HUSK: Stafet for Livet Bustur til Altes Land og Helgoland maj Læs mere om: Vandretur ved Kullen. 2. halvår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSK: Stafet for Livet Bustur til Altes Land og Helgoland maj Læs mere om: Vandretur ved Kullen. 2. halvår"

Transkript

1 Fodslaw Tidende 2. halvår årgang Bustur til Altes Land og Helgoland maj 2013 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Vandretur ved Kullen Lyø juli 2010 Læs mere om: Ø-tur til Drejø Temavandringer på Hindsholm Pigeaften i Langeskov Klubaften med vinsmagning Købstadsjubilæumsvandring Juleafslutning HUSK: Stafet for Livet Munkebo Fodslaw er tilsluttet Vandreforeningen Fodslaw

2 Formandens side Selv om foråret lod vente på sig, så har 1. halvår 2013 været fyldt med mange Fodslawaktiviteter. Der har generelt været stor tilslutning til alle aktiviteterne. Vores største årlige arrangement er Østfynske Forårsvandringer, som i år blev afviklet den april. Knap 500 deltagere mødte op til de 4 vandringer, og hele arrangementet gav knap kr. i overskud - noget mindre end i 2012, men dog nogenlunde tilfredsstillende. Denne slags vandrearrangementer kæmper rundt om i landet for deres overlevelse. Hvis de skal overleve, så kræver det til stadighed nytænkning hos arrangørerne. Derfor vil vi også bruge en del tid på evaluering af vores forårsvandringer, og det er ikke usandsynligt at vi ændrer lidt i drejebogen for Ca. 40 hjælpere var i sving til arrangementet, og til dem skal der herfra lyde en stor tak for hjælpen. Som jeg flere gange har sagt, så havde vi ingen forening uden vores hjælpere. Årets første 3 busture er overstået - Brande, Altes Land/Helgoland og i skrivende stund Sofiero/Kullen. Vi håber, at alle deltagerne havde en god oplevelse. Forude venter endnu 4 ture - Bornholm, Vandring på Djursland, Sort Sol og juleturen til Berlin. Der er endnu mange ledige pladser til Berlin, og vi skal være min. 32 deltagere for at turen kan gennemføres. Så vi håber, at der tilmelder sig nogle flere de næste 2-3 måneder. Bestyrelsen arbejder allerede på næste års ture, og vores lille rejsehæfte vil efter planen udkomme i oktober/november. Da samfundet hele tiden forandrer sig, må vi i en forening som vores være indstillet på, at der løbende skal ske en udvikling. Derfor vil I nok opleve, at vi fremover - i større omfang end tidligere - vil inddrage de af jer, som har lyst til det, i det daglige arbejde i foreningen. Det kunne eksempelvis være nedsættelse af flere udvalg - busrejseudvalg, juleafslutningsudvalg, idéudvalg m.fl. Vi mangler også turledere til de ugentlige motionsture. Så er der nogen derude, som har idéer og lyst til at være med til at forme foreningens fremtid, så hører vi meget gerne fra jer. I ønskes alle en god sommer og et godt 2. halvår. Arne 2. Mindeord I maj måned døde Anne Grethe Pedersens mand, Poul Arne. Som kørestolsbruger kunne Poul Arne ikke deltage i vores motionsture, og vi husker ham derfor især for den glæde, som han udstrålede, når han deltog i foreningens sommer- og juleafslutninger. Her så vi Poul Arne som det glade og positive menneske, som han var. Æret være hans minde!

3 Kommende arrangementer Ø-tur til Drejø - søndag den 28. juli Turen starter med færgen Høje Stene fra Svendborg Havn. Drejøfærgen ligger lige før Ærøfærgernes leje. Parkering ved havnens østlige del. Vi mødes ved færgen kl og ankommer til Drejø kl Vi går til forsamlingshuset, hvor vi spiser den medbragte mad, og herefter er der tur på øen på egen hånd. Færgen sejler fra Drejø kl med ankomst til Svendborg kl Vi har bil med på færgen, så der er i begrænset omfang mulighed for at få transporteret mad og drikkelse til forsamlingshuset. Pris: kr. 100, som indbetales til foreningens konto eller kontant til Grethe. Tilmelding: til Erik Duerlund senest 14. juli. Medbring mad, drikke og kaffe. Fodslaw giver en snaps til frokosten. Besøg af Odense Fodslaw - onsdag den 7. august Vi mødes kl på Langeskov Skole - afd. Pilen, Lavindgårdsvej 7, 5550 Langeskov til en vandretur på 5 eller 8 km. Fynshoed august 2010 Bagefter er der hyggeligt samvær med kaffe og brød på skolen. Lyø Juli 2010 Madpakketur til Nyborg Vold - torsdag den 8. august En af de ældste traditioner i Fodslaw er madpakketuren til Nyborg Vold. Der er begrænset antal billetter. I år spilles forestillingen Mød mig på Cassiopeia. Vi mødes på P-pladsen ved Nyborg Vold kl Medbring mad og drikkevarer - Fodslaw giver en snaps. Pris: kr Tilmelding: til Grethe - tlf senest 30. juli. Beløbet indbetales til Grethe eller til foreningens konto senest 30. juli 3.

4 Kommende arrangementer Mærk Hindsholm - temavandringer 2013 I anledning af købstadsjubilæet inviterer Kirkerne i Hindsholmsamarbejdet og Munkebo Fodslaw til 4 temavandringer. Den første er allerede afviklet i juni. De 3 næste temavandringer præsenteres her. Tirsdag 13. august - Naturens Velsignelser Startsted: Avlsgården ved Hverringe Gods, Hverringevej 187, Kerteminde, kl Lisbeth Weitemeyer fortæller om at spise naturen. Turen går gennem Stavre Skov, Smedeskoven mod Måle og tilbage til Hverringe. Undervejs er der fortælling før Stavre Skov af Puk Lyskjær, og ved stranden af Bent Wirklund. Efter Stavre Skov er der sang og lidt mad. Turen er på i alt 8,9 km med mulighed for hjemtransport efter ca. 4,5 km. Der afsluttes med sang under åben himmel ved avlsgården. Tirsdag 20. august - Pilgrims-ABC Startsted: Holmens Hus, Fynshovedvej 486, Martofte, kl Sogne- og hospicepræst Hanne Thordsen fortæller om pilgrimsvandring og undervejs gumler vi på gode citater. Turen er på i alt 8,9 km fra Holmens Hus over Mårhøj Jættestue og Snave, langs kysten til Bøgebjerg Gods tilbage til Holmens Hus. Mulighed for hjemtransport efter ca. 5,3 km. Der afsluttes med kaffe og kage og citatslam i Holmens Hus. Tirsdag 27. august - Fjordens Sange Startsted: Dristrup Sognegård, Drigstrup Bygade 46, kl Vi danser i skolegården med Leif Käehne, violin, Jess Rasmussen, guitar og Nicolas Sigvaldsen, danseinstruktør. Det er helt enkelt, og også for dem, der ikke tror de kan danse. Vandretur på i alt 8 km over Rido ridebanen til Drigstrup Strand, Bregnør og Bregnør Havn. Mulighed for hjemtransport efter ca. 4,5 km fra Bregnør Havn. Der afsluttes med bål på havnen i Bregnør med sang, pølser kaffe og øl. 4.

5 Kommende arrangementer Ræthingemarch - søndag den 18. august Fodslaw Midtfyn arrangerer igen i år Ræthingmarch ved Ferritslev, Davinde og naturområdet i Hudevad. Start: Rolfsted Skole, Skolevej 26, 5863 Ferritslev Ruter: 7, 12, 20 og 30 km Tider: 7 og 12 km kl km kl km kl. 8-9 Startkort: kr. 18 Munkebo Fodslaw stiller som sædvanligt hold til Ræthingemarch. Tilmelding til Frans - tlf senest en uge før. De, der har tilmeldt sig holdet møder op senest kl. 9.00, hvor holdleder udleverer og tager mod betaling for de bestilte startkort. Er man ikke tilmeldt, møder man blot op på det tidspunkt, man ønsker at gå. Stafet for Livet Kerteminde 2013 Lørdag 31. august kl søndag 1. sept. kl Også i år stiller Munkebo Fodslaw hold til Stafet for Livet - og denne gang satser vi på at blive det største hold. Stafetten afvikles samme sted som sidste år - på pladsen ved Kulturhuset, Troels Alle 4, Munkebo. Det koster 100 kr. at deltage i Stafetten - og beløbet går til Kræftens Bekæmpelse. Holdkaptajn er som sidst - Anne Grete Hermann - og tilmeldingen er allerede startet. 1. Gå ind på - Find din stafet nær dig og vælg Kerteminde. 2. I menuen i højre side klik på Deltag eller opret et hold Lyø Juli I menuen i højre side Tilmeld dig som deltager - find Munkebo Fodslaw 4. Klik på Deltag på vores hold, udfyld dine oplysninger og betal kr Du er nu tilmeldt Munkebo Fodslaws hold - kontakt herefter Anne Grete og fortæl, hvornår du gerne vil være på banen i løbet af det døgn, som Stafetten varer. Har du ikke mulighed for at tilmelde dig/betale via hjemmesiden, så kontakt Anne Grete - så klarer hun det for dig. Det vigtigste er, at du vil være med. Sidste år havde Fodslaw en base under Stafetten - et sted, hvor vi kunne samles, når vi ikke var på banen. Det får vi også i år. Der opsættes campingvogne og pavillioner, og som noget nyt inviterer vi til Fællesspisning lørdag aften kl Mød op med din egen mad, eller køb det i Stafetcaféen (husk at forudbestille). Drikkevarer kan ligeledes købes i caféen. Husk at hele overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse. Kom og vær med til et fantastisk døgn, hvor vi kæmper mod kræft og fejrer livet! 5.

6 Kommende arrangementer Foreningsdag i Langeskov Centret - lørdag den 7. sept. Langeskov Handelsstandsforening afholder Foreningsdag. Munkebo Fodslaw stiller op med en stand - flere informationer følger. Pigeaften i Langeskov Centret - onsdag den 11. sept. Denne aften er kun for Fodslaws piger. Vi mødes på torvet i Langeskov Centret kl. 19. Butikken Tine P. viser det sidste nye tøj, og der vil være mulighed for at købe på stedet, hvor der denne aften er ekstra gode tilbud. Der serveres vin, vand og snacks. Pris: kr. 20, som indbetales til foreningens konto eller kontant til Elin. Tilmelding: Elin - tlf elin.knudsen@live.dk - senest 4. sept. Kontakt Elin, hvis du mangler kørelejlighed fra Munkebo eller Kerteminde. Fodslaw-piger kigger på tilbud i Langeskov Centret ved torsdagsturene i Langeskov. Odense Fodslaw - 40 års jubilæum - lørdag den 14. sept. I anledning af Odense Fodslaw s 40 års jubilæum afholdes jubilæumsvandring. Start: kl Spurvelundskolen, Spurvelundsvej 16, 5270 Odense Der er afmærkede ruter på 5 og 10 km. Indvielse af hjertesti i Munkebo - søndag 29. sept. 6. Vi mødes kl på pladsen foran biblioteket ved Munkebo Kulturcenter.

7 Kommende arrangementer Bustur til Dyssemarch - søndag 6. oktober Grenå Fodslaw afholder Dyssemarch på Djursland. Vi stiller hold til denne vandring og arrangerer bustur dertil. Kl : Kl : Vandreruter: Opsamling - deltagerne får besked om tidsplan. Ankomst startsted, Midtdjurs Friskole, hver der serveres morgenkaffe med rundstykker. 5, 12, 17 og 25 km. Madpakker kan medbringes, men der kan købes mad og drikke ved startstedet og på rastepladserne. For dem, der går 5 og 12 km arrangeres udflugt med guided bytur i Grenå og besøg ved Havets Hus /Algecenter Danmark på havnen i Grenå, hvor vi skal høre mere om et projekt med dyrkning af tang til foder og føde for mennesker. På turen hjem serveres en sandwich i bussen. Pris: kr. 250 inkl. bustransport, morgenkaffe, startkort og sandwich i bussen. Tillæg for udflugt og eftermiddagskaffe med brød kr. 50. Beløbet indbetales på foreningens bustur-konto. Tilmelding: Lilian - tlf liljo@munkebo-borger.dk - sen. 20. sept. Husk at anføre om du vil deltage i udflugten. Bemærk: dette arrangement er kun for medlemmer. Klubaften med vinsmagning - torsdag 24. oktober Lyø Juli 2010 Tid og sted: Kerteminde Skole, Nørregade 21, 5300 Kerteminde kl Vinspecialisterne fra Den Gamle Købmandsgård sender os verden rundt på vinsmagning. Efter foredraget og vinsmagningen slutter vi af med lidt ost og ekstra vin. Der vil være gode tilbud på køb af vin denne aften. Pris: kr. 100, som indbetales på foreningens konto. Tilmelding: Lilian - tlf liljo@munkebo-borger.dk - senest 1. oktober Bemærk: dette arrangement er kun for medlemmer. 7.

8 Kommende arrangementer Odense Å Vandring - søndag den 3. november Odense Fodslaw arrangerer Å-vandring. Start: Abildgårdsskolen, Gillestedvej 15, 5240 Odense NØ Ruter: 5, 11, 17 og 23 km Tider: 5 og 11 km kl og 23 km kl Startkort: kr. 20. Munkebo Fodslaw stiller som sædvanligt hold til denne vandring. Tilmelding til Frans - tlf senest en uge før. De, der har tilmeldt sig holdet møder op senest kl. 9.00, hvor der udleveres og betales startkort. Er man ikke tilmeldt, møder man blot op på det tidslunkt, man ønsker at gå. Købstadsjubilæumsvandring - lørdag den 16. november I anledning af Kertemindes 600 års købstadsjubilæum arrangerer Munkebo Fodslaw en jubilæumsvandring. Start: Kerteminde Skole, Nørregade 21, 5300 Kerteminde Ruter: 5, 10 og 15 km Starttid: 15 km starter kl og 10 km starter kl Startstedet er åbent fra kl Startgebyr: kr kr. 25, hvis man ønsker diplom. Tilmelding: ikke nødvendig - man møder bare op. Tag familie og venner med til en hyggelig eftermiddag i den gamle købstad. Jubilæumsvandringen åbnes kl af borgmester Sonja Rasmussen. I forbindelse med jubilæet udgiver Kerteminde Kommune en jubilæums-nål i et meget lille oplag. Nålene er nummererede og sælges i begrænset omfang ved Jubilæumsvandringen. Prisen er kr. 75 pr. stk. (særpris) Nålen skal bestilles ved formanden senest 15. oktober og betales til foreningens konto. Der vil være meget få nåle til salg ved startbordet. 8. Kommende arrangementer Kommende

9 TIL OPSLAGSTAVLEN TAG UD OG GEM Aktivitetsoversigt 2. halvår 2013 På disse sider finder du en oversigt over alle de aktiviteter, der er planlagt i andet halvår af Det gælder torsdagsture, motionsture tirsdag/lørdag/ søndag, vandringer, hvor vi stiller hold og andre arrangementer. Sæsonstart Tirsdag den 30. juli kl Vi mødes ved P-plads Fynshoved, Fynshovedvej 748, 5390 Martofte og går 5 eller 10 km i det smukke område. Rita har sørget for, at ishuset er åbent, så vi kan få den traditionelle vaffelis. FÆRDSELSREGLER Når Fodslaw er på vandretur er en stor del af fornøjelsen jo den, at vi er så gode til at snakke med hinanden. Derfor sker det også ofte, at vi breder os over hele vejen og af og til er til gene for trafikken. Måske er der behov for lige at opfriske færdselsreglerne for gående. Lyø Juli 2010 Forkert 10. Gående skal benytte fortov, gangsti eller rabat. Cykelsti eller kørebane må kun benyttes, såfremt der ikke findes fortov, gangsti eller egnet rabat. Gående, som benytter kørebanen, skal gå yderst i venstre side i færdselsretningen SAMKØRSEL Som tidligere omtalt i Fodslaw Tidende vil vi bestræbe os på at koordinere samkørsel, så også medlemmer uden bil kan komme med på flest mulige ture. Har du brug for et lift - eller har du en plads i overskud til en tur så ring til én i bestyrelsen eller til den, der står for arrangementet. Ved kortere ture betales kr længere ture efter aftale med den, man kører med. 9.

10 Aktivitetssiden Aktivitetsoversigt 2. halvår 2013 Dato Tilmelding Søndag 28. juli Ø-tur til Drejø Erik senest 14. juli Tirsdag 30. juli Sæsonstart på Fynshoved Ingen tilmelding Onsdag 7. aug. Besøg af Odense Fodslaw Ingen tilmelding Torsdag 8. aug. Madpakketur til Nyborg Vold Grethe Krongård Tirsdag 13. aug. Temavandring Hindsholm Ingen tilmelding Søndag 18. aug. Ræthingemarch vi stiller hold Frans senest 11. aug. Tirsdag 20. aug. Temavandring Hindsholm Ingen tilmelding Tirsdag 27. aug. Temavandring Hindsholm Ingen tilmelding 31.aug.-1.sept. Stafet for Livet vi stiller hold Anne Grete Hermann Lørdag 7. sept. Foreningsdag i Langeskov Ingen tilmelding Onsdag 11. sept. Pigeaften i Langeskov Center Elin senest 4. sept. Lørdag 14. sept. Odense Fodslaw Jubilæumsvandring Ingen tilmelding sept. Bustur til Bornholm UDSOLGT Søndag 29. sept. Indvielse af hjertesti i Munkebo Ingen tilmelding Søndag 6. okt. Bustur til Dyssemarch Lilian senest 20. sept. Torsdag 17. okt. Bustur til Sort Sol UDSOLGT Torsdag 24. okt. Klubaften med vinsmagning Lilian senest 1. okt. Søndag 3. nov. Odense Å Vandring vi stiller hold Frans senest 27. okt. Lørdag 16. nov. 600 års Købstadsjubilæumsvandring Ingen tilmelding Lørdag 30. nov. Juleafslutning Rita senest 1. nov. Søndag 1. dec. Julemærkemarch vi stiller hold Frans senest 24. nov dec. Juletur til Berlin Arne hurtigst muligt Fredag 27. dec. Julemotion i Odense Ingen tilmelding Lørdag 28. dec. Vintertur i Munkebo Ingen tilmelding Søndag 29. dec. Vintertur Langeland Ingen tilmelding Søndag 5. jan. Nytårsmotion Ingen tilmelding Alle arrangementer er detaljeret omtalt i bladet. Busture foreløbig plan Maj 1 dags bustur til Fur juni 5 dags bustur til Stockholm og Tallinn aug. 3 dags bustur til Skagen og Nordjylland sept. 6 dags bustur til Dresden og Saksisk Schweiz Dec. 1 dags bustur til julemarked i Tønder Rejsehæfte udkommer ca. 15. okt. - tilmelding fra 1. nov. 10. Deltagere søges! Juleturen til Berlin mangler deltagere, hvis den skal gennemføres. Se omtalen af turen i rejsehæftet - eller kontakt Arne for yderligere oplysninger. Tilmelding til Arne hurtigst muligt.

11 Motionssiden Motionsture torsdag formiddag - alle dage kl Tid Mødested Turleder Mødestedet, Torsdag 1. aug. Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Erik/Anne Grethe P. MIC - Munkebo Idræts Center, Torsdag 8. aug. Mosevangen 2, 5330 Munkebo Flemming/Inge P. Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 15. aug Langeskov Elin/Eva Mødestedet, Torsdag 22. aug. Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Erik/Anne Grethe P. MIC - Munkebo Idræts Center, Torsdag 29. aug. Mosevangen 2, 5330 Munkebo Lilian/Inge P. Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 5. sept Langeskov Karin T./Arent Mødestedet, Torsdag 12. sept. Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Erik/Anne Grethe P. MIC - Munkebo Idræts Center, Torsdag 19. sept. Mosevangen 2, 5330 Munkebo Flemming/Inge P. Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 26. sept Langeskov Karin P./Lisbeth Mødestedet, Torsdag 3. okt. Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Erik/Anne Grethe P. MIC - Munkebo Idræts Center, Torsdag 10. okt. Mosevangen 2, 5330 Munkebo Lilian/Inge P. Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 17. okt Langeskov Tage M./Lene M. Mødestedet, Torsdag 24. okt. Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Erik/Anne Grethe P. MIC - Munkebo Idræts Center, Torsdag 31. okt. Mosevangen 2, 5330 Munkebo Lilian/Inge P. Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 7. nov Langeskov Leila/Birthe J. Mødestedet, Torsdag 14. nov. Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Erik/Anne Grethe P. Fynshoved august 2010 MIC - Munkebo Idræts Center, Torsdag 21. nov. Mosevangen 2, 5330 Munkebo Lilian/Inge P. Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 28. nov Langeskov Erik E./Grethe T. Lyø Juli 2010 Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 5. dec Langeskov Elin/Eva Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 12. dec Langeskov Tage M./Lene M. Langeskov Center, Centertorvet, Torsdag 19. dec Langeskov Karin P./Lisbeth På torsdagsturene er der 2 hold - det ene går 8-10 km i rask tempo, det andet hold går i langsommere tempo og lidt kortere ruter. Turene er for alle - også ikke-medlemmer - så mød bare op! På gensyn torsdag den 2. januar 2014 i Kerteminde 11.

12 Motionssiden Motionsture weekend/tirsdag aften Tid Mødested Turleder Tirsdag 30. juli kl P-plads Fynshoved Fynshovedvej 748, 5390 Martofte Flemming/Jørgen Sv. Onsdag 7. aug. kl Besøg af Odense Fodslaw Langeskov Skole afd. Pilen Lavindgårdsvej 7, 5550 Langeskov Bemærk: det er onsdag Tage M./Lene M. Temavandring Se nærmere omtale i bladet. Arne Tirsdag 13. aug. kl Hverringe Gods - Avlsgården Hverringevej 206, 5300 Kerteminde Temavandring Se nærmere omtale i bladet Arne Tirsdag 20. aug. kl Holmens Hus Martofte Fynshovedvej 486, 5390 Martofte Temavandring Se nærmere omtale i bladet. Arne Tirsdag 27. aug. kl Drigstrup Sognegård Drigstrup Bygade 46, 5300 Kertem. Søndag 8. sept. kl Bytoften Langeskov (Vikingehuset) Røjrupvej syd for motorvejen Karin P. /Inga Søndag 15. sept. Kl Skovpavillionen, Kerteminde Skovvej 46, 5300 Kerteminde Carlo/Bente B. Søndag 22. sept. kl Ringe Natursti, Ringe Station, Stationsvej 4, 5750 Ringe Erik/Anne Grethe P. Søndag 29. sept. kl Indvielse af Hjertesti i Munkebo. Se nærmere omtale i bladet. Lørdag 5. okt. kl Stige Ø P-plads ved kajakklubben Østre Kanalvej 12, 5000 Odense Jørgen Sv./Terje Lørdag 12. okt. kl TDC Telehøjen Telehøjen 1, 5220 Odense SÆ Frans/Terje Søndag 20. okt. kl Præsteskoven P-pladsen Strandskovvej, Nordenhuse Hans/Lis Nielsen Søndag 27. okt. kl Knudshoved P-pladsen Hjejlevej, 5800 Nyborg Stig Lørdag 2. nov. kl Munkebo Bageren, Butikstorvet, Munkebo Flemming/Mona Lørdag 9. nov. kl Kverneland (Taarup Maskinfabrik) Taarup Strandvej 25, 5300 Kert. Erik/Bente B. Lørdag 16. nov. kl Købstadsjubilæumsvandring Kerteminde Skole, Nørregade 21. Se nærmere omtale i bladet Afmærkede ruter Lørdag 23. nov. kl Grønnehave Camping Rejstrupvej 83, 5800 Nyborg Hans/Lis Nielsen Lørdag 30. nov. kl Juleafslutning Kerteminde Skole, Nørregade 21 Se nærmere omtale i bladet Erik/Bente B. På alle turene kan der vælges mellem 5 eller 10 km(hvis andet ikke er angivet). Bemærk: Motionsturene på side 11 og 12 er for alle - også ikke-medlemmer - så tag bare familie og venner med på en frisk travetur. 12.

13 Kommende arrangementer Juleafslutning - lørdag den 30. november ed august 2010 Motionstur, julegløgg med æbleskiver, julemad med juleøl og snaps, underholdning, julesange, pakkespil, lodtrækning, uddeling af diplomer og pokaler og meget mere - du får det hele på én gang, når Munkebo Fodslaw holder JULEAFSLUTNING Kerteminde Skole, Nørregade 21, 5300 Kerteminde Program: Kl Julemotion - ture på ca. 5 og 7 km Kl Gløgg og æbleskiver (foreningen er vært) Kl Spisning og julekomsammen i festsalen Kl Afslutning Om aftenen serveres stor julebuffet og kaffe med småkager. Foreningen giver en snaps til silden. Drikkevarer (øl, vand og vin) kan købes til Fodslaw-priser. Der vil under spisningen være forskellige aktiviteter: - Lotteri - Kåring af årets klubmester i gang - Uddeling af diplomer/vandrepokal - Julelege og sange - Pakkespil - Lodtrækning om stor julekurv til en værdi af ca. 300 kr. HUSK: Alle skal medbringe en pakke af værdi kr. til pakkespillet. Pris for aftenarrangementet: voksne kr Tilmelding til Rita - tlf senest 1. november. Betaling på foreningens konto senest 15. november. Bemærk: Deltagelse i juleafslutningen om aftenen er kun for medlemmer. de arrangementer. 13.

14 Kommende arrangementer Julemærkemarch - søndag den 1. dec. For 37. gang afholdes der landet over Julemærkemarch til fordel for julemærkehjemmene. I Odense arrangeres turen af Vandreforeningen Fynboerne. Start: Hunderupskolen, Soldaldsvej 11, 5000 Odense C. Ruter: 5 og 10 km. Starttid: kl Munkebo Fodslaw stiller hold. Tilmelding til Frans - tlf senest en uge før. De, der er tilmeldt holdet møder op kl. 9, hvor der er uddeling og betaling af startkort. Øvrige møder blot op på det tidspunkt, man ønsker at gå. Julemotion i Odense - fredag den 27. dec. Vandreforeningen Fodslaw og Fodslaw Odense afholder julemotion med start fra Dalumskolen i Odense. Mere herom i næste Fodslaw Tidende. Vintertur i Munkebo - lørdag den 28. dec. Munkebo Fodslaw laver en lang træningstur, hvor vi går Kertinge Nor rundt - ca. 25 km. Vi starter kl fra Mødestedet, Strandvejen 10, Kerteminde. Man medbringer selv proviant. Turen gennemføres ikke ved isslag, vedvarende nedbør og/eller meget stærk vind. Er man i tvivl om vejret/gennemførelse på dagen, så ring til Arne - tlf Der er ingen tilmelding - man møder bare op. Vintertur til Langeland - søndag den 29. dec. Mere i næste Fodslaw Tidende. Nytårsmotion i Munkebo - søndag den 5. januar 2014 Sæt X i kalenderen - mere følger i næste blad. 14.

15 Siden sidst Når Fodslaw vandrer, går det ikke altid lige ud ad landevejen. Vandretur ved Kullen Vandring ved Brande Motionstur i Ferritslev Vandring ved Fynshoved Lyø Juli 2010 Østfynske Forårsvandringer april måned I sne og slud gik vandrerne ud

16 Siden sidst Forårstur til Altes Land og Helgoland maj 54 deltagere havde i maj måned en fantastisk tur til Altes Land ved Elben. Masser af spændende oplevelser i byen Stade, gennem frugtplantagerne, vandring på Helgoland og på hjemturen besøg i kanalbyen Friedrichstadt. Frokost ved bussen ved Elben Morgenvandring i Stade Kørsel med æbletoget i Altes Land Imponerende klipper på Helgoland 16. Vandring på Helgoland Forår i Friedrichstadt

17 Siden Sidst LADYWALK i Odense 27. maj Som sædvanlig stillede Munkebo Fodslaw med det næststørste hold piger var med i år - ny rekord. Også rekordstor deltagelse totalt med ca piger. Travlhed med pakning hos Blohm Der var gang i madboden Fynshoved august 2010 Opvarmning før vandreturen Grethe med pokalen Lyø Juli 2010 Madpakketur på skinnecykler 4. juni Supersjov oplevelse, som gerne må blive endnu en Fodslaw-tradition. 17.

18 Siden sidst Bustur til Sofiero Slotspark og Kullen 6. juni Flotte farver i Sofiero Slotspark Start på turen langs stranden.. og så begyndte strabadserne Smuk natur og smuk udsigt Temavandring Mærk Hindsholm 9. juni Den første af 4 temavandringer Mærk Hindsholm blev en tur med mange spændende oplevelser, som tegner godt for de næste vandringer. 18. Morgengrød inden vandringen Fortællinger på stranden ved Måle

19 INFO siden De nye regler for medlemskab: En person i husstanden: Er der kun én person i husstanden, så er der ingen ændringer i forhold til tidligere, bortset fra at kontingentet fra 1. april 2013 er fastsat til kr Man skal dog oplyse sin fødselsdato - det forlanges ved indberetninger af medlemstal til kommunerne. Flere personer i husstanden: Er der 2 eller flere personer i husstanden, skal man vælge, hvor mange personer, der vil være medlem. Det første medlem i husstanden betaler kr. 285 pr. år. De øvrige skal betale kr. 75 pr. år. Der fremsendes kun klubblade og vandrekalender m.m. til første medlem. Er der f.eks. 2 personer i husstanden, så skal man vælge hvem, der er første medlem (kr. 285), og hvem der skal være andet medlem (kr. 75). Er en husstand med flere personer kun registreret med ét navn, kan de øvrige i husstanden godt deltage i klubbens ugentlige motionsture og enkelte andre arrangementer uden at være registreret medlem. Men man skal være registreret som 1. eller 2. medlem for at kunne deltage i busture og arrangementer, hvor der er foreningstilskud - mærket medlemsarrangement i vores brochurer. De fleste husstande med 2 personer har nu ændret deres medlemskab til 2 personer. Ønsker man at ændre sit nuværende medlemskab fra 1 til 2 eller flere personer, så kan dette ske ved henvendelse til formanden eller direkte på hovedforeningen Fodslaws hjemmeside. Ændringer omkring medlemskabet er nødvendiggjort af, at kommunerne i Fynshoved stigende omfang august forlanger, 2010 at foreninger har aktuelle medlemslister med navn, adresse og fødselsdato på alle medlemmer. Betaling Lyø Juli 2010af ture Deltagergebyr for busture og andre arrangementer skal altid indbetales forud for arrangementet. Bemærk, at foreningen har to forskellige kontonumre. Konto : skal bruges til betaling af depositum og deltagergebyr for foreningens rejser og busture. Alternativt kan der betales kontant til turleder. Konto : skal bruges ved indbetaling af alle andre beløb - f.eks. deltagelse i julearrangement, klubaftener, Ø-tur m.m. Alternativt kan der betales kontant til Grethe Krongård. Bemærk: nyt reg.nr det gamle reg.nr. (3600) kan dog fortsat bruges. Husk at anføre dit navn og navn på arrangementet ved indbetalingen. 19.

20 Praktiske oplysninger Nye medlemmer siden sidst Vi byder velkommen til: Erik og Anne Marie Andersen, Munkebo. Karen Henriksen, Odense. Erik Højland Esbensen, Langeskov. Ebbe Jørgensen,Rynkeby. Kristen Bonde Jensen, Ryslinge. Bent Jørgensen,Munkebo. Birgit Larsen, Langeskov. Thomas Madsen, Munkebo. Kirsten Nielsen, Langeskov. Niels Carl Fr. Rasmussen, Nakskov. Birthe Schaarup, Bregnør. Inge Lise Olsen, Munkebo. Birthe Vester og Kaj Nielsen, Munkebo. Grethe Thomsen, Langeskov. Lise og Arne Bjerrum, Langeskov. Grethe og Poul Kingo Pedersen, Kerteminde. Pr. 15. juni 2013 har foreningen 212 medlemmer fordelt på 156 husstande. Bestyrelse Munkebo Fodslaw - Bakkegårdsvej Munkebo Formand Arne Kristiansen formand@munkebofodslaw.dk Næstformand Rita Damgård dke1937@gmail.com Kasserer Grethe Krongård krongaard@munkebo-borger.dk Sekretær Lilian M. Pedersen liljo@munkebo-borger.dk Best.medlem Erik Duerlund erd@stofanet.dk Best.medlem Anne Grete Hermann annegretehermann@munkebo-borger.dk Best.medlem Karin Trøst karin.troest@mail.dk Suppleant Jørgen Blohm jb@eastscandic.dk Suppleant Elin Knudsen elin.knudsen@live.dk Turudvalg Erik Duerlund erd@stofanet.dk Jørgen Svensson eddasv@live.dk Frans Andersen ingridchr2@gmail.com Flemming Nielsen Elin Knudsen elin.knudsen@live.dk Webmaster Jørgen Pedersen liljo@munkebo-borger.dk Holdleder Frans Andersen ingridchr2@gmail.com Næste Fodslaw Tidende udkommer medio dec.. På Munkebo Fodslaws hjemmeside kan du læse hele Fodslaw Tidende - også tidligere blade - samt finde oplysninger om de enkelte arrangementer. Du kan også se billeder fra foreningens arrangementer og rejser. Fodslaw Tidende redigeres af Arne Kristiansen og Lilian Munch Pedersen og udkommer 2 gange årligt (medio juni og december).

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2013 32. årgang Efterårstur til Harzen september 2012 Fynshoved august 2010 Årets Vandretur Supervandrer ved Kalø Kalø 2012 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014. Læs mere om: 1. halvår 2015. 36. årgang

HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014. Læs mere om: 1. halvår 2015. 36. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2015 36. årgang Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Årets Årets Supervandrer 2014 Læs

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013. Læs mere om: 1. halvår 2014. 33. årgang

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013. Læs mere om: 1. halvår 2014. 33. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2014 33. årgang Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling

Læs mere

HUSK: Generalforsamling 21. februar

HUSK: Generalforsamling 21. februar Fodslaw Tidende 1. halvår 2019 33. 40. årgang Bustur Rejseholdet til Stockfra turen til Sauerland Opvaskeholdet ved Største d til Ladywalk 2014 generalforsamlingen Læs mere om: Turen Kertinge Nor Rundt

Læs mere

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Fodslaw på besøg i Europaparlamentet september 2015 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Opvaskeholdet

Læs mere

Østfynske Forårsvandringer 2014

Østfynske Forårsvandringer 2014 Munkebo Fodslaw Bakkegårdsvej 72 5330 Munkebo Østfynske Forårsvandringer 2014 i Kerteminde Kommune Sanderumgaardvandring Lørdag den 5. april 2014 Aftenvandring i Sybergland Lørdag den 5. april 2014 Munkebo

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OKTOBER 2012 Fredag den 5. oktober kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres krydderstegt

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 GANG NYT Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 17. november 2018 blev der

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 GANG NYT Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Kursus i hjertemassage Den 3. og 4. marts

Læs mere

Program April, maj, juni 2019

Program April, maj, juni 2019 Program April, maj, juni 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn OPSAMLINGSSTED

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

Program Juli, august, og september 2019

Program Juli, august, og september 2019 Program Juli, august, og september 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn

Læs mere

Landstrygerne, Varde Marts 2018 medlemsblad nr. 107

Landstrygerne, Varde Marts 2018 medlemsblad nr. 107 GANG NYT Landstrygerne, Varde Marts 2018 medlemsblad nr. 107 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 11. november 2017 blev der

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 12. november 2016 blev der afholdt

Læs mere

MØDER & ARRANGEMENTER 2018

MØDER & ARRANGEMENTER 2018 PENSIONISTER OG SENIORER BUPL ÅRHUS OG ØSTJYLLAND MØDER & ARRANGEMENTER 2018 I forbindelse med det enkelte arrangement er der angivet, hvem der står for planlægningen. Kontakt vedkommende, hvis du har

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 1 Siden sidst Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. DMF Repræsentantskabsmøde: Mange medlemmer

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2018 til sommer 2019

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2018 til sommer 2019 CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2018 til sommer 2019 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft.

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/3-2019 kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Dagsorden ifølge vedtægterne. Se hjemmesiden: http://www.gigtskolensyddjurs.dk/

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Aktivitetsoversigt Side 4. Bestyrelsens medlemmer Side 16. Bisidder Side 6. Bridge Side 6. Busture og udflugter Side 10. Indholdsfortegnelse Side 3

Aktivitetsoversigt Side 4. Bestyrelsens medlemmer Side 16. Bisidder Side 6. Bridge Side 6. Busture og udflugter Side 10. Indholdsfortegnelse Side 3 1 2 Aktivitetsoversigt Side 4 Bestyrelsens medlemmer Side 16 Bisidder Side 6 Bridge Side 6 Busture og udflugter Side 10 Indholdsfortegnelse Side 3 Influenzavaccination Side 7 Kegling Side 5 Kontakt til

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Måske kommer den nye bus til at se sådan ud. Det afsløres først på tirsdag kl. 1630 ved Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Fjordklyngens fælles bus er nu

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2017 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013

BUSTURE 2014. Deltagerne Bornholm 2013 BUSTURE 2014 Deltagerne Bornholm 2013 Limfjordsøen Fur Stockholm/Tallinn Skagen/Nordjylland Dresden/Saksisk Schweiz Juletur Tønder Generelle betingelser Tilmelding til alle ture i dette hæfter starter

Læs mere

Indvielse af orangeri

Indvielse af orangeri Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Indvielse af orangeri Fredag den 31. august kl. 18.00 klipper vi snoren til det nye orangeri! KBIF er vært ved en let buffet med vin, vand, øl og kaffe. Medbring

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 19:30 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 19:30 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 19:30 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Afbud fra: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Hanne-Dorthe Hansen, Kirsten S. Jakobsen, Inge

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2011 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Tur Folder Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling

Tur Folder Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling Tur Folder 2018 19 Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling 2 Om og fra Brøndby-Hvidovre Afdeling Meld dig ind i Cyklistforbundet Som medlem støtter

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere