Kampprogram. Aalborg Chang - Klubben i centrum. U15 Drenge 1. U13 Drenge Mester. Lørdag d. 8/10 - Kl Lørdag d. 9/10 - Kl.11.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kampprogram. Aalborg Chang - Klubben i centrum. U15 Drenge 1. U13 Drenge Mester. Lørdag d. 8/10 - Kl Lørdag d. 9/10 - Kl.11."

Transkript

1 Kampprogram Aalborg Chang - Klubben i centrum U Drenge Lørdag d. / - Kl.. Med kunstgræsbaner råder vi over et af byens bedste tennisanlæg, der kan benyttes året rundt! Kom og prøv dit talent af, - uanset alder. Der er mulighed for en prøveperiode på måned for kun kr. Kunne du tænke dig at blive bidt af en gal tennisbold? Så henvend dig straks til: Svend Riis (9 ) Prisen for hele herligheden er i 6: U Drenge Mester Lørdag d. 9/ - Kl.. Junior: Kr. (t.o.m. det. år) Studerende samt forældre til Chang fodbold medlemmer: Kr. Senior: Kr. 9 Par: Kr. Familie: Kr. (inkl. børn t.o.m. det. år. Se mere på:

2 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum Ord fra fodboldudvalget Velkommen til Sommeren har lagt sig og vinteren banker på døren. Kampene på Provstejorden er ved at se sin ende for 6, og efter et langt efterår, med op og nedture, kan vi se tilbage på et hav af underholdende timer på Chang s baner. Det er en stor fornøjelse, at se så mange mennesker uge efter uge, kigge forbi anlægget, for at se en kamp eller en træning. Om det er U der træner onsdag eller JS der spiller lørdag, er der altid godt besøgt. Vi i fodboldudvalget er godt i gang med en masse arbejde, der styrker klubben på kryds og tværs. I hånden sidder du med det nye kampprogram, der er kommet for at blive. Vi vil altid gerne høre din mening eller nye ideer, til forbedringer. Lørdag den. oktober spiller Jyllandsserie herrer sin sidste hjemmekamp for dette efterår, og vi håber at se så mange som muligt på stadion. Kom og oplev den nye stemning der er i forbindelse med hjemmeholdets kampe. Støt Aalborg Chang på alle de måder du kan. Vi vil skabe en klub, der har plads til alle. Morten Petersen Medlem af Fodbold udvalget Redaktør af kampprogrammet Lørdag d. / U Piger C U Drenge Kvinder JS U6 Drenge Vest weekendens kampe Søndag d. 9/ U Drenge B U Drenge B U Mester U Piger C K Serie Serie Serie Chang vs. RKG Chang vs. St. Restrup Chang vs. Lemvig GF Chang vs. AaB Chang vs. Støvring IF Chang vs. RKG & Aalborg KFUM Chang vs. Aalborg Freja Chang vs. Holtet IF Chang vs. Aalborg Freja Chang vs. Øster Sundby B Chang vs. FC Ljiljan Kl.. Kl.. Kl.. Kl.. Kl.. Kl.. &. Kl.. Kl.. Kl.. Kl.. Kl..

3 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum Ugens spiller spot Mads Bønkel U Mester-række Offensiv fodboldsspiller Tidligere klubber: Altid Chang! Jakob Bønkel U Mester-række Offensiv midtbane Tidligere klubber: Altid Chang! Hej Mads, kan du starte med, at fortælle lidt om dig selv? Jeg hedder Mads og jeg er år. Jeg bor i aalborg Jeg spiller i chang og spiller på u- mesterrækkehold. Jeg har en lillebror, tvillingebror og to storebrødre. De spiller alle fodbold på nær mine ene store bror sommer spiller amerikans fodbold. I vores familie tænker vi rigtigt meget på fodbold. Mig og mine brødre spiller tit fodbold sammen i haven. Jeg går på Vester mariendal skole i 6.b. Jeg har spillet fodbold i chang i år, som årig startede jeg og der gik jeg i et år og startede som 9 årig. Hvem er dit ynglings hold og ynglings spiller? Mit yndlingshold er FC Barcelona fordi jeg syntes det er et godt fodboldhold blandt andet fordi de har verdens bedste fodboldspiller. Min yndlingsspiller er Messi fordi jeg synes han er en god fodboldspiller og fordi han spiller i FC Barcelona. Hvis du skulle sammenligne dig med en proffesionel fodboldspiller, hvem er det så? Jeg kunne godt se mig selv som Messi fordi han spiller kant og det gør jeg også. Messi er også lille og hurtig og det er jeg også. Hej Jakob, kan du starte med, at fortælle lidt om dig selv? Jeg hedder Jakob og kommer fra Aalborg og spiller på changs u Mesterrække hold. Jeg bor i en familie hvor vi tænker meget på fodbold. af mine brødre spiller også fodbold i chang og min anden store bror spiller amerikansk fodbold og mine forældre tager med ud og hepper og jeg tager gerne ud og hepper på mine brødre når de spiller. I fritiden bliver der også spillet fodbold i haven med brødrene. Jeg går i 6. klasse på vester mariendal skole. Jeg har spillet i klubben i år, men har dog holdt en pause hvor jeg gik til springgymnastik i år. Hvem er dit ynglings hold og ynglings spiller? Mit yndlingshold er real madrid fordi jeg syntes at de spiller godt og fordi min bror er barcelona fan. Min yndlingsspiller er ronaldo fordi han har en god teknik og er meget hurtig og score mange mål, og er god til frispark. Hvis du skulle sammenligne dig med en proffesionel fodboldspiller, hvem er det så? Jeg syntes selv jeg minder meget om Christian Eriksen fordi han er offensiv midt som mig og fordi han er teknisk dygtig og er god til at sparke frispark og det syntes jeg også selv jeg er.

4 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum Jyllandsserien JS mangler lige det sidste og det afgørende Hjemmekampen i lørdags mod Støvring blev igen en op-ad-bakke-kamp, hvor vi kom bagud - inden pausen. Vi startede rigtig fint og var klart dominerende i kampens første del, men som i flere af vores andre kampe scorede modstanderen pludselig to mål ud af ingenting - det ene igen på en stor personlig fejl. Det betød, at vi efter en god halv time var bagud -... Netop de personlige fejl SKAL vi på JS have minimeret og dette gælder i begge ender af banen, ligesom vi skal blive mere sikre og endnu bedre i vores pasningsspil mellem felterne. stort set klar til forårets JS. Brønderslev er et godt fodboldhold med nogle gode offensive spillere. Det kan vise sig, at være en fordel for os, at det er en modstander, der gerne vil fremad banen, så vi også kan få plads til at spille. Vi glæder os til kampen, hvor der er mulighed for debut til U9 spilleren Per Sudergaard. Claus Gaihede Cheftræner for Herre Jyllandsserien P-Licens I pausen sad der en flok nedtrykte Changspillere, der alle hang med hovdet og blot kiggede ned i Trommes flotte fliser En god pausesnak fik troen på point(s) tilbage hos spillerne og det lykkedes os at få - efter mål af Lasse Riisager og Daniel Moth. Vi udlignede først i overtiden og havde yderligere to kæmpe chancer til at nappe alle tre points En friløber fra midten hvor to () Changspillere var alene med Støvringmålmanden gav intet udbytte, ligesom et frit skud efter hjørne blev sparket mod planeten Pluto Det er simpelthen IKKE godt nok, at vi ikke scorer på så store chancer, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at spille i JS igen til foråret. Dagens kamp mod Brønderslev Med fire kampe igen begynder det at blive alvor - vi skal til at have nogle flere points, vi skal til at vinde fodboldkampe igen Dagens modstander ligger lunt i den bedste halvdel og er vel Nr Stillingen for Jyllandsserien Hold Aalborg Freja Brønderslev IF Hjørring IF Nørresundby FB Birkelse IF Støvring IF Aalborg Chang Løgstør IF Stillingen Jyllandsserien K V U T M P 9 6

5 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum Ugens spiller JS spot Daniel Moth Jyllandsseriespiller Midtbanespiller Tidligere klubber: Gug BK, AaB, Jammerbugt FC Hej Daniel, kan du starte med at fortælle lidt om dig selv? Jeg er år, jeg bor i egen lejlighed her i Aalborg, hvor jeg også er født og opvokset. Min barndomsklub var Gug BK, hvor jeg tog skiftet til AaB som. års drengespiller, hvor jeg spillede under vores nuværende træner Claus Gaihede. Efter flere år i AaB skiftede jeg til Jammerbugt FC som seniorspiller, hvor jeg spillede på deres. divisionshold i tre år. Hvornår startede du med at spille fodbold i Chang? Jeg startede op i klubben i sidste vinter, hvor jeg havde et par andre valgmuligheder her i Aalborg. Jeg blev meget imponeret af omgivelserne i klubben med en god kunstgræsbane, et godt trænerteam og et super miljø i truppen med nogle fede personligheder og kun få ikke så fede personligheder (Sø). I sidste ende faldt valget altså på Chang, hvilket jeg ikke har fortrudt. Hvilken type er du på fodboldbanen? Jeg er en type, der elsker at vinde og hader at tabe. Nogle vil nok kalde mig en dårlig taber. På banen kan jeg godt lide at have bolden rigtigt meget og være en central figur i vores opbygningsspil, hvor jeg også mener min store styrke er. Derudover er jeg meget løbestærk og forsøger at være en af ledertyperne på holdet. Hvad er dine drømme og mål i forhold til fodbolden? Førhen, da jeg spillede i henholdsvis AaB og Jammerbugt, var min store drøm at komme til at leve af fodbold. Efter et knapt så godt sidste år i Jammerbugt FC blev de drømme og mål lagt lidt på hylden, hvor det altoverskyggende mål blev at få fodboldglæden tilbage. Samtidig havde jeg brug for lidt mere tid til mig selv ved siden af fodbolden, som i mange år havde fyldt størstedelen af min hverdag. Disse mål synes jeg klart er blevet opfyldt her i Chang med et super sammenhold i truppen og et godt setup. Hvad laver du ved siden af fodbolden? Ved siden af fodbolden er jeg handicaphjælper for en -årig pige, som er spastiker. Mine vagter er primært om natten, hvor jeg har vågne nattevagter, hvilket betyder, jeg skal være vågen hele natten. Arbejdet består primært i at hjælpe hende, hvis hun ligger dårligt, er tørstig eller lignende og ellers gøre hende klar til skole om morgenen. Samtidig hjælper jeg familien med nogle huslige pligter, så deres hverdag er lettere og mere overskuelig.

6 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum JS holdet i Brønderslev Nr. 6 9 Navn Anders Vest Esge Svarrer Nicklas Vidic Johannesen Jens Ehmsen Tore Iversen Kasper Kok Per Sudergaard Daniel Moth Christian Jacobsen Niklas Jagd Kenneth Larsen Nichlas Møller Rasmus Søholm Mandeep Singh Kasper Sørensen Træner: Claus Gaihede Ass. træner: Terkel Christensen Holdledere: Bjarne Kristensen Brian Kvist Nielsen Igen i år hjælper Changs medlemmer deres egen klub ved at lave og sælge en Chang Julekalender. Men i år er det ikke bare børnemedlemmerne, der skal fotograferes og sælge kalenderen. Vidvinklen kan sagtens fange alle Chang-folk i de sort-hvide striber på skrænten foran klubhuset. Med -6 modeller / kalendersælgere tror vi på, at 6-kalenderen bliver den bedst sælgende Chang kalender ever! Så hiv din træner og holdkammerater samt en stak spilletrøjer med onsdag d.. oktober kl.. - og støt bredden og fællesskabet i Aalborg Chang! 9

7 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum U Drenge Vi vidste at vi ville få det svært i vores pulje med alle de stærke hold vi blev sat sammen med. Det var også en hård start på tuneringen vi fik os, hvor vi tabte forholdsvis - ti Gistrup og - til Vejgaard. Så der var plads til forbedring, og forbedringer er der også sket. Vi har forsøgt at hele tiden udvikle os og bygge flere og flere lag på vores spil og vende os til de hold vi skal spille imod og udbygge vores forståelse af, hvordan vi skal spille imod disse hold, der på papiret har bedre erfaringer fra bedre rækker end os. Det hårde arbejde har resulterede i at vi spillede en enorm tæt kamp imod Gistrup, rækkens førerhold, for uger siden, hvor vi kom frem til langt flere chancer end dem, men dog stadig tabte -. Den efterfølgende uge spillede vi - imod Vejgaard, hvor Vejgaard scorede deres sidste mål minutters overtid. I mandags havde vi så en vigtig kamp imod Nibe, som også er favoritter til at vinde rækken, og her tabte vi desværre - i en tæt kamp. Vores sidste kamp imod St. Restrup endte med en - sejr til Chang, og der håber vi på at gentage igen i dag. Af erfaring fra tidligere kamp, handler det for os, at komme ud fra kampens start og lægge et stort pres på deres forsvar, som ikke er blandt rækkens bedste. Det er måske rækkens eneste hold, hvor vi rent faktisk kan gå ud på banen og tage initiativ og skabe kampen på vores præmisser. Derfor regner jeg med at det bliver Chang som skal tage styringen og skabe chancer, og forsøge at generobre bolden på St. Restrups banehalvdel og sætte dem konstant under pres. Når det så er sagt, så skal vi først og fremmest undgå at blive fanget på en kontra og lave for mange personlige fejl, der har kostet os dyrt gennem sæsonen. Vi håber på en god opbakning og forhåbentligt kan vi hive de point til Chang! Nr Yashar Bavel Cheftræner U Lincens: B-licens Stillingen i U Drenge Hold LKB/Gistrup Nibe B Vejggard B Skalborg SK Aalborg Chang St. Restrup IF Stillingen U Drenge K V U T 6 M - - P 6

8 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum U Mester-rækken Så gæster Aalborg Freja igen Aalborg changs baner, denne gang er det dog ikke imod vores Jyllandsserie hold i klubben, men i stedet vores U drenge. Vi led et nederlag på - sidste gang vi spillede ude mod Freja, resultatet er dog langt fra den spiller insats, som lod ved døren den dag. Vi var for første gang imod et hold, som lod os have bolden helt alene på vores egen banehalvdel, hvilket betød at vi stod over for et meget kompakt og taktisk Freja hold, hvilket er imponerende i sådan en alder. MEN er det der man i denne alder bør have sit fokus, på det taktiske? Det mener jeg ikke, og det vil de også finde ud af i Freja, måske ikke i den kommende kamp men med % sikkerhed i fremtiden. Til kampen søndag, vil der være ekstremt stort fokus på, at spillerne hver især tør have bolden, samt gerne vil HAVE bolden fra hinanden, derfor regner jeg med en stor løbe villighed i forhold til at få fat i bolden! Derudover arbejder vi meget med, at være lidt mere fysiske, og tør tage de hårde dueller mod vores modstandere. Så der er i sandhed lagt op til en god kamp på banerne i Chang i denne weekend! På forhånd - TAK FOR JERES OPBAKNING! Kristian Gasberg Cheftræner U Lincens: B-licens Tidligere klubber: Thisted FC For nede ved os skaber vi ikke lige nu resultater til hverken en første plads eller en anden plads i puljen, men vi skaber derimod store resultater, individuelt på hver enkel spiller, og her kigger vi aller først på det tekniske plan. I forhold til de tekniske evner ligger vi et stykke fra vores konkurrenter, men det er ikke fordi vi i afdelingen ikke har evnerne, tværtimod! Der er bare blevet arbejdet for lidt med disse ting i afdelingen førhen. Men potentialet er der, i ALLE drengene. For kan kun sige at det er imponerende, hvor langt drenge har rykket sig fra den første træning vi havde efter sommer til nu. Og hvis vi i afdelingen bliver ved med at udvikle os i samme tempo, så tør jeg slet ikke tænke på, hvilke gode resultater vi i afdelingen kan skabe i fremtiden, både individuelt, men især også sammen, som et hold! Nr Stillingen i U Mester-række Hold St. Restrup IF Aabybro IF Gug B Aalborg Freja Hjallerup IF Aalborg Chang Stillingen U Mester-rækken K V 6 U T M P

9 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum Træner spot Hej Lars, kan du kort fortælle lidt om dig selv? Mit navn er Lars Winther - U- træner her i klubben. Jeg er født i 966, så må I selv regne ud, hvor gammel jeg er. Jeg er far til fire, to drenge og to piger på henholdsvis,, og. Alle mine unger har spillet fodbold. Line i B, Emil i B, efterfølgende skift til Aalborg Chang, hvor han stoppede som U9-spiller pga. læreplads. Emma er lige stoppet med at spille fodbold. Sidste skud på stammen, Marius spiller stadigvæk i Aalborg Chang, hvor jeg er træner på holdet, og har været det siden han blev meldt ind som U spiller, dvs. jeg nu kører på 6. år. Hvorfor valgte du at blive fodboldtræner? Som de fleste ved, er trænergerningen i de fleste klubber, drevet af frivillige forældre, hvilket også var tilfældet da Marius skulle meldes ind. Enten var der nogen der skulle melde sig, eller også ville der ikke blive noget hold. Det betød med andre ord, der var to muligheder, enten finde en anden klub eller selv melde sig som træner. Jeg meldte ind, at jeg gerne ville træne, på den betingelse, at der var opbakning fra forældrene og yderligere én meldte sig som holdleder mhp. at ordne alt det administrative. Helge Bjørn Andersen, far til Tobias og Jonas på samme årgang meldte sig og fungerer stadigvæk som holdleder. Som tiden går er der efterfølgende et par forældre der har tilbudt deres hjælp til trænertjansen, som jeg selvfølgelig har taget imod., p.t. får vi hjælp fra Jens, som er far til Albert og Allan som er far til Daniel. Begge drenge også på årgangen. Har du selv spiller/spiller du stadig? Da jeg startede som fodboldtræner, havde jeg overhovedet ingen erfaring som træner, men kastede mig ud i det, idet jeg selv havde spillet fodbold i mange år, først i Vodskov IF og efterfølgende i NB (Nørresundby Boldklub) og sidst men ikke mindst i Aalborg Chang, (old boys). Da jeg startede som træner, var det learning by doing og klubben har været ekstremt behjælpelig med div. kurser, som jeg takkede ja til, for at udvikle mine trænerevner. Hvad laver du ellers i din hverdag, ved siden af fodbolden? Når jeg ikke træner eller selv spiller fodbold i Aalborg Chang, er jeg som allerede nævnt far til fire og hvad dette indebærer. Fritiden tilbringer jeg sammen med min kone Anette og mine børn. Sommerferierne tilbringer vi i Italien og vinterferier på ski i Frankrig. Den resterende tid, bruger jeg i mit rengørings/vinduespoleringsfirma, hvor jeg har ansatte. Lars Winther Cheftræner U 6

10 Aalborg Chang - Klubben i centrum Aalborg Chang - Klubben i centrum Kommende midtuge kampe Mandag d. / U Piger C Chang vs. Storvorde/Sejlflod B Kl.. &. Onsdag d. / Kvinder C U Drenge U Drenge C Chang vs. Tylstrup IF Chang vs. Skalborg SK Chang vs. LKB/Gistrup Kl.. Kl.. Kl.. Fredag d. / U Drenge C Chang vs. ASV/Hadsund Kl..

Kampprogram. Aalborg Chang - Klubben i centrum. Top kampe næste weekend. U15 Drenge 1. Jyllandsserien. U13 Drenge Mester.

Kampprogram. Aalborg Chang - Klubben i centrum. Top kampe næste weekend. U15 Drenge 1. Jyllandsserien. U13 Drenge Mester. Top kampe næste weekend - KOM SÅ SÅÅÅÅRT!!! U Drenge Lørdag d. 8/ - Kl.. U Drenge Mester Lørdag d. / - Kl.. Kampprogram Aalborg Chang - Klubben i centrum Jyllandsserien Lørdag d. / - Kl.. U - Drenge Vest

Læs mere

Kvinder. Jyllandsserien. Jyllandsserien. Serie 3. U16 Vest 2. Lørdag d. 24/9. Lørdag d. 17/9. Kl Kl Søndag d. 25/9. - Kl.13.

Kvinder. Jyllandsserien. Jyllandsserien. Serie 3. U16 Vest 2. Lørdag d. 24/9. Lørdag d. 17/9. Kl Kl Søndag d. 25/9. - Kl.13. Kvinder Jyllandsserien Lørdag d. /9 - Kl.. Serie Søndag d. /9 - Kl.. Jyllandsserien Lørdag d. /9 - Kl.. U Vest Søndag d. 8/9 - Kl.. Ord fra fodboldudvalget Hej og velkommen til jer alle! Jeg vil gerne

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

weekendens kampe Bestyrelsens ord Lørdag d. 10/9 Søndag d. 11/9

weekendens kampe Bestyrelsens ord Lørdag d. 10/9 Søndag d. 11/9 Bestyrelsens ord Hej og velkommen til alle Jeg vil gerne på vejene af bestyrelsen, klubbens trænere og frivillige byde jer alle varmt velkommen. Efterårs sæson er godt i gang, og alle hold har allerede

Læs mere

Kampprogram KOM SÅ SÅÅÅÅRT!!! Aalborg Chang. Vi ses i Årets sidste kampprogram. Jyllandsserien. U19 Drenge Vest. - Klubben i centrum

Kampprogram KOM SÅ SÅÅÅÅRT!!! Aalborg Chang. Vi ses i Årets sidste kampprogram. Jyllandsserien. U19 Drenge Vest. - Klubben i centrum KOM SÅ SÅÅÅÅRT!!! Som sagt var dette årets sidste kampprogram, men dette var blot startskuddet på et helt nyt koncept og starten på en masse nye tiltag omkring Aalborg Chang! Så glæd jer til vi igen ses

Læs mere

21. MAJ Piger og drenge U6 U12. Aalborg Chang Provstejorden Aalborg. Sponsorer

21. MAJ Piger og drenge U6 U12. Aalborg Chang Provstejorden Aalborg. Sponsorer 21. MAJ 2016 Piger og drenge U6 U12 Aalborg Chang Provstejorden 13 9000 Aalborg Sponsorer Ankomst og parkering Det er ikke nødvendigt at anmelde sin ankomst hos stævneledelsen, da alle hold har fået tilsendt

Læs mere

Kampprogram. Top kampe næste weekend. Aalborg Chang - Klubben i centrum. Serie 1 Fredag d. 28/4 Kl U16 Drenge Vest 2

Kampprogram. Top kampe næste weekend. Aalborg Chang - Klubben i centrum. Serie 1 Fredag d. 28/4 Kl U16 Drenge Vest 2 Top kampe næste weekend Serie Fredag d. 8/4 Kl.8.3 Kampprogram - Klubben i centrum U6 Drenge Vest Lørdag d. /4 Kl.3. VS VS Kvinde Jyllandsserien Lørdag d. 9/4 Kl.5.3 U4 Piger Lørdag d. /4 Kl.. VS VS -

Læs mere

RIF CUP 2014 Program. I samarbejde med:

RIF CUP 2014 Program. I samarbejde med: RIF CUP 2014 Program I samarbejde med: Velkommen til RIF CUP 2014 87 hold har meldt sin ankomst og der skal afvikles 179 kampe. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak for den flotte opbakning.

Læs mere

U 6 DRENGE - PULJE 1 U 7 DRENGE - PULJE 2 U 7 DRENGE - PULJE

U 6 DRENGE - PULJE 1 U 7 DRENGE - PULJE 2 U 7 DRENGE - PULJE U 6 DRENGE - PULJE 1 U 7 DRENGE - PULJE 2 U 7 DRENGE - PULJE 3 LKB Gistrup 1 Støvring IF 1 Støvring IF 2 KIF Aabybro IF 2 Hornbæk SF 1 Nibe B Hadsund B Aabybro IF 1 LKB Gistrup 2 IK Rosendal Aalborg Chang

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Danske Bank Cup. Program for indefodboldstævne den 27. - 30. december 2012 i Støvringhallen og Arena Himmerland

Danske Bank Cup. Program for indefodboldstævne den 27. - 30. december 2012 i Støvringhallen og Arena Himmerland Program for indefodboldstævne den 27. - 30. december 2012 i Støvringhallen og Arena Himmerland Arrangør: Støvring Idrætsforening Fodbold Støvring Idrætsforenings fodboldafdeling byder velkommen til det

Læs mere

Kampprogram. De næste Top kampe. Aalborg Chang - Klubben i centrum. Serie 1 Torsdag d. 13/4 Kl JS Kvinder Lørdag d. 8/4

Kampprogram. De næste Top kampe. Aalborg Chang - Klubben i centrum. Serie 1 Torsdag d. 13/4 Kl JS Kvinder Lørdag d. 8/4 De næste Top kampe Kampprogram Serie Torsdag d. /4 Kl.. JS Kvinder Lørdag d. 8/4 Kl.5. VS VS Kvinde Jyllandsserien Mandag d. 7/4 Kl.5. U9 Drenge Vest Søndag d. 9/4 Kl.. VS VS Velkomst fra redaktionen Velkommen

Læs mere

Uge Dag Dato Kl. Række Omklæd Hjemmehold Udehold Omklæd2 Sted Bemærkning 19 Man 04-05-2015 17:00 U8 Drenge B/C (07) 5M - Hverdag/Forår 2015 Aalborg

Uge Dag Dato Kl. Række Omklæd Hjemmehold Udehold Omklæd2 Sted Bemærkning 19 Man 04-05-2015 17:00 U8 Drenge B/C (07) 5M - Hverdag/Forår 2015 Aalborg Uge Dag Dato Kl. Række Omklæd Hjemmehold Udehold Omklæd2 Sted Bemærkning 19 Man 04-05-2015 17:00 U8 Drenge B/C (07) 5M - Hverdag/Forår 2015 Aalborg KFUM 1 Vejgaard B (Vejgaard) Aalborg KFUM's Klubhus 19

Læs mere

Velkommen Til SGIF-Cup 2010

Velkommen Til SGIF-Cup 2010 Velkommen Til SGIFCup 2010 Arrangeret af SvenstrupGodthåb Fodbold Puljeinddeling for Fodbold SERIE 1/2 SERIE 3/4 A SERIE 3/4 B SGIF Øster Sundby SGIF Gug Klarup Skalborg Aalborg Freja Nørhalne Øster Hornum

Læs mere

Zebra Cup 2012 for drengerækkerne: U6 U12

Zebra Cup 2012 for drengerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Zebra Cup 2012 for drengerækkerne: U6 U12 Kampprogram Søndag den 2. september 2012 ANKOMST OG PARKERING Det er ikke nødvendigt at anmelde sin ankomst hos stævneledelsen, da alle hold

Læs mere

Ham skal du kende. Lionel Messi

Ham skal du kende. Lionel Messi Ham skal du kende Lionel Messi Lionel Messi var 11 år, da en læge sagde til hans forældre, at deres søn ikke ville vokse. Han havde ikke det hor-mon i kroppen, der får os til at vokse. Derfor ville han

Læs mere

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Dagens kamp: 29/04-2006 Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Danske Bank Cup Program for Indefodboldstævne

Danske Bank Cup Program for Indefodboldstævne Danske Bank Cup Program for Indefodboldstævne Den 25. 26. 27. oktober 2013 i Vesthimmerlandshallen i Aars Arrangør: s Forældreudvalg Velkommen til Danske Bank Cup i Vesthimmerlandshallen Jyllandsgade 52,

Læs mere

www.aalborgchang.dk Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Kampprogram Søndag den 26. maj 2013 Med støtte fra

www.aalborgchang.dk Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Kampprogram Søndag den 26. maj 2013 Med støtte fra www.aalborgchang.dk Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Kampprogram Søndag den 26. maj 2013 Med støtte fra ANKOMST OG PARKERING Det er ikke nødvendigt at anmelde sin ankomst hos stævneledelsen,

Læs mere

Marienlyst og dagens kampsponsor fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens kampsponsor fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens kampsponsor fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Kolding B Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra NORDFYNS BANK byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra NORDFYNS BANK byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra NORDFYNS BANK byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Middelfart Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars

Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars Jyllandsgade 52, 9600 Aars Arrangør: Aars IK s Forældreudvalg OPDATERET 26 OKTOBER Velkommen til Danske Bank Cup

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Thisted Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division vest,

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Program. TOPModel Cup søndag den 7. august. Dronninglund Pigestævne

Program. TOPModel Cup søndag den 7. august. Dronninglund Pigestævne Program TOPModel Cup 2016 søndag den 7. august Arrangør: Dronninglund Fodbold Rørholtvej 18 9330 Dronninglund www.diffodbold.dk Info Husk at melde din ankomst i info-teltet inden første kamp. Her vi du

Læs mere

Stævneprogram Søndag den 23. juni 2013

Stævneprogram Søndag den 23. juni 2013 Stævneprogram Søndag den 23. juni 2013 Hadsundvej 346 9260 Gistrup Tlf. 9636 4500 Mail: gistrup@sparnord.dk www.sparnord.dk Information Betaling Holdgebyret på 250 kr. (3-mands hold), 350 kr. (5-mands

Læs mere

Sponsorer. Aalborg Chang Provstejorden 13 9000 Aalborg

Sponsorer. Aalborg Chang Provstejorden 13 9000 Aalborg Sponsorer Aalborg Chang Provstejorden 13 9000 Aalborg Ankomst og parkering Det er ikke nødvendigt at anmelde sin ankomst hos stævneledelsen, da alle hold har fået tilsendt faktura og bekræftelse. Der er

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Velkommen til. Nilfisk ALTO Cup 2015 & Hadsund Boldklub - Fodbold

Velkommen til. Nilfisk ALTO Cup 2015 & Hadsund Boldklub - Fodbold Velkommen til Nilfisk ALTO Cup 2015 & Hadsund Boldklub - Fodbold Kampprogram Nilfisk / Alto Cup 2015 Kære alle deltagere til Nilfisk/Alto Cup 2015: Hadsund Boldklub har igen fornøjelsen, at kunne afvikle

Læs mere

Læs og lær om. Ballon D or. Verdens bedste fodboldspillere

Læs og lær om. Ballon D or. Verdens bedste fodboldspillere Læs og lær om Ballon D or Verdens bedste fodboldspillere Hvad er Ballon D or? Ballon D or er en pris. Det er en fodboldpris. Den bliver givet til den spiller, der har været den bedste spiller i løbet

Læs mere

Marienlyst vs. FC Svendborg

Marienlyst vs. FC Svendborg Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra MALERMESTER BJARNE TOFT HANSEN byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. FC Svendborg Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens

Læs mere

VELKOMMEN TIL RINGE BOLDKLUB INFORMATION & KAMPPROGRAM. Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk

VELKOMMEN TIL RINGE BOLDKLUB INFORMATION & KAMPPROGRAM. Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk VELKOMMEN TIL RINGE BOLDKLUB INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U10 Format 7X7 Spilletid 2X20 minutter Adresse Floravej 17C, 5750 Ringe

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

B52/AFC SPAR NORD CUP SØNDAG DEN 26. JUNI 2016 PROGRAM

B52/AFC SPAR NORD CUP SØNDAG DEN 26. JUNI 2016 PROGRAM B52/AFC SPAR NORD CUP SØNDAG DEN 26. JUNI 2016 PROGRAM Velkommen til B52/AFC Spar Nord Cup 2016 Rigtig hjerteligt velkommen til den første udgave af B52/AFC Spar Nord Cup. Cuppen er for så vidt angår rammer,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

VELKOMMEN TIL F.C. BROBY

VELKOMMEN TIL F.C. BROBY VELKOMMEN TIL F.C. BROBY INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U11 Format 7X7 Spilletid 2X25 min. Adresse Egeballevej 1 G, 5672 Broby Kontaktperson

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 25.08.2007 vs. Kristrup B stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20. Kampprogram vs Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.00 Venue: minibanen på Jens Jessen Vej Entrepriser: alt er udsolgt 1 Forord Velkommen til årets brag i dansk fodbold. FB s fantastiske All Stars hold,

Læs mere

Top kampe næste Kampprogram weekend Kvinde Jyllandsserien Masser af børnefodbold! Lørdag d. 17/6 Lørdag d. 10/6 Kl fra kl.

Top kampe næste Kampprogram weekend Kvinde Jyllandsserien Masser af børnefodbold! Lørdag d. 17/6 Lørdag d. 10/6 Kl fra kl. Top kampe næste weekend Kvinde Jyllandsserien Lørdag d. 17/6 Kl.13.30 Kampprogram Aalborg Chang - Klubben i centrum Masser af børnefodbold! Lørdag d. 10/6 fra kl. 10 VS VS Serie 1 Lørdag d. 17/6 Kl.16.00

Læs mere

Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Res :00 U13 Drenge B (2000) 11M BIF/ØHIK Vadum IF Brovst IF s Anlæg 4-1

Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Res :00 U13 Drenge B (2000) 11M BIF/ØHIK Vadum IF Brovst IF s Anlæg 4-1 Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested Res 01-06-2013 10:00 U13 Drenge B (2000) 11M BIF/ØHIK Vadum IF Brovst IF s Anlæg 4-1 01-06-2013 10:00 U7 Piger (06) 3M - weekend/forår Nibe B (1) Brovst IF

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

KAMPPROGRAM SERIE 2. NVUI Helsted Fremad

KAMPPROGRAM SERIE 2. NVUI Helsted Fremad KAMPPROGRAM SERIE 2 NVUI Helsted Fremad Lørdag den 4. april 2015 SPONSORER 4. april 2015 HOVED OG SØLV SPONSORER 2 4. april 2015 VELKOMMEN Velkommen til en ny sæson i Serie 2 Vi er igen klar til at byde

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61 Tirsdag d. 4. september 2012, turneringskamp: AaB Randers Freja 1-2 (0-2) Mark Albertsen Christoffer Kræmer, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Jakob H Klausen, Frederik Fuhr, Oliver Frøslev,

Læs mere

VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK

VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U12 Format 7X7 Spilletid 2X25 min. Adresse Enggade 19, 5300 Kerteminde

Læs mere

Velkommen til fodbold i 2. division øst søndag d. 27. oktober 2013. Svebølle - Næstved. www.sbi-fodbold.dk

Velkommen til fodbold i 2. division øst søndag d. 27. oktober 2013. Svebølle - Næstved. www.sbi-fodbold.dk Velkommen til fodbold i 2. division øst søndag d. 27. oktober 2013 Svebølle - Næstved www.sbi-fodbold.dk Først velkommen til Næstveds spillere, trænere og tilskuere Kampen i søndags mod Fremad Amager gav

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

KRFK INFORMATION & KAMPPROGRAM

KRFK INFORMATION & KAMPPROGRAM VELKOMMEN TIL KRFK INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U13 Format 11X11 Spilletid 2X30 min. Adresse Krogsbølle Bygade 54 5450 Otterup Kontaktperson

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere

U14-1 til KB-Cup 2013

U14-1 til KB-Cup 2013 U14-1 til KB-Cup 2013 Igen i år deltog Randers Freja i elitestævnet KB-Cup. Som sædvanligt med tre hold U13, U14 og U15. Sidste år kom årgang 2000 helt frem til finalen, og det var også ambitionen denne

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

ASV BYDER VELKOMMEN TIL. JTLANDER BANK CUP marts I ALS HALLEN

ASV BYDER VELKOMMEN TIL. JTLANDER BANK CUP marts I ALS HALLEN Side 1 af 13 BYDER VELKOMMEN TIL JTLANDER BANK CUP 2017 03 05. marts I ALS HALLEN Kampbolden er sponseret af Sportigan Hadsund Støt vore sponsorer de støtter os Der er nogle enkelte hold der endnu ikke

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

PROGRAM. Sparekassen Vendsyssel. Futsal Cup 2014. Lørdag og søndag d. 20.-21. december 2014

PROGRAM. Sparekassen Vendsyssel. Futsal Cup 2014. Lørdag og søndag d. 20.-21. december 2014 PROGRAM Sparekassen Vendsyssel Futsal Cup 2014 Lørdag og søndag d. 20.-21. december 2014 Turneringsform U12-U16: Der spilles i en A-række (M/A spillere) og en B-række (A/B/C spillere) med slutspil i begge

Læs mere

VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK

VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U13 Format 11X11 Spilletid 2X30 min. Adresse Bryggerivej 2, 5450 Otterup

Læs mere

Program. TOPModel Cup 2015. søndag den 9. august. Dronninglund Pigestævne

Program. TOPModel Cup 2015. søndag den 9. august. Dronninglund Pigestævne Program TOPModel Cup 2015 søndag den 9. august Arrangør: Dronninglund Fodbold Rørholtvej 18 9330 Dronninglund www.diffodbold.dk Info Husk at melde din ankomst i info-teltet inden første kamp. Her vi du

Læs mere

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 28. JUNI 2015 PROGRAM

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 28. JUNI 2015 PROGRAM BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 28. JUNI 2015 PROGRAM Velkommen til Bella Italia Cup 2015 i B52/Aalborg Fodbold Club Rigtig hjerteligt velkommen til den sjette udgave af Bella Italia Cup. Vi har igen kunnet

Læs mere

PROGRAM. Udendørs skolestævne i fodbold. Piger og drenge klasse. Søndag den 23. april på Kunststofbanen Kr.

PROGRAM. Udendørs skolestævne i fodbold. Piger og drenge klasse. Søndag den 23. april på Kunststofbanen Kr. PROGRAM Udendørs skolestævne i fodbold Piger og drenge 0. 3. klasse Søndag den 23. april 2017 på Kunststofbanen Kr. Østergårdsvej 2 Husk vi spiller i kondisko ikke fodboldstøvler Støvring If Fodbold byder

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Dommer Start Slut Kampnr Type Række Klub 1 Klub 2. 1 mands U7 Piger Aabybro 1 Aalborg Chang. Nicklas 09:00 09:10. 7 mands U7 Piger RKG 2 Aabybro 2

Dommer Start Slut Kampnr Type Række Klub 1 Klub 2. 1 mands U7 Piger Aabybro 1 Aalborg Chang. Nicklas 09:00 09:10. 7 mands U7 Piger RKG 2 Aabybro 2 Dommer Start Slut Kampnr Type Række Klub 1 Klub 2 Nicklas 09:00 09:10 1 mands U Piger Aabybro 1 Aalborg Chang 09:16 09:26 mands U Piger RKG 2 Aabybro 2 09:48 09:8 8 mands U Piger BI Tøserne RKG 2 10:04

Læs mere

LKB-Gistrup. søndag : : : : : : : :00. Herresingle U15 A Pulje 1

LKB-Gistrup. søndag : : : : : : : :00. Herresingle U15 A Pulje 1 søndag 1-12 09:00 13-24 10:00 25-36 11:00 37-48 12:00 49-60 13:00 61-72 14:00 73-84 15:00 85-96 16:00 Herresingle U15 A Pulje 1 1 Gustav Villefrance St. Restrup 2 Nikolaj Blunck Skagen 3 William Møller

Læs mere

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011 U13-1 Efteråret 2011 Indholdsfortegnelse Truppen... 1 Træningskampe... 2 Turneringskampe... 3 Pokalkampe... 8 Antal kampe... 9 Mål...10 Kampens spiller...11 Antal træningskampe...12 Mål, træningskampe...13

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

FREMAD AMAGER vs HIK KAMPPROGRAM. Torsdag d. 2. april 2015

FREMAD AMAGER vs HIK KAMPPROGRAM. Torsdag d. 2. april 2015 FREMAD AMAGER vs KAMPPROGRAM Torsdag d. 2. april 2015 HIK FREMAD AMAGER 2014/15 1 2 3 4 KIM DREJS ALLAN OLESEN KRISTIAN BO ANDERSEN MIKE MORTENSEN 5 6 7 8 JETMIR ASLANI CHRISTIAN MØLLER MARTIN JENSEN CEM

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

SHI Cup 2016 Søndag den 9. oktober 2016

SHI Cup 2016 Søndag den 9. oktober 2016 SHI Cup 2016 Søndag den 9. oktober 2016 Antal spillere pr. hold: 3 mands: Max. 6 spillere (U5-U7) 5 mands: Max. 8 spillere (U8-U10) Hovedsponsor: Spar Nord Kampprogram Spilletid: 3 mands hold: 1 x 10 min.

Læs mere

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Dagens kamp: 20/05-2006 Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

KAMPPROGRAM april U6 U12 Piger og Drenge

KAMPPROGRAM april U6 U12 Piger og Drenge KAMPPROGRAM 26.-27. april 2014 U6 U12 Piger og Drenge Nybolig Palle Ørtoft Hasseris Hasserisvej 137 9000 Aalborg Tlf. 9816 2300 John F. Kennedys Plads, 9000 Aalborg OBS: Programmet kan hentes online på

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

Zebra Cup 2014. for drenge- og pigerækkerne U6 U12 Søndag den 25. maj 2014 i Aalborg Chang. Provstejorden 13, 9000 Aalborg. www.aalborgchang.

Zebra Cup 2014. for drenge- og pigerækkerne U6 U12 Søndag den 25. maj 2014 i Aalborg Chang. Provstejorden 13, 9000 Aalborg. www.aalborgchang. www.aalborgchang.dk Zebra Cup 2014 for drenge- og pigerækkerne U6 U12 dag den 25. maj 2014 i Aalborg Chang Provstejorden 13, 9000 Aalborg Sponsorer ANKOMST OG PARKERING VED AALBORG CHANG, PROVSTEJORDEN,

Læs mere

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 30. JUNI 2013 PROGRAM

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 30. JUNI 2013 PROGRAM BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 30. JUNI 2013 PROGRAM Velkommen til Bella Italia Cup 2013 i B52/Aalborg Fodbold Club Rigtig hjerteligt velkommen til den fjerde udgave af Bella Italia Cup. Vi er glade for,

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K.

Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K. Kampreferater Randers Freja U15 M1 2013 Aabybro - Randers Freja: 1-3 Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K. Udskiftere: Magnus Ø, Magnus

Læs mere

Sparekassen Himmerland Cup U13 ABCD stævne. søndag den 30. oktober. Arena Himmerland Brunagervej 1, Støvring

Sparekassen Himmerland Cup U13 ABCD stævne. søndag den 30. oktober. Arena Himmerland Brunagervej 1, Støvring IF, Badminton Sparekassen Himmerland Cup U13 ABCD stævne søndag den 30. oktober i Arena Himmerland Brunagervej 1, IF, Badminton 2 Badminton byder velkommen til Sparekassen Himmerland Cup U13 ABCD stævne.

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2014

KB MIKRO CUP FORÅR 2014 KB MIKRO CUP FORÅR 2014 Lørdag og søndag d. 19.- 20. April 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 29. JUNI 2014 PROGRAM

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 29. JUNI 2014 PROGRAM BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 29. JUNI 2014 PROGRAM Velkommen til Bella Italia Cup 2014 i B52/Aalborg Fodbold Club Rigtig hjerteligt velkommen til den femte udgave af Bella Italia Cup. Vi har igen kunnet

Læs mere

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 19. JUNI 2011 PROGRAM

BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 19. JUNI 2011 PROGRAM BELLA ITALIA CUP SØNDAG DEN 19. JUNI 2011 PROGRAM Velkommen til Bella Italia Cup 2011 i Det er os en stor fornøjelse at byde velkommen til anden udgave af Bella Italia Cup. Med 77 tilmeldte er cuppen vokset,

Læs mere