D SHO A. Vi er at finde følgende steder: Buhls Jagtrejser har siden starten i 1972 haft tusindvis af tilfredse kunder på jagt i store dele af verden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "D SHO A. Vi er at finde følgende steder: Buhls Jagtrejser har siden starten i 1972 haft tusindvis af tilfredse kunder på jagt i store dele af verden."

Transkript

1

2 Det er en stor fornøjelse igen at kunne invitere til Buhls Jagtrejsers eget Roadshow i januar Vi afholder igen vores helt eget show, hvor vi har partnere med fra hele verden og der vil være rig mulighed for at få en snak omkring din næste rejse. Vi er at finde følgende steder: Hjallerup Kro Søndergade 1, 9320 Hjallerup Onsdag den 9. januar kl. 13:00 20:00 Hotel Scandic Randers Gl. Hadsundvej 2, 8900 Randers Torsdag den 10. januar kl. 13:00 20:00 Hotel Birkegården i Herning Engdahlsvej 14-16, 7400 Herning Fredag den 11. januar kl. 13:00 20:00 Comwell Hotel i Kolding Skovbrynet 1, 6000 Kolding Lørdag den 12. januar kl. 11:00 18:00 Gyrstinge Skovkro Fjenneslev Gyrstinge Skovhuse 33, 4173 Fjenneslev Søndag den 13. januar kl. 11:00 18:00 Scandic Star hotel i Lund,Sverige Glimmervägen 5, Lund, Sverige Mandag den 14. januar kl. 13:00 20:00 D SHO A R O 2013 W Buhls Jagtrejser har siden starten i 1972 haft tusindvis af tilfredse kunder på jagt i store dele af verden. Vi har i Buhls Jagtrejser altid sagt at vi ikke ville være de største, i stedet vil vi kunne stå 100 % inde for vores arrangementer, samtidig er jagtrejser en tillidssag. Derfor er det utroligt vigtigt for os, at vi har tid til personlig betjening og service, fra du køber din rejse, til du er glad og tilfreds hjemme igen. Buhls Jagtrejser har konkurrencedygtige priser og arrangementer, samt kompetente og sagkyndige medarbejdere. Alle medarbejder er aktive jægere med stor praktisk erfaring.

3 Henning Olsen Henning har fra 2005 været en del af Buhls Jagtrejser, og siden 2006 som indehaver og med det daglige ansvar for salg og markedsføring. Henning har mere end 20 års erfaring i jagtrejsebranchen og har jaget i de fleste jagtlande i Europa inklusiv Baltikum og Rusland, i den sibiriske del af Rusland og i Kamchatka, samt i Kirgisistan, Tyrkiet, Kasakhstan, Mongoliet, Zimbabwe, Namibia, Sydafrika og Tanzania. Få en snak om jagt med Henning, hvis du vil høre mere, om følgende destinationer: Polen, Ungarn, Estland, Belgien, Østrig, Tyrkiet, Rusland, samt alle afrikanske lande. Søren Sørensen Søren har siden 1998 været en del af Buhls Jagtrejser som både indehaver og daglig leder. Han har jaget i de fleste jagtlande i Europa, samt i USA, Canada, Australien, Aserbajdsjan, Namibia og Sydafrika. Få en snak om jagt med Søren, hvis du vil høre mere, om følgende destinationer: Polen, Skotland, England, Nordirland, Island, Grønland, Spanien, Kasakhstan, Aserbajdsjan, Canada, Yukon, USA og Australien.

4 Dion Mørup Dion har siden 1987 været en del af Buhls Jagtrejser. Han har jaget i Sverige, Norge, England, Skotland, Grønland, Tyskland og selvfølgelig en hel del i Polen. Hvis det er Polen du vil vide mere om, så er det Dion, du skal tale med. Ewa Carnbrand Håkansson og Frida Törnquist - William Safaris AB i Sverige William Safaris AB er Buhls samarbejdspartner i Sverige. Ewa startede allerede som barn med at jage duer og har siden midten af 80 erne været aktiv riffeljæger. Ewa har praktisk jagterfaring med jagt i Europa, Afrika og Nordamerika. Frida fungerer som daglig administrator på kontoret i Sverige og hjælper også til med det daglige salg. Frida har været ansat siden 2006, har været ny jæger siden 2008 og har jaget i Europa og Tunesien. MØD OGSÅ ANDRE SPÆNDENDE PARTNERE Trofæopmåling Else og Sten Breith Kom og få målt dine trofæer af Nordisk Safari Klub s trofæopmåler Sten Breith. Opmålingen koster DKK 100,- for medlemmer af Nordisk Safari Klub og DKK 200,- for alle andre. Bestil tid til opmåling hos Else og Sten Breith på tlf Der vil ligeledes deltage en repræsentant fra Nordisk Safariklub på alle dage. Fyns Naturværksted Kim Højland Kom og se flot trofæudstilling fra Kim Højland, ejer af Fyns Naturværksted. Her har du også mulighed for at få nogle gode råd omkring trofæbehandling fra en af Danmarks førende konservatorer. Profil Rejser Charlotte Buhl Hvis du vil høre om forskellige muligheder for eventuelle turistrejser i forbindelse med din jagtrejse og flybilletter har du mulighed for at få en snak med Charlotte Buhl fra Profil Rejser.

5 MØD VORES JAGT PARTNERE Sydafrika Dries van Coller Professional Hunter og nu ejer af safarifirmaet Dries van Coller Safaris og vor samarbejdspartner gennem de senest 6 år. Dries har nu fået nogle nye og meget spændende revirer i Sydafrika. Vi kan stadig tilbyde jagt på mange forskellige sydafrikanske vildtarter fra Red Duiker til Nyala, Kudu, Eland, Waterbuck, Sabel og sågar til Bøffel og Næsehorn. Ud over trofæjagten, - tilbyder Dries van Coller også fuglejagt, dybhavsfiskeri og sightseeing. Dries har nu også mulighed for også at tilbyde jagt i Zimbabwe. Namibia Heiko Binding Professional Hunter ejer Kataneno Hunting Farm, som er beliggende ca. 120 km nordøst for Windhoek. Her jager han på et ca ha spændende jagtområde, som tilbyder jagt på stort alle almindelige Namibia vildtarter. De seneste år har vi også haft stor succes med Selektionsjagter hos Heiko. Ud over hans egen jagtfarm Kataneno, har Heiko adgang til flere forskellige jagtområder i det nordlige og vestlige Namibia, således at det samlede jagtområder er på mere end ha.

6 Canada Jamie Reynolds Det er nu 4 år siden Jamie overtog det nordlige revir ved Lilloet, og han har siden drevet det med stor succes. Mountain Goat og Bjørn er Jamie s specialiteter. Derudover driver han et firma, som laver trolling fiskeri på Frasier River og her fanger Jamie s kunder hvert år et antal store Stør. Alle efterårs jagter hos Jamie kan kombineres med fiskeri efter Stør. Canada & Yukon Scott Fontaine Scott har overtaget Tim Stephenson s jagt områder i BC, hvor han tilbyder jagt på sortbjørne og ikke mindst hans succesrige Cathunts på Puma, Bobcat og Los. Han er stadig guide for vores outfitter i Yukon og han vil være behjælpelig, hvis du skulle have ønsker om Moose, Stonesheep, Grizzly og Mountain Caribou. Estland Hannes Rei Vor samarbejdspartner fra Tallin, Estland. Hannes kan arrangere jagt på alle statsrevirer i Estland. Ligeledes har han en stor del af de allerbedste private jagtforeningsrevirer til rådighed. Der er primært tale om Elgjagt i Estland, men Hannes kan også tilbyde jagt på Råbuk, Vildsvin, Ulv, Los samt Brunbjørn. Derudover er der visse steder i Estland en stor bestand af vilde andefugle, og specielt på øen Hiiumaa kan man opleve noget rigtigt godt trækjagt. Grønland og Island Bjarni Olesen Bjarni er fra Island og er vor samarbejdspartner, når det handler om jagt i både Grønland og Island. Han er velkendt for sine velorganiserede jagter på Moskusokse og Rensdyr i Grønland, samt deres spændende gåsejagt og rypejagt på Island, som kan kombineres med havjagt på islandske søfugle. Man kan derudover opleve Islands mange spændende turistattraktioner.

7 Bulgarien Konstantin Kotsev Vi har i år fornøjelsen at kunne præsentere vor nye samarbejdspartner fra Bulgarien. Konstantin Kotsev er ejer at det bulgarske firma Bulgarian Hunt Service Konstantin har siden 1993 med stor succes arrangeret jagt i Bulgarien og kan ikke alene tilbyde alle de velkendte vildtarter, men også det mere specielle arter som Gemser, Muflon, Brunbjørn og Wisent (Europæisk Bison). Kom og få en god snak med Konstantin om jagten i Bulgarien. Skotland Søren Gade Vi har i år fornøjelse af at have Søren Gade med under vort Road Show. Søren guider mange af vores kunder på jagten hos Graham Christie, derudover arbejder han med opdræt af fasaner, samt regulering og pleje af vildtet. Søren vil være behjælpelig med spørgsmål og booking af jagter i det skotske højland. Graham er en af de største agenter i Skotland, han arrangerer jagt på kronhjorte, hinder, kalve, råbukke, alle former for Roughshooting, Grousejagt samt fasan- og agerhønsejagter. Grahams store force er, at han råder over så mange revirer rundt om Kingussie (i hjertet af Skotland) således at han uanset vejr og vind kan flytte kunderne til de revirer, hvor hjortene er.

8 BESØG VORT ROAD SHOW OG VIND MASSER AF SPÆNDENDE PRÆMIER Farmsafari i Namibia - Værdi: Kr ,- Heiko Binding donerer 5 dages jagt 6 dages ophold for 1 jæger og 1 ikke jagende ledsager - inkl. afskydning af 1 trofæ Hartebeest og 1 trofæ Vortesvin. Safari i Sydafrika - Værdi: Kr ,- Dries van Coller donerer 3 dages jagt 4 dages ophold inkl. afskydning af 1 Blesbuck, 1 Impala og 1 Springbuck alle non trophy Bæverjagt i Estland - Værdi: Kr ,- Hannes Rei donerer 4 dages jagt og ophold inkl. fri afskydning af bævere. Bukkejagt i Polen - Værdi: Kr ,- 3 dages jagt inkl. afskydning af 1 buk op til 249 gram. Individuel jagt i Polen - Værdi: Kr ,- 3 dages individuel jagt efter eget valg. GAVEKORT - Værdi: Kr ,- Rune Fich Weischer donerer 10 x årsabonnementer på BIG GAME MAGAZINE GAVEKORT - Værdi: Kr ,- Fyns Naturværksted ved Kim Højland donerer en hovedmontering af en Råbuk GAVEKORT - Værdi: Kr ,- Agility Logistics donerer et gavekort til hjemtransport af trofæer. Udfyld og medbring kuponen personligt til Buhls Jagtrejsers Road Show 2013 og deltag i lodtrækningen. NAVN ADRESSE POSTNR. / BY TELEFON Nej tak, - jeg vil ikke modtage Nyhedsmail. Nej tak, - jeg vil ikke modtage last minute tilbud mail

9 Alle som booker en jagtrejse på Road Showet til en værdi af minimum DKK ,- får oven i købet et årsabonnement på jagtmagasinet BÌG GAME MAGAZINE til en værdi af DKK 414,- Danmark: Buhls Jagtrejser ApS Olaf Ryes Gade 7 R DK-6000 Kolding Tlf.: Sverige: William Safaris AB Magistervägen Brösarp Tlf.:

Sneppen. September 2012

Sneppen. September 2012 Sneppen September 2012 1 Indhold Formanden har ordet 3 Samarbejdet med børnehaven er ophørt 5 Indkaldelse til ordinær generalforsamling 5 Tyveri af Buskrydder 9 Fryser i maskinhuset 9 Mød vores formand

Læs mere

Auktionskatalog. Nordisk Safari Klub Jagt & Outdoor 2014. Auktionen er åben for alle. Jagtauktionen afholdes lørdag den 26. april 2014 kl.

Auktionskatalog. Nordisk Safari Klub Jagt & Outdoor 2014. Auktionen er åben for alle. Jagtauktionen afholdes lørdag den 26. april 2014 kl. Lot nr. 1 Auktionskatalog Nordisk Safari Klub Jagt & Outdoor 2014 Lot nr. 1 Lot nr. 1 Jagtauktionen afholdes lørdag den 26. april 2014 kl. 13 i OCC Forud for auktionen har det være muligt for medlemmer

Læs mere

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

Sjællands største jagtmesse

Sjællands største jagtmesse 20 siders messekatalog Sjællands største jagtmesse Spændende oplevelser for jægere og andre naturelskere i FrederiksborgCentret i Hillerød 29. april til 1. maj 2011 41 Velkommen Sjællands største jagtmesse

Læs mere

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari Tilbyder dig spændende rejsemuligheder og oplevelser for livet. Amakulu Safari er et selskab ejet af det dansk/sydafrikanske ægtepar

Læs mere

Rumænien Brunbjørn 2015

Rumænien Brunbjørn 2015 Rumænien Brunbjørn 2015 I Rumænien har vi mulighed for at arrangere jagt på brunbjørn i flere forskellige revirer, hvor succesraten er meget høj. De forskellige revirer, som der jages på, er fra 10.000-24.000

Læs mere

Boone and Crocket Club

Boone and Crocket Club MEDLEMSARTIKEL Boone and Crocket Club Bjørnetur til Reno Denne artikel refererer til Mikkel Sørensens meget spændende beretning om en bjørnejagt i Alaska i Trofæ nr. 8-2010. Red. Tekst og foto Mikkel Sørensen

Læs mere

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007 26 ARTIKEL ARTIKEL Safari nr 21 2007 Min mand Niels er jæger, det er jeg ikke selv, men går gerne med og deler spænding og naturoplevelser med ham. Jeg har været med ham på bukkejagt herhjemme adskillige

Læs mere

UNGARN JAGTEN / REVIRERNE

UNGARN JAGTEN / REVIRERNE UNGARN Ungarn er et forholdsvist nyt bekendtskab for mange danske jægere. Landet har jagtlige traditioner, som på mange måder minder om Polens - et smukt, frodigt og storslået landskab med en uovertruffen

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika På de følgende sider gives en grundig information og gennemgang af, hvad der sker med dine trofæer, fra det øjeblik du forlader jagtområdet, og til de er klar til

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR.

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR. MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR. 2 www.sjf.dk Skydevogn på Kalvebod skydeterræn Lån Kreds 7 skydevogn Giv medlemmer og dig selv en rigtig fornøjelig og lærerig skydedag med

Læs mere

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Vi har hermed fornøjelsen at fremsende dig vores Jagt i Polen. Vi sender ikke gæster

Læs mere

Tvede-Linde Jagtforening

Tvede-Linde Jagtforening Støvringgårdvej 27 Mellerup Tlf. 51862721 Tvede-Linde Jagtforening Salg af foder til hunde, katte, kaniner, fugle, høns og heste. Kom selv og se udvalget. Årg. 2007 nr.1 På gensyn. Poul Reenberg. Se også

Læs mere

Katalog. akkc.dk. Årets event for naturvenner, jægere & lystfiskere

Katalog. akkc.dk. Årets event for naturvenner, jægere & lystfiskere Katalog Årets event for naturvenner, jægere & lystfiskere Fredag 11. februar kl. 12-19 Lørdag 12. februar kl. 10-18 Søndag 13. februar kl. 10-17 akkc.dk Europa Plads 4 9000 Aalborg Tlf. 9935 5555 Velkommen

Læs mere

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Ja, det lyder som en god historie, men ikke desto mindre er det korrekt,

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011

BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011 BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011 Efter lang tids leden har vi nu fundet det perfekte jagtområde for big game hunting i Canada og startet samarbejde med en outfitter i

Læs mere

New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ)

New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ) New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ) New Zealand er et "ungt rejseland". For 30 år siden var New Zealand nærmest afsondret fra omverdenen pga. den lange rejsetid, hvilket moderne flytrafik nu har

Læs mere

INDHOLDS- FORTEGNELSE

INDHOLDS- FORTEGNELSE Askov/Malt Jagtforening Jagtmagasinet 2015 www.askovmalt-jagt.dk INDHOLDS- FORTEGNELSE 2 BESTYRELSEN (nov. 2014) Ole P. Johnsen, formand...48 46 13 08/60 89 85 17 E-mail:...ole-amj@hotmail.dk Bent Knudsen,

Læs mere

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech GRØNLAND Outfitter Johanne Bech En natur, der gavmildt byder på alt fra indlandsis til frodige dale, fra larmende vandfald til stille søer, fra snævre kløfter til uendelige vidder. Fra august, når mørket

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

29. årgang Januar 2015 nr. 1

29. årgang Januar 2015 nr. 1 29. årgang Januar 2015 nr. 1 En flok halemejser tanker op ved foderbrættet inden den videre rejse. Redaktion, Bestyrelsen og udvalg: Hjemmesiden.www.ejstrupholm-jagt.dk Formand:. Næstformand: Kasserer

Læs mere

33. Årgang Nr. 3 September 2015

33. Årgang Nr. 3 September 2015 Helle Jagtforeninger 33. Årgang Nr. 3 September 2015 Boliglån Boliglån til førstegangskøbere fra 4,45 % * Skal du købe din første bolig? Lige nu har vi et ekstra godt tilbud til førstegangskøbere, så du

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 Januar Juli 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 1 Januar Juli 2011. 29. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 1 Januar Juli 2011 29. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Husudvalg Jan Møller, Lundager 41 Hans Vetter 40758692 2670 Greve, 43697478-40680929

Læs mere

Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent.

Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent. 1 Bestyrelsen foreslår P.C. til dirigent. 2 3 Ambitionerne var klar fra årets start, men vi blev ramt et massivt snevejr og i lang tid var det en stor opgave bare at holde banen åben. Både Jørn Just med

Læs mere

Lad drømmen blive til virkelighed

Lad drømmen blive til virkelighed Lad drømmen blive til virkelighed ARGENTINA Argentina er uden sammenligning det mest interessante jagtland i Sydamerika, idet man i dette store og smukke land, kan få et væld af skønne jagtoplevelser.

Læs mere