Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen"

Transkript

1 HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen

2 Udkigstønden Efter et godt overstået årsskifte står vi nu midt i en af de mindst fotoegnede vintre i mange år. Men der er god grund til at løfte blikket fra mudderet og kigge fremad måske bliver det alligevel forår en dag? I hvert fald kommer der nu et nyt program for fotoklubben, og der er lagt op til inspirerende, belærende og underholdende aktiviteter i mange forskellige retninger. En hel masse gæster kommer og viser os billeder, og der er planlagt flere udflugter og byture - og de går ikke til København! Se detaljerne omme bag i bladet. Den stigende tilslutning til klubbens konkurrencer både med og uden glas kommer forhåbentlig også til at brede sig til klubbens bidrag til konkurrencerne i Region Nord og ikke mindst til SDF s Den Nationale. Måske kan vi i år få antaget endnu flere billeder end sidst, så klubben kan avancere lidt i det tilhørende Danmarksmesterskab? Husk, at det er klubben som betaler for at dine billeder kan deltage, både i Region Nord og i SDF! I efteråret startede Jesper på eget initiativ en studiekreds om Lightroom for alle interesserede. Studiekredsen lægger ikke beslag på klubaftener, men ligger på torsdag aftener. Der er mange, som allerede har fået glæde af studiekredsen, og det ser ud til at den fortsætter ind i det nye år. En stor tak til Jesper for både initiativ og indsats. Ved at kigge tilbage over skulderen på efterårets tildragelser, kan vi helt ude i kanten få øje på en meget vellykket tur til Bakken. For én gangs skyld var vejret i topform, og der er garanteret kommet mange gode tusmørkebilleder i apparaterne. Til gengæld var det ikke så voldsomt mange billeder, der lidt senere på sæsonen kom ind til vores konkurrence om at vise sin opfattelse af Herlev Festuge. Det lykkedes at finde en 1. og en 2. plads, og at få de 8 billeder op at hænge i biblioteket, og så er alt også sagt. De mange gæster gennem efteråret har på hver deres måde udvidet vores fotografiske horisonter, nogle mere end andre, men de har alle sammen vist os en stak flotte og anderledes billeder, og det kan man ikke undgå at lære noget af. Hen imod slutningen var vi på Louisiana, hvor kunstudstillingen viste sig at bestå i en indendørs vandretur i en stor, islandsk grusbunke. Mon det er naturbilleder, der kom med hjem den aften? Det finder vi nok ud af i den kommende sæson, når vi ser resultaterne af vores digitale natur-kategori.

3 GENERALFORSAMLING tirsdag den 26. maj 2015 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Herlev Fotoklub tirsdag den 26. maj 2015 kl i klublokalet. Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. Formanden aflægger beretning om årets begivenheder. Herefter aflægger billedsekretæren beretning og overrækker præmierne for årets billede og årets fotograf. 3. Fremlæggelse af regnskab og budget samt vedtagelse af kommende års kontingent. Bestyrelsen foreslår atter en gang uændret kontingentet. 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal ifølge vedtægternes 9 stk. 3 fremsættes skriftligt og skal være formanden i hænde senest den 7. april. 5. Valg af bestyrelse m.v. i henhold til 5 stk I år er formanden (Uwe Hess) og to bestyrelsesmedlemmer på valg (Laurits A. Hansen og Philip Oest Møller). Desuden skal der vælges to suppleanter til bestyrelsen, to revisorer og én revisorsuppleant. 6. Eventuelt. Alle aktive medlemmer, som ikke er i restance, har stemmeret. Der skal mindst være betalt kontingent for maj måned Kassereren giver en øl eller vand til alle fremmødte medlemmer, som ikke er i restance.

4 Resultat efter 3 konkurrencer Resultat, FP. 93 point Rene Wedel 87 point Lisbeth Frank 87 point Laurits A Hansen 81 point Carsten Langkjær 69 point Jørgen Jakobsen 68 point Niels M Nielsen 59 point Søren Andersen 52 point Carl C Lauridsen 38 point Claus Bech 37 point Peter Strøiman 35 point Tage Christiansen 35 point Jesper Plambech 34 point Ilse Lausten 19 point Lise Aagaard 11 point Uwe Hess 04 point Susanne Sørensen 04 point Marie Skjær 03 point Finn Andersen Resultat, MC. 97 point Søren Andersen 90 point Rene Wedel 78 point Tage Christiansen 77 point Carl C Lauridsen 73 point Jørgen Jakobsen 68 point Lisbeth Frank 64 point Laurits A Hansen 52 point Jesper Plambech 43 point Carsten Langkjær 41 point Niels M Nielsen 11 point Ilse Lausten 05 point Finn Andersen 04 point Peter Strøiman 02 point Susanne Sørensen Herlev Fotoklub et godt sted at være. Farve papir, glas 1 Monochrome, glas 1 01 Rene Wedel 01 Rene Wedel 02 Lisbeth Frank 02 Søren Andersen 03 Jørgen Jakobsen 03 Carsten Langkjær 04 Lisbeth Frank 04 Lisbeth Frank Farve papir, glas 2 Monochrome, glas 2 01 Laurits A Hansen 01 Søren Andersen 02 Carsten Langkjær 02 Tage Christiansen 03 Rene Wedel 03 Søren Andersen 04 Lisbeth Frank 04 Lisbeth Frank Farve papir, glas 3 Monochrome, glas 3 01 Laurits A Hansen 01 Søren Andersen 02 Rene Wedel 02 Rene Wedel 03 Laurits A Hansen 03 Søren Andersen 04 Søren Andersen 04 Jørgen Jakobsen

5 Konkurrencer Tilbagelevering af billederne sker normalt samme dag som bedømmelsen, dog bliver ofte de 10 bedste i Region Nord udstillet ca. 1 måned efter bedømmelsen. Type Indlevering Bedømmelse Sted Kreativ og Photojournalism 11. November 13. januar Herlev Dropbox Herlev FK. Glas december 03. februar Herlev Duel Frederikssund Byen 06. januar 20. januar Herlev Ølstykke mappen 27. januar 24.feb./17.mar..Herlev Region Nord, 2. papir 27. januar 04. marts Lejre Fotoklub Portræt og Natur Digi 03. februar 10. marts Herlev Dropbox Årets billede 17. februar 14. april Herlev Region Nord, serie 10. marts 27. april Køge Fotoklub SDF, alle 28. april Efterår Næstved Herlev FK. Glas april 02. juni Herlev Herlev FK. Glas august Herlev Galleri Herlev Fotoklub (genoptryk) Klubbens velfungerende hjemmeside har en lidt forsømt afdeling for gallerier. Hvis man kigger efter, er det kun få af klubbens nuværende medlemmer, der viser billeder i galleriet, og det er en vældig skam - for det er så let at komme med. Man tager simpelthen en håndfuld (eller to) af sine gode billeder, og laver størrelsen om til 1024 pixels i bredden og omkring 682 pixels, og så sender man billederne i en til Carsten. Det er præcis samme fremgangsmåde, hvis man er en af de heldige, som får en 1., 2. eller 3. plads i en glaskonkurrence: skrump billedet og mail det til Carsten. Lad tusinde billeder blomstre på hjemmesiden!

6 Program forår 15: 6. januar 2015: Med Jørgen på arbejde Inden Jørgen holdt op med at gå på arbejde, havde han tilbragt over 35 år med at fjerne støj, dårlige vibrationer og jammerlig akustik. Ind imellem har han taget billeder af elendighederne og hvad der ellers har været udsigt til fra de skiftende arbejdspladser, og nogle af de billeder vil han dele med os på årets første klubaften. Når det er overstået, skal vi udtage et hold af gode billeder med tema Byen, som skal bruges til duellen med Frederikssund Fotoklub. Husk printede og monterede billeder med tema Byen, som kan bruges til duel. 13. januar: Bedømmelse af digitale kategorier Kreativ og Photo-journalism Så får vi dommen over vores konkurrence med to digitale emner. Hvor kreative billeder skal vi opleve i år, og hvad synes dommeren om dem? Kommer der nogle spændende, journalistiske skud i på skærmen, og kan man overhovedet lave gode billeder inden for kategoriens begrænsninger? Find selv på flere inspirerende spørgsmål, og kom og få svarene. 20. januar: Duel med Frederikssund Fotoklub I aften går det løs. Vores venner / modstandere fra Frederikssund kommer og tror, at de skal vinde over os i aftenens duel på billeder med emne Byen. Husk tudehorn, landskampudstyr og tandbeskyttere. Det bliver festligt og voldsomt, når dommeren skal vælge det bedste af to duellerende billeder. HERLEV STYRER FOR VILDT! Husk billeder med tema Byen, med mindre du allerede har afleveret dem. 27. januar: Billeder til Ølstykke-mappen Oven på duellen har vi en mere fredelig aften, hvor vi udvælger 10 billeder til en mappe, som Ølstykke Fotoklub skal kommentere, og hvor vi skal høre deres kommentarer på et fælles møde. Du skal tage en lille samling af dine billeder med, som du lige for tiden synes er bedst. Husk at tage nogle gode, monterede billeder med til at vælge imellem. Husk også at aflevere billeder til Region Nords konkurrence Papir 2, og at billederne først skal oploades til Regionens hjemmeside, så man kan sætte den rigtige mærkat bagpå.

7 3. februar: Bedømmelse af klubkonkurrence Glas 4 Det er i aften, afgørelsen falder! Sæsonens sidste glaskonkurrence bliver bedømt, og så kan man afgøre, hvem der vinder titlen som Årets Fotograf i de to discipliner. Ud over kapløbet er der også udsigt til nogen af klubbens flotteste billeder, og vi får garanteret nogle konstruktive og kløgtige kommentarer med på vejen fra dommeren. Husk at oploade billeder til klubbens to digitale konkurrencer: Portræt og Natur 4. februar: Skolestue om de mest nødvendige håndtag i Photoshop (NB onsdag) Jørgen demonstrerer de basale muligheder for at gøre gode billeder bedre, og triste billeder lidt mere humørfulde. Hvis du har en bærbar med en nyere udgave af Photoshop, så tag den endelig med. Hvis du vil læse på lektion, så se på hjemmesiden under Fotoskolen Teknik februar - Besøg af Per Valentin (denne gang passer det!) Nu er det tid til et gensyn med et af vores forhenværende medlemmer, en af landets mest vindende, unge fotografer: Per Valentin. I aften vil han vise os et lille udvalg af sine spændende, kreative og meget tankevækkende billeder i et nyt show, så der bliver rig lejlighed til at gnide øjnene og se efter om det nu også kan være rigtigt. 11. februar: Skolestue om HDR billeder med udgangspunkt i Photomatix (NB onsdag) Jørgen demonstrerer brug af Photomatix til at skabe et nyt, interessant og iøjnefaldende billede ud fra flere eksponeringer af samme motiv. Og også, hvordan man nogen gange kan nøjes med ét billede. Måske kommer vi også ind på, hvordan Photoshop kan bruges til HDR. Hvis du har en bærbar med en nyere udgave af Photoshop og/eller Photomatix, så tag den endelig med. Hvis du vil læse på lektion, så se på hjemmesiden under Fotoskolen HDR med Photomatix. 17. februar Besøg af Theo Lyngby Vi havde Theo på besøg i klubben for nogle år siden, og hans billeder og fortællingerne om dem gjorde stort indtryk. Nu har vi overtalt Theo Lyngby til at besøge os igen og vise os nogle af sine spændende, engagerede og stemningsmættede sort/hvide billeder. Intuitiv fotografi, kalder han sine billeder af mennesker i miljø, streetphoto og den slags. Motiverne ligner noget der kunne ske foran øjnene på os alle sammen, men billederne giver i den grad stof til eftertanke. Se hans hjemmeside på Husk at aflevere til Årets Billede

8 24. februar - Bedømmelse af billedmappe fra Ølstykke Vi har udvekslet en lille mappe med 10 af vores billeder med tilsvarende fra Ølstykke Fotoklub. I aften skal vi se på deres billeder og fortolke og kommentere dem, så vi kan give vores velovervejede bemærkninger på et fælles møde den 17. marts. 3. marts: Smagsdommerne del 1 Vi genoptager en god ide fra forrige sæson, hvor tre udpegede dommere blandt os giver kommentarer til tre samlinger af billeder og giver hvert enkelt billede et par konstruktive ord med på vejen. Det bliver vi alle sammen klogere af, og der er garanteret også flotte billeder på skærmen i aften. 4. marts: Bedømmelse af Region Nord Papir 2 (NB ændret dag, og ændret sted) Bedømmelsen er arrangeret af fotoklubben i Lejre, så det er nok smart at aftale at køre derud i fællesskab. Det er den anden af Regionens to årlige konkurrencer i papirbilleder, som kan være med eller uden farver efter eget valg, der bliver afgjort i aften. Vi mødes med vennerne fra de mange fotoklubber i regionen og hører dommerens kommentarer og gode råd. 10. marts: Bedømmelse af digitale emnekonkurrencer Portræt og Natur I aften får vi besøg af den dommer, der har nydt vores digitale frembringelser inden for de to bundne emner. Hun kommenterer de oploadede billeder og giver hjælpsomme kommentarer til deltagerne. Måske får vi nogle nye synspunkter på, hvordan portrætter i virkeligheden skal se ud og hvordan var det nu med øjenkontakt? Husk - aflevere serie til Region Nord, og husk at billederne forinden skal oploades på Region Nord s hjemmeside, så man kan klistre de rigtige labels bagpå 17. marts: Fælles møde med Ølstykke Fotoklub om vores billedmapper Vi har indbudt vennerne fra Ølstykke Fotoklub til at komme og fortælle os, hvad de mener om billederne i den mappe, vi lånte dem tidligere på året. Til gengæld vil vi kvittere med de kreative kommentarer, som vi forberedte på mødet den 24. februar. Der bliver rigtig meget billedsnak i aften.

9 24. marts: Smagsdommerne del 2 Så følger vi op på succesen fra månedens start med nok en udsendelse i serien Smagsdommerne. I aften er det tre nye smagsdommere, der kaster sig over tre nye samlinger af billeder og giver konstruktiv kritik til fælles bedste. 31. marts: ingen møde - tirsdag inden påske 7. april: Ursula Bach på besøg i klubben I aften får vi nok en spændende gæst i klubben. Ursula fotograferer alt muligt, stok og sten, bygninger og trafik, borgmestre og skraldefolk, men er især glad for portrætfotografering. Hun er selvlært og siger, at hun ikke rigtig har interesse i teknik; hvad hun kan er opstået via learning by doing, eksperimenter og en god portion stædighed. Se hendes billeder på: instagram.com/ursulabach (for de med Instagram konto), på (for de, der er til Facebook), og på: for resten af os. 14. april: Bedømmelse af Årets billede Nu falder afgørelsen Årets billede bliver hyldet i henholdsvis farve - og monokrom. Vores bedste billeder fra hele sæsonen er blevet bedømt af tre fremmede dommere, og vi hører deres votering og kårer de gennemsnitligt bedste billeder. Det bliver et rørende gensyn med de flotte billeder, og det bliver interessant at se, hvor forskellig bedømmelse det samme billede kan få. Til sidst giver vi hinanden gode råd om, hvilke af billederne der måske lige skal have én tur mere i printeren, inden de skal sendes til Den Nationale. 21. april: Jesper viser billeder fra Hawaii Vores egen Jesper har rejst rundt omkring i Verden, og han har set en hel del vulkaner. Sidste år var han på Hawaii, som har nogle flotte og meget aktive vulkaner, og dem fik han taget nogle billeder af. I aften vil han vise os et udvalg af sine vulkanbilleder, og måske også billeder af andre dekorative elementer fra de idylliske øer. Som et særnummer vil Jesper fortælle kort om de krav, som billedbureauet Scanpix stiller, for at man kan få optaget sine billeder i bureauet.

10 27. april bedømmelse af Region Nord Serie (NB ændret dag, og ændret sted) I aften skal vi i byen til bedømmelse. Det er Region Nords konkurrence i Serie, der er bedømt, og vi skal se de udvalgte serier og betages af, hvad man kan få ud af at lave sammenhængende billeder i stedet for bare ét vildskud. Nogen gange er en serie en portefeuille, og andre gange en billedfortælling men hvad er det, der vinder i aften? Køge Fotoklub står for arrangementet, så vi skal have aftalt fælles transport der ned. 28. april: Samling og pakning af billeder til SDF Aftenen er sat af til at lægge den allersidste hånd på de billeder, som vi sender ind til SDF s landskonkurrence Den Nationale. Husk at klubben betaler for din deltagelse, du skal bare have billederne med. Vi hjælpes med at registrere og gøre ved, og skulle du have brug for hjælp med at skære en passepartout, klistre et billede ordentligt op og den slags, så finder vi også ud af det. Husk at registrere dine billeder til SDF på internettet og printe labels til at klistre bagpå. Husk også at tage billederne til SDF med i klubben. Husk desuden at tage billeder med til den nye Glas 1 konkurrence 5. maj: Bytur til Helsingør (NB i Roskilde) Så skal vi i byen. Vi besøger havnen i Helsingør og finder på stedet ud af, om vind, skyer og lys er mest til at gå på Kronborg, i havnen eller på aftentur i den idylliske gamle by. Vi starter med at mødes på P-pladsen ved Søfartsmuseet i Helsingør 19:30, og måske slutter vi på en af byens beværtninger. Stativ, opladede batterier og tøj efter vejrudsigten anbefales. 12. maj: Lydbillede hvor svært er det egentlig? I aften vil Jørgen vise, hvor nemt det er at bruge programmet Proshow til at lave en lydbilledserie ud fra en samling billeder og for resten noget lyd. Det svære er at få en ide, som serien skal bygge på, og så skal der også lægges nogle timers arbejde i at få tingene til at passe sammen men det er ikke svært. Klubben har tidligere haft succes med fælles projekter om at lave lydbillede (tidl. lyd-dias), og måske opstår der i aften nogle gode ideer, som vi kan arbejde videre med i grupper eller på anden måde. Husk det gode humør

11 19. maj: Lisbeth Murel på besøg i klubben Lisbeth er uddannet ved Danmarks Designskole, har arbejdet som professionel kunstner siden 1984, og har i dag sit primære fokus på det tekstile udtrykt gennem maleriet. Når jeg står med penslen i hånden er det som at gå en tur gennem skoven. Man kan ikke overskue hele skoven på én gang, men som man går og møder forskellige stier, ved man altid hvilken vej man skal vælge. Det kan godt være at man vælger den lange vej, men hvem ved hvad der gemmer sig og hvilke smukke oplevelser man får. Går man altid den samme vej så får man aldrig at vide hvad man går glip af. På denne måde har jeg med hvert enkelt maleri været gennem en personlig rejse - et eventyr. Se Lisbeths billeder på maj: Ordinær generalforsamling Aftenen er afsat til fotoklubbens helt ordinære generalforsamling, og du kan se indkaldelse og dagsorden et eller andet sted i bladet her. Kassereren uddeler en drink til alle de fremmødte medlemmer, som ikke er i restance. HUSK: at komme og stemme og gøre din indflydelse gældende! 2. juni: Bedømmelse af Glas 1 I aften får vi resultatet af sæsonens allerførste glaskonkurrence. Så skal vi høre dommerens kommentarer og forslag til forbedringer, og vi får afklaret hvad hun har fået ud af at være sammen med vores billeder. Og vi skal kåre sæsonens allerførste heldige etapevindere, som hver får lov hver at få et lille glas med hjem på sommerferie. 9. juni: Sommerafslutning (NB: i Kyndby Huse) Så skal vi en tur på landet. Laurits har inviteret os til Horns Herred, hvor han bor nu endnu længere væk fra Herlev. Han påstår, at der er så kønt der omkring, og måske giver vejret os mulighed for at finde ud af om det passer og måske tage nogle billeder af sagerne. Vi mødes hos Laurits og Lissi kl. 19:30 (adressen: Grønhøj 13, Kyndby Huse, 3630 Jægerspris (tlf., hvis man farer vild: ) SOMMERFERIE Hurra Hurra!!!!

12 11. august: Vi mødes i Roskilde (NB i Roskilde) Efter sommerferien tager vi igen i byen, denne gang til Roskilde. Når vi er færdige med at hilse hinanden velkommen, finder vi ud af, om turen går ned til fjorden, ind til bymidten, eller noget helt andet. Det er nok smart at have stativ og friske batterier med og tøj efter vejret. Vi mødes på P-pladsen Sortebrødre Plads kl. 19: august: Hemmelig gæst I aften får vi besøg af en spændende billedkunstner. Navnet er indtil videre hemmeligt (for at undgå overbooking). Du får sikkert ikke forklaret en fidus, som du kan kopiere og bruge til at vinde den næste glaskonkurrence i klubben, men der er stor risiko for at dit billedsyn bliver flyttet flere tommer. Husk aflevere billeder til Glas august: Vi ser på feriebilleder. Vi genoptager en anden tradition med at se feriebilleder i starten af sæsonen. Tag gerne en 5 10 (og aller-aller højest 20) billeder med fra en eller anden ferie (fx på en USB), og fortæl lidt om ferien og billederne. Det behøver ikke lige at være sommerferien i år vi er ikke alle samme så hurtige til at få lavet billeder! Gran Canyon juni 2014, foto Tage Christiansen

13 Formand: Uwe Hess Søvej Vallensbæk Str Kasserer: Jørgen Jakobsen Glaciset 43 B 2800 Lyngby Bestyrelsesmedlem: Carsten Langkjær Hejrebakken Værløse Suppleant: Nina Kiel Nielsen Sandbyvej 48,4.th 2730 Herlev Billedsekretær: Laurits A. Hansen Grønhøj 13, Kyndby Huse 3630 Jægerspris Næstformand: Philip Oest Møller Værebrovej 148, 2. lejl Bagsværd Suppleant: Niels M. Nielsen Kærnestykket Herlev Postgiro: (reg. nr. 1551) ALLE FOTOINTERESSEREDE ER VELKOMNE I FOTOKLUBBEN.. ØNSKER DU AT VIDE MERE OM HERLEV FOTOKLUB - så kontakt et medlem af bestyrelsen, eller mød op på en klubaften-tirsdage HERLEV FOTOKLUB: PERSILLEHAVEN PARTERRE Indlæg til bladet m.v. sendes til redaktøren Tage Christiansen Vingeager Glostrup

14 Bagsiden Nyt perspektiv for facader Foto: Finn Bang Andersen

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 15-16 Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard Ohøj og godt nytår! Der er udsigt til en helt forrygende sæson fremme i sejlretningen, men først skal vi lige kigge bagud og se

Læs mere

Viften by night Foto: René Wedel

Viften by night Foto: René Wedel HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 12-13 Viften by night Foto: René Wedel Udkigstønden Så skal vi i gang igen efter julepausen, og her midtvejs igennem sæsonen er det tid til at se lidt bagud og en hel masse

Læs mere

Foto: Søren Andersen

Foto: Søren Andersen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 11-12 Sko børste holdet Foto: Søren Andersen Udkigstønden Lige nu, hvor vi har skiftet et brugt kalenderår ud med et nyt, og hvor vi er halvvejs igennem fotoklubbens sæson,

Læs mere

Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank. Herlev Fotoklub. 60 år

Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank. Herlev Fotoklub. 60 år HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 13-14 Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank Herlev Fotoklub 1954 2014 60 år Udkigstønden Godt nytår. Lige nu er det umuligt at kigge nogen steder hen fra Herlev

Læs mere

Blad i sol Foto: Carsten Langkjær

Blad i sol Foto: Carsten Langkjær HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 10-11 Blad i sol Foto: Carsten Langkjær Udkigstønden Så er der gået nok et kalenderår og en halv fotosæson, og her midt i snevinteren tager vi hul på forårssæsonen. Hvis

Læs mere

Foto: Jørgen Jakobsen

Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 14-15 Pil ved Elterwater Foto: Jørgen Jakobsen Udkigstønden Nu er vi midt i jubilæumsåret, og man må sige at det fik en flot start med først vores jubilæumsudstilling i Hjortespring

Læs mere

Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen

Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 04-05 Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen Siden sidst Godt nytår. Så fik vi afsluttet klubbens 51. år, som jo begyndte med et brag af en jubilæumsudstilling på Gammelgaard, og

Læs mere

Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten

Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 15-16 Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten Så blev det endelig sommer, sådan en slags, men vi fik da holdt sommerafslutningen i Kyndby Huse under helt reglementerede og sågar

Læs mere

Bro Foto: Niels M. Nielsen

Bro Foto: Niels M. Nielsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 13-14 Bro Foto: Niels M. Nielsen Udkigstønden Nu tager vi hul på en ny, spændende fotosæson med et mylder af aktiviteter. Først og fremmest er der her fra udsigt til klubbens

Læs mere

Stonefaces Foto: Per Valentin

Stonefaces Foto: Per Valentin HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 06-07 Stonefaces Foto: Per Valentin Workshop om naturfoto Klubben afholder en naturworkshop for alle interesserede, herunder medlemmerne, på Vangegaard i weekenden 2. 3.

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 11-12 Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller Udkigstønden Her midt i sommeren ligger fotoklubben stille, og der er frit syn til alle sider. Vi har haft en god

Læs mere

Foto: Jesper Plambech

Foto: Jesper Plambech HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 02-03 Foto: Jesper Plambech Siden sidst Godt nytår. Vi er efterhånden kommet os ovenpå julens og nytårets udskejelser, og er kommet i gang med fotoarbejdet. Der var lige

Læs mere

Foto: Tage Christiansen

Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 01-02 Foto: Tage Christiansen Siden sidst Nu er vi igennem efterårssæsonen og den mørke årstid, og det bliver lysere igen. Klubbladet du nu holder i hånden har fået ny redaktør,

Læs mere

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 07-08 Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen Siden sidst Nu er det snart forår, og så træerne får grønne blade og himlen tunge skyer på gråblå baggrund. Så bliver det igen svært

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen Udkigstønden Godt nytår til alle og velkommen til det nye klubblad. Her fra mastetoppen er der udsigt til et rigtig spændende og afvekslende foto-forår.

Læs mere

Foto: Susanne Sørensen

Foto: Susanne Sørensen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 09-10 Blade Foto: Susanne Sørensen Udkigstønden Hvad er der nu sket med Siden sidst som plejer at stå her på den første side? Ja, der står jo stadig væk noget det du læser,

Læs mere

G Foto: Tage Christiansen

G Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 05-06 G Foto: Tage Christiansen Siden sidst Godt nytår til alle. Vi er nu kommet over juleferien og halvvejs igennem sæsonen 2005/06. Vi har haft nogle gode arrangementer

Læs mere

Huset på molen af Jes Jessen

Huset på molen af Jes Jessen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 16-17 Huset på molen af Jes Jessen Udkigstønden Så blev det nok et nytår, og vi tager hul på den anden halvdel af klubsæsonen. Den kaldes forår, men kalenderen siger vinter,

Læs mere

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 07-08 Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard Siden sidst Så er det igen ved at være eftersommer, fotosæsonen starter og du står med et duftende frisk blad i hånden. Bagerst i bladet

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden:

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: www.afa-foto.dk Århus den 11/4/2016 Referat af ordinær generalforsamling i AFA 2016. Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Foto: Jørgen Jakobsen

Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 10-11 Gilleleje Havn Foto: Jørgen Jakobsen Udkigstønden Så tager vi igen hul på en spændende fotosæson med mange forskellige aktiviteter. Men først og fremmest et SDF-landsmøde,

Læs mere

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 I løbet af forårs-sæsonen skal vi på adskillige ekskursioner, men de er ikke indsat i programmet, da vi satser på at planlægge dem ad hoc i forhold til

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen Siden sidst Nu er vi kommet godt i gang med forårssæsonen, selv om der endnu ikke er ret meget forår over vejret. Men det plejer jo at komme, og

Læs mere

Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen

Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 03-04 Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen Siden sidst Så går starten på klubbens sæson nr. 50. Jubilæet, som løber af stabelen til januar, kommer efterhånden til at

Læs mere

Blad med dråber Foto: Tommy Martens

Blad med dråber Foto: Tommy Martens HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 03-04 Blad med dråber Foto: Tommy Martens Siden sidst Det blev et brag af en åbning af klubbens 50 års jubilæumsudstilling, der fandt sted på Gammel gaard den 10. januar.

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Titel: Ko i Sølsted mose Dorte Lorenzen Johnsen 1 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 06-07 Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf Siden sidst Glædelig sommer og vel mødt efter en forhåbentlig god ferie, hvor der er kommet mange gode billeder på chicp en (eller

Læs mere

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen Lyngby Fotoklub program sæsonen 2012/2013 4. september, kl. 18.30 (Ansvar Lars) Sæson start Vi starter med en fototur til Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby. Mødested ved indgangen fra Nybrovej.

Læs mere

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Foto: Peter Strøiman

Foto: Peter Strøiman HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 12-13 Efterår Foto: Peter Strøiman Udkigstønden Nu er det sommer og højsæson for at tage billeder, og lige om lidt begynder klubaftenerne. Vi kan starte med at glæde os over

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

november december januar

november december januar november december januar 2007 februar marts 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Birte Saxtorph Velkommen til vintersæsonen 2007-2008 Hermed Fotoklubben Negativs program for denne vinters aktiviteter.

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse SDF's ordinære generalforsamling Lørdag d. 3. oktober 2015 Dagsorden a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) b. Valg af referent c. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

2015 januar februar marts april maj juni

2015 januar februar marts april maj juni 2015 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Henrik Nielsen Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag 7.januar Præsentation af resultaterne af besøget på Skoleslagteriet Nu har I været

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015 Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund Program 1. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012 Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen Program 2. halvår 2012 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 7462 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931.

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Vedtægter 1 Klubbens navn og hjemsted Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Stk. 2 Klubbens hjemsted er Helsingør.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Forslag til vedtægtsændring 2011

Forslag til vedtægtsændring 2011 Forslag til vedtægtsændring 2011 Ændringer og begrundelse er fremhævet med gult. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ringsted motionsklub, Stiftet den 24. november 1981 i Ringsted kommune, og således

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess

HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess Siden sidst... Der er løbet meget vand ud af ørerne siden sidste blad udkom, og lidt er der da også løbet ud siden sæsonen startede igen efter sommerferien

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl

Referat ordinær generalforsamling. Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl Referat ordinær generalforsamling Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl. 17-19. 1. Valg af dirigent. Britt Simonsen valgt og konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Referat af RNFoto Årsmøde 2017

Referat af RNFoto Årsmøde 2017 Referat af RNFoto Årsmøde 2017 Torsdag den 18. maj 2017 Afholdt hos Ølstykke Fotoklub. Fremmødte: Albertslund Fotoklub Brøndby Strand Fotoklub & RNF Brøndby Strand Fotoklub fotoakrobaterne & RNF Frederikssund

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Odsherred Detektorforening

Vedtægter for Odsherred Detektorforening Vedtægter for Odsherred Detektorforening 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Odsherred Detektorforening. Den er hjemmehørende i Ods- herred Kommune og er stiftet den 26. august 2008. 2

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG

FOTOKLUBBEN KRONBORG FOTOKLUBBEN KRONBORG Vedtægter 1 Navn Klubbens navn er: FOTOKLUBBEN KRONBORG. 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for fotografering. Klubben favner bredt - så alle kan være med - og udøver

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Generalforsamling i Turlandet Tuse Næs den 4. maj 2017

Generalforsamling i Turlandet Tuse Næs den 4. maj 2017 Generalforsamling i Turlandet Tuse Næs den 4. maj 2017 i Huset på Næsset, Udbyvej 52, Udby, 4300 Holbæk Spisning kl. 18: Startede med hyggelig fællesspisning og møde inden aftenens begivenheder. Foredrag

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Dansk Ny-Vestindisk Selskab af 2008

Dansk Ny-Vestindisk Selskab af 2008 Kære alle, Skjørring, den 3. april 2010 Endelig er vi nået frem til årets selskabelige sammenkomst, som jo i år finder sted i det vestjyske. Som aftalt sidste år mødes vi St. Bededag, fredag den 30. april

Læs mere

Foto: Tage Christiansen

Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 02-03 Foto: Tage Christiansen Siden sidst Glædelig sommer - eller sensommerer er det nok blevet inden bladet udkommer. Vi har lagt klubbens 48.ende sæson bag os og nærmer

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere