Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2010 2011 www.bosch-home.dk"

Transkript

1 Bæredygtige valg

2 En bæredygtig filosofi 3 Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som altid stilede efter at forbedre teknologien og overgå forventningerne hos sine medmennesker. Og hans synspunkt holder stadig i dag så mange år efter. Ja, det ikke bare holder, det styrer hele Bosch-koncernens fokus på anvendelig kvalitet, selvom det snart er 70 år siden, Robert Bosch gik bort. I Boschkoncernen er vi stolte, når vi læser om vores tyske grundlægger i de skandinaviske opslagsværker: Han var foregangsmand ikke mindst på det sociale område. Han betalte høje lønninger, havde et omfattende velfærdsprogram for sine medarbejdere og var en af de første (i 1906), der indførte en 8-timers arbejdsdag. Robert Bosch donerede generøst til forskellige almennyttige formål, især lå sygepleje og uddannelse ham varmt på sinde. Kan en industrimand få en mere beundringsværdig historisk beskrivelse? Robert Boschs filosofi og synspunkter sidder stadig i væggene hos os. Men det er ikke derfor, du skal vælge vores produkter det skal du, fordi Robert Bosch en gang i tidernes morgen lovede, at vores produkter skal overgå dine forventninger.

3 4 Indholdsfortegnelse

4 Indholdsfortegnelse 5 Indhold. 2 En bæredygtig filosofi 4 Indholdsfortegnelse 6 En bæredygtig udvikling 10 Indbygningsprodukter til køkkenet 12 Kogesektioner 20 Ovne 26 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne 30 Modulopvaskemaskiner 32 Espressomaskiner 36 Emhætter 42 Fritstående køkkenprodukter 42 Komfurer 46 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 56 Køl, frys 66 Opvaskemaskiner 72 Tekstilpleje 72 Vaskemaskiner 76 Tørretumblere 80 Strygejern, dampstationer 82 Støvsugere 88 Helse og personlig pleje 88 Hårpleje 90 Personvægte, varmetæpper 92 Produktoversigt 110 Forbruget

5 6 En bæredygtig udvikling Green Technology indeni Bosch miljømærkning Green Technology inside giver et klart signal i tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa findes idag over 188 millioner energislyngler hvidevarer, som er over 10 år gamle og som kan forbruge op til dobbelt så meget energi som en ny. En omstilling i hjemmene til lavenergiprodukter gør en forskel. Miljøsymbolet Green Technology inside viser vej til bæredygtige valg. Logixx 8, EcoSil ence Dri rive 30 % energi 50 % lyd 100 % resultat Udvi viklet og prod uce ceret et af Tysklands mest bæredy dygtige ge vir irk som omhed i Total transparens Green Technology inside er Bosch egen miljømærkning for hvidevarer og husholdningsapparater med et særligt lavt ressourceforbrug. Vi specificerer det enkelte produkts energi- og ressourcebesparelse. Bosch er flere gange blevet belønnet for sin åbenhed og gennemsigtighed i miljøspørgsmål. Vi står for enkle, letforståelige informationer og rene fakta, som danner grundlag for dit køb. Bæredygtigt arbejde siden 1973 Som en førende industrivirksomhed er vi bevidste om vores ansvar over for samfundet og fremtidens generationer. Vi fokuserer på at bevare værdier som tillid og integritet, at fremme menneskers sundhed og at respektere miljøet og naturens ressourcer. Et bevis på vores engagement er, at Bosch Hvidevarers moderselskab BSH vandt prisen Sustainability Award Bosch engagement i miljøet mærker du ekstra tydeligt gennem symbolet Green Technology inside. Allerede på tegnebordet foretager vi alle tænkelige miljøvurderinger ud fra et helhedssyn, der spænder over alle et produkts faser fra produktion til genvinding. Hele % af produkternes samlede ressourceanvendelse sker i hjemmet. Så energibesparende teknologi spiller en vigtig rolle. Stille energibesparelse Hvad er det for en grøn teknik inden i Bosch produkter? Et eksempel på bæredygtig tysk ingeniørkunst er EcoSilence Drive, som er motoren i Bosch nyeste vaskemaskine Logixx 8. Denne nye kulfri konstruktion mindsker motorens friktion og dermed også slitage, støj og energiforbrug. Energiforbruget i Logixx 8 ligger 30 % under grænseværdien for den højeste energiklasse A, altså A -30%. Alle Bosch vaskemaskiner i energiklasse A -20% eller højere er mærket med symbolet Green Technology inside. Flere grønne eksempler følger inden for kategorien opvaskemaskiner.

6 En bæredygtig udvikling 7 Zeolite -tørring sparer energi De mest ressourcebesparende opvaskemaskiner fra Bosch har en meget energibesparende tørreproces takket være Zeolite -tørring. En boks, der indeholder mineralkugler, omdanner fugt til varme på en revolutionerende måde. Modellen med Zeolite -tørring bruger kun 0,83 kwh og 10 liter vand pr. opvask ved hele 13 kuverter. Kun Bosch standardopvaskemaskiner med et energiforbrug på under 1 kwh pr. opvask (og som bruger 10 liter vand eller mindre) får Green Technology inside-mærkningen. Også Bosch tørretumblere har miljøtilpasset teknik inden i. Genvindende varmepumpe Bosch seneste teknik i tørretumblere har reduceret energiforbruget drastisk. Det har været muligt takket være varmepumpeteknikken ActiveAir, som genvinder den varme, der normalt går til spilde. Tørretumblermodellen EcoLogixx 7 har et hele 40 % lavere energiforbrug end grænseværdien for energiklasse A. Det gør, at den med stolthed kan bære Bosch miljømærkning Green Technology inside.

7 8 En bæredygtig udvikling og Green Technology udenpå! Det, der er godt for miljøet, skal også være perfekt for dig. Den tanke ligger bag ideen med vores energibesparende Green Technology-sortiment. Ressourcebesparende Bosch-teknik i et moderne design giver både maksimal ydelse og besparelser i kroner og øre. Hos Bosch kalder vi det substans. Bæredygtige produkter med reelle fordele. Du sparer penge Green Technology forener økologi med økonomi. I Danmark står husholdningsapparater for 49 % af elforbruget i hjemmet (bortset fra elopvarmning). Udgifterne til elektricitet reduceres betydeligt bare ved at udskifte de gamle husholdningsapparater med nye. En ny tørretumbler fra Bosch kan sagtens halvere energiforbruget, hvis den erstatter en gammel tro tjener. Regn ud, hvor mange penge du kan spare om året ved hjælp af Bosch energiberegner på Du får et perfekt resultat Den evige udfordring for ingeniørerne hos Bosch består i at mindre skal yde mere. En mindre mængde vand og energi skal få opvasken til at blive endnu renere. Det perfekte resultat uanset om hvidevaren skal gøre rent, tørre eller køle er ingeniørernes vigtigste løfte til dig. At det sker på en ressourcebesparende måde er ingeniørernes vigtigste løfte til dine børnebørn og deres børn. Du får design Når du om lidt begynder at bladre i kataloget, vil du se, at Boschdesignet har et sammenhængende sprog. Linjerne i de forskellige produkter passer til hinanden. Knapper og paneler danner en helhed, hvilket gør, at du kan omstille dit hjem til lavenergiforbrug på en flot måde. Bosch er miljøaktivisten, der tør tage de fodrigtige sandaler på.

8 En bæredygtig udvikling 9 Logixx 8, EcoSil ence Drive 30 % energi 50 % lyd 100 % re sultat Udvi klet og produc uceret et af Tysklands mest bæredyg dygtige virk rksom omhed i Stadig strøm af miljøinnovationer Omkring 40 % af Bosch patentansøgninger har til formål at beskytte miljøet og spare ressourcer. En lang række af disse miljørelaterede patenter sidder naturligvis i Green Technology-produkterne. I dag har vi miljømærkede køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, vaske- og tørremaskiner samt en støvsuger. Opdater din miljøbevidsthed på

9 10 Indbygningsprodukter til køkkenet Indbygget tysk industrikvalitet til hjertet i hjemmet. The Perfect Match! Et liv uden et køkken er utænkeligt. Det samme er et køkken uden liv. Her mødes alle behov. Her skal sanserne pirres, og maverne mættes. Bosch nye indbygningsserie passer både til de gastronomiske ambitioner og lysten til en frisklavet café latte med det samme. Kombinér en kogesektion og små og store ovne med et effektivt emfang, en indbygget opvaskemaskine og en spritny kaffemaskine. Alt passer sammen i Bosch indbygningsserie. The Perfect Match.

10 Indbygningsprodukter til køkkenet 11

11 12 Kogesektioner

12 Kogesektioner 13 Kogesektioner, som passer til dig og dine behov og sikrer, at pandekagerne ikke brænder på. Kogesektioner, der matcher dit køkken og gør madlavningen lettere. Det er tanken med Bosch indbygningsserie. Der er ikke længere nogen grund til at begrænse sig. Lad fantasien flyde i køkkenet med de nye muligheder fra Bosch. Den nye kogesektion FlexInduction åbner op for en mere fleksibel madlavning. Vi har også forbedret vores StegeSensor. Den giver dig 36 automatiske tilberedningsprogrammer, som vejleder dig via et LCD-display. Det er i køkkenet med Bosch, den gør sig bedst. Din fantasi altså.

13 14 Kogesektioner Befri din madlavning for begrænsninger. Bosch nye induktionskogesektion inspirerer til mere fleksibel madlavning. FlexInduction-kogesektionen har lagt den traditionelle tænkemåde på hylden. I stedet for fire runde zoner har den på den ene side en aflang fleksibel zone. Brug den som én stor eller to mindre standardzoner. Hav en stor fiskegryde eller flere mindre gryder på samme zone det er dig, der vælger. Uanset hvad er varmen altid koncentreret under din gryde eller stegepande. Der går ingen varme til spilde. Med DirectSelect vælger du med et enkelt knaptryk, om du vil bruge zonerne sammen eller hver for sig. Moderne madlavning fra Bosch har ingen begrænsninger.

14 Kogesektioner 15 StegeSensoren siger bip, når panden er klar. Bosch induktionskogesektioner med indbygget StegeSensor er en af flere innovationer, som bygger bro mellem de professionelle kokke på tv og kogebogen på hylden. Nu kan vi præsentere en ny, forbedret StegeSensor med 36 automatiske tilberedningsprogrammer. De vises i klartekst på Bosch kogesektioner med LCD-display og guider dig gennem alt fra pandekager til stegt fisk. StegeSensoren har fire forskellige varmeniveauer, afhængig af hvilken råvare, du vil tilberede. Når panden har den rigtige temperatur, giver kogesektionen dig besked med et lydsignal. StegeSensoren tilpasser auto- matisk, så idealtemperaturen hele tiden passer til den råvare, som tilberedes.

15 16 Kogesektioner Bosch seneste teknik i kogesektioner. StegeSensor Med Bosch StegeSensor får du altid den perfekte stegetemperatur ved tilberedningen. Du kan vælge mellem fire forskellige varmeniveauer og 9 eller 36 automatiske programmer. Funktionen styres let og enkelt ved hjælp af DirectSelect og LCD-displayet. FlexInduction Induktionskogesektionen FlexInduction gør det mere fleksibelt at lave mad. Den har en aflang fleksibel zone, der kan anvendes som én stor zone eller to standardzoner. Det betyder ingen begrænsninger til faste kogeplader. DirectSelect Betjeningspanelet til Bosch indbygningskogesektioner er i et nyt og intuitivt design. Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og -. Det er både hurtigt og effektivt.

16 Kogesektioner 17 Induktion, som sparer både energi og tid. En induktionskogesektion opvarmes hurtigt og reagerer med det samme, når du skruer op for varmen eller slukker for den, og zonen afkøles hurtigt direkte efter brug. Induktionskogesektionen kan kun bruges med gryder og stegepander, som magneter kan fæstne på. PIN 675N14E, Glaskeramisk kogesektion med induktion Design ComfortDesign 60 cm Smarte funktioner + FlexInduction kogezone + DirectSelect betjening + Boostfunktion for alle kogezoner + Pauseknap på betjeningspanelet + Timer med slukfunktion + Kombinerbar med Domino Mål i mm (H x B x D) 56 x 606 x 527 PIE 645T14E RammeDesign 60 cm Induktion, TouchControl-betjening, restvarmeindikation pr. kogezone. PIB 601N24E PlanoDesign 60 cm Induktion, DirectSelect-betjening, Stege- Sensor, oval variabel kogezone, pauseknap på betjeningspanelet. PIB 672E14E ComfortDesign Hvid 60 cm Induktion, TouchControl-betjening, oval variabel kogezone. PIL 875L24E ComfortDesign 80 cm Induktion, LCD-display, DirectSelectbetjening, StegeSensor med 36 programmer, 28 cm kogezone. PIB 885N24E PiezoDesign 80 cm Induktion, DirectSelect-betjening, StegeSensor, varm holdningszone, oval variabel kogezone, pauseknap på betjeningspanelet. PIK 975N24E ComfortDesign 90 cm Induktion, DirectSelect-betjening, StegeSensor, variabel kogezone, 28 cm kogezone, SuperBooster, pauseknap på betjeningspanelet. Flere produktoplysninger i tabellen på side 94. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

17 18 Kogesektioner Kogesektioner med glaskeramik eller gas. På en glaskeramisk kogesektion med stråleelement kan du anvende alle typer kasseroller og pander så længe bunden er plan. Og kogesektionen er let at tørre af efter brug. Bosch klassiske gaskogesektioner er perfekte til de heldige køkkenchefer, der har adgang til gas. PKN 675N14D, Glaskeramisk kogesektion Design ComfortDesign 60 cm Smarte funktioner + 4 HighSpeed-kogezoner + DirectSelect-betjening + Oval variabel kogezone + Variabel kogezone + Pauseknap på betjeningspanelet Mål i mm (H x B x D) 50 x 606 x 527 PKN 679C14D ComfortDesign Hvid 60 cm Hvid glaskeramik, betjening med drejeknapper, oval variabel kogezone, variabel kogezone. PKE 645V14E RammeDesign 60 cm Glaskeramik, betjening med drejeknapper, High speed-kogezoner, restvarmeindikation pr. kogezone. PRP 626B90E ComfortDesign 60 cm Gas, klassiske drejeknapper, stærk- og sparebrændere. Forberedt til naturgas. Kan indstilles til flaskegas.

18 Kogesektioner 19 Domino-kogesektioner med induktion, gas eller lavagrill. Domino-kogesektioner er perfekte at kombinere med hinanden. Du kan også få den perfekte designkombination med en ComfortDesign-kogesektion i fuld størrelse, som fås i bredder fra 60 til 90 cm. PIE 375C14E ComfortDesign 30 cm PRA 326B90E ComfortDesign 30 cm PKU 375V14E ComfortDesign 30 cm PKA 375V14E ComfortDesign 30 cm Induktion, drejeknapper, Power- Boost, 9 effekttrin, restvarmeindikation. Kan kombineres med ComfortDesign-kogesektioner. Gas, drejeknapper, dobbelt wok-brænder. Kan kombineres med ComfortDesign-kogesektioner. Forberedt til naturgas. Kan indstilles til flaskegas. Grill med lavasten, drejeknapper. 9 effekttrin. Kan kombineres med Comfort Design-kogesektioner. Fritøse med glaskeramisk dækplade, drejeknap. Kan kombineres med Comfort- Design-kogesektioner. Flere produktoplysninger i tabellen på side 94. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

19 20 Ovne

20 Ovne 21 Bosch ovne er som skabt til perfekt match. Hos Bosch er vi stolte over at præsentere vores ovne i den indbygningsserie The Perfect Match. Vi har noget til ethvert køkken med modeller i både fuld størrelse og kompakte. Ovnene findes med alle tænkelige opvarmningsfunktioner som f.eks. et nyudviklet varmluftsystem perfekt for bagning. Designsproget er distinkt, lineært og ens i hele den nye indbygningsserie, og 3-lagsbelægningen af metal-glas-metal giver de rustfri indbygningsovne en smuk dybde i overfladen. Derudover har ovnene i hvidt og sort design en eksklusiv glaseffekt.

21 22 Ovne Få professionel hjælp! AutoPiloten hjælper dig. Helstegt and med appelsinsauce. Ingen fiksfakserier. Alt du har brug for, ud over ingredienserne, er en stor gryde med låg og en ovn med Auto Pilot. På displayet vælger du f.eks. program And og indtaster råvarens vægt. Så kan du bruge tiden på alt det andet ovnen fortæller dig, når retten er færdig. AutoPilot findes med op til 68 forskellige programmer. Alle er kalibrerede, testet omhyggeligt og prøvesmagt naturligvis. Når den optimale stege tid er færdig, lyder et signal, og ovnen slukker af sig selv. Klar til servering!

22 Ovne 23 Indbygget stegetermometer. Få kokke arbejder uden stegetermometer. Derfor er Bosch topmodeller også udstyret med et. Du placerer ganske enkelt temperatursensoren i midten af råvaren og angiver den ønskede kernetemperatur. Lad os sige, at du skal tilberede en helstegt skinke, som er klar ved 80 C. Når temperaturen er nået, bipper ovnen og slukker af sig selv.

23 24 Ovne Bosch seneste teknik i ovne. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 68 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Når du har sat stegen i ovnen, vælger du det ønskede program og taster råvarens vægt ind. Når stegetiden er gået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. Pyrolytisk selvrens Med en ovn fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at skulle fjerne fastbrændte rester og snavs. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort. Indbygget stegetermometer I Bosch topmodeller er der indbygget stegetermometer. Stik termometret ind i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når stegetiden er gået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. Dobbelt display De nyeste ovne fra Bosch har ikke kun et, men to displays. De sidder på hver sin side af drejeknappen og giver dig perfekt overblik over funktioner og programmer. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og sikker. HydroBagning HydroBagning bygger på det klassiske trick med at stille en halv kop vand ind i bunden af ovnen. Fugten gør brødet sprødt og fyldigt. Bosch HydroBagning-funktion er helt automatisk ventilstyret, og bagværkets egen fugt bliver i ovnen. Teleskopskinner Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe bollerne, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne.

24 Ovne 25 Ovne med indbygget tysk ingeniørkunst. Du kan næsten spejle dig i ovnenes overflade. Samtidig er ydersiden let at rengøre. Og det samme er de indvendige flader takket være det automatiske selvrensningsprogram med pyrolyse. HBA S, Indbygningsovn Farve Sort Antal ovnfunktioner 10 zx<zx< <zx Antal automatiske AutoPilot-programmer 40 Ovnvolumen, liter 56 Smarte funktioner + Pyrolytisk selvrens + Dobbelt display + 3D-Varmluft Plus + Stegetermometer + Elektronisk temperaturkontrol + Sikkerhedsafbryder Mål i mm (H x B x D) 595 x 595 x 548 Nichemål i mm (H x B x D) x 560 x 550 HBL S Indbygningsovn Rustfrit stål, sidehængt ovnlåge, pyrolytisk selv rens, 13 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 68 automatiske AuroPilot-programmer, stegetermometer, 3D Varmluft Plus. HBA781950S Indbygningsovn Panelhøjde matcher kompaktprodukter perfekt, pyrolytisk selv rens, 13 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 68 automatiske AuroPilot-programmer, stegetermometer, 3D Varmluft Plus. HBA 63A150S Indbygningsovn Rustfrit stål, pyrolytisk selvrens, 5 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 3D Varmluft Plus. HBA S Indbygningsovn Rustfrit stål, 8 ovnfunktioner, forsænkbare drejeknapper, stegetermometer. 3D Varmluft Plus, elektronisk timer. HBA 23B120S Indbygningsovn Hvid, XXL-ovn, 5 ovnfunktioner, EcoClean på bagvæg, elektronisk timer, 3D Varmluft Plus. HBB 32D450S Indbygningsovn Rustifrit stål, spisevogn med softlukning, 8 ovnfunktioner, EcoClean på bagvæg. Flere produktoplysninger i tabellen på side 95. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

25 26 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne

26 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne 27 Compact Cooking. Vores mest komplette kompaktovn er 45 cm høj og har mange af de samme funktioner som de store ovne. Ovnen passer perfekt sammen med en espressomaskine eller en dampovn. Vi anbefaler at denne stilrene kombination indbygges i arbejdshøjde på en synlig plads i køkkenet.

27 28 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne Bosch seneste teknik i Compact Cooking. Tilberedning med damp Forestil dig en dampet sandartfilet. Det lyder som en klassiker fra en fin restaurant, men retten kan hurtigt blive hverdagskost hjemme hos dig selv takket være dampovnen fra Bosch. Du dampkoger for smagens og helbredets skyld. Bosch vælger du for kvalitetens skyld. Indbygget mikrobølgeovn En indbygget mikrobølgeovn giver ekstra plads på bordet og på hylderne, og designet passer perfekt til Bosch indbygningsserie. Ovnene er lette at installere i såvel væg- som højskabe med både venstre- og højrehængt dør. To ovne i én Bosch kompaktovn fås med indbygget mikrobølgeovn. Det sparer en hel del plads. Ovnens volumen har rigelig plads til søndagsstegen, og kompaktovnen dækker behovet for ovnmadlavning i den lille husholdning. Rengøringen er nemt klaret da Bosch har modeller med pyrolytisk selvrens.

28 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne 29 Kompaktovne der passer perfekt! Bosch kompaktovne i den indbygningsserie The Perfect Match er perfekte ved siden af en indbygget espressomaskine. Og alle moderne hjem, der værner om sundheden og den gode smag bør have en dampovn. HBC 86K763S, Mikro-Kombi ovn Farve Sort Antal autoprogrammer, AutoPilot 70 Opvarmningsfunktioner, antal 12 Ovnvolumen, liter 42 Smarte funktioner + Dobbelt display + Display med klartekst + Memoryfunktion + Maks. effekt 900 W + Inverterteknologi Mål i mm (H x B x D) 454 x 595 x 531 Nichemål i mm (H x B x D) 450 x 560 x 550 HMT 35M653 Mikrobølgeovn Maksimal effekt 1000 W, 36 liter ovnvolumen, 9 automatiske Auto-Pilotprogrammer, flertrinsprogram, 5 effekttrin, inverterteknologi for skånsom opvarmning. HMT 85ML23 Mikrobølgeovn Hvid, maksimal effekt 900 W, 21 liter ovnvolumen, 7 automatiske Auto-Pilotprogrammer, flertrinsprogram, 5 effekttrin, inverterteknologi for skånsom opvarmning. HBC 86P753S Mikro-Kombiovn Maksimal effekt 1000 W, 42 liter ovnvolumen, 70 auto matiske AutoPilotprogrammer, 12 ovnfunktioner, inverterteknologi for skånsom opvarmning, pyrolytisk rengøring. HBC 24D553 Dampovn Damp, 1,3 l vandtank, elektronisk timer og ur, 20 automatiske AutoPilotprogrammer, afkalkningsprogram, børnesikring, sikkerhedsafbryder. HBC 36D753 Kombi-Dampovn Damp, varmluft, 1,3 l vandtank, elektronisk timer og ur, 70 automatiske AutoPilotprogrammer, rengørings- og afkalkningsprogram, børnesikring, sikkerhedsafbryder. HBC 86K723S Mikro-Kombiovn Maksimal effekt 900 W, 42 liter ovnvolumen, 70 automatiske AutoPilot-programmer, 12 ovnfunktioner, inverterteknologi for skånsom opvarmning. Flere produktoplysninger i tabellen på side 96. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris: eller

29 30 Modulopvaskemaskiner En opvaskemaskine lige hvor du vil have den. Arbejdsmiljøet i køkkenet kan altid forbedres med Bosch. Med den nye ActiveWater Smart modulopvaskemaskine bestemmer du selv, i hvilken højde du vil fylde og tømme den. Den smarte indbygningsløsning sparer både plads og energi. Du kan placere den hvor som helst i dit køkken, højt som lavt, ved siden af komfuret eller i et skab. Uanset hvor bruger den kun 7 liter vand og 0,63 kwh pr. opvaskecyklus. Det er slut med at tage service ind og ud i en unormalt lav højde. Bosch ActiveWater Smart er den ergonomisk rigtige løsning.

30 Modulopvaskemaskiner 31 Bosch seneste teknik i modulopvask. Ergonomi Nu slipper du for at bukke dig ned ti gange, hver gang opvaskemaskinen skal fyldes eller tømmes. En modulopvaskemaskine kan placeres både højt og lavt og giver optimal adgang. Placering i arbejdshøjde giver endvidere et bedre overblik. AquaSensor III En sensor, som tilpasser opvaskeprogrammet, alt efter hvor snavset opvasken er. Den måler flere gange under opvaskecyklen, hvor snavset vandet er. På den måde får du altid det bedst mulige opvaskeresultat med det mindst mulige vand- og energiforbrug. Ekstra Tørt En funktion til dig, der gerne vil have servicet ekstra tørt. Det giver et ekstra godt tørreresultat, allerede inden du åbner lågen. Funktionen er særlig god, hvis du vasker mange plastartikler op. Fleksibilitet Bosch modulopvaskemaskine gør det let for dig at indrette dit køkken. Du kan nemlig placere en modulopvaskemaskine næsten hvor som helst. Det giver total fleksibilitet i indretningen. Autoprogram Et opvaskeprogram, som tilpasser vandmængden, vandets temperatur og opvasketiden alt afhængig af hvor snavset opvasken er, bl.a. ved hjælp af AquaSensor. Miljø For mindre husholdninger er modulopvaskemaskinen det optimale valg. Så undgår du at køre ineffektive opvaskecykler i en stor, halvfuld maskine. Dermed sparer du både vand og energi. VarioSpeed Når man har travlt, ville man somme tider ønske, at opvasken ikke tog lige så lang tid. VarioSpeed er funktionen, som gør, at du kan vaske en fyldt maskine op på den halve tid. Og naturligvis stadig med et perfekt vaske- og tørreresultat. AquaStop Beskyt dit hjem og din opvaskemaskine mod uforudsigelige skader. AquaStop er et beskyttelsessystem i opvaskemaskinen, som forhindrer vandskader i hele maskinens levetid. IntensivZone Visse fastbrændte rester er sværere at fjerne end andre. Så er det godt, at en række af opvaskemaskinerne fra Bosch har en IntensivZone. Det er en funktion, som vasker med et 20 % højere vandtryk og lit højere temperatur i den nederste kurv. SKE 63M05EU Modulopvaskemaskin 45 cm høj AAA, 0,63 kwh, 7 liter, 6 kuverter, 1 kurv, Ekstra tørt, VarioSpeed, Lyn 45 C, IntensivZone, Autoprogram. SCE 63M15EU Modulopvaskemaskin 60 cm høj AAA, 0,74 kwh, 8,5 liter, 8 kuverter, 2 kurve, Ekstra tørt, VarioSpeed, Lyn 45 C, IntensivZone, Autoprogram. Flere produktoplysninger i tabellen på side 97. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

31 32 Espressomaskiner

32 Espressomaskiner 33 Flere burde have en barista i spisekammeret. Næste gang, du giver køkkenet en ansigtsløftning, kan du afvikle kosteskabet eller droppe spisekammeret og indbygge noget, der giver langt større livskvalitet: Bosch indbygningsespressomaskine. Den passer perfekt sammen med designlinjen i de øvrige indbygningsprodukter, og du slipper for at skulle tage et kursus for at lære alle baristaens hemmeligheder. De er nemlig allerede indbygget og programmeret af vores ingeniører.

33 34 Espressomaskiner Den vigtige crema. Italienerne kalder det gyldenbrune skum på toppen af espressoen for crema del caffé. En veltilberedt og velsmagende espresso har altid en heldækkende crema, der kan måle fra to millimeter og helt op til en centimeter. Visse kaffesorter giver en lidt tykkere crema. Og du kan altid regne med en god crema fra Bosch espressomaskiner. Nem håndtering af mælken Mælken opbevares i en separat beholder, som kobles til mælkeskummeren med en slange. Mundstykket skummer mælken også i rigtig høje glas op til 15 cm. Maskinen har et automatisk rengøringsprogram, så selvom der går lang tid mellem at du bruger maskinen, gør det ikke noget for den bliver spulet ren efter hver kop, og når du tænder og slukker for den. Det sikrer optimal kaffesmag og holder hygiejnen i top. Uden høreværn Har du lagt mærke til, hvor meget larm kaffekværnen i moderne kaffemaskiner kan lave? Bosch er kendt for vores støjfri hvidevarer, og vi har lagt rigtig stor vægt på isoleringen omkring espressomaskinens indbyggede kaffekværn. De gode lyde har vi til gengæld ladet være. Vi tænker på dem fra den dampede mælk og kaffen, som presses med et tryk på 19 bar for at skabe den bedste crema. Automatisk tilberedning Ét tryk på en knap. Det er al den viden, der kræves for at få en espresso, cappuccino, latte macchiato eller en almindelig kop friskmalet og frisklavet kaffe. Hvis du hellere vil bruge malet kaffe, kan du hælde dette i maskinens separate beholder. Med Bosch espressomaskiner får du det præcis som du vil have det.

34 Espressomaskiner 35 Espressomaskinen til hverdagens feinschmeckere. Når du har serveret den første kop for dig selv, vil du sandsynligvis aldrig forstå, hvordan du har klaret dig uden en indbygget espressomaskine TCC 78K750, Espressomaskine til indbygning Farve Rustfrit stål Tryk vandpumpe, bar 19 Kaffekværn / materiale Display Mælkebeholder / materiale Smarte funktioner Keramisk LCD Aluminium med isolering + One-touch Cappuccino/ Macchiato + Lynrengøring af mælke-skummer + Koppen belyses fra oven ved brygning + Cream center + Cream center cleaner Mål i mm (H x B x D) 454 x 594 x 515 Flere produktoplysninger i tabellen på side 97. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

35 36 Emhætter

36 Emhætter 37 Ny teknik i øjenhøjde. Emfanget er ofte det første, gæsterne lægger mærke til i køkkenet. Emfanget sidder i øjenhøjde med et design, der skiller sig ud i hvert fald hvis du vælger en model fra Bosch. Vores nye kulfiltermodul CleanAir sparer energi, samtidig med at det fjerner stegeos betydeligt bedre end almindelige kulfiltre. Derudover har vi patenteret RimVentilation, som opfanger mere end 90 % af olien i stegeosen. Listen over emfangsinnovationer er lang. Huskede vi at sige, at emfang med UltraSonic-sensor regulerer sugestyrken helt selv?

37 38 Emhætter Med det rette emfang lugter der aldrig af mados i køkkenet. Det er ikke kun det elegante design, der får folk til at hæve øjenbrynene. Emfangene fra Bosch holder også luften i køkkenet exceptionelt klar og ren. Vores patenterede kantudsugningsteknik gør, at emhætterne fjerner stegeos endnu mere effektivt. Selv langs kanterne sker udsugningen med uformindsket styrke. Det betyder, at du ikke behøver at stå i røg og damp, når du laver mad. Med et emfang fra Bosch bliver det en fornøjelse at lave mad.

38 Emhætter 39 Velkommen ud af tågerne til et behageligt køkkenmiljø. Bosch nye kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Stegeos fra saftige lammekoteletter eller lækre laksefileter på en varm grillpande suges effektivt op. Og det gøres også betydeligt mere stille. Du mærker, at emfanget kører, ved at luften bliver ren, ikke ved at det larmer. Endvidere har filtret lang holdbarhed, hvilket betyder færre filterskift. Endnu en energibesparende løsning til dit køkken fra Bosch hvem ellers?

39 40 Emhætter Bosch seneste teknik i emfang. RimVentilation Bosch nye kantsug-teknologi sikrer effektiv opsugning af stegeos. Selv langs kanterne sker udsugningen med uformindsket kraft. Det er vores egen patenterede teknologi og et emfang i et rigtig flot design. EMSys Easy Mounting System Bosch præsenterer en enklere montering af din emhætte. Easy Mounting System giver mulighed for meget præcise justeringer af din emhætte med et enkelt greb. Det sparer dig både besvær og tid under installationen. CleanAir kulfilter Bosch nye kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Endvidere har det et betydeligt lavere lydniveau, er endnu mere effektivt og sparer dig en hel del energi. UltraSonic sensor Med UltraSonic-sensor slipper du for selv at tage stilling til, hvilken udsugningseffekt, der er nødvendig. Sensoren registrerer selv densiteten i dampen og tilpasser udsugningen til det optimale niveau. Du kan fokusere på madlavningen og sparer samtidig energi.

40 Emhætter 41 Emfang, som ændrer køkkenets luft og udseende. Emfang fra Bosch fås både som vægmonterede og frithængende. På den måde findes der et Bosch emfang til ethvert køkken. DWB , Vægmonteret zx<zx< <zx emfang Farve Rustfrit stål. Frontplade i hvid eller sort glas fås som ekstra tilbehør Luftstrøm fritblæsende (m 3 /h) 790 Lydniveau i db(a) 42 Belysning Smarte funktioner 4 x 20 W halogenpærer + RimVentilation + SoftLight/Lysdæmper + Automatisk eftersug + MetalTouch-betjening + Fedtfilterindikator + Easy Mounting System Mål i mm (H x B x D) 640 x 900 x 500 DWB Vægmonteret emfang 90 cm 800 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 54 db(a), vippekontakt, 2 x 40 W-lamper. DWB Vægmonteret emfang 90 cm 800 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 51 db(a), trykknapper med baggrundslys, 3 x 20 W-lamper. DWW Vægmonteret emfang 90 cm 860 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 45 db(a), UltraSonic-sensor, tryktaster, 3 x 20 W-lamper. DWK Vægmonteret emfang 90 cm 790 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 53 db(a), RimVentilation, automatisk eftersug, knapper, 3 x 20 W-lamper. DIC Frithængende emfang Ø 40 cm 660 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 60 db(a), tryktaster, 2 x 20 W-halogenlamper. DIA Frithængende emfang 100 cm 770 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 46 db(a), flere udsug ningszoner, tryktaster, 4 x 20 W-halogenlamper. Flere produktoplysninger i tabellen på side 98. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

41 42 Komfurer

42 Komfurer 43 Udviklet af ingeniører, kvalitetssikret af 100 muffins. Den nyeste teknologi fra Bosch giver dig tre gode grunde til at bage mere. Vi er stolte af at præsentere komfurerne, som altid giver dig perfekt bagte boller på tre forskellige niveauer samtidig. De er udstyret med det mest optimale varmluftsystem, som fordeler varmen jævnt på alle niveauer. Et perfekt resultat kræver også en perfekt luftstrøm i hele ovnen. Vores varmluftsystem er omhyggeligt testet i vores prøvekøkken og udviklet til altid at give dig det bedste resultat. For de bedste muffins bager du selvfølgelig med hjælp af Bosch.

43 44 Komfurer Bosch seneste teknik i komfurer. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og sikker. Induktion Et komfur med induktionszoner producerer kun varme der, hvor der er brug for den under gryden. Det sparer masser af energi, og du undgår spildvarme. Et elektronisk magnetfelt varmer lynhurtigt gryden op, varmen reguleres præcist, og du slipper for, at noget koger over. Sikkerheden er i top, og rengøringen er klaret i løbet af nul komma fem. DirectSelect Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og -. Vælger du et komfur med DirectSelect-betjening, har du hurtigt og nemt fuld kontrol over madlavningen Pyrolytisk selvrens Med et komfur fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at gøre ovnen ren. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort, mens du får tid til at lave noget andet. Brugervenligt betjeningspanel Placeringen af drejeknapperne på Bosch komfurer er nøje gennemtænkt for din skyld. De er symmetrisk placeret på komfuret for at give en mere ergonomisk og intuitiv betjening under madlavningen. Børnesikring Det kan være svært at holde nysgerrige små fingre borte fra varme plader og spændende knapper. Komfurerne fra Bosch har elektronisk børnesikring, som låser alle kogesektionens funktioner. Endvidere har ovnlågen mekanisk børnesikring. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 24 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Alt du behøver gøre er at vælge program og taste råvarens vægt ind, så tilpasses tilberedningstid og -temperatur automatisk. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe bollerne, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne. Udtrækkelig spisevogn Visse af ovnene fra Bosch har en ovnlåge, som trækkes ud og ind som en vogn, når den åbnes og lukkes. Det er en både sikker og bekvem løsning.

44 Komfurer 45 Fritstående komfurer bygget med tysk præcision. zx<zx< <zx Det er en dejlig fleksibel løsning at vælge et komfur med ovn i forhold til at købe en separat kogesektion og ovn. Hvis du vælger et fritstående komfur fra Bosch, får du en række innovationer med i købet, som er en stor hjælp i køkkenet. HCE U, Glaskeramisk komfur med induktion Farve Rustfrit stål Energiklasse Opvarmning, kwh Konventionel 0,89 Varmluft 0,79 Energiforbrug under 45,0 standardbelastning, kwh Smarte funktioner + Induktion + Boostfunktion for alle zoner + DirectSelect med 17 effektrin + XXL-ovn (60 l) med GranitEmalje + 24 automatiske AutoPilot programmer + 3D Varmluft Plus + Pyrolytisk selvrens + Børnesikring + Fuldt glas i inderdøren Mål i mm (H x B x D) 900 x x HCE U, induktion Fritstående glaskeramisk komfur Induktion, TouchControl til kogezoner, XXL-ovn (58 l), 3D Varmluft Plus. HCE S, induktion Fritstående glaskeramisk komfur Hvid, induktion, TouchControl til kogezoner, XXL-ovn (58 l), 3D Varmluft Plus. HCE U Fritstående glaskeramisk komfur Pyrolytisk selvrens, variable kogezoner, XXL-ovn (60 l), 3D Varmluft Plus. HCE V Fritstående glaskeramisk komfur Ovnsvogn, variable kogezoner, XXL-ovn (65 l), 3D Varmluft Plus. HCE V Fritstående glaskeramisk komfur Rustfri XXL-ovn, katalytisk rengøring på bakvægg, elektronisk timer. HCE V Fritstående glaskeramisk komfur Quicktherm kogezoner, XXL-ovn (58 l), 3D Varmluft Plus. Flere produktoplysninger i tabellen på side 99. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

45 46 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer

46 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 47 Langt, langt ude i fremtiden kommer dine arvinger til at slås om denne ener. Bosch har forædlet køkkenmaskiner siden 1950, og i dag er MUM 86 Cuisine Professional det ypperste inden for produktudviklingen. Hør bare her: Kabinet i støbt aluminium og markedets stærkeste motor på hele 1 W (2,2 hk). Røreskålen rummer 5,4 liter og den håndterer uden problemer en dej af 1,5 kilo mel plus ingredienser takket være dejkrogens ovale drejning. MUM 86 ælter løs uden pause. Den hakker og hakker, strimler og strimler. Stopper pølser, blender og sprøjter og presser pastaplader, båndspaghetti og nudler i et væk. Med det rigtige tilbehør er der ingen grænser for MUM 86 s kogekunst. Og med den aktuelle debat om fødevarer peger meget på, at kommende generationer vil tilberede deres mad fra bunden.

47 48 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer Bosch seneste teknik i køkkenmaskiner. Stærk motor Bosch MUM 86 Cuisine professional har masser af råstyrke. Den rører, blender og ælter med en 1 W (2,2 hk) stærk motor. Vælg mellem 7 forskellige hastighedstrin, eller brug momentafbryderen til mindre opgaver. Enkel drift MUM 86 har hele syv hastighedstrin, en momentafbryder og en smart elektronisk regulering af omdrejningstallet. Alle MUM 86 er udstyret med multimotion-funktion samt en praktisk multifunktionsarm med tre drivudtag i forskellige niveauer. Flot grundudstyrspakke MUM 86 leveres med en stor rustfri røreskål på 5,4 liter med tilhørende låg samt dejkrog, ballonpiskeris, grovpiskeris og en stor glasblender på 1,75 liter med aftagelig kniv. Du kan selv supplere med et stort udvalg af praktisk tilbehør. MUM! Stærk som en okse. Bosch MUM 86 Cuisine Professional er trods sin styrke både brugervenlig, fleksibel og sikret mod lange børnefingre. Den er fx udstyret med dæksel til drev, har stabile sugefødder og automatisk ledningsoprul. Og den er let at rengøre når dejen er æltet eller gulerødderne revet, takket være det gennemtænkte design med let t ilgængelige overflader uden samlinger og kroge.

48 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 49 Hvilken MUM passer til dit køkken? Bosch MUM 86 er et professionelt køkkenværktøj, som ingen har lyst til at gemme væk i sit køkken. Lad den stå fremme og matche de andre farver i indretningen. Vælg mellem rød, antracitgrå og nyheden hvid eller guld. Vi synes, det bør være en selvfølge, at en god køkkenmaskine er let at rengøre. Men sikkerheden er mindst lige så vigtig derfor er drivudtagene overdækkede, og der er lås til låget og genkoblingssikring. Endvidere skal skålen være på plads, for at maskinen kan starte. En stor fordel er også, at MUM 86 har automatisk ledningsoprul, som gør, at du altid kan have den stående fremme. Og du kan naturligvis supplere med en lang række praktisk tilbehør. MUM 86..., Professional, køkkenmaskine Farve Antracitgrå, hvid, rød eller guld Effekt, Watt 1 Hastighedsindstillinger, antal Kabinetmateriale Blenderglas 7 + Moment Aluminium Glas, 1,75 liter Volumen, røreskål (maks.), liter 5,4 MUM 86S1 Materiale, røreskål Kapacitet Medföljande tillbehör Ekstraudstyr Rustfrit stål 3,5 kg brøddej/1 l dejvæske + Dejkrog + Ballonpiskeris + Grovpiskeris + Blender, 1,75 l + Kødhakker + Pastamundstykker + Multimikser + Grøntsagsskærer + Pølsehornssæt + Kornkværn + Indsats + Kagesprøjtemundstykke + Citruspresser Vægt, kg 8,9 MUM 86A1 MUM 86W1 MUM 86R1 Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

49 50 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer

50 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 51 Firebladede stavblendere er nært beslægtede med tryllestave. Den nye smarte generation af stavblendere hedder Bosch mixxo quattro og har fire knivblade i stedet for to, hvilket giver næsten dobbelt så stor blendereffekt som en tobladet stavblender. Fire blade stænker blandt andet mindre. Og mixxo quattro er meget hurtigere til at gøre alle supper glatte, saucer blødere og flødeskummet luftigere. Og inden du har talt til tre, har den også knust is til drinks og slush-ice. Ren magi.

51 52 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer Stærk som en hest. Quattro-bladene drives med en effektiv motor på op til 750 watt, hvilket svarer til 1 hestekraft. Den kraftige konstruktion med stål er testet og konstrueret til konstant hakning, maling og isknusning i køkkenet. Når arbejdet er færdigt, kobler man blenderfoden af og vasker den i opvaskemaskinen. Undtagen blenderfoden i aluminium til MSM 75PRO. Smart ledning. Spiralledningen på Bosch Professional model MSM 75PRO holder sig i god afstand af beholdere redskaber og køkkenarbejdsbordet. Professional-modellen leveres også med en ekstra fod i aluminium til opskumning af saucer og supper præcis som man gør i de professionelle køkkener.

52 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 53 Hvordan skal din quattro styles? Vi har ladet Bosch bedste designere slippe fantasien løs i mixxo quattro, og modellerne skiller sig virkelig ud fra mængden både med hensyn til funktionalitet og med de flotte farver. Den mest avancerede stavblender viser hastigheden med rød LED-indikator og har en elektronisk hastighedsvælger. MSM 7400 mixxo quattro Farve Rød Effekt, Watt 750 Kabellængde, cm 140 Antal knivblade 4 Smarte funktioner + Turboknap + LED hastighetsindikator + Elektronisk hastighedsvælger + Dæksel og blenderbæger + Knive, blenderfod + Kabelophæng, klemme MSM 7700 blå MSM 7250 sort MSM 7150 hvit MSM 75PRO sort mixxo quattro mixxo quattro mixxo quattro mixxo quattro 750 W, Turboknap, LED hastighetsindikator, elektronisk hastighetsvælger. 500 W, Turboknap, blenderbæger. 500 W, Turboknap, blenderbæger. W, rostfritt stål, specialfot, Helix-cord (2,5 m), turboknap, bæger med gradering. Medfølgende tilbehør til mixxo quattro MSM 7700 Piskeris, XL-hakker og blenderbæger. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

53 54 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer Dobbelt nyhed: elpisker med blender. Blend den hjemmelavede barnemad jævn og glat, og pisk marengsdejen luftig med en og samme køkkeninnovation. Den nye STYLINE fra Bosch kombinerer stavblenderen med en kraftfuld elpisker. Med STYLINE får du dobbelt så meget hjælp i køkkenet med den medfølgende blenderfod fra mixxo quattro. Med sine unikke fire knivblade og 500 W styrke er den altid klar til at blende. STYLINEs ergonomiske design gør, at den er lige let at bruge som stavblender og elpisker. Nye innovative elpiskere og en blenderfod med fire knivblade STYLINEs rustfrie piskeris giver et hurtigt resultat og mere volumen. Der sidder fire små metalkugler på hvert piskeris for at øge effekten ved piskning af fløde, æggehvider og lettere dejtyper. Den medfølgende blenderfod blender let og hurtigt supper, saucer og smoothies med sine fire knivblade (modellerne MFQ 4070 og MFQ 4080). MFQ 4020 Elpisk 450 W, stillegående med kraftfull motor, 5 hastigheder, moment-/turbo-trin, 2 kraftige dejkroger, tilslutningsmulighed for blenderfod, ledningsoprul. MCM 4000 Matberedare 700 W, 2 hastigheder + momentstrin, 2,3 l blandarskål, integrerad tilbehørsskuffe, multifunktionskniv, piskeskive, skrskive, og riveskive. MSM 7250 Blenderfod 500 W, Turboknap, blenderbæger. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

54 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 55 God morgen uden tilsætningsstoffer! Bosch Juicer MES 20A0 har en imponerende motor på 700 W og stabile sugekopfødder i bunden. Stort rør i toppen (7,5 cm) betyder, at du kan bruge hele eller store stykker frugt og grøntsager. To forskellige hastigheder: En til hårde og en til bløde råvarer. Juicekanden har skumadskiller, og alle dele kan vaskes i opvaskemaskinen. Bosch Juicer ønsker dig en god morgen på en naturlig og praktisk måde. MES 20A0 Juicer 700 W, sikkerhedsafbryder, 2 hastigheder, kabinet i rustfrit stål, alle dele (ud over motordelen) kan vaskes i opvaskemaskinen. Fra august Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

55 56 Køl, frys Bosch iskolde køleskabe giver mange plusser i kanten. Bosch har udviklet køleskabe i mere end 75 år. I dag er det Bosch mission at tilbyde rimfri teknik og praktisk madsikkerhed med det lavest mulige energiforbrug. I praksis betyder det, at flere af vores køleskabe er i energiklasse A++, som er den absolut laveste og dermed bedste energimærkning. Med den nye LED-belysning i køleskabet sparer du endnu mere energi. LED-pærerne holder i hele skabets levetid, og du kan derfor glemme alt om at skulle udskifte glødepærer.

56 Køl, frys 57

57 58 Køl, frys Lad lyset LEDe vej. Vores køleskabe bliver bare mere og mere miljøvenlige og energibesparende. Nu er vores premiumskabe i energiklasse A+ og A++ indrettet med den nye LED-belysning, som er lavenergipærer, der giver en perfekt belysning i dit køleskab. De er placeret i køleskabets yderkanter, så lyset aldrig kan blive dækket, uanset hvor mange mælkekartoner du stabler. Nu er udskiftning af glødepærer en saga blot. Med en vedligeholdsfri LED-belysning får du et magisk lys i hele køleskabet. Det perfekte lys også hvis du har hang til natmad.

58 Køl, frys 59 Det er ikke kun indersiden, der stråler. Giv dit køkken en ansigtsløftning med et stilrent design fra Bosch. Med Metal behind glass (front i stål bag glas) får du en grund til at lægge vægt på det ydre. Designet giver ikke kun dit køleskab og fryser et elegant look og en dyb glans, det er også praktisk. Som navnet siger, er skabets metaldør dækket af et tyndt lag glas. Det gør det let at holde overfladen ren efter nysgerrige fingre og fingeraftryk. Med det vigtigste af det hele er, at det er den rene fryd for øjet.

59 60 Køl, frys Bosch seneste teknik i køl og frys. LED-belysning En ny og smartere belysning til dit køleskab. Lavenergipærerne er placeret uden for hylderne i køleskabet, så de ikke kan blive dækket af madvarer. Pærerne giver en perfekt belysning, samtidig med at de sparer strøm og holder i hele skabets levetid. HydroFresh Grøntsagsskuffen med ekstra høj luftfugtighed. Her holder råvarerne sig friske op til dobbelt så længe. Luftfugtigheden sørger også for, at grøntsagerne bevarer deres smag, vitaminer og saftighed meget bedre. VitaFresh VitaFresh er en opbevaringsboks, som holder en temperatur på +0 C, også selv om temperaturen er en anden i resten af køleskabet. Opbevaringsboksen har en meget høj luftfugtighed og holder følsomme levnedsmidler friske op til tre gange så længe. Superindfrysning/Superafkøling Når større mængder madvarer skal køles/fryses ned, aktiveres funktionen. Den sænker temperaturen i skabet i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur. Det bedste resultat fås, hvis du aktive- rer funktionen, inden du kører ud og handler stort ind. NoFrost Du behøver ikke at tænke på at afrime din fryser fra Bosch. Den seneste fryseteknik NoFrost spreder iskold, tør luft i fryseren. Der dannes ingen tykke lag af rimfrost i fryseren, som stjæler energi og plads. Med NoFrost fra Bosch er afrimning helt unødvendigt. EasyClean Det er svært at beskytte køle-/fryseskabet mod grimme fingeraftryk. Bosch nyeste køleskabe og frysere har en belægning på de rustfrie døre, som gør det lettere at holde dem rene. Ideelt til børnefamilier.

60 Køl, frys 61 AirFresh filter AirFresh er et kulfilter, som reducerer lugt fra f.eks. stærk ost eller røgede madvarer. Køleskabet føles friskere, og filtret minimerer risikoen for, at madvarer tager smag af hinanden. Chillerfag Råvarer som fisk, kød og pålæg har bedst af at blive opbevaret ved en temperatur, som er en smule lavere end i resten af køleskabet. Bosch køleskabe har en praktisk opbevaringsskuffe, hvor temperaturen holdes 2 til 3 grader lavere end i det øvrige skab. Multi Airflow-system Kold luft, som strømmer jævnt ud over hylderne fra køleskabets bagvæg. Systemet gør, at luften fordeler sig jævnt på alle hylder og giver en lav og jævn temperatur i hele køleskabet. Det giver en mere sikker opbevaring af maden.

61 62 Køl, frys Lavenergiskab A++ med køl og frys. Bosch mere end 75 års køle- og fryseerfaring har sat sine spor i historien. Her vises nogle af vores absolut bedste køleog fryseskabe i højder fra 185 cm til 201 cm. Læg mærke til skabenes lave energiforbrug. KGN 36H15, Køl/frys, NoFrost, 185 cm Farve Hvidt Energieffektivitet Energiforbrug, kwh/år 200 Nettovolumen i alt, liter 287 Køl 223 Frys 66 Temperaturstyring Visning Smarte funktioner LED-display Udvendigt + HydroFresh + Chillerfag + AirFresh filter + LED-belysning Mål i mm (H x B x D) x x 650 KGN 36S51 Køle-/fryseskab, 185 cm KGV 36A72 Køle-/fryseskab, 185 cm KGF 39P91 Køle-/fryseskab, 201 cm KGN 36H70 Køle-/fryseskab, 185 cm Energieffektivitetsklasse A+, 281 kwh/år, NoFrost, Chillerfag, HydroFresh, AirFresh filter, LED-belysning. Energieffektivitetsklasse A++, 205 kwh/år, EasyClean, ventilator, Superindfrysning, flaskehylde. Energieffektivitetsklasse A+, 319 kwh/år, NoFrost, VitaFresh, flaskehylde. Energieffektivitetsklasse A+, 281 kwh/år, NoFrost, Chillerfag, HydroFresh, AirFresh filter, LED-belysning.

62 Køl, frys 63 Når køl og frys har hver sit skab. Mange familier har brug for et helt køleskab og et helt fryseskab. Her vises et udvalg af vores separate køle- og fryseskabe. Investerer du i et lavenergiskab fra Bosch, kan du bruge pengene fra elregningen i delikatessen istedet. KSR 38S70, Køleskab, Single Door, 186 cm Farve Metal bag glas Energieffektivitet Energiforbrug, kwh/år 144 Nettovolumen i alt, liter 355 Temperaturstyrning Smarte funktioner LED-display + Ventilator + Flaskehylde + LED-belysning + AntiBacteria Mål i mm (H x B x D) x x 650 Her vist side-by-side med GSN 32S70. KSR 38X51 Køleskab, 186 cm GSN 32X51 Fryseskab, 186 cm GSN 32S70 Fryseskab, 186 cm KSR 38V72 Køleskab, 186 cm Energieffektivitetsklasse A+, 144 kwh/år, LED-belysning, fläkt, AntiBacteria, flaskehylde, langt håndtag i aluminium. Energieffektivitetsklasse A+, 303 kwh/år, NoFrost, IceTwister, langt håndtag i aluminium. Energieffektivitetsklasse A+, 303 kwh/år, NoFrost, langt håndtag i aluminium. Energieffektivitetsklasse A+, 144 kwh/år, EasyClean, ventilator, Anti Bacteria, flaskehylde, kort håndtag. (Passer med GSN 32V72) Flere produktoplysninger i tabellen på side Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

Bæredygtige valg 2009 2010

Bæredygtige valg 2009 2010 Bæredygtige valg 2009 2010 2 En Bæredygtige filosofi En Bæredygtige filosofi 3 Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør,

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 KOGESEKTIONER 42

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 41 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 43 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 53 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen.

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen. LIVET ER FULD SMAGE OptiVend Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt af dagen. Bare

Læs mere

1.199,- Findes også i stål

1.199,- Findes også i stål ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WAB 24260 SN 5,5 kg, 1200 omdr. VarioPerfect AquaSpar-system /A/C SMALT KOMBISKAB A + ENERGI KLASSE KØLE/FRYSESKAB KAB ENF 2800 AOW Køl/frys: 190/64 liter Selvafrimende

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

Gode råd om køkkenindretning

Gode råd om køkkenindretning Gode råd om køkkenindretning Velkommen til Sclerosecentrets test- og træningskøkken Køkkenindretning, der dur Madlavning og arbejde i køkkenet kan være meget krævende, hvis man har nedsat kraft og bevægelighed

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 SWITCH UP TO GREEN LEV LIVET - MED OMTANKE FOR KLIMAET electrolux EnergySaver husholdningsapparater 1 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 BLIV KLIMAVENLIG DET BETALER SIG FOR VORES FÆLLES

Læs mere

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT AT VÆLGE DET RIGTIGE: SÅ NEMT SOM 1 Klare svar Størrelser, funktioner, programmer... At vælge de modeller, der er helt rigtige til dig og dit køkken kan i

Læs mere

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER KØB NU BETAL OM 180 DAGE elsalg.dk SPAR 602,- KB 741 1520 W 2 varmelegemer Før 1699,- 2297,- VASKEMASKINE, WM 12 B 261 DN 6 kg. kapacitet VarioPerfect - Energi- og tidsoptimering WaterPerfect, mængdeautomatik

Læs mere

Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk

Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk AAB Afdeling 53 Bushøjen Se valgfri front på næste side Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk AAB Afdeling 53 Bushøjen ed ved strømafbrydelse i timer fra -

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

61671 Manual MANUAL og foto og varenr

61671 Manual MANUAL og foto og varenr 61671 Manual MANUAL og foto og varenr Stavblender LACOR 700W H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21, Kødbyen 1716 København V Telefon: 3324 1122 www.hwl.dk / salg@hwl.dk EN SIMPEL MANUAL MED VIGTIGE INFORMATIONER!

Læs mere

3.299,- 2.999,- 1.299,- 1.799,- 1.699,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015

3.299,- 2.999,- 1.299,- 1.799,- 1.699,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015 NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015 ELECTROLUX VSKEMSKINE FW33L8143 1400 omdr. / 8 kg Udskudt start Display med resttidsvisning H x B x D: 85 x 60 x 55,9 cm. OPVSKEMSKINE SMU 40

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning INDBYGNINGSEMHÆTTE

Emhætte Brugsvejledning INDBYGNINGSEMHÆTTE Emhætte Brugsvejledning INDBYGNINGSEMHÆTTE 1210 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 287,5 48 180 368 287,5 272 300 618 657 300 272 448 487 7 7 48 180 368 4 1 2 2 3 1)Kontrolpanel 2)Belysning 3)Aluminium filter

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold Turbovex TX 30 2.0.0 Illustrationer 1.0.0 Indhold 3.0.0 Generel information 3.1.0 Forord Denne monterings- og driftsvejledning indeholder teknisk information, og informationer om installation og vedligeholdelse

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

Kolde facts for friskere fødevarer.

Kolde facts for friskere fødevarer. 2012 BSH Hvidevarer A/S Ret til ændringer forbeholdes. Forbehold for trykfejl. R16 194 372 0 4/2012 BSH Hvidevarer A/S Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 siemens-home.dk Kolde facts for friskere

Læs mere

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC NAUTIC WC DESIGNED By you NyHED NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC I denne brochure kan du læse om det nye Nautic wc med lav trykknap. De øvrige wc er og Gustavsbergs komplette sortiment finder du på vores

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER EG VSKEMSKINE L 60260 FL 6 kg, 1200 omdr. Quickprogram 3 kg./20 min. OptiSense vaskesystem Energiklasse: //B 3.299,- KØLE-/FRYSESKBSK RF 4121 W Køl/frys: 145/48 liter

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD

OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD 420378 OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD Built as a professional En opvaskemaskine skal holde i mange år Vores opvaskemaskiner er udviklet, så alle de vigtigste komponenter er fremstillet af førsteklasses

Læs mere

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Ristet kastanjekage med kastanjeis og rehydreret hasselnød

Læs mere

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service ADPF 1100 Oplysninger om sikkerhed 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 Indstilling 9 10 11 11 Skader på glas og andet service 11 (which is a sub-heading) 11 8) Installationsvejledning Forberedelse

Læs mere

Skave El-Forretning. Kr.299.- Kr. 2999.- spar 2500. Kr. 1999.- spar 150. spar 1900. Viborgvej 237, Skave 7500 Holstebro Tlf.

Skave El-Forretning. Kr.299.- Kr. 2999.- spar 2500. Kr. 1999.- spar 150. spar 1900. Viborgvej 237, Skave 7500 Holstebro Tlf. Kr.299.- spar 150 Kr. 2999.- spar 2500 bosch opvaskemaskine 12 kuverter. 4 programmer. Betjening via drejeknap. Mekanisk børnesikring. Justerbare ben. Ekskl. topplade. Før 3899,- bosch sgu40e02sk c vandforbrug

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere

Energibesparelser i boligen

Energibesparelser i boligen Energibesparelser i boligen Boligkontoret Danmark åbent hus Helsingør 17.4.2010. Ann Vikkelsø, energivejleder. Energitjenesten København. Ann Vikkelsø Energitjenesten København Ingeniør (energi) Energivejleder

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd Spar på energien Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd varme Udnyt varmen rigtigt JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC 15,5 14,5 14 9 3,5 2 2 2 3 8 12 14,5 Årligt

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX FM7300GAN http://da.yourpdfguides.com/dref/609271

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX FM7300GAN http://da.yourpdfguides.com/dref/609271 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX FM7300GAN i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

Emhætte H 106 E Safe og Safe+ DK...3 Installation...3 Betjening...7

Emhætte H 106 E Safe og Safe+ DK...3 Installation...3 Betjening...7 Emhætte H 106 E Safe og Safe+ DK...3 Installation...3 Betjening...7 125597/2013-04-10 (2383) INSTALLATION Emhætte H 106 E Safe er beregnet for montering i, imellem eller under overskab. Emhætten er forsynet

Læs mere

Den søde tands venner

Den søde tands venner Den søde tands venner Ferskenkonfekt* ¾ dl mandler skoldes, smuttes og hakkes groft. 1 dl tørrede ferskner klippes i stykker, der blendes groft i en køkkenmaskine. 1 dl havregryn ristes på en tør stegepande

Læs mere

FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995,- Pris v. mere end 1 stk.: 4495,- Stort udvalg!

FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995,- Pris v. mere end 1 stk.: 4495,- Stort udvalg! ! UDSALGSSTART TIRSDAG DEN 27. DECEMBER 1400 o/min. Vaskemaskine WAA28163SN Kapacitet: 5 kg Energiforbrug: 0,85 kwh Vandforbrug: 41 liter FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995 499,- 1995,-

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte.

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. siemens-home.dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Introduktion 05 Stort udvalg af emhætter 06 Forskellige typer emhætter 07 Sådan fungerer en emhætte 08

Læs mere

Brugermanual KSB 105

Brugermanual KSB 105 Brugermanual KSB 105 Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Låge til frostboks 3. Termostat 4. Hylde 5. Grønsagsskuffe 6. Grønsagsskuffe 7. Justerbar fod 8. Indsats til æg 9. Dørhylde 10. Flaskeholder

Læs mere

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Problemfri sprøjtemaling Et flottere hjem En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Make it your home. Skab dit eget hjem med sprøjtepistolerne PFS 2000, PFS 3000-2 og PFS 5000 E fra Bosch.

Læs mere

Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken

Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken På de følgende sider kan du finde forskellige tips og opskrifter til madlavning på din Aduro kuglegasgrill. Grillens patenterede tragtsystem muliggør, at du

Læs mere

Efter endt brug kan de rustfri dele sættes i opvaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke!

Efter endt brug kan de rustfri dele sættes i opvaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke! Cobb Grill Tag Cobb med på stranden, på camping, på skovturen, på sejlturen eller med ind til naboen til en spontan middag. Selv på den mindste altan er der plads til en Cobb. Cobb er klar på få minutter

Læs mere

VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO

VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO 175 432 385 40 225 598 400 2*M4X40 4*M4X20 Kære kunde, Tak for dit køb af vores emhætte. Læs venligst disse instruktioner omhyggeligt for optimal installation,

Læs mere

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 OVNE Model EOB3311AAW EOB3311AAX EOA5651AAX EOC5651AAX EOC5851AAX Ovn, emalje Clean emalje Clean emalje Katalyse Pyrolyse - 2 prg Pyrolyse - 3 prg Antal ovnfunktioner 8

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Brugsvejledning STANDART EMHÆTTE 2240-2250

Brugsvejledning STANDART EMHÆTTE 2240-2250 Brugsvejledning STANDART EMHÆTTE 2240-2250 INTRODUKTION AF EMHÆTTE 6 6 7 7 4 5 2 1 3 5 1 3 4 211 211 172 23,5 Min:572 Max:902 400 80 24 164 172 Min:572 Max:902 400 20 80 350 24 164 23,5 20 350 450 498,589,898

Læs mere

Elkedler. Tænk anbefaler: Elkedler

Elkedler. Tænk anbefaler: Elkedler Elkedler 11.3.2013 Tænk har testet 18 elkedler i vidt forskelligt design, og fraråder 4 af kedlerne, hvor overfladetemperaturen kommer op på 95 grader. 1 kedel er god på alle punkter og vinder Bedst i

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER KGV 36 V 03 Køl/frys: 225/87 liter 4 glashylder 3 transparente fryseskuffer 185 x 60 x 61 1700,- ELECTROLUX EWF 147110 W 7 kg 1400 omdr. Sensorstyret mængdeautomatik

Læs mere

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S DK Caffè innovazione C E R T I F I E D B Y I T A L I A N T A S T E R S VELKOMMEN TIL SAECO! Tillykke med din nye Saeco maskine, en maskine af højeste klasse. En god kop kaffe hører til et af livets goder,

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER OP SGU 54 E 02 SK 5 prog./4 temp. Lydniveau: 48 db Forsænkbar drejevælger /A 2.999,- WM 1600 IBIZA 6 kg Mængdeautomatik Ubalancekontrol +/A/A Fås og med WM 1400

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

HvidevareAvisen 3.499,- 3.499,- 4.999,- 599,- 799,- April 2014 BEGRÆNSET ANTAL

HvidevareAvisen 3.499,- 3.499,- 4.999,- 599,- 799,- April 2014 BEGRÆNSET ANTAL Hvidevarevisen pril 2014 OPVSKEMSKINE SMU 50 E 52 SK 13 kuverter, lydniveau 48 db() Højdejusterbar overkurv Udskudt start, VarioSpeed Energikl.: / 294 kwh/år 3.499,- GRM KØLE-/FRYSESKB KF 3255-90 Køl/frys:

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

HYGIEJNE OG MADLAVNING

HYGIEJNE OG MADLAVNING HYGIEJNE OG MADLAVNING 2 Hygiejne og madlavning 02 // Hygiejne og madlavning 02 // Varm op 03 // Køl af 05 // Spred ikke bakterier 06 // Spred ikke virus 06 // Opbevaring af fødevarer 06 // Holdbarhed

Læs mere

Husk projektmøde Mandag den 17/2 klokken 20 i Fælleshuset. Kolbøtteprojekt Svelleprojekt Fælleshus Fælleshustorv Energnisterne Kulturgruppen

Husk projektmøde Mandag den 17/2 klokken 20 i Fælleshuset. Kolbøtteprojekt Svelleprojekt Fælleshus Fælleshustorv Energnisterne Kulturgruppen 34. årgang Nr. 7 16. februar 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Vejledning om varmeforsyning

Vejledning om varmeforsyning Vejledning om varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter (a d) 5. Energiråd 1. Generel info

Læs mere

GRAM KØLE-/FRYSESKAB KF 3296-90 183/87 liter - 261 kwh/år 4 glashylder/3 dørhylder Indfrysning: 5 kg./døgn H x B x D: 175 x 59,5 x 60 cm.

GRAM KØLE-/FRYSESKAB KF 3296-90 183/87 liter - 261 kwh/år 4 glashylder/3 dørhylder Indfrysning: 5 kg./døgn H x B x D: 175 x 59,5 x 60 cm. NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Juli-September 2015 GRM KØLE-/FRYSESKB KF 3296-90 183/87 liter - 261 kwh/år 4 glashylder/3 dørhylder Indfrysning: 5 kg./døgn H x B x D: 175 x 59,5 x 60 cm. 3.999,-

Læs mere

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Stenalderbrød Dato: Hos: Adresse: Kl.: Ingredienser 1 brød 100 g mandler 100 g valnødder 100 g græskarkerner

Læs mere

BAKE-IT brødform. Gør bagning så let som det ser ud på tv

BAKE-IT brødform. Gør bagning så let som det ser ud på tv NEWS Spring 2015 BAKE-IT brødform Gør bagning så let som det ser ud på tv Gør det let at bage med RIG-TIGs BAKE-IT. Brødformen har en praktisk udtagelig opdeler, der giver dig mulighed for at skræddersy

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pasta med asparges og parmaskinke Rester fra weekenden Fiskefrikadeller

Læs mere

Tillykke med din nye KRUPS foodprocessor, der udelukkende er beregnet til forarbejdning af fødevarer.

Tillykke med din nye KRUPS foodprocessor, der udelukkende er beregnet til forarbejdning af fødevarer. KR_BLENDER_KA890T_EO_Mise en page 1 13/01/11 16:24 Page77 Tillykke med din nye KRUPS foodprocessor, der udelukkende er beregnet til forarbejdning af fødevarer. BESKRIVELSE AF TILBEHØRSDELE a Motorblok

Læs mere

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine Tunnelopvask 6sidet Trine.qxd 12/5/00 11:07 AM Page 3 Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Læs mere

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Navneliste Ejendomsansvarlig: Boligselskabet Baldersbo Præstevænget 46 2750 Ballerup Telefon nummer: 44970886 Telefax nummer: 44682810 Direktør:

Læs mere

Vejledning om ventilation og varmeforsyning

Vejledning om ventilation og varmeforsyning Vejledning om ventilation og varmeforsyning AlmenBolig+-boligerne er opført som lavenergiboliger, og har derfor et mindre varmebehov end traditionelle bygninger. Boligerne har et integreret anlæg, der

Læs mere

Vejledning om ventilation og varmeforsyning

Vejledning om ventilation og varmeforsyning Vejledning om ventilation og varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet og varmeforsyning 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

Sådan laver du sundere juleguf

Sådan laver du sundere juleguf Sådan laver du sundere juleguf Læs Rasmus Fredslunds seks sunde og e-numre-fri opskrifter på julegodter. Orangestænger 3 appelsiner, helst økologiske (lav eventuelt lidt ekstra og gem i køleskabet) 1 liter

Læs mere

Pressemeddelelse. mixxo alsidighed og frihed hvor du er. April 2007

Pressemeddelelse. mixxo alsidighed og frihed hvor du er. April 2007 mixxo alsidighed og frihed hvor du er Ud over at den ledningsfri stavblender mixxo fra Bosch giver frihed hjemme i køkkenet, er den også velegnet i sommerhuset, autocamperen eller campingvognen eller hvorfor

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Skræl græskarret. Hvis skallen er tynd, behøver du ikke

Læs mere

Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer. Cremet kartoffelsuppe med røget laks 4 personer

Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer. Cremet kartoffelsuppe med røget laks 4 personer Lad dig bare friste Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer 400-500 g hakket oksekød 1 spsk. Knorr krydderblanding til Kød og Grill Becel flydende til stegning af bøfferne Rodfrugtmos: 3-4

Læs mere

BESKRIVELSE AF APPARATET

BESKRIVELSE AF APPARATET DK Læs denne instruktionsbog omhyggeligt, før apparatet installeres og tages i brug. Kun på denne måde kan man opnå de bedste resultater og den højeste brugssikkerhed. BESKRIVELSE AF APPARATET (se fig.

Læs mere

Hygiejne i kabyssen. - gode råd til skibets egenkontrol. En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet

Hygiejne i kabyssen. - gode råd til skibets egenkontrol. En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet Hygiejne i kabyssen - gode råd til skibets egenkontrol En vejledning til rederi- og skibsledelse samt kabyspersonalet God hygiejne er hele tiden at tænke sig om, når man laver mad til andre. For at begrænse

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEM 252-0 http://da.yourpdfguides.com/dref/949921

Din brugermanual VOSS DEM 252-0 http://da.yourpdfguides.com/dref/949921 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

DANPURE HOME 200 TDS,

DANPURE HOME 200 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet DANPURE OFFICE 200 TDS DanPure DR IN KING WATER S YS TEM Navn Adresse TLF: REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE HOME 200 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17 18

Læs mere