: Bedømmelse af digitale kategorier Kreativ og Photo-journalism Så får vi dommen over vores konkurrence med to digitale emner. Hvor kreative billeder skal vi opleve i år, og hvad synes dommeren om dem? Kommer der nogle spændende, journalistiske skud i på skærmen, og kan man overhovedet lave gode billeder inden for kategoriens begrænsninger? Find selv på flere inspirerende spørgsmål, og kom og få svarene. 20. januar: Duel med Frederikssund Fotoklub I aften går det løs. Vores venner / modstandere fra Frederikssund kommer og tror, at de skal vinde over os i aftenens duel på billeder med emne Byen. Husk tudehorn, landskampudstyr og tandbeskyttere. Det bliver festligt og voldsomt, når dommeren skal vælge det bedste af to duellerende billeder. HERLEV STYRER FOR VILDT! Husk billeder med tema Byen, med mindre du allerede har afleveret dem. 27. januar: Billeder til Ølstykke-mappen Oven på duellen har vi en mere fredelig aften, hvor vi udvælger 10 billeder til en mappe, som Ølstykke Fotoklub skal kommentere, og hvor vi skal høre deres kommentarer på et fælles møde. Du skal tage en lille samling af dine billeder med, som du lige for tiden synes er bedst. Husk at tage nogle gode, monterede billeder med til at vælge imellem. Husk også at aflevere billeder til Region Nords konkurrence Papir 2, og at billederne først skal oploades til Regionens hjemmeside, så man kan sætte den rigtige mærkat bagpå.

7 3. februar: Bedømmelse af klubkonkurrence Glas 4 Det er i aften, afgørelsen falder! Sæsonens sidste glaskonkurrence bliver bedømt, og så kan man afgøre, hvem der vinder titlen som Årets Fotograf i de to discipliner. Ud over kapløbet er der også udsigt til nogen af klubbens flotteste billeder, og vi får garanteret nogle konstruktive og kløgtige kommentarer med på vejen fra dommeren. Husk at oploade billeder til klubbens to digitale konkurrencer: Portræt og Natur 4. februar: Skolestue om de mest nødvendige håndtag i Photoshop (NB onsdag) Jørgen demonstrerer de basale muligheder for at gøre gode billeder bedre, og triste billeder lidt mere humørfulde. Hvis du har en bærbar med en nyere udgave af Photoshop, så tag den endelig med. Hvis du vil læse på lektion, så se på hjemmesiden under Fotoskolen Teknik februar - Besøg af Per Valentin (denne gang passer det!) Nu er det tid til et gensyn med et af vores forhenværende medlemmer, en af landets mest vindende, unge fotografer: Per Valentin. I aften vil han vise os et lille udvalg af sine spændende, kreative og meget tankevækkende billeder i et nyt show, så der bliver rig lejlighed til at gnide øjnene og se efter om det nu også kan være rigtigt. 11. februar: Skolestue om HDR billeder med udgangspunkt i Photomatix (NB onsdag) Jørgen demonstrerer brug af Photomatix til at skabe et nyt, interessant og iøjnefaldende billede ud fra flere eksponeringer af samme motiv. Og også, hvordan man nogen gange kan nøjes med ét billede. Måske kommer vi også ind på, hvordan Photoshop kan bruges til HDR. Hvis du har en bærbar med en nyere udgave af Photoshop og/eller Photomatix, så tag den endelig med. Hvis du vil læse på lektion, så se på hjemmesiden under Fotoskolen HDR med Photomatix. 17. februar Besøg af Theo Lyngby Vi havde Theo på besøg i klubben for nogle år siden, og hans billeder og fortællingerne om dem gjorde stort indtryk. Nu har vi overtalt Theo Lyngby til at besøge os igen og vise os nogle af sine spændende, engagerede og stemningsmættede sort/hvide billeder. Intuitiv fotografi, kalder han sine billeder af mennesker i miljø, streetphoto og den slags. Motiverne ligner noget der kunne ske foran øjnene på os alle sammen, men billederne giver i den grad stof til eftertanke. Se hans hjemmeside på Husk at aflevere til Årets Billede

8 24. februar - Bedømmelse af billedmappe fra Ølstykke Vi har udvekslet en lille mappe med 10 af vores billeder med tilsvarende fra Ølstykke Fotoklub. I aften skal vi se på deres billeder og fortolke og kommentere dem, så vi kan give vores velovervejede bemærkninger på et fælles møde den 17. marts. 3. marts: Smagsdommerne del 1 Vi genoptager en god ide fra forrige sæson, hvor tre udpegede dommere blandt os giver kommentarer til tre samlinger af billeder og giver hvert enkelt billede et par konstruktive ord med på vejen. Det bliver vi alle sammen klogere af, og der er garanteret også flotte billeder på skærmen i aften. 4. marts: Bedømmelse af Region Nord Papir 2 (NB ændret dag, og ændret sted) Bedømmelsen er arrangeret af fotoklubben i Lejre, så det er nok smart at aftale at køre derud i fællesskab. Det er den anden af Regionens to årlige konkurrencer i papirbilleder, som kan være med eller uden farver efter eget valg, der bliver afgjort i aften. Vi mødes med vennerne fra de mange fotoklubber i regionen og hører dommerens kommentarer og gode råd. 10. marts: Bedømmelse af digitale emnekonkurrencer Portræt og Natur I aften får vi besøg af den dommer, der har nydt vores digitale frembringelser inden for de to bundne emner. Hun kommenterer de oploadede billeder og giver hjælpsomme kommentarer til deltagerne. Måske får vi nogle nye synspunkter på, hvordan portrætter i virkeligheden skal se ud og hvordan var det nu med øjenkontakt? Husk - aflevere serie til Region Nord, og husk at billederne forinden skal oploades på Region Nord s hjemmeside, så man kan klistre de rigtige labels bagpå 17. marts: Fælles møde med Ølstykke Fotoklub om vores billedmapper Vi har indbudt vennerne fra Ølstykke Fotoklub til at komme og fortælle os, hvad de mener om billederne i den mappe, vi lånte dem tidligere på året. Til gengæld vil vi kvittere med de kreative kommentarer, som vi forberedte på mødet den 24. februar. Der bliver rigtig meget billedsnak i aften.

9 24. marts: Smagsdommerne del 2 Så følger vi op på succesen fra månedens start med nok en udsendelse i serien Smagsdommerne. I aften er det tre nye smagsdommere, der kaster sig over tre nye samlinger af billeder og giver konstruktiv kritik til fælles bedste. 31. marts: ingen møde - tirsdag inden påske 7. april: Ursula Bach på besøg i klubben I aften får vi nok en spændende gæst i klubben. Ursula fotograferer alt muligt, stok og sten, bygninger og trafik, borgmestre og skraldefolk, men er især glad for portrætfotografering. Hun er selvlært og siger, at hun ikke rigtig har interesse i teknik; hvad hun kan er opstået via learning by doing, eksperimenter og en god portion stædighed. Se hendes billeder på: instagram.com/ursulabach (for de med Instagram konto), på https://www.facebook.com/fotografursulabach (for de, der er til Facebook), og på: for resten af os. 14. april: Bedømmelse af Årets billede Nu falder afgørelsen Årets billede bliver hyldet i henholdsvis farve - og monokrom. Vores bedste billeder fra hele sæsonen er blevet bedømt af tre fremmede dommere, og vi hører deres votering og kårer de gennemsnitligt bedste billeder. Det bliver et rørende gensyn med de flotte billeder, og det bliver interessant at se, hvor forskellig bedømmelse det samme billede kan få. Til sidst giver vi hinanden gode råd om, hvilke af billederne der måske lige skal have én tur mere i printeren, inden de skal sendes til Den Nationale. 21. april: Jesper viser billeder fra Hawaii Vores egen Jesper har rejst rundt omkring i Verden, og han har set en hel del vulkaner. Sidste år var han på Hawaii, som har nogle flotte og meget aktive vulkaner, og dem fik han taget nogle billeder af. I aften vil han vise os et udvalg af sine vulkanbilleder, og måske også billeder af andre dekorative elementer fra de idylliske øer. Som et særnummer vil Jesper fortælle kort om de krav, som billedbureauet Scanpix stiller, for at man kan få optaget sine billeder i bureauet.

10 27. april bedømmelse af Region Nord Serie (NB ændret dag, og ændret sted) I aften skal vi i byen til bedømmelse. Det er Region Nords konkurrence i Serie, der er bedømt, og vi skal se de udvalgte serier og betages af, hvad man kan få ud af at lave sammenhængende billeder i stedet for bare ét vildskud. Nogen gange er en serie en portefeuille, og andre gange en billedfortælling men hvad er det, der vinder i aften? Køge Fotoklub står for arrangementet, så vi skal have aftalt fælles transport der ned. 28. april: Samling og pakning af billeder til SDF Aftenen er sat af til at lægge den allersidste hånd på de billeder, som vi sender ind til SDF s landskonkurrence Den Nationale. Husk at klubben betaler for din deltagelse, du skal bare have billederne med. Vi hjælpes med at registrere og gøre ved, og skulle du have brug for hjælp med at skære en passepartout, klistre et billede ordentligt op og den slags, så finder vi også ud af det. Husk at registrere dine billeder til SDF på internettet og printe labels til at klistre bagpå. Husk også at tage billederne til SDF med i klubben. Husk desuden at tage billeder med til den nye Glas 1 konkurrence 5. maj: Bytur til Helsingør (NB i Roskilde) Så skal vi i byen. Vi besøger havnen i Helsingør og finder på stedet ud af, om vind, skyer og lys er mest til at gå på Kronborg, i havnen eller på aftentur i den idylliske gamle by. Vi starter med at mødes på P-pladsen ved Søfartsmuseet i Helsingør 19:30, og måske slutter vi på en af byens beværtninger. Stativ, opladede batterier og tøj efter vejrudsigten anbefales. 12. maj: Lydbillede hvor svært er det egentlig? I aften vil Jørgen vise, hvor nemt det er at bruge programmet Proshow til at lave en lydbilledserie ud fra en samling billeder og for resten noget lyd. Det svære er at få en ide, som serien skal bygge på, og så skal der også lægges nogle timers arbejde i at få tingene til at passe sammen men det er ikke svært. Klubben har tidligere haft succes med fælles projekter om at lave lydbillede (tidl. lyd-dias), og måske opstår der i aften nogle gode ideer, som vi kan arbejde videre med i grupper eller på anden måde. Husk det gode humør

11 19. maj: Lisbeth Murel på besøg i klubben Lisbeth er uddannet ved Danmarks Designskole, har arbejdet som professionel kunstner siden 1984, og har i dag sit primære fokus på det tekstile udtrykt gennem maleriet. Når jeg står med penslen i hånden er det som at gå en tur gennem skoven. Man kan ikke overskue hele skoven på én gang, men som man går og møder forskellige stier, ved man altid hvilken vej man skal vælge. Det kan godt være at man vælger den lange vej, men hvem ved hvad der gemmer sig og hvilke smukke oplevelser man får. Går man altid den samme vej så får man aldrig at vide hvad man går glip af. På denne måde har jeg med hvert enkelt maleri været gennem en personlig rejse - et eventyr. Se Lisbeths billeder på 26. maj: Ordinær generalforsamling Aftenen er afsat til fotoklubbens helt ordinære generalforsamling, og du kan se indkaldelse og dagsorden et eller andet sted i bladet her. Kassereren uddeler en drink til alle de fremmødte medlemmer, som ikke er i restance. HUSK: at komme og stemme og gøre din indflydelse gældende! 2. juni: Bedømmelse af Glas 1 I aften får vi resultatet af sæsonens allerførste glaskonkurrence. Så skal vi høre dommerens kommentarer og forslag til forbedringer, og vi får afklaret hvad hun har fået ud af at være sammen med vores billeder. Og vi skal kåre sæsonens allerførste heldige etapevindere, som hver får lov hver at få et lille glas med hjem på sommerferie. 9. juni: Sommerafslutning (NB: i Kyndby Huse) Så skal vi en tur på landet. Laurits har inviteret os til Horns Herred, hvor han bor nu endnu længere væk fra Herlev. Han påstår, at der er så kønt der omkring, og måske giver vejret os mulighed for at finde ud af om det passer og måske tage nogle billeder af sagerne. Vi mødes hos Laurits og Lissi kl. 19:30 (adressen: Grønhøj 13, Kyndby Huse, 3630 Jægerspris (tlf., hvis man farer vild: ) SOMMERFERIE Hurra Hurra!!!!

12 11. august: Vi mødes i Roskilde (NB i Roskilde) Efter sommerferien tager vi igen i byen, denne gang til Roskilde. Når vi er færdige med at hilse hinanden velkommen, finder vi ud af, om turen går ned til fjorden, ind til bymidten, eller noget helt andet. Det er nok smart at have stativ og friske batterier med og tøj efter vejret. Vi mødes på P-pladsen Sortebrødre Plads kl. 19: august: Hemmelig gæst I aften får vi besøg af en spændende billedkunstner. Navnet er indtil videre hemmeligt (for at undgå overbooking). Du får sikkert ikke forklaret en fidus, som du kan kopiere og bruge til at vinde den næste glaskonkurrence i klubben, men der er stor risiko for at dit billedsyn bliver flyttet flere tommer. Husk aflevere billeder til Glas august: Vi ser på feriebilleder. Vi genoptager en anden tradition med at se feriebilleder i starten af sæsonen. Tag gerne en 5 10 (og aller-aller højest 20) billeder med fra en eller anden ferie (fx på en USB), og fortæl lidt om ferien og billederne. Det behøver ikke lige at være sommerferien i år vi er ikke alle samme så hurtige til at få lavet billeder! Gran Canyon juni 2014, foto Tage Christiansen

13 Formand: Uwe Hess Søvej Vallensbæk Str Kasserer: Jørgen Jakobsen Glaciset 43 B 2800 Lyngby Bestyrelsesmedlem: Carsten Langkjær Hejrebakken Værløse Suppleant: Nina Kiel Nielsen Sandbyvej 48,4.th 2730 Herlev Billedsekretær: Laurits A. Hansen Grønhøj 13, Kyndby Huse 3630 Jægerspris Næstformand: Philip Oest Møller Værebrovej 148, 2. lejl Bagsværd Suppleant: Niels M. Nielsen Kærnestykket Herlev Postgiro: (reg. nr. 1551) ALLE FOTOINTERESSEREDE ER VELKOMNE I FOTOKLUBBEN.. ØNSKER DU AT VIDE MERE OM HERLEV FOTOKLUB - så kontakt et medlem af bestyrelsen, eller mød op på en klubaften-tirsdage HERLEV FOTOKLUB: PERSILLEHAVEN PARTERRE Indlæg til bladet m.v. sendes til redaktøren Tage Christiansen Vingeager Glostrup

14 Bagsiden Nyt perspektiv for facader Foto: Finn Bang Andersen

Foto: Søren Andersen

Foto: Søren Andersen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 11-12 Sko børste holdet Foto: Søren Andersen Udkigstønden Lige nu, hvor vi har skiftet et brugt kalenderår ud med et nyt, og hvor vi er halvvejs igennem fotoklubbens sæson,

Læs mere

Foto: Jørgen Jakobsen

Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 14-15 Pil ved Elterwater Foto: Jørgen Jakobsen Udkigstønden Nu er vi midt i jubilæumsåret, og man må sige at det fik en flot start med først vores jubilæumsudstilling i Hjortespring

Læs mere

Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten

Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 15-16 Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten Så blev det endelig sommer, sådan en slags, men vi fik da holdt sommerafslutningen i Kyndby Huse under helt reglementerede og sågar

Læs mere

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 07-08 Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen Siden sidst Nu er det snart forår, og så træerne får grønne blade og himlen tunge skyer på gråblå baggrund. Så bliver det igen svært

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen Udkigstønden Godt nytår til alle og velkommen til det nye klubblad. Her fra mastetoppen er der udsigt til et rigtig spændende og afvekslende foto-forår.

Læs mere

G Foto: Tage Christiansen

G Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 05-06 G Foto: Tage Christiansen Siden sidst Godt nytår til alle. Vi er nu kommet over juleferien og halvvejs igennem sæsonen 2005/06. Vi har haft nogle gode arrangementer

Læs mere

Foto: Jørgen Jakobsen

Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 10-11 Gilleleje Havn Foto: Jørgen Jakobsen Udkigstønden Så tager vi igen hul på en spændende fotosæson med mange forskellige aktiviteter. Men først og fremmest et SDF-landsmøde,

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 06-07 Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf Siden sidst Glædelig sommer og vel mødt efter en forhåbentlig god ferie, hvor der er kommet mange gode billeder på chicp en (eller

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen marts april maj juni 2010 www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen Velkommen til forårssæsonen 2010 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings Forbunds

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012 Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen Program 2. halvår 2012 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 7462 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse SDF's ordinære generalforsamling Lørdag d. 3. oktober 2015 Dagsorden a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) b. Valg af referent c. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2012 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Peter Johansen Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2012-2013, som er Fotoklubben Negativs 35 års jubilæumssæson. Kære alle Jeps

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub. En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer op

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Om Downstairs Fotografisk Workshop

Om Downstairs Fotografisk Workshop Medlemsinformation Februar 2012 Om Downstairs Fotografisk Workshop Downstairs Fotografisk Workshop, i det daglige kaldet Downstairs, er Danmarks største fotoklub. Klubben blev stiftet i 1989, hvor syv

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Forslag til vedtægtsændring 2011

Forslag til vedtægtsændring 2011 Forslag til vedtægtsændring 2011 Ændringer og begrundelse er fremhævet med gult. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ringsted motionsklub, Stiftet den 24. november 1981 i Ringsted kommune, og således

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe november december 2012 januar februar marts 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe Velkommen til vinterprogrammet for sæsonen 2012-2013. Kære alle Vi håber, at programmet falder i medlemmernes smag.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune.

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB 1. Foreningens navn Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. 2. Formål Foreningens formål er at tilbyde

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Foreningen DTUKklatrings overordnede ledelse er den årlige generalforsamlingen, som består af medlemmer med gyldigt medlemsbevis.

Foreningen DTUKklatrings overordnede ledelse er den årlige generalforsamlingen, som består af medlemmer med gyldigt medlemsbevis. VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DTUKlatring 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: DTUKlatring Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune 2. Formål Foreningen DTUKlatring ønsker at inspirere til og

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 J.nr.: 036333HOJ J VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Navn og hjemsted: l. Foreningens navn er "Herlufsholm Gymnastikforenings

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med.

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV APRIL 2015 Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. I mit sommerland hvor jeg bor, så har

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.4/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. april 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Generalforsamling og loppetorv NB.

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen.

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Preben Salling. Preben

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

2015 august september oktober november december

2015 august september oktober november december 2015 august september oktober november december www.fotoklubnegativ.dk Foto: Jes Lyngsie Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag den 19. august Hvad fik du ud af sommerferien? Sommermånederne er nok den periode

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. feb. 2015 klokken 0900 Broager Lokalarkiv i Ullerup.

Bestyrelsesmøde den 19. feb. 2015 klokken 0900 Broager Lokalarkiv i Ullerup. Bestyrelsesmøde den 19. feb. 2015 klokken 0900 Broager Lokalarkiv i Ullerup. Deltagere: Arne Jessen (AJ), Else Egholm (EE), Chr. Frederiksen (CF), Carsten Jacobsen (CJ), Frede V Jensen (FJ), Henrik Delf

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Vedtægter. 28. Februar 2015. www.rigsspillemand.dk

Vedtægter. 28. Februar 2015. www.rigsspillemand.dk Vedtægter 28. Februar 2015 1 Selskabets navn og hjemsted Selskabets navn er Danmarks Rigsspillemænd. Selskabet er indtil videre hjemmehørende i Roskilde, hvor det er stiftet. Danmarks rigsspillemænd er

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Onsdag den 2. november 2011 Onsdag den 2. november 2011 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 1. Valg af dirigent. 2. Afgørelse af udskreven sangkonkurrence. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Udvalgene aflægger beretning. 5.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING fredag den 9. marts 2007 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING fredag den 9. marts 2007 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING fredag den 9. marts 2007 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK

VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK Stiftet den 17. juni 1984. Indholdsfortegnelse 1 Foreningens navn og hjemsted...side 2 2 Foreningens formål....side 2 3 Medlemmer og deltagelse i klubbens arrangementer...side

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011.

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011. Referat fra KFD s ordinære generalforsamling 2012 i Frederiksberg Hallens restaurant kl. 19.00 tirsdag den 31. januar 2012. Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings

Læs mere

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Borgmesterfrokost og generalforsamling den 23. marts 2015 på Gladsaxe Rådhus, Rådhuskælderen. Sidste års frokost med borgmesteren, og den efterfølgende generalforsamling

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

VEDTÆGTER ROSKILDE HAVNEFORUM

VEDTÆGTER ROSKILDE HAVNEFORUM VEDTÆGTER For ROSKILDE HAVNEFORUM Strandgade 2 4000 Roskilde Roskilde den 9. marts 2007 Rev. februar 2010 Rev. februar 2012 1 Foreningens navn er ROSKILDE HAVNEFORUM Dens hjemsted er Roskilde Foreningens

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2013/2014. Vand/øl

GENERALFORSAMLING 2013/2014. Vand/øl GENERALFORSAMLING 2013/2014 Vand/øl 1. Valg af dirigent. Erik J. Larsen er foreslået. 2. Konstatering af stemmetal. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Aflæggelse af årsregnskab. 5. Indkomne forslag. 6. Behandling

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere