DECEMBER JANUAR FEBRUAR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DECEMBER JANUAR FEBRUAR"

Transkript

1 NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO VINTER OPSANG JULEHYGGE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR

2 Torsdag d. 1. december kl Juledekorationsværksted i VFK Har du lyst til at lave flotte juledekorationer, så åbner vi dørene til sognehusets 1.sal. Du kan kreere helt personlige unikke dekorationer ud fra et væld af lækre materialer, og det vil ose af julestemning og hygge. Alle er velkomne. Torsdag d. 1. december m. fl. Kl Julelegende og historier Kom med på opdagelse i julelegenden i Vor Frelsers kirke frem til 15. december. På udvalgte torsdage og lørdage kl til vil der også være julehistorier for både børn og voksne. Datoerne er yderligere: Lørdag d. 3., torsdag d. 8. og lørdag d. 10. december. Torsdag d. 1. december kl i Klostergården OPsang til alle 100 nye salmer synges igennem over det næste års tid. Ti hver gang. Hver tid kræver sine salmer. Nye ord sættes på gamle sandheder. Denne gang synger vi salmer om advent, jul og vinter. Fredag d. 2. december kl i Klostergården Jule-seniorsamvær Vi begynder julehyggen med æbleskiver, slik og andet godt. Vi skal høre sognepræst Peter Lynggaard Uth fra Nim, Underup, Føvling og Tamdrup sogne fortælle om jul. Der er amerikansk lotteri. Kaffe koster 20 kr. Alle er velkomne. Fredag d. 2. december kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens I natkirken er der mulighed for stilhed, samtaler, reflektorium, nadver. Se mere på Lørdag d. 3. december kl Horsens Musikskoles Julematiné i VFK Næsten 100 børn og unge fra Horsens Musikskoles tager hul på juleglæden og forventningen med den traditionelle julekoncert. Julestemningen sikres med masser af julemusik spillet og sunget af både de små og nuttede og de store og fantastisk dygtige elever. Søndag d. 4. december kl Julekoncert med KÆMPE-kor Kirken bliver fyldt af julesang, når vi får besøg af hele tre kor! AOF Koret-Horsens, Skorup-Tvilum Koret, Stillingkoret-Skanderborg, samt tenorsolist og musikere, vil under ledelse af Niels Jørgen Tranberg byde på kendte og elskede engelske og danske julesange. Entré 50 kr. Billetsalg i kirken. Søndag d. 4. december kl De ni Læsninger i VFK 2. s. i advent holdes De ni Læsninger som en juleforberedende gudstjeneste. Centrale læsninger fra biblen blandes med tilsvarende sange og salmer. I Vor Frelsers Kirke er det en fast tradition gennem 40 år, hvor alle kor og ansatte medvirker sammen med læsere fra byen.

3 Tirsdag d. 6. december kl Syng sammen aften i Vor Frelsers Kirke Vi slutter efterårssæssonen af med at holde vores egen udgave af De ni læsninger. Læsningerne er de faste, men aftenens deltagere vælger selv salmer eller sange, der passer til teksten. Torsdag d. 8. december kl i Klosterkirken Krybbespil for alle børn og deres voksne. Maria og Josef, englen og hyrderne, vismænd og alle de andre bliver spillet af de ansatte og frivillige ved Klosterkirken. Kom indenfor og giv dig selv og din familie en tidlig julegave. Torsdag d. 8. december kl Vi synger julen ind Traditionen tro synger vi sammen julen ind på Sønderbro. For musikken står kirkens kor, samt Carina Blois på fløjte og tenorsolisten Rúnar Gudmundsson, under ledelse af organist Lára Bryndís Eggertsdóttir. Vi kan glæde os over Byskolens Luciaoptog, og selvfølgelig indgår fællessang i programmet. Fredag d. 9. december kl Fredagsklubben Samvær for enlige og ældre. Denne fredag begynder vi med andagt i kirken, hvorefter, der er julehygge i sognehuset, Kippervig 2 med kaffe, juleknas og sang. Alle er velkomne. Kaffe og julehjemmebag koster 25 kr. Alle er velkomne. Fredag d. 9. december kl Medvirkende ved DR-optagelser Vil du i TV? Kom og vær med til at fejre juleaftensgudstejenste og 1. juledagsgudstjeneste, der optages i Klosterkirken og vises på DR henholdsvis den 24. december og 25. december. Læs mere på aktuelt eller kontakt kirkekontoret på (mellem 9-13) og hør nærmere. Lørdag d. 10. december kl AOF-Koret og Kvindekoret Crescendo inviterer til julekoncert og fællessang. Korene har flyttet denne helt traditionelle koncert til kirken forhåbentlig til glæde og fornøjelse for både publikum og sangere. Korene optræder både enkeltvis og fælles og publikum vil få lejlighed til at synge med på en række fællessange.

4 Lørdag d. 11. december kl Vokalensemblets Juleknas i Klosterkirken Nu kan du tage dig en pause fra julehandlen og sætte dig i Klosterkirkens stemningsfyldte rum til en times julemusik for kor og orgel. Klosterkirkens Vokalensemble synger alt godt fra posen med juleknas. Der er fri entré. Søndag d. 11. december kl søndag i advent i VFK Denne søndag medvirker Cantica Ungdomskor og harpenist Joost Schelling under ledelse af kirkens organist Kevin Laplante, med et værk for kor og harpe: John Rutters: Dancing Day. Tekstforlægget er en række gamle julesange, mens musikken er Rutters egen. Koret synger også danske og engelske julesange. Som ved enhver anden gudstjeneste bliver der lejlighed til at synge fællessalmer. Mandag d. 12. december kl Danscher Koret i VFK Danscherkoret, der består af ca. 35 sangglade m/k er under ledelse af Inger Due, synger rytmisk korsang. Kom til koncert, så glæden ved musik & sang deles med andre. Tirsdag d. 13. og onsdag d. 14. december Jubilæumsmagasin i din postkasse Horsens Provsti udgiver i anledning af reformationsjubilæet ( ) et magasin med spændende artikler og arrangementer til hele Lutheråret Magasinet husstandsomdeles til alle i Horsens Kommune. Torsdag d. 15. december kl Sogneeftermiddag: Adventsfesten Vi omgiver os i december måned med nisser, juletræer, hjerter og kræmmerhuse, men hvornår, hvor og hvorfor er traditionerne opstået? Vi vil høre museumsinspektør Merete Bøge Pedersen fortælle om jul og julerier, og så vil vi naturligvis hygge os med sange, kaffe og kage. Torsdag d. 15. december kl Horsens Garden og Tonetta Horsens Garden og Tonetta Brass Band spiller traditionen tro deres årlige julekoncert i Vor Frelsers Kirke. Der vil i år blive spillet et bredt program der spænder fra klassisk musik til filmmusik. Lørdag d. 17. december kl Jul på torvet Denne lørdag flytter Vor Frelsers Kirke ud på torvet. Her kan du opleve julemusik, julequiz, lege, caféhygge, masser af julestemning og overraskelser til store og små. Kom og jul med os. Alle er meget velkomne.

5 Lørdag d. 17. december kl Julematiné i Klosterkirken Lørdag den 17. december kl er der en sjælden lejlighed til at høre skøn julemusik fra renæssancen, når Aarhus Barokkor under ledelse af Michael Hvas Thomsen synger julematiné i Klosterkirken. Der er fri entré. Lørdag d. 17. december kl De ni Læsninger i Hospitalskirken Denne optakt til Julen tager form som en blanding af læsninger, fællessalmer samt dansk, tysk og engelsk kormusik. Klosterkirkens Oktet medvirker. Fri entré. Søndag d. 18. december kl søndag i Advent i VFK Kirkens eget børnekor Cantica Børnekor runder adventstiden af med en opførelse af John Høybyes kantate Gabriel og Maria til tekster af Britt G. Hallqvist. Alle er velkomne. Søndag d. 18. december kl Julekoncert med kor og orkester i Klosterkirken Klosterkirkens Vokalensemble, fem solister og Den Jyske Sinfonietta opfører to juleklassikere for kor og orkester Dietrich Buxtehudes In dulci jubilo og Marc-Antoine Charpentiers Julenatsmesse. Onsdag d. 28. december kl IM Horsens Julefest i missionshuset for hele familien. Torsdag d. 5. januar kl OPsang i VFK Sammen med de to andre sogne i Horsens midtby synger vi os igennem det nye tillæg 100 salmer, der indeholder et udvalg med 100 salmer fra de seneste årtier. Denne aften vil vi synge salmer der handler om kirken, gudstjenesten og om bøn. Der suppleres undervejs med kaffe, vand og lidt lækkert. Fredag d. 6. januar kl i Klostergården Seniorsamvær Knud Nielsen, Horsens: På jagt efter sjældne orkideer i Venezuela og mødet med myreslugere og anakondaer. Fortælling og billeder fra en fantastisk rejse. Der serveres kaffe til 20 kr. og tilmelding er ikke nødvendig. Fredag d. 6. januar kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens I natkirken er der mulighed for stilhed, samtaler, reflektorium, nadver. Se mere på Mandag d. 9. januar ff: Evangelisk-Alliances bedeuge: Mandag d. 9. kl : I Frelsens Hær. Tirsdag d. 10. kl : I Vor Frelsers Kirke. Onsdag d. 11. kl : I Pinsekirken. Torsdag d. 12. kl : I Vestbyens beboerhuset. Fredag d. 13. kl : I Horsens Frikirke. Nærmere info om arrangementerne kan fås hos sognepræst Leif Nielsen, Vor Frelsers kirke.

6 Torsdag d. 12. januar kl Sogneeftermiddag: Nattergalen fra Wittenberg Reformationsjubilæet 2017, hvaffornoget?! Det skal vi blive klogere på i løbet af året, og vi starter med at høre Hans Jørgen Petersen fortælle om Martin Luther som munk, reformator, og ikke mindst salmedigter. Hvorfor blev salmesang og musik så væsentlige elementer i den lutherske gudstjeneste? Fredag d. 13. januar kl Fredagsklubbens nytårsfest Samvær for ældre og enlige. Vi siger godt nytår til hinanden med samvær og musik. Der vil være kransekage og andre gode sager, samt lidt vin at skåle i. Alle er velkomne. Bemærk at denne dag er prisen 50 kr. Vel mødt i sognehuset, Kippervig 2. Søndag d. 15. januar kl Nytårskoncert - Duo Aurora En festlig nytårskoncert! Denne gang er det klarinettens fortryllende toner som garanterer festlighed for alle pengene. Det er dog ganske gratis at høre organist Lára Bryndís Eggertsdóttir og klarinettist Mikael Børresen spille alt fra klassik til Klezmer. Måske endda lidt fyrværkeri til sidst? Torsdag d. 19. januar kl Fyraftensgudstjeneste Kom til en lille halv time med stilhed, refleksion, musik og andagt. Der vil være mulighed for at drikke en kop kaffe i kirkerummet fra kl Ragnhild Kristensen er liturg. Torsdag d. 19. januar kl Filmcafé i Klostergården Urmageren af Oliver Hirschbiegel. Filmen begynder med en tikkende bombe, der skal tilintetgøre Hitler. Den sprænger i luften 13 minutter for sent, og gør Georg Elser til manden, der kun næsten ændrede verdenshistorien. Urmageren Elser pågribes efter eksplosionen, og en gemen politichef, Nebe, tager alle midler i brug i afhøringen. Lørdag d. 21. januar kl Horsens Musikskoles klassiske matiné En lang række musikskoleelever og deres lærere vil spille et smukt program, og der vil blive lejlighed til at høre både dygtige solister og Musikskolens meget dygtige strygeorkester, Horsens Strygerne. Vel mødt i Vor Frelsers Kirke. Torsdag d. 26. januar kl i Klosterkirken Gud & Pasta familiegudstjeneste Vi mødes i Klosterkirken til en kort gudstjeneste i børnehøjde, og derefter spiser vi sammen i Klostergården. Hele familien er inviteret. Også bedsteforældre m.fl. Torsdag d. 26. januar kl IM Horsens Giver det mening at tro på en Gud, som står uden for universet og som har skabt universet? V. Jakob Højlund, Ødsted. I missionshuset, Emil Bojsens Gade.

7 Søndag d. 29. januar kl Lysmesse i VFK Cantica Børne- og Ungdomskor opfører sammen med konfirmander en smuk og stemningsfuld aftensang. Aftensangen bærer titlen Din er natten og handler om lys og mørke. En unik og varm time midt i den koldeste tid. Alle er inviteret indenfor. Torsdag d. 2. februar kl Missa Candelarum med Klosterkirkens Munkekor Klosterkirkens Munkekor synger traditionen tro Missa Candelarum i stearinlysenes skær under hvælvingerne i Klosterkirken en messe til kirkelysenes indvielse. Den varer ca. 30 minutter, og der er pandekager i Klostergården bagefter. Torsdag d. 2. februar kl i Sønderbro Kirke OPsang til alle 100 nye salmer synges igennem over det næste års tid. Ti hver gang. Hver tid kræver sine salmer. Nye ord sættes på gamle sandheder. Denne gang er temaerne dåb og tro. Fredag d. 3. februar kl i Klostergården Seniorsamvær Program følger. Der serveres kaffe til 20 kr. og tilmelding er ikke nødvendig. Fredag d. 3. februar kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens I natkirken er der mulighed for stilhed, samtaler, reflektorium, nadver. Se mere på Lørdag d. 4. februar kl Harmonika duoen Gi-ting Repertoiret vil spænde vidt fra danske og udenlandske folkemelodier til popmusik, udsat for harmonika. Duoen består af Gitte og Inge, som har spillet sammen i Horsens Harmonikaklub siden Alle er velkomne i Vor Frelsers kirke. Søndag d. 5. februar kl Kvinder på orgelbænken og nodebrættet Den islandske, men danskuddannede, organist Sigrún Magna Þórsteinsdóttir betjener til dagligt orglet i Akureyrarkirkja i Nord-Island. Hun har fordybet sig i musik af kvindelige komponister og besøger nu Danmark for at berige vores ører med lidt feminint touch. Koncerten anbefales til begge køn! Torsdag d. 9. februar kl Sogneeftermiddag: Familien Pultz Vi kender godt Sound of Music og von Trapp familien, men der findes også musikalske familier her og nu i Danmark. Familien Pultz er en af dem - de synger og spiller på forskellige instrumenter, og har en evne til at formidle både musik, og historier om deres liv i og med musikken.

8 Torsdag d. 9. februar kl i Klostergården Digte der virker Forstander på Testrup Højskole, medlem af Det Etiske Råd, idéhistoriker Jørgen Carlsen: Vi går ombord i Højskolesangbogen med sang og eftertanke. Højskolesangen er om noget en reality-booster, idet vi kan spejle vores liv i den. Det gælder, hvad enten vi synger om de lyse nætter, kyndelmisse eller den brogede verden. Arr. Grundtvigsk Forum. Alle er velkomne. Se mere Fredag d. 10. februar kl Fredagsklubben Samvær for enlige og ældre i sognehuset ved Vor Frelsers kirke. Denne fredag kommer menighedsrådsmedlem Adalbert Juretzka og viser billeder fra renoveringen af Vor Frelsers kirke. Mødet er gratis, mens kaffe med hjemmebag koster 25. kr. Alle er velkomne. Torsdag d. 16. februar kl Fyraftensgudstjeneste I Vor Frelsers kirke er der forskellige former for gudstjenester, og som noget nyt er der fyraftensgudstjeneste en torsdag i måneden. Her er der mulighed for at komme ind i kirken, sidde stille eller lytte til musik. Den korte gudstjeneste varer max en halv time. Kaffe i kirken fra kl Anja Elm er liturg denne dag. Torsdag d. 23. februar kl i Klosterkirken Gud & Pasta familiegudstjeneste Vi mødes i Klosterkirken til en kort gudstjeneste i børnehøjde, og derefter spiser vi sammen i Klostergården. Hele familien er inviteret. Også bedsteforældre m.fl. Torsdag d. 23. kl IM Horsens Kasper, Jesper og Jonatan historien om tre kristne. Ved forstander René Brorson, Grejsdal. I missionshuset Emil Bojsens Gade. Lørdag d. 25. februar kl Musikskole-matiné Kirken får besøg af mange små musikere! De dygtige elever fra Horsens Musikskole har via Suzuki-metoden lært at beherske deres instrumenter ud fra gehør, næsten som et andet modersmål. Søndag d. 26. februar kl Fastelavn i Vor Frelsers Kirke. Familiegudstjeneste, hvor børnene har mulighed for at slå katten af tønden bagefter. Kom gerne udklædt. Alle er velkomne. Bagefter vil der være forfriskninger til alle. Tirsdag d. 28. februar kl Syng Sammen i Vor Frelsers Kirke Vi samles igen i Vor Frelsers kirke til fællessang. Kom og vær med, kom og syng. Der vil også være en kop kaffe undervejs.

9 MENIGHEDSRÅDSMØDER: VOR FRELSERS SOGN: Se hjemmesiden for datoer. KLOSTERSOGN: Torsdag 8. december kl For datoer i januar og februar henvises til kordegnekontoret på telefon SØNDERBRO SOGN: Se hjemmesiden for datoer. Midtbysognene samarbejder og udgiver fælles folder Horsensianerne går ikke så meget op i, om de lige bor i Sønderbro Sogn, Klostersogn eller Vor Frelsers Sogn. Derfor udgiver sognene en fælles kalender med gudstjenester, koncerter, foredrag, udflugter og øvrige arrangementer. Det giver mulighed for at følge med i, hvad der foregår ved kirkerne i Horsens midtby over en bred kam, så alle kan deltage i de mange spændende aktiviteter. Hold dig opdateret online: Vor Frelsers Kirke: WWW hvfk.dk Horsens Klostersogn: WWW horsensklostersogn.dk Horsens Klostersogn Sønderbro Kirke: WWW soenderbro.dk, Sønderbro Kirke VOR FRELSERS SOGN Kordegnekontoret Kippervig 4, 8700 Horsens - Tel Man-fre. kl tors tillige kl vorfrelsers.sognhorsens@km.dk KLOSTERSOGN Kordegnekontoret Borgergade 32, 8700 Horsens - Tel Man-fre. kl tors dog kl og kloster.sogn@km.dk SØNDERBRO SOGN Kordegnekontoret Bygholm Parkvej 1, 8700 Horsens - Tel Tirs-fre. kl soenderbro.sogn@km.dk FARVEFORKLARING: Blå, grøn og rød fortæller i hvilken kirke et givent arrangement afholdes GRØN = Vor Frelsers, BLÅ = Kloster, RØD = Sønderbro, ALLE = Alle FÆLLESKALENDEREN udgives af menighedsrådene og udkommer fire gange årlig (d. 1. i mdr. marts, juni, september og december) Oplaget er på og kalenderen er fælles for Vor Frelsers Sogn, Klostersogn og Sønderbro Sogn. Ansvarshavende redaktør er Sognepræst René Høeg, Borgergade 32, 8700 Horsens, mail: rwh@km.dk Grafisk layout og produktion: Grafisk Horsens A/S

10 GUDSTJENESTER DECEMBER VOR FRELSERS KIRKE Søndag d s. i advent Kl Leif Nielsen Kl De ni læsninger Søndag d s. i advent. Kl Anja Elm Kl Anja Elm Musikgudstjeneste Søndag d s. i advent Kl Ragnhild Kristensen Kl Ragnhild Kristensen Musikgudstjeneste Søndag d. 24. Juleaften Kl Ragnhild Kristensen Kl Ragnhild Kristensen Kl Leif Nielsen på Vestre Kapel Kl Anja Elm Søndag d. 25. Juledag Kl Ragnhild Kristensen Mandag d Juledag Kl Leif Nielsen Lørdag d. 31. Nytårsaftensdag Kl Anja Elm -med nytårs-skål ÆLDRE CENTRE KILDEBAKKEN Onsdag d. 7. Kl Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf KLOSTERKIRKEN Søndag d s. i advent Kl René Høeg Søndag d s. i advent Kl Peter Stentoft Søndag d s. i advent Kl Hanne Henriksen Lørdag d. 24. Juleaften Kl Peter Stentoft Kl Hanne Henriksen Kl René Høeg Søndag d. 25. Juledag Kl René Høeg Mandag d. 26. Anden juledag Gudstjenesten er flyttet til Hospitalskirken MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d s. i advent Kl René Høeg Søndag d s. i advent Kl Peter Stentoft Søndag d s. i advent Kl Hanne Henriksen Lørdag d. 24. Juleaften Kl Peter Stentoft Søndag d. 25. Juledag Gudstjenesten er flyttet til Klosterkirken Mandag d. 26. Anden juledag Kl Hanne Henriksen Kirkebilen kører hver søndag. Ring til kordegnekontoret, tlf , senest fredagen før og aftal nærmere om afhentningen. SØNDERBRO KIRKE Søndag d s. i advent Kl Ebbe Elm Søndag d s. i advent Søndag d s. i advent Lørdag d. 24. Juleaften Kl Tine Klausen Kl Ebbe Elm Søndag d. 25. Juledag Kl Ebbe Elm Mandag d Juledag ÅPARK CENTRET Onsdag d. 21. Kl Ebbe Elm Kl (på Demensafsnittet) Tine Klausen GEFIONS HAVE Torsdag d. 22. Kl Tine Klausen Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.: ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Lørdag d. 24. Juleaften Kl i cafeen og kl i Drivhuset

11 GUDSTJENESTER JANUAR VOR FRELSERS KIRKE Fredag d. 1. Nytårsdag Ingen Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Leif Nielsen Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Ragnhild Kristensen Kl Leif Nielsen Torsdag d. 19. Fyraftensgudstjeneste Kl Ragnhild Kristensen Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Anja Elm Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Leif Nielsen Kl Anja Elm Lysmesse ÆLDRE CENTRE KILDEBAKKEN Onsdag d. 4. Kl CERES Torsdag d. 26. Kl Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf KLOSTERKIRKEN Fredag den 1. Nytårsdag Kl Hanne Henriksen Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Peter Stentoft Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl René Høeg Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Hanne Henriksen Torsdag d. 26. Gud & Pasta Kl Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Hanne Henriksen MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d. 1. Nytårsdag Gudstjenesten er flyttet til Klosterkirken Søndag d s. e. h. 3. k. Kl Peter Stentoft Søndag d s. e. h. 3. k. Kl René Høeg Søndag d s. e. h. 3. k. Kl Hanne Henriksen Søndag d s. e. h. 3. k. Kl Hanne Henriksen ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 17. Andagt* Kl Roden * Efter andagten i Roden, er der andagt i Drivhuset ca. kl SØNDERBRO KIRKE Fredag d. 1. Nytårsdag Kl Ebbe Elm Søndag d s. e. Helligtrekonger Søndag d s. e. Helligtrekonger Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Ebbe Elm Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Ebbe Elm ÅPARK CENTRET Onsdag d. 25. Kl Ebbe Elm GEFIONS HAVE Torsdag d. 26. Kl Ebbe Elm Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

12 GUDSTJENESTER FEBRUAR VOR FRELSERS KIRKE Søndag d. 5. Sidste s. s. e. Helligtrekonger Kl Ragnhild Kristensen Søndag d. 12. Septuagesima Kl Anja Elm Torsdag d. 16. Fyraftensgudstjeneste Kl Anja Elm Søndag d. 19. Seksagesima Kl Ragnhild Kristensen Kl Ragnhild Kristensen Søndag d. 26. Fastelavn Leif Nielsen -med tøndeslagning ÆLDRE CENTRE KILDEBAKKEN Onsdag d. 1. Kl CERES Torsdag d. 23. Kl KLOSTERKIRKEN Søndag d. 5. Sidste s. e. Helligtrekonger Kl Peter Stentoft Søndag d. 12. Septuagesima Kl René Høeg Søndag d. 19. Seksagesima Kl Peter Stentoft Torsdag d. 23. Gud & Pasta Kl Søndag d. 26. Fastelavn Kl Hanne Henriksen MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d. 5. s. s. e. h. 3. k. Kl Peter Stentoft Søndag d. 12. Septuagesima Kl René Høeg Søndag d. 19. Seksagesima Kl Peter Stentoft Søndag d. 26. Fastelavn Kl Hanne Henriksen SØNDERBRO KIRKE Søndag d. 5. Sidste s. e. Helligtrekonger Søndag d. 12. Septuagesima Kl Ebbe Elm Søndag d. 19. Seksagesima Søndag d. 26. Fastelavn Kl Ebbe Elm ÅPARK CENTRET Onsdag d. 22. Kl Tine Klausen GEFIONS HAVE Torsdag d. 23. Kl Tine Klausen ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 21. Andagt* Kl i Roden Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. * Efter andagten i Roden, er der andagt i Drivhuset ca. kl Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf Kirkebilen kører hver søndag. Ring til kordegnekontoret, tlf , senest fredagen før og aftal nærmere om afhentningen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Fredag d. 3. juni kl. 19.00-22.00 Late Night i Vor

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

DECEMBER JANUAR FEBRUAR

DECEMBER JANUAR FEBRUAR NR. 1-2018 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO VINTER ADVENT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Fredag d. 1. december kl. 10.00-16.00 Skattejagt

Læs mere

DECEMBER JANUAR FEBRUAR

DECEMBER JANUAR FEBRUAR NR. 1-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO ADVENT JUL VINTER GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Torsdag d. 3. december kl. 19.00 Traditionen tro

Læs mere

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2017 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Torsdag d. 2. marts kl. 16.30 og følgende torsdage Eftermiddagsandagt

Læs mere

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Onsdag d. 2. marts kl. 19.30 i Klostergården: Foredrag

Læs mere

SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER NR. 4-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO HØST EFTERÅR KONCERTER GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Torsdag d. 3. september kl. 14.00 Nørrevangs

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Onsdag d. 4. marts kl. 19.00 i Torsted

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

UGE ARRANGEMENTER DER FOREGÅR I HELE JULEN

UGE ARRANGEMENTER DER FOREGÅR I HELE JULEN JUL I HORSENS 2016 UGE 46-52 - ARRANGEMENTER DER FOREGÅR I HELE JULEN Fredag d. 18. nov. tirsdag d. 27. dec. Fredag d. 18. nov. fredag d. 23. dec. Fredag d. 18. nov. fredag d. 23. dec. Fredag d. 18. nov.

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

November 2017 januar 2018

November 2017 januar 2018 November 2017 januar 2018 Friluftsgudstjeneste i Vester Nebel september 2017 Babysalmesang Et nyt hold begynder den 10. januar 2018 kl. 10 i Bryndum Kirke og fortsætter til den 7. marts Vi danser, leger

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER NR. 4-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO EFTERÅR OPSANG KONCERTER GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Søndag d. 14. august kl. 10.00-13.30

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Allehelgens søndag November-december 2012 Sebastian Dorset Kirkehøjskolen Skt. Nikolausvesper ved mette ladefoged Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN December - januar 2016 FOR UNG TIL KRÆFT Et foredrag om at bevare håbet i et sygdomsforløb ved Mette de Fine Licht, journalist og forfatter. www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

december januar februar Simeon Sankt Johannes Sogn vinter 2014-2015

december januar februar Simeon Sankt Johannes Sogn vinter 2014-2015 Simeon Sankt Johannes Sogn december januar februar vinter 2014-2015 Julensgudstjenester Ons. 24/12 13:30 Paul Friis Ons. 24/12 15:00 Marie Damm Tors. 25/12 12:00 Marie Damm Søn. 28/12 12:00 Paul Friis

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar IRKE nyt 39. årgang Nr. 1 2012 December - Januar - Februar Kærlighed fra det høje Himlen et sted, hvor der er kærlighed nok til alle. Eller i hvert fald har vi en forestilling om, at himlen er det sted,

Læs mere

December Februar 2017

December Februar 2017 UGLE HERREDS DANSKE MENIGHEDER EGGEBÆK-OVERSØ FRØRUP JARUPLUND VANDERUP-TARP December 2016 - Februar 2017 Rødkælk i vinterlandskab Foto: John Kerrison Sorggruppe i Jaruplund hver 3. tirsdag fra kl. 14.30-17.00

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling KIRKEBLADET Fausing Auning Ø. Alling V. Alling Skoledag i Vester Alling Advent, jul og nytår Konfirmandgudstjeneste Indvielse af graver-faciliteter i Øster Alling December 2013 - Februar 2014 5. årgang

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn November-december 2014 Allehelgenssøndag Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken Hvidovre Hospital HØJMESSER OG GUDSTJENESTER NOV. - DEC. 2014 Kl. 10.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 59. årgang * december 2009 - februar 2010 Adventstiden - tid til forventning 1. søndag i advent De 9 læsninger Julen for skoler og børnehaver Basunerne skal

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg.

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg. Orø Kirkeblad nr. 1 januar/februar 2006 15. årg. Den bidende blæst der hvirvler omkring os, som bød den til fest, men verden er nøgen, den svøbes i sne, og livet er lænket, kun død er at se, det blomstrende

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Vinterens rim og sne synliggør mange af naturens bygningsværker. Foto: Bent Thøgersen Brug en formiddag for verdens fattigste Søndag den 8. marts 2015 deltager

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2013, Januar, Februar 2014 Nyt fra menighedsrådet Indvielse af Kirkebakkehuset Når dette kirkeblad udkommer, er ombygningen af Kirkebakkehuset (forhåbentlig)

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Hver onsdag og lørdag i december er der torvehandel på Vitus Berings Plads fra

Hver onsdag og lørdag i december er der torvehandel på Vitus Berings Plads fra JUL I HORSENS Aktiviteter som I kan opleve hele julen Fra 23. nov. Prøv skøjtebanen på Rådhustorvet. 17. nov-31. dec Jul i Fængselsmuseet. 19. nov-27 dec Se juleudstillingen i bytorvhorsens. 21. nov-31.

Læs mere

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I DECEMBER 2014 Med dette hæfte ønsker vi, at give dig overblik over nogle af de stemningsfulde

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December, Januar, Februar 2015 Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 meget blandet program med julens sange og salmer, både de kendte,

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad december 2015 januar 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad december 2015 januar 2016 Vanløse Frikirke Kirkeblad december 2015 januar 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: Kirkeåret Julemarked Julekoncert Juleaftensgudstjeneste Brunchgudstjeneste Evangelisk Alliance Åbne Døre Infomøde

Læs mere

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord.

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord. kirkebladet for hvidovre sogn In Consort Koncert med blokfløjtenister September-oktober 2014 Udflugt til Udby og Møns Klint og øen Nyord Halloween Græskar og aftensang for hele familien Kristendom for

Læs mere

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV Nov. & dec. 2016 FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV WWW.SYDHAVNSOGN.DK BØRN OG FAMILIER Hver onsdag kl. 11.00 BABYSALMESANG Til babysalmesang fylder kirkens organister

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Hellerup Skoles Traditionsmappe

Hellerup Skoles Traditionsmappe Hellerup Skoles Traditionsmappe Hellerup Skole I løbet af et skoleår på Hellerup skole sker der en masse sjove og anderledes ting end lige undervisning og projekter. Vi har nogle traditioner, vi gerne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 28. fra. September 2011..

Nyhedsbrev nr. 28. fra. September 2011.. Sogneaftener 2010 i Nyhedsbrev nr. 28 fra September 2011.. Præster, organister og aktivitetsudvalg i begge sogne d. 25. nov. 2015 Kære læsere af nyhedsbrevet fra. Den 1. november fik sognet en ny præst,

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Jul i Padesø Kirke. 20. årgang Vinteren 2017/2018 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Jul i Padesø Kirke. 20. årgang Vinteren 2017/2018 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 20. årgang Vinteren 2017/2018 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke Musikgudstjeneste Violinspil i verdensklasse 1. søndag i advent den 3. december kl. 19 er der musikgudstjeneste i Padesø Kirke

Læs mere

AS-KLAKRING-JUELSMINDE

AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2015, Januar, Februar 2016 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Det sker... Ny maleriudstilling i Kirkebakkehuset Frem til midt i januar udstiller Gerda Blåbjerg. Vi kender jo alle Gerda Blåbjergs

Læs mere

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Kalender med kommende arrangementer Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Dover Sogn Historiegruppe Torsdag d. 8. oktober kl. 19:30 Foredrag Mari Dahl Torsdag den 29. 0ktober kl. 19:30

Læs mere

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Julehjælp Det er igen i år muligt at søge julehjælp fra Asnæs sogns menighedspleje. Julehjælpen består af en række udvalgte madvarer til julemiddagen

Læs mere

Underholdningsprogram. Horsens Juleby december

Underholdningsprogram. Horsens Juleby december Underholdningsprogram Horsens Juleby 4. - 20. december Fredag 27. november Kl. 10.00-18.00: Mekanisk nisselandskab, bænke, café, hygge, afslapning, karrusel, juletræ, legeplads osv - nyd julens Julebelysningen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne.

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne. Sogneaftener 2010 i Bov og sogne Nyhedsbrev nr. 25 fra Bov og sogne September 2011.. Bov og sogne Præster, organister og aktivitetsudvalg i begge sogne Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og sogne. Bov d.

Læs mere

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18 Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat Nr. 18 December/Januar 2017/18 EH: Eva Heyn DH: Dorte Hedegaard TJ: Torben Jørgensen * = se under specielle gudstjenester DATO STADAGER BRARUP VÅLSE KIPPINGE GYLDENBJERG

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2014 - MARTS 2015 Saml på livets stjernestunder! Der var engang en mand. Han boede i et lille hyggeligt hus. Rundt om hele huset var der et stakit.

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere