Direktør Trond Sandboe, Thommesen, Norge. Advokat Søren Elmann Ingerslev, Abel & Skovgaard Larsen, Danmark.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Direktør Trond Sandboe, Thommesen, Norge. Advokat Søren Elmann Ingerslev, Abel & Skovgaard Larsen, Danmark."

Transkript

1 NORDIC LAWYERS ACADEMY DRIFT AF ADVOKATVIRKOMHED 2011 Grønland torsdag den 31. marts til tirsdag den 5. april 2011 Torsdag den 31. marts Kl. 07:15 Kl Kl. 09:40 Kl. 11:30 Kl. 16:30 Kl. 18:00 Alle mødes i Kastrup lufthavn til gruppe check in hos Air Greenland. Afrejse fra Kastrup lufthavn med Air Greenlands Airbus. Undervejs serveres der brunch NB 4 timers tidsforskel! Ankomst i Kangerlussuaq. Såfremt værelserne er ledige, checkes der ind på Hotel Kangerlussuaq. Sørg for en sikkerheds skyld for at have det varme tøj til isturen øverst i kufferten. Indlandsisen moskusokser - Ishav. I specialkøretøjer kører vi først til området, hvor nogle af Kangerlussuaqs mange moskusokser holder til. Derfra kører vi mod Indlandsisen. Efter små to timer er vi ved kanten af isen. Herfra går vi det sidste stykke og kommer så op på selve isen, hvor vi kan skue ud over det uendelige ishav. Velkomst og introduktion Jura og kultur i Norden v/helle Ahlenius Pallesen Middag i hotellets restaurant. Fredag den 1. april Kl Kl. 08:30 Morgenmad. Bench marking /Nøgletal i branchen mange advokatvirksomheder vil gerne kende nøgletal for andre advokatvirksomheder og er interesseret i bench marking. Hvilke tal er væsentlige, hvordan indhenter vi dem og anvender dem. Styring af omkostninger som løn, lokaler, administration og ikke-debiterbar tid. Likviditen, inddrivelse af honorar løbende. Direktør Trond Sandboe, Thommesen, Norge Advokat Søren Elmann Ingerslev, Abel & Skovgaard Larsen, Danmark.

2 Kl Sandwich Kl. 13:20 Kl. 14:05 Kl Kl. 17:15 Afgang fra Kangerlussuaq til Ilulissat Ankomst Ilulissat. Med bus til Hotel Arctic. Den ene halvdel af gruppen tager på vandretur til Sermermiut, en forladt eskimo boplads som ligger ved udmundingen af Isfjorden Byrundtur for den anden halvdel Fission erfaringer med opdeling af virksomheder. Navnlig opløsning giver i praksis problemer. Hvordan klarer vi problemerne når 1 advokat - eller når 10 advokater forlader virksomheden? Hvem har retten til klienten dem der bliver tilbage eller dem der forlader virksomheden? Udformning af partnerkontrakten erfaringer med gode og dårlige partnerkontrakter. Mægler eller skiljeman/voldgiftsmand i advokattvister. Advokat Ole Finn Nielsen, Nielsen Nørager Danmark Advokat Oluf Engel, BruunHjejle, Danmark Kl. 19:30 Middag i hotellets restaurant. Lørdag den 2. april Morgenmad. Kl. 08:30 Fra 7 70 advokater. Erfaringer med vækst i en advokatvirksomhed. Hvordan holder man sammen på advokaterne, skaber fælle virksomhedskultur. Er der forskel på advokatvirksomheder som er blevet store gennem fusion mellem flere advokatvirksomheder og gennem organisk vækst? Advokat Henrik Stenbjerre,tidl. KromannReumert, Danmark Partnere og administration. Ledelse i en advokatvirksomhed har altid været en udfordring. Når advokatvirksomheden når en vis størrelse ansætter man medarbejdere til forskellige opgaver, HR, personaleadministration, direktører, men hvor meget vil partnerne i virkeligheden give fra sig? Advokatvirksomheder og andre partnerdrevne virksomheder giver helt særlig udfordringer på det ledelsesmæssige område. Espen Moe, DLA Piper Norway

3 Kl. 12:00 Kl. 14:15 Kl. 17:00 Kl. 19:00 Frokost. Den ene halvdel af gruppen tager på vandretur til Sermermiut, en forladt eskimo boplads som ligger ved udmundingen af Isfjorden Byrundtur for den anden halvdel Besøg i den gamle kirke. Foredrag ved den lokale præst, sang ved det lokale kor i nationaldragter. Middag i hotellets restaurant Søndag den 3. april Morgenmad. Kl. 08:30 Salg og markedsføring i advokatbranchen. Traditionel har advokatvirksomheder ikke været aktive i markedsføringen, men andre rådgiverbrancher er aktive i rådgivningen. Flere advokatvirksomheder har dog nu gjort en meget aktiv indsats for at blive bedre på salg og markedsføring. Hvordan får man advokater til at blive bedre til at sælge virksomhedens ydelser. Forretningsudviklingschef Michael Vallentin, LETT, Danmark Kl Kl Kl Lunch Sejlads i den smukke Isfjord, hvor man sejler helt tæt på de gigantiske isfjelde Grønlandske retsforhold v/ Anders Meilvang Advokater i Grønland hvilke regler er de underlagt og hvordan arbejder de grønlandske advokater? Kl Kl Transport til Hotel Icefiord for middag. Transport tilbage til Hotel Arctic Mandag den 4. april 2011.

4 - Morgenmad. Kl. 08:45 Kl. 08:45 Kl. 10:00 Kl. 12:00 Kl Workshop I Emnet fastsættes efter gruppen Anden gruppe skal besøge slædehundene i Ilulissat. Vi ser og hører om hvordan slædehundene stadig flittigt bruges til både alvor og sjov. Mange er sikkert blevet særdeles inspireret af formiddagens hundebesøg, og vi anbefaler da også at alle får prøvet en tur på hundeslæde. Det er et imponerende skue når der er linet hundeslæder op på hele pladsen hvor slædesporet starter. Når alle er kommet godt på plads, starter eventyret. Der er fart på, når hunde med stor iver løber ud ad sporet. Vi kører over fjeldet Lille Akinnaq og turen går gennem kuperet fjeldterræn, hvor hundene kommer både foran og bag ved slæden efterhånden som det skiftevis går op eller nedad. Vi sidder 2 på hver slæde og efter en lille timeholder vi pause ved udsigtspunktet ved isfjordsmundingen og varmer os på lidt kaffe/the før vi kører retur igen. Turen tager i alt ca. 2 timer. Lunch på hotellet. Workshop II Emnet fastsættes efter gruppen Første gruppe besøger nu slædehundene og har selvfølgelig også mulighed for en 2 timers tur. Kl Kl Kl. 19:00 Opsamling Afslutning Afslutningsmiddag i hotellets restaurant. Optræden af grønlandsk tromme-/maskedanser under middagen. Tirsdag den 5. april Morgenmad. Kl. 07:00 Kl. 09:00 Kl. 13:10 Kl. 21:30 Transfer til Ilulissat lufthavn. Afrejse fra Ilulisat. Afrejse fra Kangerlussuaq. Ankomst i København.

5 Pris pr. person: Dkr ,- Prisen inkluderer kursusafgift samt: Fly København-Kangerlussuaq-Ilulissat retur. Kangerlussuaq:.1 overnatning i enkeltværelse med eget bad/toilet og morgenmad. Sightseeing tur/tur til Indlandsisen med sandwich og vand. 2 x ½ dags mødelokale (m. kaffe/the og isvand). 3 retters middag i hotellets restaurant, sandwich inden afgang til Ilulissat. Ilulissat: Transfer lufthavn-hotel retur. 4 overnatninger i enkeltværelse med eget bad/toilet og morgenmad. Mødelokale (m. kaffe/the og isvand) alle dage. Byrundtur. Vandretur til Sermermiut. Arrangement i Zionskirken. Hundeforedrag. Isfjordssejlads Tromme/maskedanser under afskedsmiddag. 4 x frokost. 4 x 3 retters middag/buffet i Ilulissat. Alle skatter og afgifter. Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden. Ekstra/generelt: Ekstra/generelt: Ingen drikkevarer er inkluderet. Evt. ekstra udflugter: 2 timers hunde-slædetur kr. 795,- pr. person. Leje af tøj/støvler til sejl- og slædetur kr. 500,- pr. person. Praktiske informationer: Tilmelding modtages efter først-til-mølle princippet og foretages til Danske Advokater, H.C. Andersens Boulevard 45, 1553 København V, tlf , fax Ved tilmelding oplyses navn(e) som det fremgår af pas. Efter tilmelding fremsendes bekræftelsesbrev med opkrævning af hhv. depositum på kr ,- som er til betaling senest 8 dage efter modtagelse og restbeløb som er til betaling senest 12 uger før afrejse. Depositum er ikke refunderbart. Det anbefales, at der tegnes en sygdoms/afbestillingsforsikring. Rejsedokumenter med praktiske råd mm vil blive fremsendt ca. 3 uger før afrejse. Rejsearrangør: Nordic Adventure/Grønlands Rejsebureau, tlf , Der tages forbehold for ændringer til programmet som følge af f.eks. flyforsinkelser/-aflysninger, vejrforhold eller andet som kan have indflydelse på det planlagte program. Der tages ligeledes forbehold for evt. prisstigninger, uforudsete lufthavnstillæg eller tilsvarende.

6 Information om Kangerlussuaq: Direkte oversat til dansk betyder navnet Kangerlussuaq 'Den Store Fjord'. Bygden ligger i smukke og bjergtagende omgivelser mellem fjeldene i bunden af den 175 kilometer lange fjord, der skærer sig ind i Grønlands vestkyst. Den har ca. 600 indbyggere hvoraf størstedelen er ansat ved den ene af Grønlands to indfaldsveje; Kangerlussuaq lufthavn. Her findes det berømte skilt, der viser flytiden til hovedstæder verden rundt. Kangerlussuaq ligger på højde med polarcirklen og kun 30 km. fra Indlandsisen. Kangerlussuaq har et meget stabilt klima med lune og tørre somre og meget kolde vintre. Naturen er fascinerende modsætningsfyldt med overraskende mangfoldig og varieret flora og fauna i voldsomme og utæmmede omgivelser. Da det tyske firma VW (folkevogn) for nogle år siden byggede en testbane ca. 40 kilometer fra Kangerlussuaq, betød det, at er der blev anlagt en grusvej ind til Indlandsisen. Som følge heraf er det nu, som det eneste sted i verden, muligt at køre fra Kangerlussuaq i firhjulstrækkere over morænebakkerne meget tæt til kanten af Indlandsisen og gå det sidste stykke og rent faktisk betræde selve Indlandsisen, og, når man lader blikket strække ud over de uendelige masser af is, få fornemmelsen af at stå ved verdens ende. Dyrelivet er rigt i og omkring Kangerlussuaq. Et af stedets største attraktioner er det store antal moskusokser der lever frit i området. i 1960 erne blev 27 kalve sat ud, og de har siden formeret sig til over 7000 vilde okser, som man ikke skal langt væk fra byen for at opleve i deres naturlige omgivelser. Det er ligeledes muligt at se andre sjældne dyrearter i området omkring Kangerlussuaq, som eksempel kan nævnes rensdyr, polarræve, sneharer og et utal af små og store fugle, heriblandt vandrefalken. Indkvarteringen på denne tur er enkeltværelser med eget bad/toilet på det 3-stjernede Hotel Kangerlussuaq som ligger i selve lufthavnsbygningen, hvor der også er restaurant, cafeteria, bar og et par souvenirbutikker. Information om Ilulissat: Ilulissat (Jakobshavn) er den mest kendte by i Grønland. Det grønlandske ord Ilulissat betyder 'isbjerge' og navnets oprindelse forstår man til fulde, når man er her. Byen er placeret ved mundingen af den 40 km lange isfjord, som blandt andet er hjemsted for verdens mest produktive isbræ Kangia. Bræen udsender hele 20 millioner ton ismasse i døgnet og hver morgen vågner man til en ny udsigt, når de flydende kæmper er passeret ud i horisonten og har givet plads til nye isklodser af andre størrelser og former. Ilulissat ligger 250 km nord for Polarcirklen i Diskobugten, har indbyggere og næsten dobbelt så mange hunde og her er hundeslæden både et nødvendigt transportmiddel og et yndet legetøj i vintermånederne. I 1742 grundlagde den danske købmand Jakob Severin handelsstationen Jakobshavn, med indbyggerne i bygden Sermermiut som den første handelsmæssige basis. Sermermiut ligger et par kilometer fra Ilulissat og har rødder, der går helt tilbage til 2000 år før vor tidsregning. Beboerne brugte området, hvor Ilulissat ligger nu, som sommerboplads. Ilulissat er i dag Grønlands 3. største by. Indkvarteringen for denne tur er enkeltværelser på det vidunderlige 4-stjernede Hotel Arctic. Hotellet ligger uden for byen med udsigt til Isfjorden og er et moderne velfungerende hotel med egen restaurant, brasserie og bar og flere fælles områder. Hotellet er desuden klassificeret med 5 stjerner på konferencefaciliteterne. Lys og temperaturer: I april måned kan man nyde den sidste rest af vinteren. Himlen er turkisblå og solen skinner og slædesporet har stadig sne til nogle gode ture med hundene. Isen er åben i fjorden og giver dermed mulighed for nogle fantastiske sejlture helt tæt på de gigantiske isbjerge. Gennemsnitstemperaturen er omkring minus 9 grader, så det er ikke koldt. Der er masser af dagslys da solen står op allerede før 05 om morgenen og går ned ca. 20:30 om aftenen. Om natten bliver himlen stadig sort og man kan være heldig at se Nordlys.

NORDIC LAWYERS ACADEMY DRIFT AF ADVOKATVIRKOMHED 2010 Grønland torsdag den 15. til tirsdag den 20. april 2010. Torsdag den 15. april 2010.

NORDIC LAWYERS ACADEMY DRIFT AF ADVOKATVIRKOMHED 2010 Grønland torsdag den 15. til tirsdag den 20. april 2010. Torsdag den 15. april 2010. NORDIC LAWYERS ACADEMY DRIFT AF ADVOKATVIRKOMHED 2010 Grønland torsdag den 15. til tirsdag den 20. april 2010 Torsdag den 15. april 2010. Kl. 07:30 Kl. 09.15 Kl. 09:55 Kl. 10:30 Kl. 17:00 Kl. 19:30 Alle

Læs mere

Grønland - mødet ved kanten af indlandsisen

Grønland - mødet ved kanten af indlandsisen CWT MEETINGS & EVENTS Grønland - mødet ved kanten af indlandsisen Verden er fuld af skønne hoteller og restauranter med fine Michelin-stjerner og hippe kokke, der forkæler deltagerne under konferencen

Læs mere

Rejser 2013. Grønland og Færøerne

Rejser 2013. Grønland og Færøerne Indhold Velkommen 2 Hoteloversigt 2 Vinterture til Kangerlussuaq 3 Vinterture til Ilulissat 4 Nuuk, Ilulisat 5 Den store Grønlands rejse 6 Den klassiske rundrejse 8 Den kalvende bræ Eqi 10 Sydgrønland

Læs mere

Hundeslædeeventyr i Grønland - i samarbejde med National Geographic Channel og YouSee

Hundeslædeeventyr i Grønland - i samarbejde med National Geographic Channel og YouSee Det ultimative slædeeventyr i Grønland for 2 personer. Værdi: 79.900,- Hundeslædeeventyr i Grønland National Geographic Channel og YouSee Hundene fornemmer hurtigt, at de skal på arbejde. De ryster den

Læs mere

Rejser til Grønland 2014

Rejser til Grønland 2014 Rejser til Grønland 2014 Indhold Velkommen 2 Hoteloversigt 2 5 dages luksus vinteroplevelser 3 5 dages vinterferie: Ilulissat 4 5 dages vinterferie i Kangerlussuaq 5 9 dages rundrejse på 1. klasse 6 Den

Læs mere

KURSUS I PROTETISKE LØSNINGER ANNO 2015 & EN OPLEVELSE AF GRØNLANDS TANDPLEJE

KURSUS I PROTETISKE LØSNINGER ANNO 2015 & EN OPLEVELSE AF GRØNLANDS TANDPLEJE KURSUS I PROTETISKE LØSNINGER ANNO 2015 & EN OPLEVELSE AF GRØNLANDS TANDPLEJE MED TANDLÆGE CARSTEN URBILD OG ELYSEE DENTAL I GRØNLAND REJSEPROGRAM 24. FEBRUAR 3. MARTS 2015 Christoffer Vinther Hansen -

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn 16.8. - 22.8.2015 / Rejse nr. A-8 NB: se næsten

Læs mere

Dag 3 / mandag den 16.6.2014 gejseren Strokkur Gullfoss Eyjafjallajökull kommende tre nætter Dag 4 / tirsdag den 17.6.

Dag 3 / mandag den 16.6.2014 gejseren Strokkur Gullfoss Eyjafjallajökull kommende tre nætter Dag 4 / tirsdag den 17.6. ALLE ER VELKOMNE Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 14.6. 21.6.2014 (tur nummer C-20) 8 dages intensiv Island i sommerens lyse

Læs mere

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage 26.6. 6.7. 2013 Rejse nr. C-26 Turen er tilrettelagt med henblik på deltagelse i festligheder i byen Hólmavík

Læs mere

Rejs! i Norden. NORDEN NU // januar 2008

Rejs! i Norden. NORDEN NU // januar 2008 Rejs! i Norden 2008 INdhold Rejser 2008 3 4 4 6 8 11 16 18 20 20 Norden-rejsen 2007 til Sverige med sejltur på Göta-kanalen Balticum Finland Færøerne Grønland Island I Palnatokes ånd Nordtyskland Norge

Læs mere

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC. 2014 34. årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut

Læs mere

Zoom ind på sne og is Grønland 8. 15. marts 2011

Zoom ind på sne og is Grønland 8. 15. marts 2011 Zoom ind på sne og is Grønland 8. 15. marts 2011 Birgit og Karsten Jensen (Foto: Ulich/Air Greenland) Så blev det endelig tirsdag den 8. marts, hvor turen til Grønland starter. Har aldrig prøvet at noget

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2 Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2 NB: to identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 29.6. og den 20.7. 2015 Denne

Læs mere

GUIDE TIL ILULISSAT. Gode tips fra Grønlands Rejsebureau

GUIDE TIL ILULISSAT. Gode tips fra Grønlands Rejsebureau GUIDE TIL ILULISSAT Gode tips fra Grønlands Rejsebureau Download gratis guide til Ilulissat med gode tips. Download på greenland-travel.dk/ilulissat greenland-travel.dk / greenland-travel.gl / greenland-travel.com

Læs mere

21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt tilpasset for højskoleforeningen i Varnæs, andet udkast (23.6.2011)

21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt tilpasset for højskoleforeningen i Varnæs, andet udkast (23.6.2011) Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyse tid 21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur 27. juli - 6. august 2013 Rejse nr. A-4 Denne tur har gennem alle årene været eftertragtet og ofte udsolgt. Derfor

Læs mere

Grønlandsfærd med Lisbet og Svend september 2008

Grønlandsfærd med Lisbet og Svend september 2008 Grønlandsfærd med Lisbet og Svend september 2008 Middelhavsområdet Positionen er 45 grader og 19 minutter vest, højden er 61 grader og 12 minutter nord. Vi er med andre ord i Grønland. Vi er ca. 6 km vest

Læs mere

ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold

ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold 6. - 13. juli 2013 Rejse nr. C-11 Nu udgives helt nye, friske oversættelser af de islandske sagaer. På denne rejse er der fokus på Njals Saga og Grettir

Læs mere

REJS I NORDEN ESTLAND FINLAND FÆRØERNE GRØNLAND ISLAND LETLAND LITAUEN NORGE POLEN RUSLAND SVERIGE SYDSLESVIG

REJS I NORDEN ESTLAND FINLAND FÆRØERNE GRØNLAND ISLAND LETLAND LITAUEN NORGE POLEN RUSLAND SVERIGE SYDSLESVIG REJS I NORDEN 2006 ESTLAND FINLAND FÆRØERNE GRØNLAND ISLAND LETLAND LITAUEN NORGE POLEN RUSLAND SVERIGE SYDSLESVIG At rejse i Norden er at leve H.C. Andersen-året er slut, men den gode Andersens tekster

Læs mere

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Til dig, der planlægger eller afholder konferencer, er der en ekstra oplevelse inden for rækkevidde 250 km nord for polarcirklen Hvilken udsigt

Læs mere

OPLEV GRØNLAND TURGUIDE 2006

OPLEV GRØNLAND TURGUIDE 2006 OPLEV GRØNLAND TURGUIDE 2006 Denne brochure er udarbejdet på baggrund af nu kendte priser for 2006. Grønlands Turist- og Erhvervsråd tager forbehold for eventuelle ændringer samt trykfejl. Redaktion sluttet

Læs mere

MØDESTED GRØNLAND ER DET PERFEKTE MØDESTED, NÅR IDÉER OG INSPIRATION HAR BRUG FOR UDFOLDELSESMULIGHEDER UD OVER DET SÆDVANLIGE.

MØDESTED GRØNLAND ER DET PERFEKTE MØDESTED, NÅR IDÉER OG INSPIRATION HAR BRUG FOR UDFOLDELSESMULIGHEDER UD OVER DET SÆDVANLIGE. MØDESTED M E D V I D E R A M M E R GRØNLAND ER DET PERFEKTE MØDESTED, NÅR IDÉER OG INSPIRATION HAR BRUG FOR UDFOLDELSESMULIGHEDER UD OVER DET SÆDVANLIGE. Udfordring til rutinen Der kan være mange gode

Læs mere

NORDKAP-LOFOTEN FLY 8 DAGE

NORDKAP-LOFOTEN FLY 8 DAGE 2014 8 dage 1 NORDKAP-LOFOTEN FLY 8 DAGE 1. DAG 3. DAG Billund - Oslo - Harvik Opsamling fra Dybvad langs den østjyske smukke fjorde, stejle fjeldsider og store motorvej til Billund. Fra Billund flyver

Læs mere

Rejsebreve fra Grønland. 27.juli -3.august 2007

Rejsebreve fra Grønland. 27.juli -3.august 2007 Rejsebreve fra Grønland. 27.juli -3.august 2007 1.dag Kangerlussuaq. Grønland er grønt. Jeg skriver til Jer fra Uummannaq, det nordligste punkt på vor Grønlandsfærd, ca. 500 km nord for polarcirklen. Solen

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere