DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND"

Transkript

1 DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: DIF-møde (Valg af strategiske spor) og Hovedbestyrelsesmøde nr. 8 (2016/2017) Mødedato: Den 6. oktober kl 15:00 22:30 Mødested: Kolding Deltagere: DIF: Nina Bundgaard HB: Suppleanter: ADM: Peter Eriksen (PE) Mads Leth (ML) Ole G. Andersen (OGA) Bent Karlsson (BK) Jørgen Legind-Hansen (JLH) Lars Heskjær (LH) Jørgen Korsgaard (JK) Lars Agesen-Pagh (LAP) Møde med DIFs konsulent om det nys støttekoncept afholdtes fra 15:00 til 18:00. På seminaret valgtes de 3 strategiske spor DSvU vil samarbejde med DIF om. Indstillingen skal nu godkendes af DIFs bestyrelse. Proces, baggrund og aktiviteter i disse akser vil blive drøftet på formandsmødet i november. HB møde fra kl 19:00 1. Velkomst 2. Gennemgang af DSvU HB aktionsliste 3. Generelle emner 3.1. Tilbagemelding fra eksterne møder Enighed om, at man i forbindelse med eksterne møder laver kortfattet referat til de øvrige i HB. 4. Opdatering fra administrationen (LAP) 4.1. Opdatering UHB generel status af UHB - Samlet udgave taget af, men fastholdes som samlet udgave til bl.a. myndigheder. - Enighed om, at vi er åbne over for en ny måde at vedligeholde den på, evt. online. Der skal findes på en platform - Der arbejdes på grupper (500, 600 og 800) til godkendelse ved TBST. - I det hele taget trænger UHB til en komplet gennemgang. PE initierer Henvendelser fra klubber og enkeltpersoner Intet at berette 4.3. Status på Ottestrup Flyveplads DANSK SVÆVEFLYVER UNION - SVÆVEFLYVECENTER ARNBORG - FASTERHOLTVEJ 10 - DK-7400 HERNING TEL: dsvu@dsvu.net - Bank:

2 - 2- DIF er gået ind i sagen. De har fået alle sagens dokumenter. Umiddelbart ligner det, at det bliver nødvendigt at tage sagen til retten. Vi afventer DIF s tilbagevenden Efterretningssager - OGA har diskuteret flyvelægernes virke. Der er et dalende antal læger. Emnet tages op til unionsmødet i TBST. - Budgetmateriale er udsendt til udvalgene. HBs budgetmøde afholdes søndag d. 6/ Økonomi (OGA) 5.1. Status på drift OGA gennemgik balance med henblik på årsresultatet, som det tegner sig nu. Igen i år er der udsigt til et overskud væsentligt over det budgetterede. Det er vigtigt, at vi ser på, om der er omkostninger der med fornuft kan udgiftsføres / indkøbes allerede i år. Det er naturligt om vi, ift. de kommende budgetforhandlinger ser på om dele af perspektivarbejdet og strategiarbejdet indarbejdes allerede i 2017 budgettet, selvom vi selv skal finansiere det i Det vil øge vore muligheder for at modtage den fulde støtte fra DIF i Nogle forbund vil sikkert have vanskeligheder med at omstille sig til den nye støttestruktur Status på investeringer OGA foreslår, at renoveringen af mødelokalet gennemføres nu. Der ligger et tilbud på det samlede projekt på ca kr. som indbefatter sammenlægning af hele lokalet, udskiftning af gulve og lofter, herunder isolering i loft, flytning af radiatorer og installation af nødvendigt AV udstyr. Det overvejes om udgifterne skal aktiveres eller tages direkte over driften. Projektet er fortsat omfattet af det til Lokale- Anlægsfonden indmeldte projekt. Projektet skal være iværksat senest 1. februar for at udløse tilskud. (maksimalt kr. i tilskud) Enighed om OGA kontakter AB mhp. igangsættelse fra uge 44 umiddelbart efter materielkontrollantkursus. 6. Nationalcenter (OGA) 6.1. Nyt fra AB AB har indstillet til HB, at der sammensættes et ny AB med færre antal bestyrelsesmedlemmer. PE har kontaktet flere lokale klubber. Desværre har ingen lokale klubber pt. henvendt sig retur. Kredsen udvides. PE er i god kontakt med muligt medlem fra Sjælland. OGA har talt med mulig repræsentant fra Arnborg-klubberne, men heller ikke her er den rette kandidat fundet endnu. PE tager aktionen Investeringer Spilgarage For vinteren placeres spillet i det sønderjyske til spilombygning. Der arbejdes på en mindre og billigere udgave af spilgaragen Hangar 3 projekt Der er fortsat 2 mulige størrelser i spil. Enighed om at økonomien skal være fornuftig også sammenholdt med sikkerhed for udlejning Drift og vedligeholdelse bygninger, camping, hangarer Fordeling af grundskyld Oprindelig fordelingsplan er trukket tilbage. OGA arbejdet på ny fordeling. 7. FLYSIK (OGA) Der arbejdes med handleplaner samt opgradering af UHB-grupper. 8. Konkurrence og Sport (ML) 8.1. Informationer og aktioner fra KU Referat fra sidste KU møde sendt til HB dd. Klaus Vang er valgt til ny formand for udvalget. Der arbejdes på handlingsplan for hjemkomster.

3 - 3- Forslag om pokal for årets flyvning ikke baseret på point, men på en spændende eller udfordrende flyvning. 8.2 Termikliga PE har talt med ABM herom, bl.a. kravene til, at IGC filer kan uploades direkte, og at resultaterne kan ses umiddelbart. DSvU ser gerne et mere formelt samarbejde med Termikligaen og vil bistå økonomisk med den fortsatte udvikling og drift af Termikligaen, da vi finder, at en tidssvarende online konkurrence er vigtig for aktivitetsniveauet i DSvU. Der er behov for at det kommer på plads i den kommende sæson. 9. Materiel (ML) 10. Flyvevirksomhed (JLH) Opdatering på havari-området. 7 hændelser, 1 på TMG. TMG har været indsatsområde. Marklandinger udgør 4 af de resterende 6. Halvering i forhold til sidste år med 13 hændelser. Diskuteret om inddragelse af statistikken i andre, større lande kan give læring til vores medlemmer. Vi skal måske bruge et af de andre lande som benchmark. Møde i havarikommissionen. LJH og meget gerne Per Kragsø deltager. LJH kontakter Per. Statistik LAP skal til for forberede materialet. Vi vil i år medtage udenlandske fly, der flyves fra Danske Svæveflyveklubber. 11. Uddannelse (JLH) Forslag om anskaffelse af simulator Forslag fra Per Kragsø om anskaffelse af simulator til brug på primært Arnborg. Vi beder Per om at fremkomme med forslag til konkret anvendelse. JK følger op med Per UHB opdatering. UHB grp. 600 er færdig Den indsendes til TBST en af de nærmeste dage. 12. Klubområdet (BK) 13. Bredde- og juniorarbejde (BK) Svæveflyvekonference status på planlægning BK redegjorde for tilmeldingerne og programmet. Programmet findes på hjemmesiden, som opdateres løbende Formandsmøde, emner til dagsorden Økonomi, Budget etc. Perspektivplan DIF, Strategiproces Modernisering af KDA Eventuel afholdelse af Rookie conference Forlængelse af strategi-proces. Drøftes på formandsmødet. 14. Luftrum (LH) Tilbagemelding fra møde i Luftrumsudvalget Der er netop afholdt møde. Der er udsendt udkast til referat til HB. Aftalt med Jan Schmeltz at han deltager som bindeled til KDAs luftrumsudvalg. Udvalget kontakter PE ang. tilpasning af kommissorium. Flyveplaner ved krydsning af grænser diskuteret.

4 Miljø området (LAP) EGU luftrumsmøde. Per og evt. LH deltager. 16. PR område (PE) Tilbud på etablering af medlemsdatabase Der foreligger tilbud på dels etablering af Sharepoint baseret kommunikationsplatform, dels 2 mulige veje frem mod etablering af medlemsdatabase. Det blev besluttet ikke at investere i en Sharepoint løsning på nuværende. For så vidt angår medlemsdatabase går vi videre med model foreslået af Kommunikationsudvalget. Der er et par ting der skal afklares, inden kontrakten underskrives, blandt andet muligheden for nemt at udsende mass s til alle medlemmer eller udvalgte medlemsgrupper. PE følger op. 17. Eksterne organisationer DIF Budgetmøde Vores udbetaling fra DIF for 2017 stiger ift Stigningen er på kr. til totalt kr. og er resultatet af at vi gennem flere år har haft øget fokus på at optimere aktiviteter under hensyntagen til fordelingsnøglen. Beløbet for 2007 danner grundlag for den garanterede minimums betaling på 90 % de første 2 år hvor de nye strategiaftaler er grundlaget for udbetalingerne fra DIF Kongelig Dansk Aeroklub (KDA) (PE) Tilbagemelding fra KDAs Repræsentantskabsmøde JLH og LAP deltog på rep. møde kombineret forslag fra DSvU og Faldskærm forelagt. KDAs bestyrelse foreslog at ændre beløbsrammen til kr, hvilket er cirka 30% af det nuværende budget. Dette blev enstemmigt vedtaget. Der nedsættes nu et udvalg, som skal se på aktiviteterne i KDA baseret på denne nye budgetramme. Resultat forelægges til KDAs formandsmøde i januar 2017, med henblik på drøftelse i unionerne på forårets repræsentantskabsmøder. Fra DSvU deltager PE FAI/IGC (PE) Nominering af Alternate Delegate Mogens Hansen fortsætter indtil videre som IGC delegeret. KUs formand deltager som hidtil som Alternate European Gliding Union/Europe Air Sports (PE) Projekt Part Gliding Helge Hald og JLH deltog i et EGU møde afholdt i Amsterdam, hvor oplægget blev gennemgået. EGUs medlemmer er stort set enige om vejen frem, som vil give os mindre bureaukrati i fremtiden. Vi har forventninger om at EASA vil acceptere dette. En konsekvens er, at vi skal have udsættelse med konverteringen af certifikater. Det giver ingen mening at konvertere til det nuværende EASA FCL system og så igen konvertere to år senere. Aktion JLH Trafik- og Byggestyrelsen (TBST) Kommende unionsmøde i TBST 29. november Deltagere fastlægges på næste møde. Når næste møde i gebyrudvalget afholdes, bringes spørgsmålet omkring gebyrer, herunder gebyr for om-registrering af fly op, som er blevet urimeligt dyrt Europe Air Sports (EAS) (PE) Friluftsrådet (BK)

5 Nordisk samarbejde (PE) Tilbagemelding fra Nordisk møde Afholdt på Ålleberg. Feedback fra nordisk møde, hvor emner som SveDaNor, Nordisk Svæveflyvedag, Nordisk Junior etc. diskuteres. Det er foreslået at arrangere et Nordisk Grand prix. ML skal give feedback på krav/konditioner SweDaNor-møde København LJH og JK meddeler deltagelse til LAP 18. Næste møder bemærk ændringer (PE) Søndag d. 6/11 kl 09:30, HB møde nr. 9 Budgetmøde, (Kolding) (Bemærk ny dato). Torsdag d. 8/12 kl 18:00, HB møde nr. 10 (Kolding) Torsdag d. 12/ kl 18:00, HB møde nr. 11 (Skype) Torsdag d. 2/ kl 15:00, DIF møde nr. 4, HB møde nr. 12 fra kl 19:00 (Kolding) Lørdag d. 11/ Repræsentantskabsmøde (Sjælland) Torsdag d. 6/ kl 15:00, DIF møde nr. 5, HB møde nr. 2 (Kolding) 19. Eventuelt (PE) Der er modtaget gavebeløb med ønske om videregivelse til DaSK. Beløbet frigives Skyldner-register i DSvU. Enkelte klubber har oplevet medlemmer som er løbet fra regningen, der også indeholdt kontingent til DSvU. Efterfølgende er medlemmet blevet medlem af en anden dansk svæveflyveklub, der ikke har haft modet til at konfrontere piloten med hans gamle gæld til en anden svæveflyveklub. Det foreslås, at vi kan tilbyde klubberne at meddele restanter ind til unionen, så vi fanger dem, når de i givet fald melder sig ind i en anden klub igen Flyvefeltet på Arnborg: Der er fortsat problemer med flyvefeltet på Arnborg. Det skyldes dels mos, men også sammensænkninger i terrænet som følge af den dybdepløjning, der blev foretaget ved centrets anlæggelse i 60 erne. Der er mange interessante forslag til løsning fra mange kloge mennesker på Arnborg. OGA har kontaktet planteavlskonsulent Chr. Hansen, Jysk Landbrugsrådgivning, der også er svæveflyver i Vestjysk. Han vil godt give en second opinon om, hvordan vi bedst og billigst løser problemet, uden at vi bliver nødt til at lukke flyvefeltet på Arnborg.

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2016/2017) Mødedato: Den 3. maj kl 19:00 Mødested: SKYPE Deltagere: HB: Peter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 12 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 2. februar 2017 kl. 15:00 Mødested: Hotel Saxildhus,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 11 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 12. januar 2017 kl 18:00 Mødested: Hotel Saxildhus,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 1 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 5. april 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Hotel Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2017/2018) Mødedato: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 18:00 Mødested: Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2017/2018) Mødedato: Søndag d. 15. oktober 2017 kl 10:00 17:00 Mødested: Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 17. maj 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Svæveflyvecenter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 10 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 15. december 2016 Mødested: Teamviewer, kl. 19:00

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6 (2018/2019) Mødedato: Lørdag d. 3. november 2018 kl 10:00 17:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6 (2019/2020) Mødedato: Torsdag d. 26. september 2019 kl. 19:00 21:00 Mødested: GoTo

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (Budgetmøde) (2014/2015) Mødedato: Den 25.-26. oktober 2014 Mødested: Radisson

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (2019/2020) Mødedato: Torsdag d. 22. august 2019 kl. 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 23. august 2018 kl. 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3 (2011/2012) Mødedato: Den 5. juli 2011 kl. 18.00 Mødested: Torvehallerne, Vejle,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2010/2011) Mødedato: Den 10. maj 2010 Mødested: Arnborg kl. 18:00 Deltagere:

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat af S-Kontrollant- og FC-møde Forsamlingshuset i Arnborg, 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. S-kontrollanternes

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referatet: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2018/2019) Mødedato: Tirsdag d. 18. december 2018 kl 10:00 17:00 Mødested: Fasterholtvej

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 20 ORGANISATION NR. 09 DATO: 04.05.08 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 1 (2008/2009)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 27. september 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 37 ORGANISATION NR. 22 DATO: 19.11.06 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 12 ORGANISATION NR. 04 DATO: 05.03.08 Emne: Referat fra HB-møde den 9. februar

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 18. oktober 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union 2017 - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen for 2017 Medlemstal budgetteres uændret i 2017, og uden stigning i kontingentsatsen DIF-tilskuddet for 2017 allerede kendt Dansk Svæveflyver

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Konkurrenceudvalg/KU

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Konkurrenceudvalg/KU Elite og Talentudvalg, Mødereferat Sted og dato: Arnborg 28. oktober 2017 Deltagere: Klaus Vang (KV). Sjællands rep. 1 og Formand Jens Chr. Pedersen (JCP). Nordjysk rep. Claus Elmeros (CE), Sjællands rep.

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 36 ORGANISATION NR. 20 DATO: 18.09.07 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3 (2007/2008)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 18 ORGANISATION NR. 11 DATO: 08.03.07 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

Referat nr. 3. Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016

Referat nr. 3. Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016 Arnborg Bestyrelsen Fasterholtvej 10 7410 Herning Den, 27. april 2016 Referat nr. 3 Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016 Tilstede: Jens Degner JD Ove Dahl Jørgensen OD Bertel Knudsen BK Ib Overgaard

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 28 ORGANISATION NR. 13 DATO: 31.10.09 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND 11. februar 2014 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2013/2014) Mødedato: 1. februar 2014 Mødested: Svæveflyvecenter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 34 FLYVNING NR. 13 DATO: 31. december 2016 Vedr. S-teori prøver 2017. Hermed

Læs mere

Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen

Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen KU-møde hos PFG på Kaldred. Tidspunkt 6.11.2010 Tilstede: Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen (KHP), Øjvind K. Frank (ØKF), Morten Hugo

Læs mere

Referat af Dansk Svæveflyver Unions Repræsentantskabsmøde Afholdt den 16. marts 2019 i Dalmosehallen, 4261 Dalmose

Referat af Dansk Svæveflyver Unions Repræsentantskabsmøde Afholdt den 16. marts 2019 i Dalmosehallen, 4261 Dalmose Referat af Dansk Svæveflyver Unions Repræsentantskabsmøde Afholdt den 16. marts 2019 i Dalmosehallen, 4261 Dalmose Indholdsfortegnelse side 1. Registrering af stemmeberettigede... 3 2. Valg af dirigent...

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 (7) Vejledning for driften af Dansk Svæveflyver Union 1. Indledning 1.1. Unionens vedtægter specificerer ikke, hvorledes hovedbestyrelsen (HB) skal lede og fordele arbejdet. Det nævnes blot,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 30 ORGANISATION NR. 14 DATO: 14.07.08 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 07 REFERAT AF: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6 (2002/2003). Mødedato: 25. januar

Læs mere

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B LOVE 1 Klubbens navn er Lolland Falster Svæveflyveklub, tilsluttet Dansk Svæveflyver Union og Kongelig Dansk Aeroklub, samt medlem af Dansk Idræts

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 33 ORGANISATION NR. 14 DATO: 24.09.2002 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr.

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 31 ORGANISATION NR. 13 DATO: 15.08.05 Referat af HB-møde nr. 2 (2005/2006) Mødedato:

Læs mere

DSvU formandsmøde 24. november Dan sk Svævef lyver Un io n

DSvU formandsmøde 24. november Dan sk Svævef lyver Un io n DSvU formandsmøde 24. november 2013 - Dan sk Svævef lyver Un io n De grå mænds forening DSvU formandsmøde 26. november 2013 - Dan sk Svævef lyver Un io n Dan sk Svævef lyver Un io n 3 Perspektivplansarbejde

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 25 ORGANISATION NR. 14 DATO: 26.07.06 REFERAT: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2006/2007)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN Til stede Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde nr. 1/2009 den 24. marts Klaus Vang (KV) J.O.Ternholt

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Indholdsfortegnelse

Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Indholdsfortegnelse - 1 - Dansk Svæveflyver Union Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Indholdsfortegnelse side 1. Registrering af stemmeberettigede... 3 2. Valg af dirigent...

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen Vi har gjort det lidt anderledes Alle DSvU s udvalg er blevet reaktiveret Der er kommet et par nye udvalg Alle udvalg har indsendt aktivitetsskemaer

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde nr. 1 2011 den 17. januar 2011 Til stede Klaus Vang (KV) Helmuth

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG BESTYRELSEN

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG BESTYRELSEN DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG BESTYRELSEN Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde den 28. maj 2008 Til stede: Klaus Vang Petersen (KV) J O Ternholt

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Arnborg-bestyrelsen Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde bestyrelsesmøde nr. 1 den 11. februar 2013 Til stede Klaus Vang

Læs mere

Unionshåndbog PERSONDATAFORORDNINGEN. Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018

Unionshåndbog PERSONDATAFORORDNINGEN. Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018 Side nr. : 1 af (5) Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018 Dansk Svæveflyver Unions (DSvU) dataansvar DSvU behandler personoplysninger, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 7. december 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

REFERAT fra. Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken i KDA huset, Roskilde Lufthavn.

REFERAT fra. Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken i KDA huset, Roskilde Lufthavn. REFERAT fra Kongelig Dansk Aeroklubs ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 30. april 2005 klokken 10.30 i KDA huset, Roskilde Lufthavn. Tilstede var KDA s bestyrelse samt repræsentanter fra direkte

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen for Stigende medlemstal i budgetteres uændret i, men dog med inflationær stigning i kontingentsatsen DIF-tilskuddet for allerede kendt Kvinde

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Hans Havsager, formand (HH) Helge Hald (HE)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND SELVEVALUERINGS- og BESØGSSKEMA 2019 S-kontrollantvirksomhed jfr. UHB 570, afsnit 2.2. og 3.6. Klub: Antal to-sædede

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 Dato 26. november 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Bonni

Læs mere

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub

BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Dato 12. marts 2o16, klokken 1ooo 13oo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Palle J. Christensen (PJC) Henning Romme

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 42 ORGANISATION NR. 25 DATO: 06-11-2007 Referat fra HB-møde 26.11.07 28.11.07

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER).

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER). Fremmødt: Afbud: Referent: Hjalmar Nielsen, formand (HNI) Per Wistisen (PEW) Lisette S. Bertelsen (LSB) Jørgen Mouritzen (MOU) Jacques Johsman (JAJ) Jan Andersen (JAN) Per Horn (PHO) Morten Munkesø (MMU)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 07 ORGANISATION NR. 03 DATO: 07.02.02 REFERAT AF: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden 17.11.17 til 22.11.17 Deltagere: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Brian

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 35 ORGANISATION NR. 17 DATO: 04.11.2004 043517or-HB.ref.doc Referat fra Hovedbestyrelsesmøde

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND S-kontrollant og FC-møde 28. januar 2012. Fasterholt forsamlingshus 1 - Ankomst og registrering (LAP) 2 - Velkomst

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 16 ORGANISATION NR. 08 DATO: 29.03.06 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2006/2007)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse:

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse: Vedtægter for DMU Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union. Tilføjelse i parentes (DMU) 2, Hjemsted Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende

Læs mere

KDA. Dagsorden: Repræsenterede med stemmeret: Dansk Ballon Union (100 medlemmer): 2 stemmer Dansk. Repræsenterede med stemmeret

KDA. Dagsorden: Repræsenterede med stemmeret: Dansk Ballon Union (100 medlemmer): 2 stemmer Dansk. Repræsenterede med stemmeret Referat fra s ordinære repræsentantskabsmøde 29. september 2o18 i -huset Repræsenterede med stemmeret: Dansk Ballon Union (100 medlemmer): 2 stemmer Dansk Repræsenterede med stemmeret : Dansk Ballon Union

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2010 22. september 2010 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2010 3. Bestyrelsens siden sidst Bestyrelsens

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 13 ORGANISATION NR. 06 DATO: 08.04.05 Referat af Hovedbestyrelsesmøde nr. 6

Læs mere

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J.

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Ole Kobberup (OKO) Regnar Petersen (RP) Palle J. Christensen (PC) Anders Madsen (AM) HH redegjorde

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 27 ORGANISATION NR. 12 DATO: 07.06.08 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2008/2009)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 09 ORGANISATION NR. 04 DATO: 11-02-06 Referat af Hovedbestyrelsesmøde nr. 6

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby 1. maj 2006 Referat fra bestyrelsesmøde,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J.

Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Ole Kobberup (OKO) Palle J. Christensen (PC) Anders Madsen (AM) Inden mødet

Læs mere

Unionshåndbog KONKURRENCE

Unionshåndbog KONKURRENCE Side nr.: 1 af 7 1. GENERELT 1.1 I Unionens love UHB 250 3 er det anført, at Unionen vil fremme dansk svæveflyvning ved blandt andet at organisere og gennemføre konkurrencer og mesterskaber, såvel i Danmark

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub

Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub Navn Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub 1 Klubbens navn er Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub (FFF). Klubbens hjemsted er Frederikssund. Formål 2 Klubben er en amatørorganisation, hvis

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. juni 2016, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Leif Meitilberg (LM), Karsten Jørgensen (KJ), Alf Jakobsen (AJ), og Louise (LP) Michael Sølling (MRS),

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Referat Side 1 af 5. Deltagere Fraværende Mødestart. Mødeslut. Dagsorden. Mødested Dato Dato for referat Godkendt SKYPE Mødetype Referent Bilag

Referat Side 1 af 5. Deltagere Fraværende Mødestart. Mødeslut. Dagsorden. Mødested Dato Dato for referat Godkendt SKYPE Mødetype Referent Bilag Side 1 af 5 Mødested Dato Dato for referat Godkendt SKYPE Mødetype Referent Bilag Bestyrelsesmøde Søren Egebjerg Pedersen Deltagere Fraværende Mødestart Michael Olesen Kenneth Dyrlund Søren Egebjerg Pedersen

Læs mere

Referatet var blevet fordelt til medlemsorganisationerne og publiceret på hjemmesiden tidligere. Referatet blev underskrevet.

Referatet var blevet fordelt til medlemsorganisationerne og publiceret på hjemmesiden tidligere. Referatet blev underskrevet. Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Søren Pedersen (SP) Per Wistisen (PW) Paul Harrison (PH) Regnar Petersen (RP) Palle J. Christensen (PC) Ole Kobberup (OKO) Anders Madsen (AM) Referatet

Læs mere

Perspektivplan for perioden 2017 til 2027 FLY WITH THE EAGLES - BE A GLIDER PILOT

Perspektivplan for perioden 2017 til 2027 FLY WITH THE EAGLES - BE A GLIDER PILOT Perspektivplan for perioden 2017 til 2027 FLY WITH THE EAGLES - BE A GLIDER PILOT Version 2.0 Februar 2017 2017-02-07 I Version 2.0 --- Blank side --- 2017-02-07 II Version 2.0 Indholdsfortegnelse: 1 Indledning...

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk 13..februar 2012 REFERAT Bestyrelsesmøde

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag d. 19. marts 2016 kl på Dalum Landbrugsskole

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag d. 19. marts 2016 kl på Dalum Landbrugsskole Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag d. 19. marts 2016 kl. 10.00 på Dalum Landbrugsskole Per Horn bød alle velkommen med en særlig velkomst til KDA s generalsekretær Tonny Henriksen og æresmedlem

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere