Golf i Ægypten. 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Golf i Ægypten. 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter"

Transkript

1 Golf i Ægypten 8 dage/ 7 nætter på 5* hotel inkl. golf og udflugter Søndag dag 1 Afrejse med SAS fra København og efter 4½ times flyvning lander man i Cairos internationale lufthavn. Vor agent står parat til at modtage jer og sørger for visum. På den anden side af tolden udleveres bagagen og vor repræsentant følger med ud til den ventende bus, der kører til hotel J.W. Marriott, hvor I får jeres værelser. Aftenen er program fri. Mandag dag 2 Efter morgenbuffeten spilles der golf på hotellets bane. Pr o. golfspiller Jan Nielsen siger om Mar r iot t s golfbane følgende: Banen er en 18 huller champion course designet af Peter Harradine, hvor han på bedste vis har lagt 18 huller med vand i spil på de fleste huller. Fairw aybunkers og greenbunkers er der, men ikke i hobetal. Efter en velkomst i et klubhus på flere etager, går turen ud til buggyen, og straks derefter ud til 1. tee. Her kan man vælge mellem 5 forskellige udslagssteder i form af sort tee (7.108 yards), gul tee (6.813 yards), blå tee (6426 yards), hvid tee (5.958 yards) og rød tee (5595 yards). Vi valgte den gule tee, og 1. hul er et par 4 hul på 377 yards, hvor der er vand i hele venstre side fra tee til green. Vandet er en vigtig del af stort set alle huller, idet hele arealet kunstvandes fra disse søer. Stort set alle par 3 hullerne er helt fantastisk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformationer som er tilgroet med smukke blomster. Enkelte af hullerne har tilmed vand før green.

2 Der ud over er terrænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigtig stor. Man slår ud fra højere beliggende partier, og man spiller ind til højere liggende partier. Igen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er totalt vedligeholdt af et stort antal medhjælpere, som hele tiden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. Straks man er i nærheden, fortrækker de ud til siderne, således at golfrunden ikke forstyrres af det arbejdende folk. Alt i alt ærgrer man sig over, at golfrunden allerede er slut efter de 18 huller, hvor man virkelig føler, at man har golfbanen helt for sig selv. Der er stort set ikke to huller, som bare løber frem og tilbage. Her skilles hullerne fra hinanden af bevoksning og nybyggerier af luksushuse, som ikke virker forstyrrende for ens golfoplevelse. Efter en stabil runde i 74 slag med 4 bogeys og 2 birdies, vendte Rie og jeg tilbage til klubhuset, hvor vi kiggede nærmere på træningsfaciliteterne. Som en selvfølgelighed er anlægget oplyst, således at man kan træne efter mørkets frembrud. Der trænes fra græs, og træningsbanen har bunkers og små greens, som gør det yderst interessant at træne. Anlægget er bredt og langt, således at man ikke føler sig i klemme. Der er gode muligheder for at træne bunkerslag, indspil og put, som alle har sine egne områder. Efter golfspillet, som er inkluderet i turens pris, indtages frokosten for egen regning i det paladsagtige klubhus, inden man går de små 200 m tilbage til hotellet efter en fantastisk dag med følelsen af at have spillet på en stor bane. Eftermiddagen kan eventuelt nydes ved hotellets store sw immingpool, som nærmere betegnet er en kunstig strand med bl.a. bølger og rigtig sandstrand. Man har bestemt ikke følelsen af at være midt i ørkenen, og vandet er pragtfuldt efter en dejlig formiddag på greenen. Middagen kan nydes enten på hotellet eller hvis man har lyst til at tage ind til Cairo er der selvfølgelig mulighed for dette. Tager ca. ½ time med en tax a. Tirsdag dag 3 Efter morgenbuffeten på Marriott kører vi nu ca. 20 min i bil hen til Katameya Heights Golf and Tennis Resort for at spille golf. Jan Nielsen om Kat am eya Height s golfbane: Selve banen har navnet Height, og det er på sin rette plads at benævne banen på denne måde. Der er stor højdeforskel på næsten alle huller, hvor især hullerne omkring et klubhus i flere etager, som er højt beliggende, har udslagssteder højtbeliggende til faldende greens. Der er en helt vidunderlig udsigt fra de højtbeliggende steder på banen,

3 og man kan næsten falde i staver over disse vues. Et golf resort med 18 fantastiske huller. Banen er i en fantastisk stand, og den er yderst velplejet, hvilket tydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele tiden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsstrå. Som altid fortrækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag til green. Straks efter er de i gang igen. Ukrudtet holdes nede ved håndkraft, og i skolernes sommerferie er der konstant børn, som tjener en lille skilling på at pille ukrudt op med rode under kyndig vejledning af en overordnet. Banen har små og store doglegs, og banen vandes naturligvis med vand fra kunstige søer, som er naturlige dele af banen på de huller, hvor de er placeret, Man føler ikke, at man spiller en bane med meget vand, men der kan mistes bolde i vandhullerne. Banens fairw ays er af meget høj standard, hvor man bør se meget nøje efter med- og modgræs, som har stor indflydelse på boldens tril omkring greens. Fairw ays bredde er meget varierede, og semirough en er meget velplejet, hvilket gør, at det er svært at miste bolde i disse områder, men tag ikke fejl af banens øvrige anlæg. Områdets barske natur med sten og grus er integreret på en dejlig måde i banens anlæggelse, og en rig vegetation gør banen til en speciel oplevelse, hvor palmerne bærer dadler, og alle blomster står i fuld flora. Et rigt fugleliv gør sit til, at man føler sig tæt på paradis. Som det naturligste i verden kører man selvfølgelig rundt på banen i buggy, hvor man får sin motion, idet alle huller har en kørevej i den ene side af fairw ay, og det er forbudt at køre på andre dele end kørevejene. Altså ud af buggyen ud til bolden slå og tilbage til buggyen. Det kan virke irriterende, men det giver faktisk en rigtig god oplevelse af banen, som i dette resort er omgivet af 200 huse langs hullerne, som igen giver en spiller det indtryk, at man er helt alene på banen. Der er ikke mange huller som bare løber frem og tilbage. Efter en god golfrunde i 74 slag med 5 bogeys og 3 birdies yder klubhuset en stor service, hvor der er muligheder for at nyde sin kolde drink både ude og inde. Uden for omgives restauranten af den dejligste sw immingpool, hvor man kan køles ned efter en dejlig oplevelse på golfbanen. En helt igennem dejlig dag der giver een forhåbninger om snart at komme tilbage til dette dejlige anlæg. Frokost for egen regning i klubhuset. Efter frokosten er der kørsel tilbage til hotel Marriott, for afslapning resten af dagen.

4 Onsdag dag 4 Vi bliver på Marriott i dag og spiller golf. Efter spillet indtager vi frokosten i klubhuset. Om eftermiddagen er der en tur til Cairo Dow n Tow n med shopping. Når det bliver tid til middag kører vi hen til den ægyptiske restaurant Felfela hvor vi spiser aftensmad for egen regning. Herefter går turen tilbage til hotel Marriott. Er der nogen der har lyst til at blive inde i Cairo, er der mulighed for dette. Torsdag dag 5 Igen i dag skal vi efter morgenbuffeten på Marriott spille golf på Katameya Heights Golf Resort. Efter en dejlig formiddag med en spændende golfrunde spiser vi frokost i klubhuset for egen regning og kører på et tidspunkt tilbage til Marriott, hvor resten af dagen er program fri og eventuelt kan nydes ved hotellets sw immingpool. Fredag dag 6 Morgenbuffet på Marriott. Vi kører ind til Cairo og besøger det Ægyptiske Museum, hvor vi bl.a. får mulighed for at se de mange tusinde dele fra Tut Ankh Amon s grav samt hans guldmaske og sarkofag. Desuden er der en hel del andre affekter, som tilhørte Tur Ankh Amon, f.eks. er der hans seng og adskillige stole, heriblandt hans guldtronestol. I et af værelserne, som er ekstra godt bevogtet findes der en fantastisk samling af guld- og sølvsmykker med indlagte ædelstene, diamanter og Lapis Lazuli. I det hele taget er det et imponerende museum og verdens mest imponerende samling af skatte fra Oldtiden findes her på museet i Cairo, hvor nogle af dem er mere end 5000 år gamle. Mumie salen er nyrestaureret og mod mindre tillæg kan denne besøges. Efter besøget på museet kører vi ned til Nilen og går ombord på et af de cruises, der sejler på Nilen i Cairo. Mens vi sejler, spises frokost. Turen varer nogle timer. Sidst på eftermiddagen køres tilbage til Marriott hvor aftenen er program fri. Er der nogen der har lyst til at blive inde i centrum og gå lidt rundt på egen hånd eller måske gå en tur i basaren, er det selvfølgelig muligt, og man tager så bare en tax i hjem til hotellet, når man synes.

5 Lørdag dag 7 I dag besøger vi Pyramiderne, men først skal vi spille golf på Hilton Dreamland Golf Resort, som ligger i den anden ende af Cairo ikke langt fra Pyramiderne. Golf på Hilt on Dr eam land Golf Resor t : Jan Nielsen siger om banen: Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor tanken har været at lave et område, som turister og ægyptere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et stort tivoli, og så er der Hilton Hotel, som benyttes flittigt til festlige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidste 9 huller er nyanlagte. Afstanden fra hotellet til golfbanen udgør meter. Man mødes af et starterhus, hvor der i tilknytning til dette findes verdens eneste helt specielle klubhus, opført i træ og sten, så man nærmest føler sig hensat til junglen. Efter indskrivning i proshoppen i det rigtige klubhus, går turen ud til de nye 9 huller. De nye huller viser sig at have høj standard med meget fine fairw ays, velplejet semirough, og gode greens. Afstanden mellem hullerne er en historie i sig selv, idet der mellem hullerne er længere end selve hullernes afstand, og den lejede buggy er en nødvendighed. Med til buggyen er der også en flaske med grus og græsfrø, og spilleren bedes om at fylde turfhuller ud med gruset. Der er 3 par 5-huller, som fra klubtee alle har længde omkring 500 meter, og de 3 par 3-huller er alle omkring 200 meter. Det siger næsten sig selv, at de resterende par 4-huller også har god længde. Dette kombineret med et anlæg med vand i spil gør, at man føler sig godt spillende, når man runder klubhuset i par. Arealerne mellem hullerne er indtil videre et byggeområde, hvor det er tanken, at der skal opføres timeshare lejligheder. Det er helt naturligt at stoppe efter de første 9 huller, idet der er start på både de nye huller samt på back 9, så vi når at få en cola og en snak med headpro en, som ligesom i Danmark roser sin egen bane i høje toner.

6 Back 9 viste sig at blive en golfrunde med fantastiske oplevelser. Alle huller på den oprindelige bane er anlagt efter amerikansk mønster, hvor fairw ays er adskilt af bevoksning, der gør, at de enkelte huller føles som ens eget hul. Alle huller har en kørevej omkring teesteder og greens, og der er god orientering på banen, som er yderst velplejet selv i deres lavsæson. Igen er de nødvendige vandhuller til vanding en naturlig del af banen, og de er i spil på de huller, hvor de er placeret. Et rigt fugleliv gør vor oplevelse ekstra god, og det hjælper selvfølgelig på humøret med nogle birdies, som gør, at runden for første gang i år kan afsluttes 1 under par efter et eagle forsøg på sidste hul. Turen tilbage til hotel foregår pr. fod, idet afstanden ikke har øget sig, siden vi startede. Frokost i Dreamland Golf resort s klubhus. Herefter går turen til Giza plateauet, hvor de gigantiske pyramider ligger. Disse enorme bygningsværker er det eneste, der er tilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den mystiske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender betydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger stadig at løse gåden. Når guiden har fortalt historien omkring Pyramiderne og Sfinx en er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fortiden samt tage billeder. Inden vi kører hen på en restaurant for at spise, stopper vi et sted for at se, hvordan papyrus bliver fremstillet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flotte håndmalede papyrusser. Efter middagen på en lokal restaurant køres tilbage til Marriott. Søndag dag 8 Morgenbuffeten nydes i fulde drag, og inden frokost er der afgang fra hotellet. Vi kører til Heliopolis, hvor lufthavnen ligger, men inden vi når lufthavnen er der et shopping Center Star City Center, som vi skal besøge. Det er et helt nyt center med masser af spændende butikker. Centret ligner meget de europæiske, men priserne er væsentlig lavere. Her kan købes sko, tasker, tøj, tørklæder og sjaler i silke og bomuld, kosmetik, solbriller og meget meget mere. Her er flere muligheder for at få noget at spise, hvilket er en god ide, inden der køres det sidste stykke vej til lufthavnen, hvor vi checker ind på flyet til København.

7 Golf week-end i Cairo Dag 1 onsdag Afrejse hver onsdag fra K øbenhavn direkt e med SAS t il Cairo, hvor man eft er kun 4½ t imes flyvning lander i Cairo s int ernat ionale luft havn. Her vil vore gæst er blive mødt af en t ransfer guide, som sørger for t ransport en t il hot ellet. Aft enen er program fri. Dag 2 torsdag Golf, golf og at t er golf. I dag spilles golf på Hilt on Dreamland Golf resort. Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor t anken har været at lave et område, som t urist er og ægypt ere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et st ort t ivoli, og så er der Hilt on Dreamland, som benyt t es flit t igt t il fest lige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidst e 9 huller er nyanlagt e. Se venligst på side 6 i brochuren, hvad prof. golfspiller Jan Nielsen siger om banen. Eft er golfspillet er der mulighed for at spise frokost i hot ellet s golf klubhus, hvoreft er der er udflugt t il de st ore fant ast iske pyramider, som ligger kun få minut t ers kørsel fra hot ellet på Giza plat eauet. Disse gigant iske bygningsværker er det enest e, der i dag er t ilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den myst iske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender bet ydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger st adig at løse gåden. Når guiden har fort alt hist orien omkring Pyramiderne og Sfinxen er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fort iden samt t age billeder. I nden vi kører t ilbage t il hot ellet, st opper vi et st ed for at se, hvordan papyrus bliver fremst illet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flot t e håndmalede papyrusser. Dag 3 fredag Eft er morgenbuffet en på Hilt on Dreamland køres t il K at ameya Heght s, hvor der spilles golf om formiddagen. Om Kat ameya Height s siger Jan Nielsen bl.a. Et golf resort med 18 fant ast iske huller. Banen er i en fant ast isk st and, og den er yderst velplejet, hvilket t ydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele t iden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsst rå. Som alt id fort rækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag t il green. St raks eft er er de i gang igen. Læs mere om banen på side 4. Der er mulighed for at spise frokost i golf klubhuset, når man er færdig med at spille golf, og hereft er køres t ilbage t il Hilt on Dreamland, hvor eft ermiddagen er fri t il ent en at slappe af ved sw immingpoolen eller t il at t age ind t il byen på egen hånd. Dag 4 lørdag M orgenbuffet på Hilt on Dreamland. I dag spilles der golf på J.W. M arriot t s golfbane som er beliggende i M irage Cit y i udkant en af Cairo. Jan Nielsen om M arriot t s golfbane: Banen er en 18 huller champion course designet af Pet er Harradine, hvor han på bedst e vis har lagt 18 huller med vand i spil på de flest e huller. St ort set alle par 3 hullerne er helt fant ast isk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformat ioner som er t ilgroet med smukke blomst er. Enkelt e af hullerne har t ilmed vand før green. Der udover er t errænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigt ig st or. M an slår ud fra højere beliggende part ier, og man spiller ind t il højere liggende part ier. I gen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er t ot alt vedligeholdt af et st ort ant al medhjælpere, som hele t iden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. St raks man er i nærheden, fort rækker de ud t il siderne, således at golfrunden ikke forst yrres af det arbejdende folk. Læs desuden om banen på side 3. Eft er golfspillet, indt ages frokost en for egen regning i det paladsagt ige klubhus, inden udflugt en t il det fant ast iske Ægypt iske M useum, hvor der bl.a. er mulighed for at se de mange t usinde dele fra Tut Ankh Amon s grav. Verdens mest imponerende samling af skat t e fra oldt iden findes her på museet, hvoraf nogle er mere end 5000 år gamle. M umie salen er nyrest aureret og mod et mindre t illæg kan man se denne. Sidst på dagen er man t ilbage på Hilt on Dreams og den sidst aft en er program fri.

8 Dag 5 søndag M orgenbuffet på hot ellet og omkring middagst id hent es man af vor repræsent ant som sørger for t ransport en t il luft havnen, hvor der checkes ind på flyet t il K øbenhavn. søndag aft en. Skulle der være nogen, som gerne vil spille en sidst e gang på Hilt on Dreams golfbane er der sikkert også t id t il det t e fra morgenst unden af. Denne runde er dog ikke inkluderet i prisen. M an er t ilbage i K øbenhavn ca. kl. 20:45 Golf En uge Cairo & Luxor 8 dage/ 7 nætter på 5* hoteller inkl. golf og udflugter Dag 1 Afrejse fra K øbenhavn direkt e med SAS t il Cairo, hvor man eft er kun 4½ t imes flyvning lander i Cairo s int ernat ionale luft havn. Her vil vore gæst er blive mødt af en t ransfer guide, som sørger for t ransport en t il hot ellet. Aft enen er program fri. Dag 2 Golf, golf og at t er golf. I dag spilles golf på Hilt on Dreamland Golf resort. Selve området Dreamland beliggende ca. 20 min. kørsel fra Cairo er et nyere bebygget område, hvor t anken har været at lave et område, som t urist er og ægypt ere kan bruge som et oplevelsesområde. Der er bl.a. et st ort t ivoli, og så er der Hot el Hilt on Dreamland, som benyt t es flit t igt t il fest lige ceremonier, og som har en 27 hullers golfbane, hvor de sidst e 9 huller er nyanlagt e. Se venligst på side 6 i brochuren, hvad prof. golfspiller Jan Nielsen siger om banen. Eft er golfspillet er der mulighed for at spise frokost i hot ellet s golf klubhus, hvoreft er der er udflugt t il de st ore fant ast iske pyramider, som ligger kun få minut t ers kørsel fra hot ellet på Giza plat eauet. Disse gigant iske bygningsværker er det enest e, der i dag er t ilbage af verdens 7 vidundere. Foran Pyramiderne ligger den myst iske Sfinx, som man endnu den dag i dag ikke kender bet ydningen af. Arkæologer fra hele verden forsøger st adig at løse gåden. Når guiden har fort alt hist orien omkring Pyramiderne og Sfinxen er der mulighed for på egen hånd at gå rundt og dvæle ved fort iden samt t age billeder. I nden vi kører t ilbage t il hot ellet, st opper vi et st ed for at se, hvordan papyrus bliver fremst illet, og hvor der er mulighed for at købe nogle af de flot t e håndmalede papyrusser. Dag 3 Eft er morgenbuffet en på Hilt on Dreamland køres t il K at ameya Heght s, hvor der spilles golf om formiddagen. Om Kat ameya Height s siger Jan Nielsen bl.a. Et golf resort med 18 fant ast iske huller. Banen er i en fant ast isk st and, og den er yderst velplejet, hvilket t ydeliggøres under runden, hvor arbejderne hele t iden er i svingninger. Flere folk pr. hul sørger for banens pleje, hvor der ikke ligger et forkert græsst rå. Som alt id fort rækker det arbejdende folk, når man som golfspiller har brug for frit slag t il green. St raks eft er er de i gang igen. Læs mere om banen på side 4. Der er mulighed for at spise frokost i golf klubhuset inden udflugt en t il det fant ast iske Ægypt iske M useum, hvor der bl.a. er mulighed for at se de mange t usinde dele fra Tut Ankh Amon s grav. Verdens mest imponerende samling af skat t e fra oldt iden findes her på museet, hvoraf nogle er mere end 5000 år gamle. M umie salen er nyrest aureret og mod et mindre t illæg kan man se denne.

9 Dag 4 M orgenbuffet på Hilt on Dreamland, hvoreft er der køres t il Hot el J.W. M arriot t for at spille golf på deres bane. J.W. M arriot t er beliggende i M irage Cit y i udkant en af Cairo. Jan Nielsen om M arriot t s golfbane: Banen er en 18 huller champion course designet af Pet er Harradine, hvor han på bedst e vis har lagt 18 huller med vand i spil på de flest e huller. St ort set alle par 3 hullerne er helt fant ast isk smukke, hvor man slår ind i en gryde omgivet af klippeformat ioner som er t ilgroet med smukke blomst er. Enkelt e af hullerne har t ilmed vand før green. Der udover er t errænet ind imellem kuperet, således at oplevelsen bliver rigt ig st or. M an slår ud fra højere beliggende part ier, og man spiller ind t il højere liggende part ier. I gen krydser små åer, som forbinder søerne, fairw ays. Fairw ays er rimelig bredde, og hele banen er t ot alt vedligeholdt af et st ort ant al medhjælpere, som hele t iden har øjne for, hvor golfspillerne er på deres runde. St raks man er i nærheden, fort rækker de ud t il siderne, således at golfrunden ikke forst yrres af det arbejdende folk. Læs desuden om banen på side 3. Eft er golfspillet, indt ages frokost en for egen regning i det paladsagt ige klubhus, og rest en af dagen bliver man på Hot el M arriot t s område. Der er mulighed for at slappe af ved hot ellet s fant ast iske badeland med st rand og kunst ige bølger, og for de mere energiske kan der spilles en runde golf om eft ermiddagen. Denne evt. ekst ra runde er ikke inkluderet i prisen. Sidst på dagen kører man fra M arriot t t il luft havnen, hvor der checkes ind på flyet t il Luxor. Bagagen er allerede med fra morgenst unden, når Hot el Hilt on forlades, så der vil også være mulighed for i løbet af dagen at skift e t øj inden der flyves t il Luxor. Eft er ankomst t il Luxor, hvor vor repræsent ant modt ager gæst erne i luft haven, køres t il Hot el I SI S. Her får man sit værelse, som har egen balkon samt udsigt t il både haven og Nilen. Dag 5 Eft er en dejlig morgenbuffet på hot ellet køres nu t il Royal Valley Golf Club, som ligger ca. 13 km uden for Luxor cent rum mod Øst. Banen er designet af den vel renommerede amerikanske arkit ekt Art hur Davis. En spændende og udfordrende bane med mange vandhuller, st ore fairw ays og velholdt e greens. Der spilles ud fra 4 forskellige t ee st eder. Banen er en 18 hullers, 6022 met er, par 72. Royal Valley har de st ørst e t ræningsfacilit et er i Ægypt en og et klubhus bygget i Nubisk st il. Fra klubhuset s rest aurant er der en flot udsigt over golfbanen og Luxors Vest bred, hvor K ongernes og Dronningernes dal ligger. Tænk bare at kunne spille golf sådan et st ed. Ydermere er det fant ast isk, at man fakt isk har banen mere eller mindre for sig selv, og kan spille den igennem i det t empo der passer en bedst. Dag 6 Tidligt eft er morgenbuffet en hent es man på hot ellet og kører nu over t il Nilens Vest bred t il K ongernes Dal, hvor der er inkluderet besøg i 3 af gravene. Eft er en t id i K ongernes Dal besøges Dronning Hat shepsut s t errasse t empel. Dronning Hat shepsut var den først e kvindelige farao og herskede i næst en 20 år. På vej t ilbage t il hot ellet st opper guiden ved M emnon kolosserne, der majest æt isk skuer ud over Nildalen. Ved middagst id er man t ilbage på hot ellet og rest en af dagen er program fri. Dag 7 I gen i dag spilles der golf på Royal Valley Golf Course. Eft ermiddagen bruges t il at besøge K arnak t emplet, som er verden st ørst e t empel kompleks med bl.a. sine 134 kæmpesøjler, t empler inde i t emplet, obelisker og en enorm hellig sø. Et imponerende syn. Tilbage på hot ellet sidst på dagen og aft enen er fri. K unne evt. bruges t il at se Lyd og Lys show i K arnakt emplet. Dag 8 M orgenmad på hot ellet inden der køres t il luft havnen i Luxor, hvor der checkes ind på flyet t il Cairo, hvor en repræsent ant modt ager vore gæst er, og sørger for, man kommer t il udenrigsluft havnen og med flyet t il K øbenhavn.

10 De forskellige golf ture gennemføres uanset antal gæster. På turen Golf i Ægypten vil professionelle golfspiller Jan Nielsen være med på udvalgte afgange. Se venligst i prislisten. AB Travel laver ikke kun golfrejser til Ægypten, men er faktisk specialister på klassiske rundrejser med bl.a. krydstogt på Nilen og badeferie ved Rødehavet. Vi har lavet rejser til Ægypten i mere end 16 år og kender næsten hver en krog. Derfor er det også muligt at skræddersy en rejse til den enkelte, hvis man ønsker en helt anden tur end her beskrevet. De her nævnte golf ture kan også forlænges med op til flere dage, og det behøver ikke nødvendigvis være på samme sted. Skulle man få lyst til at sejle en tur på Nilen kan det lade sig gøre at sejle 3 4 nætter fra Luxor mod Aswan. Hvis man ønsker at slutte af ved Rødehavet og samtidig have mulighed for at spille golf, kan dette lade sig gøre i Sharm El Sheikh, El Gouna og Soma Bay. Alle muligheder er åbne. Det er kun fantasien og lysten der sætter grænserne. Men ring til os og få en snak omkring rejsen. Vi er på telefonerne hver dag fra 9 22.

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Egypten. -15 dages eventyr under solen

Egypten. -15 dages eventyr under solen Egypten -15 dages eventyr under solen HATSHEPSUT 3 nætter i Cairo på 5* hotel, 4 nætter i Aswan på 5* hotel, 3 nætter på 5* cruiseskib & 4 nætter i Luxor på 5* hotel. Afgang hver fredag hele året. HATSHEPSUT

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane Baneguide - til Odsherreds smukkeste golfbane Velkommen til Odsherred Golfklub Denne baneguide giver dig det værktøj i hænde, som kan være med til at vise vej og give gode råd til runden på vores smukke

Læs mere

Egypten dages eventyr med cruise & badeferie

Egypten dages eventyr med cruise & badeferie Egypten - 15 dages eventyr med cruise & badeferie NEFERTITI 3 nætter i Cairo på 5* hotel, 4 nætter i Aswan på 5* hotel, 3 nætter på 5* cruiseskib & 4 nætter i Hurghada på 4* hotel. Afgang hver fredag hele

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Egypten dages luksus under solen

Egypten dages luksus under solen Egypten - 15 dages luksus under solen KLEOPATRA 2 nætter i Cairo på 5* hotel, 1 nat i Luxor på 5* hotel, 4 nætter på 5* cruiseskib & 7 nætter i Makadi Bay på 4* hotel. Afgang hver fredag hele året. KLEOPATRA

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul.

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul. Hul 1 TEE B gul. Fra TEE stedet kan du se flaget på green, men pas på bunker i højre side umiddelbart før green, samt på out of bound ved asfaltvejen i venstre side af fairway. Hul 2 TEE C hvid. Fra TEE

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Egypten dages egyptiske vidundere

Egypten dages egyptiske vidundere Egypten - 11 dages egyptiske vidundere IBIS 2 nætter i Cairo på 5* hotel, 3 nætter i Aswan på 5* hotel, 3 nætter på 5* cruiseskib & 2 nætter i Luxor på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. IBIS 2 nætter

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Ægypten Specialisten AB TRAVEL

Ægypten Specialisten AB TRAVEL Ægypten Ægypten Specialisten AB TRAVEL 1 Indholdsfortegnelse: Beskrivelse af Cairo og Alexandria... 4-5 Beskrivelse af Luxor...6 Beskrivelse af Aswan... 8-9 Beskrivelse af Kom Ombo og Edfu...10 Beskrivelse

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Søllerød Golfklub. 18 huls banen

Søllerød Golfklub. 18 huls banen Søllerød Golfklub 18 huls banen Søllerød Golfklub - 18 huls banen Velkommen Velkommen til Søllerød Golfklub! Hjertelig velkommen til en af Nordsjællands smukkeste og mest varierede golfbaner beliggende

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide H U L P L A C E R I N G E R Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt.

Restaurant Miss Lily s, 132 West Houston Street Jamaicansk inspireret restaurant. Vi får serveret menu, som er forudbestilt. Søndag d. 13. oktober 2013 Dag 1 09.30 Fremmøde i Kastrup Terminal 3. Tjek ind skal forestås af den enkelte selv og være afsluttet senest kl. 11.35 Gruppen mødes i transithallen i Kastrup foran Lagkagehusets

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Dansk Baneguide

Dansk Baneguide Dansk Baneguide 009-00 Danish Air Photo Velkommen til Solrød Golf Klub Solrød Golf klub går nu ind i sin. fulde sæson som 8 huls golfbane. Og der er sket mangt og meget på de år som er gået, siden klubben

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015 Studietur til Dublin, og (58 elever), april 2015 (LP, NK, PC) DATO TID PROGRAM BEMÆRKNING Lørdag den 11.01.15 Afgang kl. 6.20 Ankomst kl. ca. 19 Afgang fra Thyhallen Ankomst til Dublin Bussen kører kl.

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til Danmarks mindste og (måske) smukkest beliggende golfbane Vores bane ligger ydmygt, smilende og indbydende placeret

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større udbytte af runder eller

Læs mere

www.lakelagangolf.com

www.lakelagangolf.com Letterhead size c ar Med golfbane som hjerte, tegnet af en af verdens bedste golfbanearkitekter, Robert Trent Jones II, slår Lake Lagan Golf Resort dørene op for et mondænt, oplevelsesrigt og alsidigt

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open. den 25. april 2014. Arrangør: Odense-PI

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open. den 25. april 2014. Arrangør: Odense-PI Dansk Politiidrætsforbund Fyn Open den 25. april 2014 Arrangør: Odense-PI Velkommen til Fyn og til Fyn Open i golf Myter om golf har der i årenes løb været mange af. Golf er for de rige og Golf er kun

Læs mere

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Tennis- og kultur rejse Bukarest Karpaterne Dracula- Transsylvanien Udrejse 13. september hjemrejse 20. juni 2016 Rumænien blev indlemmet som

Læs mere

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang.

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du primært kommer til at arbejde med den mentale del af din golf. Det er ferie, udvikling og

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Alle vores rejser til Vietnam kan forlænges Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2016 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Tee-skilte... 04 Indspilsgreen... 05 Flag / Hulkopper... 06 Putting green...

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

Med Golfhäftet gennem Sverige

Med Golfhäftet gennem Sverige Med Golfhäftet gennem Sverige Tekst og foto: Jesper Vinzents Der er rigtigt mange golfbaner i Sverige og med Golfhäftet i baggen er der gode muligheder for at spille med rabat (halvt greenfee). Desuden

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet Gala Hotel Excelsior Velkommen til Gala Hotel Excelsior, som går for at være et af de flotteste hoteller i byen! Introduktion Det 4-stjernede Orea Hotel Excelsior er et af de smukkeste hoteller i den tjekkiske

Læs mere

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen Kære medlem. Det er mig en fornøjelse at kunne byde velkommen til Golfafdelingens Klubmesterskab 2010, som er vores 10-års-jubilæumsmatch. Klubmesterskabet er et af de vigtigste elementer i bestyrelsens

Læs mere

Cross-Country & Adventure baneguiden

Cross-Country & Adventure baneguiden Cross-Country & Adventure baneguiden Baneguide: Læs baneguiden omhyggelig. Her finder du oplysninger om tee-stedets placering, fairwayforløb og hvilke greens du skal spille til. Læg specielt mærke til

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide Par-3 banen 3 2 4 5 1 GILLELEJE G O LFK LU B Baneguide 60 56 m fra tee Hul 1 68 m til midt-green 86 60 m herfra til midt-green Hul 2 102 m 91 72 Hul 3 105 m 53 Hul 4 60 m 51 41 45 Hul 5 63 m 1) Tidsbestilling

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

En Hurtig Guide til Golfreglerne

En Hurtig Guide til Golfreglerne En Hurtig Guide til Golfreglerne Regelkomiteen Regelkomiteen Ret til ændringer forbeholdes indtil endelig godkendelse fra The R&A, St. Andrews foreligger. En Hurtig Guide til Golfreglerne Da golfspillet

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i 1901. I 1971 kom PGA til Danmark i kraft

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2016 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere