Kære turinteresserede,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære turinteresserede,"

Transkript

1

2 Kære turinteresserede, Det er med stor fornøjelse, at DOF Travel atter kan tilbyde medlemmerne en drømmerejse til isbjørnens land - Svalbard. De seneste ture, vi turledere John og Erik arrangerede i 2006, var store succeser. Af de mange uforglemmelige oplevelser kan nævnes 62 isbjørne, 22 ismåger, grønlandshval samt mange hvalrosser. Lige siden har vi haft mange henvendelser om at arrangere en ny tur til Svalbard. Dette bliver der nu mulighed for i Vi har også denne gang valgt et cruise skib til vores transport rundt om øerne. Dels er det den eneste måde at komme rundt på, og dels er det en stor oplevelse at bo på et skib, hvorfra man kan opleve den storslåede natur. Det hollandske selskab Oceanwide arrangerer også denne gang bådturen. Dette selskab er specialister i ture til antarktiske og arktiske områder. Besætningen er udannet specielt til disse forhold, og skibets ansatte naturguider har besøgt områderne adskillige gange. Med dette program vil vi gerne give Jer alle de informationer om turen, vi kender til i øjeblikket, og håber hermed I får lyst og inspiration til at deltage på turen. Indtil den 1. marts 2012 råder vi over hele skibet, og kan således fylde det med DOF medlemmer. Vi tror og håber på, at der er så stor en efterspørgsel på denne tur, at dette vil lykkedes. Derfor beder vi Jer om at tilmelde Jer turen inden den 1. marts 2012, og - hvis I vil være sikker på en plads, og især den kahytskategori I ønsker, vil vi råde jer til at være hurtigt ude! Selv om der i skrivende stund er lang tid til turens afholdelse, glæder vi ledere, John og Erik, os allerede. Skulle I have spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe eller maile til os. De bedste isbjørne hilsner John og Erik

3 Dag-til-dag program: Dag 1. (29/6) Morgenafgang fra Københavns Lufthavn via Oslo til Longyearbyen hvor vi forventer at ankomme over middag. Efter check-in på Spitsbergen hotel er det tid til en introduktionstur. Dag 2. (30/6) Efter morgenmad tager vi på formiddagstur til en koloni af søkonger, der yngler tæt på Longyearbyen. Her kommer vi tæt på de små alkefugle, og der er gode muligheder for at tage fotos. Vi vil være tilbage på hotellet omkring frokosttid. Om eftermiddagen besøger vi området mellem lufthavnen og selve byen. Vi går langs kysten og har her mulighed for den første ismåge, kongeederfugl samt lunde. I de små søer langs kysten vil vi kigge efter thorshane, som er ynglefugl her. Der er igen fælles aftensmad på hotellet, hvorefter resten af aftenen er til fri disposition. Dag 3. (1/7) Efter morgenmad bliver vi kørt ud til den smukke Adventdal. Herfra vil vi gå tilbage til byen. Langs vejen er der rigeligt at kigge på, f.eks. kortnæbbet gås, bramgås, kongeederfugl, havlit, alm. ryle, sortgrå ryle, alm. kjove, gråmåge og snespurv. Herefter er der et par timer til egen disposition. Vi kan anbefale en tur rundt i byen for at se på de forskellige toldfrie forretninger og cafeer, hvor det også er muligt at indtage frokosten. Sent på eftermiddagen påmønstrer vi m/v Antarctic Dream, som bliver vores hjem de næste 7 nætter. Dag 4 9. (2/7-7/7) I ni hele dage skal vi sejle rundt om Svalbard og dagligt gå i land for at opleve den vilde natur. Vi vil "cruise" i små zodiacs (gummibåde) langs gletscher og isbjerge samt opleve den storslåede natur fra skibet. Et af højdepunkterne forventes at blive området med drivis udfor Kong Karls Land længst mod øst, som er isbjørnenes rige. Her er der mulighed for at se hvaler, mellemkjover, ismåger og ikke mindst nysgerrige isbjørne, som ofte kommer tæt på skibet. På Torellnæsset ved det ørkenagtige Nordauslandet kan vi se de store hvalrosser på land, og på Alkefjellet i Hinlopenstrædet vil vi på tæt hold fra gummibådene opleve et fuglefjeld med over polarlomvier. På Lågøya højt mod nord har vi igen gode muligheder for at se hvalrosser på land, samt en lille ynglekoloni af thorshaner. Dette er noget af det nordligste, vi kommer på turen, men måske kan vi nå 81ºnord (hvis isen tillader det), hvilket omtrent svarer til nordspidsen af Grønland og kun 900 km fra Nordpolen! Her forventer vi også at se ismåger, grønlandssæler og remmesæl, ligesom der er en spinkel mulighed for rosenmåge. Ved Mushamna og Andøya i nordvest har vi atter gode chancer for thorshane, lysbugede knortegæs med unger samt kongeederfugle, havlitter, ederfugle, rødstrubede lommer og storkjover. Ved den åndeløst smukke Monacobræ kan man se op til tusind rider, der fouragerer foran isvæggen med enkelte ismåger iblandt.

4 Når vi passerer øen Moffen, som er et afspærret hvalrosreservat, vil vi spejde efter de 2-3 par af sabinemåger, der yngler inde på øen. Vi besøger også den lille ø Fuglesangen, hvor vi kan komme tæt på en stor koloni af søkonger, som i øvrigt er en meget talrig og udbredt fugl på Svalbard. På sejlturen langs vestkysten har vi en lille mulighed for at se hvidhvaler, og ved Ny Ålesund vil vi besøge Blomstrandhalvøen, som er lille kjoves eneste ynglelokalitet på Svalbard. Af andre fuglearter og pattedyr vi kan forvente at se undervejs på turen kan nævnes mallemuk, fjeldrype, sortgrå ryle, gråmåge, lunde, snespurv, svalbard rensdyr, ringsæl, vågehval samt med lidt held den meget sjældne grønlandshval. Svalbards rige planteliv med arktiske blomster bliver også en interessant oplevelse, og der bliver rig lejlighed til at studere floraen. Dag 10. (8/7) Vi ankommer igen til Longyearbyen, og det er tid til at sige farvel til besætningen og begive os til lufthavnen for at flyve tilbage til København, hvor vi forventer at ankomme samme aften. Dagsprogrammmet på skibet Rundt om hele ø-gruppen er der så mange muligheder for at gå i land, "cruise" i gummibåde m.m., at et nøjagtigt aktivitetsprogram ikke kan skrives. Vejrsituationen samt isforholdene vil uden tvivl også være med til at afgøre mulighederne. Men på denne tur vil vi koncentrerer os om de nordlige områder, hvor der også er mest at se på. Det er i øvrigt altid kaptajnen og skibets ekspeditionsleder, som afgør dagens program. Hvis DOF Travel kan fylde hele skibet, vil vi have mulighed for at være med til at planlægge ruten samt prioritere de forskellige besøg. I denne behagelige situation vil DOF Travel prioritere naturoplevelserne, dyrene, blomsterne og selvfølgelig fuglene. Skal vi have disse muligheder, er det vigtigt, at I tilmelder jer inden den.1. marts Indkvartering I Longyearbyen vil vi bo på Spitsbergen hotel, der ligger i udkanten af byen. På resten af turen overnatter vi på skibet. Klima Klimaet er arktisk, hvilket betyder, at det er køligt, også om sommeren. Det er dog ofte solrigt, så temperaturen om dagen, hvis det er vindstille, kan komme helt op på plusgrader. Det er lyst hele døgnet, hvilket man lige skal vænne sig til. F.eks. står solen kl. 1 om natten skråt på himlen, som svarende til en sommereftermiddag herhjemme! Om natten er det koldt, men dog ikke frostgrader. Mod nord i pakisen og i fjordene ved de store gletsjere er det ofte koldt, helt stille og meget smukt her kan havet være som et spejl. Vejret kan dog også vise sig fra sin mindre gæstfri side. Det kan blæse med nedbør, hvilket hører til sjældenhederne, da Svalbard ligger i et nedbørsfattigt område specielt på nordøstsiden.

5 Anbefalet litteratur Fuglebøger: Alle fuglebøger, som omhandler Europa, dækker også Svalbard. Derfor vil vi ikke anbefale den ene guide frem for den anden. Tag den med, I har! Svalbard Den Arktiska Pärlan af Ingvar Persson: En fremragende lille guide til Svalbard, som omhandler de fleste informationer, som turister har brug for. Bogen er skrevet på svensk. Svalbards Fugler og Pattedyr af Fridtjof Mehlum: En god lille guide til fugle og dyr på Svalbard. Bogen er skrevet på norsk. Svalbards Flora af Olaf I. Rønning: En fin guide til Svalbards flora. Bogen er skrevet på norsk. Endvidere kan det anbefales at læse: Rapport fra de sidste DOF Travel ture til Svalbard, som kan downloades på Landkort Gode detailkort kan købes over nettet fra Norsk Polarinstitutt: Links med informationer om Svalbard: Oceanwide Expeditions, som er operatør af skibet: Svalbard Wildlife Service: Spitsbergen hotel Skibet M / V "Antarktis Dream" er et hollandsk bygget isforstærket skib, som under navnet Piloto Pardo tjente den chilenske flåde. Skibet blev bygget som et ubegrænset, verdensomspændende passagerfartøj og blev totalt renoveret i juli M / V "Antarktis Dream" er registreret i Belize. Skibet har en rummelig spisestue / observations-lounge, bar, auditorium, fitness rum samt sauna, butik og passager bro. Skibet tilbyder overnatning for 84 passagerer i 42 dobbelte kahytter med eget toilet og bad. Alle hytter har desuden et skrivebord, lukket kredsløb tv og inter-kabine telefon tjeneste. Satellit og telefon service er tilgængelig på broen. Skibet er bemandet med 18 veluddannede chilenske besætningsmedlemmer. Personalet om bord består ellers af 1 ekspeditionsleder, 4 guider / foredragsholdere, 1 hoteldirektør, 1 bartender, 1 læge, 4 kokke og 7 servitricer / kabine rengøringspersonale.

6 Turens pris Turens pris er afhængig af overnatningsformen på skibet, hvor der findes forskellige kahytter. Prisen pr. person er: 2-pers. kahyt på indersiden privat bad/toilet er kr. 2-pers. kahyt med koøje privat bad/toilet kr. 2-pers kahyt luksus eget bad og toilet kr. Superior hytte med eget bad og toilet koster kr. Du kan læse og se mere om kahytterne på Oceanwides hjemmeside. Priserne inkluderer: fly fra København, hotel i Longyearbyen, rundrejse i valgt kahyt, fuldpension på båden og halvpension på land startende fra aftensmad den første dag og sluttende med morgenmad den sidste dag (dvs. at frokost dag 2 og 3 ikke er inkluderet), drikkepenge, alle ture, guider samt DOF Travel service. Priserne er kalkuleret ud fra mindst 60 deltagere, nuværende Eurokurs, nuværende oliepris, flypris samt skatter. DOF Travel får en stor rabat på sejlturen, hvis vi kan fylde hele skibet. Denne rabat udløber 1. marts 2012, hvorefter Oceanwide kan hæve prisen, hvis vi ikke som før omtalt kan fylde hele skibet.

7 Kahytter Som før nævnt findes der forskellige kahytter på skibet. Her ser I en oversigt over skibet med de forskellige kahytter. Inden 1. marts 2012 råder DOF over hele skibet og vi kan booke alle kahytterne. Dækplan fra Oceanwides hjemmeside Tilmelding Tilmelding kan kun ske ved at indbetale et depositum på kr ,00 til DOF Travel giro og adresse. Husk at angive telefonnummer og mailadresse samt hvilken kahyt I ønsker. Rest betalingen vil blive i rater, da der løbende skal betales rater til båden. Afbestillingsregler Der skal betales ret store beløb i depositum for reservation af skibet. Derfor er DOF Travel nødt til at ændre afbestillingsreglerne for denne tur. Afbestilling (pr. person): a. Afbestilling inden 1. marts 2012: Ved skriftlig afbestilling til DOF Travel tilbagebetales det indbetalte beløb med fradrag af 300 kr. i administrationsgebyr. b. Afbestilling fra 1. marts 2012 til 1. februar 2013: Ved skriftlig afbestilling til DOF Travel tilbagebetales det indbetalte beløb fratrukket depositum.

8 c. Afbestilling fra 1. februar 2013 til 1. maj 2013: Ved skriftlig afbestilling til DOF Traveludvalget betales turens pris fratrukket 50 %. d. Afbestilling efter 1. maj Betales hele turens pris (ingen tilbagebetaling). Forsikring I prisen er der ikke inkluderet nogen forsikring. Rejseledere fra DOF Travel er: Erik Mølgaard; Ekströms Väg 27g, Bunkeflostrand, Sverige, tlf.: , moel@telia.com. John Speich, Strandegårdsvej 10, 2650 Hvidovre, tlf.: speich@mail.tele.dk Alle billeder i programmet er fotograferet af Erik Mølgaard på den seneste DOF Travel tur til Svalbard

Svalbard 18. - 26. juni 2015

Svalbard 18. - 26. juni 2015 Svalbard 18. - 26. juni 2015 Politiken Plus med John Frikke www.scanbird.com Kære tur-interesserede Det er med stor fornøjelse, at Politiken Plus og Scanbird kan tilbyde denne drømmerejse til isbjørnens

Læs mere

Svalbard juni 2019

Svalbard juni 2019 Svalbard 9. - 17. juni 2019 med John Frikke www.scanbird.com Kære tur-interesserede Det er med stor fornøjelse, at og Scanbird kan tilbyde denne drømmerejse til isbjørnens land - Svalbard. Svalbard er

Læs mere

DOF Travel Svalbard juni 2019

DOF Travel Svalbard juni 2019 DOF Travel Svalbard juni 2019 En 11-dagestur med sejlskibet s/v Rembrandt van Rijn. Turoperatør for skibet: Oceanwide Expeditions. Turledere for DOF Travel: Mikkel Holck og Søren Sørensen. Ekspeditionsleder

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Antarktis uger i november 2020

Antarktis uger i november 2020 Antarktis 2020 3 uger i november 2020 Dof Travel turleder: Eric Schaumburg Arrangør: Oceanwide Expeditions, Holland Landarrangement: Seriema Nature Tours, Argentina Kongepingviner på South Georgia Roligt

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

DOF - Svalbard 2002 Side 1 af 58

DOF - Svalbard 2002 Side 1 af 58 DOF - Svalbard 2002 Side 1 af 58 DOF - Svalbard 2002 Side 2 af 58 Indledning Ekskursionsudvalget under Dansk Ornitologisk Forenings Københavnsafdeling arrangerede i perioden 7. juli til 22. juli 2002 en

Læs mere

Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011

Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011 Program for bus- og sejlturen til Slesvig og Helgoland 4. 6. juni 2011 Kære DOF medlem Vi kan nu med glæde præsentere DOF Østjyllands program for bus- og sejlturen til Slesvig og klippeøen Helgoland i

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

ERIK MØLGAARD & ERLING KRABBE

ERIK MØLGAARD & ERLING KRABBE Svalbard 21/7 2/8 2006 ERIK MØLGAARD & ERLING KRABBE DOF TRAVEL Dansk Ornitologisk Forening Birdlife Denmark Indledning I perioden 21/7 2/8 2006 arrangerede DOF Travel, Dansk Ornitologisk Forening, sin

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

SVALBARD. Juli 2008 Isbjørn - Hvalros - Ismåge. Per G. Larsson og Steffen Holst Rapport fra endnu en drømmerejse med. Dansk Ornitologisk Forening

SVALBARD. Juli 2008 Isbjørn - Hvalros - Ismåge. Per G. Larsson og Steffen Holst Rapport fra endnu en drømmerejse med. Dansk Ornitologisk Forening SVALBARD Juli 2008 Isbjørn - Hvalros - Ismåge Per G. Larsson og Steffen Holst Rapport fra endnu en drømmerejse med Dansk Ornitologisk Forening Side 1 af 80 Kort over turen, udarbejdet af Steffen Holst

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

8-dags rundrejse i Sydgrønland

8-dags rundrejse i Sydgrønland 8-dags rundrejse i Sydgrønland Indhold... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad:... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq - Qassiarsuk.... 5 Dag 2. Byen Narsaq og Qaleralik-lejren...

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

En tak til Gitte og Uffe Fester for botanik siderne, Uffe Ougaard for kortrute samt Lars Påby for supplerende tal til artslisten.

En tak til Gitte og Uffe Fester for botanik siderne, Uffe Ougaard for kortrute samt Lars Påby for supplerende tal til artslisten. Forord: Fra den 28/6-8 og 9/7 afholdt DOF Travel (Dansk Ornitologisk Forening) atter stortur til den spændende arktiske øgruppe Svalbard. Denne gang med den største gruppe DOF Travel nogensinde har rejst

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

SVALBARD NORDLYSETS LAND

SVALBARD NORDLYSETS LAND RUNDREJSE NORGE LONGYEARBYEN SVALBARD NORDLYSETS LAND Rejsebeskrivelse Norsktalende rejseleder Svalbard ligger mellem Nordnorge og Nordpolen og Longyearbyen er den nordligste i verden. Området er kendt

Læs mere

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Camp Ice Cap, Ilulissat Isfjord (UNESCO), Ilimanaq Lodge og Glacier Lodge Eqi. Det ene sted er smukkere end det andet. Oplev en intens, uforglemmelig

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Grønlands dyreverden

Grønlands dyreverden Grønlands dyreverden David Boertmann Århus Universitet, Inst. Bioscience, sektion for arktisk miljø & DCE Forsker: fugle, havpattedyr, moskusokser, svampe Rådgiver: de grønlandske myndigheder; olieefterforskning

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN

SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN SKILØB OG ISBJØRNE UNDER MIDNATSOLEN ARKTISK SKI OG SEJLADS PÅ SVALBARD MED HURTIGRUTEN 3 dage med ski og sejlads i nogle af Svalbards flotteste skiområder ved Hornsund og Isfjorden. Der er også mulighed

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Efterår og nordlys i Grønland

Efterår og nordlys i Grønland Efterår og nordlys i Grønland Du kan ikke undgå at blive fascineret af nordlyset. Du kigger op, indtil du får ondt i nakken. Når himlen fyldes med grønne, gule og lilla farver og det bølger og blafrer

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet den 18.-25. maj Petanquekursus i La Ciotat. Sightseeing ved omegnen af Marseille og La Ciotat, besøg og spil

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 Odense Gymnastik Forening Oplevelse Glæde Fællesskab OGF-klubhus. Deltagerne mødes i klubhuset lørdag, den 23. maj 2015 kl. 7.30. Her pakkes følgebilerne med bagagen,

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rute REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD

Det kan du glæde dig til. Rute REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD REJS TORSDAG TIL TIRSDAG ET ARKTIS EVENTYR PÅ SVALBARD Udforsk Svalbards kyst med Hurtigrutens nostalgiske skib MS Nordstjernen. Oplev nogle af verdens nordligste bosættelser, vild tundra og måske isbjørne,

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

WWW Skotland 2017 Orkney-Øerne, De Ydre Hebrider og Isle of Skye juni 2017 Søndag den 4. juni 2017 Mandag den 5. juni 2017

WWW Skotland 2017 Orkney-Øerne, De Ydre Hebrider og Isle of Skye juni 2017 Søndag den 4. juni 2017 Mandag den 5. juni 2017 WWW Skotland 2017 Orkney-Øerne, De Ydre Hebrider og Isle of Skye 4. 11. juni 2017 Så er vi klar med programmet for vores whisky-studie-rejse for 2017. Det bliver en vild tur vi har lavet en lignende tur

Læs mere

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018.

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. VELKOMMEN Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. Mange har været igennem Grønnedal som tjenestegørende, civil medarbejder i kommune, medrejsende eller i f.m. tjeneste relateret til Grønlands Kommando

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Om turen. Longyearbyen og Barentsburg. På tur i arktisk vildmark DEN ULTIMATIVE KAJAKOPLEVELSE PÅ SVALBARD SPITSBERGEN KAJAKEVENTYR 

Om turen. Longyearbyen og Barentsburg. På tur i arktisk vildmark DEN ULTIMATIVE KAJAKOPLEVELSE PÅ SVALBARD SPITSBERGEN KAJAKEVENTYR  DEN ULTIMATIVE KAJAKOPLEVELSE PÅ SVALBARD SPITSBERGEN KAJAKEVENTYR  Oplev et af verdens smukkeste steder fra havniveau på denne ekspeditionsrejse til fantastiske Svalbard. Som bonus kommer du med

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap.

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. DEN SMUKKESTE SØREJSE MED HURTIGRUTEN OPLEV NORDLYSET LANGS NORGES KYST MED DANSK REJSELEDER Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster.

Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster. Antarktis Fra Ildlandet til Ishavet Nedenstående er et oplæg til hvordan rejsen kan laves, den endelige rejse laves i samarbejde med vore gæster. Antarktis det snehvide overjordiske kontinent, der på magisk

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Efterår Fugle i naturen. 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye

Efterår Fugle i naturen. 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Efterår Fugle i naturen 24.09.16 30.09.16 I samarbejde med ornitolog Klaus Malling og leder af Vadehavscentret Klaus Melbye Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger, få en flyvende

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere