SKOVGYDEN 7 DK-5466 ASPERUP

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVGYDEN 7 DK-5466 ASPERUP"

Transkript

1 2016 SKOVGYDEN 7 DK-5466 ASPERUP INFO@FABELTE.DK

2 Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige verden? Nok er den ikke som i eventyrene, hvor de gode altid vinder, og det halve kongerige venter lige om hjørnet. Til gengæld er den din egen. Din helt egen fabelagtige verden, hvor du bestemmer. Hver dag. Det ved vi hos Fabel Te. Derfor har vi skabt en serie, der lægger op til at vælge. Hver dåse gemmer to varianter, der er nøje udvalgt, så de komplimenterer hinanden til perfektion. Er humøret til en stille stund under tæppet? Eller til hygge med dem, du elsker? Fabel Te er til alle livets stunder. Store og små. Hos Fabel Te bruger vi kun de bedste råvarer, der er særligt udvalgt til vores te-blandinger. Derfor er Fabel Te med sine farvestrålende frugtstykker og nænsomt tørrede blomster ikke kun velsmagende og aromatisk, men i høj grad også en fryd for øjet. Forkæl dig selv. Eller giv en dejlig stund videre. Alle har brug for at føle sig lidt fabelagtige.

3

4 Kr. 50,00 ex. moms Kr. 50,00 ex. moms Grøn te Blåbær Hvis du er til den rene smag af syrligsøde bær og noter af eksklusive rosenblade, så er dette teen for dig. Med sin friske frugtighed indbyder den til lune aftener på terrassen... Eller lange vinterdage, hvor minder om en dejlig sommer skal genopfriskes. Grøn te Trope Så er der dømt going loco in Acapulco. Med en tydelig smag af kokos og ananas er her en grøn te, hvor man allerede fra første vidunderlige duft drømmer sig ud i verden iført bastskørt og farve-strålende stråhat. Lad fantasien leve. Og tag så en kop til. Sort te Figen og kokos Forbered dig på en smagsmæssig overraskelse. Sød figen. Frisk kokos. Syrlig mango. Her er teen til dem, der tør gøre det anderledes. Det er måske første men med garanti ikke sidste gang, du serverer denne Fabel Te-variant. Sort te Tranebær og fersken Kender du det: Man er stået lidt for sent op og er ræset af sted for at nå dagens opgaver. Uanset ens tempo så føles det som om, man konstant er fem minutter bagud. Und dig selv en kop af denne blanding og nyd, hvordan tankerne samles. Så kan man lige lidt igen.

5 Kr. 50,00 ex. moms Kr. 55,00 ex. moms Sort te Granatæble og pære Man siger, at rød er kærlighedens farve. Det er måske netop derfor, farven er valgt til denne te, der gemmer et spændende miks. Granatæble er en af vor tids største superfoods. Vi har valgt at mikse frugtens blomster med sød papaya og frisk pære. En fryd for sanserne. Grøn te Gul passionsfrugt og ingefær Vær forberedt på en overraskelse. Umiddelbart virker teen mild og sød med sine noter af aromatiske krydderier og sød passionsfrugt. Men pludselig fornemmer man det - et strejf af peber. En pirrende te, der indbyder til at nydes sammen. Øko. Urtete Morgen te Slå øjene op. Træk vejret helt med i maven. Tænk positive tanker og start dagen med en kop Morgen te. Den forfinede sammensætning af bl.a. æble, lemongræs, nana mint, ingefær, Ming Mee, lakridsrod og rosemary blade sætter stemningen... Uhmm og godmorgen. Øko. Urte Aften te Luk øjene. Opsummer hvad dagen har budt på. Lad kroppen falde til ro mens du nyder en lækker kop Aften te. Denne harmoniske blanding af økologiske urter sætter stemningen mod hyggelige stunder i gode venners lag eller i eget selskab... måske med en god bog. Godaften. Øko. Grøn te Hyldeblomst og hindbær Ah... Det er smagen af den danske sommer. Solmodne og nænsomt håndplukkede hindbær i harmoni med hyldeblomster, der har vajet langsomt i vinden. Nyd denne økologiske te med ansigtet vendt mod solen. Eller hav den som et dejligt minde om det, der engang var. Kr. 50,00 ex. moms Øko. Rooibush te Lemon og ingefær Rooibush, der har sin oprindelse i Sydafrika, er kendt for sin intense og smukke røde farve. Hos Fabel Te har vi valgt at lave en frisk blanding, der er et sandt bombardement af smagsoplevelser. Æblestykker, lemongræs og ingefær er blandt ingredienserne, der dominerer i teen, der snart bliver din yndling.

6

7 Kr. 50,00 ex. moms Kr. 50,00 ex. moms Honeybush Jordbær og lakrids Lad Honeybush teen vække dine sanser og få det til at summe af velvære helt ud i fingerspidserne. Læn dig tilbage og lad dine tanker for en stund svæve som en sorgfri lille bi på Fabel teens honningsøde vinde. Følg dine instinkter og nyd de støvede toner af lakridsrod toppet med en sommerparfumeret jordbærmark, og vend så straks tilbage og fortsæt dagen med fornyet energi og en dejlig fornemmelse i krop og sjæl. Grøn te Jordbær og ananas Grøn te er godt, men grøn te med jordbær og ananas er bedre. Smagen af eksotisk ferie og dansk sommer i skøn forening får dig næsten til at overveje, at droppe charterferien i år og tage på tur i det danske sommerland i stedet. Gøre stop ved en landevejsbod og købe friskplukkede jordbær. Finde en smuk plet i naturen og nyde dem med tyk fløde og en kop dampende, grøn Fabel te med jordbær og ananas. Grøn te Kirsebær og orange Nyd livet og forkæl dig selv og din nærmeste med en kande grøn Fabel te, perfekt krydret med rosenblade, orange og tørrede kirsebær. Smukke smage der leder tankerne mod en aften i stearinlysets skær med eksotiske frugter, marcipan og citrusagtige bobler i glasset. Nogle ville måske ligefrem kalde denne te for en romantisk en af slagsen. Men døm selv. Og husk, at det hverken behøver at være weekend eller ferie for at skrue op for følelserne og give livet lidt romantik. Rooibush te Æble & hyldeblomst Den bløde rooibush i denne Fabel te danner, med et strejf af hyldeblomst, en blød og fyldig baggrund for de naturlige sensommeraromaer af modne æble og varme hyldebær. En te der vækker sjælen til live og giver ny energi til både tanker og krop. Nyd den alene eller byd den til gæster i selskab med en friskbagt æbletærte og alt vil gå op i en højere enhed.

8 Kr. 50,00 ex. moms Kr. 50,00 ex. moms Masala chai Æblestykker Lukker du øjnene og sipper til en kop opløftende og livgivende Fabel masala chai, er det næsten som at være der selv. En eksplosion af varme krydderier favner dine smagsløg og bærer dem frem på en farverig palet af æblesødme og fyrig kanel. Overdådigt akkompagneret af kardemommeduft og anistoner nok til at drømme sig til Indiens varme, og fornemme stemningen fra en følelsesmættet Bollywood storfilm i krogen af dit indre øje. Sort te Chili & chokolade Gør dine smagsløg en tjeneste og smag på en Fabel te, der varmer på mere end én måde. De bløde chokolade og vaniljetoner i den sorte te bakkes op af en snigende følelse af varme fra parfumeret rosenpeber og fyrig chili. Den er ikke stærk den giver bare din krop den der kildrende fornemmelse af, at der lige er sket noget godt i dit liv. Grøn te Kaktus Zen hjælper dig med at optimerer din mentale og fysiske formåen. Du lærer dig selv bedre at kende og du bliver bedre til at udnytte dine talenter. Personlig udvikling kræver nogle gange blod, sved og tårer, men det bliver helt klart nemmere med en kop frisk og energisk Fabel te ved din side. Specielt denne fabelagtige Puouchon / Muira Puama te der med en ren og jomfruelig smag uden garvesyre er en te i zenistisk balance med sig selv. Grøn te Valnød Riv stikket ud en kops tid og sæt dig godt tilrette i din yndlingsstol, mens du lukker øjnene og lader tankerne flyve. Nyd en afrundet og sødmefyldt te med karamelliserede toner af valnød, hasselnød og mandler der får selv den mest energiske klatremus, til at droppe jagten på den perfekte nøddebusk og tage en kop grøn Fabel te med valnød i stedet.

9 Kr. 32,50 ex. moms Kr. 32,50 ex. moms Hvid te + grøn te Tranebær og Appelsin Den naturlige sødme fra de tørrede bær og frugter i denne Fabel te med toner af citrus og sarte rosenblade spiller flot op til de grønne og syrefattige teblade. Den lægger bunden i en smagfuld og sommerduftende potpourri, der næsten giver en lyst til at danse rundt på en blomstereng som en flok økologiske køer, der kommer på græs efter en lang vinter i stalden. Sort te Toffee Husker du smagen af bløde flødekarameller, der langsomt smelter ud i munden og giver en sødme og en karamelliseret smag der er helt unik? Tænk så på en kop dampende, livgivende te, en blød stol og en herlig historie fyldt med gode moraler og du har smagen af denne sorte Fabel te med toffee på lystavlen.

10

11

12 Kr. 50,00 ex. moms Sort jule te Appelsin & kanel Appelsin og kanel er klassiske ingredienser i julebagværk og julehygge. Denne blanding af sort te, orangeskaller, kandiserede kokosflager, mandel, rosenblade og naturligvis kanel siger det hele... Klassisk julehygge med et præg af luksus og selvforkælelse. Glædelig jul! Grøn jule te Kokos & mandel Så blev det endelig jul, og vi kan igen tillade os at hygge lidt ekstra omkring os selv, vores familie og gode venner. Denne simple sammensætning af grøn te, mandel og kokos er indbegrebet af juleforkælelse og kan nydes med eller uden julens godter... uhm!

13 Smuk æske for øjet. Lækker te i pose. Hos Fabel Te har vi udviklet en smuk serie af gaveæsker med lækker løs-te i pose. Gaveæsken er perfekt til gavekurven eller som en lille gave til venner og familie. Te-poserne er i æsken er flowpakket, hvilket betyder, at teen har plads til at udvide sig under tebrygningen... uhhm, se det er kvalitet og god smag.

14 Honeybush Jordbær & Lakrids 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms Julete Æble & kanel 12 teposer. Kr. 25,00 ex. moms Chai Vanilla 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms

15 Sort te Rabarber & cream 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms Hvid te Ribs & Jordbær 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms Rooibush te Hindbær & Solbær 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms Urte te Citron 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms Økologisk urte te Æble & brændnælde 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms Grøn te Wild mango 12 teposer. Kr. 22,50 ex. moms

16 PRISLISTE LØS TE & FABEL TE PRODUKTER PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. FRUGT Ananas stykker Ananas Citron stykker Citron Hyben skaller Hyben Orange skaller Orange Æble stykker Æble Hibiscus Sudan Hibiscus ØKOLOGISKE TEER Økologisk Coolmint Citrus/lakrids Økologisk fennikel Fennikel Økologisk hibiscus skåret Hibiscus Økologisk lemongrass Lemongrass Økologisk Kamille Kamille Økologisk anis Anis Økologisk peppermint Peppermint Økologisk lakridsrod Lakrids Økologisk Frugt te Smag af friske bær Økologisk ren rooibush Rooibush Økologisk rooibush vintertid Kanel og appelsin Økologisk rooibush lemon og ingefær Lemon og ingefær Økologisk rooibush appelsin Appelsin Økologisk rooibush vanille Vanille Økologisk rooibush citron Citron Økologisk grøn rooibush Grøn rooibush Økologisk Urte te African Beauty Appelsin og æble Økologisk Urte te Beautiful Day Appelsin Økologisk Urte te Family Tea Vanille og lemongrass Økologisk Urte te Harmony Island Jordbær og ingefær Økologisk Urte te Morning Porm Grape Økologisk Aften urte te Blod appelsin

17 PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. Økologisk morgen urte te Lime Økologisk urte te Dream Body Frisk/citrus Økologisk Darjeeling Singto First flush Økologisk Darjeeling Singell First flush Økologisk Darjeeling Risheehat First flush Økologisk Darjeeling grøn te Blød og sød i smagen Økologisk Assam Bherjan TGFOP Assam Leaf Økologisk Assam Kondoli GFBOP Assam Broken Økologisk Ceylon Idulgashena Ceylon UVA OP Økologisk Ceylon Needwood Ceylon UVA FP Økologisk Ceylon Korakundah Ceylon FOP Økologisk Pu Erh China Rød kop med stærk smag Økologisk King of Pu Erh Pu Erh af høj kvalitet Økologisk White Downy En fremragende Oolong te Økologisk Satsuma En Japansk Sencha Økologisk Gyokuro Izumi En kop for kendere Økologisk Tamaryokucha En fremragende ren grøn te Økologisk Fog Tea Grønt blad med sød smag Økologisk Yun Wu Cha Giver en blomsteragtig smag Økologisk Gunpowder En velkendt grøn te i bio Økologisk Kinesisk Sencha En elegant te med stor smag Økologisk Chun Mee Lettere røget smag Økologisk Lung Ching Langt presset blad Økologisk grøn te jasmin Jasmin Økologisk Dragonwell Kun i begrænset kvantitet Økologisk Pai Mu Tan En velkendt hvid te i bio Økologisk sort te morgen te Blanding af Ceylon og Darjeeling te Økologisk English Blend Blanding af Ceylon og Assam te Økologisk Frisisk blanding Leaf Økologisk Frisisk blanding Broken Økologisk Earl Grey Sort te Ceylon med naturlig aroma Økologisk sort te appelsin Appelsin Økologisk sort te vanille Vanille Økologisk grøn te Flowers of Provence Kamille og citron Økologisk grøn te Earl Grey Earl Grey Økologisk grøn te Dragon of Fortune Hindbær og hyldeblomst Økologisk grøn te Vitality Passionsfrugt og ingefær Økologisk grøn citron Citron Økologisk grøn te appelsin Appelsin Økologisk grøn te vanille Vanille GRØN TE Bancha Bancha Sencha Sencha Genmaicha Genmaicha Kukicha Kukicha Gabalong Flot blad som ligner en nål Gyokuro Kåret som den bedste rene grønne te Grøn Miazy Shikoku Osmantus Sweet Osmantus Yin Xiang Matcha Indeholder 3 % matcha Grøn Genmaicha Matcha Genmaicha med matcha Grøn Yunnan Yunnan GRØN BLANDING Grøn ananas Ananas Grøn te æble og hindbær Æble og hindbær Grøn te Ali Baba Hindbær og mango smag Grøn te Chinese Lover`s Dream Kaktus og figen Grøn te Dream of Nairobi Moringa- jordbær og honning smag

18 PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. Grøn te earl grey Earl Grey Grøn te jordbær og cream Jordbær og cream Grøn te Storm P te Jordbær og abrikos Grøn te Instant Karma Bær smag Grøn te Ginseng Abrikos og ginseng Grøn te Sweet temptation God til blandinger Grøn te abrikos Abrikos Grøn te ingefær og citron Ingefær og citron Grøn te Japans grønne skatte Jordbær og ribs Grøn te Kejserens hemmelighed Passionsfrugt og ananas Grøn te kaktus Kaktus og figen Grøn Kærligheds te Passionsrfrugt og mango Grøn karamel te Karamel Grøn trope Tropisk frugt smag Grøn Chai Te Chai Grøn te Magic Mango Mango passion Grøn te mandarin og kokos Mandarin og kokos Grøn te muskatnød og appelsin Muskatnød og appelsin Grøn te passionsfrugt Passionsfrugt Grøn te Pina Colada Ananas og kokos Grøn te Rose of Orient Mango og rose Grøn te Rose Whisper Jordbær og rose Grøn te Regnskovens Hemmelighed Mango og abrikos Grøn te Solens Rige Pære og ananas Grøn vanille Vanille Grøn blodappelsin Blodappelsin Grøn lemon Citron Grøn te blåbær Blåbær Grøn Evigt Liv Evigt Liv Grøn Frisk Fantasi Fantasi Grøn fersken Fersken Grøn Gojibær Gojibær Grøn granatæble Granatæble Heart of Africa Heart of Africa Grøn chili choko/inka Inka Grøn jasmin Jasmin Sakuras smile Kirsebær Grøn kvæde Kvæde (2,5 kg) Grøn lakrids Lakrids (2,5 kg) Grøn mango Mango Grøn Mynthe Mynte Te Grøn rabarber Rabarber Grøn rab/jordbær Rabarber & Jordbær Grøn Shaolin Shaolin Grøn solopgang Solopgang Grøn tranebær Tranebær Grøn valnød Valnød Grøn te med ananas og matcha En lækker nyhed Grøn te med rose og matcha Rosenblade, grøn te og matcha Grøn te kiwi og æble Kiwi og æble Grøn te Tranebær Tranebær GRØN SPECIAL TE Jasmin Ancient Cherise Chrysantemun Grøn jasmin ball Jasmin Blomst Grøn jasmin perler Jasmin Perler Grøn Jin Yuan Bao Grøn Ball Mu Dan 50 stk GUL TE Yellow Tea China Yinzhen Yizhen

19 PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. HVID/GRØN TE Lime Deluxe Lime Cream orange Appelsin og cream Dragefrugt Dragefrugt Passion Passionsfrugt Sommer te Ananas og jordbær HVID TE Silvery Pearls Shining Pearls Silvery Needle Silver Needle Hvid Yunnan Yunnan Pai Mu Tan Pai Mu Tan HVID BLANDING Buddhas Secret Fersken og jasmin Queen of Saba Jordbær og appelsin Friends forever Ribs og jordbær Scented Treasure Guava Garden of heavenly Frisk Pomegranete ginger Ingefær & Granatæble Tibitan secret Jasmin Hvid te jordbær og kiwi Jordbær og kiwi Hvid te kanel Kanel 2620/ White Cherry Kirsebær Silver Moon Silver Moon White Pearl Abrikos og jasmin Hvid te yoghurt og citron Yoghurt Hvid te hindbær og ingefær Hindbær og ingefær Hvid te Mormor`s sommerhave Pære og hindbær Hvid te Paradis Ananas og peber Hvid te med rabarber og vanille Rabarber og vanille Hvid te med lemon og ingefær Citron og ingefær Hvid te Bengalske tiger Creamet citrus Mormor`s sommerhave Bær Hvid te med Aronia Aronia OOLONG TE Fine Oolong Fine Oolong Top Fancy Formosa Top Fancy Formosa Jade Oolong Formosa Jade Oolong Oolong Formosa Choice Oolong Formosa Choice OOLONG BLANDING Oolong Berrie Bærsymfoni Gori bær Gojibær Oolong tropisk fantasi Mango og passion Milky Oolong Milky Oolong Oolong Cream Caramel Karamel og cremet ROOIBUSH TE Honeybush Rød Honeybush Rooibush Natural Rooibush Natural Rooibush blanding Rooibush After Seven Chokolade og mint Rooibush Berry Skovens bær Rooibush Cappuccino Cream Cappuccino og cream Rooibush Afrikas Skønhed æble og brændnælde Rooibush Earl Grey Earl grey Rooibush jordbær og cream Jordbær og cream Rooibush Five Spices Kardemomme og kanel Rooibush blodorange blod appelsin og æble

20 PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. Rooibush blåbær Blåbær Rooibush hyldeblomst Hyldeblomst og æble Rooibush karamel Karamel Rooibush karamel og æble Karamel og æble Rooibush Cape Town Citron og peber Rooibush passionsfrugt Passionsfrugt Rooibush kærlighedste tranebær og hindbær Rooibush Moon and Stars Cream Rooibush kvæde Kvæde Rooibush appelsin Appelsin Rooibush påske te Kokos og vanille Rooibush Nilens perler Solbær og hindbær Rooibush Pina Colada Kokos og ananas Rooibush Samba Night Dragefrugt Rooibush havtorn Havtorn Rooibush tropical sunrise Ananas og grape Rooibush Chai Krydret Rooibush Mexican Winter Chili og Guava Rooibush vanille Vanille Grøn rooibush ananas og ingefær Ananas og ingefær Grøn rooibush bush fire Tranebær og peber Grøn rooibush Fragance of the orient Krydret Grøn rooibush pære og ingefær Pære og ingefær Grøn rooibush fersken og vanille Fersken og vanille Grøn rooibush sunny times Abrikos og goji bær Grøn rooibush ørkenens blomst Fersken og mango Honeybush med jordbær og lakrids Jordbær og lakrids Honeybush Chai of Madagascar Vanille og appelsin Honeybush Cypress Hill Grape og ingefær Honeybush Hygge hos Maren Jordbær og kiwi Honeybush heksens blanding Bær Honeybush mango og papaya Mango og papaya RENE SORTE TEER Tanzania Njombe Darjeeling Gielle First flush FTGFOP Darjeeling Royal Garden First flush FTGFOP Darjeeling Jungpana First flush SFTGFOP Darjeeling Tukdah Second flush FTGFOP Darjeeling Margaret`S Hope Second flush FTGFOP Darjeeling Castleton Second flush FTGFOP Darjeeling grøn te North Tukvar Grøn Darjeeling KGFOP Assam Orangajuli Assam Leaf STGFOP Assam Koomsong Assam Leaf TGFOP Assam Doomur Dullung Assam Leaf TGFOP Assam Dirial Assam FTGFOP Assam Hunwal Assam TGFOP Assam Hatimara Assam CTC BOP broken Assam Nudwa Assam GBOP broken Assam Borengajuli Assam GFBOB broken Assam Khongea En behagelig Assam grøn te Ceylon Orange Pekoe En te for Ceylon kendere Ceylon Pettiagalla Ceylon OP leaf Ceylon Koppakanda Ceylon Silver Kandy FBOPF SP Ceylon UVA Highlands Ceylon UVA Pekoe Ceylon Nuwara Eiya Ceylon OP Rose Tea Kinesisk forårs te Keemun OP China OP Lapsang Souchong En røget te Golden Yunnan China FOP Golden Dragon Håndrullet te fra det sydlige Kina

21 PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. Pu Erh Tuocha Tørret. Dampet og presset til reder Kenya Tinderet Kenya FOP Bavarian Snack Tea Stærk blanding af Ceylon og Assam te English blend Broken English blend Leaf Oriental breakfast Blanding af Keemun og Assam Golden and Malty Udvalgte Assam teer Russian Blend Keemun, Darjeeling og Assam SORT BLANDING Party of the Jungle Sort/grøn mango/passion Coppa Brasil Sort/grøn goji bær og kokos Magic tea of Druids Sort/grøn jordbær og vanille Sommernats drøm Sort/grøn jordbær og mango Oriental Dreams Sort/grøn mango og maracuja Earl grey Darjeeling Earl grey Earl grey cream Earl grey Earl grey classic Earl grey med jasmin Earl grey Røde baron Keemun med bergamote Earl grey uden garvesyre Earl grey Earl grey special Earl grey Earl grey lemon Earl grey med citron Solnedgang over Skagen Frisk Cream Dream Whiskey og chokolade Sort te karamel Karamel Sort te Franske drømme Jordbær og abrikos Sort te samba Ananas og citron Sort te blåbær Bllåbær Sort te citron Citron Sort te passionsfrugt Passionsfrugt Sort te Kylle Rylle Fersken og chokolade Chococino Chokolade Trolde te Tropiske frugter Venedig`s rose Fersken og rose Sort te kirsebær Kirsebær Vilde bær Bær Sort Bailey Cream Baileys Cream (5 kg) Sort blodappelsin Blodappelsin Sort te solbær Solbær Sort Chai Chai Sort chili chokolade Chili & Choko Pu Erh citron og vanille Citron Pu Erh Sort cream Cream Gojibær Gojibær Granatæble og pære Granatæble & Pære Sort te hindbær Hindbær (2,5kg) Sort ingefær Ingefær Sort Jordbær Cream Jordbær Cream Sort te figen kokos Kokos Te Sort kvæde Kvæde (2,5 kg) Sort lakrids Lakrids Sort Mandel Mandel Sort mango Mango Sort Mozart Frisk Sort orange Orange Pina Colada Pina Colada Queens blend Earl grey, Ceylon og gunpowder Sort rababer Rabarber Breather/skipper Skipper Te Skovbær Skovbær Abrikos champagne Sparkling Tea

22 PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. Tranebær fersken Tranebær og fersken Tempeltræs te Tempeltræ Te Sort toffee Toffee Sort te tranebær Tranebær (2,5 kg) Sort valnød Valnød Sort te brombær Brombær sort vanille Vanilje Sort te vanille og cream Vanille og cream URTE TE Anised Whole Anis Brændnælde Brændenælde Chili Chili Lemongrass Citrongræs Hibiscus Hibiscus Ingefær Ingefær Kamille Kamille Lakridsrod Lakridsrod Matè Maté Nana mynte Nana Mynte (0,5 kg) Salvie Salvie Peppermynte blade Peppermynte blade URTE BLANDING Urte amme Amme Te Cool Mint Lakrids og citrus Detox Natural Citrus Sjælevarmer Ananas og ingefær Havtorn Havtorn Inkas skatte Papaya og ananas Afslapnings te Citrus Chai Sansibar Vanille og kardemomme Chai of Goa krydret og chokolade Herbs for women Appelsin Livshjulet Urter Hals lindring Urter Herbs for men Ginseng og ingefær Skønheds te Urter Hyldeblomst og ingefær Hyldeblomst og ingefær Raspberry Mint Urter Sov Godt Urter JULETE - FRUGT BLANDING Frugt Gingerbred House Snebolde JULE TE - GRØN BLANDING Grøn Ristet mandel jul Ristet mandel Grøn Julete jul Kanel og mandel Grøn Nisse te Kokos og mandel Grøn Ristet æble jul Ristet æble Grøn vinter Appelsin og kanel Grøn Chai Krydret JULE TE - HVID BLANDING Hvid jul Krydret JULE TE - ROOIBOS BLANDING RB Snowlicious Natural Kanel og kokos Mexican Winter Guava og chili Rooibush Crunchy Apple Ristet æble Rooibush Chai Thai Krydret

23 PRISLISTE, pr. kg TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. Rooibush Winterpunch Kokos og ingefær Sweet Christmas Æble og kanel Sort Blanding Specialkøbmandens julete Klassisk Jule Te Sort Hvid jul Snemanden Sort te chai Krydret Sort te valnød Valnød Mormor`s æbletærte æble og mandel Snemand ristet mandel Snefnug Mandel og kokos Julebag mandel og vanille Klassisk jule te Kanel og mandel MATCHA Økologisk Matcha Dåse med 30 g Økologisk Matcha Premium Dåse med 30 g CHAI INSTANT (KUN HELE KASSER) Rød Chai Grøn Grøn Chai Gul Chai Vanilla FABEL TE PRODUKTER TE VARIANT SMAGSVARIANT VARENR. DKK. FABEL DÅSER (KUN HELE KASSER) Fabel blå Fabel lyserød Fabel grøn Fabel lyseblå Fabel vinrød Fabel lilla Fabel nougat Fabel gul Fabel dust rose Fabel cow, black ,50 Fabel cow, brown ,50 FABEL TEBREVE (KUN HELE KASSER) Rooibush solbær ,50 Grøn mango ,50 Hvid te med ribs ,50 Økologisk urte te med brændnælde ,50 Sort te med rabarber og cream ,50 Jule te ,00 Urte te med citron ,50 Honeybush med jordbær og lakrids ,50 Chai Vanilla ,50 ALLE PRISER ER EX. MOMS FRAGT - OG BETALINGSBETINGELSER: Alle ordre over DKK 2500,00 ex. moms sendes fragtfrit. Ordre under DKK 2500,00 pålægges et fragtgebyr på DKK 79,00. Betalingsbetingelser: 30 dage netto. Der tages forbehold for trykfejl i kataloget

24 Skovgyden 7 DK-5466 Asperup info@fabelte.dk

Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder.

Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. 2014 I 2015 Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige verden? Nok er den ikke

Læs mere

2015 I 2016 SKOVGYDEN 7 DK-5466 ASPERUP +45 24 24 22 65 INFO@FABELTE.DK WWW.FABELTE.DK. Fabel te_brochure_2015-2016.indd 1 12/08/15 12.

2015 I 2016 SKOVGYDEN 7 DK-5466 ASPERUP +45 24 24 22 65 INFO@FABELTE.DK WWW.FABELTE.DK. Fabel te_brochure_2015-2016.indd 1 12/08/15 12. 2015 I 2016 SKOVGYDEN 7 DK-5466 ASPERUP +45 24 24 22 65 INFO@FABELTE.DK WWW.FABELTE.DK Fabel te_brochure_2015-2016.indd 1 12/08/15 12.53 Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser.

Læs mere

ET UNIVERS - TO VARIANTER

ET UNIVERS - TO VARIANTER ET UNIVERS - TO VARIANTER FABEL TE Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige

Læs mere

OM THEEN s. 5 SORT THE s. 6 SORT THE M. AROMA s. 7 GRØN THE s. 8 HVID THE s. 8 URTETHE s. 9 ØKOLOGISK THE s. 9 ROOIBUSH THE s. 9

OM THEEN s. 5 SORT THE s. 6 SORT THE M. AROMA s. 7 GRØN THE s. 8 HVID THE s. 8 URTETHE s. 9 ØKOLOGISK THE s. 9 ROOIBUSH THE s. 9 THE 2013 Hvis du er kold - vil theen varme dig. Hvis du er for varm - vil den afkøle dig Hvis du er nedtrykt - vil den opmuntre dig. Hvis du er ophidset - vil den berolige dig. W.E. Gladstone I denne folder

Læs mere

The beskrivelser oktober 2013

The beskrivelser oktober 2013 The beskrivelser oktober 2013 Sort the Sort te kommer af bladene på thebusken. Bladene gennemgår, efter plukning, fem proceser: Umiddelbart efter plukning lægges thebladene til tørring i 8-12 timer. Dernæst

Læs mere

The beskrivelser februar 2016

The beskrivelser februar 2016 The beskrivelser februar 2016 Sort the Sort the kommer af bladene på thebusken. Bladene gennemgår, efter plukning, fem processer: Umiddelbart efter plukning lægges thebladene til tørring i 8-12 timer.

Læs mere

Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination.

Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination. Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination. www.nute.nu 1 Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination. NUTE er et nytænkende skandinavisk te brand. NUTE stræber efter at

Læs mere

The beskrivelser februar 2017

The beskrivelser februar 2017 The beskrivelser februar 2017 Sort the Sort the kommer af bladene på thebusken. Bladene gennemgår, efter plukning, fem processer: Umiddelbart efter plukning lægges thebladene til tørring i 8-12 timer.

Læs mere

26102 Grøn Sencha Julethe/Nisse The Flot storbladet grøn the iblandet julens bedste frugter, urter og krydderier - en dejlig fyldig theoplevelse.

26102 Grøn Sencha Julethe/Nisse The Flot storbladet grøn the iblandet julens bedste frugter, urter og krydderier - en dejlig fyldig theoplevelse. Jule The 26102 Grøn Sencha Julethe/Nisse The Flot storbladet grøn the iblandet julens bedste frugter, urter og krydderier - en dejlig fyldig theoplevelse. Ingredienser: Grøn the (67%), æble, hibiscus,kryddernellike,

Læs mere

Hjælp os med at hjælpe andre!

Hjælp os med at hjælpe andre! Hjælp os med at hjælpe andre! The Capsoul er startet i Barcelona af to unge iværksæ

Læs mere

PETER LARSEN SPECIAL. HANDELSBETINGELSER - PRIVATE LABEL LØSNINGER - KAFFE OG TE PRISLISTE.

PETER LARSEN SPECIAL. HANDELSBETINGELSER - PRIVATE LABEL LØSNINGER - KAFFE OG TE PRISLISTE. PETER LARSEN SPECIAL. HANDELSBETINGELSER - PRIVATE LABEL LØSNINGER - KAFFE OG TE PRISLISTE. GÆLDENDE PR. 1. SEPTEMBER 2016 PETER LARSEN SPECIAL - HANDELSBETINGELSER salgs & leveringsbetingelser ORDRER,

Læs mere

Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination.

Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination. Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination. www.nute.nu Modern palate. Ancient tea culture. A tasteful combination. NUTE er et nytænkende skandinavisk te brand. NUTE stræber efter at kombinere

Læs mere

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g STANDARD SELECTION Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en vingummi til hele verden. En inkluderende vingummi, alle kan samles om uanset smag, intolerance, alder, religion eller geografisk

Læs mere

Efterår/Jul 2013. En ScentGlow duftlampe til enhver. Stil! Stemning! Anledning!

Efterår/Jul 2013. En ScentGlow duftlampe til enhver. Stil! Stemning! Anledning! Efterår/Jul 2013 En ScentGlow duftlampe til enhver Stil! Stemning! Anledning! ScentGlow duftlamper & ScentPlusMelts gør et hvert rum i huset personligt. Varmepladens eksklusive teknologi giver optimal

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til samt ekspertise inden for bartenderens univers. Vi

Læs mere

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT DESSERTCHOKOLADE Dessertchokolader er Kathrine Andersens klassikere. Mange af dem tager udgangspunkt i den gode, grove marcipan, der altid har været kendetegnet for Kathrine Andersen Chokolade. Derudover

Læs mere

C H R I STMAS

C H R I STMAS CHRISTMAS 2018 ADVENTS KALENDER Flot adventskalender med 4 stykker julepynt med en lækker overraskelse i hver. Herudover ligger der 4 ekstra gaver gemt i æsker i bunden af kalenderen. Mango med Sur Citron

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

Interflora hyldeforkanter ØVRIGE sortiment - side 1 af 6 01.10.2015

Interflora hyldeforkanter ØVRIGE sortiment - side 1 af 6 01.10.2015 Ekstra Jomfru Olivenolie La Collina Toscana, 250 ml med spray Ekstra Jomfru Olivenolie er udvundet direkte fra oliven ved mekaniske processer, hvor olivenene koldpresses. Dette produkt afslører La Collina

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Europa af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og Frappe Blended fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,-

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,- ØL HEINEKEN Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for

Læs mere

Valleforce Berry. supersmoothies. 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske. Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk!

Valleforce Berry. supersmoothies. 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske. Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk! Valleforce Berry supersmoothies 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk! A.Vogel hjælper Valleforce Berry supersmoothies Nem at fordøje, godt

Læs mere

Pris 150 kr. Vejl. pris. 298 kr.

Pris 150 kr. Vejl. pris. 298 kr. gavekasse 1 Varenr. 14001 1 stk Sølv gaveæske 1 stk. 95-100g Cocoturepose, kakaomandler 1 stk 95-100g Cocoturepose, mørk chokolade med appelsin 1 stk 200g Marcipanbrød overtrukket med mørk chokolade i

Læs mere

Oplev duftene fra AMWAY

Oplev duftene fra AMWAY Oplev duftene fra AMWAY WISTFUL - Hver dag har sin egen glød. Ny flakon Sprudlende og berusende kvindelighed. Indre frihed til at stråle. Sprudlende, og forfriskende velvære. WISTFUL WISTFUL No1 WISTFUL

Læs mere

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN 2015 1 Hos Løgismose er påsken en kærkommen lejlighed til at fejre vore nære tilknytning til Summerbird, hvis chokolader i dag er 100% økologiske. Deres vidunderlige

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme.

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. Vinkort Bobler CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. ANNA DE CODORNIU BLANC DE BLANCS, BRUT RESERVA 298,- Strågul farve med dejlige bobler. Tydelig

Læs mere

Lipton Feel Good Selection. Sortiment 2019

Lipton Feel Good Selection. Sortiment 2019 Lipton Feel Good Selection Sortiment 2019 Vores traditionelle, sorte te ENERGISE I løbet af dagen har vi mange øjeblikke, hvor vi skal have et skud energi. Uanset om det er en pep-up for at få dig igennem

Læs mere

GODT HÅNDVÆRK JULECHOKOLADE JULEKAGER

GODT HÅNDVÆRK JULECHOKOLADE JULEKAGER GODT HÅNDVÆRK JULECHOKOLADE JULEKAGER Til den hyggelige juletid JULEGRIS GULD JULEGRIS MØRK JULEGRIS LYS JULEGRIS HVID og gulddust 35% lys chokolade 29% hvid chokolade JULETRÆ KIRSEBÆR JULETRÆ NOUGAT KAGEMAND

Læs mere

Café Bravo. Café Bravo. Indhold. Kaffe. Kaffemaskine. Café Bravo...3 Indhold

Café Bravo. Café Bravo. Indhold. Kaffe. Kaffemaskine. Café Bravo...3 Indhold Drikkevarer Indhold Café Bravo Kaffe Café Bravo 17301 17303 17300 17300 Café Bravo 500 g 16/48 17301 Café Bravo 65 g 100/48 17303 Café Bravo 175 g 25/56 17351 Kaffemaskine Café Bravo...3 Indhold Kaffe...4

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK

Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK Fresubin 2 kcal DRINK 2 Idéer med Fresubin 2 kcal DRINK Frugtsalat Skær dine foretrukne frugter og bær og hæld 1 afkølet flaske Fresubin 2 kcal DRINK Abrikos- Fersken

Læs mere

NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag.

NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag. NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag. På årets sidste dag må der kræses for maden og de våde varer. Her er vores bud på en vellykket nytårsaftensmenu, hvor alle ingredienserne

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

THE KATALOG. Thepotten Damgaards Vin og Tobaksforretning

THE KATALOG. Thepotten Damgaards Vin og Tobaksforretning THE KATALOG Thepotten Damgaards Vin og Tobaksforretning 1. CEYLON PEKOE M/GRØN Vort kælebarn, er sammensat af udsøgt Ceylon Pekoe the med iblanding af ca. 10 % China Grøn Gunpowder. En skøn the der forener

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

sommerdufte VIND Skønne din nye duft

sommerdufte VIND Skønne din nye duft sommerdufte Skønne VIND din nye duft AF SONJA HØFLER FOTO: LARS LANDT, COLOURBOX M.FL. Vi har samlet en sommerbuket med 28 fantastiske dufte og udlodder 84 flakoner så du kan komme til at dufte af blomster

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

SMOOTHIE opskrifter. til Store og Små

SMOOTHIE opskrifter. til Store og Små SMOOTHIE opskrifter til Store og Små Indholdsfortegnelse Blåbær smoothie...3 Jordbær smoothie...4 Milkshakes...5 6 Røde smoothies...7 8 Grønne smoothies...9 13 Morgenmadsdrik...14 Gulerod smoothie...15

Læs mere

B2B JUL 2017 SVEND MICHELSEN ER HÅNDLAVET CHOKOLADE SIDEN OG DET ER STADIG HÆNDERNE, DER ER DET VIGTIGSTE VÆRKTØJ PÅ FABRIKKEN KVALITET OVER ALT

B2B JUL 2017 SVEND MICHELSEN ER HÅNDLAVET CHOKOLADE SIDEN OG DET ER STADIG HÆNDERNE, DER ER DET VIGTIGSTE VÆRKTØJ PÅ FABRIKKEN KVALITET OVER ALT B2B JUL 2017 B2B JUL 2017 SVEND MICHELSEN ER HÅNDLAVET CHOKOLADE SIDEN 1933. OG DET ER STADIG HÆNDERNE, DER ER DET VIGTIGSTE VÆRKTØJ PÅ FABRIKKEN KVALITET OVER ALT For os betyder kvalitet alt, og alle

Læs mere

sunde muffins der smager magisk!

sunde muffins der smager magisk! Magic Muffin - sunde muffins der smager magisk! Hvem elsker ikke lækre hjemmebagte muffins? Nu kan nyde dem med virkelig god samvittighed - for de er uden kornprodukter, mælk og sukker. Til gengæld er

Læs mere

SUMMERBIRD.COM JUL 2015

SUMMERBIRD.COM JUL 2015 SUMMERBIRD.COM JUL 2015 JULEN 2015 Alt, hvad mennesket gør, kan være kunst Kunst er en bestræbelse af meget høj kvalitet. Dette motto stræber vi efter hver eneste dag. I 2014 blev vi 100% økologer i 2015

Læs mere

GELÉ Vare Vare Ean nummer Netto- Antal Antal Antal Højde Pris nummer vægt per kollo per lag per pr. kollo EUR-palle EUR-palle

GELÉ Vare Vare Ean nummer Netto- Antal Antal Antal Højde Pris nummer vægt per kollo per lag per pr. kollo EUR-palle EUR-palle GELÉ kollo EUR-palle EUR-palle kg 2.03595.521 Instant jelly 4 x 1 kg 4012447037705 4 Kg 4 15 90 1320 50 g Instant jelly, 300 g sukker og 1 L vand bringes i kog. Gelérer hurtigt ved afkøling- kort konsistens

Læs mere

- missbagel.dk - kavamerica.com

- missbagel.dk - kavamerica.com KAV PRODUKT Europe - Aa-Louis Hansens KATALOG Allé 2 - DK 3060 Espergærde +45 49 22 35 94 lars.bogs@kavamerica.com - missbagel.dk - kavamerica.com Om KAV America Denne serie af kvalitets chai latte, kakao

Læs mere

PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK

PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK PÅSKE CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK SMAGEN AF PÅSKE De fineste påskeæg med ren marcipan og et fint lag chokolade hører til påskens traditioner. Prøv de nye smage med et frisk strejf af rabarber

Læs mere

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM W W W. P U R I S T O. C O M SMAGSKAFFE Puristo Ludicrous Liqourice Coffee Arabica bønner fra Honduras, Colombia og Brasilien er her blandet med velsmagende lakridssmag. Noterne af lakrids kan tydeligt

Læs mere

GODT HÅNDVÆRK CHOKOLADE KAGER SNACKS

GODT HÅNDVÆRK CHOKOLADE KAGER SNACKS GODT HÅNDVÆRK CHOKOLADE KAGER SNACKS DESSERTCHOKOLADE DESSERTCHOKOLADE De fine chokolader er vores klassikere, baseret på den gode, grove marcipan som vi holder meget af hos Kathrine Andersen Chokolade.

Læs mere

2015/16 KATALOG. Alle priser er eksklusive Dansk moms og fragt

2015/16 KATALOG. Alle priser er eksklusive Dansk moms og fragt 2015/16 KATALOG Alle priser er eksklusive Dansk moms og fragt Gaveæsker Gaveæsker m/vin 82333: Vin og Silverheart 2 fl. Cabernet Sauvignon - Chile, 12 stk. Luksus (170 gr.) Vejl. udsalgspris kr. 260,00

Læs mere

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA SOM SKABT TIL CHEESECAKE TILBEREDNINGSTID ı 80 min. SERVERINGSPORTION ı 264 g kj 2951, kcal 705, protein 11,7 g, fedt 43,3 g, kulhydrat 67,3 g Er

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Vinum Bonum har fået Christian Aarø Mortensen, restauratør og to gange dansk og en gang nordisk sommelier mester, til at vurdere nogle af Weingut Bickel-Stumps vine.

Læs mere

EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE

EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA SOM SKABT TIL CHEESECAKE TILBEREDNINGSTID ı 80 min. SERVERINGSPORTION ı 264 g kj 2951, kcal 705, protein 11,7 g, fedt 43,3 g, kulhydrat 67,3 g Er der to, der

Læs mere

Alt Godt Tapas MENU. Kirkestræde altgodt-tapas.dk

Alt Godt Tapas MENU. Kirkestræde altgodt-tapas.dk Alt Godt Tapas MENU Kirkestræde 5 8180 8085 altgodt-tapas.dk VELKOMMEN Vi åbnede Alt Godt Tapas tilbage i november 2016, med den baggrund, at vi havde, & har et stort ønske om at vise mere fra vores verden

Læs mere

Reklamekonfekture 2015

Reklamekonfekture 2015 Reklamekonfekture 2015 Lav dit eget bolche - unik farve og smag (ved min. 50 kg) Twistede bolcher i logofolie Salt lakrids Sød lakrids Jordbær/lakrids m/ peber Banan/lakrids m/ peber Citron/lakrids m/

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

PRO-mote 2015/16 KATALOG

PRO-mote 2015/16 KATALOG PRO-mote 2015/16 KATALOG Gaveæsker Gaveæsker m/vin 82333: Vin og Silverheart 2 fl. Cabernet Sauvignon - Chile, 12 stk. Luksus (170 gr.) Pakket i sølv stofpose 82334: Bobler og søde sager 1 fl. Marina Esumante

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

For børn og voksne slikmunde. www.dorteklattschou.dk

For børn og voksne slikmunde. www.dorteklattschou.dk RAW Slik, Dessert og Is er rige på vitaminer, enzymer, protein, mineraler, sporstoffer, antioxidanter, essentielle aminosyrer, fri for kemi og fuld af SUND SAMVITTIGHED. For børn og voksne slikmunde KÆRLIG

Læs mere

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten Karina Villumsen helt uden mælkeprodukter eller gluten MADGUDINDEN Indledning Chokolade...Chokolade...Chokolade... Denne bog har chokolade på hjernen. Men kun god, sund og nærende chokolade, hvis man vel

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne Vinkort Mousserende & Champagne Cava Mont Michel Semi-Seco, Spanien Vinen har en frisk sødme og virker meget umiddelbar og charmerende. White Port Ramos Pinto Douro, Portugal Et dejligt glas portvin med

Læs mere

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed.

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed. NYTÅRS VINMENU 2017 Bestilling Årgang Vin Pris Tilbud Velkomst 2015 Gran Rue Metodo Classico 159 130 Hvid 2016 Riesling Spätlese Trocken 99 85 2016 IGT Montemaggio CHARDONNAY økologisk 159 125 Rød 2015

Læs mere

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

Fyldte chokolade æg. Klassiske fyldte chokolade æg. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk.

Fyldte chokolade æg. Klassiske fyldte chokolade æg. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk. Navn Indhold Vægt Vejl. pris/stk. Påske sortiment Fyldte æg Klassiske fyldte æg Karameltrøffel Karameltrøffel med lys 20g 14,- Ren marcipan Ren marcipan med 34g 24,- Blød nougat lys Blød nougat med lys 20g 14,- Pistaciemarcipan Pistaciemarcipan

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

FROKOST. Smørrebrød 1 stk 60,- / 2 stk 100,- Rugbrød - hjemmelavet hønsesalat Sprød bacon - asparges - purløg

FROKOST. Smørrebrød 1 stk 60,- / 2 stk 100,- Rugbrød - hjemmelavet hønsesalat Sprød bacon - asparges - purløg FROKOST Smørrebrød 1 stk 60,- / 2 stk 100,- Rugbrød - kartofler hjemmelavet mayo - løvstikkepesto - hjemmeristede løg - Vesterhavsost Rugbrød - hjemmelavet hønsesalat Sprød bacon - asparges - purløg Ristet

Læs mere

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 DRINKS KORT ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 BOBLER& MOUSSERENDE VIN, CAVA & CHAMPAGNE FRANKRIG MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC. LOIRE Halvsød,

Læs mere

julemandens madkasse Pris 200 kr. Vejl. pris. 398 kr. Varenr. 15013

julemandens madkasse Pris 200 kr. Vejl. pris. 398 kr. Varenr. 15013 julemandens madkasse Varenr. 15013 Pris 200 kr. Vejl. pris. 398 kr. 1 stk. Lille værktøjskasse natur 1 stk. 70g Rustikki Sticks Sesam i Naturbrun 1 stk. 90-100g Ass. trøfler i hvidt perlemor kræmmerhus

Læs mere

Alt Godt Tapas AFTEN MENU

Alt Godt Tapas AFTEN MENU Alt Godt Tapas AFTEN MENU SERVERES FRA 17-22 Kirkestræde 5 8180 8085 altgodt-tapas.dk VELKOMMEN Vi åbnede Alt Godt Tapas tilbage i november 2016, med den baggrund, at vi havde, og har et stort ønske om

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

SOMMERMENU. Til den lille sult kr. Variation af skaldyr, fisk, ost og charcuteri kr. Et sublimt møde mellem alle kategorier kr.

SOMMERMENU. Til den lille sult kr. Variation af skaldyr, fisk, ost og charcuteri kr. Et sublimt møde mellem alle kategorier kr. Sommer menu SOMMERMENU Tapas - bræt No. 1 Til den lille sult...109 kr. Tapas - bræt No. 2 Variation af skaldyr, fisk, ost og charcuteri...169 kr. Tapas - bræt No. 3 Et sublimt møde mellem alle kategorier...199

Læs mere

JULEGAVER Julen er en vigtig årstid i chokoladebranchen, og det er den nok for os alle, når det kommer til stykket.

JULEGAVER Julen er en vigtig årstid i chokoladebranchen, og det er den nok for os alle, når det kommer til stykket. GAVER 2017 JULEGAVER 2017 Julen er en vigtig årstid i chokoladebranchen, og det er den nok for os alle, når det kommer til stykket. Vi vil gerne glæde og glædes, og skal det være i form af en gave, er

Læs mere

Usødet, naturlig og op til 90% fortjeneste Særligt udviklet til kolde drikke bliver ikke bitter

Usødet, naturlig og op til 90% fortjeneste Særligt udviklet til kolde drikke bliver ikke bitter Usødet, naturlig og op til 90% fortjeneste Særligt udviklet til kolde drikke bliver ikke bitter Tilbyd dine gæster et forfriskende alternativ! Lipton lancerer en friskbrygget, usødet iste, som gør det

Læs mere

Usødet, naturlig og op til 90% fortjeneste Særligt udviklet til kolde drikke bliver ikke bitter

Usødet, naturlig og op til 90% fortjeneste Særligt udviklet til kolde drikke bliver ikke bitter Usødet, naturlig og op til 90% fortjeneste Særligt udviklet til kolde drikke bliver ikke bitter Tilbyd dine gæster et forfriskende alternativ! Lipton lancerer en friskbrygget, usødet iste, som gør det

Læs mere

Papaya morgen spark. 2 personer. 1 lille agurk. 1 spsk. frisk ingefær. 6 spsk. frisk Papaya. 1 tsk kanel

Papaya morgen spark. 2 personer. 1 lille agurk. 1 spsk. frisk ingefær. 6 spsk. frisk Papaya. 1 tsk kanel Papaya morgen spark 2 personer 1 lille agurk 1 spsk. frisk ingefær 6 spsk. frisk Papaya 1 tsk kanel 6 dl ufiltreret æblemost 2 spsk. mynte Find alle ingredienserne frem Stil blenderen frem Hæld æblemost

Læs mere

HVIDE KARTONÆSKER. Varenr. 11-10-2007 100g 7 stk Fyldte chokolader i hvid karton

HVIDE KARTONÆSKER. Varenr. 11-10-2007 100g 7 stk Fyldte chokolader i hvid karton Webkatalog HVIDE KARTONÆSKER HVIDE KARTONÆSKER Varenr. 11-10-2007 100g 7 stk Fyldte chokolader i hvid karton Varenr. 11-10-2010 100g 7 stk.fyldte chokolader & konfekt hvid karton-oval rude Varenr. 11-10-1100

Læs mere

Sodavands Kompagniet - Prisliste 2019

Sodavands Kompagniet - Prisliste 2019 Sodavand 25-33 cl. glas cl. Antal Pant Pris/stk Pris/kolli Carlsberg Kurvand 25 30 34,00 5,60 168,00 Carlsberg Kurvand Citrus 25 30 34,00 5,60 168,00 Ramløse Naturel 33 20 36,00 5,80 116,00 Ramløse Citrus

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS DELIKATESSER 19 19 NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke

Læs mere

MOUSSERENDE. Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør.

MOUSSERENDE. Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør. VINKORT MOUSSERENDE Sovrano Brut Cantina Montelliana Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør. 1/1 fl. 278,-

Læs mere

Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr.

Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr. Bryggerhest er en ravfarvet ale med et strejf af Jalapeno. Den har jalapenoens aromatiske karakter, men er ikke stærk og passer godt til krydrede retter - helt specielt til det mexicanske køkken. 27-01

Læs mere

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER DK Gyldig fra 23-10-2017 til og med 31-12-2017 For you and me NYHED BODY FORMER NYHED Kropspleje Lille størrelse, stor effekt! BODY FORMER FORDELSSÆT DKK 2.792,00 Nr. 479 Du sparer: DKK 195,00 Består af:

Læs mere

RPP. Fairtrade Kakao Program. 100 % recyclable thermoformed parts. FSC Cardboard box

RPP. Fairtrade Kakao Program. 100 % recyclable thermoformed parts. FSC Cardboard box Fairtrade Kakao Program Fairtrade programmet gør det muligt for små landmænd, at drage fordel ved at sælge mere af deres kakao som Fairtrade. Besøg www.info.fairtrade.net/program FSC Cardboard box Bæredygtig

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

Rejs verden rundt med lakrids

Rejs verden rundt med lakrids Spring & Easter Varenr. 016017 140g Lakridseriet Reykjavik i Lakridseriet metalæg (Nyhed). Rejs verden rundt med lakrids En skøn forening af de bedste smage fra det bedste lakrids, det bedste chokolade

Læs mere

Verden Rundt med Riesling

Verden Rundt med Riesling Drue Smagning Verden Rundt med Riesling Riesling Prince Abbés, Domaine Schlumberger, Alsace, Frankrig Riesling Feinherb, Kabinett, Josephshöfer, Reichgraff von Kesselstatt, Mosel, Tyskland Riesling St.

Læs mere

Gammeldags Bolcher / Traditional

Gammeldags Bolcher / Traditional Gammeldags Bolcher / Traditional Blanding / Mix Smag af gamle klassikere Taste of old classics 3000 Althea Smag af bergamotte Taste of bergamot 3105 Anis / Aniseed Smag af anis & salmiak Taste of aniseed

Læs mere

Hvid Silverheart. Kartonæsker. www.boncoca.dk. 4142-1008 170 gr. 12 stk. Luksus. 4142-1005 120 gr. 8 stk. Luksus

Hvid Silverheart. Kartonæsker. www.boncoca.dk. 4142-1008 170 gr. 12 stk. Luksus. 4142-1005 120 gr. 8 stk. Luksus KATALOG 2015/16 Kartonæsker Hvid Silverheart 4142-1005 120 gr. 8 stk. Luksus 4142-1008 170 gr. 12 stk. Luksus 4142-1302 175 gr. 12 stk. COCA Cups 4142-1301 145 gr. 12 stk. Amour hjerter 4142-1102 100 gr.

Læs mere

MM GrafIT

MM GrafIT ne er vejl. udsalgspriser inkl. sukkerafgift, men ekskl. moms og fragt. Vi har et stærkt udvalg: Danske ditbudskab budskab. Danskebolsjer bolsjer med med dit Danske Bolsjer har et et stærkt udvalg! svarianter

Læs mere

Lækre julekalendere med chokolade fra Valrhona

Lækre julekalendere med chokolade fra Valrhona J U L E N 2 0 1 7 Lækre julekalendere med chokolade fra Valrhona NYT DESIGN Hvid julekalender - med mørk- og mælkechokolade, 185g Rød Julekalender - med mørk og mælkechokolade, 185g Blå julekalender -

Læs mere

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet 1 roulade =16 stk. Kage: 3 æg str. L 150 g sukker 60 g mel 60 g kartoffelmel 1 tsk bagepulver

Læs mere

M, T: F. Disposition - til støtte for jeres arbejde

M, T: F. Disposition - til støtte for jeres arbejde I jeres klasse er i blevet enige om at tjene lidt ekstra penge til jeres klassetur i år, og en af jeres kammerater har fået den ide, at I skal fremstille bolsjer, som I kan sælge med fortjeneste ved forskellige

Læs mere

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale.

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. Øl fra FUR Bryghus FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. 30,- Rolig og klar øl med farve som rødgyldent rav. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset.

Læs mere

FORFRISKENDE SOMMERSHAKES. under 200 kalorier

FORFRISKENDE SOMMERSHAKES. under 200 kalorier FORFRISKENDE SOMMERSHAKES under 200 kalorier SOMMERSHAKES fra Turboslank Det er de færreste som orker at slanke sig om sommeren. Men derfor kan vi jo sagtens leve sundt. Sommershakes fra Turboslank er

Læs mere