Spørgsmål til OE Kabel TV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål til OE Kabel TV"

Transkript

1 Spørgsmål til OE Kabel TV spørgsmål 1: Hvordan forbruges 12-fiber linierne? Hvordan er de fordelt på telefoni, intranet og TV fordelingsnettet? svar 1: intranet og telefoni kører på samme kabel. Der vil til hver blok være 6 fibre til data/telefoni og 6 fibre til kabel-tv spørgsmål 2: Trækkes der ca. 50 stk. 12-fiber kabler helt ind i hovedstationen? Svarende til et 12-fiber kabel fra hver boligblok. svar 2: der vil ifølge vor planlægning være 26 kabler a 24 fibre.. spørgsmål 3: Vi mangler en skematisk oversigt over hvilke forstærkere der placeres hvor i systemet. Bedst med model angivelse, så det er til at gennemskue systemet. svar 3: se vedlagte skitse spørgsmål 4: Hvor vil antenneforeningen fremover kunne købe sine abonnementer på de enkelte TV kanaler? Ex. i dag kan vi mikse mellem CanalDigital og TDC/Dansk Kabel TV, samt for nogles vedkommende, direkte hos rettighedshaveren. svar 4: programmer kan købes hos de nuværende leverandører, eller OE kan være behjælpelig med indkøb Ligeledes kan vi evt være behjælpelige med individuelle opkrævninger med individuelt pakkevalg. spørgsmål 5: Hvad koster service på TV anlægget? svar 5: Service koster de første 2 år kr. pr. år.

2 spørgsmål 6: Der er ikke oplyst hvilke andre danske firmaer der vil kunne yde service på de tekniske komponenter af anlæggene. Vi skal have en eller anden form for information så vi VED at der ER andre danske firmaer som vil kunne yde service på de tekniske komponenter. Det kunne fx. være danske grossist navne eller lignende. svar 6: Service kan ydes af: Witronic A/S, Rødovre S & W Elektroservice, Odense Alt Data, Haderslev Nisel (CVR ), Ålborg Motech (CVR ), Ålborg Telefoni spørgsmål 7. Hvilket udstyr skal hver enkelt bruger have for at gennemføre en telefonsamtale. Svar 7: Da der bruges IP-telefoni i systemet, skal der hos kunden installeres en adapter til konverteringen af analog signal til IP-telefoni. (Den svarer til ISDN boksen på fastnettelefoner). Denne er medregnet i tilbudet. Hvis det ønskes hos kunden kan der også bruges en ren ip-telefon, disse har typisk flere funktioner end en alm. analog telefon. spørgsmål 8: Hvad er en Mactel telefon central for noget? Hvorfor er der ikke nogen billeder af sådan en central? svar 8: Mactel telefonicentral er et PBX baseret på åben arkitektur. Systemet er gearet til at kunne håndtere flere forskellige codec* som bla. GSM,G.729(kræver licens), G.723.1, Linear, Mu- Law, A-Law, ADPCM, G.726, ILBC, LPC-10, alt dette er med til at give suveræn lyd kvalitet. Og hvis det ønskes, fungere som et led i en redundant løsning med flere Mactel centraler. Flere anerkendte firmaer er i gang med et skift til en total ip baseret telefoni løsning. Og et skift til fremtidens telefoni nu, vil bringe Roskilde et skridt nærmerel mod den globale digitale fremtid. spørgsmål 9: Hvor kan vi komme til at afprøve en Mactel telefon løsning i stil med den som tilbydes os? Svar 9: Vi vil gerne arrangere et møde hvor i kan se og prøve centralen hos os her i Odense, hvor en sådan central er installeret, som et tilbud til de af mulige beboere vi betjener med internet. (De beboere betjener vi med kabel-tv)

3 Internet forbindelse spørgsmål 10 Hvad hvis vi vil have fuld hastighed for alle, og så lave nogle prioriterings nøgler i routerne som er anderledes end blot et kø system hvor man får en maksimal hastighed på nogle kbps eller Mbps? Er det muligt på systemet? Svar 10: Ja, det er muligt for alle kunderne at dele forbindelsen. Så der for én kunde kan (hvis det ønskes) kan opnå fuld båndbrede svarende til backbonekapaciteten. Når flere brugere begynder at bruge internettet, vil systemet automatisk fordele båndbredden. Dette vil for superbrugere give en god hastighed. Men kan kræve større båndbrede. spørgsmål 11: Hvorfor kun 100Mbps linier gennem hele intranet systemet? Der må da findes prisbillige løsninger så vi kan have 1Gbps fiber forbindelser fra blokkene og frem til hovedstationen. Svar 11: Efter at havde analyseret nettet kom vi frem til at der samlet ikke var brug for mere en 100Mbit mellem underkrydsfelt og hovedkrydsfelt. Men hvis det ønskes vil vi gerne installere 1Gbit moduler i vores switche. Set i lyset af spørgsmål 4 vil dette være en god ide. (Der foreskrives 4 Mb pr 100 brugere, d.v.s. at der maksimalt er behov for ca. 65 Mb backbonekapacitet, hvis samtlige beboere er tilsluttet, og det vil være den hastighed en af de brugere vil have, hvis han er alene på nettet) spørgsmål 12: Der står at Hovedkrydsfeltet er gigabit switche, men den medfølgende dokumentation på en fiber switch er kun til 100Mbps forbindelser, og har ingen gigabit switche. Hvordan hænger det sammen? svar 12: Såfremt man ønsker at køre 1 Gb ud til underswitchene skal disse forsynes med et modul.(minigbic 2-port modul 1000 Mbps). Dette modul er af fabrikat level1 og er indeholdt i vort tilbud. spørgsmål 13: Kan vi køre fuld hastighed på intranettet uanset hvilken Internet aftale man har? Så vi fx. kan køre Video-on-demand systemer over intranettet. Svar 13. Der var i licitations matrialet givet udtryk for en begrænset forbindelse til internettet, men ikke fuld hastighed internt. Hvis dette ønskes kræver det en ændringen af opstillingen. Dette vil kunne ske uden størreproblemer og uden yderligere omkostninger. Ved brug af 1 Gb switche vil systemet kunne håndtere video-on-demand

4 spørgsmål 14: Vil det være muligt at køre på INTRAnettet, uden at der gives adgang til Internettet. Så vi fx. kan se INTRAnet serveren, samt køre en intern mail løsning, samt stille game servere til rådighed for alle beboere, samt internt benytte Video-on-demand? svar 14. ja spørgsmål 15: Hvilke data hastigheder kan der køres over en 1550nM optisk fiber? Kan der købes eksisterende udstyr så den type fiber kan benyttes til fx. 1Gbps og 10Gbps? svar 15. Til data bruges 1310 nm. Hastigheden på dette er pt begrænset af sende/modtage udstyret og den er pt. 10 Gb. Support spørgsmål 16: nævnes kun i forbindelse med All-in-one løsningen. Der må da også være en support aftale for den hoved løsning som vi har efterspurgt. Telefoni support er nævnt i udbudsmaterialet at skulle strække sig til på hverdage. svar 16: der er den samme supportadgang for alle løsninger. Supporten er åben ma-fr til og lø-sø og helligdage til Overvågning spørgsmål 17: nævnes kun i forbindelse med All-in-one løsningen. Der må da også være en overvågningsaftale for den hoved løsning som vi har efterspurgt. svar 17. Der er overvågning på alt udstyr på hovedstationen, og det omfatter såvel temperatur som drift.

5 Support aftale på det samlede anlæg spørgsmål 18: Hvad vil en support aftale koste? Vi skal trods alt have nogen som vi kan ringe til hvis der går noget galt i systemet, eller der skal justeres signal på en af sattelit modtagerne og ligende. Eller er dette incl. i abonnements priserne. svar 18: Serviceaftalen på kabel-tv omfatter også ændringer af satellitfrekvenser mm. Stabilt arbejdsmiljø for hovedstationens elektronik spørgsmål 19: Hvordan vil man sikre sig at der er en fornuftig driftstemperatur i hovedstationen? svar 19: Hovedstationen vil som en del af tilbuddet omfatte et airconditionsanlæg, der sikrer en driftstemperatur på gr. C.

6 Spørgsmål til Fugmann Kommunikation A/S Hvad betyder det, at der er medleveret materiale fra ComX Networks og TDC Kabel TV? Betyder det at den enkelte beboer kan vælge at benytte hele eller dele af ComX Networks modellen hvis de ønsker det og/eller benytte TDC Selector Hvad koster det for den enkelte bruger at lave en aftale med ComX Networks? Vil vi kunne få en eller flere af TDC Kabel TV s QUAM sprog pakker ind på anlægget? Vi bemærker at ComX Networks minutpriser på telefoni er særdeles interessante. Vi bemærker også at ComX Networks allerede har en eksisterende Video-On-Demand løsning. Vil vi kunne spare noget ved at genbruge de eksisterende hovedkabler for TV forsyning Kan der laves tre hovedstationer på telefonien i stedet for to?

7 Uddybende spørgsmål til TeleLet Hvorfor er Internet boksene seriel koblede og ikke parallel koblede, dvs. alle blok switche er direkte forbundet til Internet hoved centralen? Hvad er pris forskellen på at lave et parallelt net i stedet for et seriel net? Vil man kunne spare noget af det dyre Switch udstyr? Vi har brug for en prognose over hvornår det eventuelt bliver nødvendigt at opdatere hastigheder internt i systemet i afskrivningsperioden. Hvad betyder: Antallet af aktive brugere opgøres 1 gang hver måned via det samlede antal samtidige brugere middelet over måneden.? I forbindelse med fastsættelse af tilgængelig båndbredde, så opgøres det efter antallet af betalende brugere i en måned og det antal angiver den minimum båndbredde der skal være for at opfylde regnestykket: 4Mbps/100 brugere. Brugere skal ikke dokumentere deres behov for en offentlig IP adresse, hvis de ønsker en, og er villige til at betale extra omkostningen, så skal de have en fast offentlig IP adresse stillet til rådighed. Sikkerhed for ordentlig fælles båndbredde. I 2003 blev der talt om 4Mbps/100 brugere, med en 2Mbps oplevelse hos brugerne. I det foreliggende tilbud, regnes stadig med 4Mbps/100 brugere, men med en kbps oplevelse. Hvad gør vi for at sikre balancen mellem, stabil/forudsigelig abonnementspris, realistiske gennemsnitstal og forøgelse af fælles båndbredde. På en måde så brugerne også forstår at de skal forvente at betale lidt mere, når de bruger nettet mere og mere. Med udgangspunkt i at sommeren 2003 var 4Mbps/100 brugere et godt salgsargument, sammenholdt med hypotesen: Forbruget af båndbredde fordobles på 18 måneder så skal vi i sommeren 2004 have 6Mbps/100 brugere, og sommeren 2005 skal tallet være 11mbps/100 brugere, for at kunne fastholde en oplevelse hos brugerne på 2Mbps pr. bruger. Med andre ord: Vi skal sikre os at en vis procentdel af det der betales i Internet abonnement bruges til at forbedre TeleLet s backbone kapacitet. Og vi skal sikre os gennem traffic-shaping at brugerne får nogle tal som de kan forholde sig til, når deres forbrug af trafik stiger på sådan en måde at de bør forvente at skulle betale lidt mere for deres internet abonnement.

Almindelige telefonkabler (PSTN) vil heller ikke kunne bruges til transport af IP telefoni, den dag det bliver standarden.

Almindelige telefonkabler (PSTN) vil heller ikke kunne bruges til transport af IP telefoni, den dag det bliver standarden. Side 1 af 10 Tilstede: Afbud : Tage Jensen, Per Skilt Jacobsen, Henrik Petersen, Michael Aggerholm, Brian Petersen, Per Frederiksen, Jan Man, Ole Vigel (V-Consult), Thomas Eriksen (OE), Ulrich (OE), Kim

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Sønderborg d. 2. oktober 2012 ANTENNEFORENINGEN SKANSEN Hermed

Læs mere

500 / 500 Mbit/s internet

500 / 500 Mbit/s internet 500 / 500 Mbit/s internet I 2019 øger vi til 1000 / 1000 Mbit/s 120 kr. pr. måned INTERNET TIL BOLIGFORENINGER Internet til boligforeninger i Storkøbenhavn "Vi leverer internet, som vi selv ville vælge"

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud Returadresse: YouSee, Teglholmsgade 1, Dl- PMM, 0900 København C Vedr. G/F Klosterparken Lennart Rosenstock Klosterparken 11 2680 Solrød Strand YouSee A/S yousee.dk 70 70 40 00 Teglholmsgade 1 0900 København

Læs mere

Generalforsamlingen den 18. marts 2018

Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Forslag 1: Etablering af fibernet i Grundejerforeningen Ørbækhave Forslaget er indstillet af Grundejerforeningen Ørbækhaves bestyrelse På Grundejerforeningen Ørbækhaves

Læs mere

Giganet næste skridt for kabel

Giganet næste skridt for kabel Giganet næste skridt for kabel Bredbånd på kabel TV DOCSIS 3.1 GigaNet Hvad gør Stofa? Bredbånd på kabel-tv(og senere digital TV). Juni måned 1996 kom det første bredbånd på kabel-tv. Hastigheden var 512/512kBit/s.

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

IT Connect. IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning

IT Connect. IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning IT Connect IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning Fremtiden Der er fornuft i at eje sit eget netværk, hvis man ønsker at være uafhængig af ydre omstændigheder Vi er på forkant med nettet Internettet med de

Læs mere

Bilag 1a. Produktspecifikation for Adgang BSA Kabel-tv net

Bilag 1a. Produktspecifikation for Adgang BSA Kabel-tv net Bilag 1a. Produktspecifikation for Adgang BSA Kabel-tv net Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 2 2. DEFINITIONER... 2 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 3 3.1 Kundeinstallation... 3 3.2 Provisionering / aktivering...

Læs mere

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv.

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv. Michael Halfter Ingerslevsgade 108, st tv 1705 V København d. 19. December 2003 Tilbud, Kabelfri lokalnetværk Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet

Læs mere

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019.

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019. EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019 Waoo leveres af LYNHURTIGT INTERNET MED WAOO FIBER Når du vælger Waoo Fiber

Læs mere

Hej Fælledvej/Elmegade-bredbåndsgruppe (hvad skal I hedde?!), Fra området i Fælledvejens Gårdlaug, har der været en rimelig stor interesse.

Hej Fælledvej/Elmegade-bredbåndsgruppe (hvad skal I hedde?!), Fra området i Fælledvejens Gårdlaug, har der været en rimelig stor interesse. www.parknet.dk Telefon nr. 369 6 Hej Fælledvej/-bredbåndsgruppe (hvad skal I hedde?!), Nørrebro d. 2. december 21 Vedhæftet (bilag 2) er vores pris oversigt for et samlet Fælledvej/ projekt. Forudsætningen

Læs mere

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Aftale om levering til Skelager Kollegiet Internet Telefoni Service 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Indledning Kort om os bolig:net a/s har siden 2001 leveret løsninger til boligforeninger

Læs mere

ADSL i TDC koncernen

ADSL i TDC koncernen i TDC koncernen Tor Ottens Product Manager TDC Internet www.zillion.dk (erhvervs produkter) www.opasia.dk (privat produkter) tjenester - Asymetric Digital Subscriber Line Teknologien tillader op til 800

Læs mere

Bedre bredbånd i Herslev og Kattinge.

Bedre bredbånd i Herslev og Kattinge. Bedre bredbånd i Herslev og Kattinge. Baggrund De eksisterende bredbåndsmuligheder, som enten er eller fastnet via TDC s telefonkabler (PSTN-net) med lave båndbredder (fra under 1 Mbit og op til maks.

Læs mere

Lyd og lydkvalitet på fiber og kabel TV

Lyd og lydkvalitet på fiber og kabel TV Lyd og lydkvalitet på fiber og kabel TV Fakta om Stofa. Fiber og kabel TV -Teknik. FM radiokanaler. Digital radio. TV og lyd analog. TV og lyd digital. Overordnet hovedstation. WebTV. Fremtiden for fibernet

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen Novomatrix Rådhustorvet 1 DK-3520 Farum tlf.: 70 22 22 00 E-mail: info@novomatrix.dk CVR: 32071724 Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen G/F Kildedalen Att.: Rob Wijkmans Kildedalen 3400 Hillerød

Læs mere

Afd. 54. Bolignet. frihed til at vælge! Etablering af Bolignet til TV, radio, telefoni og data i AAB afd. 54. AAB afd.

Afd. 54. Bolignet. frihed til at vælge! Etablering af Bolignet til TV, radio, telefoni og data i AAB afd. 54. AAB afd. Afd. 54 Bolignet frihed til at vælge! Etablering af Bolignet til TV, radio, telefoni og data i AAB afd. 54 AAB afd. 54 April 2003 1 Forhistorien: Hvorfor Bolignet? Afdelingsbestyrelserne i AAB afd. 54

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ##

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 1 ## Boligforeningen 3B Fællesantenne & bolignet Kim Christoffersen, Balslev Rådgivende Ingeniører A/S 21. oktober 2013 Balslev Rådgivende Ingeniører - Kopiering må kun

Læs mere

Hvor godt kender du dit anlæg? Fremtidige krav og muligheder!

Hvor godt kender du dit anlæg? Fremtidige krav og muligheder! Hvor godt kender du dit anlæg? Fremtidige krav og muligheder! Agenda: Hvor godt kender du dit anlæg Medlemmernes Fremtidige behov? Hvilke krav stiller det til anlægget Hvad skal der til for at din forening

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere

Kbhkol. Foreningen Kollegienet København Foreningsmøde torsdag 11/4-2002 på Frankrigsgade kollegiet. http://kbhkol.dk/

Kbhkol. Foreningen Kollegienet København Foreningsmøde torsdag 11/4-2002 på Frankrigsgade kollegiet. http://kbhkol.dk/ Kbhkol Foreningen Kollegienet København Foreningsmøde torsdag 11/4-2002 på Frankrigsgade kollegiet http://kbhkol.dk/ marker@anc.dk 1 marker@anc.dk 2 Etablering af lokalnetværk på et kollegie Både om kabling

Læs mere

Bilag 1 Produktspecifikation

Bilag 1 Produktspecifikation 2. marts 2012 Bilag 1 Produktspecifikation Til Produkttillæg IP Transmission kabel-tv net Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. DEFINITIONER... 3 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 3 3.1 OVERORDNET KONFIGURATION...

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide

GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide Forord Tillykke med din Internet forbindelse fra GVD Antenneforening. Denne guide vil hjælpe dig med at installere dit GVD Internet i din bolig. Herudover

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur

EU-udbud af WAN infrastruktur EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 2 Kundens IT-Miljø Side 1 af 6 Indhold 1.1 Formål... 3 1.2 Driftscentre i Kundens IT-Miljø... 3 1.3 Specifikation af Kundens netværksopbygning... 3 1.4 Arkitektur...

Læs mere

Antal boliger 150 som er fordelt på 27 opgange/indgange. Andre tilslutninger 1 stk. varmemester kontor. Antal af tilslutninger 151 i alt.

Antal boliger 150 som er fordelt på 27 opgange/indgange. Andre tilslutninger 1 stk. varmemester kontor. Antal af tilslutninger 151 i alt. AB Solbjerg Ejendomskontoret, Bellahøjvej 108, kld. 2720 Vanløse Att.: Jacek Møller København 16. marts 2015 Tilbud Nr. 537846 Vedr.:Bolignet løsning Vi takker for forespørgslen og har hermed den fornøjelse,

Læs mere

TDC Medarbejderkoncepter. - forkæl dine medarbejdere med HomeDuo

TDC Medarbejderkoncepter. - forkæl dine medarbejdere med HomeDuo Medarbejderkoncepter - forkæl dine medarbejdere med HomeDuo 1 Indhold TDC HomeDuo TDC HomeDuo Secure TDC HomeTrio(privat tilkøb) 2 HomeDuo Til dig, der vil have bredbånd og telefoni i én samlet løsning

Læs mere

PRODUKTDOKUMENTATION FLEXFONE INTERNET

PRODUKTDOKUMENTATION FLEXFONE INTERNET PRODUKTDOKUMENTATION FLEXFONE INTERNET xdsl og Fiber fra Flexfone Flexfone Internet Internet fra Flexfone er lynhurtigt og sikkert for din virksomhed at bruge. I kan altid kommunikere med omverdenen igennem

Læs mere

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 Rådgivning i forbindelse med installation af bolignet. Ejendommen beliggende Urbansgade 2,

Læs mere

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften ITV Gruppen 7/5-2018 1. Indledning Da opsigelsen af aftalen om TV leverance fra Yousee i slutningen af 2017 blev udsat til udgangen af 2018, blev der

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus

Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus Novomatrix Rued Lan ggaard s Vej 7, 5.sal DK-2300 Køb en h avn S t lf.: 70 22 22 00 m ail: in f o @n o vo m at r ix.d k CVR: 32071724 Tilbud på fælles TV- og Bredbåndsløsning til A/B Brahes Hus A/B Brahes

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg

Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg 14 Februar 2007 Henrik Sode Agenda 1. Formål 2. Lidt om IPTV, Digital/Analogt TV, Internet/telefoni. Fiber eller Coax 3.

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning INDHOLD DINE OPLYSNINGER Dine oplysninger SIDE Trin for trin vejledning SIDE 4 KUNDEOPLYSNINGER Installationsnr: Kundenr: Sådan tilslutter du det trådløse

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni

FiberBredbånd og Telefoni FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Wifi_vejledning_folder_FIBER_ ICOTERA_3000 20.10.2014.indd 1 30-06-2015 12:05:09 INDHOLD Dine oplysninger SIDE 3 Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan

Læs mere

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se CANAL DIGITAL FAMILY MIX - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se 1 FAMILY MIX tv, internet og telefoni Du har nu en enestående chance for at få digitalt tv og selv bestemme, hvilke tvkanaler, du vil se.

Læs mere

Din guide til fibernet

Din guide til fibernet Din guide til fibernet Få lynhurtigt internet, billige telefonsamtaler og knivskarpe billeder på dit tv Det er nemt at få fremtiden ind med fiber. Du kan: gøre det hele selv gøre det selv med hjælp fra

Læs mere

Tillykke med din GVDNet internet forbindelse.

Tillykke med din GVDNet internet forbindelse. Tillykke med din GVDNet internet forbindelse. GVDNet GVDNet er en bredbåndsforbindelse til internettet, som fremføres via antennekablet. Det er således ikke nødvendigt at grave et nyt kabel ind, eller

Læs mere

En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger

En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger En verden af oplevelser Fem gode grunde til at vi er billigere 1: Andels.net ejer selv vores fiberring og lejer os ikke ind på andres. Andels.net står selv for installationerne af netværk og for trækning

Læs mere

Kom godt i gang med. Comega fiberboks

Kom godt i gang med. Comega fiberboks Kom godt i gang med Comega fiberboks Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med denne lille vejledning finder

Læs mere

Fra ide til i dag. Morten Doktor, direktør

Fra ide til i dag. Morten Doktor, direktør Fra ide til i dag Morten Doktor, direktør Dagsorden Hvem er Bolignet-Aarhus (BNAA) BNAA i dag BNAAs historie BNAAs udfordringer i dag Hvis det skulle gøres igen Afslutning 18.02.2014/2 Hvem er Bolignet-Aarhus

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Pr. 1. oktober 2013 havde Varde Antenneforening 8.983 medlemmer, hvilket er en tilbagegang på 108 medlemmer. Antenneforeningen har dermed en dækning på ca. 90%

Læs mere

Fiberbredbånd 2014. Hastigheder og priser:

Fiberbredbånd 2014. Hastigheder og priser: Fiberbredbånd 2014 5 Hastigheder og priser: 2/2 Mbit/s 99,-/mdr. 20/20 Mbit/s. 169,-/mdr. 50/50 Mbit/s. 219,-/mdr. 60/60 Mbit/s. 249,-/mdr. 90/90 Mbit/s. 349,-/mdr. 250/250 M/bit 449,-/mdr. 500/500 M/bits.

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Se vores gode tilbud på TV, fiber og telefoni TV-pakker

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte www.holteavlsgaard.dk Holte, d.14-03-2014 Kære medlem af Holteavlsgaards Grundejerlaug. Generalforsamlingsbeslutning om lukning af

Læs mere

Introduktion til FoIP (Fax over IP)

Introduktion til FoIP (Fax over IP) Introduktion til FoIP (Fax over IP) Henrik Thomsen/EUC MIDT 2007 Standarder T.30 Almindelig fax over det offentlige telefonnet Foregår i sand tid. Kvittering for modtagelse Fax Pass-Through To Analoge

Læs mere

IP Telefoni. IP telefoni introduktion. TDC IP telefoni Scale

IP Telefoni. IP telefoni introduktion. TDC IP telefoni Scale IP Telefoni IP telefoni introduktion TDC IP telefoni Scale Internet telefoni IP Telefoni VoIP??? Lidt om gammeldags telefoni Definitioner Internet Telefoni IP Telefoni VoIP PSTN: Public Switched Telephone

Læs mere

LUNGE, GELSTED OG LUNGHØJ ANTENNEFORENING

LUNGE, GELSTED OG LUNGHØJ ANTENNEFORENING LUNGE, GELSTED OG LUNGHØJ ANTENNEFORENING DANMARKS BEDSTE INTERNET 6 ÅR I TRÆK * Kilde: Loyalty Group BrancheIndexTM 2017 Internettet er fantastisk og rummer et utal af muligheder, som vi ønsker at hjælpe

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t År 2003, den 30. april kl. 20.45 afholdtes ordinær generalforsamling i ANTENNEFOR- ENINGEN FRUGTVANGEN i Kulturhuset, Flodvej 68, 2765 Smørum, med følgende

Læs mere

WAN s. - langdistance netværk! Netteknik 1

WAN s. - langdistance netværk! Netteknik 1 WAN s - langdistance netværk! Netteknik 1 Wide Area Network Hjemme arbejdsplads Hjemme arbejdsplads ISDN2 ISDN30 ISDN ISDN2 1 Mbps FRAME RELAY 512 Kbps Frederiskhavn - Filial RAS 512 Kbps Aarhus - Hovedkontor

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2009

Bestyrelsesberetning 2009 Bestyrelsesberetning 2009 Generelt om Kalundborgegnens Antennelaug. Pr. 1. marts i år er vi 8070 medlemmer i Antennelauget. Her af har 1.636 den lille programpakke, og 3.742 har internet. Det er henholdsvis

Læs mere

IP Telefoni En naturlig udvikling?

IP Telefoni En naturlig udvikling? IP Telefoni En naturlig udvikling? Internet telefoni IP Telefoni VoIP??? Lidt om gammeldags telefoni Definitioner Internet Telefoni IP Telefoni VoIP PSTN: Public Switched Telephone Network PSTN: Kredsløbs

Læs mere

Synkron kommunikation

Synkron kommunikation Synkron kommunikation Synkron kommunikation betyder, at kommunikationen foregår her og nu, med ingen eller kun lidt forsinkelse. De to kommunikatorer er synkrone de "svinger i samme takt". Et eksempel

Læs mere

Kartoffelrækkerne. 21. august 2014 1

Kartoffelrækkerne. 21. august 2014 1 Kartoffelrækkerne 21. august 2014 1 2 Hvem er SEAS-NVE? Danmarks største andelsejede energi- og fiberselskab Mere end 700 ansatte Hovedsæde i Svinninge og teknisk afdeling i Haslev 100 års jubilæum i år

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Pr. 1. oktober 2012 havde Varde Antenneforening 9.091 medlemmer, hvilket er et uændret medlemsantal i forhold til sidste år. Antenneforeningen har hermed en dækning

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2017 EWII FORENING GIVER BEBOERE I DOMEA INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og mulighed for landets mest udbredte TV fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆLGE

Læs mere

Hul igennem til store oplevelser

Hul igennem til store oplevelser A Hul igennem til store oplevelser Hvad ønsker du dig? Med ComX får du hul igennem til en verden af oplevelser. Vi giver dig friheden til selv at vælge, hvilke oplevelser du vil have ind i din stue. Vi

Læs mere

Eget fibernetværk til TV, radio og internet

Eget fibernetværk til TV, radio og internet Strandvejskvarteret Bestyrelsen Eget fibernetværk til TV, radio og internet Notat vedrørende mulig opbygning af eget fibernetværk til afløsning af YouSee s eksisterende antennenetværk 4646not001, Rev.

Læs mere

ERFA-GRUPPE INTERNET EMNER EN ANTENNEFORENING BØR TAGE STILLING TIL, HVIS FORENINGEN ØNSKER AT UDBYDE INTERNET

ERFA-GRUPPE INTERNET EMNER EN ANTENNEFORENING BØR TAGE STILLING TIL, HVIS FORENINGEN ØNSKER AT UDBYDE INTERNET ERFA-GRUPPE INTERNET EMNER EN ANTENNEFORENING BØR TAGE STILLING TIL, HVIS FORENINGEN ØNSKER AT UDBYDE INTERNET 8.8.2011 ERFA-Gruppe Internet: Emner en antenneforening skal tage stilling til, hvis foreningen

Læs mere

5A TV og antenne i Strandvejskvarteret

5A TV og antenne i Strandvejskvarteret 5A TV og antenne i Strandvejskvarteret Strandvejskvarterets generalforsamling TV-gruppen 27. februar 2018 Foreningsaftale Strandvejskvarteret, GF 2018, punkt 5A:TV, Søren Borch,

Læs mere

PacketFront fiberboks

PacketFront fiberboks Kom godt i gang med PacketFront fiberboks med indbygget router 27-10-2011 08:42:06 Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE FOR BREDALSPARKEN OG GRENHUSENE D. 19. JANUAR 2010

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE FOR BREDALSPARKEN OG GRENHUSENE D. 19. JANUAR 2010 REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE FOR BREDALSPARKEN OG GRENHUSENE D. 19. JANUAR 2010 A. Genoptagelse af dagsorden fra det ordinære afdelingsmøde d. 11/11 Peter Rytter fortsatte som dirigent fra sidste

Læs mere

Infrastruktur i hjemmet og begreber

Infrastruktur i hjemmet og begreber Infrastruktur i hjemmet og begreber Indholdsfortegnelse Ordliste... 2 Accesspoint... 2 DHCP... 2 DSL... 2 Ethernet... 2 Firewall... 2 Flatrate... 2 Hub... 3 IP... 3 IP-adresse... 3 IP-filtrering... 3 IP-forwarding...

Læs mere

PLUS Bolig, afd.55 Follingsvej

PLUS Bolig, afd.55 Follingsvej PLUS Bolig, afd.55 Follingsvej November 2014 INDKØB AF FIBERNETFORBINDELSE OG INTERNET PROJEKT Projekt nr. 2193479347 Dokument nr. 1213825527 Version 1 Udarbejdet af JVI Kontrolleret af Godkendt af HAK

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks Foreningskunde Oktober 2014

Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks Foreningskunde Oktober 2014 Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks Foreningskunde Oktober 2014 Fiber Tv Telefoni 02 Fiber Tv Telefoni 03 Indhold Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT Waoo leveres af dit lokale fiberselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

Figur 9. Hybrid kabel

Figur 9. Hybrid kabel Fiber i andre lande Der bliver lagt fiber ud i mange lande, men her kan vi se, at der bruges mange forskellige installationsmaterialer. Så her er nogle billeder fra den store verden. Fiber i Grønland Der

Læs mere

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fiberselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE Nutidens

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: ISB0) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,-

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,- INTERNET HASTIGHED SIDE 1/2 SIKKERHEDSPAKKE GARANTERET HASTIGHED Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Hastighed Mindstepris i 6 mdr.: Pris

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. 14. december 2006

Ekstraordinær generalforsamling. 14. december 2006 Ekstraordinær generalforsamling 14. december 2006 1 Bestyrelsens forventninger Gennemgang af dagsordenens punkter Afklaring af spørgsmål Diskussion Tilkendegivelse/anbefaling fra de fremmødte 2 Dagsorden

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMERHUSEJERE

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMERHUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS STÆRKT TILBUD EKSTRA ATTRAKTIVT TIL ALLE SOMMERHUSEJERE SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL NU! Tilslut dig fibernettet fra RAH Fiberbredbånd

Læs mere

EF Bananen. 19. maj

EF Bananen. 19. maj EF Bananen 19. maj 2014 1 2 Hvem er SEAS-NVE? Danmarks største andelsejede energi- og fiberselskab Mere end 700 ansatte Hovedsæde i Svinninge og teknisk afdeling i Haslev 100 års jubilæum i år 10 års erfaring

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2018 EWII GIVER DIG I LEJERBO UNGBO INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og alt underholdning samlet ét sted med tv fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FIBERBREDBÅND

Læs mere

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231)

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231) Tv-boks til dig med YouSee Tv Installationsvejledning (model: ISB3) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014

Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014 Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014 Fiber Tv Telefoni 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din fiberboks 05 Sådan får du

Læs mere

Kom godt i gang med. fibernet i din bolig

Kom godt i gang med. fibernet i din bolig Kom godt i gang med fibernet i din bolig Vejledning til installation af fibernet Installationen af fiberforbindelsen i din bolig starter med, at en montør kommer på besøg og monterer en indvendig fiberboks

Læs mere

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018

Beboermøde 10. dec Åtoftens nye fibernet 2018 Beboermøde 10. dec. 2018 Åtoftens nye fibernet 2018 Agenda Kort status Sådan virker det nye fibernet TV indholdsvalg Internet tilvalgsmuligheder Valg af router Det videre projektforløb Spørgsmål og svar

Læs mere

Kom godt i gang med Platinum 6810

Kom godt i gang med Platinum 6810 VI GI R DIG Kom godt i gang med Platinum 6810 Leveres via TDC Fibernet Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Velkommen 03 Tilslutning af fiberboks 04 Introduktion til din fiberboks 05 Sådan

Læs mere

beskrivelse af netværket på NOVI

beskrivelse af netværket på NOVI beskrivelse af netværket på NOVI Beskrivelse af netværket på NOVI - NOVInet Indledning Som lejer/beboer på NOVI har man mulighed for at få virksomhedens computere tilsluttet det fælles netværk i NOVI Park

Læs mere

Vilkår for C More. Juni 2019

Vilkår for C More. Juni 2019 Vilkår for C More Juni 2019 Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for C More 4 1. Abonnementsaftalen 4 2. Brug af C More 4 3. Personoplysninger 5 4. Forbud mod offentlig visning og videredistribution 5 5.

Læs mere

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden.

VEDDELEV ANTENNELAUG. 3. Bestyrelsens beretning for 2016 og planer tor 2OL7 v/ formanden. Referat af den ordinær generalforsamling i Veddelev Antennelaug Torsdag d. 23 mafts 2OL7 kl. 19.30 ivsb klubhus på havnen. 13 deltagere incl. bestyrelsen Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning TDC Bredbånd Installationsvejledning Fastnet TDC Box Version 6.0 Surf mere S u r f m e re Introduktion og din ordre Denne vejledning hjælper dig med at installere din bredbåndsforbindelse. Udstyr fra TDC:

Læs mere

MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd

MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd MEDLEMSORIENTERING for medlemmer af FJAND SOMMERHUS-/GRUNDEJERFORENING om RAH Fiberbredbånd Vi har fra RAH Fiberbredbånd modtaget nedenstående materiale. RAH Fiberbredbånd er i gang med etablering af fibernet

Læs mere

Installationsguide til trådløs TV-forbindelse

Installationsguide til trådløs TV-forbindelse Installationsguide til trådløs TV-forbindelse Waoo! AirTies 4641 /UNO Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Velkommen Kære kunde Tillykke med din trådløse TV-løsning fra

Læs mere