Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2010 2011 www.bosch-home.dk"

Transkript

1 Bæredygtige valg

2 En bæredygtig filosofi 3 Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som altid stilede efter at forbedre teknologien og overgå forventningerne hos sine medmennesker. Og hans synspunkt holder stadig i dag så mange år efter. Ja, det ikke bare holder, det styrer hele Bosch-koncernens fokus på anvendelig kvalitet, selvom det snart er 70 år siden, Robert Bosch gik bort. I Boschkoncernen er vi stolte, når vi læser om vores tyske grundlægger i de skandinaviske opslagsværker: Han var foregangsmand ikke mindst på det sociale område. Han betalte høje lønninger, havde et omfattende velfærdsprogram for sine medarbejdere og var en af de første (i 1906), der indførte en 8-timers arbejdsdag. Robert Bosch donerede generøst til forskellige almennyttige formål, især lå sygepleje og uddannelse ham varmt på sinde. Kan en industrimand få en mere beundringsværdig historisk beskrivelse? Robert Boschs filosofi og synspunkter sidder stadig i væggene hos os. Men det er ikke derfor, du skal vælge vores produkter det skal du, fordi Robert Bosch en gang i tidernes morgen lovede, at vores produkter skal overgå dine forventninger.

3 4 Indholdsfortegnelse

4 Indholdsfortegnelse 5 Indhold. 2 En bæredygtig filosofi 4 Indholdsfortegnelse 6 En bæredygtig udvikling 10 Indbygningsprodukter til køkkenet 12 Kogesektioner 20 Ovne 26 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne 30 Modulopvaskemaskiner 32 Espressomaskiner 36 Emhætter 42 Fritstående køkkenprodukter 42 Komfurer 46 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 56 Køl, frys 66 Opvaskemaskiner 72 Tekstilpleje 72 Vaskemaskiner 76 Tørretumblere 80 Strygejern, dampstationer 82 Støvsugere 88 Helse og personlig pleje 88 Hårpleje 90 Personvægte, varmetæpper 92 Produktoversigt 110 Forbruget

5 6 En bæredygtig udvikling Green Technology indeni Bosch miljømærkning Green Technology inside giver et klart signal i tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa findes idag over 188 millioner energislyngler hvidevarer, som er over 10 år gamle og som kan forbruge op til dobbelt så meget energi som en ny. En omstilling i hjemmene til lavenergiprodukter gør en forskel. Miljøsymbolet Green Technology inside viser vej til bæredygtige valg. Logixx 8, EcoSil ence Dri rive 30 % energi 50 % lyd 100 % resultat Udvi viklet og prod uce ceret et af Tysklands mest bæredy dygtige ge vir irk som omhed i Total transparens Green Technology inside er Bosch egen miljømærkning for hvidevarer og husholdningsapparater med et særligt lavt ressourceforbrug. Vi specificerer det enkelte produkts energi- og ressourcebesparelse. Bosch er flere gange blevet belønnet for sin åbenhed og gennemsigtighed i miljøspørgsmål. Vi står for enkle, letforståelige informationer og rene fakta, som danner grundlag for dit køb. Bæredygtigt arbejde siden 1973 Som en førende industrivirksomhed er vi bevidste om vores ansvar over for samfundet og fremtidens generationer. Vi fokuserer på at bevare værdier som tillid og integritet, at fremme menneskers sundhed og at respektere miljøet og naturens ressourcer. Et bevis på vores engagement er, at Bosch Hvidevarers moderselskab BSH vandt prisen Sustainability Award Bosch engagement i miljøet mærker du ekstra tydeligt gennem symbolet Green Technology inside. Allerede på tegnebordet foretager vi alle tænkelige miljøvurderinger ud fra et helhedssyn, der spænder over alle et produkts faser fra produktion til genvinding. Hele % af produkternes samlede ressourceanvendelse sker i hjemmet. Så energibesparende teknologi spiller en vigtig rolle. Stille energibesparelse Hvad er det for en grøn teknik inden i Bosch produkter? Et eksempel på bæredygtig tysk ingeniørkunst er EcoSilence Drive, som er motoren i Bosch nyeste vaskemaskine Logixx 8. Denne nye kulfri konstruktion mindsker motorens friktion og dermed også slitage, støj og energiforbrug. Energiforbruget i Logixx 8 ligger 30 % under grænseværdien for den højeste energiklasse A, altså A -30%. Alle Bosch vaskemaskiner i energiklasse A -20% eller højere er mærket med symbolet Green Technology inside. Flere grønne eksempler følger inden for kategorien opvaskemaskiner.

6 En bæredygtig udvikling 7 Zeolite -tørring sparer energi De mest ressourcebesparende opvaskemaskiner fra Bosch har en meget energibesparende tørreproces takket være Zeolite -tørring. En boks, der indeholder mineralkugler, omdanner fugt til varme på en revolutionerende måde. Modellen med Zeolite -tørring bruger kun 0,83 kwh og 10 liter vand pr. opvask ved hele 13 kuverter. Kun Bosch standardopvaskemaskiner med et energiforbrug på under 1 kwh pr. opvask (og som bruger 10 liter vand eller mindre) får Green Technology inside-mærkningen. Også Bosch tørretumblere har miljøtilpasset teknik inden i. Genvindende varmepumpe Bosch seneste teknik i tørretumblere har reduceret energiforbruget drastisk. Det har været muligt takket være varmepumpeteknikken ActiveAir, som genvinder den varme, der normalt går til spilde. Tørretumblermodellen EcoLogixx 7 har et hele 40 % lavere energiforbrug end grænseværdien for energiklasse A. Det gør, at den med stolthed kan bære Bosch miljømærkning Green Technology inside.

7 8 En bæredygtig udvikling og Green Technology udenpå! Det, der er godt for miljøet, skal også være perfekt for dig. Den tanke ligger bag ideen med vores energibesparende Green Technology-sortiment. Ressourcebesparende Bosch-teknik i et moderne design giver både maksimal ydelse og besparelser i kroner og øre. Hos Bosch kalder vi det substans. Bæredygtige produkter med reelle fordele. Du sparer penge Green Technology forener økologi med økonomi. I Danmark står husholdningsapparater for 49 % af elforbruget i hjemmet (bortset fra elopvarmning). Udgifterne til elektricitet reduceres betydeligt bare ved at udskifte de gamle husholdningsapparater med nye. En ny tørretumbler fra Bosch kan sagtens halvere energiforbruget, hvis den erstatter en gammel tro tjener. Regn ud, hvor mange penge du kan spare om året ved hjælp af Bosch energiberegner på Du får et perfekt resultat Den evige udfordring for ingeniørerne hos Bosch består i at mindre skal yde mere. En mindre mængde vand og energi skal få opvasken til at blive endnu renere. Det perfekte resultat uanset om hvidevaren skal gøre rent, tørre eller køle er ingeniørernes vigtigste løfte til dig. At det sker på en ressourcebesparende måde er ingeniørernes vigtigste løfte til dine børnebørn og deres børn. Du får design Når du om lidt begynder at bladre i kataloget, vil du se, at Boschdesignet har et sammenhængende sprog. Linjerne i de forskellige produkter passer til hinanden. Knapper og paneler danner en helhed, hvilket gør, at du kan omstille dit hjem til lavenergiforbrug på en flot måde. Bosch er miljøaktivisten, der tør tage de fodrigtige sandaler på.

8 En bæredygtig udvikling 9 Logixx 8, EcoSil ence Drive 30 % energi 50 % lyd 100 % re sultat Udvi klet og produc uceret et af Tysklands mest bæredyg dygtige virk rksom omhed i Stadig strøm af miljøinnovationer Omkring 40 % af Bosch patentansøgninger har til formål at beskytte miljøet og spare ressourcer. En lang række af disse miljørelaterede patenter sidder naturligvis i Green Technology-produkterne. I dag har vi miljømærkede køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, vaske- og tørremaskiner samt en støvsuger. Opdater din miljøbevidsthed på

9 10 Indbygningsprodukter til køkkenet Indbygget tysk industrikvalitet til hjertet i hjemmet. The Perfect Match! Et liv uden et køkken er utænkeligt. Det samme er et køkken uden liv. Her mødes alle behov. Her skal sanserne pirres, og maverne mættes. Bosch nye indbygningsserie passer både til de gastronomiske ambitioner og lysten til en frisklavet café latte med det samme. Kombinér en kogesektion og små og store ovne med et effektivt emfang, en indbygget opvaskemaskine og en spritny kaffemaskine. Alt passer sammen i Bosch indbygningsserie. The Perfect Match.

10 Indbygningsprodukter til køkkenet 11

11 12 Kogesektioner

12 Kogesektioner 13 Kogesektioner, som passer til dig og dine behov og sikrer, at pandekagerne ikke brænder på. Kogesektioner, der matcher dit køkken og gør madlavningen lettere. Det er tanken med Bosch indbygningsserie. Der er ikke længere nogen grund til at begrænse sig. Lad fantasien flyde i køkkenet med de nye muligheder fra Bosch. Den nye kogesektion FlexInduction åbner op for en mere fleksibel madlavning. Vi har også forbedret vores StegeSensor. Den giver dig 36 automatiske tilberedningsprogrammer, som vejleder dig via et LCD-display. Det er i køkkenet med Bosch, den gør sig bedst. Din fantasi altså.

13 14 Kogesektioner Befri din madlavning for begrænsninger. Bosch nye induktionskogesektion inspirerer til mere fleksibel madlavning. FlexInduction-kogesektionen har lagt den traditionelle tænkemåde på hylden. I stedet for fire runde zoner har den på den ene side en aflang fleksibel zone. Brug den som én stor eller to mindre standardzoner. Hav en stor fiskegryde eller flere mindre gryder på samme zone det er dig, der vælger. Uanset hvad er varmen altid koncentreret under din gryde eller stegepande. Der går ingen varme til spilde. Med DirectSelect vælger du med et enkelt knaptryk, om du vil bruge zonerne sammen eller hver for sig. Moderne madlavning fra Bosch har ingen begrænsninger.

14 Kogesektioner 15 StegeSensoren siger bip, når panden er klar. Bosch induktionskogesektioner med indbygget StegeSensor er en af flere innovationer, som bygger bro mellem de professionelle kokke på tv og kogebogen på hylden. Nu kan vi præsentere en ny, forbedret StegeSensor med 36 automatiske tilberedningsprogrammer. De vises i klartekst på Bosch kogesektioner med LCD-display og guider dig gennem alt fra pandekager til stegt fisk. StegeSensoren har fire forskellige varmeniveauer, afhængig af hvilken råvare, du vil tilberede. Når panden har den rigtige temperatur, giver kogesektionen dig besked med et lydsignal. StegeSensoren tilpasser auto- matisk, så idealtemperaturen hele tiden passer til den råvare, som tilberedes.

15 16 Kogesektioner Bosch seneste teknik i kogesektioner. StegeSensor Med Bosch StegeSensor får du altid den perfekte stegetemperatur ved tilberedningen. Du kan vælge mellem fire forskellige varmeniveauer og 9 eller 36 automatiske programmer. Funktionen styres let og enkelt ved hjælp af DirectSelect og LCD-displayet. FlexInduction Induktionskogesektionen FlexInduction gør det mere fleksibelt at lave mad. Den har en aflang fleksibel zone, der kan anvendes som én stor zone eller to standardzoner. Det betyder ingen begrænsninger til faste kogeplader. DirectSelect Betjeningspanelet til Bosch indbygningskogesektioner er i et nyt og intuitivt design. Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og -. Det er både hurtigt og effektivt.

16 Kogesektioner 17 Induktion, som sparer både energi og tid. En induktionskogesektion opvarmes hurtigt og reagerer med det samme, når du skruer op for varmen eller slukker for den, og zonen afkøles hurtigt direkte efter brug. Induktionskogesektionen kan kun bruges med gryder og stegepander, som magneter kan fæstne på. PIN 675N14E, Glaskeramisk kogesektion med induktion Design ComfortDesign 60 cm Smarte funktioner + FlexInduction kogezone + DirectSelect betjening + Boostfunktion for alle kogezoner + Pauseknap på betjeningspanelet + Timer med slukfunktion + Kombinerbar med Domino Mål i mm (H x B x D) 56 x 606 x 527 PIE 645T14E RammeDesign 60 cm Induktion, TouchControl-betjening, restvarmeindikation pr. kogezone. PIB 601N24E PlanoDesign 60 cm Induktion, DirectSelect-betjening, Stege- Sensor, oval variabel kogezone, pauseknap på betjeningspanelet. PIB 672E14E ComfortDesign Hvid 60 cm Induktion, TouchControl-betjening, oval variabel kogezone. PIL 875L24E ComfortDesign 80 cm Induktion, LCD-display, DirectSelectbetjening, StegeSensor med 36 programmer, 28 cm kogezone. PIB 885N24E PiezoDesign 80 cm Induktion, DirectSelect-betjening, StegeSensor, varm holdningszone, oval variabel kogezone, pauseknap på betjeningspanelet. PIK 975N24E ComfortDesign 90 cm Induktion, DirectSelect-betjening, StegeSensor, variabel kogezone, 28 cm kogezone, SuperBooster, pauseknap på betjeningspanelet. Flere produktoplysninger i tabellen på side 94. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

17 18 Kogesektioner Kogesektioner med glaskeramik eller gas. På en glaskeramisk kogesektion med stråleelement kan du anvende alle typer kasseroller og pander så længe bunden er plan. Og kogesektionen er let at tørre af efter brug. Bosch klassiske gaskogesektioner er perfekte til de heldige køkkenchefer, der har adgang til gas. PKN 675N14D, Glaskeramisk kogesektion Design ComfortDesign 60 cm Smarte funktioner + 4 HighSpeed-kogezoner + DirectSelect-betjening + Oval variabel kogezone + Variabel kogezone + Pauseknap på betjeningspanelet Mål i mm (H x B x D) 50 x 606 x 527 PKN 679C14D ComfortDesign Hvid 60 cm Hvid glaskeramik, betjening med drejeknapper, oval variabel kogezone, variabel kogezone. PKE 645V14E RammeDesign 60 cm Glaskeramik, betjening med drejeknapper, High speed-kogezoner, restvarmeindikation pr. kogezone. PRP 626B90E ComfortDesign 60 cm Gas, klassiske drejeknapper, stærk- og sparebrændere. Forberedt til naturgas. Kan indstilles til flaskegas.

18 Kogesektioner 19 Domino-kogesektioner med induktion, gas eller lavagrill. Domino-kogesektioner er perfekte at kombinere med hinanden. Du kan også få den perfekte designkombination med en ComfortDesign-kogesektion i fuld størrelse, som fås i bredder fra 60 til 90 cm. PIE 375C14E ComfortDesign 30 cm PRA 326B90E ComfortDesign 30 cm PKU 375V14E ComfortDesign 30 cm PKA 375V14E ComfortDesign 30 cm Induktion, drejeknapper, Power- Boost, 9 effekttrin, restvarmeindikation. Kan kombineres med ComfortDesign-kogesektioner. Gas, drejeknapper, dobbelt wok-brænder. Kan kombineres med ComfortDesign-kogesektioner. Forberedt til naturgas. Kan indstilles til flaskegas. Grill med lavasten, drejeknapper. 9 effekttrin. Kan kombineres med Comfort Design-kogesektioner. Fritøse med glaskeramisk dækplade, drejeknap. Kan kombineres med Comfort- Design-kogesektioner. Flere produktoplysninger i tabellen på side 94. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

19 20 Ovne

20 Ovne 21 Bosch ovne er som skabt til perfekt match. Hos Bosch er vi stolte over at præsentere vores ovne i den indbygningsserie The Perfect Match. Vi har noget til ethvert køkken med modeller i både fuld størrelse og kompakte. Ovnene findes med alle tænkelige opvarmningsfunktioner som f.eks. et nyudviklet varmluftsystem perfekt for bagning. Designsproget er distinkt, lineært og ens i hele den nye indbygningsserie, og 3-lagsbelægningen af metal-glas-metal giver de rustfri indbygningsovne en smuk dybde i overfladen. Derudover har ovnene i hvidt og sort design en eksklusiv glaseffekt.

21 22 Ovne Få professionel hjælp! AutoPiloten hjælper dig. Helstegt and med appelsinsauce. Ingen fiksfakserier. Alt du har brug for, ud over ingredienserne, er en stor gryde med låg og en ovn med Auto Pilot. På displayet vælger du f.eks. program And og indtaster råvarens vægt. Så kan du bruge tiden på alt det andet ovnen fortæller dig, når retten er færdig. AutoPilot findes med op til 68 forskellige programmer. Alle er kalibrerede, testet omhyggeligt og prøvesmagt naturligvis. Når den optimale stege tid er færdig, lyder et signal, og ovnen slukker af sig selv. Klar til servering!

22 Ovne 23 Indbygget stegetermometer. Få kokke arbejder uden stegetermometer. Derfor er Bosch topmodeller også udstyret med et. Du placerer ganske enkelt temperatursensoren i midten af råvaren og angiver den ønskede kernetemperatur. Lad os sige, at du skal tilberede en helstegt skinke, som er klar ved 80 C. Når temperaturen er nået, bipper ovnen og slukker af sig selv.

23 24 Ovne Bosch seneste teknik i ovne. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 68 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Når du har sat stegen i ovnen, vælger du det ønskede program og taster råvarens vægt ind. Når stegetiden er gået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. Pyrolytisk selvrens Med en ovn fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at skulle fjerne fastbrændte rester og snavs. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort. Indbygget stegetermometer I Bosch topmodeller er der indbygget stegetermometer. Stik termometret ind i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når stegetiden er gået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. Dobbelt display De nyeste ovne fra Bosch har ikke kun et, men to displays. De sidder på hver sin side af drejeknappen og giver dig perfekt overblik over funktioner og programmer. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og sikker. HydroBagning HydroBagning bygger på det klassiske trick med at stille en halv kop vand ind i bunden af ovnen. Fugten gør brødet sprødt og fyldigt. Bosch HydroBagning-funktion er helt automatisk ventilstyret, og bagværkets egen fugt bliver i ovnen. Teleskopskinner Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe bollerne, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne.

24 Ovne 25 Ovne med indbygget tysk ingeniørkunst. Du kan næsten spejle dig i ovnenes overflade. Samtidig er ydersiden let at rengøre. Og det samme er de indvendige flader takket være det automatiske selvrensningsprogram med pyrolyse. HBA S, Indbygningsovn Farve Sort Antal ovnfunktioner 10 zx<zx< <zx Antal automatiske AutoPilot-programmer 40 Ovnvolumen, liter 56 Smarte funktioner + Pyrolytisk selvrens + Dobbelt display + 3D-Varmluft Plus + Stegetermometer + Elektronisk temperaturkontrol + Sikkerhedsafbryder Mål i mm (H x B x D) 595 x 595 x 548 Nichemål i mm (H x B x D) x 560 x 550 HBL S Indbygningsovn Rustfrit stål, sidehængt ovnlåge, pyrolytisk selv rens, 13 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 68 automatiske AuroPilot-programmer, stegetermometer, 3D Varmluft Plus. HBA781950S Indbygningsovn Panelhøjde matcher kompaktprodukter perfekt, pyrolytisk selv rens, 13 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 68 automatiske AuroPilot-programmer, stegetermometer, 3D Varmluft Plus. HBA 63A150S Indbygningsovn Rustfrit stål, pyrolytisk selvrens, 5 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 3D Varmluft Plus. HBA S Indbygningsovn Rustfrit stål, 8 ovnfunktioner, forsænkbare drejeknapper, stegetermometer. 3D Varmluft Plus, elektronisk timer. HBA 23B120S Indbygningsovn Hvid, XXL-ovn, 5 ovnfunktioner, EcoClean på bagvæg, elektronisk timer, 3D Varmluft Plus. HBB 32D450S Indbygningsovn Rustifrit stål, spisevogn med softlukning, 8 ovnfunktioner, EcoClean på bagvæg. Flere produktoplysninger i tabellen på side 95. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

25 26 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne

26 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne 27 Compact Cooking. Vores mest komplette kompaktovn er 45 cm høj og har mange af de samme funktioner som de store ovne. Ovnen passer perfekt sammen med en espressomaskine eller en dampovn. Vi anbefaler at denne stilrene kombination indbygges i arbejdshøjde på en synlig plads i køkkenet.

27 28 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne Bosch seneste teknik i Compact Cooking. Tilberedning med damp Forestil dig en dampet sandartfilet. Det lyder som en klassiker fra en fin restaurant, men retten kan hurtigt blive hverdagskost hjemme hos dig selv takket være dampovnen fra Bosch. Du dampkoger for smagens og helbredets skyld. Bosch vælger du for kvalitetens skyld. Indbygget mikrobølgeovn En indbygget mikrobølgeovn giver ekstra plads på bordet og på hylderne, og designet passer perfekt til Bosch indbygningsserie. Ovnene er lette at installere i såvel væg- som højskabe med både venstre- og højrehængt dør. To ovne i én Bosch kompaktovn fås med indbygget mikrobølgeovn. Det sparer en hel del plads. Ovnens volumen har rigelig plads til søndagsstegen, og kompaktovnen dækker behovet for ovnmadlavning i den lille husholdning. Rengøringen er nemt klaret da Bosch har modeller med pyrolytisk selvrens.

28 Mikrobølgeovne, kompaktovne, dampovne 29 Kompaktovne der passer perfekt! Bosch kompaktovne i den indbygningsserie The Perfect Match er perfekte ved siden af en indbygget espressomaskine. Og alle moderne hjem, der værner om sundheden og den gode smag bør have en dampovn. HBC 86K763S, Mikro-Kombi ovn Farve Sort Antal autoprogrammer, AutoPilot 70 Opvarmningsfunktioner, antal 12 Ovnvolumen, liter 42 Smarte funktioner + Dobbelt display + Display med klartekst + Memoryfunktion + Maks. effekt 900 W + Inverterteknologi Mål i mm (H x B x D) 454 x 595 x 531 Nichemål i mm (H x B x D) 450 x 560 x 550 HMT 35M653 Mikrobølgeovn Maksimal effekt 1000 W, 36 liter ovnvolumen, 9 automatiske Auto-Pilotprogrammer, flertrinsprogram, 5 effekttrin, inverterteknologi for skånsom opvarmning. HMT 85ML23 Mikrobølgeovn Hvid, maksimal effekt 900 W, 21 liter ovnvolumen, 7 automatiske Auto-Pilotprogrammer, flertrinsprogram, 5 effekttrin, inverterteknologi for skånsom opvarmning. HBC 86P753S Mikro-Kombiovn Maksimal effekt 1000 W, 42 liter ovnvolumen, 70 auto matiske AutoPilotprogrammer, 12 ovnfunktioner, inverterteknologi for skånsom opvarmning, pyrolytisk rengøring. HBC 24D553 Dampovn Damp, 1,3 l vandtank, elektronisk timer og ur, 20 automatiske AutoPilotprogrammer, afkalkningsprogram, børnesikring, sikkerhedsafbryder. HBC 36D753 Kombi-Dampovn Damp, varmluft, 1,3 l vandtank, elektronisk timer og ur, 70 automatiske AutoPilotprogrammer, rengørings- og afkalkningsprogram, børnesikring, sikkerhedsafbryder. HBC 86K723S Mikro-Kombiovn Maksimal effekt 900 W, 42 liter ovnvolumen, 70 automatiske AutoPilot-programmer, 12 ovnfunktioner, inverterteknologi for skånsom opvarmning. Flere produktoplysninger i tabellen på side 96. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris: eller

29 30 Modulopvaskemaskiner En opvaskemaskine lige hvor du vil have den. Arbejdsmiljøet i køkkenet kan altid forbedres med Bosch. Med den nye ActiveWater Smart modulopvaskemaskine bestemmer du selv, i hvilken højde du vil fylde og tømme den. Den smarte indbygningsløsning sparer både plads og energi. Du kan placere den hvor som helst i dit køkken, højt som lavt, ved siden af komfuret eller i et skab. Uanset hvor bruger den kun 7 liter vand og 0,63 kwh pr. opvaskecyklus. Det er slut med at tage service ind og ud i en unormalt lav højde. Bosch ActiveWater Smart er den ergonomisk rigtige løsning.

30 Modulopvaskemaskiner 31 Bosch seneste teknik i modulopvask. Ergonomi Nu slipper du for at bukke dig ned ti gange, hver gang opvaskemaskinen skal fyldes eller tømmes. En modulopvaskemaskine kan placeres både højt og lavt og giver optimal adgang. Placering i arbejdshøjde giver endvidere et bedre overblik. AquaSensor III En sensor, som tilpasser opvaskeprogrammet, alt efter hvor snavset opvasken er. Den måler flere gange under opvaskecyklen, hvor snavset vandet er. På den måde får du altid det bedst mulige opvaskeresultat med det mindst mulige vand- og energiforbrug. Ekstra Tørt En funktion til dig, der gerne vil have servicet ekstra tørt. Det giver et ekstra godt tørreresultat, allerede inden du åbner lågen. Funktionen er særlig god, hvis du vasker mange plastartikler op. Fleksibilitet Bosch modulopvaskemaskine gør det let for dig at indrette dit køkken. Du kan nemlig placere en modulopvaskemaskine næsten hvor som helst. Det giver total fleksibilitet i indretningen. Autoprogram Et opvaskeprogram, som tilpasser vandmængden, vandets temperatur og opvasketiden alt afhængig af hvor snavset opvasken er, bl.a. ved hjælp af AquaSensor. Miljø For mindre husholdninger er modulopvaskemaskinen det optimale valg. Så undgår du at køre ineffektive opvaskecykler i en stor, halvfuld maskine. Dermed sparer du både vand og energi. VarioSpeed Når man har travlt, ville man somme tider ønske, at opvasken ikke tog lige så lang tid. VarioSpeed er funktionen, som gør, at du kan vaske en fyldt maskine op på den halve tid. Og naturligvis stadig med et perfekt vaske- og tørreresultat. AquaStop Beskyt dit hjem og din opvaskemaskine mod uforudsigelige skader. AquaStop er et beskyttelsessystem i opvaskemaskinen, som forhindrer vandskader i hele maskinens levetid. IntensivZone Visse fastbrændte rester er sværere at fjerne end andre. Så er det godt, at en række af opvaskemaskinerne fra Bosch har en IntensivZone. Det er en funktion, som vasker med et 20 % højere vandtryk og lit højere temperatur i den nederste kurv. SKE 63M05EU Modulopvaskemaskin 45 cm høj AAA, 0,63 kwh, 7 liter, 6 kuverter, 1 kurv, Ekstra tørt, VarioSpeed, Lyn 45 C, IntensivZone, Autoprogram. SCE 63M15EU Modulopvaskemaskin 60 cm høj AAA, 0,74 kwh, 8,5 liter, 8 kuverter, 2 kurve, Ekstra tørt, VarioSpeed, Lyn 45 C, IntensivZone, Autoprogram. Flere produktoplysninger i tabellen på side 97. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

31 32 Espressomaskiner

32 Espressomaskiner 33 Flere burde have en barista i spisekammeret. Næste gang, du giver køkkenet en ansigtsløftning, kan du afvikle kosteskabet eller droppe spisekammeret og indbygge noget, der giver langt større livskvalitet: Bosch indbygningsespressomaskine. Den passer perfekt sammen med designlinjen i de øvrige indbygningsprodukter, og du slipper for at skulle tage et kursus for at lære alle baristaens hemmeligheder. De er nemlig allerede indbygget og programmeret af vores ingeniører.

33 34 Espressomaskiner Den vigtige crema. Italienerne kalder det gyldenbrune skum på toppen af espressoen for crema del caffé. En veltilberedt og velsmagende espresso har altid en heldækkende crema, der kan måle fra to millimeter og helt op til en centimeter. Visse kaffesorter giver en lidt tykkere crema. Og du kan altid regne med en god crema fra Bosch espressomaskiner. Nem håndtering af mælken Mælken opbevares i en separat beholder, som kobles til mælkeskummeren med en slange. Mundstykket skummer mælken også i rigtig høje glas op til 15 cm. Maskinen har et automatisk rengøringsprogram, så selvom der går lang tid mellem at du bruger maskinen, gør det ikke noget for den bliver spulet ren efter hver kop, og når du tænder og slukker for den. Det sikrer optimal kaffesmag og holder hygiejnen i top. Uden høreværn Har du lagt mærke til, hvor meget larm kaffekværnen i moderne kaffemaskiner kan lave? Bosch er kendt for vores støjfri hvidevarer, og vi har lagt rigtig stor vægt på isoleringen omkring espressomaskinens indbyggede kaffekværn. De gode lyde har vi til gengæld ladet være. Vi tænker på dem fra den dampede mælk og kaffen, som presses med et tryk på 19 bar for at skabe den bedste crema. Automatisk tilberedning Ét tryk på en knap. Det er al den viden, der kræves for at få en espresso, cappuccino, latte macchiato eller en almindelig kop friskmalet og frisklavet kaffe. Hvis du hellere vil bruge malet kaffe, kan du hælde dette i maskinens separate beholder. Med Bosch espressomaskiner får du det præcis som du vil have det.

34 Espressomaskiner 35 Espressomaskinen til hverdagens feinschmeckere. Når du har serveret den første kop for dig selv, vil du sandsynligvis aldrig forstå, hvordan du har klaret dig uden en indbygget espressomaskine TCC 78K750, Espressomaskine til indbygning Farve Rustfrit stål Tryk vandpumpe, bar 19 Kaffekværn / materiale Display Mælkebeholder / materiale Smarte funktioner Keramisk LCD Aluminium med isolering + One-touch Cappuccino/ Macchiato + Lynrengøring af mælke-skummer + Koppen belyses fra oven ved brygning + Cream center + Cream center cleaner Mål i mm (H x B x D) 454 x 594 x 515 Flere produktoplysninger i tabellen på side 97. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

35 36 Emhætter

36 Emhætter 37 Ny teknik i øjenhøjde. Emfanget er ofte det første, gæsterne lægger mærke til i køkkenet. Emfanget sidder i øjenhøjde med et design, der skiller sig ud i hvert fald hvis du vælger en model fra Bosch. Vores nye kulfiltermodul CleanAir sparer energi, samtidig med at det fjerner stegeos betydeligt bedre end almindelige kulfiltre. Derudover har vi patenteret RimVentilation, som opfanger mere end 90 % af olien i stegeosen. Listen over emfangsinnovationer er lang. Huskede vi at sige, at emfang med UltraSonic-sensor regulerer sugestyrken helt selv?

37 38 Emhætter Med det rette emfang lugter der aldrig af mados i køkkenet. Det er ikke kun det elegante design, der får folk til at hæve øjenbrynene. Emfangene fra Bosch holder også luften i køkkenet exceptionelt klar og ren. Vores patenterede kantudsugningsteknik gør, at emhætterne fjerner stegeos endnu mere effektivt. Selv langs kanterne sker udsugningen med uformindsket styrke. Det betyder, at du ikke behøver at stå i røg og damp, når du laver mad. Med et emfang fra Bosch bliver det en fornøjelse at lave mad.

38 Emhætter 39 Velkommen ud af tågerne til et behageligt køkkenmiljø. Bosch nye kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Stegeos fra saftige lammekoteletter eller lækre laksefileter på en varm grillpande suges effektivt op. Og det gøres også betydeligt mere stille. Du mærker, at emfanget kører, ved at luften bliver ren, ikke ved at det larmer. Endvidere har filtret lang holdbarhed, hvilket betyder færre filterskift. Endnu en energibesparende løsning til dit køkken fra Bosch hvem ellers?

39 40 Emhætter Bosch seneste teknik i emfang. RimVentilation Bosch nye kantsug-teknologi sikrer effektiv opsugning af stegeos. Selv langs kanterne sker udsugningen med uformindsket kraft. Det er vores egen patenterede teknologi og et emfang i et rigtig flot design. EMSys Easy Mounting System Bosch præsenterer en enklere montering af din emhætte. Easy Mounting System giver mulighed for meget præcise justeringer af din emhætte med et enkelt greb. Det sparer dig både besvær og tid under installationen. CleanAir kulfilter Bosch nye kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Endvidere har det et betydeligt lavere lydniveau, er endnu mere effektivt og sparer dig en hel del energi. UltraSonic sensor Med UltraSonic-sensor slipper du for selv at tage stilling til, hvilken udsugningseffekt, der er nødvendig. Sensoren registrerer selv densiteten i dampen og tilpasser udsugningen til det optimale niveau. Du kan fokusere på madlavningen og sparer samtidig energi.

40 Emhætter 41 Emfang, som ændrer køkkenets luft og udseende. Emfang fra Bosch fås både som vægmonterede og frithængende. På den måde findes der et Bosch emfang til ethvert køkken. DWB , Vægmonteret zx<zx< <zx emfang Farve Rustfrit stål. Frontplade i hvid eller sort glas fås som ekstra tilbehør Luftstrøm fritblæsende (m 3 /h) 790 Lydniveau i db(a) 42 Belysning Smarte funktioner 4 x 20 W halogenpærer + RimVentilation + SoftLight/Lysdæmper + Automatisk eftersug + MetalTouch-betjening + Fedtfilterindikator + Easy Mounting System Mål i mm (H x B x D) 640 x 900 x 500 DWB Vægmonteret emfang 90 cm 800 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 54 db(a), vippekontakt, 2 x 40 W-lamper. DWB Vægmonteret emfang 90 cm 800 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 51 db(a), trykknapper med baggrundslys, 3 x 20 W-lamper. DWW Vægmonteret emfang 90 cm 860 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 45 db(a), UltraSonic-sensor, tryktaster, 3 x 20 W-lamper. DWK Vægmonteret emfang 90 cm 790 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 53 db(a), RimVentilation, automatisk eftersug, knapper, 3 x 20 W-lamper. DIC Frithængende emfang Ø 40 cm 660 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 60 db(a), tryktaster, 2 x 20 W-halogenlamper. DIA Frithængende emfang 100 cm 770 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau 46 db(a), flere udsug ningszoner, tryktaster, 4 x 20 W-halogenlamper. Flere produktoplysninger i tabellen på side 98. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

41 42 Komfurer

42 Komfurer 43 Udviklet af ingeniører, kvalitetssikret af 100 muffins. Den nyeste teknologi fra Bosch giver dig tre gode grunde til at bage mere. Vi er stolte af at præsentere komfurerne, som altid giver dig perfekt bagte boller på tre forskellige niveauer samtidig. De er udstyret med det mest optimale varmluftsystem, som fordeler varmen jævnt på alle niveauer. Et perfekt resultat kræver også en perfekt luftstrøm i hele ovnen. Vores varmluftsystem er omhyggeligt testet i vores prøvekøkken og udviklet til altid at give dig det bedste resultat. For de bedste muffins bager du selvfølgelig med hjælp af Bosch.

43 44 Komfurer Bosch seneste teknik i komfurer. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og sikker. Induktion Et komfur med induktionszoner producerer kun varme der, hvor der er brug for den under gryden. Det sparer masser af energi, og du undgår spildvarme. Et elektronisk magnetfelt varmer lynhurtigt gryden op, varmen reguleres præcist, og du slipper for, at noget koger over. Sikkerheden er i top, og rengøringen er klaret i løbet af nul komma fem. DirectSelect Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og -. Vælger du et komfur med DirectSelect-betjening, har du hurtigt og nemt fuld kontrol over madlavningen Pyrolytisk selvrens Med et komfur fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at gøre ovnen ren. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort, mens du får tid til at lave noget andet. Brugervenligt betjeningspanel Placeringen af drejeknapperne på Bosch komfurer er nøje gennemtænkt for din skyld. De er symmetrisk placeret på komfuret for at give en mere ergonomisk og intuitiv betjening under madlavningen. Børnesikring Det kan være svært at holde nysgerrige små fingre borte fra varme plader og spændende knapper. Komfurerne fra Bosch har elektronisk børnesikring, som låser alle kogesektionens funktioner. Endvidere har ovnlågen mekanisk børnesikring. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 24 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Alt du behøver gøre er at vælge program og taste råvarens vægt ind, så tilpasses tilberedningstid og -temperatur automatisk. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe bollerne, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne. Udtrækkelig spisevogn Visse af ovnene fra Bosch har en ovnlåge, som trækkes ud og ind som en vogn, når den åbnes og lukkes. Det er en både sikker og bekvem løsning.

44 Komfurer 45 Fritstående komfurer bygget med tysk præcision. zx<zx< <zx Det er en dejlig fleksibel løsning at vælge et komfur med ovn i forhold til at købe en separat kogesektion og ovn. Hvis du vælger et fritstående komfur fra Bosch, får du en række innovationer med i købet, som er en stor hjælp i køkkenet. HCE U, Glaskeramisk komfur med induktion Farve Rustfrit stål Energiklasse Opvarmning, kwh Konventionel 0,89 Varmluft 0,79 Energiforbrug under 45,0 standardbelastning, kwh Smarte funktioner + Induktion + Boostfunktion for alle zoner + DirectSelect med 17 effektrin + XXL-ovn (60 l) med GranitEmalje + 24 automatiske AutoPilot programmer + 3D Varmluft Plus + Pyrolytisk selvrens + Børnesikring + Fuldt glas i inderdøren Mål i mm (H x B x D) 900 x x HCE U, induktion Fritstående glaskeramisk komfur Induktion, TouchControl til kogezoner, XXL-ovn (58 l), 3D Varmluft Plus. HCE S, induktion Fritstående glaskeramisk komfur Hvid, induktion, TouchControl til kogezoner, XXL-ovn (58 l), 3D Varmluft Plus. HCE U Fritstående glaskeramisk komfur Pyrolytisk selvrens, variable kogezoner, XXL-ovn (60 l), 3D Varmluft Plus. HCE V Fritstående glaskeramisk komfur Ovnsvogn, variable kogezoner, XXL-ovn (65 l), 3D Varmluft Plus. HCE V Fritstående glaskeramisk komfur Rustfri XXL-ovn, katalytisk rengøring på bakvægg, elektronisk timer. HCE V Fritstående glaskeramisk komfur Quicktherm kogezoner, XXL-ovn (58 l), 3D Varmluft Plus. Flere produktoplysninger i tabellen på side 99. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

45 46 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer

46 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 47 Langt, langt ude i fremtiden kommer dine arvinger til at slås om denne ener. Bosch har forædlet køkkenmaskiner siden 1950, og i dag er MUM 86 Cuisine Professional det ypperste inden for produktudviklingen. Hør bare her: Kabinet i støbt aluminium og markedets stærkeste motor på hele 1 W (2,2 hk). Røreskålen rummer 5,4 liter og den håndterer uden problemer en dej af 1,5 kilo mel plus ingredienser takket være dejkrogens ovale drejning. MUM 86 ælter løs uden pause. Den hakker og hakker, strimler og strimler. Stopper pølser, blender og sprøjter og presser pastaplader, båndspaghetti og nudler i et væk. Med det rigtige tilbehør er der ingen grænser for MUM 86 s kogekunst. Og med den aktuelle debat om fødevarer peger meget på, at kommende generationer vil tilberede deres mad fra bunden.

47 48 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer Bosch seneste teknik i køkkenmaskiner. Stærk motor Bosch MUM 86 Cuisine professional har masser af råstyrke. Den rører, blender og ælter med en 1 W (2,2 hk) stærk motor. Vælg mellem 7 forskellige hastighedstrin, eller brug momentafbryderen til mindre opgaver. Enkel drift MUM 86 har hele syv hastighedstrin, en momentafbryder og en smart elektronisk regulering af omdrejningstallet. Alle MUM 86 er udstyret med multimotion-funktion samt en praktisk multifunktionsarm med tre drivudtag i forskellige niveauer. Flot grundudstyrspakke MUM 86 leveres med en stor rustfri røreskål på 5,4 liter med tilhørende låg samt dejkrog, ballonpiskeris, grovpiskeris og en stor glasblender på 1,75 liter med aftagelig kniv. Du kan selv supplere med et stort udvalg af praktisk tilbehør. MUM! Stærk som en okse. Bosch MUM 86 Cuisine Professional er trods sin styrke både brugervenlig, fleksibel og sikret mod lange børnefingre. Den er fx udstyret med dæksel til drev, har stabile sugefødder og automatisk ledningsoprul. Og den er let at rengøre når dejen er æltet eller gulerødderne revet, takket være det gennemtænkte design med let t ilgængelige overflader uden samlinger og kroge.

48 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 49 Hvilken MUM passer til dit køkken? Bosch MUM 86 er et professionelt køkkenværktøj, som ingen har lyst til at gemme væk i sit køkken. Lad den stå fremme og matche de andre farver i indretningen. Vælg mellem rød, antracitgrå og nyheden hvid eller guld. Vi synes, det bør være en selvfølge, at en god køkkenmaskine er let at rengøre. Men sikkerheden er mindst lige så vigtig derfor er drivudtagene overdækkede, og der er lås til låget og genkoblingssikring. Endvidere skal skålen være på plads, for at maskinen kan starte. En stor fordel er også, at MUM 86 har automatisk ledningsoprul, som gør, at du altid kan have den stående fremme. Og du kan naturligvis supplere med en lang række praktisk tilbehør. MUM 86..., Professional, køkkenmaskine Farve Antracitgrå, hvid, rød eller guld Effekt, Watt 1 Hastighedsindstillinger, antal Kabinetmateriale Blenderglas 7 + Moment Aluminium Glas, 1,75 liter Volumen, røreskål (maks.), liter 5,4 MUM 86S1 Materiale, røreskål Kapacitet Medföljande tillbehör Ekstraudstyr Rustfrit stål 3,5 kg brøddej/1 l dejvæske + Dejkrog + Ballonpiskeris + Grovpiskeris + Blender, 1,75 l + Kødhakker + Pastamundstykker + Multimikser + Grøntsagsskærer + Pølsehornssæt + Kornkværn + Indsats + Kagesprøjtemundstykke + Citruspresser Vægt, kg 8,9 MUM 86A1 MUM 86W1 MUM 86R1 Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

49 50 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer

50 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 51 Firebladede stavblendere er nært beslægtede med tryllestave. Den nye smarte generation af stavblendere hedder Bosch mixxo quattro og har fire knivblade i stedet for to, hvilket giver næsten dobbelt så stor blendereffekt som en tobladet stavblender. Fire blade stænker blandt andet mindre. Og mixxo quattro er meget hurtigere til at gøre alle supper glatte, saucer blødere og flødeskummet luftigere. Og inden du har talt til tre, har den også knust is til drinks og slush-ice. Ren magi.

51 52 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer Stærk som en hest. Quattro-bladene drives med en effektiv motor på op til 750 watt, hvilket svarer til 1 hestekraft. Den kraftige konstruktion med stål er testet og konstrueret til konstant hakning, maling og isknusning i køkkenet. Når arbejdet er færdigt, kobler man blenderfoden af og vasker den i opvaskemaskinen. Undtagen blenderfoden i aluminium til MSM 75PRO. Smart ledning. Spiralledningen på Bosch Professional model MSM 75PRO holder sig i god afstand af beholdere redskaber og køkkenarbejdsbordet. Professional-modellen leveres også med en ekstra fod i aluminium til opskumning af saucer og supper præcis som man gør i de professionelle køkkener.

52 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 53 Hvordan skal din quattro styles? Vi har ladet Bosch bedste designere slippe fantasien løs i mixxo quattro, og modellerne skiller sig virkelig ud fra mængden både med hensyn til funktionalitet og med de flotte farver. Den mest avancerede stavblender viser hastigheden med rød LED-indikator og har en elektronisk hastighedsvælger. MSM 7400 mixxo quattro Farve Rød Effekt, Watt 750 Kabellængde, cm 140 Antal knivblade 4 Smarte funktioner + Turboknap + LED hastighetsindikator + Elektronisk hastighedsvælger + Dæksel og blenderbæger + Knive, blenderfod + Kabelophæng, klemme MSM 7700 blå MSM 7250 sort MSM 7150 hvit MSM 75PRO sort mixxo quattro mixxo quattro mixxo quattro mixxo quattro 750 W, Turboknap, LED hastighetsindikator, elektronisk hastighetsvælger. 500 W, Turboknap, blenderbæger. 500 W, Turboknap, blenderbæger. W, rostfritt stål, specialfot, Helix-cord (2,5 m), turboknap, bæger med gradering. Medfølgende tilbehør til mixxo quattro MSM 7700 Piskeris, XL-hakker og blenderbæger. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

53 54 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer Dobbelt nyhed: elpisker med blender. Blend den hjemmelavede barnemad jævn og glat, og pisk marengsdejen luftig med en og samme køkkeninnovation. Den nye STYLINE fra Bosch kombinerer stavblenderen med en kraftfuld elpisker. Med STYLINE får du dobbelt så meget hjælp i køkkenet med den medfølgende blenderfod fra mixxo quattro. Med sine unikke fire knivblade og 500 W styrke er den altid klar til at blende. STYLINEs ergonomiske design gør, at den er lige let at bruge som stavblender og elpisker. Nye innovative elpiskere og en blenderfod med fire knivblade STYLINEs rustfrie piskeris giver et hurtigt resultat og mere volumen. Der sidder fire små metalkugler på hvert piskeris for at øge effekten ved piskning af fløde, æggehvider og lettere dejtyper. Den medfølgende blenderfod blender let og hurtigt supper, saucer og smoothies med sine fire knivblade (modellerne MFQ 4070 og MFQ 4080). MFQ 4020 Elpisk 450 W, stillegående med kraftfull motor, 5 hastigheder, moment-/turbo-trin, 2 kraftige dejkroger, tilslutningsmulighed for blenderfod, ledningsoprul. MCM 4000 Matberedare 700 W, 2 hastigheder + momentstrin, 2,3 l blandarskål, integrerad tilbehørsskuffe, multifunktionskniv, piskeskive, skrskive, og riveskive. MSM 7250 Blenderfod 500 W, Turboknap, blenderbæger. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

54 Køkkenmaskiner, stavblendere, juicer 55 God morgen uden tilsætningsstoffer! Bosch Juicer MES 20A0 har en imponerende motor på 700 W og stabile sugekopfødder i bunden. Stort rør i toppen (7,5 cm) betyder, at du kan bruge hele eller store stykker frugt og grøntsager. To forskellige hastigheder: En til hårde og en til bløde råvarer. Juicekanden har skumadskiller, og alle dele kan vaskes i opvaskemaskinen. Bosch Juicer ønsker dig en god morgen på en naturlig og praktisk måde. MES 20A0 Juicer 700 W, sikkerhedsafbryder, 2 hastigheder, kabinet i rustfrit stål, alle dele (ud over motordelen) kan vaskes i opvaskemaskinen. Fra august Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

55 56 Køl, frys Bosch iskolde køleskabe giver mange plusser i kanten. Bosch har udviklet køleskabe i mere end 75 år. I dag er det Bosch mission at tilbyde rimfri teknik og praktisk madsikkerhed med det lavest mulige energiforbrug. I praksis betyder det, at flere af vores køleskabe er i energiklasse A++, som er den absolut laveste og dermed bedste energimærkning. Med den nye LED-belysning i køleskabet sparer du endnu mere energi. LED-pærerne holder i hele skabets levetid, og du kan derfor glemme alt om at skulle udskifte glødepærer.

56 Køl, frys 57

57 58 Køl, frys Lad lyset LEDe vej. Vores køleskabe bliver bare mere og mere miljøvenlige og energibesparende. Nu er vores premiumskabe i energiklasse A+ og A++ indrettet med den nye LED-belysning, som er lavenergipærer, der giver en perfekt belysning i dit køleskab. De er placeret i køleskabets yderkanter, så lyset aldrig kan blive dækket, uanset hvor mange mælkekartoner du stabler. Nu er udskiftning af glødepærer en saga blot. Med en vedligeholdsfri LED-belysning får du et magisk lys i hele køleskabet. Det perfekte lys også hvis du har hang til natmad.

58 Køl, frys 59 Det er ikke kun indersiden, der stråler. Giv dit køkken en ansigtsløftning med et stilrent design fra Bosch. Med Metal behind glass (front i stål bag glas) får du en grund til at lægge vægt på det ydre. Designet giver ikke kun dit køleskab og fryser et elegant look og en dyb glans, det er også praktisk. Som navnet siger, er skabets metaldør dækket af et tyndt lag glas. Det gør det let at holde overfladen ren efter nysgerrige fingre og fingeraftryk. Med det vigtigste af det hele er, at det er den rene fryd for øjet.

59 60 Køl, frys Bosch seneste teknik i køl og frys. LED-belysning En ny og smartere belysning til dit køleskab. Lavenergipærerne er placeret uden for hylderne i køleskabet, så de ikke kan blive dækket af madvarer. Pærerne giver en perfekt belysning, samtidig med at de sparer strøm og holder i hele skabets levetid. HydroFresh Grøntsagsskuffen med ekstra høj luftfugtighed. Her holder råvarerne sig friske op til dobbelt så længe. Luftfugtigheden sørger også for, at grøntsagerne bevarer deres smag, vitaminer og saftighed meget bedre. VitaFresh VitaFresh er en opbevaringsboks, som holder en temperatur på +0 C, også selv om temperaturen er en anden i resten af køleskabet. Opbevaringsboksen har en meget høj luftfugtighed og holder følsomme levnedsmidler friske op til tre gange så længe. Superindfrysning/Superafkøling Når større mængder madvarer skal køles/fryses ned, aktiveres funktionen. Den sænker temperaturen i skabet i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur. Det bedste resultat fås, hvis du aktive- rer funktionen, inden du kører ud og handler stort ind. NoFrost Du behøver ikke at tænke på at afrime din fryser fra Bosch. Den seneste fryseteknik NoFrost spreder iskold, tør luft i fryseren. Der dannes ingen tykke lag af rimfrost i fryseren, som stjæler energi og plads. Med NoFrost fra Bosch er afrimning helt unødvendigt. EasyClean Det er svært at beskytte køle-/fryseskabet mod grimme fingeraftryk. Bosch nyeste køleskabe og frysere har en belægning på de rustfrie døre, som gør det lettere at holde dem rene. Ideelt til børnefamilier.

60 Køl, frys 61 AirFresh filter AirFresh er et kulfilter, som reducerer lugt fra f.eks. stærk ost eller røgede madvarer. Køleskabet føles friskere, og filtret minimerer risikoen for, at madvarer tager smag af hinanden. Chillerfag Råvarer som fisk, kød og pålæg har bedst af at blive opbevaret ved en temperatur, som er en smule lavere end i resten af køleskabet. Bosch køleskabe har en praktisk opbevaringsskuffe, hvor temperaturen holdes 2 til 3 grader lavere end i det øvrige skab. Multi Airflow-system Kold luft, som strømmer jævnt ud over hylderne fra køleskabets bagvæg. Systemet gør, at luften fordeler sig jævnt på alle hylder og giver en lav og jævn temperatur i hele køleskabet. Det giver en mere sikker opbevaring af maden.

61 62 Køl, frys Lavenergiskab A++ med køl og frys. Bosch mere end 75 års køle- og fryseerfaring har sat sine spor i historien. Her vises nogle af vores absolut bedste køleog fryseskabe i højder fra 185 cm til 201 cm. Læg mærke til skabenes lave energiforbrug. KGN 36H15, Køl/frys, NoFrost, 185 cm Farve Hvidt Energieffektivitet Energiforbrug, kwh/år 200 Nettovolumen i alt, liter 287 Køl 223 Frys 66 Temperaturstyring Visning Smarte funktioner LED-display Udvendigt + HydroFresh + Chillerfag + AirFresh filter + LED-belysning Mål i mm (H x B x D) x x 650 KGN 36S51 Køle-/fryseskab, 185 cm KGV 36A72 Køle-/fryseskab, 185 cm KGF 39P91 Køle-/fryseskab, 201 cm KGN 36H70 Køle-/fryseskab, 185 cm Energieffektivitetsklasse A+, 281 kwh/år, NoFrost, Chillerfag, HydroFresh, AirFresh filter, LED-belysning. Energieffektivitetsklasse A++, 205 kwh/år, EasyClean, ventilator, Superindfrysning, flaskehylde. Energieffektivitetsklasse A+, 319 kwh/år, NoFrost, VitaFresh, flaskehylde. Energieffektivitetsklasse A+, 281 kwh/år, NoFrost, Chillerfag, HydroFresh, AirFresh filter, LED-belysning.

62 Køl, frys 63 Når køl og frys har hver sit skab. Mange familier har brug for et helt køleskab og et helt fryseskab. Her vises et udvalg af vores separate køle- og fryseskabe. Investerer du i et lavenergiskab fra Bosch, kan du bruge pengene fra elregningen i delikatessen istedet. KSR 38S70, Køleskab, Single Door, 186 cm Farve Metal bag glas Energieffektivitet Energiforbrug, kwh/år 144 Nettovolumen i alt, liter 355 Temperaturstyrning Smarte funktioner LED-display + Ventilator + Flaskehylde + LED-belysning + AntiBacteria Mål i mm (H x B x D) x x 650 Her vist side-by-side med GSN 32S70. KSR 38X51 Køleskab, 186 cm GSN 32X51 Fryseskab, 186 cm GSN 32S70 Fryseskab, 186 cm KSR 38V72 Køleskab, 186 cm Energieffektivitetsklasse A+, 144 kwh/år, LED-belysning, fläkt, AntiBacteria, flaskehylde, langt håndtag i aluminium. Energieffektivitetsklasse A+, 303 kwh/år, NoFrost, IceTwister, langt håndtag i aluminium. Energieffektivitetsklasse A+, 303 kwh/år, NoFrost, langt håndtag i aluminium. Energieffektivitetsklasse A+, 144 kwh/år, EasyClean, ventilator, Anti Bacteria, flaskehylde, kort håndtag. (Passer med GSN 32V72) Flere produktoplysninger i tabellen på side Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012 I 2011 kan Bosch-koncernen fejre dobbeltjubilæum: Virksomhedens 125 års jubilæum og grundlæggerens 150 års fødselsdag. Der er derfor god grund til at se tilbage det giver os anledning til at beskrive,

Læs mere

Bæredygtige valg 2009 2010

Bæredygtige valg 2009 2010 Bæredygtige valg 2009 2010 2 En Bæredygtige filosofi En Bæredygtige filosofi 3 Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør,

Læs mere

Holdbare valg 2009 2010

Holdbare valg 2009 2010 Holdbare valg 2009 2010 2 En holdbar filosofi En holdbar filosofi 3 Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber SMV 69U60EU 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9995 kr* SMP 69M05SK stål 10995 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer

Produktoversigt Bosch hvidevarer Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 32 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 65 OPVASKEMASKINER 31 VARMESKUFFER 72 VASKEMASKINER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 78 VASKE-/TØRREMASKINER 32 DAMPOVNE 78 TØRRETUMBLERE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 81 TILBEHØR

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 64 FRYSESKABE 31 VARMESKUFFER 67 OPVASKEMASKINER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 74

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 2008 2009 Muligheder og madglæde En højtidsstund Vi tilbringer en stor del af vores tid i køkkenet og gør vi det ikke, ønsker vi ofte, at vi gjorde. Køkkenet er et sted, hvor

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm stål 10769 kr* SMU 88TW01S hvid 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS stål 10939 kr* SN 478W01TS hvid 9999 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på

Læs mere

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 KOGESEKTIONER 42

Læs mere

ZIEGLER PROFESSIONAL. www.ziegler-service.dk

ZIEGLER PROFESSIONAL. www.ziegler-service.dk ZIEGLER PROFESSIONAL askine www.ziegler-service.dk REN OPVASK TIL MARKEDETS BEDSTE PRISER. LS 5 Perfekt til små behov. LS 6 Perfekt til mellem restauranter, børnehaver, LS 9 Perfekt til mellem/større restauranter,

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj 15089 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden.

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Ren Besked kaffe Om I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Vi eksporterer til 46 lande, og alle vore kaffebryggere bliver

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber SX 66P082EU¹ 10339 kr* 10339 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016.

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. 1 INDBYGNINGSOVNE 3 Indbygningsovne med damp NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l 13 ovnfunktioner:

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN VIDEN OM AT NYDELSE BEGYNDER MED MADL AVNING En håndfuld friske råvarer, nogle få minutter og en stor skefuld entusiasme. Det syder og simrer og dufter helt

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y750DN

Vaskemaskine WM 16Y750DN hvid 13195 kr* *Vejledende pris Kan kombineres med: WT48Y850DN Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 9 kg k Energiklasse: A+++ -10% k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske

Læs mere

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE

Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 44 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 54 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9 499 kr* SMP 69M15SK stål 10 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++ (på en skala fra A+++ til D) Årligt forbrug i programmet

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Efterår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...10 Mikrobølgeovne...13 Kogesektioner...15 Komfurer... 28 Emhætter...33 Tilbehør til madlavning...50

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 41 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 43 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 53 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

Højhastighedsblender i stilrent design

Højhastighedsblender i stilrent design Salgsfolder for Danmark () Højhastighedsblender Kraftfuld højhastighedsmotor på 1400 W 35.000 omdrejninger pr. minut 2 l glaskande 2 tag-med Mini Mixers HR3655/00 Højhastighedsblender i stilrent design

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

PRODUKTK ATALOG DANMARK 2014 MADLAVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKAB

PRODUKTK ATALOG DANMARK 2014 MADLAVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKAB PRODUKTK TLOG DNMRK 2014 MDLVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKB DET BEDSTE TIL DIN MDLVNING Det er dig som forbruger, vi tænker på, når vi udvikler vore produkter. For os er teknikken først perfekt,

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener pyrolyse 60 L B12P32N0 Pyrolyse 60 L 5 funktioner Grillspyd Engelsk manual pyrolyse 65 L B15P42N3 Betjening via pop-ud knapper Elektronisk programstyring Kold

Læs mere

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL. 18.00 19.20 Dagsorden Præsentation Vinder af licitationen Svane Køkken Hårde hvidevarer Standardkøkken Valgmuligheder af materialer

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

Har I en af de der s... Selvfølgelig.

Har I en af de der s... Selvfølgelig. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber hele tiden efter at gøre livet enklere og bedre for mennesker. At løse problemer ved hjælp

Læs mere

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S http://www.siemens-home.dk/lc956bb40s.html?source=search&print=1 Side 1 af 2 SIEMENS LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Kapacitet fritblæsende:

Læs mere

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY :

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY : EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og Skib: MM / YYYY : Opbevaringen Hyppighed Rengøringsmiddel Dørk fejes og Sæbevand (også hvor Grundig vask når nødvendigt der opbevares friske råvarer

Læs mere

Det traditionelle kogebord

Det traditionelle kogebord MK og MKM Det traditionelle kogebord Serien giver mulighed for at kombinere forskellige typer kogeplader. Meget robust kogebord Stor og fleksibel kapacitet på grund af stort, glat kogeareal Lang levetid

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte 2 Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er også EU-krav til nye emhætters energieffektivitet,

Læs mere

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Produktoversigt 2013 Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Oplev Electrolux Inspiration Range Ganske enkelt delikat Kombinér damp og varmluft i madlavningen Fyld det hele ind Opvaskemaskiner der

Læs mere

Julegave præsentation 2015

Julegave præsentation 2015 Julegave præsentation 2015 Sundhed & Pleje Igen i år har Philips valgt, at sætte fokus på produkter indenfor sundhed, velvære og pleje. Vi tilbyder derfor produkter i følgende kategorier med et par bonus-produkter

Læs mere

Modellerne 5KHB2571 & 5KHB2531

Modellerne 5KHB2571 & 5KHB2531 Modellerne 5KHB2571 & 5KHB2531 Vejledning til stavblender Indhold Sikker brug af stavblenderen Vigtige sikkerhedsforskrifter...4 Elektriske krav...6 Bortskaffelse af elektriske apparater...6 Dele og funktioner

Læs mere

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen.

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen. LIVET ER FULD SMAGE OptiVend Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt af dagen. Bare

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Forår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...11 Mikrobølgeovne...14 Kogesektioner...16 Komfurer...24 Emhætter... 29 Tilbehør til madlavning...46

Læs mere

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER Introduktion Scandomestic er et ungt firma, der beskæftiger en række medarbejdere med lang erfaring inden for køl og frys. Scandomestic importerer, lagerfører og distribuerer

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte Emhætter skal nu have EU s energimærke. Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er

Læs mere

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer.

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer. Reference mindstekrav Produkt undergruppe Kravspecifikation Produktbeskrivelse Mindstekrav til produkt Mk. 1 Combisteamer Combisteamer 2 x 20 stik Mk. 2 Combisteamer Combisteamer 1 x 20 stik. Mk. 3 Combisteamer

Læs mere

Nyeste generation indenfor termovogne- Med eller uden aktiv køling / opvarmning. Til smart og sund transport af fødevarer

Nyeste generation indenfor termovogne- Med eller uden aktiv køling / opvarmning. Til smart og sund transport af fødevarer Nyeste generation indenfor termovogne- Med eller uden aktiv køling / opvarmning Til smart og sund transport af fødevarer hele vejen fra køkkenet til spisestedet. En dampende varm oksesteg, en kold seafood-salat

Læs mere

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 DANSK Glattejern i pro 230 steam Glattejernet i pro 230 steam fra BaByliss er et dampglattejern med meget høj temperatur

Læs mere

Maksimalt udvalg af opskrifter, minimal arbejdsbyrde

Maksimalt udvalg af opskrifter, minimal arbejdsbyrde Salgsfolder for Danmark () Philips Daily Collection Foodprocessor 650 W 2 hastigheder + pulse-funktion 2,1 L skål Tilbehør til + 15 funktioner HR7627/00 Maksimalt udvalg af opskrifter, minimal arbejdsbyrde

Læs mere

Gode råd om køkkenindretning

Gode råd om køkkenindretning Gode råd om køkkenindretning Velkommen til Sclerosecentrets test- og træningskøkken Køkkenindretning, der dur Madlavning og arbejde i køkkenet kan være meget krævende, hvis man har nedsat kraft og bevægelighed

Læs mere

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER PRODUKTKATALOG DANMARK 2016 MADLAVNING NÅR DEN ER BEDST God kvalitet nu og i fremtiden Vi hos Neff tænker altid på dig som en bruger, når vi udvikler vores

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber

Læs mere

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd Spar på energien Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd varme Udnyt varmen rigtigt JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC 15,5 14,5 14 9 3,5 2 2 2 3 8 12 14,5 Årligt

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere