Dialogmøde Plejeboligerne Mellemtoft Mandag d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dialogmøde Plejeboligerne Mellemtoft Mandag d"

Transkript

1 Dialogmøde Plejeboligerne Mellemtoft Mandag d Referat. Fremmøde: 26 personer. Heraf 2 Beboere, 10 pårørende, 9 frivillige, 4 medarbejdere og en leder. Afbud: Ældreråds repræsentant Jytte von Seelen, Bruger og pårørende Råds repræsentant Jørgen Buhl. Velkomst ved plejeboligleder Kirsten Gad Kirsten Gad informerer om: Det forgangne år: - Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske og dets ressourcer og behov, når vi tilrettelægger dagene på Mellemtoft. Derfor er et kendskab til den enkeltes livshistorie meget vigtig for os. Det understøtter det kendskab vi opbygger til hver enkelt beboer. - Vi har på Mellemtoft været med i et projekt om hverdags rehabilitering Bevar dig vel, hvor medarbejderne med fokus på den enkelte beboers ressourcer yder den støtte, der skal til for at bevare disse længst muligt. Det giver for langt de fleste god livskvalitet og værdi, at kunne klare noget selv. Dette er som udgangspunkt den måde vi arbejder med beboerne på her på stedet. Det handler om det gode hverdagsliv, hvor der er værdighed i det at kunne mestre dele af sit liv selvstændigt eller med minimal støtte. - Vi har Venneforeningen Mellemtoftvennerne, der står for rigtig mange gode arrangementer. Venneforeningen laver ca. et månedligt fælles arrangement som f.eks. kan omfatte udflugter, høstfest, sangeftermiddage m.m. Vi har især erfaring for, at sang og musik er til stor glæde for beboerne. Disse arrangementer får stor ros af alle. Vi har endvidere afholdt loppemarked 1 gang i år, hvor det indsamlede beløb går til indkøb af ny bus. - Husvennerne tilknyttet de enkelte huse er ligeledes meget aktive med f.eks. sang, musik, bagning, besøg og m.m. - Der gudstjeneste hver 2. uge, hvor de forskellige præster fra sognene i Holstebro kommer. I tilknytning til gudstjenesten er kirkegængerne inviteret på frokost for at fastholde den sociale del. Også her har vi hjælp af frivillige. - Vi har en litteraturkreds hver 2. mandag i vinterhalvåret, ligeledes båret af frivillige. - Stor tak til alle de frivillige som er aktive rundt om på Mellemtoft. - Mellemtoft har i år haft aktiviteter i form af busture, som først Jens Jørgen Ørts og Rita Thoustrup og nu Villy Hedegaard sammen med Vibeke Kristensen klarer på fin vis.

2 - Der er gymnastik en gang hver 2. uge, hvor Vibeke kommer rundt i husene og laver gymnastik med alle fremmødte. Dette er en stor succes. - I foråret havde vi besøg af en gruppe dagplejere med børn fra Mejrup. De vil gerne komme igen, men har startet op med små nye børn og skal have dem kørt ind inden de har overskud til det. - Vi har erindringsdans en gang om måneden til stor glæde for de fremmødte. - Budget 2016 er beskåret med kr., hvilket gør at vi har problemer med at holde økonomien, da mange beboere i dag har brug for meget støtte. Der er et forventet merforbrug på ca kr. i år. Dette har gjort, at vi fremover desværre bliver nødt til at køre på natbemanding kl ( får fuld gennemslagskraft i 2017). Det er svært at være færre på arbejde om eftermiddagen, da dette vil give for mange timer, hvor en medarbejder måske er alene med 10 beboere. - Mellemtoft får besøg af borgmester H. C Østerby i denne uge, hvor han vil høre om hverdagen på Mellemtoft, i mødet deltager TR, sygeplejerske og leder. Dialogen: - Dialog om hvad der er godt og hvad der kan gøres bedre ud fra de rammer, vi har. - Pårørende giver udtryk for, at man kan mærke, at der alle steder er stor travlhed blandt personalet. Dette giver anledning til bekymring for det vi yder i forhold til den enkelte beboer hænger sammen med et værdigt liv (værdighedspolitikken). Vi mener stadig, at vi på Mellemtoft tager udgangspunkt i den enkelte med de rammer, der nu er til stede. - Nogle efterlyser mere inddragelse af beboerne i hverdagens aktiviteter såsom kartoffelskrælning, lægge vasketøj sammen m.m. Dette sker allerede, men vi vil fortsat have fokus herpå. - Der blev dog udtrykt tilfredshed med det, der ydes på Mellemtoft. Det er ikke medarbejderne eller stedet som sådan, der giver anledning til bekymring og frustration blandt de pårørende men rammerne. Dette er vi naturligvis meget glade for! - Der er forundring blandt de fremmødte over, at borgmesteren kommer på besøg og ikke har inviteret Bruger og Pårørende Rådet til dialog i samme ombæring. Dette vil blive fremført for borgmesteren. - Flere pårørende ytrer ønske om, at få det politiske niveau i tale i forhold til deres bekymringer for driften af Mellemtoft med de midler, der tildeles på nuværende tidspunkt. - Jens Kabell efterlyser mailadresser på pårørende, så man kan blive tilmeldt nyhedsbrev fra hjemmesiden. Alle kan selv gå ind på hjemmesiden: og tilmelde sig nyhedsbrev, ellers vil Jens påtage sig at gøre det. Så hermed en opfordring viderebragt. Husk indmelding i Mellemtoftvennerne og medlemskontingent 100 kr/år: Jyske Bank Reg.nr Villy Hedegaard fortalte om det at være frivillig i Beringshaven. Man kan lære af hinanden. De har et meget stor kreds af frivillige i Venneforeningen og har en form for tilmelding til opgaver, som man hver især kan og vil hjælpe med at løse. Dette sker i tæt samarbejde med deres aktivitetsmedarbejder. Det er vigtigt at huske at frivillighed drives af lyst og ikke af tvang!

3 - Formen på dialogmødet blev ligeledes drøftet især med baggrund i de få fremmødte. Man kan overveje om det bør foregå rundt i husene, da flere måske vil komme til orde her. Kirsten Gad deltager i Kaffemøder / fællesspisninger i de enkelte huse, netop for at give denne mulighed. Datoer og tidspunkter for disse møder vil dels komme på hjemmesiden og dels fremgå af opslag i de enkelte huse. Det vil være vanskeligt at afholde valg til Bruger og Pårørende Rådet uden et fælles møde. Tilsyn: Vi nåede på grund af en livlig dialog ikke at snakke om dette punkt, derfor blot til orientering: - Der er lovbestemte tilsyn en gang pr år: Embedslæge tilsyn er blevet ændret til et risikobaseret tilsyn. Dette vil sige, at de ikke kommer på tilsyn fast hvert eller hvert 2. år. Et besøg kan være udløst af f.eks. at vi får nye sygeplejersker, ny ledelse eller en klagesag. Vi har indenfor de sidste 4 år været fritaget 2 gange, hvilket var det maksimalt mulige med den gamle struktur og forekom kun, hvis der var styr på tingene. - Uanmeldt Kommunalt tilsyn vil komme som en forlængelse af tilsynet sidste år, hvor man ændrede på strukturen. De har endnu ikke været her. - Levnedsmiddelkontrollen kommer ligeledes på tilsyn. Vi har hidtil fået elite smiley, hvilket vi er stolte af. - Dialogmødet i dag er ligeledes et tilsyn, dog ikke lovbestemt.. Rapport fra kommunalt tilsyn samt referat fra dette møde, går til socialudvalget og kan ligeledes findes på Tilbudsportalen. Oplæg ved sundhedschef Rasmus Byskov Nielsen om Holstebro Kommunes Værdighedspolitik. Værdighedspolitikken er udarbejdet på baggrund af at ældremilliarden blev afløst af værdighedsmilliarden. Rammen var en involverende proces, hvor det politiske niveau Social og sundhedsudvalget, Ældre og Handicap Rådet, Bruger og Pårørende Råd var inviteret til en dialog om emnet. Ud af dette arbejde er der kommet 5 pejlemærker, der er udgivet i en pjece kan findes på Holstebro Kommunes hjemmeside. Der lægges op til at man drøfter hvorledes pejlemærkerne kan udmøntes de enkelte steder. Det være sig på personalemøder og Bruger og Pårørende Råd. Pejlemærkerne skal genfortolkes via dialog i hver byrådsperiode. Kommentarer til oplægget: Der spørges til Kvalitetsstandard versus Værdighedspolitik?(pårørende) Det kan måske opleves at dette støder mod hinanden Der er en ramme, der skal overholdes, begge standarder viser rammerne. (Rasmus) Omsættes politikken eller er det et glansbillede hvor er virkeligheden? (pårørende)

4 Såvel Pårørende som beboere og ansatte var med til at komme med input. (Rasmus) De fine ord er ikke et billede, der kendetegner praksis det er ikke værdigt, dog ikke en kritik af Mellemtoft, men af de anførte rammer. Der er mangel på værdighed qua personalemangel. Der tales for de ansatte! og det pres der lægges på dem. Det er vigtigt at dette er kendt for såvel politikkerne og den overordnede ledelse. (pårørende og frivillig). Hvordan får man politikkerne i tale? Ældrerådet kan bringe ting videre, det er blandet inviteret til dialogmøder med Social og Sundhedsudvalget. De frivillige kræfter kunne måske med fordel systematiseres i kommunen sker til en vis grad i Kultur og Frivillig huset. Der er endvidere en dialog med Rasmus Byskov Nielsen om en værdig død: Hvordan forholder man sig, som kommune til genoplivning / ikke genoplivning? - Der er helt klar lovgivning på dette område, som vi skal overholde. - Der opfordres til at lave livstestamente gerne før man flytter på plejecenter! Valg til Bruger- og Pårørende Råd: Nuværende: Ældrerådsrepræsentant (1) Jytte Von Seelen. Beboerrepræsentanter (1) Egon Schultz-Jakobsen, hus 25. Pårørende repræsentant (3) Anni Westerblaae, datter af Ruth Elinor Jacobsen, hus 21. Ønsker ikke genvalg. Dorte Lyngsø, datter af Elly Sørensen, hus 29 Jørgen Buhl, ægtefælle til Else Buhl, hus 23 Venneforenings repræsentant (1) Gerda Lindberg ønsker ikke genvalg. Mellemtoftvennerne har peget på Lene Johansen, som repræsentant for Venneforeningen. Medarbejderrepræsentant (1) Laila Kamp Puggaard Det nye Bruger- og Pårørende Råd er: Ældrerådsrepræsentant (1) Jytte Von Seelen. Beboerrepræsentanter (1) Egon Schultz-Jakobsen, hus 25. Pårørende repræsentant (3) Dorte Lyngsø, datter af Elly Sørensen, hus 29.

5 Jørgen Buhl, ægtefælle til Else Buhl, hus 23. Else Nielsen, datter af Oda Marie Christensen, hus 31. Venneforenings repræsentant (1) Lene Johansen. Medarbejderrepræsentant (1) Laila Kamp Puggaard Plejeboligleder er sekretær i Rådet og indkalder til møde. 1. møde i det nye Bruger og Pårørende Råd er planlagt til den 5. januar 2016 kl Referent: Kirsten Gad

Nr. 77 Jan. feb. marts 2017 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 77 Jan. feb. marts 2017 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 77 Jan. feb. marts 2017 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Kirsten Jensen 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417 Hus

Læs mere

Høringssvar. Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre.

Høringssvar. Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre. Høringssvar Vedrørende tilsyn med indsatsen over for ældre. Holstebro Ældreråd har på sit møde den 1. april 2015 behandlet ovennævnte emne og afgiver hermed følgende høringssvar: Selvom høringssvar ikke

Læs mere

Nr. 73 Januar februar marts 2016 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 73 Januar februar marts 2016 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 73 Januar februar marts 2016 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Kirsten Jensen 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417

Læs mere

Mellemposten Januar Februar Marts 2019 AT FØJE LIV TIL ÅR Nr. 85

Mellemposten Januar Februar Marts 2019 AT FØJE LIV TIL ÅR Nr. 85 Mellemposten Januar Februar Marts 2019 AT FØJE LIV TIL ÅR Nr. 85 0 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Telefonliste... 2 Nyt fra Kirsten Gad... 3 Fødselsdage på Mellemtoft... 4 Vi har sagt farvel

Læs mere

Nr. 78 April - maj juni 2017 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 78 April - maj juni 2017 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 78 April - maj juni 2017 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Kirsten Jensen 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417 Hus

Læs mere

Nr. 69 Jan. feb.- marts 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 69 Jan. feb.- marts 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 69 Jan. feb.- marts 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Hanne Mette Sønderby 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417

Læs mere

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00 Festsalen Nimbusparken Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Ruth Nielsen, Ritta Jensen, Inger Birgit Søltoft, Yvette

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016

Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016 1 af 4 Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016 Tilstede: 1 Beboere 3 Pårørende 2 Medarbejdere Forstander: Marianne

Læs mere

Nr. 62 April maj juni 2013 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 62 April maj juni 2013 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 62 April maj juni 2013 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Hanne Mette Sønderby 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417

Læs mere

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund,

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund, Referat Møde nr. 02-2019 Tirsdag den 21. februar 2019 kl. 12.30 15.30, Mødelokale 292, 2. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj,

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af beboer- og pårørendemøde den

Referat af beboer- og pårørendemøde den Referat af beboer- og pårørendemøde den 25.04.2017. Dagsorden: 1. Præsentation v/ny områdeleder på Plejecenter Bredebo, Tina Bardrum 2. Den nye ældrestrategi i Lyngby-Taarbæk Kommune 3. Værdighedsmilliarden

Læs mere

Referat. Møde nr Torsdag den 22. februar 2018 kl , Mødelokale A u/biblioteket, 7500 Holstebro

Referat. Møde nr Torsdag den 22. februar 2018 kl , Mødelokale A u/biblioteket, 7500 Holstebro Referat Møde nr. 02-2018 Torsdag den 22. februar 2018 kl. 12.30 15.30, Mødelokale A u/biblioteket, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Vera Refsgaard Agerbæk, Birte Tvisholm Ahle, Leif

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 28. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Lindelse plejehjem

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nr. 76 Okt. nov. dec AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 76 Okt. nov. dec AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 76 Okt. nov. dec. 2016 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Kirsten Jensen 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417 Hus 21

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Deltagere Svend, bolig 7 Anker, bolig 11 Torben, bolig 4 Børge, bolig 1 Gerda, bolig 5 Arne, bolig 6 Erik, bolig 8 Ove, bolig 10

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Deltagere: Formand/pårørende, Lene Rasmussen Bestyrelse/pårørende, Sara Skelbæk Bestyrelse/beboer, Karen Marie Tøgersen Bestyrelse/beboer, Birte

Læs mere

Nr. 70 april maj- juni 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 70 april maj- juni 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 70 april maj- juni 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Kirsten Jensen 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417 Hus

Læs mere

Værdighedspolitik 2018

Værdighedspolitik 2018 Værdighedspolitik 2018 2 VÆRDIGHEDSPOLITIK VÆRDIGHEDSPOLITIK INDHOLD Forord... 4 En værdig ældrepleje... 5 Forebyggelse... 6 Frivillige... 6 Livskvalitet... 7 Selvbestemmelse... 7 Kvalitet, tværfaglighed

Læs mere

Nr. 65 jan. feb. mar. 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 65 jan. feb. mar. 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 65 jan. feb. mar. 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Hanne Mette Sønderby 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417

Læs mere

Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder

Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro 4-6-8-10 11.01.17 Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder Referent: Pia Skovmøller 1. Velkomst Sektionsleder byder, borgere,

Læs mere

Værdighedspolitik 2016

Værdighedspolitik 2016 Værdighedspolitik 2016 2 VÆRDIGHEDSPOLITIK VÆRDIGHEDSPOLITIK INDHOLD Forord... 4 En værdig ældrepleje... 5 Forebyggelse... 6 Frivillige... 6 Livskvalitet... 7 Selvbestemmelse... 7 Kvalitet, tværfaglighed

Læs mere

Sundhed og Omsorg. Glesborg plejecenter. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn

Sundhed og Omsorg. Glesborg plejecenter. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn Sundhed og Omsorg Glesborg plejecenter Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn 2014 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1.Indledning... 2 2. Kvalitetsvurdering... 2 3. Datakilder... 3 4. Samlet vurdering...

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Nr. 72 oktober november- december 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 72 oktober november- december 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 72 oktober november- december 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Kirsten Jensen 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat. Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 10-13 Dagsorden og referat Dato: 28. oktober 2013 Kl: 10-12 Sted: Hybyhus Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Pernille Fogtmann Fraværende: Grethe Rasmussen DAGSORDEN

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD SEPTEMBER 2018 1 Uge September 2018 36 Mandag 3. 10.30: Mandagsmuligheder Tirsdag 4. Onsdag 5. Torsdag 6. Fredag 7. Lørdag 8. Søndag 9. 37 Mandag 10. 13.30: Klimpresang og snak. 10.00:

Læs mere

Tilsynsrapport Plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Plejecenter Kildebakken, Fakta om tilsynet Plejecentrets navn og adresse Leder

Tilsynsrapport Plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Plejecenter Kildebakken, Fakta om tilsynet Plejecentrets navn og adresse Leder Tilsynsrapport Plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Plejecenter Kildebakken, 2017 1. Fakta om tilsynet Nedenfor præsenteres tilsynssted samt tilsynets datagrundlag og metoder kort. Plejecentrets navn og adresse

Læs mere

Nr. 71 juli august- september 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 71 juli august- september 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 71 juli august- september 2015 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Kirsten Jensen 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nr. 83 Juli august september 2018 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 83 Juli august september 2018 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 83 Juli august september 2018 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad Leder 9611 4411 Kirsten Jensen Sygeplejeske 9611 4413 Herdis Hviid Sygeplejeske 9611 4413

Læs mere

Gæst: Poula Sangill, Myndigheds- og Kvalitetschef for Social, Sundhed og Arbejdsmarked kl (pkt. 3 og 4).

Gæst: Poula Sangill, Myndigheds- og Kvalitetschef for Social, Sundhed og Arbejdsmarked kl (pkt. 3 og 4). REFERAT Møde nr. 05-2018 Torsdag den 17. maj 2018 kl. 12.30 16.00, Mødelokale 292, 2. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Vera Refsgaard Agerbæk, Birte Tvisholm Ahle, Leif

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: MANDAG D. 19. DECEMBER2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Mandag den 29.05.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Bruger/Pårørende møde den 19/5-16 kl 15

Bruger/Pårørende møde den 19/5-16 kl 15 Bruger/Pårørende møde den 19/5-16 kl 15 Tilstede: Lene Hansen Jørgen Steffansen Kirsten Hansen Lene Bitch (køkken) Inger Marie Egeskov Pedersen (ny i rådet) Anitta Andersen og Jane Jensen Afbud: Jytte

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Mellemposten April Maj Juni 2019 AT FØJE LIV TIL ÅR Nr. 86

Mellemposten April Maj Juni 2019 AT FØJE LIV TIL ÅR Nr. 86 Mellemposten April Maj Juni 2019 AT FØJE LIV TIL ÅR Nr. 86 0 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Telefonliste... 2 Nyt fra Kirsten Jensen... 3 Fødselsdage på Mellemtoft... 4 Vi har sagt farvel

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 15.08.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Katrine

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 23. oktober 2014. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Rørbæk Ældrecenter, Engparken 1, Rørbæk, 9500 Hobro. Møde slut: 10.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 23. oktober 2014. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Rørbæk Ældrecenter, Engparken 1, Rørbæk, 9500 Hobro. Møde slut: 10. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 08:00 Sted: Rørbæk Ældrecenter, Engparken 1, Rørbæk, 9500 Hobro Møde slut: 10.30 Fraværende: Torben Andersen deltog ikke i mødet. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen Referat Dato: Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323 Indkaldelse Grethe Klarskov Simonsen Kirsten Leth-Nissen Anne Østergaard Kirketerp Hans Frahm Hallbjørg Soelberg Else Petersen Lærke Kiær-Christensen Indholdsfortegnelse

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på pension.

I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på pension. Nyhedsbrev Plejecentret Lykkeseje Sommer 2018 Kære borger og pårørende! I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på

Læs mere

Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl kl , Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster.

Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl kl , Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Referat Kontaktrådsmøde Handicap Løgumgård Mødetidspunkt: Den 26. juni 2018 kl. 16.00 - kl. 19.00, Hasselvej 2, 6240 Løgumkloster. Deltagende: (K) Susanne Linnet (D)(LEV) Eva Kjærgaard (P)(N1/H4) Anne

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget.

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget. Dagsorden Deltagere: Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Hanne Blankensteiner Susanne Kongsaa Bjarne Larsen Ole Lind Larsen Jørgen Storm Per Husted Sørensen Annie Havnsø Thomasen Per Veise Frederique Andersen

Læs mere

Stokkemarke Plejecenter

Stokkemarke Plejecenter Stokkemarke Plejecenter Nyhedsbrev til borger og pårørende JULI - 2016 Emne Generelle tiltag i Ældre og Sundhed Fokus på borgersikkerhed Information Ældre & Sundhed er stolte over at være akkrediteret

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 11. april 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne Hansen

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retsikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov).

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov). REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

Værdigheds-politik

Værdigheds-politik Værdigheds-politik 2018-2021 for ældreområdet Forord Herlev Kommune kan her præsentere Værdighedspolitik 2018-2021. Med værdighedspolitikken fortsætter Herlev Kommune arbejdet med at udvikle og styrke

Læs mere

Referat af møde i Plejecenterrådet Onsdag den 13. september 2017

Referat af møde i Plejecenterrådet Onsdag den 13. september 2017 Referat af møde i Plejecenterrådet Onsdag den 13. september 2017 Deltagere: Formand for Fondsbestyrelsen Vicedirektør Ældrerådet Teamleder Bygning A Teamleder Bygning B Bolig 20 Bolig 75 Referent: Niels

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v.

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v. Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl. 16.0 18.00 Fælleslokalet v. Ammershøjparken Deltagere: Gorm Bove pårørende hus 1B, Bent Pøhler beboer

Læs mere

Værdighedspolitik i Middelfart Kommune

Værdighedspolitik i Middelfart Kommune Social- og Sundhedsforvaltningens sekretariat Middelfart Kommune Middelfart Midtpunkt,Jernbanegade 75-77 5500 Middelfart www.middelfart.dk Dato: 14. april 2016 Sagsnr.: 2015-013258-1 Telefon +45 8888 5500

Læs mere

Tønder Kommune. Dato: 14.marts Tid: kl 15-17

Tønder Kommune. Dato: 14.marts Tid: kl 15-17 Mødeindkaldelse Dato: 14.marts 2016 Tid: kl 15-17 Sted: Lokale 204, Tønder Rådhus Emne: Værdighedspolitik i Tønder kommune Formål med mødet: Dialog om udkast til værdighedspolitik Anvendelse af mødets

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. bofællesskaberne Kærvang og Skovvang. den 29. august 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. bofællesskaberne Kærvang og Skovvang. den 29. august 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende anmeldt kommunalt tilsyn i bofællesskaberne Kærvang og Skovvang den 29. august 2012. Oktober 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00

Læs mere

Anmeldte kommunale tilsyn Anmeldt kommunalt tilsyn den 25. oktober 2007. Konklusioner fra det anmeldte kommunale tilsyn

Anmeldte kommunale tilsyn Anmeldt kommunalt tilsyn den 25. oktober 2007. Konklusioner fra det anmeldte kommunale tilsyn Voksen og Plejeudvalget Norddjurs Kommune Plejeområdet Dato 31. januar 2008 Reference: Kirsten Kristensen Direkte telefon: 89 59 21 47 E-mail: kirstk@norddjurs.dk Journalnr.: Plejeboligerne Møllehjemmet

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Endelige rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Rudkøbing Plejehjem

Læs mere

Mellemposten Nr. 84 Oktober november december 2018 AT FØJE LIV TIL ÅR

Mellemposten Nr. 84 Oktober november december 2018 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 84 Oktober november december 2018 AT FØJE LIV TIL ÅR Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Telefonliste... 2 Nyt fra Kirsten Gad... 3 Fødselsdage på Mellemtoft... 4 Vi har sagt

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde d

Referat af Pårørenderådsmøde d Jan Nielsen, Bosager hus 1, Mail: jantaxa01@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm gruppe 2.

Læs mere

En god dag ved egen kraft Plejecenter Othello Fredericia Kommune

En god dag ved egen kraft Plejecenter Othello Fredericia Kommune En god dag ved egen kraft Plejecenter Othello Fredericia Kommune Formålet med en god dag ved egen kraft er: At styrke borgerens livskvalitet, på trods af svækkelsen. Den enkelte borger i fokus Fra svækket

Læs mere

Referat fra ældrerådsmøde 14. september 2015

Referat fra ældrerådsmøde 14. september 2015 Mødereferat Mødetid: 14. september 2015 kl. 9.30 Mødested: Hammel administrationsbygning, mødelokale 3 Mødedeltagere: Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Erik Bertelsen, Jørn de Place, Nina Thøgersen, Per

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for maj 2016

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for maj 2016 Kalender for maj 2016 Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Søndag 1. KRISTIANSLYSTPOSTEN Mandag 2. 10.30 Boccia 13.00 Klub Tirsdag 3. 14.00 Hygge for Eng Onsdag 4. 10.00 Sysseldag 14.00 Kaffe i Oasen

Læs mere

Referat af Beboer- og Pårørenderådsmøde 8. maj 2018.

Referat af Beboer- og Pårørenderådsmøde 8. maj 2018. Referat af Beboer- og Pårørenderådsmøde 8. maj 2018. 24. maj 2018 Mødet var indkaldt ved skriftlig invitation til alle beboere på Bistrupvang. Følgende beboere/pårørende deltog: Jane Thorsager, (pårørenderepræsentant

Læs mere

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4. Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP.

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 12.30 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Nr. 66 April maj - juni 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 66 April maj - juni 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 66 April maj - juni 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Hanne Mette Sønderby 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 1 personalerepræsentant og 1 gruppeleder, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og bruger- og

Læs mere

Nr. 67 Okt. nov.- dec. 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR

Nr. 67 Okt. nov.- dec. 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR Mellemposten Nr. 67 Okt. nov.- dec. 2014 AT FØJE LIV TIL ÅR Telefonliste. Hovednummer 9611 4410 Kirsten Gad 9611 4411 Hanne Mette Sønderby 9611 4413 Herdis Hviid 9611 4413 Trine Østergård adm. 9611 4417

Læs mere