Detaljeret information om cookies

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: Cookie Reports Limited Dette dokument er udarbejdet så "H. J. Hansen Vin A/S" kan informere og indhente samtykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokumentet giver detaljeret information om alle cookies, der var i brug på websitet Dokumentet gør det muligt for en besøgende at træffe et informeret valg om samtykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre formål. Dokumentet forbliver "H. J. Hansen Vin A/S" ejendom og skal returneres på anmodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 1 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse ASP.NET, Microsoft, Inc. ASP.NET_SessionId n.dk Præferencecookies 1 identificeret / Session Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites. Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Inc. NID google.com / 6 Brugerindstillinge r Gemmer brugerens præferencer og information når brugeren ser sider, med indlejret indhold fra Google Maps.

3 Drift- og optimeringscookies 7 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelt bruger. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Analytics, Google Inc. utma hjhansen-vin.dk / 2 år Statistik Indsamler data såsom antallet af gange en bruger har været på et website, hvornår det første besøg skete og hvornår det seneste besøg skete. Informationen anvendes af Google Analytics. Google Analytics, Google Inc. utmb hjhansen-vin.dk / 30 minutter Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer. Google Analytics, Google Inc. utmc hjhansen-vin.dk / Session Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer. Google Analytics, Google Inc. utmz hjhansen-vin.dk / 6 Statistik Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på, hvilke søgeord, der blev brugt og hvor i verden websitet blev tilgået fra. Anvendes af Google Analytics. Pinterest _pinterest_cm pinterest.com / 1 år Statistik Cookien anvendes af Pinterest. UserVoice Inc. cfduid zopim.com / 7 år, 2 UserVoice Inc. cfduid zopim.io / 7 år, 2 Drift / Netværk Overstyrer enhver sikkerhedsrestriktion baseret på IP adressen, som brugeren kommer fra. Drift / Netværk Overstyrer enhver sikkerhedsrestriktion baseret på IP adressen, som brugeren kommer fra.

4 Marketing cookies - anonym tracking på tværs af hjemmesider 35 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsa n.dk Raptor, Raptor Services A/S <digits>+rsasession n.dk Mojn _mojn n.dk / 1 år / 22 minutter / 10 år Zopim, Zendesk zlcmid hjhansen-vin.dk / 1 år Sociale netværk (lavt niveau) Zopim, Zendesk zte* hjhansen-vin.dk / Session Sociale netværk (lavt niveau) Improve Digital BV tuuid ad.360yield.com / 2 år Improve Digital BV um ad.360yield.com / 2 år Improve Digital BV umeh ad.360yield.com / 2 år Bruges til at personalisere brugeroplevelsen i webshops og på content-drevne websites. Raptor tracker brugeradfærd, og på baggrund af avancerede algoritmer er Raptor i stand til at anbefale de mest relevant produkter til kunden. Bruges til at personalisere brugeroplevelsen i webshops og på content-drevne websites. Raptor tracker brugeradfærd, og på baggrund af avancerede algoritmer er Raptor i stand til at anbefale de mest relevant produkter til kunden. Mojn indsamler data om de besøgendes adfærd på denne hjemmeside. Den indsamlede data bruger Mojn til at assistere hjemmesiden og dens samarbejdspartnere med at producere relevante produktrekommenderinger i bannerreklamer. Identificerer den besøgende på tværs af de sider, som Zopim widget'en er indlejret i. Det giver funktionalitet til url'en, som er indlejret i Zopim chat på den måde, at det gør det muligt for Zopim, at identificere den besøgende og at vide præcis på hvilken side, han/hun er. Gemmer et Zopim Live Chat ID der genkender en enhed fra besøg til besøg og i løbet af en chat session. Anvendes til adfærdsmæssig tracking, der gør det muligt at levere annoncer målrettet. Anvendes til adfærdsmæssig tracking, der gør det muligt at levere annoncer målrettet. Anvendes til adfærdsmæssig tracking, der gør det muligt at levere annoncer målrettet.

5 Adform uid adform.net / 60 dage Under udarbejdelse _ngtid appsapi.veintera ctive.com BidSwitch, Switch Concepts Ltd BidSwitch, Switch Concepts Ltd / 2, 30 dage Under udarbejdelse c bidswitch.net / 2 år tuuid bidswitch.net / 2 år Delta Projects AB cc de17a.com / 4 år, 9 Delta Projects AB d0 de17a.com / 4 år, 9 Delta Projects AB d1 de17a.com / 4 år, 9 Delta Projects AB d2 de17a.com / 4 år, 9 Delta Projects AB d3 de17a.com / 4 år, 9 Delta Projects AB guid de17a.com / 4 år, 9 Delta Projects AB t<digits>+ de17a.com / 4 år, 9 Tildeler browseren et unikt ID. Anvendes til at optimere visningen af annoncer, hvor der er mange annoncører, der efterspørger annonceringsplads. Anvender prisfastsættelse via bud, real-tids budgivning, API funktionalitet, adfærdsrelateret målretning og adgang til information om kampagner. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Gemmer et tidsstempel, der viser hvornår du som bruger første gang kom i kontakt med vores system. Anvendes til at bestemme om BidSwitch vil synkronisere cookies med andre annonceringssystemer om dig som bruger eller ej. Gemmer det unikke ID som tildeles af BidSwitch til hver bruger, som skal trackes. Hvis brugeren fravælger servicen ved at anvende BidSwitchs fravælgningsmekanisme, så gemmer cookien værdien 'opt-out' og der vil ikke blive foretage tracking.

6 Adform CT* dmp.adform.net / 2 DoubleClick, Google Inc. id doubleclick.net / 2 år DoubleClick, Google Inc. test_cookie doubleclick.net / 15 minutter Under udarbejdelse _ngtid drs2.veinteractiv e.com / 2, 30 dage Under udarbejdelse RadiumOne, Inc. ra1_sgm gwallet.com / 1 år RadiumOne, Inc. ra1_sgm_<digits>+ gwallet.com / 1 år Tildeler browseren et unikt ID. Anvendes til at optimere visningen af annoncer, hvor der er mange annoncører, der efterspørger annonceringsplads. Anvender prisfastsættelse via bud, real-tids budgivning, API funktionalitet, adfærdsrelateret målretning og adgang til information om kampagner. Indeholder en unik kode der bestemmer hvilke annoncer, der har været vist på en enhed på. Sættes på vegne af Google Incs annonceringsplatform DoubleClick. Muliggør at effektiviteten af annoncer kan måles og at annoncer kan blive gjort mere relevante til brugeren. Tester om brugerens browser understøter cookies på vegne af Google Inc's annonceringsplatform. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Indsamler anonyme data såsom brugerens geografiske placering, IP adresse, hvilke websites, der er besøgt, dato og tid for besøget og hvilke annoncer, der er klikket på. Informationen anvendes af online annoncørplatlformen RadiumOne, Inc til at analysere brugeradfærd og til at arbejde med websites der ønsker at købe annoncørplads og så gensælge det i målrettede pakker til annoncører og bureauer. Brugere modtager målrettet annoncering, som de er mere tilbøjelige til at være interesseret i. Indsamler anonyme data såsom brugerens geografiske placering, IP adresse, hvilke websites, der er besøgt, dato og tid for besøget og hvilke annoncer, der er klikket på. Informationen anvendes af online annoncørplatlformen RadiumOne, Inc til at analysere brugeradfærd og til at arbejde med websites der ønsker at købe annoncørplads og så gensælge det i målrettede pakker til annoncører og bureauer. Brugere modtager målrettet annoncering, som de er mere tilbøjelige til at være interesseret i.

7 RadiumOne, Inc. ra1_sid gwallet.com / 1 år RadiumOne, Inc. ra1_uid gwallet.com / 1 år Media Innovation Group, LLC id mookie1.com / 1 år, 1 måned Media Innovation Group, LLC mdata mookie1.com / 1 år, 1 måned OpenX Limited i openx.net / 2 år PubMatic, Inc. KRTBCOOKIE_* pubmatic.com / 2 år Indsamler anonyme data såsom brugerens geografiske placering, IP adresse, hvilke websites, der er besøgt, dato og tid for besøget og hvilke annoncer, der er klikket på. Informationen anvendes af online annoncørplatlformen RadiumOne, Inc til at analysere brugeradfærd og til at arbejde med websites der ønsker at købe annoncørplads og så gensælge det i målrettede pakker til annoncører og bureauer. Brugere modtager målrettet annoncering, som de er mere tilbøjelige til at være interesseret i. Indsamler anonyme data såsom brugerens geografiske placering, IP adresse, hvilke websites, der er besøgt, dato og tid for besøget og hvilke annoncer, der er klikket på. Informationen anvendes af online annoncørplatlformen RadiumOne, Inc til at analysere brugeradfærd og til at arbejde med websites der ønsker at købe annoncørplads og så gensælge det i målrettede pakker til annoncører og bureauer. Brugere modtager målrettet annoncering, som de er mere tilbøjelige til at være interesseret i. Anvendes af Mookie annonceringsplatformen til re-targeting, opmisering, rapportering og dimensionering af on-line annoncering Anvendes af Mookie annonceringsplatformen til re-targeting, opmisering, rapportering og dimensionering af on-line annoncering Indsamler data såsom information om browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstream data. Anvendes af OpenX Limited, som er et annonceringsnetværk, som gør det muligt for annoncører at målrette en annonce til en bruger, som har besøgt deres website eller Anvendes af PubMatic, Inc der forhandler 'aggregated publisher ad inventory' fra mange websites. Mange annonceringsnetværk anvender proprietær teknologi og laver partnerskaber med data-indsamlere for at målrette annoncer. Muliggør og/eller deltager i 3.parts interesse-baseret målretning.

8 PubMatic, Inc. PUBMDCID pubmatic.com / 2 år Raptor, Raptor Services A/S rsa raptorsmartadvis or.com / 1 år RadiumOne, Inc. RA1balancer rs.gwallet.com / 5 år Under udarbejdelse FB32262F-87E5-4F81-9EE E1991C21 veinteractive.co m / 1 timer Under udarbejdelse Anvendes af PubMatic, Inc der forhandler 'aggregated publisher ad inventory' fra mange websites. Mange annonceringsnetværk anvender proprietær teknologi og laver partnerskaber med data-indsamlere for at målrette annoncer. Muliggør og/eller deltager i 3.parts interesse-baseret målretning. Bruges til at personalisere brugeroplevelsen i webshops og på content-drevne websites. Raptor tracker brugeradfærd, og på baggrund af avancerede algoritmer er Raptor i stand til at anbefale de mest relevant produkter til kunden. Indsamler anonyme data såsom brugerens geografiske placering, IP adresse, hvilke websites, der er besøgt, dato og tid for besøget og hvilke annoncer, der er klikket på. Informationen anvendes af online annoncørplatformen RadiumOne, Inc til at analysere brugeradfærd og til at arbejde med websites der ønsker at købe annoncørplads og så gensælge det i målrettede pakker til annoncører og bureauer. Brugere modtager målrettet annoncering, som de er mere tilbøjelige til at være interesseret i. Denne cookies formål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret.

9 Marketing cookies målrettet annoncering 8 identificeret Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den information der indsamles bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. information der lagres med brug af disse cookies kan blive videresolgt til 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse ID Targeting, Realtime Targeting ApS ID Targeting, Realtime Targeting ApS ID Targeting, Realtime Targeting ApS idt idtargeting.com / 25 år, 1 måned rtt idtargeting.com / 68 år, 1 måned tmpagid idtargeting.com / 25 år, 1 måned The Rubicon Project c pixel.rubiconproj ect.com The Rubicon Project rpx pixel.rubiconproj ect.com The Rubicon Project khaos rubiconproject.co m / Session / 1 måned / 6 Undersøger brugeradfærd for at levere webbaseret målrettede annoncer. Undersøger brugeradfærd for at levere webbaseret målrettede annoncer. Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies. Indsamler adfærdsrelateret information såsom brugerens navigeren på et eller flere websites, om transaktioner, indsendelse af formularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt med henblik på målretning af annoncering. Indsamler adfærdsrelateret information såsom brugerens navigeren på et eller flere websites, om transaktioner, indsendelse af formularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt med henblik på målretning af annoncering. Indsamler adfærdsrelateret information såsom brugerens navigeren på et eller flere websites, om transaktioner, indsendelse af formularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt med henblik på målretning af annoncering.

10 The Rubicon Project put_<4 digits> rubiconproject.co m The Rubicon Project rpb rubiconproject.co m / 1 måned / 1 måned Indsamler adfærdsrelateret information såsom brugerens navigeren på et eller flere websites, om transaktioner, indsendelse af formularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt med henblik på målretning af annoncering. Indsamler adfærdsrelateret information såsom brugerens navigeren på et eller flere websites, om transaktioner, indsendelse af formularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt med henblik på målretning af annoncering.

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://ecosticker.applu/ http://shop.applu/ http://webbooking.applu/ http://www.applu/ https://nye-nummerplader.dk/ Cookie

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-11 Kontrolleret af: http://www.danskekirkersraad.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.cpt.dk/ Kontroldato: 2015-08-18 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://webshop.campingdanmark.dk/ http://www.campingdanmark.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-01-09 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2016-03-06 Kontrolleret af: http://www.designdelicatess/ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Designdelicatessen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cooies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://www.galloen.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.c/ Dette doument er udarbejdet så "Galløen Strand Camping"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-09-13 Kontrolleret af: http://bavian.tv2.dk/ http://beep.tv2.dk/ http://charlie.tv2.dk/ http://finans.tv2.dk/ http://fri.tv2.dk/ http://go.tv2.dk/

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-07-24 Kontrolleret af: http://www.mybaner.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Mybaner.d" an

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Nye regler om lagring af cookies og lignende teknologier - Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Udgave

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner E-handel Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner 1 Lovgivning E-databeskyttelsesdirektivet, direktiv 2002/58/EF, som ændret ved direktiv 2009/136/EF Lov nr. 169 af 3. marts 2011 om

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cooies Website: Kontoldato: 2015-08-03 Kontolleet af: https://casino.dansesp/ https://dansesp/ https://poe.dansesp/ Cooie Repots Limited http://www.cooieepots.com/ Dette doument

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cookies Website: http://mbbl.dk/ Kontoldato: 2015-11-07 Kontolleet af: Cookie Repots Limited http://www.cookieepots.com/ Dette dokument e udabejdet så "Ministeiet fo By, Bolig og

Læs mere

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvem er atriumweb? Digitalt bureau Beliggende i Egå, nord for Århus Vi har været i gang i 5 år

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission.

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission. Velkommen til Google AdWords for begyndere Om IVÆKST - Etableret i 2003 som Firmastart - Offentlig-privat samarbejde Mål: at skabe vækst i nystartede og mindre virksomheder - I 2006 Relanceret - privat

Læs mere

Analytics for webshops

Analytics for webshops Analytics for webshops Agenda Hvorfor webanalyse? Korrekt opsætning Opsætning af mål E-handelssporing Saml data ét sted Kampagnesporing Evaluering af trafikkilder Evaluering af AdWords kampagner Evaluering

Læs mere

Andreas Jydebjerg SEGES IT 7436 AP D: AFPRØVNING AF VÆRKTØJER TIL PERSONALISERING

Andreas Jydebjerg SEGES IT 7436 AP D: AFPRØVNING AF VÆRKTØJER TIL PERSONALISERING 06-06-2016 Andreas Jydebjerg SEGES IT 7436 AP D: AFPRØVNING AF VÆRKTØJER TIL PERSONALISERING GENERELT OMKRING VÆRKTØJERNE Alle fokuserer på at opsamle en samlet profildatabase i skyen juridiske udfordringer.

Læs mere

Få mere succes med email marketing Velkomst flow og drop-basket flow mm. MailPlatform.dk - 2012

Få mere succes med email marketing Velkomst flow og drop-basket flow mm. MailPlatform.dk - 2012 Få mere succes med email marketing Velkomst flow og drop-basket flow mm. MailPlatform.dk - 2012 Ordbog ECP = ecommerce platformen, dvs. shop systemet. EMM eller ESP = E-mail marketing platformen FB = FaceBook

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Google Tag Manager tracking

Google Tag Manager tracking Google Tag Manager tracking IDA Universe København, januar 2015 INDHOLD 1. INTRODUKTION... 3 2. TEST AF IMPLEMENTERING... 3 2.1. WASP Web Analytics Solution Profiler... 3 2.2. Firebug... 3 2.3. Tamper

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6 Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr, Cookie-bekendtgørelsen. 2. udgave, april 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Bilbranchen 08.10.2015. Fortroligt dokument og må ikke udleveres til 3. part

Bilbranchen 08.10.2015. Fortroligt dokument og må ikke udleveres til 3. part Bilbranchen 08.10.2015 Agenda Den nye marketingvirkelighed for en dansk nyvognsforhandler, ved Ulrik Drejsig Case ved Anders Bruun fra Hessel Konkrete media og marketingløsninger Spor 1, Ulrik Drejsig

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Senest opdateret: September 1, 2016 (v 2016.2) Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtigt for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har udarbejdet

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Adfærdsbaseret reklame på internettet. Konkurrence- og

Adfærdsbaseret reklame på internettet. Konkurrence- og Adfærdsbaseret reklame på internettet Konkurrence- og Forbrugeranalyse 03 2011 Indholdsfortegnelse 1. Resume og hovedkonklusioner 4 1.1. Rapportens opbygning 7 2. Hvad er behavioral targeting? 8 2.1. Eksempel

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

Impact værktøj retningslinjer

Impact værktøj retningslinjer Impact værktøj retningslinjer Værktøj fra Daphne III projektet IMPACT: Evaluation of European Perpetrator Programmes (Programmet for evaluering af Europæiske udøvere af krænkende adfærd) Impact værktøj

Læs mere

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal 06.07.2016 Page 1/5 Intro For at øge Greater Copenhagens synlighed og attraktivitet over for internationale investorer, virksomheder, talenter og på

Læs mere

Bilag 1: Spørgeskema 1

Bilag 1: Spørgeskema 1 Bilag 1: Spørgeskema 1 1. Generelt om dig: Mand Kvinde 18 Mand Kvinde 19 Mand Kvinde 20 Mand Kvinde 21 Mand Kvinde 22 Mand Kvinde 23 Mand Kvinde 24 Mand Kvinde 25 Mand Kvinde 26 Mand Kvinde 27 Mand Kvinde

Læs mere

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse Beskrivelse Piwik er et cookiebaseret værktøj til at indsamle statistik om en hjemmesides brugere. Det vil sige, at når en bruger besøger hjemmesiden, så bliver der lagt en cookie på brugerens computer,

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Pinpoint Tips & Tricks

Pinpoint Tips & Tricks Pinpoint Tips & Tricks En online markedsplads for Microsoft partnere til at vise deres løsninger og services, baseret på Microsoft teknologi. Agenda Hvad for du ud af Pinpoint Maksimer din synlighed på

Læs mere

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Undersøgelsen viser at der er sket en kraftig stigning i brugen af webtracking værktøjer på danske websites over de seneste fire år. Således

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO Notat SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling: Personaliseringsværktøj Ansvarlig JUPO Projekt: 7464, Digitale relationer og datadreven informationsformidling Implementering af værktøjer

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Guide til MetaTraffic Pro

Guide til MetaTraffic Pro Guide til MetaTraffic Pro - dit statistikværktøj på din webside eller webshop DanaWeb benytter statistikværktøjet MetaTraffic Pro både på basis hjemmesiderne og til webshop hjemmesiderne. Du vil derfor

Læs mere

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg Implementeringsguide Der er mange leads og potentielle købere allerede i din marketingsdatabase, du kan bare ikke se, at se at de er kvalificeret og klar til opfølgning. Følg denne guide, det tager kun

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere