PUREBEAU MASKINE. Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PUREBEAU MASKINE. Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen."

Transkript

1 Kursuskatalog

2 PUREBEAU MASKINE Basis: Grundform, 4 fulde dage i Bryn, Eyeliner og Læber, kursus gratis med i prisen, ved køb af maskinen. Basis træningsprogrammet dækker alle de færdigheder og knowhow som er nødvendige for at designe og anvende permanent make-up for et naturligt udseende. Her kan du som ny, såvel som garvet inden for skønhedsfaget udvide dine kompetencer og tilføje Micropigmentist til din kunnen. Du bliver undervist i alle de grundlæggende og vigtige færdigheder, som en semi permanent make-up artist kræver. Disse omfatter for eksempelvis at pre definere, dvs. skabe og anerkende perfekte konturer. Dermatologi, hygiejne, teknikker, perfekt behandlingsprocesser og en viden om teknologien bag udstyret er lige så meget en del af denne grundlæggende uddannelse. Den anden del af dette seminar omfatter brug af farver og mindre rettelser, samt professionel fjernelse af uønskede farveafvigelser og forkert placeret permanent make-up. Kurset varer 4 fulde dage og afholdes flere forskellige steder landet over. Du vil blive udlært i semi permanent makeup af bryn, eyeliner og læber. På kurset har du mindst 1 model til hver del og træner derefter, enten med elitetræner ved din side, eller alene efterfølgende. Efter ca. 10 modeller inden for hver del, vil du blive eksamineret med en lille mundtlig og skriftlig eksamen, og derefter en praktisk på model. Eksamen varer 1 dag. Når dagen er omme vil du få et eksamensbevis til din klinik og et lille glas champagne. Alle kursus dagene samt på eksamens dagen vil der blive serveret en let forplejning, i form af frokost, kaffe og te.

3 PUREBEAU MASKINE Advance: Udvidet speciel hjælp og korrektion pr. dag, Du kan vælge imellem: Bryn Eyeliner Læber Vores opfølgende videreuddannelses kurser er designet til Micro pigmentister, der allerede har praktisk erfaring og ønsker at styrke og forbedre deres færdigheder. De avancerede kurser spænder fra seminarer for fagfolk til omskoling og lektioner i medicinsk pigmentering. Kurserne er skræddersyet specifikt til professionelles behov. Svage punkter og huller i den professionelle viden er identificeret sammen med deltageren og tackles derefter på model. Du kan få nye indsigter, der vil gøre dit arbejde lettere og opdage nye serviceområder. På kursus dagen/dagene vil der blive serveret en let forplejning, i form af frokost, kaffe og te. Denne uddannelse finder sted på en en-til-en basis og afholdes på egen klinik. Du vil få udleveret et eksamens bevis ved kursusdagens ophør.

4 PUREBEAU MASKINE Master: skygger, highlight i Bryn, Eyeliner og Læber, 2 dage. Her kan du som erfaren inden for skønhedsfaget udvide dine kompetencer og tilføje Master til din i forvejen Micropigmentist uddannelse. Du bliver undervist i semi permanent makeup af bryn, eyeliner og læber. Med det formål at du bliver dygtig til alle former for korrigerings muligheder, shading, highlights samt professionel fjernelse af uønskede farveafvigelser og forkert placeret permanent make-up. Kurset varer 2 fulde dage og afholdes flere forskellige steder landet over. På kurset har du mindst 1 model til hver del og træner derefter, enten med elitetræner ved din side, eller alene efterfølgende. Efterfølgende vil du blive eksamineret med en lille mundtlig og skriftlig eksamen, og derefter en praktisk på model. Eksamen varer 1 dag. Når dagen er omme vil du få et eksamensbevis til din klinik og et lille glas champagne. Alle kursus dagene samt på eksamens dagen vil der blive serveret en let forplejning, i form af frokost, kaffe og te.

5 Purebeau Para medicinsk pigmentering Para Medical: brystvorter, modermærker, kamuflering af ar. 1-3 dage. OBS: minimums krav - certificering som aktiv Master behandler i over et ½ år. Paramedicinsk permanent makeup er implantation af pigment i huden på en sikker og steril måde. Permanent makeup giver prikken over i et til kirurgiske procedurer, kamuflering af ar og forbrændinger og brystrekonstruktion. Micropigmentation har evnen til at bryde op i arvævet og farve det for bedre at matche din naturlige hudfarve. På dette kursus kan du vælge imellem at lære Para medicinsk pigmentering af brystvorter, modermærker og kamuflering af ar. Du vælger de ting du vil dygtiggøre dig indenfor og alt afhængigt af hvad du vælger varer kurset mellem 1 og 3 dage. Her vil du gennemgå den nødvendige teori for forståelse af huden i de områder du arbejder og øve dig på model. Behandlinger med paramedicinsk semi permanent makeup giver befrielse fra den forlegenhed af grimme ar og naturlige hud mangler klienten irriteres over. Du vil blive udlært som Paramedicinsk behandler efter du har trænet, enten med elitetræner ved din side, eller alene efterfølgende. Efter du har haft modeller inden for hver del, vil du blive eksamineret med en lille mundtlig og skriftlig eksamen, og derefter en praktisk på model. Eksamen varer 1 dag. Når dagen er omme vil du få et eksamensbevis til din klinik og et lille glas champagne. Alle kursus dagene samt på eksamens dagen vil der blive serveret en let forplejning, i form af frokost, kaffe og te.

6 Calligraph Manuel Permanent makeup Calligraph MANUEL - MED PEN Microblading af Bryn, over 2 dage Udvid dine kompetencer med et speciale Lær Calligraph. Med dette revolutionerende værktøj, tager vi den kosmetiske pigmentering til et helt nyt niveau, Calligraph er et unik håndværk inden for permanent makeup arbejd med en hel unik teknik manuelt, og opnå derved det mest naturlige look. Resultatet bliver så naturligt at det snyder øjet, så du har svært ved at se hvad der er hår og hvad der er dit værk. Her kan du som ny, såvel som garvet inden for skønhedsfaget udvide dine kompetencer og tilføje Micropigmentist til din kunnen. Kurset varer 2 fulde dage og afholdes flere forskellige steder landet over. På kurset har du 2 modeller til hver del og træner derefter med elitetræner ved din side. Efterfølgende vil du blive eksamineret med en lille mundtlig og skriftlig eksamen, og derefter en praktisk på model. Eksamen varer 1 dag. Når dagen er omme vil du få et eksamensbevis til din klinik og et lille glas champagne. Alle kursus dagene samt på eksamens dagen vil der blive serveret en let forplejning, i form af frokost, kaffe og te.

7 Rejuvenating Micro Needling Rejuvenating Micro Needling: Anti-Aging Behandling til ansigt, décollte og hænder, 2 dage. En Micro-needling behandling stimulerer kollagen vækst, blødgør fine linjer og rynker, og styrker huden, og genopretter elasticitet. Den blødgør og reducerer ar. Det er en ikke-slibende behandling, som behandler de dybere dele af huden - uden at fjerne det øverste lag. Forbedring af ansigt og krop gennem vores micropigmentations metode, gør at ansigtet stråler igen og reparere op i små skader. Purebeau micro-needling giver også mulighed for behandling af forskellige hudsygdomme, herunder dem, der skyldes aldring (rynker, strækning) ar dannelse (akne, kirurgiske) og hyperpigmentering, det styrker og beroliger også huden. Tag det et skridt videre med bare en smule justering af dit Purebeau udstyr - Det er værd at gøre det, og din klient vil elske dig endnu mere! Du vil blive udlært som Rejuvenating Micro Needling behandler efter du har trænet hjemme, enten med elitetræner ved din side, eller alene efterfølgende. Efter du har haft modeller inden for hver del, vil du blive eksamineret med en lille mundtlig og skriftlig eksamen, og derefter en praktisk på model. Eksamen varer 1 dag. Når dagen er omme vil du få et eksamensbevis til din klinik og et lille glas champagne.

8 Purebeau Scalp Micro Pigmentation Scalp Micro Pigmentation med Needling : hovedbunds pigmentering, 2 dage. Hovedbunds behandling med Needling Nu tilbydes også specialisering i SMP, Scalp Micro Pigmentering, en innovativ teknik som tilbyder et alternativ til hårtransplantation for både mænd og kvinder. SMP er en teknik med anvendelse af specialiserede nåle, der efterligner udseendet af naturligt hårvækst. Med andre ord de små hårsække. Her lærer du at behandle på en innovativ måde og hjælpe mænd som kvinder, fx dem med alopecia, skaldethed, plet skaldethed, tyndt hår, og hårtab - der vil ligne at du har ægte hår. Tyve nøjagtigt konstrueret nåle gør det muligt at arbejde sikkert, og sammen med vores mange EU godkendte pigmenter, sikre et naturligt resultat. Mikro-needling er en sikker, gennemprøvet kosmetisk behandling, som er blevet udført siden 1980 erne, og vores udstyr er selvfølgelig opdateret til det 21. århundrede. Du vil blive udlært som SMP behandler efter du har trænet hjemme, enten med elitetræner ved din side, eller alene efterfølgende. Efter du har haft modeller inden for hver del, vil du blive eksamineret med en lille mundtlig og skriftlig eksamen, og derefter en praktisk på model. Eksamen varer 1 dag. Når dagen er omme vil du få et eksamensbevis til din klinik og et lille glas champagne. Needling PUREBEAU Needling Needling baseret på vores PMU-udstyr Oplev PUREBEAU-håndstykket af Master kollektionen. Transformer dit PUREBEAU udstyr til et foryngelses værktøj eller til hovedbunds pigmentering. Med PUREBEAU Needling kan du få en skaldethed til at ligne en tætklippet frisure (se eksempel på billedet). Tyve nøjagtigt konstrueret nåle sikrer et sikkert arbejde og et naturligt resultat. Et andet visionært anvendelsesområde er brug indenfor antiage behandlinger. medical PIGMENTATION

9 PUREBEAU products Catalog

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN PERMANENT MAKEUP, fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Læs mere

Den nye generation af semi-permanent make-up, NU - endelig i Danmark.

Den nye generation af semi-permanent make-up, NU - endelig i Danmark. Velkommen til TAFFY DK! Den nye generation af semi-permanent make-up, NU - endelig i Danmark. Med dette revolutionerende værktøj, tager vi den kosmetiske pigmentering til et helt nyt niveau. Udføres manuelt

Læs mere

Er det sikkert? Permanent kosmetiske procedurer er sikre, ikke-invasiv, effektive procedurer, forbedrer og restaurerer din naturlige skønhed.

Er det sikkert? Permanent kosmetiske procedurer er sikre, ikke-invasiv, effektive procedurer, forbedrer og restaurerer din naturlige skønhed. Ofte stillede spørgsmål Hvorfor overveje permanent kosmetik? Permanent kosmetik spare tid, frustration, og du vil altid blive set fra dine bedste sider! Du kan svømme, sove, svede, spille sport, tage brusebad

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Aldring af huden. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder

Aldring af huden. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder WWW.DERMATUDE.COM Aldring af huden Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det fyldte 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulationen forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker Patientvejledning Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens fibre

Læs mere

Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker PATIENTVEJLEDNING

Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker PATIENTVEJLEDNING 14 Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker PATIENTVEJLEDNING Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

Øjenvipper, medicinsk behandling

Øjenvipper, medicinsk behandling rev. jan. 2017 - næste rev. jan. 2019 Kraftigere, længere, tættere og mørkere ved medicinsk behandling Baggrund Bimatoprost øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det

Læs mere

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 Basis Makeup Seminar v. Maria Langthårs seminar v. Maria Herre Klippe Seminar v. Benjamin KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 LCP Tour Efteråret 2015 Efterårets LCP tour går til Vojens, Odense, Herning, Hedehusene

Læs mere

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker Patientvejledning Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens fibre

Læs mere

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 DM De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 TEMA: Picknick Naturen er TEMA for dette års Danmarks Mesterskab i Makeup. En romantisk sommer, strålende solskin, den søde duft af blomsterenge,

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

ALDRING AF HUDEN. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder

ALDRING AF HUDEN. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder WWW.DERMATUDE.COM ALDRING AF HUDEN Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det fyldte 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulationen forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin

Læs mere

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing)

Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Fjernelse af rynker og ar med fraktioneret CO2 laser Non-ablativ (også kaldet fraktioneret laser dermabrasio eller fraktioneret skinresurfacing) Før Hvad er fraktioneret CO2- laserbehandling? Ved en fraktioneret

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Make up kursus til Frisører

Make up kursus til Frisører Make up kursus til Frisører Weekend kursus 15 timers intensiv undervisning DAG MAKE-UP Oplæring i opbygning af dag makeup til dagslys. Fint tonede nuancer med en flot og strålende teint, som giver en naturlig

Læs mere

E D U C A T I O N F A L L 2019/2020

E D U C A T I O N F A L L 2019/2020 E D U C A T I O N F A L L 2019/2020 MØD OS PÅ FACEBOOK Hair and body Care Nordic HairContrast Hårologi Waterclouds Danmark Hair and Body Care - Nutrition gruppe Hårologi Danmark MØD OS PÅ INSTAGRAM Hair

Læs mere

TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE

TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE TIL ALLE TYPER UDTYNDENDE HÅR TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE HÅRTAB & UDTYNDENDE HÅR 6 UD AF 10 PERSONER ER BEKYMRET FOR HÅRTAB* # 1 hovedbundsproblem* Stigning i antal af berørte forventes** HÅRTAB

Læs mere

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr.

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr. Ansigtsbehandlinger Mini Make-over - Opfriskende af Huden Behandlingen begynder med en afrensning og brug af peeling og maske. Afsluttes med SUPER AKTIVE ØKO AMPUL og creme. (afrensning, peeling, maske,

Læs mere

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed En af Danmarks mest erfarne i laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Sikker - skånsom

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08.

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08. HAIR TREND MESSE Mød os på Hair Trend Herning. d. 27 til d. 29. september. Besøg os på stand nr 348 og 334, som er en samlet stand. Vi vil blandt andet præsentere produkter som Diva Macadamia Angel Vi

Læs mere

Få glæden og livskvaliteten tilbage

Få glæden og livskvaliteten tilbage Få glæden og livskvaliteten tilbage "Som patient på et af Europas absolut førende hudcentre er du i helt sikre hænder. For os handler det om at skabe de bedste resultater for derved at give patienterne

Læs mere

MONA LISE COSMETICS ApS KØBENHAVN. MONA LISE COSMETICS ApS - GYLDENLØVESGADE 21-1600 KØBENHAVN V. TELEFON 33 15 33 04 - CVR 1701 7101

MONA LISE COSMETICS ApS KØBENHAVN. MONA LISE COSMETICS ApS - GYLDENLØVESGADE 21-1600 KØBENHAVN V. TELEFON 33 15 33 04 - CVR 1701 7101 MONA LISE COSMETICS ApS KØBENHAVN MONA LISE COSMETICS ApS - GYLDENLØVESGADE 21-1600 KØBENHAVN V. TELEFON 33 15 33 04 - CVR 1701 7101 Mona Lise Cosmetics tilbyder kursus i permanent make-up med kvalitetsprodukter

Læs mere

Øjenvipper, medicinsk behandling

Øjenvipper, medicinsk behandling rev. nov. 2018 - næste rev. nov. 2020 Kraftigere, længere, tættere og mørkere ved medicinsk behandling Baggrund Bimatoprost øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

Patientvejledning. Micro-pigmentering

Patientvejledning. Micro-pigmentering Patientvejledning Micro-pigmentering Micro-pigmentering (MP) anvendes til at farve et bestemt område af huden. MP anvendes ofte ved rekonstruktion af brystvorten efter operation for brystkræft, men det

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Negle stylist træningsprogram

Negle stylist træningsprogram Negle stylist træningsprogram Kære kommende negle stylist Som Professionails negle stylist, har du mulighed for at skabe dig en selvstændig fremtid i en branche som er under konstant udvikling og har stor

Læs mere

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE Hvert år kommer over 3000 kosmetologer på kursus hos os, for at tilegne sig en større viden omkring vores produkter. Vi ved, at viden er et af

Læs mere

Tid og sted 29.-31. januar og 27. marts 2003 på AgroForum Koldkærgård.

Tid og sted 29.-31. januar og 27. marts 2003 på AgroForum Koldkærgård. Rådgivning med succes Tid og sted 29.-31. januar og 27. marts 2003 på AgroForum Koldkærgård. Baggrund Inden for rådgivningsfaget er der i disse år en stærkt stigende opmærksomhed på personlige egenskaber

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Per fection starts here ṬM. Hvad gør det så. perfekt? Det originale! Kun fra PFAFF i mere end 45 år!

Per fection starts here ṬM. Hvad gør det så. perfekt? Det originale! Kun fra PFAFF i mere end 45 år! Per fection starts here ṬM Hvad gør det så perfekt? TM Det originale! Kun fra PFAFF i mere end 45 år! IDT -systemet er integreret i maskinen og kan aktiveres og deaktiveres efter behov. Det originale IDT

Læs mere

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1.

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. På kurset vil der blive undervist i 6 af novacolors innovative produkter som allerede har vist sig med stor succes

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

Dobbelt indsats, dobbelt effekt: Ultraporese den skånende impuls for smuk og sund hud

Dobbelt indsats, dobbelt effekt: Ultraporese den skånende impuls for smuk og sund hud BEAUTYTEC SIM Ultraporese Dobbelt indsats, dobbelt effekt: Ultraporese den skånende impuls for smuk og sund hud Ultraporese til en fejlfri hud. Vis, hvor smuk De er. BEAUTYTEC SIM Ultraporese Dobbelt indsats

Læs mere

Nyt liv til gamle huse med sjæl

Nyt liv til gamle huse med sjæl Nyt liv til gamle huse med sjæl 1 Kan man restaurere et hus så det opfylder fremtidens krav til en bolig - uden at gå på kompromis med arkitektur, håndværkstraditioner og kulturarv? Ja, det kan man faktisk.

Læs mere

Academy Program forår 2015

Academy Program forår 2015 Academy Program forår 2015 I dette første halvår har vi igen fornøjelsen af at præsentere jer for nye spændende produkter, som Davines laboratorier i Parma har udviklet. Lige siden Davines blev grundlagt,

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til kosmetiker

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til kosmetiker BEK nr 290 af 23/03/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 25. juni 2016 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., j.nr. 007.66T.541 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1637

Læs mere

KOS 3 : Kosmetiker med speciale

KOS 3 : Kosmetiker med speciale KOS 3 : Kosmetiker med speciale På denne skoleperiode får du udvidet dit kendskab til diverse kosmetiske behandlinger og den tilhørende teori. Desuden får du uddybende viden om salgsteknikker, kosmetiske

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

Ar og rynker, behandling med Ellipse Frax 1550 laser

Ar og rynker, behandling med Ellipse Frax 1550 laser Ar og rynker, behandling med Ellipse Frax 1550 laser rev. dec. 2018 - næste rev. dec 2020 Behandling af rynker og ar samt forbedring af hudstruktur med Ellipse Frax 1550 laser Hvad er Ellipse Frax-laserbehandling?

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Nouveau Contour USA Orlando, Florida. Nouveau Contour HQ Weert, The Netherlands. Nouveau Contour Warehouse Nederweert, The Netherlands

Nouveau Contour USA Orlando, Florida. Nouveau Contour HQ Weert, The Netherlands. Nouveau Contour Warehouse Nederweert, The Netherlands Introduktion Nouveau Contour er den førende globale producent af professionelt udstyr, samt tilbehør til mikropigmentering. Nouveau Contour blev etableret i 1993, og var de første til at introducere den

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Fjernelse af uønsket hårvækst med IPL (Ellipse)

Fjernelse af uønsket hårvækst med IPL (Ellipse) Info. nr. 26.4 / QI 06.153 rev. jan. 2015 - næste rev. jan. 2017 Fjernelse af uønsket hårvækst med IPL (Ellipse) Hvordan virker Ellipsebehandlingen? Synligt lys ledes fra en blitzlampe gennem et filter

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION SPRING 2019 WHO ARE YOU? Hvorfor ser du ud som du gør? Og hvad gemmer sig bag hår og makeup? Hvad gør en klip eller farve personlig? Og husker du at kigge

Læs mere

DAN. Før- og efter-billeder

DAN. Før- og efter-billeder DAN - og efter-billeder Den meget virkningsfulde teknologi bag RENU 28 udgør en naturlig tilgang til en blid og effektiv behandling, der hjælper din hud med at ældes nænsomt samtidig med, at den opfylder

Læs mere

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/

L k inspiratiо 8287_TML_LOOKS_13x19_Finish_02.indd 1 26/04/ L k inspirati L k 1 The C er Girl 01 Rens & fugt en ren, gennemfugtet og frisk hud giver en perfekt makeup. 02 Primer gør huden ensartet og får din makeup til at holde hele dagen og natten lang. 03 Foundation

Læs mere

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Kreativ nytænkning Kreativ nytænkning Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Få nye ideer til innovation og forandring Vi lever i en verden fuld af forandring. Hvis du har vanskeligt ved at bryde

Læs mere

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for.

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for. Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Vi ønsker at udbrede viden og kompetencer om hestes evne til udvikling af mennesker. HEALfacilitator er en vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN OPGAVEBESKRIVELSE Dette er en fiktik opgave stillet til mig på jobbet, da vi ikke arbejder meget med billedbehandling.

Læs mere

spa wellness vision skønhed sundhed harmoni uddannelse KOsmetiker

spa wellness vision skønhed sundhed harmoni uddannelse KOsmetiker spa wellness vision skønhed sundhed harmoni uddannelse KOsmetiker KOSMETIKER EN FAGLÆRT UDDANNELSE MED MASSER AF MULIGHEDER Denne kosmetikerbrochure henvender sig til virksomheder, der kan bruge en dygtig

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE

KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE Hvert år kommer over 3000 kosmetologer på kursus hos os, for at tilegne sig en større viden omkring vores produkter. Vi ved, at viden er et af elementerne til succes og i

Læs mere

Hyaluronsyre. Færre rynker, mere charme... f o r y n g k o r r i g é r u d j æ v n

Hyaluronsyre. Færre rynker, mere charme... f o r y n g k o r r i g é r u d j æ v n Hyaluronsyre INJEkTION FILLERS Færre rynker, mere charme... f o r y n g k o r r i g é r u d j æ v n Hyaluronsyre Stjernemolekylet for ungdommelig hud Hyaluronsyre Reducerer rynker og genopretter NAturligt

Læs mere

Skygger og Selvkærlighed Af: Aino Elmegaard Larsen Selvkærligheds Guide og Master i Positiv Psykologi stud.

Skygger og Selvkærlighed Af: Aino Elmegaard Larsen Selvkærligheds Guide og Master i Positiv Psykologi stud. Kursusbeskrivelse: Her er et tilbud, du ikke kan afslå: Kan du svare ja til bare et af følgende udsagn, så spring på og få en masse redskaber til mere klarhed og mere ro Er du træt af lavt selvværd? Er

Læs mere

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse.

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig

Læs mere

-effekten. Øget volumen giver et ungdommeligt udseende

-effekten. Øget volumen giver et ungdommeligt udseende -effekten Øget volumen giver et ungdommeligt udseende Radiesse effektiv volumenforøgelse og kollagenproduktion Volumenforøgelse med dobbelt effekt Elastisk gelstruktur, som giver umiddelbart resultat Langvarig

Læs mere

KURSUS PROGRAM Forår 2017

KURSUS PROGRAM Forår 2017 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d ANTI-aging MeSOterapi INJEktioner Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d UNG hud Moden hud Tætte og organiserede kollagen

Læs mere

4 må man være. Massageskolen fortsætter med korte kurser, for nogle vil det være nyt, for andre vedligeholdelsespoint til RAB registreringen.

4 må man være. Massageskolen fortsætter med korte kurser, for nogle vil det være nyt, for andre vedligeholdelsespoint til RAB registreringen. 4 må man være Massageskolen fortsætter med korte kurser, for nogle vil det være nyt, for andre vedligeholdelsespoint til RAB registreringen. Kurserne vil ikke blive lagt fast, du/i må finde sammen 4 personer

Læs mere

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden KONCEPTET: NONTOX er et patenteret og varemærkeregistreret behandlings koncept

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION AUTUMN 2019 FREESTYLE NIGHT Inspiration i topklasse, leveret af Emil Hartmann Schäfer & Lasse Sørensen. Du vil denne aften blive præsenteret for smukt håndværk,

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2013. Vi mener, at løbende

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK lash extensions Denne skønhedsguide handler om smukke vipper. Som i de lange, tætte og fyldige af slagsen, som vi alle sammen drømmer om. Du har sikkert været igennem et arsenal af mascaraer, vippepudder,

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING 9 Carlo Antonio Rattà Grafik & Billedbehandling 10 Carlo Antonio Rattà Grafik & Billedbehandling The Division fanart Opgaven Dette er en opgave jeg gik i gang med fordi jeg elsker

Læs mere

FX 1: Jichu Gong instruktør uddannelse

FX 1: Jichu Gong instruktør uddannelse FX 1: Jichu Gong instruktør uddannelse Det forudsættes at du har taget Jichu gong kurset, Dong gong kurset og de fem elementers qigong. Del 1: 8. marts 14-21 og 9. marts 10-17 2016 Og del 2: September

Læs mere

Patientvejledning. Hårtransplantation

Patientvejledning. Hårtransplantation Patientvejledning Hårtransplantation Denne pjece giver dig en oversigt over årsager til hårtab og de forskellige behandlingsmuligheder. Hvorfor taber vi håret? Man kan ikke præcis vide, hvordan ens hårtab

Læs mere

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt af Brian Kristensen http://akrylkunst.dk side 1 af 6 Denne quick guide viser i korte steps hvordan man tegner de rigtige proportioner i et ansigt. For at have et fundament når du tegner et ansigt er det

Læs mere

Zoneterapeutuddannelsen hos Dig i Centrum - Roskilde

Zoneterapeutuddannelsen hos Dig i Centrum - Roskilde Zoneterapeutuddannelsen hos Dig i Centrum - Roskilde Vores overordnede mål er at uddanne/efteruddanne kompetente terapeuter, som er drevet af lysten til at hjælpe andre mennesker tilbage til balance og

Læs mere

Danmarks nyeste og en af de mest omfattende Zoneterapeut uddannelser

Danmarks nyeste og en af de mest omfattende Zoneterapeut uddannelser Danmarks nyeste og en af de mest omfattende Zoneterapeut uddannelser Bliv professionel zoneterapeut på under 2 år Hos Dig i Centrum - Roskilde Dig i Centrum tilbyder zoneterapeut uddannelsen i samarbejde

Læs mere

UDVIKLE DIG SELV & DIN SALON CARL M LUNDH DENMARK ØJENVIPPER 5 SYSTEMER EXTENSIONISTER

UDVIKLE DIG SELV & DIN SALON CARL M LUNDH DENMARK ØJENVIPPER 5 SYSTEMER EXTENSIONISTER UDVIKLE DIG SELV & DIN SALON ØJENVIPPER 3 forskellige kurser indenfor øjenvippe extensions - et godt komplement til din salon. 5 SYSTEMER Forlæng, skab volume eller lav effekter - extensions giver din

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Deluxe Ansigtsbehandling: Pris kr.

Læs mere

Og deres resultater er ikke til at tage fejl af; 122 kilo tabte de 6 deltagere på 16 uger.

Og deres resultater er ikke til at tage fejl af; 122 kilo tabte de 6 deltagere på 16 uger. 4 kvinder og 2 mænd har gennemført Lev Livet kuren til punkt og prikke og du kunne følge dem i efterårssæsonen 2013 i livsstilsprogrammet; Lev Livet på TV2 Øst. Og deres resultater er ikke til at tage

Læs mere

Programmer til fjernelse af uønskede elementer fra foto

Programmer til fjernelse af uønskede elementer fra foto Programmer til fjernelse af uønskede elementer fra foto WireWorm http://vicanek.de/plugins/wireworm.htm Wire orm er et plug-in som tillader dig meget hurtigt at erstatte elementer i dit billede, som du

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

Fotobiologi Solens effekt på huden

Fotobiologi Solens effekt på huden Fotobiologi Solens effekt på huden Kosmetolog Uddannelsen www.ghotbi.dk Af Ali Ghotbi Lys er betegnelsen for det lille område af elektromagnetisk stråling som opfattes af øjet Bølgelængder fra 400 nm 760

Læs mere

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SPECIALISTKURSER Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SEAFOOD NORDIC - SPECIALISTKURSUS Seafood Nordic Seafood Nordic er et nyt kursus på ZBC, der sætter dig i stand til at

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere