D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf:"

Transkript

1 D.I.I. Kælkebakken. 0 3 år Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: Hjemmeside: lrz@aarhus.dk Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: anda@bu.aarhus.dk

2 Velkommen til Kælkebakken. Kære: Vi byder dig og din familie velkommen til Kælkebakken. Du bliver en del af vuggestueteamet, og din spisegruppe hedder: Du og dine forældre må meget gerne komme og besøge os, inden du skal starte. Ring og lav en aftale for et besøg hvor vi kan vise jer rundt i din nye institution. Når du starter i institutionen, vil vi gerne have, at du tager 3 billede med af dig selv. Det skal sidde på din kasse i garderoben, så du kan kende det sted, hvor du skal hænge dit tøj. I starten, hvor du er ny, vil tage godt imod dig, og være kontaktperson for dig og dine forældre.

3 Når jeres barn starter i Kælkebakken. Inden jeres barn starter i Kælkebakken, er I velkommen til at ringe og aftale en tid for et besøg, hvor vi vil vise jer rundt og fortælle jer lidt om Kælkebakken. Den egentlige opstart for jeres barn begynder den dato, I har fået tildelt plads til jeres barn. Det er svært at give en opskrift på den optimale opstart, idet det er meget individuelt fra barn til barn hvor meget tilvænningstid, der er behov for. Vi oplever, at nogle børn hurtigt vil ud og tage de nye omgivelser til sig og i kontakt med de nye voksne. Andre børn er lidt mere betænkelige og behøver mere tid. Generelt oplever vi, at det er en god ide at bruge noget tid på opstartsperioden (ca.1.uge), hvor I gradvist lader jeres barn være længere og længere tid alene i Kælkebakken. På den måde får jeres barn stille og roligt mulighed for at vænne sig til de nye omgivelser og nye voksne. Der er mange nye indtryk og det er derfor en god ide med korte dage i opstartsperioden. På barnets første dag i Kælkebakken forventer vi at en af forældrene bliver sammen med barnet. Vi anbefaler at I, i de første dage kommer kl. 9.00, og sammen med jeres barn deltager i vores morgensamling.

4 Forrest i denne pjece har I fået oplyst navnet på jeres kontaktperson. Kontaktpersonen sørger for at tage imod jer og jeres barn, lærer jer og barnet at kende og sikrer at Kælkebakkens øvrige medarbejder har relevante oplysninger omkring jeres barns hverdag, soverytme, madvaner, brug af sut osv.. Når I går fra jeres barn er det meget vigtigt, at I siger farvel til jeres barn så det ved, at nu går mor og far. Vi ved godt, at det kan være fristende at smutte uden at barnet opdager det, for så bliver barnet ikke ked af det, men snyder I jeres barn, medfører det at barnet bliver utrygt og ikke tør give sig i kast med legen, for så forsvinder mor og far måske. Almindelige tendenser ved opstart Mange børn reagerer med at blive mere trætte, mere pylrede, mindre spisende, mere opmærksomme på hvor mor og far er, mere tryghedssøgende, og vil gerne være på arm. Tendenser som går over i takt med at barnet bliver tryggere ved vuggestuen. Det er vigtigt at I som forældre er trygge ved at aflevere jeres barn i Kælkebakken. Det kan nemt smitte af på barnet, hvis det mærker at far og mor er bekymrede og utrygge, synes det er synd for barnet og pylrer meget om barnet. Jeres utryghed og tvivl smitter af på jeres barn. Signaler til jeres barn at det er godt at gå i Kælkebakken, og vi kommer og henter dig igen, og gå i dialog med medarbejderne, hvis I undrer jer over noget i Kælkebakken. Hvis det har været en svær aflevering, er I altid velkommende til efterfølgende at ringe til os og høre, hvordan det nu går. Når jeres barn starter i børnehaven. Når barnet er ca. 2år og 11 måneder, skal det starte i børnehaven. De fleste børn, der starter i børnehaveafdelingen, kommer fra Kælkebakkens vuggestueafdeling.

5 Vores hus er åbent, og allerede som vuggestuebarn bliver barnet fortrolig med at færdes i børnehaveafdelingen. Når tiden for flytningen nærmer sig, er de fleste børn derfor allerede meget interesseret i børnehaveafdelingen, og søger uopfordret derned. Den medarbejder, der skal være kontaktperson for det nye børnehavebarn, sørger for at barnet inden starten bliver inviteret på besøg i børnehaveafdelingen. Barnet får i god tid inden flytningen tildelt et garderobe rum og et vandkrus på badeværelset, og barnet bliver inviteret til at spise frokost i den nye spisegruppe, så barnet kender børnehaven og spisegruppen inden den store dag. På selve dagen holder vuggestuen afskedsfest for barnet og måske deler barnet noget (sukkerfrit) ud ved samling kl. 9:00. Efter afskeden kommer den nye kontakt voksen og nogle børn fra spisegruppen, og henter barnet med et rullebord. På rullebordet kommer barnets kasse med tøj, sko o.l. samt barnet. Der bliver sunget farvelsang og vinket farvel imens rullebordet kører i børnehaven med det nye børnehavebarn, og fra dette øjeblik er barnet startet i børnehaven. Rullebordsafhentning er en ceremoni, som barnet kender rigtig godt, fra de mange gange andre børn er blevet hentet, og kørt fra vuggestuen til børnehaven. Et stort øjeblik for både børn og voksne.

6 Kælkebakkens åbningstider. mandag torsdag: kl fredag: kl Forældre Intra På Forældre Intra finder I mange nyttige informationer om Stavtrup Dagtilbud og Dii Kælkebakken. Ofte lægger vi billeder ud. Disse er kun tilgængelige for familier indskrevet i institutionen. I har adgang til Intra fra den dag jeres barn er meldt ind. Log på med NemID. Digital fremmøderegistrering Hver dag, når I afleverer jeres barn, skal i selv registrere barnets tid i institutionen. Når jeres barn møder, vælger I tidspunktet for hvornår I henter jeres barn igen samt trykker på den grønne dør. Der med er ankomsttidspunktet også registreret. Når I henter jeres barn, trykker I gul dør som det sidste lige før i går hjem. Det er meget vigtigt at i husker det, så vi ved om jeres barn er i huset eller ej. Tænk hvis det brænder, så skal vi vide, hvem vi skal lede efter og hvem der er gået hjem! Moduler: I har mulighed for at vælge mellem et fuldtidsmodul på 52 t. hvor i kan benytte institutionen hver dag i hele åbningstiden, eller et 30 timers modul, men gennemsnitlig 30 timer pr. uge fordelt over 2 uger.

7 Retningslinjerne for deltidsmodul findes på Intra på Kælkebakkens hjemmeside under fakta og politikker. Modulskift: Modul skift skal varsles med 2 måneder. Modul ændringer kan foretages til enten den 1. eller 16. i måneden. Ændring af modul (30/52 timer) skal aftales med dagtilbudsleder Annamarie Dahlgaard tlf eller pr. mail anda@aarhus.dk Aflevering og afhentning af jeres barn. Henter I ikke selv Jeres barn, er det vigtigt at I skriver i beskedfeltet hvem der henter. Hvis jeres barn bliver ked af det, når I går, er I velkomne til at ringe for at høre, hvordan det er gået efter I forlod institutionen. Om eftermiddagen, når I henter jeres barn, vil vi gerne bede jer huske jeres barn på, at rydde det op de har gang i, inden I går hjem. Husk at sige farvel til en medarbejder, og trykke gul dør lige inden I går. Årets gang Vi følger årets gang og fejre de traditionelle danske højtider. Bl.a. fejre vi fastelavn, og er hvert år til julegudstjeneste i Ormslev kirke. I det daglige pædagogiske arbejde tilrettelægger vi

8 aktiviteter ud fra de 6 læreplanstemaer, og et par gange om året bryder vi dagligdagen op, og holder fælles temauge for alle børn og voksne i Kælkebakken. Billedet til venstre er fra vort årlige møde med nissemor/nissefar i Klokkesoven d. 1. december. Beskeder vedr. planlagte aktiviteter og ture bliver annonceret via Forældre Intra. Så husk altid at orientere jer der. Dagens rytme i Kælkebakken: Fra 6:30 til kl tilbydes der morgenmad i børnehavens værksted. Vi opfordrer dog til at dette måltid indtages hjemme i familiære hyggelige rammer. Kl. 7:30 åbnes fællesrummene. Kl trækker vuggestuen ned i egne rammer. 9:00 holder vuggestuen samling, synger og får frugt. Her efter går vores pædagogiske aktiviteter går i gang. Vi deler børnene op i mindre grupper, dels med afsæt i børnenes venskabsrelationer, dels med afsæt i det enkelte barns behov. 10:45 starter vuggestuen med at spise frokost, og børnene bliver efterfølgende puttet, så de kan få deres middagssøvn. De mindste børn sover i krybbe, eller barnevogn. De største sover inde på madrasser. De vuggestuebørn, der ikke længere sover til middag eller sover på andre tidspunkter af dagen, er enten med børnehavebørnene på legepladsen eller leger inde. Mellem 14:00-15:00 spiser vi eftermiddagsmadpakker medbragt hjemme fra. Vuggestuebørnene spiser i eftermiddagscafeen på Spire stuen eller ude i gården efterhånden som de vågner. Vi slutter dagen af i fællesrummet eller på legepladsen, hvor vuggestue- og børnehavebørn er sammen indtil børnene bliver hentet.

9 Hver fredag laver hele huset mad på bål sammen. De yngste vuggestuebørn spiser inde men deltager så vidt det er muligt i fællesskabet indtil det er spisetid. Kostordning i Kælkebakken. Det er muligt at spise morgenmad i Kælkebakken indtil kl. 7:30. Vuggestue børnene får tilbudt frugt af institutionen kl Ved afstemningen i efteråret 2014, var der meget stort flertal for at bevare kostordningen. Kælkebakken tilbyder derfor fortsat frokost til alle børn. I november 2016 kommer ordningen igen til afstemning blandt jer forældre. Vi har ansat en kok i køkkenet, der er ansvarlig for, at der hver dag bliver serveret et sundt og ernæringsrigtigt måltid for børnene. Mellem 70 og 90 % af vore råvarer er økologiske og kostsammensætninge n tager udgangspunkt i retningslinjer udstukket af Århus kommune samt Mad og måltidspolitikken for Stavtrup dagtilbud.

10 Fødselsdage i Kælkebakken. Når barnet har fødselsdag vil vi gerne være med til at fejre det. I skal, i god tid forinden, aftale med personalet hvilken dag I ønsker, at vi skal fejre dagen. Fødselsdagen fejres om formiddagen i Kælkebakken. I er meget velkomne til at deltage. Børnene må gerne dele lidt ud til fødselsdagen, husk at vi i Kælkebakken har 0 sukker politik for vuggestuebørn. Spørg personalet, hvis I mangler sunde fødselsdags ideer eller find ideer på nettet. Ferielukning - Fællespasning I Stavtrup Dagtilbud har vi 4 uger om året, hvor der er ferie lukket. Datoerne kan ses på en ferie seddel på institutionens hjemmeside. På ferielukkedage vil der blive etableret fællespasning i en af afdelingerne (Kælkebakken, Paletten, Klokkeskoven, Søskrænten, Børnehøjen, Vestermarken eller Snurretoppen), for de børn, der ikke har mulighed for at holde ferie. I disse uger kan det ikke forventes, at der er kendt personale til stede i åbningstiden. Hvis I har brug for pasning på ferielukkedagene, skal I meddele det til den pædagogikse leder og notere barnets komme gå tider i Forældre Intra. Dette skal ske senest en måned før freriedagene. I vil modtage en reminder herom via Forældre Intra.

11 Sommerferien bliver I bedt om at tage stilling til allerede i februar af hensyn til varsling af personalets ferie. Personalet i Kælkebakken. I Kælkebakken er det vigtigt at alle medarbejder kender alle børn og forældre, og at vi i fællesskab sikre at hver dag bliver en god dag for alle børn, forældre og medarbejder. Vi er opdelt i et vuggestue- og et børnehaveteam. Medarbejderne i de to teams har et fælles ansvar for alle børnene og laver aktiviteter på tværs af de to teams og spisegrupperne. Til hver spisegruppe er der tilknyttet 1-2 pædagoger der, i samarbejde med pædagogmedhjælperne, har et særligt ansvar for de børn og forældre, der er tilknyttet spisegruppen. Vi er en personalegruppe, der profiterer af, at vi tilsammen besidder mange forskellige kompetencer. Vi er fagligt velfunderede og prioriterer vores faglige udvikling højt. Vi deltager i aktuelle temadage/kurser og efteruddannelse. Vi brænder for at gøre hver dag til en god dag for alle. Syge børn skal passes hjemme. I Stavtrup Dagtilbud vil vi gerne give børnene de bedste udviklingsbetingelser med leg, pædagogiske aktiviteter og fysisk bevægelse. Kort sagt en dag med gang i og en dag der kræver

12 overskud og energi. Derfor skal jeres barn ikke være i Kælkebakken, hvis det er sygt (smitsomme sygdomme, smerter, feber) eller hvis jeres barns adfærd er anderledes end normalt (barnet er stille og passivt, pylret, vil være hos de voksne hele tiden). Jeres barn skal kunne følge en normal hverdag i daginstitutionen, hvor børnene både er ude og inde. Når jeres barn er sygt, vil vi bede jer notere det i Forældre Intra samt at skrive hvad barnet fejler i besked feltet. Så vi kan advisere andre forældre, hvis det f.eks. drejer sig om smitsomme børnesygdomme. Hvis jeres barn bliver syg i institutionen, kontakter personalet jer, og beder jer hente barnet. I Stavtrup Dagtilbud giver vi ikke medicin til børn. I særlige tilfælde, ved kroniske sygdomme, f. eks. Astma, feberkramper o.l. kan der laves en særlig aftale. Jeres barn må gerne være i Kælkebakken, når barnet er i medicinsk behandling, blot skal det have det godt og kunne følge den normale hverdag og være medicineret hjemmefra. Forældresamarbejde. For at vi kan sikre, at hver dag bliver en god dag for alle, er det vigtigt at forældresamarbejdet fungere. I forældre er vores vigtigste samarbejdspartnere.

13 I Stavtrup dagtilbud er vores mål for forældresamarbejdet, at vi i fællesskab skaber optimale udviklingsmuligheder for børnene. Vi lægger vægt på, at vi gensidigt informerer hinanden i hverdagen om ting, der har betydning for børnenes trivsel. Dette sker via den daglige kontakt, på vores informationstavler og på hjemmesiden. Desuden udsender vi flere gange om året nyhedsbreve både fra Kælkebakken og fra Stavtrup Dagtilbud. I Kælkebakken prioriterer vi den daglige forældrekontakt højt. Her fortæller vi om dagens oplevelser. Vi vil desuden bede jer fortælle om oplevelser og ting, der har betydning for jeres barns dagligdag, trivsel og udvikling. Det kan f.eks. være, hvis jeres barn er blevet vaccineret, hvis det er kommet for sent i seng, har sovet dårligt, haft en træls morgen o.l. Får I eller vi brug for en længere snak, kan der altid aftales en forældresamtale. Forældreinddragelse i hverdagen. I er altid velkomne til at deltage i en vuggestuedag sammen med jeres barn. I er også meget velkommende til at komme og vise os noget I er optaget af, noget særligt I kan, eller noget I brænder for. Kun fantasien sætter grænser, for hvad det kunne være.

14 Giv os et praj hvis du gerne vil med i institution en dag, eller hvis du vil vise os noget særligt, så laver vi en aftale, af hensyn til sikkerheden og ansvaret kan forældre ikke indgå i normeringen i stedet for personalet. I maj måned afholder vi den årlige arbejdsdag for børn, søskende og forældre i Kælkebakken. Her vil vi meget gerne have jeres hjælp til at forskønne vores institution, både ude og inde. Det er en rigtig hyggelig dag, hvor der både er plads til arbejde og hygge. Forældresamtaler - Status og udviklings samtaler. I Stavtrup Dagtilbud tilbyder vi forskellige typer forældresamtaler: Når barnet starter: Gensidig informationssamtale ved start, og en samtale efter ca. 3 måneder 2 år: Status og Udviklingssamtale. 3 år: Sprogvurdering Enten overflytningssamtale fra vuggestue til børnehave eller opstartssamtale efter ca 3 måneder i børnehaven 5 år: Status og udviklingssamtale mhp skolestart

15 Der afsættes ½ time pr. barn pr. samtale. Forældremøder i Kælkebakken: Hvert år afholdes der 1-2 forældremøder. I september måned afholder vi forældremøde. På dette møde er der valg til forældrerådet, og vi har forskellige temaer til debat, f.eks. hverdagen i Kælkebakken, kost, o.l. Indholdet på forældremødet i foråret er forskelligt fra år til år. Det kan være et møde udelukkende for Kælkebakkens forældre, eller det kan være foredrag for alle forældre i Stavtrup Dagtilbud eller i samarbejde med Højvangsskolen. Forældreråd I Stavtrup dagtilbud er der et forældreråd i hver af de 6 afdelinger. Valg til forældrerådet foregår i september. Forældrerådet drøfter principielle problemstillinger for den enkelte afdeling, hjælper ved arrangementer i afdelingen, får indblik i det pædagogiske arbejde og er sparringspartner til bestyrelsen. Bestyrelsen. Bestyrelsen består af 6 forældrerepræsentanter. Forældrerådene i de 6 afdelinger i Stavtrup Dagtilbud har hver valgt en repræsentant til bestyrelsen. Desuden består bestyrelsen af 3 medarbejderrepræsentanter, der er valgt blandt alle medarbejdere i dagtilbuddet. Dagtilbudslederen er med som sekretær.

16 Bestyrelsen vedtager principper for dagtilbuddets arbejde, såvel pædagogisk som økonomisk. Med denne pjece håber vi, at I har fået lidt indblik i hvordan Kælkebakken fungerer. I kan læse mere på Stavtrup Dagtilbuds hjemmeside der findes på søg herefter på Stavtrup. Yderst til venstre på hjemmesiden er der et link til Kælkebakkens hjemmeside. Venlig Hilsen Den Integrerede Institution Kælkebakken.

17

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus.

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus. D.I.I. Kælkebakken. 0 3 år Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 87 13 84 79 Email: Hjemmeside: lrz@aarhus.dk www.dagtilbudaarhus.dk Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 Email: anda@bu.aarhus.dk

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Børnehøjen. At lege er at leve...

Børnehøjen. At lege er at leve... Børnehøjen At lege er at leve... Præsentation af Stavtrup Dagtilbud STAVTRUP DAGTILBUD BESTÅR AF 7 AFDELINGER: 1 DAGPLEJEAFDELING OG 6 INSTITUTIONSAFDELINGER, DER TILSAMMEN PASSER CA. 285 BØRN I ALDEREN

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Velkommen. til D.I.I. Perlen

Velkommen. til D.I.I. Perlen Velkommen til D.I.I. Perlen KÆRE FORÆLDRE Hele personalet ønsker jer og jeres barn velkommen i D.I.I. Perlen Det er vores ønske, at denne lille pjece kan hjælpe jer med nogle af de spørgsmål, som måtte

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.:

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen til vuggestuen i Eventyrhaven Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen.

Læs mere

Velkommen til Bavnebakken.

Velkommen til Bavnebakken. 1 Velkommen til Bavnebakken. Vi ønsker dig og dit barn velkommen til Bavnebakken. Bavnebakken er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Vi er en del af Kolt-Hasselager dagtilbud,

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen!

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Kære forældre Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Dine voksne på vuggestuen er: Laila Rikke Emma Maja Pædagog

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Overgang fra hjem til vuggestue. Vuggestuen er ofte barnets første rigtige møde med nye og anderledes omgivelser, hvor det indgår i en sammenhæng med andre børn

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 23 74 14 96. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus.

D.I.I. Kælkebakken. Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 23 74 14 96. Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 anda@bu.aarhus. D.I.I. Kælkebakken. 3 6 år Klokkeskovvej 13 Stavtrup 8260 Viby J Tlf: 23 74 14 96 Email: Hjemmeside: lrz@aarhus.dk www.dagtilbudaarhus.dk Dagtilbudsleder: Annamarie Dahlgaard Tlf: 29 20 44 47 Email: anda@bu.aarhus.dk

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon:

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon: VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Rødlundvænget Harlev J. Tlf

Rødlundvænget Harlev J. Tlf Velkommen til Børnehuset Børnehuset Pilehaven Rødlundvænget 35 8462 Harlev J Tlf. 87 13 83 46 Åbningstider: Mandag torsdag kl.6.30 kl. 17. Fredag kl.6.30-16.30 Vores hjemmeside finder I under http://aarhus.inst.dk.

Læs mere

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre redigeret marts 2016 Hvad er Østerdalen Skårup Børnehus? Skårup Børnehus er et integreret børnehus som del af det kommunale

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Velkommen til Solstrålen Vuggestuen i afdeling Regnbuen Hovedgaden 17, Hodsager Tlf.:

Velkommen til Solstrålen Vuggestuen i afdeling Regnbuen Hovedgaden 17, Hodsager Tlf.: Velkommen til Solstrålen Vuggestuen i afdeling Regnbuen Hovedgaden 17, Hodsager Tlf.: 96 28 69 99 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen. Vi

Læs mere

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk Velkommen til Skæringhus Skæring Hedevej 18-26 8270 Egå Telefon: 20 53 37 49 Pædagogisk Leder: Annette Aude Mail: anau aarhus.dk Velkommen i Skæringhus J Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal begynde

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl.

Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl. Velkommen til vuggestuen i Børnehaven Sommerfugl. Vi ønsker, at jeres barn vil få en dejlig tid i vuggestuen. Vi håber desuden, at I vil få glæde af denne forældrefolder, hvor I bl.a. kan læse om vores

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven Gammelgården

Velkommen til. Børnehaven Gammelgården Velkommen til Børnehaven Gammelgården Velkommen til Børnehaven Gammelgården Dit barn har fået tilbudt en plads hos os i Børnehaven Gammelgården. Vi vil med denne pjece fortælle lidt om os, om huset og

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: https://eventyrhaven.herning.dk

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: https://eventyrhaven.herning.dk Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 https://eventyrhaven.herning.dk Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Åbningstider: Mandag fredag 6:

Åbningstider: Mandag fredag 6: Den Grønne Kile er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

DesignBørnehuset SanseSlottet

DesignBørnehuset SanseSlottet DesignBørnehuset SanseSlottet Vi vil gerne byde jer velkommen i Designbørnehuset SanseSlottet. SanseSlottet er en afdeling af Børnehusene i Vonsild. Vi håber, denne skrivelse kan give jer et lille indblik

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Kirsebærhuset.

Velkommen til Kirsebærhuset. Velkommen til Kirsebærhuset. Et kommunalt integreret dagtilbud Idrætsvej 73-75 2650 Hvidovre Tlf.: 72 48 99 44 1 Velkommen. Kirsebærhuset består af fire stuer: På hver stue er der to pædagoger og en medhjælper/studerende

Læs mere

Velkommen i Visby Børnehus

Velkommen i Visby Børnehus En dag på legepladsen Velkommen i Vores bålhytte Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: https://eventyrhaven.herning.dk

Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: https://eventyrhaven.herning.dk Velkommen til Skildpadderne Vuggestuen i afdeling Puff Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 https://eventyrhaven.herning.dk Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Børnehuset Hørhaven. Forældrepjece

Børnehuset Hørhaven. Forældrepjece Børnehuset Hørhaven Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Hørhaven Børnehuset Hørhaven er en kombineret institution med to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper Dit barn skal starte på De voksne her

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Sjælsø

Velkommen i Børnehuset Sjælsø Velkommen i Børnehuset Sjælsø Informationsmappe 2010 Oversigt: Velkommen til Børnehuset Sjælsø o Praktiske oplysninger o Pædagogiske aktiviteter o Lukkedage o Dagsrytme Velkommen i vuggestuen o Indkøring

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

VUGGESTUEN ELLEKILDE

VUGGESTUEN ELLEKILDE VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ELLEKILDE Vuggestue start. Vi vil hermed byde Jer velkommen til vuggestuen Ellekilde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave sammen med Jer, at skabe en tryg, udviklende og sjov

Læs mere

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue Velkomstfolder Mælkevejens vuggestue 1 Kære forældre Nu er tiden kommet, hvor Jeres barn starter i Mælkevejens vuggestue. Det er en stor dag for Jer og Jeres barn, og vi ved godt, at den første tid er

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj!

Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj! Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj! Vi glæder os til at byde jer velkomne her hos os. Den første dag her i børnehuset vil vi bruge god tid på, at vise jer mange af de dejlige ting vores hus indeholder,

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere