Hermed fremsendes rettelsesblad nr. 2 (RET 2), som består af besvarelser af spørgsmål fra de bydende samt rettelser/tilføjelser til udbudsmaterialet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hermed fremsendes rettelsesblad nr. 2 (RET 2), som består af besvarelser af spørgsmål fra de bydende samt rettelser/tilføjelser til udbudsmaterialet."

Transkript

1 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 23. januar 2012 Peter Boding Til de bydende på entreprise Nykøbing Falster Omfartsvej Totalentreprise Jord-, bro- og belægningsarbejder Rettelsesblad nr. 2 Hermed fremsendes rettelsesblad nr. 2 (RET 2), som består af besvarelser af spørgsmål fra de bydende samt rettelser/tilføjelser til udbudsmaterialet. Ændringer til udbudsmaterialet er vist i kursiv og med raste. 1. BESVARELSE AF SPØRGSMÅL FRA DE BYDENDE Modtagne spørgsmål, til dato 31 stk., og bygherrens svar fremgår af Bilag til rettelsesblad nr. 2 af , vedhæftet nærværende rettelsesblad. De rettelser /tilføjelser til udbudsmaterialet, som svar på spørgsmål giver anledning til, er anført nedenfor. 2. SÆRLIGE BETINGELSER OG BESKRIVELSER (SBB) Følgende ændringer: Ad spm. 1, 2 og 27: SB, ad 2, stk. 2, litra q.: a. Digitale modeller: Centerlinie og stationering Ekspropriationsgrænser Grundkort Højdemodel udgår og erstattes af: a. Digitale modeller: Centerlinie og stationering o MV1X_LIN o NFO udbud Ekspropriationsgrænser Grundkort Højdemodel Herlev Ringvej Herlev vd@vd.dk EAN Telefon vejdirektoratet.dk SE

2 SIDE 2 af 5 Ad spm. 4: 3.1 Arbejdsområder Side 75, 3. afsnit udgår og erstattes af: Ved overdragelsen modtager entreprenøren endvidere en skønnet mængde råjord på m 3 afgravet i forbindelse med Entreprise Banebro og stibro. Jordmængden vil være oplagt i mellemdepot hhv. øst og vest for banen og indbygget i midlertidige diger mellem omfartsvejen og Tingsted Å. Jordmængden skal indgå i entreprenørens samlede jorddisponering og forudsættes indbygget i det endelige vejanlæg. Det kan forudsættes at m 3 er anvendelig for indbygning og m 3 er betinget anvendelig for indbygning. Ad spm. 6: SAB Broer, Fugtisolering, afsnit 10.1, s. 147: Under arbejdets omfang udgår: "Isolering med tynd isolation på alle mod jord vendende betonoverflader, omfang nærmere beskrevet under afsnit " og erstattes af "Isolering med tynd isolation på alle mod jord vendende betonoverflader" Ad spm. 9, 11, 12, 29, 30 og 31: 3. BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD Side 4-5: Afsnittet Teknisk opgaveløsning udgår og erstattes af: Teknisk opgaveløsning Til brug for vurderingen af dette delkriterium skal tilbudsgiver vedlægge: - Forslag til arbejdsplan. Arbejdsplanen skal have en detaljeringsgrad, der som minimum indeholder følgende hovedområder: Projektering Etablering af interimsanlæg Omlægning af Tingsted Å Vejanlæg: Skovalléen Stubbekøbingvej Omlægning Stubbekøbingvej Stubbekøbingvej Grønsundsvej Omlægning af Kristiansmindegaardene Sti og vendeplads ved Hegnetsvejs forlængelse Omlægning Grønsundsvej Grønsundsvej Gedser Landevej Private fællesveje (markveje) inkl. vende- og vigepladser Regnvandsbassiner Udførelse af nye broer:

3 SIDE 3 af 5 Bro 3, St , OF af Stubbekøbingvej Bro 4, UF af Tingsted Å under Stubbekøbingvej (Faunapassage) Bro 5, St , UF af Tingsted Å (Faunapassage) Bro 6, St , UF af vej ved Kristiansmindegaardene Bro 7, St , UF af Bjørup Bæk (Faunapassage) Bro 8, St , OF af Grønsundsvej Bro 9, St , UF af Cykelsti Støjskærme langs Skovalléen og omfartsvejen Udførelse af natur-afværgeforanstaltninger Beplantningsarbejder Afsluttende asfaltarbejder. - En beskrivelse af, hvordan tilbudsgiver vil styre anlægslogistikken i opgaven. - Projektbeskrivelse med en overordnet angivelse af tilbudte materialer og løsninger for vejanlæg og anlægskonstruktioner, herunder en beskrivelse af hvordan projektets miljømæssige forudsætninger opfyldes. Desuden ønskes en beskrivelse af anlæggets tilpasning til det omgivende landskab - En overordnet beskrivelse af drifts- og vedligeholdsmæssige forhold for de tilbudte løsninger. - Supplerende tegningsmateriale bestående af plantegninger 1:500/1:1000, som giver et helhedsbillede af anlæggets hovedtræk, samt skitser af konstruktive hovedprincipper for anlægsopbygninger og væsentlige konstruktioner. Ved vurdering af delkriteriet teknisk opgaveløsning, vil der blive lagt vægt på at tilbudsgiver demonstrerer evne til at forstå og styre anlægsopgaven. Der vil blive lagt vægt på tilbudsgivers evne til at demonstrere overblik over og analyse af hvordan anlægslogistikken i projektet mest hensigtsmæssigt løses tilbudsgivers underbyggede plan for håndtering af de særlige forhold, der er i spil på grund af højtliggende grundvandspejl samt eventuelle oversvømmelser såvel under anlæg som for det færdige anlæg at tilbudsgivers projekt minimerer de drifts- og vedligeholdelsesmæssige udgifter for det færdige anlæg Side 7: Afsnittet Bygherrens vederlag til tilbudsgiverne udgår og erstattes af: Bygherrens vederlag til tilbudsgiverne Vejdirektoratet betaler et beløb på kr ekskl. moms som vederlag for et konditionsmæssigt tilbud, jf. ABT 2, stk.6.

4 SIDE 4 af 5 For dette vederlag tilhører anvendelses- og ejendomsretten bygherren, og denne kan frit anvende indkomne idéer og forslag helt eller delvist til brug for gennemførelsen af projektet. Meddelelse om fakturering af dette vederlag gives i mail i forbindelse med underretning af tilbudsgiverne om resultatet af tilbudsbedømmelsen. Ad spm. 10, 18 og 19: Tegninger nr og i bilag g, ad 2, stk. 2, Besigtigelse Projekt erstattes af tegninger nr A og A. Ad spm. 14: Side 97: Afsnittet Andre entrepriser udgår og erstattes af: Andre entrepriser I Entreprise etableres en tætledning under den nye banebro afsluttet med en brønd på begge sider af broen. I nærværende entreprise skal entreprenøren tilslutte vejafvandingen til disse brønde. I Entreprise etableres hele bassinet GF inkl. udløbskonstruktion med udløbs- og overløbsledning til Tingsted Å. Bassinet bliver udført af 2 omgange, den sidste del af bassinet bliver først udført når Tingsted Å er omlagt. I nærværende entreprise skal entreprenøren tilslutte udløbs- og overløbsledningen til en brønd og videreføre ledningen under Stubbekøbingvej samt opfylde den del af Tingsted Å, som nedlægges. Derfor skal der på et så tidligt tidspunkt som muligt indledes et samarbejde og en koordinering mellem entrepriserne angående geometri, dimensioner og materialevalg. Som grundlag for koordinering fremsender Vejdirektoratet projekttegninger fra Entreprise , når disse foreligger. Ad spm. 17: Ad spm. 20 I SAB Belysning pkt Projekteringskrav under Belysningsanlæg skal projekteres, testes og dokumenteres således at: udgår 2. pind. I SAB Diverse arbejder pkt. 3 Overkørsler og adgangsveje til Bassiner tilføjes efter Stubbekøbingvej : 3. ANDET Kristiansmindegaardene St højre side: Der etableres overkørsel til markvej på matr. nr. 1 a Kristiansminde, Systofte. Følgende ændringer:

5 Ad spm. 10, 18 og 19. Digital 3D model MV1X_PRJ udgår og erstattes af MV1X_PRJ, rev. 1. SIDE 5 af 5

6 Entreprise Bilag til Rettelsesblad nr. 2 af Oplistning af spørgsmål fra de bydende og bygherrens svar Nedenstående er i spørgsmålskolonnen oplistet spørgsmål fra de bydende. Nye spørgsmål og ændringer i forhold til forrige rettelsesblad er farvemarkeret. Spm. nr. Spørgsmål fra de bydende Besvarelse af spørgsmål Medfører ændring i udbudsmateriale 1 Vi har downloadet grundlagsfiler fra VDs hjemmeside til projektet, heriblandt en InRoads er anvendt som software til skitseprojektering af vejgeometrien. DGN fil med en 3D model af hele projektet. Vi er interesseret i at høre om filen er baseret på en Inroads ALG fil, og om det er muligt at få udleveret denne ALG fil til brug for tilbudsgivningen. Som neutral digitalt udvekslingsformat udsendes en LandXML fil. LandXML filen indeholder alle hovedgeometrierne dvs. CL for omfartsvejen og de skærende veje. 2 Er det muligt at få DGN filerne udleveret som åbne ALG filer på linjeføring og Se svar på spørgsmål nr. 1. krydsende veje? 3 VD angiver at de kommer med den overordnede skilteplan hvornår, og inkluderer Besvares i et senere rettelsesblad. den portaler? 4 Grænsefladeprojektets angiver at der skal indarbejdes m3 jord fra broentreprisen i dette projekt. For at stille alle bydende lige bedes præciseret hvilken mængde der skal regnes med i tilbuddet. Er der taget prøver af jorden som skal indbygges og hvilken klassificering skal vi regne med den har? Der skal i tilbudet medregnes m3 råjord. 5 Guldborgssund har jordhåndteringsplan i udkast. Er denne godkende p.t. og kan den forventes at være til rådighed før detailprocessen? 6 Udbudsmaterialet i SAB s 147 afsnit 10.1 henviser til et afsnit , som ikke findes 7 Er der lavet jordbalance for det valgte tracé? Vil jordbalancen i givet fald blive udleveret? 8 Hvis der ikke er balance i jordmængderne, vil det da være tilladt at lave lokale justeringer af vejens højdetrace? 9 Vi mener ikke det foreslåede vederlag på DKK svarer til det omfangsønske bygherren har til Øvrige kriterier. Vi foreslår derfor at bygherren hæver vederlaget til ,- Guldborgsund Kommunes bemærkninger er indarbejdet i det udkast til "Plan for håndtering af forurenet jord" (udkastet er godkendt af Guldborgsund Kommune) i form af filen 'Jordhåndteringsplan_50610_rev1', der er placeret under 'Rapporter/Miljøtekniske undersøgelser' i udbudsmaterialet. Teksten " Isolering med tynd isolation på alle mod jord vendende betonoverflader, omfang nærmere beskrevet under afsnit " rettes til " Isolering med tynd isolation på alle mod jord vendende betonoverflader" Der er tidligere udarbejdet en jordberegning til brug for 'Besigtigelse Projekt'. Da denne beregning ikke er dækkende for det udbudte projekt, vil den ikke blive udleveret. I henhold til 'SAB Projektering', pkt. 5.1, er det tilladt at udføre lokale justeringer af vejens højdetrace, dog med de der nævnte begrænsninger. Se svar på spørgsmål nr. 11. Spørgsmål_og svar_ Side 1/4

7 Entreprise Spm. nr. Spørgsmål fra de bydende Besvarelse af spørgsmål Medfører ændring i udbudsmateriale 10 Regnvandsbassinerne er vist på pdf-tegningerne, men fremgår ikke på tegningsfilerne i DWG og DGN format. Er det muligt at få dem fremsendt i DWG eller DGN format? Regnvandsbassiner og deres evt. ændrede placeringer fremgår af 3dmodel, samt 'BESIGTIGELSE PROJEKT', reviderede tegninger nr rev. A og rev. A. Der vil ikke blive fremsendt regnvandsbassiner i DWG format. 11 Det supplerende tegningsmateriale ønskes udført jf. FRI, PLR og Danske Arks ydelsesbeskrivelse, Anlæg og Planlægning, april 2006, afsnit Omfanget af tegninger mv. er meget omfattende set i forhold til, at det drejer sig om afgivelse af et tilbud. Der kan drages sammenligning med igangværende totalentreprisetilbud for Motorring 4, hvor omfang af krævede tilbudsydelser er væsentligt lavere, mens honorar er større og bedre afspejler en rimelig honorering. A: Vil VD fastholde at tilbuds tegningerne skal leve op til FRI, PLR og Danske Arks ydelsesbeskrivelse, Anlæg og Planlægning, april 2006, afsnit i omfang? B: Hvis omfanget fastholdes, er honoraret der gives for aflevering af et konditionsmæssigt tilbud, efter vores opfattelse for lavt. Vil VD øge honoraret for aflevering af et konditionsmæssigt tilbud, hvis omfanget fastholdes? I et senere rettelsesblad vil reviderede tegninger i Vandsynsprotokol blive fremsendt. VD har revurderet kravene til tilbudsdokumentation og evalueringsgrundlag, og reduceret beskrivelses- og tegningsomfanget Revideret BUT vedlægges. Tilbudsvederlag er uændret. kr ,- 12 Det supplerende tegningsmateriale ønskes udført jf. FRI, PLR og Danske Arks ydelsesbeskrivelse, Anlæg og Planlægning, april 2006, afsnit Jævnfør afsnit skal tegningerne udarbejdes i størrelsesforhold 1:200/1:500. Det ønskes at aflevere plantegninger 1:1000/1:4000 kan dette accepteres? Se svar på spørgsmål nr Under Bygværker inkl. støjskærme. Der synes at mangle en markbro i st. 0.2 på Stubbekøbingvej? 14 Det fremgår, at Entreprise etablerer en del af bassin GF. Under SAB, side 92, 1.1 Omfang står der, at Entreprise etablerer hele GF bassinet. Hvad skal udføres under Entreprise og hvad ligger under Entreprise ? Der er en markbro ifm den omtalte faunapassage. Konstruktionen er nærmere beskrevet i 'SAB Projektering', afsnit 7.6 Krav til projekteringen. Entreprise etablerer hele bassin GF inkl. udløbskonstruktion med udløb- og overløbsledning som har udløb til Tingsted Å. Entreprise viderefører de førnævnte ledninger under Stubbekøbingvej. 15 Vejdirektoratet fremsender projekttegninger fra Entreprise , når disse Tegninger vil blive fremsendt med rettelsesblad primo februar 2012 foreligger. Kan der angives en dato? 16 Er det muligt at få oplyst, hvorfra pumpestationerne kan spændingsforsynes fra? Besvares i et senere rettelsesblad. 17 Hvilken belysningsklasse skal opfyldes på tilstødende veje? Der skal ikke udføres belysning på tilstødende veje. Spørgsmål_og svar_ Side 2/4

8 Entreprise Spm. nr. Spørgsmål fra de bydende Besvarelse af spørgsmål Medfører ændring i udbudsmateriale 18 Den private fællesvej langs omfartsvejens vestside er den eneste private fællesvej. Fællesvejen indtegnes på projektplanerne. der ikke fremgår af tegningsmaterialet. Er det muligt, at få den indtegnet på planerne? 19 På den private fællesvej, ved Grønsundsvej, skal der etableres en vigeplads (4x30m). Er det valgfrit om den skal etableres langs Grønsundsvej eller den nye omfartsvej?. Den skal placeres langs omfartsvejen umiddelbart efter svinget. Placering fremgår af tegning rev. A. 20 Det fremgår ikke om der skal etableres overkørsel til privat fællesvej på Kristianmindegaardene. Er dette en fejl? Og hvis det er, hvad er kravet til placeringen så? 21 Der er ikke oplyst nogen vækstfaktorer til brug ved MMOPP beregningerne. Hvilken vækstfaktor skal der regnes med? 22 Arbejdsvejen der overdrages fra entreprise Hvordan er opbygningen af denne, så fjernelsen kan prissættes? 23 Der overdrages mellem og m3 indbygningsegnet jord fra entreprise Kan I oplyse om en konkret mængde som kan prissættes? Der skal placeres en overkørsel, hvor terrænforskel mellem mark og Kristiansmindegaardene er mindst. Vækstfaktorer er indregnet i de i' SAB -Varmblandet asfalt' oplyste Æ-10 trafikbelastninger. I MMOP benyttes derfor 0 som vækstfaktor. Udsendes med et senere rettelsesblad. Se svar på spørgsmål Bundbreden af omlægning af Tingsted Å er opgivet forskelligt. Der står både 2,25 og 2,5 meter. Hvilken bundbrede skal der regnes med? Bundbredde 2,25 m gælder generelt for åen som beskrevet i 'SAB Projektering', side 43, hvilket skal ses i sammenhæng med et anlæg, der varierer mellem 1:1 og 1:3 - altså i gennemsnit 1:2. Vandløbsprofilet ved underføring af interimsvej, som beskrives i 'SAB Arbejdsplads', side 78, skal ikke nødvendigvis have de anførte dimensioner, men skal have dimensioner, som har samme vandføringsevne, som de i regulativet anførte med bundbredde 2,5 m og anlæg 1:1 - alternativt samme vandføringsevne som den eksisterende underføring under Stubbekøbingvej. Der er således intet modsætningsforhold. Spørgsmål_og svar_ Side 3/4

9 Entreprise Spm. nr. Spørgsmål fra de bydende Besvarelse af spørgsmål Medfører ændring i udbudsmateriale 25 Hvis de udarbejdede geotekniske rapporter afviger fra virkeligheden, hvem bærer så Jf. SB ad 2, stk. 2, litra k, er vurderingerne i de geotekniske en eventuel økonomisk meromkostning for dette? rapporter alene til inspiration, idet entreprenøren selv har ansvaret for at foretage geotekniske vurderinger på baggrund af undersøgelsesresultater i rapporterne. Herudover er det jf. SAB Projektering, afsnit 2.1 en del af Entreprenørens ydelse at vurdere, om der, ud over det ved udbuddet fremlagte, er behov for supplerende geotekniske undersøgelser til bedømmelse af de geotekniske forhold og til vurdering af nødvendige tørholdelsesforanstaltninger. Udgifter til supplerende undersøgelser skal være indeholdt i entreprenørens tilbud, og entreprenøren skal forestå disse undersøgelser. Undersøgelserne skal inkludere rapportering af undersøgelsesresultater samt vurderinger og anbefalinger. Hvis de i de af bygherren udleverede geotekniske rapporter anførte faktuelle data mod forventning "afviger fra virkeligheden", vil en sådan uklarhed som udgangspunkt være bygherrens ansvar. 26 Kan der oplyses nærmere omkring de fremkomne jordmængder for skitseprojektet afgravnings-, påfyldnings- og udsætningsmængder?. 27 Er det muligt at få udleveret følgende genererede filer i InRoads?: -.alg filer indeholder linjeføringer både horisontalt og vertikalt (kan indeholde flere forskellige forslag) 28 Er det muligt at få udleveret følgende genererede filer i InRoads?: -.itl indeholder tværsnit (kan indeholde flere forskellige forslag) -.ird indeholder den projekterede model (den seneste projekterede vej) -.dtm indeholder kun én terræn model, hvis flere terræn modeller findes der en.dtm for hver enkelt. 29 På baggrund af vores gennemgang af udbudsmaterialet vil vi gerne have en uddybning fra bygherren vedrørende de krav der er stillet til entreprenørens dokumentation af den tekniske opgaveløsning i bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) afsnit 3. Herunder ønskes det oplyst, hvad der menes med supplerende tegningsmateriale svarende projektforslagsniveau jf. FRI, PLR og Danske Arks ydelsesbeskrivelse Anlæg og Planlægning, april 2006, afsnit Spørgsmålet skal også ses i relation til bygherrens honorering af opgaven i tilbudsfasen. Se svar på spørgsmål nr. 7 Vedrørende.alg filer, se svar på spørgsmål 1..itl,. ird og.dtm filer vil ikke blive udleveret. Se svar på spørgsmål nr I relation til spørgsmål nr. 28 ønskes det oplyst om bygherren er villig til at hæve det vederlag, der betales for et konditionsmæssigt tilbud jf. ABT 3, stk I relation til spørgsmål nr. 28 ønskes det oplyst om bygherren er villig til at forlænge tilbudsfristen henset til kravene til tilbudsmaterialets omfang. Tilbudsvederlaget ændres ikke. Se også svar på spørgsmål nr. 11. Tidsfristen for afgivelse af tilbud fastholdes. Se også svar på spørgsmål 11. Spørgsmål_og svar_ Side 4/4

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 22. juni / Annette Jørgensen

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 22. juni / Annette Jørgensen DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. juni 2012 12/03108-10 Annette Jørgensen anjo@vd.dk +45 7244 3739 Til de bydende på entreprise 1220.001 1220 MOTORRING 4 - TVÆRVEJ N FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 22. juni / Annette Jørgensen

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 22. juni / Annette Jørgensen DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. juni 2012 12/03109-2 Annette Jørgensen anjo@vd.dk +45 7244 3739 Til de bydende på entreprise 1220.002 1220 MOTORRING 4 - TVÆRVEJ N FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN ETAPE

Læs mere

Bilag til Rettelsesblad nr. 4 Oplistning af spørgsmål fra de bydende og bygherrens svar

Bilag til Rettelsesblad nr. 4 Oplistning af spørgsmål fra de bydende og bygherrens svar Bilag til Rettelsesblad nr. 4 Oplistning af spørgsmål fra de bydende og bygherrens svar Nedenstående er i spørgsmålskolonnen oplistet spørgsmål fra de bydende. Nye spørgsmål og ændringer i forhold til

Læs mere

Hermed fremsendes rettelsesblad nr. 5, som består af rettelser/tilføjelser til udbudsmaterialet samt besvarelse af spørgsmål fra de bydende.

Hermed fremsendes rettelsesblad nr. 5, som består af rettelser/tilføjelser til udbudsmaterialet samt besvarelse af spørgsmål fra de bydende. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. marts 2012 Peter Boding pbod@vd.dk 72443750 Til de bydende på entreprise 50610.001 Nykøbing Falster Omfartsvej Totalentreprise 50610.001 Jord, bro og belægningsarbejder

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. august 2012 12/04297-7 Carsten Sandgaard cac@vd.dk 7244 2220 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Totalentrepriseudbud 6620.102 Landskabsbroer

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 9. august 2016 Sagsbehandler Leif Ole Daetz Mail lda@vd.dk Telefon 2442480 Dokument 16/05817-3 Side 1/5 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 1128.200 Jord, belægning og bygværk

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. juli 2013 13/06883-7 Carsten Sandgaard cac@vd.dk 7244 2220 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Totalentrepriseudbud 6620.105 Dalbro Gubsø ETAPE

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster pbos@vd.dk 7244 2513 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 6751.200 Entreprise 6751.200 Jord- og belægningsarbejder

Læs mere

Nykøbing Falster Omfartsvej. Entreprise Orienteringsmøde 12. januar 2012

Nykøbing Falster Omfartsvej. Entreprise Orienteringsmøde 12. januar 2012 Nykøbing Falster Omfartsvej Dagsorden: Præsentation og baggrund Vejanlæg, afvanding og geotekniske forhold Broanlæg Grundvand og grundvandssænkning Grænseflader, tidsplan og arbejdsplads Tingsted Å, oversvømmelsesrisici

Læs mere

Sikkerheden stilles for hele optionens kontraktperiode på 10 år.

Sikkerheden stilles for hele optionens kontraktperiode på 10 år. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. maj 2015 15/02710-9 Allan Højgaard ahm@vd.dk 7244 2315 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud 6714.102 Etape 6714 Holstebro N - Aulum Udbud

Læs mere

Hermed fremsendes rettelsesblad nr. 1 (RET 1), som består af rettelser/tilføjelser

Hermed fremsendes rettelsesblad nr. 1 (RET 1), som består af rettelser/tilføjelser DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 13. juli 2011 11/05827-4 Claus Nødgaard Hansen cnh@vd.dk 7244 2220 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Totalentreprise 6620.100 Dalbro Gudenåen

Læs mere

Der er i alt modtaget 7 spørgsmål fra de bydende, der besvares i det følgende.

Der er i alt modtaget 7 spørgsmål fra de bydende, der besvares i det følgende. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 1. november 2012 12/06892-5 Carsten Sandgaard cac@vd.dk 7244 2200 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Totalentrepriseudbud 6620.104 Spuns Syd ETAPE

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. juli / Niels Gottlieb

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. juli / Niels Gottlieb DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. juli 2012 12/03109-3 Niels Gottlieb ng@vd.dk +45 7244 3623 Til de bydende på entreprise 1220.002 1220 MOTORRING 4 - TVÆRVEJ N FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN ETAPE 2

Læs mere

Ved tilbudsafgivelse skal anføres på tilbudslistens side A, at tilbuddet også afgives i henhold til rettelsesblad nr. 1, 2, 3, 4 og 5.

Ved tilbudsafgivelse skal anføres på tilbudslistens side A, at tilbuddet også afgives i henhold til rettelsesblad nr. 1, 2, 3, 4 og 5. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. september 2012 12/04297-9 Carsten Sandgaard cac@vd.dk 7244 2220 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Totalentrepriseudbud 6620.102 Landskabsbroer

Læs mere

Ved tilbudsafgivelse skal anføres på tilbudslistens side A, at tilbuddet også afgives i henhold til rettelsesblad nr. 1, nr. 2, nr. 3 og nr. 4.

Ved tilbudsafgivelse skal anføres på tilbudslistens side A, at tilbuddet også afgives i henhold til rettelsesblad nr. 1, nr. 2, nr. 3 og nr. 4. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. februar 2012 11/16726-9 Carsten Sandgaard cac@vd.dk 7244 2220 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Totalentrepriseudbud 6620.103 Spuns Nord

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud 6717.001 Dato 25. september 2014 Sagsbehandler Mette Bentzen Mail mera@vd.dk Telefon 7244 2311 Dokument 14/05858-9 Side 1/9 Etape 6717, Holstebromotorvejen

Læs mere

Nykøbing Falster Omfartsvej Entreprise Orienteringsmøde 20. marts 2012

Nykøbing Falster Omfartsvej Entreprise Orienteringsmøde 20. marts 2012 Dagsorden: Indledning og baggrund Entrepriseopdeling Projektomfang Arbejdsplads og adgangsveje Anlægslogistik og tidsplan Grænseflader Jordhåndtering Geoteknik Grundvandssænkning Tingsted Å, oversvømmelsesrisici

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 18. februar 2016 Sagsbehandler Stine Kirkeskov Mail stki@vd.dk Telefon Telefon Dokument 15/11381-19 Side 1/5 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 Fjordforbindelsen Frederikssund

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 31. juli / Annette Jørgensen

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 31. juli / Annette Jørgensen DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 31. juli 2012 12/03109-4 Annette Jørgensen anjo@vd.dk +45 7244 3739 Til de bydende på entreprise 1220.002 1220 MOTORRING 4 - TVÆRVEJ N FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN ETAPE

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 10. februar /23133 Christian Tolderlund

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 10. februar /23133 Christian Tolderlund DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 10. februar 2014 13/23133 Christian Tolderlund cto@vd.dk 7244 3731 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud 1220.201 FREDERIKSSUNDSMOTORVEJENS

Læs mere

Til de bydende på Entreprise: Limfjordstunnelen. Leverance af vognbanesignaler

Til de bydende på Entreprise: Limfjordstunnelen. Leverance af vognbanesignaler DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER E-MAIL TELEFON 15. november 2011 ÅFHH\4263udb029 Henrik Bak hb@afhh.dk 38 16 50 76 Til de bydende på Entreprise: Limfjordstunnelen. Leverance af vognbanesignaler DRIFTSOMRÅDET

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. juli / Niel Gottlieb

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. juli / Niel Gottlieb DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. juli 2012 12/03108-11 Niel Gottlieb ng@vd.dk +45 7244 3623 Til de bydende på entreprise 1220.001 1220 MOTORRING 4 - TVÆRVEJ N FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN ETAPE 2

Læs mere

LINDØ port of ODENSE Brinksikring

LINDØ port of ODENSE Brinksikring Munkebo d. 02.11.2017 Udbudsbrev LINDØ port of ODENSE Brinksikring 2017-2018 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 2 1 GENERELT 3 1.1 Indledning 3 1.2 Udbudsform 3 1.3 Ordregiver og bygherre

Læs mere

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise:

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. juli 2012 Per Øster pbos@vd.dk 7244 2513 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 6751.200 Entreprise 6751.200 Jord- og belægningsarbejder

Læs mere

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 26. februar 2016 Sagsbehandler Per Øster Mail pbos@vd.dk Telefon 7244 2513 Dokument 13/23270-10 Side 1/10 RETTELSESBLAD NR. 1 6714 Holstebro N - Aulum Udbud 6714.200 Nordre Ringvej

Læs mere

12810.201 Næstved Nordlig Omfartsvej. Orienteringsmøde for bydende, tirsdag d. 2. dec. 2014

12810.201 Næstved Nordlig Omfartsvej. Orienteringsmøde for bydende, tirsdag d. 2. dec. 2014 12810.201 Næstved Nordlig Omfartsvej Orienteringsmøde for bydende, tirsdag d. 2. dec. 2014 Program kl. 10 12 - Velkomst og præsentation - Udbudsmateriale og rettelsesblade - Overordnet gennemgang af strækning

Læs mere

01 01 10 Tillæg til drift af arbejdsplads dag 20 0,00. 07 04 58 Etablering af betonfundament til autoværnsscepter Stk. 4 0,00

01 01 10 Tillæg til drift af arbejdsplads dag 20 0,00. 07 04 58 Etablering af betonfundament til autoværnsscepter Stk. 4 0,00 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. marts 2012 12/00724-7 Carsten Sandgaard Christensen cac@vd.dk +45 7244 2223 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Entrepriseudbud 6620.110 Broer

Læs mere

RÅDGIVNING H20.06.R01

RÅDGIVNING H20.06.R01 UDBUDSBETINGELSER RÅDGIVNING H20.06.R01 Rådgivning vedrørende støjskærm ved Kongsted N. rasteplads AUGUST 2014 2 af 9 SIDE H20.06.R01 Indhold Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)...

Læs mere

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Eva Tolstrup Ziegler etz@vd.dk ANNONCERING - HUSFOTOGRAF 1. ORIENTERING Nærværende annoncering gælder i forbindelse med udbud og kontrahering af aftale om rådgivning

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 8. maj 2017 Sagsbehandler Heine Christensen Mail SWE_hech@vd.dk Telefon 7244 2605 Dokument 17/02356-7 Side 1/8 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 3 Holstebromotorvejen, Aulum

Læs mere

For adgangsveje til bassiner skal overflade udgøres af kørestabilt grus. Koblingshøjden skal være 500 mm som ikke må inkludere stabiliseret jord

For adgangsveje til bassiner skal overflade udgøres af kørestabilt grus. Koblingshøjden skal være 500 mm som ikke må inkludere stabiliseret jord DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 15. august 2012 12/03109-5 Annette Jørgensen anjo@vd.dk +45 7244 3739 Til de bydende på entreprise 1220.002 1220 MOTORRING 4 - TVÆRVEJ N FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 5. december 2014 14/16929-1 Jacob Pryds Winkel jawi@vd.dk 7244 3752 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud 12810.201 Etape 12810, Næstved Omfartsvej

Læs mere

Vordingborg Kommune, Kultur og Fritid KUNSTGRÆS-SPORTSPLÆNE, 2015 SPØRGSMÅL OG SVAR NR. 1. 5. december 2014

Vordingborg Kommune, Kultur og Fritid KUNSTGRÆS-SPORTSPLÆNE, 2015 SPØRGSMÅL OG SVAR NR. 1. 5. december 2014 Vordingborg Kommune, Kultur og Fritid KUNSTGRÆS-SPORTSPLÆNE, 2015 SPØRGSMÅL OG SVAR NR. 1 5. december 2014 Vordingborg Kommune, Kultur og Fritid Side 1 af 5 1 SPØRGSNÅL OG SVAR NR. 1 Vordingborg Kommune

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 28. april 2017 Sagsbehandler Mette Bentzen Mail mera@vd.dk Telefon 7244 2311 Dokument 17/02356-6 Side 1/9 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 Holstebromotorvejen, Aulum - Snejbjerg

Læs mere

TOTALENTREPRISE

TOTALENTREPRISE SÆRLIGE BETINGELSER OG BESKRIVELSER TOTALENTREPRISE 50610.001 Jord-, bro- og belægningsarbejder 50610 Nykøbing Falster Omfartsvej DECEMBER 2011 Indholdsfortegnelse 50610.001 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER

Læs mere

ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING

ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. marts 2012 12/03282-1 Lene Tørnæs Helbo lthe@vd.dk +45 7244 3749 ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING BYGHERRERÅDGIVNING FOR BROER I ENTREPRISE 0410.001, UDBYGNING

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 10. februar 2012 11/16726-8 Carsten Sandgaard cac@vd.dk 7244 2220 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Totalentrepriseudbud 6620.103 Spuns Nord

Læs mere

Orienteringsmøde 27. marts 2012 Entreprise Frederikssundmotorvejen, Forbindelsesanlægget M12/M4

Orienteringsmøde 27. marts 2012 Entreprise Frederikssundmotorvejen, Forbindelsesanlægget M12/M4 Orienteringsmøde 27. marts 2012 Entreprise 1220.200 Frederikssundmotorvejen, Forbindelsesanlægget M12/M4 1220.200: Motorvejskryds Ballerup Entreprisen omfatter jord-, afvandings, belægnings- og bygværksarbejder

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedennævnte udbud

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedennævnte udbud DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 6. september 2013 13/12943-11 Niels Gottlieb ng@vd.dk 7244 3623 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedennævnte udbud 93200.R01 STORSTRØMSBROEN,

Læs mere

ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014

ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014 MAJ 2015 ESBJERG KOMMUNE ESBJERG TRAFIKSIKKERHEDSBY 2014 RÅDGIVERYDELSER 2015-2016 SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER (SAB) ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedenstående udbud:

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedenstående udbud: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 05. januar Hans-Åge Cordua haco@vd.dk 7244 7501 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende nedenstående udbud: Forstærkning af Lindenborg Pæledæk Rettelsesblad

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Udbudsbrev

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Udbudsbrev TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Udbudsbrev 2015-07-30 1 30. juli.2015 Til de bydende INDBYDELSE TIL AFGIVELSE AF TILBUD PÅ "RAMMEAFTALE FOR VANDLEDNINGSRENOVERING

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Holstebromotorvejen Entreprise 6717.001 Sinding - Gødstrup Entreprise 6717.002 Gødstrup - Snejbjerg

Holstebromotorvejen Entreprise 6717.001 Sinding - Gødstrup Entreprise 6717.002 Gødstrup - Snejbjerg Holstebromotorvejen Entreprise 6717.001 Sinding - Gødstrup Entreprise 6717.002 Gødstrup - Snejbjerg Orienteringsmøde 17. sept. 2014 Program Velkomst og præsentation Gennemgang af 6717.001 Gennemgang af

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud H

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud H DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 7. marts 2013 12/046741-2 Sonja Petersen sop@vd.dk 22 19 73 46 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud H13.15.45 H13.15 Støjskærm på Skovdigebroen

Læs mere

INSTRUKTION: TRAFIKSIKKERHEDSREVISION

INSTRUKTION: TRAFIKSIKKERHEDSREVISION DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL 14. juni 2016 13/19381-1 Per Bundgaard Øster pbos@vd.dk INSTRUKTION: TRAFIKSIKKERHEDSREVISION 1. FORMÅL Formålet med denne instruktion er at beskrive, hvordan og hvornår

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Entreprisekontrakt. 1 Entreprise. 2 Parterne. Strækning: Hldv. 451, km 35,109 35,355, inkl. rundkørsel. Entreprise: 44 Entrepriseform: Entreprise

Entreprisekontrakt. 1 Entreprise. 2 Parterne. Strækning: Hldv. 451, km 35,109 35,355, inkl. rundkørsel. Entreprise: 44 Entrepriseform: Entreprise Dato 17. juli 2019 Sagsbehandler Peter Jørgen Andersen Mail pja@vd.dk Telefon 7244 7505 Dokument 17/06308-944 Side 1/5 Entreprisekontrakt 1 Entreprise Strækning: Hldv. 451, km 35,109 35,355, inkl. rundkørsel.

Læs mere

Orienteringsmøde Entreprise Jord, belægninger og broer syd Entreprise Jord, belægninger og broer nord

Orienteringsmøde Entreprise Jord, belægninger og broer syd Entreprise Jord, belægninger og broer nord M14 Helsingørmotorvejen Orienteringsmøde Entreprise 1435.200 Jord, belægninger og broer syd Entreprise 1435.201 Jord, belægninger og broer nord 1 Jord, belægninger og broer, Nord Entreprise 1435.201, Jord,

Læs mere

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Oktober 2011 11/16307 Hans-Carl Nielsen hcn@vd.dk 11/16249 7244 3652 Hans-Carl Nielsen h UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING BESTEMMELSER

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 18. januar 2012 11/15303-14 Per Øster pbos@vd.sk 7244 2513 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 0410.001 Etape 0410 Taastrup - Frederikssundmotorvejen

Læs mere

Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring Udbudsbrev

Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring Udbudsbrev Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring Udbudsbrev Sagsnr. 13.050 Dok. Navn Udbudsbrev Version A Dato 2018.05.15 Rev. - Udarbejdet JH Kontrol ES Godkendt ES 1 Frederikshavn Kommune Gl. Skagen, Kystsikring

Læs mere

Januar a IKT-specifikationer aftale og kommunikation. del 5 digitalt udbud og tilbud

Januar a IKT-specifikationer aftale og kommunikation. del 5 digitalt udbud og tilbud Januar 2016 a 102-5 IKT-specifikationer aftale og kommunikation del 5 digitalt udbud og tilbud Kolofon 2016-01-08

Læs mere

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 bestemmelser om udbud og tilbud Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 Februar 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. februar 2013 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) VINTERTJENESTE MED SPECIALMASKINER

Læs mere

Funktionsudbud: Vedligehold af veje og stier i landområder i Faaborg-Midtfyn Kommune

Funktionsudbud: Vedligehold af veje og stier i landområder i Faaborg-Midtfyn Kommune Dato 13. februar 2018 Sagsbehandler Susanne Baltzer Mail sub@vd.dk Telefon +45 7244 7132 Dokument 17/01148-12 Side 1/5 Rettelsesblad 4 Funktionsudbud: Vedligehold af veje og stier i landområder i Faaborg-Midtfyn

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER. EU-udbud, totalrådgivning

UDBUDSBETINGELSER ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER. EU-udbud, totalrådgivning UDBUDSBETINGELSER ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER EU-udbud, totalrådgivning 1. INDLEDNING Side 2 1.1 Kontraktens indhold Morbærhaven i Albertslund skal renoveres. I den forbindelse har Albertslund Ungdomsboliger

Læs mere

Sags navn: Sags nr.: 180308 E1 Køge N Næstved Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9

Sags navn: Sags nr.: 180308 E1 Køge N Næstved Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9 Udskiftning af 4 vejbærende broer, E1 Side 1 af 9 1. Formål Formålet med nærværende jordhåndteringsplan er at få godkendt jordhåndteringsplanen således at opgravet materialer kan mellemdeponeres for genindbygning

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 9. august 2016 Sagsbehandler Leif Ole Daetz Mail lda@vd.dk Telefon 2442480 Dokument 16/05817-3 Side 1/7 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 1128.200 Jord, belægning og bygværk

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 2 af 7 Indhold AGGERS.R01 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 15. januar 2019 Sagsbehandler Elisabeth Helms Mail EH3@VD.DK Telefon 7244 2420 Dokument 18/08853-6 Side 1/5 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 Entreprise 6620.323 Supplerende

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE

DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE DECEMBER 2017 SKANDERBORG KOMMUNE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF VEJBELYSNINGSANLÆG OG SIGNALANLÆG I SKANDERBORG KOMMUNE Rettelsesblad nr. 2 Projektnr A084185 Dokumentnr.: A084185-020 Revisionsnr.: 2.0 Udgivelsesdato:

Læs mere

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise:

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 6. august 2012 Per Øster pbos@vd.dk 7244 2513 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud 6751.200 Udbud 6751.200 Jord- og belægningsarbejder Rettelsesblad

Læs mere

AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker

AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker Til de bydende Dato 3. oktober 2016 Sagsbehandler Jørn Andreas Kristensen Mail jkris@vd.dk Telefon 7244 2245 Dokument 16/10839-27 Side 1/7 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 04 AD-DV.R001 Rammeaftale

Læs mere

Kontrakten skal udarbejdes efter følgende paradigme og er opbygget med særlige teksttyper:

Kontrakten skal udarbejdes efter følgende paradigme og er opbygget med særlige teksttyper: Entreprisekontrakt Dato Sagsbehandler Mail @vd.dk Telefon 7244 Dokument Side 1/6 Kort vejledning fjernes inden udskrift

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 18. maj 2015 15/06617-3 Allan Højgaard ahm@vd.dk 7244 2315 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud 6714.103 Etape 6714 Holstebro N - Aulum Udbud

Læs mere

Byggeweb udbud Spørgsmål og svar rapport

Byggeweb udbud Spørgsmål og svar rapport Byggeweb udbud Spørgsmål og svar rapport Byggeweb Nr.: TN271148 Byggeweb-navn: Renovering af gangtunneller VB 309 Tuborgvej og VB 335 Tomsgårdsvej Rapportdato: 26.03.2018 14:31 1 Svar på egne spørgsmål

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og

Læs mere

LEVERANCE AF FARTVISERE

LEVERANCE AF FARTVISERE UDBUDSBETINGELSER (BUT) LEVERANCE AF FARTVISERE JULI 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER

Læs mere

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver.

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON November 2013 13/18808-1 Morten Weigand mwe@vd.dk 7244 3059 Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER SAP OPGAVENR.

Læs mere

Fagmodellens udviklingsniveauer og anvendelsesmuligheder

Fagmodellens udviklingsniveauer og anvendelsesmuligheder Dato 27. februar 2017 Sagsbehandler Rasmus Lynge Fuglsang Mail rfj@vd.dk Telefon +45 7244 2395+45 7244 2351 Dokument 16/11213-12 Side 1/7 Fagmodellens udviklingsniveauer og anvendelsesmuligheder Strukturering

Læs mere

Grundlag og krav (IKT) VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering. Maj 2017

Grundlag og krav (IKT) VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering. Maj 2017 Grundlag og krav (IKT) VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering Maj 017 Side 1 af 8 IKT GRUNDLAG OG KRAV 1 Generelt IKT Grundlag og krav beskriver følgende for alle parter

Læs mere

Totalentreprisekontrakt Totalentreprise AV-OD-HN-522 Vedligeholdelse af broer o. a. bygværker

Totalentreprisekontrakt Totalentreprise AV-OD-HN-522 Vedligeholdelse af broer o. a. bygværker Totalentreprisekontrakt Totalentreprise AV-OD-HN-522 Vedligeholdelse af broer o. a. bygværker Ballerup-Frederikssund-Kregme April 2018 Bro 0000522-0-001.30 UF af gangsti 30, Lundegårdsstien Bro 0000522-0-003.00,

Læs mere

Marts 2019 AFTALE. Bilag 2. Ydelsesbeskrivelse for IKT-bygherrerådgiveren. om teknisk rådgivning og bistand (IKT-bygherrerådgivning)

Marts 2019 AFTALE. Bilag 2. Ydelsesbeskrivelse for IKT-bygherrerådgiveren. om teknisk rådgivning og bistand (IKT-bygherrerådgivning) Marts 2019 AFTALE om teknisk rådgivning og bistand (IKT-bygherrerådgivning) Bilag 2. Ydelsesbeskrivelse for IKT-bygherrerådgiveren Bilag 2 - Ydelsesbeskrivelse for IKT-bygherrerådgiveren AlmenNet, Studeistrædet

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Tryk F11 for at navigere mellem felterne [Denne vejledende tekst skal slettes] AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND ESDH SAGSNR. Tilføj ESDH sagsnr. SAP OPGAVENR. Tilføj

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. marts 2014 14/02645-1 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og tilbud

Læs mere

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1220.271 Oprensning af fokusarealer 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N JUNI 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: 1220.271: TAG 1 af 4 Tilbuds-

Læs mere

Prisen skal omfatte alle udgifter i forbindelse med demontering og bortskaffelse af eksisterende tavle.

Prisen skal omfatte alle udgifter i forbindelse med demontering og bortskaffelse af eksisterende tavle. Til de bydende Dato 20. februar 2019 Sagsbehandler Peter Boding Mail pebod@vd.dk Telefon 7244 3750 Dokument 18/12747-10 Side 1/7 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 14210 Fjordforbindelsen Frederikssund

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd Tilbudsbetingelser for Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd 1 ORIENTERING 1.1 Udbuddet udbyder hermed opgaven Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning

Læs mere

Udbud af rammeaftale om totalrådgivning for VAB

Udbud af rammeaftale om totalrådgivning for VAB Udbud af rammeaftale om totalrådgivning for VAB Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål: Svar: Er det muligt at få tilsendt Ja. Kontakt VAB på mail og vi 1 skabeloner(bilag 1-4) i word-format? fremsender det.

Læs mere

Udkast til Betinget udbygningsaftale

Udkast til Betinget udbygningsaftale BALLERUP KOMMUNE Dato: 13. marts 2019 Udkast til Betinget udbygningsaftale Mellem Ballerup Kommune CVR nr. 58271713 Hold-An Vej 7 2750 Ballerup (i det følgende kaldet Ballerup Kommune ) og Ejer af ejendommene

Læs mere

Jernbanebro over Vejle Fjord - skitseprojektering i forbindelse med VVM

Jernbanebro over Vejle Fjord - skitseprojektering i forbindelse med VVM Dato 11. juli 2014 Sagsbehandler Rasmus Larsen Mail rl@vd.dk Telefon 7244 3630 Dokument 14/08340-7 Side 1/11 Jernbanebro over Vejle Fjord - skitseprojektering i forbindelse med VVM Opgavebeskrivelse juli

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 26. februar 2016 Sagsbehandler Stine Kirkeskov Mail stki@vd.dk Telefon Telefon Dokument 15/11381-20 Side 1/15 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 4 Fjordforbindelsen Frederikssund

Læs mere

HØRSHOLM KOMMUNE STIBROER OVER KYSTBANEN

HØRSHOLM KOMMUNE STIBROER OVER KYSTBANEN Att.: De bydende 23. februar 2018 HØRSHOLM KOMMUNE STIBROER OVER KYSTBANEN Projekt nr. 228776 Version 1 Dokument nr. 1223397530 Udarbejdet af MLR Rettelsesblad nr. 1 Nærværende rettelsesblad nr. 1 omfatter

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP KBP@vd.dk Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet "Løbende Vejdrift" Fagområde "Vejdrift" Rettelsesblad nr. DRI-3 Tidligere udsendte rettelsesblade:

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 12. september / Annette Jørgensen

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 12. september / Annette Jørgensen DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. september 2012 12/03109-7 Annette Jørgensen anjo@vd.dk +45 7244 3739 Til de bydende på entreprise 1220.002 1220 MOTORRING 4 - TVÆRVEJ N FREDERIKSSUNDMOTORVEJEN

Læs mere

Udbudsbetingelser Rådgivning

Udbudsbetingelser Rådgivning Udbudsbetingelser Rådgivning 93200.R09 Supplerende geotekniske undersøgelser Storstrømsbroen November 2016 Dokumentnr. 16/11848-3 2 af 7 Indhold 93200.R09 Supplerende geotekniske undersøgelser INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

IKT Beskrivelse. Entreprise Vej- og broarbejder. Holstebromotorvejen Holstebro N- Aulum Nordre Ringvej. Februar 2016

IKT Beskrivelse. Entreprise Vej- og broarbejder. Holstebromotorvejen Holstebro N- Aulum Nordre Ringvej. Februar 2016 IKT Beskrivelse Entreprise 6714.200 Vej- og broarbejder Holstebromotorvejen Holstebro N- Aulum Nordre Ringvej Februar 2016 IKT BESKRIVELSE 1. GENERELT... 1 1.1. Projektweb... 1 2. YDELSENS INDHOLD... 2

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 3. marts 2016 Sagsbehandler Casper Potempa Mail cpo@vd.dk Telefon 7244 2515 Dokument 15/01317-11 Side 1/6 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 417 Viborg Holstebro Udbud: H41708.20

Læs mere

STITUNNEL VED AGERSKOV UNGDOMSSKOLE INDHOLD. 1 Generelt Ordregivende myndighed Baggrund for udbuddet 2 1.

STITUNNEL VED AGERSKOV UNGDOMSSKOLE INDHOLD. 1 Generelt Ordregivende myndighed Baggrund for udbuddet 2 1. TØNDER KOMMUNE STITUNNEL VED AGERSKOV UNGDOMSSKOLE ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk UDBUDSVILKÅR INDHOLD 1 Generelt 2 1.1 Ordregivende myndighed

Læs mere

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014 BUT Udbud AD-AG.R04 Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft November 2014 2 af 6 Indhold AD-AG.R04 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2.

Læs mere

Nr. Spørgsmål Svar Begge underboringer fremgår af Blåbog.

Nr. Spørgsmål Svar Begge underboringer fremgår af Blåbog. Til de bydende Dato 7. september 2016 Sagsbehandler Morten Lysemose Mail mly@vd.dk Telefon 7244 2448 Dokument 14/12798-3 Side 1/5 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 2 H050 Frøslev Kolding, Sønderjyske

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 24. februar 2014 PJA BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD GENMARKERING AF

Læs mere