Rejseplan: Frederikshavn - Gøteborg. Søndag d. 5. januar kl : Mandag d. 6. januarkl : Torsdag d. 9. januar kl. 09.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejseplan: Frederikshavn - Gøteborg. Søndag d. 5. januar kl : Mandag d. 6. januarkl : Torsdag d. 9. januar kl. 09."

Transkript

1 MÅNEDSBREV JANUAR

2 Så skriver vi 2017 og vi er klar til at begynde på 2. halvdel af dette skoleår på Øse Efterskole. Forhåbentligt er I alle kommet godt og sikkert ind i det nye år. Lyset er vendt og vi går igen mod lysere tider. Flere af jer har garanteret fremsat ønsker og håb for det kommende år. For mange er det også tiden, hvor man starter på diverse kure, fordi der er blevet spist rigeligt og lidt for fedt i julen. MEN, lad nu være med at være for hårde ved jer selv! Rigtigt mange spændende ting står for døren på Øse Efterskole. Vi skal meget snart til Norge for at stå på ski og forberedelserne er i fuld gang. Der er flere informationer om turen på de næste sider. Onsdag d. 11. januar har vi Efterskolernes Aften, hvor vi håber på besøg af en masse interesserede unge og deres forældre. Gå endelig ind på vores facebookside og del vores opslag for aftenen. Før jul startede vi med at fotografere og filme til skolens nye hjemmeside. Vi glæder os meget til at kunne præsentere jer for vores nye design i begyndelsen af Sidst i februar skyder vi forårets helt store projekt i gang. Endnu en gang er elever og lærere klar til at sætte alle sejl til for at skabe en stor musik og teaterforestilling, som bl.a. skal spilles for nye og tidligere elever i uge 11. Flere oplysninger om forestillingen følger i det kommende månedsbrev.

3 NORGE - SKARSLIA Så skal vi snart til Norge - landet som har skabt serien SKAM! Serien som har givet os et glimrende ordforråd i forhold til at klare sig på de norske løjper: Serr, kødde, føkk, dritt, vors, hooke, keen, lø, teit, dust m.fl. (tjek lige betydningen inden I slynger det i hovedet på en nordmand). Rejseplan: Fredag d. 3. januar kl : kl : Lørdag d. 4. januar kl : kl : Søndag d. 5. januar kl : Mandag d. 6. januarkl : Tirsdag d. 7. januar kl : Onsdag d. 8. januar kl : kl Torsdag d. 9. januar kl : kl. ca : Afgang fra Øse Frederikshavn - Gøteborg Ankomst Skarslia Udlevering af udstyr Ski Ski Ski Ski Afrejse fra Skarslia Gøteborg - Frederikshavn Hjemkomst Der vil hver aften være after-skiing med fællessang og hygge. Pakkeliste: Pas + blåt sygesikringsbevis (skal afleveres til kontoret hurtigst muligt), alm. tøj, skitøj, skiundertøj, skisokker, hue + handsker, toiletgrej, håndklæder, sengelinned (vigtigt), evt. tæppe til bussen. Skolens mobiltelefoner: (Torben) og (Michael). Se mere om Skarslia på skarslia.no

4 Rejseregler for Øse Efterskole. NORGE februar : Husk du er en del af et fællesskab. Derfor skal du være glad, positiv, hjælpsom og tolerant i dit møde med andre både kammerater og fremmede. 2: Husk du er repræsentant for skolen. Vi er mange og vi fylder når vi besøger rastepladser, færger, skibakker, museer m.m. - derfor skal du være parat til at give plads for andre så alle kan have en god oplevelse også folk som ikke er med i vores selskab. Du skal altid rette dig efter lærernes/ instruktørernes anvisninger. 3: Du får anvist en plads i bussen sammen med en kammerat du selv har valgt den plads skal du sidde på hver gang vi starter efter et stop (rasteplads/færge o.lign.). Du må gerne bytte plads i bussen med en kammerat, når vi kører, men der må ikke sidde mere end en på hvert sæde og ingen må være/ligge i mellemgangen. Vi skal køre natkørsel, så du må prøve at sove på sædet. 4: Når vi forlader et sted (bus, færge, rasteplads, hytte, cafeteria, løjper, alpinbakker m.m.) skal man ikke kunne se at vi har været der. Elever fra Øse Efterskole rydder op efter sig. Det vil på færgen være muligt, at købe en masse forskellige ting i tax-free shop. Bemærk at det ikke er billigt for danskere og at butikken er fyldt med ting, der ikke må købes af unge under 18 og som heller ikke må medtages på turen: tobak, øl/vin/spiritus. Bemærk: energi-drikke med højt indhold af koffein (Red Bull o.lign. ) er ikke tilladt at medbringe eller købe. 5: Ret jer altid efter de regler og normer der gælder på det sted vi er. Vi er gæster og må indordne os, og vi har et stort fælles ansvar for hinanden. Husk: Det er ikke forbudt at tænke selv. 6 : Alle er indkvarteret på værelser efter lodtrækning. Brug muligheden til at lære nye kammerater at kende og vis rummelighed. Hvert værelse vil have tilknyttet en lærer, som ofte kommer på besøg i løbet af ugen. Det er ikke tilladt drenge at komme på pigeværelser og gange på skihotellet og det samme gælder piger på drenge værelser/gange. 7: Ingen må forlade hotellet efter mørkets frembrud. Det er meget koldt om natten og man kan nemt forvilde sig hen et sted man ikke kender alle bliver inde om aftenen. 8: Der er naturligvis mødepligt til alle fællesaktiviteterne (morgenmad, ski-/ snowboardhold, aftensmad, aftensamling). 9: Har du skader eller er du syg, har vores helse-klinik åben hver dag ved morgenmaden. Alle skader skal melde sig der. Husk at hjælpe hinanden i fjeldet, så vi undgår skader. Hvis der sker skader i fjeldet, skal det straks meldes til lærerne. Vi har kontakt til Helse-klinikken i Ål. 10: Skolens daglige regler gælder i alle sammenhænge på turen. Da det er vigtigt at vi ikke skal bruge tid på konflikter på rejsen, vil overtrædelser kunne medføre fratagelse af lift-kort, ski-udstyr m.m. og i værste tilfælde (har vi aldrig prøvet) betyde at opholdet må afbrydes. 11: Husk: Det er dit humør og din medleven der gør turen til en succes.

5 TERKEL I KNIBE - Teaterlinjens teaterproduktion Teaterlinjens JANUAR-forestilling: TERKEL I KNIBE Med denne produktion har vi skruet op for ambitionerne. Målet er at gøre brug af det vi har lært, så flest ressourcer og kompetencer udnyttes maximalt. Stykket bygger på Anders Matthesens meget populære animationsfilm af samme navn, og handler om drengen Terkel, hans bedste ven Jason og de andre elever i 6.a på Kastenjevejensskole. Vi vil derfor glæde os at se en masse gæster til vores forestillinger i slutningen af januar. Spilletidspunkter: d. 25/1-17: Åben forestilling kl d. 26/1-17: Folkeskoler kl d. 26/1-17: Efterskoler kl d- 26/1-17: Åben forestilling kl d. 27/1-17: Folkeskoler + Bedsteforældre kl Hvor: Teatersalen på Øse Efterskole Sønderskovvej 130, 6800 Varde Tlf.:

6 Jakob Weldingh Gæstelærer fra Millennium Performing Arts. Mandag d. 19. december fik Teaterlinjen en super oplevelse at gå på juleferie med. Mandag inden juleferien var der linjeundervisning på programmet og teaterlinjens gave til eleverne kom i form af en gæstelærer. Jakob Weldingh som til daglig studerer og arbejder med teater i London og i anledningen af julen var hjemme i Danmark, var et energisk, inspirerende og udfordrende pust til elevholdet. Julebesøget er forhåbentlig første step af to - fordi vi sammen med Jakob planlægger at komme og besøge ham og hans teaterskole i London når Teaterlinjen skal på studietur.

7 Nyt fra kunstlinjen Vi vil starte med at ønske jer et godt nytår. Vi håber I har nydt ferien og julen med jeres familie og de kreative gaver faldt i god jord. På kunstlinjen startede året ud med at færdiggøre decembers keramikprojekt. Det betyder samtidigt at vi indvier vores huggegård. Vi har nemlig brugt vores linjedag fredag d. 6. januar på at brænde keramik i en rakuovn iført varmt tøj, da temperaturen var nede og ramme - 10 grader, heldigvis med blå himmel og solskin. Rakuprocessen er nærmest magisk. Tingene bliver brændt og derefter nedkølet i savsmuld og vand, for tilsidst at blive vasket. Hvis man er heldig får den færdige keramik krakeleringer og skinner som på fotoet i bunden i midten. Næste uge starter vi et forløb op med grafik. Her kan kunsteleverne bruge deres gode tegneevner til at lave smukke trykte værker som senere på året skal på udstilling. Næste uge byder vi også velkommen til Signes barselsvikar Anne på kunstlinjen. Hilsen PV og Signe

8 FAIT - Nyhedsbrev januar.png about:blank 06/0

9 2017 og musiklinjen skal ud at spille! Vi har en travl januar måned foran os med hele linjedage og koncerter og sågar en Tysklandsturné som afslutning på denne første måned i Derfor skal vi dag og aften inden d. 20. januar øve repertoire og bygge en sæt liste op, der svinger på de rigtige steder, er stille og eftertænksom på andre og rockende og hoppende resten af tiden. D. 20. januar tager vi på en mini tur til Rødding og d tager vi så til Tyskland. Her spiller vi ikke færre end fem koncerter, bl.a. forskellige steder i Schleswig og afsluttende med koncert i Flensburg. Husk at have pas og blå sygesikring med! Vi vender stærkt tilbage med billeder og lyd i næste månedsbrev. Sidst i januar måned får vi besøg af den danske professionelle sangerinde Annette Bjergfeldt til en singersongwriter workshop kun for musiklinjens elever. Her vil hun coache to grupper igennem processen og skabe noget forhåbentlig magisk udfra en lille musikalsk idé. Sidste Nyt: Vi har på musiklinjen valgt at understrege vigtigheden og niveauet specielt mht. sang og klaver/keyboard ved at ansætte Johan Møller som en del af lærerteamet. Johan Møller er konservatorie uddannet og har i en årrække varetaget Øse Efterskoles korfunktion såvel som klaver instrumental undervisning.

id til at høre på det. Den dag du får tid, er barnet der ikke mere.

id til at høre på det. Den dag du får tid, er barnet der ikke mere. id til at høre på det. Den dag du får tid, er barnet der ikke mere. Lær af andres fejltagelser. Du kan aldrig leve lang tid nok til at begå dem alle selv Groucho Marx Nyhedsbrev nr. 6 Læs i dette nummer:

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Kom maj du søde milde

Kom maj du søde milde Nyhedsbrev No. 9 Maj 2014 33. Årg Kom maj du søde milde I dette nummer af Nyhedsbrevet: Alt om linjerejserne: Film, animation & IT i Berlin Kunst i Berlin Teater i London Musik i Prag Planer for skr. prøver.

Læs mere

Læs i dette nummer: Side 2: Nyt fra Film, animation og IT. Side 3: Nyt fra Musiklinjen. Side 4 og 5: Norge 2015 information

Læs i dette nummer: Side 2: Nyt fra Film, animation og IT. Side 3: Nyt fra Musiklinjen. Side 4 og 5: Norge 2015 information Nyhedsbrev No. 6 Læs i dette nummer: Side 2: Nyt fra Film, animation og IT Side 3: Nyt fra Musiklinjen Side 4 og 5: Norge 2015 information Side 6: Nyt fra Kunstlinjen Side 7: Nyt fra Teaterlinjen Side

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

Elevinfo Haukeli 2017

Elevinfo Haukeli 2017 Elevinfo Haukeli 2017 Kongensgaa aard Efterskole 04. februar 2017 10. februar 2017 Så er det ved at være tiden, hvor vi på Kongensgaard Efterskole skal på snelejrskole, denne gang til Haukeli, Norge. Og

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Faxe kommunale ungdomsskole Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Her følger en række nyttige informationer omkring Ungdomsskolens skitur

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Nyhedsbrev uge 50 / 2015 Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Indhold Nyt fra administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra kostafdelingen v. afdelingsleder Lotte Gjerlufsen

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

MÅNEDSBREV DECEMBER ØSE EFTERSKOLE ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL & ET GODT NYTÅR

MÅNEDSBREV DECEMBER ØSE EFTERSKOLE ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL & ET GODT NYTÅR MÅNEDSBREV DECEMBER ØSE EFTERSKOLE ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL & ET GODT NYTÅR FRA FORSTANDEREN Julen er jo fyldt med gaveønsker og nytåret med håb for det nye år. Her er Cecilies ønske til sin mor. Onsdag

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Nyhedsbrev No. 6 Januar 2014 33. Årg. Ud ad huset i januar: Torsdag den 16. Januar: Musiklinjen giver koncert på Rybners i Esbjerg

Nyhedsbrev No. 6 Januar 2014 33. Årg. Ud ad huset i januar: Torsdag den 16. Januar: Musiklinjen giver koncert på Rybners i Esbjerg Nyhedsbrev No. 6 Januar 2014 33. Årg Ud ad huset i januar: Torsdag den 16. Januar: Musiklinjen giver koncert på Rybners i Esbjerg Fra 19. Januar: Kunstlinjen udstiller på RAV-museet i Oksbøl (slut 16.

Læs mere

FRANKRIG APRIL 2019

FRANKRIG APRIL 2019 UDLANDSTUR FRANKRIG 9.-17. APRIL 2019 Tirsdag d. 9. april Vagt: TL 7.15 Morgenmad og madpakkesmøring til eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe. 8.00 Andagt og info v. TL 8.30 Områderengøring. Vi tjekker

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig Bergeralm ved Steinach am Brenner Østrig Forord Skituren 2016 går igen år til skiområdet Bergeralm ved Steinach am Brenner. Steinach am Brenner ligger i det østrigske Tyrol ca. 20 km syd for Innsbruck

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Ghana 13. 24. januar 2013

Ghana 13. 24. januar 2013 Ghana 13. 24. januar 2013 Kære forældre og elever, Vi glæder os mere og mere til turen, så vi håber, at I møder op med friske kræfter efter juleferien. Alle vaccinationer er på plads, der er blevet indberettet

Læs mere

Paris Til hjemmets opslagstavle!!

Paris Til hjemmets opslagstavle!! Paris Til hjemmets opslagstavle!! Information til hjemmet om turen til Paris 27. marts 01. april 2015. Deltagere: Alle elever, der i indeværende skoleår deltager i valgfaget hverdagsfransk, kan deltage.

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Magleby Efterskole. Nyhedsbrev! Kære forældre Februar 2012

Magleby Efterskole. Nyhedsbrev! Kære forældre Februar 2012 Magleby Efterskole Nyhedsbrev! Kære forældre Februar 2012 Bemærk at der nederst i dette nyhedsbrev er evaluering, som vi beder Jer forældre om at deltage i. Omberegning af elevstøtten Til glæde for de

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8 Ollerup den 19. februar 2010. Nyhedsbrev nr. 8 Vinterferie Det er koldt derude, hvor spurven fortsat sidder stum bag kvisten. Vinteren vil tilsyneladende ingen ende tage. Derfor er det i år meget relevant

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Tak til Asterix & hans gæve gallere for en god, sjov, festlig og fornøjelig forestilling

Tak til Asterix & hans gæve gallere for en god, sjov, festlig og fornøjelig forestilling Nyhedsbrev No. 9 april 2015 34. Årg Tak til Asterix & hans gæve gallere for en god, sjov, festlig og fornøjelig forestilling TEATER-TUR TIL PRAG Fra søndag d. 26/4 til torsd ag d.30/5 - alle S KAL husk

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

Skoleåret er jo fyldt med forskellige aktiviteter ud af huset og andre oplevelser, og allerede i den anden uge i september var der fart på.

Skoleåret er jo fyldt med forskellige aktiviteter ud af huset og andre oplevelser, og allerede i den anden uge i september var der fart på. Dec. 2014 NYHEDSBREV Skoleåret 2014/15 er nu rigtig godt i gang. Vi har på Solhverv allerede nået at opleve mange ting i skoleårets første halvdel, så nu glæder vi os til, at alle kan holde en rigtig god

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Årsplan 9. tysk. Timer i alt: 58 x 45 Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Jung sein og Reisen. Uge Skema Overskrift Indhold Mål

Årsplan 9. tysk. Timer i alt: 58 x 45 Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Jung sein og Reisen. Uge Skema Overskrift Indhold Mål Årsplan 9. tysk Timer i alt: 58 x 45 Temaer: Musik,, Jung sein og Uge Skema Overskrift Indhold Mål 32 33 Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend 34 Torsdag:?? Anderledes

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Til unge & forældre 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Konfirmand 2012 og Blå Mandag Til alle unge i 7. klasse - uanset om du

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Juletid er TRADITIONERNES tid

Juletid er TRADITIONERNES tid id til at høre på det. Den dag du får tid, er barnet der ikke mere. Gode venner kan lave alting sammen men kun de bedste venner er i stand til at lave ingenting sammen Peter Plys Nyhedsbrev nr. 5 December

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Der Zweite Weltkrig, Jung sein og Berlin. Uge Skema Overskrift Indhold Mål

Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik, Das ist Deutschland, Der Zweite Weltkrig, Jung sein og Berlin. Uge Skema Overskrift Indhold Mål Årsplan tysk 10. Timer i alt: 97 x 45 min Temaer: Musik,, Weltkrig, og Berlin Uge Skema Overskrift Indhold Mål 32 33 Søndag: Skolestart Introuge hele uge 33 Lørdag + søndag = Bliveweekend 34 Torsdag:??

Læs mere

Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar

Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar Bad Gastein 2018 Fredag den 9. februar til onsdag den 14. februar VIGTIGE DATOER Torsdag den 8. Februar: Aflevering af kufferter (tiderne sendes ud 2 uger før) OBS. Kun unge fra Ringkøbing-Skjern. Fredag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 Til deltagerne på ungdomsskolens 2013 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 på Hjallerup skole, Idræts Alle 6, 9320 Hjallerup.

Læs mere

STUDIETUR 2d 2018 Korsika

STUDIETUR 2d 2018 Korsika STUDIETUR 2d 2018 Korsika Program: Udrejse, lørdag d. 17/3: Fly: afg. CPH, SK 0793, 08.40 ank. Nice 11.05 Mødetid: 06.30 Bus: afhentes af Nice Pullmann kørsel til færgehavnen Færge: afg. Nice 21.00 ank.

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 12 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ En stor tak for jeres store arbejde De sidste to år har budt på meget frivilligt forældrearbejde. Især i forhold til

Læs mere

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info.

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info. DGI Fyn og SHORES Vandsportsferielejr Program og praktisk info www.dgi.dk 0 Indhold Velkomst til Vandsportsferielejren på Strynø 2 Huskeliste 3 Lejrregler 4 Kontaktoplysninger 5 Lejrbank 5 Stilletelt 5

Læs mere

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage.

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage. Til deltagerne på ungdomsskolens 2016 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev.

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

PARADISBAKKESKOLEN Nexø Svaneke

PARADISBAKKESKOLEN Nexø Svaneke Prinipper for samling af overbygningen Vedtaget af skolebestyrelsen den 7. februar 2011 Tidsplan...2 Principper for klassedannelse...3 Forældrebrev 1 (eksempel)...4 Forældrebrev 2 (eksempel)...6 Forældrebrev

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Center Nyt. Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00. Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014

Center Nyt. Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00. Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014 Center Nyt Centerklasserne Mølholm Skole og SFO Yggdrassil, Vejle April 2014 Info-møde om den nye skolereform tirsdag d. 3. juni kl. 19.00 Læs, lyt og se klip om: Den nye skole-reform På besøg i Den gamle

Læs mere

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Skolen på Duevej Brevduen December 2018 Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Kære forældre Så blev det december, og måske bliver det netop i år hvid jul, hvem ved? Men inden vi ønsker god

Læs mere