ÅRSBERETNING 2011 for Forsikringsklubben for Svævefly

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING 2011 for Forsikringsklubben for Svævefly"

Transkript

1 side 1 af 9 FORSIKRINGSKLUBBEN Februar 2012 ÅRSBERETNING 2011 for Forsikringsklubben for Svævefly Bestyrelsen bestod i 2011 af Formand Torben Lund Simonsen Bestyrelsesmedlem Lars Sverre Rasmussen Bestyrelsesmedlem Christian Skov Suppleant Frank Drinhaus Året 2011 er det andet år i Forsikringsklubbens 38 årlige historie, hvor Forsikringsklubben har været selvadministrerende på kaskoforsikringen. Forsikringsklubben har i 2011/12 sagsøgt GF Forsikring, som nægtede at udbetale et beløb fra en motorkøretøjs-ansvarsskade i Tyskland fra 2006, men GF-Forsikring har endelig betalt de krævede ca. kr ,-, hvoraf vi har modtaget kr ,- á conto i Dette beløb fra 2006 har Forsikringsklubben besluttet at tilføre bufferkontoen, som har til formål at imødekomme et år hvor der skal efterbetales ekstra, max. 50 % oven i kaskopræmien, hvis skadesregnskabet giver underskud. Forsikringsklubben har endvidere sendt kasko-reassurancen i udbud hos det eksisterende selskab QBE og Inter Hannover som vi samarbejdede med tidligere. QBE fremkom med det bedste tilbud, selv med en stigning på 20 % samt at Forsikringsklubbens forsikringsmægler tillige skal honoreres særskilt med 5 %, i alt 25 %. Motoransvarsforsikringer til klubbernes uindregistrerede motorkøretøjer: Forsikringsklubben har siden 1. januar 2008 tilbudt motoransvarsforsikringer til klubbernes uindregistrerede motorkøretøjer med over 20 HK igennem forsikringsselskabet Concordia / Himmerland. Den årlige præmie er pr. 1. januar 2012 på kr. 770,- pr. motorkøretøj. Alle selvkørende motorkøretøjer op til 20 HK er gratis dækket af DIF-Forsikringsordningen, men det omfatter kun små græsslåmaskiner og lignende til ejendommens drift. Forsikringsklubben har aftalt med forsikringsselskabet at lastbiler monteret med spil, som kun kører på flyveklubbens eget område, kan føres at medlemmer med almindeligt lille kørekort til 3500 kg. (B). Golf-vogne skal i lighed med de øvrige uindregistrerede køretøjer have en motoransvarsforsikring, men kan betjenes af DSvU-medlemmer med minimum knallert kørekort. Der var ved årsskiftet 97 motoransvarsforsikringer i kraft. (fremgang på 12 stk.). Der mangler fortsat enkelte større klubber i denne fordelagtige ordning. Vi skal gøre opmærksom på, at uanset om man ejer sin egen plads eller ej, så er pladsen at betragte som en offentlig plads. De uindregistrerede køretøjer, man anvender i den daglige drift, skal være ansvarsforsikrede, og man løber en unødvendig risiko, hvis der ikke tegnes ansvarsforsikring på disse køretøjer, og det er et krav, at føreren har kørekort.

2 side 2 af 9 Flyansvarsforsikringen: Forsikringsklubben har siden 1. januar 2006 tilbudt klubberne fordelagtige flyansvarsforsikringer. Pr. 1. januar 2010 blev fællespolicen placeret i QBE hvor præmien er blevet reguleret med kr. 50,- svarende til 2012 indeks og koster i 2012 kr ,- og passageransvarsforsikringen kr ,-. Forsikringsklubben er blevet opmærksom på at EU regulering 785/2004 ikke kræver at der tegnes passageransvarsforsikring til 2 sædet fly med en MTOM på under 500 kg. Bestyrelsen for Forsikringsklubben har den holdning at vi ikke tegner forsikringer til 2 sædet fly uden passager-ansvarsforsikring. Flyvning uden for Europa: Flyansvarsforsikringen omfatter som standard kun Europa, men kan mod et tillæg udvides til andre geografiske områder, hvilket skal aftales fra gang til gang med Forsikringsklubben. Fly-Kaskoforsikringen: Som nævnt indledningsvis er året 2011 det andet år i Forsikringsklubbens 38 årlige historie, hvor Forsikringsklubben har været selvadministrerende på kaskoforsikringen, og som følge heraf har Forsikringsklubben opnået en betydelig administrativ besparelse, samt at vi er selvbestemmende på de indbyrdes præmieniveauer i mellem klubfly og privatfly. Kaskoforsikringspræmien blev i % billigere for svævefly uden motor, og 20 % billigere for svævefly med motor, samt at Forsikringsklubben nu igen har en selvrisiko på kr ,- ( niveau ) i stedet for de tidligere kr ,- vi havde under GF. Forsikringsklubbens bestyrelse har valgt kun at regulere præmieniveauet med 3 % svarende til indeks 2012, selv om vores reasurance er blevet 25 % dyrere for 2012 på uændrede betingelser med ubegrænset dækning ved en samlet skade. Forsikringsklubbens bestyrelse vil i løbet af 2012 se nærmere på præmieniveauet på de enkelte typer, f.eks. fly uden motor / med turbo motor / selvstartende ( ikke TMG ). Forsikringsklubbens kasko-forsikringsbetingelser er uændrede. Forsikringsklubbens bestyrelse har indført en minimum selvrisiko på kr ,- på hoodskader. Vi må her gøre opmærksom på, at kaskoforsikringen kun dækker tyveri af løst- og fastmonteret udstyr såfremt bygningen / hangaren / transportvognen eller flyet var aflåst på skadetidspunktet. Forsikringsbetingelserne for kaskoforsikringen og ansvarsforsikringen findes på Forsikringsklubbens hjemmeside, Transportomkostninger: Refusion af transportomkostninger i forbindelse med en kaskoskade er max. kr ,-. Transportvogns Kaskoforsikringen: Forsikringsklubben etablerede ligeledes pr. 1. januar 2010 en ny transportvogns-kaskoforsikring i Concordia / Himmerland Forsikring på en fællespolice på særdeles fordelagtige vilkår og præmier.

3 side 3 af 9 Vi skal specielt gøre opmærksom på at transportvognen skal være aflåst ved tyveri, ellers er det dobbelt selvrisiko! Der er 6 grupper / summer: (2012 takster) Transportvogn op til kr , årlig præmie kr. 645 Transportvogn op til kr , årlig præmie kr. 753 Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr. 861 Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr. 969 Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr Selvrisiko kr ,- af enhver skade, dog kr ,- ( 2012-niveau ) hvis transportvognen ikke var aflåst på skadetidspunktet. Vi må gøre opmærksom på, at det kun er muligt at forsikre indregistrerede transportvogne, samt at der i nogle tilfælde kræves et B/E kørekort, for at kaskoforsikringen på bilen og transportvognen er gældende. Transportvogne med værdier på over kr ,- skal foruden trailerlås være forsynet med satellitsporingsudstyr, som gør det muligt enten via internettet eller mobiltelefonnettet at spore traileren. Flyvning uden for Europa: Her vil forsikringsbestyrelsen pege på forsikringsbetingelserne 2, Geografisk område, at flyejerne skal have flyvetilladelse til det pågældende land af sin klubs flyveledelse. Det er muligt at tegne tillægsforsikring til flyvning uden for de geografiske områder nævnt i betingelserne. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at udvide kaskoforsikringsdækningen på transportvognen til at omfatte forsikringsdækning uden for Europa. Denne forsikringsdækning må enten tegnes lokalt eller sammen med en transportforsikring i forbindelse med f.eks. søtransporten. Næsten overalt i Europa dækker det trækkende motorkøretøjs motoransvarsforsikring skader som transportvognen forvolder. Denne regel findes ikke i alle lande, men f.eks. i de oversøiske lande skal der tegnes en særskilt motoransvarsforsikring til transportvognen. Havarier og skader i 2011: Forsikringsklubbens skaderegnskab omfatter 19 erstatningssager mod 15 i En gennemgang af uheldene viser, at der er et bredt spektrum af omstændigheder / faktorer / faser af flyvning, fra klargøring og vurdering før flyvning, starter med spil og flyslæb, flyvning, forberedelse til landing, vindforhold, selve landingen samt taxi på pladsen. Der sker mange skader, der ikke har med flyvning at gøre.

4 side 4 af 9 Flysik-udvalget vil tage dette op på et møde med Flyvecheferne, da disse skader ser ud til at skyldes, at vi ikke behandler vort materiel med den nødvendige respekt. For at minimere de fejl der opstår / skabes under udøvelse af svæveflyvning, gælder det om at alle der beskæftiger sig med svæveflyvning, skal have en professionel attitude, både elever, piloter, instruktører, ledelse, materiel- og S-kontrollanter. Tabellen nedenfor viser fordelingen af skadestyper Fordeling på skadestyper: Landing på hjemmeflyveplads Landing på fremmed flyveplads Marklanding Skoleflyvning, solo (landing) Skoleflyvning m/instruktør (landing) Skader opstået på jorden Havari under flyvning Indbrud/tyveri/hærværk/brand Spilstarter Flyslæb Selvstart Transportvogne Vejtransport af fly Manglende cockpittjek Gammel skade, efterrepareret Skader opstået på jorden er håndteringsskader. Alene denne type skader er ofte meget dyre, da det tit er hoodskader. En udskiftning af en hood koster kr. pr. stk.! Bemærk: af 19 skader skyldes de 11 andre begivenheder end flyvning!! Selvom vi dyrker en amatørsport, skal alle være professionelle i udøvelse af alle funktioner, der fører frem til og ender med en god flyveoplevelse. NØGLETAL FORSIKREDE FLY Forsikrede fly, værdi samt ejerforhold: Antal forsikrede År fly Værdi kr. Private fly Klubfly Transport- vogne: Værdi kr (44,0 %) 182 (56,0 %) (42,5 %) 184 (57,5 %) (42,3 %) 188 (57,7 %) (42,4 %) 190 (57,6 %) (44,4 %) 188 (55,6 %) (47,6 %) 184 (52,4 %) (47,5 %) 192 (52,5 %) (49,3 %) 187 (50,7 %) (48,2 %) 197 (51,8 %) (49,2 %) 199 (50,8 %) (50,7 %) 200 (49,3 %) (50,8 %) 203 (49,2 %) (49,7 %) 200 (50,3 %) (48,8 %) 173 (51,2 %)

5 side 5 af (48,4 %) 167 (51,6 %) (50,7 %) 157 (49,3 %) Af- og tilgang i 2011: Tilgang: Afgang: Solgt til udlandet 12 stk. Nyt eller brugt fra udlandet 9 stk. Solgt, ikke forsikret mere 1 stk. Fra andet selskab 1 stk. Havareret, ikke i brug 3 stk. Nye ejere, ikke tidligere forsikret 1 stk. Til andet selskab 1 Stk. Genopbygget 1 stk. Slettet Stk. I alt 17 stk. I alt 12 stk. Vi har en tilbagegang i antal fly, idet vi nu er på 319 svævefly med en samlet værdi på over kr. 108 millioner, hertil kommer værdien af 183 trailere til 9 millioner. Som det kan ses, har vi haft en tilgang på 12 fly og en afgang på 17 fly, hermed afgang på 5 fly, primært klubfly. Tilgang på 11 trailere, idet der som regel medfølger en trailer ved køb af et nyt eller brugt fly. Enkelte har udskiftet deres trailere. Skadefordeling mellem privat- og klubfly: Siden 1990 har vi opgjort skadefordeling mellem privat- og klubfly. ÅR PRIVAT KLUB I ALT Antal Skadeudgift Antal Skadeudgift Antal skader skader Skader Skadeudgift Kr. % Kr. % Kr , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,733 51, , , , Gennemsnitlig skadesudgift Private svævefly Klubsvævefly

6 side 6 af 9 Skaderegnskab for 2011 Kontingent, forsikringsklubben Kr Forsikringspræmier Kr Salg af vrag, takseringer m.v. Kr Kr. Regulering af skader 2010 Kr Kr. Diverse indtægter Kr Kr Renteindtægter Kr. Kr Reassurance Kr Øvrige præmier Kr Kaskoskader Kr Administration Kr Hensat, tilbagebetaling 2. halvår 2012 Kr Resultat Kr Aconto efterbetaling fra GF Kr Årets resultat Kr Tilbagebetalingsprocenten er beregnet til 26 % Valg til forsikringsbestyrelsen: På valg til bestyrelsen er: På valg som suppleant er: Lars Sverre Rasmussen (vælges af DSvU) Frank Drinhaus (villig til genvalg - vælges for en 1 årlig periode) På bestyrelsens vegne Torben Lund Simonsen

7 side 7 af 9 Forsikringsklubbens regnskab Resultatopgørelse Budget Resultat Budget Omsætning: Årskontingent Ansvarsforsikring,fy Ansvarsforsikring, jordmateriel Kaskoforsikring, fly Kaskoforsikring, trailere Salg af flydele Taksering af skader Regulering af skader Diverse indtægter Omsætning i alt Omkostninger: Afregning af præmier Skader Bufferkonto Lønudgifter Møde og rejseudgifter Lokaleomkostninger (lager) Administrationsomkostninger Hensat, overskudsfordeling Omkostninger i alt Resultat før renter: Finansielle indtægter: Renter, pengeinstitutter Finansielle indtægter i alt: Ekstraord. Indtægter: Aconto efterbetaling fra GF Ekstraord. Indtægter i alt: Periodens resultat

8 side 8 af 9 Status Balance pr Aktiver: Vestjysk Bank Vestjysk Bank (bufferkonto) Vestjysk Bank Sydbank Aarhus Lokalbank Aktiver i alt Passiver: Hensættelser Hensat, overskudsdeling Forud betalt præmie Hensat, skader Passiver i alt Egenkapital: Egenkapital primo Overført resultat Egenkapital ultimo Passiver i alt Herning, den 15. februar 2012 Ove B. Hillersborg Bestyrelsen: Torben Lund Simonsen Lars Sverre Rasmussen Christian Skov

9 side 9 af 9

ÅRSBERETNING 2014 for Forsikringsklubben for Svævefly

ÅRSBERETNING 2014 for Forsikringsklubben for Svævefly side 1 af 6 FORSIKRINGSKLUBBEN Februar 2015 ÅRSBERETNING 2014 for Forsikringsklubben for Svævefly Bestyrelsen bestod i 2014 af: Formand Torben Lund Simonsen Bestyrelsesmedlem Lars Sverre Rasmussen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013 for Forsikringsklubben for Svævefly

ÅRSBERETNING 2013 for Forsikringsklubben for Svævefly side 1 af 9 FORSIKRINGSKLUBBEN Februar 2014 ÅRSBERETNING 2013 for Forsikringsklubben for Svævefly Bestyrelsen bestod i 2013 af: Formand Torben Lund Simonsen Bestyrelsesmedlem Lars Sverre Rasmussen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Unionshåndbog. Forsikringer. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer.

Unionshåndbog. Forsikringer. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. Side nr.: 1 (8) OVERSIGT i Dansk Svæveflyver Union Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. DSvUs klubber har et stort ansvar på mange områder, og det kan være

Læs mere

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er.

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er. Beretning for 2015 Året startede som det sluttede med meget hård konkurrence på forsikringsmarkedet. Klubben ansatte en assurandør pr 1. februar. Ansættelsen af en assurandør, er sket med baggrund i at

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser MOTORCYKELFORSIKRING VERSION 20-201 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Motorcykelforsikring

Læs mere

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601 Forsikringsbetingelser Trailerforsikring Version 20-601 Thisted Forsikring Thyparken 16 7700 Thisted Tlf: 96 19 45 00 post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk CVR: 31 00 75 18 Bank: Sparekassen

Læs mere

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2012 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

Unionshåndbog FORSIKRINGER. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer.

Unionshåndbog FORSIKRINGER. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. Side nr.: 1 af 8 Forsikringer i Dansk Svæveflyver Union Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. DSvUs klubber har et stort ansvar på mange områder, og det kan

Læs mere

FORSIKRINGSVILKÅR NR. 2.2

FORSIKRINGSVILKÅR NR. 2.2 Forsikringsvilkår af januar 2010 Bilforsikring FORSIKRINGSVILKÅR NR. 2.2 Årsberetning og regnskab Side 1 Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Din forsikring omfatter Ansvarsforsikring

Læs mere

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Husk generalforsamling Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Bestyrelsen pr. 1. januar 2011 Formand Svend Åge Pedersen Sdr. Alle 30, Ramsing 7860 Spøttrup Kasserer Lars Yde Villaparken

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND SELVEVALUERINGS- og BESØGSSKEMA 2019 S-kontrollantvirksomhed jfr. UHB 570, afsnit 2.2. og 3.6. Klub: Antal to-sædede

Læs mere

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B LOVE 1 Klubbens navn er Lolland Falster Svæveflyveklub, tilsluttet Dansk Svæveflyver Union og Kongelig Dansk Aeroklub, samt medlem af Dansk Idræts

Læs mere

Flyvereglement for. Aarhus Svæveflyveklub. Instruktørgruppen. Aarhus Svæveflyveklub 01-01- 2014

Flyvereglement for. Aarhus Svæveflyveklub. Instruktørgruppen. Aarhus Svæveflyveklub 01-01- 2014 2014 Flyvereglement for Aarhus Svæveflyveklub Instruktørgruppen Aarhus Svæveflyveklub 01-01- 2014 Klubbens flyvereglement er reglerne for hvad medlemmerne må og ikke må i forhold til den daglige gang i

Læs mere

DSvU PFT spørgsmål 2017

DSvU PFT spørgsmål 2017 Forord Disse spørgsmål er stillet klubberne til rådighed, som grundlag for PFT-teori med fokus på flysik og holdninger. Klubberne kan selv klippe i spørgsmålene eller tilføje yderligere, for dermed at

Læs mere

Holstebro Flyveklub Årsregnskab for 2017

Holstebro Flyveklub Årsregnskab for 2017 Holstebro Flyveklub Årsregnskab for 2017 UDKAST Resultatopgørelse for tiden 1. januar - 31. december Indtægter 2016 2017 Budget 2018 Kontingent (1101-1108,1112) 138.621 115.576 125.000 Indskud klubmedlem

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2007 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Flyvechef- og S-kontrollant møde

Flyvechef- og S-kontrollant møde 1 DSvU 2015 Velkommen til: Flyvechef- og S-kontrollant møde 30. januar 2016 FC- og S-kontrollantmøde Dagsorden 1. Ankomst og registrering 2. Velkomst 3. S-kontrollanternes virke 4. Kommentarer til S-kontrollantrapporterne

Læs mere

Fri og fuldt forsikret

Fri og fuldt forsikret Fri og fuldt forsikret en fast del af leasingydelsen Når du privatleaser en bil, har du brug for en lovpligtig ansvarsforsikring og en kaskoforsikring præcis som til en privatejet bil. Hos os får du en

Læs mere

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR. 28 63 71 36 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære generalforsamling den 17 /3 2016. Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE:

Læs mere

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR. 28 63 71 36 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære generalforsamling den / 2017 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE: Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2009 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Finans og GF Østsjælland F.M.B.A. Dens hjemsted er Køge Kommune. Klubbens binavne er GF Finans, GF Østsjælland, GF Roskilde

Læs mere

Agenda. Forsikringsmøde med JSK Den 7. februar 2013. Velkomst og introduktion. JSK forsikringsdækning JSK Erstatninger.

Agenda. Forsikringsmøde med JSK Den 7. februar 2013. Velkomst og introduktion. JSK forsikringsdækning JSK Erstatninger. Forsikringsmøde med JSK Den 7. februar 2013 Mobile +45 40 20 71 55 sly@firstmarine.dk Velkomst og introduktion JSK forsikringsdækning JSK Erstatninger Agenda Forsikringsår JSK Skader Særlige tiltag Fælles

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-301

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-301 Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Version 20-301 Thisted Forsikring Thyparken 16 7700 Thisted Tlf: 96 19 45 00 post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk CVR: 31 00 75 18 Bank: Sparekassen

Læs mere

Årsrapport for Budget Resultatopgørelse 2015 Balancedato 31/ Regnskab Resultatopgørelse 2014 Balancedato 31/ (Regnskabsklasse A)

Årsrapport for Budget Resultatopgørelse 2015 Balancedato 31/ Regnskab Resultatopgørelse 2014 Balancedato 31/ (Regnskabsklasse A) Navn på klub GF Forsikringsklubben Pas På, klub 114 Valdemarshaab 1, 1. tv. 4600 Køge Telefon 56142487 E-mail pp@gfforsikring.dk Hjemmeside: gfpaspaa.dk CVR- nr. 33081766 Budget Resultatopgørelse 2015

Læs mere

Anvendelse af klubbens fly er underlagt betingelser, som den enkelte pilot skal skrive under på.

Anvendelse af klubbens fly er underlagt betingelser, som den enkelte pilot skal skrive under på. Pilotaftale 2015 Mellem Aeronautisk Aktivitetscenter Avedøre og nedenstående pilot er følgende aftalt. Anvendelse af klubbens fly er underlagt betingelser, som den enkelte pilot skal skrive under på. Følgende

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Til beboere i H.C. Andersen kvarteret, Mejrup 8. marts 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Generalforsamlingen afholdes torsdag d. 31. marts

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 02 FLYVNING NR. 01 Vedr. Instruktørkurser 2005. DATO: 12.01.05 Hermed fremsender

Læs mere

SIKO Samvirkende Idræts-klubber i Odense

SIKO Samvirkende Idræts-klubber i Odense Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab 0 0 SIKO Samvirkende Idræts-klubber i Odense CVR-nr. 68 00 96 18 Årsrapport 2018 1. januar - 31. december 2018 Regnskabssammendrag af årsrapport for SIKO Samvirkende

Læs mere

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2011

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2011 Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G I B R E D E Budget for periode 1. juni 2010-31. maj 2011 Godkendt på den ordinære generalforsamling, den 13. oktober 2010 Som dirigent: 23. august 2004

Læs mere

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ 93-169 9210 AALBORG SØ ÅRSRAPPORT 2008 Til sikkerhed for ejerforeningen ligger der i box 39 stk. ejerpantebreve á kr. 3.000 og 16 stk. á kr. 17.000, som er udstedt af ejerne

Læs mere

Markedet for tillægsforsikringer

Markedet for tillægsforsikringer Markedet for tillægsforsikringer Tillægsforsikringer defineres i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Undersøgelse af markedet for tillægsforsikringer som en særskilt forsikring, der dækker de skader, der

Læs mere

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Udarbejdet 15. januar 2007 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forsikringsmarkedet historisk og p.t.... 2 Hvordan appelleres bedst til markedet... 3 Formål med en risiko- og

Læs mere

REGNSKAB OG BUDGET XXXXXXXXXXXXX

REGNSKAB OG BUDGET XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX REGNSKAB OG BUDGET RESULTATSAMMENDRAG 2007-2010 BUDGETSAMMENDRAG 2011-2014 BILAG: ÅRSRAPPORT 2007 ÅRSRAPPORT 2008 ÅRSRAPPORT 2007 ÅRSRAPPORT 2010 en del af løsningen HK Kommunal KONGRES 2012

Læs mere

Gebyrreglement Kontingent

Gebyrreglement Kontingent Kontingent Medlemskategori Voksen Junior Aktive 570 kr./md 285 kr./md Vedligeholdelse 340 kr./md - Vedligeholdelse motor 445 kr./md - Hvilende 100 kr./md - Passive 50 kr./md Opkrævninger: Hvilende og passive

Læs mere

Forslag 801 Gebyrreglement 2018 v.0.i.docx. Gebyrreglement 2018

Forslag 801 Gebyrreglement 2018 v.0.i.docx. Gebyrreglement 2018 1. Indskud. Nordsjællands Svæveflyveklub Gruppe: 801 Klubhåndbog Side: 1 af 7 Gebyrreglement 2018 Gebyrreglementet er gældende fra og med 1. april 2018 til og med 31. marts 2019. Gebyrreglementet er godkendt

Læs mere

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni 2011-31. maj 2012

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni 2011-31. maj 2012 Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G I B R E D E Budget for periode 1. juni 2011-31. maj 2012 Godkendt på den ordinære generalforsamling, den 5. oktober 2011 Som dirigent: 23. august 2004

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2008 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Janus køber knallert. Elevark

Janus køber knallert. Elevark Janus køber knallert Elevark Jeppe og Janus er brødre. Jeppe er 12 år, og Janus er 15 år. De går begge to op i motorer og knallerter, og storebror Janus er ved at tage knallertkørekort. I Danmark kan man

Læs mere

Præstø Sejlklub - PSK

Præstø Sejlklub - PSK Præstø Sejlklub - PSK Årsregnskab 2018 Resultatopgørelse 1. januar til 31 december 2018 Balance pr. 31. december 2018 Budgetforslag Godkendt på generalforsamlingen den 28. marts dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2012 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Knallertforsikring. Ansvarsdækning. Hvad omfatter ansvarsdækningen. ikke? Hvor dækkes ansvaret? Hvordan dækkes ansvaret? Forsikringsbetingelser

Knallertforsikring. Ansvarsdækning. Hvad omfatter ansvarsdækningen. ikke? Hvor dækkes ansvaret? Hvordan dækkes ansvaret? Forsikringsbetingelser Ansvarsdækning i tilknytning til gældende lov om forsikringsaftaler. For ansvarsdækningen gælder nedenstående betingelser samt fællesbestemmelser for Codan Knallertforsikring. Hvad omfatter ansvarsdækningen?

Læs mere

I/S NYBØL VANDVÆRK. Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg

I/S NYBØL VANDVÆRK. Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg I/S NYBØL VANDVÆRK Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg Årsrapport pr. 31. december 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Bestyrelsens årsberetning samt regnskabspåtegning 1-2 Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2015

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2015 Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G I B R E D E Budget for periode 1. juni 2014-31. maj 2015 Godkendt på den ordinære generalforsamling, den 22. oktober 2014 Som dirigent: 23. august 2004

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - ansvar. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - ansvar. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - ansvar Bet. nr. 2204.01.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Regnskab 2009. Samt forslag til budget 2010. for Aviator Aalborg Svæveflyveklub

Regnskab 2009. Samt forslag til budget 2010. for Aviator Aalborg Svæveflyveklub Side 1 af 15 Regnskab 2009 Samt forslag til budget 2010 for Aviator Aalborg Svæveflyveklub Forudsætninger for budget 2010 Kontingent Medlemmer Kontingent 2009 2010 2010 Kontingent Aktiv 1 600 34 660 kr

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2014

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2014 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2014 LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2014 Tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2014 er et overskud på 243 mio. kr. før skat og 184 mio. kr. efter skat.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling. Kerteminde Antenneforening 2015

Velkommen til Generalforsamling. Kerteminde Antenneforening 2015 Velkommen til Generalforsamling Kerteminde Antenneforening 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent (herunder

Læs mere

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NORDSJÆLLAND BYG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2013 Peter Tyrrestrup Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2016 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Peter Bruun Eva

Læs mere

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2014

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2014 Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G I B R E D E Budget for periode 1. juni 2013-31. maj 2014 Godkendt på den ordinære generalforsamling, den 9. oktober 2013 Som dirigent: 23. august 2004

Læs mere

LH HANDEL & LOGISTIK ApS

LH HANDEL & LOGISTIK ApS LH HANDEL & LOGISTIK ApS Gestenvej 33 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2017 Lars Erik Højbjerg

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

RELEASE LEASING ApS. Farverland Glostrup. Årsrapport 1. juli juni 2017

RELEASE LEASING ApS. Farverland Glostrup. Årsrapport 1. juli juni 2017 RELEASE LEASING ApS Farverland 5 2600 Glostrup Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/12/2017 Nicolas Bergholdt Dirigent

Læs mere

FLYVEREGLEMENT for POLYTEKNISK FLYVEGRUPPE

FLYVEREGLEMENT for POLYTEKNISK FLYVEGRUPPE FLYVEREGLEMENT for POLYTEKNISK FLYVEGRUPPE Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Omskolingsregler 3. Passagertilladelse 4. Sikkerhedspilot 5. Brug af motoren i Discus bt og Duo Discus T 6. Soloflyvning 7.

Læs mere

CM BILSALG ApS CVR.: Årsrapport Dirigent. ved. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31/

CM BILSALG ApS CVR.: Årsrapport Dirigent. ved. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31/ CM BILSALG ApS CVR.: 36 44 38 47 ved Årsrapport 2016 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31/5 2017 Dirigent Bayram Ali Keskin 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Virksomhedsoplysninger 3 Ledelsespåtegning

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2018 Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C CVR-nr. 25 07 14 09 Forsikringsselskabet Privatsikring A/S - Halvårsrapport 2018 Indholdsfortegnelse Generelle

Læs mere

Havbasserne FSU. Årsregnskab 2010. Akk.budget 31-12-2011 Akk. saldo 31-12-2010 Akk. saldo 31-12-2009 Akk. saldo 31-12-2008

Havbasserne FSU. Årsregnskab 2010. Akk.budget 31-12-2011 Akk. saldo 31-12-2010 Akk. saldo 31-12-2009 Akk. saldo 31-12-2008 Årsregnskab 2010 31-12-2011 31-12-2010 31-12-2009 31-12-2008 Regnskabsførerberetning 2010: Foreningens formål er at fremme undervandssporten og sikkerheden under dens udøvelse. Den skal, hvor det er muligt,

Læs mere

Stallex Holding A/S Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport

Stallex Holding A/S Ndr. Landevej Tønder CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Stallex Holding A/S Ndr. Landevej 4 6270 Tønder CVR-nr.

Læs mere

PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S

PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S HALVÅRSRAPPORT PR. 30. JUNI 2015 PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S Gentofte Kommune CVR nr. 16 37 61 91 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 5 Resultatopgørelse for perioden 01.01

Læs mere

Årsrapporten er fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling

Årsrapporten er fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling Navn på klub GF Forsikringsklubben Pas På, klub 114 Valdemarshaab 1, 1. tv. 4600 Køge Telefon 56142487 E-mail pp@gfforsikring.dk Hjemmeside: gfpaspaa.dk CVR- nr. 33081766 Budget Resultatopgørelse 2016

Læs mere

PROTICA GROUP APS. CVR-nr Regnskabsår. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli Dirigent

PROTICA GROUP APS. CVR-nr Regnskabsår. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli Dirigent Årsrapport for periode 2014 PROTICA GROUP APS CVR-nr. 33 24 65 79 4. Regnskabsår Godkendt på selskabets generalforsamling, den 31. juli 2015 Dirigent -------------------------------------------- Årsrapport

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 1. januar 2014 til 31. december 2014 2. regnskabsår Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Foreningsoplysninger... 3 Formandens

Læs mere

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 Indhold Foreningsoplysninger... 3 Forretningsudvalgets påtegning... 4 Den uafhængige revisors påtegning til forretningsudvalget

Læs mere

Forsikringsklubben GF POST-TELE

Forsikringsklubben GF POST-TELE Forsikringsklubben GF POST-TELE Forslag til nye vedtægter for forsikringsklubben GF POST TELE Baggrund Som følge af at GF ændrer ejerstruktur og klubberne dermed bliver ejere af GF Medlemsselskabet a/s,

Læs mere

Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2013 og budget for 2015

Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2013 og budget for 2015 Årsregnskab for Brunnberg og Fastighetsägerforeningen Brunnberg for 2013 og budget for 2015 Kasserens forord Kære Brunnbergere, Jeg har i år valgt at vise både foreningens og det samlede regnskab for Brunnberg

Læs mere

Årsregnskab 1. januar december 2016

Årsregnskab 1. januar december 2016 Årsregnskab 1. januar - 31. december 2016 Hvidovre Idrætsforening, Fodboldafdelingen Sollentuna Alle 1-3 2650 Hvidovre CVR nr.: 23235110 Klubnr: 200036 Tlf.nr.: 3678 1772 e-mail: hif@hif.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kontoplan. 1 Regnskab uden moms. Stellar Office Pro 7.50-010. Side 1 Dato 14-04-2014. Kontonr 10000 OMSÆTNING 13000 VAREFORBRUG

Kontoplan. 1 Regnskab uden moms. Stellar Office Pro 7.50-010. Side 1 Dato 14-04-2014. Kontonr 10000 OMSÆTNING 13000 VAREFORBRUG Side 1 Kontonr Betegnelse Type Moms D/K Afd.Prj. Bær. T-nr 10000 OMSÆTNING 10100 Varesalg Udg25 10999 OMSÆTNING IALT Sum 10000 10999 13000 VAREFORBRUG 13200 Varekøb Ind25 13360 Emballage Ind25 13740 Varelager,

Læs mere

Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg. Årsrapport CVR-nr

Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg. Årsrapport CVR-nr Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg Årsrapport 01.01.2010-31.12.2010 CVR-nr. 20 65 09 31 Bjørnø Vandværk A.M.B.A. - 2010 2 Indholdsfortegnelse Side Årsberetning... 3 Erklæring folkevalgt revisor...

Læs mere

RYSLINGE FRIMENIGHED EDELSMINDEVEJ SVENDBORG

RYSLINGE FRIMENIGHED EDELSMINDEVEJ SVENDBORG RYSLINGE FRIMENIGHED EDELSMINDEVEJ 11 5700 SVENDBORG ÅRSRAPPORT 2018 Godkendt på ordinære generalforsamling Den / 2019 Dirigent 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 03 FLYVNING NR. 02 Vedr. Instruktørkurser 2015. DATO: 12.01.15 Hermed fremsender

Læs mere

Regnskab for året 2010. Budgetforslag for året 2011. 7

Regnskab for året 2010. Budgetforslag for året 2011. 7 7-69 ~]@U@[{@ITO~ITO@@ITO ~D~@@~@ Indholdsfortegnelse Foreningen aflejlighedsejere under matrikel nr. 924 e, Aarhus købstads bygrunde Mejlgade 67-69,8000 Århus C Regnskab for året 2010 Budgetforslag for

Læs mere

Svævethy. Flyvereglement for Svævethy Nordvestjyllands Center For Fritidsflyvning

Svævethy. Flyvereglement for Svævethy Nordvestjyllands Center For Fritidsflyvning Svævethy Nordvestjyllands Center For Fritidsflyvning Flyvereglement for Svævethy 2015 1. Indledning: De til enhver tid gældende regler og bestemmelser for svæveflyvning samt dette reglement skal altid

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Ledelsesberetning Aktivitet Foreningens primære aktivitet er at drive en håndboldklub, herunder underaktivitet i form af banko. Væsentlige

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat af S-Kontrollant- og FC-møde Forsamlingshuset i Arnborg, 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. S-kontrollanternes

Læs mere

Birkerød Ro- & Kajakklub Årsrapport 2016

Birkerød Ro- & Kajakklub Årsrapport 2016 Birkerød Ro- & Kajakklub Årsrapport 2016 Kasserer Torben Gunge Kirsebærlunden 18 3460 Birkerød BRK Resultatopgørelse 2016 29.01.2017 Birkerød Roklub 2016 - Resultatopgørelse Realiseret Budget 2016 Realiseret

Læs mere

Lille knallertforsikring

Lille knallertforsikring Lille knallertforsikring Forsikringsbetingelser Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af Deres police.) For Ansvarsdækningen gælder følgende betingelser samt fællesbestemmelserne for Privatsikring

Læs mere

I/S NYBØL VANDVÆRK. Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg

I/S NYBØL VANDVÆRK. Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg I/S NYBØL VANDVÆRK Skolevænget 10 Nybøl 6400 Sønderborg Årsrapport pr. 31. december 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Bestyrelsens årsberetning samt regnskabspåtegning 1-2 Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Side 1. Indholdsfortegnelse. De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3-4

Side 1. Indholdsfortegnelse. De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3-4 Årsregnskab 2016 Side 1 Indholdsfortegnelse De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2 Revisionspåtegning Side 3-4 Resultatopgørelse for året 2016 Side 5 Balance pr. 31. december

Læs mere

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2013 8. regnskabsår UNIVERSITETSPARKEN 2 4000 ROSKILDE TLF.46 36 11 99 FAX 46 32 18 32 CVR -NR. 28

Læs mere

ERIKSGAARD INVEST OG UDLEJNING A/S

ERIKSGAARD INVEST OG UDLEJNING A/S ERIKSGAARD INVEST OG UDLEJNING A/S Eriksborgvej 25 8960 Randers SØ Årsrapport 1. januar - 31. december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/05/2016 Frank

Læs mere

Delårsrapport kvartal 2016

Delårsrapport kvartal 2016 Delårsrapport 1.-3. kvartal 2016 Resultat før skat blev i 3. kvartal 204 mio. kr. og for årets første 9 måneder et underskud på 243 mio. kr. I halvårsregnskabet blev IC2-flåden og 5 IC4-togsæt nedskrevet

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Familiens bedste forsikringsselskab Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Generalforsamling 2009

Generalforsamling 2009 Mandag den 16. november, kl. 19:30 Hotel Vestjyden, Skjern Dagsorden: 1. Valg af dirigent ens gyldighed 2. Beretning 3. Gennemgang af regnskab 4. Forslag fra bestyrelsen Plan for beskæring og rydning i

Læs mere

AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012

AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012 AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling København NV den / 2013 Dirigent Side PÅTEGNINGER

Læs mere

Kunstflyvning Kunstflyvningsgruppen kommer med nedenstående forslag vedr. kunstflyvning i HSvK i 2017.

Kunstflyvning Kunstflyvningsgruppen kommer med nedenstående forslag vedr. kunstflyvning i HSvK i 2017. Kunstflyvning 2017 Kunstflyvningsgruppen kommer med nedenstående forslag vedr. kunstflyvning i HSvK i 2017. Forslag fra Kunstflyvningsgruppen: Særtakst for Flyslæb og Færgeflyvning afskaffes til fordel

Læs mere

Selskabet af 31. marts 2010 ApS CVR-nr Stranden Kolding. Årsrapport 2015

Selskabet af 31. marts 2010 ApS CVR-nr Stranden Kolding. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Selskabet af 31. marts 2010 ApS CVR-nr. 26637007 Stranden

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

!"!#$%#!&'&(!&)*!+,!-.'&/!0!") )++8*%#()-9 :#-#+;;%#,)6771

!!#$%#!&'&(!&)*!+,!-.'&/!0!) )++8*%#()-9 :#-#+;;%#,)6771 !"!#$%#!&'&(!&)*!+,!-.'&/!0!")123451 1647)++8*%#()-9 :#-#+;;%#,)6771 Til sikkerhed for ejerforeningen ligger der i box 39 stk. ejerpantebreve å kr. 3.000 og 16 stk. å kr. 17.000, som er udstedt af ejerne

Læs mere

FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011

FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse 7 Balance 8 Egenkapitalopgørelse

Læs mere

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: Introforsikring Intro Kasko Intro Super Ansvarsforsikring (lovpligtig) Kaskoforsikring Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

CKJ INVEST, KOLDING ApS

CKJ INVEST, KOLDING ApS CKJ INVEST, KOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2015 Claus Kudsk Jørgensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 500 FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: Introforsikring Intro Kasko Intro Super ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

INDKALDELSE. Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk. Søndag den 18. juli 2010 kl hos Louis

INDKALDELSE. Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk. Søndag den 18. juli 2010 kl hos Louis MODTAGET w j, A u A 2 5 JUNI 21 Bjørnø Vandværk A.m.b.A. " IhKNISKAr-UtLlNG Dato 21/6-21 INDKALDELSE til Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk 1. Valg af dirigent og referent. Søndag den 18. juli

Læs mere

Skibby Kino Regnskab 2008 Regnskab 2009 Regnskab 2010 RESULTATOPGØRELSE OMSÆTNING 1010 Billet indtægt -534.032-528.264-354.825 1020 Medlemsbilletter

Skibby Kino Regnskab 2008 Regnskab 2009 Regnskab 2010 RESULTATOPGØRELSE OMSÆTNING 1010 Billet indtægt -534.032-528.264-354.825 1020 Medlemsbilletter Skibby Kino Regnskab 2008 Regnskab 2009 Regnskab 2010 RESULTATOPGØRELSE OMSÆTNING 1010 Billet indtægt -534.032-528.264-354.825 1020 Medlemsbilletter 29.568 Kultur arrangementer -87.830-31.918 1030 Paradiso

Læs mere

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2013

Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G B R E D E. Budget for periode 1. juni maj 2013 Å B R I N K E N S G R U N D E J E R F O R E N I N G I B R E D E Budget for periode 1. juni 2012-31. maj 2013 Godkendt på den ordinære generalforsamling, den 10. oktober 2013 Som dirigent: 23. august 2004

Læs mere

Årsregnskab Grundejerforeningen Lille Grundet

Årsregnskab Grundejerforeningen Lille Grundet Årsregnskab 2007 Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens bemærkninger til årsregnskabet 2 Regnskabsprincipper 3 Resultatopgørelse 4 Balance 5 Noter 6 Revisionspåtegning

Læs mere