Golf i Ægypten. 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Golf i Ægypten. 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter"

Transkript

1 Golf i Ægypten 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter Søndag dag 1 Afrejse med SAS fra København og efter 4½ times flyvning lander man i Cairos internationale lufthavn. Vor agent står parat til at modtage jer og sørger for visum. På den anden side af tolden udleveres bagagen og vor repræsentant følger med ud til den ventende bus, der kører til hotel J.W. Marriott, hvor I får jeres værelser. Aftenen er program fri. Mandag dag 2 Efter morgenbuffeten spilles der golf på hotellets bane. Pr o. golfspiller Jan Nielsen siger om Mar r iot t s golfbane følgende: Banen er en 18 huller champion course designet af Peter Harradine, hvor han på bedste vis har lagt 18 huller med vand i spil på de fleste huller. Fairw aybunkers og greenbunkers er der, men ikke i hobetal. Efter en velkomst i et klubhus på flere etager, går turen ud til buggyen, og straks derefter ud til 1. tee. Her kan man vælge mellem 5 forskellige udslagssteder i form af sort tee (7.108 yards), gul tee (6.813 yards), blå tee (6426 yards), hvid tee (5.958 yards) og rød tee (5595 yards). Vi valgte den gule tee, og 1. hul er et par 4 hul på 377 yards, hvor der er vand i hele venstre side fra tee til green. Vandet er en vigtig del af stort set alle huller, idet hele arealet kunstvandes fra disse søer. Stort set alle par 3 hullerne er helt fantastisk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformationer som er tilgroet med smukke blomster. Enkelte af hullerne har tilmed vand før green.

2 Der ud over er terrænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigtig stor. Man slår ud fra højere beliggende partier, og man spiller ind til højere liggende partier. Igen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er totalt vedligeholdt af et stort antal medhjælpere, som hele tiden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. Straks man er i nærheden, fortrækker de ud til siderne, således at golfrunden ikke forstyrres af det arbejdende folk. Alt i alt ærgrer man sig over, at golfrunden allerede er slut efter de 18 huller, hvor man virkelig føler, at man har golfbanen helt for sig selv. Der er stort set ikke to huller, som bare løber frem og tilbage. Her skilles hullerne fra hinanden af bevoksning og nybyggerier af luksushuse, som ikke virker forstyrrende for ens golfoplevelse. Efter en stabil runde i 74 slag med 4 bogeys og 2 birdies, vendte Rie og jeg tilbage til klubhuset, hvor vi kiggede nærmere på træningsfaciliteterne. Som en selvfølgelighed er anlægget oplyst, således at man kan træne efter mørkets frembrud. Der trænes fra græs, og træningsbanen har bunkers og små greens, som gør det yderst interessant at træne. Anlægget er bredt og langt, således at man ikke føler sig i klemme. Der er gode muligheder for at træne bunkerslag, indspil og put, som alle har sine egne områder. Efter golfspillet, som er inkluderet i turens pris, indtages frokosten for egen regning i det paladsagtige klubhus, inden man går de små 200 m tilbage til hotellet efter en fantastisk dag med følelsen af at have spillet på en stor bane. Eftermiddagen kan eventuelt nydes ved hotellets store sw immingpool, som nærmere betegnet er en kunstig strand med bl.a. bølger og rigtig sandstrand. Man har bestemt ikke følelsen af at være midt i ørkenen, og vandet er pragtfuldt efter en dejlig formiddag på greenen. Middagen kan nydes enten på hotellet eller hvis man har lyst til at tage ind til Cairo er der selvfølgelig mulighed for dette. Tager ca. ½ time med en tax a. Tirsdag dag 3 Efter morgenbuffeten på Marriott kører vi nu ca. 20 min i bil hen til Katameya Heights Golf and Tennis Resort for at spille golf. Jan Nielsen om Kat am eya Height s golfbane: Selve banen har navnet Height, og det er på sin rette plads at benævne banen på denne måde. Der er stor højdeforskel på næsten alle huller, hvor især hullerne omkring et klubhus i flere etager, som er højt beliggende, har udslagssteder højtbeliggende til faldende greens. Der er en helt vidunderlig udsigt fra de højtbeliggende steder på banen,

3 og man kan næsten falde i staver over disse vues. Et golf resort med 18 fantastiske huller. Banen er i en fantastisk stand, og den er yderst velplejet, hvilket tydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele tiden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsstrå. Som altid fortrækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag til green. Straks efter er de i gang igen. Ukrudtet holdes nede ved håndkraft, og i skolernes sommerferie er der konstant børn, som tjener en lille skilling på at pille ukrudt op med rode under kyndig vejledning af en overordnet. Banen har små og store doglegs, og banen vandes naturligvis med vand fra kunstige søer, som er naturlige dele af banen på de huller, hvor de er placeret, Man føler ikke, at man spiller en bane med meget vand, men der kan mistes bolde i vandhullerne. Banens fairw ays er af meget høj standard, hvor man bør se meget nøje efter med- og modgræs, som har stor indflydelse på boldens tril omkring greens. Fairw ays bredde er meget varierede, og semirough en er meget velplejet, hvilket gør, at det er svært at miste bolde i disse områder, men tag ikke fejl af banens øvrige anlæg. Områdets barske natur med sten og grus er integreret på en dejlig måde i banens anlæggelse, og en rig vegetation gør banen til en speciel oplevelse, hvor palmerne bærer dadler, og alle blomster står i fuld flora. Et rigt fugleliv gør sit til, at man føler sig tæt på paradis. Som det naturligste i verden kører man selvfølgelig rundt på banen i buggy, hvor man får sin motion, idet alle huller har en kørevej i den ene side af fairw ay, og det er forbudt at køre på andre dele end kørevejene. Altså ud af buggyen ud til bolden slå og tilbage til buggyen. Det kan virke irriterende, men det giver faktisk en rigtig god oplevelse af banen, som i dette resort er omgivet af 200 huse langs hullerne, som igen giver en spiller det indtryk, at man er helt alene på banen. Der er ikke mange huller som bare løber frem og tilbage. Efter en god golfrunde i 74 slag med 5 bogeys og 3 birdies yder klubhuset en stor service, hvor der er muligheder for at nyde sin kolde drink både ude og inde. Uden for omgives restauranten af den dejligste sw immingpool, hvor man kan køles ned efter en dejlig oplevelse på golfbanen. En helt igennem dejlig dag der giver een forhåbninger om snart at komme tilbage til dette dejlige anlæg. Frokost for egen regning i klubhuset. Efter frokosten er der kørsel tilbage til hotel Marriott, for afslapning resten af dagen.

4 Onsdag dag 4 Vi bliver på Marriott i dag og spiller golf. Efter spillet indtager vi frokosten i klubhuset. Om eftermiddagen er der en tur til Cairo Dow n Tow n med shopping. Når det bliver tid til middag kører vi hen til den ægyptiske restaurant Felfela hvor vi spiser aftensmad for egen regning. Herefter går turen tilbage til hotel Marriott. Er der nogen der har lyst til at blive inde i Cairo, er der mulighed for dette. Torsdag dag 5 Igen i dag skal vi efter morgenbuffeten på Marriott spille golf på Katameya Heights Golf Resort. Efter en dejlig formiddag med en spændende golfrunde spiser vi frokost i klubhuset for egen regning og kører på et tidspunkt tilbage til Marriott, hvor resten af dagen er program fri og eventuelt kan nydes ved hotellets sw immingpool. Fredag dag 6 Morgenbuffet på Marriott. Vi kører ind til Cairo og besøger det Ægyptiske Museum, hvor vi bl.a. får mulighed for at se de mange tusinde dele fra Tut Ankh Amon s grav samt hans guldmaske og sarkofag. Desuden er der en hel del andre affekter, som tilhørte Tur Ankh Amon, f.eks. er der hans seng og adskillige stole, heriblandt hans guldtronestol. I et af værelserne, som er ekstra godt bevogtet findes der en fantastisk samling af guld- og sølvsmykker med indlagte ædelstene, diamanter og Lapis Lazuli. I det hele taget er det et imponerende museum og verdens mest imponerende samling af skatte fra Oldtiden findes her på museet i Cairo, hvor nogle af dem er mere end 5000 år gamle. Mumie salen er nyrestaureret og mod mindre tillæg kan denne besøges. Efter besøget på museet kører vi ned til Nilen og går ombord på et af de cruises, der sejler på Nilen i Cairo. Mens vi sejler, spises frokost. Turen varer nogle timer. Sidst på eftermiddagen køres tilbage til Marriott hvor aftenen er program fri. Er der nogen der har lyst til at blive inde i centrum og gå lidt rundt på egen hånd eller måske gå en tur i basaren, er det selvfølgelig muligt, og man tager så bare en tax i hjem til hotellet, når man synes.

5 Lørdag dag 7 I dag besøger vi Pyramiderne, men først skal vi spille golf på Hilton Dreamland Golf Resort, som ligger i den anden ende af Cairo ikke langt fra Pyramiderne. Golf på Hilt on Dr eam land Golf Resor t : Jan Nielsen siger om banen: Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor tanken har været at lave et område, som turister og ægyptere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et stort tivoli, og så er der Hilton Hotel, som benyttes flittigt til festlige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidste 9 huller er nyanlagte. Afstanden fra hotellet til golfbanen udgør meter. Man mødes af et starterhus, hvor der i tilknytning til dette findes verdens eneste helt specielle klubhus, opført i træ og sten, så man nærmest føler sig hensat til junglen. Efter indskrivning i proshoppen i det rigtige klubhus, går turen ud til de nye 9 huller. De nye huller viser sig at have høj standard med meget fine fairw ays, velplejet semirough, og gode greens. Afstanden mellem hullerne er en historie i sig selv, idet der mellem hullerne er længere end selve hullernes afstand, og den lejede buggy er en nødvendighed. Med til buggyen er der også en flaske med grus og græsfrø, og spilleren bedes om at fylde turfhuller ud med gruset. Der er 3 par 5-huller, som fra klubtee alle har længde omkring 500 meter, og de 3 par 3-huller er alle omkring 200 meter. Det siger næsten sig selv, at de resterende par 4-huller også har god længde. Dette kombineret med et anlæg med vand i spil gør, at man føler sig godt spillende, når man runder klubhuset i par. Arealerne mellem hullerne er indtil videre et byggeområde, hvor det er tanken, at der skal opføres timeshare lejligheder. Det er helt naturligt at stoppe efter de første 9 huller, idet der er start på både de nye huller samt på back 9, så vi når at få en cola og en snak med headpro en, som ligesom i Danmark roser sin egen bane i høje toner.

6 Back 9 viste sig at blive en golfrunde med fantastiske oplevelser. Alle huller på den oprindelige bane er anlagt efter amerikansk mønster, hvor fairw ays er adskilt af bevoksning, der gør, at de enkelte huller føles som ens eget hul. Alle huller har en kørevej omkring teesteder og greens, og der er god orientering på banen, som er yderst velplejet selv i deres lavsæson. Igen er de nødvendige vandhuller til vanding en naturlig del af banen, og de er i spil på de huller, hvor de er placeret. Et rigt fugleliv gør vor oplevelse ekstra god, og det hjælper selvfølgelig på humøret med nogle birdies, som gør, at runden for første gang i år kan afsluttes 1 under par efter et eagle forsøg på sidste hul. Turen tilbage til hotel foregår pr. fod, idet afstanden ikke har øget sig, siden vi startede. Frokost i Dreamland Golf resort s klubhus. Herefter går turen til Giza plateauet, hvor de gigantiske pyramider ligger. Disse enorme bygningsværker er det eneste, der er tilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den mystiske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender betydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger stadig at løse gåden. Når guiden har fortalt historien omkring Pyramiderne og Sfinx en er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fortiden samt tage billeder. Inden vi kører hen på en restaurant for at spise, stopper vi et sted for at se, hvordan papyrus bliver fremstillet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flotte håndmalede papyrusser. Efter middagen på en lokal restaurant køres tilbage til Marriott. Søndag dag 8 Morgenbuffeten nydes i fulde drag, og inden frokost er der afgang fra hotellet. Vi kører til Heliopolis, hvor lufthavnen ligger, men inden vi når lufthavnen er der et shopping Center Star City Center, som vi skal besøge. Det er et helt nyt center med masser af spændende butikker. Centret ligner meget de europæiske, men priserne er væsentlig lavere. Her kan købes sko, tasker, tøj, tørklæder og sjaler i silke og bomuld, kosmetik, solbriller og meget meget mere. Her er flere muligheder for at få noget at spise, hvilket er en god ide, inden der køres det sidste stykke vej til lufthavnen, hvor vi checker ind på flyet til København.

7 Golf week-end i Cairo Dag 1 onsdag Afrejse hver onsdag fra K øbenhavn direkt e med SAS t il Cairo, hvor man eft er kun 4½ t imes flyvning lander i Cairo s int ernat ionale luft havn. Her vil vore gæst er blive mødt af en t ransfer guide, som sørger for t ransport en t il hot ellet. Aft enen er program fri. Dag 2 torsdag Golf, golf og at t er golf. I dag spilles golf på Hilt on Dreamland Golf resort. Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor t anken har været at lave et område, som t urist er og ægypt ere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et st ort t ivoli, og så er der Hilt on Dreamland, som benyt t es flit t igt t il fest lige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidst e 9 huller er nyanlagt e. Se venligst på side 6 i brochuren, hvad prof. golfspiller Jan Nielsen siger om banen. Eft er golfspillet er der mulighed for at spise frokost i hot ellet s golf klubhus, hvoreft er der er udflugt t il de st ore fant ast iske pyramider, som ligger kun få minut t ers kørsel fra hot ellet på Giza plat eauet. Disse gigant iske bygningsværker er det enest e, der i dag er t ilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den myst iske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender bet ydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger st adig at løse gåden. Når guiden har fort alt hist orien omkring Pyramiderne og Sfinxen er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fort iden samt t age billeder. I nden vi kører t ilbage t il hot ellet, st opper vi et st ed for at se, hvordan papyrus bliver fremst illet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flot t e håndmalede papyrusser. Dag 3 fredag Eft er morgenbuffet en på Hilt on Dreamland køres t il K at ameya Heght s, hvor der spilles golf om formiddagen. Om Kat ameya Height s siger Jan Nielsen bl.a. Et golf resort med 18 fant ast iske huller. Banen er i en fant ast isk st and, og den er yderst velplejet, hvilket t ydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele t iden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsst rå. Som alt id fort rækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag t il green. St raks eft er er de i gang igen. Læs mere om banen på side 4. Der er mulighed for at spise frokost i golf klubhuset, når man er færdig med at spille golf, og hereft er køres t ilbage t il Hilt on Dreamland, hvor eft ermiddagen er fri t il ent en at slappe af ved sw immingpoolen eller t il at t age ind t il byen på egen hånd. Dag 4 lørdag M orgenbuffet på Hilt on Dreamland. I dag spilles der golf på J.W. M arriot t s golfbane som er beliggende i M irage Cit y i udkant en af Cairo. Jan Nielsen om M arriot t s golfbane: Banen er en 18 huller champion course designet af Pet er Harradine, hvor han på bedst e vis har lagt 18 huller med vand i spil på de flest e huller. St ort set alle par 3 hullerne er helt fant ast isk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformat ioner som er t ilgroet med smukke blomst er. Enkelt e af hullerne har t ilmed vand før green. Der udover er t errænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigt ig st or. M an slår ud fra højere beliggende part ier, og man spiller ind t il højere liggende part ier. I gen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er t ot alt vedligeholdt af et st ort ant al medhjælpere, som hele t iden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. St raks man er i nærheden, fort rækker de ud t il siderne, således at golfrunden ikke forst yrres af det arbejdende folk. Læs desuden om banen på side 3. Eft er golfspillet, indt ages frokost en for egen regning i det paladsagt ige klubhus, inden udflugt en t il det fant ast iske Ægypt iske M useum, hvor der bl.a. er mulighed for at se de mange t usinde dele fra Tut Ankh Amon s grav. Verdens mest imponerende samling af skat t e fra oldt iden findes her på museet, hvoraf nogle er mere end 5000 år gamle. M umie salen er nyrest aureret og mod et mindre t illæg kan man se denne. Sidst på dagen er man t ilbage på Hilt on Dreams og den sidst aft en er program fri.

8 Dag 5 søndag M orgenbuffet på hot ellet og omkring middagst id hent es man af vor repræsent ant som sørger for t ransport en t il luft havnen, hvor der checkes ind på flyet t il K øbenhavn. søndag aft en. Skulle der være nogen, som gerne vil spille en sidst e gang på Hilt on Dreams golfbane er der sikkert også t id t il det t e fra morgenst unden af. Denne runde er dog ikke inkluderet i prisen. M an er t ilbage i K øbenhavn ca. kl. 20:45 Golf En uge Cairo & Luxor 8 dage/ 7 nætter på 5* hoteller inkl. golf og udflugter Dag 1 Afrejse fra K øbenhavn direkt e med SAS t il Cairo, hvor man eft er kun 4½ t imes flyvning lander i Cairo s int ernat ionale luft havn. Her vil vore gæst er blive mødt af en t ransfer guide, som sørger for t ransport en t il hot ellet. Aft enen er program fri. Dag 2 Golf, golf og at t er golf. I dag spilles golf på Hilt on Dreamland Golf resort. Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor t anken har været at lave et område, som t urist er og ægypt ere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et st ort t ivoli, og så er der Hot el Hilt on Dreamland, som benyt t es flit t igt t il fest lige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidst e 9 huller er nyanlagt e. Se venligst på side 6 i brochuren, hvad prof. golfspiller Jan Nielsen siger om banen. Eft er golfspillet er der mulighed for at spise frokost i hot ellet s golf klubhus, hvoreft er der er udflugt t il de st ore fant ast iske pyramider, som ligger kun få minut t ers kørsel fra hot ellet på Giza plat eauet. Disse gigant iske bygningsværker er det enest e, der i dag er t ilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den myst iske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender bet ydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger st adig at løse gåden. Når guiden har fort alt hist orien omkring Pyramiderne og Sfinxen er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fort iden samt t age billeder. I nden vi kører t ilbage t il hot ellet, st opper vi et st ed for at se, hvordan papyrus bliver fremst illet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flot t e håndmalede papyrusser. Dag 3 Eft er morgenbuffet en på Hilt on Dreamland køres t il K at ameya Heght s, hvor der spilles golf om formiddagen. Om Kat ameya Height s siger Jan Nielsen bl.a. Et golf resort med 18 fant ast iske huller. Banen er i en fant ast isk st and, og den er yderst velplejet, hvilket t ydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele t iden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsst rå. Som alt id fort rækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag t il green. St raks eft er er de i gang igen. Læs mere om banen på side 4. Der er mulighed for at spise frokost i golf klubhuset inden udflugt en t il det fant ast iske Ægypt iske M useum, hvor der bl.a. er mulighed for at se de mange t usinde dele fra Tut Ankh Amon s grav. Verdens mest imponerende samling af skat t e fra oldt iden findes her på museet, hvoraf nogle er mere end 5000 år gamle. M umie salen er nyrest aureret og mod et mindre t illæg kan man se denne.

9 Dag 4 M orgenbuffet på Hilt on Dreamland, hvoreft er der køres t il Hot el J.W. M arriot t for at spille golf på deres bane. J.W. M arriot t er beliggende i M irage Cit y i udkant en af Cairo. Jan Nielsen om M arriot t s golfbane: Banen er en 18 huller champion course designet af Pet er Harradine, hvor han på bedst e vis har lagt 18 huller med vand i spil på de flest e huller. St ort set alle par 3 hullerne er helt fant ast isk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformat ioner som er t ilgroet med smukke blomst er. Enkelt e af hullerne har t ilmed vand før green. Der udover er t errænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigt ig st or. M an slår ud fra højere beliggende part ier, og man spiller ind t il højere liggende part ier. I gen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er t ot alt vedligeholdt af et st ort ant al medhjælpere, som hele t iden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. St raks man er i nærheden, fort rækker de ud t il siderne, således at golfrunden ikke forst yrres af det arbejdende folk. Læs desuden om banen på side 3. Eft er golfspillet, indt ages frokost en for egen regning i det paladsagt ige klubhus, og rest en af dagen bliver man på Hot el M arriot t s område. Der er mulighed for at slappe af ved hot ellet s fant ast iske badeland med st rand og kunst ige bølger, og for de mere energiske kan der spilles en runde golf om eft ermiddagen. Denne evt. ekst ra runde er ikke inkluderet i prisen. Sidst på dagen kører man fra M arriot t t il luft havnen, hvor der checkes ind på flyet t il Luxor. Bagagen er allerede med fra morgenst unden, når Hot el Hilt on forlades, så der vil også være mulighed for i løbet af dagen at skift e t øj inden der flyves t il Luxor. Eft er ankomst t il Luxor, hvor vor repræsent ant modt ager gæst erne i luft haven, køres t il Hot el I SI S. Her får man sit værelse, som har egen balkon samt udsigt t il både haven og Nilen. Dag 5 Eft er en dejlig morgenbuffet på hot ellet køres nu t il Royal Valley Golf Club, som ligger ca. 13 km uden for Luxor cent rum mod Øst. Banen er designet af den vel renommerede amerikanske arkit ekt Art hur Davis. En spændende og udfordrende bane med mange vandhuller, st ore fairw ays og velholdt e greens. Der spilles ud fra 4 forskellige t ee st eder. Banen er en 18 hullers, 6022 met er, par 72. Royal Valley har de st ørst e t ræningsfacilit et er i Ægypt en og et klubhus bygget i Nubisk st il. Fra klubhuset s rest aurant er der en flot udsigt over golfbanen og Luxors Vest bred, hvor K ongernes og Dronningernes dal ligger. Tænk bare at kunne spille golf sådan et st ed. Ydermere er det fant ast isk, at man fakt isk har banen mere eller mindre for sig selv, og kan spille den igennem i det t empo der passer en bedst. Dag 6 Tidligt eft er morgenbuffet en hent es man på hot ellet og kører nu over t il Nilens Vest bred t il K ongernes Dal, hvor der er inkluderet besøg i 3 af gravene. Eft er en t id i K ongernes Dal besøges Dronning Hat shepsut s t errasse t empel. Dronning Hat shepsut var den først e kvindelige farao og herskede i næst en 20 år. På vej t ilbage t il hot ellet st opper guiden ved M emnon kolosserne, der majest æt isk skuer ud over Nildalen. Ved middagst id er man t ilbage på hot ellet og rest en af dagen er program fri. Dag 7 I gen i dag spilles der golf på Royal Valley Golf Course. Eft ermiddagen bruges t il at besøge K arnak t emplet, som er verden st ørst e t empel kompleks med bl.a. sine 134 kæmpesøjler, t empler inde i t emplet, obelisker og en enorm hellig sø. Et imponerende syn. Tilbage på hot ellet sidst på dagen og aft enen er fri. K unne evt. bruges t il at se Lyd og Lys show i K arnakt emplet. Dag 8 M orgenmad på hot ellet inden der køres t il luft havnen i Luxor, hvor der checkes ind på flyet t il Cairo, hvor en repræsent ant modt ager vore gæst er, og sørger for, man kommer t il udenrigsluft havnen og med flyet t il K øbenhavn.

10 De forskellige golf ture gennemføres uanset antal gæster. På turen Golf i Ægypten vil professionelle golfspiller Jan Nielsen være med på udvalgte afgange. Se venligst i prislisten. AB Travel laver ikke kun golfrejser til Ægypten, men er faktisk specialister på klassiske rundrejser med bl.a. krydstogt på Nilen og badeferie ved Rødehavet. Vi har lavet rejser til Ægypten i mere end 16 år og kender næsten hver en krog. Derfor er det også muligt at skræddersy en rejse til den enkelte, hvis man ønsker en helt anden tur end her beskrevet. De her nævnte golf ture kan også forlænges med op til flere dage, og det behøver ikke nødvendigvis være på samme sted. Skulle man få lyst til at sejle en tur på Nilen kan det lade sig gøre at sejle 3 4 nætter fra Luxor mod Aswan. Hvis man ønsker at slutte af ved Rødehavet og samtidig have mulighed for at spille golf, kan dette lade sig gøre i Sharm El Sheikh, El Gouna og Soma Bay. Alle muligheder er åbne. Det er kun fantasien og lysten der sætter grænserne. Men ring til os og få en snak omkring rejsen. Vi er på telefonerne hver dag fra 9 22.

Ægypten Specialisten AB TRAVEL

Ægypten Specialisten AB TRAVEL Ægypten Ægypten Specialisten AB TRAVEL 1 Indholdsfortegnelse: Beskrivelse af Cairo og Alexandria... 4-5 Beskrivelse af Luxor...6 Beskrivelse af Aswan... 8-9 Beskrivelse af Kom Ombo og Edfu...10 Beskrivelse

Læs mere

Det klassiske Egypten. og El Gouna

Det klassiske Egypten. og El Gouna 14 dage Det klassiske Egypten og El Gouna Vinter 2015/16 Det klassiske Egypten og El Gouna Rejs med os i Faraoernes fodspor gennem Egypten på en rejse, der er krydret med 5.000 års kulturhistorie. Vi besøger

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Introduktion VELKOMMEN

Introduktion VELKOMMEN Introduktion Velkommen...2 Hotelklassificering...4 Nyd livet...6 På opdagelse...8 Plads til børn...10 Ferie i trygge rammer...12 All Inclusive...14 Aktiv ferie...16 VELKOMMEN Egypten Egypten har det hele...

Læs mere

Egypten. Oplevelser for livet

Egypten. Oplevelser for livet Egypten Oplevelser for livet Egypten / Indhold Egypten En rejse i historien tilbage til en tid, hvor livets og dødens gåde optog mennesket stærkere end nogensinde. En tid, hvor religionen herskede med

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne PRISLISTE 2011 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2011 - december

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Thailand Mageløse oplevelser

Thailand Mageløse oplevelser Thailand Mageløse oplevelser Thailand - Mageløse oplevelser Individuel rejse 17 dage - udflugter med engelsktalende guide Mageløs vinterferie med udvalgte afgange Tag med os til Thailand og få tre mageløse

Læs mere

Egypten - 13 dage. Fly. Til varmt, tørt og solrigt klima! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. Cairo, Krydstogt på Nilen og All Inclusive i Hurghada!

Egypten - 13 dage. Fly. Til varmt, tørt og solrigt klima! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. Cairo, Krydstogt på Nilen og All Inclusive i Hurghada! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2013 Egypten - 13 dage Cairo, Krydstogt på Nilen og All Inclusive i Hurghada! Til varmt, tørt og solrigt klima! Fly Dansk rejseleder med på hele rejsen din sikkerhed! Imponerende

Læs mere

Banebesøg/Hjortespring. I storbyens. Finurlige Hjortespring er en bynær golfbane midt ude i skoven. 82 Dansk GOLF 2012 3

Banebesøg/Hjortespring. I storbyens. Finurlige Hjortespring er en bynær golfbane midt ude i skoven. 82 Dansk GOLF 2012 3 I storbyens Finurlige Hjortespring er en bynær golfbane midt ude i skoven 82 Dansk GOLF 2012 3 tekst/ Foto Thomas Vennekilde Uret i bilen viser 6.37, da jeg drejer af hovedvejen, kører ind i skoven og

Læs mere

Min tur. til. New York City

Min tur. til. New York City Min tur til New York City 19. - 28. marts 2000 Indholdsfortegnelse Emne... Side 1 Dagbog... 3 1.1 Søndag den 19. marts 2000... 3 1.2 Mandag den 20. marts 2000... 4 1.3 Tirsdag den 21. marts 2000... 5 1.4

Læs mere

GAMBIA. 20. 28. marts 2008. Lene & Jens Kristian Andreasen

GAMBIA. 20. 28. marts 2008. Lene & Jens Kristian Andreasen GAMBIA 20. 28. marts 2008 Lene & Jens Kristian Andreasen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Før rejsen... 3 Rejsen... 3 Hotellet... 4 Lejligheden... 5 Opholdet/Gambia... 6 Efter hjemkomsten...

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

Dagbog fra St. Andrews

Dagbog fra St. Andrews A r t i k e l Dagbog fra St. Andrews Den 21. oktober 2012 startede min rejse til St. Andrews. Ved ankomsten mødte jeg min bofælle Bradley, der kommer fra New Zealand. Han viste mig lidt rundt, så jeg fik

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1.

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1. Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2012 - december 2012 2 Velkommen til rejser

Læs mere

Unik Kunsttur til Beijing

Unik Kunsttur til Beijing 10 dages rejse til det eventyrlige Kina Direkte til Kina Unik Kunsttur til Beijing 10 dages rejse til det eventyrlige Kina Beijing - Den Kinesiske Mur - Beijing Kinas gamle hovedstad, Beijing, har i de

Læs mere

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007 26 ARTIKEL ARTIKEL Safari nr 21 2007 Min mand Niels er jæger, det er jeg ikke selv, men går gerne med og deler spænding og naturoplevelser med ham. Jeg har været med ham på bukkejagt herhjemme adskillige

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

København d. 9 marts 2010. Fantastisk golfrejse

København d. 9 marts 2010. Fantastisk golfrejse København d. 9 marts 2010 Fantastisk golfrejse I begyndelsen af august 2009 annoncerede C&C Travel med en golfrejse til Sri Lanka, som vi besluttede os til at købe. Vi syntes imidlertid, at vi ville spille

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

Albatros store Middelhavskrydstogt

Albatros store Middelhavskrydstogt Albatros store Middelhavskrydstogt Luksuskrydstogt med Norwegian Cruise Lines nyeste skib Norwegian Jade til Middelhavslandenes kulturperler. Istanbul - Izmir - Mykonos - Santorini - Kreta - Alexandria

Læs mere

Rejsedagbog - 2. del

Rejsedagbog - 2. del Rejsedagbog - 2. del DANSK VESTINDIEN, St. Thomas, marts-april 2013 Onsdag den 27. marts 2013. (Merete) Vi vågnede tidligt, da der var en høne, som var helt skruk. Da jeg kiggede ud ad vinduet, så jeg

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007

Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007 Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007 Det hele startede i september 2006. Arthur, Eva og Kaj var ved at planlægge en tur gennem Ukraine og Rusland helt til Sibirien. Vi var netop kommet hjem

Læs mere

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore

INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror. 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore BORNEO borneo INDHOLD: 04 hen hvor peberet gror 06 den store SABAH rundrejse 08 borneo explorer 10 kota kinabalu 12 kuching 13 lankayan 14 singapore 16 GENERELLE BETINGELSER Tre lande deles om verdens

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Hurghada. Eventyr i sand og vand. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Hurghada. Eventyr i sand og vand. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Hurghada Eventyr i sand og vand Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Hurghada, El Gouna, Sahl Hasheesh og

Læs mere