6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "6. Udbud. Nr. Spørgsmål Svar. Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter."

Transkript

1 6. Udbud Spørgsmål og svar - Spørgsmål 1-3 offentliggjort d Spørgsmål 4-16 offentliggjort d Spørgsmål offentliggjort d Nr. Spørgsmål Svar 1 Hvilket kilometertal er der brugt til at planlægge de enkelte køreplaner / pakker i udbuddet? Sydtrafik har ikke opmålt længden af de enkelte ruter. 2 Hvilken gennemsnitshastighed er der benyttet til at beregne de enkelte køreplaner / pakker? De køreplaner, der i øjeblikket er gældende, er udarbejdet på baggrund af erfaring for køretiden på de enkelte ture. Nye køreplaner er udarbejdet på baggrund af erfaring med køreplanerne på de hidtidige ruter. 3 Vides det, hvad de nuværende operatører kører med af gennemsnitshastighed? Nej. 4 Kan busser på 10 m og 12 m som ved andre trafikselskaber godkendes med 2 taglemme, såfremt den 3. taglem erstattes af et kraftigt tagkanals varmeog ventilationssystem? Ja. 5 Er det rigtig forstået, at der på rutebusser med ståperron på mm skal være min. 3 klapstole eller kan de godkendes med 2 klapstole? Af bilag 3, pkt. 9, fremgår, at der i såvel bybusser som landevejsbusser skal være 3 klapsæder. 2 klapsæder er således ikke tilstrækkeligt. 6 Punkt 9.3 Skal der indhentes børneattest på de virksomhedsoverdragne chauffører? Der er ikke stillet krav til dette. 7 Bilag 3AB1 stk Hvad er det reelle ampereforbrug på billetudstyret ved drift og ved stilstand? Jf. bilag 3AB1 pkt må det forventes, at det samlede strømforbrug for IT- og øvrigt udstyr samlet vil medføre en belastning på 40 Ampere. Når bussen ikke er i drift forventes forbruget at være 5 Ampere. Ampereforbruget for billetudstyret alene kan ikke oplyses.

2 8 3.1 Skal den endelig køreplan fremsendes 3 måneder før ikrafttræden, eller skal den ikke? Af A-kontraktens 3, stk. 3 fremgår: Den endelige køreplan sendes sædvanligvis senest tre måneder inden ikrafttræden til vognmanden. Hvis ændringen gennemføres med kortere varsel end tre måneder, drøftes konsekvenserne heraf mellem parterne. 9 Pakke 652: Der bedes oplyst lønsatser, pensionsforhold for mekanikerne og det administrative personale. Ligeledes om der følges en overenskomst på området for de 5 mekanikere. Mekanikere aflønnes i henhold til gældende overenskomst med Dansk Metal. Løn m.v. svarer til, hvad der er normalt for området. Det administrative personale (driftschef og driftsleder) er ansat på individuelle kontrakter på vilkår, der er normale for arbejds- og ansvarsområdet. 10 Pakke 685: Der bedes oplyst lønsatser, pensionsforhold for mekanikerne og det administrative personale. Ligeledes om der følges en overenskomst på området for de 4 mekanikere. Mekanikere aflønnes i henhold til gældende overenskomst med Dansk Metal. Løn m.v. svarer til, hvad der er normalt for området. Det administrative personale (driftsleder og kontorassistent) er ansat på individuelle kontrakter på vilkår, der er normale for arbejds- og ansvarsområdet stk. 4a: Hvad menes der med lovpligtige køretekniske kurser? Omfatter dette EU- Efteruddannelseskurser? Dermed menes kurser som det via lovgivningen er fastlagt, at chauffører skal deltage i. Da EU efteruddannelseskurserne indeholder meget andet end køreteknik, kan disse uddannelsesdage medregnes som en del af de 2,5 dages efteruddannelse i gennemsnit der kræves i 7, stk. 4a. For, at dagene kan medregnes i de 2,5 dage i gennemsnit, er det et krav, at alle udgifter hertil afholdes af vognmanden stk. 6: Hvad er det nuværende omfang af posttransport, og kan dette forventes at være det samme fremover? Som det fremgår af pakkeforsiderne skal der ikke tømmes postkasser i de 5 udbudte pakker og der befordres heller ikke post på nogen af de udbudte ruter. Sydtrafik har ikke kendskab til ændringer i disse forhold. Såfremt det i kontraktperioden bliver aktuelt at befordre post og/eller tømme postkasser vil tidsforbruget hertil indgå i køreplantiden Hvad er værdien af det billetudstyr Sydtrafik stiller til rådighed? Dette er relevant at vide, da vognmanden hæfter for dette udstyr. Værdien af billetudstyr udgør fra kontraktstart ca kr. pr. bus uanset pakke. Rejsekortudstyr har en værdi pr. bus på ca kr. og erstatter efter en indkøringsperiode billetudstyret fra kontraktstart.

3 Ydes der betaling for prøvekørsler? Hvis ikke, hvor meget forventes dette at komme til at udgøre pr. år? Nej, der ydes ikke betaling for prøvekørsler. Prøvekørsler forekommer normalt kun i forbindelse med nyplanlægning og større ruteomlægninger og bliver i stigende omfang erstattet af gps-observationer. Omfanget i forhold til kontraktperiodens samlede køreplantimetal er meget begrænset. 15 Vedr. overdragelse af 4 mekaniker og 2 administrative for pakke 685. I Pakkebeskrivelsen for pakke 685 på 10 kontraktbusser er angivet at der foruden chauffører er 4 mekaniker og 2 administrative omfattet af virksomhedsoverdragelse. Umiddelbart anses det oplyste antal mekaniker og administrative at være væsentlig over behovet for denne pakke og det må antages at være en fejl. Sydtrafik bedes venligst oplyse om det er korrekt at det nævnte antal mekaniker og administrative alene er omfattet af pakke 685. Det er vanskelligt at opdele personale tilknyttet de nuværende kontrakter i nye pakke-enheder, der er sammensat anderledes end nu. Det er derfor valgt at tilknytte mekanikere og administrativt personale til pakke 685 og ingen til pakkerne 613 og Pakke Kolding Bybusser. Busserne, der anvendes for nuværende, er alle udstyret med videoovervågning. Sydtrafik har ikke i 6. udbud stillet krav til at busserne for pakke 652 udstyres med videoovervågning. Vil Sydtrafik stille et sådant krav? Nej, Sydtrafik stiller ikke krav om videoovervågning. Sydtrafik har imidlertid intet imod en sådan installation. 17 Vedr. busmateriellet. Vil det være acceptabelt, at 10 m. bybusserne er 10,3 m? Nej. 10 meter er maksimumslængden. Bussen må gerne være kortere, forudsat at kapacitetskrav m.v. er opfyldt. 18 Vedr. billetudstyr. Kan Sydtrafik oplyse hvilken mærke / type billetudstyr, der installeres i busserne, da det erfaringsmæssigt har betydning for den bagvedliggende administration På sigt vil der blive rejsekortudstyr i busserne. Fra kontraktstart vil udstyret være således: Pakkerne 612 (Holsted) og 613 (Rødding): Almex A og Almex M (evt. få med Almex E) Pakke 652 (Kolding): Almex E og Almex M Pakkerne 684 (Haderslev) og 685 (Kongeå ): ERG eller Capetra samt Almex M 19 Sydtrafik har i Bilag 15 til A kontrakt, side 68, vedrørende pakke 652, specificeret følgende: Investering i, samt omkostninger til løbende drift, af tælleudstyr i én ledbus, i én lille bybus og i 3 almindelige 12 meter bybusser - afholdes af vognmanden. Venligst bekræft at dette er korrekt. Ja, det er korrekt.

4 20 Vedr. bilag 3 side 8 stk. 8: Der må ikke være armlæn i bybusser. I busdirektivet kræves armlæn på 2 dobbeltsæder, forbeholdt gangbesværede. Ellers kan bussen ikke godkendes til syn. Er Sydtrafik opmærksomme på dette? Det generelle krav er, at der ikke må være armlæn i bybusser. Kravet om armlæn ved pladserne forbeholdt bevægelseshæmmede er en undtagelse til det generelle krav. 21 Kan der i pakke 652 som reservebus for de 2 ledbusser benyttes en anden bustype med den krævede passagerkapacitet, og vil der i givet fald kunne dispenseres fra alderskravet på 12 år for denne reservebus? Ja, men pga. de fysiske forhold kan og må der ikke anvendes 13,7 meter busser. Der skal i givet fald anvendes 2 busser for at opnå den nødvendige kapacitet. Reservebusser skal jf. A-kontraktens 15, stk. 3, opfylde samtlige busforskrifter og krav, som er gældende for driftsbusser. Dette inkluderer også kravet til maksimal alder. Alderskravet på 12 år gælder således også reservebusser. 22 Iht. A-kontraktens 15 stk. 3 skal reservebusser opfylde samtlige busforskrifter og krav, som er gældende for driftsbusser. Det vil i pakke 652 betyde en ledbus som reservebus for de 2 kontrakt-ledbusser, hvilket er uforholdsmæssigt dyrt. Kan det accepteres, at der benyttes en 12m reservebus i de to ledbus-vognløb? Som reservebus for en ledbus må godt anvendes 12 meter busser. For at opnå den nødvendige kapacitet må det påregnes, at der skal anvendes 2 skt. 12 meter busser. 23 Er det korrekt at køreplanåret opgøres på 364 dage? Køreplanåret består i de fleste år af 52 kalenderuger, svarende til 364 dage. Men da et kalenderår består af 365 eller 366 dage vil køreplanåret en gang imellem bestå af 53 kalenderuger, svarende til 371 dage. Indeværende køreplanår (2011/12) består derfor af 371 dage. Køreplanåret 2017/18 forventes tilsvarende. 24 Bilag 3 til A-kontrakten Jf. punkt 9 side 8: Hvis det på grund af bussens konstruktion nødvendiggør at man enkelte steder i bussen afviger fra podestrekravet på 200 mm, er dette så tilladt? Trafikselskabet ønsker så lave podesterhøjder som muligt. Højden af podestre må maksimalt være 200 mm mellem midterdøre og fordøre og maksimalt 250 mm i bussens bagende. 25 Jf. punkt 4 afsnit 7 og 8 mangler der et punkt på Tilbudsblanket A-kontrakt, som angiver den samlede pris pr. år for hele tilbuddet? Ja det er en fejl. Ajourført tilbudsblanket C1 ver kan downloades fra Sydtrafiks hjemmeside. 26 Jf. punkt 24 side 17: Skal Bilag E vedlægges tilbuddet? Nej, det er ikke et krav.

5 27 Skal vognmanden aflevere busoplysningsskemaer med tilbuddet eller først ved vundet udbud? Busoplysningsskemaer (bilag 5 til A-kontrakten) skal ikke foreligge ved tilbudsgivningen. Derimod skal oplysning om busudskiftningsprogram foreligge sammen med tilbuddet jf. udbudsbetingelsernes bilag D, punkt Hvordan beregnes andel af EURO 5-norm og gennemsnitlig busalder ved kombinationstilbud under hensynstagen til kontrakternes ulige løbetid? Tilbudsgiver angiver disse oplysninger i tilbuddet for de enkelte pakker i skemaet C1. Ved et kombinationstilbud (C2) beregner Sydtrafik på baggrund af oplysningerne i de underliggende tilbud på enkeltpakkerne (C1) et vægtet gennemsnit. Eksempel: Der tilbydes en kombination af: Pakke A 3 busser gnsn. alder = 10 år Pakke B 4 busser gnsn. alder = 12 år Vægtet gnsn. alder = (3 x x 12) / (3 + 4) = 11,14 år

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune

3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune 13. januar 2012 3. rettelsesblad vedr. 28. udbud Bybusser og lokale ruter i Viborg Kommune De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. 1. 2. 3. 4. 5. Spørgsmål / Fejl Der er

Læs mere

3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt

3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt 29. juni 2012 3. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblad er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 21. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 21. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 13. december 2011 De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Bilag D for B-kontrakter

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 11. november Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 11. november 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel

5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel 16. marts 2009 5. rettelsesblad vedr. 10. udbud 13. udbud af buskørsel De med gult markerede spørgsmål/svar var med i 1.- 4. rettelsesblad. Fælles spørgsmål og svar vedr. 10. udbud 13. udbud 1. Skiltning

Læs mere

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet

4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet 18. februar 2011 4. rettelsesblad vedr. 21. udbud af regionale og lokale ruter i Viborgområdet De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1., 2. eller 3. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Forkert

Læs mere

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til:

2. Udbud. Spørgsmål og svar Formuleringen i udbudsbetingelsernes punkt 20 ændres efter 1. punktum til: 2. Udbud Spørgsmål og svar 24.11.2008 Nr. Spørgsmål Svar 1 Det fremgår af udbudsbetingelserne, side 18, at anfordringsgarantien skal stilles af et af en international tilsynsmyndighed godkendt pengeinstitut/kautionsforsikrings-selskab.

Læs mere

7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 23. juli 2012 7. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 30. juli 2012 8. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

3. udbud Århus Kommune

3. udbud Århus Kommune 3. udbud Århus Kommune 2. Rettelsesblad. De 4 første spørgsmål svar var med i 1. rettelsesblad. Spørgsmål 1 Dørarrangement I bilag 5 til kontrakten - punkt 1 på side 65 er der anført krav til dørarrangementer

Læs mere

11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7

11. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 30. november Nr. Spørgsmål Svar. 1 A Kontrakt - 19 stk. 7 11. Udbud Spørgsmål og svar pr. 30. november 2017 Nr. Spørgsmål Svar 1 A Kontrakt - 19 stk. 7 Her står der: Dog har vognmanden krav på at oppebære samme betaling, hvis vejrforholdene eller andre udefra

Læs mere

5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt

5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud. Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt 11. juli 2012 5. rettelsesblad vedrørende 33. udbud Spørgsmål og svar mv. fra tidligere rettelsesblade er markeret med gråt Spørgsmål / Fejl 1 Fejl: I bilag D.2 anføres det, at tilbudsprisen i tildelingsmodellen

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 30.11.2012 Spørgsmålene 48 74 er stillet i forbindelse med spørgerunden på Fredericia Rådhus og besøget på garageanlægget begge d. 19. november 2012. Nr. Spørgsmål

Læs mere

6. udbud af buskørsel Sommer 2012

6. udbud af buskørsel Sommer 2012 6. udbud af buskørsel Sommer 2012 Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Oktober 2011 INDLEDNING Sydtrafik er et fælleskommunalt selskab, der blev dannet 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen,

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune

3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune 6. august 2009 3. rettelsesblad vedr. 14. udbud af buskørsel i Randers Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål 1. Adgang til Trapeze eksportfiler Er det

Læs mere

8. udbud af buskørsel Sommer 2014

8. udbud af buskørsel Sommer 2014 8. udbud af buskørsel Sommer 2014 Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Oktober 2013 INDLEDNING Sydtrafik er et fælleskommunalt selskab, der blev dannet 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen,

Læs mere

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel 9. februar 2010 Ændring til udbudsbetingelserne: Nyt tilbud på udbudsenhed 8 eller kombinationer, hvori udbudsenhed 8 indgår. Udbudsenhed 8 er udbudt

Læs mere

4. udbud af buskørsel Sommer 2010

4. udbud af buskørsel Sommer 2010 4. udbud af buskørsel Sommer 2010 Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen August 2009 INDLEDNING Sydtrafik er et fælleskommunalt selskab, der blev dannet 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen,

Læs mere

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 1. december Nr. Spørgsmål Svar

10. Udbud. Spørgsmål og svar pr. 1. december Nr. Spørgsmål Svar 10. Udbud Spørgsmål og svar pr. 1. december 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1 Som oplyst under pakke 1096 (selv om der står 311) oplysninger om personaleforhold står der, at man skal overtage 10 chauffører 4 mekanikere

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

2. udbud af buskørsel Sommer 2009

2. udbud af buskørsel Sommer 2009 2. udbud af buskørsel Sommer 2009 Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Oktober 2008 INDLEDNING Sydtrafik er et fælleskommunalt selskab, der blev dannet 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen,

Læs mere

9. udbud af buskørsel

9. udbud af buskørsel 9. udbud af buskørsel EU-Udbud nr. 2015/S 245-446077 Udbudsbetingelser Udbud af kontrakt om lokal- og bybuskørsel i Sønderborg Kommune Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Marts 2016 Udbudsbetingelser

Læs mere

Viceværtsforpligtelse: Ja, Grindsted Rutebilstation, se bilag 16. Bustype (bilag 3)

Viceværtsforpligtelse: Ja, Grindsted Rutebilstation, se bilag 16. Bustype (bilag 3) Pakke 809, Grindsted Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 2013 1 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 7 Primære ruter: 282, 372, 374, 376, 377, 381, 383 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Buskørsel i Herning Kommune

Buskørsel i Herning Kommune 7. udbud Buskørsel i Herning Kommune Udbudsbetingelser Bind A UDBUDSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE SAMLET OVERSIGT OVER DEN UDBUDTE KØRSEL UDBUDSVILKÅR A - KONTRAKT BILAG TIL UDBUDSVILKÅR: Bilag A, skema

Læs mere

7. udbud af buskørsel Sommer 2013

7. udbud af buskørsel Sommer 2013 7. udbud af buskørsel Sommer 2013 Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Oktober 2012 INDLEDNING Sydtrafik er et fælleskommunalt selskab, der blev dannet 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen,

Læs mere

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf.

Spørgsmål 2 Ad spørgsmål 1.: - Vil man herved opfylde mindstekravet i kontraktbilag 1 punkt 1.2 hvis spørgsmål 1 er positivt? Svar: Ja, jf. Ad Kontraktbilag 1 punkt 1.2.: Der stilles minimumskrav om at Leverandøren skal som minimum havde taxitilladelse i henhold til taxilovgivningen (Erhvervsmæssig personbefordring af højest 9 personer inkl.

Læs mere

27. udbud. Struer Kommune. Tilbudsåbning januar 2012

27. udbud. Struer Kommune. Tilbudsåbning januar 2012 27. udbud Struer Kommune Tilbudsåbning januar 2012 Indholdsfortegnelse Nøgleoplysninger om den udbudte kørsel 4 Udbudsvilkår A- og B-kontrakt 8 1. Udbudsmaterialet 9 2. Retsgrundlaget 9 3. Hvem kan byde

Læs mere

4. Udbud. Spørgsmål og svar. Spørgsmål nr. 1-15, offentliggjort d. 18.09.2009 Spørgsmål nr. 16-27, offentliggjort d. 06.10.2009

4. Udbud. Spørgsmål og svar. Spørgsmål nr. 1-15, offentliggjort d. 18.09.2009 Spørgsmål nr. 16-27, offentliggjort d. 06.10.2009 4. Udbud Spørgsmål og svar Spørgsmål nr. 1-15, offentliggjort d. 18.09.2009 Spørgsmål nr. 16-27, offentliggjort d. 06.10.2009 Nr. Spørgsmål Svar 1 Ad p 15 (Udbudsbetingelser) Korrektion af tilbud i forhold

Læs mere

1. udbud af buskørsel Sommer 2008

1. udbud af buskørsel Sommer 2008 1. udbud af buskørsel Sommer 2008 Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen September 2007 Udbudsbetingelser, side 1 INDLEDNING Sydtrafik er et fælleskommunalt selskab, der blev dannet 1. januar 2007

Læs mere

Pakke 471A, Fredericia bybusser - dieselbusser

Pakke 471A, Fredericia bybusser - dieselbusser Sydtrafik,. udbud Pakke 7A, Fredericia bybusser - dieselbusser Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 7. juni 00 Kontraktløbetid: år Antal vognløb / busser: Primære linjer:,,,, 5, 6, 7,

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Udbudsmateriale, 39. udbud Skanderborg bybusser og åbne skoleruter. Juni 2014 UDBU DSBETING. midttrafik.dk

Udbudsmateriale, 39. udbud Skanderborg bybusser og åbne skoleruter. Juni 2014 UDBU DSBETING. midttrafik.dk Udbudsmateriale, 39. udbud Skanderborg bybusser og åbne skoleruter Juni 2014 UDBU DSBETING ELSER midttrafik.dk Indholdsfortegnelse Nøgleoplysninger om den udbudte kørsel... 3 Udbudsvilkår... 7 Væsentlige

Læs mere

Pakke 1024, Regional Syd/Øst + 900X

Pakke 1024, Regional Syd/Øst + 900X Sydtrik,. udbud Pakke 24, Regional Syd/Øst + 900X Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 25. juni 2017 1 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 15 Primære ruter: 22, 1, 112, 900X

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Opdateret 30. juli 2014 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1 Hvornår skal maden senest være afleveret til modtagekøkkenerne i område 1? Da maden skal hentes på Hybyhus

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 Hvis en kommune indgår i et konsortium, skal den så udfylde ESPD?

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 99-204.435 (Carsten Haubek, Jens Fejø, Niels Henriksen) 29. maj 2000

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 99-204.435 (Carsten Haubek, Jens Fejø, Niels Henriksen) 29. maj 2000 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 99-204.435 (Carsten Haubek, Jens Fejø, Niels Henriksen) 29. maj 2000 K E N D E L S E Arriva Danmark A/S (advokat Esben Kjær, København) mod Hovedstadsområdets Trafikselskab

Læs mere

Pakke 772, Fredericia bybusser

Pakke 772, Fredericia bybusser Sydtrafik, Pakke 77, Fredericia bybusser Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 0. juni 0 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: Primære ruter: Bybuslinjerne,,, 4, 5 og 6 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Primære ruter: 17, 511, 513, 652, 653, 654, 656, 82, 96. Betaling for chaufførfaciliteter: Grindsted og Ølgod Rutebilstationer, jf. bilag 13.

Primære ruter: 17, 511, 513, 652, 653, 654, 656, 82, 96. Betaling for chaufførfaciliteter: Grindsted og Ølgod Rutebilstationer, jf. bilag 13. Pakke 308, Grindsted Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 5 år Antal vognløb / busser: 10 Primære ruter: 17, 511, 513, 652, 653, 654, 656, 82, 96 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Udbudsvilkår for B- og T-kontraktkørsel

Udbudsvilkår for B- og T-kontraktkørsel NT s 21.0 udbud, Udbudsvilkår for B- og T-kontrakt Udbudsvilkår for B- og T-kontraktkørsel Indhold 1 Omfang og anvendelse af udbudsmaterialet 2 2 Den udbudte kørsel 2 3 Hvem kan byde? 2 4 Tidsfrister og

Læs mere

ORIENTERINGSMØDE OM MIDTTRAFIKS 34. UDBUD

ORIENTERINGSMØDE OM MIDTTRAFIKS 34. UDBUD 05-12-2012 Orienteringsmøde om 34. udbud 1 ORIENTERINGSMØDE OM MIDTTRAFIKS 34. UDBUD Onsdag d. 5. december 2012 05-12-2012 Orienteringsmøde om 34. udbud 2 ORIENTERINGSMØDE OM MIDTTRAFIKS 34. UDBUD Dagsorden:

Læs mere

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 13:00 Regionshuset, mødelokale F9, Skottenborg 26, 8800 Viborg

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 13:00 Regionshuset, mødelokale F9, Skottenborg 26, 8800 Viborg Åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 13:00 Regionshuset, mødelokale F9, Skottenborg 26, 8800 Viborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Udbud af buskørsel i

Læs mere

10. udbud af buskørsel

10. udbud af buskørsel 10. udbud af buskørsel Udbudsbetingelser Udbud af kontrakter om kørsel i Aabenraa Kommune, Tønder Kommune, Vejen Kommune samt Regionalkørsel Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Oktober 2016 Udbudsbetingelser

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007.

Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. Referat fra Orienteringsmøde vedr. udbud i Ringkøbing-Skjern Kommune på Hotel Ringkøbing 17. april 2007. 3 vognmænd kom til mødet. Fra Midttrafik deltog: Morten Christensen Per Elbæk Mette Storgaard Karin

Læs mere

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr.

Region Midtjylland. Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. Region Midtjylland Udbud af kørsel i Ringkjøbing Amt Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. 8 Side 1 af 3 Udbud af regional buskørsel Sagsbehandler:

Læs mere

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar

Den 15. maj 2012 Spørgsmål og svar Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Trafikselskabet Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet, samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er en del af udbudsvilkårene.

Læs mere

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland 27/06/2018 Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland Indhentning af tilbud vedr. togbuskørsel i uge (40), 41 og 42, 2018 Pakke 301: rute 140S + 140E: Frederikshavn Skagen Pakke 303: rute

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej Fanø. Nr. Spørgsmål Svar

Fanø Kommune Skolevej Fanø. Nr. Spørgsmål Svar udbyder rute- og visiteret kørsel på Fanø med kørselsstart fra og med 1. januar 2018. Nedenfor er vist de indkomne spørgsmål til udbudsmaterialet samt tilhørende svar. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 2: Hvis

Læs mere

7. udbud af buskørsel Sommer 2013

7. udbud af buskørsel Sommer 2013 7. udbud af buskørsel Sommer 2013 Sydtrafik Banegårdspladsen 5 DK-6600 Vejen Oktober 2012 INDLEDNING Sydtrafik er et fælleskommunalt selskab, der blev dannet 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen,

Læs mere

Pakke 361 / Udbud 2009 - Bus Vejle:201:207:211:214:311 (R+L)

Pakke 361 / Udbud 2009 - Bus Vejle:201:207:211:214:311 (R+L) Pakke 361, Vejle Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 5 år Antal vognløb / busser: 12 Primære ruter: 701, 711, 714, 63, 68 Antal køreplantimer/år: 29.525

Læs mere

8. rettelsesblad vedrørende 34. udbud. Spørgsmål markeret med grå farve er besvaret i tidligere rettelsesblade.

8. rettelsesblad vedrørende 34. udbud. Spørgsmål markeret med grå farve er besvaret i tidligere rettelsesblade. 8. rettelsesblad vedrørende 34. udbud Spørgsmål markeret med grå farve er besvaret i tidligere rettelsesblade. A GENERELLE SPØRGSMÅL/RETTELSER Svar / A.1 Realtidssystem og trådløst internet Vedr. Realtidssystem

Læs mere

Der indarbejdes følgende ændringer til kontraktens 15, idet nuværende stk. 4 og stk. 5 flyttes til stk. 7 hhv. stk. 8:

Der indarbejdes følgende ændringer til kontraktens 15, idet nuværende stk. 4 og stk. 5 flyttes til stk. 7 hhv. stk. 8: Samsø Kommune udbyder bus- og teletaxakørsel på Samsø med kørselsstart fra og med 25. juni 2017. Nedenfor er vist de indkomne spørgsmål til udbudsmaterialet samt tilhørende svar. Bemærk venligst, at Samsø

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr. 98 61.866

Klagenævnet for Udbud J.nr. 98 61.866 Klagenævnet for Udbud J.nr. 98 61.866 (Carsten Haubek, Jens Fejø, Iver Pedersen) 3. juli 1998 K E N D E L S E Nybus A/S, Skørringe Turistbusser A/S, Funchs Turisttrafik ved Erik Funch, Kruse Rute og Turistbiler

Læs mere

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne.

Movia ændrer ikke kravet på R-buslinjerne. Der kan således ikke køres med højgulvsbus på linjerne. Spørgsmål og Svar 15. januar 2013 Præsisering af udbudsbetingelserne 6.4.4 Billetteringssystem - rejsekort, side 93 Anden fase: Slutinstallation og test Teksten: Movia monterer i denne proces de aktive

Læs mere

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A3 udbud af almindelig rutekørsel 4. december 2008 På enhed 7 (Hurtigbussen 555/666) er der ikke virksomhedsoverdragelse af personale - ej heller chauffører. Se passagertal for Hurtigbussen

Læs mere

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland

Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland Til busentreprenører, der er virksomme i Region Nordjylland 31/08/2018 Indhentning af tilbud vedr. togbuskørsel i uge (40), 41 og 42, 2018 Pakke 301: rute 140S + 140E: Frederikshavn Skagen Pakke 303: rute

Læs mere

Trapeze-eksportfiler for pakke 2 er opdateret med tilføjelse af eksportfiler for rute 270 og 294.

Trapeze-eksportfiler for pakke 2 er opdateret med tilføjelse af eksportfiler for rute 270 og 294. 4. rettelsesblad vedrørende 37. udbud A GENERELLE SPØRGSMÅL/RETTELSER Spørgsmål / Fejl Svar / 1 Ændret køreplansum i pakke 2 Opdatering af pakkebeskrivelser Pakkebeskrivelsen for pakke 2 er opdateret med

Læs mere

Pakke 583, X Bus - Haderslev

Pakke 583, X Bus - Haderslev Pakke 583, X Bus - Haderslev Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 26. juni 20 Kontraktløbetid: 6 år Antal vognløb / busser: 1 Primære linjer: 900X Antal køreplantimer/år: 4.050 Pakkecentrum:

Læs mere

33. Udbud. Regionale og kommunale ruter i Vestjylland Udbudsbetingelser

33. Udbud. Regionale og kommunale ruter i Vestjylland Udbudsbetingelser 33. Udbud Regionale og kommunale ruter i Vestjylland 2012 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse Oversigt over den udbudte kørsel... 4 Nøgleoplysninger om den udbudte kørsel... 5 Vigtige datoer vedrørende

Læs mere

Supplerende oplysninger samt spørgsmål og svar vedr. udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Supplerende oplysninger samt spørgsmål og svar vedr. udbud af buskørsel i Svendborg Kommune 15.december 2011 Supplerende oplysninger samt spørgsmål og svar vedr. udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Supplerende oplysning 1: Personale Bilag A Personale I Personale - Bilag A Personale er opdateret

Læs mere

Pakke 232, Sønderborg X bus

Pakke 232, Sønderborg X bus Pakke 232, Sønderborg X bus Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 28. juni 2009 Kontraktløbetid: 8 år Antal vognløb / busser: 6 Primære ruter: 900X, 95X Antal køreplantimer/år: 3.824 Pakkecentrum:

Læs mere

Lemvig Kommunes 1. udbud af specialkørsel Udbudsbetingelser

Lemvig Kommunes 1. udbud af specialkørsel Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser 31.03.2016 side 1 Nøgleoplysninger om den udbudte kørsel... 3 Udbudsbetingelser... 6 1. Ordregiver... 6 2. Udbuddets omfang... 6 3. Udbudsmateriale... 7 4. Retsgrundlag... 8 5. Udelukkelsesgrunde

Læs mere

3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud

3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud 16. november 2012 3. rettelsesblad vedrørende 35. udbud Spørgsmål / Fejl Svar / Rettelse Indgik i 1. rettelsesblad udsendt 26. oktober 2012 1 Overenskomst Forventer Midttrafik, at kørslen kan forsætte

Læs mere

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar

EU- udbud 2014/S 030-048603. Udbud af Kommunal befordring. Spørgsmål/svar EU- udbud 2014/S 030-048603 Udbud af Kommunal befordring Spørgsmål/svar Generelt Nr./dato Spørgsmål Svar 1 Vognløb Skal det være samme chauffør på hele vognløbet? Følgende er anført i udbudsmaterialet:

Læs mere

2. rettelsesblad vedr. 22. udbud af buskørsel i Silkeborg Kommune

2. rettelsesblad vedr. 22. udbud af buskørsel i Silkeborg Kommune 17. januar 2011 2. rettelsesblad vedr. 22. udbud af buskørsel i Silkeborg Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. rettelsesblad. Spørgsmål 1. Adgang til Trapeze eksportfiler Er det

Læs mere

18. udbud. Norddjurs og Syddjurs Kommuner 2010. Udbudsbetingelser

18. udbud. Norddjurs og Syddjurs Kommuner 2010. Udbudsbetingelser 18. udbud Norddjurs og Syddjurs Kommuner 2010 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse Oversigt over den udbudte kørsel 5 Krav til busser mv. 7 Oversigt over vigtige datoer 8 Udbudsvilkår A-kontrakt 9 1.

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

Spørgsmål. 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune. De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1.

Spørgsmål. 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune. De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. 8. juni 2011 2. rettelsesblad vedrørende 25. udbud af bybuskørsel i Aarhus Kommune De med skygge markerede spørgsmål/svar var med i 1. rettelsesblad Spørgsmål 1 Krav til busser - generelt Sædvanligvis

Læs mere

34. Udbud. Udbudsbetingelser

34. Udbud. Udbudsbetingelser 34. Udbud Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse Oversigt over den udbudte kørsel... 4 Nøgleoplysninger om den udbudte kørsel... 4 Vigtige datoer vedrørende kontrakten... 4 Tildeling og budmuligheder...

Læs mere

24. Udbud. Ruter i Syddjurs Kommune 2011. Udbudsbetingelser

24. Udbud. Ruter i Syddjurs Kommune 2011. Udbudsbetingelser 24. Udbud Ruter i Syddjurs Kommune 2011 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse Oversigt over udbudt kørsel 4 Nøgleoplysninger om den udbudte kørsel 5 Udbudsvilkår B-kontrakt 7 Forord 7 1. Udbudsmaterialet

Læs mere

PROTOKOLLAT. med tilkendegivelse af 27. februar faglig voldgiftssag (FV ): Fagligt Fælles Forbund. (advokat Evelyn Jørgensen) mod

PROTOKOLLAT. med tilkendegivelse af 27. februar faglig voldgiftssag (FV ): Fagligt Fælles Forbund. (advokat Evelyn Jørgensen) mod PROTOKOLLAT med tilkendegivelse af 27. februar 2018 i faglig voldgiftssag (FV2016.0049): Fagligt Fælles Forbund (advokat Evelyn Jørgensen) mod DI Overenskomst I for Arriva Danmark A/S (advokat Sussi Skovgaard-Holm)

Læs mere

Spørgsmål stillet til Sydtrafiks 1. udbud

Spørgsmål stillet til Sydtrafiks 1. udbud Spørgsmål stillet til Sydtrafiks 1. udbud Spm.: På side 20, afsnit 25 i udbudsmaterialet fremgår det, at bilag E garantierklæring, skal anvendes ved tilbudsgivningen. Er det korrekt? Svar: Nej. Garantierklæringen

Læs mere

Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A5 udbud af almindelig rutekørsel 22. juni 2009 Ændringer til UB Der er fejl i km antallet på enhed 13. Det betyder, at det totale antal km på pakken er 177.304 i stedet for 108.491 pr.

Læs mere

HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 8 side 1

HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 8 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 8 side 1 Bilag 8 Redegørelse for drift og ressourcer 8.1 Personaleressourcer... 3 8.1.1 Oversigt over antal medarbejdere... 3 8.1.2 Navn på kontaktpersoner

Læs mere

Trafikselskabernes forventede udbud af buskørsel For perioden

Trafikselskabernes forventede udbud af buskørsel For perioden Trafikselskabernes forventede For perioden 2012-2022 20. september 2011 3 Trafikselskabernes forventede Forventede udbud for buskørsel i perioden 2012-2022 Trafikselskabernes samlede forventede udbud

Læs mere

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09

Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 Spørgsmål og svar til: Udbud af Udbud af Skolekørsel i Randers Kommune. 20.5.09 1. Hvad vil Midttrafik gøre såfremt én bestemt Hvis en byder vælger at byde på flere pakker vogn giver det økonomisk mest

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019670 (N. Feilberg Jørgensen, Trine H. Garde, Kaj Kjærsgaard) 25. november 2009

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019670 (N. Feilberg Jørgensen, Trine H. Garde, Kaj Kjærsgaard) 25. november 2009 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019670 (N. Feilberg Jørgensen, Trine H. Garde, Kaj Kjærsgaard) 25. november 2009 K E N D E L S E 1. A/S Jens Jensen og sønner 2. Ans Bussen ApS 3. Engesvang Turistfart

Læs mere

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling

Udbud af kørselsordninger i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling i Viborg Kommune oplæg til politisk behandling COWI 1 Kontrakter Udbuddet opdeles i to typer kontrakter Lukket skolekørsel - kørsel til og fra undervisning på kommunens folkeskoler - mulighederne undersøges

Læs mere

REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD

REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD Til Rebild Kommune Center Natur og Miljø Dokumenttype Bilag 7 Spørgsmål i forbindelse med udbudsforretningen Dato Januar, 2016 REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD Revision

Læs mere

Buskørsel i Århus Kommune

Buskørsel i Århus Kommune 3. udbud Buskørsel i Århus Kommune Udbudsbetingelser November 2007 UDBUDSVILKÅR Indholdsfortegnelse Udbudsvilkår Side Oversigt over den udbudte kørsel... 3 1. Udbudsgrundlag...... 4 2. Den udbudte kørsel.

Læs mere

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris.

Side 10 pkt. 6. De angivne brugerlicenspriser kr. 795,- eller k. 2000,- er en engangslicenspris. Spørgsmål og Svar B3 Spørgsmål 21 Der er anført, at priserne skal være inkl. moms. Iflg. lovgivningen er buskørsel undtaget for moms. Vil det sige at der med kravet menes at der skal tages højde for evt.ændring

Læs mere

Spørgsmål og Svar. 17. januar 2012. Præcisering af udbudsbetingelserne. 11. januar 2012. Præcisering og ændring af udbudsbetingelserne

Spørgsmål og Svar. 17. januar 2012. Præcisering af udbudsbetingelserne. 11. januar 2012. Præcisering og ændring af udbudsbetingelserne Spørgsmål og Svar Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. 17. januar 2012

Læs mere

Udbudsbetingelser for totalrådgiverydelse ved konkurrenceudsættelse af Nordfyns Kommunes Vej og Park

Udbudsbetingelser for totalrådgiverydelse ved konkurrenceudsættelse af Nordfyns Kommunes Vej og Park Udbudsbetingelser for totalrådgiverydelse ved konkurrenceudsættelse af Nordfyns Kommunes Vej og Park Forfatter: Louise Rasmussen Revideret den 17-03-2015 Dokument nr. 480-2015-127465 Sags nr. 480-2015-70306

Læs mere

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2 Teknik- og Miljøforvaltningen 18. august 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-7 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 2 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i Indre By i Københavns

Læs mere

Pakke 864 / Udbud 2013 - Bus Vejle:204:207:210:211:212:214:216:217 (R+L)

Pakke 864 / Udbud 2013 - Bus Vejle:204:207:210:211:212:214:216:217 (R+L) Pakke 864, Vejle Mellembys Ruter Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 203 Kontraktløbetid: 8 år 2 Antal vognløb / busser: 7 Primære ruter: 204, 207, 208, 20, 2, 22, 24, 26, 27,

Læs mere

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret)

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Og Center for Ejendomme Befordringsenheden (herefter leverandøren) Er der pr. 1. januar 2013 indgået følgende aftale

Læs mere

Offentligt EU-udbud. Rammeaftale om vognmandskørsel. for. Rudersdal Kommune DRIFT. 1. Generelle udbudsbetingelser

Offentligt EU-udbud. Rammeaftale om vognmandskørsel. for. Rudersdal Kommune DRIFT. 1. Generelle udbudsbetingelser Offentligt EU-udbud Rammeaftale om vognmandskørsel for Rudersdal Kommune DRIFT 1. Generelle udbudsbetingelser 10.05.17 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Færdiggøres til sidst Offentligt EU-udbud vedr. rammeaftale

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 10. juli 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-6 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 1 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i

Læs mere

3. udbud Århus Kommune

3. udbud Århus Kommune 3. udbud Århus Kommune 3. Rettelsesblad. De 25 første spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Bemærk: At der i dette rettelsesblad er tilføjet svar på følgende spørgsmål: 12, 17, 18 og 19. Spørgsmål

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 24. april 2018 Sagsnr.: 2017-0318478 Dokument: 2017-0318478-17 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 3 Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns

Læs mere

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation Pakke 542, Tønder Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 2. juni 2011 1 Kontraktløbetid: 4 år Antal vognløb / busser: 15 Primære ruter: 1, 2, 3, 01, 02, 04, 37, 33, 34, 3, 37 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Udbudsbetingelser, 3. udbud. 26. februar 2014 UDB UDSMATERI ALE. midttrafik.dk

Udbudsbetingelser, 3. udbud. 26. februar 2014 UDB UDSMATERI ALE. midttrafik.dk Udbudsbetingelser, 3. udbud 26. februar 2014 UDB UDSMATERI ALE midttrafik.dk Indholdsfortegnelse Nøgleoplysninger om den udbudte kørsel... 5 Kørsel til udbud... 5 Tildeling og budmuligheder... 5 Vigtige

Læs mere

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation

Primære ruter: 16, 26, 36, 601, 602, 604, 37, 363, 364, 366, 367. Tønder Busstation & Toftlund Busstation Pakke 542, Tønder Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 2. juni 20 Kontraktløbetid: 4 år Antal vognløb / busser: 5 Primære ruter:, 2, 3, 0, 02, 04, 37, 33, 34, 3, 37 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af drift af lægepraksis

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af drift af lægepraksis Senest besvaret: 26/2 2018. Nye svar er markeret med gult 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 Kan kontinuiteten på 6 mdr. fraviges evt. i en periode på det første år af kontrakten,

Læs mere

Bilag 1. Regulering for pris- og lønudvikling ( 21)

Bilag 1. Regulering for pris- og lønudvikling ( 21) Bilag 1 Regulering for pris- og lønudvikling ( 21) Reguleringen efter 21 sker på grundlag af et sammenvejet indeks, der er sammensat som nedenfor angivet. Reguleringen af indekset beregnes løbende af Danske

Læs mere