Nyrøget hver dag MARSTAL KOGER OVER. MED GODE TILBUD LANGFREDAG KL Se mere på omstående sider her i avisen. Tlf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyrøget hver dag MARSTAL KOGER OVER. MED GODE TILBUD LANGFREDAG KL. 11 00-15 00 Se mere på omstående sider her i avisen. Tlf."

Transkript

1 Til samtlige husstande, kontorer og butikker Advokatfirmaet Gottschau, Knudsen & Guldbrandt A/S Kontoret holder FRILUKKT i denne uge. I hastende tilfælde kan der rettes henvendelse til vores SORT/HVID - til placering på lys baggrund kontor i Svendborg på tlf SORT/HVID - til placering på mørk baggrund Ærø Ugeavis - Mandag den 30. marts Nr årg. Ærø Afdeling: Vråvejen 2 Ærøskøbing FARV - til placering på lys baggrund Tlf FARV - til placering på mørk baggrund Du er vel også forsikret i øens eget forsikringsselskab? Åbningstider i Påsken BRINKSBO SNDKR & TØMRR FORR.ApS Vælger du BRINKSBO Vælger du BOOK T MØD Statene Marstal Tlf Om- og tilbygning Østermarksvej Ærøskøbing NYBYGNING OM- OG TILBYGNING TAGARBJD RPARATION VINDUR/DØR GLASARBJD KØKKNMONTAG GULVAFSLIBNING Tlf e MARSTAL KOGR OVR FOR BØRN Æggevæddeløb Påskelørdag kl v/sydbank MD GOD TILBUD LANGFRDAG KL Se mere på omstående sider her i avisen Nyrøget hver dag - fra påske til oktober Alle ugens dage kl åbner Skærtorsdag 2. april Tlf

2 2 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 Gudstjenester LÆGVAGTN»Vi skal lære at Torsdag d. 2. april TLF sejle«skærtorsdag Søby kirke kl v/ malermester Haugaard Bregninge kirke kl Per Andersen Haugaard Rosenvejen 9 Tranderup kirke kl Marstal Ligaard Ærøskøbing kirke kl Tlf BMÆRK: Haugaard ÅBNINGSTIDR: Rise kirke kl Ligaard ONSDAG Marstal kirke kl kl Ommel kirke kl samt efter aftale! ÆRØ UGAVIS MØLLVJN 33A 5960 MARSTAL TLF TLFAX Annonce Udgiver og ansvarshavende: Søren Storm Sats og montage: Ærø Ugeavis ApS Åbningstider: Mandag-fredag kl neste avis, der kommer til alle husstande på Ærø D ÆNDRD INDLVRINGS- FRISTR FOR ANNONCR TIL NÆST UGS AVIS PÅ SID 12 RING NU!!!! Al erhvervsmæssig affotografering af bladets annoncer ikke tilladt. Avisen påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annoncer og tekst. Annoncer, der strider mod bladets forretningsorden, optages ikke. Åbningstider i påsken Skærtorsdag...kl Langfredag...kl Påskelørdag... kl Påskedag...kl Påskedag...kl VIKING TRANDRUP MINIMARKD & VINHANDL Tranderupvej 31 Ærøskøbing Tlf Fredag d. 3. april Langfredag Søby kirke kl Haugaard Tranderup kirke kl Sørensen Ærøskøbing kirke kl Sørensen Rise kirke kl Ligaard Marstal kirke kl Ommel kirke kl Søndag d. 5. april Påskedag Søby kirke kl Haugaard Bregninge kirke kl Haugaard Tranderup kirke kl Sørensen Ærøskøbing kirke kl Sørensen Rise kirke kl Ligaard Marstal kirke kl Ommel kirke kl Mandag d. 6. april 2. Påskedag Bregninge kirke kl Sørensen Tranderup kirke kl Sørensen Ærøskøbing kirke kl Sørensen Rise kirke kl Marstal kirke kl Sangaften i Ommel Beboerhus Tirsdag den 7. april kl bliver der sangaften i Om mel Beboerhus. Det har der væ ret før, men denne gang sker det i samarbejde med Ærøkoret, som synger lidt forskellige ting fra repertoiret. Hovedvægten bliver dog lagt på fællessangen, så alle opfordres til at møde med sangstemme og højskolesangbog. Der er fri entré, men der kan købes kaffe og kage. Plakatkonkurrence for børn Ærø Festspil indbyder børn i alle aldre til at lave en Pippiplakat til sommerens Pippiforestilling på Søbygård. Plakaten skal laves i A4-format og med dit navn + alder på forsiden samt adresse på bagsiden. Den skal afleveres senest tirsdag den 7. april på Ærø Turist- og rhvervsforening, Ærøskøbing havn 4F, Ærøskøbing. Bestyrelsen for Ærø Festspil udvælger vinderen som vil modtage 2 billetter til årets forestilling. Alle indleverede plakater vil blive udstillet på plakatvæg på festpladsen ved Søbygård fra den juli. har du spørgsmål til konkurrencen så kontakt Anne Mie Bang fra bestyrelsen på telefon nr Marstal Sejlklubs indbyder alle mellem 8 og 15 år til at deltage i forberedelserne til at lære at sejle optimistjolle. r du mellem år er der an dre jolletyper klubben kan tilbyde. Der tilbydes undervisning i teori og sejlads i trygge og hyggelige omgivelser. Tilmelding og information af nye samt gamle optimister/juniorer i sejlklubben onsdag den 8. april kl ca Alle fra hele øen er velkomne og er der spørgsmål så ring til Jesper Andreassen på tlf eller Jesper igaard på telefon nr Ring til Ærø Olie og bestil SALG TIL PRIVAT Jotun skibsmaling føres ALT MALRARBJD UDFØRS Ring til os på Sammen om landbruget på Ærø Ærø Olie har et stort, lokalt lager på Ærø og lokale chauffører med egen tankbil, der leverer nemt og hurtigt fra dag til dag. For eksempel smøremidler, diesel- og fyringsolie fra OK. ÆRØ UGAVIS ØNS BLAD TLF ÆRØ KOMMUN informerer Løn & Økonomi søger ny medarbejder (Genopslag) Måske er det dig? Med henblik på at udvide ansøgerfeltet, genopslås en fuldtidsstilling som Controller/Økonomikonsulent. Vel vidende at ingen kan alt, men alle kan noget, opfordres du til at søge, selvom du ikke i første omgang kan opfylde alle vore ønsker. Allerede modtagne ansøgninger betragtes fortsat som gældende, med mindre vi hører andet. Se det fulde opslag og ansøg via kommunens hjemmeside Ansøgningsfrist torsdag den 9. april kl LØN- OG ØKONOMI Påsketrafik I forbindelse med Påsken må det forventes, at der kan være afgange fra Ærøskøbing og Svendborg, hvor der vil være udsolgt for gående passagerer. Vi opfordrer til at møde op i god tid. Det vil ikke være muligt at foretage pladsreservation for passagerer. Passagerer i reserverede køretøjer opfordres til at blive i bilerne under ombordkørsel på færgen. ÆRØFÆRGRN Ældre Sagen og Ærø Kommune afholder åbent informationsmøde vedrørende sundhedspolitiske mål For ældre i Ærø Kommune, samt Ny lov om hjemmehjælp onsdag den 8. april, kl på Rådhuset, Statene 2, Ærøskøbing Kom og hør, hvad det betyder for dig og dine pårørende. Ældre- og Sundhedschef Anne Hejse, Områdeleder for ældreplejen Annette Sørensen, samt Kultur- og socialudvalgsformand Carl Jørgen Heide kommer og orienterer herom. Der serveres kaffe og kage. Tilmelding senest 1. april til Ruth Mogensen på tlf eller ÆLDR SAGN Ærø Kommune udbyder»klinten«i offentligt udbud jendommene Rolighedsvej 1 A og 1 B, 5960 Marstal udbydes samlet af Ærø Kommune til salg uden mindstepris. Salget sker efter reglerne i bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Udførligt udbudsmateriale til brug for afgivelse af købstilbud, kan ses på Ærø Kommunes hjemmeside TKNISK AFDLING For renovationskørsel og genbrugsstationens åbningstider i forbindelse med påsken Se eller tjek din affaldsfolder. TKNISK AFDLING Telefon Telefax Mail: kontonr

3 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS 3 Internationalt metaldetektortræf I dagene april afholdes på Ærø et internationalt metaldetektortræf. I træffet deltager 21 særligt inviterede metaldetektorfolk fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, som alle har stor erfaring med hobbyen og NYHDR FRA SORT BALLRINA kr. 299,- PPPR RMSKO m/støddæmpning i hælen kr. 699,- samarbejde med museer og arkæologer. De er med andre ord nogle af Nordeuropas dygtigste detektorfolk. t metaldetektortræf er en begivenhed, hvor en gruppe amatørarkæologer, som søger BLÅ SJLRHYTT SKO m/udtagelig indlægssål kr. 599,- BLÅ KONDISKO m/koral eller blå snøre kr. 499,- Kongensgade 36 Marstal Tlf HTH nyheder! Drømmer du om køkken? TILSLUTTT med metaldetektor, mødes med det formål på forholdsvis kort tid at kunne afsøge et større område. Sådanne træf afholdes rundt om i Danmark af foreninger og privatpersoner flere gange om året i samarbejde med de lokale arkæologiske museer. Træffet på Ærø foregår i samarbejde med Arkæologi Sydfyn og søgningen foregår med videnskaben for øje, idet alle fund af arkæologisk interesse indlæses med GPS-koordinater og detektorfolkene går med spormarkering på deres GPS-er så det senere kan registreres præcist, hvor der er afsøgt i området. På denne måde kan man danne sig et billede af, hvor i et område der måtte være fund, og hvor der er fundtomt. Dette kan være en indikator for bosættelser fra de forskellige perioder i oldtiden, som be - nyttede metaller. Fundene registreres med alle data og fotos, så arkæologerne senere kan bruge informationerne i videnskabeligt ar bejde. Udover de vigtige videnskabelige data er det naturligvis også vores håb, at der vil dukke nogle spændende og flotte fund fra jernalder og vikingetid op i forbindelse med træffet. Træffet på Ærø foregår konkret i området omkring vikingehandelspladsen Havs marken og omgivende områder, som tidligere har afsløret bosættelser dels fra vikingetid, men også fra forudgående perioder i jernalderen. Der vil blive søgt både på gammelkendte marker, hvor der tidligere har været fund, men også på marker, hvor der aldrig har været søgt før. I forbindelse med træffet afholdes»åbent træf arrangement«på gården Gravendal, skærtorsdag den 2. april fra kl og langfredag den 3. april fra kl hvor ærøboer og turister kan komme og besøge træffet og se, hvad der bliver fundet og få en snak om, hvad der foregår på sådant et træf. Spørgsmål ang. arrangementet kan rettes til Steen Agersø på tlf Dette er bevis på, at også de SMÅ ANNONCR læses i Ugeavisen PÅSKÅBNT i Købmandsgaarden NYD et Ærøbræt med Sofienlunds røgede lammekød, hj. lavet æggesalat og Dunkærslagterens spegepølse + tilbehør... kr. 105,- Inkl. en god, ærøsk øl og iskold snaps:.... kr. 180,- Påsketilbud fra Slagteren: Skærtorsdag, Langfredag og Påskelørdag (uge 14) er der påsketilbud: Grillpakke til Påske, 2 pers.: 4 pølser, 2 kyllingespyd, 2 koteletter... kr. 65,- Gammeldags oksesteg, snøret u/ben pr. 1 /2 kg..... kr. Hamburgerryg u/ben pr. 1 /2 kg.... kr. 35,- 35,- ærø blomster & havecenter OMMLSVJN 23 A MARSTAL TLF Åbningstider i påsken: Mand.-onsdag kl Skærtorsdag kl Langfredag kl Påskelørdag kl Påskedag kl Påskedag LUKKT Skærtorsdag kl Langfredag kl Lørdag kl og 2. Påskedag... LUKKT KOM IND OG S ALL D FLOTT FORÅRSNYHDR Cowboy jakke kr. 700,- T-shirt kr. 400,- Påskeåbent Sonjas Blomster Lilletorv - Ærøskøbing GODT HÅNDVÆRK MD GARANTI TOTAL- NTRPRIS NYBYGNINGR TILBYGNINGR RPARATIONR VDLIG- HOLDLS Tilbud gives uden forbindende VINDBALLGAD 42. ÆRØSKØBING TLF BIL-TLF TØMRR-, SNDKR- og MURRARBJD udføres! GAVR TIL ALL Vi pakker lækre gavekurve/værtindegaver/påskegaver med de gode, lokale varer. Butikken bugner af lækkerier til dit påskebord: Vi har slagterpålæg, ærøsk snaps og øl, sennep, chutneys, urtesalt, gode oste, chokolader og meget andet. Kig ind og bliv inspireret! I påskeugen holder vi åbent på følgende dage: Mandag-onsdag.... kl Skærtorsdag kl Langfredag kl Påskelørdag kl Tlf. Butik CHR. H. v/ Hanne Kromann Kirkestræde Marstal Tlf Bemærk! Indleveringsfristen for annoncer til næste uges avis er fremrykket p.g.a Påsken Se oversigten side 12

4 4 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 Påsketilbud, gælder mandag d. 30. marts til onsdag d. 1. april Coop Langelands Kohberg Aktiv Masser af Pølsebrød Pølser Proteinbrød Ork kide eer Rugbrød og boller 6 stk. 375 g g g Coop Coop Marmelade Müsli Priser fra ,- C Cheasy Skyr yr Flere slags, frit valg 400 g. 700 g kg. 15,- 20,- HU SK! BA G R N H HA AR R Å ÅB B N AL L PÅ SK D AG N Mandag - fredag Lørdag d. 4. april: Strandtilbud 30. marts - 3. april Store hjemmelavede Øll baguette Ø baguett tte te Pølsebrød Pø P øls lse sebrø rød ød el. el. Burg Burgerboller rge gerbollle ler Bagt med Øl fra Rise Søndagstilbud 5. april Weekend-kage Week ke end-ka age pr. stk. 17,- SPAR 5, - pr. stk. 6 stk. 6 stk. 12,- 18,- 24,ÅBNINGSTIDR Mandag - Fredag... kl Lørdag - Søndag... kl Bageren åbner alle dage kl Tilbuddene gælder fra mandag d. 30/ til og med onsdag d. 1/ stk. 25,- Der tages forbehold for trykfejl, manglende leverancer, afgiftsændringer samt udsolgte varer. Marstal Tlf over 70 parkeringspladser lige ved døren!

5 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS Påsketilbud, gælder mandag d. 30. marts til onsdag d. 1. april Marinerede P i m Sv Svi k C 8 stk. Fersk Grillmedister medister Lammekølle r KUN Pr. ½ kg. Pr. ½ kg. 25,- 70,- Pr. ½ kg. 50, Premium ntrecôte 2 STK. NU KUN! 400 g 75,ÅBNINGSTIDR Mandag - Fredag... kl Lørdag - Søndag... kl Bageren åbner alle dage kl NORMALPRIS 95,Tilbuddene gælder fra mandag d. 30/ til og med onsdag d. 1/ Der tages forbehold for trykfejl, manglende leverancer, afgiftsændringer samt udsolgte varer. Marstal Tlf over 70 parkeringspladser lige ved døren! 5

6 6 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 MARSTAL KOGR OVR LANGFRDAG KL Kom og se alle de gode tilbud denne dag! SLÅ T SLAG FORBI MARSTAL BUTIKKRN BUGNR AF GOD TILBUD Åbningstider i Påsken Mandag-onsdag...kl Skærtorsdag, Langfredag og Påskedag...kl Påskelørdag...kl Lav din egen slikkepind hver dag i påskeugen kl OUTLT/RSTSALG I GÅRDN (indgang v/gavlen) Skærtorsdag, Langfredag Påskesøndag Kl Påskelørdag kl butikalberte Kirkestræde 12B Tlf annonce 1.indd 1 16/12/ ÆGGVÆDDLØB PÅSKLØRDAG KL v/sydbank Æggevæddeløb for alle børn. Kom og konkurrer mod dine venner. Spejderne har lavet en bane der skal løbes igennem på hurtigste tid. Der er præmie til den hurtigste dreng og pige. fter løbet er der påskeæg til alle børn! VI R I FORÅRSHUMØR PÅSKTILBUD Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud/kampagner. Silhouette stel er ikke med i tilbuddet. 20% derfor giver vi på hele brillen* og det var HL brillen! Fleye Rodenstock Marma.. Tilbuddet slutter den 5. April.... tnia Barcelona Italia Independent Oakley Adidas Sky Vintage Police Blackfin *Tilbuddet er kun gældende for briller købt fra den 1. marts til og med den 5. april. *Tilbuddet gælder til og med d. 5. april og kun for solbriller uden styrke. Kan ikke kombineres med andre tilbud, aftaler eller kampagner. h.... OPTIKR HNNING v/ THIL KIRKSTRÆD MARSTAL TLF % g PÅ ALL SOLBRILLR* OGSÅ NYHDR! PÅSKÅBNT Fra torsdag d. 2. til og med søndag d. 5. april kl Lukket mandag d. 6. april i Søby

7 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS MARSTAL KOGR OVR LANGFRDAG KL Kom og se alle de gode tilbud denne dag! MOMSFRI DAG 20% RABAT GADSALG Vi har fyldt stativerne med gode PÅSKTILBUD Mange penge at spare - kom og kig! Åbningstider omkring påske: Skærtorsdag kl Langfredag kl Påskelørdag kl påskedag LUKKT 2. påskedag LUKKT CHR. H. v/ Hanne Kromann i Klædeskabet Ærø med KÆMP RSTSALG og vi er der: Skærtorsdag... kl Langfredag...kl Påskelørdag...kl Vi ønsker alle tøj Børnetøj Dame en god påske Klædeskabet Tlf.Tlf / Ki l rkes træde Marsta Kirkestræde Marstal Tlf På ALT i butikken* Onsdag d. 1 april til *Gælder IKK nedsatte varer, og med lørdag d 4. april Bellevue Tours, Gavekort og Sodastream Kulsyrepatroner. PÅSKN Klædeskabet Ærø vi er der for dig! RSTSALG Torsdag og fredag har vi åbent Kjoler 899,- Langfredag kl Masser af gode tilbud 30-70% RSTSTATIVR MD: SKO KONDISKO STØVLR SANDALR GUMMISTØVLR Få yderligere 5% BONUS på dit Imerco+ kort cco børne, dame og herresko Ass. størrelser og modeller 50% Husk! Kæmpe udvalg i Masai Nu Vi ses i Adidas-Kangaroos KIRKSTRÆD 12 MARSTAL TLF Appetit på livet På den anden side... UD-RSTSALG Kirkestræde 5960 Marstal Borgen ,Sønderborg Tilbuddet gælder onsdag til d.til4.d.april er inkl. er 25% moms. torsdag G 1. den januarpriserne Priserne inkl. 25% moms. Der tages forbehold for pris- og leverancer og afgiftsændringer, afgiftsændringer,trykfejl, trykfejl,manglede manglende leverancer samt udsolgte varer. 20% ÅBNT LANGFRDAG KL på ALT i hele butikken (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) m.fl. kondisko Ass. størrelser og modeller Uanset førpris 50% under markisen Fredag den 3. april... kl Lørdag den 4. april... kl På gensyn, på den ene og den anden side. KØ- TILBUD Softshell jakker til børn 100,- fra kr. Udvalgte Hummel Børnejakker 50% Frit valg Regntøj til børn KONGNSGAD 36 MARSTAL TLF VI HOLDR ÅBNT I GÅRDN MD N MASS STÆRKT NDSATT RSTR KØB 3 DL OG BTAL FOR 2 Vejl. op til kr. 700,- 250,- kr. Regntøj til voksne Vejl. op til kr. 1000,-- 300,- kr. Kongensgade 33 Marstal Tlf

8 8 ÆRØ UGAVIS MANDAG DN 30. MARTS 2015 Rådgivning fra professionelle fagmænd PÅSK-TILBUD Lammekølle u/ ben. Fersk. Farseret el. marineret Pr. stk Oksesteg skåret af fineste oksetykkam snøret u/ben Pr. 1 /2 kg Landskinke nyrøget Pr. 1 /2 kg kg HJMMLAVD GRILLPØLSR KR. 150,- BMÆRK! ALT I HJMMLAVT PÅLÆG TIL PÅSKFROKOSTN KLIP UD OG GM! Lammeculotte Fersk el. marineret Pr. 1 /2 kg stk. Bøffer af oksefilet a ca. 200 gram Kun Hamburgerryg Uden ben. Nyrøget Pr. 1 /2 kg IGN I ÅR Koldrøget laks og røget ål Alt i ÆRØSK LAMMKØD af egen slagtning - køller, bov, ryg, koteletter, filet. Bestilte varer kan leveres tirsdag den 31. marts. BSTIL I GOD TID! Tilbuddene gælder fra man. d. 30. marts til og med lør. d. 4. april ÅBNINGSTIDR i PÅSKN Mandag Tirsdag Onsdag Aut. l-inst. Jack Hansen Brøndstræde 23, Marstal Tlf Vagt Torsdag..... LUKKT Fredag LUKKT Lørdag Snyd høfeberen før den snyder dig For de fleste mennesker varsler foråret lysere tider, solskin, varmere temperaturer og lyst til aktiviteter under åben himmel. Men årstiden har desværre også en skyggeside; forårsmånederne medfører et stærkt stigende antal pollen i luften, der kan afføde høfeber og andre overfølsomhedsreaktioner. Symptomerne på høfeber viser sig ofte fra øjne og næse. Dine øjne kan klø, hæve, løbe i vand og blive røde. Din næse kan stoppe til, løbe med et tyndt og vandigt sekret, medføre generende kløe og hyppige nys. Andre symptomer kan være hovedpine, træthed, søvnbesvær og en generel utilpashed. Stigende forekomst I Danmark skønnes det, at 1,2 million danskere lider af høfeber. Man regner desuden med, at mellem 10 og 25 % af den vestlige befolkning har høfeber. Patienter med høfeber har øget risiko for også at få astma og 80 % af patienter med allergisk astma har også høfeber. Mange mulige årsager Der findes ikke en entydig forklaring på den øgede forekomst. Det er foreslået, at stigningen skyldes indeklimaet i boliger og på arbejdspladser, hvor der med isolerede rum er grobund for allergener som f.eks. husstøvmider og dyrehår. I udemiljøet peges på forureningens følger i form af partikler fra forbrændingen hos biler og fabrikker. Import af bynkearter fra udlandet og beplantning af platantræer kan også spille ind. Voksne og børn reagerer på forskellig vis. De er ofte ikke klar over, at det er en allergisk reaktion. Symptomerne kan minde om f.eks. forkølelse. Mange patienter vænner sig ganske enkelt til reaktionerne, og anser dem for at være normale. Det gør det vanskeligt at give en præcis diagnose og kortlægge det egentlig omfang af høfeberen. Forringet livskvalitet Høfeber kan opstå når som helst gennem hele livet. Nogle er plaget hele livet, mens andre kan vokse fra den. Den kan ændre sig gennem sæsonen, og de værst ramte oplever forringet livskvalitet med søvnbesvær, kon centrationsbesvær og vanskeligheder ved at passe arbejdet. Risikoen for at udvikle astma er tilmed stor. Når børn og unge rammes af allergi, påvirker det skolegangen og indlæringen. STÆRK RJSTILBUD fra Samson Travel Reaktionen på pollen kommer for manges vedkommendes netop i eksamenstiden, når skoleåret skal afsluttes og evnerne vurderes. Det får mange til at præstere dårligere end sædvanligt. Det samme gælder den arbejdende del af befolkningen, der rammes af allergi. Deres produktivitet formindskes, udtalte seniorforsker Karin Dam Petersen, Center for Folke-sundhed, Region Midtjyl-land i forbindelse med offentliggørelsen af et stort forrskningsstu - die. Få det hellere tjekket Det er en god idé at konsultere egen læge, hvis du har mistanke om høfeber eller andre allergiske reaktioner. Fortæl om dine symptomer og bliv undersøgt med en hudpriktest, der kan vise, om du eventuelt har allergi med straksreaktioner. Lægen kan også foreslå en RAST-test rettet mere specifikt mod visse allergifremkaldende stoffer og ud fra det samlede billede afgøres din individuelle behandlingsform. Søg råd og rette midler på apoteket Når du har kortlagt årsagen til din høfeber, gælder det om at vælge de mest effektive midler til indsatsen. Øjendråber eller næsespray kan eksempelvis give en lindrende her-og-nu virkning. Hvis du lider af allergi i det meste af sæsonen, bør du vælge en forebyggende behandling før sæsonstart med f.eks. tabletbehandling, forebyggende næsespray og øjendråber. Apoteket guider dig frem til den rette løsning: Vi er alle forskellige, og pollen kan give forskellige symptomer hos den enkelte. Derfor er det vigtigt med individuel vejledning, så du får den rette løsning. På apoteket tilbyder vi godkendte og veldokumenterede produkter, der giver hurtig og effektiv lindring til både børn og voksne. Vi rådgiver forebyggende omkring pollenallergi og de mange muligheder, der findes for at holde øje med den aktuelle pollensituation, udtaler personalet på Marstal Apotek. Vil du vide mere? Kontakt personalet på Marstal Apotek på telefon Gode råd mod høfeber Husk din medicin Slå græs, mens det er fugtigt af dug. Brug tørretumbler og tør dit vasketøj inden døre i sæsonen. Vask eller skyl håret fri for pollen, inden du går i seng. Luk bilens vinduer og brug gerne pollenfilter. Brug solbriller eller cykelbriller, når du cykler så undgår du pollen i øjnene. Luft ud, når pollentallene er lave. Tjek pollentallene og planlæg dagen efter dem. Hold dig så vidt muligt indenfor. Undgå pelsdyr, som kan have pollen i pelsen. Kilder: og Smagen af Ærø Besøg Honninghusets Gårdbutik og vi gi r kaffen Vi har masser af nyheder: Honning, sennep, marmelade, urtesalt, røget salt, lammekød, lammepålæg og lammegrillpølser, spegepølser af råvildt eller lam, solæg, soft drik - alt lavet af egne råvarer. Smagsprøver og snak om fødevarer lavet fra bunden. Åbent alle tors- fre- og lørdage kl samt hele påsken kl eller ring (Du kører aldrig forgæves vores vejbod er altid åben dog med begrænset vareudvalg.) Vi ses: Tværbymark 26, 5970 Ærøskøbing ÆRØ UGAVIS ØNS BLAD TLF GOD PÅSK! DUNKÆR SLAGTRFORRTNING v/ René Holm DUNKÆRGAD 16 - TLF OBS! Krydderkoteletter 2 stk. Kun Tilbuddet gælder kun lør. d. 4. april NW YORK OG WASHINGTON TMARJS med dansk rejseleder Ultimative storbyoplevelser 8 dages rundrejse inkl. fly, hotel og udflugtsprogram Afgange: 22. april 28. september Se/bestil katalog på TMARJSR OPLVLSSRJSR BADFRIR KRYDSTOGTR FRIRJSR 2015 Storbyoplevelser, kunst, kultur, shopping Fra kr ,- Pr. person v/ 2 pers. i dbl.vær. Inkluderet i prisen: Fly Kbh/Billund-New York retur fra Washington DC til Kbh/Billund. Transfer lufthavn-hotel t/r. 4 nætter på godt turistklassehotel I New York inkl. morgenmad. 3 nætter på godt turistklassehotel i Washington DC inkl. morgenmad. 1/2 dags byrundtur i New York. 1/2 dags Full Island Cruise rundt om Manhattan. AMTRAK tog New York-Washington. 1/2 dages byrundtur i Washington DC. Kuffertservice på begge hoteller. Dansk rejseleder. ODNS - FRDRIKSHAVN VINTUR TIL VALPOLICLLA BUSRJS med dansk rejseleder 8 dages busrejse Afgang: 10. oktober OPLV Fantastiske vinområder, besøg hos mange lokale vinbønder, 3 dejlige byer ved Gardasøens bred og gør gode indkøb undervejs 6.895,- Pr. person v/ 2 pers. i dbl.vær. Inkluderet i prisen: 7 overnatninger m/morgenmad, 2 x aftensmad samt 1 x festmiddag. Vinsmagninger og udflugter iflg. program. Dansk rejseleder: Flemming Hedegaard Rasmussen, Ærø. Opsamling Fyn: Svendborg og Odense. Tlf (man-fre ) Mail: Medlem af Rejsegarantfonden nr og Danmarks Rejsebureau Forening

9 MANDAG DN 30. MARTS 2015 ÆRØ UGAVIS 9 De ni Læsninger - en påsketradition Langfredag den 3. april kl holdes der gudstjeneste i Bregninge Kirke. Her fremføres traditionen tro»de ni læsninger«der alle leder hen til den store påskefest med Jesu opstandelse påskemorgen. Gudstjenesten bygges op efter samme princip som de ni læsninger til jul. Flere af vore kirker har denne tradition i december måned, hvor vigtige bibelsteder op læses af menigheden som optakt til Jesu fødsel. Langfredag vil medlemmer af menigheden læse 9 vigtige steder fra Jesu Li delseshistorie, forudsigelser om Jesu død ( Markus 10, ) og om hvedekornet, der må dø for at bære frugt (Johannes 12, ) afbrudt af musik og sang. Chik, rå og romantisk IMITZ springer ud i foråret med en kollektion, der er alt fra chik og rå til romantisk og elegant. Og med en buksekollektion, der matcher alle kvinder. Sammen med foråret er det danske fashion brand Imitz klar til at springe ud med en forrygende kollektion, som rummer lige lidt mere af det hele: n forårskollektion med fire forførende temaer og en buksekollektion med fantastiske pasformer til alle kvinder. Temaet Black er tøjet til hvilken som helst af sommerens mange fester med jakke, buks, kjole og top. t grafisk og klassisk sort/hvidt- tema. Silhuetten, stylingen og print sikrer et grafisk udtryk og indsatser med lace skaber spændende nye snit. Temaets musthave er den lille sorte kjole med blondeindsatser. Generelt er kjolerne meget feminine med ÅBNINGSTIDR SÅ R VI IGN KLAR PÅ TORVT I ÆRØSKØBING Åbent Mandag d. 30. marts - Langfredag den 3. april hver dag åbent kl Vi skal have gjort plads til nye varer, så det er nu du kan gøre et kup og spare mange penge HL TØJBUTIKKN - 50% Tøj - Tasker - Tørklæder kontraster eksempelvis blondeærmer og fast stof i body. Print i variation Blue Mood er det lidt rå jeans-inspirerede tema, hvor blå toner bliver ramt af en bleg gul spotfarve, som giver et touch af det spæde forår. Printet og coatet denim, shibori-print og metervarer med struktur præger looket. Temaet dikterer sæt med jakke og bukser eller nederdel, kjoler og en lækker lang vest i en blød konfektioneret kvalitet. Romantikken får frit løb i temaet ffortless chik med bløde feminine blomsterprint og en lys hindbærfarve. Kvaliteterne er let denim og jersey denim. Piftet op af blandt andet strik med sølvprint og mønstrede boucletjakker. I Dramatic Move møder gråtoner lyseblå. Det skabet et råt og jeansinspireret look. Her bliver tapet-print mikset med mønstre og nai ve motiver, mens perler, pailletter og nitter giver et underspillet feminint twist. Pasform der altid passer Som altid har Imitz masser af lækre bukser og jeans i kollektionen. Seks faste pasforme, udviklet efter forskellige kvinders forskellige behov, indgår i hver eneste Cykelhandleren gir dig service... Kig ind og se hans go e tilbud KILDMOS CYKLR 30 OG 45 KNALLRTR HNTR OG BRINGR! Åbningstider: Mand.-fred..... kl Lørdag kl Søndag LUKKT TANK BNZIN DØGNT RUNDT blyfri FYRINGSOLI FTR LUKKTID PÅ AUTOMAT MD Dankort - 50 kr. og 100 kr. sedler Køb din cykel hos: NØRRMARK CYKLFORRTNING PTR THYGSN Møllevejen 77 Marstal Tlf kollektion. De seks pasformer matcher alle kvindetyper - lige fra kvinden med den drengede silhuet over hende, der gerne vil have bukserne sidder stramt og til hende, der har lidt ekstra på sidebenene. n af pasformerne har pushup-effekt. Pasformene bliver til hver eneste kollektion fornyet med trendfarver, smarte detaljer og de nyeste snit men de populære pasformer er de samme sæson efter sæson. Forårskollektionen indeholder også overtøj til alle lejligheder og typer: Fra trenchcoat og vatterede jakker til fashionprægede jakker med ærmer i imiteret læder, med blomsterprint eller i melange bouclet. Som sædvanlig har Imitz også de funktionelle jakker, der er vind- og vandafvisende og har masser af lækre detaljer. Tøjet forhandles hos Chr. H. i Marstal, så kig ind i påsken og se de mange nyheder. Stean Møller ApS MARITIM SJLRSHOP OG SJLMAGRVÆRKSTD Sejlmagervej 2 Marstal Tlf / Kæmpe Åbnings-udsalg ONSDAG D. 1. APRIL åbner vi til den nye sæson Udvalgt tøj fra: HLLY HANSN KY WST LONG ISLAND SPAR: 30% 50% 70% FORHANDLR NU OGSÅ: Autocentral/ IBT Dækservice Vindeballe Ærø Ærøs Dækcenter Kvalitetsmærker - til laveste pris! TID TIL SOMMRDÆK OG SMART FÆLG PS: Også alt til motorcyklen. Forhandler af MC Nøglen + alle slags MC/Scooter dæk Kig ind på Autocentral/ IBT Vindeballevej Ærøskøbing Tlf Husk! Vi har alt til klargørelsen af din båd... HMPL bundmaling i alle farver nu også INTRNATIONAL produkter Åbent hele påsken! kl ÅBNINGSTIDR FTR PÅSK Mandag-fredag... kl Lørdag... kl Søndag... LUKKT ALT TIL LYSTBÅDN Beslag, tovværk. Tryk af wire. Daglig reparation og fremstilling af sejl og kalecher. (Kan hentes og bringes) Specialopgaver. Syning og svejsning af presenninger. Salg af: Sko, støvler, sejlertøj, maritimt tøj: - Key West - Helly Hansen - Gill - Pelle P Salg af Kosangas. og meget mere. Husk: Vort sejlmageri har åbent hele året!

Pollenkalender. De vigtigste allergifremkaldende pollen i Danmark. Birk. El Elm. Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September

Pollenkalender. De vigtigste allergifremkaldende pollen i Danmark. Birk. El Elm. Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Høfeber HØFEBER Høfeber er en form for allergi, der opstår, hvis du er blevet overfølsom over for for eksempel pelsdyr, træpollen, græspollen, skimmelsvampesporer eller husstøvmider. Op mod en million

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

NY PRIS. Mæglerfirma ASGER LARSEN WWW.MAEGLEREN.DK MAIL@MAEGLEREN.DK. plads til familien og hobby! VILLA. købes med mere jord!

NY PRIS. Mæglerfirma ASGER LARSEN WWW.MAEGLEREN.DK MAIL@MAEGLEREN.DK. plads til familien og hobby! VILLA. købes med mere jord! 13. adge T H 23. /6a :03 rt 0 s NY PRIS God plads til familien og hobby! MORUMVEJ 17 VOGNSIL 79,, 490.000 25.000 2.420/1.916 1.118 292/92 m2 754 m2 12 /2 G 1.250.000 65.000 6.071/4.815 2.173 252/6 m2 24.000

Læs mere

Allergi i øjne og næse? hele året! Læs mere om allergi og behandling af symptomer i øjne og næse

Allergi i øjne og næse? hele året! Læs mere om allergi og behandling af symptomer i øjne og næse Allergi i øjne og næse? hele året! Læs mere om allergi og behandling af symptomer i øjne og næse Hvad er allergi i øjne og næse? Ved allergi i øjne og næse sker der en allergisk reaktion i øjets og næsens

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.: 287 2 3 Murermester Michael Sahner Hansen ApS Præstemarken

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 Lejr for børn med diagnoser og deres familier NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge OPLEV Dejlige fællesrum Familieværelser

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0298 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER HS (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Spar Tours ApS Lauritzen Rejser v/niels Lauritzen

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Stor butik med bil- & bådudstyr

Stor butik med bil- & bådudstyr Vi udfører: Service og reparation af påhængs- og indenbordsmotorer i motor- og sejlbåde. Reparationer af drev. Udskiftning af motorer. Reparation af elektriske installationer og instrumenter. Vinterklargøring

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB BYGNINGERNE Charmerende stor gammel Købmandsgård i Strib, med stort renoveret træ-udhus med virkelig mange anvendelsesmuligheder. Samt muret

Læs mere

PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI

PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI 99,- EUR 76,- EUR 275,- EUR 1 x velkomst drink 1 x 3-retters middag (Menu) i hotellets restaurant (eller i en nærliggende) 1 x billet til byrundtur eller bådtur

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

Hvordan vi får flere med færgerne

Hvordan vi får flere med færgerne Initiativgruppen Hvordan vi får flere med færgerne En samling idéer til en bedre udnyttelse af de ærøske færgers kapacitet Indledning Initiativgruppen har hos medlemmerne på Facebook-gruppen Ærø til motorvejen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Uge 47 Uddannelse og jobuge. Fra Idé til produkt 2. klasse. Eksempler fra Frederiksberg virksomheder

Uge 47 Uddannelse og jobuge. Fra Idé til produkt 2. klasse. Eksempler fra Frederiksberg virksomheder Uge 47 Uddannelse og jobuge Fra Idé til produkt 2. klasse Eksempler fra Frederiksberg virksomheder Den gode stol Hvem er jeg og hvad er jeg god til? Du er god til mange ting Hvis man spørger folk, hvad

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Byloppemarked i Troense

Byloppemarked i Troense Byloppemarked i Troense Lørdag og søndag 4.og 5.juni Kl. 10.00-16.00 Den hyggelige nye tradtion med at holde loppemarked i hele Troense by den første weekend i juni er i år den 4. og 5. juni. Sidste år

Læs mere

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 2 3 4 5 Medlem af: Palle Jensen Entreprenør / Aut.

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig.

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig. Casa Benito Marbella Casa Benito er min dejlige lejlighed jeg købte sidst i de glade 90 ere. Både som investering og for at have et sted udenfor lille Monda. Jeg bor fast hjemme i Monda og er normalt i

Læs mere

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010 DFDS FRITID Lodtrækning af fritidsboliger 2010 Lejlighed i Berlin 5 fritidshuse i Danmark Italien: Toscana Sydfrankrig: Nice & Sainte Maxime Skagen i august Lodtrækning finder sted tirsdag 2. februar 2010

Læs mere

Hovedvejen 19, Avernakø By

Hovedvejen 19, Avernakø By Navn Laura Johanne Storm Adresse Hovedvejen 19, Avernakø By 5600 Faaborg E-mail laurajstorm@gmail.com Repræsenterer du et udvalg, forening, råd eller nej bestyrelse? Hvilket fagområde vil du indgive hørinssvar

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Kina i dag. Kina i dag

Kina i dag. Kina i dag Kina i dag Kina i dag I Kina bor der cirka 1,3 milliard indbyggere. 300 millioner af dem er lige så rige eller meget rigere end folk i Danmark. 1 milliard kinesere er fattige. Der er stor forskel på, hvordan

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Introduktion: Hej og velkommen til mit fokusgruppeinterview. Fokusgruppeinterviewet handler om, hvilket kendskab respondenterne, altså jer har til tøjkæden Primark.

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

NR. 4 - NOVEMBER 2013-27. ÅRGANG

NR. 4 - NOVEMBER 2013-27. ÅRGANG Udkommer til pensionister og førtidspensionister under Kolind, Ryomgård og Nimtofte postdistrikter NR. 4 - NOVEMBER 2013-27. ÅRGANG Hans Kjær Bach & Søn ApS Murer - Tømrer - Kloakmester Tlf. 86 39

Læs mere

uge 26 1. uge af sommerferien

uge 26 1. uge af sommerferien uge 26 1. uge af sommerferien Sommerferieaktiviteter for børn & unge 2010 1 Ud i naturen... Børnedyrskue Vis dit kæledyr frem. Børn kommer med deres kæledyr, vi laver et bål og varmer nogle pølser og brød,

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Kulturkonference 2013

Kulturkonference 2013 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Thisted inviterer til Kulturkonference 2013 Fredag den 20. søndag den 22.

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Oktoberfesten er traditionen tro blevet afholdt hvert år siden 1810. I de store festtelte serveres der store kolde pilsnere og grillkylling, og

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 12 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Hovedstadens eksklusive åndehul At bo på Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og historisk set har det hovedsagligt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Er det allergi? Information om allergi og priktest

Er det allergi? Information om allergi og priktest Er det allergi? Information om allergi og priktest Bi-og hvepseallergi Bier og hvepse reagerer på uventede bevægelser, og de bliver aggressive, når deres bo angribes. De er mere aggressive, når vejret

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,-

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,- Lørdag d. 18. oktober 2014 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevinster for over 20.000,- Program for Iøbsdagen: Fra kl. 10.00 Kl. 12.30 Kl. 12.30 Kl. 13.15 Kl. 13.15 Afhentning

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere