Golf i Ægypten. 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Golf i Ægypten. 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter"

Transkript

1 Golf i Ægypten 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter Søndag dag 1 Afrejse med SAS fra København og efter 4½ times flyvning lander man i Cairos internationale lufthavn. Vor agent står parat til at modtage jer og sørger for visum. På den anden side af tolden udleveres bagagen og vor repræsentant følger med ud til den ventende bus, der kører til hotel J.W. Marriott, hvor I får jeres værelser. Aftenen er program fri. Mandag dag 2 Efter morgenbuffeten spilles der golf på hotellets bane. Pr o. golfspiller Jan Nielsen siger om Mar r iot t s golfbane følgende: Banen er en 18 huller champion course designet af Peter Harradine, hvor han på bedste vis har lagt 18 huller med vand i spil på de fleste huller. Fairw aybunkers og greenbunkers er der, men ikke i hobetal. Efter en velkomst i et klubhus på flere etager, går turen ud til buggyen, og straks derefter ud til 1. tee. Her kan man vælge mellem 5 forskellige udslagssteder i form af sort tee (7.108 yards), gul tee (6.813 yards), blå tee (6426 yards), hvid tee (5.958 yards) og rød tee (5595 yards). Vi valgte den gule tee, og 1. hul er et par 4 hul på 377 yards, hvor der er vand i hele venstre side fra tee til green. Vandet er en vigtig del af stort set alle huller, idet hele arealet kunstvandes fra disse søer. Stort set alle par 3 hullerne er helt fantastisk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformationer som er tilgroet med smukke blomster. Enkelte af hullerne har tilmed vand før green.

2 Der ud over er terrænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigtig stor. Man slår ud fra højere beliggende partier, og man spiller ind til højere liggende partier. Igen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er totalt vedligeholdt af et stort antal medhjælpere, som hele tiden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. Straks man er i nærheden, fortrækker de ud til siderne, således at golfrunden ikke forstyrres af det arbejdende folk. Alt i alt ærgrer man sig over, at golfrunden allerede er slut efter de 18 huller, hvor man virkelig føler, at man har golfbanen helt for sig selv. Der er stort set ikke to huller, som bare løber frem og tilbage. Her skilles hullerne fra hinanden af bevoksning og nybyggerier af luksushuse, som ikke virker forstyrrende for ens golfoplevelse. Efter en stabil runde i 74 slag med 4 bogeys og 2 birdies, vendte Rie og jeg tilbage til klubhuset, hvor vi kiggede nærmere på træningsfaciliteterne. Som en selvfølgelighed er anlægget oplyst, således at man kan træne efter mørkets frembrud. Der trænes fra græs, og træningsbanen har bunkers og små greens, som gør det yderst interessant at træne. Anlægget er bredt og langt, således at man ikke føler sig i klemme. Der er gode muligheder for at træne bunkerslag, indspil og put, som alle har sine egne områder. Efter golfspillet, som er inkluderet i turens pris, indtages frokosten for egen regning i det paladsagtige klubhus, inden man går de små 200 m tilbage til hotellet efter en fantastisk dag med følelsen af at have spillet på en stor bane. Eftermiddagen kan eventuelt nydes ved hotellets store sw immingpool, som nærmere betegnet er en kunstig strand med bl.a. bølger og rigtig sandstrand. Man har bestemt ikke følelsen af at være midt i ørkenen, og vandet er pragtfuldt efter en dejlig formiddag på greenen. Middagen kan nydes enten på hotellet eller hvis man har lyst til at tage ind til Cairo er der selvfølgelig mulighed for dette. Tager ca. ½ time med en tax a. Tirsdag dag 3 Efter morgenbuffeten på Marriott kører vi nu ca. 20 min i bil hen til Katameya Heights Golf and Tennis Resort for at spille golf. Jan Nielsen om Kat am eya Height s golfbane: Selve banen har navnet Height, og det er på sin rette plads at benævne banen på denne måde. Der er stor højdeforskel på næsten alle huller, hvor især hullerne omkring et klubhus i flere etager, som er højt beliggende, har udslagssteder højtbeliggende til faldende greens. Der er en helt vidunderlig udsigt fra de højtbeliggende steder på banen,

3 og man kan næsten falde i staver over disse vues. Et golf resort med 18 fantastiske huller. Banen er i en fantastisk stand, og den er yderst velplejet, hvilket tydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele tiden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsstrå. Som altid fortrækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag til green. Straks efter er de i gang igen. Ukrudtet holdes nede ved håndkraft, og i skolernes sommerferie er der konstant børn, som tjener en lille skilling på at pille ukrudt op med rode under kyndig vejledning af en overordnet. Banen har små og store doglegs, og banen vandes naturligvis med vand fra kunstige søer, som er naturlige dele af banen på de huller, hvor de er placeret, Man føler ikke, at man spiller en bane med meget vand, men der kan mistes bolde i vandhullerne. Banens fairw ays er af meget høj standard, hvor man bør se meget nøje efter med- og modgræs, som har stor indflydelse på boldens tril omkring greens. Fairw ays bredde er meget varierede, og semirough en er meget velplejet, hvilket gør, at det er svært at miste bolde i disse områder, men tag ikke fejl af banens øvrige anlæg. Områdets barske natur med sten og grus er integreret på en dejlig måde i banens anlæggelse, og en rig vegetation gør banen til en speciel oplevelse, hvor palmerne bærer dadler, og alle blomster står i fuld flora. Et rigt fugleliv gør sit til, at man føler sig tæt på paradis. Som det naturligste i verden kører man selvfølgelig rundt på banen i buggy, hvor man får sin motion, idet alle huller har en kørevej i den ene side af fairw ay, og det er forbudt at køre på andre dele end kørevejene. Altså ud af buggyen ud til bolden slå og tilbage til buggyen. Det kan virke irriterende, men det giver faktisk en rigtig god oplevelse af banen, som i dette resort er omgivet af 200 huse langs hullerne, som igen giver en spiller det indtryk, at man er helt alene på banen. Der er ikke mange huller som bare løber frem og tilbage. Efter en god golfrunde i 74 slag med 5 bogeys og 3 birdies yder klubhuset en stor service, hvor der er muligheder for at nyde sin kolde drink både ude og inde. Uden for omgives restauranten af den dejligste sw immingpool, hvor man kan køles ned efter en dejlig oplevelse på golfbanen. En helt igennem dejlig dag der giver een forhåbninger om snart at komme tilbage til dette dejlige anlæg. Frokost for egen regning i klubhuset. Efter frokosten er der kørsel tilbage til hotel Marriott, for afslapning resten af dagen.

4 Onsdag dag 4 Vi bliver på Marriott i dag og spiller golf. Efter spillet indtager vi frokosten i klubhuset. Om eftermiddagen er der en tur til Cairo Dow n Tow n med shopping. Når det bliver tid til middag kører vi hen til den ægyptiske restaurant Felfela hvor vi spiser aftensmad for egen regning. Herefter går turen tilbage til hotel Marriott. Er der nogen der har lyst til at blive inde i Cairo, er der mulighed for dette. Torsdag dag 5 Igen i dag skal vi efter morgenbuffeten på Marriott spille golf på Katameya Heights Golf Resort. Efter en dejlig formiddag med en spændende golfrunde spiser vi frokost i klubhuset for egen regning og kører på et tidspunkt tilbage til Marriott, hvor resten af dagen er program fri og eventuelt kan nydes ved hotellets sw immingpool. Fredag dag 6 Morgenbuffet på Marriott. Vi kører ind til Cairo og besøger det Ægyptiske Museum, hvor vi bl.a. får mulighed for at se de mange tusinde dele fra Tut Ankh Amon s grav samt hans guldmaske og sarkofag. Desuden er der en hel del andre affekter, som tilhørte Tur Ankh Amon, f.eks. er der hans seng og adskillige stole, heriblandt hans guldtronestol. I et af værelserne, som er ekstra godt bevogtet findes der en fantastisk samling af guld- og sølvsmykker med indlagte ædelstene, diamanter og Lapis Lazuli. I det hele taget er det et imponerende museum og verdens mest imponerende samling af skatte fra Oldtiden findes her på museet i Cairo, hvor nogle af dem er mere end 5000 år gamle. Mumie salen er nyrestaureret og mod mindre tillæg kan denne besøges. Efter besøget på museet kører vi ned til Nilen og går ombord på et af de cruises, der sejler på Nilen i Cairo. Mens vi sejler, spises frokost. Turen varer nogle timer. Sidst på eftermiddagen køres tilbage til Marriott hvor aftenen er program fri. Er der nogen der har lyst til at blive inde i centrum og gå lidt rundt på egen hånd eller måske gå en tur i basaren, er det selvfølgelig muligt, og man tager så bare en tax i hjem til hotellet, når man synes.

5 Lørdag dag 7 I dag besøger vi Pyramiderne, men først skal vi spille golf på Hilton Dreamland Golf Resort, som ligger i den anden ende af Cairo ikke langt fra Pyramiderne. Golf på Hilt on Dr eam land Golf Resor t : Jan Nielsen siger om banen: Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor tanken har været at lave et område, som turister og ægyptere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et stort tivoli, og så er der Hilton Hotel, som benyttes flittigt til festlige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidste 9 huller er nyanlagte. Afstanden fra hotellet til golfbanen udgør meter. Man mødes af et starterhus, hvor der i tilknytning til dette findes verdens eneste helt specielle klubhus, opført i træ og sten, så man nærmest føler sig hensat til junglen. Efter indskrivning i proshoppen i det rigtige klubhus, går turen ud til de nye 9 huller. De nye huller viser sig at have høj standard med meget fine fairw ays, velplejet semirough, og gode greens. Afstanden mellem hullerne er en historie i sig selv, idet der mellem hullerne er længere end selve hullernes afstand, og den lejede buggy er en nødvendighed. Med til buggyen er der også en flaske med grus og græsfrø, og spilleren bedes om at fylde turfhuller ud med gruset. Der er 3 par 5-huller, som fra klubtee alle har længde omkring 500 meter, og de 3 par 3-huller er alle omkring 200 meter. Det siger næsten sig selv, at de resterende par 4-huller også har god længde. Dette kombineret med et anlæg med vand i spil gør, at man føler sig godt spillende, når man runder klubhuset i par. Arealerne mellem hullerne er indtil videre et byggeområde, hvor det er tanken, at der skal opføres timeshare lejligheder. Det er helt naturligt at stoppe efter de første 9 huller, idet der er start på både de nye huller samt på back 9, så vi når at få en cola og en snak med headpro en, som ligesom i Danmark roser sin egen bane i høje toner.

6 Back 9 viste sig at blive en golfrunde med fantastiske oplevelser. Alle huller på den oprindelige bane er anlagt efter amerikansk mønster, hvor fairw ays er adskilt af bevoksning, der gør, at de enkelte huller føles som ens eget hul. Alle huller har en kørevej omkring teesteder og greens, og der er god orientering på banen, som er yderst velplejet selv i deres lavsæson. Igen er de nødvendige vandhuller til vanding en naturlig del af banen, og de er i spil på de huller, hvor de er placeret. Et rigt fugleliv gør vor oplevelse ekstra god, og det hjælper selvfølgelig på humøret med nogle birdies, som gør, at runden for første gang i år kan afsluttes 1 under par efter et eagle forsøg på sidste hul. Turen tilbage til hotel foregår pr. fod, idet afstanden ikke har øget sig, siden vi startede. Frokost i Dreamland Golf resort s klubhus. Herefter går turen til Giza plateauet, hvor de gigantiske pyramider ligger. Disse enorme bygningsværker er det eneste, der er tilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den mystiske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender betydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger stadig at løse gåden. Når guiden har fortalt historien omkring Pyramiderne og Sfinx en er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fortiden samt tage billeder. Inden vi kører hen på en restaurant for at spise, stopper vi et sted for at se, hvordan papyrus bliver fremstillet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flotte håndmalede papyrusser. Efter middagen på en lokal restaurant køres tilbage til Marriott. Søndag dag 8 Morgenbuffeten nydes i fulde drag, og inden frokost er der afgang fra hotellet. Vi kører til Heliopolis, hvor lufthavnen ligger, men inden vi når lufthavnen er der et shopping Center Star City Center, som vi skal besøge. Det er et helt nyt center med masser af spændende butikker. Centret ligner meget de europæiske, men priserne er væsentlig lavere. Her kan købes sko, tasker, tøj, tørklæder og sjaler i silke og bomuld, kosmetik, solbriller og meget meget mere. Her er flere muligheder for at få noget at spise, hvilket er en god ide, inden der køres det sidste stykke vej til lufthavnen, hvor vi checker ind på flyet til København.

7 Golf week-end i Cairo Dag 1 onsdag Afrejse hver onsdag fra K øbenhavn direkt e med SAS t il Cairo, hvor man eft er kun 4½ t imes flyvning lander i Cairo s int ernat ionale luft havn. Her vil vore gæst er blive mødt af en t ransfer guide, som sørger for t ransport en t il hot ellet. Aft enen er program fri. Dag 2 torsdag Golf, golf og at t er golf. I dag spilles golf på Hilt on Dreamland Golf resort. Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor t anken har været at lave et område, som t urist er og ægypt ere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et st ort t ivoli, og så er der Hilt on Dreamland, som benyt t es flit t igt t il fest lige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidst e 9 huller er nyanlagt e. Se venligst på side 6 i brochuren, hvad prof. golfspiller Jan Nielsen siger om banen. Eft er golfspillet er der mulighed for at spise frokost i hot ellet s golf klubhus, hvoreft er der er udflugt t il de st ore fant ast iske pyramider, som ligger kun få minut t ers kørsel fra hot ellet på Giza plat eauet. Disse gigant iske bygningsværker er det enest e, der i dag er t ilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den myst iske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender bet ydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger st adig at løse gåden. Når guiden har fort alt hist orien omkring Pyramiderne og Sfinxen er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fort iden samt t age billeder. I nden vi kører t ilbage t il hot ellet, st opper vi et st ed for at se, hvordan papyrus bliver fremst illet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flot t e håndmalede papyrusser. Dag 3 fredag Eft er morgenbuffet en på Hilt on Dreamland køres t il K at ameya Heght s, hvor der spilles golf om formiddagen. Om Kat ameya Height s siger Jan Nielsen bl.a. Et golf resort med 18 fant ast iske huller. Banen er i en fant ast isk st and, og den er yderst velplejet, hvilket t ydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele t iden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsst rå. Som alt id fort rækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag t il green. St raks eft er er de i gang igen. Læs mere om banen på side 4. Der er mulighed for at spise frokost i golf klubhuset, når man er færdig med at spille golf, og hereft er køres t ilbage t il Hilt on Dreamland, hvor eft ermiddagen er fri t il ent en at slappe af ved sw immingpoolen eller t il at t age ind t il byen på egen hånd. Dag 4 lørdag M orgenbuffet på Hilt on Dreamland. I dag spilles der golf på J.W. M arriot t s golfbane som er beliggende i M irage Cit y i udkant en af Cairo. Jan Nielsen om M arriot t s golfbane: Banen er en 18 huller champion course designet af Pet er Harradine, hvor han på bedst e vis har lagt 18 huller med vand i spil på de flest e huller. St ort set alle par 3 hullerne er helt fant ast isk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformat ioner som er t ilgroet med smukke blomst er. Enkelt e af hullerne har t ilmed vand før green. Der udover er t errænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigt ig st or. M an slår ud fra højere beliggende part ier, og man spiller ind t il højere liggende part ier. I gen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er t ot alt vedligeholdt af et st ort ant al medhjælpere, som hele t iden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. St raks man er i nærheden, fort rækker de ud t il siderne, således at golfrunden ikke forst yrres af det arbejdende folk. Læs desuden om banen på side 3. Eft er golfspillet, indt ages frokost en for egen regning i det paladsagt ige klubhus, inden udflugt en t il det fant ast iske Ægypt iske M useum, hvor der bl.a. er mulighed for at se de mange t usinde dele fra Tut Ankh Amon s grav. Verdens mest imponerende samling af skat t e fra oldt iden findes her på museet, hvoraf nogle er mere end 5000 år gamle. M umie salen er nyrest aureret og mod et mindre t illæg kan man se denne. Sidst på dagen er man t ilbage på Hilt on Dreams og den sidst aft en er program fri.

8 Dag 5 søndag M orgenbuffet på hot ellet og omkring middagst id hent es man af vor repræsent ant som sørger for t ransport en t il luft havnen, hvor der checkes ind på flyet t il K øbenhavn. søndag aft en. Skulle der være nogen, som gerne vil spille en sidst e gang på Hilt on Dreams golfbane er der sikkert også t id t il det t e fra morgenst unden af. Denne runde er dog ikke inkluderet i prisen. M an er t ilbage i K øbenhavn ca. kl. 20:45 Golf En uge Cairo & Luxor 8 dage/ 7 nætter på 5* hoteller inkl. golf og udflugter Dag 1 Afrejse fra K øbenhavn direkt e med SAS t il Cairo, hvor man eft er kun 4½ t imes flyvning lander i Cairo s int ernat ionale luft havn. Her vil vore gæst er blive mødt af en t ransfer guide, som sørger for t ransport en t il hot ellet. Aft enen er program fri. Dag 2 Golf, golf og at t er golf. I dag spilles golf på Hilt on Dreamland Golf resort. Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor t anken har været at lave et område, som t urist er og ægypt ere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et st ort t ivoli, og så er der Hot el Hilt on Dreamland, som benyt t es flit t igt t il fest lige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidst e 9 huller er nyanlagt e. Se venligst på side 6 i brochuren, hvad prof. golfspiller Jan Nielsen siger om banen. Eft er golfspillet er der mulighed for at spise frokost i hot ellet s golf klubhus, hvoreft er der er udflugt t il de st ore fant ast iske pyramider, som ligger kun få minut t ers kørsel fra hot ellet på Giza plat eauet. Disse gigant iske bygningsværker er det enest e, der i dag er t ilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den myst iske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender bet ydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger st adig at løse gåden. Når guiden har fort alt hist orien omkring Pyramiderne og Sfinxen er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fort iden samt t age billeder. I nden vi kører t ilbage t il hot ellet, st opper vi et st ed for at se, hvordan papyrus bliver fremst illet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flot t e håndmalede papyrusser. Dag 3 Eft er morgenbuffet en på Hilt on Dreamland køres t il K at ameya Heght s, hvor der spilles golf om formiddagen. Om Kat ameya Height s siger Jan Nielsen bl.a. Et golf resort med 18 fant ast iske huller. Banen er i en fant ast isk st and, og den er yderst velplejet, hvilket t ydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele t iden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsst rå. Som alt id fort rækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag t il green. St raks eft er er de i gang igen. Læs mere om banen på side 4. Der er mulighed for at spise frokost i golf klubhuset inden udflugt en t il det fant ast iske Ægypt iske M useum, hvor der bl.a. er mulighed for at se de mange t usinde dele fra Tut Ankh Amon s grav. Verdens mest imponerende samling af skat t e fra oldt iden findes her på museet, hvoraf nogle er mere end 5000 år gamle. M umie salen er nyrest aureret og mod et mindre t illæg kan man se denne.

9 Dag 4 M orgenbuffet på Hilt on Dreamland, hvoreft er der køres t il Hot el J.W. M arriot t for at spille golf på deres bane. J.W. M arriot t er beliggende i M irage Cit y i udkant en af Cairo. Jan Nielsen om M arriot t s golfbane: Banen er en 18 huller champion course designet af Pet er Harradine, hvor han på bedst e vis har lagt 18 huller med vand i spil på de flest e huller. St ort set alle par 3 hullerne er helt fant ast isk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformat ioner som er t ilgroet med smukke blomst er. Enkelt e af hullerne har t ilmed vand før green. Der udover er t errænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigt ig st or. M an slår ud fra højere beliggende part ier, og man spiller ind t il højere liggende part ier. I gen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er t ot alt vedligeholdt af et st ort ant al medhjælpere, som hele t iden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. St raks man er i nærheden, fort rækker de ud t il siderne, således at golfrunden ikke forst yrres af det arbejdende folk. Læs desuden om banen på side 3. Eft er golfspillet, indt ages frokost en for egen regning i det paladsagt ige klubhus, og rest en af dagen bliver man på Hot el M arriot t s område. Der er mulighed for at slappe af ved hot ellet s fant ast iske badeland med st rand og kunst ige bølger, og for de mere energiske kan der spilles en runde golf om eft ermiddagen. Denne evt. ekst ra runde er ikke inkluderet i prisen. Sidst på dagen kører man fra M arriot t t il luft havnen, hvor der checkes ind på flyet t il Luxor. Bagagen er allerede med fra morgenst unden, når Hot el Hilt on forlades, så der vil også være mulighed for i løbet af dagen at skift e t øj inden der flyves t il Luxor. Eft er ankomst t il Luxor, hvor vor repræsent ant modt ager gæst erne i luft haven, køres t il Hot el I SI S. Her får man sit værelse, som har egen balkon samt udsigt t il både haven og Nilen. Dag 5 Eft er en dejlig morgenbuffet på hot ellet køres nu t il Royal Valley Golf Club, som ligger ca. 13 km uden for Luxor cent rum mod Øst. Banen er designet af den vel renommerede amerikanske arkit ekt Art hur Davis. En spændende og udfordrende bane med mange vandhuller, st ore fairw ays og velholdt e greens. Der spilles ud fra 4 forskellige t ee st eder. Banen er en 18 hullers, 6022 met er, par 72. Royal Valley har de st ørst e t ræningsfacilit et er i Ægypt en og et klubhus bygget i Nubisk st il. Fra klubhuset s rest aurant er der en flot udsigt over golfbanen og Luxors Vest bred, hvor K ongernes og Dronningernes dal ligger. Tænk bare at kunne spille golf sådan et st ed. Ydermere er det fant ast isk, at man fakt isk har banen mere eller mindre for sig selv, og kan spille den igennem i det t empo der passer en bedst. Dag 6 Tidligt eft er morgenbuffet en hent es man på hot ellet og kører nu over t il Nilens Vest bred t il K ongernes Dal, hvor der er inkluderet besøg i 3 af gravene. Eft er en t id i K ongernes Dal besøges Dronning Hat shepsut s t errasse t empel. Dronning Hat shepsut var den først e kvindelige farao og herskede i næst en 20 år. På vej t ilbage t il hot ellet st opper guiden ved M emnon kolosserne, der majest æt isk skuer ud over Nildalen. Ved middagst id er man t ilbage på hot ellet og rest en af dagen er program fri. Dag 7 I gen i dag spilles der golf på Royal Valley Golf Course. Eft ermiddagen bruges t il at besøge K arnak t emplet, som er verden st ørst e t empel kompleks med bl.a. sine 134 kæmpesøjler, t empler inde i t emplet, obelisker og en enorm hellig sø. Et imponerende syn. Tilbage på hot ellet sidst på dagen og aft enen er fri. K unne evt. bruges t il at se Lyd og Lys show i K arnakt emplet. Dag 8 M orgenmad på hot ellet inden der køres t il luft havnen i Luxor, hvor der checkes ind på flyet t il Cairo, hvor en repræsent ant modt ager vore gæst er, og sørger for, man kommer t il udenrigsluft havnen og med flyet t il K øbenhavn.

10 De forskellige golf ture gennemføres uanset antal gæster. På turen Golf i Ægypten vil professionelle golfspiller Jan Nielsen være med på udvalgte afgange. Se venligst i prislisten. AB Travel laver ikke kun golfrejser til Ægypten, men er faktisk specialister på klassiske rundrejser med bl.a. krydstogt på Nilen og badeferie ved Rødehavet. Vi har lavet rejser til Ægypten i mere end 16 år og kender næsten hver en krog. Derfor er det også muligt at skræddersy en rejse til den enkelte, hvis man ønsker en helt anden tur end her beskrevet. De her nævnte golf ture kan også forlænges med op til flere dage, og det behøver ikke nødvendigvis være på samme sted. Skulle man få lyst til at sejle en tur på Nilen kan det lade sig gøre at sejle 3 4 nætter fra Luxor mod Aswan. Hvis man ønsker at slutte af ved Rødehavet og samtidig have mulighed for at spille golf, kan dette lade sig gøre i Sharm El Sheikh, El Gouna og Soma Bay. Alle muligheder er åbne. Det er kun fantasien og lysten der sætter grænserne. Men ring til os og få en snak omkring rejsen. Vi er på telefonerne hver dag fra 9 22.

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Ægypten Specialisten AB TRAVEL

Ægypten Specialisten AB TRAVEL Ægypten Ægypten Specialisten AB TRAVEL 1 Indholdsfortegnelse: Beskrivelse af Cairo og Alexandria... 4-5 Beskrivelse af Luxor...6 Beskrivelse af Aswan... 8-9 Beskrivelse af Kom Ombo og Edfu...10 Beskrivelse

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 Dag 1 Vi mødes i Københavns Lu havn kl. 11.30 og flyver med Delta Airlines l New York kl. 13.20. Herfra er der en kort flyvetur l Las Vegas,

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner Club 25 på vulkaner Golf på Island? Ikke alle ved at der er mange golfbaner på sagaøen. 9 herrer fra Club 25 tog chancen fra mandag til fredag i første uge af juli. Arni mødte os i Keflavik og vi entrede

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaundersøgelse Spørgeskemaundersøgelse Hvad er en god golfoplevelse for dig og hvad forstår du ved spillekvalitet fra 1 teested til 18 green? Baggrund Denne undersøgelse er et led i en Skandinavisk undersøgelse der skal

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015 Studietur til Dublin, og (58 elever), april 2015 (LP, NK, PC) DATO TID PROGRAM BEMÆRKNING Lørdag den 11.01.15 Afgang kl. 6.20 Ankomst kl. ca. 19 Afgang fra Thyhallen Ankomst til Dublin Bussen kører kl.

Læs mere

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der

Læs mere

Med AlpeGolf & Holstebro RejseCenter til Kina. Rejseplan for golf og kulturrejse til Beijing 7. november - 15. november 2006

Med AlpeGolf & Holstebro RejseCenter til Kina. Rejseplan for golf og kulturrejse til Beijing 7. november - 15. november 2006 Med AlpeGolf & Holstebro RejseCenter til Kina Rejseplan for golf og kulturrejse til Beijing 7. november - 15. november 2006 I Tirsdag, den 7 november 2006 For deltagere fra Alborg KI. 17.50 Mødetid for

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Greenfee-spillere er også velkommen, og er der ledigt, kan der bookes starttider på Old Course på hverdage.

Greenfee-spillere er også velkommen, og er der ledigt, kan der bookes starttider på Old Course på hverdage. VELKOMMEN På The Scandinavian får du en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Centralt for hovedstad og lufthavn finder du den tyste og naturskønne oase, hvor golfspillere kan møde andre, der også nærer

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Dubai, som er et af de syv emirater der udgør de Forenede Arabiske Emirater er den perfekte feriedestination og byder på et væld af oplevelser. Dubai

Læs mere

Eksklusivt tilbud fra din Pro

Eksklusivt tilbud fra din Pro Eksklusivt tilbud fra din Pro I samarbejde med The Mental Scorecard Academy, er vi 4 PGA-proer der tilbyder dig 6 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

København d. 9 marts 2010. Fantastisk golfrejse

København d. 9 marts 2010. Fantastisk golfrejse København d. 9 marts 2010 Fantastisk golfrejse I begyndelsen af august 2009 annoncerede C&C Travel med en golfrejse til Sri Lanka, som vi besluttede os til at købe. Vi syntes imidlertid, at vi ville spille

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0332 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER HPJ (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Krone Golf Tours, Filial af Golf Plaisir

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre.

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Juniorpolitik: Indledning: Velkommen til Søllerød Golfklub. Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Som junior golfspiller kan der opstå mange spørgsmål

Læs mere

Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub & Nordborg

Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub & Nordborg g o l f o g h øj s k o l e t i d t i l g o l f u g e k u r s e r 2013 Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4 Nyhedsbrev Årgang 3 Udgave 4 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit syvende nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

REJSEPLAN. Søndag den 29. marts 2015. 07.30 Afgang Billund Lufthavn AF 1765 09.25 Ankomst Paris de Gaulle Airport 2G Flyvetid: 1 time 10 min.

REJSEPLAN. Søndag den 29. marts 2015. 07.30 Afgang Billund Lufthavn AF 1765 09.25 Ankomst Paris de Gaulle Airport 2G Flyvetid: 1 time 10 min. REJSEPLAN Søndag den 29. marts 2015 Fly nr. 05.30 Vi anbefaler senest mødetid i Billund lufthavn til 2 timer før afgang 07.30 Afgang Billund Lufthavn AF 1765 09.25 Ankomst Paris de Gaulle Airport 2G Flyvetid:

Læs mere

En Hurtig Guide til Golfreglerne

En Hurtig Guide til Golfreglerne En Hurtig Guide til Golfreglerne Regelkomiteen Regelkomiteen Ret til ændringer forbeholdes indtil endelig godkendelse fra The R&A, St. Andrews foreligger. En Hurtig Guide til Golfreglerne Da golfspillet

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015 S T U D I E R E J S E N Den store rejse 2014 St. Vincent 2015 Fra Bogense til Saint Vincent, en rejse på 20.000 km. Saint Vincent er en lille ø i Det caribiske Øhav, 150 sømil fra Venezuela. Vi er en gruppe

Læs mere

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 07. april - Afrejse Danmark Afrejse Billund, KL1346 kl. 14:25 Ankomst Amsterdam kl. 15:35 Afrejse Amsterdam,

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Rejsebrev 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Changzhou Vi er to piger, som har valgt at tage vores 3 praktikperiode i Kina i byen Changzhou, som

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010 med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Tirsdag den 26. januar Afrejse med Continental Airlines om morgenen via New York med ankomst sidst på aftenen

Læs mere

Australian Open 2014 med

Australian Open 2014 med Australian Open 2014 med Fra 8995,- pr. person Eksklusiv og unik tennisoplevelse Fantastiske Melbourne og Australien Se de største tennisstjerner i aktion Egne tenniseksperter guider dig gennem turneringen

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens folk, levestil, magi, kraft og ørkenens

Læs mere

Banebesøg/Hjortespring. I storbyens. Finurlige Hjortespring er en bynær golfbane midt ude i skoven. 82 Dansk GOLF 2012 3

Banebesøg/Hjortespring. I storbyens. Finurlige Hjortespring er en bynær golfbane midt ude i skoven. 82 Dansk GOLF 2012 3 I storbyens Finurlige Hjortespring er en bynær golfbane midt ude i skoven 82 Dansk GOLF 2012 3 tekst/ Foto Thomas Vennekilde Uret i bilen viser 6.37, da jeg drejer af hovedvejen, kører ind i skoven og

Læs mere

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Rejs med Danfoss Marathon Club til Gran Canaria i januar 2013 og få en forrygende start på løbeåret 2013. Du kan vælge både et helt maraton eller en kortere

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Kom maj du søde milde

Kom maj du søde milde Nyhedsbrev No. 9 Maj 2014 33. Årg Kom maj du søde milde I dette nummer af Nyhedsbrevet: Alt om linjerejserne: Film, animation & IT i Berlin Kunst i Berlin Teater i London Musik i Prag Planer for skr. prøver.

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere