Nærum Skole Nyt September 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nærum Skole Nyt September 2012"

Transkript

1 Nærum Skole Nyt September 2012 Første skoledag skoledag er al-d en betydningsfuld dag for både lærere, elever og forældre. Som en tradi-on på skolen, starter vores skoleinspektør Kirsten Kryger, med at byde velkommen -l et nyt skoleår. Så synger alle skolesangen, og dere>er ski>es klasserne -l at gå det nye skoleår i møde, ved at gå op -l klasseværelserne. Oppe i klasserne bliver der fortalt om hvad der kommer -l at ske i løbet af det kommende år. Den første skoledag er selvfølgelig en ny og speciel dag for de yngre elever, men også for de ældste. Det er nemlig sidste gang 9.klasserne står i skolegården. Der er også nogle elever som går fra at være de små -l at være nogle af de store, og det glæder de sig -l at blive. Cirkus naturligvis på Nærum skole. 6 klasserne har ha> besøg af 4 studerende fra Københavns universitet. Biologi og kemi var på programmet. Først havde vi 2 -mer med biologi. "På jagt e>er menneskets oprindelse" var emnet. Hvordan er mennesket blevt -l fra små encellede baterier? Vores udvikling og formålet med skeleqets oprindelse, var noget af alt det vi talt om. Vi så også på knogler fra forskellige dyr. De næste 2 -mer havde vi kemi. "kemi i hverdagen- syrer og baser" var emnet. De to studerende lavede mange forsøg, også nogle der var farlige. Vi fik også selv lov -l at eksperimentere med forskellige syrer og baser. Skrevet af Emma & Maria 7.a Venskabsklasse Vi mødtes i 6.a. og b. Vi råbte navne op. Vi skrev om venskabsklassen. Vi lavede hænder og fødder med en makker. Vi gik ud og legede med 6. klasserne. Vi sjippede og legede jorden er gi>ig. Vi spiste kiks og drak sa>evand. Vi havde det sjovt. Skrevet af Ida 1.a. og Josephine 1.b.

2 Lederen Vi er kommet rig-g godt i gang med det nye skoleår. Første skoledag for 1. -l 9. klasse var solrig og festlig. Mange forældre var mødt op for at være med -l at markere dagen. Solen var også med os dagen e>er, da vi tog imod vore nye børnehaveklasseelever. Mange forældre og bedsteforældre var mødt op for at være med -l at gøre dagen -l noget ganske særligt. Tak -l alle forældre for jeres store opbakning -l skolen! Vi er i gang med første omgang af læseugerne. Formålet med ugerne er at øge den enkelte elevs læsehas-ghed samt styrke læselysten. Der bliver virkelig gået -l den, og mange elever får læst adskillige bøger i løbet af de tre uger, det foregår. Vi gentager læseugerne -l foråret. Vi arbejder hele -den på at skabe en endnu bedre skole -l gavn for børnene. I bestyrelsen gør vi os mange tanker om, hvordan vi kan synliggøre og op-mere vores -lbud. Den 1. oktober mødes bestyrelsen for at drø>e og planlægge nye -ltag for skolen. Arbejdet vil foregå som en workshop med forskellige temaer. Vi skal igennem en idéfase, en udvælgelsesfase samt en konkre-seringsfase. Der vil være særlig fokus på kommunika-onen -l omverdenen. Det bliver spændende at se, hvor vi lander. Vi vender -lbage -l jer e>erfølgende. E>eråret er over os. Det er blevet køligere, og vi har netop passeret e>erårsjævndøgn, hvor dag og nat var lige lange. Tradi-onen tro deltager vi fredag inden e>erårsferien i skolernes mo-onsløb. I ugerne op -l trænes der -l dagen. Eksempelvis løber eleverne i indskolingen hver dag: Løb og lær er overskri>en. Undersøgelser viser, at mo-on er rig-g godt for mange -ng her i blandt indlæringen. Velkommen -l et nyt og spændende skoleår! Kirsten Kryger skoleleder Vitello- uds:lling på biblioteket 7.A og B har lavet en masse fine Vitello bøger, som uds-lles på biblioteket. Vi begyndte med at lave en hel masse -ng, vedrørende billedbøger. Vi har selv lavet tegningerne og skrevet teksten. Da bøgerne var færdige læste vi den op for 3 klasserne. Så der kom nogle smil frem på grund af bøgerne. Hvis I vil, kan I gå op på biblioteket og læse de fine Vitellobøger, og lære Vitello at kende eller lære noget nyt om Vitello, hvis i allerede kender ham. Skrevet af Jonatan og Frederik

3 Nyt fra biblioteket Nærum Skoles store tegnekonkurrence Uds-lling på Skolebiblioteket fra d. 14. september d. 1. oktober 59 børn og unge har afleveret deres floqeste tegning på Skolebiblioteket. Her har de hængt fra d. 14. september og børn og voksne har kunnet stemme på hvilken tegning, de synes skulle vinde. Der har været to kategorier: Tegninger fra klasse og tegninger fra klasse. Udskolingen deltager med 1 flot tegning. Hvem der har tegnet tegningen har været hemmeligt. Der har været he>ig trafik i frikvartererne. Der er blevet snakket og debaqeret om hvilken tegning man skulle stemme på. Det har været meget svært, da tegningerne er meget fine og forskellige. Der er tegninger, inspireret af tegnefilm og computerspil, der er tegninger af dyr i farveblyant, der er en tegning på en serviet og collager. Vinderne blev kåret d. 1. oktober (Billede vedlagt) Besøg af forfageren Mar:n Petersen Alle 7. og 8. klasser får fornemt besøg, når forfaqeren Mar-n Petersen besøger skolen torsdag d. 1. november fra kl Mar-n Petersen vil fortælle om sine ungdomsbøger, især om bogen Med ilden i ryggen en ungdomsroman om flugt under 2. verdenskrig. Desuden vil forfaqeren vise hvordan hans forfaqerværksted ser ud og komme med eksempler på hvordan forfaqeren arbejder med ide, research og sprog. Arrangementet er støqet af Kunststyrelsen. Det er et offentligt arrangement, så derfor er også andre end 7. og 8. klasse velkomne. Du skal -lmelde dig senest d l Eva Thinggaard Laustsen på eller Biblioteksambassadører Vil du være med? Har du ideer -l hvilke bøger, vi skal have på Skolebiblioteket? Har du ideer -l, hvordan Skolebiblioteket bliver universets bedste? Har du ideer -l, hvilke ak-viteter Skolebiblioteket skal sæqe i gang? Så meld dig som Biblioteksambassadør! For alle fra 4. klasse Vi mødes engang imellem om e>ermiddagen. Collager på Skolebiblioteket - "Landscapes/Cityscapes - collagearbejde i 4.w Fra d. 1 oktober fredag d. 26. oktober Collager i lag på lag. Landskaber fra gamle Lademanns Leksikon. Det er der kommet virkeligt fine collager ud af. Kom og se dem.

4 DrengeliGeraturprisen 2012 på pallesgavebod.dk Den 1. oktober bliver historierne lagt på pallesgavebod.dk. Juryen har udvalgt de fem historier, der i år skal kæmpe om DrengeliQeraturprisen Fra 1. oktober og ind-l 30. oktober kan børnene stemme på deres favorithistorie ved at gå ind på siden og stemme. Alle historierne kan frit downloades. Blandt de drenge, der stemmer på en historie, bliver der trukket lod om en Ipad samt boggaver. Så drengene får ikke bare gode historier at læse, men også mulighed for at vinde fede præmier. Bakketur den 29. august Som sagt var 7. klasserne på Bakken den 29. august. Vi startede hårdt ud, med at skulle cykle hele vejen derud. Da vi kom derud blev vi opdelt i grupper, og så skulle vi lave forsøg med forlystelserne, f.eks. skulle vi binde en snor rundt om håndledet og sæqe en mønt i den anden ende og så skulle vi gå op i tårngyset og se hvad der ville ske med mønten når man kørte opad og når man kørte nedad. Vi blev sat -l at måle højden på Rutsjebanen, og hvor hur-gt vi kørte. Vi skulle se hvad der skete med noget vand i et glas som stod på Dragen og finde ud af hvor hur-gt den kunne lave et sving. Da alle opgaverne var løst, fik vi lov -l at prøve hvad vi ville, og de elever med forældre-lladelse kunne få lov -l at blive -l kl hvor vores turpas udløb. Skrevet af Aksel Pedersen og Johanne Løjmand. Goddag nye børnehaveklasser! Glade og spændte børn var sammen med deres mødt op på første skoledag, hvor Kirsten Kryger bød velkommen under flaget i skolegården. I gymnas-ksalen ventede 3. klasserne, og e>er at Trine havde budt velkommen, blev der sunget og spillet for de nye børnehaveklasser. Der blev også sunget godt med på skolesangen inden børnene gik med deres lærere -l deres nye klasselokale. Udenfor gymnas-ksalen stod 3. klasserne, tradi-onen tro, og flagede for skolens nye elever. I klassen sang vi navnesang, tegnede selvportræt og læste Alfons Åberg. Mange børn havde maven fuld af sommerfugle af bar spænding, så derfor tegnede og dekorerede vi floqe sommerfugle, der alle kunne flyve ud og pynte opslagstavlen. Da skoledagen var slut, gik alle glade på SFO, men sommerfuglene i maven var forsvundet.

5 Den store cyklistprøve 6a og 6b har i de sidste par uger arbejdet med færdsel. Den teore-ske prøve foregår nu på neqet hos Sikkertrafik.dk. Hvor vi -dligere lavede vores prak-ske prøve selv, var prøven i år sammen med Vangeboskolen og Dronninggårdsskolen på 8 km lang rute i samarbejde med Nordsjællands poli- og hjemmeværnet som kontrollanter på ruten. Poli-et kontrollerede cyklerne inden turen. Søren Svorin, Trafikmand Faglig læsning i 3 klasse. 3.a og 3.b har ha> faglig læsning, hvor alle læste og svarede på spørgmål -l fagbogen. Begge klasser syntes det var en sjov opgave. Da vi havde læst i ca. to uger skulle vi lave vores helt egen fagbog i Publisher. Hver gruppe ( 2 3 elever) skulle finde på et dyr. I fagbogen skulle vi skrive nogen bestemte -ng: klassefisering, findested, føde,form og farve, formering, fødekæde. Da alle havde valgt et dyr skulle vi gå ind på verdens dyr eller danske dyr og finde oplysninger om dyret. Så kom det stor arbejde alle skulle i gang med at skrive deres fagbog om det dyr de havde valgt. Da alle var færdige læste vi de små fagbøger højt for 0.klasse. Det var sjovt at læse højt for de små. 0.klasse eleverne var rig-g gode og søde -l at lyqe. Nu hænger bøgerne på skolens bibliotek, så alle kan komme forbi og se dem. Det har været sjovt, hyggeligt og lærerigt at arbejde sammen om at lave en fagbog i Publisher. Skrevet af Anna og Sofia VelkomsYest :l 4. 4.w har vært -l velkomspest, 5 klasserene styret, vi lavede en masse lege fx. To drenge løb rundt i sandkassen mens vi kastede vand på dem, der var smage leg og de spurte også om der var noget vi ikke kunne tåle, vi lege Og så på lege pladsen som blev kaldt tarzanbanen, vor man skulle have et glas med vand i hånden og ikke måqe røre jorden, og en af de sjoveste lege var føleleg en af -ngene var ketchup og sæbe og flere -ng i nu, Der var flere lege men i får kun dem her af vide, -l sidst fik vi kiks og juice det var sjovt tak -l 5 klasserene. Skrevet af Cathrine og faustyna 4.w

6 5.klasserne har arbejdet med fugle billeder. Bjørg vores lærer havde hentet nogen udstoppede fugle fra biologi. Der var seks forskellige fugle som man kunne vælge imellem, men vi kunne også vælge at lave en fantasi fugl. Billederne ligner ikke normale fugle fordi at de har alle mulige forskellige farver. Vi har spurgt fra 5.b om hvordan det var at arbejde med fugle billederne: Det var spændende og interessant at arbejde med noget man ikke plejer. siger Hvad syntes du resultatet blev? Spørger vi Det endte farverigt og anderledes end hvad jeg havde troet. Siger Du kan komme op og se på på Nærum skolebibliotek. Lavet af Mia 5.a og Louise 5.b 5. klassernes fugle billeder Teambuilding i udskolingen Mandag d. 20. august var hele udskolingen samlet hele dagen på skolens græsplæne, hvor eleverne var inddelt i 10 forskellige hold. De blev udfordret i diverse øvelser og lege, hvor eleverne sammen skulle hjælpe hinanden igennem. Formålet med teambuilding var, at eleverne skulle samarbejde og rystes endnu mere sammen. Det var en dejlig dag med masser af solskin, godt humør og godt samarbejde. Til slut havde 7. klasserne lavet mad, som blev nydt i ungdomsrummet. Emma Redaktion og information, Fruerlund 9, 2850 Nærum. Tlf Hjemmeside: nærumskole.dk. Redaktion og layout Bjarne Bredvig. Ansvarshavende Kirsten Kryger & Jan Frank. Indlæg til Nærum skole Nyt modtages fra elever, forældre og andre interesserede. Indlæg til næste nummer, frist 16/ Send venligst indlæg til

Nærum skole Nyt. Eventyr. Turen til Lejre. Juni 2012

Nærum skole Nyt. Eventyr. Turen til Lejre. Juni 2012 Nærum skole Nyt Juni 2012 Eventyr. I anden klasse har vi arbejde med H.C. Andersens historier. Turen til Lejre Tirsdag d.22. maj skulle 4.klasserne til Lejre. Vi skulle rejse tilbage til jernalderen og

Læs mere

Nærum Skole Nyt. Oktober 2008. Science-lørdag med stort fremmøde. Første skoledag efter sommerferien forløb planmæssigt

Nærum Skole Nyt. Oktober 2008. Science-lørdag med stort fremmøde. Første skoledag efter sommerferien forløb planmæssigt Oktober 2008 Nærum Skole Nyt Første skoledag efter sommerferien forløb planmæssigt Vejret holdt tørt så vi kunne synge og sige pænt goddag uden at blive våde. Alle klasser mødtes i skolegården og sang

Læs mere

Besøg af Sebas an Klein

Besøg af Sebas an Klein INDHOLD: Nyt fra Kontoret Ny bibliotekar på skolebiblioteket Indskolingen - besøg af Sebas an Nye børn i indskolingen 3.b og emnet Mig 5.a i Skyum 7.b på teambuilding Skolelivet i 9.b Nyt fra fri eren

Læs mere

Nærum Skole Nyt. Besøg i de kongelige stalde. Gå-prøve i 1. klasse. 8. klasserne til foredrag med Chris MacDonald

Nærum Skole Nyt. Besøg i de kongelige stalde. Gå-prøve i 1. klasse. 8. klasserne til foredrag med Chris MacDonald N O V E M B E R 2 0 0 9 Nærum Skole Nyt 8. klasserne til foredrag med Chris MacDonald 8. klasserne på Nærum Skole var den 19. oktober til foredrag i Birkerød Idrætscenter med sundhedseksperten Chris MacDonald,

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Højboskolens skole-hjem blad Påsken 2014

Højboskolens skole-hjem blad Påsken 2014 Højboskolens skole-hjem blad Påsken 2014 HØJBONYT Nyt fra skolelederen 3 Nyt fra skolebestyrelsen 4 Fugle i 2.a 6 Skolefester på Højbo 7 Afrikansk stemning 8 Det lyder som et eventyr 10 Skrivelysten er

Læs mere

Ferien nærmer sig! Kildeskolenyt! vender tilbage den 1. september

Ferien nærmer sig! Kildeskolenyt! vender tilbage den 1. september Kildeskolenyt! 4 Ferien nærmer sig! Eleverne i 9. og 10. klasse er færdige med de skriftlige eksamener, og de undervises nu dagligt for at forberede dem bedst muligt til den mundtlige del. De har alle

Læs mere

Mellemtrin. Verdens bedste skole

Mellemtrin. Verdens bedste skole Verdens bedste skole Verdens bedste skole Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dagens tema Hvad er en opfindelse/ innovation? Verdens bedste skole - idéfasen Verdens bedste skole - udvikling Verdens bedste

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 3. Kære alle børn og forældre! Skolestart

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 3. Kære alle børn og forældre! Skolestart UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Skolestart Vi havde en rigtig god dag den første skoledag i det nye skoleår. Dejligt vejr, glade børn og voksne og hele tre indvielser udover skolens

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder Juletræet er ikke en særlig gammel tradition i Danmark D E C E M B E R 2 0 1 1 NYT HERSKINDSKOLEN Traditionen med at hente et juletræ ind i stuen og pynte det med lys stammer fra Tyskland - og den tradition

Læs mere

Kirsten Hanberg siger farvel

Kirsten Hanberg siger farvel Skolen i af Nørrebro - oktober 2007 Kirsten Hanberg siger farvel Efter 16 år som skoleleder på Sankt Ansgars Skole har Kirsten Hanberg valgt at sige farvel og gå på pension. Kirsten Hanberg vil blive savnet

Læs mere

KONTAKT. Nyt fra ledelse og bestyrelse Teambuilding på 9. årg. Skolernes motionsdag De hemmelige kunstnere Venskabsklasser.

KONTAKT. Nyt fra ledelse og bestyrelse Teambuilding på 9. årg. Skolernes motionsdag De hemmelige kunstnere Venskabsklasser. Nr. 2 37. årg. 27. oktober 2006 Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Byggeriet skrider frem Medaljer til vinderne i motionsløbet Ny legeplads Indhold: Nyt fra ledelse og bestyrelse Teambuilding

Læs mere

HØJBONYT. Højboskolens skole-hjem blad Påske 201 2

HØJBONYT. Højboskolens skole-hjem blad Påske 201 2 Højboskolens skole-hjem blad Påske 201 2 HØJBONYT Kunst på kontoret side 4 Talentfaktor 2012 side 5 Nyt ungdomsmiljø på Højboskolen side 6 Ti hurtige denne gang til Lotte side 7 Frivillig skolepatrulje

Læs mere

Bamse Polle i 3. klasse

Bamse Polle i 3. klasse 102 Bamse Polle i 3. klasse I elevhæftet er der historier, tegninger til historierne samt små opgaver til hver historie. Der er her i lærervejledningen forslag til et forældrebrev, (se s. 18) så man på

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

Skolebladet NC Posten. Rap og sang på NC. Endelig kom legepladsen. Rejefiskeri diger og skyttegrave

Skolebladet NC Posten. Rap og sang på NC. Endelig kom legepladsen. Rejefiskeri diger og skyttegrave Skolebladet NC Posten Nivå Centralskole Nr. 78 juni 2010 Rap og sang på NC Endelig kom legepladsen Rejefiskeri diger og skyttegrave INDHOLD 12 Rejefiskeri, diger og skyttegrave Med 6. årgang på lejrtur

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

Vesterkær Nyt. Nr. 4 JUNI 2008

Vesterkær Nyt. Nr. 4 JUNI 2008 Vesterkær Nyt Nr. 4 JUNI 2008 Vesterkærets Skole Opslagstavlen Ledelse og administration: Skoleleder: Torben Odgaard. Viceskoleinspektør: Tony Todberg. Fællesleder DUS: Kai Korsgaard. Tlf. 98 12 84 88.

Læs mere

Ugebrev 12 Indskolingen 2015

Ugebrev 12 Indskolingen 2015 Ugebrev 12 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre. Det mærkes tydeligt, at foråret endnu engang er vendt tilbage og det virker faktisk lige nu temmelig stabilt. Det er så skønt og alle

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre!

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre! UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Velkommen tilbage til det andet år i skolens historie. Vi havde en fin opstartsdag mandag, som endte med hyggelig fødselsdagsfest på terrassen

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Nymarktuelt Juni 2014

Nymarktuelt Juni 2014 Nymarktuelt Juni 2014 Stemningsbilleder fra sidste skoledag på 9. årgang 2 Stemningsbilleder fra Nymarkiaden 26. juni 2014 3 Stemningsbilleder fra Dimissionen 26. juni 2014 4 Nyt fra ledelsen Skoleåret

Læs mere

KNAS. Sommerudgaven 2011

KNAS. Sommerudgaven 2011 KNAS Sommerudgaven 2011 Læsebånd på Egebjergskolen 2011-2012 SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 6 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 22 INDHOLDSFORTEGNELSE FORSIDE INDHOLDSFOTEGNELSE,

Læs mere

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole,

Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Kære elever, forældre og alle med interesse i Billums Privatskole, Så gik der tid med det! Og hvad der så gik tid med, det kan I læse i dette årsskrift for skoleåret 2010/2011. God fornøjelse med læsningen

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere