Et kraftværk til intensiv produktion i farver

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et kraftværk til intensiv produktion i farver"

Transkript

1 Et kraftværk til intensiv produktion i farver

2 Gør dokumentproduktionen mere elegant Professionel udskrivning af store dokumentmængder Det vrimler med udfordringer i udskrivningsbranchen. Nye muligheder for digital udskrivning har øget kundernes krav til høj kvalitet med høj hastighed. Lad os hjælpe med at imødekomme disse krav. Ricoh stiller sin store erfaring som markedsledende inden for udskrivning af store dokumentmængder til rådighed for professionel farveudskrivning. Den nye Pro C900-farveløsning er klassens hurtigste kraftværk. Den er bygget til intensiv brug, udstyret med en lang række efterbehandlingsmuligheder og kan derfor behandle selv de mest avancerede udskrivningsopgaver fra start til slut. For at kunne give sine kunder dén ekstra fordel, tilbyder Ricoh produktionsintensiv ydelse til en overkommelig pris. Enestående produktivitet på 90 sider i minuttet. Høj papirkapacitet på maksimalt sider. Alsidig papirhåndtering. Ægte dpi-opløsning sikrer helt nøjagtig outputkvalitet. Uovertrufne indbyggede efterbehandlingsmuligheder. Enkel betjening. Indbygget EFI-printserver-controller som standard.

3 En arbejdsgang i overhalingsbanen Virksomhedens dokumentbehandling skal holde trit med en verden i høj fart. Pro C900 tilbyder lynhurtig produktion af farvedokumenter. Den overholder også samtlige deadlines, da den ikke arbejder langsommere, selvom der bruges kraftigt papir eller skal udskiftes toner. Den logiske betjening gør det muligt for brugere uden særlige forudsætninger selv at lave professionelt efterbehandlede dokumenter. Pro C900 er altid til rådighed og er skabt til at håndtere store dokumentmængder effektivt. Enestående produktivitet. Imponerende papirkapacitet. Altid til rådighed. Optimal brugervenlighed. Opnår tophastigheder Professionelle udskrivningsforløb kræver stor produktionskraft. Som virksomhedens hjerte kan Pro C900 tilbyde: Klassens højeste hastighed på 90 sider i fuldfarve eller sort/hvid i minuttet. Samme hastighed ved kraftigt papir på op til 300 g/m 2. Indbygget Fiery-server sikrer hurtig dataoverførsel. Integreret arbejdsgang, der omfatter alle trin fra input til output. Uafbrudt produktivitet For at sikre den hurtige produktion, der kræves, er Pro C900 i stand til at gennemføre lange, uafbrudte forløb. Nedetid minimeres gennem: Enestående papirkapacitet på op til ark. Op til syv bakker. Tonerudskiftning mens maskinen kører. SRA3-elevatorkassette med Air-Assisted Paper Feed (luftassisteret papirfremføring), så der ikke opstår papirstop på grund af forkert papirfremføring. pro: : forkortet form af professionel i sammenhængen et job, der kræver særlige forudsætninger. Noget anses for professionelt, når det udviser stor dygtighed og høj standard i en udført aktivitet. Produktivitet. Professionalisme. Progressivitet. Ricoh stiller sin store erfaring inden for avanceret udskrivning til rådighed for markedet for professionel produktion. Pro serien imødekommer de behov en professionel bruger af udskrivningsløsninger har, når det drejer sig om kvalitet, hastighed og efterbehandlingsmuligheder. Pro -maskiner er solide, nemme at bruge og bygget til at være virksomhedens pulserende hjerte.

4 Nem at betjene Pro C900 tilbyder Ricohs 10,4 tommers farvebetjeningspanel, der er berømt for sin brugervenlighed. Den logisk opbyggede grænseflade betyder, at brugerens behov for undervisning er minimalt. Hvis der skulle opstå en uregelmæssighed, vises der animerede procedurer på skærmen, så brugeren kan løse problemet. Betjeningspanelet kan justeres, så brugeren altid har et godt udsyn til skærmen, uanset hvilken position der arbejdes fra. Denne fleksibilitet gør vedligeholdelse betydeligt lettere. Hvis det er skulle blive nødvendigt, kan en tekniker endda gøre skærmens arm længere. Nydesignet og logisk opbygget grænseflade. Operator Replaceable Units: Vores professionelle serviceprogram gør det muligt for uddannede brugere selv at udføre vedligeholdelse. Få glæde af et system, der altid er klart til brug, og som derved hjælper til at øge produktiviteten. Customer Replaceable Units: Visse dele kan udskiftes og rengøres af en hvilken som helst bruger. Omfattende og enkle funktioner som Rush Printing, Print/Process Next, Advanced Job Re-Order eller Suspend on Mismatch til udskrivningsstyring.

5 Imødekommer professionelle ønsker Pro C900 er en fleksibel, digital farveløsning til personer, der arbejder professionelt med udskrivning af virksomhedsdokumenter og grafik. Dens enestående integrerede måde at behandle grafiktung farveproduktion på synkroniserer alle processer, så de arbejder gnidningsfrit sammen med hinanden. Det betaler sig Det er nødvendigt at øge produktionen af dokumenter i farver, hvis virksomheden fortsat skal være i front og øge sin indtjening. Mange ønsker at tilbyde variabel dataudskrivning men ønsker samtidig at begrænse behovet for outsourcing. Pro C900 tilbyder: ligefrem og tilgængelig udskrivning i farver; understøttelse af programmer til variabel dataudskrivning; lave samlede ejeromkostninger. CRD-effektivitet Personer, der arbejder med reprografi, er ansvarlige for de dokumenter, der får virksomheden til at skille sig ud. De skal imødekomme de mest forskelligartede ønsker. Med Pro C900 opnås der: billedkvalitet med en opløsning på x dpi; understøttelse af variabel dataudskrivning; hurtigt og driftsikkert udstyr, så der ikke opstår unødvendige afbrydelser; lave løbende omkostninger. Kraft som i et professionelt print-/kopicenter Virksomhedens udstyr skal kunne udskrive store dokumentmængder i farver for at gøre kunderne tilfredse. Evnen til at overholde deadlines kræver driftsikkert udstyr, der kan udskrive på kraftigt papir. Pro C900 s styrker er: uafbrudt produktion på 90 sider i minuttet - også på kraftigt papir; minimalt behov for brugerindblanding takket være Fiery-løsninger; professionelle, interne efterbehandlingsværktøjer. Sæt kraft bag arbejdsgangene til farveproduktion.

6 Alle trin i arbejdsgangen dækkes fra start til slut ark ark (2) Uafbrudt produktion Enorm papirkapacitet: A4-ark/ A3-ark. Syv forskellige papirbakker og automatisk skift mellem bakker. Nem opfyldning af toner/papir i farten. Dupleks uden at maskinens hastighed sænkes. Systemet Air-Assisted Paper Feed sørger for, at der ikke opstår papirstop på grund af flere fremførte sider på én gang. (4) Enestående intern efterbehandling Hæftning, hulning og dobbelt omslagsindskydelse. Fuldautomatisk funktion til ringindbinding. Førsteklasses booklet-fremstilling & limning. Mulighed for stakning af ark med tandemstakkere. (3) Hurtig fejlfinding Med den nye rensebakke (Purge Tray), genoptages udskrivningsjobbet automatisk, hvis der skulle opstå en uregelmæssighed.

7 (1) Nemt input & enkel behandling Pro C900 gør avanceret udskrivning enkelt med sin EFI Fiery Controller: Utroligt nem betjening via den logisk opbyggede brugergrænseflade. LCD-browseren gør det let at genudskrive. Standard Graphic Arts Package. Enkel forberedelse af komplekse, brugerdefinerede opgaver med EFI Impose og EFI Compose. FACI-funktion: Gør det muligt at anvende Command Workstation på Pro C900 ved at forbinde en skærm, et tastatur og en mus med den indbyggede controller. Det er ikke nødvendigt fysisk at bevæge sig hen til enheden for at kunne bruge den, og omkostningerne til hardware er minimale. Air-Assisted Paper Feed: luft blæses ind i papirkassetten, så arkene adskilles.

8 Knivskarpe farver med EFI-teknologi Folk i udskrivningsbranchen kender flotte farver, når de ser dem. Pro C900 tilbyder den bedste EFI-teknologi, fordi kvaliteten er altafgørende. Dens kraftfulde ydelse og fleksible arbejdsgangsløsninger vil helt sikkert imødekomme både jeres og kundernes høje kvalitetskrav. Alt-i-en-stabilitet EFI-serverbaseret teknologi er indbygget i Pro C900s basisenhed som standard, så der sikres optimal ydelse. Fiery System 8.2 har en Intel Core 2 Duo 2,16 GHz-CPU, 2 GB hukommelse og 250 GB x 2 harddisk. For at sikre effektiv ressourcestyring er platformen blevet specifikt udviklet sammen med Pro C900 controller. Automatisk farvestyring Hold styr på farvekvaliteten med EFI ColorWise. Kalibrer printeren eller opret og administrer farveprofiler. Avancerede CMYK- og RGBstyringsfunktioner er til rådighed. Optimal præcision med ICC-profiler selv fra RGB-programmer. Automatisk justering af forskellige farvestyringssystemer. Kontrollér output med prøvetryk eller simuleringer. Funktionen til udskrivning af gråt udelukkende ved hjælp af sort sikrer maksimal omkostningseffektivitet. Overholder standarder for grafik Pro C900 overholder grafikbranchens kvalitetsstandarder med sine værktøjer på ekspertniveau. Spar tid ved at kontrollere output og rette fejl i forhåndsvisninger på fuld skærm. Halvtonesimulering sikrer perfekt integration af Fiery-styrede enheder i en offset-/digital arbejdsgang. Ensrettede arbejdsgange med TIFF/IT-konverteringsfunktion og Hot Folder-filter. Troværdige og præcise resultater med funktionen Unlimited Separation. Pre-flight og Image Viewer. Ekstra professionel udmærkelse Løft billedbehandlingen til næste niveau med Fiery Graphic Arts Package Premium, der kan anskaffes som ekstraudstyr. Dens værktøjer til farvekorrektur, -redigering og -styring er skræddersyede til grafiktunge miljøer. Professionelle i grafikbranchen vil få glæde af ekstraudstyret EFI Color Profiler Suite, som er en brugervenlig løsning til profiler. Opnå professionel farvekvalitet med kraftfulde Fiery-værktøjer.

9 Det er let at få det bedste Komplicerede opgaver forenkles Pro C900s automatiske arbejdsgangsløsninger gør en stor del af arbejdet. Forbedret arbejdsgang for grafik gør det nemt at lave booklets. Automatisk styring af forskellige papirformater. Redigeringsfunktionen arrangerer en udskrivningsopgaves sider til foldning eller beskæring. Layoutfunktionen sørger for at siderne er justeret korrekt. Enkel, hurtig og præcis - det er de nye nøgleord for jobprogrammering. Med Pro C900 kræver det ikke specialistviden at udføre komplicerede udskrivningsopgaver. Via EFI-driverens kompakte, faneinddelte grænseflade kan alle oprette professionelle booklets med nogle få klik. Avancerede dokumenthåndterings og -redigeringsfunktioner fuldender billedet af brugervenlighed. Ultimativ effektivitet Brug Pro C900s administrationsværktøjer til at få det maksimale ud af tiden og overholde stramme deadlines: Træk og slip opgaver til Hot Folder for at automatisere gentagne opgaver. Få plads til en hasteopgave uden at miste produktivitet. Sammensæt flere dokumenter til et enkelt job med Quick Doc Merge. Flyt rundt på opgaver, planlæg til udskrivning i løbet af natten, så der ikke opstår flaskehalse. Velkommen til variabel dataudskrivning Variable dataløsninger er fremtiden, og derfor er Pro C900 som standard udstyret med Fiery FreeForm. Dette værktøj på indgangsniveau opretter effektive 1-til-1-markedsføringsdokumenter. FreeForm opretter og lagrer master-skabeloner, så der let kan tilføjes variable data. Det understøtter PPML og Creo VPS. Fleksible redigeringsfunktioner Ricohs Pro C900 er udstyret med EFI Impose, som er et fleksibelt PDF-værktøj, der muliggør avanceret efterbehandling. Samling af bøger, manualer, visitkort og variable dataprogrammer har aldrig været nemmere. Brugere, der har brug for endnu flere funktioner til opsætning af job, kan få stor glæde af EFI Compose. Professionelt farveoutput.

10 Den mest alsidige løsning til intern efterbehandling Efterbehandling har hidtil været den mest tidskrævende del af dokumentproduktionsprocessen. Sådan behøver det ikke være længere. Ricohs Pro C900 tager sig af det ekstra arbejde med hjælp fra en enestående række af efterbehandlingsmuligheder. Dens trendskabende løsninger gør det muligt at skabe fuldstændigt efterbehandlede sæt og imponere selv den mest krævende kunde. En række efterbehandlingsindstillinger, der er uden konkurrence i denne del af markedet. Iøjnefaldende booklet-fremstilling og omslagsindskydelse. Dokumenter af højeste klasse. Kunder forventer stilfuldt præsentationsmateriale, professionelle farveudskrifter og smukke brochurer. Opret de nødvendige programmer med Pro C900s solide arks efterbehandler med 100-arks hæfteenhed. Hulningsenheden, der fås som ekstraudstyr, sparer tid og gør dyrt, forhullet papir overflødigt. Ryghæftningsenheden BK5000 er til rådighed, hvis der ønskes omkostningseffektiv efterbehandling af interne dokumenter. Automatisk oprettelse af booklets Imponer kunderne med professionelle booklets Den professionelle booklet-enhed BK5010e skaber præcist foldede A5- og A4-sæt. Denne løsning øger produktionshastigheden af foldere, brochurer, kataloger og andet salgs- og markedsføringsmateriale. Den folder og ryghæfter automatisk booklets på op til 120 sider. Trimmeren, der kan anskaffes som ekstraudstyr, giver en ægte, professionel efterbehandling. Intern rygpresser Dette ekstraudstyr til BK5010e opretter automatisk booklets med samme udseende og følelse som perfekt bundne bøger til en brøkdel af prisen. Avanceret Z-foldning Det er enkelt at medtage A3-diagrammer og tabeller i A4-præsentationer. Den praktiske Z-foldningsenhed folder automatisk A3-ark til A4-output eller A4-dokumenter til A5. Større ark kan nu blive en naturlig del af sæt af mindre proportioner. Der er lette løsninger på svære opgaver. Professionel omslagsindskydning Giv vigtige dokumenter mere fokus ved at indsætte en for- og bagside i fuldfarve med den dobbelte omslagsindskyder. Den er det perfekte valg til oprettelse af produktkataloger, brugsanvisninger og brochurer, der skal skabe et varigt indtryk. En lang række efterbehandlingsmuligheder.

11 Den ekstra værdi ved automatisk efterbehandling Klar til at hæfte dokumenter Glem alt om at skulle hulle alle dokumenter offline og indsætte hvert enkelt sæt i en hæftemaskine manuelt. Enheden GBC StreamPunch III opretter perfekt hullede og bindingsklare dokumenter med et tryk på en knap. Dens drift påvirker ikke Pro C900 outputhastighed. Fuldautomatisk funktion til ringindbinding Ricohs Pro-serie tilbyder branchens første fuldautomatiske ringindbindingsfunktion. Dens nyskabende teknologi reducerer den traditionelle arbejdsbelastning ved at skulle efterbehandle dokumenter dramatisk. Pro C900 kan automatisk hulle og indbinde booklets. For at kunne give dokumenter et ekstra, professionelt præg fås ringene i to størrelser og to farver. Indbindingskapacitet: op til 50 eller 100 sider; A4-booklets. Hulnings-/indbindingskapacitet: op til 216 g/m 2. Produktivitet: 55/30 booklets i timen (50 ark/100 ark). Pro C900 præsenterer den mest komplette række af efterbehandlingsmuligheder, der kan kombineres i en enkelt enhed. Der er ingen grund til at vælge mellem bookletfremstilling og limbinding: det er muligt at få begge dele og tilbyde adskillige slags efterbehandling uden yderligere investeringer. Uanset om kunderne kræver almindelige booklets eller perfekte bøger med limede rygge kan de skabes efter behov, så alle ønsker kan opfyldes. Ringindbinding tilbydes også. Intern produktion af alle typer hæftede/limede bøger. Perfekt limede bøger Perfect Binder skaber booklets af professionel kvalitet med en meget stærk, limet ryg. GB5000 er enestående i sin evne til at håndtere store papirformater til bogsider. Kapaciteten er op til 200 ark pr. bog; men omslagsindskyderen understøtter papir på op til 300 g/m 2. Den er den perfekte løsning til at kunne tilbyde kunderne bøger, når de ønsker det. Indbindingskapacitet: op til 200 sider; A4- og A5-bøger. Tre/en-kants automatisk trimning samt omslagsindskydning som standard. Stakning af output Pro C900s stakker gør store mængder output klar til efterbehandling på et flytbart medie eller offline. En enhed stakker ark, og to enheder kan kombineres. Med arks efterbehandleren bliver det maksimale papiroutput på ark. Tre/en-kants automatisk trimning.

12 SPECIFIKATIONER GENERELT Teknologi: Tørt, elektrostatisk overførselssystem med fire tromler og internt overførselsbælte Fortløbende udskrivningshastighed: Sort og hvid/fuldfarve 90 sider i minuttet (A4) Opløsning: x dpi Opvarmningstid: Mindre end 420 sekunder Størrelse (B x D x H): x x mm Vægt: Mindre end 700 kg Strømkilde: V, 25 Amp., 50/60 Hz Strømforbrug: Højst: Mindre end 5,5 kw Energisparetilstand: Mindre end 3,2 kw Duty cycle: sider om måneden EFI-CONTROLLER (Standard) CPU: Intel Core 2 Duo 2,16 GHz Hukommelse: Standard: 2 GB Harddisk: 500 GB Netværk: TCP/IP_IPv4, IPv6, Apple Talk, SMB Drivere: PostScript 3, PCL5c, PCL6 VDP-format: PPML, Fiery Free Form, Creo VPS Skrifttyper: PCL: 80 skrifttyper PostScript 3: 136 skrifttyper + 2 Multiple Master (MM)-skrifttyper Grænseflade: Ethernet 1000/100/10base-T FACI-funktion: Standard Fiery-værktøjer: EFI-driver EFI Command Workstation EFI Command Workstation for Mac EFI Web Tools EFI HotFolder MS Office Filter for HotFolder EFI Virtual Printers Macintosh Print Center Plug-ins Rush Printing Print/Process Next Advanced Job Re-Order Suspend on Mismatch Quick Doc Merge Schedule Print EFI Fiery ColorWise Fiery Graphic Arts Package Mixed Media Paper Catalogue Tab Shift Insert Tab Booklet Maker EFI Impose, Fiery Edition EFI Fiery Free Form Fiery VDP Resource Manager Fiery Graphic Arts Package Premium Edition (ekstraudstyr) EFI Color Profiler Suite (ekstraudstyr) EFI Compose Fiery Edition (ekstraudstyr) PAPIRHÅNDTERING Papirkapacitet: Standard: 2 x arks papirbakker 1 x 500-arks papirbakke Højst: ark Papirformat: Højst: 330,2 487,7 mm. Papirvægt: Standardkassetter: g/m 2 SRA3 LCT RT5020: g/m 2 Dupleks: g/m 2 FORBRUGSVARER Tonere: Sort/C, M, Y: ark EKSTRAUDSTYR Eksternt: 2 x arks SRA3-elevatorkassetter arks bypassbakke arks A4-elevatorkassette 2-kildes omslagsindskyder arks efterbehandler med 100-arks hæfteenhed og papirsamlerenhed Hulningsenhed (mulighed for at skifte mellem 2/4 Huller, skandinavisk hulning med fire huller) Ryghæftningsenhed Professionel booklet-enhed 3 Z-foldningsenhed GBC StreamPunch III 2 Ringindbindingsenhed 2 Perfect Binder-enhed 2 Stakker 2 Transportvogn 2 Fanebladsenhed A3-bakkepakke ES-1000 til solospektrofotometer Afkølingsblæser 2 Fiery Compose Fiery Graphic Arts Package Premium Upgrade EFI Color Profilerr 1 Der kan tilknyttes op til to enheder. 2 Tilgængelig i slutningen af Tilgængelig i begyndelsen af Kontakt din lokale Ricoh-leverandør, hvis du ønsker oplysninger om tilgængelige modeller, ekstra apparater og software. ISO9001: 2000 tanúsítás ISO14001 tanúsítás A Ricoh fontosnak tartja a Föld értékes természeti erőforrásainak megőrzését. E szemlélet jegyében ez a brosúra 50%-ban újrafeldolgozott rostot, 50%-ban pedig klórmentes fehérített papírpépet tartalmazó, környezetbarát papírra készült. A szövegben szereplő márka- és/vagy terméknevek a megfelelő jogtulajdonosok védjegyei. A termék külső megjelenése és műszaki adatai külön értesítés nélkül megváltoztathatók. A termék színe a valóságban eltérhet a brosúrában ábrázolt színtől. A brosúrában szereplő képek nem valódi fotók, ezért apróbb részleteikben eltérhetnek a terméktől. Copyright 2008 Ricoh Europe PLC Minden jog fenntartva. Sem jelen brosúra, sem annak tartalma és/vagy szedésterve nem módosítható és/vagy adaptálható, másolható és/vagy illeszthető be más anyagba akár részben, akár egészben a Ricoh Europe PLC előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. *RIC900EX0012DAN* EUR - B0908N

Kraftværk til professionel farveproduktion

Kraftværk til professionel farveproduktion Kraftværk til professionel farveproduktion C900S Avanceret dokumentproduktion Det vrimler med udfordringer i printbranchen. Nye muligheder inden for digital udskrivning øger kundens krav til god kvalitet

Læs mere

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min Pro C5100S/5110S Kompakte produktionsprintere til light production Pro C5100S Pro C5110S S/h S/h 65 Farve 80 Farve s/min s/min Høj farveproduktivitet til lave omkostninger I det aktuelle økonomiske klima

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

Pro. C5200s/5210s. 65 s/min. Produktionsprintere til light production. Pro C5200s. Pro. C5210s. Farve S/h. Farve. s/min.

Pro. C5200s/5210s. 65 s/min. Produktionsprintere til light production. Pro C5200s. Pro. C5210s. Farve S/h. Farve. s/min. Pro C5200s/5210s Produktionsprintere til light production Pro C5200s 65 s/min. Farve S/h Pro C5210s Farve 80 S/h s/min. Stor mediealsidighed til innovativ produktion I dagens dynamiske printmiljø er hurtigere

Læs mere

Enestående produktionskraftværk

Enestående produktionskraftværk Enestående produktionskraftværk 907EX/1107EX/1357EX De mest alsidige løsninger til dokumentefterbehandling På dagens marked med stigende konkurrence er det afgørende at øge produktionshastigheden, samtidigt

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital farve-mfp Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C6502SP MP C8002SP 65 S/h Farve s/min. 80 S/h Farve s/min. Revolutionér produktionen af farvedokumenter Hvis du vil styrke din

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP Kopimaskine Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Opnå hurtigt output med denne nye digitale inkjetmultifunktionsprinter, som sætter nye

Læs mere

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Farve-MFP til SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 S/h Farve s/min. 55 S/h Farve s/min. MP C6003SP 60 S/h Farve s/min. Optimér produktiviteten

Læs mere

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer Xerox 700 Digital Colour Press Xerox 700 Digital Colour Press En kraftfuld performer En solid investering for virksomheden Uanset hvilken branche du befinder dig i, skal du tage fornuftige beslutninger,

Læs mere

Pro. C7100/C7100X-serien. Værdiskabende digitale produktionsprintere. Pro TM C7110 -modeller. Pro TM C7100 -modeller. Farve. Farve

Pro. C7100/C7100X-serien. Værdiskabende digitale produktionsprintere. Pro TM C7110 -modeller. Pro TM C7100 -modeller. Farve. Farve Pro C7100/C7100X-serien Værdiskabende digitale produktionsprintere Pro TM C7100 -modeller Pro TM C7110 -modeller Farve Farve 80 S/h 90 S/h s/min. s/min. Tilføj værdi og maksimér ydeevnen Kunder stiller

Læs mere

HP Color LaserJet Professional CP5225n Laser

HP Color LaserJet Professional CP5225n Laser HP Color LaserJet Professional CP5225n Laser Description HP Color LaserJet Professional CP5225n - Printer - color - laser - A3 - - up to 20 ppm (mono) / up to 20 ppm (color) - capacity: 350 sheets - USB,

Læs mere

Pro C9100/C9110. Højtydende digitale produktionsprintere. Pro TM C9100 C9110. Farve. Farve

Pro C9100/C9110. Højtydende digitale produktionsprintere. Pro TM C9100 C9110. Farve. Farve Pro C9100/C9110 Højtydende digitale produktionsprintere Pro TM C9100 Pro TM C9110 Farve Farve 110 S/h 130 S/h s/min. s/min. Økonomisk og højeffektiv digitalprint Konkurrencen blandt trykkerierne har aldrig

Læs mere

Kraftfulde og kompakte farveløsninger

Kraftfulde og kompakte farveløsninger Kraftfulde og kompakte farveløsninger MP C2050/MP C2550 Omkostningseffektiv farveproduktion til alle kontortyper Kravene til produktion af kontordokumenter bliver stadig højere. Digital distribution, der

Læs mere

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Fleksible multikommunikationsplatforme MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Løsningen på virksomhedens behov for dokumenthåndtering Løsningen på virksomhedens behov for dokumenthåndtering De højtydende Aficio

Læs mere

A3-farveprinter SP C840DN SP C842DN. Printer SP C842DN SP C840DN. 60 Sort-hvid. 45 Sort-hvid. Fuldfarve s/min. Fuldfarve s/min.

A3-farveprinter SP C840DN SP C842DN. Printer SP C842DN SP C840DN. 60 Sort-hvid. 45 Sort-hvid. Fuldfarve s/min. Fuldfarve s/min. A3-farveprinter SP C840DN SP C842DN Printer SP C840DN SP C842DN 45 Sort-hvid Fuldfarve s/min. 60 Sort-hvid Fuldfarve s/min. Hurtig behandling og konstant høj kvalitet Hurtigere farvebehandling og klassens

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

bizhub 40P Skabt til produktivitet

bizhub 40P Skabt til produktivitet bizhub 40P Skabt til produktivitet Kontorsystem bizhub 40P bizhub 40P kontorsystem Lille og diskret: stor ydelse Konica Minolta har i den nye bizhub 40P kombineret produktiv udskrivning i sort/hvid med

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DTNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 850 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV Muligheder, du ikke forventer Brother Fleksibel hardware og let tilpasselig software Brothers professionelle serie af s/h-laserprintere er udviklet til

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DNF Laser

Epson AcuLaser CX37DNF Laser Epson AcuLaser CX37DNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 350 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE MASKINE INFO. Automatisk dupleks dokumentfremføring 250 originaler. Blandet standardstørrelser. Enkelt side output Flere side output Betjeningspanel

Læs mere

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE INTELLIGENT QUALITY CARE IQ-501 2 ZOOM IND PÅ AUTOMATISERING Konica Minoltas Intelligent Quality Care-system er innovationen for printudbydere,

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Farve-multifunktionsprinter til A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopimaskine Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S/h Farve s/min. 20 S/h Farve s/min. MP C2503SP MP C2503ZSP 25

Læs mere

Pro 8100E-serien. 110 S/h. 135 S/h. Højtydende digitale s/h-produktionsprintere. Pro. Pro 8110E/8110SE 8100SE. Pro 8120E/8120SE. S/h. s/min. s/min.

Pro 8100E-serien. 110 S/h. 135 S/h. Højtydende digitale s/h-produktionsprintere. Pro. Pro 8110E/8110SE 8100SE. Pro 8120E/8120SE. S/h. s/min. s/min. Pro 8100E-serien Højtydende digitale s/h-produktionsprintere Højtydende digitale s/h-produktionsprintere Pro 8100SE 95 s/min. S/h Pro 8110E/8110SE 110 S/h s/min. Pro 8120E/8120SE 135 S/h s/min. Avanceret

Læs mere

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n C3200 C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200 C3200n Hvorfor vælge mellem farver og sort/hvid, når du kan få begge dele og endda få hurtigere og flottere udskrifter? 12 farvesider og 20 s/h sider

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET

Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET BLIV DIGITAL OG FÅ BEDRE BUNDLINJE Den digitale SurePress L-4033-inkjetmærkatpresse gør mindre kvalitetsudskriftsjob lettere

Læs mere

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300 B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE l B8300 PRINTEREN TIL STORE AFDELINGER Alsidighed B8300 er en utroligt alsidig printer, med en imponerende Hvor pladsen er trang, kan mindre kontorer med fordel

Læs mere

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknologi Blækteknologi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Udskrivningsmetode

Læs mere

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, produktionssystem Innovation som ændrer spillets gang Kommercielle trykkerier har

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk DAT0: 03.10.2007 AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk 2,5 meter arkbredde RANGE BOXMATIC 25 2 Bølgepap specifikationer Bølgepap Specifik vægtfylde Tykkelse Enkeltsidig dobbeltsidig Triple (under specielle

Læs mere

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Farve-MFP MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Kopimaskine Printer Fax Scanner MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Farve 25 Farve 30 Farve 35 Farve MP

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Sort-hvid MFP-serie til A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Printer Kopimaskine Scanner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 S/h 30 S/h 35 S/h

Læs mere

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Betjeningspanel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 5 Udløserhåndtag til lågen til påfyldning

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Tillæg for 4-siders. S/H 1+1 4-farvet 4+4 S/H 1+1. 4-farvet 4+4 Levering: 2-4 arbejdsdage Papir: 130 gr. silk

Tillæg for 4-siders. S/H 1+1 4-farvet 4+4 S/H 1+1. 4-farvet 4+4 Levering: 2-4 arbejdsdage Papir: 130 gr. silk DIGITAL PRINT PRISLISTE 09 A4 HÆFTER A5 HÆFTER 0 0 0 0 549* 75* 97* 1.3* 2.2* 430* 617* 749* 997* 1.546* 671* 9* 1.213* 1.695* 2.741* 491* 739* 74* 1.16* 1.72* 737* 1.093* 1.414* 1.993* 3.250* 549* 75*

Læs mere

Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Start Photoshop Elements 11 (Velkomstskærmen) Opret en ny kalender via Create-menuen... 16

Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Start Photoshop Elements 11 (Velkomstskærmen) Opret en ny kalender via Create-menuen... 16 1 Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Photo Calendar (Kalender) 5 Photo Book (Fotobog)... 6 Contact Sheet (Kontaktark) 7 Billedpakke 8 Photo Collage (Foto collage) 8 Lave et Greeting Card (lykønskningskort)

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

HP Officejet Pro 8218 Blækprinter

HP Officejet Pro 8218 Blækprinter HP Officejet Pro 8218 Blækprinter Description HP Officejet Pro 8218 - Printer - color - Duplex - ink-jet - A4-1200 x 1200 dpi - up to 20 ppm (mono) / up to 16 ppm (color) - capacity: 500 sheets - USB 2.0,

Læs mere

Fiery Driver til Mac OS

Fiery Driver til Mac OS 2014 Electronics For Imaging. Oplysningerne i denne publikation er dækket af Juridiske meddelelser til dette produkt. 23. december 2014 Indhold 3 Indhold...5 Brug Fiery Driver til at foretage indstillinger

Læs mere

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren En vejledning til bedre administration af udgående post Alle virksomheder sender en bred vifte af post fakturaer, tilbud, salgsbrochurer, marketingmateriale

Læs mere

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 S/h s/min. 75 S/h s/min. Aficio MP 9002 90 Farve s/min. Høj produktivitet

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen KONTORAVISEN TIL KONTORER 2017-2018 A4 FARVEMASKINE MED SUPER LAVE TONERPRISER!!! A4 PRODUKTIONSMASKINE (350ci) TONERPRIS (FARVE) KUN 22,5 ØRE (A4 FARVEKOPI/PRINT) LAD OS BEREGNE HVAD DU/I KAN SPARE OM

Læs mere

Utrolig alsidighed...

Utrolig alsidighed... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 print kopi scan fax e-mail Utrolig alsidighed... med stærke farver til kontoret WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Én multifunktionsenhed giver dig alle de vigtige funktioner,

Læs mere

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne Oversigt Nå nye højder med optimal ydeevne Hjælper dig med at optimere dine resultater hver dag En løsning, mange fordele Brug mindre tid på at vente på kopimaskinen, og få mere tid til andre opgaver.

Læs mere

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering Den nye ultimail ultimail giver det store overblik! Det store og læsevenlige display gør det nemt at overskue

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

DI-Plot. Brugervejledning

DI-Plot. Brugervejledning DI-Plot Brugervejledning Digital Information Ltd. Technoparkstrasse CH-8005 Zürich Copyright - Digital Information Ltd. 2006 Copyright for denne tekniske dokumentation tilhører Digital Information Ltd.

Læs mere

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Den nye Ricoh Pro C751-serie sætter nye standarder for digital light production-print.

Læs mere

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A HP LaserJet P3015 Effektiv print i en fart med avancerede sikkerhedsfunktoner, der kan udbygges i takt med behovet. Ideel til virksomheder, der har et stort printbehov af fortrolige dokumenter på mange

Læs mere

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder OKI MC363dn Kopi Type Stationær computer Skanningsmetode Color CIS Print-teknologi Digital 4 LED fuldfarve elektrofotografisk udskrivningsmetode Kapacitet for input Bakke 1: 250 ark (Tilbehør) Ekstra bakke:

Læs mere

THE "HOW TO PRINT" GUIDE

THE HOW TO PRINT GUIDE Indholdsfortegnelse Forord 3 Mprip Feature Guide 3 IHG_Black / Color Dublex 6 PDF: Print Indstillinger...6 Printer: Ihg_Color / Black Indstillinger...6 C-Fold Skabelon 7 Manuel: Print Indstillinger...7

Læs mere

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Den nye Ricoh Pro C751-serie sætter nye standarder for digital light production-print.

Læs mere

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller bizhub C450 Kontorsystem Den nye kollega kommer Når den nye kollega starter på jobbet, håber chefen, at han er en hurtig,

Læs mere

Et fuldautomatisk system

Et fuldautomatisk system Et fuldautomatisk system Optimerer fleksibilitet og effektivitet Manuelle indstillinger er fortid med SI 92, dette gælder også falseindstillinger. Det brugervenlige design gør det muligt at indstille kuverteringssystemet

Læs mere

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER Sammenlignet med traditionelle whiteboards indeholder i3board

Læs mere

Din brugermanual KONICA MINOLTA DI1610 http://da.yourpdfguides.com/dref/589785

Din brugermanual KONICA MINOLTA DI1610 http://da.yourpdfguides.com/dref/589785 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i KONICA MINOLTA DI1610 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Broderimaskine Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e 360 x 200 mm broderiareal Høj opløselig ASV LCD touch screen Avanceret dagslys lyssystem Variabel hastighed:

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Farve-multifunktionsprinter til A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopimaskine Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S/h Farve s/min. 20 S/h Farve s/min. MP C2503SP MP C2503ZSP 25

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Xerox WorkCentre 6655 Multifunktionel farveprinter Betjeningspanel

Xerox WorkCentre 6655 Multifunktionel farveprinter Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 4 5 Berøringsskærm Menuer 6 6 Alfanumerisk

Læs mere

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte!

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte! Digital Wall Display Digital White Board og Digital Easel Digital Media System 700 serie Digital Media System 800 serie Digitale projektorer Overhead projektorer 3M tilbyder unikke løsninger til at gøre

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Sammenligning af Office 2013-versionen

Sammenligning af Office 2013-versionen Sammenligning af 2013-versionen Nyt eller forbedret Udvalgt Word 2013 2013 2010 2007 2003 Opret flotte dokumenter, og få en bedre læseoplevelse Med den nye læsetilstand kan du koncentrere dig fuldt ud

Læs mere

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 S/h s/min. 75 S/h s/min. Aficio MP 9002 90 Farve s/min. Høj produktivitet

Læs mere

B2500-serien sort/hvid MFP

B2500-serien sort/hvid MFP B2500-serien sort/hvid MFP De funktioner, du har brug for. Den professionalisme, du ønsker. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP En alt-i-en løsning til den mindre virksomhed, som ønsker professionel dokumenthåndtering

Læs mere

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE Giv din bestyrelse et digitalt løft OM BOARD OFFICE Med bestyrelsesportalen BOARD OFFICE kan I administrere og planlægge bestyrelsesarbejdet,

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Ilægning i standardskuffen til 250 ark

Ilægning i standardskuffen til 250 ark Oversigtsvejledning Ilægning af papir og specialmedier Denne sektion forklarer hvorledes man ilægger skufferne til 250 og 550 ark, og den manuelle arkføder. Det indeholder også oplysninger om indstilling

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Farvestyring og Print

Farvestyring og Print Farvestyring og Print Tips & Tricks til korrekte farver i redigering og print Martin Dahl Ovesen Agenda Lidt om Farverum / Colorspaces generelt Farveprofiler Kameraer og colorspaces Monitorer og kalibrering

Læs mere

DIGITAL PRINT PRISLISTE

DIGITAL PRINT PRISLISTE DIGITAL PRINT PRISLISTE A4 HÆFTER A5 HÆFTER Sider/Antal 100 0 300 500 1000 549* 75* 97* 1.3* 2.2* 430* 617* 749* 997* 1.546* 671* 9* 1.213* 1.695* 2.741* 491* 739* 74* 1.16* 1.72* 737* 1.093* 1.414* 1.993*

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

15.995,- KONTORAVISEN 2.995,- 22,5 ØRE A3 FARVE MULTIMASKINER HELT NY A4 FARVE MASKINE NYHED! HER OG NU TILBUD! NYHED!

15.995,- KONTORAVISEN 2.995,- 22,5 ØRE A3 FARVE MULTIMASKINER HELT NY A4 FARVE MASKINE NYHED! HER OG NU TILBUD! NYHED! KONTORAVISEN TIL KONTORER 2016 A4 FARVEMASKINE MED MEGET LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER FARVE KOPI/PRINT PRIS FRA KUN 22,5 ØRE HELT NY A4 FARVE MASKINE A4 FARVE MULTIMASKINE KOPI - PRINT - SCAN - FAX NU KUN FRA

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

6 tips. der sikrer dig optimalt resultat

6 tips. der sikrer dig optimalt resultat 6 6 tips der sikrer dig optimalt resultat Nemt og enkelt, gennem kundetilpassede produkter styrker Print2People virksomheder i at give håndgribelige indtryk. Bestil markedsføringsmateriale online www.print2people.dk

Læs mere

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018

Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018 Ansøgning til Den Fritidskulturelle Pulje 2018 Forening: CVR. nr.: Esbjergspillene 18091283 Kontaktpersonens navn, telefonnr. og mail: Pia Foldberg, 28250500, esbjergspillene@gmail.com Hvad søges der til:

Læs mere

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE * Baseret på standard adresselabels ** Se nyeste information om understøttede styresystemer på http://solutions.brother.com Andet Cd-rom-drev til installation Grafik SVGA med high colour eller bedre Interface

Læs mere

Enestående kontorproduktivitet i sort-hvid

Enestående kontorproduktivitet i sort-hvid Enestående kontorproduktivitet i sort-hvid Fra ide til færdigt dokument Hver dag skal store mængder dokumenter håndteres på kontoret. Det kræver en pålidelig og alsidig partner. Med Ricohs MP 6001/MP 7001/MP

Læs mere

15.995,- Kontoravisen 2.995,- A3 Farve. A4 farve. A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger. Multimaskiner.

15.995,- Kontoravisen 2.995,- A3 Farve. A4 farve. A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger. Multimaskiner. Kontoravisen Til kontorer 2016 A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger FARVE KOPI/PRINT pris fra kun 22,5 ØRE HELT NY A4 FARVE MASKINE A4 farve multimaskine Kopi - print - scan - FAX Nu kun fra

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere