Generalforsamling onsdag d i Ottestrup forsamlingshus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus"

Transkript

1 Generalforsamling onsdag d i Ottestrup forsamlingshus Henrik (formand) byder velkommen! 1) Valg af dirigent: Peter Filtenborg. Konstaterer at generalforsamlingen er lovlig og beslutningsdygtig, da den er indkaldt i tide. 2) Bestyrelsens beretning: Kort oprids om vejene fra sidste år hvor vi valgte på den ekstraordinære GF. at tage det løsningsforslag, som betød, at vi stoppede alt arbejde med advokaten ang. vejene, og at vi ikke ville bruge flere penge på undersøgelser etc. Det betyder, at vi har overtaget vejene som de er. I den anledning sendte bestyrelsen en nyhedsbrev ud til GE (grundejerne), hvor vi gerne modtog ideer til hvorledes vi skulle holde vejene fremover, med bla. henblik på reparationer. Bestyrelsen modtog ingen tilbagemeldinger fra GE. Udvikling af de grønne områder; møder med kommunen har vist, at det næsten er umuligt at få tilskud til legepladser etc. Det kræver stort arbejde at søge, og selvom der søges, så er det ikke sikkert at man får noget. Mie valgte at fratræde bestyrelsen, men lovede at sørge for regnskabet. Søren Jonshaven 5 (suppleant) indtrådte i Mies sted. Spørgsmål/kommentar til punkt 2) Dirigenten spørger: mht. dræn på stierne ved jonsgården og ved Jonshaven (mod musik Kvarteret) der står ofte meget vand. Henrik (formand) undersøger sagen. Spørges fra salen: dræn ved mosen? Formanden forklarer, at de blev ødelagte, men burde være reetableret igen. Ligeledes blev der fjernet en del buske, der også burde være genbeplantet. - Ingen vandproblemer ift. sidste år Det bare område op mod omfartsvejen vil blive ordnet så det ser pænt ud, men om det på sigt vil hører til GF vides ikke. Dog burde der være skelpæle som viser hvor vores område afgrænset - ikke undersøgt hvor de står. 3) Regnskab Godkendt Ligger på hjemmesiden 57 GE og alle har betalt Spørgsmål til regnskabet 3)

2 Der spørges fra salen: hvad dækker lyskilde budgettet? Mie forklarer, at halvdelen er strøm og den anden halvdel er vedligeholdelse herunder udskiftning og rengøring mm. af lyskilder Der spørges fra salen: hvilken lyskilde der bruges sparerpære? Det vides ikke, men bestyrelsen vil følge op på det. Evt. kan skiftes til sparerpære når der alligevel skal skiftes lyskilder 4) Rettidigt indkomne forslag Formanden fortæller at bestyrelsens rolle er at koordinere den indsats der laves af medlemmerne medlemmerne (GE) laver benarbejdet. 1.3 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser af enhver art i forbindelse med de under foreningens område hørende ejendomme.! Grundejerforeningen er berettiget til at fremskaffe og administrere de midler, der skal anvendes til realisering af foreningens formål, herunder fastsætte nærmere regler for, hvorledes medlemmer skal betale bidrag, samt til at underskrive og lade tinglyse deklarationer med eller uden pant.! De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. Foreningen er pligtig efter påkrav at tage skøde på eventuelle fællesarealer m.v. med derpå værende anlæg.! Før et forslag opfylder kriterierne til afstemning på en GF, skal de indeholde: 1) Anskaffelsespris 2) Vedligeholdelsespris 3) Placering 4) Tilladelser/forsikring 5) Hvem gør hvad? Fx opsætning, daglig tilsyn etc. Forslag (der opfylder kravene til afstemning) 1) Anlæggelse af græsareal til fodboldbane (fra GF 2013 skulle bestyrelsen indhente tilbud og fremlægge det til afstemning på GF 2014) Græsset er pt. grov græs og slås 5 gange årligt, fremover vil det slås 22 gange og kategoriseres som fingræs. Arealet bliver tromlet så div. Ujævnheder forsvinder (5.500kr) Efter etableringen er ekstra udgiften til vedligeholdelse kr. årligt. Spørges fra salen: Er det med fodboldmål? Formanden svarer NEJ Spørges igen fra salen: hvad hjælper det med et fodbold areal uden mål? Bestyrelsen kan ikke indkøbe mål og sætte dem op, det vil blive betragtet som legeplads og vil derfor komme under disse betingelser, hvilket koster mange penge, da der skal være daglig, månedlig og årlig tilsyn samt forsikring på. Derimod kan bestyrelsen ikke forbyde, hvis nogle GE opsætter mål til formålet, da der ikke vil være de samme regler gældende og derfor ikke kræver alle tilsyn og forsikringer mm. På GF 2013 ønskede GE dette, derfor er det allerede beregnet med i budgettet for 2014 (kunne ikke stemmes om forslaget i 2013 da det var under evt.)

3 Iflg. Vedtægterne så er GF bemyndiget til at vedtage beslutninger såfremt at 50% af de tilstedeværende ønsker forslaget for. 1) Der stemmes med håndsoprækning overvældende flertal: FOR Ikke afstemnings berettigede forslag 1) Indkøb og opsætning af hjertestarter inkl. Abonnement 2) Indkøb og opsætning af shelter ved højen 3) Anlæg af grussti i østlig ende af Jonshaven 4) Opsætning af fodboldmål på det store grønne areal 5) Vedligeholdelse af udsigtshøjen inkl. Plantning af træ og opsætning af bænk 6) Opsætning af skraldespande langs stierne (tømning skal fortages af dem, der slår græs) 7) Beplantning ud mod omfartsvejen 8) Anlæg af legeplads Arbejdsgruppe frivillige - Dirigenten forslår, at dem der har stillet forslagene burde deltage i arbejdsgrupper. (opfylder desværre ikke afstemningskravene) - Brian og Ane fra Jonsvangen 23 vil deltage i arbejdsgruppen - Lars fra Jonsgården?? har givet udtryk før mødet, at han også gerne deltager i arbejdsgruppen (ikke tilstede på GF) Brian og Ane tager kontakt til ham og aftaler nærmere Henrik Jonsvangen mener ikke at en hjertestarter hører under grundejerforeningen, andre mener at den gør (Brian/Ane). - Det er en god ide (stemningen er for) og der diskuteres, at når der er priser så kan man evt. lave en privat indsamling og herefter lade grundejerforeningen om at betale vedligeholdelsen. (ikke voldsomme mange penge i foreningen at gøre godt med) - Hvor skal den placeres etc. Er næste spørgsmål, arbejdsgruppen går videre med dette. Bestyrelsen ønsker at arbejdsgruppen laver en prioriteret liste med alle ønsker, og kravene skal være opfyldt således at der til næste GF kan stemmes. - Alle kan indkalde til ekstraordinær GF og evt. lave afstemning om et forslag der opfylder kravene. Formanden fraråder dog at lave for mange af disse, for ellers kan vi afholde møder hele tiden. Vent til GF 2015 hvis muligt Spørges fra salen om vi kan stemme om prioriteringen nu? umuligt da vi intet kender til omkostninger mm. Vi kan stemme når vi kender mere til tingene. 5) Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent (stigning af grøn vedligeholdelse) Fortove vedligeholdes Såning af græs på gasledningen Resten af budgettet for 2014 er ens fra 2013 (Inex regulering tilføjet) - Budget godkendt Kontingent er uændret (3500kr pr. grund) 6) Valg til bestyrelsen A) Mie Lundgreen Genvalgt (kasserer) B1) Søren Lauridsen Genvalgt (bestyrelsesmedlem) B2) Thomas Saxe Jensen Genvalgt (bestyrelsesmedlem) C1) Ane jonsvangen 23 valgt (suppleanter)

4 C2) Michael Jonsgården 26 valgt (suppleanter) D1) Thea Lindhardt Johansen Genvalgt (Revisorer) D2) Niels Jonsgården 12 valgt (Revisorer) E1) Linda Daugaard Dolmer Genvalgt (revisor supp.) E2) Solveig Filtenborg Genvalgt (revisor supp.) 7) a) Ordensreglement Formanden opridser lidt herfra.husk!!! Haveaffald må IKKE smides på tomme grunde Feje og vedligehold vejen ud for ens grund INGEN parkering på vendepladserne!! tænk på renovationsmændene og andre i større biler Tvister løses mellem naboerne, kan det ikke lade sig gøre, kan man komme til bestyrelsen Forslag fra salen: indskrives i ordensreglementet at der laves højderegler på træerne ind mod naboer, således at man ikke risikerer at miste solen/aftensolen etc. - Formanden kommenterer, at det er svært at håndhæve selvom det står i ordensreglementet, vil derfor foreslå dialog med naboen i stedet. b) Arbejdsdag søndag den 6. april kl Skrald i hæk/buske Vært med kaffe/kage/hygge socialt arrangement mens området forskønnes Nabohjælp skilt i jorden (indkøbt efter afstemning af GF2013) - der vil komme flere punkter på selve dagen bestyrelsen arrangerer dette gebyr på 300kr for udeblivelse (minimum 1 deltager pr. grund) (kontingent fastsat på GF 2013) Mødested: kommer op på hjemmesiden samt mere info Spørges fra salen: hvem står for beskæring af træerne, (fælles område) der står tæt på GE hække således disse ikke ødelægges? bestyrelsen finder ud af dette Thomas Saxe Jensen har hidtil stået for kontakten til grønvedligeholdelse, men er interesseret i at lade en anden overtage gerne fra arbejdsgruppen. Dette gør Brian fra jonsvangen 23 da han ikke mener vi får hvad vi betaler for og brænder derfor for, at holde dem mere op på aftalen. Formanden spørger salen: hvordan synes i at det ser ud? - generelt er folk tilfredse - for meget græs i stierne - ift. Hvor stort et område det er så er prisen fair (diskuteret lidt om vi betaler for meget) spørges fra salen: hvem bestemmer om det er grov eller fingræs? - En vurdering der blev taget i sin tid. Ønskes ændringer skal det foreslås til bestyrelsen. Der ligger kort på hjemmesiden der viser hvor der er grov og fingræs Kommentar fra salen: fastsættelse af dato for GF og arbejdsdage således man altid ved hvornår de finder sted og kan planlægge ud fra det. Stemning for dette? Ja, derfor finder bestyrelsen faste datoer fremover. I januar måned vil datoen for næste GF figurere på hjemmesiden. (GF afholdes i marts) Arbejdsdag foråret vil fremover være 1. søndag i april såfremt palmesøndag eller påskedag falder her flyttes arbejdsdage til søndagen efter. Arbejdsdag efterår vil fremover være 1 søndag i oktober

5 Referent: Susanne Cramer Johansson

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

3.a Henrik beretter om året der gik samt spørgsmål mm fra grundejerne:

3.a Henrik beretter om året der gik samt spørgsmål mm fra grundejerne: Referat af generalforsamlingen 20 marts 2013. Referat: Susanne (Mie og Henrik) Punkt Referat 1. Formanden, Henrik, byder velkommen og der vælges en dirigent, Ulrik. Det konstanternes at der er rettidig

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

Stikordsregister V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen LØKKEN anno 1977, omfattende grunde og institutioner på:

Stikordsregister V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen LØKKEN anno 1977, omfattende grunde og institutioner på: Stikordsregister Adresse, foreningens... 02 Adresseændring... 08 Afholdelse af bestyrelsesmøder... 14 Afstemning... 11 Beslutningsdygtig... 14 Bestyrelsens sammensætning... 13 Daglig ledelse af foreningen...

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Farum Nord-Øst". 2 Foreningens hjemsted er Furesø kommune under Hillerød ret, der er

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Tranegaarden Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegaarden 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN 1 Navn 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsgården 2 Hjemsted 1. Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 3 Formål 1. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst" CVR Nr

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skæring Sandager Øst CVR Nr V E D T Æ G T E R 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen " CVR Nr. 35548211 Foreningens hjemsted er Århus Kommune og dens værneting er byretten i Århus 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Birk Skovpark

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Birk Skovpark VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Birk Skovpark NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Brik Skovpark.. 2. Foreningens hjemsted er Skjern Kommune. 3. Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Beboer- og Grundejerforening Brombjerg

Vedtægter for Beboer- og Grundejerforening Brombjerg Vedtægter for Beboer- og Grundejerforening Brombjerg 1. Navn Foreningens navn er Beboer- og Grundejerforening Brombjerg. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune under Sønderborg ret, der

Læs mere

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Indholdsfortegnelse: 1 Navn, hjemsted, formål 2 Medlemmerne og foreningen 3 Ejerskifte 4 Kontingent og gæld 5 Generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Rosenparken Dato

Grundejerforeningen Rosenparken Dato Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Rosenparken 2 Foreningens hjemsted er Bramming Kommune under Ribe ret, der er foreningens værneting. 3 Ifølge lokalplan nr.

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN august 2009

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN august 2009 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN HYRDEENGEN 2. Foreningens hjemsted er Vallensbæk Kommune under Brøndbyernes Ret, der er foreningens værneting. 3. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården"

Vedtægter Grundejerforeningen Skovsgården Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården" 3.1 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser af enhver art - som grundejere - i forbindelse med de under

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE VEDTÆGTER 1993 Vedtægter 1993 Foreningens navn er "Søndermarkens Grundejerforening og Antennelaug" 1 2 Foreningens hjemsted er Odense kommune under Odense By- og Herredsret,

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

Parkbebyggelsen SØNDERSØHAVEN. Vedtægter

Parkbebyggelsen SØNDERSØHAVEN. Vedtægter Parkbebyggelsen SØNDERSØHAVEN Vedtægter 13.06.1984 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Søndersøhaven Dalsø Park, 3500 Værløse. INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Foreningens navn... 1 2. Foreningens hjemsted...

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Stiftende generalforsamling - Velkommen

Stiftende generalforsamling - Velkommen Stiftende generalforsamling - Velkommen Dagsorden 1. Registrering af fremmødte 2. Velkommen 3. Valg af ordstyrer 4. Valg af referent 5. Valg af stemmetællere 6. Gennemgang af vedtægter 7. Afstemning om

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Vedtægter. for. Parcelforeningen Toppen. Helenelyst. Brabrand

Vedtægter. for. Parcelforeningen Toppen. Helenelyst. Brabrand Vedtægter for Parcelforeningen Toppen Helenelyst Brabrand 3. udgave revideret efter generalforsamlingen 2011 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Parcelforeningen Toppen. 2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN

Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN Foreningens navn er "Grundejerforeningen MUNKERISPARKEN". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune under Hørsholm ret, der er foreningens værneting. 1 2 3 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Foreningens hjemsted er Frederikshavn kommune under Hjørring retskreds, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Frederikshavn kommune under Hjørring retskreds, der er foreningens værneting. Vedtægter udgave 2016 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN SOLBAKKEN Kandestederne, 9990 Skagen Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Solbakken". 2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl 01-09-2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl. 20.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formanden for forretningsudvalget har ordet.

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Grundejerforeningen Rugvænget de ulige Vedtægter 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Rugvænget de ulige.

Grundejerforeningen Rugvænget de ulige Vedtægter 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Rugvænget de ulige. Grundejerforeningen Rugvænget de ulige Vedtægter 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Rugvænget de ulige. 2 Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers by- og herredsret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN BAVNEBJÆRGSPARK. Foreningens hjemsted er Furesø Kommune under Hillerød ret, der er foreningens værneting.

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN BAVNEBJÆRGSPARK. Foreningens hjemsted er Furesø Kommune under Hillerød ret, der er foreningens værneting. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN BAVNEBJÆRGSPARK 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen BAVNEBJÆRGSPARK. Foreningens hjemsted er Furesø Kommune under Hillerød ret, der er foreningens værneting. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GRUNDEJERFORENINGEN SKÅDE HØJGÅRD".

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SKÅDE HØJGÅRD. Grundejerforeningen VEDTÆGTER FOR "GRUNDEJERFORENINGEN SKÅDE HØJGÅRD". NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Skåde Højgård". 2. Foreningens hjemsted er Århus Kommune under

Læs mere

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge J.nr. 955-2246 UT/LD VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge 1 Vedtægter for Grundejerforeningen Tejnvej?? Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby.

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. J. nr. 48838-0 Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej)

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN 1. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) 2. Foreningens hjemmested er: JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Grundejerforeningen

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N -1- Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er: Grundejerforeningen Askehøjen. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 1. 2. Grundejerforeningens formål

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørbækhave. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Ørbækhave". Foreningens hjemsted er Odense kommune.

Vedtægter for Grundejerforeningen Ørbækhave. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ørbækhave. Foreningens hjemsted er Odense kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Ørbækhave. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Ørbækhave". Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen

Vedtægt for Grundejerforeningen Vedtægt for Grundejerforeningen Varbjerg Strand September 1984 Maj 2010 Vedtægterne tilhører parcellen VEDTÆGT FOR GRUNDEJER- OG LEJERFORENINGEN VARBJERG STRAND 1 Foreningens navn er Grundejer- og lejerforeningen

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 1. Valg af dirigent. Maj-Britt blev valgt. Og erklærer den ekstraordinær generalforsamling for lovlig. 2. Valg af 3 stemmetællere. Stemmetællere valgt.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkedraget Syd. 2 Foreningens hjemsted er (Egtved) Kolding Kommune under Vejle retskreds,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget Vedtægter for Grundejerforeningen Gartnervænget 1 Grundejerforeningen, der er hjemmehørende i Skanderborg kommune, er stiftet i henhold til lokalplan nr. 93 og tinglyst på parceller udstykket fra matr.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EJBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EJBY BYLAUG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EJBY BYLAUG Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er: "Grundejerforeningen EJBY BYLAUG" Foreningens hjemsted er: Skovbo Kommune Foreningens adresse er:formandens

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat Valg af dirigent Ove Henriksen Valg af stemmetællere: Hugo nr. 33 og Laila nr. 54 Bestyrelsens beretning ved formanden Velkomst til nye grundejere Årets gang i bestyrelsen:

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Skovbrynet.

Vedtægter for Grundejerforeningen Skovbrynet. 1 - Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovbrynet. 2 - Hjemsted: Foreningens hjemsted er Hørning i Skanderborg Kommune. Formål: 3.1. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Forslag fra Bjarne Dahl, Fjordparken 404, Carsten Sørensen, Fjordparken 406 og Tom Nørtoft, Fjordparken 174

Forslag fra Bjarne Dahl, Fjordparken 404, Carsten Sørensen, Fjordparken 406 og Tom Nørtoft, Fjordparken 174 Side 1 af 8 Side 2 af 8 Side 3 af 8 Vedr. vedtægternes 7 - dagsorden punkt 4. Forslag fra bestyrelsen. Da bommene på stierne har vist sig at være til stor gene for kørsel med barnevogne og i nogle tilfælde

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Grundejerforeningen Utzons Allé :30

Grundejerforeningen Utzons Allé :30 Generalforsamling Grundejerforeningen Utzons Allé 2019-05-15 19:30 Agenda 1. Indlæg fra Bo Trygt konsulent, Richard Andersen 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere