Nyrøget hver dag MARSTAL KOGER OVER. MED GODE TILBUD LANGFREDAG KL Se mere på omstående sider her i avisen. Tlf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyrøget hver dag MARSTAL KOGER OVER. MED GODE TILBUD LANGFREDAG KL. 11 00-15 00 Se mere på omstående sider her i avisen. Tlf."

Transkript

1 Til samtlige husstande, kontorer og butikker Advokatfirmaet Gottschau, Knudsen & Guldbrandt A/S Kontoret holder FRILUKKT i denne uge. I hastende tilfælde kan der rettes henvendelse til vores SORT/HVID - til placering på lys baggrund kontor i Svendborg på tlf SORT/HVID - til placering på mørk baggrund Ærø Ugeavis - Mandag den 30. marts Nr årg. Ærø Afdeling: Vråvejen 2 Ærøskøbing FARV - til placering på lys baggrund Tlf FARV - til placering på mørk baggrund Du er vel også forsikret i øens eget forsikringsselskab? Åbningstider i Påsken BRINKSBO SNDKR & TØMRR FORR.ApS Vælger du BRINKSBO Vælger du BOOK T MØD Statene Marstal Tlf Om- og tilbygning Østermarksvej Ærøskøbing NYBYGNING OM- OG TILBYGNING TAGARBJD RPARATION VINDUR/DØR GLASARBJD KØKKNMONTAG GULVAFSLIBNING Tlf e MARSTAL KOGR OVR FOR BØRN Æggevæddeløb Påskelørdag kl v/sydbank MD GOD TILBUD LANGFRDAG KL Se mere på omstående sider her i avisen Nyrøget hver dag - fra påske til oktober Alle ugens dage kl åbner Skærtorsdag 2. april Tlf

2 2 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 Gudstjenester LÆGVAGTN»Vi skal lære at Torsdag d. 2. april TLF sejle«skærtorsdag Søby kirke kl v/ malermester Haugaard Bregninge kirke kl Per Andersen Haugaard Rosenvejen 9 Tranderup kirke kl Marstal Ligaard Ærøskøbing kirke kl Tlf BMÆRK: Haugaard ÅBNINGSTIDR: Rise kirke kl Ligaard ONSDAG Marstal kirke kl kl Ommel kirke kl samt efter aftale! ÆRØ UGAVIS MØLLVJN 33A 5960 MARSTAL TLF TLFAX Annonce Udgiver og ansvarshavende: Søren Storm Sats og montage: Ærø Ugeavis ApS Åbningstider: Mandag-fredag kl neste avis, der kommer til alle husstande på Ærø D ÆNDRD INDLVRINGS- FRISTR FOR ANNONCR TIL NÆST UGS AVIS PÅ SID 12 RING NU!!!! Al erhvervsmæssig affotografering af bladets annoncer ikke tilladt. Avisen påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annoncer og tekst. Annoncer, der strider mod bladets forretningsorden, optages ikke. Åbningstider i påsken Skærtorsdag...kl Langfredag...kl Påskelørdag... kl Påskedag...kl Påskedag...kl VIKING TRANDRUP MINIMARKD & VINHANDL Tranderupvej 31 Ærøskøbing Tlf Fredag d. 3. april Langfredag Søby kirke kl Haugaard Tranderup kirke kl Sørensen Ærøskøbing kirke kl Sørensen Rise kirke kl Ligaard Marstal kirke kl Ommel kirke kl Søndag d. 5. april Påskedag Søby kirke kl Haugaard Bregninge kirke kl Haugaard Tranderup kirke kl Sørensen Ærøskøbing kirke kl Sørensen Rise kirke kl Ligaard Marstal kirke kl Ommel kirke kl Mandag d. 6. april 2. Påskedag Bregninge kirke kl Sørensen Tranderup kirke kl Sørensen Ærøskøbing kirke kl Sørensen Rise kirke kl Marstal kirke kl Sangaften i Ommel Beboerhus Tirsdag den 7. april kl bliver der sangaften i Om mel Beboerhus. Det har der væ ret før, men denne gang sker det i samarbejde med Ærøkoret, som synger lidt forskellige ting fra repertoiret. Hovedvægten bliver dog lagt på fællessangen, så alle opfordres til at møde med sangstemme og højskolesangbog. Der er fri entré, men der kan købes kaffe og kage. Plakatkonkurrence for børn Ærø Festspil indbyder børn i alle aldre til at lave en Pippiplakat til sommerens Pippiforestilling på Søbygård. Plakaten skal laves i A4-format og med dit navn + alder på forsiden samt adresse på bagsiden. Den skal afleveres senest tirsdag den 7. april på Ærø Turist- og rhvervsforening, Ærøskøbing havn 4F, Ærøskøbing. Bestyrelsen for Ærø Festspil udvælger vinderen som vil modtage 2 billetter til årets forestilling. Alle indleverede plakater vil blive udstillet på plakatvæg på festpladsen ved Søbygård fra den juli. har du spørgsmål til konkurrencen så kontakt Anne Mie Bang fra bestyrelsen på telefon nr Marstal Sejlklubs indbyder alle mellem 8 og 15 år til at deltage i forberedelserne til at lære at sejle optimistjolle. r du mellem år er der an dre jolletyper klubben kan tilbyde. Der tilbydes undervisning i teori og sejlads i trygge og hyggelige omgivelser. Tilmelding og information af nye samt gamle optimister/juniorer i sejlklubben onsdag den 8. april kl ca Alle fra hele øen er velkomne og er der spørgsmål så ring til Jesper Andreassen på tlf eller Jesper igaard på telefon nr Ring til Ærø Olie og bestil SALG TIL PRIVAT Jotun skibsmaling føres ALT MALRARBJD UDFØRS Ring til os på Sammen om landbruget på Ærø Ærø Olie har et stort, lokalt lager på Ærø og lokale chauffører med egen tankbil, der leverer nemt og hurtigt fra dag til dag. For eksempel smøremidler, diesel- og fyringsolie fra OK. ÆRØ UGAVIS ØNS BLAD TLF ÆRØ KOMMUN informerer Løn & Økonomi søger ny medarbejder (Genopslag) Måske er det dig? Med henblik på at udvide ansøgerfeltet, genopslås en fuldtidsstilling som Controller/Økonomikonsulent. Vel vidende at ingen kan alt, men alle kan noget, opfordres du til at søge, selvom du ikke i første omgang kan opfylde alle vore ønsker. Allerede modtagne ansøgninger betragtes fortsat som gældende, med mindre vi hører andet. Se det fulde opslag og ansøg via kommunens hjemmeside Ansøgningsfrist torsdag den 9. april kl LØN- OG ØKONOMI Påsketrafik I forbindelse med Påsken må det forventes, at der kan være afgange fra Ærøskøbing og Svendborg, hvor der vil være udsolgt for gående passagerer. Vi opfordrer til at møde op i god tid. Det vil ikke være muligt at foretage pladsreservation for passagerer. Passagerer i reserverede køretøjer opfordres til at blive i bilerne under ombordkørsel på færgen. ÆRØFÆRGRN Ældre Sagen og Ærø Kommune afholder åbent informationsmøde vedrørende sundhedspolitiske mål For ældre i Ærø Kommune, samt Ny lov om hjemmehjælp onsdag den 8. april, kl på Rådhuset, Statene 2, Ærøskøbing Kom og hør, hvad det betyder for dig og dine pårørende. Ældre- og Sundhedschef Anne Hejse, Områdeleder for ældreplejen Annette Sørensen, samt Kultur- og socialudvalgsformand Carl Jørgen Heide kommer og orienterer herom. Der serveres kaffe og kage. Tilmelding senest 1. april til Ruth Mogensen på tlf eller ÆLDR SAGN Ærø Kommune udbyder»klinten«i offentligt udbud jendommene Rolighedsvej 1 A og 1 B, 5960 Marstal udbydes samlet af Ærø Kommune til salg uden mindstepris. Salget sker efter reglerne i bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Udførligt udbudsmateriale til brug for afgivelse af købstilbud, kan ses på Ærø Kommunes hjemmeside TKNISK AFDLING For renovationskørsel og genbrugsstationens åbningstider i forbindelse med påsken Se eller tjek din affaldsfolder. TKNISK AFDLING Telefon Telefax Mail: kontonr

3 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS 3 Internationalt metaldetektortræf I dagene april afholdes på Ærø et internationalt metaldetektortræf. I træffet deltager 21 særligt inviterede metaldetektorfolk fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, som alle har stor erfaring med hobbyen og NYHDR FRA SORT BALLRINA kr. 299,- PPPR RMSKO m/støddæmpning i hælen kr. 699,- samarbejde med museer og arkæologer. De er med andre ord nogle af Nordeuropas dygtigste detektorfolk. t metaldetektortræf er en begivenhed, hvor en gruppe amatørarkæologer, som søger BLÅ SJLRHYTT SKO m/udtagelig indlægssål kr. 599,- BLÅ KONDISKO m/koral eller blå snøre kr. 499,- Kongensgade 36 Marstal Tlf HTH nyheder! Drømmer du om køkken? TILSLUTTT med metaldetektor, mødes med det formål på forholdsvis kort tid at kunne afsøge et større område. Sådanne træf afholdes rundt om i Danmark af foreninger og privatpersoner flere gange om året i samarbejde med de lokale arkæologiske museer. Træffet på Ærø foregår i samarbejde med Arkæologi Sydfyn og søgningen foregår med videnskaben for øje, idet alle fund af arkæologisk interesse indlæses med GPS-koordinater og detektorfolkene går med spormarkering på deres GPS-er så det senere kan registreres præcist, hvor der er afsøgt i området. På denne måde kan man danne sig et billede af, hvor i et område der måtte være fund, og hvor der er fundtomt. Dette kan være en indikator for bosættelser fra de forskellige perioder i oldtiden, som be - nyttede metaller. Fundene registreres med alle data og fotos, så arkæologerne senere kan bruge informationerne i videnskabeligt ar bejde. Udover de vigtige videnskabelige data er det naturligvis også vores håb, at der vil dukke nogle spændende og flotte fund fra jernalder og vikingetid op i forbindelse med træffet. Træffet på Ærø foregår konkret i området omkring vikingehandelspladsen Havs marken og omgivende områder, som tidligere har afsløret bosættelser dels fra vikingetid, men også fra forudgående perioder i jernalderen. Der vil blive søgt både på gammelkendte marker, hvor der tidligere har været fund, men også på marker, hvor der aldrig har været søgt før. I forbindelse med træffet afholdes»åbent træf arrangement«på gården Gravendal, skærtorsdag den 2. april fra kl og langfredag den 3. april fra kl hvor ærøboer og turister kan komme og besøge træffet og se, hvad der bliver fundet og få en snak om, hvad der foregår på sådant et træf. Spørgsmål ang. arrangementet kan rettes til Steen Agersø på tlf Dette er bevis på, at også de SMÅ ANNONCR læses i Ugeavisen PÅSKÅBNT i Købmandsgaarden NYD et Ærøbræt med Sofienlunds røgede lammekød, hj. lavet æggesalat og Dunkærslagterens spegepølse + tilbehør... kr. 105,- Inkl. en god, ærøsk øl og iskold snaps:.... kr. 180,- Påsketilbud fra Slagteren: Skærtorsdag, Langfredag og Påskelørdag (uge 14) er der påsketilbud: Grillpakke til Påske, 2 pers.: 4 pølser, 2 kyllingespyd, 2 koteletter... kr. 65,- Gammeldags oksesteg, snøret u/ben pr. 1 /2 kg..... kr. Hamburgerryg u/ben pr. 1 /2 kg.... kr. 35,- 35,- ærø blomster & havecenter OMMLSVJN 23 A MARSTAL TLF Åbningstider i påsken: Mand.-onsdag kl Skærtorsdag kl Langfredag kl Påskelørdag kl Påskedag kl Påskedag LUKKT Skærtorsdag kl Langfredag kl Lørdag kl og 2. Påskedag... LUKKT KOM IND OG S ALL D FLOTT FORÅRSNYHDR Cowboy jakke kr. 700,- T-shirt kr. 400,- Påskeåbent Sonjas Blomster Lilletorv - Ærøskøbing GODT HÅNDVÆRK MD GARANTI TOTAL- NTRPRIS NYBYGNINGR TILBYGNINGR RPARATIONR VDLIG- HOLDLS Tilbud gives uden forbindende VINDBALLGAD 42. ÆRØSKØBING TLF BIL-TLF TØMRR-, SNDKR- og MURRARBJD udføres! GAVR TIL ALL Vi pakker lækre gavekurve/værtindegaver/påskegaver med de gode, lokale varer. Butikken bugner af lækkerier til dit påskebord: Vi har slagterpålæg, ærøsk snaps og øl, sennep, chutneys, urtesalt, gode oste, chokolader og meget andet. Kig ind og bliv inspireret! I påskeugen holder vi åbent på følgende dage: Mandag-onsdag.... kl Skærtorsdag kl Langfredag kl Påskelørdag kl Tlf. Butik CHR. H. v/ Hanne Kromann Kirkestræde Marstal Tlf Bemærk! Indleveringsfristen for annoncer til næste uges avis er fremrykket p.g.a Påsken Se oversigten side 12

4 4 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 Påsketilbud, gælder mandag d. 30. marts til onsdag d. 1. april Coop Langelands Kohberg Aktiv Masser af Pølsebrød Pølser Proteinbrød Ork kide eer Rugbrød og boller 6 stk. 375 g g g Coop Coop Marmelade Müsli Priser fra ,- C Cheasy Skyr yr Flere slags, frit valg 400 g. 700 g kg. 15,- 20,- HU SK! BA G R N H HA AR R Å ÅB B N AL L PÅ SK D AG N Mandag - fredag Lørdag d. 4. april: Strandtilbud 30. marts - 3. april Store hjemmelavede Øll baguette Ø baguett tte te Pølsebrød Pø P øls lse sebrø rød ød el. el. Burg Burgerboller rge gerbollle ler Bagt med Øl fra Rise Søndagstilbud 5. april Weekend-kage Week ke end-ka age pr. stk. 17,- SPAR 5, - pr. stk. 6 stk. 6 stk. 12,- 18,- 24,ÅBNINGSTIDR Mandag - Fredag... kl Lørdag - Søndag... kl Bageren åbner alle dage kl Tilbuddene gælder fra mandag d. 30/ til og med onsdag d. 1/ stk. 25,- Der tages forbehold for trykfejl, manglende leverancer, afgiftsændringer samt udsolgte varer. Marstal Tlf over 70 parkeringspladser lige ved døren!

5 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS Påsketilbud, gælder mandag d. 30. marts til onsdag d. 1. april Marinerede P i m Sv Svi k C 8 stk. Fersk Grillmedister medister Lammekølle r KUN Pr. ½ kg. Pr. ½ kg. 25,- 70,- Pr. ½ kg. 50, Premium ntrecôte 2 STK. NU KUN! 400 g 75,ÅBNINGSTIDR Mandag - Fredag... kl Lørdag - Søndag... kl Bageren åbner alle dage kl NORMALPRIS 95,Tilbuddene gælder fra mandag d. 30/ til og med onsdag d. 1/ Der tages forbehold for trykfejl, manglende leverancer, afgiftsændringer samt udsolgte varer. Marstal Tlf over 70 parkeringspladser lige ved døren! 5

6 6 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 MARSTAL KOGR OVR LANGFRDAG KL Kom og se alle de gode tilbud denne dag! SLÅ T SLAG FORBI MARSTAL BUTIKKRN BUGNR AF GOD TILBUD Åbningstider i Påsken Mandag-onsdag...kl Skærtorsdag, Langfredag og Påskedag...kl Påskelørdag...kl Lav din egen slikkepind hver dag i påskeugen kl OUTLT/RSTSALG I GÅRDN (indgang v/gavlen) Skærtorsdag, Langfredag Påskesøndag Kl Påskelørdag kl butikalberte Kirkestræde 12B Tlf annonce 1.indd 1 16/12/ ÆGGVÆDDLØB PÅSKLØRDAG KL v/sydbank Æggevæddeløb for alle børn. Kom og konkurrer mod dine venner. Spejderne har lavet en bane der skal løbes igennem på hurtigste tid. Der er præmie til den hurtigste dreng og pige. fter løbet er der påskeæg til alle børn! VI R I FORÅRSHUMØR PÅSKTILBUD Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud/kampagner. Silhouette stel er ikke med i tilbuddet. 20% derfor giver vi på hele brillen* og det var HL brillen! Fleye Rodenstock Marma.. Tilbuddet slutter den 5. April.... tnia Barcelona Italia Independent Oakley Adidas Sky Vintage Police Blackfin *Tilbuddet er kun gældende for briller købt fra den 1. marts til og med den 5. april. *Tilbuddet gælder til og med d. 5. april og kun for solbriller uden styrke. Kan ikke kombineres med andre tilbud, aftaler eller kampagner. h.... OPTIKR HNNING v/ THIL KIRKSTRÆD MARSTAL TLF % g PÅ ALL SOLBRILLR* OGSÅ NYHDR! PÅSKÅBNT Fra torsdag d. 2. til og med søndag d. 5. april kl Lukket mandag d. 6. april i Søby

7 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS MARSTAL KOGR OVR LANGFRDAG KL Kom og se alle de gode tilbud denne dag! MOMSFRI DAG 20% RABAT GADSALG Vi har fyldt stativerne med gode PÅSKTILBUD Mange penge at spare - kom og kig! Åbningstider omkring påske: Skærtorsdag kl Langfredag kl Påskelørdag kl påskedag LUKKT 2. påskedag LUKKT CHR. H. v/ Hanne Kromann i Klædeskabet Ærø med KÆMP RSTSALG og vi er der: Skærtorsdag... kl Langfredag...kl Påskelørdag...kl Vi ønsker alle tøj Børnetøj Dame en god påske Klædeskabet Tlf.Tlf / Ki l rkes træde Marsta Kirkestræde Marstal Tlf På ALT i butikken* Onsdag d. 1 april til *Gælder IKK nedsatte varer, og med lørdag d 4. april Bellevue Tours, Gavekort og Sodastream Kulsyrepatroner. PÅSKN Klædeskabet Ærø vi er der for dig! RSTSALG Torsdag og fredag har vi åbent Kjoler 899,- Langfredag kl Masser af gode tilbud 30-70% RSTSTATIVR MD: SKO KONDISKO STØVLR SANDALR GUMMISTØVLR Få yderligere 5% BONUS på dit Imerco+ kort cco børne, dame og herresko Ass. størrelser og modeller 50% Husk! Kæmpe udvalg i Masai Nu Vi ses i Adidas-Kangaroos KIRKSTRÆD 12 MARSTAL TLF Appetit på livet På den anden side... UD-RSTSALG Kirkestræde 5960 Marstal Borgen ,Sønderborg Tilbuddet gælder onsdag til d.til4.d.april er inkl. er 25% moms. torsdag G 1. den januarpriserne Priserne inkl. 25% moms. Der tages forbehold for pris- og leverancer og afgiftsændringer, afgiftsændringer,trykfejl, trykfejl,manglede manglende leverancer samt udsolgte varer. 20% ÅBNT LANGFRDAG KL på ALT i hele butikken (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) m.fl. kondisko Ass. størrelser og modeller Uanset førpris 50% under markisen Fredag den 3. april... kl Lørdag den 4. april... kl På gensyn, på den ene og den anden side. KØ- TILBUD Softshell jakker til børn 100,- fra kr. Udvalgte Hummel Børnejakker 50% Frit valg Regntøj til børn KONGNSGAD 36 MARSTAL TLF VI HOLDR ÅBNT I GÅRDN MD N MASS STÆRKT NDSATT RSTR KØB 3 DL OG BTAL FOR 2 Vejl. op til kr. 700,- 250,- kr. Regntøj til voksne Vejl. op til kr. 1000,-- 300,- kr. Kongensgade 33 Marstal Tlf

8 8 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 Rådgivning fra professionelle fagmænd PÅSK-TILBUD Lammekølle u/ ben. Fersk. Farseret el. marineret Pr. stk Oksesteg skåret af fineste oksetykkam snøret u/ben Pr. 1 /2 kg Landskinke nyrøget Pr. 1 /2 kg kg HJMMLAVD GRILLPØLSR KR. 150,- BMÆRK! ALT I HJMMLAVT PÅLÆG TIL PÅSKFROKOSTN KLIP UD OG GM! Lammeculotte Fersk el. marineret Pr. 1 /2 kg stk. Bøffer af oksefilet a ca. 200 gram Kun Hamburgerryg Uden ben. Nyrøget Pr. 1 /2 kg IGN I ÅR Koldrøget laks og røget ål Alt i ÆRØSK LAMMKØD af egen slagtning - køller, bov, ryg, koteletter, filet. Bestilte varer kan leveres tirsdag den 31. marts. BSTIL I GOD TID! Tilbuddene gælder fra man. d. 30. marts til og med lør. d. 4. april ÅBNINGSTIDR i PÅSKN Mandag Tirsdag Onsdag Aut. l-inst. Jack Hansen Brøndstræde 23, Marstal Tlf Vagt Torsdag..... LUKKT Fredag LUKKT Lørdag Snyd høfeberen før den snyder dig For de fleste mennesker varsler foråret lysere tider, solskin, varmere temperaturer og lyst til aktiviteter under åben himmel. Men årstiden har desværre også en skyggeside; forårsmånederne medfører et stærkt stigende antal pollen i luften, der kan afføde høfeber og andre overfølsomhedsreaktioner. Symptomerne på høfeber viser sig ofte fra øjne og næse. Dine øjne kan klø, hæve, løbe i vand og blive røde. Din næse kan stoppe til, løbe med et tyndt og vandigt sekret, medføre generende kløe og hyppige nys. Andre symptomer kan være hovedpine, træthed, søvnbesvær og en generel utilpashed. Stigende forekomst I Danmark skønnes det, at 1,2 million danskere lider af høfeber. Man regner desuden med, at mellem 10 og 25 % af den vestlige befolkning har høfeber. Patienter med høfeber har øget risiko for også at få astma og 80 % af patienter med allergisk astma har også høfeber. Mange mulige årsager Der findes ikke en entydig forklaring på den øgede forekomst. Det er foreslået, at stigningen skyldes indeklimaet i boliger og på arbejdspladser, hvor der med isolerede rum er grobund for allergener som f.eks. husstøvmider og dyrehår. I udemiljøet peges på forureningens følger i form af partikler fra forbrændingen hos biler og fabrikker. Import af bynkearter fra udlandet og beplantning af platantræer kan også spille ind. Voksne og børn reagerer på forskellig vis. De er ofte ikke klar over, at det er en allergisk reaktion. Symptomerne kan minde om f.eks. forkølelse. Mange patienter vænner sig ganske enkelt til reaktionerne, og anser dem for at være normale. Det gør det vanskeligt at give en præcis diagnose og kortlægge det egentlig omfang af høfeberen. Forringet livskvalitet Høfeber kan opstå når som helst gennem hele livet. Nogle er plaget hele livet, mens andre kan vokse fra den. Den kan ændre sig gennem sæsonen, og de værst ramte oplever forringet livskvalitet med søvnbesvær, kon centrationsbesvær og vanskeligheder ved at passe arbejdet. Risikoen for at udvikle astma er tilmed stor. Når børn og unge rammes af allergi, påvirker det skolegangen og indlæringen. STÆRK RJSTILBUD fra Samson Travel Reaktionen på pollen kommer for manges vedkommendes netop i eksamenstiden, når skoleåret skal afsluttes og evnerne vurderes. Det får mange til at præstere dårligere end sædvanligt. Det samme gælder den arbejdende del af befolkningen, der rammes af allergi. Deres produktivitet formindskes, udtalte seniorforsker Karin Dam Petersen, Center for Folke-sundhed, Region Midtjyl-land i forbindelse med offentliggørelsen af et stort forrskningsstu - die. Få det hellere tjekket Det er en god idé at konsultere egen læge, hvis du har mistanke om høfeber eller andre allergiske reaktioner. Fortæl om dine symptomer og bliv undersøgt med en hudpriktest, der kan vise, om du eventuelt har allergi med straksreaktioner. Lægen kan også foreslå en RAST-test rettet mere specifikt mod visse allergifremkaldende stoffer og ud fra det samlede billede afgøres din individuelle behandlingsform. Søg råd og rette midler på apoteket Når du har kortlagt årsagen til din høfeber, gælder det om at vælge de mest effektive midler til indsatsen. Øjendråber eller næsespray kan eksempelvis give en lindrende her-og-nu virkning. Hvis du lider af allergi i det meste af sæsonen, bør du vælge en forebyggende behandling før sæsonstart med f.eks. tabletbehandling, forebyggende næsespray og øjendråber. Apoteket guider dig frem til den rette løsning: Vi er alle forskellige, og pollen kan give forskellige symptomer hos den enkelte. Derfor er det vigtigt med individuel vejledning, så du får den rette løsning. På apoteket tilbyder vi godkendte og veldokumenterede produkter, der giver hurtig og effektiv lindring til både børn og voksne. Vi rådgiver forebyggende omkring pollenallergi og de mange muligheder, der findes for at holde øje med den aktuelle pollensituation, udtaler personalet på Marstal Apotek. Vil du vide mere? Kontakt personalet på Marstal Apotek på telefon Gode råd mod høfeber Husk din medicin Slå græs, mens det er fugtigt af dug. Brug tørretumbler og tør dit vasketøj inden døre i sæsonen. Vask eller skyl håret fri for pollen, inden du går i seng. Luk bilens vinduer og brug gerne pollenfilter. Brug solbriller eller cykelbriller, når du cykler så undgår du pollen i øjnene. Luft ud, når pollentallene er lave. Tjek pollentallene og planlæg dagen efter dem. Hold dig så vidt muligt indenfor. Undgå pelsdyr, som kan have pollen i pelsen. Kilder: og Smagen af Ærø Besøg Honninghusets Gårdbutik og vi gi r kaffen Vi har masser af nyheder: Honning, sennep, marmelade, urtesalt, røget salt, lammekød, lammepålæg og lammegrillpølser, spegepølser af råvildt eller lam, solæg, soft drik - alt lavet af egne råvarer. Smagsprøver og snak om fødevarer lavet fra bunden. Åbent alle tors- fre- og lørdage kl samt hele påsken kl eller ring (Du kører aldrig forgæves vores vejbod er altid åben dog med begrænset vareudvalg.) Vi ses: Tværbymark 26, 5970 Ærøskøbing ÆRØ UGAVIS ØNS BLAD TLF GOD PÅSK! DUNKÆR SLAGTRFORRTNING v/ René Holm DUNKÆRGAD 16 - TLF OBS! Krydderkoteletter 2 stk. Kun Tilbuddet gælder kun lør. d. 4. april NW YORK OG WASHINGTON TMARJS med dansk rejseleder Ultimative storbyoplevelser 8 dages rundrejse inkl. fly, hotel og udflugtsprogram Afgange: 22. april 28. september Se/bestil katalog på TMARJSR OPLVLSSRJSR BADFRIR KRYDSTOGTR FRIRJSR 2015 Storbyoplevelser, kunst, kultur, shopping Fra kr ,- Pr. person v/ 2 pers. i dbl.vær. Inkluderet i prisen: Fly Kbh/Billund-New York retur fra Washington DC til Kbh/Billund. Transfer lufthavn-hotel t/r. 4 nætter på godt turistklassehotel I New York inkl. morgenmad. 3 nætter på godt turistklassehotel i Washington DC inkl. morgenmad. 1/2 dags byrundtur i New York. 1/2 dags Full Island Cruise rundt om Manhattan. AMTRAK tog New York-Washington. 1/2 dages byrundtur i Washington DC. Kuffertservice på begge hoteller. Dansk rejseleder. ODNS - FRDRIKSHAVN VINTUR TIL VALPOLICLLA BUSRJS med dansk rejseleder 8 dages busrejse Afgang: 10. oktober OPLV Fantastiske vinområder, besøg hos mange lokale vinbønder, 3 dejlige byer ved Gardasøens bred og gør gode indkøb undervejs 6.895,- Pr. person v/ 2 pers. i dbl.vær. Inkluderet i prisen: 7 overnatninger m/morgenmad, 2 x aftensmad samt 1 x festmiddag. Vinsmagninger og udflugter iflg. program. Dansk rejseleder: Flemming Hedegaard Rasmussen, Ærø. Opsamling Fyn: Svendborg og Odense. Tlf (man-fre ) Mail: Medlem af Rejsegarantfonden nr og Danmarks Rejsebureau Forening

9 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS 9 De ni Læsninger - en påsketradition Langfredag den 3. april kl holdes der gudstjeneste i Bregninge Kirke. Her fremføres traditionen tro»de ni læsninger«der alle leder hen til den store påskefest med Jesu opstandelse påskemorgen. Gudstjenesten bygges op efter samme princip som de ni læsninger til jul. Flere af vore kirker har denne tradition i december måned, hvor vigtige bibelsteder op læses af menigheden som optakt til Jesu fødsel. Langfredag vil medlemmer af menigheden læse 9 vigtige steder fra Jesu Li delseshistorie, forudsigelser om Jesu død ( Markus 10, ) og om hvedekornet, der må dø for at bære frugt (Johannes 12, ) afbrudt af musik og sang. Chik, rå og romantisk IMITZ springer ud i foråret med en kollektion, der er alt fra chik og rå til romantisk og elegant. Og med en buksekollektion, der matcher alle kvinder. Sammen med foråret er det danske fashion brand Imitz klar til at springe ud med en forrygende kollektion, som rummer lige lidt mere af det hele: n forårskollektion med fire forførende temaer og en buksekollektion med fantastiske pasformer til alle kvinder. Temaet Black er tøjet til hvilken som helst af sommerens mange fester med jakke, buks, kjole og top. t grafisk og klassisk sort/hvidt- tema. Silhuetten, stylingen og print sikrer et grafisk udtryk og indsatser med lace skaber spændende nye snit. Temaets musthave er den lille sorte kjole med blondeindsatser. Generelt er kjolerne meget feminine med ÅBNINGSTIDR SÅ R VI IGN KLAR PÅ TORVT I ÆRØSKØBING Åbent Mandag d. 30. marts - Langfredag den 3. april hver dag åbent kl Vi skal have gjort plads til nye varer, så det er nu du kan gøre et kup og spare mange penge HL TØJBUTIKKN - 50% Tøj - Tasker - Tørklæder kontraster eksempelvis blondeærmer og fast stof i body. Print i variation Blue Mood er det lidt rå jeans-inspirerede tema, hvor blå toner bliver ramt af en bleg gul spotfarve, som giver et touch af det spæde forår. Printet og coatet denim, shibori-print og metervarer med struktur præger looket. Temaet dikterer sæt med jakke og bukser eller nederdel, kjoler og en lækker lang vest i en blød konfektioneret kvalitet. Romantikken får frit løb i temaet ffortless chik med bløde feminine blomsterprint og en lys hindbærfarve. Kvaliteterne er let denim og jersey denim. Piftet op af blandt andet strik med sølvprint og mønstrede boucletjakker. I Dramatic Move møder gråtoner lyseblå. Det skabet et råt og jeansinspireret look. Her bliver tapet-print mikset med mønstre og nai ve motiver, mens perler, pailletter og nitter giver et underspillet feminint twist. Pasform der altid passer Som altid har Imitz masser af lækre bukser og jeans i kollektionen. Seks faste pasforme, udviklet efter forskellige kvinders forskellige behov, indgår i hver eneste Cykelhandleren gir dig service... Kig ind og se hans go e tilbud KILDMOS CYKLR 30 OG 45 KNALLRTR HNTR OG BRINGR! Åbningstider: Mand.-fred..... kl Lørdag kl Søndag LUKKT TANK BNZIN DØGNT RUNDT blyfri FYRINGSOLI FTR LUKKTID PÅ AUTOMAT MD Dankort - 50 kr. og 100 kr. sedler Køb din cykel hos: NØRRMARK CYKLFORRTNING PTR THYGSN Møllevejen 77 Marstal Tlf kollektion. De seks pasformer matcher alle kvindetyper - lige fra kvinden med den drengede silhuet over hende, der gerne vil have bukserne sidder stramt og til hende, der har lidt ekstra på sidebenene. n af pasformerne har pushup-effekt. Pasformene bliver til hver eneste kollektion fornyet med trendfarver, smarte detaljer og de nyeste snit men de populære pasformer er de samme sæson efter sæson. Forårskollektionen indeholder også overtøj til alle lejligheder og typer: Fra trenchcoat og vatterede jakker til fashionprægede jakker med ærmer i imiteret læder, med blomsterprint eller i melange bouclet. Som sædvanlig har Imitz også de funktionelle jakker, der er vind- og vandafvisende og har masser af lækre detaljer. Tøjet forhandles hos Chr. H. i Marstal, så kig ind i påsken og se de mange nyheder. Stean Møller ApS MARITIM SJLRSHOP OG SJLMAGRVÆRKSTD Sejlmagervej 2 Marstal Tlf / Kæmpe Åbnings-udsalg ONSDAG D. 1. APRIL åbner vi til den nye sæson Udvalgt tøj fra: HLLY HANSN KY WST LONG ISLAND SPAR: 30% 50% 70% FORHANDLR NU OGSÅ: Autocentral/ IBT Dækservice Vindeballe Ærø Ærøs Dækcenter Kvalitetsmærker - til laveste pris! TID TIL SOMMRDÆK OG SMART FÆLG PS: Også alt til motorcyklen. Forhandler af MC Nøglen + alle slags MC/Scooter dæk Kig ind på Autocentral/ IBT Vindeballevej Ærøskøbing Tlf Husk! Vi har alt til klargørelsen af din båd... HMPL bundmaling i alle farver nu også INTRNATIONAL produkter Åbent hele påsken! kl ÅBNINGSTIDR FTR PÅSK Mandag-fredag... kl Lørdag... kl Søndag... LUKKT ALT TIL LYSTBÅDN Beslag, tovværk. Tryk af wire. Daglig reparation og fremstilling af sejl og kalecher. (Kan hentes og bringes) Specialopgaver. Syning og svejsning af presenninger. Salg af: Sko, støvler, sejlertøj, maritimt tøj: - Key West - Helly Hansen - Gill - Pelle P Salg af Kosangas. og meget mere. Husk: Vort sejlmageri har åbent hele året!

Pollenkalender. De vigtigste allergifremkaldende pollen i Danmark. Birk. El Elm. Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September

Pollenkalender. De vigtigste allergifremkaldende pollen i Danmark. Birk. El Elm. Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Høfeber HØFEBER Høfeber er en form for allergi, der opstår, hvis du er blevet overfølsom over for for eksempel pelsdyr, træpollen, græspollen, skimmelsvampesporer eller husstøvmider. Op mod en million

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Helårshuse. til salg i Odsherred. Åbningstider i Nykøbing Sj. Åbningstider i Rørvig. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 13.00

Helårshuse. til salg i Odsherred. Åbningstider i Nykøbing Sj. Åbningstider i Rørvig. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 13.00 Helårshuse til salg i Odsherred Åbningstider i. Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag 10.00 1.00 Søndag Lukket Åbningstider i Rørvig Mandag Fredag 09.00 16.00 Lørdag Søndag Lukket Lukket NYKØBING SJ. v/ Jesper

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør Online Magazine april 2011: carmen Overtøj Strik Styling med tilbehør Kære carmen-medlem Selvom det stadig er lidt køligt i vejret, så er der ingen tvivl overhovedet. Foråret er så småt begyndt, og det

Læs mere

Til samtlige husstande. Mejdal. Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS. Skautrup. Nr. 9 31. årgang Oktober 2006. Morre. 10 km

Til samtlige husstande. Mejdal. Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS. Skautrup. Nr. 9 31. årgang Oktober 2006. Morre. 10 km Til samtlige husstande Mejdal Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS Nr. 9 31. årgang Oktober 2006 Skautrup 10 km Morre STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS! 96 11 11 00 Midt- og Vestjyllands største gardinudvalg

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne.

Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne. Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne. Palmesøndag Kirkerummet Palmegrene til at vifte med/lægge foran Jesus Et æsel, palmer, en kappe til Jesus Fortæl

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Program for NLD-lejr den oktober 2016

Program for NLD-lejr den oktober 2016 Program for NLD-lejr den 14-16 oktober 2016 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør og denne gang for sidste gang. Lejr for børn med diagnoser og deres familier Bogensholmlejren

Læs mere

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service.

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service. Lundgaard Autoteknik Lundgaard Autoteknik er et topmoderne værksted med fokus på servicering, optimering, specialopgaver og komplekse reparationer. Vi er specialværkstedet, hvor selv de vanskeligste problemer

Læs mere

NY PRIS. Mæglerfirma ASGER LARSEN WWW.MAEGLEREN.DK MAIL@MAEGLEREN.DK. plads til familien og hobby! VILLA. købes med mere jord!

NY PRIS. Mæglerfirma ASGER LARSEN WWW.MAEGLEREN.DK MAIL@MAEGLEREN.DK. plads til familien og hobby! VILLA. købes med mere jord! 13. adge T H 23. /6a :03 rt 0 s NY PRIS God plads til familien og hobby! MORUMVEJ 17 VOGNSIL 79,, 490.000 25.000 2.420/1.916 1.118 292/92 m2 754 m2 12 /2 G 1.250.000 65.000 6.071/4.815 2.173 252/6 m2 24.000

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Klør dine øjne? så kan det være at du har høfeber i øjnene! Læs mere her om høfeber i øjnene.

Klør dine øjne? så kan det være at du har høfeber i øjnene! Læs mere her om høfeber i øjnene. Klør dine øjne? så kan det være at du har høfeber i øjnene! Læs mere her om høfeber i øjnene. Høfeber er en hyppig sygdom Flere og flere danskere får høfeber. I dag har op mod 1 million mennesker høfeber.

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

Allergi i øjne og næse? hele året! Læs mere om allergi og behandling af symptomer i øjne og næse

Allergi i øjne og næse? hele året! Læs mere om allergi og behandling af symptomer i øjne og næse Allergi i øjne og næse? hele året! Læs mere om allergi og behandling af symptomer i øjne og næse Hvad er allergi i øjne og næse? Ved allergi i øjne og næse sker der en allergisk reaktion i øjets og næsens

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Stedet hvor du kan komme efter skoletid. Hygge dig med dine kammerater. Finde nye kammerater.

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! ØNBJERGVEJ 52, 8410 RØNDE NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! - spændende liebhaverejendom med udsigt over Kalø Vig Denne velholdte og sjældent udbudte ejendom med fantastisk beliggenhed ligger kun 20 minutters

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Uge 47 Uddannelse og jobuge. Fra Idé til produkt 2. klasse. Eksempler fra Frederiksberg virksomheder

Uge 47 Uddannelse og jobuge. Fra Idé til produkt 2. klasse. Eksempler fra Frederiksberg virksomheder Uge 47 Uddannelse og jobuge Fra Idé til produkt 2. klasse Eksempler fra Frederiksberg virksomheder Den gode stol Hvem er jeg og hvad er jeg god til? Du er god til mange ting Hvis man spørger folk, hvad

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Vinter w w w. h a s s e l g r e n. d k

Vinter w w w. h a s s e l g r e n. d k Vinter w w w. h a s s e l g r e n. d k w w w. h a s s e l g r e n. d k Kataloget fra Hasselgren er den nye vinterkollektion for 2007/2008. Tøjet kan ses og bestilles via kataloget, men også på vores netshop

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Turen går til Skagen 2012

Turen går til Skagen 2012 Turen går til Skagen 2012 Graceland - Randers Nabohotellet Frokost i sommerhuset Frokost i sommerhuset Hilda danser med nevø Karen og Hilda Anne Lise - hvile til middag Søndag den 13. Maj, drager 3 beboere:

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Stor butik med bil- & bådudstyr

Stor butik med bil- & bådudstyr Vi udfører: Service og reparation af påhængs- og indenbordsmotorer i motor- og sejlbåde. Reparationer af drev. Udskiftning af motorer. Reparation af elektriske installationer og instrumenter. Vinterklargøring

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB BYGNINGERNE Charmerende stor gammel Købmandsgård i Strib, med stort renoveret træ-udhus med virkelig mange anvendelsesmuligheder. Samt muret

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere