Referat for bestyrelsesmøde i AVALAK København

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for bestyrelsesmøde i AVALAK København"

Transkript

1 Referat for bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: Sted: Avalak kontor DGH (Åbent møde) Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstformand, HB-rep.) Paninnguaq Boassen (Kasserer) Pam Stach (Informationskoordinator, DGH-rep) Aki-Mathilda Høegh-Dam (Menig) Michael Severin Bro (Menig) (skype første halvdel af mødet) Riikki Jensen (Menig) Lasse Kyed (Menig) Jens Lybert Næste møde / overdragelsesmøde: 13. juni 2016 (Åbent arrangement) Punkt Orientering (Udfyldes før mødet) Diskussion/Bemærkning -> Beslutning 1. Ordstyrer og referent Husk forventningsafstemningen om ordstyrerens rolle! Hold fokus og tid på diskussion, og vær Ordstyrer: Avaruna Referat: Nyoka gerne en smule skrap. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Godkendelse af referat(er) Husk at skrive status på arbejdsopgaverne! Ellers gokendt 4. Gennemgang af arbejdsopgaver Se skema nederst.

2 5. Meddelelser til/fra formanden Fra: - tænker vi kan tage en lille refleksion over hvordan det er gået mens jeg var væk? - Hvem kender/vil sættes lidt ind i brug af hjemmesiden? (specielt i forhold til at lægge referater op) Ikke med på beslutnigsreferat Jeg har savnet dig! Det har været svært, halvdelen af LB er også i HB og vi er ikke så mange så det har været en udfordring. Du har været god til at holde bestyrelsen samlet, og det har manglet i den tid du var væk. Der er brug for én som kan holde fokus og den røde tråd på LB arbejde. 6. Økonomi (kasserer) - Kassestatus - Meddelelser til/fra kassereren - Kbh buffer på kr, ændres? Til Fra: Vi skal have fundet ud af i dag hvor meget folk skal betale for deres drikkevarer fra julefrokosten og semesterstartsfest. Der er enten den solidariske løsning hvor vi alle betaler et beløb på omkring kr., eller også er der et ca. estimat af hvor meget hver person skylder ud fra vores fælles hukommelse. Der er papirer fra Arbejdernes Landsbank der skal underskrives for at oprette SWIPP. Flere hyggearrangementer for bestyrelsen (kongens have, hygge-fester osv.). Det hjælper på fællesskabet. Lasse vil gerne lære at bruge hjemmesiden. Det kan godt virke lidt unfair at ALLE skal betale til en fejl som ingen som sådan er skyld i. Der er lavet en arrangementsmappe, som vil gøre det nemmere for os at holde styr på vores papirer fremover. Bestyrelsesmedlemmerne laver estimat på hvor meget de har købt i løbet af perioden, og så er det hele ude af verden. Kontrakten er modtaget, og Nyoka skal bare have underskrevet. BUFFER: Kasserer foreslår at bufferen sættes ned til kr. Bla da lokalbestyrelse ikke lægger

3 7. Indkommen post (Infoko/svarer) - Status på mailsystem? - Borgermøde på Bornholm 18. juni - - Har logget ind på den anden konto, men vi har ikke gået glip af nogle vigtige mails. Så der er åbenbart generelt ingen mails pt. likvide midler til seminar og andre større arrangementer. Flere synes det er en god idé at bufferen ændres. HB har flere midler til at hjælpe LB erne fremover. Så på den måde virker HB også som en buffer. Andre synes det er et for stort spring, og at vi har haft stor gavn af vores buffer tidligere. Det foreslås at vi starter med at gå ned på kr. 5 stemmer for kr 2 stemmer for kr 0 stemmer for at fastholde bufferen på kr - Bufferen er fremover på kr ,87 på kontoen kr i kassen (der afleveres efter mødet, så der kun ligger 1000 kr i kassen) KBH skylder 4530 kr til HB. HB skylder stadig kontingentbetalingerne til KBH (kasseren mangler at få regnet det sammen, men estimeret 2400 kr) Modregnet hvad der skyldes frem og tilbage, skal kbh have 24,656 Pam og Michael har været i dialog omkring hvorfor der er så få mails for tiden. De har været inde og se i den gamle mail, og vi er ikke gået glip af nogen mail. Avalak kbh er gået over til at bruge kbh@avalak.org, men fortsætter med at buge g- mailen til at håndtere mails.

4 8. Meddelelser til/fra HB (HB-repræsentant) - Forhandlerrejsen - Seminar (se afholdte arrangementer) - Hjemmeside TIL FRA Næste møde 27. maj. Lasse skal på praktik snart, så der skal finde en ny rep. snart. Nyoka deltager som suppleant, og Riikki deltager for at prøve det af. HB har besluttet at ansætte en person til at tage sig af hjemmesiden. Repræsentanten skal have snakket med HB i forhold til hjemmesiden, da han kender én som snart er færdig. Han har flere spørgsmål på flere ting, bl.a hvad formålet ér, hvem der bruger hjemmesiden osv. Der er også en facebookgruppe (iværksætter-netværk), hvor man kan finde nogle til at hjælpe. FORHANDLERREJSE: Der kommer en forhandlerrapport fra HB i forbindelse med forhandlerrejsen i Nuuk (2. maj 9. maj): - Uddannelsesstøttelovforslag: Avalak har været i dialog med koalitionen og oppositionen, og føler de har haft indflydelse. Desuden overordnet set god dialog med politikerne. - Vi har fået sikret støtten de næste 2 år. - Der bliver ikke brugt nok penge for tiden, da vi har en masse til overs - Rigtig god støtte fra virksomheder, som er meget villige til at fortsætte samarbejde. SEMINAR:

5 9. Meddelelser til/fra DGH (DGH-repræsentant) Survey-monkey KUN gode tilbagemeldinger (eneste kritik var ikke nok sang). Godt arrangement, og godt koncept. Der var en rød tråd mellem underholdning og faglige indslag emnet var Arktis, og det startede med traditionelle lege, og blev bygget op i løbet af weekenden, til visioner om Grønlands fremtid. Døren til toilettet er igen IGEN gået i stykker. Der har ikke været nyt møde siden sidst. 10. Meddelelser til/fra vejledere (DGH-repræsentant) Der har været snak om at holde arrangement i samarbejde med dem, omkring hjemve. Der bliver hold Hjemvé workshop nu på lørdag Reklamer mere om det! Bente er sygmeldt. Og Pia er ude at rejse. 11. Evaluering af afholdte arrangementer (Hvad gik godt? Hvad kan gøres bedre?) - Seminar april - hjemvé workshop m. udd.vejlederne + fattigrøvs 27. april Seminar Se til HB Der er kommet mange flere end sidste år. LB skal huske at de også har et vist ansvar og at de skal huske at tage et medansvar. (HB arrangerer, HELE Avalak skal være med til at afholde). Måske for meget arbejde på for få, men det handler om at uddelegere.

6 12. Kommende arrangementer APRIL: - Hjemve workshop - Fællesarrangement med MFS 19. maj (Nivikka og Lasse, nordatlantisk brygge) - fattigrøvsmiddag MAJ - Paintball evt. med FC Nanoq 14. maj (afhold arrangeringsmøde?) - picnic - Fattigrøvsmiddag, med grl. mad? JUNI - Ekstraordinær GF (se næste punkt) 5. juni - Semesterafslutningsfest 11. juni - julefrokost 17. december julefrokost - Nyoka: er det ikke lidt sent? Man må forvente at mange er taget på juleferie dér. Hjemvé workshop Ikke afholdt endnu. MFS: Vi vil gerne holde en form for kulturdag, med sponsorater osv. Det er ændret til 22. september. Der skal findes nye til at stå for arrangementet + finde flere sponsorater Paninnguaq vil gerne være med, Nivikka vil gerne hjælpe med at søge sponsorater. Tovholder og arrangører vælges på første møde efter sommer. Paintball: Avaruna + Muusa (FC Nanoq) tovholder. Rykket til 21. maj. Der afholdes fællesarrangement (hygge-fest, med salg) i DGH efter Paintball arrangementet. Shoot to thrill, afholdes udendørs. Der kan være op til 30 personer. Inklusive 50 kugler. - Snak om hvor meget Avalak skal give: Avalak giver 100%? Medlemmer betaler et symbolsk beløb? Lave en dipositums-ordning? Enstemmigt at der laves en depositumsordning. - Flere synes at 50 kugler er for lidt, og synes at vi skal overveje at avalak giver et vist antal ekstra kugler det bliver dog rigtig dyrt. Det besluttes at det står på egen regning mht. ekstra kugler. Derudover undersøger Avaruna mulighederne i eventcenteret.

7 13. Ekstraordinær generalforsamling - Fordeling af arbejdsopgaver - markedsføringsudvalg - fordele ved at være i bestyrelse - praktiske opgaver - Vedtægter - Andet Arrangeringsmøde? (dato?) Der er blevet foreslået at generalforsamlingen afholdes d. 5. juni. Er folk enige? Avalak Københavns vedtægter findes på: oktober-2015.pdf Fattigrøv maj: Det foreslås at vi, i stedet for at selv lave mad, enten bestiller udefra eller tager ud. Bestille udefra, spise i huset, ma 100kr per person. Riikki vil gerne være arrangør, Jens hjælper. Semesterafslutning Avaruna skal reservere lokalet. Gerne temafest. Arrangeringsmøde d. 24. maj 17.00, prøv at holde den åben. Der er flere der ikke kan d. 5. og huset holder kirkekaffe. Der er derfor snak om den 4. i stedet. Det foreslås at vi dropper ekstraordinær generalforsamling. Det er lige før sommerferien, og der er i forvejen ret kort til næste generalforsamling (reelt er der kun juni, september og oktober, hvor der i forvejen ikke plejer at være synderligt mange arrangementer). Desuden er der ikke meget mening i at sætte personer ind i bestyrelsesarbejde lige før ferien. Det foreslås at bestyrelsen holdes i bero frem til generalforsamlingen i oktober. Der er alt for få som har overskud, stor del af LB er også med i HB, to stopper efter sommer, der kommer til at mangle nogle på poster (formand, HB-rep.), de obligatoriske arrangementer fylder allerede for meget for bestyrelsen i forhold til hvor mange vi er.

8 14. Evt. 15. Evaluering af mødet Lasse: Hjemmeside forslag: Er der Google analytics sat til? Hvem bruger vores hjemmeside? Hvordan vil vi gerne have den bruges? Hvor mange penge er vi villige til at bruge? HBs rester af alkohol osv fra seminaret Vil avalak KBH købe det? Der tages status i august/september for at se om der er stemning for arrangementer. Lasses forslag er taget op på et tidligere punkt. Ja, vi vil så! Hvad vil det koste? kr Pengene overføres til HBs konto. Jens er stemt ind som bestyrelsesmedlem. Det blev lidt langt. Det blev hold ret afslappet hen mod slutningen, og specielt paintball tog lang tid (der var dog nogle økonomiske beslutninger inde over, så det var heller ikke for ingenting). Ellers rigtig godt møde!

Dagsorden for bestyrelsesmøde i AVALAK København

Dagsorden for bestyrelsesmøde i AVALAK København Dagsorden for bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 16.februar.2016 Sted: DGH Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 8. december 2015 Sted: AVALAK kontor, DGH Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 14. januar 2016 Sted: Avalaks kontor, DGH Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 06-11-2015 Sted: Avalak KBHs kontor Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014 Tilstedeværende: Kenneth Brimdahl-Bengtson, Paalo Bisgaard, Agathe Møller, Avaruna Mathæussen, Nyoka Steenholdt, Marie-Louise Nuka Karlsen, Jonas Elgaard Kommer

Læs mere

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH 1. Velkomst 2. Valg af næstformand 3. Events, arrangører og belønninger 4. Praktiske oplysninger a. Nøgle og alarm til huset b. Avalaks

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Indkaldelse til bestyrelsesmøde Den 9. februar kl. 13.00, vi mødes kl. 12 og spiser medbragt frokost sammen. Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor) Tilstedeværende: Taitsiannguaq Tróndheim, Pipaluk Lind,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 05. januar 2014 Det Grønlandske Hus (Avalak kontor) Dagsorden 1. Valg af referent og ordstyrer Referent: Agathe Helene Præst Møller Ordstyrer: Jonas Elgaard Tilstedeværelse:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 27. November 2013 Det Grønlandske Hus Tilstedeværende: Jonas Elgaard, Avaruna Mathæussen, Pipaluk Lind, Nyoka Steenholdt, Taitsi Trondheim, Hans-Peder Kirkegaard og

Læs mere

Overdragelsesmøde i Det Grønlandske Hus i Aarhus

Overdragelsesmøde i Det Grønlandske Hus i Aarhus Dagsorden for overdragelsesmøde d. 09.11. 2014 Tilstede er: Najannguaq Jørgensen, Knut Jensen, Rhea Heilmann, Kenneth Bengtsson, Jonas Elgaard, Tupaarnaq Trondheim, Agathe Møller, Elsennguaq Silassen,

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

3. Godkendelse af det forrige referat Odense mangler at indsætte referat for overdragelsesmødet. Referatet godkendt.

3. Godkendelse af det forrige referat Odense mangler at indsætte referat for overdragelsesmødet. Referatet godkendt. Dagsorden for Avalak HB møde søndag d. 7. december 2014 i Odense Tilstede til mødet: Bjørk Lange Kristensen (Formand), Knut Mathias Jensen (Næstformand), Marie-Louise Nuka Karlsen (Informationskoordinator),

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014.

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. AVALAK s VEDTÆGTER Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. ORGANISATIONENS NAVN: 1. AVALAK (Organisationen for Grønlandske Studerende i Danmark) Stk.

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne.

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne. Referat fra Rollespilsforeningen Dragonfactory s Ordinære Generalforsamling den 4. februar 2014 kl. 19:00, Lystoftegaard, Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede, 1 gæst (fra

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Deltagere fra skolen: Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Dorte Lindhardt, skoleleder

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 5.1.2017 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Næstformand Andy Kasserer Carsten Sekretær GSR Jimmy Friheden GSS Anne-Dorte Friheden

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

2. Bemærkninger til referat fra bestyrelsesmødet d.14.marts 2013. 3. Siden sidst ved KGJ og VH, orienteringspunkter. Herunder lukket sager.

2. Bemærkninger til referat fra bestyrelsesmødet d.14.marts 2013. 3. Siden sidst ved KGJ og VH, orienteringspunkter. Herunder lukket sager. Valdemar Haumand, referat nr.23, side 1 d.29.maj 2013 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat dagsorden bestyrelsesmøde d.28.5.2013, kl.14.00. Mødet blev afholdt i Grenaa Idrætscenters

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer ** (AFBUD) Pia

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan.

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan. Trekkeis.dk Ordinær Generalforsamling 23-02-2013 Referat 1.Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere: Dirigent: Susanne B. Thomsen. Referent: Tonny N Jensen Stemmetællere Michael S Muller og Morten

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999.

VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999. VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999. 2 Logens formål: Logens formål er, at holde de venskabelige og kollegiale dyder i hævd, samt at opretholde chancen for, at få skrumpelever og rød

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter 1: Elevrådets Navn Rådets navn er Elevrådet på Roskilde Katedralskole - forkortet Elevrådet. 2: Elevrådets Formål Elevrådets formål er, at repræsentere Roskilde

Læs mere

Generalforsamling i Aarhus 1900 Volleyball referat Torsdag d. 19. februar 2015 kl. 1900 I kantinen på Svømmestadion

Generalforsamling i Aarhus 1900 Volleyball referat Torsdag d. 19. februar 2015 kl. 1900 I kantinen på Svømmestadion GeneralforsamlingiAarhus1900Volleyball referat Torsdagd.19.februar2015 kl.1900 IkantinenpåSvømmestadion Dagsorden: 1.Valgafdirigent. KasperPedersen 2.Valgafreferent. DorteToft NB:Dagsordenenerblevetrettidigtsendtud,regnskabeterikke.

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Bydelsmødrene. 1.2 Foreningens navn og lokalitet står i samarbejdsaftalen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. juni 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt...

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt... Fremmødt Afmeldt Leon Sindberg, Maria Jensen, Jørgen Gammelgaard, Charlotte Thy, Lene Viberg Nielsen, Lis Bjerg Hermind, Michael Vestergaard, Birgitte Højland, Sissel Gammelgaard Steffen Brinch, Tanja

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. oktober 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation

Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation Standardvedtægter for Bydelsmødreforeninger tilsluttet Bydelsmødrenes Landsorganisation 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Bydelsmødre. 1.2 Foreningens navn og lokalitet står i samarbejdsaftalen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

FHF bestyrelsens forretningsorden

FHF bestyrelsens forretningsorden FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN FHF bestyrelsens forretningsorden Gældende fra 18.3.2018 Generelt: Formål Forretningsordene skal afstille de rammer som bestyrelsen og andre udvalg arbejder under. Møder:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Afbud: Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 4 delopgaver;

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Derfor har vi lavet om på hvordan kontingentet hænger sammen. Det er muligt at det skal skrives

Derfor har vi lavet om på hvordan kontingentet hænger sammen. Det er muligt at det skal skrives Referat af Ordinær Generalforsamling den 12. 02.2015 1. Velkomst ved formanden. Bjørn Holm indleder med sige et par ord om alkoholpolitikken under mødet. En bajer før mødet starter, en bajer i pausen,

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer Philip

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 5-37, center 1, st. Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. juni 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede Referat Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede 1. Valg af ordstyrer og referenter Ordstyrer: Poul 4-32 Referenter:

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Kom og deltag i Nyborg Svømmeklubs ordinære generalforsamling og får indflydelse i din svømmeklub! Adgang for alle, men

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Dagsordenen d. 20-08-2018 Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Til stede fra bestyrelsen: Lise Lotte, Pia, Kim Allan, Torben, Daniel og Asbjørn. Solvej udeblevet uden afbud. Gæster: Rene fra sekretariatet,

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis.

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. BESTYRELSESMØDE Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. Afbud: Anna Franziska, Freya Referent: Anna B. Dirigent: Jeppe

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Notat. CH ESDH-sag: [sagsnummer] Arbejdsplan for Ledersektionens bestyrelse 2012-2014

Notat. CH ESDH-sag: [sagsnummer] Arbejdsplan for Ledersektionens bestyrelse 2012-2014 Notat Dato Side 1. 1 november af 9 2012 CH ESDH-sag: [sagsnummer] Arbejdsplan for Ledersektionens bestyrelse 2012-2014 Tidspunkt 16. november 2012 kl. 10.00 Julefrokost kl 12.30 Reception kl. ca 14.30

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Gladsaxe Film- & Videoklub Vedtægter April 2013. Vedtægter for. Stiftet d, 7. februar 1962. Bestyrelsen Side 1/6

Gladsaxe Film- & Videoklub Vedtægter April 2013. Vedtægter for. Stiftet d, 7. februar 1962. Bestyrelsen Side 1/6 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Generalforsamling i Tango Aarhus 2017

Generalforsamling i Tango Aarhus 2017 Generalforsamling i Tango Aarhus 2017 Folkestedet, den 10. marts 2017 Ca. 30 fremmødte Vi startede med at spise pizza. Det lagde en god stemning. Der var bestilt 8 familiepizzaer, og de blev spist. Vegetarpizzaerne

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 06.10.2013 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 10:00 14:00 (mødes kl. 9:45) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 05 Fortæring: Tegnstyrer: Kvaje slik:

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Nadia, Holland, Baagøe, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Bo, Kathrine Ikke fremmødt: - Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1.

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Generalforsamling i VRK

Generalforsamling i VRK Generalforsamling i VRK 09.02.16 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab 4. Fastsættelse af kontingent 5. Forelæggelse

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer PTX 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Katja og Katrine er valgt 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: DB, EJ, KFG, BL, KA, LM, HP, MJM, MM, NKC, Torben Afbud: JCK, EG, KDP Fravær: MB Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Bestyrelsesmøde SAND Fyn 18. Marts 2015. Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene

Bestyrelsesmøde SAND Fyn 18. Marts 2015. Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene Afbud: Pia, Las og Stig Fra sekretariatet: Ask Vi skal snakke mærkesager, forretningsorden og næste møde Ask er her i dag

Læs mere

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991.

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. Indhold Kapitel 1 Navn & formål Kapitel 2 Størrelse og sammensætning Kapitel 3 Elevrådet Kapitel 4 Valg Kapitel 5 Formandskabet

Læs mere