PROGRAM 2. halvår 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROGRAM 2. halvår 2015"

Transkript

1 HK SENIORKLUB HELSINGØR PROGRAM 2. halvår 2015 (Foto: 1. suppleant Ebbe Gyrming, 2015). Er klokken faldet i slag? Eller: Rinder tiden ud for HK SENIORKLUB HELSINGØR som HK Hovedstadens lokale aktivitets- og samlingssted for HK seniorer i Helsingør og omegn? Nej!!! Også i 2016 bliver der arrangeret aktiviteter i Helsingør og omegn. Læs herom på side 7 i programmet. SENIORKLUB HELSINGØR Bestyrelsen HK SENIORKLUB HELSINGØR klubben for HK s pensionister og efterlønsmodtagere

2 Hvem og hvad er HKSH? HK Senior Klub Helsingør er klubben for HK s pensionister og efterlønsmodtagere. Du er automatisk medlem af en HK Seniorklub når du er medlem af HK og er gået på efterløn eller er pensionist. Klubben i Helsingør afholder ca. 1 arrangement per måned med socialt, kulturel eller fagligt indhold. Klubben har mødelokale på Svingelport 8 A i Helsingør, men mange at vores arrangementer er besøg på interessante steder i lokalområdet, men også rundt på det øvrige Sjælland. Der udsendes et program til alle medlemmer to gange årligt. Hvert arrangement søges omtalt i lokalavisen Nordsjælland. Fra 1. juni 2008 blev HK Nordsjælland en del af HK Hovedstaden. Så vi er nu del af en storafdeling, hvor der er i alt 13 seniorklubber. I Nordsjælland er der vores klub i Helsingør samt klub i Hillerød og Frederikssund/Frederiksværk. I København findes der klubber inden for følgende områder: industri, service, handel, kommunal, stat, medie/kommunikation og trafik/jernbane. Der er en klub på Bornholm som er en del af HK Hovedstaden. Tilmelding til arrangementerne skal ske til: Bestyrelsesmedlem Birgitte Haugaard, på til (ved mail skriv venligst dit telefonnummer) eller på mobiltelefon (helst i dagtimerne). Eller evt. til Gitte Harrit på eller Betaling kan ske på et møde før eller indsættes på konto i Arbejdernes Landsbank, Helsingør afd., Klostergade 1. Husk at påføre navn og til hvilket arrangement, der indbetales samt dit telefon nummer. Der kan af og til være begrænset antal deltagere, så husk først til mølle... HUSK: Tilmelding til arrangementer er først gyldig når betalingen er indgået til os. Og senest 8 dage før arrangementet. Ved afbud senere end 8 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke. Bemærk venligst, at arrangementerne er på skiftende ugedage. Ret til nødvendige ændringer i programmet forbeholdes. Besøg gerne HKSH hjemmeside på hvor programmet, oplysning om bestyrelse m.v. findes. Du kan tilmelde dig til arrangementer via hjemmesiden nemt og hurtigt.

3 Tirsdag den 11. august kl Vi mødes udenfor Store Kro i Fredensborg senest kl Besøg på den historiske Store Kro i Fredensborg by Fredensborg Store Kro har en lang og spændende historie. Kroen er opført i 1723 på befaling af kong Frederik IV. Kroens arkitekt er den samme som for Slottet, Johann Cornelius Krieger som var fascineret af italiensk klassicisme. Kroen har i nyere tid givet overnatning til både præsidenten for Sovjetunionen, Nikita Krustjov, og den amerikanske præsident Bill Clinton. Der vil være orientering om den omfattende restaurering, der er foretaget de sidste par år og der vil være rundvisning i Kroens lokaliteter i tidsrummet Der bydes på kaffe og lagkage ved besøget. Arrangementet koster kr. 50 for medlemmer og kr. 75 for ledsagere. Man betaler selv transporten til og fra Fredensborg Station og evt. buskørsel. Eller kør selv. Tilmelding nødvendig senest 8 dage før. Torsdag den 10. september kl i Svingelport 8 A Bankospil September arrangementet er det helt traditionelle bankospil med gode præmier og vi slutter arrangementet med lidt at spise med en øl eller vand til. Prisen er sat til 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ledsagere. For beløbet får man kaffe, 3 bankoplader og et par stykker smørrebrød med drikkevarer til. Ekstra plader kan købes for 10 kr. Pæne præmier. Tilmelding er ikke nødvendig. Bare kom, jo flere jo bedre!

4 Tirsdag den 29. september kl ved busstationen i Helsingør. Vi kører med bus 353 (Kongevejsbussen). Eller kør selv. Adressen er: Kongevejen 270, Espergærde. Besøget starter kl Besøg på Naturcenter Nyruphus Vi starter inde i skolestuen hvor Naturcenterleder Henrik Lieberkind fortæller om naturcentret og de mange udstoppede dyr. Derefter går vi en lille tur ind i Nyrup Hegn En tur på nogle hundrede meter og kun på skovveje. Kl har vi bestilt en dejlig brunch i Skovcaféen, den tidligere skovridder bolig. Kaffe, the og økomost er inkl. Pris for medlemmer 100 kr. ledsager 125 kr. Transport for egen regning. Begrænset antal 25 personer. Tilmelding nødvendig senest 8 dage før. Torsdag den 8. oktober kl i Svingelport 8 A Fysioterapeut Jens-Ole Møller: Bevægelsesapparatet din krop J.-O. Møller havde i mange år sin egen klinik for fysioterapi i Helsingør og har været fysioterapeut for Helsingørs herre håndboldhold i 1. division og for landsholdet. J. O. Møller fortæller og demonstrerer funktioner i vores krop (kaldet bevægelsesapparatet) på en dybt seriøs og professionel måde, men samtidig på en spændende og morsom måde. Kom og bliv klogere på dit bevægelsesapparat. Efter foredraget serveres et varmt måltid mad med drikkevarer. Pris for medlemmer 50 kr. og ledsagere 75 kr. Tilmelding nødvendig senest 4 dage før.

5 Tirsdag den 27. oktober. kl med Øresundståget fra Helsingør Station (vi sidder i bageste del af toget i kørselsretningen). Tur til Davids Samling i København Vi besøger Kunstmuseet Davids Samling i København. Rundvisning er kl og efterfølgende frokost. Museet er ny renoveret og fremstår som et tidssvarende museum med respekt for den historiske arv. Rundvisning er i museets 3 faste samlinger af Islamisk kunst, ældre europæisk kunst samt nyere dansk kunst. Efter rundvisningen tager vi til Restaurant Skindbuksen ved Kgs. Nytorv, hvor vi får serveret en miniplatte. Pris for medlemmer er 135 kr. og for ledsagere 175 kr. Drikkevarer til maden samt transport er for egen regning. Begrænset antal 30 personer. Tilmelding nødvendig senest 8 dage før. Torsdag den 12. november kl i Svingelport 8 A Torben Bill-Jessen: Restaureringen af Skt. Olai Domkirke I gennemgik Skt. Olai Kirke en omfattende restaurering. Under kirkens gulv gemte der sig oplysninger om, hvordan byens borgere blev begravet indtil for 200 år siden. I den forbindelse blev en række af de indre gravkamre åbnet og ca. 50 kister blev fotograferet og en del blev nærmere undersøgt af Helsingør Bymuseum. Det viste sig, at ligene var særdeles velbevarede. Kirkens nye gulv, som består af beton og munkesten, skal sikre gravfreden nu og i al fremtid. Kom og hør Torben Bill Jessen, der selv var med under restaureringen, der vil også blive vist billeder. Klubben er vært for kaffe og kage. Gratis for medlemmer 20 kr. for ledsager

6 Tirsdag den 1. december kl på Kronborg Havbad på Nordhavnen i Helsingør. For medlemmer med ledsager. Julefrokost 2015 Vi mødes i godt julehumør til et par dejlige timer sammen og med gode mennesker og julemad til det store julebord med alle de dejlige lækkerier som Kronborg Havbad er så kendt for. Bestyrelsen har en eller flere juleoverraskelser i ærmet til denne frokost. Der vil være levende julemusik. Prisen er i år sat til 250 kr. for medlem og 350 kr. for ledsager. Prisen inkluderer julebuffet, 1 øl, 1 vand eller 1 glas vin og kaffe. Ingen begrænsning i deltagerantal. Tilmelding nødvendig senest 8 dage før arrangementet. Torsdag den 14. januar 2016 kl i Svingelport 8A Bankospil Traditionen tro starter vi året med bankospil med gode præmier og slutter arrangementet med lidt at spise med en øl eller vand til. Prisen er sat til 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ledsager. For beløbet får man kaffe, 3 bankoplader og en let anretning samt drikkevarer til maden. Ekstra plader kan købes for 10 kr. Pæne præmier. Tilmelding er ikke nødvendig. Bare kom, jo flere jo bedre! HKSH oversigt over programmet 2. halvår 2015 Dato emne pris kr./tilmelding 11. august Store Kro 50/75 ja 10. september Bankospil 50/75 nej 29. september Naturcenter Nyruphus 100/125 ja 08 oktober Bevægelsesapparatet 50/75 ja 27. oktober Davids Samling i Kbh. 135/175 ja 12. november Domkirkens restaurering gratis/20 nej 01. december Julefrokost, Krb. Havbad 250/350 ja 14. januar Bankospil /75 nej Bestyrelsen forbeholder sig ret til nødvendige ændringer i programmet.

7 BESTYRELSEN består af: Formand Jytte Büron, Næstformand Jonna Rodemann, Kasserer Lennart Rasmussen Sekretær Birgit Harrit Best.medlem Birgitte Haugaard, suppleant Ebbe Gyrming 2. suppleant Svend Gravesen NY struktur for HK Hovedstatens seniorklubber HK Hovedstaden har vedtaget en omlægning af seniorklubbernes struktur fra Dette betyder ingen ændring af omfanget af aktiviteter for HK Seniorer Helsingør og mødestedet vil stadig være Svingelport 8A, Helsingør. Det der vil ske med den nye struktur er, at programmet for 1. halvår 2016 vil blive et fælles program med aktiviteter for alle HK seniorer under HK Hovedstaden. Der bliver mulighed for at deltage i disse aktiviteter uanset hvor man bor. Så der bliver flere tilbud til flere. Vi håber, at I vil tage godt imod programmet, hvoraf det vil fremgå, hvordan I skal tilmelde jer de foredrag og ture, som I har lyst til at deltage i. Hver seniorklub vil have deres eget afsnit i det fælles program, så det bliver let at finde Helsingørs arrangementer. God sommer til jer alle Bestyrelsen Klubben efterlyser ideer til arrangementer i 2016 Kom bare frit med dine ideer, der er ingen musefælde klausul! Glade medlemmer og ledsagere på sommerudflugten 2014.

8 Svingelport 8 A i Helsingør. Billedet viser huset med vores klublokale. Men mange af vores spændende arrangementer finder sted andre steder end i Svingelport, men mest i lokalområdet. Vi håber at se dig til et eller flere af vore arrangementer. Med venlig hilsen bestyrelsen. SENIORKLUB HELSINGØR HK SENIORKLUB HELSINGØR klubben for HK s pensionister og efterlønsmodtagere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013 Indkaldelse til generalforsamling i Sydkystens Sejlklub onsdag den 5. marts klokken 19.00 i klublokalet ov er Kabyssen Sydkystens Sejlklub Særnummer 36. årgang 2013 MB Cobb Holder Få mere plads i cockpittet,

Læs mere

Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer.

Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer. Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer. Kære medlemmer. Dette nyhedsbrev er 10. årgang der udsendes til medlemmerne i Københavns Post-Seniorer. Bestyrelsen glæder sig meget til den kommende

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns. Køge Kirke er med i Matador.

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns. Køge Kirke er med i Matador. ParkinsonPosten Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns Køge Kirke er med i Matador. Vinter 2014 Redaktion Frank Ward tlf. 4638 3178 / 2682 3178 mail: frankward@webspeed.dk

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Vi skal flytte! Foto: Flemming Sommer

Vi skal flytte! Foto: Flemming Sommer FEBRUAR 2013 I WWW.AELDRESAGEN.DK/DETSKER Ældre Sagen område 10B Hovedstaden ARRANGEMENTER 01.02. 2013-12.04. 2013 FREDERIKSBERG Kørestolsadgang TX Teleslyngeanlæg Vi skal flytte! Foto: Flemming Sommer

Læs mere

Nyhedsbrevet 8. årgang nr. 14

Nyhedsbrevet 8. årgang nr. 14 Nyhedsbrev Parkinsonforeningen Sydvestjyllands kreds Billund, Esbjerg, Fanø, Varde og Vejen kommuner Læs i dette nr. side Invitation til generalforsamling 2 Nyt fra formanden 3 Patientdage i Brørup 3 Tale

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Siden sidst Nyt fra bestyrelsen Julegaven 2010 til Miniatureforening mini s medlemmer udbydes hermed. Alle medlemmer kan komme med tilbud

Siden sidst Nyt fra bestyrelsen Julegaven 2010 til Miniatureforening mini s medlemmer udbydes hermed. Alle medlemmer kan komme med tilbud Nyhedsbrev Nr.1/10 Marts 2010 Siden sidst Nyt fra bestyrelsen Generalforsamlingen blev afholdt torsdag den 4. marts i Teatersalen i Kulturhuset i Farum. Referatet af generalforsamlingen vedlægges dette

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Program og aktiviteter 2015/2016 Andkær og skolen Andkær-Sellerup er et landsbysamfund på sydsiden af Vejle Fjord. Der bor omkring 1000 mennesker i området - størsteparten

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Randers Kunstforening

Randers Kunstforening Randers Kunstforening Efterår og vinter 2014 Stiftet 3. juni 1851 - landets 3. ældste! Kalender Kunstforeningens arrangementer: omtales i bladet Tirsdag d. 23. september kl. 19: Omvisning i Statsskolens

Læs mere

Mødested: Arrangør Varighed Tilmeldingsfrist Stengård Kirke multisal

Mødested: Arrangør Varighed Tilmeldingsfrist Stengård Kirke multisal Juli 2015 Kære seniorer! Så er vi klar med et nyt efterårsprogram for 2015. Der er som sædvanlig mange spændende ting på programmet. Der er blandt andet nogle gode gåture, klubmøder, vinsmagning, bustur,

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

Juni 2014, nr. 102. ICD-klubbens blad

Juni 2014, nr. 102. ICD-klubbens blad Rytmeboxen Juni 2014, nr. 102 ICD-klubbens blad Læs blandt andet om: Formanden har ordet side 2 Fra læser til læser side 5 Seminar 2014 side 6 Livsstilscentret Brædstrup side 12 Aktivitetskalender side

Læs mere

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns ParkinsonPosten Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns Der var rigtig mange til Temaaften med ergoterapeut Jannie Jensen. Se referat side 17. Forår 2015 ParkinsonPosten

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

yheder September 2009 - arkiv

yheder September 2009 - arkiv yheder September 2009 - arkiv 30/9 Foreningens generalforsamling blev, vanen tro, afholdt i god ro og orden. Per Skov fra DGI-Storstrømmen styrede dagsorden igennem på en kompetent og saglig måde. Der

Læs mere

Nyt fra Parkinsonforeningen Østjyllands kreds,

Nyt fra Parkinsonforeningen Østjyllands kreds, Maj. nr.2. 2014 27. Årgang Nyt fra Parkinsonforeningen Østjyllands kreds, Dækker følgende kommuner: Favrskov, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Århus Vild med dans er

Læs mere

23. årgang. Nr. 45. i Skandinavisk Naturpark, fotograf Niels Poulsen. Vinter i Ishøj

23. årgang. Nr. 45. i Skandinavisk Naturpark, fotograf Niels Poulsen. Vinter i Ishøj Nr. 23. årgang Årgang Januar 2012 Nr. 45 49 25. Januar 2014 P r o g r a mfor F1. o rhalvår 1. H a2014 lvår 2012 Program Vinter i Ishøj Isbjørne i Skandinavisk Naturpark, fotograf Niels Poulsen Ole Møller

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2012

Nyhedsbrev Marts 2012 Kastellets Venner & Historiske Samling Gl. Hovedvagt Kastellet 1 2100 København Nyhedsbrev Marts 2012 Kære medlemmer På grund af vort nye regnskabsår, der nu følger kalenderåret, udkom der ikke et Nyhedsbrev

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

HAR EGEBJERGKLUBBEN EN FREMTID?? LÆS SIDE 3

HAR EGEBJERGKLUBBEN EN FREMTID?? LÆS SIDE 3 På siderne 6-7 kan du læse om og se billeder fra Egebjergklubbens Julehygge HAR EGEBJERGKLUBBEN EN FREMTID?? LÆS SIDE 3 FASTELAVN SE SIDE 5 Husk Egebjergklubbens og Egebjerg Fælleshus generalforsamlinger

Læs mere

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM 2015 VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER 2015 LØRDAG D. 7. MARTS KL. 10.30 HOP OM BORD PÅ DEN NYE SAMSØ FÆRGE LØRDAG D. 14. MARTS KL. 08.45 SAMSØFÆRGEN: KALUNDBORG BALLEN

Læs mere