Det Udenrigspolitiske Nævn UPN Alm.del Bilag 231 Offentligt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det Udenrigspolitiske Nævn UPN Alm.del Bilag 231 Offentligt"

Transkript

1 Det Udenrigspolitiske Nævn UPN Alm.del Bilag 231 Offentligt Udenrigsministeriet TALEPUNKT Til: Udenrigsministeren J.nr.: Fra: MENA Dato: 17. maj 2016 Emne: Samråd i Udenrigsudvalget den : Syv spørgsmål (AH-AN) alle om PA/Fatah-ledere (opildnelse, forherligelse af terrorangreb). Samrådsspørgsmål AH Vil ministeren redegøre for, om repræsentanter for Det Palæstinensiske Selvstyre opildner til vold mod civile som eksemplificeret ved udtalelserne fra Abbas Zakis (jf. svar på S 507 og S 899)? Samrådsspørgsmål AI Vil ministeren redegøre for den danske holdning til, at der er en forherligelse af terrorangreb og en økonomisk belønning til gerningsmændene bag terror? Kan ministeren forsikre, at dansk bistand ikke bruges til at udbetaling af pengepræmier til terrorister, og vil ministeren sætte sig i spidsen for et internationalt arbejde for at sikre klausuler i udviklingssamarbejdet med Det Palæstinensiske Selvstyre, der sikrer, at bistanden ikke vil kunne bruges til sådanne præmier? Samrådsspørgsmål AJ Vil ministeren oplyse, hvilke kilder ministeren har lagt til grund for svaret på S 507 og S 899 om, at Abbas Zakis ikke repræsenterer Fatah, set i lyset af Washington Institute s Fatah Central Committee Profiles (jf. og Abbas Zakis egen hjemmesider ( og Samrådsspørgsmål AK Vil ministeren give eksempler på, at centrale palæstinensiske politikere inden for de seneste 6 måneder på arabisk har fordømt specifikke angreb på israelske civile, og vil ministeren yderligere nævne en rapport svarende til Palestinian Media Watch's (PMW) Fatah Promotes Terror, hvor der er samlet hadefulde og voldsopildnende udtalelser fra officielt israelsk hold? Samrådsspørgsmål AL Vil ministeren kommentere eksemplerne på Fatahlederes tilskyndelse til og forherligelse af terrorangreb mod Israel, som det fremgår af rapport fra Palestinian Media Watch Fatah Promotes Terrror?

2 2 Samrådsspørgsmål AM Er det, under indtryk af det omfattende bevismateriale fra Palestinian Media Watch s (PMW) talrige eksempler på fremstående Fatah-lederes tilskyndelse til og forherligelse af terrorangreb mod jøder og i øvrigt civile israelere, fortfarende ministerens opfattelse, at Fatah, PLO og Det Palæstinensiske Selvstyre kan beskrives som moderate kræfter? Samrådsspørgsmål AN Vil ministeren uddybe sin forsikring til Weekendavisen om, at bistand fra Danmark ikke går til at aflønne dømte og fængslede terrorister og disses familier (jf. Weekendavisens forsideartikel Svindel for milliarder, den 15. april 2016)? Samlet besvarelse af AH-AN: Spørgeren har taget udgangspunkt i mine svar på paragraf 20-spørgsmålene S 507 og 899. Begge spørgsmål omhandler i deres kerne to ting: 1) om Fatah-medlem Abbas Zaki repræsenterer Fatah, og 2) om Zakis udtalelser er repræsentative for Fatah. Spørgeren henviser i sine samrådsspørgsmål særligt til oplysninger fra The Washington Institute for Near East Policy og den israelske NGO Palestinian Media Watch. Om det første spørgsmål: repræsenterer Zaki, der er et af 23 medlemmer af Fatahs centralkomite, Fatah, når han udtaler sig? Her er det interessant at se, hvad netop The Washington Institute for Near East Policy skriver i det link, som spørgeren har indsat i spørgsmål AJ.

3 3 Det fremgår af instituttets tekst, at Zakis rolle i Fatahs centralkomite er at varetage arabisk-kinesiske forhold. Det fremgår videre, at Zaki som et medlem af Fatahs gamle garde opretholder et forhold til præsident Abbas, men ikke anses som tæt forbundet med præsidenten. Jeg kan komme i tanke om mere end en dansk politiker, der i tidens løb har ytret sig om emner uden for deres stofområde. Også uden at have mandat til det fra partiledelsen. Om det andet spørgsmål: er Zakis udtalelser repræsentative for Fatah? Spørgeren finder i den forbindelse særligt sin kilde i oplysninger fra den israelske NGO Palestinian Media Watch. Hertil vil jeg ganske enkelt bemærke, at en NGO som udgangspunkt må tages seriøst. Samtidig må man være opmærksom på, hvad den pågældende NGO s formål er. Hvor troværdig er den? I forhold til netop Palestinian Media Watch foreligger der en afgørelse, der er ganske interessant. En israelsk byretsdom fra Tel Aviv afviste i 2013 at lægge materiale fra organisationens direktør til grund i en sag, der drejede sig om at påvise en palæstinensisk opildnelsespolitik imod Israel.

4 4 Sagen faldt bl.a., fordi den beroede på, at Itmar Marcus, direktøren for Palestinian Media Watch, var såkaldt ekspertvidne. Dommeren konkluderede, at Marcus arbejde ikke kunne tillægges karakter af en ekspertudtalelse. I sin afgørelse udtalte dommeren, at direktøren for Palestinian Media Watch havde tendens til selektivt at udvælge citater fra palæstinensiske medier, som støttede hans sag. Her vil jeg kort citere fra afgørelsen: Der er ingen vej uden om den konklusion, at Marcus udtalelser som ekspert ikke er balancerede. At de reelt er partiske, særligt da det blev klart, at de på den ene side gjorde brug af citater fra ubetydelige aviser, og da det blev påvist, hvordan han ignorerede eksistensen af andre tidsskrifter og af tv-kanaler, som er meget populære blandt indbyggere i det palæstinensiske selvstyre Citat slut. Ikke mine ord, men den pågældende dommers ord i den konkrete sag. De spiller en rolle for den generelle vurdering af det arbejde, som Palestinian Media Watch udfører - og publicerer. Hvis man prætenderer at udføre et objektivt arbejde, kan man ikke holde en hånd for det ene øje, når man rapporterer.

5 5 Sagt på en anden måde: Jeg kan forestille mig, at det materiale fra Palestinian Media Watch, som spørgeren henholder sig til, kan være korrekt. Men jeg kan ikke gå ud fra, at det er fyldestgørende. Det kan ikke betragtes som sandheden, hele sandheden og intet andet end sandheden. Derfor har det mere karakter af et partsindlæg. Jeg finder ikke anledning til at gå ind i en polemik, som nogle af spørgsmålene til samrådet lægger op til. Jeg tror, alle parter med aktier i konflikten mellem Israel og Palæstina har sagt noget, der havde været bedre usagt. Og omvendt sagt for lidt, når det gælder konstruktivt sprog. Udenrigsministeriet har hverken ressourcer til eller fornøden interesse i at efterforske mulige opildnende udtalelser eller fordømmelser heraf fra nogen part i konflikten. Derfor har jeg ikke bedt om, at der til brug for dagens samråd er blevet identificeret eller udarbejdet rapporter herom. Uden at gå konkret ind i sagen fra Tel Aviv eller sagen om Zaki vil jeg gerne fastslå, at enhver opildnende udtalelse, uanset hvorfra den kommer, er én for meget.

6 6 Det er derfor, vi på EU-udenrigsministermødet den 18. januar i år indtrængende opfordrede alle parter til at afholde sig fra enhver handling, der kan forværre situationen ved opildnen eller provokation. For selvfølgelig spiller det en rolle, at man på begge sider afholder sig fra den slags. Af samme grund opfordrede alle EU-lande også til, at Israel og Palæstina i fællesskab bekæmper opildnen og hadefulde udtalelser. Begge parter har tidligere accepteret at samarbejde om det vigtige emne. Det er nu på høje tid at gøre det. EU og Danmark er rede til at støtte parterne i et sådant samarbejde. Trods deres mangler er parterne de eneste, der kan sikre en løsning på konflikten. Det kræver vilje og evne på begge sider på samme tid. Det må være op til den enkelte at vurdere, hvor moderat parterne forholder sig. Jeg er ikke imponeret over nogen af dem i øjeblikket. EU - og regeringen - fordømmer terrorangreb og voldshandlinger fra alle sider. Det er vigtigt at understrege, at de palæstinensiske angreb på israelere, der oftest foretages af enkeltindivider, ikke tilskrives det palæstinensiske selvstyre. Tværtimod fastholder den israelske regering og selvstyret det langvarige sikkerhedssamarbejde på Vestbredden. Det har i den aktuelle situation bidraget væsentligt til at undgå yderligere eskalering.

7 7 Det er almindelig kendt, at PLO udbetaler støtte til familier til palæstinensere, der afsoner fængselsdomme i israelske fængsler. Det finansieres ikke af EUmidler. Eller af danske bistandskroner. Og det skal det fortsat ikke. Danske bistandsmidler til Palæstina går enten via multilaterale organisationer eller er øremærkede til specifikke indsatser. Det gælder for eksempel statsopbygning, økonomisk udvikling og menneskerettigheder. Regeringen har ikke planer om at indsætte klausuler om anvendelsen af den danske udviklingsbistand. Der er taget de fornødne forholdsregler. Lad mig til sidst henvise til Folketingets vedtagelse V 53 den 10. maj. Altså for en uge siden. Den udtrykker bred parlamentarisk enighed om dansk politik i forhold til konflikten mellem Israel og Palæstina. Det er regeringens afsæt for de videre bestræbelser på området. Tak.

israelske civilsamfundsorganisationer, som blev afsluttet op til jul.

israelske civilsamfundsorganisationer, som blev afsluttet op til jul. Udenrigsudvalget 2017-18 URU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 101 Offentligt TALEPUNKT Til: Udenrigsministeren Sagsnr.: 2018-5381 Fra: MENA Dato: 29. januar 2018 Emne: Besvarelse af samrådsspørgsmål

Læs mere

Det er knap to måned siden, jeg gav udvalget en udførlig redegørelse for de. principper, der gælder for miljøkravene til IØ Fondens engagementer.

Det er knap to måned siden, jeg gav udvalget en udførlig redegørelse for de. principper, der gælder for miljøkravene til IØ Fondens engagementer. Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (2. samling) FLF alm. del - Svar på Spørgsmål 98 Offentligt UDENRIGSMINISTERIET TALEPUNKTER Til: Udenrigsministeren J.nr.: 73.D.204.i CC: Bilag: Fra: Emne: Erhvervsinstrumenter

Læs mere

Det Udenrigspolitiske Nævn 2014-15 UPN Alm.del Bilag 177 Offentligt

Det Udenrigspolitiske Nævn 2014-15 UPN Alm.del Bilag 177 Offentligt Det Udenrigspolitiske Nævn 2014-15 UPN Alm.del Bilag 177 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Sagsnr.: 2015-0035-0282 Dok.: 1494908 UDKAST TIL TALE til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål H

Læs mere

Hermed følger til delegationerne Rådets konklusioner om fredsprocessen i Mellemøsten som vedtaget af Rådet den 17. november 2014.

Hermed følger til delegationerne Rådets konklusioner om fredsprocessen i Mellemøsten som vedtaget af Rådet den 17. november 2014. Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 17. november 2014 (OR. en) 15542/14 COMEP 21 COMAG 104 PESC 1179 RESULTAT AF DRØFTELSERNE fra: Rådet dato: 17. november 2014 Tidl. dok. nr.: 15518/14 COMEP

Læs mere

Baggrund. Udkast til svar:

Baggrund. Udkast til svar: Retsudvalget 2012-13 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 423 Offentligt Det talte ord gælder 18. december 2012 Forsvarsministerens taleseddel til besvarelse af Retsudvalgets samrådsspørgsmål S vedr.

Læs mere

Jeg forstår spørgsmål M på den måde, at svaret især skal fokusere på den

Jeg forstår spørgsmål M på den måde, at svaret især skal fokusere på den Udenrigsudvalget 2008-09 URU alm. del Svar på Spørgsmål 101 Offentligt NOTITS Til: Udviklingsministeren J.nr.: 5.N.660. CC: Bilag: Fra: MENA Dato: 2. februar 2009 Emne: Besvarelse af URU samrådsspørgsmål

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER

DET TALTE ORD GÆLDER Forsvarsudvalget 2012-13 FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 140 Offentligt (01) DET TALTE ORD GÆLDER Taleseddel til FOU samrådsspørgsmål Q vedr. Irak-retssagerne (operation Green Desert), forældelse

Læs mere

FORSLAG TIL BESLUTNING

FORSLAG TIL BESLUTNING Europa-Parlamentet 2014-2019 Mødedokument B8-0346/2017 15.5.2017 FORSLAG TIL BESLUTNING på baggrund af redegørelse fra næstformanden for Kommissionen/Unionens højtstående repræsentant for udenrigsanliggender

Læs mere

TALEPUNKTER. Samråd den 17. april 2008 om regeringens analyse om klyngeammunition

TALEPUNKTER. Samråd den 17. april 2008 om regeringens analyse om klyngeammunition TALEPUNKTER Til: Udenrigsministeren J.nr.: 6.B.42.a. Fra: Dato: 17. april 2008 Emne: Samråd den 17. april 2008 om regeringens analyse om klyngeammunition Folketingets udenrigsudvalgs samrådsspørgsmål C:

Læs mere

Ministeren bedes gøre status for, hvad regeringen. konkret har iværksat af initiativer i forhold til

Ministeren bedes gøre status for, hvad regeringen. konkret har iværksat af initiativer i forhold til Skatteudvalget 2017-18 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 90 Offentligt Klik og vælg dato J.nr. 2017-6214 Kontor: Jura (ICI) Samrådsspørgsmål L og M - Tale til besvarelse af spørgsmål L og M den 7.

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AA og AB (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg den 2. marts 2017

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AA og AB (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg den 2. marts 2017 Retsudvalget 2016-17 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 415 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 24. februar 2017 Kontor: Sikkerhedskontoret Sagsbeh: Niels Dam Dengsøe Petersen Sagsnr.:

Læs mere

Tak fordi I er kommet i dag. Det er en vigtig sag vi skal drøfte, som også. den store bevågenhed i pressen bevidner. Jeg vil gerne starte med at give

Tak fordi I er kommet i dag. Det er en vigtig sag vi skal drøfte, som også. den store bevågenhed i pressen bevidner. Jeg vil gerne starte med at give Udenrigsudvalget 2014-15 URU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt DET TALTE ORD GÆLDER UDENRIGSMINISTERIET Åbent samråd: status for det diplomatiske spor i udleveringssagen mellem Danmark og

Læs mere

Grønlandsudvalget GRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt

Grønlandsudvalget GRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Grønlandsudvalget 2016-17 GRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Folketingets Grønlandsudvalg Christiansborg 1240 København K Den 9. november 2016 Sagsnummer: 2016-8665 Miljø- og fødevareministerens

Læs mere

UUI stillet efter ønske fra Peter Skaarup (DF) Hvornår: 22. juni 2017

UUI stillet efter ønske fra Peter Skaarup (DF) Hvornår: 22. juni 2017 Udlændinge- og Integrationsudvalget 2016-17 UUI Alm.del endeligt svar på spørgsmål 926 Offentligt Talepapir Arrangement: Udkast til besvarelse af samrådsspørgsmål nr. AD og AI (Alm. del) UUI stillet efter

Læs mere

Ministeren taler først. Herefter taler udenrigsministeren (talepapir vedlagt).

Ministeren taler først. Herefter taler udenrigsministeren (talepapir vedlagt). Udenrigsudvalget 2016-17 URU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 38 Offentligt FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Samråd i Udenrigsudvalget sammen med udenrigsministeren Lukket 29. november 2016

Læs mere

[Indledning inden ordet gives videre til justitsministeren]

[Indledning inden ordet gives videre til justitsministeren] Udenrigsudvalget 2018-19 URU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 146 Offentligt Samrådsspørgsmål M om lokal retsforfølgning af syrienskrigere til besvarelse den 27. marts 2019 TALEPUNKT Tak for indkaldelsen

Læs mere

Det Udenrigspolitiske Nævn UPN Alm.del Bilag 184 Offentligt. NB: Det talte ord gælder. NOTITS

Det Udenrigspolitiske Nævn UPN Alm.del Bilag 184 Offentligt. NB: Det talte ord gælder. NOTITS Det Udenrigspolitiske Nævn 2015-16 UPN Alm.del Bilag 184 Offentligt NB: Det talte ord gælder. NOTITS Til: Udenrigsministeren J.nr.: CC: Bilag: Fra: ALO Dato: 5. april 2016 Emne: Indledende tale - Samråd

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål I fra Folketingets Udenrigsudvalg den 10. februar 2017

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål I fra Folketingets Udenrigsudvalg den 10. februar 2017 Udenrigsudvalget 2016-17 URU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 114 Offentligt Dato: 1. februar 2017 Kontor: Task force Sagsbeh: Maria Aviaja Sander Holm Sagsnr.: 2016-0035-0392 Dok.: UDKAST TIL TALE til

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål K og L fra Folketingets Udvalg for Udlændinge- og Integrationspolitik den 14.

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål K og L fra Folketingets Udvalg for Udlændinge- og Integrationspolitik den 14. Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2013-14 UUI Alm.del endeligt svar på spørgsmål 260 Offentligt Udlændingeafdelingen Dato: 10. januar 2014 Kontor: Asyl- og Visumkontoret Sagsbeh: Ane Røddik

Læs mere

Jeg er glad for at få lejlighed til at gøre rede for regeringens overvejelser om kort og langsigtet klimafinansiering efter COP15.

Jeg er glad for at få lejlighed til at gøre rede for regeringens overvejelser om kort og langsigtet klimafinansiering efter COP15. Udenrigsudvalget 2009-10 URU alm. del Svar på Spørgsmål 106 Offentligt Samrådsspørgsmål E [samrådet finder sted den 25.2.2010 kl. 13] Vil ministeren redegøre for, hvorledes man fra dansk side påtænker

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER. FOU samrådsspørgsmål N vedrørende forsvarschefens udtalelser og offentligt ansattes ytringsfrihed

DET TALTE ORD GÆLDER. FOU samrådsspørgsmål N vedrørende forsvarschefens udtalelser og offentligt ansattes ytringsfrihed Forsvarsudvalget 2015-16 FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 181 Offentligt DET TALTE ORD GÆLDER FOU samrådsspørgsmål N vedrørende forsvarschefens udtalelser og offentligt ansattes ytringsfrihed Torsdag

Læs mere

Samrådsspørgsmål A, B og C om optjeningsprincipper og velfærdsydelser til EU-borgere

Samrådsspørgsmål A, B og C om optjeningsprincipper og velfærdsydelser til EU-borgere Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 64 Offentligt 26. oktober 2015 J.nr. 15-2350749 Ejendomme, Boer og Gæld LH Samrådsspørgsmål A, B og C om optjeningsprincipper og velfærdsydelser

Læs mere

Fredsforslag til ISRAEL & PALÆSTINA. Johan Galtung. www.visdomsnettet.dk

Fredsforslag til ISRAEL & PALÆSTINA. Johan Galtung. www.visdomsnettet.dk 1 Fredsforslag til ISRAEL & PALÆSTINA Johan Galtung www.visdomsnettet.dk 2 Fredsforslag til ISRAEL & PALÆSTINA Af fredsprofessor Johan Galtung (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Den mest

Læs mere

[Indledning] 1. Tak for invitationen til at komme her i dag og tale om regeringens syn på internationale konventioner.

[Indledning] 1. Tak for invitationen til at komme her i dag og tale om regeringens syn på internationale konventioner. Udlændinge- og Integrationsudvalget 2016-17 UUI Alm.del endeligt svar på spørgsmål 181 Offentligt Dato: 7. november 2016 Kontor: Task force Sagsbeh: Maria Aviaja Sander Holm Sagsnr.: 2016-0035-0378 Dok.:

Læs mere

Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål AI-AL om transportvirksomheder med datterselskaber uden for Danmark

Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål AI-AL om transportvirksomheder med datterselskaber uden for Danmark Transportudvalget 2013-14 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 944 Offentligt Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål AI-AL om transportvirksomheder med datterselskaber uden for Danmark

Læs mere

Regeringen ser det her som en international opgave, der skal løses internationalt. Og det arbejder regeringen benhårdt for.

Regeringen ser det her som en international opgave, der skal løses internationalt. Og det arbejder regeringen benhårdt for. Finansudvalget 2015-16 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 332 Offentligt 27. maj 2016 J.nr. 16-0661132 Selskab, Aktionær og Erhverv MAK Samrådsspørgsmål Y - Tale til besvarelse af spørgsmål Y den 2.

Læs mere

Ligestillingsudvalget LIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 26 Offentligt

Ligestillingsudvalget LIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 26 Offentligt Ligestillingsudvalget 2013-14 LIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 26 Offentligt Det talte ord gælder Talepapir til besvarelse af samrådsspørgsmål G og H (LIU d. 2. juni 2014) Tak for invitationen til

Læs mere

FN og verdenssamfundet står overfor store globale udfordringer. Gennem. de senere år er antallet af flygtninge og fordrevne vokset, så vi i dag står

FN og verdenssamfundet står overfor store globale udfordringer. Gennem. de senere år er antallet af flygtninge og fordrevne vokset, så vi i dag står Udenrigsudvalget 2016-17 URU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 103 Offentligt BUDSKABER Samrådsspørgsmål J: Reformer i FN Åbent Samråd i Udenrigsudvalget den 7. februar 2017 Taletid: 10-12 minutter Samrådsspørgsmål:

Læs mere

Landepolitikpapir for Somalia

Landepolitikpapir for Somalia Det Udenrigspolitiske Nævn, Udenrigsudvalget 2013-14 UPN Alm.del Bilag 229, URU Alm.del Bilag 207 Offentligt Landepolitikpapir for Somalia Formålet vil være at få jeres bemærkninger og indspil til vores

Læs mere

Z½TALEPAPIR. Det talte ord gælder. Samråd AB, AC og AD (om vindmøller og. helbredsgener) (ca. 15 min. Samrådet er uden bagkant)

Z½TALEPAPIR. Det talte ord gælder. Samråd AB, AC og AD (om vindmøller og. helbredsgener) (ca. 15 min. Samrådet er uden bagkant) Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2012-13 SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 741 Offentligt Z½TALEPAPIR Det talte ord gælder Tilhørerkreds: Anledning: Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Samråd AB,

Læs mere

BUDSKABER Åbent samråd i Udenrigsudvalget den 31. marts 2016 Samrådsspørgsmål Y/Ø/Å/AA

BUDSKABER Åbent samråd i Udenrigsudvalget den 31. marts 2016 Samrådsspørgsmål Y/Ø/Å/AA Udenrigsudvalget 2015-16 URU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 175 Offentligt BUDSKABER Åbent samråd i Udenrigsudvalget den 31. marts 2016 Samrådsspørgsmål Y/Ø/Å/AA [Introduktion] Vil gerne takke for

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AI fra Folketingets Skatteudvalg den 15. juni 2016

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AI fra Folketingets Skatteudvalg den 15. juni 2016 Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 520 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dok.: 1997654 UDKAST TIL TALE til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AI fra Folketingets

Læs mere

Med henvisning til analysen Mistede oplysninger. i forbindelse med fravalg af revision Analyse af

Med henvisning til analysen Mistede oplysninger. i forbindelse med fravalg af revision Analyse af Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 528 Offentligt 8. juni 2016 J.nr. 16-0688376 Indsats Samrådsspørgsmål AJ og AK - Tale til besvarelse af spørgsmål AJ og AK den 14. juni 2016

Læs mere

Talepapir til åbent samråd i ERU den 3. maj 2011 samrådsspørgsmål

Talepapir til åbent samråd i ERU den 3. maj 2011 samrådsspørgsmål Erhvervsudvalget 2010-11 L 160 Bilag 6 Offentligt INSPIRATIONSPUNKTER 2. maj 2011 10/05177-272 Talepapir til åbent samråd i ERU den 3. maj 2011 samrådsspørgsmål A af 6. april 2011 stillet af Benny Engelbrecht

Læs mere

[Det talte ord gælder]

[Det talte ord gælder] Ligestillingsudvalget 2015-16 LIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 156 Offentligt T A L E 23.08.2016 J.nr. 2016-4514 Ministerens tale ved samråd den 1. september 2016 om spørgsmål stillet ved jobsamtaler

Læs mere

Samrådsspørgsmål AF-AJ om vagtselskabet Alliance Security Services

Samrådsspørgsmål AF-AJ om vagtselskabet Alliance Security Services Beskæftigelsesudvalget 2017-18 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 259 Offentligt Talepapir 28. januar 2018 Det talte ord gælder Samrådsspørgsmål AF-AJ om vagtselskabet Alliance Security Services Indledende

Læs mere

Taleudkast til brug for samråd AN-AP den 2. februar 2017 om ansættelse af ny ATP-direktør

Taleudkast til brug for samråd AN-AP den 2. februar 2017 om ansættelse af ny ATP-direktør Beskæftigelsesudvalget 2016-17 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 298 Offentligt T A L E 1. februar 2017 Taleudkast til brug for samråd AN-AP den 2. februar 2017 om ansættelse af ny ATP-direktør J.nr.

Læs mere

Talepair ERU alm Del Samråd om forsikringsselskabers brug af GPS-sporingsudstyr. Spørgsmål stillet af Morten Bødskov (S)

Talepair ERU alm Del Samråd om forsikringsselskabers brug af GPS-sporingsudstyr. Spørgsmål stillet af Morten Bødskov (S) Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2015-16 ERU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 248 Offentligt NOTAT 16. marts 2016 Det talte ord gælder. Talepair ERU alm Del Samråd om forsikringsselskabers brug af

Læs mere

Den aftale var Brian Mikkelsen og hans parti med til at indgå, og den aftale var Brian Mikkelsen og hans parti med til at gennemføre

Den aftale var Brian Mikkelsen og hans parti med til at indgå, og den aftale var Brian Mikkelsen og hans parti med til at gennemføre Skatteudvalget 2012-13 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 585 Offentligt J.nr. 13-0196787 Besvarelse af samrådsspørgsmål AZ Spørgsmål AZ: Vil ministeren sikre, at udformningen af de nye skatteregler

Læs mere

har en naturlig interesse i spørgsmålet om IFU s udviklingseffekt og socialt ansvarlige og miljømæssigt produktive investeringer.

har en naturlig interesse i spørgsmålet om IFU s udviklingseffekt og socialt ansvarlige og miljømæssigt produktive investeringer. Udenrigsudvalget (2. samling) URU alm. del - Svar på Spørgsmål 10 Offentligt UDENRIGSMINISTERIET TALEPUNKTER Til: Udviklingsministeren J.nr.: 104.O.14.a. CC: Bilag: Fra: Emne: Erhvervsinstrumenter i udviklingsbistand.

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 309 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 309 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2017-18 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 309 Offentligt Dato: Kontor: Strafferetskontoret Sagsbeh: Tue Vemmelund Sagsnr.: 2018-0035-0016 Dok.: 622407 UDKAST TIL TALE til brug

Læs mere

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik UUI Alm.del endeligt svar på spørgsmål 338 Offentligt

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik UUI Alm.del endeligt svar på spørgsmål 338 Offentligt Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2014-15 UUI Alm.del endeligt svar på spørgsmål 338 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 12. januar 2015 Kontor: Sikkerhed og Forebyggelseskontoret

Læs mere

Jeg er derfor forpligtiget til at udarbejde et forslag til landsplandirektiv på baggrund af ansøgninger fra kommuner og regionplanmyndigheder.

Jeg er derfor forpligtiget til at udarbejde et forslag til landsplandirektiv på baggrund af ansøgninger fra kommuner og regionplanmyndigheder. Miljø- og Planlægningsudvalget MPU alm. del - Bilag 144 Offentlig S A M R Å D S N O T I T S DEPARTEMENTET J.nr. SN 2001-101- 0894 Den 8. december 2004 Notits til brug for miljøministerens besvarelse af

Læs mere

UDENRIGSMINISTERENS TALEPUNKTER. Åbent samråd i Folketinget i Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik den 25.

UDENRIGSMINISTERENS TALEPUNKTER. Åbent samråd i Folketinget i Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik den 25. Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik UUI alm. del - Svar på Spørgsmål 5 Offentligt UDENRIGSMINISTERENS TALEPUNKTER Åbent samråd i Folketinget i Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik

Læs mere

Talemanuskript til brug for samråd vedrørende Limfjordsforbindelsen

Talemanuskript til brug for samråd vedrørende Limfjordsforbindelsen Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2016-17 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 228 Offentligt Side 1 af 9 Talemanuskript til brug for samråd vedrørende Limfjordsforbindelsen Spørgsmål R, S og T

Læs mere

Samråd i Grønlandsudvalget den 2. marts 2016 Det talte ord gælder

Samråd i Grønlandsudvalget den 2. marts 2016 Det talte ord gælder Grønlandsudvalget 2015-16 GRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 41 Offentligt Samråd i Grønlandsudvalget den 2. marts 2016 Det talte ord gælder Tak for indkaldelsen til dette samråd om det amerikanske

Læs mere

SAU alm. del Samrådsspørgsmål L, M og N. Samrådsspørgsmål L. Samrådsspørgsmål M

SAU alm. del Samrådsspørgsmål L, M og N. Samrådsspørgsmål L. Samrådsspørgsmål M Skatteudvalget 2014-15 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 272 Offentligt Tale 11. december 2014 J.nr. 14-4587979 SAU alm. del Samrådsspørgsmål L, M og N Samrådsspørgsmål L Vil ministeren uddybe, hvorfor

Læs mere

(Det talte ord gælder)

(Det talte ord gælder) Miljø- og Fødevareudvalget 2015-16 MOF Alm.del endeligt svar på spørgsmål 500 Offentligt Miljø- og Fødevareministeriet Enhed/initialer: Veterinærkontoret /MELHU Sagsnr.: 2016-1497 Dato: 9. marts 2016 Samråd

Læs mere

Spørgsmål O Giver Paradise Papers ministeren anledning til at foretage sig yderligere på skatteområdet, og vil ministeren

Spørgsmål O Giver Paradise Papers ministeren anledning til at foretage sig yderligere på skatteområdet, og vil ministeren Skatteudvalget 2017-18 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 215 Offentligt 30. november 2017 J.nr. 2017-7657 Kontor: PES, P&A, K&U og International Koordinering Samrådsspørgsmål O, P, Q og R - Tale til

Læs mere

Beskæftigelsesministerens tale til besvarelse af samrådsspørgsmål

Beskæftigelsesministerens tale til besvarelse af samrådsspørgsmål Beskæftigelsesudvalget 2015-16 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 257 Offentligt T A L E d e t t a l t e o r d g æ l d e r Beskæftigelsesministerens tale til besvarelse af samrådsspørgsmål Æ og AG

Læs mere

Samråd i Grønlandsudvalget den 5. december Det talte ord gælder

Samråd i Grønlandsudvalget den 5. december Det talte ord gælder Grønlandsudvalget 2014-15 GRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 28 Offentligt Samråd i Grønlandsudvalget den 5. december 2014 Det talte ord gælder Jeg er glad for, at vi har mulighed for at drøfte spørgsmålet

Læs mere

[Indledning] Jeg vil gerne starte med at takke for spørgsmålet. Det er dejligt, at spørgeren og Skatteudvalget interesserer

[Indledning] Jeg vil gerne starte med at takke for spørgsmålet. Det er dejligt, at spørgeren og Skatteudvalget interesserer Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 642 Offentligt Tale Tale til samråd den 15. september (vedrørende styringsværktøjer) 1. september 2016 J.nr. 16-1168615 Budget og Styring LBM

Læs mere

Jeg vil gerne begynde med at sige tak for. Samrådsspørgsmål Z og Æ - talepapir. Samrådsspørgsmål Z: Samrådsspørgsmål Æ: Indledning

Jeg vil gerne begynde med at sige tak for. Samrådsspørgsmål Z og Æ - talepapir. Samrådsspørgsmål Z: Samrådsspørgsmål Æ: Indledning Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 455 Offentligt Tale 9. april 2014 J.nr. 14-0459942 Samrådsspørgsmål Z og Æ - talepapir Samrådsspørgsmål Z: Vil ministeren på baggrund af artiklen

Læs mere

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Sundheds- og Ældreudvalget 2017-18 SUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1142 Offentligt Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Anledning Besvarelse af samrådsspørgsmål CA Sundheds- og Ældreudvalget

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål BB-BD fra Folketingets Retsudvalg den 17. marts 2016

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål BB-BD fra Folketingets Retsudvalg den 17. marts 2016 Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 408 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 16. marts 2016 Dok.: 1898570 UDKAST TIL TALE til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål B-C fra Folketingets Retsudvalg den 8. november 2018

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål B-C fra Folketingets Retsudvalg den 8. november 2018 Retsudvalget 2018-19 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 131 Offentligt Dato: Kontor: Strafferetskontoret Sagsbeh: Freia Kirkeskov-Hansen Sagsnr.: 2018-0035-0068 Dok.: 883797 UDKAST TIL TALE til brug

Læs mere

Som spørgsmål D og E er formuleret, vedrører de samme emne - beslutningsgrundlaget for Danmarks deltagelse i Irak-krigen og mine udtalelser derom.

Som spørgsmål D og E er formuleret, vedrører de samme emne - beslutningsgrundlaget for Danmarks deltagelse i Irak-krigen og mine udtalelser derom. Forsvarsudvalget 2014-15 (2. samling) FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 70 Offentligt Samråd D, E og F i Forsvarsudvalget 17. september 2015 Emne: Grundlaget for Irak-krigen og nedlæggelse af Irak-

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål V fra Folketingets Retsudvalg den 28. januar 2016

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål V fra Folketingets Retsudvalg den 28. januar 2016 Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 28. januar 2016 UDKAST TIL TALE til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål V fra Folketingets Retsudvalg den 28. januar 2016 Samrådsspørgsmål V: Vil ministeren

Læs mere

[Indledning] Tak for indkaldelsen til dette samråd. Jeg er altid glad for at få lejlighed til at møde her i udvalget og svare på spørgsmål.

[Indledning] Tak for indkaldelsen til dette samråd. Jeg er altid glad for at få lejlighed til at møde her i udvalget og svare på spørgsmål. Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 191 Offentligt 22. januar 2016 J.nr. 15-3284152 Person og Pension MCA Samrådsspørgsmål F-I - Tale til besvarelse af spørgsmål F-I den 22. januar

Læs mere

[Finanslov 2016] Finansloven for 2016 offentliggjort med oversendelse af ændringsforslaget. Lang proces og krævet svære valg.

[Finanslov 2016] Finansloven for 2016 offentliggjort med oversendelse af ændringsforslaget. Lang proces og krævet svære valg. Det Udenrigspolitiske Nævn 2015-16 UPN Alm.del Bilag 64 Offentligt BUDSKABER Møde i Udenrigsudvalget den 10. december 2015 Orientering om ny strategi for udviklingspolitik Det talte ord gælder [Finanslov

Læs mere

Jeg har sat et forløb i gang, hvor der sættes klar fokus på retssikkerhed på skatteområdet. Vi skal huske på, at SKAT som myndighed udøver en

Jeg har sat et forløb i gang, hvor der sættes klar fokus på retssikkerhed på skatteområdet. Vi skal huske på, at SKAT som myndighed udøver en Skatteudvalget 2014-15 (2. samling) SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 43 Offentligt Tale 27. august 2015 J.nr. 15-2388779 Samrådsspørgsmål D Proces og Administration tco og hch - Tale til besvarelse

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1240 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1240 Offentligt Retsudvalget 2013-14 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1240 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Lovafdelingen Dato: 22. oktober 2014 Kontor: Forvaltningsretskontoret

Læs mere

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2016-17 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 320 Offentligt Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir Anledning Samråd i Transport-, bygnings-

Læs mere

Ministeren bedes redegøre for, hvorfor regeringen ønsker at privatisere TV 2, om TV 2 ved et salg fortsat skal have public serviceforpligtelser,

Ministeren bedes redegøre for, hvorfor regeringen ønsker at privatisere TV 2, om TV 2 ved et salg fortsat skal have public serviceforpligtelser, Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 88 Offentligt FULD TALE Arrangement: Samråd vedr. privatisering af TV 2 (Samrådsspørgsmål J) Åbent eller lukket: Åbent 11. januar 2017 Dato

Læs mere

RIGSREVISORS FAKTUELLE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1

RIGSREVISORS FAKTUELLE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Notat til Statsrevisorerne om tilrettelæggelsen af en større undersøgelse om udviklingsbistand til Tanzania, herunder Danidas brug af evalueringer mv. September 2009 RIGSREVISORS FAKTUELLE NOTAT TIL STATSREVISORERNE

Læs mere

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2016-17 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 321 Offentligt Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Anledning Samråd i Social- Indenrigs- og Børneudvalget

Læs mere

Justitsministeriet. hun agter at tage som opfølgning på udtalelserne i. Ministeren bedes redegøre for, hvilke initiativer

Justitsministeriet. hun agter at tage som opfølgning på udtalelserne i. Ministeren bedes redegøre for, hvilke initiativer Retsudvalget (2. samling) REU alm. del - Svar på Spørgsmål 145 Offentligt 02-06-05 Justitsministeriet Lovafdelingen Dato: 11. maj 2005 Dok.: DBO40164 Menneskeretsenheden Udkast til tale Til ministeren

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 613 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 613 Offentligt Retsudvalget 2016-17 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 613 Offentligt Svar: [Indledning] Samrådet i dag handler om hjemsendelse til afsoning i udlandet. Jeg er blevet bedt mig om at redegøre for årsagen

Læs mere

TALEPAPIR. REU-samrådsspørgsmål U om UNGASS og afkriminalisering

TALEPAPIR. REU-samrådsspørgsmål U om UNGASS og afkriminalisering Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 321 Offentligt Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: Psykiatri og Lægemiddelpolitik Sagsbeh.: SUMLPE Koordineret med: Sagsnr.: 1601986 Dok. nr.:

Læs mere

Arrangement: Mundtlig besvarelse af samrådsspørgsmål AK, AL og AM (alm. del) stillet efter ønske fra Karsten Hønge (SF)

Arrangement: Mundtlig besvarelse af samrådsspørgsmål AK, AL og AM (alm. del) stillet efter ønske fra Karsten Hønge (SF) Beskæftigelsesudvalget 2018-19 BEU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 200 Offentligt Talepapir Arrangement: Mundtlig besvarelse af samrådsspørgsmål AK, AL og AM (alm. del) stillet efter ønske fra Karsten

Læs mere

Social- og indenrigsminister Karen Ellemanns talepapir

Social- og indenrigsminister Karen Ellemanns talepapir Europaudvalget 2015-16 EUU Alm.del Bilag 134 Offentligt Social- og indenrigsminister Karen Ellemanns talepapir Det talte ord gælder Anledning Besvarelse af Europaudvalgets samrådsspørgsmål C om Bruxelles

Læs mere

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir Retsudvalget 2016-17 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 185 Offentligt Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir Anledning Besvarelse af REU Alm. del samrådsspørgsmål R om politiskolen

Læs mere

UDKAST TIL TALE til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål AT-AW (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg Torsdag den 24. maj 2012 kl. 14.

UDKAST TIL TALE til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål AT-AW (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg Torsdag den 24. maj 2012 kl. 14. Retsudvalget 2011-12 REU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 804 Offentligt Dato: 21. maj 2012 Kontor: Strafferetskontoret Sagsbeh: Esben Haugland Sagsnr.: 2012-0035-0073 Dok.: 371880 UDKAST TIL TALE

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER. Udenrigsudvalget Samråd AX, AY og AZ den 24. august 2016

DET TALTE ORD GÆLDER. Udenrigsudvalget Samråd AX, AY og AZ den 24. august 2016 Udenrigsudvalget 2015-16 URU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 329 Offentligt Taleseddel DET TALTE ORD GÆLDER Udenrigsudvalget Samråd AX, AY og AZ den 24. august 2016 URU samrådsspørgsmål AX Spørgsmålet

Læs mere

1. at skabe en langsigtet aftale om Danmarks deltagelse i international idræt og idrætspolitik,

1. at skabe en langsigtet aftale om Danmarks deltagelse i international idræt og idrætspolitik, Kulturudvalget 2014-15 KUU Alm.del Bilag 143 Offentligt FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Samråd om spørgsmål S vedr. Idan/Play the Games internationale oplæg: Den globale idræts krise er Danmarks

Læs mere

- Tale til besvarelse af spørgsmål K, L, M og N den 29. januar 2016

- Tale til besvarelse af spørgsmål K, L, M og N den 29. januar 2016 Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 204 Offentligt 27. januar 2016 J.nr. 16-0049764 Indsats Samrådsspørgsmål K, L, M og N - Tale til besvarelse af spørgsmål K, L, M og N den 29.

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål W fra Folketingets Retsudvalg den 28. januar 2016

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål W fra Folketingets Retsudvalg den 28. januar 2016 Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 28. januar 2016 Dok.: 1841016 UDKAST TIL TALE til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål W fra Folketingets Retsudvalg den 28. januar 2016 Samrådsspørgsmål W: Vil

Læs mere

[Indledning] Tak for muligheden for at komme her i dag sammen med justitsministeren og redegøre for regeringens indsats mod matchfixing.

[Indledning] Tak for muligheden for at komme her i dag sammen med justitsministeren og redegøre for regeringens indsats mod matchfixing. Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 62 Offentligt FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Samråd om matchfixing Åbent Dato og klokkeslæt: 11. januar 2013 kl. 13.00-14.30 Sted: Christiansborg værelse

Læs mere

Samrådsspørgsmål E Ministeren bedes redegøre for forløbet vedrørende svindlen med refusion vedrørende

Samrådsspørgsmål E Ministeren bedes redegøre for forløbet vedrørende svindlen med refusion vedrørende Skatteudvalget 2014-15 (2. samling) SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 44 Offentligt Tale 3. september 2015 J.nr. 15-2489771 Tale til samrådsspørgsmål E, F, G, H, og K Samrådsspørgsmål E Ministeren

Læs mere

Retsudvalget 2014-15 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 163 Offentligt

Retsudvalget 2014-15 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 163 Offentligt Retsudvalget 2014-15 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 163 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Sagsnr.: 2014-0035-0253 Dok.: 1340542 UDKAST TIL TALE til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål

Læs mere

Tak for invitationen til at deltage i samrådet. Jeg er. blevet bedt om at kommentere på en udtalelse fra. Dansk Told og Skatteforbund, som rejser en

Tak for invitationen til at deltage i samrådet. Jeg er. blevet bedt om at kommentere på en udtalelse fra. Dansk Told og Skatteforbund, som rejser en Skatteudvalget 2018-19 SAU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 163 Offentligt 26. november 2018 J.nr. 2018-7610 Kontor: Strategisk HR og Analyse [SHA] Samrådsspørgsmål J - Tale til besvarelse af spørgsmål

Læs mere

FULD TALE. Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 42 Offentligt. Samråd om Videnscenter for Scenekunst. Åbent eller lukket:

FULD TALE. Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 42 Offentligt. Samråd om Videnscenter for Scenekunst. Åbent eller lukket: Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 42 Offentligt 1 FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Samråd om Videnscenter for Scenekunst Åbent Dato og klokkeslæt: 9. november kl.

Læs mere

Tak for de to spørgsmål, som jeg har aftalt med

Tak for de to spørgsmål, som jeg har aftalt med Skatteudvalget 2016-17 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 6 Offentligt 8. september 2016 J.nr. 16-1303084 Samrådsspørgsmål AP og AQ Indsats - Tale til besvarelse af spørgsmål AP og AQ den 8. september

Læs mere

Til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål J-K (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg

Til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål J-K (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg Retsudvalget 2018-19 REU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 245 Offentligt Dato: 13. december 2018 Sagsnr.: 2018-0035-0076 Dok.: 938680 UDKAST TIL TALE Til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål J-K

Læs mere

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll- Billes talepapir

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll- Billes talepapir Finansudvalget 2017-18 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 328 Offentligt Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll- Billes talepapir Anledning Lukket samråd i Finansudvalget Dato / tid 9.

Læs mere

samrådsspørgsmål AI fra Folketingets Retsudvalg Udkast til tale til ministeren til brug for besvarelse af (Alm. del) onsdag den 18.

samrådsspørgsmål AI fra Folketingets Retsudvalg Udkast til tale til ministeren til brug for besvarelse af (Alm. del) onsdag den 18. Retsudvalget (2. samling) REU alm. del - Svar på Spørgsmål 867 Offentligt Justitsministeriet Dato: 18. juni 2008 Dok.: MSF40492 Sagnr.: 2008-154-0140 Udkast til tale til ministeren til brug for besvarelse

Læs mere

BILAG DET EUROPÆISKE RÅD GÖTEBORG FORMANDSKABETS KONKLUSIONER. den 15. og 16. juni 2001 BILAG. Bulletin DA - PE 305.

BILAG DET EUROPÆISKE RÅD GÖTEBORG FORMANDSKABETS KONKLUSIONER. den 15. og 16. juni 2001 BILAG. Bulletin DA - PE 305. 31 DET EUROPÆISKE RÅD GÖTEBORG FORMANDSKABETS KONKLUSIONER den 15. og 16. juni 2001 BILAG 33 BILAG Bilag I Erklæring om forebyggelse af spredning af ballistiske missiler Side 35 Bilag II Erklæring om Den

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AK og AL fra Folketingets Skatteudvalg den 29. juni 2017

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål AK og AL fra Folketingets Skatteudvalg den 29. juni 2017 Retsudvalget 2016-17 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 667 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 28. juni 2017 Kontor: Sikkerhedskontoret Sagsbeh: Christian Fuglsang Sagsnr.: 2017-0035-0428

Læs mere

Uddannelses- og Forskningsudvalget 2013-14 FIV Alm.del Bilag 260 Offentligt

Uddannelses- og Forskningsudvalget 2013-14 FIV Alm.del Bilag 260 Offentligt Forskningsudvalget 2013-14 FIV Alm.del Bilag 260 Offentligt Ministeren Forskningsudvalget Folketinget Christiansborg 1240 København K 19. september 2014 Til udvalgets orientering fremsendes hermed mit

Læs mere

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir

Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2016-17 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 233 Offentligt Børne- og socialminister Mai Mercados talepapir Anledning SOU samråd U om hjemløse Dato / tid 26. januar

Læs mere

Talepapir åbent samråd om SKATs indsats vedrørende transfer pricing og selskabsskat.

Talepapir åbent samråd om SKATs indsats vedrørende transfer pricing og selskabsskat. Skatteudvalget 2012-13 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 480 Offentligt Talepapir åbent samråd om SKATs indsats vedrørende transfer pricing og selskabsskat. Samrådsspørgsmål AJ Ministeren bedes oplyse

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER Forsvarsudvalget

DET TALTE ORD GÆLDER Forsvarsudvalget Forsvarsudvalget 2017-18 FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 77 Offentligt DET TALTE ORD GÆLDER Forsvarsudvalget Samråd H, I, J F-35 piloters arbejdstid og støj Taleseddel Spørgsmålene er stillet efter

Læs mere

Den tidligere SR-regering foreslog i Vækstpakken fra juni 2014 en modernisering af reglerne på dette område.

Den tidligere SR-regering foreslog i Vækstpakken fra juni 2014 en modernisering af reglerne på dette område. Miljø- og Fødevareudvalget 2015-16 MOF Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1134 Offentligt TALEMANUSKRIPT (Det talte ord gælder) Side 1 af 13 Samrådstale spg. BP og BQ vedr. den nye bekendtgørelse for godkendelse

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget BEU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 92 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget BEU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 92 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2011-12 BEU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 92 Offentligt Folketingets Beskæftigelsesudvalg Christiansborg 1240 København K Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061 København

Læs mere

Dette er referentens - sekretær H.H. Mathiesens - udkast til referat. Der er tilsyneladende ikke skrevet noget endeligt referat.

Dette er referentens - sekretær H.H. Mathiesens - udkast til referat. Der er tilsyneladende ikke skrevet noget endeligt referat. Dette er referentens - sekretær H.H. Mathiesens - udkast til referat. Der er tilsyneladende ikke skrevet noget endeligt referat. I marginen har udenrigsråd Brun skrevet sine rettelser og tilføjelser, som

Læs mere

Nordgruppen Den 2. juni Rådsmøde (almindelige anliggender og eksterne forbindelser) den juni Supplerende samlenotat

Nordgruppen Den 2. juni Rådsmøde (almindelige anliggender og eksterne forbindelser) den juni Supplerende samlenotat Det Udenrigspolitiske Nævn, Forsvarsudvalget, Udenrigsudvalget, Europaudvalget 2006 UPN Alm.del Bilag 113, FOU Alm.del Bilag 162, URU Alm.del Bilag 195, 2736+2737 - almindelige anl Offentligt UDENRIGSMINISTERIET

Læs mere

- Tale til besvarelse af spørgsmål O, P, Q, R, S og T den 11. november 2016

- Tale til besvarelse af spørgsmål O, P, Q, R, S og T den 11. november 2016 Skatteudvalget 2016-17 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 93 Offentligt 1. november 2016 J.nr. 16-1566744 Person og Pension DV, MWL Samrådsspørgsmål O, P, Q, R, S og T - Tale til besvarelse af spørgsmål

Læs mere

Talepunkter. Socialudvalget (2. samling) SOU alm. del - Svar på Spørgsmål 364 Offentligt

Talepunkter. Socialudvalget (2. samling) SOU alm. del - Svar på Spørgsmål 364 Offentligt Socialudvalget (2. samling) SOU alm. del - Svar på Spørgsmål 364 Offentligt Velfærdsministeriet Børneenheden J.nr. 2008-2802 mbn 7. maj 2008 Talepunkter til samråd om SOU Z og Æ tirsdag den 13. maj Samrådsspørgsmål

Læs mere

Next Stop Israel-Palæstina

Next Stop Israel-Palæstina Program Next Stop Israel-Palæstina Efterårsferien 2014 Next Stop deltagere ved muren i Bethlehem. Israel- Palæstina rummer en lang og konfliktfyldt historie. I medierne er der løbende historier om situationen

Læs mere

Arrangement: Besvarelse af samrådsspørgsmål nr. AG, AH og AI stillet efter ønske fra Jan Johansen (S) Hvornår: 15. juni 2016 DET TALTE ORD GÆLDER

Arrangement: Besvarelse af samrådsspørgsmål nr. AG, AH og AI stillet efter ønske fra Jan Johansen (S) Hvornår: 15. juni 2016 DET TALTE ORD GÆLDER Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalget 2015-16 UUI Alm.del endeligt svar på spørgsmål 721 Offentligt Talepapir Arrangement: Besvarelse af samrådsspørgsmål nr. AG, AH og AI stillet efter ønske fra

Læs mere