Ægteparret Antvorskov startede lokalkomiteens første aktivitetsgruppe, nemlig bridge. Af en eller anden grund stoppede den igen i 1990 eller 1991.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ægteparret Antvorskov startede lokalkomiteens første aktivitetsgruppe, nemlig bridge. Af en eller anden grund stoppede den igen i 1990 eller 1991."

Transkript

1 Kapitel 6. Aktivitetsgrupper gennem årene. Grupper, der mødtes 1 gang ugentlig, hver anden uge eller 1 gang månedligt. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). Oplysningerne fandt jeg - bortset fra de allerførste i vores lokale medlemsblade. Måned og årstal angiver, hvilket blad jeg har fundet dem i. Langt de fleste af grupperne eksisterer stadig og har formeret sig. Der er f.eks. nu bl.a. flere litteraturgrupper, gymnastikhold og bridgegrupper, men de er kun talt med som én gruppe f.eks. bridgegrupper=1 emne. Jeg beklager, hvis der er nogle kontaktpersoner, jeg har glemt, men det var ret uoverskueligt at bevare overblikket med de efterhånden mange grupper Ægteparret Antvorskov startede lokalkomiteens første aktivitetsgruppe, nemlig bridge. Af en eller anden grund stoppede den igen i 1990 eller Traveture, kontaktperson Else Chilton. Gruppen blev i mange år ledet af Else, indtil hun ikke kunne klare det mere, og der er skiftet kontaktperson 2 eller 3 gange mere gennem årene, bl.a. var Ruth Sønderhousen kontaktperson en del år. Eksisterer stadig nu i 2013 v. Annelise Hermansen. Februar nye grupper: Diskussionsgruppe, kontaktperson Aase Aunsø. Gruppen stoppede efter et eller to år på grund af Aases død. Litteraturgruppe, hvor jeg var kontaktperson i nogle år. I løbet af nogle år blev det til 3 litteraturgrupper med henholdsvis May Snarberg, Inger Dalby og Inge Hellmann Brandsnes som kontaktpersoner. Inger Dalby senere afløst af Grethe Larsen. Boule/petanque (kært barn har mange navne), kontaktperson May Snarberg. Gruppen blev efter en del år overtaget af Jørn Fuglede Larsen. August nye grupper: Slentregruppe, kontaktperson Svend Schive. Da Svend Schive holdt op som kontaktperson mange år efter, overtog 4 andre medlemmer af gruppen ledelsen: Ulla og Kurt Iversen, Inge Tangdal og Johannes Thomsen. Senere igen blev det Johannes Thomsen sammen med Verner Gudiksen og Elly Madsen. Museumsbesøg, kontaktperson Else Chilton. Hobbydage, tørrede blomster, i Mariehøjs lokaler, Nivå, kontaktperson Kirsten Vedum. Det blev senere udviklet til også at handle om friske blomster (i bladet efterlyses igangsætning af andre former for hobbyaktivitet). Gruppen flyttede senere til Græstedgård i Kokkedal.

2 Teaterkreds, kontaktperson May Snarberg. Første sæson drejede det sig om 4 forestillinger. Det udviklede sig efter få år til endnu flere forestillinger årlig. Gruppen blev senere, da der efterhånden var utrolig mange deltagere, suppleret med Birgit Frank Nielsen, Benthe Bye og Kirsten Blicher. For få år siden overtog Allan Frank Nielsen gruppen et par år, og til sidst stoppede teatergruppen helt. Februar nye grupper: Badminton, kontaktperson May Snarberg. I starten én dag ugentlig, kl Senere fik vi så godt som alle ugedage, så mange flere spillere fik chance for at få en time. En del år efter overtog Margit Guldbrandsen gruppen. Patchwork, kontaktperson Inger Marie Jensen. Det blev en del af Hobbydagene, idet det foregik samtidig med blomsterbinding i samme lokale. På et tidspunkt blev det dog delt, så de fik hver sit lokale. På et tidspunkt overtog Else Chilton gruppen, og de flyttede til Græstedgård i Kokkedal. Efter Else Chiltons død blev gruppen videreført af Lydia Simonsen og Annelise Thøgersen. Hygge- og spilledage, bridge, skak m.m., kontaktperson Kirsten Wenneberg. Det blev ikke rigtig til så meget i starten, dog startede Erna Schou og Merete Alvin den første bridgegruppe med kun 4 deltagere! Året efter fik bridgegruppen bedre lokale på Holmegårdsskolen og mange deltagere. Efter Meretes død fortsatte Hanne Bentsen sammen med Erna, nu i Nivå, og de er stadig ansvarlige for denne gruppe nu i Strik til Røde Kors, jeg var kontaktperson, senere overtog Grethe Andersen det, og endnu senere startede Birthe Foder desuden en nørklegruppe i Kokkedal. Alle strikkede hjemme de første år. Fik udleveret de obligatoriske Røde Kors-opskrifter og som regel også garn hos mig (opfordrede medlemmer til at aflevere garnrester). På det tidspunkt var der ikke interesse for en egentlig nørklegruppe, hvor de kunne mødes og strikke sammen. Det kom først en hel del år senere. August nye grupper: Mad for mænd,i skolekøkkenet på Nivå Centralskole, kontaktperson pens. professionel kok Mogens Block. Stor succes. Et par gange nogle år senere lavede de mad til en sammenkomst for frivillige. Gruppen blev efter Mogens Blocks død fortsat af Ove Frederiksen. Fællesspisning for piger, også på Nivå Centralskole, kontaktperson Kirsten Vedum. August 1994 Vi startede et samarbejde med FOF. Det første år var det Sund Mad for én, Selvforsvar for kvinder og Tai Chi Chuan. Enkelte af kurserne blev til på vores opfordring. Andre besluttede vi blot at nævne i vores lokale medlemsblad, fordi de havde interesse for ældre. I modsætning til vore egne grupper, som kostede 25 kr. årl., betalte man fuld pris i FOF. Disse hold er ikke talt med i min optælling af aktivitetsgrupper. Samarbejdet fortsatte en del år med flere andre kurser, men nævnes ikke efterfølgende. Februar nye grupper:

3 Håndsyning af lampeskærme, kontaktperson Tove Møller Hansen. Det varede et par år og foregik vist i Mariehøj. Januar nye grupper: Perlesyning, kontaktperson Jytte Bonnén. Gruppen stoppede efter et par år. L hombre, kontaktperson Mogens Lund. Noget for Noget, en gruppe til gensidig hjælp, kontaktperson N.C.Nielsen. Efter N.C. Nielsens død blev gruppen overtaget af Hanne Nielsen, en del år senere af Winnie Hersted. En hel del år senere stoppede gruppen, men nogle af deltagerne fortsatte i en Kontaktgruppe, kontaktperson Bitten Elbæk. August ny gruppe: Bridge, nr.2 bridgegrupper. Kontaktpersoner i den nye gruppe Margit Guldbrandsen og Lizzie Hoffmeyer. Græstedgård i Kokkedal. Meget senere afløste Liselotte Esmann Lizzie Hoffmeyer, og der kom efterhånden 2 nye grupper på Græstedgård, kontaktpersoner hhv. Jørgen Jacobsen og Helge Milo - også med undervisning, men nogle af de grupper startede først efter 2007 under Ældre Sagen i Fredensborg kommune. Januar ny grupper: Frisbeegolf i Fredtoften, kontaktpersoner Else Chilton og Mogens Lund. På grund af dødsfald, stoppede gruppen på et tidspunkt. Gruppen kom i gang igen nogle år senere, nu med Knud Peteren som kontaktperson. Kunstudstillinger og Museumsbesøg, kontaktperson Kirsten Vedum. August ny gruppe: Mad for Kvinder, kontaktperson Bodil Frederiksen (gift med Ove, der leder Mad for Mænd). Januar ny gruppe: Koncertgruppe, kontaktperson Karin Kongerslev, Kirsten Dybsted og Eva Boye Nielsen. Efter et års tid holdt Kirsten og Eva op, og Karin fortsatte med Yrsa Grove og Birthe Abramowitz. August 2000 Der er nu i alt 24 aktivitetsgrupper foruden hold i samarbejdet med FOF. 2 nye grupper:

4 Senioridræt, et hold i Nivå og et i Kokkedal. Senioridræt bestod af gymnastik efterfulgt af boldspil, boldlege og seniordans og sluttede hver gang med medbragt kaffe eller andet og en sang. Det startede i samarbejde med Nivå Gymnastikforening, NG, hvilket betød, at vi skulle betale kontingent til NG. Samarbejdet var nødvendigt for at få lokale i NKK-hallen i Nivå i dagtimerne. Det kunne Ældre Sagen ikke få. Holdet i Kokkedal benyttede en sal i børneinstitutionen Bøgen (som nu hedder Bøgegården), hvis leder ringede og spurgte, om vi manglede lokaler. OM vi gjorde. Et fantastisk tilbud (læs evt. mere i afsnit 10, hvor jeg mindes problemer med lokaler). NGs formand Marianne Jørgensen hjalp mig med at finde ud af, hvilke materialer, Ældre Sagen skulle købe, mest til brug for holdet i Bøgen, men også lidt supplement til NGs materialer. Senere fik vi andre lokaler i stedet for NKK-hallen, og så kunne vi nøjes med vores frivillige instruktører, og prisen blev betydelig lavere, 25 kr. årlig som i alle vore andre aktivitetsgrupper. Først et lokale på Ungdomsskolen på Lyngebækgård, senere på Karsemosegård, som tilhørte en fodboldklub. På Bøgen fortsatte vi også med kun frivillige. Året før vi startede, havde vi 5 frivillige på Ældre Sagens ugekursus i Vejle. (læs evt. mere i afsnit 10 om, hvordan ældreidræt, som nu er en naturlig ting, pludselig blev et nyt begreb i Danmark). De første instruktører var Annelise Borup, Ingrid Schriver, Yvonne Kristensen, Gudrun Langhorn og Birgit Frank Nielsen med mig som hjælper og reserve (jeg havde været på instruktørkursus året før de andre). Efter nogle år blev det til flere hold: på Karlemosegård et hold med Birgit Frank Nielsen og Hans Bertelsen, et andet hold med Käte Olsen og Kirsten Blicher, senere Ingrid Hintze, og på Bøgen Annelise Borup og Yvonne Kristensen. Nogle år efter et hold med Josée Linnemann, og senere efter sammenlægningen kom der også hold i Mariehøj i Nivå med Hulda Schiønning. Bøgens tilbud dækkede alle deres lokaler: brug af et snedkerværksted (et af vore medlemmer,tidligere snedkermester Thøgersen, stod for det tilbud), et cykelværksted, en systue, (kontaktperson Bodil Hansen), 2 bordtennisborde, Inge Kofoed Pedersen startede et hold), lokale til brug for en af litteraturgrupperne, billard, Jakkolo-spil, samt et lille lokale med computere, så vi kunne starte en datastue med frivillige PCkyndige. Computere havde vi ikke råd til, men Daghøjskolen havde åbenbart nogle, de ikke brugte, og dem fik Bøgen, så de kunne bruges både af børnene og af os. Alle disse tilbud kunne benyttes af medlemmerne efter behov, dog alt sammen kun onsdag formiddag. Der startede vi vores onsdagstilbud (som stadig fortsætter, nu som seniortræf på Græstedgård), hvor man bare kan droppe ind, få hjælp til computerproblemer, spille et spil, eller bare sludre med onsdagsassistenterne, som lavede kaffe i Bøgens køkken (hvor også gymnasterne slog sig ned med sangbøger efter strabadserne). I 2008 lagde kommunen trådløst internet ind på Græstedgård. Svømning i Hørsholm svømmehal, kontaktpersoner Anne Rindel og Benthe Bye Mad og motion på Niverødgårdsskolen. Kontaktpersoner for madlavningen Erna Schou, Kirsten Vedum og Winnie Hersted, jeg tog mig af en kort omgang motion inden madlavning og fællesspisning (deltagelse i motionen var obligatorisk for at få lov at deltage i madlavningen!) August 2004

5 Stavgang, som var meget omtalt på det tidspunkt (eller Nordic Walking, som det også kaldtes i starten). Undervisning ved Marianne Jensen og Ilse Marie Dam - fra året efter kun Marianne, der dengang og stadig nu i 2013 har både et begynderhold og et for øvede en gang om ugen. Februar 2006 Der er nu 34 aktivitetsgrupper. Ny er debatgruppe med Ingrid Winstrup Februar 2007 Se i kapitel 3 om sammenlægning af lokalkomiteerne, hvor alle aktivitetsgrupper er nævnt ved navn, og nedenfor i ÆS i Fredensborg kommune efterår 2007 med kontaktpersonernes navne. Ældre Sagen i Fredensborg-Humlebæk kommune. Oplysningerne er fra de få medlemsblade, der er opbevaret i arkivet, og for et enkelt års vedkommende fra et svisudklip grupper, heraf 2 bridge, 2 whist, 3 litteratur, 2 traveture. Bridge, Fredensborg kontaktperson K.Nittegaard, Humlebæk kontaktperson Birgit Wolf. Whist, Fredensborg kontaktpersoner Verner Pedersen og Lene Larsen, Humlebæk Ebba Rasmussen. Litteratur, kontaktpersoner Karen M.Nørgaard, Ellen Pedersen og Esther Persson. Traveture, kontaktpersoner Pindi Berthelsen og Emilie Sørensen. Svømning, kontaktperson N.J.Lindskov Rasmussen. Lanciers, kontaktperson Anne Lise Lund. Forår grupper. Nye grupper: Bridgeundervisning kontaktperson Else Jørgensen. Korsang kontaktperson Erling Andersen. Engelsk kontaktpersoner Alice Vejleborg og Hans Taasing. Gymnastik kontaktperson Leif Rasmussen (et hold i samarbejde med Fredensborg Gymnastikforening og et i samarbejde med Humlebæk Gymnastikforening). Nye kontaktpersoner i Lanciers Tove Mathiesen og Lis Jensen. Kontaktpersoner i litteratur er nu Karen Nørgaard og Esther Persson.

6 Efterår grupper. Fransk, kontaktperson Else Halby. Bridgeundervisning, kontaktperson Else Jørgensen. Nye kontaktpersoner: Lancier Tove Mathiasen, 2 hold gymnastik er nu ikke mere i Ældre Sags-regi men blot henvisning til gymnastikforeninger, nu kun een litteraturgruppe kontaktperson Nana Wegmann. Bridgeholdene søger nye lokaler og er ikke startet endnu. September I et avisudklip fandt jeg oplysning om, at der er følgende grupper (uden navn på kontaktpersoner): Litteratur, lanciers, folkedans, gymnastik, travetur, kortspil, sprogundervisning. Efterår 1998 og forår grupper. Nye grupper: Tysk konversation kontaktperson Eta Stein. Spansk konversation kontaktperson Bjørn Furu. Nye kontaktpersoner: traveture nu med Gurli Andersen, Whist Erna Sørensen, bridge Grethe Aggergaard Pedersen, litteratur Humlebæk stadig Nana Wegmann, nu + Mette Jensen, litteratur Fredensborg Inger Schou. 1.april 2000 til 31.marts grupper. Dans kontaktperson Inger Gerlach. Nye kontaktpersoner: gymnastik Birit Baade, bridge Ulla Worm, litteratur Humlebæk Ulla Rhodes, litteratur Fredensborg Annie Maach. 1.april 2001 til 31. marts grupper. Nye kontaktpersoner: gymnastik Nancy Christensen, litteratur Humlebæk Gurli Andersen og Fredensborg Annie Maack. 1.april 2005 til 31. marts grupper.

7 Bowling, kontaktperson Hilmar Sørensen. Nye kontaktpersoner: engelsk Nellie Holm, bridge Fredensborg Frederik Ejner Selsholt og Humlebæk Kaj Brix, litteratur Humlebæk 3 grupper ved Gurli Andersen, Ulla Rhodes og Anna Munch (Fredensborg stadig Anni Maack). 1.april 2006 til 31. marts grupper. 2 nye grupper: Slægtsforskning, kontaktperson Jette Cederquist. Stavgang, kontaktperson Hilmar Sørensen. Nye kontaktpersoner: traveture Gurli Andersen, bridge Fredensborg Kirsten Jensen. Ældre Sagen i den nye sammenlagte lokalkomite for Fredensborg kommune. Efterår aktivitetsgruppe: Backgammon Ilsemarie Dam. Badminton Margit Guldbrandsen Billedbehandling Erik Ankerstjerne. Blomsterbinding Tove Andersen. Bordtennis Inge Kofoed Petersen Bowling Hilmar Sørensen Bridge-undervisning Helge Milo Bridge, 4 grupper Lissie Hoffmeier, Margit Guldbrandsen,Kokkedal, Erna Schou, Hanne Bendtsen, Nivå, Harriet Sørensen, Valborg Lauridsen, Fredensborg, Kaj Brix, Humlebæk. EDB-rådgivning, Græstedgaard, Helge Milo, Jørn Fuglede Larsen, Niels E.Jensen, Erik Ankerstjerne. Engelsk konversation Nellie Holm. Koncertgruppe Karin Kongerslev, Yrsa Grove Kreative dage Marianne Jørgensen Kubb Ingrid Hintze, Birgit Frank Nielsen

8 Litteratur, 8 grupper May Snarberg, Nivå 1, Grethe Larsen, Nivå 2, Inge Hellmann Brandsness, Nivå 3, Annie Maack, Fredensborg 1, Ingrid Prehn, Fredensborg 2, Gurli Andersen, Humlebæk 1, Ulla Rhodes, Humlebæk 2, Anne Munch, Humlebæk 3. Noget for Noget Winnie Hersted Nørklegruppe, 2 grupper (til Røde Kors) Kokkedal Birthe Foder og modtagelse og udlevering af garn Grethe Andersen, Humlebæk Kirsten Buur Larsen. Patchwork Else Chilton Petanque Jørn Fuglede Larsen Sanggruppe Birgit Frank Nielsen, May Snarberg Senioridræt, 4 hold gymnastik, Karsemosegård Nivå, eet hold med Birgit Frank Nielsen og Hans Bertelsen, et andet hold med Käte Olsen og Kirsten Blicher, Bøgegården Annelise Borup og Yvonne Kristensen, Humlebæk Motion Nancy Christensen Seniortræf Bøgegården, Kokkedal, Leif Rostgaard Sørensen, Holger Thøgersen, Ove Holck. Slentreture Johannes Thomsen og Elly Madsen. Slægtsforskning Jette Cederquist. SMS-vejledning Helge Milo Spansk konversation Bjørn Furu Stavgang begyndere Marianne Jensen Stavgang for øvede, 2 grupper Marianne Jensen, Kokkedal, Hilmar Sørensen, Humlebæk. Svømning Anne Rindel, Benthe Bye Teatergruppe May Snarberg, Birgit Frank Nielsen, Benthe Bye og Kirsten Blicher Traveture 2 grupper Annelise Hermansen,Nivå, Gurli Andersen, Humlebæk Tyske sange Ilsemarie Dam Whist Kokkedal Willy Klausen, senere overtaget af Dagny Nielsen, Fredensborg Marie Bulund. Forår grupper d.v.s. antal emner ved optælling i indholdsfortegnelsen, der er den hurtigste måde (4 bridgegrupper tælles som eet emne, det samme med 8 litteraturgrupper, 2 nørklegrupper, 4 gymnastikhold, 3 stavgangsgrupper, 2 travetursgrupper og 3 whistgrupper, som man finder inde i bladet ved en grundig optælling). Ny kontaktperson for bridge Silja Pedersen. Efterår 2008

9 29 grupper (emner). Nye grupper: Erindringsgruppe, kontaktperson Lise Kolster, EDB for bedstemødre, kontaktperson Marianne Jørgensen. Gruppen Noget for Noget gik over til at blive en ny gruppe Kontaktgruppe, med kontaktperson Bitten Elbæk. Ny kontaktperson i teatergruppen Allan Frank Nielsen og stadig May Snarberg. Forår grupper (emner). Ny kontaktperson i senioridræt Ingrid Hinze, og nyt hold senioridræt med kontaktperson Josée Linnemann. Efterår grupper (emner). Farver fra top til tå, kontaktperson Ilsemarie Dam. Ny kontaktperson i gymnastik Kaja Lerborg. Ny i bridge: Charlotte Holm, og nyt bridgehold for øvede: Jørgen Jakobsen Forår grupper (emner). Billedbehandling, kontaktperson Jørn Fuglede Larsen. Ny i EDB for bedstemødre Jørgen Rützou. Efterår grupper (emner). Nye kontaktpersoner i patchwork Lydia Simonsen og Annelise Thøgersen, ny i slægtsforskning Mikael Blak, ny i Engelsk Marianne Mørch og ny i Frisbeegolf Knud Petersen. Forår grupper (emner). Efterår grupper (emner).

10 Nye er: Spil for hinanden, kontaktperson Jette Ankerstjerne, Ikonmaling, kontaktperson Grethe Lytje, Tysk læsning og samtale, kontaktperson Guri Østerberg. Forår grupper (emner). Efterår grupper (emner). Nye er: Tæt på et kunstværk, 2 grupper, kontaktperson Kirsten Vedum, og Madlavning for finere mænd, kontaktperson Erling Vraa. Forår grupper i alt ved optælling inde i bladet (26 emner) heraf: 5 gymnastik 3 stavgang 2 traveture 5 bridge 2 engelsk 4 litteratur 3 strikkegrupper 6 hold med IT-undervisning Efterår grupper i alt ved den grundige optælling.

11

Kapitel 5. De social-humanitære tilbud gennem årene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). Besøgsvenner.

Kapitel 5. De social-humanitære tilbud gennem årene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). Besøgsvenner. Kapitel 5. De social-humanitære tilbud gennem årene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). 1991 Besøgsvenner. Første netværks-kontaktperson for besøgsvenner: Kirsten Wenneberg.

Læs mere

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt.

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Den hurtige udvikling i Ældre Sagens barndom er naturligvis mest interessant, men nu jeg var begyndt,

Læs mere

De fleste af følgende oplysninger stammer fra den komplette samling af medlemsblade.

De fleste af følgende oplysninger stammer fra den komplette samling af medlemsblade. Kapitel 4. Organisation, medlemstal, frivillige, formænd og næstformænd. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). De fleste af følgende oplysninger stammer fra den komplette samling

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2013-14 Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: 15.00 Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave andre former

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil 0 103 Søren Olesen Møldrup krolf 26 27 36 89 37 24 Nobby Dyrmose Randers Natur 35 30 25 90 37 37 Henning Christensen Randers Natur

Læs mere

Turnering 2016 Reg.Sjælland Snitliste 1 afd 1.afd 2.afd 2.afd 3.afd 3.afd 4.AFD4.AFD5.afd Kategori Navn KLUB snit A-B-C PULJE 1

Turnering 2016 Reg.Sjælland Snitliste 1 afd 1.afd 2.afd 2.afd 3.afd 3.afd 4.AFD4.AFD5.afd Kategori Navn KLUB snit A-B-C PULJE 1 Turnering 2016 Reg.Sjælland Snitliste 1 afd 1.afd 2.afd 2.afd 3.afd 3.afd 4.AFD4.AFD5.afd Kategori Navn KLUB snit A-B-C PULJE 1 Elinor Nielsen Knabstrup 38 39 39 43 34 32 30 36 36,375 d Maiken Ipsen Vig

Læs mere

DAI Landsstævne Tvillinggaarden Båring Vig. Bane rækkefølge. Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. Startsted. # Navn: Klub

DAI Landsstævne Tvillinggaarden Båring Vig. Bane rækkefølge. Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. Startsted. # Navn: Klub 1 1 Svend Aage Christensen Krutuglerne 1 1-2-3 start dommer 2 2 Esben Videbæk Aulum Krolf 1 3 3 Tage Thomsen Krutuglerne 1 dommer 4 4 Frode Nielsen Aulum Krolf 5 5 Preben Olsen Randers Naturmotion 2 2-3-1

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2014-15 09.00-09.30-09.00- Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave

Læs mere

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen Dato: -0-0 Thorup-Klim BK Bane: -- Start: Start Mappenr Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen Amtoft Østerild Langholt Krolf Hjørring Krolf Klub Dommer: Tove Sønderhaven Dato: -0-0

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2019-07. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TIRSDAG D. 9. NOVEMBER 2010 I KNABSTRUPHALLEN. VENTEDGÅRDSVEJ 42, KNABSTRUP 4440 MØRKØV. TLF.:

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TIRSDAG D. 9. NOVEMBER 2010 I KNABSTRUPHALLEN. VENTEDGÅRDSVEJ 42, KNABSTRUP 4440 MØRKØV. TLF.: PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET I BADMINTON TIRSDAG D. 9. NOVEMBER 2010 I KNABSTRUPHALLEN. VENTEDGÅRDSVEJ 42, KNABSTRUP 4440 MØRKØV. TLF.: 59 27 32 55. Til orientering skal anføres: at der er morgenkaffe fra

Læs mere

Opstartstævne 2018 Navn: Klub: Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub

Opstartstævne 2018 Navn: Klub: Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub Opstartstævne 2018 Bane Navn: Klub: 1 2 3 Total Placering Ellen Bertelsen Østerild Seniorclub 35 30 34 99 Viggo Bertelsen Østerild Seniorclub 36 29 37 102 201 Ole Jensen Dronninglund krolf klu 31 35 32

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 85 8 10 6 3 7 11 12 10 15 3 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 2 1108 Gertrud Bang 81 9 4 10 10 10 7 10 6 13 2 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 3 2292 Vita Madsen 77 1 3

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 91 8 10 6 7 11 12 10 15 7 5 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 33 31 21 28 28 31 2 1108 Gertrud Bang 90 9 10 10 10 7 10 13 8 6 7 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 34 32 33

Læs mere

Ny Thorup Mesterskab 2016

Ny Thorup Mesterskab 2016 61 61 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf Klub 35 35 32 37 139 1 131 131 Bent Thomsen Fjerritslev 36 37 33 38 144 2 141 141 Børge Christensen Krutuglerne 35 40 37 37 149 3 52 52 Thomas Jørgensen Krolfseniorerne

Læs mere

Program for Ældrestævnet tirsdag d. 10. november 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.:

Program for Ældrestævnet tirsdag d. 10. november 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.: Program for Ældrestævnet tirsdag d. 10. november 2009 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv Tlf.: 59 27 32 55. HUSK at printe programmet ud og tag det med. Til orientering

Læs mere

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017

Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Resultater fra opstartsstævnet i Auning 19. april 2017 Herrer: Damer: 1. Anders Nielsen, Åstrup med 89 slag 2. Ole Rygaard, Uggelhuse med 89 slag 3. Egon Rosendal, Rønde med 89 slag 1. Lise Hjorth, Uggelhuse

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf Erling Madsen

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf Erling Madsen Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde Total Finalerunde efter omspil Finale 160 Knud Sønderby skanderborg krolf 33 31 32 96 35 36 Erling Madsen Karup/Kølvrå Krolf 31 34 32 97 35 164 Hans Brogård Vestfjends

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2016-05. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe Krista Hansen Skodborg K 59 48 61 62 48 75 77 65 68 67 275 352 323 1 Dorte Haumann Øster Lindet K 75 62 57 65 57 75 68 71 66 64 269 344 326 2 Lene Fuglsig Øster Lindet K 73 67 68 58 58 71 64 70 64 74 269

Læs mere

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe

Opgjort pr Oksenvad Friheden Skodborg Jels Øster Lindet Lerte Antal spiller 4 ude af 5 udekampe Albert Madsen Friheden M 78 81 79 74 64 64 76 75 68 86 305 305 369 40 Alfred Knudsen Friheden M 79 79 #NUM! #NUM! Anton Mosegaard Friheden M 76 76 66 66 67 72 #NUM! 139 #NUM! Bente Griepentrog Friheden

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august

Strandstævne Rømmø 25. august M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Varde 1: XXX Kurt R. Kristiansen Jes Jensen Horne IF 2: XXX Anne Marie Jensen Finn K. Nielsen Vesterhede 3:

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis LOKALCENTER TRANBJERG Koloritten Februar Marts Gratis 2016 Til læserne Hermed det første nummer af Koloritten udarbejdet af det nye brugerråd, så der vil komme mere information i de næste numre. Redaktionen

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2018-09. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 7 Kirsten Nielsen Ny Thorup Krolf 31 33 33 97 1 D 120 Ruth Bliksted Thorup Klim Krolf 35 32 36 103 2 D 64 Kirsten Fonager Brønderslev Krudtuglerne 38 36 31 105 3 D 67 Helen Stiller Aalborg Krolf senior

Læs mere

Puljevinderfinale 2019

Puljevinderfinale 2019 2 Ole W Jørgensen Assentoft 36 35 39 0 110 81 4 Leif Pedersen Assentoft 34 31 36 0 101 32 6 Henry Jensen Assentoft 37 33 36 0 106 62 8 Grethe B Jørgensen Assentoft 38 39 36 0 113 95 430 20 25 Esben Videbæk

Læs mere

Regionsmesterskab 2016 Krolf

Regionsmesterskab 2016 Krolf 1 1 Grethe Laursen SMIFF Harridslev 36 34 27 97 1 K 39 39 Ellen Pedersen Gjerlev Krolf 34 35 33 102 3 K 119 119 Kathrine Uhrenholt Randers Naturmotion 31 37 34 102 2 K 8 8 Lisbeth Thorsager Gjerlev Krolf

Læs mere

Personaleoversigt - Ansatte på Rådhuset i Dronninglund Kommune

Personaleoversigt - Ansatte på Rådhuset i Dronninglund Kommune DIREKTION Ove Thomsen Kommunaldirektør (ordførende) TJ Kristian Østergaard Direktør for Borgerbetjening TJ Lene D. Faber Vicekommunaldirektør OK SEKRETARIAT Else Larsen Ekspeditionssekretær 37t. TJ Britta

Læs mere

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R.

Strandstævne Rømmø 25. august. M1 Pulje 1 Bane 1-2. Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Bente Gemmer Kurt R. M1 Pulje 1 Bane 1-2 Bente Gemmer Kurt R. Kristiansen Varde 1: XXX 16 12 20 1 48 44 4 3 Jes Jensen Anne Marie Jensen Horne IF 2: 20 XXX 20 20 3 60 35 25 1 Magnus Johansen Gert Ovesen Næsbjerg 3: 20 7 XXX

Læs mere

Jubilæumsstævne 2019

Jubilæumsstævne 2019 0 k Astrid Madsen Karup / Kølvrå 31 31 29 0 91 1 1 k Aase M Jensen Randers Krolf 29 34 34 0 97 11 2 k Margrethe Winther Gerlev Krolf 33 34 31 0 98 16 k Krista Andersen Karup / Kølvrå 34 29 35 0 98 16 k

Læs mere

Sæson Distrikt Forbund

Sæson Distrikt Forbund Sæson Distrikt Forbund 0-4 0-0- 00-009-0 008-09 007-08 Kathrine Birthe Elly Berthelsen Karin Høg Anne Schousboe Elly Berthelsen BK Nord / Pandrup Bridgeklub Mona Jensen Inger Hjermitslev Yvonne Løvschall

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 # Navn Klub Score Spil Points 1. Britta Skalshøj Hjørring Firma Sport 4 4:1 57:28 2. Jimmi Nielsen Firmaidræt Hillerød 4 4:1 61:35 3.

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastik og Ungdomsforening 1960 til 2011

Bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastik og Ungdomsforening 1960 til 2011 AGU Rasmussen Anton 1960 Formand 1960-11-16 skole Thuesen Ejvind 1960 Kasserer Grøndal Skole Hansen Åge Munk 1960 Vibæk Hansen Carl Jørgen 1960 Bavnen Møller Britta 1960 Østermark Rasmussen Anton 1960

Læs mere

31.marts 2003 Makkerpar

31.marts 2003 Makkerpar 31.marts 2003 Makkerpar 1. Anne Grethe Svare - Preben Jakobsen 134 2. Hanne Knudsen - Lene Jespersen 129 3. Hans J Ligaard - Ejvind V Rasmussen 118 4. Tove Nedergaard - Per Lund Thoft 116 5. Ole Svinth

Læs mere

Oversigt over skolebilleder 1965-66 (Klik for at springe til ønsket side)

Oversigt over skolebilleder 1965-66 (Klik for at springe til ønsket side) Oversigt over skolebilleder 1965-66 (Klik for at springe til ønsket side) Als skole 1.a Klasse Als skole 1.b Klasse Als skole 2. Klasse Als skole 3. Klasse Als skole 4. Klasse Als skole 5. Klasse Als skole

Læs mere

Tak til alle for en rigtig dejlig dag.

Tak til alle for en rigtig dejlig dag. Kære Kontoret 27. oktober Kære Henning Emil Albeck 27. oktober Kære Pia Susanne Andersen 27. oktober Kære Marianne Maja Arentzen 27. oktober Kære Inge-lise Bagge 27. oktober Kære Lis Frydenlund Batiste

Læs mere

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Nr. i rækkenmedl.nr. Navn Tlf. Mobiltlf. E-mail Føds.dato

Læs mere

Sæson Distrikt Forbund

Sæson Distrikt Forbund Sæson Distrikt Forbund 07-8 06-7 0-6 0-0- Annette Bjørn Jensen Helle Skov BK Nord Ravnkilde BK / BK Nord Elly Berthelsen Sonja Buchardt Pandrup BK Lea Rottbøll Mona Jensen Hirtshals BK Else Lentz Tove

Læs mere

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3 21 Kjeld Hansen Gerlev 29 29 25 83 1 Nr- 1. 102 Annelise Andersen Gerlev 28 27 29 84 2 Nr- 1. 53 Tage Bang Gerlev 28 27 31 86 3 Nr. 2. 41 Jytte Rasmussen Gerlev 27 30 30 87 4 Nr. 2 15 Henning Rasmussen

Læs mere

DGI Nordjylland TIDSPLAN PROGRAM

DGI Nordjylland TIDSPLAN PROGRAM 2 TIDSPLAN Onsdag den 08. marts 2017 1-10 09:00 11-20 09:18 21-30 09:36 31-40 09:54 41-50 10:12 51-60 10:30 61-70 10:48 71-80 11:06 81-90 11:24 91-100 11:42 101-110 12:00 111-120 12:18 121-130 12:36 131-140

Læs mere

NKK Par-stævne. Opstartsstævne Nr. Sundby Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. rækkefølge Startsted. Bane

NKK Par-stævne. Opstartsstævne Nr. Sundby Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. rækkefølge Startsted. Bane 1 Elly Kristoffersen Møldrup 1-2-3-4 start 2 Jens Rasmussen Hjørring 3 Evald Kristoffersen Møldrup 4 Flemming Ask Adriadsen Hjørring 5 Herdis Dahl Møldrup 2-3-4-1 start 6 Kirsten Nielsen Hjørring 7 Kjeld

Læs mere

Kval til DM for hold. Puljevinderfinalen. Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. rækkefølge Startsted. Bane

Kval til DM for hold. Puljevinderfinalen. Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. rækkefølge Startsted. Bane 1 Hanne Gade Amtoft 1 1.2.3. start 2 Birgit S. Hansen IF Vagten 2 3 Bjarne Pedersen Krutuglerne 1 4 Sonja Olsen Langholt Krolf 1 5 Vagn Thomsen Langholt krolf 1 2.3.1. start 6 Per Pilgaard Amtoft 1 7 Henning

Læs mere

Sæson Distrikt Forbund

Sæson Distrikt Forbund Sæson Distrikt Forbund 06-7 0-6 0-0- 0- Ravnkilde BK / BK Nord Birgit Petersen Bodil Villadsen BK Nord Else Lentz Tove Gadegaard Sæby BK / Frederikshavn BK Helle Skov Rikke Jørgensen BK Nord Dorte Hinzmann

Læs mere

Augustenborg Open & 29 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Roland Møller Syd EnergiFirma Spor

Augustenborg Open & 29 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Roland Møller Syd EnergiFirma Spor Augustenborg Open 27-28 & 29 August 2010 Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Roland Møller Syd EnergiFirma Spor 791 30 Bedste Dame - Firma sport / D.K.e.F. Marita Geinitz Sydals D.Ke.F. 752 16 Bedste

Læs mere

Katrine Uhrenholt Jytte Larsen Inga Batsberg Børge L. Hansen. Randers Krolf Fjerritslev Krolf Kantrullerne Krutuglerne

Katrine Uhrenholt Jytte Larsen Inga Batsberg Børge L. Hansen. Randers Krolf Fjerritslev Krolf Kantrullerne Krutuglerne Dato: 0-0-0 Opstartsstævne 0 Bane: -- Start: Start Mappenr Katrine Uhrenholt Jytte Larsen Inga Batsberg Børge L. Hansen Randers Krolf Fjerritslev Krolf Kantrullerne Krutuglerne Dato: 0-0-0 Opstartsstævne

Læs mere

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 30 36 95 Jens Peter Christensen Østerild 34 30 31 95

Læs mere

Augustenborg Open August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F

Augustenborg Open August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F Augustenborg Open 28-29-30 August 2015 Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F. 779 21 Bedste Dame - Firma sport / D.K.e.F. Anja Jensen Fidelitas D.Ke.F. 778 17 Bedste Dame

Læs mere

Sæson Distrikt Forbund

Sæson Distrikt Forbund Sæson Distrikt Forbund 0-5 0-0- 0-00- 009-0 5 Helle Skov Birthe Jespersgaard Hirtshals BK Vibeke Hanghøj Karin Sevel BK af 97, Hjørring / Hirtshals BK Bodil Villadsen Birgit Petersen Anna Lise Hyldig Gitte

Læs mere

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE

PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE BOWLINGKLUBBEN LUCKY HERNING VETERAN GAMES UGE 30 23/7 29/7 2012 PENSIONISTER & EFTERLØNSMODTAGERE Dato : 23/7-2012 Starttidspunkt : 12:00 1 01 Ellen Bækgård Lucky Pens. Damer Individuelt 02 Ingrid Johansen

Læs mere

Indledende kampe Parturnering

Indledende kampe Parturnering C1 Pulje 1 Bane 27-28 Inger Marie Lundgren Asta Qvist Claus Andersen Jes Jacobsen Jens Gram Birgit Gram Hans Chr. Hansen Grethe Sørensen Bramming 1: XXX 20 12 20 2 52 34 18 2 Vorbasse 2: 12 XXX 6 12 0

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab - 88 UNGDOM - Allround 100m 0m 800m 00m 3000m 5km 10km Piger 10-11 år GL0305 Louise Dam-Sørensen 77 1 2.41.5 12.30 22.35 Piger 12-13 år GL0499 Trine Sadolin 75 1.14 31.46 GL0297 Lene Norden

Læs mere

Landsstævne Kolding. DAI Landsstævne Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. rækkefølge Startsted. Bane

Landsstævne Kolding. DAI Landsstævne Kugle Farve: Mappenr./ Holdnr. rækkefølge Startsted. Bane 1 Astrid Madsen Karup/Kølvrå Krolf 1.2.3. start 2 Tove Christensen Skælskør Solskinsmotion 1 3 Jørgen Steiner Kolding KFUM Krolf 1 4 Egon Jensen Randers Krolf 3 5 Inge Bülow Skælskør Solskinsmotion 1 2.3.1.

Læs mere

SMIFF krolf stævne. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

SMIFF krolf stævne. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 65 Henning Christensen Randers krolf 29 30 34 93 1 Nr.1. 19 Erling Madsen Karup/Kølvrå 29 34 32 95 2 Nr- 2. 10 Ebbe Jensen Gerlev krolf 30 32 34 96 3 Nr. 3. 3 Mogens Hansen Fjorden Øster Tørslev 31 34

Læs mere

Augustenborg Open & 26 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F

Augustenborg Open & 26 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F Augustenborg Open 24-25 & 26 August 2012 Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Klub Række Resultat Niere Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F. 772 19 Bedste Dame - Firma sport / D.K.e.F. Klub Række Resultat

Læs mere

Holdturnering, Finale

Holdturnering, Finale Række C2 Bane 25-26 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Sonja Andresen Poul Spaabæk Gunnar Pedersen Johan Andersen Grindsted FFI 6: C2p1 1: XXX XXX 16 16 0 32 40 2: XXX XXX 20 20

Læs mere

Vinderliste for Lør- og Søndagsstævner Stævne: Række: Navn: Klub:

Vinderliste for Lør- og Søndagsstævner Stævne: Række: Navn: Klub: Vinderliste for Lør- og Søndagsstævner 2017 Stævne: Række: Navn: Klub: Horne 3. september. Nordenskov 12. august. M1 Jan Grenaa Vesterhede M1 Anton Gade Vesterhede M1 Erling Christensen Vesterhede M1 Finn

Læs mere

Johannes Møller Gunnar Lundfold Inger-Lise Nielsen Martin Hansen. Løgumkloster 1 Felsted Krolfklub Nørremarkens Krolfklub Egen Seniorer

Johannes Møller Gunnar Lundfold Inger-Lise Nielsen Martin Hansen. Løgumkloster 1 Felsted Krolfklub Nørremarkens Krolfklub Egen Seniorer Dato: 0.0.0 Skærbæk Bane: -- Start: Start Mappenr.: Johannes Møller Gunnar Lundfold Inger-Lise Nielsen Martin Hansen Løgumkloster Felsted Krolfklub Nørremarkens Krolfklub Egen Seniorer Dato: 0.0.0 Skærbæk

Læs mere

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET tirsdag d. 23. februar 2010 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup, 4440 Mørkøv Tlf.:

PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET tirsdag d. 23. februar 2010 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup, 4440 Mørkøv Tlf.: PROGRAM TIL ÆLDRESTÆVNET tirsdag d. 23. februar 2010 i Knabstruphallen. Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup, 4440 Mørkøv Tlf.: 59 27 32 55. HUSK at printe programmet ud og tag det med. Til orientering

Læs mere

Resultater 29. april Kvindeløbet 2014-4,5 km Placering StartNr Tid M_K Distance Navn By Klub 1 193 00:18:57 K 4,5 Helene Rasmussen Grenaa GMLK 2 166

Resultater 29. april Kvindeløbet 2014-4,5 km Placering StartNr Tid M_K Distance Navn By Klub 1 193 00:18:57 K 4,5 Helene Rasmussen Grenaa GMLK 2 166 1 193 00:18:57 K 4,5 Helene Rasmussen Grenaa GMLK 2 166 00:20:51 K 4,5 Stephanie Sørensen Grenaa 3 163 00:22:05 K 4,5 Sanne Brix Grenaa Grenaa Motionsløbeklub 4 151 00:22:27 K 4,5 Lotte Rasmussen Grenaa

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963.

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Foto 1927 Evald Hansen, karl Karen, senere gift Jensen, pige Marie og Henry Houbak Fr. Sørensen 1928-29 og 1929-30 Dagny Andersen 15/4 1/11

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/1-30/6 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra

Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra Udvalgte billeder fra TIF - gymnastikhistorien fra 1909-1975. Indmarch i Sognegården i 1954. Forrest leder Ella Larsen Figur 1. Efter indmarch i Sognegården. Hans Hansen med fanen, o. 1960. Ingeborg Nielsen

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund (efter 00: pladsgivende placeringer) 0-6 0-0- Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Anne Schousboe Jes Bank Leif Rasmussen Erik Hermansen Michael Mathiesen Flemming Nielsen Bente

Læs mere

Herlevhuse i erne

Herlevhuse i erne Herlevhuse i 1950-60erne Årstal Adresse Familienavn fornavn m/k Nielsen Stordyssen 1 Backhausen Erik og Aase Krak 1956 Stordyssen 2 Ravn Ejnar og Jytte Nielsen Stordyssen 2 Olson Th. Krak 1955 Stordyssen

Læs mere

Badmintonstævne for 60+`ere

Badmintonstævne for 60+`ere Badmintonstævne for 60+`ere hallerne Kongens Enge 42 2690 Tlf.: 46 15 16 76 Torsdag d. 8. november 2012 kl. 09.00 Der deltager ialt 104 spillere fra 11 foreninger. Der er én præmie pr. påbegyndt 5 deltagere

Læs mere

Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque

Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque Firmaidræt Open 2014 Aalborg Deltagerinformation Petanque Spillested Karolinelund Karolinelundsvej 9000 Aalborg Stævneledelse Hjørring Firmaidræt Afbud Per Møller Jensen på telefon: 23 30 25 37 Turneringsreglement

Læs mere

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 07-8 06-7 0-6 Per Frederiksen Vilhelm Christiansen Hobro BK / BK Nord Anne Schousboe Jes Bank BK Nord Jørgen Solsig Nielsen Jørgen H. Mellergaard BK 97, Hjørring / BK Nord Michael Matthiesen

Læs mere

(efter 2004: pladsgivende placeringer)

(efter 2004: pladsgivende placeringer) Distrikt Forbund 0-0- 0- Albert Mylius Nielsen Tonny Hessel / Birthe Jespersgaard Ole Beltoft / BK af 97, Hjørring Anna Lise Hyldig Per Frederiksen Lene Høybye Karl Anton Olesen BK af 97, Hjørring Svend

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Augustenborg Open & 27 August 2016

Augustenborg Open & 27 August 2016 Augustenborg Open 25-26 & 27 August 2016 Hold Tid Navn Klub Række Resultat Placering Niere 1 08:30 Hugo Jensen Midtals Ældre 544 2 1 08:38 Anette Jensen Midtals Ældre 523 4 1 08:46 Estrid Schmidt Midtals

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 6 2014 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Det seneste nyhedsbrev var egentlig ment som det sidste i denne sæson, men vi manglede jo billederne af alle klubmestrene, så derfor

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Dai Syddanmark Regionsmesterskab 2012 Gennemsnitlisten

Dai Syddanmark Regionsmesterskab 2012 Gennemsnitlisten 101 Niels Brodersen 30 33 38 32 37 36 34,33 102 ru 103 Johannes Nielsen Løgumkloster 36 38 37 38 46 42 40 38 44 35 39,40 104 105 Preben Andersen Vester Sottrup 31 34 32 34 35 34 37 35 34,00 106 Gerda Thomsen

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

STARTLISTE Skoven - Sletten

STARTLISTE Skoven - Sletten 09:00 1-54 S Jensen / G Andersen 33,1 21 57 M 105 ANDERSEN, Gert 78-1045 A 16,3 20 57 M 104 JENSEN, Sven 78-3400 A 16,8 21-75 M Sørensen / H Rasmussen 43,5 27 57 M 152 SØRENSEN, Michael 78-2705 B 20,7

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 0- (efter 00: pladsgivende placeringer) Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen 7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Aalborg BK / Ole Beltoft Sven Ingerslev BK af 97, Hjørring

Læs mere

Program 2014-15 Aktivitetscentret Søndergården

Program 2014-15 Aktivitetscentret Søndergården Program 2014-15 Aktivitetscentret Søndergården SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM 2014-15 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Augustenborg Klubstævne 26 & 27 Januar 2019

Augustenborg Klubstævne 26 & 27 Januar 2019 Augustenborg Klubstævne 26 & 27 Januar 2019 Damer u/ 60 år Jette Mikkelsen Væltede kegler 364 Herre u/ 60 år Niels Terp Væltede kegler 462 Damer 60 til 70 år Helga Andresen Væltede kegler 436 Herre 60

Læs mere

Liste over bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastikforening

Liste over bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastikforening Jensen Søren Peder 1932 Formand 1932-12-19 Vib. Sveigård M.R 1932 Kasserer Knudsen Karen 1932 Nielsen Emma (Møller) 1932 Torrup Jensen Søren Peder 1932 Formand 1933-09-11 Sveigård M.R. 1932 Kasserer Gade

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

Krolf stævne individuelt

Krolf stævne individuelt 1 Kathrine Uhrenholt Randers Krolf Grøn 1-2-3 fra start 2 Bente Grænse Hammelbanens Krolf 3 Irma Christensen LLI-Livlang Rosa 4 Lisbeth Thorsager Gjerlev 5 Herdis Dahl Møldrup Krolf Hvid 2-3-1 fra start

Læs mere

Holdnavn. Bam bam Klub/forening/privat

Holdnavn. Bam bam Klub/forening/privat 4-Kløver Bam bam SFS SFS Holdleder Navn Lisbeth Pedersen Adresse Hollandsvej 1 Telefon 2945 7114 Holdleder Navn Niels J. Pedersen Adresse Frodesvej 23 Telefon 2859 2201 hollandsvej1@gmail.com nielsjp@mail.com

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Augustenborg Klubstævne 24 & 25 Januar 2015

Augustenborg Klubstævne 24 & 25 Januar 2015 Augustenborg Klubstævne 24 & 25 Januar 2015 Hold Tid Navn Holdnavn Resultat Placering 1 09:00 Gerhard Schmidt Stavnsbøllerne 432 1 1 09:07 Estrid Schmidt Stavnsbøllerne 401 3 1 Thea Guldborg Augusta 406

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/8-31/12 2016 DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Augustenborg Open & 27 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F

Augustenborg Open & 27 August Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F Augustenborg Open 25-26 & 27 August 2016 Bedste Herre - Firma sport / D.K.e.F. Klub Række Resultat Niere Niels Skipper Fidelitas D.Ke.F. 800 29 Bedste Dame - Firma sport / D.K.e.F. Klub Række Resultat

Læs mere

Strandstævne. Lakolk Rømø 31 august. C2 Pulje 1 Bane file:///c:/fr/c_proj/krocket/stævne_plan/source/tempdir/tempfileall.

Strandstævne. Lakolk Rømø 31 august. C2 Pulje 1 Bane file:///c:/fr/c_proj/krocket/stævne_plan/source/tempdir/tempfileall. 1 af 20 25-09-2014 22:17 C2 Pulje 1 Bane 37-38 Birte Søgård Per S. Christensen Endrup 1: XXX 20 6 20 2 46 43 3 3 Tove Pedersen Kirsten Linnet Tjæreborg 2: 7 XXX 20 20 2 47 28 19 1 Inge Sørensen Kjeld Burgby

Læs mere

Sommertræf 2006 Fredericia. Mercedes-Benz Klub Danmark. Deltagerliste.

Sommertræf 2006 Fredericia. Mercedes-Benz Klub Danmark. Deltagerliste. Sommertræf 2006 Fredericia Mercedes-Benz Klub Danmark Deltagerliste www.mercedesklub.dk Lisbet og Otto Flensborg Mercedes-Benz 170 SV. Årgang 1954 Jette og Gert Loberg Mercedes-Benz 190. Årgang 1958 Aksel

Læs mere

DAI Regionsstævne. Bane Bane Bane Bane. Placering efter omspil. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub:

DAI Regionsstævne. Bane Bane Bane Bane. Placering efter omspil. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: Total indv. Placering indv. Placering efter omspil DAI Regionsstævne Sønderborg Krolfklub Bane Bane Bane Bane Resultater # Navn: Klub: 1 2 3 4 92 Poul Bonniksen Sønderborg 1 25 26 29 0 80 1 gruppe 1 81

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere