Axor Manufaktur. Kollektioner. Referencer. Mærke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Axor Manufaktur. Kollektioner. Referencer. Mærke."

Transkript

1 Mærke. Kollektioner. Programmer. Axor Manufaktur. Referencer.

2

3 Mærke..02 Kollektioner..12 Programmer..130 Axor Manufaktur..186 Referencer..196

4 Hele Axors PRODUKT- MANGFOLDIGHED på nettet. Interaktivt katalog I dette katalog finder du et udvalg af Axor-produktsortimentet. Brug din tablet eller smartphone og Shortcutappen til at dykke ned i en ny dimension. Følg de næste trin, og oplev hele Axor-sortimentet med alle produkterne på nettet. 1. Download den gratis app Shortcut Reader i App Store eller Google Play Store til din smartphone/ tablet, og aktivér appen ved at klikke på den. 2. Peg din smartphone/tablet hen på en hvilken som helst side i kataloget, og scan eller tag et billede af siden. 3. Når du er online, får du adgang til en komplet oversigt over produktsortimentet og andre interessante produktoplysninger. Derudover kan du få mere at vide om Axors designpartnere og deres inspirationskilder til kollektionerne. Du kan også klikke dig virtuelt igennem Axors referencer og få meget mere at vide om mærket Axor. Du har interaktiv adgang til Axor-kataloget, så længe denne funktion understøttes af Axor.

5 A x o r - a p p Axor-appen giver dig mulighed for at få et hurtigt, mobilt og gratis overblik over de eksklusive Axor badprodukter, referencer og designere, lige når du ønsker det. De andre oplysninger og produktvarianter samt detalje- og miljøbilleder i produktoversigten giver dig et detaljeret overblik over det enkelte produkt. Axor-appen kan downloades i App Store. i S p e c i f y ispecify er et onlineværktøj til brug for arkitekter og indretningsarkitekter, som giver mulighed for en effektiv helhedsplanlægning af projekter: Her er det muligt at sammensætte egne produktpakker, indsamle produktdata og downloade tekniske data og tegninger. Derudover kan der hentes inspiration fra internationale referenceprojekter fra hotel-, hus-, lejligheds- og skibsverdenen. Du finder ispecify på ispecify.hansgrohe.com

6 Axor / Editorial / 02 / 03 Vand GULD er VÆRD.

7 Axor fungerer som ambassadør for samspillet mellem menneske rum vand. Det er i dette lys, vi skaber unikke designobjekter, der tjener et formål nemlig at forvandle badet til et helt særligt rum. Hilsner fra Philippe Grohe, direktør for mærket Axor

8 Axor / Design / 04 / 05 Et væld af perspektiver Én vision overgår alt andet, når Axor udvikler kollektioner og produkter: Badet skal ses gennem verdens bedste designeres og arkitekters briller. Kollektionerne skal bygge på deres syn på verden, deres filosofi, deres kulturelle baggrund og deres kreativitet. Axor fungerer i den forbindelse som kurator, der udvælger tidens bedste til at realisere deres idéer.

9 giver bedre udsyn. Det er grunden til, at Axor udvikler sine produkter på en helt særlig måde: Axor samarbejder med designpartnere, hvis koncepter anses som moderne og på samme tid æstetisk tidløse. Axor WaterDream udgør som oftest startskuddet. Her søger Axor i et fælles projekt med designerne efter innovative løsninger til fremtidens bad på samme måde som en concept car i bilbranchen.

10 Axor / Designpartnere / 06 / 07 Vores mål er altid at tilføre noget særligt eller helt uventet til et projekt. V I S K A B E R A R K E T Y P E R T I L H V E R D A G S G E N S T A N D E F O R A T F Å E T N Y T S Y N P Å D E T K E N D T E. Front Edward Barber og Jay Osgerby Jeg tror på, at design kan vække sande følelser i et menneske. Jean-Marie Massaud JEG TROR PÅ, AT DET INNOVATIVE I DAG IKKE OPSTÅR MED UDGANGS- PUNKT I FORMEN, MEN I PRODUKTFILOSOFIEN. Antonio Citterio

11 Godt design er, når jeg kan forklare min idé for min bedstemor eller et lille barn. Jeg finder min inspiration i et væld af ting lige fra TING, jeg møder i hverdagen, til FØLELSER og fi l m. Jeg ved aldrig på forhånd, hvad resultatet bliver. Et succesfuldt DESIGN afhænger af de tre elementer LOGIK, moral og magi. Nendo Patricia Urquiola Andreas Haug, Phoenix Design Vi ønsker, at brugeren selv skal kunne bestemme, hvad der skal ske med vores objekter. Ronan og Erwan Bouroullec Det er designerens rolle at skabe MERE glæde med udgangspunkt i mindre. Philippe Starck

12 Axor / Innovation / 08 / 09 Også det skjulte kan åbenbare noget RAFFINERET.

13 Bag den tilsyneladende store stråle fra Axor Massaud gemmer der sig en raffineret, vandbesparende teknik. En intens designproces resulterer i armaturets form og i vandets design, som det strømmer ud. Bag Axor Massaud-armaturets store vandstråle gemmer der sig stor ingeniørkunst. Vandspecialisterne arbejder på højtryk for at få funktionalitet og design til at harmonere fuldstændig. Det kræver ofte en innovativ konstruktion at give vand et særligt æstetisk strålemønster, samtidig med at der spares på vandforbruget.

14 Axor / Eksklusivitet / 10 / 11 Det individuelle kommer til UDTRYK.

15 Det har aldrig været nemmere at skabe et helt unikt bad. De mange forskellige designstile, formsprogets alsidighed og omfattende kollektioner ud af én støbning er med til at opfylde individuelle ønsker. Er ønsket endnu mere individualitet? Så er du bogstaveligt talt havnet i de rigtige hænder hos Axor Manufaktur, hvor eksperter i kvalitetshåndværk tager udgangspunkt i lige præcis disse ønsker. Manufakturtankegangen går i den forbindelse altid ud på det særlige, kvalitet og personlighed.

16

17 Kollektioner. En Axor-kollektion omfatter armaturer og brusere, håndvaske, kar og tilbehør ud af én designtanke. Axor-designpartnerne giver i den forbindelse kollektionerne deres særlige præg. Dyk ned i Axor-kollektionernes stilverden. Axor Starck Axor Starck V Axor Starck Organic Axor Citterio Axor Citterio E Axor Citterio M Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno Axor Carlton Axor Montreux

18 14

19 15 Axor Starck

20 Kollektioner 16 The aesthetics of minimalism En badkollektion, der består og overlever modens luner. Som en brønd, der udnytter vandet fra dybet, kan man udnytte Axor Starck. Man kan hente styrke under en bruser, der udstråler ro og afslapning. Kollektionen Axor Starck koncentrerer sig om det væsentlige, nemlig vandnydelsen. Det minimalistiske princip viser sig i puristiske former og klare funktioner. Intet, der distraherer. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Starck-produkter og oplysninger.

21 / Axor Starck /

22 Kollektioner 18 Armaturet Axor Starck X giver minimalismen fuld gas: Den kvadratiske og nærmest svævende plade giver vandet sin urform som vandfaldsstråle.

23 / Axor Starck / 19 Axor Starck er kendetegnet ved sine konsekvent geometriske former: både i 2-grebs armaturet, 3-huls vægarmaturet eller det passende tilbehør.

24 Kollektioner 20 Det arketypiske 1-grebs armatur med den diagonale tud minder om en gammeldags pumpe. Intet pynt forstyrrer det puristiske design.

25 / Axor Starck / 21

26 Kollektioner 22 Brusersættet med stavhåndbruser fokuserer på det væsentlige. Intet afleder fra det funktionelle.

27 / Axor Starck / 23 Den æstetiske minimalisme: Den klare, tidløse brusesøjle har en nærmest majestætisk fremtoning.

28 24 Axor Starck V

29 25

30 Kollektioner 26 Vitality of Water Axor har altid været styret af en ustyrlig nysgerrighed efter og lidenskab for vand. Den rene energi, der stråler ud af vandhvirvlen, imponerer helt specielt. Hvordan får man dette naturens skuespil hjem til sin egen håndvask? Axor Starck V får naturkraften frem i et organisk-skulpturelt glasarmatur. Glastuden giver frit udsyn til den elegante vandhvirvel. Når der ikke strømmer vand, forvandler krystalglasarmaturet sig til en brønd i dagligdagen. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Starck V-produkter og oplysninger.

31 / Axor Starck V / 27 Med disse varianter tilsætter Axor Starck V badet et strejf af individualitet: Tude af porcelæn eller glas skaber en simpel og moderne elegance. Kombineret med sokler i hvid og krom sættes der fokus på en tidløs ynde. Axor Starck V har fået en fin diamant- eller facetslibning og sokler i guld-optik eller rødguld eksklusivt produceret af Axor Manufaktur for at kunne harmonere særligt godt med badmiljøer i klassisk stil.

32 28 Axor Starck Organic

33 29

34 Kollektioner 30 Follow your Head and your Heart Axor Starck Organic er en kollektion, som både taler til hjerte og forstand. Armaturets brusestråle er helt ny i sin fremtoning og giver os en særligt sanselig oplevelse af elementet vand, samtidig med at forbruget reduceres. Hele kollektionen er præget af et organiskminimalistisk design med naturlige, energiske former og flydende overgange. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Starck Organic-produkter og oplysninger.

35 / Axor Starck Organic / 31

36 Kollektioner

37 / Axor Starck Organic / 33 Det revolutionerende betjeningskoncept med adskilt temperatur- og vandmængderegulering og det lave forbrug på 3,5 l/min skaber en mere bevidst bæredygtig omgang med livselementet vand.

38 Kollektioner 34 Armaturet minder i sit organiske design om en gren. Som sit forbillede i naturen synes det at være formet af ét stykke, således at grebene harmonisk indlejres i armaturets krop.

39 / Axor Starck Organic /

40

41 37 Organiske tude og greb forbindes med kantede rosetter og danner et spændingsfuldt design både i de skulpturelle gulvmonterede og indbyggede termostater.

42 Kollektioner 38

43 / Axor Starck Organic / 39

44 40 Axor Citterio

45 41

46 Kollektioner 42

47 / Axor Citterio / 43 LUXURY AT A SECOND GLANCE Axor Citterio giver os mulighed for at nyde tiden i badet på skønneste vis: med de præcist formede flader og kanter, som bryder og spejler lyset, og de smukke detaljer, der åbenbares i så høj en grad ved andet øjekast. En klassisk-elegant kollektion, der gør en særlig fest ud af den daglige omgang med vand. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Citterio-produkter og oplysninger.

48 Kollektioner 44 Håndvaskarmaturerne fremviser en harmonisk kombination af det runde og det kantede. De bløde rundinger følger vandløbet og nejer elegant for vandet. Også grebets design til præcist at åbne og lukke armaturet bidrager til den opmærksomme omgang med vand.

49 / Axor Citterio / 45

50 Kollektioner 46

51 / Axor Citterio / 47 Også i bruseren får vaskeritualet et helt særligt touch takket være de elegante brusere, der afslører ren luksus ved andet øjekast.

52 Kollektioner 48

53 / Axor Citterio / 49 Armaturernes elegante og simple krydsgreb er en cadeau til 30 ernes italienske arkitekturstil og giver badeværelset en tidløs elegance.

54 Kollektioner 50

55 / Axor Citterio / 51

56 Axor Citterio E 52

57 53

58 Kollektioner 54

59 / Axor Citterio E / 55 The ESSENCE of Luxury Charmen ved Axor Citterio E kommer fra kombinationen af det velkendte og det spritnye, af klassisk ynde og moderne funktionalitet. På formfuldendt vis forbinder denne kollektion tidløs kvalitet med smuk elegance. Den dagligdags betjening af vandet bliver til en fest og noget helt særligt. En kollektion til håndvask, bruser og kar, der passer perfekt ind i et klassisk eller moderne miljø takket være det tidløse design. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Citterio E-produkter og oplysninger.

60 Kollektioner 56 Hvordan kan man afspejle vandets rigdom? Med præcist formede overflader og kanter, som er bløde og harmoniske at røre ved sammen med de bløde rundinger og i de vidt forskellige grebsvarianter. Har nydelsen ved armaturbetjeningen nogensinde været større?

61 / Axor Citterio E / 57

62 Kollektioner

63 / Axor Citterio E / 59 Der er ingen grænser for den individuelle indretning: Termostatmodulet kan installeres med enkelte rosetter eller med plade. Hertil passer det elegante, funktionelle brusersæt med dobbelt skinne fortræffeligt.

64 Kollektioner 60 4-huls kartermostaten eller den gulvmonterede karsøjle skaber elegant luksus ved karret.

65 / Axor Citterio E /

66 Kollektioner 62

67 / Axor Citterio E / 63

68 64

69 65 Axor Citterio M

70 Kollektioner 66 URBAN CHIC Hvordan ser en badkollektion ud, når den er inspireret af det moderne liv i storbyen? Den bærer kunsten i form af det tidløse moderne design i sig. Axor Citterio M er kendetegnet ved påfaldende minimalistiske og slanke former og et elegant helhedsbillede. Det er en kollektion, der tilpasser sig vidt forskellige livsstile takket være den unikke lethed og det på samme tid yderst markante design. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Citterio M-produkter og oplysninger.

71 / Axor Citterio M / 67

72 Kollektioner 68 Hvad skal der til for at skabe et særligt ergonomisk greb? En blanding af kvalitetsflader og bløde rundinger, så grebet kan ligge specielt godt i hånden.

73 / Axor Citterio M / 69

74 Kollektioner

75 / Axor Citterio M / 71 Showerpipe-designet udstråler med sine slanke og minimalistiske former en tidløs urbanitet.

76 Kollektioner 72 Elegance hele vejen rundt: De simple og minimalistiske kararmaturer passer endvidere til badekarrets markante form.

77 / Axor Citterio M /

78 Kollektioner 74

79 / Axor Citterio M / 75

80 76

81 77 Axor Urquiola

82 Kollektioner 78 Awakening your senses En badkollektion, der vækker vores sanser. Axor Urquiola KOMBINERER forskellige STILE: Bløde rundinger smelter sammen med det asymmetriske og de store flader. Hvert element har sin egen CHARME og skaber en mangfoldig enhed. Håndvaske og kar minder med deres arketypiske form om et trækar. Axor Urquiola er en SANSELIG, fantasifuld kollektion med mange detaljer. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Urquiola-produkter og oplysninger.

83 / Axor Urquiola / 79

84 Kollektioner 80

85 / Axor Urquiola / Betjeningen af de elegante GREB på Axor Urquiola-armaturet bliver særligt ergonomisk takket være de store ÅBNINGER.

86 Kollektioner

87 / Axor Urquiola / 83 Axor Urquiola-brusesøjlen med de asymmetriske elementer synes at være et produkt fra naturens hånd.

88 Kollektioner 84

89 / Axor Urquiola / 85 Nostalgiske badekar som nutidens trækar.

90 Kollektioner 86

91 / Axor Urquiola / 87

92 Axor Massaud 88

93 89

94 Kollektioner 90 Nature inspired design Alt liv har sin oprindelse i vandet. Axor Massaud følger derfor i naturens fodspor: Vandstrålen bliver til et vandfald. Håndklædeholderen forvandler sig til en gren. Karret til en sø. Den ekstravagante kollektion giver os en sanselig oplevelse af elementet vand. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Massaud-produkter og oplysninger.

95 / Axor Massaud /

96 Kollektioner 92

97 / Axor Massaud / 93 Tilbehøret med det organiske design fejrer som også vandfaldsstrålen selve naturen: Inspirationen til vasen, lysestagen og tandkruset er hentet fra kiselstenens form.

98 Kollektioner 94 Axor Massaud forbinder blødt svungne linjer og klare geometriske flader i et harmonisk designsprog.

99 / Axor Massaud /

100 Kollektioner 96 Det arketypiske armatur ved badekarret og håndvasken er ikke alene en ekstraordinær og skulpturel oplevelse. Det fungerer også som stor hylde til anbringelse af tilbehør.

101 / Axor Massaud / 97

102 Kollektioner 98

103 / Axor Massaud / 99

104 100

105 Axor Bouroullec 101

106 Kollektioner 102 Everything flows Axor Bouroullec er indbegrebet af tilbageholdenhed og særligt elsket af minimalister. Det organisk-minimalistiske design trænger sig på ingen måde på. Produkterne harmonerer nærmest med alle stile. Yderligere flader skaber blødt formede hylder integreret i håndvask-, bruser- og karprodukterne. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Bouroullec-produkter og oplysninger.

107 / Axor Bouroullec / 103

108 Kollektioner 104

109 / Axor Bouroullec / 105 Friheden til at formgive: Både vægversionen og det stående armatur til bowlevaske har et minimalistisk design med moderne tud.

110 Kollektioner 106 Masser af plads til brusetilbehør: takket være hylderne som pladsbesparende tilbehør eller den integrerede hyldeflade på Showerpipen.

111 / Axor Bouroullec / 107

112 Kollektioner 108 To hylder ved karret giver frit valg til, hvor armaturgrebene skal placeres helt i overensstemmelse med de personlige ønsker.

113 / Axor Bouroullec / 109

114 110

115 111 Axor Uno 2

116 Kollektioner 112 Se vores hjemmeside for yderligere Axor Uno 2 -produkter og oplysninger.

117 / Axor Uno 2 / 113 The classic minimalist Axor Uno 2 -armaturkollektionens diskrete stil præges af et klart geometrisk design med simple, cylindriske grundformer. På den måde indføjer den sig i badets miljø og giver plads til at kunne udfolde sig.

118 Kollektioner 114 Tidløse og moderne former og det markante bøjlegreb passer til alle, der sætter pris på et design med lige linjer.

119 / Axor Uno 2 / 115

120 Axor Carlton 116

121 117

122 Kollektioner 118 A homage to the golden 20s

123 / Axor Carlton / 119 Med sine svungne former minder Axor Carlton om tiden for de store, mondæne hoteller i 20 erne. De opulente grebsvarianter er særligt markante. En nostalgisk kollektion, der overlever alle modeluner. Se vores hjemmeside for yderligere Axor Carlton-produkter og oplysninger.

124 Kollektioner 120 I bruseren kombineres termostatens klassiske design med moderne komfort: Klassiske greb, stilfulde krydsgreb og hovedbruserens svungne arm emmer af nostalgi. Porcelænspladerne med de traditionelle bogstaver H for varmt og C for koldt er også karakteristiske.

125 / Axor Carlton /

126 122

127 Axor Montreux 123

128 Kollektioner 124 Se vores hjemmeside for yderligere Axor Montreux-produkter og oplysninger.

129 / Axor Montreux / 125 Time recaptured Inspirationen til Axor Montreux er fundet i det kendte kursted ved Genevesøen. Den traditionelle og autentiske badkollektion henfører os til det tidlige 20. århundrede og indfanger ånden fra Belle Époque med de romantiske kurbade.

130 Kollektioner 126 Navnlig de typiske krydsgreb med de fine porcelænsplader kendetegner dette traditionelle, autentiske design.

131 / Axor Montreux /

132 Kollektioner 128 Armaturerne følger det traditionelle industridesign til punkt og prikke og er fyldt med moderne teknik. Kararmaturet med håndbruser med porcelænsgreb er en stilægte kopi af sin forgænger fra den industrielle tidsalder. Mærk historiens vingesus i badet.

133 / Axor Montreux / 129

134

135 Programmer. Er du på jagt efter en helt særlig bruser? Elle et nyt badekar? Dette kapitel giver dig et overblik over de mange forskellige Axor-brusere og andre programmer, der er inddelt efter anvendelsesområde og kan kombineres med de mange Axor-kollektioner. Designobjekter, der får langvarig glæde og komfort ind på badet. Axor ShowerSolutions Axor ShowerCollection Axor One Axor ShowerSelect Axor Brusesystemer Axor Hovedbrusere Axor Brusersæt og håndbrusere Axor Håndvaske Axor Kar Axor Elektronisk Axor Accessories Axor Universal Accessories Axor Starck Axor Starck Organic Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Montreux

136 Programmer

137 133 Axor ShowerSolutions Axor ShowerSolutions åbner op for en eksklusiv bruseoplevelse: Her møder æstetikken ved det ekstraordinære design den avancerede teknik, der giver bruseren en særlig dimension. Select-teknologien skaber yderligere brusekomfort. Med denne sker betjeningen af bruserne via et tryk på knappen. Produkterne, der er af vidt forskellig udformning og størrelse, har en fascinerende alsidighed. De kan alle kombineres perfekt med andre Axor-kollektioner og -programmer.

138 Programmer 134 Axor ShowerCollection Haute Couture til bruseren: Med Axor ShowerCollection designed by Philippe Starck forvandles ethvert brusebad til en personlig spa. Et system bestående af brusere, armaturer og tilbehør i et geometrisk-minimalistisk design skaber næsten uendelige muligheder for den kreative frihed. De enkelte moduler, der er afstemt hinanden, kan kombineres efter eget ønske: enten vandret eller lodret på linje eller frit efter æstetiske eller funktionelle forestillinger.

139

140 Programmer 136 Hovedbruseren Axor ShowerHeaven med tre forskellige stråletyper står for det luksuøse brusebad og kan vælges med eller uden lys og fås i to forskellige størrelser. Bodyzone: Hele kroppen indhylles i en behagelig bruseregn. Central Rainzone med AirPower-funktion: Dråberne er beriget med luft og skaber således en koncentreret og blid bruseregn. Laminarstråle: Den klare enkeltstråle er kraftig og stimulerende. Kombinationen af alle stråletyper sikrer en maksimal bruseoplevelse. Se vores hjemmeside for yderligere Axor ShowerCollection-produkter og oplysninger.

141 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 137 Alt passer sammen: Brusermodulerne kan anvendes som hoved-, nakke- eller sidebrusere. Komfortmoduler højner brusebadsnydelsen: lige fra lyset over højttaleren til hyldepladsen. Brusermodulerne findes også som Softcube-varianter. Kombineret hylde og spa. Ved karret bruges tuden til opfyldning, i bruseren masserer den stimulerende vandfaldsstråle nakken.

142 Programmer

143 139 Axor One Monolitter udstråler en majestætisk ro: Alt overflødigt er fjernet, så det minimalistiske unikum kan efterlade et reduceret indtryk. Axor One har taget denne arkadiske form til sig og gjort sig til monolit i bruseren. Alle elementer er underkastet en streng simplicitet alle funktioner er reduceret til en central betjeningsenhed. Flade, blødt afrundede og store proportioner et suverænt statement, der får en overdådig rumfornemmelse ind i bruseren og gør den til et roens sted.

144 Programmer 140 Set i lyset af det klare formsprog er det en selvfølge, at betjeningen af Axor One er både enkel og intuitiv. Et enkelt tryk med fingeren, håndroden eller albuen er nok til at aktivere de forskellige brusere. Det er muligt at bruge op til tre brusere på én gang. Bag dette gemmer Select-teknologien sig, som lader dig trykke i stedet for at dreje. Symbolerne på de enkelte knapper viser tydeligt, hvilken bruser der bliver aktiveret, når du trykker. One tap: Du vælger den ønskede bruser med et tryk på knappen. One turn: Temperaturen styres præcist ved hjælp af det cylindriske greb og begrænses via temperaturspærren. One slide: Det er muligt at reducere vandmængden trinløst med op til 50 % med det lille greb. Se vores hjemmeside for yderligere Axor One-produkter og oplysninger.

145 / Axor ShowerSolutions / 141 Termostatmodul til 3 brusere, indbygget Termostatmodul til 2 brusere, indbygget Termostatmodul til 1 bruser, indbygget

146 Programmer 142 Axor ShowerSelect En lille knap gør en stor forskel og gør det nemmere og mere komfortabelt at tage brusebad. Takket være Select-teknologien betjenes bruseren nu med et tryk på knappen. Tidligere blev der drejet, nu bliver der trykket: Du aktiverer de forskellige brusere (f.eks. hånd- eller hovedbruseren) via Select-knapperne ganske intuitivt. Axor ShowerSelect-termostaterne er udstyret med elegante sorte Select-knapper med hvide symboler, der tydeliggør, hvilken bruser der er valgt.

147

148 Programmer 144 Deres design er så klart og minimalistisk, at det gør anvendelsesmulighederne mange og kombinationsmulighederne harmoniske. Derudover kommer der en vis elegance og værdi ind i bruseren. Termostaterne findes i flere varianter: til en og op til fire forskellige brusere eller en kartud. Indbygningstermostat til 1 bruser Rosetformerne kvadratisk, soft og rund giver mulighed for at kombinere med et utal af Axor- kollektioner.

149 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 145 Indbygningstermostat til 2 brusere Indbygningstermostat til 3 brusere Se vores hjemmeside for yderligere Axor ShowerSelect-produkter og oplysninger.

150 Programmer

151 147 Axor Brusesystemer Egentlig har vi kun brug for 30 sekunder for at blive rene. Vores brusebade tager dog længere tid, for at vi kan føle os bedre tilpas. Axor-brusesystemerne forbinder eksklusiv æstetik med ekstraordinær brusekomfort. Lige fra den simple Showerpipe til brusesøjlen for et ultimativt velværebad. Som eksempelvis Axor Showerpipe designed by Front. Teknikken er på charmerende vis skjult bag et tiltalende design.

152 Programmer 148 Axor Starck-brusesøjlen har en helt særlig visuel effekt: Det ser ud, som om vandet kommer direkte fra gulvet. Axor Citterio M Showerpipe giver med sine tre forskellige stråletyper et væld af brusemuligheder. Axor Urquiola-brusesøjlen synes at være vokset som en plante. De asymmetriske greb, hylderne og hovedbruseren virker således som små forgreninger. Den integrerede hylde giver masser af plads til brusetilbehør.

153 / Axor ShowerSolutions / 149 Axor Starck Waterwall integrerer på smukkeste vis alle de vigtige bruseelementer: armaturer og hylder, hovedbruser og sidebrusere. Se vores hjemmeside for yderligere Axor-brusesystemer og oplysninger.

154 Programmer

155 151 Axor Hovedbrusere Axor-hovedbrusernes alsidighed ses i deres design, størrelse, funktion og anvendelsesområde. Uanset om den er kvadratisk eller rund. Uanset om den er med massagestråle, opfriskende strømstråle, blød eller normal, med stor flade eller koncentreret der findes passende hovedbrusere til væg- eller loftsmontering og med forskellige stråletyper. Axor LampShower designed by Nendo er et ekstraordinært eksempel: Den fjerner de vanlige grænser mellem rummene på en forbløffende måde og får hyggen ind i badet.

156 Programmer 152 Axor Carlton-hovedbruseren passer med sit autentiske og traditionelle design harmonisk til det klassiske og kontrastfyldte moderne miljø. Axor ShowerProducts designed by Front: Industriel charme flytter ind i brusebadet. Og dette i en særlig elegant form. Vi kan opleve vandets vej på en ny måde, når en tragt bliver til en velproportioneret hovedbruser.

157 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 153 Axor Starck-hovedbruseren får med sine to størrelser og i en lofts- og vægversion minimalismen ind i bruseren. Axor Starck-hovedbruseren i det geometrisk-minimalistiske design er den særligt tilbageholdende variant i bruseren. Axor Citterio-hovedbruserens brusestråle er perfekt at indstille i forhold til kroppen takket være kugleleddet for eksempelvis at massere målrettet på ryg eller nakke. Der kan alt efter ønske vælges mellem tre forskellige stråletyper. Se vores hjemmeside for yderligere Axor-hovedbrusere og oplysninger.

158 Programmer 154 Axor Brusersæt og håndbrusere Axor-brusersættene og -håndbruserne får komforten ind i brusebadet. De kendetegnes ved deres forskellige størrelser og stråletyper. Du skifter nemt og komfortabelt stråletype ved at dreje eller trykke. Og med den passende bruserstang kan håndbruseren indstilles til den rigtige højde. De forskellige designeres individuelle aftryk skaber en helt særlig optik. Brusersættene designed by Front sætter eksempelvis et unikt præg på bruseren. Rørene, mufferne og ventilerne sådan som de var at finde på fortidens fabrikker anvendes som designobjekter og får en industriel charme ind på badet.

159

160 Programmer 156 Den elegante, minimalistiske stavhåndbruser har en ekstraordinær form, særligt koncentrerede stråler og en speciel, innovativ drejebetjening. Se vores hjemmeside for yderligere Axor-brusersæt og -håndbrusere samt oplysninger.

161 / Axor ShowerSolutions / 157 Med det autentiske greb og det traditionelle univers passer Axor Montreux-brusersættets håndbruser perfekt til den klassiske stil. Axor Citterio E: Ved det elegante brusersæt med dobbelt skinne er den ergonomiske og brugervenlige glider med til at lette justeringen af bruserens højde.

162 Programmer 158 Axor Håndvaske Ud over sine kvalitetsarmaturer tilbyder Axor også ekstraordinære håndvaske i forskellige varianter såsom bowlevaske, håndvaske til indbygning og væghængende håndvaske. De er resultaterne af de enkelte Axor-kollektioner og kan kombineres med armaturer fra forskellige badkollektioner.

163

164 Programmer 160 Axor Urquiola-håndvaskene sætter med deres integrerede greb et nostalgisk aftryk. Den runde Axor Urquiola-bowlevask minder i sin form om fortidens vaskeskåle.

165 / Axor Håndvaske / 161 Hylderne, der er integrerede i Axor Bouroullec-håndvasken, skaber med de flydende former ekstra plads til tilbehør. Axor Massaud-vasken står for en organisk naturlighed både som version til indbygning og opsats. Se vores hjemmeside for yderligere Axor-håndvaske og oplysninger.

166 Programmer

167 163 Axor Kar Et ekstraordinært formsprog giver ethvert kar en individuel æstetik og gør det til et highlight på badet uanset om karret er placeret frit i rummet, er indbygget eller monteret op ad væggen. Det individuelle design muliggøres gennem de forskellige stile og materialer i kombination med armaturerne fra Axor-kollektionerne.

168 Programmer 164 Det fritstående Axor Urquiola-kar i mineralstøbning minder i sin arketypiske form om et trækar. Med Axor Bouroullec-indbygningskarret kan armaturet placeres frit takket være de to hylder.

169 / Axor Kar / 165 Axor Citterio-karrets design kendetegnes ved tilbageholdenhed, klarhed og italiensk elegance. Det fritstående Axor Massaud-kar er et smukt citat taget ud af naturen og giver en følelse af at dykke ned i en sø. Se vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

170 Programmer 166 Axor Elektronisk Axors elektroniske armaturer kombinerer på elegant vis funktionalitet og teknik med eksklusivt design. Den innovative sensor-teknologi er diskret integreret og giver således mulighed for et armaturdesign, der er reduceret til det mest væsentlige. De berøringsfri armaturer er ikke kun hygiejniske men har også et sparsomt forbrug: Den intelligente elektronik gør, at vandet kun løber, når det bruges, og sparer således på vandressourcen. Det elektroniske Axor Citterio-armatur sætter eksempelvis et særligt designmæssigt aftryk på det eksklusive miljø.

171

172 Programmer 168 Axor Uno 2 -vægarmaturet med det minimalistiske design som elektronisk variant. Med sensorfelt på tudens underside. Også den elektroniske variant af det kvadratiske Axor Starck X-armatur troner med en skulpturel elegance. Det fås både med og uden temperaturregulering.

173 / Axor Elektronisk / 169 Det elektroniske Axor Starck Organic-armatur i organisk-minimalistisk design er særligt vandbesparende: Den store armaturbrusestråle forbruger kun 3,5 l/min. Armaturet fås både med og uden temperaturregulering. Også den elektroniske variant af Axor Starck-håndvaskarmaturet er reduceret til det væsentlige. Det fås både med og uden temperaturindstilling. Se vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

174

175 171 Axor Accessories Kombineret med badtilbehør fra Axor opnås det perfekte individuelle velværebad. Tilbehøret passer ind i vidt forskellige stilverdener og efterlader formfuldendte aftryk: fra praktiske hylder og håndklædeholdere til sæbedispensere og smuk belysning ved spejlet og meget andet. Tilbehøret af høj kvalitet kan kombineres med mange Axor-kollektioner og opfylder en lang række forskellige komfortbehov. 15 specialoverflader, der produceres eksklusivt hos Axor Manufaktur, giver mulighed for at skabe mere personligt tilbehør og dermed mere personlige badeværelser. Se vores hjemmeside for yderligere Axor-tilbehør og oplysninger.

176 Programmer 172 Axor Universal Accessories Axor Universal-tilbehøret er ren nydelse for alle dem, der retter blikket mod det særlige i en ellers travl hverdag. Hylder, håndklædeholdere, sæbedispensere og andet understøtter det æstetiske helhedsindtryk tidløse, elegante produkter, der enten anvendes enkeltvis eller kombineres med hinanden på fleksibel vis. Deres universelle design betyder, at de harmonerer med mange Axor-kollektioner og vidt forskellige stilverdener.

177 / Axor Accessories / 173

178 Programmer 174 Axor Starck Også tilbehøret har taget Axor Starcks tidløse og puristiske stil til sig og har hentet inspiration fra sine arkaiske forbilleder: Krogene minder eksempelvis om et enkelt søm.

179 / Axor Accessories / 175

180 Programmer 176 Axor Starck Organic Axor Starck Organics organiskminimalistiske design ses også i tilbehøret: Lige fra håndklædeholderen til tandkruset sættes der harmoniske aftryk i ethvert badmiljø.

181 / Axor Accessories / 177

182 Programmer 178 Axor Urquiola Axor Urquiola-kollektionens tilbehør fremviser ligeledes en CHARMERENDE kombination af flader og rundinger.

183 / Axor Accessories / 179

184 Programmer 180 Axor Massaud

185 / Axor Accessories / 181 Tilbehøret i kollektionen Axor Massaud tager afsæt i naturen: Håndklædeholderen bliver til en gren, kosmetikboksen minder om en kiselsten, spejlet støtter sig på en kvist.

186 Programmer 182 Axor Bouroullec Axor Bouroullec-kollektionens tilbehør kendetegnes ved et tilbageholdende, elegant design som blandt andet ses i de blødt formede hylder, som skaber en masse ekstra plads til ting og sager.

187 / Axor A c c e s s o r i e s / 183

188 Programmer 184 Axor Montreux Axor Montreuxtilbehørets traditionelle og autentiske design kan være prikken over i et i navnlig klassiske miljøer. Særligt stilægte: det udtrækkelige barberspejl.

189 / Axor Accessories / 185

190 Axor Manufaktur 186 / 187

191 Hvor krom bliver til GULD. Et sort armatur? En forlænget brusearm? En individuel tekst? Axor Manufaktur tilbyder en lang række eksklusive services, som skaber masser af designspillerum og sikrer individualitet på højeste plan. Med stor kærlighed for detaljen og under individuel rådgivning bliver der skabt skræddersyede produkter, der viser, hvordan håndværkskunst og hightech smelter sammen til noget unikt.

192 Axor Manufaktur 188 / 189 Manufakturkvalitet Axor Manufaktur står for eksklusivitet, lang levetid og kvalitetsprodukter. Personer med instinktiv forståelse møder højmoderne anlæg. Det er næsten ikke til at tro, hvor meget håndarbejde der ligger gemt i et Axor-produkt: Axor LampShower består eksempelvis af 146 enkeltkomponenter, der trin for trin er blevet samlet af en medarbejder. Også den eksklusive specialoverflade poleret guld-optik bliver skabt i en omhyggelig, individuel produktionsproces made in Germany hos Axor Manufaktur.

193

194 190 / 191 Specialoverflader Axor-produkter i specialoverflader betyder, at udformningsmulighederne på badet bliver endnu flere. Overfladerne bliver til i en PVD-proces (Physical Vapor Deposition) og er ti gange så hårde som de almindelige kromoverflader. Derudover har de en særlig glans og lang levetid. Ud over de 15 specialoverflader kan der efter individuelt ønske produceres andre overflader.

195 Poleret krom B ø r s t e t krom Poleret guld-optik B ø r s t e t guld-optik Poleret nikkel B ø r s t e t nikkel Poleret rødguld B ø r s t e t rødguld Poleret bronze B ø r s t e t bronze Poleret sort krom B ø r s t e t sort krom Poleret messing B ø r s t e t messing R u s t f r i t stål-optik _ Den ønskede farve findes ikke blandt standard-specialoverfladerne? Andre ønskeoverflader og farver kan produceres individuelt efter anmodning.

196 Axor Manufaktur 192 / 193 Særlig tekst Tekst og symboler gør det lettere at finde ud af betjeningen af armaturer og brusere. Eksempelvis med symboler for hånd- og hovedbruser, med ekstra varmt/koldt-markeringer og med større og dermed endnu mere letlæselige markeringer. Til individualisering af produkter kan der placeres logoer, monogrammer og våbenskjold i forskellige design.

197 Eksempler på hovedbruser-/håndbruser-markering Eksempler på temperatur-markering Eksempler på branding

198 Axor Manufaktur 194 / 195 Længdetilpasning Er tuden for lang? Og bruseren for kort? Går du efter det eksklusive unikum? Et badprodukt skal være perfekt hele vejen rundt. Ved at afkorte eller forlænge det kan det eksempelvis tilpasses rumforholdene. Axor Manufakturs længdetilpasningsservice skaber designmæssig frihed for det individuelle badeværelse og opfylder også ekstraordinære specialønsker.

199 Det er f.eks. muligt at forlænge loftstilslutningen til hovedbruseren. På den måde får bruseren også en ideel højde i rum med højt til loftet. Ved at forlænge håndvaskarmaturet bliver det eksempelvis til et helt individuelt gulvmonteret produkt. Kartuden kan forlænges, så den har den rette længde, f.eks. når der er hyldeplads mellem væg og kar.

200 Referencer 196 / 197

201 25hours Hotel, Zürich/Schweiz / Aloft, Abu Dhabi/Forenede Arabiske Emirater / Asia Therme, Linsberg/Østrig / Atmosphères Hotel, Paris/ Frankrig / Banyan Tree, Lijang Yunnan/Kina / Barceló Harrogate Majestic, Harrogate/Storbritannien / Barvikha Hotel, Moskva/Rusland / Hjemme i verdens smukkeste bygninger. Belvédère Strandhotel & Restaurant, Spiez/Schweiz / British Airways Lounge Terminal 5, London/Storbritannien / Budersand Hotel Golf & Spa, Sylt/Tyskland / Bulgari Hotels & Resorts, London/Storbritannien, Milano/Italien, Bali/Indonesien / Burj Khalifa, Dubai/Forenede Arabiske Emirater / Casa Camper, Barcelona/Spanien / Château Bethlehem, Maastricht/Nederlandene / Chelsea Club, London/Storbritannien / Else Club, Moskva/Rusland / Estadio Chivas, Guadalajara/Mexico / Fairmont Grand Hotel Kyiv, Kiev/Ukraine / Flame Towers Fairmont Hotel, Baku/Aserbajdsjan / Four Seasons Park Lane, London/Storbritannien / Franz Liszt Academy of Music, Budapest/Ungarn / Frederik den VIII s Palads Amalienborg, København/Danmark / Gateway Hong Kong Marco Polo Hotels, Hongkong/Kina / Grand Hotel Savoy, London/Storbritannien / Grand Hyatt, Goa/Indien / Hamilton Scotts, Singapore / Hilton Istanbul Kozyatagi Conference Centre & Spa, Istanbul/Tyrkiet / Hilton Melbourne South Wharf Hotel, Melbourne/Australien / Hotel Carlton, St. Moritz/Schweiz / Hotel Intercontinental, Hangzhou/Kina / Hotel Silken Puerta América, Madrid/Spanien / House Buys, Leopard Creek/Syafrika / Hyatt Capital Gate, Abu Dhabi/Forenede Arabiske Emirater / JW Marriott Hotel Bengaluru, Bangalore/Indien / Jumeirah Creekside Hotel, Dubai/Forenede Arabiske Emirater / Kau Manor, Harjumaa/Estland / Kempinski Hotel, Yixing/Kina / Kise Bettei Hotel, Okinawa/Japan / Mandarin Oriental, Barcelona/Spanien / Palais Hansen Kempinski, Wien/Østrig / Palazzo Parigi, Milano/Italien / Parkroyal on Pickering, Singapore / Phinisi The Zen Yacht, Hongkong/Kina / Restaurant Geist, København/Danmark / Ritz-Carlton, Montréal/Canada / Seven Stars Galleria, Milano/Italien / SLS Hotel South Beach, Miami/USA / Sofitel Dubai Jumeirah Beach, Dubai/Forenede Arabiske Emirater / Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa, Dubai/Forenede Arabiske Emirater / Stamford Residences, Sydney/Australien / Sunseeker Yachts, Southhampton/Storbritannien / Suisse Majestic Hotel, Montreux/Schweiz / The Beach House Manafaru, Maldiverne / The Chedi, Andermatt/Schweiz / The Mirror, Barcelona/ Spanien / The Silverstein Home, Atlanta/USA / Turning Torso, Malmø/Sverige / Villa Magnolia, Mougins/Frankrig / W Hotel, Taipeh/Taiwan / W Hotel Opéra, Paris/ Frankrig / Waldorf Astoria, Berlin/Tyskland / Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer, Weissenhaus/Tyskland / Yoo Apartments, Hamburg/Tyskland, Pune/Indien, New York/USA m. m.

202 Referencer / The Jane / 198 / 199 The Jane, Antwerpen/Belgien: I den nye gourmetrestaurant i Antwerpen er moderne elementer kombineret med kirkepatina. Den nederlandske indretningsarkitekt Piet Boon har skabt et æstetisk samspil mellem kunst og mad i det tidligere kapel: Den historiske gulvmosaik med imponerende glaskubus, hvor stjernekokkene Sergio Herman og Nick Bril har deres showkøkken, understreger restaurantens high end-karakter. Axor-armaturerne i den moderne specialoverflade børstet sort krom har en elegant finish og puristisk form og bidrager i væsentlig grad til det moderne udtryk. Indretningsarkitekt: Piet Boon, Amsterdam/Nederlandene Kollektioner: Elektroniske Axor Uno 2 -armaturer og Axor Citterio SemiPro-køkkenarmatur i børstet sort krom, forædlet hos Axor Manufaktur Siddepladser: 65

203 The Jane, Antwerpen/Belgien

204 Referencer / Four Seasons / 200 / 201 Spa på Four Seasons Hotel, Milano/Italien: Det femstjernede hotels spaområde har lidt romersk badekultur over sig: Den historiske hvælvede kælder taget fra et kloster fra det 15. århundrede er bevaret i sin originale tilstand med sine søjler, rundbuer og murstensloft. En stor pool og tilstødende hvileområde fordelt på i alt 800 kvadratmeter indbyder til afslapning og tidsfordriv. Axor-armaturerne har fået et individuelt look i børstet guld-optik og passer perfekt til spaens sanselige luksus. Indretningsarkitekt: Patricia Urquiola, Milano/Italien Kollektioner: Axor ShowerCollection og Axor Urquiola i børstet guld-optik fra Axor Manufaktur Areal: 800 m 2

205 Spa på Four Seasons Hotel, Milano/Italien

206 Referencer / Porta Nuova Residenz / 202 / 203 Porta Nuova Residenz, Milano/Italien: Det store urbane byggeprojekt i et tidligere industriområde præger Milanos skyline med sine højhustårne. Der er opstået et nyt kvarter med en størrelse på m 2, der forener beboelse og arbejde. Boligtårnene Aria, Solaria og Solea giver ikke alene en fantastisk udsigt ud over domkirken og Alperne men står med sit rumkoncept også for en tidløs boligstil. Axor-badarmaturerne kompletterer de eksklusive bade i fire forskellige indretningsstile med den ekstraordinære designkvalitet. Arkitekter: Arquitectonica, Miami/USA, Caputo Partnership, Milano/Italien Indretningsarkitekter: Coima Image, Antonio Citterio Patricia Viel and Partners, Milano/Italien, Dolce Vita Homes, Edmonton/Canada Kollektioner: Axor Citterio, Axor Citterio M, Axor Uno 2, Axor Starck, Axor Montreux

207 Porta Nuova Residenz, Milano/Italien

208 Referencer / Kapama Southern Camp / 204 / 205 Kapama Southern Camp, Hoedspruit/Sydafrika: Gæsterne i Kapama Southern Camp i safariparken mellem Drakensbergen og Krüger-nationalparken kan nyde luksus på et femstjernet hotel. Suiterne og lounge- og restaurantområdet i Kapama-reservatet giver en fantastisk udsigt ud over det afrikanske bush- og savannelandskab og har en autentisk stil inspireret af naturen. Luksusbadeværelserne er således blevet udstyret med organisk-minimalistiske Axor Starck Organic-armaturer. Indretningsarkitekter: Gigi s Design House Kollektion: Axor Starck Organic Værelser: 15 luksussuiter

209 Kapama Southern Camp, Hoedspruit/Sydafrika

210 Referencer / Campbells Pocket / 206 / 207 Campbells Pocket Residence, Moreton Bay/Australien: Komplekset i Queensland tilbyder en unik udsigt ud over Glass House Mountains, der er berømte for deres maleriske omgivelser, det tropiske klima og den grønne natur. Efter ejerens ønske er beboelseshuset blevet integreret i det naturlige opholdsrum. Alle elementer er således udvalgt og specielt tilpasset under hensyn til miljøet. Axor-armaturerne er individuelt tilpassede og vandbesparende samt forædlede hos Axor Manufaktur i de ædle overfladefarver børstet bronze kombineret med mat sort. Arkitekter/indretningsarkitekter: Ultraspace Architecture and Interior Design Kollektioner: Axor Starck og Axor Starck Organic i børstet bronze i kombination med mat sort forædlet hos Axor Manufaktur

211 Campbells Pocket Residence, Moreton Bay/Australien

212 Imprint Forlægger: Axor, Hansgrohe SE, D-Schiltach, Tyskland Koncept/design: bilekjaeger, Stuttgart Opsætning: bilekjaeger, Stuttgart; Stolz-Krechting, Lahr Badeværelsesindretning: Ronan & Erwan Bouroullec, Paris; Antonio Citterio, Milano; Matthias Eck, Radolfzell; Peter Fehrentz, Hamborg; fön design, Schramberg; Rolf Heide, Hamborg; Ippolito Fleitz Group, Stuttgart; Peter Kräling, Hamborg; Jean-Marie Massaud + Daniel Pouzet, Paris; Studio Urquiola, Milano Foto: Morgane Le Gall, Nicolas Guerin, Rainer Horsch, Christoph Kicherer, Kuhnle & Knödler, Uli Maier, Bernd Opitz, Alessandro Paderni, Wolfgang Scheppe, Rudolf Schmutz, Michael Schnabel, Alexander Schneider, Paul Tahon, Gionata Xerra Foto referencesider: The Jane, Antwerpen, Belgien Fotoclaire; Four Seasons Spa, Milano, Italien Kuhnle & Knödler; Porta Nova Residence, Milano, Italien Kuhnle & Knödler; Kapama Southern Camp Kapama Private Game Reserve; Campbells Pocket Residence, Moreton Bay, Australien Mark Gecesa of Ultraspace/Fotograf: David Sproulev Litografi: Eder GmbH, Ostfildern Print: B&K Offsetdruck, Ottersweier En særlig tak til: B&B Italia, Burgbad, Duravit, Flexform, Florim, Graniti Fiandre, GTdesign, Kaldewei, Keramag, Laufen, LEA Ceramiche, Niessing Living Jewelry Culture, Royal Mosa

213

214 Axor Hansgrohe SE Postfach 1145 D Schiltach Telefon Telefax info@axor-design.com Danmark Hansgrohe Jegstrupvej 6 DK-8361 Hasselager Telefon Fax info@hansgrohe.dk Norge Hansgrohe Telefon Fax info@hansgrohe.no da-axor-katalog 2016 Vi tager forbehold for tekniske ændringer, og farveafvigelser af tryktekniske årsager. Form-Nr /15/1 Printed in Germany Trykt på 100 % klorfrit bleget papir.

215 Kollektioner Håndvask Bidét Kar Brus Axor Starck Classic Axor Starck X Axor Starck V Axor Starck Axor Starck Organic Axor Citterio Axor Citterio E Axor Citterio M Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Carlton 1-grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # 17010, -000, grebs håndvaskarmatur, til bowlevaske # grebs håndvaskarmatur, til bowlevaske # grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur, til bowlevaske # grebs håndvaskarmatur, høj model # grebs håndvaskarmatur til bowlevaske # grebs håndvaskarmatur til bowlevaske # huls håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur til bowlevaske # grebs håndvaskarmatur # 17032, -000, grebs håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur, til bowlevaske # grebs håndvaskarmatur, med høj tud # grebs håndvaskarmatur med vingegreb # huls håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur til vægmontering # huls håndvaskarmatur # huls håndvaskarmatur med vingegreb # grebs håndvaskarmatur # huls håndvaskarmatur med vingegreb # 17135, -000, huls håndvaskarmatur til indbygning # grebs håndvaskarmatur til vægmontering # grebs håndvaskarmatur, til indbygning # grebs håndvaskarmatur, til vægmontering # huls håndvaskarmatur til vægmontering # grebs håndvaskarmatur # huls håndvaskarmatur til vægmontering # grebs håndvaskarmatur til indbygning og vægmontering # grebs håndvaskarmatur, til indbygning # grebs håndvaskarmatur # huls håndvaskarmatur med krydsgreb # huls håndvaskarmatur # huls vægarmatur med vingegreb, til indbygning # huls håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur til indbygning og vægmontering # huls håndvaskarmatur # grebs håndvaskarmatur # huls håndvaskarmatur med vingegreb, til vægmontering # huls håndvaskarmatur, til vægmontering # huls håndvaskarmatur med stjernegreb # huls vægarmatur til indbygning # huls håndvaskarmatur til indbygning og vægmontering med vingegreb # grebs håndvaskarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur # grebs bidétarmatur med svingtud # 17230, -000, grebs karsøjle med håndbruser # grebs karsøjle med termostat, kartud og håndbruser # grebs karsøjle, med håndbruser # Karsøjle med termostat, kartud og håndbruser # Karsøjle med termostat, kartud og håndbruser # grebs karsøjle, med håndbruser # grebs kararmatur # Termostatarmatur til kar # grebs kararmatur # Termostatarmatur til kar # grebs kararmatur # grebs kararmatur # grebs kararmatur # grebs kararmatur # 17410, -000, grebs kararmatur, til indbygning # Kar-/brusearmatur til indbygning # grebs kararmatur, til indbygning # grebs kararmatur, til indbygning # grebs kararmatur, til indbygning # grebs kararmatur, til indbygning # grebs kararmatur, til indbygning # grebs kararmatur, til indbygning # grebs kararmatur, til indbygning # 17415, -000, huls kararmatur, til montering på karkant # huls kararmatur med termostat til montering på karkant # huls kararmatur med vingegreb med plade til montering på flisekant # huls kararmatur med termostat til montering på karkant # huls kararmatur med vingegreb, til montering på karkant # huls kararmatur, til montering på karkant # huls kararmatur, til montering på karkant # huls kararmatur til montering på karkant # huls kararmatur til montering på karkant # huls kararmatur med vingegreb til montering på karkant # 17445, -000, grebs brusearmatur # Termostatarmatur til brus # grebs brusearmatur # Termostatarmatur til brus # grebs brusearmatur # grebs brusearmatur # grebs brusearmatur # greb brusearmatur # 17630, -000, grebs brusearmatur, til indbygning # grebs brusearmatur til indbygning # grebs brusearmatur, til indbygning # Termostatmodul til 2 udtag, indbygget # grebs brusearmatur, til indbygning # grebs brusearmatur, til indbygning # grebs brusearmatur, til indbygning # grebs brusearmatur, til indbygning # grebs brusearmatur, til indbygning # grebs brusearmatur, til indbygning # 17615, -000, -090 Termostatarmatur til indbygning # Termostatarmatur til indbygning # Termostatarmatur med vingegreb, til indbygning # Termostatmodul 12 x 12, til indbygning # Termostatarmatur til indbygning # Termostatarmatur til indbygning # Termostatarmatur til indbygning # Termostatarmatur til indbygning # Termostatarmatur til indbygning # Termostatarmatur med vingegreb, til indbygning # 17710, -000, -090 Termostatarmatur til indbygning, med afspærringsventil og omskifter # Termostatarmatur med afspærring og omskifter til indbygning # Termostatarmatur med krydsgreb, med afspærringsventil og omskifter # Trio /Quattro omskifterventil 12 x 12, til indbygning # Termostatarmatur til indbygning, med afspærringsventil og omskifter # Termostatarmatur til indbygning, med afspærringsventil og omskifter # Termostatarmatur til indbygning, med afspærringsventil og omskifter # Termostatarmatur til indbygning med afspærring og omskifter # Termostatarmatur til indbygning med afspærring og omskifter # Termostatarmatur med krydsgreb, med afspærringsventil og omskifter # 17725, -000, -090 Afspærringsventil til indbygning # Afspærringsventil til indbygning # Afspærringsventil med krydsgreb, til indbygning # Afspærringsventil 12 x 12, til indbygning # Afspærringsventil til indbygning, med stjernegreb # Afspærringsventil til indbygning # Afspærringsventil til indbygning # Afspærringsventil med vingegreb, til indbygning # Afspærringsventil, til indbygning # Afspærringsventil med vingegreb, til indbygning # 17960, -000, -090 Slangeudtag og bruserholder med 2jet håndbruser # Bruserholder 12 x 12 med slangeudtag # Bruserholder med slangeudtag # Bruserholder med slangeudtag # Axor Starck Axor Starck Organic Axor Citterio Axor Citterio E Axor Citterio M Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Carlton Axor Montreux Axor Montreux 2-grebs håndvaskarmatur # 16502, -000, grebs bro-armatur til håndvask # 16510, -000, -820 Koldtvandshane # 16530, -000, huls håndvaskarmatur til vægmontering, til indbygning # 16532, -000, grebs bidétarmatur # 16520, -000, greb gulvstående kararmatur med kartud og håndbruser # 16547, -000, grebs kararmatur med håndbruser # 16540, -000, huls kararmatur til montering på karkant # 16546, -000, grebs brusearmatur # 16560, -000, -820 Termostatarmatur til indbygning # 16810, -000, -820 Termostatarmatur til indbygning, med afspærringsventil og omskifter # 16820, -000, -820 Afspærringsventil til indbygning # 16871, -000, -820 Håndvask Bidét Kar Brus

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 Charmen ved Axor Citterio E ligger i kombinationen af funktionalitet. På formfuldendt vis forbinder denne kollektion vandet bliver til en fest og

Læs mere

NewComer. Axor WaterDream by Front

NewComer. Axor WaterDream by Front NewComer Axor WaterDream by Front Axor har med Nendo og Front fundet to nye internationale designpartnere og fører en åben dialog om den nye definition af brusebadet. Oki Sato fra Nendo i Japan og Front

Læs mere

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO K L A R H E D. I PERFEKTION. 03 Formernes enkelhed. Æstetik i konstruktionen. Lige fra begyndelsen lod puristerne tingene tale for

Læs mere

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud I badeværelset vender vi ryggen til dagligdagen. Her nyder vi kostbare og yderst personlige minutter. Sjældent

Læs mere

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Tilbehør 02 Axor Universal T i l b e h ø r 03 Er du til elegance og perfektion på badeværelset? Så bør du under ingen omstændigheder gå på kompromis med tilbehøret.

Læs mere

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck NewComer 2011 NewComer 2 011 06 14 20 24 Axor Bouroullec Axor Citterio M Axor Elektroniske armaturer Axor Starck Feel Free to Compose. Axor Bouroullec er den nye kollektion der tilbyder individuelle badeværelsesløsninger.

Læs mere

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX AUTENTICITET. I PERFEKTION. 03 Tidsalderen omkring århundredeskiftet. Symbol på opbrud og teknisk fremskridt. Fuld af kulturel rigdom. Foreviget i Europas

Læs mere

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Søgen efter tilbagetrukkethed og tryghed ønsket om at lægge hverdagen bag sig og genfinde energien. Som udgangspunkt er badeværelset stedet hvor vi mennesker dyrker os selv,

Læs mere

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic Med den udvalgte og autentiske Hansgrohe stil, ønsker vi at inspirere dig: Rummet er skræddersyet efter individuelle præferencer, harmonisk udformet og stilfuldt præsenteret.

Læs mere

Axor Montreux. En genfunden tid.

Axor Montreux. En genfunden tid. Axor Montreux En genfunden tid. B egyndelsen af det 20. århundrede: Mens Hans Grohe grundlagde sit firma i Schiltach, Schwarzwald, når Belle Époque sit højdepunkt i Europa: Overalt hersker der opbrudsstemning,

Læs mere

Urban chik. Axor Citterio M

Urban chik. Axor Citterio M Axor Citterio M Urban chik. Axor Citterio M Axor Citterio M En slentretur ned ad strøget. Et besøg på museum. En Espresso på Piazza en. Det aktive, fyldestgørende liv mellem kontor, café og atelier Milano,

Læs mere

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I O N O G I N S P I R A T I O N F O R P R O F E S S I O N E L L E

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I O N O G I N S P I R A T I O N F O R P R O F E S S I O N E L L E Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I O N O G I N S P I R A T I O N F O R P R O F E S S I O N E L L E Axor One 03 Axor One A L L I N O N E Axor One er et bruseprogram, som med sin enkelhed skaber

Læs mere

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Vores stil i hjemmet afspejler vores personlighed. En charmerende blanding af stil og objekter, af erindringer og nye opfindelser. Ting der, som tiden går, bevidst

Læs mere

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE.

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. Axor Bouroullec FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. De franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec er blandt de mest eftertragtede designere i den internationale møbelindustri. Deres fi losofi er: Produkterne

Læs mere

Metris. Til behov i enhver højde

Metris. Til behov i enhver højde Metris Til behov i enhver højde Metris. Hansgrohe Hvilken højde er perfekt til dig? Oplev den nye Metris armaturserie. ComfortZone l/min 5,0 Vand er en elementær del af vores hverdag og har mange forskellige

Læs mere

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Presseinformation Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Hasselager, november 2014. Modulopbygget, multifunktionelt og brugbart overalt.

Læs mere

AXOR MYEDITION FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR MYEDITION FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MYEDITION FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MYEDITION 4 AXOR MYEDITION ET UDTRYK FOR PERSONLIGHED. I PERFEKTION. 5 Skil dig ud fra mængden. Få opfyldt dit ønske om det unikke. Gå nye veje. Netop dét er

Læs mere

Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet Axor og Philippe Starck introducerer vandhvirvlen til håndvasken

Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet Axor og Philippe Starck introducerer vandhvirvlen til håndvasken Presseinformation Note til redaktionen: Information kan offentliggøres, men produktets lanceringsdato i Danmark er endnu ukendt (p.t. forventes det lanceret primo 2015). Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet

Læs mere

Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED. De nye ShowerSelect og Ecostat kappesæt til ibox universal.

Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED. De nye ShowerSelect og Ecostat kappesæt til ibox universal. Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED De nye og Ecostat kappesæt til ibox universal. 1 FUNKTIoN ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect # 15767, -000 ShowerSelect S # 15747,

Læs mere

Presseinformation. Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne

Presseinformation. Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne Presseinformation Fuorisalone 2015 i Milano Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne Hasselager/Milano, juni 2015. Axor, Hansgrohes

Læs mere

Raindance Select. Min brusefornøjelse.

Raindance Select. Min brusefornøjelse. Raindance Select Min brusefornøjelse. Hansgrohe. Brusefornøjelse 03 Min brusefornøjelse: Altid en rørende oplevelse De mange måder at opleve vandet på. Vand er rengørende og forfriskende. Vandet vasker

Læs mere

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart QR koderne i denne brochure, giver dig adgang til film, interviews, apps og meget mere. Download en QR læser til din smartphone, scan koden

Læs mere

Hansgrohe Brusernyheder. Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere

Hansgrohe Brusernyheder. Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere Hansgrohe Brusernyheder N Y H E D Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere Croma Select Håndbrusere, Porter sæt, brusersæt Croma Select S Multi håndbruser # 26800, -400 (16 l/min) # 26801,

Læs mere

Axor Massaud Badeværelsesplanlægning

Axor Massaud Badeværelsesplanlægning Axor Massaud Badeværelsesplanlægning Vores liv styres mere end nogensinde af hektik, stress og overanstrengelse. Og mere end nogensinde søger vi steder, hvor vi kan trække os tilbage og slappe af. Badet

Læs mere

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi.

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. Talis Designhistorie INNOVATION I HØJSÆDET. KVALITETSDESIGN. Sådan lykkes det igen og igen Hansgrohe og Phoenix Design

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

PuraVida er her. Oplev sensualiteten

PuraVida er her. Oplev sensualiteten PuraVida PuraVida er her. Oplev sensualiteten i badeværelset. Poetisk renhed og klarhed. Det er her vi oplever vandet, den flydende kilde til afslapning og farven hvid, i al dets skønhed. Hvid repræsenterer

Læs mere

hansgrohe Raindance Select S med PowderRain Blid og afslappende takket være fine, små dråber. Nyhed! PowderRain-strålen fra hansgrohe.

hansgrohe Raindance Select S med PowderRain Blid og afslappende takket være fine, små dråber. Nyhed! PowderRain-strålen fra hansgrohe. hansgrohe Raindance Select S med PowderRain NY Blid og afslappende takket være fine, små dråber. Nyhed! PowderRain-strålen fra hansgrohe. 2 hansgrohe Story hansgrohe Story 3 4 hansgrohe Story Afslappende,

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand.

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand. Brusesystemer Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, regndans der er flere ord for hvad man kan opleve under en Hansgrohe bruser. Og mens brusefornøjelsen er steget i takt med bruserstørrelsen,

Læs mere

bathroom Designer for your visions

bathroom Designer for your visions Designer visions for your bathroom EVERY bathroom needs A Dream. Som direktør for Axor mærket og barnebarn af firmaets grundlægger, kombinerer Philippe Grohe den visionære ånd fra den internationale designelite

Læs mere

Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck

Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Steel Axor Montreux Axor Carlton Axor Starck Axor Urquiola Axor Citterio Axor Citterio M Axor Massaud

Læs mere

Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED. Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien.

Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED. Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien. Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien. Crometta Håndbruser, Porter-sæt, Brusersæt Crometta Vario Håndbruser # 26330, -400 #

Læs mere

AXOR. KATALOGET FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR. KATALOGET FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR. KATALOGET FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR. KATALOGET FORM FOLLOWS PERFECTION En kort sætning ændrer, hvordan vi tænker, skaber og producerer. Den lyder: Form Follows Function. Det er et princip, der

Læs mere

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad Hansgrohe Sortiment 2019 Kvalitet til køkken og bad Standardpakken - Focus - god Håndvaskarmatur Focus 70 1-grebs håndvaskarmatur med løft-op bundventil. Krom. HG nr. 31730000 VVS nr. 702122004 Focus 70

Læs mere

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik Indhold Køkkenarmaturer Axor Starck... 04 Axor Citterio... 10 Axor Citterio M... 14 Axor Uno 2 /Uno... 16 Hansgrohe PuraVida... 22 Hansgrohe Talis... 28 Hansgrohe Focus... 32 Produktoversigt... 36 Teknik...

Læs mere

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik Indhold Køkkenarmaturer Produktoversigt Teknik Hansgrohe PuraVida... 04 Hansgrohe Metris... 10 Hansgrohe Talis... 16 Hansgrohe Focus... 20 Axor Starck... 28 Axor Citterio... 34 Axor Citterio M... 38 Axor

Læs mere

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS DESIGNER VISIONS FOR YOUR BATHROOM INDHOLD BRAND COLLECTIONS Hvad er et godt badeværelse?... 06 Axors mangfoldige stilarter... 08 Axor designpartnerne... 10 Making-of Axor Massaud... 12 Top of the World...

Læs mere

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration!

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio. Videreudviklingen af en succesfuld kollektion Med introduktionen af Axor Citterio kollektionen i 2003, blev begrebet luksus

Læs mere

Presseinformation. Produkter fra Axor og Hansgrohe vinder otte if DESIGN AWARDS. Prisregn for bad- og køkkenspecialisten fra Schwarzwald

Presseinformation. Produkter fra Axor og Hansgrohe vinder otte if DESIGN AWARDS. Prisregn for bad- og køkkenspecialisten fra Schwarzwald Presseinformation Prisregn for bad- og køkkenspecialisten fra Schwarzwald Produkter fra Axor og Hansgrohe vinder otte if DESIGN AWARDS Hasselager, februar 2016. Den højeste udmærkelse for fremragende design:

Læs mere

Axor Bouroullec Badeværelsesplanlægning: information & inspiration

Axor Bouroullec Badeværelsesplanlægning: information & inspiration Axor Bouroullec Badeværelsesplanlægning: information & inspiration i n d H o l d 04 kollektionen 08 konceptet 14 installation og indretning 28 Badeværelsesinspiration 39 produktoversigt Axor Bouroullec

Læs mere

Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning

Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Axor Citterio M. Storbyens tiltrækningskraft. Flere og flere mennesker flytter nu atter fra landet og ind til byerne. Men uanset hvor mangfoldige mulighederne er,

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

SKØNHED KOMMER INDEFRA

SKØNHED KOMMER INDEFRA SKØNHED KOMMER INDEFRA Nye produkter til indbygning: Skjul brusetermostaten eller håndvaskarmaturet i væggen og få flot, minimalistisk design i badeværelset 2 INDBYGGET ELEGANCE Stilrent skandinavisk design

Læs mere

NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE!

NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE! NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE! ERNE 2014 KÆRE LÆSER Som bekendt holder vi hos Hansgrohe aldrig op med at tænke nyt og skabe endnu smukkere ting til brugen af vand. Og nu har det endnu en gang nej, endda

Læs mere

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Hansgrohe Teknisk information Effektive produkter til Hotel- og restaurationsbranchen EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Økonomiske besparelser med garanti Certificering

Læs mere

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær og

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på Select: Innovation for større glæde i

Læs mere

ibox universal Indretning og installation

ibox universal Indretning og installation ibox universal Indretning og installation 1 ibox universal Én for alle Indledning ibox universal Installationsrevolutionen fortsætter 4 Basis for alle standard- og termostatløsninger 6 En million gange

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

Idéer til badet. Brusere og armaturer

Idéer til badet. Brusere og armaturer Idéer til badet. Brusere og armaturer I n d h o l d. Teknologier 10 fakta og præferencer fra brusebadet. 4 Select Kvalitet Made by Hansgrohe. 6 Skift stråletype med et enkelt tryk på Select-knappen og

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

4 *paqplj#bmynmn* Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning

4 *paqplj#bmynmn* Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Danmark Hansgrohe Jegstrupvej 6 DK-8361 Hasselager Tel. +45 86 287400 Fax +45 86 287401 info@hansgrohe.dk www.hansgrohe.dk Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning DK-Axor Citterio M Badeværelses- og udstillingsplanlægning

Læs mere

2.995, , , ,- Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , ,-   Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705539104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramiske ventiloverdele Høj svingtud 5 års drypgaranti 2.995,-

Læs mere

Perfect your me-moment.

Perfect your me-moment. Perfect your me-moment. De ny Oras Apollo og Oras Nova The Singer. Tiden under bruseren er et sjældent øjeblik, du har helt for dig selv din daglige mig-tid. Uanset din specielle stil om du er sanger eller

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk

nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk nyhed GROHE Rapido Udviklet i samarbejde med fagfolk www.grohe.dk GROHE Rapido side 2 nyhed GROHE Rapido Den nyskabende indbyggede løsning fra GROHE Der kan ikke herske tvivl om, at indbyggede badeværelsesarmaturer

Læs mere

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Presseinformation Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Logis: Ny projektserie fra Hansgrohe Hasselager, september

Læs mere

Velkommen. til BadDesign

Velkommen. til BadDesign Velkommen til BadDesign BadDesign Aarhus er dit nye inspirationsunivers Hos BadDesign Aarhus finder du masser af inspiration til dit nye badeværelse. Her kan du gå på opdagelse i de mange flotte billedgallerier,

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation også af de nye ShowerSelect kappesæt.

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation også af de nye ShowerSelect kappesæt. Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation også af de nye kappesæt ibox universal Én for alle Lige siden ibox universal blev introduceret, har den været den første

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

hansgrohe Unica Comfort: Robuste bruserstænger, der giver komfort og sikkerhed under bruseren

hansgrohe Unica Comfort: Robuste bruserstænger, der giver komfort og sikkerhed under bruseren Presseinformation hansgrohe Unica Comfort: Robuste bruserstænger, der giver komfort og sikkerhed under bruseren Brusekomfort med sikkert greb Hasselager, april 2017. Den blev opfundet af virksomhedens

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Oftest er det de enkle, daglige ting i vores liv, der ved hjælp af farven, klangen eller smagen er afgørende for vores livsglæde. Dertil hører også brusebadet.

Læs mere

RainBrain Planlægning og installation.

RainBrain Planlægning og installation. RainBrain Planlægning og installation. Intelligent brusekomfort. Takket være RainBrain, bliver brusebadet intelligent og brusefornøjelsen bliver endnu større. Via RainBrain kan en lang række funktioner

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

GROHE armaturer til køkken og bad

GROHE armaturer til køkken og bad www.grohe.dk GROHE armaturer til køkken og bad I denne brochure introduceres et udsnit af GROHEs produkter og sortiment. Ønsket er at præsentere de mange muligheder og løsninger, GROHE kan tilbyde til

Læs mere

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance select s 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance select s 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160 Katalog2013 A r m a t u r Håndbruser Hovedbruser Avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 Raindance select s 150 Raindance E 360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta

Læs mere

Hansgrohe SE havde stor succes på verdens største VVS-fagmesse ISH 2015 i Frankfurt

Hansgrohe SE havde stor succes på verdens største VVS-fagmesse ISH 2015 i Frankfurt Presseinformation Hansgrohe SE havde stor succes på verdens største VVS-fagmesse ISH 2015 i Frankfurt Produktnyheder, prisregn og publikumssucces Frankfurt/Hasselager, marts 2015. Hansgrohe SE har kun

Læs mere

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE nyhed 05/2006 - Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nye brusere med GROHE DreamSpray teknologi New GROHE DreamSpray Showers

Læs mere

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102 indholdsfortegnelse.qxd 07-11-2011 09:37 Side 1 Indholdsfortegnelse Hansgrohe Axor Brusere Showerpipes 4 Brusersæt 8 Håndbrusere 16 Bruserstænger & holdere 20 Tilbehør til bruserstænger 22 Hovedbrusere

Læs mere

Ny Oras Cubista tidløst design til alle formål

Ny Oras Cubista tidløst design til alle formål Ny Oras Cubista tidløst design til alle formål Ny Oras Cubista komplet program af armaturer til alle formål Designet på de nye Oras Cubista armaturer er inspireret af kubismens geometriske former: Kegler,

Læs mere

Perfektion kommer med detaljerne. Visign betjeningsplader fra Viega.

Perfektion kommer med detaljerne. Visign betjeningsplader fra Viega. 2 Perfektion kommer med detaljerne. Visign betjeningsplader fra Viega. Farver, lys og indretning giver rummet udtryk. Men det er detaljerne, som giver karakter. Detaljer som Visign betjeningsplader fra

Læs mere

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

GUSTAVSBERG/ ATLANTIC SMART DESIGN ER GODT DESIGN

GUSTAVSBERG/ ATLANTIC SMART DESIGN ER GODT DESIGN GUSTAVSBERG/ ATLANTIC SMART DESIGN ER GODT DESIGN ATLANTIC / ARMATURER SKABT TIL EN MERE BEHAGELIG HVERDAG Gustavsbergs nye armaturserie er et godt bevis på, at smart design er godt design. Atlantic er

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik Indhold Køkkenarmaturer Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M...

Læs mere

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Ceratherm er en serie af funktionelle termostater i flot og enkelt design. Under sit rene, strømlinede udseende gemmer sig en verden af teknologi

Læs mere

Presseinformation. Fokus på design var vejen ind på markedet. Hansgrohe A/S fejrer 30 års jubilæum

Presseinformation. Fokus på design var vejen ind på markedet. Hansgrohe A/S fejrer 30 års jubilæum Presseinformation Hansgrohe A/S fejrer 30 års jubilæum Fokus på design var vejen ind på markedet Hasselager, april 2017. Hansgrohe A/S kunne den 1. marts 2017 fejre 30 års jubilæum som dansk datterselskab

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Indhold Mora MMIX... 1 Mora Cera... 2 Mora Rexx... 3 Mora Styxx... 4 Mora Izzy... 5 Mora Classic... 6 Mora Care... 7 Brusersæt og tilbehør... 8 Bundventiler...

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

s i m p l y S c a n d i n a v i a

s i m p l y S c a n d i n a v i a s i m p l y S c a n d i n a v i a 5 Christian Bjørn Design Christian Bjørn Design har gennem de seneste 25 år udviklet mange produkter for skandinaviske virksomheder, og flere af dem har høstet internationale

Læs mere

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m Be inspired by Danish Design Tradition i e n m o d e r n e f o r m Inspireret af den fransk-klassiske og romantiske landstil er de nye 1-grebs Tradition armaturer fra Damixa et perfekt eksempel på et klassisk

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

INSTALLATØR MAPPE. grohe.dk

INSTALLATØR MAPPE. grohe.dk INSTALLATØR MAPPE GROHE TEKNOLOGIER GROHE ECOJOY Integreret vandbesparelsesteknologi reducerer vand og energiforbruget uden at gå på kompromis med design og nydelse. GROHE STARLIGHT Et skinnende flot udseende

Læs mere

Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus

Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus Presseinformation Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus Det smukkeste værktøj i køkkenet Hasselager, maj 2015. Madlavningsprogrammer,

Læs mere

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug Oras Oras Optima Optima Family Disse armaturer har noget nyt, noget smart, noget ekstra i sig de er mere end bare et armatur. De smarte funktioner gør brugen af armaturet lettere, mere sikkert og mere

Læs mere