NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER BEAR SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER BEAR SERIE 2011:2 (DK)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER BEAR SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER BEAR SERIE 2011:2 (DK)"

Transkript

1 NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER SERIE 2011:2 (DK) De Særlige Betingelser for Instrumenter, som udstedes under Programmet, følger nedenstående format. Samtlige Særlige Betingelser vil blive indledt med følgende informationstekst efterfulgt af instrumentspecifik information i henhold til det relevante format. Instrumenterne er omfattet af de Almindelige Betingelser for Bankens Warrant- og Certifikatprogram ( Programmet ) af 6. oktober 2010 og de nedenfor anførte vilkår. De Almindelige Betingelser for Bankens Program fremgår af Bankens Basisprospekt for Programmet dateret den 6. oktober Begreber, for hvilke der ikke er givet nogen definition i disse Særlige Betingelser, har samme betydning som i de Almindelige Betingelser. Fuldstændige oplysninger om Banken og udbuddet kan kun fås gennem Basisprospektet i fællesskab med de løbende offentliggjorte tillægsprospekter og disse Særlige Betingelser. Basisprospektet er tilgængeligt på Basisprospektet indeholder et resumé af nogle af de skattemæssige konsekvenser, der kan være i forbindelse med erhvervelse af Instrumenter under Warrant- og Certifikatprogrammet (se afsnittet herom i Basisprospektet). Resuméet er baseret på gældende danske, finske, norske og svenske skatteregler og er blot beregnet som generel oplysning. Den enkelte investor er selv ansvarlige for at vurdere de skattemæssige konsekvenser af at investere i Instrumenter og bør rådføre sig med skatterådgivere om de specielle skattemæssige konsekvenser af at erhverve Instrumenter under Programmet i det enkelte tilfælde for udenlandske investorer f.eks. anvendelse af udenlandsk skattelovgivning, skatteaftaler og eventuelle andre gældende bekendtgørelser. Disse Særlige Betingelser samt alle spørgsmål i forbindelse hermed er underlagt svensk ret. Eventuelle tvister vedrørende Instrumenterne, herunder anvendelse og fortolkning af vilkår og retlige spørgsmål i forbindelse hermed, afgøres alene af en svensk domstol med Stockholms tingsrätt som første instans. 1. Oplysninger om Nordea Bank AB (publ) og Programmet Fuldstændige oplysninger om udstederen under Programmet, dvs. Banken, og betingelserne for Programmet samt Indekscertifikater Bear, som udstedes under Programmet, fås kun ved, at investoren ud over de Særlige Betingelser gør sig bekendt med Basisprospektet for Programmet samt eventuelle tillæg til Basisprospektet.

2 Definitionerne i Basisprospektet er gældende for disse Særlige Betingelser. 2. Identifikation af Indekscertifikatserie omfattet af de Særlige Betingelser Instrument: Indekscertifikat Bear Gearing: Ja Aktiv: Den relevante aktie jfr. tabel 1. Certifikatholderen modtager ikke, og bliver ikke opkrævet for, udbytter udbetalt af det Aktiv i certifikatets løbetid. Certifikatholderen godtgøres i stedet for udbyttebetalingerne gennem en justering af Referencekursen for det Aktiv i forbindelse med udbyttebetalingerne. Referencekursen for den relevante aktie justeres i certifikatets løbetid for udbyttebetalinger, som beskrevet i afsnittet: Akkumuleret Værdiændring (AVF) ved udbyttebetalinger nedenfor. ISIN-kode: Se Tabel 1 Handelspost: 1 stk. Indekscertifikater Bear udgør en handelspost. Reguleret marked/handelsplatform/handelsplads: Copenhagen A/S Kode for reguleret marked/handelsplatform/handelsplads: Se Tabel 1 (under Kortnavn) Barriereniveau: 150 % af Aktivs Referencekurs den foregående Planlagte Handelsdag. Emissionsdag: 6. maj 2011

3 Noteringsdag: 6. maj 2011 Noteringsvaluta: DKK Startkurs: DKK 25,00 Fastsættelsesperiode for Startkurs/Fastsættelsesdage for Startkurs: Fastsættelsesperiode for Slutkurs/Fastsættelsesdage for Slutkurs: Førtidsforfaldshændelse: Hændelse, som opstår på en Planlagt Handelsdag, som ikke er en Forstyrret Handelsdag, fra og med Noteringsdag til og med Slutdag, som indebærer, at seneste officielle betalingskurser (handelskurser) ved kontinuerlig handel for det Aktiv noteret på Referencekilden efter Bankens vurdering er lig med eller højere end Barriereniveauet. Indfrielsesforhold: Banken gennemfører automatisk kontant slutafregning. Løbetid: 5 år Strikekurs: Metode til Fastsættelse af Referencekurs: Vurderingstid for Aktiv og Omregningskurs er lokal tid København 18:00. Multiplikator:

4 Referencekurs for barriere: Alle seneste officielle betalingskurser (handelskurser) ved kontinuerlig handel for det Aktiv noteret på Referencekilden fra og med Noteringsdagen til og med Slutdagen. Banken forbeholder sig ret til at afgøre, om et niveau er rimeligt og dermed kan udgøre Referencekursen for barriere. Referencekilde: Se tabel 2 Fastsættelse af Slutdag/Fastsættelsesdag for Slutdag: Banken er til enhver tid berettiget til at fastsætte Slutdagen. Slutdagen skal falde tidligst 1 uge efter Fastsættelsesdagen for Slutdagen. Den dag, hvor Slutdagen fastsættes, betegnes Fastsættelsesdagen for Slutdagen. Meddelelse om fastsættelse af Slutdagen sendes til Indehaveren og til den markedsplads, hvor Instrumentet er noteret. Slutdag/sidste handelsdag: Den tidligst af følgende datoer: 1) 6. maj ) Den dag, som Banken meddeler i henhold til Fastsættelse af Slutdag. 3) Hvis værdien af det Aktiv på et tidspunkt i Instrumentets løbetid efter Bankens vurdering er steget med 50 % eller mere på en enkelt handelsdag, dvs. en Førtidsforfaldshændelse er indtruffet, skal denne dag være Slutdagen. Slutkurs: Enten (1) Akkumuleret Værdi på Slutdagen; eller (2) Nul, hvis der indtræder en Førtidsforfaldshændelse, dvs. hvis værdien af det Aktiv på et tidspunkt i Instrumentets løbetid efter Bankens vurdering stiger med 50 % eller mere på en enkelt handelsdag. Indfrielsesbeløb: Akkumuleret Værdi ( AV ) Den Akkumulerede Værdi beregnes hver Planlagte Handelsdag (der er en Bankdag, og ikke er en Forstyrret handelsdag) fra og med Noteringsdagen til og med Slutdagen, som beskrevet i nedenstående formel med startværdi lig med Startkurs: AV = (AV t-1 + AVF + AK) * Omregningskurs / Omregningskurs t-1

5 Hvor AV t-1 = Akkumuleret Værdi den foregående Planlagte Handelsdag, der ikke er en Forstyrret Handelsdag og AV 0 = 25 er certifikatets startværdi. Omregningskurs t-1 er Omregningskursen den foregående Planlagte Handelsdag der ikke er en Forstyrret Handelsdag og Omregningskurs 0 = Omregningskursen den 5. maj Akkumuleret Værdiændring (AVF) AVF = AV t-1 * Gearingsfaktor * (Referencekurs t Referencekurs t-1 ) / Referencekurs t-1 Hvor Referencekurs 0 = Referencekursen den 5. maj 2011 Akkumuleret Værdiændring (AVF) ved udbyttebetalinger På dagen, hvor det Aktiv handler ex-dividend, beregnes AVF, for at justere kursen for det udbetalte udbytte, efter følgende formel: AVF = AV t-1 * Gearingsfaktor * (Referencekurs t (Referencekurs t-1 -Udbytte t )) / (Referencekurs t-1 - Udbytte t ) Hvor AVF er Akkumuleret Værdiændring på dagen, hvor det Aktiv handler ex-dividend, Referencekurs t er Referencekursen for det Aktiv på dagen, hvor det handler ex-dividend, Referencekurs t-1 er Referencekursen for det Aktiv dagen før det handler ex-dividend og Udbytte t er den på generalforsamlingen tidligere fastlagte udbyttebetaling pr. Aktie som det Aktiv justeres for på dets ex-dividend date. Akkumuleret Finansiering ( AK ) AK = AV t-1 * [(1-Gearingsfaktor)*Rentebasis Rentebasismarginal Administrationsgebyr] * Renteperiode Administrationsgebyr Se Tabel 2 Banken forbeholder sig ret til månedligt, per den første kalenderdag i hver måned i Certifikatets løbetid, at forhøje eller sænke Administrationsgebyret, hvis Bankens omkostninger til administration og risikohåndtering af certifikatet ændres. Administrationsgebyret kan dog maksimalt stige til 2 %. Meddelelse om en sådan eventuel forhøjelse eller sænkning sendes til Indehaveren af certifikatet.

6 Gearingsfaktor: -2 (minus to) Omregningskurs Omregningskursen er valutakursen for det Aktivs valuta, svarende til den rådende markedskurs på tidspunktet for opgørelsen, og udtrykt som enheder DKK per enhed af denne valuta. Hvis det Aktiv er noteret i DKK er Omregningskursen lig 1. Rentebasismarginal: Se Tabel 2 Rentebasis: Indeks for dag-til-dag pengemarkedsrenten for de respektive Aktivers valuta, jfr. Tabel 2. For Aktiver denomineret i DKK benyttes det danske Tom/Next Indeks (Bloomberg Ticker: DETNT/N Index). For Aktiver denomineret i EUR benyttes Euro Overnight Index Average (Bloomberg Ticker: EONIA Index). For Aktiver denomineret i USD benyttes LIBOR-USD endagsrente ('O/N') (Bloomberg Ticker: US000/N Index).For Aktiver denomineret i SEK benyttes Stockholm Interbank Offered Rate Tom/Next (STIBOR 1-dagsrente T/N, Bloomberg ticker: STIB1D Index). For Aktiver denomineret i NOK benyttes Norwegian Inter Bank Offered Rate Tom/next (Bloomberg Ticker: NIBORTN Index). Renteperiode: Ved beregning af AV benyttes en renteperiode fra og med nærmest foregående dag, hvor AV beregnes til men ikke med aktuel dag, hvor AV beregnes. Betalingsdag for Indfrielsesbeløb: 6 Bankdage efter Slutdagen. Market Making: Nordea Bank er Market Maker. Nordea Bank forventer, under normale markedsforhold, at stille købs- og salgskurser for det antal handelsposter som fra tid til anden besluttes. For Instrumenter, hvis teoretiske pris er mindre end mindste "tick-size", stilles normalt ingen købskurs.

7 Maksimal forskel, under normale markedsforhold, mellem kvoteret købs- og salgskurs (maksimalt spread) fremgår af nedenstående oversigt: Salgskurs Maksimalt Spread DKK 0,01-5 DKK 0,25 DKK 5-10 DKK 0,40 DKK DKK 0,90 DKK > 25 < 4 % af salgskurs Kvoteringer vil gælde for handel med indtil 1000 Certifikater. For handel med Certifikater herover fastlægges spreads på baggrund af rådende markedsvilkår. 3. Oplysninger om det Aktiv Nedenstående oplysninger er uddrag fra eller resuméer af offentligt tilgængelige oplysninger. Banken er ansvarlig for, at oplysningerne er korrekt gengivet. Banken har imidlertid ikke foretaget en uafhængig kontrol af oplysningerne og påtager sig intet ansvar for, at oplysningerne er korrekte. Hvis det Aktiv er en aktie, et depotbevis eller en obligation: Navn på det Aktiv: Se under den relevante aktie i tabel 1. Udsteder af det Aktiv: Se under den relevante aktie i tabel 1. ISIN-kode for det Aktiv: Se under den relevante aktie i tabel 1. Yderligere oplysninger om udstederen: Yderligere oplysninger om den underliggende aktie findes på internetadresserne angivet i Tabel 1. Hvis det Aktiv er et indeks: Hvis det Aktiv er en kurv:

8 Hvis det Aktiv er en råvare, valutakurs, rente eller terminskontrakt: Hvis det Aktiv er en fond: 4. Udbuddets former og betingelser Betingelser for udbuddet:. Antal udstedte Instrumenter: Se Tabel 2 Sidste Tegningsdag: Mindste og højeste tegningsbeløb: Meddelelse om gennemført emission: Oplysninger om tildeling: Betalingsdag: Kurtage: Ved handler gennem Banken betales kurtage i henhold til den til enhver tid gældende prisliste.

9 Tabel 1 Kortnavn ISIN kode (fondskode) Navn på det Aktiv Udsteder af det Aktiv ISIN-kode for det Aktiv Yderligere oplysninger om udstederen NOVONO*2 ND DK stk. Novo Nordisk A/S aktie Novo Nordisk A/S DK CARLSB*2 ND DK stk. Carlsberg A/S aktie Carlsberg A/S DK NOVOZY*2 ND DK stk. Novozymes A/S aktie Novozymes A/S DK FLS*2 ND DK stk. FLSmidth & Company A/S aktie FLSmidth & Company A/S DK PANDOR*2 ND DK stk. Pandora A/S aktie Pandora A/S DK DSV*2 ND DK stk. DSV A/S aktie DSV A/S DK Tabel 2 Kortnavn ISIN kode (fondskode) Aktivs Valuta Administrations- gebyr Rentebasismarginal Referencekilde for Aktiv Antal udstedte certifikater NOVONO*2 ND DK DKK 1,80 % 0,20 % CARLSB*2 ND DK DKK 1,80 % 0,20 % NOVOZY*2 ND DK DKK 1,80 % 0,20 % FLS*2 ND DK DKK 1,80 % 0,20 % PANDOR*2 ND DK DKK 1,80 % 0,20 % DSV*2 ND DK DKK 1,80 % 0,20 %

NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SERIE 2010:1 (DK)

NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SERIE 2010:1 (DK) Disse Særlige Betingelser erstatter pr. 19. juni 2012 Særlige Betingelser for Indekscertifikater Bull Serie 2010:1 (DK), offentliggjort den 17. januar 2012. NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR

Læs mere

2. Identifikation af Certifikatserie omfattet af de Særlige Betingelser

2. Identifikation af Certifikatserie omfattet af de Særlige Betingelser NORDEA BANK AB (PUBL) S OG NORDEA BANK FINLAND ABP S EMISSIONSPROGRAM FOR WARRANTS OG CERTIFIKATER SÆRLIGE BETINGELSER FOR CERTIFIKATER SERIE BULL RUSLAND Instrumenterne er omfattet af de Almindelige Betingelser

Læs mere

Bull & Bear certifikater

Bull & Bear certifikater Produkt- og risikobeskrivelse af 10.08.2015 Bull & Bear certifikater Med Bull & Bear certifikater har man set i forhold til eksempelvis en direkte investering i aktier større mulighed for at tilpasse sine

Læs mere

NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SERIE 2010:2 (DK)

NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SERIE 2010:2 (DK) NORDEA BANK AB (PUBL) S EMISSIONSPROGRAM FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SÆRLIGE BETINGELSER FOR INDEKSCERTIFIKATER BULL SERIE 2010:2 (DK) Disse særlige betingelser ( Særlige Betingelser ) udgør de Særlige

Læs mere

BULL OMXC X2H. Vedrørende: OMX Copenhagen 20. Med udstedelsesdag: 30. september 2011

BULL OMXC X2H. Vedrørende: OMX Copenhagen 20. Med udstedelsesdag: 30. september 2011 BULL OMXC X2H Vedrørende: OMX Copenhagen 20 Med udstedelsesdag: 30. september 2011 Endelige betingelser Certifikater Detaljeret information om Handelsbanken og tilbuddet kan kun fås gennem Basisprospektet

Læs mere

BEAR OLIE X2H. Vedrørende: Terminskontrakt olie ( LCO ) Med udstedelsesdag: 30. september 2011

BEAR OLIE X2H. Vedrørende: Terminskontrakt olie ( LCO ) Med udstedelsesdag: 30. september 2011 BEAR OLIE X2H Vedrørende: Terminskontrakt olie ( LCO ) Med udstedelsesdag: 30. september 2011 Endelige betingelser Certifikater Detaljeret information om Handelsbanken og tilbuddet kan kun fås gennem Basisprospektet

Læs mere

BEAR OMXC X2 H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: OMX Copenhagen 20 Cap GI

BEAR OMXC X2 H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: OMX Copenhagen 20 Cap GI BEAR OMXC X2 H Vedrørende: OMX Copenhagen 20 Cap GI Noteringsdag: 18. marts 2014 Endelige Vilkår Certifikater Disse Endelige Vilkår er udarbejdet i henhold til artikel 5.4 i direktiv 2003/71/EF og skal

Læs mere

Børsnoterede certifikater Bull & Bear

Børsnoterede certifikater Bull & Bear Børsnoterede certifikater Bull & Bear Bull & Bear-certifikater passer til dig, der har en fast tro på, hvilken vej markedet vil gå, uanset om du tror på en stigning eller et fald. Bull & Bear-certifikater

Læs mere

Markedsføringsmateriale af 30. juni Bull & Bear certifikater Nye muligheder

Markedsføringsmateriale af 30. juni Bull & Bear certifikater Nye muligheder Markedsføringsmateriale af 30. juni 2016 Bull & Bear certifikater Nye muligheder BULL BEAR Hvis du forventer stigende kurser, kan du købe et Bull-certifikat. Med et Bull-certifikat får du et positivt afkast,

Læs mere

Bull & Bear certifikater

Bull & Bear certifikater Produktliste af 07.12.2015 Bull & Bear certifikater Produktliste Et certifikat er et børsnoteret værdipapir, hvis værdi følger udviklingen i et andet aktiv, det underliggende aktiv. Med certifikater kan

Læs mere

Bull & Bear. certifikater

Bull & Bear. certifikater Bull & Bear certifikater Markedsføringsmateriale 10/2017 1 Bull & Bear få nye investeringsmuligheder Bull- og Bear-certifikater giver dig en række nye investeringsmuligheder, hvoraf de mest centrale er,

Læs mere

BULL ESTX50 X2H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: EURO STOXX 50 -future

BULL ESTX50 X2H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: EURO STOXX 50 -future BULL ESTX50 X2H Vedrørende: EURO STOXX 50 -future Noteringsdag: 17. juni 2014 Endelige Vilkår Certifikater Disse Endelige Vilkår er udarbejdet i henhold til artikel 5.4 i direktiv 2003/71/EF og skal læses

Læs mere

Markedsføringsmateriale. Bull & Bear. Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus.

Markedsføringsmateriale. Bull & Bear. Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus. Markedsføringsmateriale Bull & Bear Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus. Bull Du tror på en stigning i markedet. Hvis du har ret, får

Læs mere

BULL DAX X2H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: DAX -future. Noteringsdag: 17.

BULL DAX X2H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: DAX -future. Noteringsdag: 17. BULL DAX X2H Vedrørende: DAX -future Noteringsdag: 17. juni 2014 Endelige Vilkår Certifikater Disse Endelige Vilkår er udarbejdet i henhold til artikel 5.4 i direktiv 2003/71/EF og skal læses sammen med

Læs mere

BULL SP500 X2H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: S&P 500 -future

BULL SP500 X2H. Endelige Vilkår Certifikater. Økonomisk beskrivelse. Produktspecifikke betingelser. Vedrørende: S&P 500 -future BULL SP500 X2H Vedrørende: S&P 500 -future Noteringsdag: 17. juni 2014 Endelige Vilkår Certifikater Disse Endelige Vilkår er udarbejdet i henhold til artikel 5.4 i direktiv 2003/71/EF og skal læses sammen

Læs mere

Markedsføringsmateriale af 25.03.2015. Bull & Bear certifikater Nye muligheder

Markedsføringsmateriale af 25.03.2015. Bull & Bear certifikater Nye muligheder Markedsføringsmateriale af 25.03.2015 Bull & Bear certifikater Nye muligheder Certifikater er for den aktive og erfarne investor med en klar forventning til det underliggende aktiv. BULL BEAR Hvis du forventer

Læs mere

Investeringsforeningen Danske Invest Select Bilag til dagsordenens pkt. 5.17 5.20 16. april 2013

Investeringsforeningen Danske Invest Select Bilag til dagsordenens pkt. 5.17 5.20 16. april 2013 16. april 2013 De af bestyrelsen fremsatte forslag indebærer nedenstående ændringer af vedtægterne. De berørte formuleringer er markeret med kursiv. Ad dagsordenens pkt. 5.17: 4: 4: For afdelingerne Aktier,

Læs mere

RESUMÉ AF UDSTEDELSEN

RESUMÉ AF UDSTEDELSEN Dette resume er en oversættelse af det svenskprogede resume af udstedelsen (Emissionsspecifik sammanfattning), som findes umiddelbart før dette afsnit i de endelige vilkår (Slutliga Villkor) for udstedelsen.

Læs mere

Afkast op til. - over 3 år. Invester med sikkerhed Skandinaviske Aktier er investering i aktier med sikkerhedsnet.

Afkast op til. - over 3 år. Invester med sikkerhed Skandinaviske Aktier er investering i aktier med sikkerhedsnet. 58 Afkast op til % - over 3 år Invester med sikkerhed Skandinaviske Aktier er investering i aktier med sikkerhedsnet. De penge, man investerer, er man sikker på at få igen og samtidig få en pæn gevinst,

Læs mere

DAF ÅRHUS FEBRUAR Copyright 2011, The NASDAQ OMX Group, Inc. All rights reserved.

DAF ÅRHUS FEBRUAR Copyright 2011, The NASDAQ OMX Group, Inc. All rights reserved. DAF ÅRHUS FEBRUAR 2011 Copyright 2011, The NASDAQ OMX Group, Inc. All rights reserved. LIDT HISTORIE.. EN BØRS I FORANDRING 1648 Københavns brand 1800 Industrialisering 1919 Flytter fra den gamle børsbygning

Læs mere

Endelige Vilkår. for Lån 7007 Valuta MIX STANDARD og Lån 7007 Valuta MIX MEGA. Valutaindekserede obligationer 2010/2013

Endelige Vilkår. for Lån 7007 Valuta MIX STANDARD og Lån 7007 Valuta MIX MEGA. Valutaindekserede obligationer 2010/2013 Endelige Vilkår for Lån 7007 Valuta MIX STANDARD og Lån 7007 Valuta MIX MEGA Valutaindekserede obligationer 2010/2013 Obligationer med afkast knyttet til en kurv af emerging markets valutaer Endelige vilkår

Læs mere

Investeringsforeningen Danske Invest Bilag til dagsordenens pkt. 5.1 5.12 16. april 2013

Investeringsforeningen Danske Invest Bilag til dagsordenens pkt. 5.1 5.12 16. april 2013 16. april 2013 De af bestyrelsen fremsatte forslag indebærer nedenstående ændringer af vedtægterne. De berørte formuleringer er markeret med kursiv: Ad dagsordenens pkt. 5.1: [udgår] International: Omfatter

Læs mere

Q&A NORDEA BANK 19TH OF JANUARY 2017 WITH MORTENMELANDER

Q&A NORDEA BANK 19TH OF JANUARY 2017 WITH MORTENMELANDER Q&A NORDEA BANK Transcript Live Q and A Nordea Bank with, the 19th of January 2017 Denne session starter kl. 15. Hej Morten Melander. Er du online? Hej Helge. Ja, jeg er klar Vi kører om et par minutter.

Læs mere

Faktaark Alm. Brand Bank

Faktaark Alm. Brand Bank Faktaark Alm. Brand Bank Hvad er OpsparingPlus? OpsparingPlus er et fuldmagtsprodukt som Alm. Brand Bank (Banken) forvalter på dine vegne. Målet med OpsparingPlus er at give dig det bedst mulige risikojusterede

Læs mere

BULL & BEAR-certifikater. Altid en gearing, der passer - til enhver type investor

BULL & BEAR-certifikater. Altid en gearing, der passer - til enhver type investor BULL & BEAR-certifikater Altid en gearing, der passer - til enhver type investor Indhold Få gearing på markederne 04 Vælg den rette daglige gearing 06 Beskyttelsesmekanismen 09 Praktiske oplysninger 11

Læs mere

Markedsføringsbrochure gældende fra og med 2. januar 2017 Seneste opdatering: 21. december Valutaobligationer

Markedsføringsbrochure gældende fra og med 2. januar 2017 Seneste opdatering: 21. december Valutaobligationer Markedsføringsbrochure gældende fra og med 2. januar 2017 Seneste opdatering: 21. december 2016 Valutaobligationer INDIA Rente og mulig kursgevinst Hvis du er villig til at påtage dig en valutarisiko,

Læs mere

KommuneKredit Valuta 2011

KommuneKredit Valuta 2011 KommuneKredit Valuta 2011 Obligation fra KommuneKredit relateret til udvikling i kursen på engelske pund, samt svenske og norske kroner mod euro Danske Bank udbyder en ny valutaindekseret obligation, der

Læs mere

SÆRLIGE BETINGELSER. vedrørende lån nr. 5022. under Nordea Bank AB (publ) s og Nordea Bank Finland Abp s. svenske MTN-program

SÆRLIGE BETINGELSER. vedrørende lån nr. 5022. under Nordea Bank AB (publ) s og Nordea Bank Finland Abp s. svenske MTN-program SÆRLIGE BETINGELSER vedrørende lån nr. 5022 under Nordea Bank AB (publ) s og Nordea Bank Finland Abp s svenske MTN-program For lånet gælder de Almindelige Betingelser for MTN-programmet af 29. maj 2009

Læs mere

ETN-skolen ETN-skolen 2016

ETN-skolen ETN-skolen 2016 ETN-skolen Agenda 17.30 17.40 Velkomst 17.40 18.15 Analytikerindlæg 18.15 19.00 Grundlæggende info 19.00 19.10 Pause 19.10 19.50 Anvendelse 19.50 20.00 Praktiske informationer ETN et marked i vækst ETN

Læs mere

SÆRLIGE BETINGELSER. vedrørende Lån nr. 5014. under Nordea Bank AB (publ)'s og Nordea Bank Finland Abp's. svenske MTN-program

SÆRLIGE BETINGELSER. vedrørende Lån nr. 5014. under Nordea Bank AB (publ)'s og Nordea Bank Finland Abp's. svenske MTN-program SÆRLIGE BETINGELSER vedrørende Lån nr. 5014 under Nordea Bank AB (publ)'s og Nordea Bank Finland Abp's svenske MTN-program For Lånet gælder de Almindelige Betingelser for MTN-programmet af 7. juni 2007

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S dateret 27. maj 2013

Tillæg nr. 1 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S dateret 27. maj 2013 Tillæg nr. 1 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S dateret 27. maj 2013 Dato: 13. marts 2014 I forbindelse med offentliggørelse af DLR Kredits årsrapport for 2013

Læs mere

Månedsopdatering på udviklingen i udvalgte aktiver

Månedsopdatering på udviklingen i udvalgte aktiver Månedsopdatering på udviklingen i udvalgte aktiver I denne oversigt kan du finde udviklingen på en række udvalgte aktiver. en for den seneste måned og år-til-dato vil blive opdateret primo hver måned med

Læs mere

Faktaark Alm. Brand Bank

Faktaark Alm. Brand Bank Faktaark Hvad er IndexPlus? IndexPlus er et fuldmagtsprodukt som (Banken) forvalter på dine vegne. Målet med IndexPlus er at give dig et øget afkast på din investeringsportefølje via en løbende justering

Læs mere

RESUME AF BASISPROSPEKTET

RESUME AF BASISPROSPEKTET Dette resume er en oversættelse af det svenskprogede resume af udstedelsen (Emissionsspecifik sammanfattning), som findes umiddelbart før dette afsnit i de endelige vilkår (Slutliga Villkor) for udstedelsen.

Læs mere

JB Eurostoxx Airbag 2010

JB Eurostoxx Airbag 2010 JB Eurostoxx Airbag 2010 Omslag_JB_eurostoxx.indd 1-2 13-05-2008 15:31:44 Strukturerede Løsninger 16.05.2008 Investering i europæiske aktier JB Eurostoxx Airbag 2010 er et godt alternativ for investorer,

Læs mere

Betingelser for handel med finansielle instrumenter

Betingelser for handel med finansielle instrumenter Betingelser for handel med finansielle instrumenter 1. Indledning Følgende betingelser gælder for handel med finansielle instrumenter i Spar Nord Bank A/S, herefter kaldet Spar Nord. I øvrigt gælder Spar

Læs mere

1. Sammendrag A.1. Advarsel. A.2 Finansielle mellemmænd

1. Sammendrag A.1. Advarsel. A.2 Finansielle mellemmænd 1. Sammendrag Sammendraget består af informationskrav, der redegøres for i et antal punkter. Punkterne er nummererede i afsnit A-E (A.1-E.7). Dette sammendrag indeholder alle de punkter, der kræves i et

Læs mere

Lån & Spar Bank A/S ("Banken") offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Lån & Spar Bank A/S (Banken) offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Nasdaq Copenhagen A/S Lån & Spar Bank A/S Højbro Plads 9-11 1200 København K CVR.nr. 13 53 85 30 Telefon 33 78 20 00 Telefax 33 78 20 01 E-mail lsb@lsb.dk www.lsb.dk Den 21. november 2018 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

Jyske Markets oktober 2009 JB Valuta Trio 2011. norske kroner svenske kroner britiske pund

Jyske Markets oktober 2009 JB Valuta Trio 2011. norske kroner svenske kroner britiske pund Jyske Markets oktober 2009 JB Valuta Trio 2011 norske kroner svenske kroner britiske pund Valutainvestering over to år i tre europæiske valutaer Med den strukturerede obligation JB Valuta Trio 2011 kan

Læs mere

T IL L Æ G T I L V I L K ÅR F O R K AP I T AL B E V I S E R ( H Y B R I D K E R N E K AP I T AL )

T IL L Æ G T I L V I L K ÅR F O R K AP I T AL B E V I S E R ( H Y B R I D K E R N E K AP I T AL ) T IL L Æ G T I L V I L K ÅR F O R K AP I T AL B E V I S E R ( H Y B R I D K E R N E K AP I T AL ) BELØB DKK 10.000.000 UDSTEDER Hvidbjerg Bank, Aktieselskab ARRANGØR OG FØRSTE KREDITOR Aktieselskabet Arbejdernes

Læs mere

DB CAPPED FLOATER 2019

DB CAPPED FLOATER 2019 DB C A PPED F LOAT ER 2019 2 DANSKE BANK DANSKE BANK 3 DB CAPPED FLOATER 2019 Danske Bank tilbyder nu en obligation med variabel rente og en løbetid på 5 år kaldet DB Capped Floater 2019. Obligationen

Læs mere

Markedsføringsmateriale juli Mini Futures. En investering, hvor du selv vælger risikoniveau

Markedsføringsmateriale juli Mini Futures. En investering, hvor du selv vælger risikoniveau Markedsføringsmateriale juli 2017 Mini Futures En investering, hvor du selv vælger risikoniveau 1 Mini Futures - En investering, hvor du selv vælger risikoniveau Interessen for Mini Futures er øget markant

Læs mere

T IL L Æ G T I L V I L K ÅR F O R K AP I T AL B E V I S E R ( H Y B R I D K E R N E K AP I T AL )

T IL L Æ G T I L V I L K ÅR F O R K AP I T AL B E V I S E R ( H Y B R I D K E R N E K AP I T AL ) T IL L Æ G T I L V I L K ÅR F O R K AP I T AL B E V I S E R ( H Y B R I D K E R N E K AP I T AL ) BELØB DKK 10.000.000 UDSTEDER Hvidbjerg Bank, Aktieselskab ARRANGØR OG FØRSTE KREDITOR Aktieselskabet Arbejdernes

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 12. marts 2009

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 12. marts 2009 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S 12. marts 2009 Ændring i Endelige vilkår til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter E, i serie 31E (variabelt forrentede

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T Gælder fra den 1. juli 2016 1. Generelt Vi investerer efter vores eget skøn i aktiver (værdipapirer

Læs mere

er optaget til handel (noteret) på et eller flere regulerede markeder for værdipapirhandel. Udsteder og hæftelsesgrundlag

er optaget til handel (noteret) på et eller flere regulerede markeder for værdipapirhandel. Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 er optaget til handel (noteret) på et eller flere regulerede markeder for værdipapirhandel. Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter

Læs mere

Aktie derivater. Aktie TRS Her finder du en oversigt over de omkostningselementer, der er relateret til produktet eller investeringsservicen.

Aktie derivater. Aktie TRS Her finder du en oversigt over de omkostningselementer, der er relateret til produktet eller investeringsservicen. Aktie TRS Formålet med dette produkt er at periodisk udveksle afkastet på en specifik aktie-baseret eksponering fra en fastsat startdato til slutdato. Afkastet kan være baseret på f.eks. et aktie-indeks,

Læs mere

Alternativ Energi 2009. invester i fremtidens energi

Alternativ Energi 2009. invester i fremtidens energi Alternativ Energi 2009 invester i fremtidens energi Alternativ Energi Foto udlånt af Vestas Wind Systems A/S Alternativ energi har længe været et område i vækst, og der er stor opmærksomhed rettet mod

Læs mere

BILAG 3 TIL IC GROUP A/S' VEDTÆGTER

BILAG 3 TIL IC GROUP A/S' VEDTÆGTER BILAG 3 TIL IC GROUP A/S' VEDTÆGTER 1. BESLUTNING 1.1 På den ordinære generalforsamling den 27. september 2010 blev bestyrelsen for IC Group A/S ("Selskabet") bemyndiget til at udstede warrants. Bestyrelsen

Læs mere

BoligXlån med 5- årigt renteloft. Auktionsresultater. Salg 3.800 mio. kr. 35 mio. euro. Bud 6.310 mio. kr. 88 mio. euro

BoligXlån med 5- årigt renteloft. Auktionsresultater. Salg 3.800 mio. kr. 35 mio. euro. Bud 6.310 mio. kr. 88 mio. euro Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og pressen 1. december 2011 Refinansiering af variabelt forrentede lån fastsættelse af rentetillæg Nykredit og Totalkredit har i dag gennemført to auktioner i forbindelse

Læs mere

Almindelige forretningsbestemmelser for obligations- og valutahandel Internationalt udlån

Almindelige forretningsbestemmelser for obligations- og valutahandel Internationalt udlån Almindelige forretningsbestemmelser for obligations- og valutahandel Internationalt udlån - Nykredit Realkredits ordreudførelsespolitik Når et nyt realkreditlån optages, eller et eksisterende omlægges,

Læs mere

Prisliste for Online Investeringsplatform pr. 1. januar 2014 Page 1 of 7

Prisliste for Online Investeringsplatform pr. 1. januar 2014 Page 1 of 7 Prisliste for Online Investeringsplatform pr. 1. januar 2014 Page 1 of 7 Kurtagesatser Frie midler Danske værdipapirer: Min. handelsstørrelse Aktier og noterede investeringsbeviser 0,10% min. 29 DKK 1.00

Læs mere

Udsteder og hæftelsesgrundlag. er optaget til handel (noteret) på et eller flere regulerede markeder for værdipapirhandel.

Udsteder og hæftelsesgrundlag. er optaget til handel (noteret) på et eller flere regulerede markeder for værdipapirhandel. Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes ud af kapitalcenter E. Nykredit og kapitalcenter E hæfter

Læs mere

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets Certifikater - En investeringsmulighed i Jyske Bank V/Martin Munk Jyske Markets 1 Hvem udsteder Certifikaterne? Jyske Bank arbejder sammen med RBS på certifikatområdet i Danmark. RBS er verdens førende

Læs mere

To: Nasdaq Copenhagen A/S. Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2017

To: Nasdaq Copenhagen A/S. Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2017 To: Nasdaq Copenhagen A/S Vores ref.: SAG-2017-01516/JIBA Deres ref.: 12. september 2017 Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2017 I forbindelse med åbningen af ny

Læs mere

Endelige vilkår til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter H, i serie 12H (fastforrentede

Endelige vilkår til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter H, i serie 12H (fastforrentede Endelige vilkår til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter H, i serie 12H (fastforrentede inkonverterbare obligationer med amortisering uafhængig af

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T Gælder fra den 1. juli 2018 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1. Generelt Vi

Læs mere

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i kapitalcenter G i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

I forbindelse med åbningen af nye fondskoder under Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2017 udsendes nye Endelige Vilkår.

I forbindelse med åbningen af nye fondskoder under Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2017 udsendes nye Endelige Vilkår. Til Nasdaq Copenhagen A/S 15. december 2017 Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2017 I forbindelse med åbningen af nye fondskoder under Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt

Læs mere

Vedtægter for værdipapirfonden SKAGEN m 2

Vedtægter for værdipapirfonden SKAGEN m 2 Vedtægter for værdipapirfonden SKAGEN m 2 1 Værdipapirfondens og forvaltningsselskabets navn Værdipapirfonden SKAGEN m 2 forvaltes af forvaltningsselskabet SKAGEN AS. Fonden er godkendt i Norge og reguleres

Læs mere

Nasdaq Copenhagen A/S. 14. maj Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2018

Nasdaq Copenhagen A/S. 14. maj Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2018 Til Nasdaq Copenhagen A/S 14. maj 2019 Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2018 I forbindelse med åbningen af nye fondskoder under Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt

Læs mere

K Ø B E N H A V N S I N T E R B A N K M A R K E D S T A N D A R D R E G L E R F O R D A N S K E P E N G E I N S T I T U T T E R

K Ø B E N H A V N S I N T E R B A N K M A R K E D S T A N D A R D R E G L E R F O R D A N S K E P E N G E I N S T I T U T T E R N O T A T K Ø B E N H A V N S I N T E R B A N K M A R K E D S T A N D A R D R E G L E R F O R D A N S K E P E N G E I N S T I T U T T E R TOMORROW NEXT INTEREST RATE SWAP T/N IRS i danske kroner 1. april

Læs mere

Finansministeriet STATSOBLIGATIONER. 0,1 pct. inflationsindekseret lån 2023 (DGBi 2023)

Finansministeriet STATSOBLIGATIONER. 0,1 pct. inflationsindekseret lån 2023 (DGBi 2023) Finansministeriet STATSOBLIGATIONER 0,1 pct. inflationsindekseret lån 2023 (DGBi 2023) STATSOBLIGATIONER April 2012 INFLATIONSINDEKSEREDE STATSOBLIGATIONER 24. maj 2012 åbnes en ny serie inflationsindekserede

Læs mere

II-PRODUKTSTYRING MÅLGRUPPEN ER DETAILKUNDER, PROFESSIONELLE INVESTORER OG

II-PRODUKTSTYRING MÅLGRUPPEN ER DETAILKUNDER, PROFESSIONELLE INVESTORER OG Endelige Vilkår af 25. juli 2018 Disse Endelige Vilkår gælder kun den angivne fondskode. Obligationerne er udstedt i henhold til Nykredit Realkredit A/S' basisprospekt dateret den 15. maj 2018 ("Basisprospektet")

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S dateret 27. maj 2013

Tillæg nr. 2 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S dateret 27. maj 2013 Tillæg nr. 2 til Basisprospekt for særligt dækkede obligationer udstedt af DLR Kredit A/S dateret 27. maj 2013 Dato: 5. december 2014 I forbindelse med ikrafttræden den 1. januar 2015 af dele af lov om

Læs mere

Mulighed for attraktivt afkast ved eksponering i amerikanske aktier

Mulighed for attraktivt afkast ved eksponering i amerikanske aktier Nykredit NB Amerikanske Aktier 2013 Mulighed for attraktivt afkast ved eksponering i amerikanske aktier Nykredit Bank A/S udbyder nu en ny 3-årig struktureret obligation i danske kroner, NB Amerikanske

Læs mere

Prisliste for Lunar Way

Prisliste for Lunar Way liste for Lunar Way Serviceydelser Udover nedenstående henvises der til Nykredits serviceydelsesprisliste: Serviceydelser 1. Konto Kontogebyr Oprettelsesgebyr Overtræksrente 22,5% 2. Overførsler Overførsel

Læs mere

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet:

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 142 1 af 7 Prospektmeddelelse Victoria Properties A/S offentliggør i dag prospekt vedrørende en delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier samt et

Læs mere

Metal 2010 investering i råvarer. 0 % Eksportfinans Metal 2010

Metal 2010 investering i råvarer. 0 % Eksportfinans Metal 2010 Metal 2010 investering i råvarer. 0 % Eksportfinans Metal 2010 Råvarer har længe været et område i vækst, og der er en stigende opmærksomhed rettet mod råvarer som investeringsobjekt. Det skyldes blandt

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 9. september 2014. Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 17. juni 2014 Usikret Seniorgæld

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 9. september 2014. Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 17. juni 2014 Usikret Seniorgæld Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S 9. september 2014 Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 17. juni 2014 Usikret Seniorgæld I forbindelse med åbningen af ny fondskode under Nykredit

Læs mere

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010.

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010. Dagsorden og forslag EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i DFDS A/S CVR-nr. 14 19 47 11 Bestyrelsen for DFDS A/S ( DFDS ) indkalder til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes Mandag

Læs mere

Aktieindekseret obligation knyttet til

Aktieindekseret obligation knyttet til Aktieindekseret obligation Danske Aktier Aktieindekseret obligation knyttet til kursudviklingen i 15 førende, danske aktieselskaber Notering på Københavns Fondsbørs 100 % hovedstolsgaranti Danske Aktier

Læs mere

Afdelingen må investere i depotbeviser, som fx ADRs og GDRs. Afdelingen må dog kun investere i depotbeviser, der

Afdelingen må investere i depotbeviser, som fx ADRs og GDRs. Afdelingen må dog kun investere i depotbeviser, der Bilag til fusionsplan af 28. august 2019 Forslag til afdelingsspecifikke vedtægtsændringer, herunder navnetilpasning på afdelinger, i forbindelse med forslag om fusion af Amalie Invest og Strategi Invest

Læs mere

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14. Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.00 Ad 3: Ad 6.a: Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte til

Læs mere

Endelige vilkår til Prospekt for obligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån og realkreditobligationer mv. (junior covered bonds).

Endelige vilkår til Prospekt for obligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån og realkreditobligationer mv. (junior covered bonds). Endelige vilkår til Prospekt for obligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån og realkreditobligationer mv. (junior covered bonds). 1. marts 2012 Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag

Læs mere

(herefter samlet benævnt de fusionerende afdelinger ) begge. c/o BI Management A/S Sundkrogsgade København Ø FUSIONSPLAN

(herefter samlet benævnt de fusionerende afdelinger ) begge. c/o BI Management A/S Sundkrogsgade København Ø FUSIONSPLAN Bestyrelserne for Investeringsforeningen ValueInvest Danmark, (CVR-nr.: 20931043) (FT-nr.: 11106) Afdeling ValueInvest Blue Chip Value KL, (den ophørende afdeling), (SE-nr. 33143117), (FT-nr. 11106, afd.

Læs mere

Investeringsbetingelser - for Livslang Pension. Nykredit Livsforsikring A/S

Investeringsbetingelser - for Livslang Pension. Nykredit Livsforsikring A/S Version 7875-1, Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: 1...3 2 Teknisk grundlag...3 3 Definitioner...3 4 Opsparingsplejekoncepter...3 5 Pensionsindbetalinger... 5 6 Risikopræmie og omkostninger... 5 7 Kurser

Læs mere

Jyske bank marts 2008. JB Dollars 2010. En investering, der følger med dollaren op

Jyske bank marts 2008. JB Dollars 2010. En investering, der følger med dollaren op Jyske bank marts 2008 JB Dollars 2010 En investering, der følger med dollaren op Omslag_jyske_dollars_ny.indd 1-2 04-03-2008 11:22:07 Investering i en dollarstyrkelse Vil du gerne tjene penge på en dollarstyrkelse?...

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2016 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

BETINGELSER FOR HANDEL MED FINANSIELLE INSTRUMENTER

BETINGELSER FOR HANDEL MED FINANSIELLE INSTRUMENTER BETINGELSER FOR HANDEL MED FINANSIELLE INSTRUMENTER 1. Indledning Følgende betingelser gælder for handel med finansielle instrumenter i Spar Nord Bank A/S (herefter Spar Nord). I øvrigt gælder Spar Nords

Læs mere

Til Københavns Fondsbørs. 20. september 2005. Nykredit Realkredit A/S åbner tre nye obligationer

Til Københavns Fondsbørs. 20. september 2005. Nykredit Realkredit A/S åbner tre nye obligationer Til Københavns Fondsbørs Nykredit Realkredit A/S åbner tre nye obligationer 20. september 2005 Nykredit Realkredit A/S åbner pr. 21. september 2005 tre nye fondskoder til finansiering af udlån i udlandet.

Læs mere

Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2018

Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2018 Til Nasdaq Copenhagen A/S 25. juli 2018 Nye Endelige Vilkår til Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt af 15. maj 2018 I forbindelse med åbningen af nye fondskoder under Nykredit Realkredit A/S' Basisprospekt

Læs mere

HVAD ER AKTIEOPTION? OPTIONSTYPER AN OTC TRANSACTION WITH DANSKE BANK AS COUNTERPARTY.

HVAD ER AKTIEOPTION? OPTIONSTYPER AN OTC TRANSACTION WITH DANSKE BANK AS COUNTERPARTY. Information om Aktieoptioner Her kan du læse om aktieoptioner, der kan handles i Danske Bank. Aktieoptioner kan handles på et reguleret marked eller OTC med Danske Bank som modpart. AN OTC TRANSACTION

Læs mere

40.000.000.000 PPROGRAM FOR STRUKTUREREDE OBLIGATIONER

40.000.000.000 PPROGRAM FOR STRUKTUREREDE OBLIGATIONER Endelige Vilkår (Oversættelse af engelsk version. I tvivlsspørgsmål er den engelske version gældende) BARCLAYS BANK PLC (Registreret som aktieselskab i England og Wales) BARCLAYS CAPITAL (CAYMAN) LIMITED

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 31. juli 2017 Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Vestjysk Bank har truffet

Læs mere

I auktionsperioden offentliggør Nykredit Realkredit A/S dagens udbud i de enkelte fondskoder på nykredit.com/ir.

I auktionsperioden offentliggør Nykredit Realkredit A/S dagens udbud i de enkelte fondskoder på nykredit.com/ir. Til Nasdaq Copenhagen 3. maj 2019 Vilkår for Nykredits og Totalkredits auktioner Det samlede obligationsudbud ved rentetilpasning af tilpasningslån og refinansiering af variabelt forrentede lån på Nykredit-koncernens

Læs mere

Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S

Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S 4.4.1 Selskabet udsteder med virkning fra de Konvertible Obligationers faktiske udbetaling op til 1.800 Konvertible Obligationer af DKK 10.000 svarende

Læs mere

M ø n s B a n k s p o l i t i k f o r o r d r e u d f ø r e l s e

M ø n s B a n k s p o l i t i k f o r o r d r e u d f ø r e l s e M ø n s B a n k s p o l i t i k f o r o r d r e u d f ø r e l s e Formål ken er udarbejdet i henhold til Direktiv 2014/65/EU om Markeder for Finansielle Instrumenter ( Mifid ). ken har til formål for hver

Læs mere

I auktionsperioden offentliggør Nykredit Realkredit A/S dagens udbud i de enkelte fondskoder på nykredit.com/ir.

I auktionsperioden offentliggør Nykredit Realkredit A/S dagens udbud i de enkelte fondskoder på nykredit.com/ir. Til Nasdaq Copenhagen 1. februar 2019 Vilkår for Nykredits og Totalkredits auktioner Det samlede obligationsudbud ved rentetilpasning af tilpasningslån og refinansiering af variabelt forrentede lån på

Læs mere

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission MÅ IKKE DIREKTE ELLER INDIREKTE DISTRIBUERES TIL ELLER PÅ ANDEN MÅDE GØRES TILGÆNGELIG I USA, CANADA, AUSTRALIEN, SCHWEIZ ELLER JAPAN, ELLER ANDRE JURISDIKTIONER UDEN FOR DAN- MARK, MEDMINDRE EN SÅDAN

Læs mere

BRFkredit har offentliggjort nye oplysninger om de i prospektet udbudte obligationer. I den anledning ændres prospektet således:

BRFkredit har offentliggjort nye oplysninger om de i prospektet udbudte obligationer. I den anledning ændres prospektet således: BRFkredit a/s Investor Relations http://www.brfkredit.com Klampenborgvej 205 Telefon 45 93 45 93 investors@brf.dk 2800 Kgs. Lyngby Telefax 45 88 99 64 Bloomberg: BRFK TILLÆG NR. 21 til PROSPEKT FOR SÆRLIGT

Læs mere

Udbud af aktier i Danske Bank A/S

Udbud af aktier i Danske Bank A/S Må ikke offentliggøres, publiceres eller distribueres i Australien, Canada, Hong Kong, Japan, Sydafrika eller USA. Dette materiale er ikke et tilbud om salg af værdipapirer i USA. Værdipapirer må ikke

Læs mere

DKK 1.000.000.000. Variabel forrentet obligationslån 2010-2013. Seniorkapital. ISIN Kode: DK0030251798

DKK 1.000.000.000. Variabel forrentet obligationslån 2010-2013. Seniorkapital. ISIN Kode: DK0030251798 Informationsmateriale (obligationsvilkår) 4. juni 2010 DKK 1.000.000.000 Variabel forrentet obligationslån 2010-2013 Seniorkapital ISIN Kode: DK0030251798 Arrangør: Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark,

Læs mere

Endelige vilkår Serie 10T. Udstedt af Realkredit Danmark A/S i Kapitalcenter T. Realkredit Danmark A/S CVR nr. 1339.

Endelige vilkår Serie 10T. Udstedt af Realkredit Danmark A/S i Kapitalcenter T. Realkredit Danmark A/S CVR nr. 1339. Endelige vilkår Serie 10T Udstedt af Realkredit Danmark A/S i Kapitalcenter T Inkonverterbare stående obligationer med fast rente Kapitalcenter Obligationstype Valuta Seriens åbning Seriens årgange Kapitalcenter

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 5. marts 2015 Årets meddelelse nr.: 13 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Ordreudførelses- politik

Ordreudførelses- politik Ordreudførelses- politik Gældende pr. 1. januar 2018 1. Formål Denne ordreudførelsespolitik beskriver de principper, vi følger, når vi udfører ordrer med finansielle instrumenter for vores detailkunder

Læs mere

Endelige vilkår til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter H, i serie 31H (variabelt forrentede

Endelige vilkår til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter H, i serie 31H (variabelt forrentede Endelige vilkår til prospekt for udbud af særligt dækkede obligationer i Nykredit Realkredit A/S, kapitalcenter H, i serie 31H (variabelt forrentede inkonverterbare obligationer med amortisering afhængig

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

JB Kina-Konsum 2010. Der er rift om råvarerne. Mindste kurs ved udløb: 100 Loft for afkast: 25%

JB Kina-Konsum 2010. Der er rift om råvarerne. Mindste kurs ved udløb: 100 Loft for afkast: 25% JB Kina-Konsum 2010 Der er rift om råvarerne Mindste kurs ved udløb: 100 Loft for afkast: 25% Råvarer med kul på Kul, aluminium og soja stærkt efterspurgt af kineserne Jyske Banks råvareeksperter har peget

Læs mere

Regler for værdipapirhandel

Regler for værdipapirhandel Regler for værdipapirhandel 1. Indledning Følgende regler gælder, når du handler værdipapirer gennem Sparekassen. Ved værdipapirer forstås de instrumenter, der er nævnt i lov om værdipapirhandel 2, stk.

Læs mere