Kære turinteresserede,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære turinteresserede,"

Transkript

1

2 Kære turinteresserede, Det er med stor fornøjelse, at DOF Travel atter kan tilbyde medlemmerne en drømmerejse til isbjørnens land - Svalbard. De seneste ture, vi turledere John og Erik arrangerede i 2006, var store succeser. Af de mange uforglemmelige oplevelser kan nævnes 62 isbjørne, 22 ismåger, grønlandshval samt mange hvalrosser. Lige siden har vi haft mange henvendelser om at arrangere en ny tur til Svalbard. Dette bliver der nu mulighed for i Vi har også denne gang valgt et cruise skib til vores transport rundt om øerne. Dels er det den eneste måde at komme rundt på, og dels er det en stor oplevelse at bo på et skib, hvorfra man kan opleve den storslåede natur. Det hollandske selskab Oceanwide arrangerer også denne gang bådturen. Dette selskab er specialister i ture til antarktiske og arktiske områder. Besætningen er udannet specielt til disse forhold, og skibets ansatte naturguider har besøgt områderne adskillige gange. Med dette program vil vi gerne give Jer alle de informationer om turen, vi kender til i øjeblikket, og håber hermed I får lyst og inspiration til at deltage på turen. Indtil den 1. marts 2012 råder vi over hele skibet, og kan således fylde det med DOF medlemmer. Vi tror og håber på, at der er så stor en efterspørgsel på denne tur, at dette vil lykkedes. Derfor beder vi Jer om at tilmelde Jer turen inden den 1. marts 2012, og - hvis I vil være sikker på en plads, og især den kahytskategori I ønsker, vil vi råde jer til at være hurtigt ude! Selv om der i skrivende stund er lang tid til turens afholdelse, glæder vi ledere, John og Erik, os allerede. Skulle I have spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe eller maile til os. De bedste isbjørne hilsner John og Erik

3 Dag-til-dag program: Dag 1. (29/6) Morgenafgang fra Københavns Lufthavn via Oslo til Longyearbyen hvor vi forventer at ankomme over middag. Efter check-in på Spitsbergen hotel er det tid til en introduktionstur. Dag 2. (30/6) Efter morgenmad tager vi på formiddagstur til en koloni af søkonger, der yngler tæt på Longyearbyen. Her kommer vi tæt på de små alkefugle, og der er gode muligheder for at tage fotos. Vi vil være tilbage på hotellet omkring frokosttid. Om eftermiddagen besøger vi området mellem lufthavnen og selve byen. Vi går langs kysten og har her mulighed for den første ismåge, kongeederfugl samt lunde. I de små søer langs kysten vil vi kigge efter thorshane, som er ynglefugl her. Der er igen fælles aftensmad på hotellet, hvorefter resten af aftenen er til fri disposition. Dag 3. (1/7) Efter morgenmad bliver vi kørt ud til den smukke Adventdal. Herfra vil vi gå tilbage til byen. Langs vejen er der rigeligt at kigge på, f.eks. kortnæbbet gås, bramgås, kongeederfugl, havlit, alm. ryle, sortgrå ryle, alm. kjove, gråmåge og snespurv. Herefter er der et par timer til egen disposition. Vi kan anbefale en tur rundt i byen for at se på de forskellige toldfrie forretninger og cafeer, hvor det også er muligt at indtage frokosten. Sent på eftermiddagen påmønstrer vi m/v Antarctic Dream, som bliver vores hjem de næste 7 nætter. Dag 4 9. (2/7-7/7) I ni hele dage skal vi sejle rundt om Svalbard og dagligt gå i land for at opleve den vilde natur. Vi vil "cruise" i små zodiacs (gummibåde) langs gletscher og isbjerge samt opleve den storslåede natur fra skibet. Et af højdepunkterne forventes at blive området med drivis udfor Kong Karls Land længst mod øst, som er isbjørnenes rige. Her er der mulighed for at se hvaler, mellemkjover, ismåger og ikke mindst nysgerrige isbjørne, som ofte kommer tæt på skibet. På Torellnæsset ved det ørkenagtige Nordauslandet kan vi se de store hvalrosser på land, og på Alkefjellet i Hinlopenstrædet vil vi på tæt hold fra gummibådene opleve et fuglefjeld med over polarlomvier. På Lågøya højt mod nord har vi igen gode muligheder for at se hvalrosser på land, samt en lille ynglekoloni af thorshaner. Dette er noget af det nordligste, vi kommer på turen, men måske kan vi nå 81ºnord (hvis isen tillader det), hvilket omtrent svarer til nordspidsen af Grønland og kun 900 km fra Nordpolen! Her forventer vi også at se ismåger, grønlandssæler og remmesæl, ligesom der er en spinkel mulighed for rosenmåge. Ved Mushamna og Andøya i nordvest har vi atter gode chancer for thorshane, lysbugede knortegæs med unger samt kongeederfugle, havlitter, ederfugle, rødstrubede lommer og storkjover. Ved den åndeløst smukke Monacobræ kan man se op til tusind rider, der fouragerer foran isvæggen med enkelte ismåger iblandt.

4 Når vi passerer øen Moffen, som er et afspærret hvalrosreservat, vil vi spejde efter de 2-3 par af sabinemåger, der yngler inde på øen. Vi besøger også den lille ø Fuglesangen, hvor vi kan komme tæt på en stor koloni af søkonger, som i øvrigt er en meget talrig og udbredt fugl på Svalbard. På sejlturen langs vestkysten har vi en lille mulighed for at se hvidhvaler, og ved Ny Ålesund vil vi besøge Blomstrandhalvøen, som er lille kjoves eneste ynglelokalitet på Svalbard. Af andre fuglearter og pattedyr vi kan forvente at se undervejs på turen kan nævnes mallemuk, fjeldrype, sortgrå ryle, gråmåge, lunde, snespurv, svalbard rensdyr, ringsæl, vågehval samt med lidt held den meget sjældne grønlandshval. Svalbards rige planteliv med arktiske blomster bliver også en interessant oplevelse, og der bliver rig lejlighed til at studere floraen. Dag 10. (8/7) Vi ankommer igen til Longyearbyen, og det er tid til at sige farvel til besætningen og begive os til lufthavnen for at flyve tilbage til København, hvor vi forventer at ankomme samme aften. Dagsprogrammmet på skibet Rundt om hele ø-gruppen er der så mange muligheder for at gå i land, "cruise" i gummibåde m.m., at et nøjagtigt aktivitetsprogram ikke kan skrives. Vejrsituationen samt isforholdene vil uden tvivl også være med til at afgøre mulighederne. Men på denne tur vil vi koncentrerer os om de nordlige områder, hvor der også er mest at se på. Det er i øvrigt altid kaptajnen og skibets ekspeditionsleder, som afgør dagens program. Hvis DOF Travel kan fylde hele skibet, vil vi have mulighed for at være med til at planlægge ruten samt prioritere de forskellige besøg. I denne behagelige situation vil DOF Travel prioritere naturoplevelserne, dyrene, blomsterne og selvfølgelig fuglene. Skal vi have disse muligheder, er det vigtigt, at I tilmelder jer inden den.1. marts Indkvartering I Longyearbyen vil vi bo på Spitsbergen hotel, der ligger i udkanten af byen. På resten af turen overnatter vi på skibet. Klima Klimaet er arktisk, hvilket betyder, at det er køligt, også om sommeren. Det er dog ofte solrigt, så temperaturen om dagen, hvis det er vindstille, kan komme helt op på plusgrader. Det er lyst hele døgnet, hvilket man lige skal vænne sig til. F.eks. står solen kl. 1 om natten skråt på himlen, som svarende til en sommereftermiddag herhjemme! Om natten er det koldt, men dog ikke frostgrader. Mod nord i pakisen og i fjordene ved de store gletsjere er det ofte koldt, helt stille og meget smukt her kan havet være som et spejl. Vejret kan dog også vise sig fra sin mindre gæstfri side. Det kan blæse med nedbør, hvilket hører til sjældenhederne, da Svalbard ligger i et nedbørsfattigt område specielt på nordøstsiden.

5 Anbefalet litteratur Fuglebøger: Alle fuglebøger, som omhandler Europa, dækker også Svalbard. Derfor vil vi ikke anbefale den ene guide frem for den anden. Tag den med, I har! Svalbard Den Arktiska Pärlan af Ingvar Persson: En fremragende lille guide til Svalbard, som omhandler de fleste informationer, som turister har brug for. Bogen er skrevet på svensk. Svalbards Fugler og Pattedyr af Fridtjof Mehlum: En god lille guide til fugle og dyr på Svalbard. Bogen er skrevet på norsk. Svalbards Flora af Olaf I. Rønning: En fin guide til Svalbards flora. Bogen er skrevet på norsk. Endvidere kan det anbefales at læse: Rapport fra de sidste DOF Travel ture til Svalbard, som kan downloades på Landkort Gode detailkort kan købes over nettet fra Norsk Polarinstitutt: Links med informationer om Svalbard: Oceanwide Expeditions, som er operatør af skibet: Svalbard Wildlife Service: Spitsbergen hotel Skibet M / V "Antarktis Dream" er et hollandsk bygget isforstærket skib, som under navnet Piloto Pardo tjente den chilenske flåde. Skibet blev bygget som et ubegrænset, verdensomspændende passagerfartøj og blev totalt renoveret i juli M / V "Antarktis Dream" er registreret i Belize. Skibet har en rummelig spisestue / observations-lounge, bar, auditorium, fitness rum samt sauna, butik og passager bro. Skibet tilbyder overnatning for 84 passagerer i 42 dobbelte kahytter med eget toilet og bad. Alle hytter har desuden et skrivebord, lukket kredsløb tv og inter-kabine telefon tjeneste. Satellit og telefon service er tilgængelig på broen. Skibet er bemandet med 18 veluddannede chilenske besætningsmedlemmer. Personalet om bord består ellers af 1 ekspeditionsleder, 4 guider / foredragsholdere, 1 hoteldirektør, 1 bartender, 1 læge, 4 kokke og 7 servitricer / kabine rengøringspersonale.

6 Turens pris Turens pris er afhængig af overnatningsformen på skibet, hvor der findes forskellige kahytter. Prisen pr. person er: 2-pers. kahyt på indersiden privat bad/toilet er kr. 2-pers. kahyt med koøje privat bad/toilet kr. 2-pers kahyt luksus eget bad og toilet kr. Superior hytte med eget bad og toilet koster kr. Du kan læse og se mere om kahytterne på Oceanwides hjemmeside. Priserne inkluderer: fly fra København, hotel i Longyearbyen, rundrejse i valgt kahyt, fuldpension på båden og halvpension på land startende fra aftensmad den første dag og sluttende med morgenmad den sidste dag (dvs. at frokost dag 2 og 3 ikke er inkluderet), drikkepenge, alle ture, guider samt DOF Travel service. Priserne er kalkuleret ud fra mindst 60 deltagere, nuværende Eurokurs, nuværende oliepris, flypris samt skatter. DOF Travel får en stor rabat på sejlturen, hvis vi kan fylde hele skibet. Denne rabat udløber 1. marts 2012, hvorefter Oceanwide kan hæve prisen, hvis vi ikke som før omtalt kan fylde hele skibet.

7 Kahytter Som før nævnt findes der forskellige kahytter på skibet. Her ser I en oversigt over skibet med de forskellige kahytter. Inden 1. marts 2012 råder DOF over hele skibet og vi kan booke alle kahytterne. Dækplan fra Oceanwides hjemmeside Tilmelding Tilmelding kan kun ske ved at indbetale et depositum på kr ,00 til DOF Travel giro og adresse. Husk at angive telefonnummer og mailadresse samt hvilken kahyt I ønsker. Rest betalingen vil blive i rater, da der løbende skal betales rater til båden. Afbestillingsregler Der skal betales ret store beløb i depositum for reservation af skibet. Derfor er DOF Travel nødt til at ændre afbestillingsreglerne for denne tur. Afbestilling (pr. person): a. Afbestilling inden 1. marts 2012: Ved skriftlig afbestilling til DOF Travel tilbagebetales det indbetalte beløb med fradrag af 300 kr. i administrationsgebyr. b. Afbestilling fra 1. marts 2012 til 1. februar 2013: Ved skriftlig afbestilling til DOF Travel tilbagebetales det indbetalte beløb fratrukket depositum.

8 c. Afbestilling fra 1. februar 2013 til 1. maj 2013: Ved skriftlig afbestilling til DOF Traveludvalget betales turens pris fratrukket 50 %. d. Afbestilling efter 1. maj Betales hele turens pris (ingen tilbagebetaling). Forsikring I prisen er der ikke inkluderet nogen forsikring. Rejseledere fra DOF Travel er: Erik Mølgaard; Ekströms Väg 27g, Bunkeflostrand, Sverige, tlf.: , John Speich, Strandegårdsvej 10, 2650 Hvidovre, tlf.: Alle billeder i programmet er fotograferet af Erik Mølgaard på den seneste DOF Travel tur til Svalbard

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt tilpasset for højskoleforeningen i Varnæs, andet udkast (23.6.2011)

21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt tilpasset for højskoleforeningen i Varnæs, andet udkast (23.6.2011) Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyse tid 21.7. 28.7.2012 Rejse nr. C-18 Her særligt

Læs mere

ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold

ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold ISLAND sagaerne, naturen og de aktuelle forhold 6. - 13. juli 2013 Rejse nr. C-11 Nu udgives helt nye, friske oversættelser af de islandske sagaer. På denne rejse er der fokus på Njals Saga og Grettir

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Telefon: 2092 3405 www.karinsturistrejser.dk karins-turistrejser@mail.tele.dk

Telefon: 2092 3405 www.karinsturistrejser.dk karins-turistrejser@mail.tele.dk 2015 Telefon: 2092 3405 www.karinsturistrejser.dk karins-turistrejser@mail.tele.dk Kære gæster Så tager vi hul på et nyt rejseår, hvor der sker nogle ændringer, da det er ved at være svært at fylde de

Læs mere

Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster.

Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster. Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster. Antarktis det snehvide overjordiske kontinent, der på magisk

Læs mere

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår Foreningen Norden NORDJYLLAND ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår 23. juni - 2. juli 2012 Rejse nr. C-17 Rigtig mange har haft en stor oplevelse

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes fokuseret natur- og dyreoplevelse

Læs mere

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC. 2014 34. årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut

Læs mere

På sporet af de sidste nordboere med Politiken

På sporet af de sidste nordboere med Politiken På sporet af de sidste nordboere med Politiken Historisk luksuskrydstogt i Erik den Rødes kølvand fra Island til Grønland med danske rejseledere, 12 dage Reykjavík Danmarkstrædet Kap Farvel Qaqortoq Qassiarsuk

Læs mere

SCANBIRD Mini-Katalog 2016. Island Extremadura Georgien Rumænien Portugal Estland Marokko Færøerne Bjørnesafari

SCANBIRD Mini-Katalog 2016. Island Extremadura Georgien Rumænien Portugal Estland Marokko Færøerne Bjørnesafari SCANBIRD Mini-Katalog 2016 Island Extremadura Georgien Rumænien Portugal Estland Marokko Færøerne Bjørnesafari 2 I vores nye mini-katalog med Scanbirds rejser i 2016 finder du alle vores rejser i foråret,

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongoro i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes, fokuseret natur-

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Grækenland 2016 kulturrejse

Grækenland 2016 kulturrejse Grækenland 2016 kulturrejse Øhop tur med fokus på kultur, historie, vandreture. Der må forventes en del sejllas mellem øerne, og dermed også risiko for forsinkelser, samt ændringer af rute og rækkefølge.

Læs mere

NORDKAP-LOFOTEN FLY 8 DAGE

NORDKAP-LOFOTEN FLY 8 DAGE 2014 8 dage 1 NORDKAP-LOFOTEN FLY 8 DAGE 1. DAG 3. DAG Billund - Oslo - Harvik Opsamling fra Dybvad langs den østjyske smukke fjorde, stejle fjeldsider og store motorvej til Billund. Fra Billund flyver

Læs mere

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep 11 dages flot tur Kan arrangeres i perioden 15.6. - 19.8.2013 (for andre perioder, se venligst praktiske oplysninger) Rejse nr. B-103 Denne ferie er

Læs mere

Eventyrlige Norge. ny version! Rejsen starter i oslo REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Eventyrlige Norge. ny version! Rejsen starter i oslo REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Eventyrlige Norge med Nordkap & Lofoten Fly - 11 dage ny version! Rejsen starter i oslo Glæd dig til at opleve minebyen Røros, som er på UNESCO s Verdensarvsliste. Rejsen

Læs mere

DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR:

DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk Nyhed!

Læs mere

Rejser 2013. Grønland og Færøerne

Rejser 2013. Grønland og Færøerne Indhold Velkommen 2 Hoteloversigt 2 Vinterture til Kangerlussuaq 3 Vinterture til Ilulissat 4 Nuuk, Ilulisat 5 Den store Grønlands rejse 6 Den klassiske rundrejse 8 Den kalvende bræ Eqi 10 Sydgrønland

Læs mere

KURSUS I PROTETISKE LØSNINGER ANNO 2015 & EN OPLEVELSE AF GRØNLANDS TANDPLEJE

KURSUS I PROTETISKE LØSNINGER ANNO 2015 & EN OPLEVELSE AF GRØNLANDS TANDPLEJE KURSUS I PROTETISKE LØSNINGER ANNO 2015 & EN OPLEVELSE AF GRØNLANDS TANDPLEJE MED TANDLÆGE CARSTEN URBILD OG ELYSEE DENTAL I GRØNLAND REJSEPROGRAM 24. FEBRUAR 3. MARTS 2015 Christoffer Vinther Hansen -

Læs mere

NORDKAP-LOFOTEN Samernes, renernes og midnatssolens land

NORDKAP-LOFOTEN Samernes, renernes og midnatssolens land NORDKAP-LOFOTEN Samernes, renernes og midnatssolens land - rejser med indhold Vi er ikke som de andre... At opleve midnatssolen er uforglemmeligt. Med NILLES får du mest tid nord for polarcirkelen og dermed

Læs mere

...Har vi mon glemt noget ( hmm. bekymrede miner )..

...Har vi mon glemt noget ( hmm. bekymrede miner ).. 20. 24. ÅRGANG August JUNI 2002 2006 NR.: 12 20...Har vi mon glemt noget ( hmm. bekymrede miner ).. FORMAND Morten Dyrner Ledøje Bygade 23D 2765 Smørum Tlf. 44646043/ morten@dyrner.dk BESTYRELSESMEDLEM

Læs mere

Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark

Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark Afrejse 2013: 7. september 12 dages oplevelser Rejsen for dig, der ønsker at opleve vildmarken

Læs mere

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA!

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! Landbrugsmedierne & Dumas-Johansen Denver - Salt Lake City - Yellowstone National Park - Seattle gennem Rocky Mountains 12.-23. september 2013 Spring direkte

Læs mere

forår i Kina med Yangtze-krydstogt

forår i Kina med Yangtze-krydstogt Afrejse // 2011 forår i Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den Forbudte By - Beijing forår i

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 12-06-2015 Bestil senest d. 01/12-2014 så får du

Læs mere

Dag 3 / mandag den 16.6.2014 gejseren Strokkur Gullfoss Eyjafjallajökull kommende tre nætter Dag 4 / tirsdag den 17.6.

Dag 3 / mandag den 16.6.2014 gejseren Strokkur Gullfoss Eyjafjallajökull kommende tre nætter Dag 4 / tirsdag den 17.6. ALLE ER VELKOMNE Højsommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 14.6. 21.6.2014 (tur nummer C-20) 8 dages intensiv Island i sommerens lyse

Læs mere